2016. május 31., kedd

Kozmikus Közzététel - II/6.

SOHA SEM VOLTUNK EGYEDÜL – Ebben az epizódban bepillantást kapunk a német titkos társaságok életébe, akik az agarthaiakkal és a drákonidákkal kötött egyezményeik eredményeképpen technológiákhoz jutottak és lassan-lassan kimerészkedtek az űrbe. A Holdra és az Aszteroida-övben tett látogatásaik után úgy döntöttek, kolóniák építésébe kezdenek.


Az összeesküvés mögött olyan csoportok állnak, amelyek kezdetektől fogva nagyon titkolódzóak. Mi most elsősorban persze a német titkos társaságokról beszélünk. Hogyan érik el, hogy soha senki nem panaszkodik a tagjaik közül?

Ez hogy úgy mondjam, bele van szőve a társaságok életébe. A tagjaik nagyon lojálisak egymáshoz, kicsi gyerekkoruk óta erre vannak nevelve és számukra ez az élet rendje. Mindenki más kívülállónak számít, viszont aki benne van, az része a „csapatnak”, a családnak. Szóval közülük senki sem akar igazán panaszkodni.

Ha valaki ki akart volna lépni mondjuk az 1930-as években, amikor Németország elkezdett ipari nagyhatalommá válni, és azt mondta volna, hogy „én ezt nem csinálom tovább, elegem van, belefáradtam, kilépek”, mi történt volna?

Nagyjából ugyanaz, mint Al Capone embereivel, aki ki akartak lépni a bandából. Valószínűleg elhallgattatták volna őket... Úgyhogy, senki sem akarna közülük beszélni.

A legutóbbi adásban említetted, hogy ezek az ezoterikus társaságok nagy hatalommal rendelkeznek, ellenőrzésük alatt tartják a pénzügyi rendszert és az ipart.

Igen és ez bizony már egy jó ideje így van.

Hogyan kényszerítik ki a saját embereik lojalitását? Vannak-e beavatási ceremóniáik, formális rítusok, ahol halálbüntetés terhe mellett titoktartásra kell felesküdniük?

Van egy nagy adag színpadias része az ezoterikus hitrendszereknek, fekete mágia, meg minden, de a végén mindig a jutalmazásnál és a büntetésnél kötünk ki. Valakit gazdaggá tesznek, míg mások sorban állnak a kenyérért, és ennek igen erős motiváló hatása van. Ha családod van, akkor meg akarsz adni nekik mindent. Emellett pedig arra nevelnek, hogy különlegesnek érezd magad, hogy úgy érezd, az átlagos élethez képest te része vagy valami nagyobbnak, grandiózusabbnak. Szóval beleszületsz valamibe, ami sokkal nagyobb, mint bármi más a világon. A többi ember haszontalan. Te vagy a fontos, és amit te teszel, az a fontos, és nem csupán a többi, haszontalan ember számára, hanem a bolygó jövője szempontjából is. Az ősi terv szempontjából is, aminek megvalósulásáért a te rended, vagy társaságod generációk óta aprólékosan dolgozik. Így gondolkodnak.

Olaszország egy fasiszta állam volt a II. Világháború során, és kéz a kézben küzdött a német fasiszta kormány oldalán ugyanazokért a célokért. Kíváncsi vagyok, hogy a német titkos társaságok átterjedtek-e a szomszédos országokra is, mint pl Ausztria, Lengyelország, vagy Olaszország? Vagy ez kizárólag német-centrikus volt?

Az eredetükhöz jóval korábbra kell visszamennünk a történelembe, még a kereszténység előtt időkbe, amikor ezek a csoportok még pogány törzsek voltak. Ezek a társaságok ezekből a csoportokból származnak.

Mint például a kelták?

Kelták és druidák... Különböző nagyon ősi csoportokból származtatják magukat. Úgy gondolják, hogy minden az övék. "A felhők jönnek-mennek az égen, dinasztiák váltakoznak a Földön, de mi maradunk, mint a fák, amik belenőttek a talajba".

Korábban sokat kutattam a Ley-vonalakat, amikre sok ősi építményt húztak fel. Stonehenge, az Avebury kőkörök, az Észak-Franciaországban található Carnac mind-mind ősi területek, ahol ősi kövek találhatók. Aztán vannak a modernebb helyek, Németországban gótikus katedrálist építettek ley vonalakra. Valakik tudták, hogy ilyen helyekre kell építeni katedrálisokat, istentiszteletre szolgáló építményeket, sőt még kormányépületeket is találhatunk közöttük. Ezt tehát egy bizonyíték lehet az emberek számára, hogy bizony volt valamiféle titkos tudás emögött, amit nem mondtak el a nyilvánosság számára, hogy miért éppen oda lettek felépítve ezek az építmények.


Ezek a titkos tanítások több évezredre nyúlnak vissza és ezek a csoportok igyekeztek őrködni felettük. Nagyon sok elrejtett tanítás megtalálható pl a Vatikán pincéjében. A jezsuitáknak és más csoportoknak még a mai napig is hozzáférésük van ezekhez. Több más könyvtár is van, különösen Európában, amihez hozzáférnek a titkos társaságok, és ahol a misztériumiskolák titkos tanításait tartják elzárva. Számos különböző ősi nyelven íródott szövegek találhatók ott, amik még ősibb nyelveken íródott szövegekből lettek lefordítva. Ezekben a szövegekben technológiai leírások vannak, és olyan lényekről is szó van bennük, akik a "mennyekből érkeztek".

Korábbi epizódokban említetted, hogy számos szakadár civilizáció él a Föld belsejében, akik kapcsolatot létesítettek a felszíni emberekkel és istenekként mutatkoztak meg előttük. Ezeknek az európai kelta és druida társaságoknak voltak papjai, nemesei vagy királyai, akik jobban ismerték a technológiai részleteket és pontosabb tudást kaptak ezektől a szakadár civilizációktól?

Igen, az Odin testvériség és más csoportok. Az ősi civilizációk csaknem mindegyikében a papi kaszt titkos tanításokat is őrzött. Hozzáférésük volt tekercsekhez, könyvekhez, információkhoz, a misztikus tanok mindegyikéhez. Eltitkolták az információkat a királyok, uralkodók elől és távol tartották azt a közemberek elől is. Ezekből az okkult papi csoportokból alakult ki aztán a szakadár titkos űrprogramok és technológiailag fejlett földalatti civilizációk nagy része.

A földalatti illetve világűrben található civilizációk tagjai közt vannak-e olyanok, akik olyanok leszármazottai, akik a történelem egy bizonyos pontján ki lettek emelve a földi életből? Több ezer éve, vagy éppen a középkorban? A különböző csoportok folyamatosan "raboltak" el embereket?

Igen, ez is volt az egyik oka annak, amiért a németek annyira érdeklődtek az egész iránt és amiért különös hangsúlyt fektettek egy felsőbbrendű mesterfaj ideájára. Néhány csoport előbújt a föld alól és az időszaktól függően hol földönkívüliként, hol istenként mutatkoztak be, néhány esetben pedig ősapákként. Sok esetben ezek szőke hajú, kék szemű kaukázusi "mesterfaj" kinézetű emberek voltak. Ez az embertípus volt az a bizonyos mesterfaj, ami az I. és II. Világháború idejéből lehet ismerős.

Ha ezek a csoportok elvittek felszíni embereket magukhoz, akkor keveredtek velük, vagy rabszolgaként tartották ezeket az elrablottakat?

Az egész sokkal inkább a felszíni lakosság manipulációjáról szólt. Pl az elrabolt embereket megtanították a mezőgazdaságra, így a felszíniek később képesek voltak felajánlani különböző dolgokat és adakozni a föld alatti csoportok számára. Tehát az egész egy manipulációról szólt, és ezek a csoportok egyfajta „befektetésként” tekintettek a felszíniekre, akikből hasznot húzhattak.

A titkos társaságok papi kasztjai rendelkeztek-e az űrutazáshoz és portál technológiához szükséges ismeretekkel?

Néhányuk minden bizonnyal igen.

A történelem során voltak-e olyan felszíni emberek, akik kijutottak az űrbe?

Igen.

És ezek az emberek a Földön születtek, földi szülők gyermekeként?

Igen. Az okostömbökön pl olvastam olyan esetről, amikor a spanyolok üldöztek néhány maja papot, akik írásos tekercsekkel a kezükben futva menekültek. Majd megálltak egy fal előtt, amibe egy ajtó volt belevésve, de maga az ajtó nem vezetett sehová. Megálltak, megérintették a sziklát és átsétáltak a falon. Nyilvánvaló, hogy itt valamiféle portálról lehetett szó.

Emlékszem az Ősi Idegenek sorozat egyik epizódjában beszéltünk egy ugyanilyen dologról, mint amit az imént leírtál, hogy egy ajtó bele van vésve a sziklafalba. Egy ugyanilyen található Törökországban is. Elképzelhető, hogy Törökország is az egyik központja lehet szakadár csoportoknak, akiknek a területei a Földközi-tenger és Egyiptom közelében találhatók?

Igen. Törökországban nagyon vegyes a kép, ugyanis egy szakadár csoport illetve egy bizonyos földönkívüli csoport is ott telepedett le.

Tudhatunk bármit erről a földönkívüli csoportról?

Nos, ez eléggé felkavaró lehet. A sumér istenekhez hasonló csoport található ott, és más, főként negatív csoportok, akik jelenleg ugyancsak megtalálhatók Dél-Afrika területén is. Bizonyára hallottad már a Marduk nevet...


És mi a helyzet ezzel a szakadár csoporttal Törökországban? Hasonlóak a többiekhez, vagy valamiben különlegesek?

Törökországban zajlik némi földönkívüli aktivitás. Van egy szakadár csoport, akik főleg ennek a földönkívüli csoportnak az alárendeltjei. Törökország nagyon ősi terület és nagyon hosszú ideje az egyik földönkívüli frakció ellenőrzése alatt áll.

Ezzel pusztán szerettem volna kicsit feltérképezni a terepet, hogy jobban megérthessük, hogyan voltak képesek a németek kijutni az űrbe. Ezek szerint tehát nem ők voltak az elsők.

Így van.

Korábban azt mondtad, hogy ezek a szakadár emberi civilizációk - a Földön, vagy azon kívül - voltak azok a csoportok, akik médiumi közvetítések útján segítettek a németeknek megtalálni ezeket az írott tekercseket, amik alapján már meg tudták építeni a járműveiket. Azon gondolkodom, hogy ezek a szakadár vagy földönkívüli csoportok miért nem adták át közvetlenül a technológiáikat a németeknek? Miért akarták, hogy a németeknek archeológiai ásatásokat kelljen végezniük és saját maguknak kelljen lelkiismeretesen elvégezniük a munkát?

Lényegében adtak át fejlett technológiát a németeknek, de egy bizonyos részét nekik kellett kifejleszteniük.

Ez valami ezoterikus szabály lehetett a részükről, amihez tartaniuk kellett magukat?

Nem vagyok benne biztos, de be kellett bizonyítaniuk nekik, hogy rendelkeznek az ilyen fajta technológiák megalkotásához szükséges mérnöki és tudományos képességekkel, és meg is tudják érteni működésüket. Majd ezután érkeztek el egy olyan ponthoz, amikor a drákonidák már elkezdhettek közvetlenül tudósokat és technológiát küldeni hozzájuk, és aztán persze az agarthaiak is megtették ugyanezt. A drákonidák és az agarthiak nem mindig jöttek ki jól egymással, a németek pedig inkább az agarthaiakat favorizálták. Nagyszerű és kivételes technológiákra tettek szert e csoportok révén. Elkezdték arra használni ezeket, hogy kimerészkedjenek a bolygó légkörén túlra, eljussanak a Holdra és tanulmányozni kezdjék az Aszteroida-övet. Mikor elértek a Holdra, nagyon gyorsan rájöttek, hogy ez az égitest nagyon sok földönkívüli csoport számára központként szolgál, semleges zónaként, ahol bázisaik vannak és ahol valamiféle Nagy Kísérlet zajlik, aminek a Föld is része, és ezek a csoportok azért vannak ott, hogy közel legyenek ehhez és onnan figyeljék a történéseket. Amikor a németek felmentek a Holdra, azt tervezték, hogy belekezdenek egy kolónia építésébe, de azt mondták nekik, hogy túl kockázatos lenne bárhol landolniuk és építkezésbe kezdeniük. Ezért, ahogy az aztán a későbbiekben is megtörtént, aláírtak egy megállapodást a drákonidákkal és az agarthaiakkal.

Hogy érted azt, hogy a későbbiekben is megtörtént? Az USA kormányra gondolsz? Az USA kormány aláírt egy megállapodást a drákonidákkal?

Igen. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya számos csoporttal kötött egyezményeket, többek közt a drákonidákkal is, ahogy az agarthaiakkal és másokkal is.

A németeknek akadtak-e bármiféle nehézségeik, amikor elhagyták a Földet és elkezdtek az űrben repülni?

Amikor közeledtek a Holdhoz némi ellenállásba ütköztek. De miután partnerségbe kerültek a drákonidákkal - akik hatalmas területekkel rendelkeztek a Hold túloldalán – drákonida védelem alatt működhettek. A németek elkezdték építeni a saját holdbázisaikat és kolóniáikat, ami viszont nem igazán haladt jól. Aztán elkezdték felfedezni ezeket az ősi építményeket, és megtalálták a módját, hogy ideiglenesen olyan légnyomást hozzanak létre bennük, ami megfelel számukra, amíg képesek lesznek felépíteni egy német bázist a Hold egy másik területén.

Itt meg kell kérdeznem egy nagyon hülyén hangzó kérdést. Van belélegezhető légköre a Holdnak?

Nincs.

A németeknek voltak-e olyan űrhajós ruhái, amilyeneket később a NASA űrhajósokon láttunk a holdséta közben?

Igen, a könnyűbúvárokéhoz hasonló újralélegző öltözetet fejlesztettek ki.

És azt mondod, hogy korábban megkíséreltek felépíteni egy saját bázist, de nem jártak sikerrel.

Igen, méghozzá több alkalommal is megpróbálkoztak ezzel.

A Földről vittek magukkal alapanyagot az építkezéshez, vagy megpróbálták a Holdon található anyagokat felhasználni? Mivel próbálkoztak?

Vittek magukkal építőanyagot a Földről is és megpróbáltak a Holdon található anyagokból is létrehozni olyan modern betont, amilyet itt használunk a Földön. Több különböző technológiát is kipróbáltak, de elég sok problémájuk adódott ezzel. Volt egy csoportjuk, amelyik egy reptilián vagy reptoid csoporttal állt kapcsolatban és volt egy projektjük, hogy portálok segítségével elutaznak a Holdra, egy látszólag más időperiódusba. Így ez a csoport a holdfelszín felett felépített egy létesítményt, ami később nagyon elhagyatottá vált. Később a titkos űrprogram személyzete megtalálta ezeket a nagyon ősi építményeket és náci jelzéseket találtak rajta, sast, horogkeresztet, stb.


Mennyire voltak ezek ősiek? 2000 évesek például?

Ezek a romok több ezer évesek voltak. Van egyfajta időmeghatározásra szolgáló technológia, amit a titkos űrprogramokban használnak. Ez olyasmi, mint a C14-es kormeghatározás, csak ennek segítségével az épület temporális szignatúráját lehet leolvasni. Ezzel meg lehet mondani, hogy nagyjából mikor építették. Nem tudom már a pontos adatot felidézni, de több ezer éves volt.

Szóval ez a technológia képes megállapítani, hogy az anyag mikor lett utoljára... feldarabolva...

... hogy mikor lett utoljára manipulálva, beépítve.

Tehát ezek az épületek nagyon leromlott, lerombolt állapotban voltak?

Ütött-kopott rozoga állapotban voltak és szétestek.

És ezt egy földönkívüli technológiával sikerült létrehozni, amihez a németeknek hozzáférése volt, és vissza tudtak menni az időben egy portál segítségével?

Így van, ez egy közös művelet volt a reptoidokkal.

Korábbi beszélgetéseink során elmondtad nekem, hogy amikor elkezdtek építkezni különböző területeken, robbanó elemeket találtak, amik réges-régen a felszín alá lettek helyezve.

Azokat a titkos űrprogram találta. Amikor előretolt állásokat kezdtünk építeni, főként biztonsági okokból, leírtam, hogy hogyan építettük ki azt a helyben talált illetve a Földről hozott alapanyagokból. A Hold talajából töltötték fel és hatalmas méretű kevlár zsákokból építették ki magát az építmény struktúráját. Ez az eljárás nagyon hosszadalmas. Azok a mérnökök, akik a Holdra utaztak, e temporális technológia segítségével térképezték és mérték fel a környezetet, és rátaláltak ezekre az elemekre. Valakik valahogyan kitalálták, hogy egyszer majd valaki építeni fog oda egy létesítményt és elemeket helyeztek el több ezer évvel ezelőtt feltételezhetően azért, mert nem akarták, hogy bárki arra a területe építsen. A mérnökök végül megtalálták a módját, hogyan távolítsák el ezeket.

Elmondásod szerint a németek egyik első dolga volt, miután kijutottak az űrbe, hogy elmenjenek azt Aszteroida-övbe. Amikor odaértek erre a területre, láttak-e ott bármiféle, a földi körülményekhez képest furcsa, vagy szokatlan dolgot?

Igen, rájöttek, hogy az Aszteroida-övben jó ideje bányászat folyik, és hogy valamikor ez egy másik bolygó lehetett. Emellett az ősi építő faj technológiái közül is találtak valamennyit az aszteroidákon, igaz nagyon keveset.

Hogyan néztek ki ezek a technológiák? Korábban beszéltél róla, hogy kövekhez hasonlítottak, és nagyon finoman voltak kifaragva.

Igen. Ha találtál egyet, úgy néztek ki, mintha kövek lettek volna, diorit, vagy valamilyen nagyon kemény kőzet, ami nagyon szépen volt megformázva. Azt gondolnád, hogy ezt egy ősi kultúra tagjai faraghatták ki, és valamilyen primitív eszköz lehet. A valóságban azonban ezek nagyon fejlett multidimenzionális eszközök voltak. Rájöttek arra is, hogy számos aszteroidán már hosszú-hosszú ideje kiterjedt bányászati tevékenység zajlik.

Ezek a bányák jól láthatóak voltak, a külszíni bányászathoz hasonlóan?

Igen, hatalmas lyukak voltak az aszteroidákon, kiépített dokkoló körzetekkel az űrhajóknak, akik az utánpótlást hozták, vagy éppen elszállították, amit bányásztak.

Találtak-e összeroncsolódott űrhajókat, amik tűzharcban semmisültek meg, és hánykolódtak az Aszteroida-övben?

Amennyire emlékszem, ilyeneket főleg a Holdon találtak az ősi időkben ott zajló csatározások maradványaiként.

Találtak-e ősi időkben lezuhant űrhajókat és szereztek-e meg ezekből valamit, megmentették-e ezekből a rakományt?

Igen, ilyeneket találtak a Földön, a Holdon és a Marson is.

A drákonidák dologi segítséget is nyújtottak a németeknek, vagy inkább csak megengedték, hogy saját maguk építkezzenek a területükön?

Mindkettőt.

És mikor kapcsolódtak be a drákoindák az építkezés folyamatába? Hiszen úgy mondtad, hogy a kezdeti kísérletek az építkezésre nem jártak sikerrel.

A németeknek végül sikerült összehozniuk egy kisebb bázist a Holdon és ezt kiindulási pontként használták. És aztán sikeresen kiépítettek egy bázist a Marson is. A drákonidák nem segédkeztek nekik mindenben. Volt egy különálló bázis a Holdon, amit a drákonidák és a német szakadár csoport közösen használ mind a mai napig, és ez a Sötét Flotta egy nagyon kemény bázisa. Trapézoid alakja van, olyan, mintha egy piramisnak le lenne vágva a teteje.

Tudsz arról, hogy mikor építették fel ezt a bázist?

Kb az 1960-70-es években.

A drákonidáknak már előtte is voltak saját épületeik a Holdnak azon a területein?

Igen, a holdfelszín alatt.

Szóval a drákonidák egyszerűen csak megengedték a németeknek, hogy saját létesítményt hozzanak létre a területükön, érezzék magukat biztonságban, mintha csak otthon lennének.

Ez egy sokkal szélesebb körű terv része volt. Ugyanis részét képezte annak a drákonida törekvésnek, hogy integrálja azokat a különböző titkos csoportokat, akik ellenőrzésük alatt tartják a földi irányítórendszert.

Vannak olyan filmek, mint az Iron Sky, amelyben nyíltan beszélnek róla, hogy náci bázis van a Hold túloldalán.

Hát, már annyi kommentet kaptam ezzel kapcsolatban, hogy végül úgy döntöttem, elmegyek és megnézem azt a nevetséges filmet....


Na és tényleg horogkereszt alakú a bázis?

Eredetileg valóban horogkereszt alakja volt, de abból az épületből lett mára a LOC (Hold Műveleti Parancsnokság), hozzáépítettek és egyre kiterjedtebbé vált az idő előrehaladtával. Az eredeti öreg náci épület mára csak egy nagyon kis részét képezi a LOC-nak, amit majdnem minden földi titkos űrprogram csoport napi szinten használ. A trapézoid alakú bázist viszont kizárólag a drákonidák és a velük szövetséges csoportok használják.

Az agarthaiak nyújtottak-e dologi, vagy logisztikai segítséget a Hold kolonizálása során a kezdeti időszakban? Vagy ebben a műveletben ők nem vettek részt?

Ők nem vettek részt ebben, ugyanakkor viszont ők is jelen vannak a Holdon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése