2016. május 31., kedd

Kozmikus Közzététel - II/4.

AZ ELSZAKADÁS MEGKEZDŐDIK – A II. Világháború végére a német szakadár csoport hihetetlen technológiai fölénybe került és nem törődött többé az anyaország bajaival. Az Iratkapocs Hadművelet részként német tudósok tömegével kerültek át Amerikába, így az USA nyeregben érezhette magát a nyertes háborút követően. Nem sokkal később azonban tudomást szereztek a német titkos társaságok tevékenységéről, a felszámolásukra tett kísérletük azonban nagyon csúnyán végződött, ez pedig szinte azon nyomban súlyos folyamatokat indított útjára. A német szakadárok térdre kényszerítették az USA-t, majd egy megállapodást kényszerítettek ki az amerikai kormánnyal és teljes mértékben átvették a vállalati-ipari szektor irányítását. Ezzel megteremtődtek a feltételek a titkos űrprogram tényleges beindításához és a XX. század közepén titokban kezdetét vette az űr kolonizálása.


Azon gondolkodtam, hogy olyan információk birtokában, mint amilyenekkel te rendelkezel, milyen érzés lehet járni-kelni az emberek között. Ha ma sétálgatsz a társadalomban, és közvetlen tudomásod van ezekről a dolgokról, milyen érzés látni a többi embert, akik azt gondolják, hogy egyedül vagyunk az univerzumban, csak az létezik, amit magunk körül látunk, és nincs élet a halál után. Milyen érzés a számodra ezzel szembesülni?

Hozzá lehet szokni. Amikor én felnézek a Holdra, az alapvetően különbözik attól, ahogyan a többi ember szemléli ezt az égitestet. Egy idő után, lassan megtanulsz hozzászokni ehhez.

A titkos űrprogram kialakulásának történetéről beszélünk. Az agarthaiak szerepe nagyon érdekes ebben és ez sok szálat összeköthet. Graham Hancock „Istenek kézjegyei” címmel megjelent könyvében azt a hipotézist állítja fel, hogy itt vannak ezek a szőke hajú, kék szemű, árjáknak kinéző emberek, akik hajóikkal meglátogattak különböző bennszülött kultúrákat világszerte, és istenekként mutatkoztak be. Megtanították a népeket különböző dolgokra, a vízikerékkel való gabonaőrlésre, a kohászatra, matematikára, csillagászatra, stb. Gondolod, hogy az agarthaiak sokat tettek azért, hogy a katasztrófák bekövetkezte után a társadalmak újjáépüljenek?

Igen. Az agarthaiak ősi szakadár civilizációja segítette a folyamatot, és rajtuk kívül még mások is hozzájárultak ehhez

Azt mondtad, hogy az agarthaiakat a németek előnyben részesítették, mert külsőre sokkal jobban hasonítottak hozzájuk, és innen eredhet a felsőbbrendű fajra vonatkozó ideológiájuk is. Mit gondolsz erről?

Vagy emiatt, vagy pedig azért részesítették őket előnyben, mert ők is hajlottak erre a felsőbbrendű fajjal kapcsolatos ideológiára. Igazából nem tudom, melyik volt előbb.

Az agarthaiak repültek a németek Harangjával?

A Harang valójában a meghajtónak csak egy alkotórésze volt, ugyanis ez hozta létre az elektrogravitációs mezőt ezekben a légi járművekben. Maguk a repülők kezdetben nagyobb méretű csészealjak voltak.

Az általad látott dokumentumokban mi volt a nevük ezeknek a repülőknek?

Amikor a dokumentumok az amerikaiak kezébe kerültek, ARV-k (Alien Reproduction Vehicles – vagyis földönkívüliektől származó információk alapján megépített járművek)
néven szerepeltek.


Az agarthaiak a németekkel együtt repültek ezeken a járműveken?

A kezdeti időszakban igen. Németek és agarthaiak együtt repülgettek ezekkel a járművekkel.

Meg tudnád becsülni az agarthai lakosság létszámát? 10 000 vagy 100 000 főről beszélhetünk? Mekkora lehet ez a populáció?

Nem tudom. Annyit azonban tudok, hogy valószínűleg hatalmas lehet, hiszen földalatti városok, települések egész hálózatáról beszélünk. A földfelszínhez legközelebb eső városuk a Himalája területén helyezkedik el és úgy tűnik, hogy a németek is oda mentek a legtöbbször.

Az Antarktisz jege alatt található, romokban álló területet az agarthaiak mutatták meg a németeknek, majd ezután kezdték el helyreállítani ezeket a földalatti helyeket? Pinceszerű helyszíneket kell elképzelnünk? Mekkora infrastruktúrát épített ki a német szakadár csoport odalent?

Alapjában véve, ezek ugyanazok a földalatti barlangok voltak, amiket még egy másik civilizáció épített ki valamikor az ősi időkben.

Akkor méretét tekintve eléggé nagy kiterjedésű lehetett?

Így van.

Több szinttel mentek le a felszín alá?

Igen. Korábban ezt úgy írtam le, hogy ahogy haladsz egyre lejjebb és lejjebb, barlangokat találsz méhsejtekhez hasonló szerkezeti elrendezésben.

Szerintem itt álljunk meg egy pillanatra, mert sokak számára ez bajosan elképzelhető (legalábbis maga az alapötlet), hiszen a hagyományos tudományos szemlélet szerint, minél mélyebbre mész a földkéreg alá, a hőmérséklet folyamatosan növekszik. És ezek az emberek mégsem égtek el élve, mintha egy szuperkemencében lettek volna?

Pontosan ez a helyzet bizonyos területek esetében, bizonyos mélységben, de ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre haladsz, és átjutsz ezen a területen, a folyamat elkezd megfordulni.

És egyfajta hűtési mechanizmus lép fel?

Így van. Amint elhagyod ezt a területet, exponenciálisan kevesebb nyomással és hővel találkozol majd. Pontosan úgy, ahogy a nyomás és a hőmérséklet exponenciálisan növekszik, amint a felszínről elindulsz lefelé. Bizonyos mélység után azonban ez a folyamat megfordul. Ennek a mélységnek az értéke a bolygó különböző területein eltérő lehet.

Gondolod, hogy ezek a területek mélyen a föld felszíne alatt vegetációval rendelkeznek és olyan életközösségeknek (állatoknak, növényeknek) adhatnak otthont, amelyek saját, párhuzamos evolúcióval rendelkeznek? Szerinted ez egy intelligens tervezésnek a bizonyítéka? Nem tűnhet úgy, mintha a bolygó valahogy "manipulálva" lett volna, hogy kialakulhasson élet a felszínen és talán egy még fejlettebb intelligens élet fejlődhet a felszín alatt azért, hogy felügyelje a felszíni életet, és mindeközben észrevétlen marad?

Az élet, ahol csak tud, mindenhol felbukkan, még a csillagközi űrben is.

Legutóbb már érintettük a Szuperföderációs találkozókat, ahol 22 genetikai programot futtatnak az emberiségen, amelynek az is része, hogy genetikai anyagot osztanak meg és vegyítenek össze a miénkkel. Azt is említetted, hogy arra programoztak minket, hogy isten-figurákat keressünk, imádjunk, és a hatalmunkat átruházzuk gurukra, vezetőkre és politikusokra. Akik a Szuperföderációt vezetik, mindig ugyanazokat a képviselőket küldik ezekre a konferenciákra vagy változik a személyi összetételük?

A földönkívüliek képviselői általában mindig ugyanazok. A földi delegáció (a Titkos Űrprogram Szövetség) delegációjának összetétele viszont változó.

A későbbiekben külön epizódokat fogunk majd szentelni annak, hogy körbejárjuk, hogyan jutottak fel a németek a Holdra, és hogyan zajlott a Hold és a Mars kiépítése. A nézők számára azonban nagyon nehéz lehet megérteni, hogy Németország valójában a fő ipari erő volt az I. és II. Világháború során, és vitathatatlanul Európa nagy ipari hatalma volt. Majd Amerika lett a nagy ellenfele abban a bokszmeccsben, amely a két világháborút jelentette. Tehát ebben a csatában a világ nagy ipari hatalmai csaptak össze. Ha megnézzük a II. Világháború utóhatásait, a németeknek hatalmas összegű pénzügyi jóvátételt kellett fizetniük, amely lényegében csődbe vitte a gazdaságukat. Pontosan úgy, ahogy az I. Világháború után is, ami után megalakult a Weimari köztársaság, és az embereknek talicskányi pénzre volt szükségük ahhoz, hogy egyetlen vekni kenyeret meg tudjanak vásárolni. Szóval, látszólag Németországot teljesen „kilapították” és nem maradt semmijük sem ahhoz, hogy kifejlesszenek egy olyan programot, mint amiről mi most beszélünk.

Ekkorra már a német szakadár civilizáció teljesen magára hagyta Németországot. Ez a folyamat már jóval a háború vége előtt elkezdődött. A német titkos társaságok látták az írást a falon, vagyis tudtak arról, hogy a háború számukra kedvezőtlen végkifejlettel fog végződni. Ezért aztán elkezdtek enklávékat létrehozni Dél-Amerikában, Brazíliában majd az Antarktisz alatt.

Tehát készültek arra, hogy el fogják veszíteni a háborút. Mik voltak a terveik erre az esetre?

Folytatni akarták a szakadár civilizációjuk működését és a saját csoportjuk tagjain kívül, mindenki mást magára akartak hagyni.

Az apparátus, amely titokban a szakadár civilizációt fejlesztette, különbözött a német kormányapparátustól, amely éppen akkor a háborút vívta?

Igen, ebben az időben ők teljesen különállók voltak.

Azt hiszem, ami most említettél, az egy széles körben félreértett koncepció.

Igen. Az történt, hogy az Iratkapocs Hadművelet (Operation Paperclip) eredményeképpen Amerikának sikerült egy kicsivel több tudósra szert tennie, mint amennyit hivatalosan bevallott. Az Iratkapocs Hadművelet egy megállapodás volt, aminek keretében az Egyesült Államok német tudósokra tett szert és nagyon fejlett technológiákhoz jutott hozzá. A német szakemberek technológiai ismeretei 20-30 évvel megelőzték a korukat, legalábbis papíron ennyit ismertek el. Szóval áthoztuk őket a háború után, beraktuk őket az éppen csak bimbózó űrprogramunkba, az épülő infrastruktúrába és elkezdtünk egy kis hatalmat adni nekik, ők pedig bebizonyították, hogy értékes „vagyontárgyak” Amerika számára.


Miért kellett megbíznunk bennük?

Mert pénzt termeltek az USA-nak.

Úgy tűnik, ez nem volt túl jó ötlet.

Hát, nem. 1947-ben az amerikai hírszerzés felfedezte, hogy a szakadár német csoportok enklávékat alapítottak Dél-Amerikában és az Antarktiszon. És tudomásukra jutott, hogy az Antarktiszon egy hatalmas katonai bázisuk is van. Az Egyesült Államok védelmi minisztériuma ezért úgy határozott, hogy egy hatalmas hadi flottát küld oda, Byrd admirális vezetésével. Az akciót Magasugrás Hadművelet (Operation Highjump) névre keresztelték. Sokak számára talán ismerős lehet ez. Már nem emlékszem a pontos számokra, de egy egész háborús flottát indítottak útjára. Hadihajókat, csatahajókat, repülőgéphordozókat, tengeralattjárókat, mindent. Ez 1947-ben történt. Elhajóztak egészen az Antarktiszig, ahol azonban kemény ellenállásba ütköztek. Olyan fejlett technológiákkal találták szembe magukat, amikre nem számítottak. A német szakadár csoportok rendkívül fejlett légi járművei törtek fel a víz alól és lelőtték az amerikai repülőgépeket, valamint hatalmas pusztítást végeztek a csatahajókban is - az amerikaiak emberéleteket vesztettek, és (finoman szólva) alaposan helyben hagyták őket.
 

A németek rakétákkal és gépfegyverekkel lőtték az amerikaiakra?

Nem. Fejlett fegyverekkel, valamiféle energiafegyverekkel.

Wow. Mennyire lehetnek pusztítóak ezek a fegyverek? Mi történik, ha ilyennel tüzelnek rájuk?

Ahhoz elég pusztító volt, hogy a kívánt hatást elérje. Így aztán az amerikaiak hátraarcot vezényeltek és visszavonultak. Byrd admirálisnak meg kellett jelennie a Védelmi Minisztérium, az elnök és a Vezérkari Főnökök Egyesített Bizottsága (vagyis a szárazföldi hadsereg, a haditengerészet és a légierő egyesített bizottsága) előtt és részletes jelentést kellett tennie arról, amibe belefutottak. A kapitány hajónaplója például a mai napig titkosítva van. Azonban néhány részlet kiszivárgott belőle, és ebben a kapitány azt állította, hogy: "a következő háborúban olyan repülőgépek fognak ránk támadni, amik képesek percek alatt eljutni a Föld egyik pólusától a másikig." Néhány ilyen mondat kiszivárgott. Byrd admirálisnak ezek az állításai eredményezték azt, hogy a Védelmi Minisztérium és a hírszerző ügynökségek végül az Iratkapocs Hadművelet során Amerikába szállított német tudósok segítségét kérjék.

Várj egy percet. Én a téma valóságos megszállottja voltam és már kb 300 könyvet elolvastam Atlantiszról. Ezekben az állították, hogy Byrd admirális bejutott a Belső Földre, ahol mamutokkal és ősemberekkel találkozott.

Később nagyon sok olyat írtak erről, aminek semmi, de semmi köze nem volt az ő valódi küldetéséhez.

Akkor ez egy tervezett dezinformáció lehetett?

Vagy dezinformáció, vagy csak valakinek túl élénk volt a fantáziája. Nem tudni pontosan melyik lehetett. Az amerikaiak végül is megkérdezték az Iratkapocs tudósaikat, akik közül néhányan bevallották, hogy "hát igen, mi bizony tudunk ezekről a csoportokról". Az amerikaiak erre azt kérdezték, hogy "akkor kapcsolatba tudtok-e minket hozni ezzel a szakadár német csoporttal az Antarktiszon?” Így aztán az amerikaiaknak dolgozó Iratkapocs tudósok révén dialógus kezdődött az amerikaiak és a német szakadárok között. Azt hiszem ez Truman idején történt...

Hogyan vették fel egymással a kapcsolatot? Kódolt rádióüzenetek révén?

Rádiós kommunikáció segítségével sikerült egy találkozót megbeszélniük Truman és a szakadár német csoport között. A német szakadárok kemény követelésekkel álltak elő, ami nem tetszett Trumannak.


A Magasugrás Hadművelet 1947-ben történt. Mikor történt ez a „hivatalos” kapcsolatfelvétel?

Közvetlenül a hadművelet után. És miután ez a kapcsolatfelvétel megtörtént, egy ideig viták dúltak közöttük. A német szakadár civilizáció az Iratkapocs tudósok révén ugyanis tudomást szerzett arról, hogy a roswell-i eset és korábbi földönkívüli járművek lezuhanása után az USA szigorú titoktartást vezetett be a nukleáris fegyverkezéssel, a földönkívüliek és bizonyos technológiák létezésével kapcsolatosan. Úgy döntöttek, hogy ezeket soha nem fedik fel az emberiség előtt, mivelhogy a közzététel elpusztítaná a fennálló társadalmi berendezkedést, a bolygó társadalmi-szociológiai szövetét. Miután a német szakadár csoport tudomást szerzett erről a titkosításról, és hogy az USA titokban akarja tartani a földönkívüliek létezését a közvélemény előtt, a németek igyekeztek előnyt kovácsolni ebből és elkezdtek berepüléseket végrehajtani, vagyis a fejlett űrhajóikkal nyilvános helyeken jelentek meg. Ezeket a közvélemény sokszor tévesen Ufo-knak hitte. Ugyancsak ez történt a meglehetősen jól dokumentált 1952-ben történt Washington DC-beli eseményekkor is. A berepülések két hét eltéréssel követték egymást.


Én mindig azt hittem, hogy akik a Kongresszus épülete felett repültek el, azok földönkívüliek voltak.

Azok bizony a német szakadárok fejlett légijárműi voltak. Ezzel a megmozdulással azt akarták jelezni az amerikaiaknak, hogy „vagy elfogadjátok a feltételeinket és aláírjátok a megállapodást, vagy nyilvánosságra hozzuk a titkaitokat. Tudjuk, hogy ez a legrosszabb rémálmotok lenne, mert nem akarjátok, hogy az amerikai nép tudomást szerezzen ezekről.”

Ha mindez kiderült volna, mármint a fejlett űrtechnológiák léte, akkor az amerikaiak elveszítették volna az olaj ellenőrzése feletti hatalmukat, ennek eredményeként pedig a pénzüket is. A gazdaság irányítása is kicsúszott volna a kezükből, és a politikai hitelességük is odalett volna... Így aztán nem utasíthatták vissza az ajánlatot.

Pontosan. Ez Truman elnökségének végén és az Eisenhower adminisztráció kezdetén történt.


Ebben az időben még az Egyesült Államok elnöke mondta ki az utolsó szót, vagyis ő mondta meg végül, hogy a katonaság mit tehet?

Igen, az elnöknek ekkor még volt némi hatalma a hadsereg felett. A német szakadár csoportokkal való egyezményt végül is Eisenhower és Truman írták alá, aminek eredményeképpen a német szakadár csoportot áthozták Amerikába. De mindkét oldalnak megvoltak a saját céljai, és mindketten azért dolgoztak, hogy ezeket sikerrel végre is hajtsák. Az amerikaiak azt tervezték, hogy amikor a német szakadár csoport megérkezik, megpróbálnak beszivárogni közéjük, megszerzik a technológiájukat, megtalálják a módját, hogyan győzhetnék le őket és győztesként kerülnek ki a helyzetből. Nos, a német szakadároknak ugyanez volt a tervük, plussz még ki akartak építeni egy hatalmas infrastruktúrát a mélyűrben, a Naprendszerben. Kit lenne alkalmasabb felhasználni erre, mint az USA-t, hiszen ők voltak az az ipari hatalom, amely korábban legyőzte őket, vagyis Németországot. Az USA azért győzött a háborúban, mert több tankot, több bombát épített, a németek pedig lemorzsolódtak a fegyverkezési versenyben, ezért veszítettek.

Ez a német csoport hozott magával aranyat is? Megvoltak a saját forrásaik, amiből finanszírozhatták a terveik végrehajtásához szükséges munkaerőt?

Igen, nagyon sok arannyal és nagyon sok zsákmánnyal rendelkeztek.

De munkásokra és ipari infrastruktúrára is szükségük volt, nemde?

Igen, kellett nekik az ipari infrastruktúra, és szükségük volt a vállalatokhoz való hozzáférésre is, akik kiállították a csekkeket azoknak a részére, akik az üzleti terveket elkészítették az infrastruktúra kiépítésére vonatkozóan. Szóval valójában az történt, hogy a németek megnyerték ezt a "ki szivárog be kihez" című versengést és teljes mértékben átvették az irányítást az Egyesült Államok katonai-ipari komplexuma felett.

Huh, hát ez meglehetősen provokatív állítás. Hogy érted azt, hogy teljes mértékben beszivárogtak?

A németek tulajdonképpen már megvetették a lábukat Amerikában az Iratkapocs tudósok révén. És aztán, amikor a szakadár csoport megérkezett a fejlett technológiáikkal, a kapzsi üzletembereket nem igazán érdekelte, hogy kicsodák ők valójában. Nem érdekelte őket, hogy egy német szakadár csoporttal van dolguk, nem számított nekik, hogy milyen plecsnit hordanak a vállapjukon. Ezeknek a nagymenő bankároknak dollárjel villog még a szemük helyén is.

Őket csak az érdekelte, hogy náluk legyenek a legjobb játékszerek.

Így van. Szóval, ők tárt karokkal fogadták ezt a német csoportot, akik aztán beszálltak az amerikai vállalatok által űzött játékba, teljes mértékben beszivárogtak ezekbe és magukhoz ragadták a hatalmat.

Mi mutattak meg a németek az amerikaiaknak, hogy meggyőzzék őket? Megmutatták nekik az antarktiszi bázisukat?

Nem, átadtak néhány ARV-t, és megengedték a mérnököknek, hogy visszafejtsék a technológiát, de közben persze végig játszottak velünk. Ez volt a fő oka annak, amiért Eisenhower elnök búcsúbeszédében felhívta a figyelmet a katonai-ipari komplexum jelentette veszélyre. Íme a beszéd magyar felirattal, nagyon tanulságos:

Az 1950-es évek végére, 1960-as évek elejére a szakadár német csoport teljesen beszivárgott a hírszerző ügynökségekbe. Ezután pedig tulajdonképpen átvették a hatalmat a teljes USA kormány felett.

Azt hiszem, nagyon sokan elutasítják majd ezeket a megállapításokat, mert az emberek egyszerűen nem akarják majd elhinni, hogy hogyan hibázhattunk ekkorát. A legtöbb amerikai számára az országot „isten és haza, anyu és az almás pite, fehér fakerítéses ház, terepjáró a garázsbejáróban és hozzá két és fél gyerek” jelenti. Amit te most elmondtál, az teljesen ellentmond és porrá zúzza azt az ideát, amit Amerika jelent a legtöbb ember számára.

És ez a legfelsőbb szinten zajlik. Az alsóbb szinteken mindenki abban az illúzióban hisz, amit most említettél. Még mindig megvan a fehér kerítés a ház előtt, a terepjáró is ott áll a garázsbejáróban... Tehát képesek vagyunk fenntartani annak a társadalomnak az illúzióját, amiben ma élünk.

Vannak-e az USA hadseregében olyanok, akik egyáltalán hisznek még a Alkotmányban és az esküjükben?

Oh, nagyon is, igen.

Akkor ebből bizonyára adódhattak problémák, amikor a vállalatok és védelmi cégek megegyeztek a németekkel. Valószínűleg nem mindenki akart arra az ütemre táncolni, amit a németek diktáltak.

Igen. Később részletesen is kifejthetjük, hogy milyen vita zajlott erről a kormányban. Amikor a németek végre rátehették a kezüket az USA infrastruktúrájára, akkor kezdődhetett meg hatalmas léptékben az űrbe történő terjeszkedés vagyis a titkos űrprogram. A németek elkezdtek szorosabban összedolgozni amerikai Cabal csoportokkal, akikkel egyébként már korábban is együttműködtek az I. és II. Világháború során. Ez volt az a pont, amelytől kezdve elindult a titkos űrprogram működése és annak a hatalmas méretű infrastruktúrának a kiépítése, amiről korábban beszéltünk.

Ok. Szóval megtörtént a Magasugrás Hadművelet 1947-ben, Truman találkozott a szakadárokkal, majd nem sokkal ezt követően tárgyalások kezdődtek, amik nem igazán vezettek eredményre... Aztán a németek beindították a hengert a nagy visszhangot kiváltó, nyilvános "Ufo észleléssel", ami ha ma történne, legyünk őszinték (mindenkinek van már kamera az okostelefonján), véget is érne az Ufo-kal kapcsolatos titkolózás. Mindezt pontosan a fővárosban, az Egyesült Államok kormányának épülete felett. És azt mondod, hogy ez 1952-ben volt. Az amerikaiak mikor adták meg magukat végleg a washingtoni berepülést követően?

Ez volt az utolsó csepp a pohárban, ezt követően az elnök tanácsadói azt mondták, "OK, akkor alá kell írnunk azt a megállapodást. De amint aláírjuk az egyezményt, előjövünk a tervünkkel, megpróbálunk beszivárogni a szakadár csoportba és ellopjuk a technológiájukat. Majd később leszámolunk velük. Nem fogunk gyengének mutatkozni előttük." És ezután vehette kezdetét a titkos űrprogram fő infrastruktúrájának kiépítése.

Hogy ez megtegyék, nyilvánvalóan elég nagy személyzetre volt szükségük. Honnan szereztek embereket ehhez? Ez is egy olyan része a dolognak, ami bizonyára sok ember számára nagy jelentőséggel bír.

Ez visszavezet minket ahhoz a folyamathoz, amit "agyelszívásnak" hívnak. Ez nagyjából az 1950-es, 60-as, de még egészen az 1980-as években is zajlott. A világ legjobb tudósait környékezték meg és felajánlották számukra, hogy csatlakozzanak ezekhez a programokhoz. És aztán hirtelenjében ezek a briliáns tudósok egyszeriben "eltűntek a Föld felszínéről".

Megközelítőleg lehet tudni a számukat?

Az évek során több millió embert toboroztak ezekbe a programokba, akik mind nagyszerű képességekkel rendelkeztek és ígéretesnek tűntek. Az egyesített amerikai-német csoport úgy érezte, hogy az infrastruktúra növekedésével ezek az emberek hozzájárulhatnak majd a titkos űrprogram sikerességéhez. A tudóstársadalom krémjét sikerült megnyerniük ehhez.

Az informátorom Pete Peterson, aki persze már régi motoros a szakmában, azt mondta, hogy 50-60 millió ember volt érintett ebben az "agyelszívásban".

És az bizony elég sok ember...

És engedélyezték a számukra, hogy gyerekeik legyenek, amint a megfelelő életkorba lépnek. Akkor ezek szerint mostanra egy akkora populációról beszélhetünk, mint az Egyesült Államok lakossága, vagy még többről.

Így van. Azt mondták nekik, hogy szaporodjanak és sokasodjanak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése