2016. május 31., kedd

Kozmikus Közzététel - II/17.

A GAIA TV NÉZŐINEK KÉRDÉSEI / 2. RÉSZ – Ebben az epizódban, egy korábbi részhez hasonlóan, ezúttal is a Gaia TV nézőinek kérdései kerültek terítékre. Sok mindent megtudhatunk Corey múltjáról, emlékbeültetésekről, párhuzamos univerzumokról. Szó lesz a nyilvánosságra hozatal menetéről, földönkívüliekkel történő kapcsolatlétesítésről és a Felsőbb Énünkhöz való kapcsolódásról.


Corey, te egy meglehetősen vitatott figura vagy. Nagyon fiatalon csöppentél a dolgok közepébe, beszéljünk most egy kicsit erről. Korábban már említetted, hogy az iskolában tagja voltál egy ún "Felfedező Programnak". Le tudnád írni, hogy mi is volt ez pontosan?

Az 1970-es, 1980-as években különböző programokat hoztak létre különleges adottságokkal rendelkező gyerekek számára. Ezek a programok nem átlagos gyerekek számára lettek kialakítva. Ha tesztek alapján kiderült, hogy gyerekként beleillesz vagy használni tudnak egy ilyen programban, akkor további felméréseket végeztek, majd engedélyt kértek a szüleidtől és végül elhelyeztek valamelyik programban.

Akkor ezek szerint ennek a Felfedező Programnak egy része az iskolában zajlott? Speciális osztálytermekbe vittek benneteket?

Igen, legtöbb esetben az iskolában voltunk. Nem mindennap kellett elmennem a suliból, egy héten kb. 2-3 alkalommal, és ilyenkor teljesen más gyerekekkel kerültem egy csoportba, aztán visszakerültem a rendes iskolai osztályomba. Különböző órákat tartottak nekünk, sőt néha engem és más gyerekeket egész napra tanulmányi kirándulásokra vittek.

Mik történtek abban az osztályban, az ott végzett tevékenység miben különbözött attól, amit más gyerekek csináltak? Miben különbözött a normál iskolától?

Ez attól is függött, hogy melyik programba kerültél. Néhány gyereket olyan tananyag szerint oktattak, ami egy évvel előrébb járt a normál tananyaguknál. Engem végül ide-oda helyezgettek a különböző programokban. Egy szemeszter erejéig egy olyan osztályba tettek, amiben a gyerekek még pelenkát viseltek...

Értelmi fogyatékos gyerekek közé kerültél?

Igen. És csak ültem ott, és lényegében nem volt semmi dolgom. Nagyon bizarr volt az egész.

Miért ezt tették veled?

Egyszerűen csak áthelyeztek abba az osztályba.

Nem szenvedtél emiatt poszttraumás stressztől?

Nem. A tesztek kimutatták, hogy a szövegértési képességeim szerint kb 4 évfolyammal jártam előrébb a fejlődésben a saját korosztályomhoz képest. Előzetes teszteket is végeztek, és ezek alapján viselkedési problémákat állapítottak meg nálam. Verekedésekbe keveredtem, ilyesmi.

Azt mondtad, hogy a beceneved "Seggberúgós Corey" volt.

Igen, ez volt a becenevem. Igazából semmi értelme nem volt annak a szemeszternek, szóval... Fura volt. Azalatt a szemeszter alatt elég sokszor elvittek a campusról, de volt egy barátom, John, akivel előtte való évben egy osztályba jártam, és amikor találkoztunk megkérdezte hogy „Mit keresel te abban az osztályban? Alig látlak.” Szóval nagyon bizarr volt.

A szüleid tudtak róla?

Úgy gondolom, hogy talán tudhattak valamiről, de még ha tudtak is róla, maguknak sem merték bevallani. Próbaképpen megpróbáltam néhányszor kérdéseket feltenni nekik erről-arról. Nem hiszem, hogy teljes egészében tudomásuk lett volna róla, hogy mi is történik velem valójában.

Ok. Beszéljünk egy kicsit részletesebben arról, hogy igazából mi is történt veled ott. Volt valamiféle filmvetítés, amivel emlékeket ültettek a fejedbe? Ha olyan sokszor elvittek az iskolából, bizonyára kellett valamilyen emlékeket a fejedbe ültetniük. Valamiféle filmeket alkalmaztak ehhez, és miközben nézted, belesuttogták a füledbe, hogy „ezt csináltad ma az iskolában, innentől kezdve erre és erre fogsz emlékezni”? Így működött ez?

Ha olyan emléket akartak beültetni a fejedbe, hogy például te azon a napon a Természettudományi Múzeumban voltál, akkor arra emlékeztél, hogy azon a napon a Természettudományi Múzeumban voltál. A legtöbb gyerek esetében ez az emlék sértetlen maradt. Azoknál a gyerekeknél azonban, akik az intuitív empata kategóriába estek, egy kicsit nehezebben ment ez az emlékbeültetés és az ezzel párhuzamos emlékkitörlés, úgyhogy rájuk sokkal alaposabban kellett figyelniük. Aztán voltak olyan gyerekek is, akik úgymond lemorzsolódtak és nem vitték végig a programot. Nekik végül kitörölték az emlékeiket és többé nem is vették fel őket a programba. Sokuknál egy bizonyos érzés jelentkezett. Látszólag minden kiváltó ok nélkül olyan érzésük támadt, mintha elhagyták volna őket, és nem értették ennek az okát. A tudatos életükben egy elutasítást éreztek, azonban nem tudták megmondani az okát, nem emlékeztek rá, hogy mi történt velük. És a csoport, aki szemmel tartotta ezeket az embereket, ügyelt rá, hogy az emlékeik soha ne térjenek vissza.

Hogyan ültetik be a hamis emlékeket az elmédbe? Mutatnak valamilyen filmet, és közben a füledbe suttognak, miközben te drog hatása alatt vagy? Hogy működik ez tulajdonképpen?

Nos, többféle módon. Először is, kapsz egy nagy löket szintetikus szkopolamint.

Tényleg?

Igen, és ezt még összekeverik más dizájner drogokal is. Majd leültetnek és ott áll melletted egy személy, aki a hangjával egy bizonyos módon, hipnotikusan beszél hozzád. http://www.designerdrog.hu/

Miután beinjekcióztak?

Miután beinjekcióztak és egyszersmind ki is kérdeztek, majd ezt követően kitörlik az emlékeidet és beültetik az új emlékeket a fejedbe.

Hogy érted azt, hogy kikérdeznek?

Alapvetően arról kérdeznek, hogy mit csináltál azon a bizonyos napon. A kikérdezés alkalmával jegyzeteket készítenek és videóra veszik, ahogy az emlékeket előhívod és válaszolsz a kérdésekre.

Tehát arról kell beszélned, hogy mit csináltál aznap, hogyan zajlott a kiképzésed és milyen tapasztalatokat szereztél a tréning során?

Igen. Majd pedig átesel egy eljáráson, aminek során azt mondják neked: "most pedig ezt és ezt el fogod felejteni". És bizonyos kioldó-, vagy kulcsszavakat helyeznek el az elmédbe, amelyek lezárják, vagy éppen felnyitják a fejedben lévő információt. Különböző módszereik vannak arra, hogyan tudják ezt elérni. Például mutathatnak egy filmet, vagy videót, amit fülhallgatóval a fejeden végig kell nézned. Aztán vannak olyan üvegburához hasonló eszközök, amiken képeket mutatnak neked és különösen, amikor kisebb gyerekekkel kell dolgozniuk, könyvet olvasnak fel nekik, és megpróbálnak egy álomhoz hasonló jelenetet létrehozni. Videón, csendben képeket mutatnak a gyerekeknek, miközben felolvasnak nekik. Sokféle módja van ennek. És aztán ott van még a virtuális valóság is, amikor az embereknél módosult tudatállapotot idéznek elő, és virtuális valósághoz hasonló fedőemlékeket ültetnek a fejükbe.

Mutattak neked olyan filmet, ami az aznapra szóló beültetendő emléket tartalmazta?

Igen.

Készítenek külön filmeket ilyen célokra?

Igen.

Az ilyenkor használatos drogok valamiféle pszichedelikus módon felerősítik a levetített film hatását, hogy valóságként érzékeld, és ne úgy tekints rá, mintha csak egy szimpla film lenne?

Igen. Van egy nagyon érdekes dokumentumfilm, amit néhány srác készítette a szkopolaminról. Azt hiszem a címe "Az ördög virága", vagy valami ilyesmi (Szerk – valójában az "ördög lehelletének" hívják). Nagyon ajánlom ezt a filmet megnézésre. A szkopolamin nyers formájában ki tudja váltani, hogy az ember teljesen elveszítse az irányítást a szabad akarata felett és a hatása alatt bármit megtegyen, amit csak kérnek tőle.
(Angolul itt nézhető meg ez a film: https://www.youtube.com/watch?v=ToQ8PWYnu04)

Igaz az, hogy ezt a szert az arcodba fújják?

Azt hiszem igen, de általában az italodba teszik, a szer hatására pedig teljesen nyitott leszel a hipnotikus parancsok befogadására.

Én láttam ezt az általad javasolt dokumentumfilmet. Szerepel benne egy nő, aki azt mondja a filmben: "beengedem az embereket a házamba és boldogan odaadom nekik a bútoraimat, meg minden holmimat, és mosolygok, miközben mindent elvisznek"

És még segít is nekik cipekedni.

Igen.

Vannak más szintetikus drogok is, amik erre használatosak, és ugyanilyen hatásuk van. Megalkottak egy szintetikus szkopolamine-t és csináltak egy koktélt is, aminek ez volt az egyik fő összetevője. Rájöttek azonban, hogy túlzott használata bizonyos embereknél pszichotikus tünetekkel és összeomlással jár. Tehát a kémiailag végzett módszer nem tesz jót az embereknek. Így aztán kifejlesztettek egy olyan technológiát, amely kémiai behatás nélkül képes kémiai és mágneses hatást gyakorolni az emberi agyban tárolt emlékekre.

A következő kérdés Noah Ward-tól érkezett: "Létezik-e valamilyen időkeret, a nyilvánosságra hozatalra vonatkozóan?

Annyit mondtak nekem erről, hogy az információk széleskörű nyilvánosságra hozatala az után fog megtörténni, miután a bolygó felszínén egy katalizátorként is felfogható esemény következik be. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy valóban így is fog történni, de hogy egy példát is mondják, egy hatalmas globális gazdasági összeomlást említettek nekem, amelynek során mindenki számára – még az alvó tömegek számára is - nyilvánvalóvá válik, hogy a gazdaság kezdettől fogva egy Ponzi-rendszerhez hasonlóan működött.
Mindenki, akire korábban a szavazatukat adták és akiket támogattak a kormányzatokban, mindannyian bűnözők, akiket a Cabal egyszerűen zsebrevágott. És ekkor a tömegek, akik normál esetben "alszanak" és meg sem hallgatják azokat a dolgokat, amiket a legtöbben csak "összeeesküvés-elméleteknek" titulálnak, hirtelen nyitottá válnak majd az ilyen jellegű információkra. Amikor ez megtörténik, a médiát és az internetet szinte elárasztják majd az információkkal.

Az egyik dolog, amit felfedtem korábbi írásaimban a Szövetséggel, a föld felszínén működő Földi Szövetséggel kapcsolatban, egy nagyon fura esemény volt, nevezetesen az Oklahoma City-ben történt robbantás.


Hogy volt képes egy kisteherautó elég robbanóanyagot cipelni ahhoz, hogy az épület teljes homlokzatát felrobbantsa? Egyáltalán nem tűnik valószerűnek, sokkal inkább úgy tűnik, mintha a 9/11-i eseménysorozat főpróbája lett volna. Amiről azonban sok ember nem is tud – korabeli cikkeket is lehet találni erről – hogy 2 nappal az oklahomai robbantás előtt lezuhant egy repülőgép, amelyen magasrangú tisztek és katonai vezetők repültek, és mindannyian meghaltak.

Igen, emlékszem erre.

Sherman Skolnick-nak olyan információi voltak ezzel kapcsolatban, hogy a repülőn utazó katonai vezetők készen álltak arra, hogy Washingtonba menjenek és ott bizonyítékokat mutassanak be háborús hadifoglyokról, akikről még tudták, hogy életben vannak és kínozzák őket Vietnámban, és ezt fel akarták fedni. Kompromittáló információik voltak a kormányról és volt velük egy fickó is, akinek igazából már halottnak kellett volna lennie – hivatalosan halott is volt – és aki mindezen időszak alatt hadifogoly volt. Ezen bizonyítékok alapján árulás vádjával hivatalosan felelősségre akarták vonni Bill Clinton akkori amerikai elnököt. Így aztán persze le kellett lőni azt a gépet, amin ez a küldöttség utazott. Azt hiszem, talán a saját forrásaidtól is hallhattál erről?

Így van.

(Szerk - Sherman Skolnick cikksorozata részletesen feltárta ennek az eseménynek a hátterét, melynek egyik legfontosabb pontja az volt, hogy a kérdéses időpontban, 1995 körül, vagyis 20 évvel a vietnámi háború után is maradtak még amerikai hadifoglyok Vietnámban. Bizonyítékok voltak arra, hogy a háború lezárásáról szóló egyezmények megkötése után az USA kormány amerikai hadifoglyokat hagyott hátra, akiket aztán a vietnámiak hamarosan kivégeztek, de nem mindegyiküket. Ezeket a hadifoglyokat időközben halottá nyilvánították, hivatalosan nem léteztek többé, de sokan közülük életben maradtak. Ezen a bizonyos repülőgépen 17 amerikai admirális és tábornok utazott és magukkal vittek egy Vietnámból kiszabadult/kiszabadított amerikai hadifoglyot is, aki nyilvánosság előtt beszélt volna arról, hogy az amerikai kormány mindvégig tudott ezekről az emberekről. Az USA kormány ugyanis egyezményeket kötött a kínaiakkal és így lényegében cserbenhagyták a hadifoglyokat. A repülőn utazó magasrangú küldöttség célja az volt, hogy Washingtonba érve bűnpártolás és árulás vádjával letartóztatja Bill Clinton elnököt (aki ugyebár az amerikai törvények szerint a hadsereg főparancsnoka is volt egyben). Ráadásul szilárd bizonyítékokkal rendelkeztek arról, hogy Clinton katonai titkokat adott át a kínai kommunistáknak.

Érdekes dolog, hogy ha ezekről az admirálisokról bebizonyosodott volna, hogy nem volt igazuk, akkor zendülés miatt őrizetbe kellett volna venni őket... Nyilvánvaló tehát, hogy az összeesküvés nem kockáztathatta meg, hogy kiderüljön az igazság, ezért aztán a repülőgépet mindenképpen le kellett lőniük, ami 1995 április 17-én Alabama állam felett meg is történt. A gép utasai közül mindenki meghalt... 2 nappal később történt az oklahomai robbantásos merénylet... üzenet jelleggel – mintegy válaszcsapásként és a különböző katonai frakciók között kitört belső háború nyitányaként. A Cabal nyílt háborút kezdett a hazafias eszméket valló, köztársaságpárti csoportokkal és miliciákkal szemben. Így az oklahomai merénylet valójában egy közvetlen támadás volt a pénzügyi zsarnokság ellen küzdő Földi Szövetség ellen. A hadifogoly vallomása nemcsak az elárult, cserbenhagyott amerikai katonák esetére világított volna rá, hanem az események miatt a közvélemény felbolydulásának hatására más csontvázak is kihullottak volna a szekrényből, a lavinaszerűen meginduló felfedés pedig az összeesküvés egyik legfőbb bástyájának számító pénzügyi rendszert is feltehetően aláásta volna.)

Tudsz esetleg még másvalamit is erről, azon kívül, mint amit elmondtam?

Nem, de ez az eset ismeretes a számunkra. Számos kísérlet történt már arra, hogy keresztbe tegyenek a hatalmon lévőknek, de valahogy valami mindig közbejön: egy "repülőbaleset", szívroham, betegség... Úgy tűnik, mintha mindig egy lépéssel előrébb járnának és tudják, hogy mi fog történni.

Ha tudod a választ a nyilvánosságra hozatal időpontjára vonatkozóan, akkor az önmagában nem veszélyezteti-e az éppen zajló műveletek biztonságát? Tudsz róla, hogy hogyan és mikor fog megtörténni, de mégsem mondhatod el, mert a Cabal esetleg lépéseket tesz, hogy valahogyan ezt megelőzze?

Éppen ezért erősen kétlem, hogy elmondanák nekem az esemény pontos időpontját...

Korábban említetted, hogy rengeteg, a Szövetség műveleteire és terveire vonatkozó információba nem avatnak be téged, mivel most már nyilvánosság elé álltál és nyilvánosan beszélsz arról, hogy mi zajlik.

Így van.

Lehetséges, hogy létezik egy terv, ami sokkal részletesebb és kidolgozottabb, mint amihez te és én hozzáférhetünk, és lehetséges, hogy azok a dolgok, amiket elmondanak nekünk csak szándékos elterelések, hogy a Cabal ne tudja kiszámítani, hogyan is fog ez valójában megtörténni?

Az összeesküvés egy fejlett mesterséges intelligencia technológiát használ, ami képes megmondani a valószínű jövőváltozatokat, és ez segítséget jelentett számukra abban, hogy mindig egy lépéssel előttünk járjanak. A Szövetség azonban talált egy módot arra - és eléggé magabiztosak ezzel kapcsolatban - hogy képesek lesznek végrehajtani a nyilvánosságra hozatalt, amennyiben a Szövetség földi része is együttműködik.

Szeretnék rámutatni ennek a kérdésnek egy másik lényeges pontjára – és erről beszéltem már a Gaia TV-n futó Wisdom Teachings című sorozatomban – hogy az orosz Pravda nyíltan kimondta, hogy Putyin-nak video és hangfelvételei vannak, vagyis szilárd bizonyítékkal rendelkezik arról, hogy a Bush adminisztráció áll a 9/11 terrorcselekmény mögött. Mini nukleáris bombákat használtak, az oroszok pedig kiderítették ezt és a megfelelő időpontban nyilvánosságra is hozzák majd. És mindezt nyíltan bejelentették az orosz médiában. Ez tehát egy újabb példa lehet arra, hogy súlyos dolgok fognak kiderülni.

Így van. Ha viszont a nyilvánosságra hozatal túl korán történne meg, a Cabal mérsékelni tudná a hatását, mondván, mindez csak összeesküvés-elmélet, eldobható állítások, amiket könnyedén leszerelnek.

Azt is mondtad, hogy néhányan a földi szövetség tagjai közül elárulták a Cabalnak, hogy mi szerepel ebben a nyilvánosságra hozatalban?

Megmutatták nekik, igen.

Ez viszont lehetőséget ad a számukra, hogy alibiket és ellenérveket találjanak ki.

Így bizony. És eltökélték magukat, hogy kirobbantják a III. Világháborút, és ehhez hasonlókat.

A következő kérdéssel nem tudom, mit tudsz majd kezdeni, de azért tegyünk egy próbát. Nagyon rövid, egyszerű kérdés, amit KD tett fel nekünk: "Hány párhuzamos világ létezik?"

Én mindössze egyről olvastam, de nyilvánvaló, hogy a párhuzamos világok száma végtelen. Úgy emlékszem, hogy átmennek egy párhuzamos világba, majd egy másikba és ezek valamiféleképpen cirkulálnak és hogy bizonyos módon több ilyen világ is létezik. Ők viszont csak abba az egybe utaznak, amihez a Xerox szobákat használják és ezen keresztül küldik át az embereket egy nagyon kellemetlen utazásra, amiről már beszéltünk is korábban.

Egy párhuzamos világ tulajdonképpen megjelenhet időutazás formájában is. Mondjuk azt, hogy visszamész az időben, de még itt vagy a Földön. Abban a pillanatban 2 példány létezik belőled? Olyan mintha klónoznád magad? Hogyan működik ez?

Az idő valójában egy illúzió és minden egyszerre történik, pusztán a mi tudatunkban tűnik lineárisnak. A kérdésedre adott válasz tehát a tudatosságban rejlik. Amikor az időben utazol, egy idővonalat hozol létre, de ugyanakkor az az idővonal, amin jelenleg vagy, az is olyasvalami, amit a tudatoddal hoztál létre. Ha olyasmit teszel, ami hatással van arra az idővonalra, és aztán elutazol a jövőbe, a tudatod hatással lesz rá. Tegyük fel, hogy megölöd az üknagyapádat és visszautazol a jövőbe. Arra számítasz, hogy a családod egész leszármazási vonala kihalt, viszont ez nem feltétlenül történik meg, mert lehetséges, hogy egy másik, párhuzamos idővonalon valósult meg. Hogy hatalmas mértékű változás következzen be az idő érzékelésében ahhoz, rengeteg ember tudatosságváltozása szükséges.

Vissza tudnál menni az időben és láthatnád-e saját szemeiddel a 10 éves Corey-t? Elméletileg lehetséges ez?

Elméletileg, feltételezhetően igen.

Nem hoznál létre ezzel egy időparadoxont? Ha látnád magad, és megtudnád, hogy a jövőben is létezel, akkor az nem változtatná meg valamilyen módon a jövődet?

Talán az egyik idővonalon, vagy párhuzamos valóságban igen, de nem feltétlenül azon, amelyiken éppen most vagy. Amikor visszautazol, az nem feltétlenül az eredeti idővonaladra lesz hatással.

A lényeg tehát az, hogy annyira ragaszkodunk egyetlen időszálhoz, egyetlen lineáris narratívához, ami állandó, hogy azt gondoljuk, ha megváltoztatjuk a múltat, akkor minden megváltozik. Holott van a jelenlegi idővonalad, aztán előremész a jövőben, ahol megint lesz egy idővonal, majd pedig visszajössz és ez megint egy másik idővonal. Szóval ezek az idővonalak egymásra rétegződnek, mintha egy szendvics lenne.

Így van.

Mi történik akkor, ha túl sokszor próbálkozol ezzel? Származhatnak-e nagyobb problémák abból, ha emberek visszautaznak az időben? Említetted, hogy ütközők voltak az űrhajókon, amikkel védekeztek az ilyen időutazás ellen. Miért aggódtak ennyire az időutazással kapcsolatban?

Igen, a temporális technológiáknál, a temporális meghajtóknál alkalmazták ezt. Nem akarták, hogy véletlenül vagy szándékosan ide-oda ugráljanak a különböző idővonalakon.

Milyen problémák származhattak ebből?

Gondolj csak bele. Ha az egyik újabb fejlesztésű űrhajó megjelent volna egy régebbi idővonalon és ott is maradt volna, akkor az a hajó megváltoztatta volna a párhuzamos idővonal végkimenetelét azzal, hogy olyan technológiát juttatott volna vissza, ami messze megelőzte a korabeli technika színvonalát. Arról is beszámoltak nekem, hogy volt olyan, hogy azért kellett visszamenniük, mert korábban elrontottak bizonyos idővonalakat és ezt észrevették. Szóval visszamentek, hogy ezt kijavítsák, mire végül egy másik faj szólt, hogy hagyjuk abba az idővel való játszadozást. Az idő sokkal rugalmasabb annál, mint amit feltételezünk róla, a dolgok pedig az eredeti idővonalad társteremtő tömegtudatosságának megfelelően mozognak és visszaugranak. Az időutazáshoz kapcsolódóan van még egy dolog, amiről egy kisebb tájékoztatást kaptam, és amiről igazából nem is szabadna nagyon beszélni. Ez egy bizonyos csoporthoz kapcsolódik, akiket azt hiszem hívhatunk valamiféle "időlordoknak", vagy valami ilyesminek. Szóval van egy csoport, akik visszaugrándoznak az időben és szemmel tartják azokat a csoportokat, akik rendelkeznek ilyen temporális technológiákkal.

Hm. Nagyon érdekes. Na de itt egy újabb kérdés Cukos-tól: "Hogyan hatolt át a Voyager űrszonda a helioszférán, hogy ha egyszer védőkorlát lett felállítva?
Abban az időben még nem volt védőkorlát, hiszen ez csak 2014 végén került felállításra.

Létezik-e valamiféle meditációs protokoll, aminek segítségével az emberek kapcsolatot létesíthetnek földönkívüliekkel?

Az elméjét használva bárki képes megtenni ezt. Számos módja van a meditációnak, de az ábrándozás/merengés, vagy ima is képes lehet eljuttatni téged abba a tudatállapotba. Bárki képes kisugározni a tudatát, de felmerülhet a kérdés: valóban szüksége van-e az adott illetőnek erre. Ez egy olyan kérdés, amit kinek-kinek érdemes feltennie saját magának. Számos olyan lény van ugyanis, akik egyenesen várják, hogy az emberek kiterjesszék a tudatosságukat feléjük és kapcsolatot létesítsenek velük és a legtöbb ilyen lény megtévesztő szándékkal teszi ezt. Megvan a képességük ahhoz, hogy boldogságot, szeretetet sugározzanak és úgy érezd, hogy a fény és szeretet érzése vesz körül. Képesek manipulálni a tested, hogy mindenféle dolgot érezzél közben és olyan összetett, érdekesnek tűnő információkat adnak át, amelyek nem feltétlenül pontosak.

Jacob, a titkos űrprogramban szolgált másik informátorom elmondta, hogy volt egy bizonyos földönkívüli csoport, akik az Alpha Centauri-ról származnak, Centauriaknak nevezték el őket. Valamiféle egyezményt köthettek ezekkel a Centauriakkal, akik alapvetően úgy néznek ki, mintha spanyolok lennének, csak albínó változatban - nagyon izmosak, világos színű hajuk és nagyon sápadt bőrük van. Meg lett nekik engedve, hogy elvegyüljenek a társadalmunkban. Szóval Jacob elmondta, hogy ha egy Centauri rájött arra, hogy felismerted őt és megtudtad, hogy földönkívüli, akkor telepatikusan képes volt követni téged és ez nagyon rosszul végződött a számodra.

Ezek a csoportok mind képesek telepatikus úton követni téged. Sokan ember, miután elvégzett egy online tanfolyamot, azt mondja magáról: „mostantól távolbalátó vagyok” és megpróbálnak a távolból felderíteni különböző bázisokat és területeket. Azonban vannak olyanok is, akik ún. távolbahatók, akiknek a képességei különféle technológiák segítségével fel vannak erősítve és csoportban dolgoznak azért, hogy megvédjék ezeket a helyeket a „behatolóktól”. És ők szintén képesek lekövetni téged telepatikusan, egészen az otthonodig, egészen a saját ágyadig és ezzel a képességükkel sok problémát tudnak neked okozni.

A Cabal szokott-e online elcsábítani olyan személyeket, akik éppen hogy csak elkezdtek ébredezni, hogy aztán rávegyék őket valamire?

Igen.

Hogyan működik ez?

Sokszor kerülsz olyan helyzetbe, amikor személyiségteszteket kell kitöltened és ilyenkor néha átvernek és olyan teszteket is kitöltetnek veled, amikben több mindent elmondasz magadról. Majdnem úgy, mint a randioldalak esetében, egy rakás adatot kérnek tőled, hogy egy profilt állíthassanak fel rólad. De azokat a weboldalakat is említhetjük, amelyeken az emberek a származásukat, a családfájukat kutatják.

Vagy az állítólagos "IQ teszteket".

Igen, az ilyesféle tesztek csapdaként szolgálhatnak, és emellett megnézik az emberek internetes adatforgalmát is.

Elkezdenek trollkodni pl. az Above Top Secret és más, Ufo-kkal foglalkozó weboldalak fórumain azért, hogy ott is ilyen embereket keressenek?
(Szerk - Az Above Top Secret oldal fórumán zajlott a nevezetes beszélgetés Rejtett Kézzel:

Abszolút. Később részletesen is beszélhetünk majd arról, hogy amíg dolgoztam, segítettem egy világszerte működő, virtualizált számítógépekből kialakított adatközpont felállításában. Ez úgy működött, hogy egy bizonyos ember ült egy íróasztalnál, hat darab monitor előtt és úgy tett, mintha több személy lenne, legalább egy tucatnyi különböző ember lenne. A világ különböző pontjaira beállított IP címekkel felment különböző fórumokra és weboldalakra, ahol provokált és vitákat szított, hogy olyan emberekre bukkanjon, akik neki nem tetsző információkat adnak ki, és az volt a munkája, hogy támadja illetve hiteltelenné tegye ezeket az embereket.

Zárjuk ezt a beszélgetést egy sokkal pozitívabb hangvétellel. Hiszel abban, hogy van egy felsőbb énünk?

Igen.

Hogyan tudunk kapcsolódni a felsőbb énünkhöz? Mi lenne a megfelelő módszer spirituális információk kereséséhez?

Először is, befelé kell fordulnod, belülre kell helyezned a fókuszodat. Elkezdesz egyre többet meditálni, befelé tekinteni. Szembesülni fogsz magaddal kapcsolatban rossz dolgokkal is. El kell kezdened megpróbálni nemcsak hogy megbocsátani magadnak ezekért a dolgokért, hanem meg is kell változtatnod azokat, továbbá el kell kezdened nemcsak magadnak, hanem másoknak is megbocsátani. Ezzel energiát szabadítasz fel és a tudatod elkezdhet kitágulni, egyre magasabbra és magasabbra fogsz jutni, egészen addig a pontig, amikor az „ÉN” kiesik az egyenletből és így magasabb szintekre jutsz. Azt hiszem alapvetően ezen a módon tudsz visszanyúlni ahhoz, amit az emberek Forrásnak hívnak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése