2016. május 30., hétfő

Kozmikus Közzététel - I/10.

A TOBOZMIRIGY FELÉBRESZTÉSE - A titkos űrprogram intuitív empatáit a MILAB programokban képzik ki. A tréning során különböző technológiai eszközök és módszerek segítségével stimulálják és aktiválják az empaták tobozmirigyét, majd a felélesztett intuitív képességeket virtuális valóság szimulációkban fejlesztik tovább.


AZ INTUITÍV EMPATÁK KIKÉPZÉSE

El tudnád mondani nekünk, hogy tulajdonképpen mi is az a glandula pinealis, azaz a tobozmirigy?

A MILAB programban, amiben intuitív empataként azonosítottak, injekciókat és szónikus kezelést kaptunk a szemünk közötti területre, arra a helyre, ahol a tobozmirigy található. Az injekciókat a vállunkba és a csípőnkbe kaptuk. Fiatalabb életkorban a csípőbe adták, később, ahogy idősebbek lettünk a vállunkba szúrták. Egy fém eszközt is használtak, ami a tobozmirigyünkre mutatott és ezzel szónikus hullámokat küldtek arra a területre. Azt mondták, ez azért szükséges, hogy erősödjenek az intuitív képességeink. A szónikus hullámok kb 15 cm-nyit hatoltak be a koponyánkba, és arra szolgáltak, hogy stimulálják a tobozmirigyet.

(Ha a szónikus hullámokat a megfelelő frekvenciatartományba juttatták be Corey tobozmirigyébe, akkor az valószínűleg újrastruktúrálta a tobozmirigyben található kristálystruktúrát. Elképzelhető, hogy ilyen kezelések által sokkal jobb és egészségesebb állapotba lehet hozni a tobozmirigyet és ezzel valószínűleg az egyének pszi képességei is fejlődhettek.
 

A tobozmirigyről tudjuk, hogy az agy geometriai középpontjában helyezkedik el és kb borsóméretű. Több vér megy rajta keresztül, mint a vesék kivételével a testünk bármely más pontján. A tobozmirigy belsejében olyan sejtek vannak, amelyek többé-kevésbé megegyeznek a retinában található sejtekkel. Pinealocytus-nak hívják ezeket, és ugyanúgy be vannak kötve az agyunk látókérgébe, mint a szemünk. Az ősi hagyományokban "harmadik szemnek" is nevezik. A fenyőtoboz alakú szimbólumok és ikonográfia a világ számos vallásában felbukkannak. Elképzelhető, hogy a tobozmirigyen belül vannak bizonyos dolgok, ami miatt ezek a pálcikákhoz és csapokhoz hasonló sejtek képesek a látásra?

A kiképzés során azt mondták nekünk, hogy ez segít stimulálni a "második látást" és az intuitív képességeket. A programban tudtak ősi földi szakadár csoportokról, és arról, hogy e csoportok tagjai hatalmas tobozmiriggyel rendelkeztek. Régebben a tobozmirigynek a maihoz képest sokkal nagyobb mérete volt. Ezért megpróbálták stimulálni a tobozmirigyünk növekedését és aktivitását.


Egy másik bennfentesünk, Jacob, említette nekem, hogy a drákonidák megpróbáltak kifejleszteni egy olyan modern emberi formát, aminek egyáltalán nincs tobozmirigye. Később teljesen megőrültek attól, amikor jószándékú földönkívüliek jöttek és visszatelepítették a tobozmirigyet ezekbe az emberekbe. Hallottál ehhez hasonló történetről?

Azt hallottam, hogy ez része volt a Nagy Kísérletnek, annak a 22 faj részvételével zajló genetikai kísérletnek, amit kb 40 csoport végez jelenleg. Ez a kísérlet nem csak genetikai természetű, hanem spirituális is, és ennek keretében megpróbáltak minket spirituálisan is fejleszteni. A tobozmirigyünket illetve a fénytestünket is manipulálták, hogy ezzel is segítsenek minket spirituálisabbá és fejlettebbé válni. Ezek a csoportok nyilvánvalóan ellentétben állnak a Drákonida Szövetséggel.

Tehát ez azt jelenti, hogy ez a földönkívüli Szuperföderáció nem csak és kizárólag negatív?

Nem, ahogy már korábban is mondtam, minden attól függ, hogy milyen nézőpontból szemléljük a dolgot. Mindegyik csoportnak megvannak a maga programjai, tervei és a maguk módján manipulálják az emberiséget.

Több informátor is azt mondta, hogy amikor ábrázolásokon és buddhista illusztrációkon valaki feje felett glóriát látni, akkor ez a fényudvar arra utalhat, hogy a tobozmirigy sokkal aktívabb és emiatt egy fényjelenség jön létre. Láttál ehhez hasonló jelenséget?

Olyan gyakorlatokat végeztettek velünk, amik nem csak arra szolgáltak, hogy aktiválják a tobozmirigyünket, hanem hogy ki tudjuk terjeszteni a fénytestünket is. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ülnénk itt a szobában és a fénytestünk egyszer csak elkezdene kiterjedni a szoba falain túlra is. Tehát nyilvánvaló, hogy a tobozmirigy közvetlen kapcsolatban áll a fénytestünk fejlődésével és kiterjedésével is.


A TOBOZMIRIGY AKTIVÁLÁSÁNAK HATÁSAI

Legalább 4 informátortól hallottam azt az információt, hogy ha a tobozmirigyünk legalább csak részben aktív lenne (és még csak nem is kellene, hogy teljesen aktiválódjon), akkor gyakorlatilag át tudnánk repülni a kozmoszt. Elképzelhető, hogy ez valójában egy csillagkapu, és egy "hordozható", biológiai csillagkapu lett belénk építve, csakúgy, mint egy hardver, amihez még nincs hozzáférésünk?

Igen, sok lény használja arra a tobozmirigyét és fénytestét, hogy a tudatosságát és belső énjét kivetítse más fizikai helyszínekre. Majd ezután az információt ezen a kapcsolaton keresztül visszaküldik a fizikai testükbe, és megváltoztatják a fizikai testük rezgését, hogy megfeleljen annak a helynek a rezgésével, ahová kivetítették a tudatosságukat. Végül a testük átteleportálódik arra a helyre és újraegyesül a tudatosságukkal. Ezt az élményt sokan testen kívüli tapasztalatnak írják le, vagy a tudat kivetítésének.

(Az előző epizódban említésre került a Kozmikus Hálózat, ami elektromágnesesen szabályozott jelenségek összefüggő rendszere. Ez kiterjed az egész univerzumra és benne minden elképzelhető helyszín különleges szignatúrával rendelkezik. Ha az elménk elég fegyelmezett és fókuszált lenne ahhoz, hogy elképzeljünk egy adott helyet és frekvenciát, és így képesek lennénk egy képet látni erről (mint ahogy a távolba látók teszik), akkor erre a képre fókuszálva ki tudnánk terjeszteni és megváltoztatni a rezgésünket annyira, hogy passzoljon az adott hely rezgési frekvenciájával. Egy nyitott és aktív tobozmirigy pentagonális/ötszögű geometriába szerveződik.)

Azt is hallottam, hogy az a bizonyos glória valójában egy féreglyuknak a szája, és amikor a tobozmirigyed nyitva van, akkor ez a féreglyuk gravitációsan felfelé húz téged – képesek lennénk felrepülni ebbe a glóriába és keresztülutazni rajta?

Azok az emberek, akiket ilyen glóriával és aurával ábrázoltak, valószínűleg magasan fejlett fénytesttel és tobozmiriggyel rendelkeztek, nagyon intuitív, spirituális úton fejlődtek és emiatt ábrázolták őket így a képeken. Ezek az emberek képesek voltak az ún. második látásra és látták más emberek fénytestét is.

A régi időkben Tibetben egy hosszú, éles fapálcát használtak, amivel az egyén homlokát szurkálták és ezzel próbáltak valamilyen hatást elérni. Milyen más, technológiailag fejlettebb eljárásokat használtak a titkos űrprogram intuitív empatáinak kiképzése során?

Szónikus pisztollyal próbálták stimulálni a tobozmirigyünket. Eközben testen kívüli élményeink voltak. Azt lehetett érezni, hogy a fénytested növekedni kezd, egyszerre minden irányba elkezdesz növekedni a tested határain túlra. Néha olyan érzéssel jár ez, mintha hátulról kiütnének a testedből. De ugyanakkor helyben érezheted, hogy mi zajlik a testedben – a szónikus vibráció az agyvelőn keresztül eljut a koponyád mögé.

Dr. Michael Persinger megalkotott egy készüléket, amit "Isten sisakjának" neveztek el. Ebben erős mágneses pisztolyokat helyeztek el és az agy bizonyos részeit célozták velük. Ezzel az eszközzel extrém pánikot és félelmet, szexuális izgalmat idéztek elő az egyénekben, és az agy bizonyos részeibe sugározva a résztvevők egy "istenélményt" tapasztaltak meg. (Az „Isten sisakja” egy olyan szerkezet, mely a temporális lebenyt stimulálja annál, aki felveszi. Stanley Koren és Michael Persinger neurológus mutatta be 1990-ben, céljuk a kreativitás vizsgálata volt, de pácienseik Isten jelenlétét érezték a fejfedő viselése közben.) A szkeptikusok szeretik felhozni Persinger-t, és azt mondják, hogy az ő kísérlete bebizonyította, hogy nem létezik magasabb valóság, és a látomások csak az agy stimulálásából származnak. Számomra mégis nagyon hasonlít ez a hatás az általad elmondottakra.


Igen, nagyon hasonlóak. Elektromágneses hullámokat szintén alkalmaztak rajtunk. Ha egy átlagemberen ilyet alkalmaznak, akkor valószínűleg hasonló élményekben lesz része. Nekem azonban már nagyon kicsi koromban voltak testen kívüli és furcsa élményeim. Amikor kiskoromban a családdal utaztunk, a hosszú autóutak során nagyon unatkoztam és ezért egyszerűen kivetítettem magam az autóból, felrepültem a dombokra és onnan visszanéztem az autónkra. Hosszú autóutak alkalmával már nagyon kicsi koromban is sokat csináltam ezt.

Egy Daniel nevű informátorom részt vett egy tréningen, amit PsyCorps néven emlegetnek (ez a program valamikor a CIA-hez tartozott, abból fejlődött tovább). Nézzük meg, hogy az általa elmondottak mennyire passzolnak azzal a tréninggel, amiben te részt vettél. Először is inverz tornagyakorlatokat végeztettek vele. Fejjel lefelé lógatták a térdénél, vagy a bokájánál fogva és úgy kellett felüléseket végeznie. Azt mondták neki, hogy így több oxigén jut a vérébe és minél több vér megy át a tobozmirigyén, annál jobban tudják erősíteni a véráramlást a tobozmirigyén és a testén keresztül, ez pedig felerősíti majd a képességeit. Végeztél-e ehhez hasonló gyakorlatokat?

Minket olyan szobákba helyeztek, amikben nagy nyomást és magasabb oxigénszintet állítottak be. Ezekben a helyiségekben meditációkat kellett végeznünk és közben EEG-szerű elektródákat tettek a fejünkre és arra edzettek minket, hogy különböző tudatállapotokba kerüljünk, hogy az agyunk pl téta agyhullámokat generáljon. Utasításra kellett egy bizonyos tudatállapotba hoznunk magunkat, aztán megmérték, hogy milyen gyorsan sikerül a szobában kialakított különböző nyomás- és oxigén szint mellett ezt megtennünk.

Gondolod, hogy ezt azért csinálhatták, hogy elősegítsék a különböző földön kívüli környezetekhez való alkalmazkodásotokat?

Ez mind az intuitív empata képességeink fejlesztését szolgálta.

A Gaiam TV-n sok tai-chi és yoga video található. Mindig azt gondoltam, hogy ezek az inverz tornagyakorlatok a vérkeringést segítik. Az ősök leírásaiban is az szerepel, hogy a yoga és a tai-chi a vérkeringésről és a rugalmasságról/ruganyosságról szólnak. Segíthetnek-e ezek esetleg fejleszteni az emberek intuitív képességeit is?

Nekünk is tanítottak a tai-chi-hez hasonló gyakorlatokat. Emellett a gyakorlatok közben nagyon sok vizualizációt kellett végeznünk, a lelki szemeinkkel energetikai labdákat kellett elképzelnünk, amiket mozgatnunk kellett és érezni őket, ahogy áthaladnak a testünk különböző részein. A labdákat a testünk belsejében kellett "utaztatnunk". Ez elősegítette az oxigén- és véráramlást, de emellett arra is szolgált, hogy így a testünkön keresztül energiát mozgassunk át.

Csak egyetlen labdát kellett elképzelnünk, nekünk kellett megválasztani azt is, hogy hogyan nézzen ki. Csupán annyit mondtak, hogy egy energetikai gömböt kell vizualizálnunk. Majd kézbe kellett vennünk ezt a gömböt, és elképzelni, hogy előre-hátra mozog a kezünkben, majd felmegy a vállunkon és ezen keresztül átjut a másik kezünkbe. Aztán ezt a gömböt a gerincünkön kellett végigvezetnünk lentről felfelé, egészen a koponya tetejéig, majd elképzeltük, hogy visszajön a köldök-csakráig (solar plexus) és kijön a testünkből, majd a kezünkkel elkapjuk és kezdődik elölről az egész mozgatási procedúra. Ennek az energetikai labdának a testünkön keresztül történő mozgatása egy mentális és vizuális gyakorlat volt, és eközben nekünk a labdákat nemcsak mozgatni, hanem ÉREZNI is kellett.

A tai-chi-hez hasonló mozdulatokat kellett végezni közben?

A kezünk és a testünk is mozgásban volt a vizualizáció során, tehát nem egy statikus testhelyzetben kellett lennünk, mint mondjuk meditáció alkalmával. Ezek kis méretű (kb 5 cm átmérőjű) fehér fénygömbök voltak, amit vizualizálnunk kellett. Maga a mozgássor nagyon hasonló volt ahhoz, amit a tai-chi gyakorlatokat végző emberek szoktak bemutatni.

A tai-chi-t végzők tudják, hogy a gyakorlatokkal egyidőben energetikai munkát is végeznek.

Ebben a videóban egy tai-chi mester demonstrálja ennek az energetikának a működését:


Mi történik itt valójában, olyan mintha ezeket az embereket valami energetikailag eltalálná?

Ezek az emberek azt mutatják be, hogy hogyan tudják dobálni ezeket az energetikai labdákat és ezzel képesek pl behorpasztani akár a fémet is. Ezek az emberek elég fejlett képességekkel rendelkeznek. Azok, akik a MILAB programban tanítottak minket nagyon fejlett egyének voltak. A fekete-programokban (black-ops) igen képzett emberek találhatók, általában ők tanították a fiatalabbakat.

Energiával képesek behorpasztani a fémet. Valójában nem lövik ki ezeket a gömböket, hanem csak vizualizálják ezt a gömböt. Ezek az emberek nagyon hasonlóak a Csillagok háborúja filmekben látott jedikhez, akik használják az "erőt". Írtál egy könyvet „A Forrásmező Vizsgálata” (The Source Field Investigations) címmel. Ők azt a valamit használják, amit a forrásmező sötét oldalának, vagy az erő sötét oldalának lehetne nevezni. Nagyon benne vannak ebben a Csillagok háborújában látott dolgokban – a jedik, és a sötét sith lovagok által használt mágikus energiában, amit az éterből, vagy az univerzumból nyernek ki. (A Forrásmező vizsgálat c. könyv angol nyelven itt letölthető: http://freeebook455.jimdo.com/2015/01/07/download-read-ebook-the-source-field-investigations-the-hidden-science-and-lost-civilizations-behind-the-2012-prophecies-free-pdf/)

Az informátorom, Daniel, azt is elmondta, hogy a sok adrenalinnal járó intenzív izommozgások... szóval maga az adrenalin olyan, mintha egy mágikus energiacsatorna lenne és ezeket a képességeket nem lehet csak sima, gyengéd gyakorlatokkal megszerezni, a fekvőtámaszok, súlyemelés, harcművészetek elengedhetetlenek hozzá. Hallottál-e ezekről valamit?

Azokon a fickókon, akik ilyen jedi-képességekkel rendelkeztek, semmiféle adrenalinnak a nyomát nem láttam. Teljes nyugodtak, békések voltak. Mindenféle megerőltetés nélkül voltak képesek ilyen dolgokra. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy a forrásmezőből származó energiának valamiféle antennapontjaként szolgáltak.

A térdet behajlítva a súlypontunkat lejjebb engedve a hastájékon van egy terület, aminél úgy érezheted, hogy egy energiahúr jön fel az földből. Olyan érzés, mintha energiát húznál fel magadhoz a Földből. Ez a fajta földelés része volt a tréningednek?

Vizualizálnunk kellett, hogy a Föld középpontjával vagyunk összekapcsolódva illetve el kellett képzelnünk magunkat egy antennaként, amin keresztül a kozmosz háttérenergiáját lehet felhúzni vagy lefelé tolni.

Danielnek azt is elmondták, hogy a mágikus munkát maga a Föld teszi lehetővé és ahhoz, hogy ilyen dolgokat tehess, azt a Földnek először engedélyeznie kell, és amikor az energiáid fejlődni kezdenek, akkor a Földdel kell együtt dolgozzál.

Nekünk ennél kicsit többet is tanítottak. Az egész a Kozmikus Hálózattal van kapcsolatban. A Föld kapcsolatban áll a Nappal. A Nap kapcsolódik a helyi csillagklaszterrel. A helyi csillagklaszter kapcsolódik a galaxis középpontjával. A galaxis kapcsolódik a helyi galaxis klaszterrel, és így tovább...

Milyen más dolgokat tanítottak még neked az intuitív empata kiképzésed során?

Volt pl virtuális valóság, amely bizonyos esetekben nagyon zavarbejtő volt. Betettek téged és a csapatodat egy virtuális valóság jelenetbe. Ez egy olyan magával ragadó virtuális valóság környezet volt, amelyben képes voltál ízlelni, szagolni, érezni.... érezhetted akár a szelet is. Mindez része volt a tesztnek. Berakhattak pl egy horrorisztikus szituációba és ott szörnyűséges dolgok megtételére kértek meg – pl harci jelentekben kellemetlen lények társaságába tettek, akikkel harcolnod kellett. Egyre jobban és jobban meg kellett bíznod az intuícióidba ahhoz, hogy nyerhess. Ha csak a harcászati és taktikai tréninged során szerzett képességeidre hagyatkoztál, akkor soha nem nyerhettél. De ha megbíztál az intuitív képességeidben, akkor képes voltál nyerni. És ez abban a pillanatban olyan érzés volt, mint ha egy tudatos álomban lennél. Felismerted, hogy egy virtuális világban vagy és akkor elhagyhattad azt a világot.

Ez nagyon hasonlít "A beavatott" (the Divergent) című filmre. Amiben van egy lány, akit bedobnak ebbe a virtuális világba és ő lesz a divergens. Ő az, aki megtanulja, hogyan törjön ki a virtuális valóságból. Aztán ott van a Végjáték (Ender's game) c. film is, amiben egy kisfiú egy űrprogramban vesz részt és társaival együtt arra tanítják őket, hogy földönkívüliek ellen harcoljanak. A történet előrehaladtával felismeri, hogy egy virtuális valóságba lett bedobva, amiben azt akarják, hogy olyan mértékben szociopataként viselkedjen, amennyire csak lehetséges. Tehát ahelyett, hogy együttműködnének ezekkel az idegen lényekkel, inkább egy kihívás elé állítják a gyerekeket. Ezek a filmek kapcsolódnak ahhoz, amit megtapasztaltál?

Igen. Nem csak képeztek minket, hanem pszichológiai profilt is felállítottak rólunk. Ezek révén meg akarták tudni, hogy milyen típusú parancsokat követnénk – milyen messzire vagyunk hajlandóak elmenni. Meg akarták tudni, hogy közülünk kik a szociopaták. Hogy kik követnék a szörnyűséges következményekkel járó parancsokat is. Ezekről nem szeretnék kamera előtt beszélni. E tréningek során erkölcsi dilemma elé állítottak és neked választani kellett, hogy követed-e a csordaszellemet és megteszel-e olyat, amit a többiek, vagy nem.

Milyen szörnyűségekkel kellett szembenézned, és harcolnod a virtuális tréning során? Tudnál erről beszélni?

Nagyon pontos információkkal rendelkeztek arról, hogy mi az, amit nem szeretsz. És ez alapján a félelmeidre építettek. Én például nem szeretem a pókokat, így aztán nekem hatalmas méretű pókokkal kellett megküzdenem. De harcoltam reptilián-jellegű lények ellen is. A tréning annyira valóságos, hogy nagyon nehéz megmondani, hogy mi az igaz belőle és mi nem. Az intuitív empata képzésed során aztán eljutsz egy olyan pontra, amikor végül folyamatosan képes leszel érzékelni, hogy egy virtuális környezetbe lettél helyezve, és akkor kapsz egy bizonyítványt arról, hogy egy új szintre léptél.

Korábban említetted, hogy volt olyan, amikor egy hatalmas méretű profi birkózóval kellett harcolnod.

Igen, és ráadásul mindezt gyerekként... Olyan érzés volt, mintha egy rossz álomban lennék.

...Amibe nem emlékszel, hogyan kerültél be, csak azt érzed, hogy amiben éppen benne vagy, az a te valóságod.

Bekerülsz egy olyan környezetbe, ami logikusnak tűnik, majd olyan figurákkal kell küzdened, akik egyáltalán nem illenek abba az adott valóságos környezetbe. És az egyetlen mód, hogy sikerrel vedd ezt az akadályt, ha az intuitív képességeidet használod.

Harc közben ahelyett, hogy a harcászati vagy taktikai kiképzésedre hagyatkoznál, inkább az ellenfeled szemébe nézel, megpróbálsz kapcsolatot teremteni vele és intuitív módon tudni fogod, hogy mit fog csinálni még azelőtt, mielőtt ő maga kigondolná.

Aztán van olyan feladat, hogy ki kell üríteni egy épületet, intuitívan tudni fogod, hogy mondjuk 12 szoba van. Elkezded megérezni, hogy első 5 szoba már eleve üres, és a 6-ik szoba az, amibe be kell majd menjél. És amikor elérsz erre a pontra, akkor egyre könnyebbé válik számodra megérezni, hogy egy virtuális valóságban vagy. Amikor megérkezel a leszálló pályára, vagy betesznek egy akármilyen helyzetbe, azonnal érzékelni fogod, hogy egy virtuális valóságban vagy és akkor egyszerűen kivonod magad ebből a virtuális gyakorlatból.

Ki az aki valójában cselekszik abban a virtuális valóságban? Mert ha pszichikailag kitalálod, hogy hogyan kell harcolni valakivel, akkor kicsoda egyáltalán az a valaki? Van egy személy, aki irányítja azt, hogy kivel kell harcolnod? Vagy van erre egy számítógépes program? Hogyan működik ez egyáltalán?

Egyszerűen kiveszik az információt a fejünkből és azt felhasználva irányítják az egész folyamatot. Képesek arra, hogy akár több személyt is betegyenek egyszerre ebbe a virtuális valóságba, miközben ezek, akiket betesznek, egy székben ülve valóban ott vannak és együtt vannak ebben a szimulált valóság jelenetben, egymás tudatával összekapcsolódva.

Amikor egy nagy tarantula pókkal harcolsz, akkor van egy emberi operátor, aki működteti és irányítja ezt a pókot, vagy ez egy mesterséges intelligenciához hasonló számítógépes program?

Nem tudom, hogy ez mesterséges intelligencia volt-e. Nagyon fejlett technológia volt az biztos, és tudom, hogy nagyon sok információt a pszichénkből olvastak ki és vetítettek ki a virtuális valóságba.

Ha létezik olyan technológia, ami valóban képes minderre, akkor ez néhányakat emlékeztethet a MÁTRIX című filmben látottakra, és arra, hogy a mi valóságunk vajon mennyire lehet egy szimuláció.

Hát, az élet nem más, mint egy álom.

Ha tényszerűen nézzük a dolgokat, mi csak egyetlen életünkről tudunk, és úgy tűnik, hogy ha van élet a halál után és reinkarnálódunk, akkor ez alapján a mi jelenlegi életünk is tűnhet úgy, mintha csak egy szimuláció lenne. Minden nap felébredéskor beleugrunk ebbe a hologramba?

Valószínűleg így is meg lehet fogalmazni, de amit ezzel kapcsolatban a Kék Avian-ok elmondtak nekem, hogy itt mindannyian szinte spirituális gyermekként halunk meg. Nem élünk elég hosszú ideig ahhoz, hogy spirituálisan fejlődjünk. Több élethossznyi időre van szükségünk, hogy megtanuljuk a leckéinket és spirituálisan egy olyan fejlettségi szintet érjünk el, hogy magasabb denzitású lényekké válhassunk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése