2016. június 2., csütörtök

Kozmikus Közzététel - IV/5.

"ISTEN HANGJA" TECHNOLÓGIA – A Cabal az elmekontroll egyik eszközeként kifejlesztett néhány olyan technológiát, amivel hatékonyan célba lehet venni bizonyos embereket és a távolból álmokat, hangokat, sőt egész jeleneteket sugározhatnak egyenesen a kiválasztott egyének elméjébe. A most következő epizódból megtudhatjuk Corey-tól, hogy az „Isten hangja” néven futó technológiát számos különböző területen alkalmazzák a Fekete Projektekben. Szó lesz az eszközök technikai részleteiről, valamint az emberi elmére gyakorolt hatásairól.


Ebben az epizódban egy rendkívül ellentmondásos témával fogunk foglalkozni, ami sokak számára talán nyugtalanítónak tűnhet majd - az "Isten hangja" technológiával. Először történelmi, majd néhány nagyon fura technológiai vonatkozást fogunk megvizsgálni.

Ha visszamegyünk az időben a Cabal eredetét kutatva, akkor úgy tűnik, hogy olyan egyiptomi, babiloni misztériumiskolákkal van dolgunk, amik a rómaiak egyiptomi hódítása után beolvadtak a Római Birodalomba. Az alexandriai könyvtár anyagát átvitték a Vatikánba, majd aztán átköltöztek Angliába. Dokumentálva van, hogy a Krisztus utáni első évezred elején rómaiak érkeztek Angliába. Megalapították Bath városát, amelyben még mindig üzemel a római fürdő. (http://vilagutazo.blog.hu/2012/03/02/bath_anglia_furdovarosa).
Ezt követően úgy tűnik, hogy Anglia lett az európai műveleteik fő bázisa. A keresztesháborúk a XI. században kezdődtek és a Cabal ekkor kezdett el mélyebben foglalkozni az Asszaszin nevű csoporttal (http://pirospirula.blogspot.hu/2012/12/a-kommunista-ugynok-techno-reneszansza.html)

Van-e információd arról, hogy hogyan kezdtek el drogokat használni (pl hasist), amik segítségével orvgyilkosokká képezték ki ezeket a férfiakat?

Az a csoport, amelyet illuminátusoknak, vagy okkult bűnözői szektáknak nevezünk már évezredek óta foglalkoznak az elmekontrollal. Drogokat, traumákat, pozitív/negatív megerősítést és mindenféle különböző metódusokat alkalmaznak szó szerint évezredek óta.

Találkoztál-e arra utaló információval, ami szerint drogokat és traumát már az Asszaszin szekta idejében is használtak? Ezek segítségével olyan állapotba hozták az egyéneket, hogy szóbeli szuggesztiókat adhattak nekik. Később aztán nem emlékeztek erre a szuggesztióra, de mégis végrehajtották a kapott parancsokat.

Igen. Drogokat, szexuális erőszakot és más traumákat alkalmaztak az embereken fiatalkorukban, hogy a személyiségüket részekre bontsák. Ez egy nagyon ősi módszer arra, hogy létrehozzanak az emberekben kulcsszavakat (szerk. - aktiváló kódokat), amelyek segítségével visszajuttatják az adott egyént az egyik ilyen részszemélyiségébe, vagy úgy is mondhatjuk, hogy könnyen kezelhető személyiségébe, és aztán nem fog emlékezni a tetteire, nagyjából ugyanúgy, mint a mandzsúriai jelöltek esetében. Ez egy nagyon ősi eljárás.

Most egy olyan dolgot említettél, amiről nagyon sok embernek nincs tudomása. Sokan azt gondolhatják, hogy az MK-Ultra programozást a nácik fejlesztették ki és hogy ez egy viszonylag új dolog, amely nagyjából csak fél évszázada gyakorol hatást a világpolitika alakulására. Te viszont azt mondod, hogy ez egy nagyon ősi technológia.

Igen. Az MK-Ultra programozás gyökerei nagyon régre nyúlnak vissza és olyasmihez kapcsolódnak, amit ezek az illuminátus csoportok tagjai tettek a saját családjuk tagjaival sok-sok évszázadon keresztül. Nagyon is tisztában vannak ennek a mikéntjével, tudják hogyan működik és úgy döntöttek, hogy ezeknek az alapelveit alkalmazni kezdik a különböző programokban.

Találkoztam egy fickóval, aki egy rendkívül vagyonos családból származik. Elvitt egy olyan épületbe, ami számos szabadkőműves páholynak adott otthont. Megtudtam, hogy ezeknek az embereknek extrém mennyiségű verbális információt kell memorizálniuk, amit szó szerint fel kell mondaniuk – hihetetlen bonyolult és rendkívül hosszú szövegekről van szó. Ahhoz, hogy ilyen mutatványra képes legyen valaki, meg kell tanulnia egyfajta hipnotikus állapotba kerülnie?

Nos, igen. Képesnek kell lenniük rá, hogy hatást gyakoroljanak a tudatállapotukra. Ez kulcsfontosságú.

Beszéljünk egy kicsit arról, hogy mit tudsz ezekről a titkos társaságokról és az azokban zajló ceremóniákról. Kifejezett szándék van arra, hogy hipnózis állapotába vigyék az illetőt? Traumatizálnak embereket és ezáltal idézik elő a megváltozott tudatállapotot?

Azon kívül, hogy ilyen titkos társaságok megkíséreltek beszervezni, én magam nem jártam ilyen ceremóniákon. Én elsősorban technológiai területen dolgoztam, olyan technológiákról tudok, amiket arra használnak, hogy a távolból gyakoroljanak hatást az emberekre. Ezek valójában rádiótechnológiákhoz vagy mikrohullámú technológiákhoz hasonlóak. Teljesen lapos panelekből állnak, kb 36 × 20 cm, tehát kb laptop méretűek. Rá tudják irányítani egy bizonyos személyre egy emberekkel teli szobában és küldenek felé egy jelet, ami megrezegteti az adott egyén koponyáját illetve az agyának lágy szöveteit. Ennek hatására egy hangot fog hallani, de nem a fülén keresztül, hanem egyenesen az agyában. Ezt a technológiát nevezik "Isten hangjának".

A készülék egy állványon helyezik el, jön belőle egy kábel, ami egy dobozhoz van csatlakoztatva. A doboznak vagy egy mikrofonhoz hasonló része van, amibe beszélned kell, vagy pedig egy előre beprogramozott audiojelet küld. És volt egy harmadik összetevője is, amit ráirányítottak és megcélozták vele azt az egy adott embert. Volt továbbá ennek a készüléknek egy adatletöltő funkciója is, amihez egy komplett adatletöltő programot is kreáltak. A megalkotóit "programozóknak" hívták. Egész jeleneteket tudtak megalkotni, majd vizuális, hangi és szaglószervi élményként továbbították az adott ember irányába. Ők pedig érezhették, megízlelhették azt, amit ilyen módon beléjük programoztak. Amit ilyenkor megtapasztaltak, azt lényegében e technológia segítségével az agyuk stimulálásával hozták létre. Szóval teljes audio, vizuális, és szaglószervi hallucinációkat hoztak létre bennük.


A szabadkőműves dolgot azért hoztam fel, mert a magasrangú illuminátus informátorom, Jacob - akivel elég rég óta kapcsolatban vagyok - nagyon részletesen beszélt nekem erről. Azt mondta, hogy arra kényszeríteni embereket, hogy hosszú-hosszú szövegeket memorizáljanak, kitűnő módszer arra, hogy hipnotikus alanyokat hozzanak létre, akik elképesztő mennyiségű olyan információ tárolására lesznek képesek, amiknek ők maguk nem is lesznek tudatában. Szóval ez a technológia rendkívül sok időt vesz igénybe, rengeteg ceremóniával jár, de ugyanakkor hipnózis és rengeteg munka is szerepet játszik benne.

Meg egy elkötelezett résztvevő is kell hozzá...

Naná! E technológia működéséhez - amiről az imént beszéltél – szükséges-e valamilyen megváltozott tudatállapot?

Nem.

Tehát elméletileg bármikor bárkin alkalmazható?

Elvileg bárkin. Korábban ez a technológia csak rendkívül alacsony frekvenciájú, ELF-hullámok segítségével működött. Azonban mindkét esetben egy ún "virágzás-effektus" lépet fel, ami egy fényjelzéssel járt együtt. Még akkor is, ha kibocsátott sugár keskeny volt, ha bekapcsoltad ezt a fényt és minél távolabb álltál a faltól, annál nagyobb kör jelent meg a falon – ezt a jelenséget hívtuk "virágzás-effektusnak". Ez rádióhullámok, részecske sugarak és lézersugarak esetében is jelentkezett. Emellett a légköri változások is hatással voltak a különböző technológiák "virágzás-effektusaira".

Nos, ha Pete Peterson most itt lenne, rögtön elkezdene beszélni a fáziskonjugációról. Szerinte, ha van két sugarad, amiknek a virágzás-effektusa egy bizonyos területen belül esik, akkor ezek a sugarak később egy pontba sűrűsödnek és így egy forrásból akár 2-3 sugárral is célba lehet venni embereket.

Azóta már más technológiát alkalmaznak. Ez a technológia – természetesen a modelltől függően - csak látótávolságon belül volt működőképes. Látnod kellett a személyt és egy bizonyos távolságban, bizonyos méternyi távolságra kellett lenned tőle. Az újabb technológia viszont repülőgépekről, alacsony föld közeli pályán lévő műholdakról illetve drónokról üzemel. Még mindig egy bizonyos távolságon belül kell lenned az adott személyhez képest, de ez már képes áthatolni bizonyos anyagokon, például háztetőkön, de ez függ attól is, hogy milyen anyagból épült maga a ház. Néhány ember olyan szigetelést alkalmazott, amely megnehezítette ezt a fajta behatolást a házon keresztül. De maga a technológia úgy működik, hogy az egyén bent alszik az ágyában, egy drón pedig repked a háza felett, rákoncentrál erre a személyre, látja a hőkamerás adatokat, bekapcsolja a letöltés funkciót és egy álmot közvetít felé - egy teljes mértékben hamis élményt sugároz az adott személy fejébe.

Ki tudnád fejteni egy kicsit bővebben, hogy hogyan is zajlik ez az adatletöltés valójában? Az mondod, hogy az emberek olyan álmokat kapnak, amiket ezzel az Isten hangja technológiával sugároznak a fejükbe?

Nem csak hogy ezt, hanem olyanra is képes, hogy mondjuk itt ülsz előttem éppen és ha célba vesznek és azt akarják, hogy azt lásd, hogy valaki megjelenik itt a szobában és elkezd beszélni hozzád, akkor azt fogod látni. Olyannyira, hogy még az illető szagát is érezni fogod... De ez a technológia nem csak erre használatos, hanem például arra is jó, ha kapcsolatba akarnak lépni operatív személyekkel a "csatamezőn", vagy ha valaki az ellenséges vonalak mögé kerül, akkor ennek segítségével üzenetet, adatletöltéseket tudnak küldeni, mondjuk menekülési útvonalakról, hogy merre kell mennie ahhoz, hogy találkozzon az érte küldött mentőcsapattal. Kémek kaphatnak ilyen módon operatív információkat a munkájukhoz... Szóval nagyon sokféle alkalmazási területe van. Aztán amikor ez a technológia elterjedtebbé vált, a Fekete Projektekben dolgozók közül sokan elkezdték személyes célokra is használni – például az ex-feleségük új barátja ellen... Elkezdték támadni ezeket az embereket, így maga a technológia szinte mindennapos használat tárgyát képezi ezekben a csoportokban.

Mielőtt az első bennfentes kapcsolatommal találkoztam volna, és még mielőtt tudtam volna az Ufo-k létezéséről, történt egy nagyon ijesztő eset a családomban. Édesanyám egyik barátjának volt egy ismerőse Nevada államban és ez az ember Ufo-kat kezdett látni, vagy legalábbis valamiket, amik össze-vissza cikáztak az égen és a newtoni fizikába nem illő mozgásokat végeztek. Nem sokkal azután, hogy a semmi közepén elkezdte látni távcsövön keresztül ezeket a hajókat, hangokat kezdett hallani a fejében, és rendkívüli gonoszságot érzett, mintha egy szörnynek vagy valami hatalmas szörnyetegnek a hangját, a hörgését, a lépteit vagy láncok csörgését hallotta volna. Nagyon furcsa hőmérsékletváltozásokat érzékelt a szobában, olyan volt, mintha a levegő egyszerre nagyon hideggé vált volna. Vizuális hallucinációk jelentek meg előtte a szobában. Azt gondoltuk, hogy túl sok LSD-t szedett be, nem igazán tudtuk, hogy mi történik vele. Ez az ember aztán annyira megijedt, hogy egy nap a szó szoros értelmében, nem sokkal a hallucinációk kezdete után, bepattant a kocsijába, elhajtott és soha nem is tért vissza. Nem vitt magával semmit, teljes pánik lett rajta úrrá és elmenekült. Szerinted lehetséges, hogy célba vették? Megegyezhet ez azzal a jelenséggel, amiről az imént beszéltünk?

Lehetséges. A technológiát bioneurális illesztőegységnek nevezik. Gyakran használják arra, hogy segítségével kapcsolatba kerüljenek emberekkel, és meggyőzzék őket, hogy a hitrendszerüknek megfelelő vallási személyekkel tartanak fent kapcsolatot, például felemelkedett mesterek vagy különböző földönkívüliek üzeneteit csatornázzák. Szóval ezt a technológiát arra használják, hogy kapcsolatba lépjenek ezekkel az emberekkel és hanginformációt küldjenek nekik, illetve a letöltés funkciót is használják. Na mármost a letöltési funkció hosszú ideig tartó alkalmazása képes paranoid skizofréniát előidézni ezekben az emberekben - akiknél egyébként normál körülmények között soha nem fejlődne ki ez, illetve az agyukban sem lépne fel semmiféle kémiai egyensúlytalanság. Tehát teljesen normális embereken – akiknek semmilyen ilyen jellegű problémájuk sincs - ha alkalmazzák rajtuk ezt a technológiát, paranoid skizofréniát válthat ki belőlük.

Nos, amit most mondtál, az kisebbfajta robbanást idézhet elő, mert ez tulajdonképpen azt jelentheti, hogy sokakat - akik azt híresztelik magukról, hogy pozitív isteni lények üzeneteit közvetítik - valójában a távolból irányítanak e technológia segítségével és az üzenet, amit kapnak, szimplán valamely hárombetűs ügynökség propagandaüzenetei.

Tudom, hogy ez így van és ez jelenleg is zajlik. Ezt a technológiát továbbá hadviselésben az ellenségen is lehet alkalmazni. Különböző vallási személyek képeit vetítik ki, és az mondják, hogy a Nagy Kalifa vagy Allah visszatért, dobjátok el a fegyvereiteket és adjátok meg magatokat. És ez elég jól működött a számukra. Arra lett kifejlesztve, hogy a Blue Beam technológiával tandemben lehessen használni.

Azok kedvéért, akik nem tudják, hogy mi ez, el tudnád mondani röviden?

Néhány ilyen jelenség holografikus, de többségében technológia vezérelt. Van amelyiket a földről irányítják, van amelyiket az űrből és arra szolgál, hogy képeket hozzanak létre az égbolton, amit emberek nagy tömegei láthatnak és teljesen valósághű 3D-s képnek tűnik a számukra. Néhány ilyen technológiát kipróbáltak kisebb teszteken. A Blue Beam technológia nagy részét kivették a programból és már nem használják többé. Viszont az "Isten hangja" technológia használata jelenleg is nagyon elterjedt és nagyon sok különböző csoport használja a Fekete Projektekben.

Kanyarodjunk vissza az Asszaszinok rendjéhez egy pillanat erejéig. Úgy tűnik, hogy a drog ereje képes megváltoztatni az emberek tudatállapotát és ez kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy rávegyenek embereket arra, hogy olyan dolgokat tegyenek meg, amik alapesetben kívül esnek a normál erkölcsi határaikon. Az Isten hangja technológia megkönnyíti ezt a folyamatot? Lehetséges az emberekben létrehozni különböző mentális feltételeket, amik hasonlítanak a drogos vagy drogmámoros állapotokhoz?

Igen. Ez a technológia képes stimulálni az agy bizonyos részeit, ami így különböző kémiai anyagokat bocsát ki és ez depressziót okoz. Néha képes erre, persze ez függ attól is, hogy milyen erős az adott egyén személyes akarata, milyen erős személyiségről beszélünk. Ha azt akarják, hogy az ember egy rossz cselekedetet hajtson végre, akkor alkalmazzák rajta ezt a technológiát. Ha mindez pluszban még azzal is jár, hogy az egyén kémiai egyensúlya felborul, az csak annál jobban megfelel majd a programozók szándékaiknak. Aztán amikor az áldozatok elkezdenek gyógyszereket szedni a kialakult depresszióra, vagy szorongásra, az sok esetben még fel is erősíti e technológiák hatékonyságát.

Tanúja voltál-e személyesen is annak, hogy élesben alkalmazták volna ezt a technológiát?

Igen. Tanúja voltam olyan eseteknek, amikor ezt a technológiát arra használták, hogy belharcokat robbantsanak ki és szétbomlasszanak különböző csoportokat, akik olyan információkról beszélgettek, amit bizonyos emberek nem akartak nyilvánosság elé tárni. Egymás ellen fordították az embereket, akik aztán ennek hatására teljesen paranoiásak lettek. Továbbá olyan eseteket is láttam, amikor rávettek embereket, hogy elhiggyék, felemelkedett mesterekkel, illetve földönkívüliekkel állnak kapcsolatban. Ezeknek személyesen is tanúja voltam.

Az Isten hangja technológia mellett voltak még más technológiák is. Az egyik, ha jól emlékszem V2K vagyis Voice to Skull ("hang a koponyába") készülék névre hallgatott. Hallottál erről?

Igen, ez lényegében ugyanaz a technológia, mint amiről eddig beszéltünk.

Hogyan hat ez a koponyára? Megrezegteti?

Így van. Egy akusztikus frekvenciát okoz. Néhány ilyen technológia rezgést idéz elő a koponyában illetve a fülben található kisebb csontokat is megrezegteti.

Ugyancsak van egy másik lista a "viselkedést távolból irányító technológiákról". Hallottál erről a kifejezésről?

Ez egy összesítő név ezekre, és nagyban hasonlít a "viselkedés befolyásolás" elnevezésre.

Aztán itt van a LRAD (Long-range Acoustic Device – "Nagy Hatótávolságú Akusztikus Készülék"). Ez volt lényegében az, amiről mindeddig beszéltünk?

Igen, alapvetően azért nevezik "Isten hangja" technológiának, mert a használatuk során az emberek azt gondolhatják, hogy Isten, vagy pedig egy isteni létező hangját hallják.

Az utolsó név a listán pedig "DARPA szónikus projektor" néven szerepel.

Erről nincs tudomásom, de a legtöbb ilyen technológiát a DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) fejlesztette ki.

Ok. A következő dolog talán nyugtalanító lehet sokak számára és ha Pete Peterson itt lenne most, nagyon szívesen beszélne erről igen részletesen. Fontosnak tartom, hogy valamiféle egyensúlyba hozzuk a témát. Ezért megemlítenék néhány dolgot:

Először is, Peterson azt mondta, hogy az emberek 18-25%-ában nagy mennyiségben földönkívüli gének találhatók, és az elemkontroll technológiáknak ezeken az embereken szinte alig van hatásuk. Említetted korábban az egyén akaratát. Találkoztál-e bármivel, ami alapján el lehetne mondani, hogy bizonyos emberek kevésbé érzékenyek erre, vagy átestek valamiféle képzésen, ami „immunissá” tette őket erre?

Voltak olyanok, akik nagyon erős akarattal bírtak és nekünk azt mondták róluk, hogy az ilyen emberekre nem igazán van hatással ez a technológia. Továbbá az intuitív empata képzésemből tudom, hogy az erősebb spirituális kapcsolódással rendelkezők jobban ellenállnak ezeknek a hatásoknak. De ugyanakkor őket is be lehet csapni, mert sokan közülük eléggé elszálltak maguktól, túlzottan magabiztosak lettek, mondván, hogy ők spirituális védelem alatt állnak, és ilyesmik nem történhetnek meg velük.

És bárkin, akin alkalmazták ezt a technológiát, úgy érezhette, mintha a hang benne lenne a koponyájában. Érezhetted a koponyádban. Néha a koponya felmelegszik vagy a hatást egyenesen az agyadban érezheted. A hang, amit ilyenkor a fejedben hallasz, azt gondolod, mintha a te gondolataid lennének, de valójában ez egy másmilyen hang. Szóval tréningezned kellett, hogy rájöjj, mikor használják rajtad ezt a technológiát.

Mikor kezdték fejleszteni és mikor kezdték el a gyakorlatban is használni ezt a technológiát?

Azt hiszem az 1980-as évek elején már használatban volt, de nem tudom, hogy pontosan mióta használták már.

De lehetséges, hogy akkor már akár 20-30 éve használatban volt...

Lehetséges, igen.

Ha valaki nézte a mai adást, az arra gondolhat, hogy az a technológia, amiről itt ma beszélgettünk, azt jelenti, hogy a távolból sugarakkal bombázva az emberek távirányítású robotokká változtathatók, akik aztán parancsszóra merényletekre és gyilkolásra használhatók anélkül, hogy a saját elméjük ezt megvétózhatná. Ez minden esetben igaz, vagy azért lehetőség van megvétózni ezeket a távolból érkező sugarakat? Működhet-e a szabad akaratunk, ellenállhatunk-e a felénk sugárzott üzenetnek?

Megvan rá a lehetőségünk. Megvan az erőnk hozzá, hogy segítséget kérjünk a minket körülvevő emberektől. Van egy csoport, ami ilyen célba vett egyénekből szerveződött, sok emailt kapok tőlük – ezért is próbálok nagyon óvatosan fogalmazni. Sok esetben kérnek tőlem segítséget, és azt mondják: "célba vettek, megtámadtak ezzel meg azzal a technológiával", meg hogy "rávettek, hogy parancsra ezt vagy azt tegyem", "hogyan tudnék véget vetni ennek, hogyan állítsam le az egészet"... És nem tudok igazán segíteni nekik, mert nem tudom, hogy hogyan lehet ettől megszabadulni, vagy hogyan lehetne leállítani. Egyszerűen nem tudom...

Nos, a fura dolog ebben, hogy a paranoid skizofréniában szenvedők pontosan ugyanilyen tüneteket produkálnak.

Igen, és ahogy korábban is mondtam, e technológia hosszútávú alkalmazása paranoid skizofréniát idézhet elő.

De hogy tisztázzuk egy kicsit a helyzetet, ez a technológia nem csak arról szól, hogy a melletted fekvő embert ráveszi arra, hogy kést ragadjon és beledöfje a szívedbe.

Nem, nem.

Nem olyasmi, ami automata gyilkossá teszi az embert, mint az MK-Ultra?

Nem. Ahhoz hosszú évek kondícionálásán és programozásán kell átessél. Ha eleve egy negatív beállítottságú vagy olyan típusú személy vagy, hogy embereket ölnél, akkor ki lehet váltani belőled, hogy ezt valóban meg is tedd. Ha viszont jószándékú vagy, és normál esetben soha sem tennél ilyet, akkor nem lesznek képesek a saját belső értékítéleted ellen fordítani, és rávenni ilyesmire.

Tehát akkor lényegében elmondható, hogy ez a technológia egy sugalmazás, egy olyan jellegű befolyásolás, amire hallgathatunk, vagy akár figyelmen kívül is hagyhatjuk és elutasíthatjuk.

Így van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése