2016. május 31., kedd

Kozmikus Közzététel - II/1.

KAPCSOLATLÉTESÍTÉS – A második évad első része a titkos űrprogramokat irányító szakadár civilizációról és annak történelmi eredéről szól. Corey részleteket árul el a német titkos űrprogram kezdetéről, a titkos társaságok részvételéről, a programban használt technológiák alapjairól és a német tudósok felfedezéseiről. A XX-ik század elején titkos társaságok Németországban ősi keleti iratok és médiumi közvetítések útján információkhoz jutottak fejlett technológiákkal kapcsolatban és mindez ahhoz vezetett, hogy fizikai kapcsolatot kezdeményeztek a Drákonida Szövetség lényeivel illetve más földönkívüli fajokkal. E csoportok közül most megismerhetjük a különböző reptilián jellegű fajokat és szó lesz néhány, az Agartha hálózathoz tartozó belső földi csoportról is.


Mikor kezdődtek a titkos űrprogramok, hogyan indult útjára ez az egész? Ha a hagyományos technológiáink annyira primitívek, legalábbis ami az űrutazással kapcsolatos eszközeinket illeti, akkor lehetséges-e, hogy valamiféle segítség érkezhetett? Jöhetett-e ez esetleg külső forrásból, ami lehetővé tette, hogy ilyen fejlettséget érjenek el már a történelem ilyen kora szakaszában?

Hogy a titkos űrprogramok ilyen széles technológiai repertoárral rendelkeznek, annak az az oka, hogy egy komplett szakadár társadalomról beszélünk. Azért szakadár, mert annyira különbözik attól, amiből kivált, hogy egy teljesen különálló társadalomnak tekinthető, amely teljesen más technológiát használ, más társadalmi dinamika alapján szerveződik, és nem kapcsolódik ahhoz a társadalomhoz, amelyből eredetileg származik. Teljesen leszakadt tőle és az anyatársadalomtól különállóan működik. Egyértelműen egy szigorúan ellenőrzött, totalitárius rezsimnek kell elképzelnünk. A jelenlegi korszak szakadár civilizációja Németországban vette kezdetét, és kialakulásához egészen a 1920-as, és még inkább a 1930-as évekig kell visszamennünk. A német titkos társaságok ugyanis néhány nagyon érdekes dologban voltak érdekeltek.

Valószínűleg ők voltak az elsők, akik nem választották külön a tudományt, és az ezotériát/spiritualizmust, hanem összekapcsolták a kettőt. Volt néhány csoportjuk, akik médiumi közvetítések útján információkat szereztek és megpróbáltak kapcsolatot létesíteni más világokból származó fajokkal. Ezen kívül kutatták a Földön fellelhető ősi iratokat, különösképpen a keletről származókat, amelyekben szó esik az ősi Vimanák-ról és más járművekről, és ezek alapján információkhoz jutottak, hogy nekikezdjenek saját űrhajók felépítésének.

Az egyik legvitatottabb kutatás, amire ráakadtam, a német okkult társaságokkal foglalkozott és ebben az áll, hogy korszak egyik vezető okkultistája, aki később Hitler tanácsadója lett, látott egy beszélgetést George Gurdjieff-el. Gurdjieff felállított egy elméletet egy szent szimbólummal kapcsolatban, amely a világ minden táján megtalálható. Ez a szimbólum fellelhető a különböző ősi kultúrákban, és a hinduk sah-wah-stee-kának, vagy szvasztikának nevezik. Gondolod, hogy ezek a német titkos társaságok, látva ennek a szimbólumnak a gyakoriságát, azt a következtetést vonták le, hogy egy fejlett ősi civilizáció nyomaira bukkantak?


Ezt nem tudom biztosan, de az 1920-as évek végétől illetve a 1930-as évek során ezek a titkos társaságok már javában expedíciókat vezettek a világ különböző tájaira és ősi szövegek illetve ereklyék után kutattak, amikből az információmorzsákat összerakva modern technológiát hoztak létre. (lásd - Indiana Jones filmek).

Nemrégiben készítettem egy epizódot az Ősi Idegenek című sorozathoz, és abban a „német Roswell"-nek nevezett eseményről volt szó. Kíváncsi vagyok, hogy hallottál-e erről az esetről?

Úgy tudom, hogy ez a baleset 1936-ban történt a Fekete Erdőben.

Így van, méghozzá Eva Braun családjának birtokán. Ő ugye később Hitler felesége lett.

Az okostömbökön olvasottak alapján az történt, hogy lezuhant egy űrhajó és a roncsokból technológiát fejtettek vissza. Viszont én úgy tudom, hogy az információk többségét médiumi közvetítések útján szerezték.


Kapcsolatba léptek más civilizációkkal, akikkel aztán személyes találkozókra is sor került. A világszerte zajló expedícióik során elkezdtek kapcsolatot létesíteni és együttműködni egy ősi szakadár civilizációval, akik a Himalája hegységben éltek, és sokan csak "északi típusúaknak" (Nordics) hívják őket. Tehát ezzel a két különböző csoporttal kezdtek el együtt dolgozni, és ez segített nekik megalapítani a titkos űrprogramot.


Az egyik gyakorta hangoztatott kritika veled szemben, hogy az emberek azt mondják, "Corey-nak nincsenek bizonyítékai". Azonban ha a médiumi közvetítéseket, csatornázásokat vesszük, azok közül sokat el lehet olvasni, hiszen ezeket nem tartották titokban, ugye?

Így van, ezek közül sok nyilvános és bárki elolvashatja őket. Könyveket is írtak erről. (Maria Orsic, A Vril Társaság)


Megosztanád velünk, hogy mit tudsz ezekről a csatornázott üzenetekről? Ezek valamilyen földönkívüli kapcsolatról tanúskodnak?

Igen. Kapcsolatba léptek a Drákonida Szövetség egyik csoportjával. Amikor lerajzolták a csoport tagjainak az arcát, akkor egy olyan arcformát kaptak, amire sokan azt mondanák, hogy a szürkékhez vagy a reptoidokhoz tartoznak. A reptoidok nagyon hasonlítanak a szürkékhez, kivéve, hogy megjelenésüket tekintve reptiliánok.

Ez a csoport itt volt már a kapcsolatfelvételt megelőzően is, vagy kimondottan erre a hívásra érkeztek a Naprendszerünkbe?

Az okostömbökön olvasottak alapján a drákonidák már legalább 375 000 éve itt vannak. Úgy tekintenek a Föld bolygóra, mint saját tulajdonukra.

Hogy néznek ki a drákonidák, honnan származnak, miről szól az ő történetük?

A legtöbb ember talán azt gondolná, hogy itt pusztán hatalmas méretű reptiliánokról van szó, de valójában a Drákonida Szövetség több különböző fajból tevődik össze. A legtöbbjük valamiképpen reptilián vérvonalat és genetikát hordoz magában. Talán nevezhetnénk őket genetikai puristáknak, mert igyekeznek olyan lényekkel szövetségre lépni, akikben valamilyen mértékben reptilián genetika található. Ugyanakkor vannak inszektoid-jellegű lények is, akik betársultak a Drákonida Szövetségbe.


(A Stillness in the Storm blog szerzője egy érdekes megjegyzést tett ezzel kapcsolatban: „Dan Winter-nek fellelhető egy előadása a DNS galaktikus történelméről, amelyben részletesen beszél a különböző drákonida fajokról, és a fő filozófiájukról, hogy genetikai anyagot terjesszenek el galaxisszerte. Winter szerint a galaxisban az életet számos különlegesen fejlett ősi kultúra terjesztette el, akik madárszerű külsővel és vérvonallal rendelkeztek. Az volt a feladatuk, hogy elterjesszék a DNS-t a galaxisunkban, és ezzel segítsék stabilizálni a gravometrikus mezőket. Az egyik csoport úgy gondolta, hogy a legjobb megoldás bevetni DNS-sel az egyik világot és aztán hagyni organikusan fejlődni, míg egy másik csoport szerint szigorú genetikai manipuláció szükséges ahhoz, hogy a kívánt tulajdonságokat létre tudják hozni. Ez utóbbi csoport volt az, amelyik eredetileg elvetette a drákonida faj alapjait millió évekkel ezelőtt. A genetikai manipulációs program azonban kicsúszott a kezükből és számos drákonida faj elveszítette a képességét a természetes fejlődésre és mesterséges metódusokhoz kellett folyamodniuk a fajuk fenntartása érdekében – klónozáshoz és mesterséges intelligencián alapuló technológiákhoz. Az organikus evolúciós terv "bukásának" eredményeképpen a galaxis elkezdett destabilizálódni. Az egyik védelmező csoport elutazott a távoli jövőbe és felfedezte, hogy kataklizmák következtében több száz csillagrendszer pusztult el. Az ősi galaktikus magkultúrák segítettek elvetni az élet csíráját a Földön, és megváltoztatták az emberi DNS-t, ami egy kísérlet volt arra, hogy ezt a hibát korrigálják. A drákonidák ugyancsak manipulálták az emberi DNS-t, annak érdekében, hogy így megelőzzék a saját genetikájukban bekövetkező katasztrófát, ezért hozzáadták a saját genetikájuk egy részét az emberi DNS-hez, hogy egy nap majd learathassák és „betölthessék” azt a sajátjukéba. Ezáltal remélték megmenteni saját fajukat a teljes kipusztulástól.)

Amikor reptiliánokról beszélünk, akkor egy humanoid testet kell elképzelnünk, amihez hüllő jellegű megjelenés párosul?

Így van. A hüllőkéhez hasonló bőr és szemek, rendkívül erőteljes fizikai felépítés, amihez nagyon agresszív természet párosul. Legtöbb ember valószínűleg démonoknak írná le őket. Az is elképzelhető, hogy sok középkori démon- és ördögábrázolást is ők ihlettek.


Elmondásod szerint a Reptoid-ok különböznek a Reptilián-októl. Le tudnád írni, hogy mi a különbség köztük?

Igen, a Reptoid-oknak sokkal keskenyebb az állkapcsuk, hosszúkásabb a fejük, a szemeik pedig nagyobbak. A legtöbben talán úgy írnák le őket, mint egy alien-t, ami a Roswell-nél található táblákon szerepel, mint egy tipikus szürkét.


De van-e különbség a szürkék és a reptoidok között?

Egyértelműen van, és emellett van még egy jó nagy rakás másik lény is, akiket ugyancsak a szürkék közé sorolunk. Nagyon nagy az összevisszaság a szürkékkel kapcsolatban.


Miért éppen a DRÁKÓ kifejezést használjuk a drákonidákkal kapcsolatban?

Nem ismerem a névnek az eredetét, vagy hogy honnan származik, vagy esetleg egy még ősibb csoportra utalhat. Olvastam egy csomó mindent az interneten, hogy a Drákó csillagklaszterből származnak, de ezt nem tudom biztosan.

(„Dan Winter szerint a "Drákó" kifejezés a Sárkányra utal (dragon), ami egy szimbólikus utalás a faj evolúciós fejlődésére a kozmoszban, ahol a holisztikus tudás elsajátításával a fajok a saját érzelmeik mestereivé válnak, és ezzel újraigazítják a DNS-üket egy tóruszba. Ez a tórusz az arany középút kifejeződése, amely lehetőséget teremt a kozmoszban sugárzó energiának, hogy beáramoljon a testen keresztül és a szó szoros értelmében életenergiával táplálja azt. Végső soron ez a végső célja a személyes felemelkedésnek, ahol az adott lény aktiválja a DNS organikus technológiáját és végül felemelkedett képességek birtokába kerül. Winter ezt "a vérben lévő tűz"-nek nevezi, mert a testbe beáramoltatott energia visszafordítja az öregedési folyamatot, lehetővé teszi a bilokációt, az időutazást, a távolbalátást, fejlett clairvoyance-t és más hasonló képességeket tesz lehetővé. Nyilvánvalónak tűnik, hogy azok a lények, akik elérték ezt az állapotot, szó szerint egy olyan izzó fényben "fénylenek", amely szabad szemmel is látható. A bukott drákó fajok, akik elveszítették azt a kapcsolatot amivel elérhetnék ezt a személyes evolúciós szintet, arra kényszerültek, hogy monoatomos aranyat alkalmazzanak, amivel a tóruszba kényszeríthetik a DNS-üket.”)

És esetleg Drakula is kapcsolódhat a Drákóhoz, azt hiszem itt is fel lehet fedezni egy kis hasonlóságot.

Nem tudom, hogy melyik volt előbb. Kicsit a tyúk meg a tojás esete áll fent itt is.

(„A bukott drákonida fajok halhatatlanságot biztosító, mesterséges intelligencián alapuló technológiát használnak. Ez ugyan „halhatatlanná” teszi őket, de ettől végső soron a testük elkezd majd szétesni. Hogy ezt megelőzzék, olyan félelemenergiával táplálkoznak, amit emberi lények termelnek (ezt nevezik loosh-nak), és minden tekintetben egyfajta „vámpírrá” válnak. Innen eredhet a Drakula és Drákó kapcsolat. Továbbá az Illuminátus hálózat sok családja előszeretettel alkalmazza a sárkány szimbólumot, utalásként abbéli hitükre, hogy vérvonaluk visszavezethető arra az időszakra, amikor egy bukott drákonida faj megteremtette az emberiséget. Erről szólnak az Anunnakikkal kapcsolatos teremtésmítoszok és David Wilcock bennfentesektől származó információi, miszerint a Drákonida Szövetség 10 000-15 000 évvel ezelőtt halhatatlanságot ajánlott néhány embernek, akiktől aztán a 13 illuminátus család származtatja magát.” Wilcock elmondása alapján a hallhatatlanságot egy mesterséges nano technológia révén érik el, amit a testükbe fecskendeztek akkor, amikor ez a felajánlás megtörtént a drákonidák részéről, és onnantól kezdve ez a milliárdnyi nano részecske biztosítja az illuminátus Ősök testében, hogy ne öregedjenek és a testükben keletkező mindenféle sérülést mesterségesen helyrehoz. Emiatt nem lehet ezeket az embereket megölni, csak úgy, ha lefejezik őket. Erről ebben az előadásban hangzottak el részletek:

Ez elvezet minket a David Icke által emlegetett alakváltáshoz. Tudomásod szerint, a Földön tartózkodó reptiliánok képesek-e alakot váltani, felvenni egy emberi test alakját?

A titkos űrprogramban csupán egyetlen egyféle alakváltással találkoztunk, amikor elfogtunk és kihallgattunk néhány különböző fajhoz tartozó földönkívülit. Ilyenkor az alakváltást minden esetben technológia használatával érték el.

Szóval, azzal hogy az illuminátusok valójában emberi alakot felvevő reptiliánok, egyáltalán nem találkoztál a munkád során?

Nem, semmi ilyesmivel nem találkoztam.

Beszéltünk korábban az avian-okról, akik embernek tűnnek, madárszerű megjelenéssel, most pedig beszéljünk egy kicsit olyan reptiliánokról, akik embernek néznek ki, madárszerű vonásokkal. Azok az életközösségek, amik jelenleg a Földünkön megtalálhatók, egysejtű organizmusok, algák, növények, fák, emlősök, halak, madarak, hüllők, stb. Az ilyen típusú életformák előfordulása gyakorinak mondható a galaxisunkban a Földhöz hasonló világokban?

Igen, és emellett létezik még egyfajta emberi sablon is.

Tehát azt mondod, hogy a különböző típusú lények - olyanok, amiket ma láthatunk a Földön - képesek voltak humanoid formává fejlődni, az adott bolygón található feltételeknek megfelelően?

Így van.

Azt mondod, hogy a drákonidák alapvetően egy csillagközi rasszista faj, és olyan fajokat kutattak fel, akik hüllőkből vagy rovarokból fejlődtek ki és ők ezt a típusú életformát preferálják.

Igen. Vagy pedig genetikailag beleavatkoztak más fajok genetikájába, hogy a saját céljaikat megvalósítsák.

Mi volt a céljuk, amikor először ide jöttek a Földre? Mit akartak a Naprendszerünkkel, a földi emberiséggel?

Hódítani. Kiterjeszteni a dinasztiájukat, a Drákonida Szövetség semmi másról nem szól, minthogy hogy növelni akarják a birodalmukat.

Ők keresték fel a német titkos társaságokat, vagy pedig a németek léptek kapcsolatba a drákonidákkal?

A hívás a Vril Társaságon keresztül a németektől érkezett, ők létesítettek kapcsolatot a drákonida csoporttal.

Beszéltünk korábban egy északi típusú emberekből álló csoportról.

Igen. A német titkos társaságok rengeteg expedíciót vezettek, és amikor a Himaláján jártak összefutottak északi embereknek tűnő csoporttal, akik földönkívüliekként mutatkoztak be nekik. Valójában ők egy ősi szakadár civilizáció tagjai voltak, akik több tízezer éve a Himalája hegyei alatt éltek. És részei voltak egy földalatti városokból álló hálózatnak.

Újra beüzemelték azokat az eszközöket, amiket az ún. ősi építő faj hozott létre?

Igen, de emellett még felállítottak egy nagyon kifinomult és fejlett, high tech infrastruktúrát is és maguk is egy nagyon fejlett fajnak tekinthetők.

Korábban említetted, hogy létezik olyan földalatti környezet, ahol foszforeszkáló baktériumok, fák, folyóvíz és saját evolúcióval bíró állatok vannak.

Igen. De az ő területük sokkal közelebb volt a felszínhez, főként hegységek alatt és barlanghálózatokban voltak megtalálhatóak. A dokumentumok alapján saját magukat "Agartha Hálózatnak" hívták. Saját űrprogramjuk és űrflottájuk van, ami Ezüst Flotta névre hallgat. Sokan, akik úgy gondolják, hogy északi típusú földönkívüliekkel találkoztak, valójában ezekkel az agarthai emberekkel találkoztak. Földönkívüliekként mutatkoztak be, és később az a német csoport is ugyanígy járt el, amely a drákonidáktól és a Himalája alatt található agarthai csoporttól kapott technológiák révén megalapított egy önálló, szakadár civilizációt.

Gondolod, hogy az agarthaiak miatt történhetett az, hogy a németek annyira megszállottjai lettek a szőke hajú, kék szemű embertípusnak, mondván, hogy az egy felsőbbrendű, mester faj?

Valószínűleg igen.


Mennyit mondtak el az agarthaiak a németeknek saját magukról. Mit mondtak arról, honnan érkeztek?

Azt hiszem, azt mondták, hogy eredetileg a plejádokról származnak.

Térjünk vissza egy kicsit ahhoz a gondolathoz, hogy a titkos űrprogram eredete ezekhez a találkozásokhoz vezethető vissza. Először is, tudtak-e a drákonidák és az agarthaiak egymásról? Jól kijöttek egymással, partnerek voltak?

Volt egy "megállapodás" közöttük. Nem voltak szövetségesek. A drákonidák nem jönnek ki jól olyanokkal, akik nem hajolnak meg a lábuk előtt. Volt egy megegyezésük, hogy nem szólnak bele egymás dolgába.

És hogy lett ebből végül űrutazás? Kitől kapták a németek a technológiát, amivel ki tudtak jutni az űrbe? Hogyan fejlesztették ki ezt, mert nyilvánvalóan nem lehetséges űrprogramot indítani űrutazás nélkül.

Így van. A németek nagyon okosak voltak és előzőleg már maguktól is sikerült néhány nagyszerű felfedezést tenniük, azáltal, hogy megfigyelték a természetet és ellentétben a nyugatiak többségével, ők nem választották külön a tudományt a spiritualitástól és némely ezoterikus tanítástól. Felhasználtak néhány ezoterikus tanítást, amit mi csak varázslatnak, vagy fekete mágiának neveznénk, de ugyanakkor ezzel egy időben, a tudományt is felhasználták. Vegyítették a kettőt és ez megadta nekik a lehetőséget, hogy az élre törjenek.

Találkoztál-e Victor Schauberger nevével ezekben a dokumentumokban?

Igen, ő eredetileg a pisztrángok árral szemben való haladását tanulmányozta, megfigyelte, ahogy áramlással szemben illetve vízesésnek felfelé haladnak.


Schauberger észrevette, hogy valamiféle antigravitációs hatás jön létre, amikor a pisztrángok és lazacok egy 10 méter magas vízesésen úsznak felfelé – azt vette észre, mintha a halak siklanának felfelé. Találkoztál-e olyan információkkal, amik alátámasztották, hogy Schauberger jó nyomon járt, és valóban sikerült valami lényeges dolgot felfedeznie?

Nem csak hogy Schauberger, de számos más német és lengyel és rajtuk kívül más ország tudósai is bámulatos áttöréseket értek el, amiket viszont elkoboztak és ezek a kutatási anyagok a titkos társaságokhoz kerültek.

A drákonidák és az agarthaiak segítettek-e a németeknek abba, hogy tökéletesíthessék a megkezdett projektjeiket?

Igen. A németek már korábban belekezdtek néhány nagyon érdekes berendezés megépítésébe, amiket a vimanákkal kapcsolatos ősi iratokban és más szövegekben találtak, és ez lehetővé tette, hogy egy higany örvénylésén alapuló, elektrogravitációs berendezést készítsenek. Vagyis olyan technológiát hoztak létre, amely megszüntette a gravitációt.

Mit jelent pontosan ez a higany örvénylés? Hogy nézne ki ez a készülék, ha ma látnánk?

Ez egy üveghenger, amiben higany volt és ezt irgalmatlan nagy sebességgel megpörgették... Egy függőleges henger volt, vagy néhány esetben gömb. De általában hengert használtak. Nagyon nagy sebességgel megpörgették és ehhez nagyfeszültséget használtak.

És ez antigravitációt hozott létre?

Igen, és aztán elkezdtek ellentétes irányba forgó "réztányérokat" készíteni.

Nick Cook "A nullapont utáni kutatás" című könyvében utánajár a nácik harang alakú járműjének. Nagyon sokat kutatta ezt a témát. A te információid alapján, mikor építették fel és üzemelték be az első Harangot, vagy legalábbis mikor bizonyosodtak meg róla, hogy működőképes?

Nem emlékszem a pontos dátumra és részletekre, de úgy tudom, hogy erre valamikor az 1940-es évek elején került sor. Emlékszem egy dokumentumra ezekről a Harangokról. Kötéllel kötötték ki őket és néhány közülük elszabadult és eltűnt. Ez egy tudományos eljárás volt. Állítólag voltak tudósok, akik meghaltak, mert robbanások is történtek és kezdetben nagyon sok probléma adódott vele. 
 

A Harangon belül a higanyt kis méretű propellerekkel keringették? Hogyan tudták azt mozgatni?

Abból, amit én megértettem, hatalmas elektromos kábelek mentek a készülékbe és ezen keresztül látták el árammal a motort, ami hatalmas fordulatszámon pörgött, és ez keringette a higanyt. Még egy érdekes dolog történt közben, ugyanis felfedezték, ha a higanyhoz erős elektromos mezőket adnak, akkor arannyá változik. Pont, mint az alkímia esetében. Az üveghengerben található higany aranyszínű korall-szerű képződményé változott. És ez bizony problémát jelentett a számukra. 
 

Miért volt ez probléma a számukra? Nem aranyat akartak?

Nem. Ugyanis olyan folyékony fémre lett volna szükségük, amely folyékony marad magas hőmérsékleten és magas fordulatszámon, és hosszú ideig képes vezetni az áramot anélkül, hogy átváltozna. Különböző típusú folyékony fémet hoztak létre.

Mi történt volna a járművel, ha arannyá változik?

Instabillá vált volna és lezuhan.

Hú, ez nagyon érdekes. A drákonidák és az agarthaiak közvetlen segítséget nyújtottak, hogy a Harang működőképes legyen, és megoldódjon ez az "arany-kérdés"?

Igen. Miután a németek elértek egy bizonyos technológiai szintet és sikerült diplomáciai kapcsolatot kialakítani ezzel a két csoporttal, elkezdtek tudományos segítséget kapni, méghozzá olyan formában, hogy küldöttek érkeztek és közvetlenül segítettek nekik. Olyan volt ez, mint egy tudományos csereprogram. Amikor már képesek voltak stabil és működő antigravitációs járműveket előállítani, megkezdődhetett a szakadár civilizáció fokozatos kiépítése azon német vezetők részvételével, akik tevékenységüket titokban tartották és a dolgaikat különállóan, a saját szájuk íze szerint intézték.

Azt mondod, hogy ezek nem feltétlenül nácik voltak?

Nem.

Sokkal inkább a német titkos okkult társaságok?

A titkos társaságok hozták létre magát a nácizmust.

De a nácizmus valamiféleképpen mégiscsak levált róluk, és tán nem ragaszkodtak tovább az eredeti céljaikhoz?

A nácizmus nagyjából az emberek feletti kontrollról szólt. Ez a másik csoport viszont a náci szervezeten belül azon munkálkodott, hogy létrehozzák saját szakadár civilizációjukat és semmi közük nem volt más csoportokhoz. Ők egy saját civilizációt akartak, egy mesterfajt, saját űrprogrammal. Igen magasröptű céljaik voltak.

Nick Cook könyvében a Harangokkal kapcsolatos kutatások kapcsán felvetette, hogy ezt a projektet a nácik Chronos kódnévvel illették, aminek a jelentése "idő". A könyvben van egy fejezet, amiben dokumentumokra hivatkozik és azt állítja, hogy magával az idővel is furcsa dolgok kezdtek történni, mikor elkezdtek ezzel játszadozni. Hallottál erről valamit?

Igen, amikor elektrogravitációs technológiával kezdesz dolgozni, az időt és teret elválasztó fátyol elkezd vékonyodni. Így aztán anomáliák jelentkeznek. Bármikor, amikor egy adott sebességgel utazol, nem csak hogy távolságot teszel meg, hanem az időben is utazol. Amikor egyik helyről átugrasz egy másikra, nem csak a térben ugrasz, hanem utazol az időben is. Szóval az idő és a tér korlátai kezdenek elmosódni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése