2016. június 2., csütörtök

Kozmikus Közzététel - IV/7.

A GAIA TV NÉZŐINEK KÉRDÉSEI / 3. RÉSZ – A sorozat újabb epizódjában ezúttal megint nézői kérdések kerülnek megválaszolásra. Terítékre kerülnek a Zecharia Sitchin-féle elméletekben szereplő Nibiruval illetve X-bolygóval kapcsolatos találgatások, ehhez kapcsolódóan pedig megtudhatjuk azt is, hogy milyen égitestek találhatók a Naprendszerünk legkülső részén. Szó lesz kapcsolatfelvételekről, az emberiségnek a tudatosságváltásban játszott szerepéről és arra is választ kaphatunk, hogy a Gömb Lények miért nem adnak gyakrabban hírt magukról és miért nem veszik fel közvetlenebbül a kapcsolatot a földi emberiséggel.


1. kérdés - „Nagyon sokan kérdeznek a bináris csillagrendszerről (mármint, hogy a Naprendszerünk valaha bináris csillagrendszer volt és két nappal rendelkezett – szerk.) és hogy ezzel kapcsolatban lehetséges-e még egy nagyméretű bolygó jelenléte a csillagrendszerünkben. Tudom, hogy már legalább az 1980-as évek óta beszélnek erről az eshetőségről. A belső földi emberek szolgáltak-e bármilyen információval az X-bolygóra vonatkozó idővonallal kapcsolatban?”

Corey: Amit az X-bolygóval kapcsolatban el tudok mondani, hogy volt információnk arról, hogy a Kuiper-övön belül az ekliptika síkján, illetve azon kívül nagyobb égitestek találhatók.

Wilcock: Amikor azt mondod, hogy "nagyobb", pontosan mekkora égitestekre kell gondolnunk?

Nagyobbra, mint a Föld. Ezek a gravitációs erők hatására formálódtak gömbbé. Információval szolgáltak arról, ahogy ezek az égitestek pont úgy érnek a közelünkbe és lépnek be a Naprendszerünkbe, mint ahogy a hosszúperiódusú üstökösök teszik. De... arról nem kaptam semmilyen információt, hogy létezik egy X-bolygó úgy, ahogyan azt mostanság tálalják az interneten.

 

Nos, nyilvánvaló, hogy a kérdező itt a klasszikus Zecharia Sitchin-féle elméletre volt kíváncsi. Sitchin ugye a sumér agyagtáblák alapján azt a következtetést vonta le, hogy van egy Nibiru nevű bolygó, ami állítása szerint ovális pályán mozog és 3600 évenként halad el itt. Az elmélete szerint, amint a Nibiru belép a Naprendszerünkbe, katasztrófális eseményeket okoz a Földön.

A titkos űrprogramok magasabb rangban szolgáló emberei illetve az okostömbökön szereplő információk összeállítói említették még nekem a kettős csillagrendszer elméletét is, amit néhányan nemezis csillagnak neveznek. Erről azt mondták, hogy valaha a miénk is egy bináris csillagrendszer volt, és hogy van egy barna törpe a heliopauzán kivül. Ez minden, amit az X-bolygóval kapcsolatban el tudok mondani.

Tehát akkor cáfolod Zecharia Sitchin modell-jét a 3600 évente visszatérő Nibiru-ról?

A legutóbbi belső földi találkozó alkalmával azt az információt kaptam, hogy a Zecharia Sitchin-féle narratíva nem pontos. Lényegében egy olyan narratíva, amit ezek a bűnöző, szindikátus csoportok toltak előtérbe.

Ennek ellenére, azért amit említettél, az egy lezáratlan dolog, hiszen az Anunnaki nyilvánvalóan létezik, a drákonidákról meg már itt is sokat beszéltünk. Tehát valamennyi igazság azért csak van benne.

Igen. Mindig van benne valamennyi igazság. Ahogy korábban is mondtam, az ősi idegenekre vonatkozó elmélet valóban igaz, és találhatók benne értékes elemek. Részét képezi bizonyos titkos földi szindikátusok hitrendszerének, amit azért toltak előtérbe, mert ezeket az elgondolásokat a mi hitrendszerünknek is részévé akarták tenni. A belső földi civilizáció ezt állította erről. Én is elvégeztem a magam kutatását és megpróbáltam feltérképezni a Zecharia Sitchin-féle információkat. Nem vagyok nyelvész, sem pedig tudós, nem vagyok az ősi sumér szövegek szakértője sem, de nem találtam semmit a tudósok által használt fordításokban, ami szerepelt volna Sitchin könyveiben...

Vagyis azt mondod, hogy Zecharia Sitchin fordításai lényegében nem pontosak, és valójában nem az szerepel a szövegekben, mint amit ő kihámozott belőlük?

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a helyzet.

Tehát akkor az egész lényegében egy lélektani hadviselés-szerű, szándékosan kreált dezinformációs kampány része.

Így van.

2. kérdés – „A főáramlatú tudomány végre elismeri, hogy van egy nagy tömeggel rendelkező, kilencedik bolygó a Naprendszerünkben, aminek hatalmas elliptikus pályája van. (Éppen erről beszéltünk az imént) A kérdésem Corey-hoz a következő lenne: ez a bolygó belül van-e azon a védőkorláton, amit a gömb lények húztak fel a Naprendszerünkben? Ha nem, akkor minek kell történnie ezzel a bolygóval ahhoz, hogy keresztülhaladhasson a Naprendszerünkön?”

Ez a korlát a heliopauzánál található- azon a részen, ahol a Nap elektromágneses hatása véget ér. A heliopauzánál a mi Napunk hatása véget ér és elkezdődik más csillagok hatása, illetve innentől kezdődik a nyílt űr is.

Ez a védőkorlát mennyivel nyúlik távolabbra a heliopauza határánál?

Valószínűleg jó pár parkolóhelynyivel :)

Tehát sokkal kiterjedtebb annál, mint ahol maguk a bolygók vannak?

Így van.

A kérdés második fele elismeri, hogy létezik egy kilencedik bolygó. Azok alapján, amit korábban mondtál, nem úgy tűnik, mintha csak egyetlen bolygóról lenne szó, igaz? Vannak más, hatalmas méretű égitestek is arrafelé?

Igen, vannak. Nemrégiben elmagyaráztak nekem, hogy az elpusztult szuperföld – amit sokan sokféle néven emlegetnek (többek közt Maldek, Electra, Tiamat) – maradványainak csak egy nagyon kis része található az Aszteroida-övben. Az energetikai robbanás olyan hatalmas méretű volt, hogy a Kuiper-öv nagy része is ennek a bolygónak a maradványaiból tevődik össze – a bolygó óceánjaiból, illetve sziklás rétegeiből.

Azon nézők kedvéért, akik nincsenek képben, el tudnád mondani, hogy milyen kapcsolat köti össze az Aszteroida-övet, a Kuiper-övet illetve az Oort-felhőt?

Ok. Ahogy a sziklás bolygóktól haladsz tovább a gázbolygók felé, az első gyűrű, amibe beleszaladsz, az az Aszteroida-öv, ezt követően jönnek a gázóriások. És ezután éred el a Kuiper-övet. Majd ahogy még kijjebb haladsz, eléred az Oort-felhőt. A legtávolabbi hely, ami még a Naprendszerhez tartozik, az a heliopauza.


Azt mondod, hogy nem csak egy bolygó van a Kuiper-övön túl?

Igen. Ezek közül nagyon sok jégből áll. Nagyobbak, mint a Föld, és ezek jégbolygók.


Az ősi építő fajnak vannak ott építményei? Vagy pedig ezek a bolygók egyszerűen a felrobbant bolygó maradványai?

Ennek a felrobbant bolygónak a maradványai. Az ekliptika síkján találhatók illetve ahogy korábban mondtam, az ekliptika síkján kívül, és a hosszúperiódusú üstökösökhöz hasonlóan viselkednek.

Azt gondolom, hogy a nézők közül sokan egy kicsit frusztrálónak találhatják, hogy egyik oldalról elismered, hogy lehet olyasvalami odakint, amit a sumérok Nibirunak hívtak, ugyanakkor azt nem állítod, hogy élnének is ezen az égitesten. Találhatók-e jelenleg ezeken az égitesteken bázisok, vagy ehhez hasonlók?

Ahogy mondtam, semmilyen információval nem találkoztam és nem láttam semmilyen bizonyítékot sem arról, hogy lenne ott egy bolygó, ami 3600 évente megérkezik a közelünkbe és élnének rajta olyan lények, akik feltűnnének ebben a narratívában.

Azt mondod, hogy néhány ilyen objektum nagyobb a Földünknél. Meg tudod mondani, hogy kb hány ilyen méretű objektum lehet odakint?

Nem. De azt elmondták nekem, hogy valamikor a múltban 3 hosszúperiódusú üstökös is érkezett, amik nagy pusztítást végeztek itt. Nagyon régen közülük az egyik belecsapódott a Napba.

Gondolod, hogy egy hamis ufo-vallás létrehozásával sikerülhet megzavarniuk a közzététel folyamatát, és az emberek összezavarodnak, amikor a nyilvánosságra hozatal végül ténylegesen bekövetkezik? Mert valószínűleg nagyon sok ember összezavarodik majd a kérdésekre adott válaszaidat hallva.

Egykor én magam is össze voltam zavarodva. Igen, valószínűleg sok ember összezavarodik, vagy legalábbis a válaszaim esetleg kihívást jelentenek majd a meglévő paradigmáik számára. Mindannyiunknak meg kell változtatnunk a paradigmáinkat – nekem többször is meg kellett változtatnom a magamét. Akarnunk kell a fejlődést és nyitottnak kell lennünk, de közben használnunk kell az ítélőképességünket is. Én a saját tapasztalataimat osztom meg, mindazt amiben részt vettem. Nyilvánvaló, hogy vannak olyan információk, amikhez egyáltalán nem volt hozzáférésem a szolgálatom ideje alatt. Tehát lehetnek olyan információk, amikről egyáltalán nincs tudomásom.

Ha meg kellene becsülnöd, hogy hány órát töltöttél az okostömbök olvasásával, kb hány óra jönne ki?

Ezt lehetetlen lenne még csak megbecsülni is. Voltak olyan időszakok, amikor álló nap mást sem csináltam, csak olvastam.

Tehát volt olyan, hogy reggeltől estig, 16 órán keresztül semmi mással nem foglalkoztál.

Igen, különösen a kutatóhajón töltött időszakom alatt.

Az okostömbökön látottaknak mekkora hányada volt szöveges illetve videóinformáció?

Túlnyomórészt szöveges információk voltak. De voltak azért videók és képek is. És aztán persze az oldalak alján ott voltak a lábjegyzetek, különböző tudóscsoportok különféle nézőpontjainak bemutatása az adott témáról, amik persze a különböző szindikátusok nézőpontját is tükrözték. Egy átlagos földi közösségben is mindenki különböző nézőponttal illetve hitrendszerrel rendelkezik. Nincs ez másképp a különböző szindikátusok illetve titkos űrprogramok esetében sem.

Hogyan azonosították a különböző csoportokat? Neveik vagy kódjaik voltak?

Nem, egyszerűen csak fel voltak sorolva a különböző tézisek és nézőpontok. De nyilvánvaló volt, hogy melyik irányba hajlottak, melyik oldal felé húztak az információk. Nem töltöttem sok időt a lábjegyzetek olvasgatásával, mert azok rendkívül hosszadalmas és részletekbe menő tudományos információkat tartalmaztak és az nem igazán volt erős oldalam.

3. kérdés – „A Gömb Lény Szövetség miért nem küld a saját létezéséről egy sokkal közvetlenebb jelet az emberiség számára? Ha valóban az az érdekük, hogy az emberiség elkezdjen egy magasabb tudatosság irányába változni, akkor miért ennyire visszahúzódóak? Sok embernek egy sokkal erőteljesebb lökésre lenne szüksége a jó irányba, mint másoknak, de ez persze nem jelenti azt, hogy bennük ne lenne meg ugyanaz a spirituális minőség. Ez valamiféle teszt lenne?”

Teljes mértékben. A Gömb Lény Szövetség már most is „megálljt parancsolt” nekem abban, hogy tudósítani akarjak róluk, mert nagyon sok ember – ahelyett, hogy önmagára koncentrálna - inkább kifelé koncentrál és megpróbál kinyúlni feléjük az elméje segítségével. Néhányan még imádkoznak is hozzájuk... Ez az a genetikai programozottság, amin szeretnék ha végre képesek lennénk áttörni. Azt akarják tőlünk, hogy végre a saját lábunkra álljunk, befejeznénk a megmentőre való várakozást és inkább befelé tekintenénk. Azt akarják, hogy kijavítsuk és megoldjuk, amit meg kell oldanunk és magunktól boldogulnánk. Nem azért vannak itt, hogy ezt megtegyék helyettünk. Nem azért vannak itt, hogy azt mondják: "Ide figyeljetek, itt vagyunk! Most már tudjátok rólunk, hogy itt vagyunk. Megjött a Mikulás, úgyhogy kezdhetitek díszíteni a karácsonyfát." Nagyon világossá tették, hogy mindannyian legalább akkora szerepet játszunk a jövőbeni idővonalak és a közeljövő eseményeinek alakításában, mint az összes többi lény, aki részt vesz ebben a "Nagy Kísérletben".

Az embereknek nehéz lehet megérteni, hogy hogy lehet az, hogy te vagy az egyetlen ember, aki azzal lépett a nyilvánosság elé, hogy ezek a lények közvetlenül vették fel vele a kapcsolatot. Miért nem szélesebb körben, több emberrel történtek meg ezek a kapcsolatfelvételek?

De hát megtörténtek. Több emberrel vették fel a kapcsolatot, csak ők eddig még nem álltak nyilvánosság elé ezzel. Volt néhány ember, aki kapcsolatba lépett velünk itt-ott, de ezeknek az embereknek nem az a szerepük, hogy előálljanak. Sok jelentés érkezett olyan emberekről, akiket pizsamában vittek fel a Hold Műveleti Parancsnokságra, és aztán ott sétálgattak az épületben... Sokkal több minden zajlik tehát. Az emberekkel sokkal több minden történik, mint amit ők maguk képesek lennének felismerni. Általában, amikor a Kék Avian-ok először közeledtek hozzám, akkor ezt egy kvázi álomállapotban tették meg, hogy ne ijesszenek meg túlságosan. Általában először ezen az úton közelítenek az emberek felé. Elkezdenek egy energetikát vagy éppen egy jelet mutatni nekik, megnézik, hogy készen állnak-e, aztán pedig el fognak kezdeni álomállapotban közeledni feléjük. És ahogy olyan visszajelzések érkeznek hozzájuk, hogy ezek az emberek tényleg elég érettek és valóban készen állnak, elkezd több minden történni velük.

Mi a helyzet azzal a jelenséggel, amit orb-oknak hívnak?

Szerintem az egyik ok, amiért éppen velem léptek kapcsolatba - vagy amiért én kaptam engedélyt arra, hogy felvegyék velem a kapcsolatot – az volt, hogy egy olyan programban nőttem fel, aminek részeként kiképzést kaptam, és kapcsolatba kellett lépnem, illetve találkoznom kellett más lényekkel. Ezek a kis gömbök megjelennek az emberek házaiban - miközben azok csak lesik a mutatványt- és azt mondják nekik: "Igen, tényleg létezem. Most pedig kelj fel szépen és változtasd meg a világot"... Általában az emberek nem tesznek csak úgy ilyesmit, megfelelő kiváltó ok nélkül. Motiválnunk kell saját magunkat és meg kell oldanunk a saját gondjainkat, és nem pedig várakozni a különböző megmentő lényekre és csoportokra. Túl kell haladnunk ezen a genetikai programozottságunkon, hogy folyton vezetőkre és megmentőkre várunk.

Amikor arról beszéltél, hogy különbözőképpen vehetik fel a kapcsolatot az emberekkel, akkor említetted az orbokat...

Igen. Sokan látnak orbokat. Talán ez a legjellemzőbb mód, ahogyan kapcsolatba lépnek az emberekkel.

Mi történik ilyenkor?

Hát, például éppen egy szobában tartózkodsz, aztán meglátsz egy orbot ide-oda cikázni körülötted, vagy éppen megállni és hirtelen eltűnni. És ekkor arra gondolsz: "Wow, ez egy nagyon érdekes élmény volt." Sokan tudatosan is kommunikálhatnak ezekkel a gömbökkel. Nagyon sok ember viszont fel sem ismeri, hogy amikor ilyen gömböket lát, akkor néha ezzel egyidejűleg egy kommunikáció is zajlik – a saját felsőbb énjükkel kommunikálnak. Nem érzékelik tudatosan a kis gömbbel folytatott kommunikációt.

Ha a Cabal követi azokat a szabályokat, miszerint nem működhetnek teljesen titokban, hanem ezt-azt el kell mondaniuk nekünk arról, hogy miket művelnek, akkor ezeknek a pozitív lényeknek miért kell olyan szabályokat követniük, hogy bujkálniuk kell és nem fedhetik fel magukat előttünk?

Nos, ez igazából nem arról szól, hogy a Cabal-nak szabályai lennének arról, hogy meg kell mutatniuk a tevékenységüket. Hanem inkább arról szól az egész, hogy így manipulálják a mi tömegtudatosságunkat. Ugyanis a tömegtudatosságunk képezi az ő hatalmuk és varázslatuk alapját. Megmutatják nekünk, hogy mit művelnek, így aztán mi azt fogjuk manifesztálni, amit ők akarnak, hogy manifesztáljunk.

Úgy tűnik, hogy bármilyen negatív is az az energia, amit ezekkel a dolgokkal generálnak, nem tudják előidézni ezt anélkül, hogy valamiféleképpen ne mondanának el nekünk bizonyos dolgokat a tevékenységükről. Ez az egyik fő alapelve a Loosh-nak, ugye?

Hogy egy kicsit kontextusba helyezzük az egészet, a gömb lények nem lépnek kapcsolatba a Naprendszerünkben tartózkodó más - tőlünk sokkal fejlettebb - földönkívüli lényekkel illetve a föld alatt élő ősi szakadár civilizációkkal sem. Nem válaszolnak a köszöntésükre, nem beszélnek velük, figyelmen kívül hagyják a kommunikációs kísérleteket. Szóval, ha odakint vagy és elutasítottak, akkor csatlakoznod kell a klubhoz. Több tucatnyi lény van, aki nem tud kapcsolatba lépni velük.

4. kérdés"Azon kívül, hogy segítünk megemelni mások rezgésszintjét, mi mást tudunk még tenni, hogy előmozdítsuk a teljes nyilvánosságra hozatal folyamatát és segítsünk a társadalomnak beindítani ezeket a változásokat?"

Nagyon érdekes kérdés egy nagyon érdekes időszakban. Jelenleg, ha nem veszed észre magad körül, hogy erősen csepegtetik a közzététellel kapcsolatos információkat, akkor nagyon mély tagadásban élsz. Van egy narratíva egy bizonyos típusú közzétételről, amit most nagyon erősnek tolnak az arcunkba, és ha mi nem állunk ki és nem adjuk tudomásukra, hogy mi igenis teljes közzétételt szeretnénk, akkor félő, hogy ezt (a korlátozott közzétételt) kell elfogadnunk majd. Hogyan tegyük ezt? Egyesítenünk kell az erőinket. Felül kell emelkednünk a különböző viszályokon, a „személyes igazságokon” vagy hogy alapvetően egyetértünk vagy nem értünk egyet a másik ember meggyőződéseivel.

Lényegében azt kell tennünk, mint amit a Cabal tesz. Mert ők annak ellenére, hogy rengeteg különböző hitrendszerben hisznek, megtalálták a közös céljaikat. És a lakosságnak csupán egy nagyon kis százaléka – kb 1%-a - teszi ezt a többi 99% kárára? Csak képzeljük el, mi mindent érhetnénk el együtt, közösségként, ha sikerülne egységet teremtenünk a közösségen belül, és annak ellenére, hogy egyetértünk vagy sem bizonyos dolgokban, de a közös célokra és a közös „ellenségre” fókuszálhatnánk. A tömegmeditációk nagyon jók, de hogy hosszútávon is sikerüljön megemelni a saját magunk illetve mások tudatosságát, azt a mindennapi életben tanúsított viselkedésünk által kell megtennünk. Rövid távon viszont mindannyiunknak egy kicsit vásárra kell vinnünk a bőrünket.

Hogyha a teljes közzétételről beszélünk, akkor ennek kapcsán mondjuk egy átlagember relatíve tehetetlennek mondható. Mondhatjuk, hogy geopolitika erők állnak az egész ténykedés mögött, akiknek a hatalma messze meghaladja a miénket. EMP-jük van, le tudják kapcsolni az energiaellátást, le tudják állítani az internetet. Van egyáltalán olyasvalami, amit a nézők is meg tudnak tenni? Úgy gondolom, hogy nézők többsége hisz neked – mert ellenkező esetben nem valószínű, hogy néznék ezt a műsort. Nem csak ülnek a képernyő előtt és nevetnek rajtad, mint mondjuk a szkeptikusok tennék, hanem tényleg hisznek abban, amit mondasz. Ez így azért egy elég erőteljes koalíciónak számít. Tudnak-e valamit ők is tenni azért, hogy végül a teljes közzététel valósuljon meg?

Igen. Beszéltünk róla korábban, hogy az elit nyíltan mutat be bizonyos dolgokat, hogy ezzel manipulálja a tömegtudatosságunkat. Az egyik legfőbb dolog, hogy szépen elködösítik annak a megértését, hogy a társteremtő tudatosságunknak hatalma van, és mi rendelkezünk ezzel a hatalommal. Úgy értem, ez az egyetlen módja annak, hogy uralkodjanak felettünk. Használhatjuk ezt a társteremtő tudatosságot arra, hogy azt az idővonalat manifesztáljuk, amin a teljes közzététel valósul meg.

Ez így nagyon hivatalos megfogalmazásnak hangzik.

Igen, de gondolj csak bele, hogy a műsoraidban és előadásaidban te is hányszor beszéltél már a tömegmeditációk valóságra gyakorolt közvetlen hatásairól? Te is és én is beszéltünk azokról a tudósokról, akik bebizonyították már, hogy egy kísérlet során a megfigyelés hatással van a kísérlet végkimenetelére. A tudat képes hatást gyakorolni a valóságra. És ha hiszed, ha nem, az végül megvalósul. A Gömb Lény Szövetség, a belső földi csoportok, de még a Titkos Űrprogram Szövetség is elmondta nekem, hogy csak néznek és csodálkoznak azon, hogy az emberiség - a már eddig is megkapott információk birtokában - miért csak ül otthon és várja a megmentőket és az emberek miért nem vonulnak ki inkább az utcára?

Jó lenne, ha tőlünk is hallanának arról a kezdeményezésről, hogy teremtsünk egységet a közösségen belül, tegyük félre a különbözőségeinket és fókuszáljunk a teljes közzétételre, nem csak meditációk révén, hanem például kezdjenek el előállni olyan, főáramlathoz tartozó emberek is, akik hitelesnek tekinthetők és akiknek az információit nem lehet csak úgy félrehajítani, mint egy villáskulcsot. Ők elkezdhetnék végre gondolkodásra késztetni az embereket. Aztán szélesebb körben is elkezdhetnék terjeszteni az ilyen típusú információkat, szélesíteni a tudatosságukat és az alvó tömegek tudatosságát a mi oldalunkra állíthatnák. A tudatosságunk olyan, mint egy hajó kormányrúdja. Hatással lehetünk arra, hogy a hajó melyik irányba haladjon. Ezt mindhárom csoport nagyon világosan kifejtette nekem.

5. kérdés - „Nagyon sokan szeretnének kapcsolatba kerülni akár belső földiekkel, akár pozitív földönkívüliekkel olyan hamar, amilyen hamar csak lehetséges és tanulni tőlük. Nagyon rég óta várunk már arra, hogy ez megtörténjen. Van-e bármilyen mód arra, hogy felgyorsítsuk az első kapcsolatfelvételt azon felszínen élő kisebb csoportok számára, akik már felkészültek erre?”

Én azt mondanám erre, hogy hagyjuk abba a rájuk való koncentrálást és kezdjünk el inkább magunkra koncentrálni. Ha valóban készen állsz rá, több mint valószínű, hogy meg fog történni. De kiterjeszteni az elméd és szándékosan keresni őket, amikor még nem állsz rá készen... Sok esetben azt gondolod, hogy készen állsz, pedig nem. Nagyon óvatosnak kell lenned, amikor az első kapcsolatfelvétel lehetőségét keresed. Hiszen, ahogy korábban is mondtam, óvatosnak kell lenned azzal, mit kívánsz.

Mindenki egy csodálatos élményben akar részesülni. Egy földöntúli dolgot akar megtapasztalni, de az egész nagyon gyorsan átválthat valami másba... Sokkal nagyobb dolognak a részesévé válhatsz, ami messze nagyobb annál, mint amit igazán akarnál. Nagyon hamar introvertált személlyé válhatsz, aki nem szeret emberek előtt szerepelni, és minden héten kamera elé állni. Lehetséges, hogy ezzel kikerülsz a komfortzónádból és belekerülsz egy olyan helyzetbe, amiben nem tudod, hogy mi fog történni.

Az emberek azt gondolják, hogy ha egyszer megtörténik velük a kapcsolatfelvétel, az csodálatos kozmikus magasságokba repíti őket. Az univerzum törvényei megengedik a negatív lények számára, hogy ha valakivel megtörténik ilyen eset, akkor ellencsapással válaszoljanak? És ha igen, akkor mivel kezdődne egy ilyen ellencsapás? Mi történik ilyenkor az adott személlyel?

Mondjuk meglátogatják a hadseregtől, a fekete projektektől, különleges hozzáférésű programok csoportjaitól és más csoportok figyelmét is felkeltheted. Ilyenkor soha sem csak egyetlen csoport figyelme terelődik rád...

Vannak-e olyan technológiái a Cabal-nak, aminek segítségével tudomást szerezhetnek arról, hogy valaki kapcsolatba lépett földönkívüliekkel? Van-e lehetőségük rá, hogy detektálják ezeket az eseteket?

Oh, persze.

Akikben ilyen kérdés fogalmazódik meg, azok talán azt gondolják, hogy egy hermetikusan zárt környezetben élnek, holott ezzel éppen hogy részévé válnak egy olyan közösségnek, ami nagyon is tisztában van azzal, hogy mi történik.

Így van.

Lehetséges az, hogy akivel ilyesfajta kapcsolatfelvétel történik, elkezd negatív szándékú letöltéseket kapni, és éppen ennek hatására hinni, hogy akikkel kapcsolatba lépett, azok pozitív szándékúak?

Oh, igen. Az egyik legfőbb dolog, amit a hadsereg különleges hozzáférésű programjai végeznek, hogy előjönnek az „Isten hangja” technológiával, elkezdik zaklatni az embereket és zavart kelteni a köreikben – egymásnak ellentmondó információkat adagolnak nekik. Pszichológiai hadviselésbe kezdenek és ennek hatására az emberek az gondolják magukról, hogy megőrültek. Vagy mondjuk a családjuk gondolja róluk, hogy megőrültek.
Több könyvet lehetne megtölteni a piszkos trükkjeik felsorolásával.

6. kérdés - „Ezek a belső földi emberek 4D-sek, vagy pedig hozzánk hasonlóan 3D-sek, csak sokkal fejlettebbek nálunk?”

4D-sek. Ezt is világosan kifejtették nekem a legutóbbi belső földi tanáccsal lezajlott találkozóm során, illetve a maják szakadár civilizációja is elmondta nekem, hogy ők is 4D-sek. Már azelőtt tudtam erről, mielőtt ténylegesen találkoztam volna velük.

Ha valóban igaz amit mondasz, akkor ez alapján nagyon-nagyon sok olyan lény él odakint, akik szilárd testtel rendelkeznek.

A denzitásnak a rezgési frekvenciához van köze.

Amikor például megérintetted a belső földi papnő, Kaaree kezét, akkor nem csak egy „felhőn” nyúltál át?

Nem.

Vagyis 4D-sek, és a testük valamilyen szinten szilárd anyagból épül fel.

És valójában mi is – legalább is az alapján, amit nekem mondtak erről – már legalább az 1920-as, 1930-as évek óta egyfajta átmeneti állapotban vagyunk a 3D és 4D között.

A földönkívüliek is hagynak hátra testeket? A legjobb példa erre talán a Roswell-i eset. Egy 4D-s lény is hagyhat hátra hullát maga után? Vagyis ők is hús-vér lények?

Igen, igen.

Ha a Cabal-t és a hozzá kötődő csoportokat vesszük alapul, akkor vannak köztük olyan 3D-s lények, akik földönkívülinek tűnnek, vagy pedig a legtöbbjük inkább 4D-s földönkívüli?

A legtöbbjük 4D-s. Vannak köztük, akik olyanok, mintha egy kereskedő faj lennének – nagyon-nagyon 3D-s típusú lények...

De általánosságban a 3D-s, 4D-s, 5D-s csoportokról szólva, nagyon sokféle csoport létezik. A Szuperföderációban például sok csoport Őrzőként tekint saját magára, és ők 4D-5D-sek. Nagyon sok előfeltételezés van arról, hogy mik is valójában a különböző dimenziók, denzitások, mi történik a dimenziók között, és hogy a dolgok egyszerűen csak láthatatlanná válnak más dimenziókban... Nagyon sok információra lesz szükségünk a közeli jövőben, ami ezzel kapcsolatban nagyon sok elnevezésről fogja megváltoztatni majd a nézőpontunkat.

A hagyományos judeo-keresztény nézőpont alapján, amikor felemelkedsz az emberi evolúció következő szakaszába, akkor egy energialabdává változol át. Viszont ez az általad elmondottak alapján és a megfigyelésekhez képest félreértelmezésnek tűnhet.

Így van. Az egész folyamat sokkal inkább egy tudatosságváltásról szól. Amint ez a rezgésen alapuló tudatosságváltás megtörténik, ott az adott környezet is magasabb rezgési frekvenciájúvá változik. Nagyobb hozzáférésed lesz ahhoz, hogy a tudatosságoddal manifesztálni tudj dolgokat a valóságodban.

Vagyis továbbra is húsból és vérből állsz majd, de tudsz majd a vízen járni, levitálni, manifesztálni különböző dolgokat?

Igen, olyasmiket tudsz majd tenni, amik jelenleg varázslatosnak tűnhetnek a számunkra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése