2016. június 2., csütörtök

Kozmikus Közzététel - IV/1.

A SZUPERFÖLD – Az Egység Törvénye könyvek és a Titkos Űrprogram tudósai szerint valamikor a Naprendszerünkben létezett egy ún. Szuperföld, amely később elpusztult, és ennek maradványai alkotják a jelenleg ismert Aszteroida-övet. A most következő epizódban szó lesz arról, hogy a Szuperföldről elmenekült népeknek köze van a Mars bolygóhoz illetve Holdunkhoz is, továbbá Corey elmondja, hogy honnan származnak azok az adatbázisok és információk, amik a titkos űrprogramokban használt okostömbökön olvashatók.


Már jóval azelőtt hallottam arról a bizonyos Szuperföldről, mielőtt Corey bármit elmondott volna róla. Az Egység Törvénye könyvekben "Maldek" néven emlegetik. Ezt megelőzően korábban, 1993-tól kezdve, amikor először tanulmányozni kezdtem Richard C. Hoagland "Monuments on Mars" című munkáját (http://maga-a-valosag.com/?page_id=491), amiben azt az álláspontot képviselte, hogy az aszteroida-öv nem olyasvalami, ami csak úgy természetes módon létrejöhet a Naprendszerünkben. A te közvetlen tapasztalataid alapján, amikor ezeket az aszteroidákat látjuk, valójában egy elpusztult bolygó törmelékeivel van dolgunk?

Igen.


Hoagland fő informátora említett nekem egy-két dolgot egy "Brilliáns kövek" nevű programról. Amikor elkezdtem veled erről skype-on beszélgetni, láthatóan megdöbbentél, amikor megemlítettem neked a "Brilliáns Kövek" kifejezést. Miért lepődtél meg akkor annyira?

Azért, mert hallottam erről a programról.

Pontosan mit hallottál a Brilliáns Kövekről?

Ez egy számítógépes és matematikai program volt, amit azért állítottak fel, hogy az aszteroidák pályájának tanulmányozásakor visszaszámolja az aszteroidák eredeti méretét és sűrűségét. (Szerk– az egyik korábbi epizódban már esett néhány szó erről a programról:

Milyen végkövetkeztetést vontak le a vizsgálatokból?

Arra jutottak, hogy az aszteroida-öv valamikor egy bolygó volt.


A következő információk Hoagland fő informátorától származnak, akire én most Bruce néven fogok hivatkozni, de természetesen nem ez a valódi neve. Elmondta nekem, hogy különböző kődarabokat indítottak útjára az űrben és aztán felmérték a mozgásukat és a kapott adatokból nagyon fejlett számítógépes modelleket állítottak fel.

Az aszteroida-övet már nagyon hosszú ideje tanulmányozzák. Bányászatot is folytatnak ott, tehát nagyon jól ismerik azt a területet. Fogták az összes bejövő telemetriai adatot, és kitaláltak egy módszert arra, hogy „virtuálisan” visszavezessék az aszteroidákat és megnézzék, hogyan nézhettek ki egy bizonyos idővel ezelőtt.

Képesek voltak a bolygó különböző részeit azonosítani az aszteroidák között?

A bolygó különböző rétegeiből származó darabokat találtak...

Meg tudták állapítani a különböző rétegeket, hogy ez a köpenyből származik, az pedig a magból, vagy a kéregből?

Igen. Ezen kívül olyan darabokat találtak, amelyek a kéreg különböző ásványi rétegeiből származtak, és ezekhez sokkal könnyebben hozzáfértek, mint itt a Földön.

Amikor elkezdték tanulmányozni az aszteroidákat, akkor ezek nem csak „frissen keletkezett” aszteroidák voltak, ugye? Hanem néhány esetben már teljesen ki voltak bányászva és nagyon sok ősi dolgot találtak rajtuk?

Igen.

Egy másik dolog, amiről beszélnünk kell a Szuperfölddel kapcsolatban, az Hoagland másik fő forrás, Dr. Thomas Van Flandern. Ő alkotta meg a Felrobbant Bolygó Elméletét. Ez egy nagyon komplex tudományos elmélet, amely nem csak az aszteroidákat foglalja magában, hanem a Naprendszerünkben található pályákkal kapcsolatos orbitális zavarokat, továbbá az üstökösöket is. Ő azt vallotta, hogy az üstökösök a felrobbant bolygó óceánjának darabjai voltak, amelyek aztán megfagytak – tehát tulajdonképpen megfagyott vízből állnak. Van Flandern erre vezette vissza az üstökösöket és azt mondta, hogy mindegyik egy közös eredetre tekint vissza, vagyis az üstökösök a Szuperföld óceánjából alakultak ki. Hallottál-e bármi erre vonatkozót a Brilliáns Kövekkel kapcsolatban?

Egy bizonyos területen jeget találtak, ami erről az elpusztult bolygóról származik.


Tehát ezek az óceánok az űrben jéggé fagytak és megszilárdultak.

Legalábbis a bolygón található víz megfagyott, igen.

Bruce - aki ugye Hoagland belsős embere volt - az űrprogram katonai frakciójában dolgozott. Ő azt mondja, hogy egyáltalán nincsenek földönkívüliek, odakint mindegyik űrhajó a miénk, és hogy ezek egyszerűen csak fejlett cuccok, de valójában mind földi embereké. Szóval a katonaság nézőpontjából felállítottak egy olyan narratívát, miszerint ősi földönkívüliek ugyan jöttek-mentek errefelé, de jelenleg már nincsenek itt. És kerítettek ehhez egy hamis történetszálat. Emlékszem egyébként, hogy Bruce nem használta például az „ősi építő faj” kifejezést. Ezt igazából tőled hallottam először.

Meg vagyok lepve, hogy Bruce ugyanerről a történetszálról beszélt.

De alapjában véve ugyanazt az információt mondta el. Ez elég fura volt, mert amikor először beszéltem veled, az ő vallomását vettem zsinórmértéknek és úgy gondoltam, hogy az teljesen pontos. Ő azt mondta, hogy ez az ősi építő faj 5 millió éves. A te általad adott információ szerint viszont ennél sokkal öregebb. Pontosan mit mondtak neked arról, mikor jelentek meg azok az építmények, amelyek az ősi építő fajhoz köthetők?

Ezek az építmények több tízmillió évesek voltak, sokkal öregebbek, mint bármely más civilizációé, beleértve az újabban érkező földönkívüli csoportokét, amelyek a Szuperföld elpusztulása után jöttek be. Az ősi építő faj építményei sokkal öregebbek voltak ezeknél.

A titkos űrprogram emberei tanulmányozták ezeket az épületeket. Meg tudnak-e határozni konkrét időintervallumot erre vonatkozóan? Vagy csak egyszerűen azt mondták, hogy az építmények több millió évesek?

Nagyon keveset lehet tudni az ősi építő fajról. Amikor a titkos űrprogramok felfedezői megtalálták az ősi építő faj építményeit, minden egyes alkalommal a legkönnyebben elérhető építményekre találtak rá. Voltak olyan építmények, amelyeken írásjelek voltak, de ezeket más, utánuk érkező fajok lekaparták, megpróbálták eltüntetni. A különböző titkos űrprogram csoportoknak különböző mitológiáik vannak és megpróbálták ezeket az épületeket a saját mitológiáikkal összekapcsolni. A lényeg azonban az, hogy valójában nagyon keveset tudunk az ősi építő faj eredetéről és kultúrájáról. Nagyon sok a rejtély ezzel kapcsolatban.

Említést tettél korábban egy bizonyos technológiáról, amit a nácik arra használtak, hogy visszamenjenek az időben, és felépítsék a Holdon és Marson lévő bázisaikat.
Ez a technológia arra is használható, hogy millió éveket utazz vissza? Vagy ekkora időtávban már nem működik pontosan?

Működik, de pontatlanabb adatokat és egyre szélesebb időtartományokat fogsz kapni.

Ok. Bruce olyasvalamit mondott el nekem, aminek nyilvánosságra hozatalát - állítása szerint - az Egyesült Államok kormánya engedélyezte. Nem akarják ezt nagy csinnadrattával teljesen nyíltan elmondani és bejelenteni, hanem bizonyos emberekhez eljuttatják az anyagot, akik aztán szépen lassan elvetik a magokat az UFOkal foglalkozó közösségben és átadják nekik az információkat, amik így a tömegtudatosság részévé válnak. Ez lett volna az első lépés.
(Szerk - A korábban „Bruce” által elmondottakból már készült egy rövidebb áttekintés, amit esetleg érdemes lehet újra átolvasni, mert az ebben szereplő megállapítások pro és kontra részletesebben is tárgyalásra kerülnek majd a jelenlegi és a következő epizódban: http://www.scribd.com/doc/260586819/David-Wilcok-Titkos-%C5%B0rprogram)

Így működik a részleges nyilvánosságra hozatal. A titkos földi kormányzatok és szindikátusai, valamint a Földi Szövetség el fogják mondani például, hogy egy vékony légkör van a Plúto körül és hogy kék ég található rajta.http://index.hu/tudomany/2015/07/25/nitrogengleccser_es_kod_van_a_pluton/

Igen, ezt pont tegnap láttam én is... és víz is található rajta.

Folyékony vizet találtak különböző bolygókon. Majd végül eljutnak egy olyan pontig, amikor is belekezdenek a saját lassú és részleges közzétételi narratívájukba. Elkezdenek beszélni erről a nagyon ősi földönkívüli fajról, ami valaha itt volt, majd eltűnt. Valószínűleg ezek lesznek azok az információmorzsák, amiket az emberek először kapni fognak.

Mit gondolnak, milyen hatása lesz annak, ha elmondják, hogy volt egy ilyen ősi építő faj?

Megpróbálják felkészíteni az embereket, és ez lényegében már most is zajlik, hiszen nagyon sok TV műsor foglalkozik az ősi idegenek témájával.

A közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy még Amerika legtradícionálisabb részén, vagyis ahol a legkevésbé nyitottak az új információk befogadására, még ott is 55 % azok aránya, akik elfogadják a földönkívüliek létezésének lehetőségét. Tehát az a jó öreg elképzelés, hogy majd olyan lesz az egész, mint a "Világok harcában", hogy mindenki rettegve rohangál majd, és az emberek tömegesen pánikba esnek – nos, ez nem fog megtörténni. Az emberek nem így fognak reagálni, ha elkezdik majd azt az őrültségnek hangzó narratívát nyilvánosságra hozni, hogy hosszú idővel ezelőtt volt itt egy érdekes ősi faj.

Így van, a titkos űrprogramok alacsonyabb rangú személyzete valóban így hiszi.

Gondolod, hogy erre a Szuperföldre és az aszteroida-öv valódi eredetére vonatkozó utalások már az első nagyobb hullámát jelentik a nyilvánosságra hozatalnak?

Igen. Valószínűleg hallani fogunk néhány különböző változatot a Naprendszerünk történelméről. Ezek mind olyan elméletek lesznek, amiket a titkos űrprogramok tanulmányoztak.

Az az elmélet, amivel Hoagland előállt, tartalmazta azt az elgondolást is, hogy a Mars valaha egy vízbolygó volt és lényegében ennek a Szuperföldnek az egyik holdja lehetett és mindkét égitesten óceánok voltak. Az a robbanás, ami az aszteroida övet létrehozta, összezúzta a Mars egyik oldalát is és komoly károkat okozott a bolygóban. Ez megegyezik azzal, amivel te találkoztál az okostömbökön? Meg tudod ezt erősíteni?

Igen, ez megegyezik azzal, amivel én is találkoztam. Azt feltételezik, hogy a Mars nagy valószínűséggel valaha ennek a Szuperföldnek a holdja lehetett. A robbanás hatására a Mars egyik oldala súlyosan károsodott és úgy tűnik, hogy abban az időben ez zúzta össze a légkör nagy részét is, ami aztán soha nem is jött rendbe.

Soha nem jött rendbe?

Soha nem lett már olyan, mint amilyen a robbanás előtt volt.

Ami a Szuperföld lakóit illeti - Bruce-tól annyit hallottunk erről, amit a felettesei elmondtak neki abban a titkos űrprogram frakcióban, amiben ő dolgozott – nem tudjuk biztosan, hogy mi történt velük. Nagyon sok a rejtély, de elmondása szerint kb 3-10 különböző földönkívüli csoport érkezett, akik aztán letelepedtek a Naprendszerünkben. Ő úgy gondolkodott, hogy bárki is építette a különböző építményeket a Naprendszer különböző holdjain, az ugyanaz a civilizáció volt, aki ezt a Szuperföldet lakta. De annak fényében, amit a Belső Földi Szövetségtől hallottál, nem úgy tűnik, hogy a Szuperföld lakói az ősi építő faj lennének.

Nem. Ők nem az ősi építő faj voltak. Azon információk alapján, amikhez nemrégiben jutottam hozzá a Belső Földi emberek révén, a történelem egy bizonyos pontján a Naprendszer különböző bolygóiról menekültek érkeztek a Földre. Minden egyes esetben a bolygók lakhatatlanná váltak, és a lakói a Földre érkeztek menekültekként.

Ez volt a helyzet a Mars és a Szuperföld esetében is?

Igen.

Ez pontosan megegyezik azzal, amit az Egység Törvénye is állít, abban ugyanis írnak erről a Szuperföldről. Maldeknek nevezik és azt mondják róla, hogy felrobbant, és ennek megtörténtét azt hiszem 800 000 évvel ezelőttre teszik. Szóval ez nem pontosan az az adat, mint amit a Brilliáns Kövek kiszámoltak. Amikor Bruce-szal beszéltem erről, ő kb 500 000 évről beszélt. Te is hasonló adattal találkoztál?

Igen.

A másik dolog, ami fontos részét képezte a Bruce által elmondottaknak, hogy a Szuperföld lakói valamiféle átlátszó alumínium ötvözetből elkezdtek egy gyűrűt kiépíteni a Szaturnusz köré. Ha a gyűrűt sikerült volna befejezniük, akkor egy impulzus fegyver lehetett volna, amivel más világokat pusztíthattak volna el. Azt is elmondta, hogy ezt a fegyvert a Szuperföld felrobbanásával egy időben megtámadták és elpusztították és valójában ennek az összetört darabjaiból lettek aztán a Szaturnusz gyűrűi. Bruce azt is hozzátette, hogy ha kimehetnél oda, hogy tanulmányozd a gyűrűket, akkor a maradványok és romok között olyan helyiségeket is találnál, amikbe be lehet menni és amelyekben élni lehet. Találkoztál ezzel kapcsolatos információkkal?

Azzal az információval találkoztam, hogy a Szaturnusz gyűrűi telis-tele voltak építményekkel. De ugyanakkor nem hallottam arról, hogy ez egy hatalmas fegyver lett volna.

Mi volt az a pontos adat, amit erről hallottál?

Az, hogy a gyűrűkben megtalálható ez az átlátszó alumíniumötvözet szerű anyag. Továbbá olyan törmelékeket találtak, amelyek különböző struktúrák, építmények részét képezhették. Lerombolt és elpusztított építményekét.

Ok. Szeretnék arra is rámutatni, hogy Bruce szerint a fegyver maradványainak legnagyobb része a "B" gyűrű szélén található, merthogy eredetileg azon a részen készült. Azt javaslom, hogy nézzünk meg pár képet, amelyek a "B" gyűrű állítólagos jégkristályairól készültek. Ha megnézed ezt a képet, láthatod ezeknek a struktúráknak az árnyékait. Ha pedig jobban ráközelítünk, láthatjuk, hogy bizony elég nagy darabok vannak ott és a gyűrűn az árnyékai is látszódnak. Bruce-tól azt hallottam, hogy ezek az ún "jégkristályok" valójában hatalmas méretű termek, amikben valamikor élet volt.


A termekben lakók extrém magasságúak voltak. Ez egy olyan pont, ahol az adatok összepasszolnak. Bruce elmondása szerint ezek a termek kb 20-22 m magas embereknek készülhettek. Hallottál ilyesmiről?

Igen. Beszéltünk róla, hogy különböző romokat találtak, amikben hatalmas méretű, kőből készült székek voltak, illetve a mennyezet és az ajtók is óriási méretűek voltak. Asztalokhoz hasonló emelvényeket is találtak, amiket nálunk sokkal, de sokkal magasabb emberek számára építhettek. Nagyon sok olyan ősi romot találtak a Naprendszerünkben, amelyek még a Szuperföld elpusztulása előtt időkből származnak.

Ok, tehát nagyon sok a kavarodás az ősi építő faj és más civilizációk által hátrahagyott romok körül.

Igen. Találtak az ősi építő fajtól származó kőlapokat, amik nyilvánvalóan nem szarkofágok fedőlapjai lehettek, hanem olyasvalamik, amik emberek gyógyítására szolgáltak. Ha belefeküdtél, a normál ember méreténél sokkal nagyobbak voltak.

És még működőképesek voltak annyira, hogy gyógyítani lehetett velük?

Igen.

Tényleg? Wow. Tehát akkor összességében elmondható, hogy magáról a fegyverről nem hallottál, de arról igen, hogy a gyűrűn romok vannak.

Valamiféle romok, igen.

Ok. Bruce történetét folytatva, elmondta még, hogy bármelyik faj is élt a Szuperföldön, nagyon háborúskodó és agresszív faj volt. Elmentek más csillagrendszerekbe is és ott magukra haragítottak másokat. Hallottál-e arról, hogy a Szuperföldön élők rendelkeztek olyan technológiával, amik segítségével el tudták hagyni a Naprendszert és háborúkba kezdtek más csillagrendszerek bolygóin?

Én többnyire tudományos területen munkálkodó emberekkel dolgoztam együtt, akik főként tudományos adatokat gyűjtöttek. Nagyon sok erre vonatkozó információ a különböző csoportok saját hiedelmein alapul. A különböző csoportok - a titkos földi kormányzat szindikátus csoportjai - különböző okkult hitrendszerekkel rendelkeznek, és ezeket megpróbálják beletuszkolni ezekbe a narratívákba. Nagyon keveset lehet tudni ezekről a romokról, úgy értem, nagyon kevés dolog mondható el róluk teljes bizonyossággal, de nagyon sokan e csoportok tagjai közül saját vérvonalukat ezen bolygókról származtatják. Megpróbálják magukat, a mitológiájukat hozzákötni ezekhez a felfedezésekhez. Nagyon sok tudományos adatot és információt láttam, de túl sok mindent nem fedtek fel a mitológiai/elméleti információk közül.

Akkor próbáljuk összeszedni mindebből azt, amiről neked tudomásod van. Nyilvánvaló, hogy a Szuperföldön élőknek olyan technológiáik voltak, amik messze meghaladták azt, amivel jelenleg rendelkezünk.

Igen.

Az is nyilvánvaló, hogy képesek voltak elutazni más naprendszerekbe illetve bolygókra és képesek voltak Szaturnusz méretű hatalmas létesítményeket felépíteni. Vagyis, építettek egy gyűrűt, ami körbefogja a bolygó 2/3-át – hát ez szinte elképzelhetetlen léptékű építészeti teljesítmény.

A Belső Földi Tanács emberei azt állították, hogy a Naprendszerünk más bolygóin élő különböző csoportok technológiailag rendkívül fejlettek és különösképpen agresszívek voltak. Olyannyira, hogy saját civilizációjukat is elpusztították és más, akkor érkező földönkívüli fajok idetelepítették őket a Földre, menekültként.

Megint csak, ez pontosan az, ami az Egység Törvénye könyvekben is olvasható. Lehetséges, hogy a Szuperföld lakói ugyanabban az időben a Marson is megtelepedtek? Ha már egyszer víz és óceánok is voltak ott?

A legfrissebb információ, amit kaptam, hogy két különböző csoport egymástól függetlenül jött létre a két bolygón (vagyis a Szuperföldön és a Marson), annak ellenére, hogy az egyik bolygót tulajdonképpen holdnak kell tekintenünk.

Ha megpróbálom összekötni a pontokat és az Egység Törvénye könyvekben olvasottakat, akkor én magam azon a véleményen vagyok, hogy a Mars súlyos sérüléseket szenvedett a robbanás következtében, de nem olyan mértékben, hogy az élet ne maradhatott volna meg rajta, akkor is, ha mondjuk földalatti bázisokra korlátozódott, amiket még a robbanás előtt építettek. Szerinted ez lehetséges?

Igen, igen... de a felszín, az ott található ökoszisztéma elpusztult.

Igen, de kiterjedt földalatti infrastruktúrát is kiépíthettek, ami fennmaradt a robbanás után is.

Abban az esetben, ha mindkét helyen fejlett civilizációk éltek, akkor igen. Akkor lenne értelme ennek.

Rendben. A következő nagy téma a Hold. Ez lesz egyébként a következő adás témája is, és ahelyett, hogy én jártatnám a számat, egyszerűen csak mondd el, te mit tudsz erről az égitestről? Honnan érkezett ide a Hold és általánosságban mi a fene folyik a Holdunkkal kapcsolatban?

Ok. Az okostömbökön olvasottak és az általam kapott jelentések alapján – és tudom, hogy ez megint vitákat szülhet majd – a holdunk ugyancsak 500 000 évvel ezelőtt érkezett ide.

Ide érkezett? Pontosan mit értesz ezalatt?

Igen. Megérkezett és valamiféle árapály-zárat alkot a Föld magjával.

Oh, tehát megérkezett a Föld közelébe?

Igen, a Föld közelébe érkezett és beállt egy olyan pályára, ami az idők során csak nagyon picit változik. A Szuperföld felrobbanásának következményeként érkezett ide.

Vagyis, amint a Szueprföld felrobbant, a Hold elkezdett sodródni, és a gravitáció hatására a Föld valahogyan befogta?

Bizonyos információk arról szóltak, hogy a Hold intelligens irányítás alatt állt, továbbá hogy mesterséges és menekülteket hozott magával.

Bizonyos információk alapján? Vagyis nem minden információforrás állította ugyanazt a dolgot?

Így van. Egymással ellentétes nézetek voltak ezzel kapcsolatban. Bármilyen információról volt szó az okostömbökön, vagy máshol, mindenhol egymással ellentétes nézőpontokkal, szakértői véleményekkel találkoztál, amiben azt taglalták, hogy miért lehetséges ez vagy az a dolog. Ez a típusú formátum mindig jelen volt. Továbbá mindig el kellett olvasni a lap alján lévő információt is, amiben felhívták a figyelmet más nézőpontokra, annak ellenére is, hogy az adott cikk főbb megállapításait a legtöbb szakértő elfogadta.

Kik voltak a szakértők?

Más tudósok.

Melyik frakcióról beszélünk most? A Bolygóközi Vállalati Konglomerátumról?

Nos, a legvalószínűbb, hogy ezek egy közös kutatási projekt eredményeképpen születtek, hiszen ezek az emberek egy követ fújtak. Bizonyos dolgokban egyetértettek. Nem tudom, hogy pontosan hogyan zajlott, de mindenképpen volt egy szakértői vizsgálat is. Tehát nem arról volt szó, hogy fogtak egy tudóst, aki elvégzett egy kísérletet, felállított egy végkövetkeztetést, és azt felrakták az adatbázisba, mint tényt. Az információnak át kellett esnie egy hitelesítési eljáráson is.

Érdekes lehet a nézőknek ezzel szembesülni és megérteni azt, hogy a titkos űrprogramok sincsenek birtokában minden válasznak. Kutatásokat végeztek, aztán megpróbálták összekötni a pontokat, mondjuk egy archeológiai expedíció formájában, ahhoz hasonlóan, mikor mi megtalálunk egy ősi várost, kiássuk, majd áttanulmányozzuk a cserepeket, az írásjeleket, és megnézzük, hogy meg tudjuk-e fejteni a rajta található szöveget.

Igen. És azok a tudósok, akikről most beszélünk, megpróbálták távol tartani magukat a különböző csoportok okkult mitológiáitól. Ugyanis e különböző csoportoknak különféle elképzeléseik vannak arról, hogy ezek a különféle népek kik is voltak valójában. Az egyes csoportok tehát különböző narratívákat vallanak magukénak.

Úgy érted, hogy a különböző földönkívüli csoportok?

Nem. Az emberek, akik ezekről az elpusztult bolygókról jöttek, vagy pedig elvesztették életképességüket - ez hozta ide a menekülteket a bolygónk felszínére. A különböző titkos földi kormányzat szindikátusainak csoportjai pedig különböző elképzelésekkel rendelkeznek arról, hogy kik voltak ezek az emberek, különböző narratívákat állítottak fel, amelyek belepasszolnak bizonyos hitrendszereikbe.

Szóval nincs abszolút sztandard arra vonatkozóan, hogy pontosan mi történhetett, és nincs olyan pont, amiben mindenki egyetértene?

Így van.

Hát, ez eléggé frusztráló, de végső soron ez a végeredmény... Ha különböző emberek különböző dolgokat állítanak, akkor nem lehet mindenkinek igaza. Pontosan úgy, mint a vallás esetében. Jelentheti ez azt is, hogy ezek a narratívák valamiféle vallás részét képezik?

Igen, nagyon is!

Egy bizonyos értelemben, ezek vallásos elképzelések.

Nos, vannak ugye ezek a különböző titkos földi kormányzathoz kötődő szindikátusok, amelyeknek különböző okkult gyökerei vannak és képesek bármit hozzákötni a saját okkult hagyományaikhoz, hitrendszereikhez.

A történelem egy bizonyos változatát a belső földi emberek elmondták neked - a saját információikra alapozva. Elmondásuk szerint, néhány csoport 17-18 millió éve van itt. Ez bizony elég hosszú idő. Ez azt is jelentheti, hogy bármi is történt ezzel a Szuperfölddel, az már messze az után történt, hogy ők már itt voltak.

Pontosan.

Az ő perspektívájuk tehát nagyon-nagyon érdekes. Korábbi epizódokban elmondtad, hogy eléggé idegesek voltak, amikor az elpusztult bolygókról – a Szuperföldről és a Marsról – menekültek érkeztek, és akiket végső soron átköltöztettek ide a Földre. Miért nem örültek ezeknek az újonnan érkezőknek?

Azért, mert az újonnan jövők nagyon agresszívek voltak és azon nyomban elkezdtek érvényesülni és keveredtek a bolygó felszínén természetes úton létrejött emberekkel: keveredtek az összes többi csoporttal. Ennek eredményeképpen végül egy eléggé kevert faj jött létre. A belső földiek szerinte ez a kevert faj él ma a bolygó felszínén.

És ez az agresszvitás az, ami a belső földiek szemében veszélyessé tesz minket?

Igen. Az a véleményük, hogy kiszámíthatatlanok és veszélyesek vagyunk.

Szeretnék egy kicsit visszatérni arra, amit Bruce mondott nekem. Ugyanis sokan megkérdezhetik: "hogyan lehetséges, hogy a Szaturnusz körű épített gyűrű valójában egy fegyver lenne?" Szeretném ezt egy kicsit megmagyarázni az alapján, amit Bruce-tól hallottam.

Az egész olyan, mintha Tesla földrengés-gépét vennénk. Ha visszamegyünk az időben és megnézzük, amint római katonák masíroznak a hídon, azt láthatjuk, hogy ritmus nélkül, szabálytalan lépésekkel kelnek át rajta. Hiszen ha a katonák azonos sebességgel, egyszerre lépdelve haladnának át, akkor a híd elkezdene rázkódni és végül összedőlne. Tesla földrengés-gépe ugyanezen elv alapján működik. Ütések ritmikus sorozata, amiből aztán egy rezonancia keletkezik és ez végül hatalmas földrengéshez vezet.

Bruce elmondta, hogy a gyűrűt arra tervezték, hogy pulzálást bocsásson ki a Szaturnusz felé és ezek a pulzálások visszahatnak a gyűrűre, majd újra vissza a bolygóra. Létrejön egy hihetetlen mértékű töltés és aztán a gyűrű képes odairányítani a sugarat a 3 dimenziós űrbe, ahová csak akarják. Alapvetően bárhová képesek ezt a sugarat háromszögelni. Ez elég szörnyen hangzik, nagyon hasonlít ahhoz a mozifilmhez, amit mindannyian ismerünk és szeretünk, vagyis a Csillagok háborújában látottakhoz.

Így van.

Bruce külön is megemlítette, hogy a Csillagok háborúja nem egyszerűen csak egy fikciós történet, hanem van benne némi nyilvánosságra hozatal is. Hiszen amikor a Szaturnusz gyűrűiről beszélünk - amik képesek lennének egész bolygókat elpusztítani - az eléggé hasonlít arra, amit a filmben láthatunk.

Igen. Nagyon sok pici kis figyelmeztetés található a Csillagok Háborúja filmekben. A birodalmi hajók némelyike eléggé hasonlít a Sötét Flotta űrhajóihoz. Továbbá bizonyos koncepciókat az Erőről és a sötét sith lordokról nagyon hasonlónak találtam a szindikátusok különböző kultuszaihoz, vagyis az "illuminátus" csoportok hitrendszeréhez, ugyanis ők nagyon erősen hisznek a „Forrásmező sötét oldalában”. Mint amikor a filmben az mondják, hogy "az erő legyen veled."

A következő epizódban megpróbálunk jobban belemerülni és utánajárni annak, hogy mi is történt pontosan a Hold-dal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése