2016. június 1., szerda

Kozmikus Közzététel - III/1.

A BELSŐ FÖLD – A Cosmic Disclosure sorozat harmadik évadjának első epizódja nagyon különlegesre sikeredett. Corey okostömbökön szerzett információi alapján megismerhetjük a Belső Föld barlangjainak kialakulását és egy, a Föld felszínétől teljesen függetlenül fejlődött ökoszisztéma létezését. Bár hihetetlennek hangozhat, de több tíz kilométeres mélységben számos lény él hatalmas föld alatti üregekben. Emberi csoportok - az Ősi Építő Faj technológiái után kutatva - expedíciókat vezettek ezekbe az üregekbe, és több alkalommal kapcsolatba kerültek ezekkel a lényekkel. A találkozókról dokumentációk készültek, és a leírások alapján egy eddig ismeretlen világ képe rajzolódhat ki előttünk. (A cikkben szereplő illusztrációk grafikus segítségével, Corey leírásai alapján készültek)


Először is tisztázzunk valamit, mielőtt még elkezdenének ránk kövekkel dobálózni. Nem azt mondod, hogy a Föld belseje üreges, és hogy a közepében egy központi nap található. Semmi ilyesmit nem állítasz.

Nem bizony. Az Üreges Föld megnevezés helyett, mi általában azt mondjuk, hogy a Föld belseje méhsejtszerűen elhelyezkedő üregeket tartalmaz („Honeycomb Earth”). Porózus barlangok egész hálózatáról beszélünk, amelynek kiterjedése nagyobb, mint Texas államé – tehát hatalmas barlangokról van szó. Ezek kb. 65 km mélységben a felszín alatt, a kéregben egészen a földköpönyegig mennek le.

Amikor Jacob-bal, a másik titkos űrprogramban szolgált informátorommal beszéltem erről – aki egyébként közvetlenül a Rotschild-okkal dolgozott együtt -, azt mondta, hogy a planetáris forma fizikájának egyik alapvető része, hogy a forgása során - ahogy elkezd hűlni - a külső része hűl le először. Majd a centripetális erő energiája valamilyen módon kimozdítja az anyagot a külső felszín ellenében és ilyen buborékok jönnek létre. Mivel a perem szilárd és az anyag pedig „ugrándozik” alatta, így létrehozza ezeket a barlangokat. Azt is elmondta, hogy olyan barlangok is találhatók 30-65 km mélyen, amelyek egy másik barlang belsejében vannak. Hallottál ilyesmit a barlangok létrejöttének geofizikájával kapcsolatban?

Igen, ez a leírás nagyon-nagyon közel áll az igazsághoz – továbbá a barlangok sokkal nagyobbak ennél.

Valóban?

Igen. A kialakulásuknak valóban köze van a centripetális mozgáshoz, bizonyos elemekhez és bizonyos típusú kőzetekhez, hiszen vannak kövek, amik nehezebbek, illetve könnyebbek más kőzetekhez képest. Elkezdtek a külső felszín felé mozogni és van egy sűrű, olvadt réteg a földkéreg és a földköpeny között. Egyébként a földköpeny telis-teli van vízzel. Sokkal-sokkal több víz van a bolygón, mint amiről tudomásunk van.

Már jó ideje beszélgetek erről veled és más bennfentesekkel is és megdöbbentem, amikor láttam, hogy a tudományos folyóiratokban azt taglalták, hogy kétszer annyi óceáni víz van a földkéreg alatt, mint a felszínen található óceánokban. Kétszer annyi!

Így van.

Ennek a bizonyos felszín alatti óceáni víznek egy része óceánokat képez a föld alatti üregekben is?

Igen. A víz egy része porózus kőzetekben van, egy része pedig nyílt területeken odalent, zárt óceánok formájában és vannak olyan, folyókhoz hasonló területek, amelyeknél a víz a földköpenyen keresztül folyik.

Azt hiszem a Földön senki sem vitatkozna azzal, hogy ahol víz van, ott élet nyomai is megtalálhatók, vagy legalábbis mikrobális életre utaló nyomok. Ha az emberekkel szeretnénk megértetni ezt a bizarr jelenséget, akkor szerintem először is arról kell beszélnünk, hogy nem csak üres szikla hasadékok találhatók a Föld belsejében. Ha lehetőségünk lenne lemenni az egyik ilyen barlangba, mit láthatnánk ott?

Egészen nem sokkal ezelőttig mindössze arról volt tudomásom, amiket az okostömbökön olvastam. Ezekben arról írtak, hogy expedíciókat vezettek a Föld belsejének porózus rétegeibe, ezekbe a méhsejtszerűen felépülő belső rétegekbe. Főként ősi időkben készült tárgyakat kerestek, leginkább azok után kutattak. A többi ott talált dolog nem igazán érdekelte őket, de azért az expedíció részeként, ezekről is dokumentációt készítettek. Mindenféle mikrobális élet nyomaira bukkantak. Néhány ezek közül zuzmókhoz hasonlított, amik a sziklákon nőttek és magából a kőből táplálkoztak, a követ „ették”. Ugyanakkor viszont fényt bocsátottak ki. Ez a zuzmó olyan vastagon nőtt a sziklák tetején, mintha algaszőnyeg lett volna.

Ez a kibocsátott fény elég erős volt ahhoz, hogy a sötétben látni lehessen mellette?

Egy kicsit foszforeszkáltak, a teljes látható fényspektrumnak csak egy bizonyos fényspektrumát bocsátották ki. Voltak bizonyos növények, amelyek képesek voltak a zuzmók által kibocsátott fény hatására egyfajta fotoszintézist végezni.

Ha láthatnánk ezeket a növényeket, szokatlannak találnánk a megjelenésüket?

Igen, nagyon különböznének a felszíni növényektől. Ugyanis ezek egy teljesen más ökoszisztéma részét képezik és a felszíni ökoszisztémától teljesen függetlenül fejlődtek ki. Néhányuk hasonlított a felszínen található életformákhoz. Láttam például olyan óriásgőtéket, amik teljesen albínó fehérek voltak. Egy csomó nagyon furcsa állat él odalent.

Élnek-e ott például szőrmebundás emlősállatok?

Inkább pókfélék és különböző típusú rovarok.

Láttál-e olyan pókokat, amelyek óriásiak voltak a felszínen élőkhöz képest? Találkoztál-e más furcsaságokkal a lent élő rovarokkal kapcsolatban?

Igen. Nagyon soknak nincsenek pigmentjei vagy olyan élőlények élnek ott, amelyek sokkal nagyobbak a felszínen, a föld mélyén viszont sokkal kisebbek. Ugyanez igaz fordítva is, vagyis a felszíni megfelelőikhez képest nagyobb élőlények voltak odalent.

Sok fehéres színű élőlényt láttál?

Fehéret, vagy olyanokat, amiknek nem világos, hanem egyenesen fény pigmentjeik voltak, nem volt egy széles színspektrumuk odalent, úgy mint itt a felszínen, ahol nagyon széles színspektrum áll rendelkezésre, ami visszaverődhet róluk.

Mi a helyzet a rákokkal, rákfélékkel?

Nagyon sokféle kagylós állat és rákféle él odalent. És halak is, különböző halfajok, amelyeknek nincs szemük. Nagyon sok kisméretű halfajról készült dokumentáció.

Denevérek, madarak?

Nem emlékszem, hogy bármit láttam volna, ami repülni tud. Növényi élet is viszonylag kevés volt. Az említett zuzmók nyilvánvalóan nem csak a sziklákból, a kőben tárolt ásványi anyagokkal táplálkoztak, hanem fény is kibocsátottak. Algaszőnyeghez hasonlóan beborították a barlang falát és miközben "ették a sziklát", ennek mellékhatásaként a kőben lévő ásványokat vagy energiát valamilyen módon fénnyé alakították. E miatt bocsátották ki ezt a foszforeszkáló fényt.

Tehát nem fogunk örökzöld erdőket látni a Föld belsejében, mivelhogy ez egy teljesen más bioszféra?

Én legalábbis ezt láttam erről. Nem tudom. Lehetséges, hogy más területeken más ökoszisztéma alakult ki, ami sokkal jobban hasonít ahhoz, amit említettél.

Mint a terraformálás esetében.

Nem mondom azt, hogy nem létezhetnek más ökoszisztémák, de az expedíciókról szóló feljegyzésekben az áll, hogy ezekkel találkoztak, miközben az Ősi Építő faj technológiái után kutattak. Sok ilyen technológiai eszközt találtak, amit aztán később más fajokkal elcserélték. Mindez dokumentálva van az expedíciókról készített leírásokban.

Ha láthatnánk ezeket a növényeket - ha még egyáltalán ezeket növényeknek lehet nevezni - milyen színűek lennének? Zöldek, narancssárgásak, vagy fakó színűek?

Nagyon különböztek, nem zöld színűek voltak, hanem különböző színeket fotoszintetizáltak. Néhányuk pedig foszforeszkált.

Hogy érted azt, hogy foszforeszkáltak? Ragyogtak?

Voltak növények, amit ragyogtak, fényt bocsátottak ki magukból. Láttam fényképeket nagyon-nagyon pici páfrányszerű növényekről. Általában kis méretűek. Voltak, amik egymagukban nőttek, más növények pedig egy nagyobb növénykolónia részét képezték. Emellett voltak odalent különböző típusú gombák is.

Történtek-e próbálkozások arra, hogy megnézzék, ezek a növények feltűntek-e a bolygó felszínén fosszilis formában korábbi civilizációk idején?

Ilyesmi nem szerepelt a jelentésekben. Egyszerűen nem képezte tárgyát az expedícióknak, nem érdekelte őket. Csak és kizárólag azt dokumentálták, ami az expedíció céljához kapcsolódott, vagyis a felszín alatt rátalálni ősi romokra és technológiai eszközökre.

Azt mondtad, hogy ezek a növények kisméretűek voltak, szóval nem embermagasságnál is nagyobb növényekre kell gondolnunk.

Nem. Nem kellene macsétát vinnünk, ha utat akarnánk vágni közöttük. Ezek a növények többnyire maximum egy ember térdmagasságáig nőttek.

Tehát lényegében hatalmas, nyitott tereket láthatnánk odalent, plussz a ragyogó valamiket a sziklák oldalán?

Így van. A növények mindenfelé szétterjedtek.

Betöltik az egész teret?

Igen. Nem vagyok botanikus, nem tudom, hogy pontosan mit is hívunk valójában növénynek vagy, hogy mi a pontos besorolása ezeknek. Mindenesetre a fényképeken látottak alapján, nekem úgy tűntek, hogy ezek növények és a dokumentáció is növényi életként hivatkozott rájuk...

Voltak-e odalent olyan lények, akik veszélyesek lennének ránk? Ragadozók, amik megtámadhatnának és adott esetben megölhetnének, megehetnének minket?

Igen, és ezért az expedícióknak nagyon óvatosnak kellett lenniük. Volt egy kicsi, gyíkszerű élőlény, amely technológiailag nem volt ugyan fejlett, viszont nagyon intelligens volt...

Ez egy gyíkféle volt, ami négy lábon jár vagy pedig egy emberszerű lény?

Ez a lény két lábon és négy lábon is képes járni. Nagyon-nagyon veszélyesek voltak. Kisebb csoportokban vadásztak és intelligens lényekre utaló jeleket mutattak. Az intelligenciájukat mondjuk egy barlanglakó emberéhez lehetne hasonlítani. Élnek odalent alacsonyabb intelligenciaszinttel rendelkező lények.

De emberszerű, reptilián arcuk volt?

Nem, inkább egyfajta gyíkok voltak.

Azt mondtad, hogy képesek voltak két lábon járni?

Igen, kettő és négy lábon is jártak, attól függően, hogy a barlangokban éppen milyen területen, milyen terepviszonyok között kellett haladniuk.

Nem igazán értem. Hogyan néztek ki ezek a lények pontosan? Olyanok voltak, mintha reptiliánokhoz vagy a szürkékhez hasonló lények lettek volna, vagy inkább gyíkok?

Sokkal inkább gyíkok voltak. Tehát nem földönkívüli űrlényeket kell alattuk érteni, egyáltalán nem hasonlítottak hozzájuk. Az arcuk nem emberszerű és nem reptiliánhoz hasonlított, hanem egy rendes állatéhoz. És azt hiszem a dokumentációban az szerepelt, hogy a mormonok réges-régen valamilyen program részeként mély barlangokat ástak és ásás közben belefutottak ezekbe a lényekbe.

Milyen színűek?

Szürkés/barnás árnyalatúak, de talán a barna nem a legmegfelelőbb szín, ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy lent mások a fényviszonyok. Hogyha felhoznánk és teljes fényspektrumnál vizsgálnánk meg őket, akkor talán más színűnek látnánk. A testük bizonyos részein csíkosak, legalábbis úgy emlékszem, hogy ilyen módon írták le a külsejüket.

Sokkal intelligensebbek, mint a felszínen található gyíkfélék?

Igen.

Azt mondtad, hogy olyanok, mint a barlangi emberek?

Igen, kezdetleges eszközöket használnak. Nagyon intelligensek, de inkább állathoz hasonlóak.

Ok. Ez tehát az egyik típusú lény, ami odalent található. A következő epizódokban beszélni fogunk a Belső Földön tett utazásodról és azzal kapcsolatban egy másik fajt is említettél, amiről szintén bizonyítékot láttál az okostömbökön. Privát beszélgetéseken az mondtad nekem, hogy ezek a lények kopaszok és hatalmas szemeik vannak.


Eléggé nagy fejük van és meglehetősen humanoid kinézettel bírnak. Nagyon ritkás hajuk van és albínószerűek. Kicsit nagyobb szemeik vannak, amik azt hiszem a kevés fény miatt fejlődhettek ilyenné. Voltak csoportok, akik fegyverekkel és tudósokkal mentek le expedícióra, hogy információkat szerezzenek. Leküldtek bizonyos csoportokat, akik figyelmeztetés híján, összefutottak ezekkel a lényekkel. Fényképeket készítettek és dokumentálták az eseményeket, majd folytatták az expedíciójukat. Nem igazán volt csereprogram ezekkel a csoportokkal, mert úgy tűnik, hogy az expedíciók tudtak arról, hogy néhányak közülük veszélyesek lehetnek. Ezek az albínó lények egy alacsonyabb szintű kasztrendszerben éltek és az expedíciók, akik küldetést teljesítettek, nem viseltettek különösebb tisztelttel irántuk.

Visszatérve a barlanglakó-szerű hüllő típusú lényre, ezek a lények gyakorta előfordulnak a Föld belsejében lévő üregekben?

Egy bizonyos mélységben és egy bizonyos területen gyakoriak. Legtöbb esetben távolságtartóak voltak, de ha lehetőségük adódott emberekre támadni, akkor előfordultak incidensek is. Ezért az expedíciók személyzete, ahogy meglátta őket, megtámadta és megölte ezeket a hüllőlényeket.

Volt valamilyen neve, vagy besorolása ezeknek a lényeknek?

Nem vagyok tudós. Igazából ők tudnák csak megmondani, hogy milyen latin megnevezés vonatkozik rájuk, melyik fajjal állhatnak rokonságban. Tudom, hogy volt róluk információ, de ez minden, amit fel tudok idézni.

Ok. Tehát akkor idáig említettük a primitív barlanglakó hüllőszerű lényeket. Vannak a kopasz fejűek és korábban említetted nekem a Raptor-okat. Idézzük fel most őket egy kicsit.

Igen. A Raptorok olyan lények, akik állítólag a dinoszauruszok leszármazottai, és akik már ember előtti idők óta itt vannak. Többnyire melegvérűek, és sokkal inkább a madarakhoz állnak közelebb, semmint a reptiliánokhoz, de kinézetükben mindkettőre hasonlítanak. Kicsit dinoszaurusz jellegűek, de furcsa pikkelyes tollazatuk van. A nyakukon ritkás tollazat fut.


A tollaikon vannak pikkelyek?

Igen. Esetükben nem pihe-puha tollakra kell gondolnunk. Korai, talán őskori tollazatnak tűnhet. Ők viszont nagyon intelligens lények. A tollaik különböző színűek és nagyon hangsúlyosak. Sokat mozognak, kicsit döcögős a járásuk. Nagyon gyorsak, nagyon veszélyesek és ragadozók.

Ha láthatnánk őket, csúnyának találnánk az arcukat?

Oh, megrémülnél tőlük.

Vágott pupillájuk van, mint a reptiliánoknak?

Nem, a szemeik inkább a madarakéhoz hasonlítanak. Teljesen kerek pupilláik vannak.

És pikkelyes a bőrük?

Az ő bőrük nem olyan mint a reptiliánoké. Ha az emberek láthatnák őket, azt feltételeznék róluk, hogy hüllők. Kinézetre olyanok, mintha a madarak és hüllők keverékei lennének.

Egy madárnak általában legtöbb esetben nincsenek arckifejezései. Mondjuk néhány törpepapagáj képes bizonyos dolgokat csinálni a szemével. De a raptoroknak vannak-e arckifejezései?

Nincsenek. Az arckifejezésük mindig állandó.

Van-e például csőrük? Vagy olyan szájuk, ami egy kicsit előreálló?

A reptiliánokhoz hasonlóan a raptoroknak is pengeéles fogaik vannak. Egyáltalán nincs csőrük. Ha beírod a Google-ba, hogy raptor, a kapott képek meglehetősen hasonlítanak majd rájuk.

Szóval ugyanolyan hosszú orruk van, mint a dinoszauruszoknak?

Igen. Nagyon hasonlítanak a dinoszauruszokhoz. De valójában a hüllők és a madarak között vannak valahol.

A testük majdnem olyan, mintha egy dinoszaurusz fejet tennénk egy emberi formára?

Oh, nem. Nem emberi formájuk van. A kezeik nem olyan hosszúak, a lábaik pedig sokkal hosszabbak, mint a kezeik. Nagyon gyorsak. Mindössze annyit tudok róluk, amit itt most elmondtam.

A lábaik izmosabbak a miénkhez képest? Nagy izomkötegek vannak a lábaikon?

Igen. Sokszor vannak összegörnyedt testtartásban.


Ha az ősi korok asztronautáiról szóló kutatásokat nézzük, számos kultúrában tesznek említést olyan istenekről, akik úgymond „tollas kígyók” voltak. Gondolod, hogy e lények valaha feljöttek a felszínre és talán azt akarták, hogy bizonyos időszakokban istenként imádják őket? Hogy valamiféle vezetőszerepbe kerüljenek?

Lehettek akár ők is, vagy más ősi csoportok, vagy a tulajdonképpeni reptiliánok és esetleg őket hívhatták tollas kígyóknak, mivel repültek (űrhajókon) és ebben az esetben a tollak inkább a repülést szimbolizálhatták. Nem tudom biztosan. Nincs közvetlen információm erről. Nincs túl sok információm erről a csoportról, azon kívül, mint amit olvastam. Személyesen nem kerültem kapcsolatba a Raptorokkal és ezután sem igazán szeretnék.

A földalatti barlangok többsége tartalmaz kristályszerű piramisokat, obeliszkeket és fura építményeket, amiket az Ősi Építő Faj épített. Ezek az épületek bárhol megtalálhatók odalent, vagy csak egy bizonyos helyen?

Minél mélyebbre mész, annál több ilyet fogsz találni. Nagyon sok rom van odalent, a pueblo indiánokéhoz hasonló romok, beépítve a barlangok falába és úgy tűnik, hogy valamikor akár több tízezer ember is élhetett ezekben az építményekben. Fazekasságra utaló nyomokat találtak és primitív élet nyomait. Olyan emberekét, akik valamikor talán menekültként, menedéket keresőkként mentek le a föld alá. Az expedíciók elsősorban eszközökért indutak el és elég mélyre mentek le ahhoz, hogy meg is találják ezeket. Nagyon sok eszközt találtak, amiket aztán elcseréltek más csoportokkal. Ugyanakkor a Belső Földnek csak egy nagyon kicsike része lett felfedezve. Az információk nyilvánosságra hozatala és a közzététel folyamata után (post disclosure) nagyon sok ember számára új hivatások és karrierlehetőségek nyílnak majd meg. Lesznek olyan barlangászok, akik régészeti célokból fognak lemenni ezekre a helyekre. Itt a Földön rengeteg mindent kell majd felfedezni és tanulmányozni. Az Ősi Építő Fajnak és más fajoknak nagyon sok eszköze van lent. Különböző földönkívüli menekült fajok, ősi szakadár civilizációk, akik különböző helyeken éltek és odaköltöztek – rengeteg minden van odalent, amit szándékosan eltitkoltak előttünk.

A Belső Földre tett utazásod előtt – amiről a következő részben fogunk beszélni – összesen hatféle lényről tudtál, akik odalent éltek. Szóval vannak a primitív hüllő-gyíkok, aztán a Raptorok, azután a kopasz fejű humanoid lények... Emlékszel a többi három élőlény típusra? Volt-e még más reptilián jellegű lény odalent?

Volt egy ún. Reptoid csoport, akik földönkívüliek. Emberi csoportok találkoztak is velük odalent. Ezek a lények fekete színűek, és magasak, nagyon magasak (kb 240 cm). Nem olyan magasak és izmosak, mint a fentiekben említett reptiliánok. Ezek a fekete reptoidok vékonyabbak, és nincs olyan nagy állkapcsuk és fogaik. Keskeny állkapcsuk van.


Aztán volt még egy másik csoport, akiket a Jupiter Felemelkedése című filmben is láthattunk, és én teljesen meglepődtem, mikor az az elefántnak tűnő ember megjelent a vásznon.

Igen. Ő volt a filmben az űrhajó pilótája. Ezt a filmet együtt néztük meg és egymás mellett ültünk a moziban. Amikor megjelent a vásznon ez a figura, úgy meglepődtél, hogy majdnem hátraugrottál a székedben. Azt kérdezted, hogy „mi a fene folyik itt?” :) Később aztán elmondtad, hogy bár nem pontosan ilyen formában, de ismerős volt számodra az a figura.

Igen. És később folytattunk egy kis kutatást, és ráakadtunk egy fickóra, akinek egy egész története van arról, hogyan találkozott ezzel a csoporttal, akiket ő csak "DERO" néven emlegetett. Nagyjából egész pontosan leírta, hogy hogyan is néznek ki ezek a lények az elefánt füllel és azzal a lekonyuló orral.


Olyan, mintha egy mini ormányuk lenne.

Igen. Nem is annyira az elefántokéhoz hasonlít, hanem igazából olyan, mint az elefántfókáké, az orruk pontosan ugyanúgy lóg. Teljesen ledöbbentem, amikor láttam azokat a videókat az interneten...


Nos, az egész visszavezet minket egy 1940-es években megjelent anyaghoz, ami "Shaver Rejtélyek" címre hallgat és egy fickóról szól, aki azt állította, hogy levitték a Föld belsejébe. (Szerk. - Richard Sharpe Shaver-ről van szó)
Ott találkozott ezzel a negatív fajjal, a DERO-val. Aztán volt ott egy pozitív csoport is, akit pedig TERO-nak hívtak és azt állították, hogy ők a DERO ellenségei és harcban állnak egymással. Ez az ember ugyancsak megerősítette, hogy nagyon ősi technológiák találhatók a Föld belsejében, amelyek látszólag olyanok, mintha kőből készítették volna őket. A beszámolója szóról szóra megegyezik a tiéddel, annak ellenére, hogy te azt mondtad, hogy még soha sem hallottál erről az emberről. Úgy tűnik, hogy a TERO-k nagyon spirituálisak és megpróbálták megakadályozni, hogy a DERO-k embereket raboljanak el. A fickó, aki a videókat készítette, úgy írta le e groteszk lényeket, hogy az orruknál kékes színű kopoltyúk vannak. Ráillik ez a leírás arra, amit te láttál?

Igen, kék kopoltyúik vannak.

A Shaver Rejtélyekben a fickó elmondja, hogy ezek a groteszk megjelenésű lények eredetileg nagyon hasonlítottak ránk. Negatívak voltak, átjöttek a bolygónkra és kolonizálták a Földet. Megpróbáltak itt maradni, de volt valamiféle energetika, ami megváltoztatta a biológiájukat és rájöttek, hogy a fajuk elkezdett mutálódni. A nagy többségük elment, de néhányan úgy döntöttek, hogy itt maradnak. Ők pedig végül ilyen szörnyűséges módon mutálódtak. Hallottál erről?

Mindössze arról tudok, hogy nagyon veszélyesek voltak és technológiailag elég erősek ahhoz, hogy derekasan harcoljanak. Taktikailag nagyon okosak voltak, úgyhogy érdemes volt inkább elkerülni őket. Nem voltak jószándékúak, nem akartál rossz időpontban a területükre vetődni.

Gondolod, hogy ez a csoport lehet a felelős a Nemzeti Parkokban történő emberrablásokért, amiről David Paulides is beszélt?

Számos csoport vesz részt ebben, és köztük vannak emberi csoportok is, akik elrabolnak, elvisznek embereket. De ezek az elefánt lények is köztük lehetnek.

Szerinted lehet az, hogy a Nemzeti Parkok közül néhányat nem véletlenül az adott helyre építettek? Olyan földfelszín alatt lévő zónák fölé, ahol ezek a negatív lények élnek?

Mondjuk úgy, hogy különböző természetvédelmi területeket hoztak létre azért, mert tudták, hogy mi van alattuk.

Számos jelentés szól arról, hogy Amerikában reptilián területek vannak a Föld felszíne alatt. Los Angeles térsége alatt például van egy hatalmas ilyen terület. Tudsz-e erről bármit?

Igen, nagyon sok jelentés szól arról, hogy nagyon közel a felszínhez különböző reptilián területek vannak, ahol kisebb reptilián csoportok élnek, akik aztán időről időre megkockáztatják a felszínre való feljövetelt. Általában száraz területeken teszik ezt. De vannak olyan jelentések is, hogy megvizsgáltak sivatagos területeket, ahol reptiliánokat láttak, és aztán odamentek, és végül lezárták ezeket a helyeket.

David Paulides kutatásai során ugyancsak leírta, hogy elsősorban olyan embereket raboltak el, akik világos bőrszínűek voltak, vagy a kutyájuk is velük volt. A kutya ugyebár sokat mozog, a világos színt pedig talán könnyebben észrevehették a megfigyelésre használt eszközeikkel. Mit tanácsolnál az embereknek? Látogassanak el nyugodtan a Nemzeti Parkokba, vagy pedig mindenáron kerüljék el őket?

Nem tudom. Nagyon sok szépséget találni ezeken a helyszíneken és én sem szeretném, hogy az emberek bezárkózzanak a félelem miatt és ezért lemaradjanak nagyon sok szép pillanatról. Különösen, ha ezt az időt a családjukkal tölthetik. Ugyanakkor azonban... akárhová mész, óvatosnak kell lenned. Én személy szerint nem vinném el a családomat ezekre a helyekre, mivel egy picivel többet tudok arról, hogy mik történnek ilyen területeken.

Ok. Ezzel úgy gondolom, kezdésként nagyjából be is mutattuk a Belső Földet. A következő epizódban arról az utazásodról fogunk beszélni, amiről azt mondtad, jobban megváltoztatta az életed, mint bármilyen más élményed korábban.


1 megjegyzés:

  1. Azért ASIMOV-nak nem kell rettegnie tõletek. /Majd, ha névvel vállaljátok a hülyeségeiteket akkor én is odaírom a nevem a véleményemhez.

    VálaszTörlés