2016. június 2., csütörtök

Kozmikus Közzététel - IV/3.

VISSZAFIATALÍTÁSI ÉS IDŐUTAZÓ TECHNOLÓGIAA mai epizódban arról az eljárásról fogunk hallani, amelynek során a különböző titkos programokban szolgáló személyeket valamiféle gyógyászati és időutazó technológia segítségével megfiatalítják és visszahelyezik a szolgálatuk megkezdése előtti időpontba. Corey a személyesen átéltek alapján beszámol a gyógyszeres kezelés részleteiről, az emlékkitörlés és emlékbeültetés folyamatáról, ezek hatásáról illetve arról a jelenségről, amikor a szolgálati évek régi emlékei elkezdenek visszatérni.


A mai epizódban arról a nagyon bizarr elgondolásról fogunk beszélgetni, ami rendszeresen előkerül a veled kapcsolatos beszélgetésekben, internetes cikkekben. Nevezetesen arról, hogy az idő elasztikus és hogy mindez hogyan kapcsolódik a visszafiatalításhoz. Amikor valaki megnézi a honlapodat, az első, ami szembe ötlik, az a rész, amelyben elmeséled, hogy 1987-től kezdődően 20 évet szolgáltál a titkos űrprogramban. Az emberek mindebből azt a következtetést vonják le, hogy ezek szerint 2007-ig ott dolgoztál, majd ezt követően visszajöttél a Földre. De ez az idővonal aztán nem illeszkedett be a veled korábban történt események sorába. Mondhatjuk tehát, hogy itt egy olyan technológiával van dolgunk, ami sokkal fejlettebb annál, mint amiről az embereknek tudomásuk van a hagyományos világban?

Ó, teljes mértékben. Úgy értem, mindazok a technológiák, amikről beszélünk, és amivel a titkos űrprogramok rendelkeznek, messze fejlettebbek annál, mint amit a legtöbben el tudnak képzelni. A "20 és vissza" programban több ezer ember vett részt és közülük sokan a katonaság soraiból kerülnek ki.

Mit jelent pontosan az, hogy "20 és vissza" program?

20 évet szolgálsz, majd visszatérsz arra az eredeti időpontra, amikor elmentél. Csomóan vannak a katonaságnál, akikkel ugyanez történik. Amikor önkéntesnek jelentkeznek, azt gondolják, hogy leszolgálják a maguk 4-8 évét a katonaságnál, közben viszont 20 évet töltenek az egyik szigorúan titkos programban, majd visszaviszik őket arra az időpontra, amikor eredetileg jelentkeztek a programba, és ezt követően - a megállapodásuknak megfelelően - végigszolgálják a hátralévő időt, bármelyik szolgálati ágazathoz is tartozzanak. (Szerk – Vagyis először mondjuk 2 évet szolgálnak valahol, majd jelentkeznek - vagy éppen áthelyezik őket - az egyik szigorúan titkos programba, ahol 20 évet töltenek az űrben. A szolgálat lejártával visszakerülnek abba az időpontba, ahonnan elvitték őket, és ott még letöltik az eredeti 8 éves szolgálatukból hátralévő 6 évet.)

Mit válaszolnál azoknak, akik mondjuk beírogatnak valamit az internetes keresőbe, és az ott található technológiákról azt gondolják, hogy azok bizony a létező legfejlettebb technológiák? Mit válaszolnál azoknak, akik nem hiszik el, hogy lehet bármi is fejlettebb annál, mint amiről tudomásuk van?

Ehhez elég megnézni a történelmünket. Számos alkalom volt már, amikor elég biztosak voltunk benne, hogy már mindent tudunk, és amikor a kormányok információkat vagy új technológiát hoztak nyilvánosságra, új típusú űrrepülőgépekről például, vagy mondjuk egy kiszivárogtató előállt – mint pl Snowden – és publikussá tett olyan információkat, amikről ugyan már azt megelőzően is beszéltek az emberek, de mégsem hitte el senki. Szóval, ha azt gondolod, hogy az Interneten minden létező dolog megtalálható, és neked mindössze annyit kell tenned, hogy beírod a Google-ba és máris rábukkanhatsz, nos akkor elég nagy tévképzetek közt éled az életed.

Miért akarná bárki a kormányból titokban tartani az időutazással kapcsolatos technológiákat? Mi az oka annak, hogy nem állnak elő ezzel nyilvánosan és mondják el nekünk, hogy márpedig ez igenis lehetséges?

Nem fedheted fel csak úgy az egyik fejlett technológiát anélkül, hogy azzal ne fednéd fel rögtön az összes többi fejlett technológiát is. Ezzel lényegében kiengednéd a szellemet a palackból. És a legfőbb szellem, amit mindenképpen a palackban akarnak tartani, az nem a földönkívüliek, hanem a szabad energia létezése. A szabad energia nyilvánosságra hozatala egymagában, egyetlen éjszaka leforgása alatt elpusztítaná a globális gazdasági rendszert...

... vagy legalábbis átalakítaná azt. Mert amit elpusztítana, az a jelenleg használt infrastruktúra és hatalmi struktúra lenne.

Így van, az ő hatalmi, gazdasági struktúrájukat, a babiloni pénzvarázslaton alapuló pénzügyi rendszert tenné tönkre egyetlen éjszaka leforgása alatt.

Ok. Kezdjük az alapoknál, és aztán fokozatosan térjünk rá a technikai részletekre. Tehát azt mondod, hogy 20 évig szolgáltál az űrprogramban, majd visszavittek az időben arra a pontra, amikor elmentél. 20 évvel idősebben tértél vissza? Úgy értem, a tested 20 évvel idősebb volt?

Nem. Az időt és az életkoromat is teljes mértékben „visszatekerték”.

Mondjuk azt, hogy 20 évig voltál odakint az űrben, majd letelt a szolgálatod és visszavittek oda, ahonnan elvittek. Ugyanabba a szobába érkeztél vissza, mint ahonnan elvittek?

Igen, pontosan arra a helyre vittek vissza.

Amikor visszatértél, 20 évvel idősebbnek néztél ki ahhoz képest, mint mielőtt néhány percnyivel előtte elvittek volna?

Nem, nem. Mielőtt visszavinnének az eredeti helyre - vagyis oda, ahonnan eredetileg elvittek –, át kell essél egy teljes visszafiatalítási eljáráson, egy kikérdezésen és emlékkitörlésen... Szükség esetén beültetett, mesterséges emlékeket is betehetnek a fejedbe és aztán visszaforgatják az időt. A legtöbb embernek, aki átesett ezen az eljáráson az a beültetett emléke van, hogy egy portálon keresztül ment el és azon is érkezett vissza a hálószobájába. Ezt az emléket ültették az én fejembe is. De amit valójában tettek, az az volt, hogy egy bizonyos fajta technológiát alkalmaztak rajtam, aminek során azt mondták, hagyjam el a házat, majd ezt követően felvettek egy furgonba. Szóval nagyon sok embernek mind a mai napig az az emlék él a fejében, hogy egy nagy fényesség nyílik meg a szobába, amin keresztül „kiteleportálják” őket.

Beszéltünk korábban az „Isten hangja” technológiáról. Ez lenne az a technológia, amit arra használtak, hogy rávegyék az embereket, hagyják el a házukat és hagyják, hadd vegye fel őket a furgon, mint a te esetedben is?

Igen, igen.

Szóval azt mondod, hogy mielőtt visszakerültél volna a szobádba, már átestél valamiféle visszafiatalítási eljáráson.

Igen.

Ok. Beszéljünk most egy kicsit erről, és vegyük végig, hogy mi történik egy ilyen 20 éves szolgálat során. Az űrprogramban, a 20 év alatt mindig egyféle feladatot végeztél?

Nem. Többféle programban is dolgoztam, számos alkalommal áthelyeztek más programokba. Egy picivel több is volt, mint 20 év és a szolgálatom lejártakor azt mondták: „letelt az időd, itt az idő, hogy hazatérj.” Ezután visszavittek a LOC bázisra.

Várj egy percet. Megszokott dolog, hogy az embereket áthelyezik és nem csak mindig ugyanazt az egyféle munkát végzik a 20 év során?

Igen. Általában többféle programban dolgoznak. A szolgálat során megszokott dolog, hogy áthelyeznek máshová, így fejlődnek a képességeid is, általában nem ugyanazon a hajón töltöd a teljes szolgálati idődet.

Ebben van ráció, mert máskülönben a személyzet tagjai belefáradnának és idő előtt kiégnének. Így egy kis változatossággal kicsit érdekesebbé teszik az egészet.

Általában nagyon unalmas ott az élet. Egyáltalán nem olyan izgalmas, mint ahogy az emberek elképzelik, nagyon unalmassá válhat.

Ok. Tehát azt mondod, hogy végül eljöttek hozzád és azt mondták, itt az ideje hazamenned. Mi volt a legutolsó munka, amit ott végeztél? Mi volt az utolsó feladatod?

Az egy sötétebb megbízatás volt, amiről itt most nem igazán szeretnék beszélni.

Szóval ezen a ponton már valószínűleg örültél is neki, hogy megszabadulsz az egésztől?

Igen, igen.

Számolgattad vissza az éveket, hogy mennyi van még hátra a 20 évből?

Igen.

És vártad a végét?

Igen.

Voltak, akik kérték, hogy korábban szereljék le őket? Voltak olyanok, akik megpróbálkoztak ezzel, hátha lehetőségük adódik kikerülni a programból?

Erre nem volt lehetőség.

Szóval ezt igazából nem is próbálták meg kérvényezni?

Nem igazán. Nem tudok róla, hogy bármilyen okból kifolyólag valakit hamarabb elengedtek volna.

Ha mondjuk mégis megpróbálkoztál volna ezzel és azt mondod: "nem akarom többé ezt csinálni", akkor mi történt volna?

Egész végig csak parancsokat követtünk. Sohasem láttam olyat, hogy valaki megtagadta volna a parancsot. Nagyon szigorú fegyelem uralkodott, ahol időnként nagyon kellemetlen dolgokat tettek más emberekkel. Nem akartad, hogy esetleg veled is ilyen kellemetlen dolgok történjenek. Szóval nem akartad feszegetni a határokat, egyszerűen csak tetted, amit mondtak neked.

Azt mondtad, hogy a szolgálatod egy kicsivel tovább is tartott 20 évnél...

... de nem sokkal.

Volt tehát egy olyan időperiódus, amikor arra gondoltál: "oh, istenem, letelt a 20 év és még mindig nem akarnak elengedni?"

Nem volt ilyen, ugyanis történt egy kis halasztás a szolgálatom elején, vagyis jóval előbb tudtam róla, hogy tovább fog tartani. Volt egy kis halogatás a kutatóhajón töltött megbiztatásomat megelőzően. Előtte még más dolgokban kellett részt vennem.

Az emberek nehezen érthetik meg, hogy pontosan mi is ez a visszafiatalítás. Beszéljünk most egy kicsit erről. Érted jönnek, elmondják, hogy a szolgálatod véget ért, te pedig hihetetlen megkönnyebbülést érzel. Hogyan zajlik a leszerelés folyamata?

Aláírsz egy csomó papírt...

Hol? Először is, hol került erre sor? Hol dolgoztál ekkor? Valahol kint az űrben?

Elvisznek a LOC bázisra, a Hold Műveleti Parancsnokságra, ahol aláíratnak veled olyan papírokat, amiben kijelented, hogy semmiről sem fogsz beszélni - titoktartási kötelezettség. Aláírsz egy csomó papírt, majd egy nagyon részletes eligazításon veszel részt, ahol először egy megváltozott tudatállapotba helyeznek, majd részletesen kikérdeznek a teljes szolgálatoddal kapcsolatban.

Így akarnak információkat kihúzni belőled? Mint egy számítógépes merevlemezből, megpróbálják "meghackelni" a gondolataidat? Vagy pedig inkább azt akarják elérni, hogy beszámolj a teljes pályafutásodról?

Szóban kell beszámolnod és megerősítened bizonyos információkat, amikről ők már eleve tudnak. Ugyanakkor eközben elektromos huzalok segítségével megfigyelnek és rögzítik a számítógépes mérések telemetriai adatait.

Mik ezek a telemetriai adatok és miért van erre szükségük?

Nem tudom.

Talán valamiféle hazugságvizsgáló lehet?

Nem tudom...

Szóval lényegében átnézik az életed történéseit. Mennyire részletes ez az áttekintés? Évről évre minden egyes történésről be kell számolnod, vagy pedig csak a főbb történésekről?

Elég részletesen kell beszámolnod, mígnem észrevesznek valamit, amire részletesebben ki akarnak térni, és akkor el kell kezdened arról beszélni. Ez általában a kikérdezést vezető személy döntésétől függ.

A te esetedben volt-e bármi, amiről úgy érezték, hogy részletesebben is ki kell térned rá?

Igen.

Az a dolog, amiről nem akarsz beszélni?

Nem.

Ok. Szóval átestél ezen a kikérdezésen. Ez mennyi ideig tartott?

A kikérdezés során vértesztet és más ehhez hasonlókat is elvégeztek rajtam. Valószínűleg 2-3 napot tölthettem a LOC bázison, ami főleg a kikérdezéssel és várakozással telt. Mások is voltak ott, akik ugyanezen az eljáráson estek át.

Minden egyes alkalommal ugyanabban a helyiségben voltatok? Az egész folyamat egy helyiségben zajlott?

Igen, maga a kikérdezés egyetlen helyiségben folyt. De ugyanakkor mások is voltak ott, akik egyazon időben ugyanazon a eljáráson estek át.

Ők is veled voltak abban a helyiségben?

Nem.

Tehát külön helyiségben voltatok?

Mondjuk úgy, hogy kb 100 emberrel zajlott ugyanez az eljárás egyszerre. Mi ott egy csoportként voltunk jelen. Egyszerre, egy időben zajlott velünk ez az eljárás – kikérdezés, mintavétel, vérteszt, ilyesmik. Egyszerre estünk át a leszerelés folyamatán.

Tehát az a 2-3 nap magában foglalja a várakozást is, amíg ezzel a száz emberrel lefolytatták ezt az eljárást.

Így van. Az eljárás idején mindenkit a bázison tartottak és arra utasítottak minket, hogy ne beszéljünk egymással a logisztikával kapcsolatos dolgokról. És amikor megvolt a kikérdezés, nem beszélhettünk egymással a szolgálatunk során velünk történtekről sem.

Hogyan tudtál cseverészni olyan emberekkel, akikkel 20 évet töltöttél az űrben?

Nagy gyakorlatra teszel szert ebben, mármint az ilyen kis cseverészésben.

Miről tudtatok egyáltalán beszélgetni? Az űrben tett szolgálatod előtt történt eseményekről, a származási helyeden történt kulturális vonatkozású dolgokról?

Nem, az ilyen beszélgetések főként az űrben zajló, mindennapi életünk eseményeiről szóltak. De magukról a műveletekről, amikben részt vettünk, azokról nem beszélhettünk.

Külön szobában voltál ekkor, vagy több emberrel voltál összezárva? Hol aludtál?

A LOC bázison volt olyan, hogy 4 emberrel voltam egy közös szobában, de az idő nagy részében egyedül voltam.

Hogy nézett ki ez a szoba? Mekkora volt? Voltak benne bútorok?

Egyszerűen csak 4 ágy volt benne. Az összes szoba nagyon kicsi volt, tehát nem olyat kell elképzelni, mintha egy apartman lett volna.


Volt valami dekoráció, bármi, ami kicsit otthonossá tehette, vagy a felszereltség nagyon spártai volt?

Nem, egyszerűn csak emeletes ágyak voltak benne. Maga a helyiség nagyon pici volt, csak éppen akkora, hogy be tudtál lépni, de a fal mellett csak oldalazva fértünk el egymás mellett.

Tehát akkor a szoba nem úgy nézett ki, mint a Star Trek: Új Nemzedék című sorozatban. Hanem teljesen hagyományos ajtók, hagyományos kialakítás, és gondolom nem voltak rajta ablakok sem.

Nem.

Ok. Szóval megtörtént a kikérdezés, mi történt ezt követően? Mi volt a leszerelés következő lépése?

Ezt követően levittek a LOC bázis alsóbb szintjeire, ahol a gyógyászati részleg található. Itt egy hatalmas gyógyászati és tudományos körzet van, ahol mindenféle sérülést meg tudnak gyógyítani. Abba a körzetbe vittek, ahol a visszafiatalítási eljárást végezték.

Miután meggyógyították a sérüléseidet? Helyrehozták a térdedet, vagy ilyesmi?

Nem, semmi ilyesmit nem csináltak.

De említetted, hogy a LOC bázis gyógyászati részlegében bármit meg tudnak gyógyítani. A te sérüléseidet mégsem látták el. Miért?

Nos, azért mert nem volt rá szükség. Ugyanis azért jöttél, hogy visszafiatalítsanak. És a visszafiatalítás során az összes sérülésed, sebhelyed és tetoválásod eltűnik.

Menjünk végig ezen lépésről lépésre. Átvittek egy különálló szobába? Volt-e erre külön szoba, amelyben ezt a visszafiatalítást végezték?

Igen. Ez a szoba ahhoz a kórházi helyiséghez hasonlított, amelyekben a műtéteket készítik elő. Bementél és leültél egy hordágyra. Majd bejöttek, beszéltek hozzád, megnyugtattak, elmondták, hogy mi fog veled történni, hogy altatásba tesznek, egyfajta kómás állapotba, aminek során teljesen mozdulatlan leszel egy kb 2 hetes időperiódus erejéig... És ezen időszak alatt visszafiatalítják a tested.

És ez az egész egy külön, zárt szobában zajlott?

Nem, ez egy nagyobb műtőben zajlott, ahol egyszerre többen is voltunk a csoportból és egymástól függönyökkel voltunk elválasztva.

Voltak szívmonitorok és különböző pittyegő masinák és technológiák is a közeletekben?

Nem. Nem kellett rákötniük ilyesmire. Minden telemetriai adatot le tudtak olvasni a távolból anélkül, hogy hozzád értek volna.

Amikor azt mondod, hogy hordágy, akkor lényegében egy kórházi hordágyra kell gondolnunk? Nem valami hiperszupernek kinéző csőszerkezetre, vagy ilyesmire?

Nem. Teljesen átlagos kórházi hordágyról beszélünk.

És azt is mondták, hogy mozgásképtelenné fognak tenni. Elmondták, hogy miért van erre szükség? Úgy értem, mi történik, ha nem vagy mozgásképtelen?

Azt mondták, hogy a teljes folyamat során mozdulatlannak kell lenned. Semmiféle mozgás, izomrángás nem léphet fel az eljárás során.

Ha ez mégis megtörténik, nem kezd el az egész tested ilyenkor sorvadni?

Ezt nem tudom.

Elmondták neked előre, hogy mi vár rád, vagy csak közvetlenül előtte szóltak, hogy ne legyél túlságosan paranoiás miatta?

Nem. Nem tudtál semmit arról, hogy hogyan működik az egész eljárás. Semmiféle részletet nem árultak el erről. Mindössze annyit mondtak: „Ok, mindjárt be fogjuk adni a gyógyszert, amitől kicsit álmosnak érzed majd magad. Ha képes leszel rá, hogy reagálj az utasításainkra, akkor még több gyógyszert adunk be.” És a következő dolog, amire emlékszem, hogy felkeltem és véget ért az egész.

Bekatétereztek erre a 2 hetes időtartamra?

Nem. De azt hiszem kaptunk valamilyen nyugtatót, amitől nagyon nyugodt és kólikás állapotba kerültünk. Majd leengedték az ágyat, bejöttek és elkezdtek ezekből a habszerű lapokból egy keretet kialakítani a tested köré, belecsúsztatták a kezed és körbezárták ezekkel a lapokkal, hogy ne tudjál mozogni.

Olyan volt ez, mintha leszíjaztak volna?

Igen, tépőzárakkal. Majd ezt követően átvittek egy másik szobába. És ettől a ponttól kezdve minden nagyon zavaros, mert ekkor már erősen be voltam gyógyszerezve. És amíg pakolták körém ezeket a fehér színű paneleket, addig egyfolytában nyomták belém az altatót. Eléggé biztos vagyok abban, hogy átraktak erről a hordágyról egy másik ágyra.


Ezek a kis panelek valamiféle technológiát is tartalmaztak, mondjuk valamilyen energiasugarakkal működő technológiát?

Egyszerűen csak fehér színű akril, vagy műanyag lapoknak néztek ki. Semmi különös nem volt bennük. Különböző testrészeimbe tűket is szúrtak, aminek nem tudom az okát, és onnantól kezdve minden elhalványult előttem. A folyamat végeztével felkeltél, és olyan korú lettél, amilyen a 20 éves szolgálatod megkezdése előtt voltál.

Milyen érzés volt ez? Amikor először felkeltél, nem érezted úgy magad, mintha egy szörnyű másnaposságból ébredtél volna? Nem érezted magad nagyon betegnek?

Olyan volt, mint mikor altatásból ébredsz a műtét után. Kába vagy, hányingered van, fáj mindened, stb. Kicsit másnak érzed magad, hiszen egy más testben vagy. És ekkor újra ki akarnak kérdezni.

A visszafiatalító eljárás után mennyi idővel néztél újra tükörbe?

Nem tudom pontosan megmondani. Nekem úgy tűnt, hogy utána még jó darabig begyógyszerezett állapotban tartottak. Abban a pillanatban, ahogy egy kicsit kitisztultam és interaktívabbá váltam, rögtön elvittek kikérdezni. Újra emlékeztettek azokra a dolgokra, amiket aláírtam az eljárás előtt. És ekkor úgy tűnt, hogy a környezet és a személyzet is mintha más lett volt.

Tudatában voltál annak, hogy még mindig a LOC bázison vagy? Még mindig annak tűnt?

Igen. Még mindig a bázison voltam, de minden olyan másnak tűnt.

Talán egy másik szárnyban, a létesítmény egy másik részén?

Egyszerűen csak minden másmilyennek nézett ki, más volt a személyzet is....

Gondoltál ekkor arra, hogy lehetséges, hogy egy másik időben vagy?

Igen. (Szerk - Ez alapján talán az történhet ilyenkor, hogy a 20 éves szolgálat után visszaviszik az időben az adott személyt és magára az időutazásra a visszafiatalítási eljárás közben, vagy után kerül sor.) És amíg még be voltam gyógyszerezve, addig újból kikérdeztek. Ez után kellett átesnem az emlékkitörlési és emlékbeültetési eljáráson. Különböző szintű emlékeket ültetnek be, és ezzel akarják elérni azt, hogy elfelejtsd a programban veled történteket, majd egymásnak ellentmondó emlékeket ültetnek be arra vonatkozóan, hogy hol voltál, mit csináltál, mi történt pontosan veled. Például olyan emléket ültetnek be, ami szerint egy portálon keresztül érkeztél a szobádba, holott a valóságban egyszerűen csak besétáltál az ajtón. És ezek aztán teljesen össze tudják zavarni a dolgokat.

Felhasználták azokat az információkat, amiket az első kikérdezés alkalmával adtál, amikor is átbeszéltétek a szolgálatod során átélt tapasztalatokat? Összeállítottak egy listát mindenkiről, amiről aztán mindenkivel elcsevegtek, mindenféle hamis emlékekkel és alternatív történetváltozatokkal, hogy végül semmi se álljon össze bennük egy összefüggő képpé?

Nem vagyok benne biztos, hogy mindezt ebből a célból tették. Minden emberről volt egy nagyon részletes listájuk. A kikérdezés során összehasonlították és megerősítették az információkat a személyes adatokat tartalmazó papírokon szereplő információkkal. Abban is biztos vagyok, hogy az első kikérdezést számos ok miatt hajtották végre. De maga a folyamat, hogy hazajuttassanak téged, eléggé kólikás élmény volt. Úgy értem, ha mondjuk súlyos sérülésed volt közvetlenül előtte, például térdprotézised, vagy valami ilyesmi, akkor az egész élmény nagyon furcsa volt. És amikor az emlékkitörlés hatása is elkezdett kopni, akkor nem marad más benned elsőre csak a beültetett emlékek. Nekem például arról vannak emlékeim, hogy oda-vissza teleportáltak a szobámba. Ugyanakkor arról is vannak emlékeim, hogy kiszállok a furgonból – más szóval egymásnak ellentmondó emlékeim vannak. És amikor elértem egy bizonyos kort, a valódi emlékek hirtelen elkezdtek rohamos ütemben visszatérni.

Vagyis emlékszel? Van-e különbség a megjelenésedben a 20 éves időszakhoz képest? Volt valamilyen természetes öregedési folyamat?

Igen.

Miután kitisztultál a gyógyszerek hatása alól, mikor volt az első alkalom, amikor észrevetted, hogy átestél ezen az eljáráson. Mikor vetted észre a változást?

Amikor visszaértem, másnap reggel felkeltem az ágyból, de még mindig kólikás voltam, kimentem a fürdőszobába, megláttam magam a tükörben és akkor kicsit összezavarodtam.

Mi volt a legszembetűnőbb változás a megjelenésedben? Mit vettél észre, mi változott? Vagy ez az emlékkitörlés olyan jól működött, hogy először azt gondoltad, semmi sem történt?

Először nagyon összezavarodtam. Aztán hetekkel később, amikor az emlékkitörlés hatásai elkezdtek csökkenni, nagyon sok nyugtalanító emlékem kezdett el visszatérni. Nagyon sok felzaklató dolog jött elő. Nagyon sok problémám volt ezekkel az emlékekkel, majd a sokkal szervezettebb, összefüggőbb emlékek is elkezdtek visszaáramlani az emlékezetembe.

Le tudnád írni egy kicsit részletesebben ezt a kezdeti zavarodottságot? Mennyire volt ez zavarbejtő a számodra?

Egyszerűen csak össze voltam zavarodva. Olyan volt, mint amikor valami nem stimmel. Valami egyszerűen hiányzott. Hányingerem volt, úgy éreztem, mintha valami történt volna...

Valami nem áll össze nekem a történeted hallgatva. Ott voltál a LOC bázison és felébredtél a regresszió után... Aztán azt mondod, hogy az emberek és maga a létesítmény is másmilyennek tűnt. Talán visszakerültél 20 évvel korábbra. Majd a gyógyszerek hatása alatt ezt követően újra kikérdeztek. De ezek szerint akkor még nem voltál amnéziás, ugye? Még mindig emlékeztél arra, hogy mi történt korábban, vagy a drogok hatása alatt teljességgel szét voltál esve?

Teljesen szét voltam esve, de mégis tudtam, hogy hol vagyok. És alapvetően fel tudtam idézni mindent, mégis, úgy ki voltam ütve, mintha egy műtét előtt altattak volna.

Mi történt a második kikérdezésed és a hazajutásod között? Hogyan kerültél haza? Ott vagy a LOC bázison... mi történt ezután?

Nos, arról van emlékem, hogy besétálok a házba, bebújok az ágyamba és elalszom. Aztán viszont olyan különálló emlékem is van, hogy egy portálon keresztül jutok a szobámba, bebújok az ágyamba és elalszom... És aztán az a beültetett emlék, hogy átsétálok a házunk előtti füves részen, bemegyek a bejárati ajtón, bemászok az ágyamba, szóval ez az emlék ellentmondásba került a másik emlékemmel, miszerint egy portálon keresztül léptem be a szobámba.

Mi történt valójában? Mi az utolsó dolog, amire emlékszel a második kikérdezésről? Elveszítetted az eszméleted a kikérdezés végén?

Igen. Emlékszem, hogy bemegyek a kikérdezésre és újra átmegyünk az információkon. Ez minden, amire emlékszem.

Beadtak még több injekciót, vagy valamiféle energetikai dolgot műveltek veled?

Valamit biztos, hogy csináltak.

Szóval nagyon ködös emlékeid vannak az egészről. Lehetséges, hogy egy portálon érkeztél vissza, de lehet, hogy egyszerűen visszavittek és besétáltál a házba. Másnap felébredtél az ágyadban, és lényegében az egész folyamat véget ért. Felébredtél otthon egy újabb kemény gyógyszerezés és altatás után.

Igen. És akkor nagyon-nagyon össze voltam zavarodva. Felkeltem, de a 20 év emlékei nem kezdtek el rögtön visszatérni. Még mindig nagyon össze voltam zavarodva, ugyanakkor valami kezdettől fogva nem stimmelt.

Korábbi epizódokban már említést tettél rá, hogy ígéretet tettek neked, hogy a 20 éves szolgálatod után, amikor visszajössz, mindenféle kedvezményben részesülsz és magas fizetést kapsz majd...

... ingyen mehetek majd főiskolára...

... az elvégzett szolgálataidért cserébe.

Igen. Ingyen járhatunk majd főiskolára, egyetemre, hatszámjegyű éves fizetésünk lesz, és a hátralevő életünk kényelemben fog telni. Viszont ők ezt nem igazán vették komolyan, nem terveztek ebből semmit sem megvalósítani, hiszen éppen az volt a tervük, hogy kitörlik az emlékeinket és magunkra hagynak. Megfigyelés alatt, persze.

Kaptál valamiféle fizetést, amíg az űrprogramban szolgáltál?

Nem.

Voltak-e közöttetek olyanok, akiknek több pénzük volt, mint másoknak?

Nem. Egyáltalán nem volt pénz.

Szóval, ha nincs pénz, akkor az lényegében olyan, mintha egyszerű rabszolgák lettetek volna. Vagy legalábbis, hasonlóan a katonai szolgálathoz, amikor mindenki ugyanolyan priccsen alszik, ugyanazt az ételt eszi, és senkinek nincs semmije.

Mindent ők biztosítottak a számunkra. Senkinek sem volt még csak egy fényképe sem otthonról.

Volt-e bármiféle személyes jellegű tárgy az űrprogramban, amit még megengedtek és amit magatoknál tartottatok megbízatásról megbízatásra? Mondjuk valami kis fából készült tárgy, vagy bármi, amit magadnak készítettél. Tarthattatok magatoknál ilyet?

Voltak kisebb dolgok, amiket magunknál tarthattunk, de nem nagyon engedtek teret ennek. Nagyon kis területed volt például arra, hogy egy váltás ruhát, fehérneműt, más szükséges dolgokat tartsál, és mindössze ennyi volt az összes hely, ami rendelkezésedre állt.

Ennyi volt a személyes tered. Az ágyon kívül persze.

Így van. A helyet egyfajta jutalomként kaptad, nem sok hely volt személyes cuccoknak. Nem lehetett becsempészni dolgokat otthonról, nem lehettek titkaink, még egy egyszerű kártyapaklink sem volt. Sem fényképed édesanyádról, vagy édesapádról.

Emlékszel-e kimondottan olyan esetre, vagy valakire, aki személyes tárgyat tartott magánál?

Voltak például feljegyzések, levelek, amiket egymásnak írogattak olyanok, akik között valamiféle kapcsolat alakult ki. Ilyesmi előfordult a programban, de fafaragványok, vagy ilyesféle tárgyak egyáltalán nem voltak. Sem szobrocskák, sem hangszerek, semmi.

Ok. Az, hogy végül ezeket a szerződéseket nem honorálták ingyen főiskolai elhelyezéssel, vagy hatszámjegyű fizetéssel, azt mondatja velem, hogy ez a technológia (az emlékkitörlés és beültetés) nagyon jól működik a legtöbb ember esetében.

Igen. Az emléktörlésre és hamis emlékek beültetésére szolgáló technológia az emberek 3-5 %-ánál nem működik. Próbálkoznak, próbálkoznak, de egyszerűen nem fog működni. A fennmaradó 95% esetében azonban elég hatékonyan működik, egészen addig, amíg minden elkezd összeomlani a fejedben. És általában addig nem történik ez meg, amíg el nem telik egy újabb 20 éves időperiódus. Mondjuk azt, hogy nem sikerül visszaidéznem az emlékeket, tegyük fel, hogy nem vagyok intuitív empata sem, hanem mondjuk mérnök, vagy valami ehhez hasonló. Ebben az esetben 2008 körül, amikor elkezd letelni a 20 éves időperiódus, az emlékkitörlés hatása elkezd összeomlani bennem.

Mindenkit megfigyelés alatt tartanak, így aztán értesülnek arról, hogy ez a dolog elkezdődött?

Megfigyelik az adott személyeket, igen. És ahogy korábban mondtam, amikor odafönt vagy az űrben, teljesen el vagy vágva minden információtól, mindentől, ami itt a bolygón zajlik. Nincs internet, nincs rádió, tv. Nincs tehát előzetes tudásod arról, hogy ki fogja nyerni a kosár- vagy focimeccset, vagy hogy ki nyeri majd a választásokat. Semmiféle ilyen információval nem találkozol, amíg a programban vagy. Teljesen el vagy zárva a Földről érkező információktól.

Érzik azt, hogy ez esetleg egy időparadoxont okozna, és valamiféle problémák adódhatnának belőle?

Igen, én azt feltételezem, hogy ez lehet az oka ennek. Amikor ilyen típusú szolgálatban veszel részt, egyszerűen csak megmondják neked a szabályokat. Nincs semmiféle kommunikáció otthonról. Semmiféle híreket nem fogsz hallani. És kérdezősködni sem kezdesz el, mondván: "Magyarázzátok meg nekem, hogy miért. Mondjátok el a részleteket, osszátok meg velem is." Ezekkel az emberekkel nem ilyen kapcsolatban állsz.

Emlékszel-e arra, hogy melyik évben jöttél vissza?

Mielőtt éppen 17 éves lettem volna, szóval még 16 voltam. Egy kb 6 perces "időablakon" keresztül hoztak vissza.

Mikor visszajöttél, emlékeztél arra, hogy hogyan néztél ki idősebben?

Amikor a 20-as éveimbe értem, addigra már tudtam, hogyan fogok kinézni későbbi éveimben. Láttam magamat, ahogy egyre öregebb leszek, láttam magamat korábban a programban töltött időszakomból.

Milyen szubjektív tapasztalattal jár a „csatlakozási ponton” lenni? Olyan, mint amikor megbetegszel, néhány napig az ágyat nyomod, és azt mondod: "öregem, szörnyen érzem magam". Milyen tapasztalattal jár mindez?

Azt gondolhatod, hogy egy nagyon furcsa álmod volt, vagy hogy valami szörnyű dolog történt veled az éjszaka. Vagy úgy érezheted, hogy influenzás lettél és hányingered van. Mintha valami nem stimmelne veled.

Mennyi időbe telik, míg felépülsz egy 2 hetes kómában, mozdulatlanságban töltött időszak után?

Mindössze néhány nap alatt vissza tudtam térni a normális kerékvágásba. Visszatért belém az energia és néhány napon belül már jól éreztem magam.

Járt-e valamilyen egészségügyi komplikációkkal mindez, vagy pedig ez egy csodálatos technológia, ami kiválóan működik?

Akik átestek ezen az eljáráson számos idegrendszeri problémáról számolnak be. Idegrendszeri problémák jelentkeznek a karjukban, kezükben, lábukban. Azoknál, akik sok időt töltöttek az űrben szemproblémák is jelentkeznek. Szürkehályog, retina problémák, de főként idegrendszeri problémák.

Te magad is szenvedtél ezektől?

Igen.

Nem lehetséges, hogy mondjuk kérvényezz egy egészségügyi kezelést valamilyen kormányprogram keretében?

Nem.

Mivelhogy nem ismerik el, hogy ilyen programokban szolgáltál.

Így van. Csak a veteránoknak igénybe vehető kezelést vehetem igénybe.

(Szerk - Kapcsolódó cikk, amelyben éppen arról értekeznek, hogy ez a visszafiatalítási technológia több mint valószínű, hogy megvalósítható:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése