2016. június 2., csütörtök

Kozmikus Közzététel – IV/11.

A GAIA TV NÉZŐINEK KÉRDÉSEI / 4. rész – A Kozmikus Közzététel sorozat nézői ezúttal mesterséges intelligenciáról, visszafiatalításról és emlékkitörlésről illetve a belső földiekről kérdezték Corey-t. Szó esett továbbá a Maldek pusztulását eredményező konfliktusról és arról, hogy miért tapasztalható ennyi negativitás körülöttünk, mi motiválhatja a negativitást választó lényeket.


1. kérdés - "Miből jöhet rá az ember arra, hogy mesterséges intelligenciával fertőzött?"

Egészen addig nem jössz rá, amíg át nem vizsgálnak egy olyan eszközzel, amit a titkos űrprogramokban használnak. A bioelektromos meződ közelébe helyeznek egy készüléket és ha egynél több jelet érzékel, abból tudni fogják, hogy fertőzött vagy. De ez nem olyasvalami, amit idelent bárhol le lehetne tesztelni.

Gondolom, hogy a kérdés valójában arra vonatkozott, hogy mennyire kiterjedt ez a fertőzés az emberiség körében? Inkább az űrprogramok személyzetének a problémája, vagy a Föld felszínén élő emberekkel is megtörténik?

Itt is fertőzöttek az emberek, de ha nem rendelkeznek a mesterséges intelligencia számára operatív értékkel, akkor nem marad bennük szunnyadó állapotban, hanem továbbáll.

Vagyis a mesterséges intelligencia nem ok nélkül lakik az emberekben?

Csak addig használja gazdatestként őket, amíg nem tud bejutni valamilyen technológiába vagy egy másik, valódi célpontot jelentő személybe.

Egy földi ember miért lehet hasznos a mesterséges intelligencia számára? Mondj erre példát! Talán azért, mert ezek az emberek azt gondolhatják magukról, hogy egy hatalmas kozmikus dráma főszereplői és fontos szerepet játszanak ebben? Ezért költözne beléjük a mesterséges intelligencia szignál?

A mesterséges intelligencia gazdatestként használhat egy embert csak azért, hogy a bioneurológiai mezőjében időzzön addig, amíg jobb gazdatestet nem talál, aki képes őt bejuttatni olyan elektronikus rendszerekbe, amikbe ez a mesterséges intelligencia be akar kerülni. Vegyük példának azt, hogy egy aboriginál ausztrál őslakos rátalál egy űrhajóból származó darabkára. Piszkálni kezdi és megfertőződik a berendezésben található mesterséges intelligencia szignállal. Ezt követően ez a jel ott "lóg" a bioneurológiai mezőjében egészen addig, amíg át nem kerül egy másik emberbe. Végül a jel bejut olyasvalakibe, aki technológiát használ és rajta keresztül be tud jutni a technológiába.


Ez alapján úgy tűnik, hogy ez a mesterséges intelligencia csakis akkor érdeklődik a földi emberek iránt, ha rajtuk keresztül be tud jutni a neki megfelelő technológiába.

Így van, sokkal inkább járműként használja az embereket.

Előfordulhat valaha olyan eset, amikor nem csak arra a célra használ földi embereket, hogy általuk bejusson a technológiába?

Hát, nagyon sok kulcspozícióban lévő személy sok esetben nanitokkal van megfertőzve. A mesterséges intelligencia képes ezeket a nanitokat programozni illetve a távolból irányítani.

Ok. A következő kérdés a belső földi emberekkel és az "aratással" kapcsolatos. Azok kedvéért, akik nem olvasták az Egység Törvénye könyveket, elmondom, hogy az "aratás" kifejezés alatt a felemelkedést értik. Az „aratás” kifejezés szerepel Máté evangéliumában is, amikor a felemelkedést taglalják benne.

2. kérdés – "Ha a belső földi emberek 17-18 millió éve vannak itt, miért nem lettek még sohasem learatva? Menekültek a learatás elől? Ők nem akarnak fejlődni?

Nos, a belső földiek már 4D-sek. Azért maradtak itt, hogy segítsenek nekünk és a bolygónak.

A negyedik dimenzió azt jelenti, hogy ők felemelkedett lények lennének?

Igen. Nekik alapvetően a bolygó és az összes itt élő élőlény gondnokainak kellett volna lenniük.

Ha adott az a tény, hogy ilyen régóta vannak itt, szeretném, ha megerősítenéd: valóban változik az idő, ha az egyik denzitásból átkerülsz a másikba?

Igen, hozzánk képest másképpen tapasztalják meg az időt. Másképpen érzékelik és másképp élik meg az időt. Vegyük például azt, hogy mi évtizedekben mérjük az idő múlását. Egy évtized a számunkra elég hosszú időnek tűnik, ráncok jelennek meg az arcunkon, őszülni kezd a hajunk, stb. Az ő esetükben azonban nem ez a helyzet. Számukra 100 év olyan, mintha nekünk mondjuk 5-10 év telne el.

Lényegében tehát azt mondod, hogy az ő életükben, vagy legalábbis ahogyan ők érzékelik az élet folyását, ami nekünk 100 év, az nekik könnyen lehet, hogy 1 évnek érződik?

Így van.

Nem tűnhet furcsának, hogy miközben te beszélgettél velük, a beszélgetés mégis ugyanannyi időt vett igénybe?

Hát, igen. Arra gondolhatnál, hogy fellépett valamilyen időtágulás. De azt hiszem, tekintve, hogy ők magasabb denzitású lények, könnyebben megy nekik alacsonyabban lévő szintekig leérni, mint nekünk felérni a magasabban lévő szintekig.

Vagyis esetleg képesek lehetnek megváltoztatni az idő folyását arra az időre, amíg veled beszélnek.

Sőt, lehet, hogy képesek megváltoztatni azt, hogy az idő hogyan teljen a mi számunkra... vagy meg tudják változtatni az időérzékelésünket.

Tehát lehetséges, hogy belépsz egy felgyorsított időmezőbe, de aztán visszatérsz a valós idődbe.

Igen, de mindez csak spekuláció, mert nem tudom a részleteket arról, hogy hogyan változtatták meg ide-oda az időt körülöttem.

A felemelkedés részét képezi a Napból érkező sugárzás is és azt gondolom, hogy a kérdés erre is vonatkozott, vagyis, hogy a belső földiek hogyan védték ki a Nap energiakibocsátásait?

Nem tudom, hogy feltétlenül ki kellett-e védeniük őket. Őket is ugyanazok az energiahatások érik, mint amik minket. Ezek az energiák a Naprendszerünkben ragadt összes lényre hatással vannak.

3. kérdés - „Amikor Corey 20 évet visszajött az időben és kihallgatták, elmondták-e neki, hogy mi vár rá majd a hátralévő évei során?

A kérdező itt szerintem alapvetően arra próbál rákérdezni, hogy tudták-e előre, hogy mi fog történni veled miután visszahoztak a Földre. Más szóval, amikor fent vagy az űrben és 20 éves szolgálatot teljesítesz a jövőben, akkor látják-e az idővonalakat, hogy mi fog történni majd az életedben a következő 20 évben, miután visszahoznak a Földre?

Tudom, hogy megvan erre a képességük, de logisztikailag, minden egyes ember esetében nem hiszem, hogy túl praktikus lenne belenézniük. De ha arra gondolunk, hogy ez egy fontos titoknak minősülhet a számukra, akkor valószínűleg belenézhettek. Úgyhogy nem tudom erre a pontos választ, de amikor visszatértem, a kihallgatásomat követően tudták, hogy később meg fognak figyelni majd, méghozzá meglehetősen közelről. És időről időre újból behívtak. Visszahívtak, hogy más emberekkel dolgozzam, majd kitörölték az emlékezetemet és visszahelyeztek a 20 éves szolgálatom után felépített, normális, mindennapi életembe.

Szerintem a kérdező arra is kíváncsi, hogy a Cabal mennyire lehet tudatában annak, hogy mi fog történni a jövőben. Milyen mértékben kell mindent előre megtervezniük? Például miért nem tudták előre azt, hogy te majd egyszer ebben a műsor fogsz szerepelni? Miért nem látták ezt előre?

Ez egy jó kérdés, már csak azért is, mert egyfajta mesterséges intelligencia technológiát használnak, amivel meg tudják nézni a lehetséges jövőváltozatokat. Már sokszor hallottuk azt, hogy a Cabal elbukott, tömeges letartóztatások jönnek. Nos, arra használták ezt a technológiát, hogy egy lépéssel mindig azon különböző programok előtt járjanak, amelyek meg akarják buktatni őket. Őszintén szólva, nem tudom, hogy ha ezt előre látták, akkor miért nem avatkoztak közbe - ha csak nem történt valamilyen más beavatkozás is (másvalakik részéről – szerk.), amivel megelőzték őket...

Szerinted lehetséges, hogy pusztán már maga az a tény, hogy belenéznek a jövőbe, képes megváltoztatni a jövőt?

Igen. Ez pontosan ugyanolyan, mint amikor egy tudós megfigyeli a kísérletet és ezzel a megfigyeléssel megváltoztatja a kísérlet végkimenetelét. Azzal, hogy megfigyeli, hatást gyakorol a kísérletre.
Szóval, lényegében, ha csak 1-2 ember tud arról, hogy valami történni fog, az már képes megváltoztatni a végkimenetelt?

Hm... lehetséges, igen.

4. kérdés – "Az Őrzőknek (a Gömb Szövetség tagjainak) mi a véleményük az emlékkitörlésekről? Támogatják ezt, vagy pedig ilyet csak és kizárólag az Illumintáusok irányítása alatt lévő titkos űrprogramok illetve a még meg nem világosodott, ugyanakkor technológiailag fejlett földönkívüli fajok művelnek?

Vagyis röviden összefoglalva, a Gömb Szövetség tagjainak mi a véleménye az emlékkitörlés folyamatáról? Megengedett ez az univerzum jóindulatú lényei számára, vagy egyszerűen csak hagyniuk kell, ha valaki ilyesmit akar tenni másokkal?

Igen. A benemavatkozásra vonatkozó vezérlő elvük az, ami miatt nem avatkoznak közbe, és nem előzik meg az ilyen eseteket. Ugyanakkor a Gömb Lényekkel folytatott beszélgetéseim során ez a téma sohasem merült fel. Soha sem beszéltünk róla, hogy ez „erkölcstelen, tisztességtelen cselekedet lenne, és nem szabadna engedni, hogy megtörténjen". A kérdés második fele viszont, hogy a negatív földönkívüli fajok és az általuk létrehozott proxy szervezetek - a különböző néven emlegetett illuminátus csoportok - mind használják ezeket az emlékkitörlésre szolgáló technológiákat. Számukra ez egy sztenderd, mindennapos műveleti eljárásnak számít.

5. kérdés – "A földi emberek valóban csak gyalogok a sakktáblán és a reptiliánok illetve más, emberszerű fajok rabszolgái lennének?

A csillagközi emberkereskedelem... nagyon bonyolult téma. Az elrabolt emberek egy részét valóban reptilián lényeknek adják át. Ezeket az embereket árucikknek tekintik és kereskednek velük más civilizációkkal, akik több különböző célra használják fel ezeket az embereket. A reptilián lények nagyon sötét célokra használnak minket, erről sokan tudnak már.

Na és mi a helyzet az emberszerű fajok esetében?

Nagyon sok emberszerű faj van odakint, akik részt vesznek a rabszolgakereskedelemben a Bolygóközi Vállalati Konglomerátummal illetve a titkos űrprogramok különböző frakcióival karöltve. Úgy gondolom, hogy normál esetben ők – a reptiliánokkal ellentétben - nem fogyasztják el az emberi rabszolgákat.

6. kérdés – "A Mars bolygót eredetileg ugyanaz a faj lakta, mint akikkel a Maldeken háborúztak? Vagy pedig az egy másik faj volt?"

Nos, azt hiszem, hogy a kérdés első fele egy megállapítást tartalmaz, miszerint a Marson élők háborúztak a Maldeken élőkkel. Úgyhogy kezdjük először ezzel, és aztán haladjunk szépen sorban. Van-e valamilyen információd arról, hogy a marsiak és a Maldeken élők háborúztak volna egymással?

Erről beszélgettem Kaaree-val a belső földi könyvárban. Ő pedig azt mondta, hogy igen, volt két különböző csoport, az egyik a Marson, a másik pedig a Maldeken, akik konfliktusban álltak egymással. Én azt feltételezem, hogy ezek különböző fajok voltak. Nem tudom visszaidézni, hogy kategorikus utalást tett volna rá, hogy ezek különböző fajok lettek volna, de az én feltételezésem szerint különbözőek voltak. Úgy gondolom, hogy a testméretük is különbözött. Ugyanis amikor telepatikusan kommunikáltunk Kaaree-val, akkor ilyesmi képeket kaptam tőle. Ugyanakkor nagyon könnyen lehet, hogy ugyanolyanok voltak, csak valamilyen polgárháború zajlott közöttük. Úgyhogy nem tudom a pontos választ erre a kérdésre. Azt azonban tudom, hogy háborúztak egymással, azt viszont nem tudom, hogy ugyanahhoz a fajhoz tartoztak-e.

Érvelhetünk azzal, hogy ha a Szuperföld, vagyis a Maldek hatalmas méretű volt, a Mars pedig hozzá képest nagyon kicsi – majdnem mint egy hold méretű – és ha ezeken a két bolygó lakói önállóan fejlődtek, akkor testméretüket tekintve is nagyon különbözhettek egymástól.

Igen, a gravitáció illetve a légköri nyomás mértéke határozza meg a csontok méretét, sűrűségét és a test ehhez hasonló paramétereit.

Térjünk rá akkor a kérdés második részére, amely így hangzik:

"Milyen Naprendszerünkön kívüli faj vagy szervezet érkezett, hogy elpusztítsa a Maldeken felépített birodalmat? Lakták-e ezek a mi Naprendszerünket is, vagy csak bejöttek, pusztítottak, majd elmentek? Elképzelhető, hogy a drákonida birodalom előfutárai voltak, vagy pedig egy másik csoport lehetett?"

Azon információ alapján, amit én kaptam, a szemben álló frakciók - vagyis a maldekiek és a marsiak - feltörték a védelmi rácsot és megpróbálták a fegyvereket egymás ellen fordítani. És eközben...

... Várjunk egy kicsit. Hogy érted azt, hogy feltörték a védelmi rácsot?

Feltörték azt a védelmi rácsot, amit az Ősi építő faj helyezett működésbe a Naprendszerünkben illetve az egész, kb 50 csillagot számláló helyi csillagklaszterünkben.

Hogyan nézett ki ez a védelmi rács? Milyen formája volt?

Nagyon sok gömb volt, amik egyben támadó-védekező fegyverként is üzemeltek.

Hatalmas fémből készült gömbökre kell gondolnunk?

Ezt nem tudom. Nem tudom, hogy fémből készültek-e. Sok esetben holdakat használnak erre, amiket vagy üregesre vájnak vagy átalakítanak.

Úgy használják, mint a halálcsillagot.
 

Igen. Láttam arra vonatkozó információkat, hogy odakint ezeken a gömb alakú, holdszerű struktúrákon bizonyos nyomok találhatók – van rajtuk egy lyuk, vagy egy nyílás, esetleg a felszínén valamilyen struktúra, amit mára belepett a por és a regolit.

Ok. Szóval azt mondod, hogy mind a marsiak, mind a Maldeken élők megpróbáltak betörni ezekbe a halálcsillag-szerű gömbökbe?

Igen, és fel akarták használni ezeket az egymás ellen vívott küzdelem során. Eközben az egyik, védelmi rács részét képező fegyverrel, elpusztították a Szuperföldet. És amikor ez megtörtént, azzal ledöntötték azt az ősi építő faj által felállított védelmi rácsot, ami védte a helyi csillagklaszterünket.

Azt mondod, hogy a marsiak pusztították el a közvetlen mellettük lévő bolygót?

Ezt nem tudjuk. Nagyon valószínű, hogy ez történhetett...

Az okozott kárt figyelembe véve nem volt ez egy hihetetlenül felelőtlen dolog a részükről? Hiszen ezzel lényegében elpusztították a bolygójukat.

Igen, utólag már könnyű okosnak lenni...

De gondolod, hogy a marsiak voltak, akik bevitték azt a végső csapást, aminek következtében a Maldek elpusztult?

Igen. Úgy értem, mindkét csoport érintett volt. Az általam kapott információk alapján, feltörték a védelmi rácsot és megpróbálták egymás ellen fordítani a technológiát. Ez a technológia volt az, ami elpusztította a Maldeket. Feltételezhetően nem saját maguk, hanem az ellenségük pusztította el a bolygót.

Ugyanakkor a kérdésben az esetlegesen a Naprendszerünkön kívülről érkező csoportok is meg lettek említve.

Igen és ez az, amire szerettem volna kilyukadni. Amint a védelmi rács leomlott, akkortól kezdtek bejönni azok a földönkívüli csoportok, akiket az Anshar csoport "genetikai gazdálkodó fajoknak" nevezett. Néhányuk megállapodásokat kötött a Szuperföderációval. És ugyanekkor érkezett a drákonida föderáció is és ekkor kezdett el káoszt okozni nemcsak a mi Naprendszerünkben, hanem az egész helyi csillagklaszterben...

Tehát összességében a te információid szerint a marsiak illetve a Maldeken élők közti háborúban nem volt semmilyen harmadik fél bevonva? Nem volt semmilyen kívülről érkező külső csoport?

Nem hallottam egyetlen más külső csoport érkezéséről sem, egészen addig, amíg fel nem törték a védelmi rácsot és az le nem omlott. Igen, alapvetően ez nagyon elcseszte itt a körülményeket és ennek még most is fizetjük az árát...

Lehetséges, hogy mégis volt valamilyen harmadik csoport, csak te nem fértél hozzá az erről szóló információkhoz?

Oh, persze, lehetséges.

Azért kérdezem, mert van egy másik bennfentesem, aki szerint a Maldeken élő csoport erősen próbálkozott azzal, hogy kimenjen az űrbe és megpróbáljon más világokat is meghódítani, tehát nem csak itt helyben működtek.

Nos, én a helyi csillagklaszterünkről beszélek. Ezt a csillagklasztert és az ehhez tartozó kb 50 csillagot ugyanaz a védelmi rács védte és utazgattak is e csillagklaszteren belül. Szóval, történhetett olyan, hogy a csillagklaszterünkön belül lévő másik bolygóval háborúztak. Bár személyesen nem láttam erről információkat.

Ok. Vannak más forrásaim, akik azt mondták, hogy sok háborúskodás volt a helyi csillagklaszteren belül...

...és én is hallottam hasonló információkat más bennfentesektől. De én magam személyesen nem láttam illetve nem hallottam semmilyen erre vonatkozó adatot.

7. kérdés – "Mit tudsz az RH- vércsoportról, különösen a 0 negatívról? Van-e bármilyen információd erről?

Beszélgetünk erről, amikor a kutatóhajón elkezdtem a szolgálatomat. Pontosan erről az RH vércsoportról beszélgettünk és viccelődtünk, azon hogy az elit büszkélkedik ezzel. Az volt a vicc tárgya, hogy ezt a vércsoportot majmokban
is kumtatták. Szóval, mennyire lehet fejlett, hogy ha ez egy idegen vércsoport? A titkos űrprogramokban, akik a genetikai jellegű munkát végezték, nem verték ezt túl nagy dobra. Nem tulajdonítottak túl nagy jelentőséget ennek az elgondolásnak. Úgy gondolták, hogy ez csak egy, a különböző illuminátus okkult csoportok túlzó vallásos hiedelmei közül.

El tudnád mondani, hogy pontosan mire vonatkozik az illuminátus vallási csoportok hite a vérben található Rh fehérjéről?

Ha jól értettem – és a legtöbb dolgot ezzel kapcsolatban azután hallottam, miután kikerültem a szolgálatomból – akkor ez egy földönkívüli királyi vérvonal vagy egy megtervezett földönkívüli vérvonal.

Ok. Szóval ha rendelkezel ezzel a fehérjével, az lényegében azt jelenti, hogy földönkívüli vérvonalba tartozol?

Sokan ezt állítják illetve ebben hisznek.

8. kérdés – "Mi ez a irányításra, hatalomra, erőszakra és pusztításra való törekvés? Ez valami betegség? Honnan ered mindez? Nem értem. Ez a sok negatív viselkedés mind a mesterséges intelligencia és/vagy az arkhónok/inorganikus lények miatt van?"

Nos, ez mindenképpen részét képezi az egyenletnek. Azok alapján, amit Kaaree és az Anshar belső földi csoport elmondott nekem, nagyon sok minden e negatív hatások közül azért van, mert egyfajta társadalmi programozáson megyünk keresztül. De ugyanakkor olyan génekkel is rendelkezünk, amiket a Maldekről és a Marsról érkező menekültek hoztak erre a bolygóra több hullámban, kb 500 000 évvel ezelőttől egészen kb 60 000 évvel ezelőttig. És ahogy kereszteződtek itt, ez vált a domináns génné és ez a gén agresszív volt, és ez húzódik meg nagyon sok problémánk mögött, az agresszió, a féltékenység, kapzsiság mögött. Egyébként több csoport sem bízik abban, hogy mi felül tudunk kerekedni ezen.

Csak hogy a kérdés mélyére hatoljunk, azt gondolom, hogy a kérdező elsősorban azt nem érti, hogy miért van az, hogy biológiai életformáknak vágyai támadnak arra, hogy negatívak legyenek, domináljanak, hogy irányítsanak és öljenek. Talán te egy kicsit többet beszélhettél erről, amikor a gömb lényekhez hasonló fejlett lényekkel folytattál eszmecserét. Nekik mi a véleményük erről, miért történik ez a sok negativitás? Mit akarnak valójában ezek a negatív lények? Miért csinálják ezt?

Sok időt kellett eltöltenem ilyen típusú negatív emberek társaságában és úgy tűnt, mintha lenne bennük valamilyen hiány, amit nem tudnak betölteni. Egyszerűen látszódott a szemeikben a sötétség. Volt valamiféle lyuk a lelkükön. Nem voltak képesek úgy érzelmeket érezni, mint ahogyan mi tesszük. Azáltal, hogy más emberekből próbálnak kiváltani olyan érzelmeket, amiket ők nem képesek érezni, abból ők valahogyan energiát nyernek és ezzel próbálják meg kitölteni ezt a lyukat. Nem tűnik, úgy mintha ennek értelme lenne, de ezek az emberek... ezek szociopaták. Rendkívüli módon... úgy értem – olyan, mintha idegenek lennének a számunkra. Ha interakcióba kerülünk velük, jó arcot vágnak és úgy tesznek, mintha normálisak lennének. De ha elég sok időt töltesz a társaságukban, nagyon gyorsan rá fogsz jönni, hogy majdnem olyanok, mintha nem is emberek lennének. Nagyon nehéz összehasonlítani egy szociopatát egy olyan emberrel, aki képes empátiát érezni mások iránt.

9. kérdés – "Engem az óriások érdekelnek. Azt kell mondjam, csalódottsággal tölt el, hogy ezek a fejlett emberek háborúban álltak egymással. Újra és újra csak ezt hallom. Minden emberrel ez lehet a helyzet? Csodálatos dolgokat tanítottak nekünk, de például a háborúzás művészetét is tőlük kaptuk? Vajon megörököltük volna azokat a háborúkat, amiket régebben ők indítottak? S még mindig azon eredeti kiváltó okok miatt harcolunk, amiket a legtöbb ember már régen elfelejtett?"

Így van. Még mindig azokat harcokat vívjuk, amik 500 000 évvel ezelőttről származnak. És mi, földi emberek, egyfajta proxy szervezetként működünk azon menekültek számára, aki idejöttek és akik a háttérből irányítják a dolgokat. Arra késztetnek minket, hogy az ellenségeikkel proxy háborúkat folytassunk és mi csak gyalogok vagyunk a sakktáblán.

A kérdező csalódottságának adott hangot a háborúkkal kapcsolatban. Azt mondja: "Újra és újra csak ezt hallom. Minden emberrel ez lehet a helyzet?"

A bolygón élő összes emberrel?

Én úgy értelmezem, hogy az univerzumban lévő összes emberrel.

A múltban nagyon sokan közülük átestek ezen a folyamaton. Nagyon sokaknál viszont nincs meg ez az agresszió. Úgy tűnik, hogy vannak olyan civilizációk, amik nagyon gyorsan fejlődtek, és jól kijönnek egymással. Jó közösséget alkotnak és talán a bolygójukon élők is egymáshoz viszonyítva nagyon hasonlóan néznek ki és hasonló fajokkal élnek együtt. Nem voltak sohasem megosztva és nem harcoltak egymás ellen. A Földön viszont kicsit másképpen fest a helyzet. Nagyon érdekes genetikai keveredés van itt és ezért vagyunk nagyon kívánatosak sok olyan csoport számára, akik a rabszolgakereskedelem keretében visznek el minket.

Az új könyvem (Ascension Mysteries – A Felemelkedés Misztériumai) alcíme "a Jó és a Rossz közötti Kozmikus ütközet felfedése". Az egész könyv a Naprendszerben lezajlott háborúkról, az általad elmondottak illetve más bennfentesektől származó adatok kombinációjáról szól, mindenféle kutatásról, ami csak elérhető. A kutatásaim alapján egyetértesz ezzel? Amint elhagysz egy bizonyos pontot a jószándékú civilizáció válik a normává. Nem történik mindenhol olyasmi, mint amit itt a Földön.

Nem, nem. Úgy értem, vannak más bolygók is, amik olyanok, mint a miénk, és ahol szintén belepiszkáltak a dolgok menetébe és ők sem fejlődtek természetes úton, vagyis ugyanolyan helyzetben vannak, mint mi. De általában nem ez a normális.

Igen. Azt hiszem ez volt a kérdés valódi lényege. Szóval, nem arról van szó, hogy ez egy rosszindulatú, negatív univerzum lenne, ahol a fejlődés egyetlen útja a fájdalmon és kínzáson keresztül vezet. Hanem ez olyasvalami, ami itt ugyan megtörténhet, de egyáltalán nem tekinthető általánosnak.

Úgy gondolom, hogy egy kis nehézség, egy kis fájdalom és kínzás katalizátora lehet a fejlődésnek.

10. kérdés – "Azt szeretném megkérdezni Corey-tól, hogy tud-e arról, hogy milyen kapcsolat van a belső földi emberek és a bolygó felszínén feltűnt istenekről és angyalokról szóló legendák, történetek és mitológiák között?"

Igen, ez a téma is felmerült a Kaaree-val folytatott beszélgetésem során a belső földi könyvtárban. A mítoszok teli vannak igazságokkal és szájhagyomány útján maradtak fenn. Különböző tényezők miatt néhol kicsit megváltozott a narratíva, de általában az alapigazságok valahol megtalálhatók bennük. Kaaree elmondta nekem, hogy a belső földi emberek a régmúltban feljöttek a felszínre a kisebb-nagyobb kataklizmákat követően és segítettek idefent újra beindítani a civilizációt. Segítettek felállítani a jogrendszert, beindítani a mezőgazdaságot, meg az ilyesféle dolgokat. De amikor megjelentek itt, hagyták, hogy a felszíni emberek azt gondolják róluk, hogy ők istenek, és néhányuk azt is mondta magáról, hogy ők istenek. És azt mondták nekem, hogy mindezt a saját személyes biztonságuk érdekében tették, mert azt akarták, hogy az emberek inkább az ég felé fordítsák a tekintetüket, mint hogy inkább a lábuk alatt, a földfelszín alatt kezdjék el keresni őket.

Szóval, egyáltalán nem mondanám azt, hogy minden mitológiának a gyökerét ezek a belső földi emberek jelentenék, mert jó néhány mítosz földönkívüli eredetű. Szóval elég vegyes a kép. Az ősi istenekről szóló mítoszok, amiket hallunk, keverékei a belső földieknek és földönkívülieknek, akik ugyanúgy lejöttek a felszínre és alapjában véve ugyanazt tették. Gyakran megszakításokkal ugyan, de mindkét csoport meglátogatta ugyanazt a kultúrát, ugyanazt a civilizációt és információkat adott át nekik. Szóval két különböző panteonból származó istenek látogatták meg őket. Az egyik földönkívüli, a másik pedig belső földi csoport tagjai voltak és időről időre meglátogatták őket.


Példának okáért vegyük mondjuk a görög mitológiát. Vannak történetek, amik arról szólnak, hogy a földi emberek összeházasodtak ezekkel az istenekkel és a gyerekeik hihetetlen dolgokra voltak képesek. Itt van például Herkules, aki hihetetlen súlyokat tudott felemelni. Hihetetlen sebességgel futott, egy szuperember erejével rendelkezett. Amikor ilyen szuperember képességekről hallunk, ezek a belső földi emberek is ilyenfajta erővel bírnak? Szupererejük van?

Igen, vannak felemelkedett lényekre jellemző képességeik. Ez nem olyasmi, amit látogatáskor, mint valami bűvészmutatványt megmutatnának neked. Ez inkább tabunak számít, de igen, vannak olyan képességeik amiket, ha láthatnánk őket, istenszerűnek vélnénk.

Láttál valami olyasmit tőlük, ami bizonyítékul szolgálhat a számodra?

Nos, a Kaaree-val történt „agyérintés” elég bizonyítékkal szolgált a számomra. Már maga a technológiájuk is varázslatosnak tűnik. Ha körbesétálsz náluk, láthatod, hogy bár nincs fény, mégis mindenhol 360 fokban teljes spektrumú világítás van, bármerre mész. Hatalmas kertjeik és barlangjaik vannak...

A könyvtárukban láttál olyan székeket, amik levitáltak. 
 

Igen, igen. Ha egy átlagos embert levinnének a belső földre és ott meglátna valakit egy ilyen lebegő székben ülve, a vallási hátterétől függően valószínűleg azt gondolná: „Oh, ez egy angyal!”


19 megjegyzés:

  1. nagyon köszönöm a fordítást :-)

    VálaszTörlés
  2. Itt úgy látszik, hogy a nézőktől jó kérdések érkeztek, viszont a válaszok nagyon bizonytalanok, ami részben abból adódik, hogy ő nem mindenbe avatták be...részben meg abból, hogy a nagy kozmikus történelem nagyrésze is az idő homályába veszett...ki így-ki úgy emlékszik...vagy épp sehogy....

    VálaszTörlés
  3. Semmi új nem hangzott el! De kösz a fáradságot a fordításokért! S engem az is zavar, hogy csak bizonyos dolgokra emlékszik, s ha kap egy kérdést ami szorosan összefügg azzal amit mesél, akkor már azt mondja, hogy nem emlékszik.Ha kitörölték az emlékeit, hogy hogy mégis emlékszik mindenre, csak pont arra nem ami érdekes lenne és természetes kellene legyen, ha ott volt bizonyos esetekben.Néha az az érzésem, hogy sok ski-fi filmet látott, s ennyi az egész, mert én is sokat láttam az elmúlt 30 évben és minden amiről beszél nekünk, valamelyik filmben látható volt.Ma már nem lehet tudni, hogy a film volt előbb, vagy Corey beszámolója? Szóval annyi nekem Corey elbeszélése, mint egy ski-fi film.Nem hiszem el, de fejleszti a képzelő erőmet ! Én átéltem néhány természet felettinek mondott dolgot, de azokra 30-40 év után is olyan tisztán emlékszem, mintha most élném át újra, mikor elmesélem valakinek.Aki olvasta a könyvemet (Lehner Ella: Világvége Világbéke - ingyen a honlapomon: www.gobelinfesto.hu) és felhívott, az egytől egyig ezt mesélte, hogy érzi, hogy ez tényleg megtörtént velem.Én Corey szavaiból ezt hiányolom, sajnos. Áldás minden létezőre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elkezdtem olvasni a könyvecskét. nagyon emberi az írás.

      Törlés
  4. Köszönöm a fordítást. Sajnos nagyon felületesnek és töredezettnek érzem az egészet. Olyasmi mint egy sci-fi, csak ott azért le van vezetve logikusan a történés. A témán belül mindenre megkapja az ember a válaszokat. A Maldeken történtek szerintem olyan hatalmas katasztrófát idéztek elő, hogy erről nem is merészelnek beszélni, még ilyen hatalmas idő elteltével sem. Lehet, hogy ez a módszer a nyilvánosságra hozatallal kapcsolatban nem megfelelő. Ki kellene adni könyv formájában, ha már a belső földieknek 50000 évre visszanyúló leírásaik vannak.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem vannak erről szóló könyvek. Talán épp David Wilcock is írt pár métert erről.
    A "tényeket", "igazságokat" csak az olvasottak magunkon való átszúrése után találhatjuk meg..Szerintem a többi (egyszerű táplálékforrásnál magasabbrendú...)lény sem tud sokkal többet, mint, amit mások elmondtak, leírtak nekik...és persze a ködösítás is kozmikus találmány...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye ez most egy vicc, amit írt?! Ki nem tud többet? Ja, hogy a Wilcock azt kérdezte miután valami fontosat mondott volna el, hogy a zokninak a színe vajon milyen volt?! Vajon ez lenne az igazi fontos információ?

      Törlés
  6. Nekem is jólismételt zagyvaléknak tűnik,nem pedig saját tapasztalatnak,inkább beültett,mint valós emlékek ezek,mintha egy hasadt ember naplóját olvasgatnám...Az pedig már másodlagos,hogy ránézek Corey-ra és egy kirakatembert látok,sajnos az első perctől...

    VálaszTörlés
  7. No végre, kezdenek megjelenni az egészséges kritikus 'hangok'...:)
    Csak egy elméleti kérdés : - mi van ha ez amúgy egy párhuzamos d.síkon zajlik?
    Így tudnának ide is betörni....ha elhisszük ezt a sok akármit s így engedélyt adunk, hogy megtörténhessen itt is...???
    netuddki :)

    VálaszTörlés
  8. Én arra is kíváncsi lennék, hogyan halnak meg ezek a lények...azt olvasni, hogy 100 év nekik semmi...akkor élhetnek ezr évig is vagy tovább...ha valóban mindent , meg tudnak gyógyítani, végtagot növeszteni, akkor halnak meg? meghalaszjták őket?

    VálaszTörlés
  9. Szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani a földimennyország.hu weboldalt, ahonnét még több és részletesebb inormációt lehet megtudni a belső földi civilizációról és bolygónk valódi történelmének múltjáról és jövőjéről!!!Minden tiszteletem Corey Goode-é, de vannak olyan dolgok, amikről csak elég korlátozott ismeretei vannak, ami persze nem az ő hibája.Érdemes belenézni az Elsüllyedt Világok cÍmű francia rajzfilm sorozatba, ami a 80-as években készült és véleményem szerint remekül prezentálja, hogy milyen is lehet egy földalatti világban élni.Ebből a mesefilmből nagyon erőteljesen érzékelhető a nem evilágisága, vagyis hogy egy másik világból származó Tudat, Lélek a forrása.Szóval, ha valaki kézzelfogható bizonyÍtékra vágyik, miszerint léteznek más valóságok, annak csak ajánlani tudom ennek a remek sorozatnak a megtekintését, ami fel van rakva a youtube-ra magyar szinkronnal!

    VálaszTörlés
  10. én emlékszem, de akkor még nem ilyen szemmel néztem.
    Megkeresem és Léhner Ella könyvét is átolvasom.
    meg a földi mennyországot is.

    VálaszTörlés
  11. ...eleve téridőben eltolva olvasod ezen bepötyögésemet... gondolnád, hogy egy teljesen külön valóvilággal beszélgethetnél a jövődben, de akkor egyben a múltban is..... nekem most már múlt a jövőben-----neked meg akkor most....?
    netuddgi :)

    VálaszTörlés
  12. Vagy épp egy párhuzamos valóságban még el sem olvastam...én meg vagyok győződve róla, hogy mi is csak elektromos jelek vagyunk a nagy rendszerben. Életeket ugorhatunk előre avagy vissza is eshetünk, mint mondjuk a szuper marioban

    VálaszTörlés
  13. Szeretnék egy kicsit elmélkedni a tér-idő működéséről és a lélek természetéről.A legtöbb embernek csak korlátozott ismeretei vannak (velem egyetemben) az élet spirituális törvényszerűségeiről, illetve a Kozmoszt irányÍtó erőkkel kapcsolatosan.Én úgy érzem, hogy a lelkem most elősszőr van jelen itt a Föld bolygón, ezért mindig is sóvárogtam más csillag birodalmak után, soha sem elégÍtett ki igazán ennek az élőhelynek a valósága, amit roppant primitÍvnek tartok.Az emberek tudatlansága élteti ezt a jelenlegi kizsákmányoló rendszert, ami a kevesek érdekeit helyezi előtérbe, szemben Gaia (Földanya) élővilágával.
    Én már rájöttem arra, hogy az életben minden csupán nézőpont kérdése.A tudatszintünktől függ, hogy mennyit vagyunk képesek felfogni, érzékelni a körülöttünk levő világból.Jó példa erre maga ez a weboldal is, melyen keresztül a tudatosság új dimenzióit lehet fölfedezni, amiért végtelenül hálás vagyok a blog szerkesztőjének.A tér és az idő igencsak rugalmas szerkezetű, nem lehet lineáris, egysÍkú gondolkodásmóddal megérteni azok természetét.Az idő nem egy irányba áramlik, hanem oda-vissza lehet utazni rajta keresztül.Ezt egy fektetett 8-as számon keresztül, ami a végtelen szimbóluma is jól szemléltethető, vagyis hogy mindegy, hogy az idő állandó folyásában épp hol helyezkedünk el, ami igazán számÍt az a jelen pillanat.Az emlékek azok, amik visszarepÍtenek minket a múltunkba, az álmaink pedig előre visznek bennünket az időben.Minden csak a mi szemléletmódunkon múlik.A fizikai testünk öregedése igazából nincs összefüggésben az idő múlásával.Fontos átlátni, hogy a világmindenségben minden létező dolog kozmikus energiából van.Tehát amikor testünk meghal, porrá válik, tulajdonképpen csak annyi történik, hogy ennek a fizikai járművünknek az energiái átalakulnak más formába.Az energia ugyanis soha nem vész el csak átalakul.A fizikai halhatatlanság lehetséges, amennyiben testünk energiájának vibrációját, rezgésszinjét megemeljük olyan magas frekvencia szintre, ami után már nem csökken tovább.A magasabb dimenziós, fejlett lények a tökéletesség állapotában élnek meg minden pillanatot.Vannak azonban olyan negatÍv szándékú idegen lények, akik úgy képesek fenntartani fizikai önvalójuk kortalan életminőségét, hogy más élőlények energiájából táplálkoznak (innen erednek a vámpÍr legendák).
    Valójában mindannyian örökéletű fénylények vagyunk, fizikai testbe zárva!Lelkünk (a mi felsőbbik énünk, szellemünk) a Központi Kozmikus Inelligenciának, Tudatnak a részét képezi.Létezik egy Teremtő Energia Forrás (Isten), aki a létezés legmagasabb szintjén helyezkedik el (tiszta szeretet energiából van!) és a lélek, isteni szikra eredendő otthona.A legfelsőbb teremtő tulajdonképpen rajtunk keresztül fedezi föl, éli át az anyagi létezésnek ezt a formáját.Mi mindahányan Isten kifejeződései vagyunk és az Univerzum leghatalmasabb energiája, ereje köt össze bennünket egymással, a SZERETET, amit sem idő sem pedig a halál nem képes megszüntetni, semmissé tenni.

    Áldásomat küldöm mindenkinek!

    VálaszTörlés
  14. "...mi mindent megadunk, amit csak adhatunk anélkül, hogy beleavatkoznánk ügyeitekbe. De mégis sokan vannak, akik akarják a beavatkozást. Azt akarják, hogy más valaki által legyenek megszabadítva vagy megmentve. Nem bíznak az emberiség lehetőségeiben. Nem hisznek az emberiség eredendő erősségeiben és képességeiben. Ők szívesen fogják átadni a szabadságukat. Azt fogják elhinni, amit a látogatók mondanak nekik. És az új mestereiket fogják szolgálni, azt gondolva, hogy a saját felszabadulásukat kapják meg..."

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  16. :) ühüm ... eddig klafa nagyon az utóbbiak iss től.

    VálaszTörlés