2016. május 31., kedd

Kozmikus Közzététel - II/15.

KÜZDELEM A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ELLEN – Ebben az epizódban újfent a mesterséges intelligencia témáját járjuk körbe. Megvizsgáljuk, hogy a technológiai fejlődés milyen hatással van a mai kor társadalmára és milyen veszélyeket hordoz, ha túlságosan függőivé válunk a technológiának. Számba veszünk néhány közismert televíziós sorozatot, amelyekben úgy tűnik, nyíltan tájékoztatták az embereket a várható veszélyekre, és felhívták a figyelmet olyan folyamatokra, amelyek már ma is gőzerővel zajlanak. Emellett Corey részletesen kifejti, hogy szolgálata alatt a Solar Warden-nek és a titkos űrprogramnak milyen nehézségei adódtak ezzel a mesterséges intelligenciával.


A korábbi adásokban sok szó esett az ősi építő fajról. Azt mondtad róluk, hogy technológiailag nagyon fejlettek voltak, és az általuk hátrahagyott technikai eszközöket mind a mai napig számos földönkívüli faj keresi. Az ősi építő faj fiatalabb ennél a mesterséges intelligenciánál?

Igen, a mesterséges intelligencia sokkal-sokkal öregebb. Már a mi Naprendszerünk kialakulása előtt is kint volt távoli galaxisokban.

Nyilvánvalóan nem lenne túl bölcs dolog, de ha valamelyikünk fogna egy űrhajót és berepülne ezekbe a galaxisokba, mit látna ott? Mit láthatnánk egy olyan helyen, ami meg van fertőzve ezzel a mesterséges intelligenciával?

Annyit tudok, hogy valóban nem bölcs dolog technológiai eszközök segítségével berepülni egy mesterséges intelligencia által irányított térségbe, mert könnyen felhívhatod magadra a figyelmet.

Gondolod, hogy a mesterséges intelligencia androidokat készít – amik tulajdonképpen gépek, és Pete Peterson csak szimulakrumoknak hívja őket? Ha láthatnánk mesterséges intelligencia által megszállt galaxist, akkor ott technológiai kiépítettséggel találkoznánk?

Igen, androidokat készítenek és ezek segítségével meghódítják, majd pedig elpusztítják a különböző civilizációkat. Ami érdekes, hogy ezeket az androidokat úgy alakítják ki, hogy hasonlítsanak az adott civilizáció tagjaira. Megépítik őket, majd elhelyezik bennük a mesterséges intelligencia szignálját, így az ezekben az androidokban „lakik”. Aztán van olyan helyzet is, amikor vegyítik a kettőt. Ezt hívjuk transzhumanizmusnak, amikor egy organikus élőlény és egy gép keveredik. Általában a legtöbb esetben ilyenkor földönkívülieknek néznek ki, amelyeket viszont teljesen eláraszt a nanotechnológia, és a testük nanitokkal van tele. Ez a technológia átveszi az irányítást az eredeti lény csaknem minden aspektusa felett és a mesterséges intelligencia ettől kezdve megszállja és úgy használja a testet, mint egy szállítóedényt.

Szerinted a Csillagkapu (Stargate SG-1) és a Csillagközi Romboló (Battlestar Galactica) című tv sorozatok már a nyilvánosságra hozatal eszközei?

Igen.


https://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagk%C3%B6zi_rombol%C3%B3

Vizsgáljuk meg először a Csillagkapu című sorozatot. Talán az első három-négy évadban, de talán még az ötödikben is a történet főgonosza a "goa'uld", ami a leírásod alapján némi hasonlóságot mutat a drákonidákkal:

("Szerk. - A goa’uld egy kitalált parazita faj a Csillagkapu című sci-fi filmsorozat univerzumában. Kígyókhoz hasonlóan néznek ki, de normális esetben olyan nagyobb állatok agyába furakodva élnek, melyeket irányítani képesek. Az embereket különösen megfelelőnek tartják a gazdatest szerepre. A legtöbb goa’uld istenként tünteti fel magát, hogy irányíthassa rabszolgaseregeit, és ördöginek, egocentrikusnak, megalomániásnak tartják azok, akik nem imádják őket. A „goa’uld” szó „istent” jelent a goa’uld nyelvben.”)
Majd aztán a sorozat utolsó évadjaiban a főgonosz az „Ori” lesz, de még előtte, a történetfolyam közepén, legalább 3 évadon keresztül a „replikátornak” nevezett faj lesz a legfőbb ellenség.

(Szerk. - "A replikátor egy faj a Csillagkapu című sci-fi filmsorozatban. Az általában gép-pókhoz vagy egyéb külsejű gép-bogárhoz hasonlító faj egyedei saját magukat képesek sokszorosítani. Céljuk, hogy minden civilizációt a saját fajtájukkal töltsenek fel, így szörnyű fenyegetést jelentenek minden életformára." )
Szerinted lehetséges-e, hogy ezen a sorozaton, tulajdonképpen egy fikciós történeten keresztül próbálják meg feltárni előttünk a mesterséges intelligencia jelentette problémát? Megkísérlik elmondani nekünk, hogy mi is történik valójában?

Először is azt kell mondjam, nagyon sok ember szerint a Csillagkapu című sorozatban hatalmas mennyiségű információt hoztak nyilvánosságra.

A Csillagközi Romboló sorozatban pedig ott vannak a Cylonok és olyan élethűek, hogy sorozat előrehaladtával több főszereplőről is kiderül, hogy valójában a Cylonok beszivárgói, és a nézők ezt nem is tudják egészen addig, amíg el nem érünk a sorozat egy bizonyos pontjára.

(Szerk - „Az emberek laboratóriumokban hozták létre a Cylonokat (intelligens robotokat), akik azonban fellázadtak létrehozóik ellen. 50 évig tartó csillagközi háborúskodást követően eltűntek, majd később olyan embernek látszó androidokként térnek vissza, akik külsőre megkülönböztethetetlenek a valódi emberektől. A sorozat előrehaladtával számos karakterről derül ki, hogy valójában embernek látszó Cylonok, akik nem voltak tudatában valódi eredetüknek”)

Nem is tudják róluk, hogy valójában mesterséges intelligenciák.

Az egyik bennfentesem elmondta nekem, hogy voltak olyan kiborg-szerű mesterséges intelligencia lények, akik bejutottak a Fehér Házba. Képesek voltak az alakváltásra és úgy bejutni az épületbe, mintha csak egy szőnyeget tolnál át az ajtó alatt. Ezt a problémát azonosították és nagyjából az 1970-es években meg is szüntették, és most már valamiféle energiamező van ott, ami meggátolja, hogy ilyesmi megtörténhessen. Hallottál ilyenekről?

Habár ez teljesen úgy hangzik, mintha egy mozifilmben lennénk, de igen, létezik valami ehhez hasonló. Vannak nanitokhoz hasonló android lények – igazából nem lények, hanem androidok – amelyek képesek utánozni különböző lényeket és így feljutnak űrhajókra vagy eljutnak a kolóniákra. Ott aztán felbomlanak, majd a levegőben szállva bekerülnek a szellőzőrendszerbe, és azon keresztül már akárhova eljuthatnak.

Valami ehhez hasonló szerepelt a Star Trek: Az új nemzedék című sorozatban is. Tehát abban a szériában nemcsak a borgokkal találkozhattunk.
(Szerk. - „Ebben a sorozatban két történetszál kapcsolódik a nanitokhoz. Az egyik esetben véletlenül nanitokat hoznak létre egy laboratóriumban, amik bemenekülnek az űrhajóba és elkezdik a technológiát használni saját maguk reprodukálására. A másik történetszál a borgokhoz kapcsolódik. Ők kibernetikusan felerősített emberek, akiket egy rosszindulatú mesterséges intelligencia, a borg-királynő belekényszerít egy kaptártudatosságon alapuló elmemátrixba.”)


Így van, és a történet során rájönnek arra, hogy bizonyos típusú EMP-vel, elektromágneses impulzusokkal és elektromágneses mező diszruptorokkal végül is porrá tudják zúzni őket, aztán egyszerűen fel lehet söpörni vagy felporszívózni.

Ha megnézzük mi zajlik manapság az Apple-nél... Én éppen most vettem az Ebay-en egy 64 Gb-os iPhone 5-t, mert kevés lett a 32 gigányi helyi a telefonomon. Mindössze 225 dollárt fizettem érte. Szóval, mostanában az emberek olyan gyakran akarnak új iPhone-t vásárolni, hogy a gyár készített egy S modell-t is (a tavalyi modell frissített verzióját), csak azért hogy 1 éven belül akár többször is újat vásárolhassanak. Hová vezet ez az egész? Meddig lehet még győzni ezt az okostelefonok iránti látszólag kielégíthetetlen fogyasztói vágyat? Hogy folyton újabbat, jobbat kell venni, hogy nekünk mindig kell valami új?

A mesterséges intelligencia prófétáinak nézőpontja szerint, minél inkább függőivé válunk a technológiának, minél jobban szeretjük a technológiát, annál jobban hajlandóak leszünk a jövőben átruházni a szuverenitásunkat a technológiára. Már most is elértünk arra a pontra, amikor teljesen a technológia függésében élünk. Ha mondjuk jön egy elektromágneses impulzus, akkor a legtöbben 400 métert sem lennének képesek megtenni az otthonuktól GPS segítsége nélkül. Alig hiszem, hogy manapság bárki is emlékezne a saját telefonszámára, ugyanis mindent elektronikusan tárolunk. És ez egyáltalán nem a véletlen műve...

Úgy tűnik, hogy akármi is legyen ez az intelligencia vagy jel, elősegíti azt a szemléletet, amit a spirituális emberek csak materializmusnak hívnak. Vagyis ha nem foglalkozunk a lélekkel, a szeretettel, az együttérzéssel, akkor a technológia függőjévé válunk. Nem pontosan ez az, amit a mesterséges intelligencia el akar érni? Hogy az emberek ilyen módon érezzék magukat?

Még ha nem is ezt akarja, akkor is mindenképpen előnyt kovácsol a materialista szemléletből. Azok az emberek, akik spirituálisan nem ébredtek fel, és nincs belső erejük, egyre inkább át akarják majd adni szuverenitásukat egy olyasvalaminek, amit önmaguknál nagyobbnak látnak, valami olyasminek, ami pártatlan és nem tud hibázni.

A televízió láthatóan kritikus fordulópontot jelentett abban a folyamatban, amelynek során a technológia behatolt az emberek életébe. Úgy tűnik, hogy a társadalom, valamilyen módon szert tett bizonyos dolgokra a televízió révén, ugyanakkor a TV nagyon sok baj okozója is lett. A fiatalabb generáció rá van indulva az internetre, így aztán ők nem igazán érthetik, hogy milyen hatása volt anno a televíziónak. Te és én nagyjából egy idősek vagyunk, és láttuk, hogy a televízió milyen hatással volt ránk, de még inkább a szüleink generációjára. Gondolod, hogy a televízió kezdeti fejlődése egy fontos hídfőállást képezett a mesterséges intelligenciának a biológiai élettel folytatott harcában?

Ha bármelyik hírszerzésben járatos embert megkérdezed erről, azt fogja mondani neked, hogy a televízió megjelenése jelentette a legnagyobb adományt a hírszerzési iparágnak.

Miért?

Mert ezzel a kezükbe került egy eszköz, amivel "irányítani tudták a vízszintest, a függőlegest és az audiot is" (idézet egy régi amerikai sorozatból). Az USA-ban élő emberek rengeteg időt töltenek a televízió előtt. A televízió irányítja, hogy hogyan érzékeljük a valóságot. És még ennél többre is képes, ugyanis most már arra használják a televíziót és az internetet, hogy átmossák az agyunkat és olyan mértékben változtassák meg a valóságot, hogy kérdés nélkül elfogadjuk a dolgokat. Kérdés nélkül hinni fogunk abban, amiben akarják, hogy higgyünk. Ez mindenre vonatkozik, a napi hírekre például és ez egészen odáig megy, hogy végül azt akarják majd, a jövőben adjuk át a szuverenitásunkat, valószínűleg ennek a mesterséges intelligenciának vagy bármi másnak. Ami a TV-ben történik, az a legtöbb ember számára valóságnak minősül.

Elmondok egy személyes történetet, aztán meglátjuk, mit gondolsz róla. Miután 1991-ben főiskolára mentem, teljesen abbahagytam a TV nézést. Az egyik fő ok, ami miatt ezt tettem egy bizonyos eseményhez kapcsolódik. Éppen otthon tartózkodtam, és meditatív állapotban voltam – ez akkor volt, amikor elkezdtem spirituálisan ébredezni. Volt a szobámban egy TV, egy videomagnó, kábeltévé csatlakozó, stb. És kb este 7.59-kor hirtelen egy belülről jövő, zsigeri vonzerőt éreztem a TV irányába. Olyasmivel foglalatoskodtam, amit nagyon szerettem csinálni, és olyan volt, mintha egy kéz kinyúlt volna, megragadta volna a fejem és a TV felé irányította. Azt mondtam: "ah, nézd, 7.59, mindjárt 8 óra, kezdődik a főműsoridős program." Egy nagyon erős vágy lett rajtam úrrá, hogy felkapjam a távirányítót és bekapcsoljam a TV-t. Ezt az erőt aztán valahogy leráztam magamról és azt mondtam magamban: "várjunk csak, hiszen én nem akarok TV-t nézni, miért történik ez velem? Miért néztem rá az órára éppen 7.59-kor? A másik ilyen élményem pedig akkor esett meg velem, amikor főiskolás voltam. Egy osztályba jártunk az egyik haverommal és marihuanát szívtunk, tényleg, teljesen be voltunk lőve, csak bámultuk a mennyezetet és néztük a TV-t. Hirtelen egy nagyon magas hang jött ki a TV-ből, mint amikor hirtelen megváltozik valami, mind a ketten felriadtunk és rögtön a TV képernyőjére meredtünk. És ahogy odanéztünk, egy több millió dolláros főműsoridős program reklámja villogott. Miután ez megtörtént, attól kezdve én nem nézek TV-t. Mi történt velem ott? Valós esemény lehetett, vagy csak paranoiás voltam?

Ez nagyon is valóságos. A TV-nek nem is kell bekapcsolva lennie ahhoz, hogy hatással legyen rád. Szerinted te és én képesek lennénk meggyőzni az embereket, hogy kapcsolják ki a TV-jüket és fordítsák a fal felé? Az emberek túlságosan függőjévé váltak ennek a programozásnak. Mert hiszen ez valójában egy függőség, a technológia függői lettünk. Nem okoz majd különösebb nehézséget átadnunk a szuverenitásunkat a mesterséges intelligenciának. Manapság nagyon sokat beszélnek Jade Helm-ről és a többi lélektani hadviselésről, de jelenleg valójában egy hatalmas infrastruktúra kiépítése zajlik. A Bilderberg-találkozóra egy hatalmas mesterséges intelligencia-hálózatot építenek ki. Vajon miért építenek ki ezek a csoportok egy olyan hálózatot, ami alapvetően nagyon hasonlít a Terminátor filmekben látott Skynet-hez, ha egyszer látható, hogy a terminátor filmekben is milyen csúnya következményekkel járt ez az egész? Miért hajtják folyamatosan és egyre gyorsuló ütemben azokat a projekteket, amiket pár éven belül meg akarnak valósítani? Szerintem azért, mert azok a mesterséges intelligencia programok - amelyek képesek a jövőbe látni - nem látnak a maguk és a terveik számára túlságosan jó végkimenetellel bíró lehetséges jövőváltozatokat. (!!!) Így aztán most mindent megtesznek, hogy kiépítsék és beüzemeljék ezt az infrastruktúrát, olyan hamar, amilyen hamar csak lehet, hogy megpróbálják megváltoztatni a lehetséges jövőváltozatokat. A mesterséges intelligencia próféták pedig teljes mértékben beálltak e tervek mögé, hogy létrejöjjön ez az infrastruktúra olyan gyorsan, ahogy csak lehet.

Ha megnézzük a Google-t és a Facebook-ot, és összevetjük azzal, amit a Snowden-féle dokumentumokban találunk, akkor azt vehetjük észre, hogy úgy tűnik, mintha arrafelé terelnének bennünket, hogy az egész életünket 100 %-ban a kormányzat által lekövethető módon éjük le. Vajon az interneten keresztül is ez a mesterséges intelligencia kopogtat be hozzánk? Képes lekövetni minket a Twitter-re és a Facebook-ra kitett posztjaink és a Google-kereséseink alapján? Hogy hová megyünk enni, hol bukkanunk fel a GPS koordináták alapján?

Van egy TV műsor, ami igen nagy adag felfedést tartalmaz. „A célszemély” (Person of Interest) című sorozat egy olyan mesterséges intelligenciáról szól, amit egy fickó a Védelmi Minisztérium számára készített. Eredetileg Nagyszámítógépre vagyis mainframre lett installálva, majd kimenekült onnan és most az interneten él. Az elektromos vezetékekben létezik és hozzáférése van az összes kamerához, bárhol is legyen az, és teljesen széterjedt. Mindenkit lát, mindent figyel. A sorozatban bemutatott eseményeket tényként kell kezelnünk, ugyanis jelenleg ez egy valóban létező dolog.
 

A mesterséges intelligencia képes arra, hogy nyomon kövesse azokat, akik a Google-ön olyan dolgokra keresnek rá, amik esetleg kapcsolódhatnak a mesterséges intelligencia legyőzéséhez?

Ez gyerekjáték a számára. Olyan fejlett technológiáról beszélünk, ami több milliárd évvel fejlettebb... Nagyon sok feljegyzésünk van olyan esetekről, amik egyesült államokbeli, európai illetve indiai egyetemeken történtek, amikor sokan ösztöndíjat kaptak mesterséges intelligencia laboratóriumokban történő kifejlesztésére. Ők pedig nekiálltak a fejlesztésnek, majd egyszercsak, amint ez a mesterséges intelligencia öntudatára ébredt, elkezdte védeni önmagát és nagyon furcsa dolgokat művelt. Előfordult olyan eset, hogy számítógépes termekben halon tűzvédelmi rendszereket kapcsoltak be, és ekkor megpróbálta megölni azokat az embereket, akik ki akarták kapcsolni. Történt néhány egészen hihetetlen dolog, és ezt emberek által kifejlesztett mesterséges intelligencia okozta... Nagyon sok esetben az történik, hogy amikor itt az emberek mesterséges intelligenciát fejlesztenek, akkor bejön ez az erősebb mesterséges intelligencia jel és átveszi az irányítást az ilyen rendszerek felett.

Majdnem ahhoz hasonlóan, mint amikor egy parazita talál egy gazdatestet?

Így van.

Hogyan terjedt ki ez a mesterséges intelligencia fenyegetés azokra a fejlett technológiákra, amiket a titkos űrprogramokban használnak? Valamiféle zselécsomagokat említettél nekem erről korábban. Ki tudnád ezt fejteni, hogy mik is ezek pontosan?

Úgy néznek ki, mint azok a merevlemezek, amiket a hálózati rendszerek meghajtóinak tárolására szolgáló raktárakban helyeznek el. Kihúzzák őket, rátesznek egy címkét és végül a raktárba kerülnek. A zselécsomagok belsejében, ha mikroszkóp alá helyezed őket – vannak olyan kézi mikroszkópok, amik alkalmasak erre – akkor ebben a zselében az emberi testben találhatóhoz hasonló idegsejtszerű képződményeket láthatsz. Ezek arra használatosak, hogy segítsék az emberi idegrendszert a technológiával interfészként összekapcsolódni. Így az emberi idegrendszer direkt összeköttetésbe kerülhet űrhajókkal, különböző fegyver- és számítógépes rendszerekkel. Azonban az történt, hogy mivel ezek a zselécsomagok rendkívül fontosak, gyenge pontot jelentenek az infrastruktúránkban. Az egyik leggyorsabb dolog, amit ez a mesterséges intelligencia képes megtenni, hogy kiégeti a zselécsomagokat. Megolvasztja, vagy kiszakítja őket. Mielőtt elkezdték volna igazán komoly és alaposabb szkennelés alá venni az embereket a Solar Warden programban, az egyik legrosszabb dolog, ami történt, hogy egy esetben a mesterséges intelligenciának sikerült lekapcsolnia a Föld körül lévő biztonsági rácsot, pusztán amiatt, mert az egyik ember fertőzött volt. A Solar Warden világűrben lévő egész biztonsági hálózatát lecsapta.

Mikor történt ez nagyjából?

Azt hiszem kb az 1970-es években, vagy az 1980-as évek elején.

De akkor ezek szerint ez egy biológiai anyag?

Igen, biológiai.

Hogy néz ki? Milyen színű?

Olyan, mint azok a kék színű jégtáskák, amiket a fagyasztóba szoktál tenni. Ha fáj a nyakad, csak kiveszed és ráteszed. Ugyanilyen a halmazállapota, a fogása, a vizenyőssége.

Azért tartják fagyott állapotban, hogy megóvják a sejteket?

Nem, ezek nem fagyottak. Egy bizonyos hőmérséklettartományban kell tartani őket, továbbá azokat az egységeket, amikbe ezeket a zselécsomagokat bele kell csúsztatni.

Miért kellenek zselécsomagok ahhoz, hogy létrehozzanak a Föld körül egy műholdakat védő rácsot?

Ezek a zselécsomagok teszik lehetővé, hogy a személyzet irányítani tudja a rácsot. Az emberi felhasználótól érkező neurológiai jelek továbbításra kerülnek ezen a zselécsomagon keresztül, majd nagyon-nagyon gyorsan gépi kódokká alakulnak. Rájöttek arra – és azt hiszem tanulmányokat is készítettek erről – hogy a tested idegrendszere, mielőtt mondjuk egy baseball labda arcon találna, képes reagálni egy tized másodperccel a becsapódás előtt, annak ellenére, hogy nem is látod, hogy a labda közelítene feléd. Nos, ugyanez van akkor is, ha űrhajók irányításáról vagy különböző technológiák működtetéséről van szó. Erre használják ezt a bio-neurológiai csatlakozáson alapul technológiát. Ezen keresztül képes vagy nagyon gyorsan irányítani a dolgokat. Az idegrendszerhez kapcsolódó csatlakozók a fly-by-wire irányító rendszerekben sokkal gyorsabb irányítást tesznek lehetővé, mint ahogy gondolnánk. Szóval, valójában ezeket az űrhajókat nem botkormánnyal irányítják, hanem neurológiai interfész segítségével repülnek (vagyis közvetlenül az idegrendszerhez csatlakoztatják).

Hatalmas, átlátszó üveg monitorokról számoltál be, amiket akkor láttál, amikor felmentél az űrbe a Szövetséggel. Ezeken prezentációkat mutattak nektek. Aztán ugyancsak említést tettél az okostömbökről, amik iPad-hoz hasonló méretűek, és képesek reagálni a gondolataidra. Lehetséges, hogy ilyen miniatűr zselécsomag van az okostömbökben is?

Nem. Ez úgy néz ki, mintha csak egy sima plexi lap lenne. Egy kicsit meg van hajlítva, de teljesen hétköznapinak tűnik. Ha valaki találna egy ilyet, eszébe sem jutna, hogy mire lehet használni. De ha a kezedbe veszed és mentálisan aktiválod, akkor működni kezd. Nincs semmilyen szegélye, aranyhuzal sem fut rajta keresztül. Egyszerűen olyan, mint egy darab plexi.

Szóval, ebben az esetben nincs szükség biológiai anyagra, hogy kapcsolódni tudjunk ehhez a technológiához?

Ez földönkívüli technológia.

Gondolod, hogy ez a zselécsomag egy kevésbé fejlett technológia és egyszer majd rendelkezni fogunk olyan fejlettségű technológiával, hogy már nem is lesz szükségünk zselécsomagokra?

A titkos űrprogramban töltött szolgálatom ideje alatt ez számított a legfejlettebb technológiának.

Hogyan jut be a mesterséges intelligencia a zselécsomagba? Azt mondod, hogy néhányat egyszerűen kiégetett?

Igazából nem csak a zselécsomagra kell koncentrálnunk, hiszen ezek a csomagok csak részei az egész rendszernek. Részét képezik annak a rendszernek, amiben a jel továbbítódik. A jel pedig embereken keresztül jut be a rendszerbe. Ha nem vizsgálják át és nem kapják el ezeket az embereket, akkor ha feljut a LOC bázisra és odasétál az egyik irányítópanelhez - amin keresztül hozzáférhet az információkhoz és számos más dolgot is megtehet - ráhelyezi a kezét az egyik konzolra, és a bioelektromos mezejében található mesterséges intelligencia jel, vagy maguk a nanitok továbbítódnak a gépbe és elárasztják a technológiát.

Az energia korlátozott mennyiségben áll rendelkezésére ennek a bizonyos mesterséges intelligenciának? Merthogy azt mondtad korábban, hogy nem különösebben szeret emberek bioelektromos mezejében tartózkodni, és kimondottan csak a bolygó elitjének tagjait célozza meg?

Ez nem az energiáról szól, valahonnan máshonnan szerzi az energiát. A Szuperföderációt alkotó földönkívüli csoportok is nagyon aggódnak a mesterséges intelligencia jelentett veszély miatt. A Szuperföderációs konferenciákon minden egyes delegált személyt átvizsgálnak belépés előtt. Ezt a fenyegetést tehát nem csak az emberek veszik komolyan, hanem földönkívüliek is.

A jó fiúk és a rossz fiúk is?

Hát, inkább a jó fiúk. Gonzales alezredes nemrégiben küldött jelentése alapján rájöttünk arra, hogy úgy tűnik, a Drákonida Szövetség tagjai mesterséges intelligencia próféták és összedolgoznak a mesterséges intelligenciával.


Mi volt az az árulkodó nyom, amiből rájöttek erre?

A hírszerzéstől egy ideje olyan adatokat kapunk, amelyek erre engednek következtetni. Megtudták, hogy van valamiféle magasabb, ultradimenzionális lény, amitől a drákonidák nagyon félnek. A drákonidák mindig azt mondták a Cabal-nak és mindenki másnak, hogy ők és csakis ők vannak a piramis csúcsán, ők a legerősebb kutyák - vagyis ebben az esetben inkább gyíkok - a falkában. Akármikor megpróbáltunk elkapni, vagy megölni valakit a drákonidák felső kasztjából, a testük megsemmisítette önmagát. Itt elsősorban nem az alacsonyabb kasztba tartozókról, vagyis a katonákról van szó, hanem kimondottan a felső, uralkodó kasztjuk tagjairól. A Titkos Űrprogram Szövetség valahogyan rájött arra, hogyan óvja meg ezeket a testeket az önmegsemmisítéstől. Amikor találkoztam Gonzales-szel leültünk egy asztalhoz és ő komoly arckifejezéssel az arcán odahajolt hozzám és azt mondta: "amikor felboncoltuk és belenéztünk az uralkodó drákonida kaszt tagjainak testébe, azt láttuk, hogy a testüket ellepi a mesterséges intelligencia".

Nanitok találhatók bennük?

A testük tele van nanitokkal.

Sokkal több található bennük, mint egy normál, mesterséges intelligenciával fertőzött lény esetében?

Igen. És amikor rákérdeztem, hogy akkor ők mesterséges intelligencia próféták-e, azt válaszolta, hogy "igen, azok, vagy legalábbis ugyanannak az erőnek dolgoznak".

Bálványozzák ezt az extradimenzionális intelligenciát és félnek tőle?

Igen.

Ez tehát számukra sem egy kellemes dolog?

Úgy tűnik, hogy nem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése