2016. május 30., hétfő

Kozmikus Közzététel - I/3.

HOLD MŰVELETI PARANCSNOKSÁG (LOC – Lunar Operations Command)


Összefoglaló

Wilcock több mint 20 éve áll személyes kapcsolatban több tucat „belsős” emberrel, informátorokkal, akik katonai projektekben és titkos űrprogramokban vettek részt. Már a Corey-val való találkozás előtt elmondták neki, hogy a hadsereg és a titkos földi kormányzat kiterjedt ipari tevékenységet folytat a Naprendszerünkben és azon túl.

(Wilcock-ról tudott dolog, hogy nem vaktában lövöldöz, hanem több informátorral dolgozik és addig nem ad ki semmilyen információt, amíg arról több helyről megerősítést nem kap. Corey messze többet tudott bármelyiküknél és rengeteg értesülést igazolt számára, amit addig Wilcock megerősítés hiányában nem mert közre adni. - szerk.)

Már ekkor tudomást szerzett róla, és később Corey is megerősítette, hogy a LOC, vagyis a Hold Műveleti Parancsnokság létesítménye a legfőbb kiindulópontja és fókuszpontja az űrben zajló emberi tevékenységnek, a kozmosz és az űr felfedezésének.

HOGY NÉZ KI A HOLD MŰVELETI PARANCSNOKSÁG?

A Hold túloldalán található. Az 1950-es évek óta építették ki nagyobb ütemben. Az építés során a holdon lévő krátereket és sziklákat is aktívan felhasználták hozzá, némely részét egyenesen a sziklába vájták bele.

A bázisnak csak nagyon kis része látszik ki a felszínen, mert harang alakja van, és ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre megyünk lefelé, egyre kiterjedtebb és szélesebb. Corey személyesen mindössze néhány, a felszín közelében lévő körzetben járt ezen a bázison, a többi részlegbe engedély híján nem mehetett be.

A LOC-on kívül van még egy másik bázis is, ami emberekhez tartozik, ők a Sötét Flotta szövetségesei, az egész bázis hozzájuk tartozik. Bár a Hold túloldalán helyezkedik el, mégis, amatőr csillagászoknak a teleszkópjukkal sikerül néha repülés közben űrhajókat megpillantani, lefilmezni. Ezek a hajók a Sötét Flotta bázisához tartoznak és onnan repülnek ki.

A legtöbb bázis, nyilvánvaló okokból (elkerülendő a kíváncsi szemeket és hogy titokban tartsák a létezésüket) a Hold sötét oldalán helyezkedik el, de szoktak űrhajók repülni az innenső oldalon is. A Föld felé néző oldalon ugyanis földönkívüli bázisok bejáratai vannak, amik holografikus pajzzsal vannak ellátva (álcázva vannak) és így nem láthatók az emberek számára.

A LOC bázist eredetileg egy már létező náci létesítményre építették rá (ez a náci bázis az 1930-as, 40–es években épült). Amikor az USA ipar igazán beindult a II. világháború után, akkor kezdtek az amerikaiak őrült módjára terjeszkedni és rengeteg pénzt és erőforrást a Holdon és más égitesteken lévő bázisok építésére fordítani. A LOC így az 1950-es évektől kezdődően lett igazán kiépítve.

HA ENNYIRE JÓL MENT A TITKOS ŰRPROGRAM, AKKOR MIÉRT VOLT SZÜKSÉG AZ APOLLO PROGRAMRA ÉS A HOLDRA SZÁLLÁSRA?

A NASA-nak számtalan programja van és sokan hiszik náluk, hogy ők vannak a hierarchia csúcsán. Igazából fogalmuk sincs, hogy mi történik a Naprendszerben. A hazugságnak sok szintje van, minden program alaposan fel van darabolva, és senki sem látja át a nagyobb képet, sokan közülük azt hiszik, hogy ők végzik a legfontosabb, tudományosan legfejlettebb kutatásokat.

Az Apollo program nagy valószínűséggel pénzmosási célokat szolgált. A pénz nagy részét valószínűleg a Fekete projektekbe és a titkos űrprogramba áramoltatták.

TUDHATOTT-E A NASA SÚLYOSABB TITKOKRÓL?

Az Apollo program során sok mindent felfedeztek. Tesztelni akarták pl a holdrengéseket. Korán észrevették azonban, hogy ez nem jó ötlet. Földönkívüliekkel találkoztak a Holdon akik figyelmeztették őket, és finoman megkérték az embereket, hogy soha többé ne is jöjjenek vissza. Ugyanis a Hold egy semleges körzet (olyan mint Svájc). A Hold túloldala ugyanúgy fel van osztva, mint a Földön az Antarktisz. A különböző zónákat különböző földönkívüli csoportok lakják és birtokolják!!! E fajok sokszor háborúztak egymással a régmúltban, de a Holdon mindenkinek külön bázisa van, és teljes békében élnek egymás mellett a nekik kijelölt körzetekben.

MIÉRT ÉPPEN A MI HOLDUNK LETT ILYEN FONTOS?

Mert tökéletes megfigyelő pont. A földönkívüli csoportok oda-vissza mászkálhatnak a Hold és a Föld között – közben pedig végezhetik a maguk kísérleteit. Ez a kísérlet kapcsolódik a 22 fajhoz (humanoidok és nem humanoidok is beletartoznak), és ezek a fajok valamiféle NAGY KÍSÉRLETET hajtank végre itt a Földön.

Sok csoport, akiket messzi helyekről érkező földönkívülieknek hiszünk, valójában csak a Hold túloldaláról mászkálnak át hozzánk. E csoportok közül sokan nem is kedvelik túlságosan egymást. Valamiféle diplomáciai megállapodás lehet a Hold-dal kapcsolatban, ezért több ezer éve semleges területnek számít és senki sem sérti meg az egyezményt (a legdurvább csoportok is betartják). Ősi idők háborúinak nyomai találhatók a Holdon, emlékművek, romok tanúskodnak erről, amiket érintetlenül meghagytak az utókornak, mementóként.

A Szuperföderációs konferencián résztvevő fajok közül nem minden csoport munkálkodik együtt – különböző céljaik és szándékaik vannak. Sokszor veszekedések és viták is vannak e találkozókon a csoportok között.

A LOC tehát csak kis részét teszi ki a Holdon található életnek. Ez az emberi aktivitás fókuszpontja az űrben, de más fajoknak is megvan a maguk fő műveleti bázisa. Corey a Gömb Szövetség képviselőinek nemrégiben történt megjelenésén kívül soha nem látott földönkívüli lényt a LOC bázison!

HOGY NÉZ KI BELÜLRŐL A LOC?

Corey csak nemrég járt először a VIP részlegen. Korábban csak a legfelsőbb szintekre volt bejárása. Ott apartmanszerű lakóövezetek voltak (2-4 személyre kialakított szálláshelyekkel). A folyosók nagyon keskenyek, és ahogy haladsz a VIP rész felé, úgy szélesednek a folyosók. Arra már faborítású elemek találhatók a falakon (cseresznyefából), ami nagyon előkelő megjelenést kölcsönöz. Az egyes részlegek megjelenése drámaian eltérő a LOC-on.

Csak bizonyos területekre mehetsz be, a padlóra pedig színes csíkokkal fel van festve az útvonal az egyes szekciókhoz. Ezek vezetnek téged pontosan az egyes körzetekbe. A legfelső apartmanrész után az orvosi rész következik, majd egyel lejjebb egy újabb orvosi részleg, valószínűleg ott végzik a súlyosabb beavatkozásokat. Corey csak ebben a fenti három részlegeben járt. Akadtak néha emberek, akiket elvittek egy körútra a LOC-on belül, ők pl többet láttak az egészből, mint Corey...

A TITKOS ŰRPROGRAM SZÖVETSÉGRŐL

Csak lassan alakult meg, kb az 1970-es évektől kezdődött a Solar Warden-nel. Az ő feladatuk egyfajta rendfenntartó szerep volt. A Naprendszerünkbe érkező betolakodókat igazoltatták és „irányították a forgalmat”. Egyáltalán nem voltak szuper fegyverekkel ellátva, csak járőrözgettek. Nagy invázió ellen semmit sem tudtak volna tenni, de a legtöbb „betolakodó” általában mindössze néhány kisebb hajóval érkezett és a legtöbb esetben rögtön mentek is tovább.

A Solar Warden tehát nem volt egy jelentős fegyveres alakulat. Ez a csoport lett a magja a formálódó Titkos Űrprogram Szövetségnek. Több más űrprogramcsoport is volt (szakadárok, dezertálók, fekete projektek űrprogramjai, Sötét Flotta, Bolygóközi Vállalati Konglomerátum – repülőgépgyártó katonai cégek pl Boing, McDonnell Douglas, stb... nem csak amerikai cégek vettek részt ezekben). A Solar Warden egyfajta hidegháborúban állt ezekkel a csoportokkal, elkezdett leszakadni tőlük. Ennek a jelei kezdetben abban nyilvánultak meg, hogy űrhajóikkal „véletlenszerűen” berepültek a Nemzetközi Űrállomás kamerái elé élő adásban.


A Solar Warden csoport teljes nyilvánosságra hozatalt szeretne – a többi csoport viszont egyáltalán akarja ezt. Emiatt háború tört ki a csoportok között. Ekkor léptek kapcsolatba a Gömb lények a Szövetséggel. Maga a Titkos Űrprogram Szövetség akkor kezdett formát ölteni, amikor dezertálók elkezdtek csatlakozni a Solar Wardenhez. Közös célból álltak össze: megszüntetni a zsarnokságot a Földön, felszámolni a titkos földi kormányzatot és megszabadítani a Föld lakóit a babiloni pénzvarázslaton alapuló rabszolgatartó pénzügyi rendszertől.

El akarják juttatni a meglévő technológiáikat az emberiséghez (amiket titokban fejlesztettek) – szabadenergia, fejlett gyógyászati eszközök (amik ABSZOLÚT bármit képesek meggyógyítani), környezetet megtisztító technológiák. Ezek együttesen egyetlen éjszaka alatt darabokra törnék a jelenlegi rabszolgatartó rendszert és ezek révén nem lenne többé szükség pénzügyi rendszerre sem. A Szövetség el akarja juttatni mindezt az emberiségnek és teljes közzétételt szeretnének az elit által az emberiség ellen elkövetett bűnökről.

A SZÖVETSÉG MIKOR KEZDTE MEG AZ AKTÍV MŰVELETEKET EZÜGYBEN?

Kb az 1990-es évek végén kezdtek megfogalmazódni a célok, és a 2000-es évek elején kezdődtek meg a konkrét műveletek (a már említett véletlenszerű berepülésekkel)

TUDJÁK-E A TITKOS ŰRPROGRAMNÁL, HOGY MI ZAJLIK A FÖLDÖN?

Jó ideig minden földi kommunikációjuk blokkolva volt. Telekommunikáció, internet, kábel tv, semmi ilyen földi információ nem jutott el hozzájuk. Saját internethálózatuk volt odakint, most már viszont hozzá tudnak férni a mi internetünkhöz is, bár legtöbbször csak read only üzemmódban (csak olvasni tudják, feltölteni, belenyúlni nem)

Amíg Corey a kutatóhajón dolgozott semmilyen földi eredetű kommunikációhoz sem férhettek hozzá, minden blokkolva volt.

Amikor a Szövetség elkezdett leszakadni a többi titkos űrprogram csoportról, elkezdték gyűjteni az információkat és megnyitni a kommunikációs csatornákat. Most már hozzáférésük van földi eredetű információkhoz is, mindezek révén, egye jobban megismerhették a földi helyzetet és ez csak még jobban megerősítette az elszántságukat, hogy véget akarnak vetni a rabszolgaságnak.

MILYEN LENNE EGY ÁTLAGEMBER ÉLETE A FÖLDÖN, HA A SZÖVETSÉG CÉLJAI TELJESÜLNÉNEK?

Pont olyan, mintha a Star Trek-ben lennél. Csillagkapukon utaznánk (szállítójárművek helyett), replikátorok lennének, megszűnne az éhezés, sivatagokat termővé és zölddé lehetne tenni, tengervizet sótalanítani lehetne. A környezeti szennyezés pl műanyag hulladékot, palackokat Corey szerint könnyen át lehetne alakítani. „Minden anyagot át lehet alakítani valami más mivé”. Megvan hozzá a technológia, csak nem lett megosztva az emberekkel. (a titkos űrprogram hajóin szinte mindent újrahasznosítanak)

NÉHÁNYAN NEM TUDJÁK ELFOGADNI AZT A NÉZETET, HOGY NEM LESZ PÉNZ, MERT AZ SZERINTÜK KOMMUNIZMUS LENNE

Corey szerint csak azért mondják ezt, mert erre programozták a teljes emberiséget. „Ha annyira ragaszkodsz a pénzhez, akkor használhatsz egy replikátort és csinálhatsz magadnak ezüst, vagy aranyérméket, esetleg nyomtathatsz magadnak egy 100 dolláros bankjegyet, és azt utána zsebre dughatod!” Az emberek nem értik meg, hogy egyáltalán SEMMI SZÜKSÉG NINCS SEMMILYEN PÉNZBELI ADÁS-VÉTELRE, PÉNZFORGALOMRA!

SOKAN AZT MONDJÁK A POLITIKUSOK KÖZÜL, HOGY HA NEM LENNE HIÁNY SEMMIBŐL, AKKOR MINDENKI CSAK SZÓRAKOZNA, SÖRÖZNE, DŐZSÖLNE ÉS NEM CSINÁLNA SEMMIT

Corey szerint biztosan lesz majd egy átmeneti időszak, amikor az emberek egy kicsit „megőrülnek majd”, főleg a technológia nyújtotta előnyök miatt. Olyan lesz, mintha megnyerted volna a lottót, sőt, mindenki egyszerre nyerte volna meg! Mindenkinek lesz replikátora, és nyomkodhatod majd a gombjait egész nap, próbálgathatod majd a különböző ételeket.

Mindenki utazgatni akar majd a világ körül, és ha egyszer végre megtisztítják, akkor a Naprendszerben is mindenfelé lehet majd menni, megnézni az ősi romokat és műemlékeket, mert ezek nagyon látványosak.

Mindez elérhető lesz, de előbb szembesülnünk kell a múltunkkal és túl kell lépnünk rajta.

KÉRDÉS: MI LESZ HA VALAKI FEGYVERT AKAR REPLIKÁLNI?

3D printerrel nem lehet nukleáris fegyvert nyomtatni, erre ugyanis más technológiák vannak. A replikátoroktól ilyen értelemben egyáltalán nem kell félni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése