2016. június 2., csütörtök

Kozmikus Közzététel - IV/9.

A "SZEMÉLYISÉGVÁLTÓ PROGRAM" – Ebben az epizódban egy olyan programról lesz szó, aminek résztvevőit gyerekkoruktól kezdve szociopatának illetve pszichopatának képzik ki. A programból kikerülve ezekből az emberekből bomlasztók, beszivárgók és manipulátorok lesznek, akik a társadalom minden területébe beépülve azon munkálkodnak, hogy szétzúzzanak minden előremutató kezdeményezést és a dolgokat a saját illetve a titkos programok mögött állók alantas céljainak megfelelően alakítsák.


A most következő epizódban a Cabal egyik legféltettebb titkával fogunk foglalkozni. Egy programmal, amit "Személyiségváltó Program" néven ismernek. Ez egy különösen fontos témakör, és nagyon fontosnak találom, hogy mindenki megértse, mi is ez valójában. A nyilvánosság számra ismeretes az a tény, hogy járkálnak köztünk olyanok, akiket "szociopatának", vagy "pszichopatának" neveznek. Van egy mítosz arra vonatkozóan, hogy a pszichopaták mindig erőszakosak, de ez nem minden esetben igaz. Mi jellemzi azokat a pszichopatákat, akikkel a mindennapi életünkben találkozhatunk? Milyen tulajdonságokat jelenítenek meg?

Nos, sokak számára ez már nem különösebben számít titoknak és sokan ismerik ennek a tüneteit: bármilyen érzelmi vagy fizikai fájdalommal szembeni empátia teljes hiánya árulkodó jelnek számít. Továbbá szintén utalhat erre az a mód, ahogyan az állatokkal és a gyerekekkel viselkednek. Nagyon sokan közülük megtanultak rendkívül jól elvegyülni, nagyon jól megtanultak hamis érzelmeket, empátiát hazudni. Szóval egy átlagember számára nem könnyű azonosítani őket. Egészen addig, amíg nem töltesz el némi időt a társaságukban, nagyon nehéz őket beazonosítani.

Egyetértesz azzal az általánosan elterjedt nézettel, miszerint ezek az emberek (a szociopaták) általában elbűvölőek és nárcisztikusak? Általános jellemzőjük, hogy barátságosak, kellemes megjelenésűek, társaságkedvelőek és extrovertáltak?

Pontosan így van.

Mondj egy példát nekünk egy erőszakmentes, mindennapi szociopatára, aki ezekkel a jellemzőkkel rendelkezik.

Alapvetően egy olyan szélhámost kell elképzelnünk, aki mindig eléri, amit akar anélkül, hogy erőszakot alkalmazna, inkább manipulál, miközben egyáltalán nem viseltetik empátiával illetve nem törődik azzal, hogy a szélhámos cselekedetei milyen következményekkel járnak másokra nézve, akár érzelmileg, akár mondjuk pénzügyileg.

Szerinted a társadalom egyre inkább tudatába kerül annak, hogy ilyen emberek valóban léteznek?

Igen, ez néha eléggé nyilvánvalónak tűnik a közösségi média illetve az internet kapcsán, vagyis a téma meglehetősen erősen képviselteti magát. Tudunk ugye az internetes trollokról, tudunk a szociopatákról és tudjuk, hogy általában, ha hatalomra kerülnek, mit művelnek a világgal.

A hagyományos statisztika azt mutatja, hogy a férfiak 4%-a, a nőknek pedig 2%-a mondható szociopatának. Ugyanakkor az internetes trollokra vonatkozó különböző tanulmányok szerint az összes internethasználó 5-8 %-a tartozik ebbe a kategóriába és viselkedik szociopata módjára. Mit gondolsz, miért lehet az internet ilyen csodálatos táptalaja a trolloknak illetve szociopatáknak? Mi az, amit ennyire kedvelnek benne?

A névtelenség illúzióját. Csak nagyon kevés troll merne szemtől szemben másokat így támadni, vagy fenyegetni. A legtöbbjüknek egyszerűen nem lenne mersze hozzá. Az interneten viszont nem kell számolniuk a következményekkel, így az anonimitás hatására felbátorodnak. Erről már beszéltünk egy korábbi epizódban.

Ott van aztán az ún. Stokholm-szindróma, vagyis amikor elrabolnak valakit és a túszhelyzet során az elrabolt személy elkezdi elfogadni az elrablói által vallott elveket. Azt gondolják, hogy ez egy jó dolog és azzal, hogy ők maguk túszok, valójában jó ügyet szolgálnak.

Igen. Léteznek olyan programok, amik egy kalap alá esnek a MILAB programokkal vagy hogy mást ne mondjak, sokan hallottak a MK-Ultra kifejezésről. Ezt a megnevezést az emberek szívesen használják, de nem veszik figyelembe, hogy az MK-Ultra program keretében nagyon sok technikát fejlesztettek ki, amiket aztán később nagyon széles körben, több száz más programban alkalmaztak.
(Szerk – Gondolom, Drábik János írásait senkinek sem kell már különösebben bemutatni, Tudatmódosítás című könyvében külön is foglalkozik ezzel a témakörrel: http://mek.oszk.hu/06800/06897/html/)

Azokat a gyerekeket, akik bekerülnek ezekbe a programokba, a programokat működtető személyek az átvilágítási folyamatot követően - a vizsgálati eredmények alapján - különválasztják. Néhány programhoz olyan egyénekre van szükségük, akik szociopaták és olyan korán, olyan fiatal korban azonosítják őket, amilyen hamar csak lehet. Ebben a bizonyos programban, amiről ma beszélünk, ugyancsak olyan embereket akarnak, akik kényszeres hazudozók és intuitív empata képességekkel is rendelkeznek. Képesek olvasni az emberekben és manipulálni őket. Fogják tehát ezeket a gyerekeket és beteszik őket abba a programba, amire csak "Személyiségváltó Program"-ként hivatkoztak. Ezt a programot azért fejlesztették ki, hogy egy bizonyos idő alatt, a serdülőkoruk, fiatal felnőttkoruk során kiképezzék ezeket a gyerekeket, hogy aztán a bolygón a valaha képzett legjobb manipulátorokká és beszivárgókká váljanak.

A főáramlatú pszichológia azt mondja, hogy a szociopatáknak 2 fő jellemvonásuk van: a félelemnélküliség és a dominancia. Egészen pontosan a "félelemnélküli dominancia" kifejezést használják velük kapcsolatban. Hogyan hasznosítják a Személyiségváltó Program során a félelemnélküliséget és a dominanciára való törekvést?

Ezeknek az embereknek az a célja, hogy manipuláljanak, irányítsanak embereket és beszivárogjanak szervezetekbe. És nem csak, hogy manipulálnak és irányítanak, hanem nagyon erős kötődést alakítanak ki, aminek során, ha a személyiségváltó személy mondjuk pár hónapig nem találkozik az "áldozattal", akkor az áldozat akar majd vele találkozni. Egyszerűen az ő társaságában akar lenni. Ez nagyon furcsa. Az egyik legfurcsább dolog ebben, hogy azok a személyek, akik kiképzik ezeket a gyerekeket, észrevették, hogy ahogy a gyerekek egyre inkább felnőttkorba érnek, annyira jók lesznek ebben, hogy még a kiképzőik sem tudják irányítani őket. A gyerekek elkezdik manipulálni őket is. Nem teljesen tudják iránytani tehát őket, így aztán intuitív empatákat kellett hívniuk, akik az üvegfal mögül segítették őket. Fülhallgatót és mikrofont viseltek, hogy segítsenek kiszűrni, hogy az alany (a személyiségváltó személy) mikor mond igazat, mikor manipulálja vagy téveszti meg az őt kiképző vagy kiértékelő személyt. Szóval nagyon-nagyon bonyolult volt kezelni és irányítani őket.

Miből gondolod, hogy ezekben az emberekben nincsen félelem? Úgy értem, a legtöbb ember mindenféle dologtól fél. Hogyan juthat el egy személy addig a pontig, amikor már egyáltalán nem fél semmitől?

Sok esetben ezek a gyerekek rettenetes élményeken mentek keresztül, aminek során eljutottak egy olyan pontra, amikor lezárták az érzéseiket és érzelmeiket. Néhányuk pedig már eleve így született. Többféle oka van annak, hogy miért születik valaki pszichopatának: vagy nincs meg a megfelelő kémiai egyensúly, vagy pedig nem rendelkezik egy adott helyzet kiváltotta normális érzelmi visszacsatolással úgy, mint mi.

Nos, csak hogy alátámasszuk, amit elmondtál, nézzük meg ezt a két képet, ahol a bal oldali kép egy normál agyat mutat, a jobb oldali pedig egy pszichopata vagy szociopata agyát.
 

Ha megnézzük azt a zöldes-sárgás színt, ami egy normál ember agyában megtalálható, észrevehetjük, hogy ez a szín hiányzik a frontális lebenyből a szociopata agyában. Mit gondolsz, ezeknek az embereknek az agyában miért nem mutatkozik semmilyen elektromos aktivitás?

Azért, mert nagyon sok érzelmi és gondolkodási folyamat az agynak azon a területén történik.

Vagyis, az agyuknak szó szerint semmilyen, vagy legalábbis nagyon csekély elektromos aktivitása van...

nagyon kevés elektrokémiai aktivitásuk van azon a területen.

Lényegében tehát olyan, mintha a szociopaták esetében lekapcsolták volna az agynak azt a területét.

Így van, és ez történhet pszichológiai trauma vagy születéstől fogva fennálló biokémiai dolog miatt.

Lehetséges, hogy ez valamiféle védekező mechanizmus a további traumák ellen? Mint amikor a test alkalmazkodik a traumához azért, hogy valahogy átvergődjön a hatásain?

Ez olyan esetekben igaz, amikor az adott személynek több alkalommal kellett disszociálnia.
Ez történik a megerőszakoláson átesett áldozatokkal, és egyéb támadáson átesett áldozatokkal, akik többször is átestek ilyenen. Újra és újra disszociálnak egészen addig a pontig, amikor az agynak az a bizonyos területe egyszerűen lezáródik és nem termel több impulzust.

A másik dolog, amit a főáramlatú pszichológiában mindig hallunk a szociopatákkal kapcsolatban, hogy állandóan keresik az izgalmat. Megállás nélkül harcolnak az unalom ellen és adrenalinra van szükségük. A veszély izgalmára van szükségük azért, hogy ne unatkozzanak.

Pontosan ez volt a probléma ezekkel a gyerekekkel. Elkezdtek egymással is versengeni, és közben őrült kockázatot vállalni... Csak hogy mondjak egy példát, az egyik teszt az volt, hogy felöltöztettek egy fiatalembert olyan ruhába, hogy nagyon jól öltözött ember benyomását keltse. Ráadtak egy rózsaszín inget, kék farmert, vagyis úgy alakították, hogy konzervatívnak, a társadalom legfelsőbb rétegébe tartozónak tűnjön. És aztán lerakták ezt a srácot a város legkeményebb motoros bárjában és otthagyták. A nap végén egy motoron ülve, nővel a háta mögött hagyta el a helyszínt... A helyzetek, amibe betették ezeket az embereket, és ahogy ki tudtak ebből keveredni a végén, az egyszerűen bámulatos volt.

De mi az, amit látnunk kell ebben az esetben? Ha leteszik a bárba ezt a jól öltözött fickót, nyilvánvaló, hogy minimum meg akarják verni, vagy akár meg is ölhetik. Hogy a fenébe került ki ebből a helyzetből?

Hát, nem véletlenül hívják őket személyiségváltóknak. Képesek felmérni a helyzetet és ennek ismeretében teljesen megváltoztatni a személyiségüket, a beszédmódjukat, nagyon gyorsan kitalálnak egy háttértörténetet. Valószínűleg azzal jött elő, hogy „örülök, hogy itt lehetek köztetek, sajnos rossz bőröndöt kaptam”, egyszóval bármit kitalált, ami szükséges volt ahhoz, hogy kezelje a helyzetet. És nagyon-nagyon jók ebben. Ezeket az embereket használják aztán arra, hogy beszivárogjanak a hadseregbe, a hírszerzésbe, a pénzügyi szektorba, mindenféle kormányzati szervbe, a gazdasági, vállalati szféra összes szegmensébe, és arra a területre is, amin mi munkálkodunk, vagyis az ufológiába.

A legtöbben ember esetében, amikor hazudnak, azt egy jó szemű rendőr azonnal kiszúrja és észreveszi. Az emberek általában nagyokat pislognak beszéd közben, vagy elkezdenek babrálni a kezükkel. Ezek az emberek képesek úgy hazudni, hogy átmenjenek egy poligráfos vizsgálaton? Képesek átverni olyan személyt is, aki arra lett kiképezve, hogy észrevegye a hazugságot?

Igen, intuitív empatákat kellett felkérni ahhoz, hogy képesek legyenek végigvinni velük a képzésük utolsó 4-5 évét, mert a programban részt vevő fiatalok annyira tehetségesek voltak, hogy képesek voltak bármilyen - nagyon fejlett - hazugságvizsgálásra szolgáló programot átverni. A kiképzést végező személyek egy idő után rájöttek arra, hogy egyszerűen nem bízhatnak abban, amiket ezek az emberek mondanak. Nagyon sok problémájuk volt ebből, így aztán intuitív empatákat kellett hívniuk, akik segítettek nekik kiszűrni, hogy ezek a személyiségváltó személyek mikor tévesztik meg őket a találkozók alkalmával, a kiképzés illetve a tesztfeladatok során. Úgyhogy végül ott ültek, fülhallgatóval a fejükön, és ha bármiféle megtévesztést érzékeltek - ami majdnem minden esetben előfordult -, akkor egy hangot küldtek a kiképzést végző személy fülébe, aki ebből tudta, hogy változtatni kell az asztal túloldalán ülővel szemben alkalmazott taktikán.

Miért éppen a „személyiségváltó” kifejezést használják ezekre az emberekre?

Azért, mert meg tudják változtatni a személyiségüket úgy, hogy passzoljon egy adott csoporthoz, vagy akár egy adott személyhez. Úgy értem, van az a tipikus dolog, amit mindenki ismer, amit a kereskedelmi ügynökök, a behízelgő, bizalmaskodó személyek csinálnak, hogy befolyásolják az adott személyt, úgy ülnek le, úgy alakítják a beszédüket, vagyis végzik ezeket a tudatalatti dolgokat. A személyiségváltók viszont messze túl tesznek rajtuk. Az ő képességeik messze meghaladják ezt a szintet, mert ők egyben intuitívok is. Képesek olvasni az emberekben, így aztán képesek intuitívan hozzájutni információkhoz az adott személyről és minden másról is. Leolvassák a testbeszédet, az arc mikrokifejezéseit, figyelik a szemet, ami alapján rájönnek, hogy hogyan közelítsenek hozzájuk, felmérik az adott személyt még mielőtt a beszélgetés elkezdődne és tudják, hogy milyen beszédmódot vagy milyen háttértörténetet alkalmazzanak. Egyetlen csettintés alatt rájönnek erre.

Kapnak kiképzést neurolingvisztikai programozásról is?

Amikor a kémelhárításhoz, hírszerzéshez kerülnek, mindenféle képzést megkapnak, mindenféle módszerbe beavatják őket, amivel csak manipulálni lehet embereket. A legegyszerűbb dolgoktól kezdve, úgymint olvasni a testbeszédből, az intuitív visszacsatolásokból, és egyszersmind van némi elektromágneses felerősítés és képzés is, ahogy arról korábbi epizódokban már beszéltünk.
Ezekben a programokban a résztvevők széles tárházát használják olyan technológiáknak, amiket más programokban is használtak. Például olyan technológiát, ami egyenesen az idegrendszerükbe táplálja be az információkat, egyfajta oktatás formájában. És aztán persze beteszik őket virtuális valóság környezetekbe is, hogy fejlesszék a képességeiket.

Ahogy lefestetted ezeket a személyiségváltókat, nem tudom megállni, de az az érzésem támadt, mintha a választásokon induló politikusokról beszéltél volna. És anélkül, hogy konkrét neveket említenénk, széles körben ismert az a tény, hogy amikor politikusok különböző városokba látogatnak el a választási kampány során, akkor az adott városra jellemző akcentussal beszélnek.

Ez nagyon-nagyon régi, jól bevált taktika. De ezek nagyon kis jelentőségűek, ahhoz képest, amire a programban képzik az embereket.

Politikusokat is képeznek ebben a személyiségváltó programban? Vagy ennek a programnak valójában nem ez a specialitása?

Vannak személyiségváltók a politikában is, de nem mindegyiküket a személyiségváltó programban képezték ki. Úgy mondanám, hogy ők olyan fajta emberek, akiket a személyiségváltó programokban nagyon szívesen felvettek volna fiatalkorukban, mert tökéletes jelöltek lettek volna erre.

Említetted azt is, hogy fejlett technológia segítségével alaposan felkészítettek embereket, akik aztán beszivárogtak az ufológiával foglalkozó közösségbe. Anélkül, hogy neveket mondanánk, miféle dolgokat láthatunk ezen a területen? Mi történik az ilyen személyek körül?

Nos, az ilyen helyzetek nem mindig kerülnek reflektorfénybe. Sok esetben a reflektorfényben álló személyek összebarátkoznak valakivel, vagy kapcsolatokon keresztül közel kerülnek bizonyos személyekhez anélkül, hogy ők maguk a figyelem középpontjába kerülnének.

Mi jó származik ebből?

Ily módon hozzáférnek az egyénhez, aki így kap maga mellé egy ún. handlert, egy társat, aki irányítja őt és beszivárog az adott egyén kis klikkjébe, mikroközösségébe és belekezd ott egy olyan narratíva terjesztésébe, ami végül a szervezet, vagy csoport felbomlásához vezet majd. És ez csak egy kis részét képezi ennek. A hírszerző szervezetek már legalább az 1950-es évek eleje óta beszivárogtak az ufológia területére. A személyiségváltó program számít az egyik legsikeresebbnek a beszivárgásra felkészítő programok közül. Már nem emlékszem pontosan a nevére, de volt egy orosz program az 1980-as évek elején, amit az ilyen beszivárgásokra találtak ki, és arról volt ismeretes, hogy az egyik legjobbnak számított. De még az is gyerekjáték volt ehhez képest.

Ez a KGB része lehetett?

Igen.

Említetted a "társadalommérnökség" kifejezést. Mit takar ez pontosan?

Ezt a kifejezést gyakran használják az adatbiztonsággal, személyes biztonsággal kapcsolatban. Mondjuk azt, hogy felhívnak telefonon a bank nevében és azt mondják neked: "kellene gyorsan a bankszámlaszámod". Vagy megkérdezik, hogy "mi a társadalombiztosítási számod?" Hát nagyjából ezt jelenti a társadalommérnökség. Ebben a kontextusban a személyiségváltás és a társadalommérnökség keretében ugyanazt csinálják, csak sokkal szélesebb skálán felállított személyiségprofilok alapján, nagyon rövid idő alatt, nagyon speciális, személyre szabott megközelítést alkalmazva próbálnak befolyásolni téged.

Vannak emberek, akik szerint a Föld lapos és ráadásul úgy érzik, hogy meggyőző bizonyítékaik is vannak erre nézve és azt állítják, hogy ez minden idők legnagyobb felfedése. Lehetséges, hogy néhány esetben ezek az emberek is ilyen személyiségváltók hatására állnak elő ilyenekkel és hiszik rendületlenül, hogy ez igaz?

A személyiségváltók bizonyára kapva kapnak az ilyen alkalmakon és minden bizonnyal segítenek az ehhez hasonló ideák terjesztésében. De éppen ezzel az esettel (a lapos Földdel) kapcsolatban hallottam néhány embertől, hogy ez a narratíva egyenesen a NASA-tól származik.

De ugye ez nem azt jelenti, hogy igaz?

Nem azt jelenti.

Szóval, lényegében megpróbálják hiteltelenné tenni az igazságkereső közösségeket, és rájöttek arra, hogyan használják fel ezt a technológiát, hogy ezeket az embereket teljes mértékben gúny tárgyává tegyék.

Így van, és az egyik legfontosabb célja ezeknek a személyiségváltóknak illetve az ezoterikus és ufológiával foglalkozó közösségekbe beszivárgóknak, hogy megpróbálják a közösségeket olyan mértékben megosztani, amennyire csak lehet, belső harcokkal és erős hitrendszerbeli véleménykülönbségekkel.

Azt mondod, hogy az ufológiában tevékenykedő nyilvános figurák kapnak egy ilyen handlert, akiről nem is tudják, hogy valójában handler?

Így van. Azt gondolják ezekről az emberekről, hogy személyükben egy nagyon karizmatikus új barátra tettek szert, aki olyasmibe ad betekintést a számukra, amivel még soha sem találkoztak korábban, és fiatalok esetében olyan bölcsességbe vezeti be őket, ami szokatlan az ő korukban. Sok időt akarnak eltölteni a társaságukban, ennél fogva pedig engedik a személyiségváltóknak, hogy hozzájuk illetve az elméjükhöz férjenek.

Magánbeszélgetésekben már említetted nekem korábban, hogy személyre szabott személyiségprofilokat és rendkívül részletes pszichológiai elemzéseket készítenek az emberekről. El tudnád mondani, hogy hogyan készülnek ezek a profilok és a személyiségváltók hogyan használják fel őket?

Nos, a személyiségváltók nem nézegetik az adott egyén személyiségprofilját. Arra lettek oktatva, hogy egy pillanat alatt, az intuitív képességeik segítségével mérjék fel az adott személy jellemzőit. Rengeteg szimulációnak és olyan technológiáknak vetik alá őket, amikről már beszéltünk korábban. Ezt követően a valós világban is letesztelik a képességeiket, így rendkívüli magabiztossá válnak a képességeiket illetően és nagyon pontosan végzik a profilalkotást.

A profilalkotásról azt mondtad, hogy ez a legfontosabb eszköz egy hírszerző számára. Pontosan mit néznek ilyenkor? Mi szerepel ebben a profilban?

Alapjában véve a személyiségtípusok. 16-féle személyiségtípus létezik. És amikor ez megvan, erre építkezve bővítheted aztán azokból az információkból, hogy az adott személy milyen magazint vásárol, milyen oldalakat böngészik az interneten, milyen információk találhatók az orvosi papírjain. Aztán összesíted ezeket. Ha mondjuk pszichiáternél is járt az adott illető, akkor ebből is információhoz juthatsz. A konkrét személyiségprofilokat aztán pszichológusok állítják össze, akik szinte semmi mással nem foglalkoznak, csak ezzel.

Gyakori a személyiségváltók körében, hogy becsapják illetve elárulják azokat, akik közelébe beférkőztek?

Nagyon gyakori.

Hogyan szokott ez testet ölteni?

Általában akkor szokott ez megtörténni, amikor már a markában tartják az illetőt. Onnantól kezdve az a feladata, hogy "elpusztítsa", hiteltelenítse és teljesen védtelenné tegye azt az embert, aki ekkor már teljesen megbízik a személyiségváltóban. Elmondja neki a titkait, amit normál esetben senkinek sem mondana el. Így aztán a személyiségváltó egyre több és több hatalommal rendelkezik felette és a köztük lévő kapcsolat dinamikája is lassan megváltozik. És amikor ez elér egy bizonyos pontot, akkor a személyiségváltó bedob bizonyos információkat, vagy éppen lelép, magára hagyva a célpontot, akin - a személyiségváltónak az életéből való kilépése miatt - teljes kiábrándultság lesz úrrá. Ugyanis ezek a személyek teljes mértékben függőjévé válnak a személyiségváltók személyének és barátságának.

Azok az információk, amikhez a személyiségváltó ilyen módon hozzájut, kikerülnek az internetre? Látszólag egymáshoz nem kapcsolódó formában?

Ez attól függ, hogy a személyiségváltó milyen célból végezi a tevékenységét. Általában azért szivárognak be, hogy információkhoz jussanak, amiről aztán jelentést írnak, vagy pedig azért, hogy szakadást idézzenek elő kapcsolatokban illetve szervezetekben.

A titkos űrprogramokban alkalmaznak ilyen személyiségváltókat, és ha igen, mire használják őket?

Én magam nem találkoztam az űrprogramban ilyen személyiségváltókkal. Őket általában különleges hozzáférésű programokban használták itt lent a Földön. És ahogy korábban is mondtam, az élet minden területén elhelyezték őket, legyen az kormányzás, bankrendszer, minden területen megtalálhatók.

Milyen jelekből veheti észre valaki, hogy ilyesmi történik vele és milyen ellenlépéseket tehet? Hogyan tudunk védekezni az ilyen fickókkal szemben?

Nos, a legjobb védekezés, ha bármilyen áron megtartod magadnak azokat az információkat, amikből bajod származhat. Ha találkozol valaki új személlyel mondjuk egy baráton, vagy egy barát barátján keresztül, aki furcsa módon hozzád hasonlóan gondolkodik. És aztán furcsa kis véletlenek történnek, majd jó barátok lesztek és azt veszed észre, hogy egyre jobban függőjévé kezdesz válni annak a személynek, egyre csak több időt akarsz eltölteni a társaságában. Amikor úgy érzed, hogy olyasmiket is el akarsz mondani neki, amit senki másnak sem, akkor kell figyelned, mert akkor kezdenek előrébb lépni. És csak miután tényleg elkezdted megosztani velük az információkat és kiszolgáltatottá váltál a számukra, akkor kezdenek el igazán manipulálni téged.

A személyiségváltókat olyanokra is ráengedik, akik spirituális kapcsolatba kerültek orbokkal? Esetleg álmaik, vízióik vannak illetve szinkronicitások mutatkoznak az életükben és akik aztán ezekről nyíltan beszámolnak az interneten?

Igen, igen és rajtuk kívül még nagyon sok más területen lévő célpont is szóba jöhet. Pénzügyi emberek, akiket irányítani és ellenőrizni akarnak. Nagyon sok esetben azért zajlik ez a beszivárgás, hogy ellenőrzés alatt tartsanak bizonyos embereket.

Mi a legnagyobb gyengeségük ezeknek a személyiségváltóknak, amit esetleg felhasználhatunk ellenük?

A saját arroganciájuk és az, hogy mindenkit alábecsülnek. Nagyon intelligensek. Meg vannak győződve arról, hogy minden esetben ők a legokosabbak a teremben. Ha megtanulsz hátralépni, nyitva tartod a füled és csukva tartod a szád – ami nagyon sok ember számára nagyon nehezen megy –, akkor sok mindenre rájöhetsz, sok mindent tanulhatsz, és amikor körbenézel, elkezdesz több mindent észrevenni, és ekkor könnyebben felismered ezeket az embereket.

Gondolod, hogy mindig lesznek majd figyelmeztető jelek, amiken egyébként átsiklanál, és amik megmutatják, hogy valami nem stimmel?

Ha még arról sem tudsz, hogy léteznek ilyen személyiségváltók, akkor arra sem gondolsz, hogy védekezned, vagy óvakodnod kellene tőlük. Egyszerűen azt gondolod, hogy ilyen nem fordulhat elő. Aztán bejön valaki az életedbe, aki pszichésen sérült, de nagyon intelligens, manipulálni kezd téged és a barátaidat, felbomlaszt mondjuk egy üzleti vállalkozást vagy egy kapcsolatot, majd aztán hirtelen kilép az életedből. És csak utána fogsz rájönni, hogy ez valójában egy szándékos művelet volt a részéről.

Általánosságban véve az én véleményem az, hogy a szociopaták jelenlétének mindig vannak jelei. Hatásukra olyasmiket fogsz tenni, amik nem járnak jó érzéssel, de a közelükben tartózkodva a függőség valahogyan mégis beszippant.

Igen, és szükséged lesz arra is, hogy megtanulj bízni a saját belső hangodban, az érzéseidben. Sokszor az emberek nem hallgatnak arra, ha azt érzik, hogy a kezdet kezdetétől nem stimmel valami.


2 megjegyzés:

  1. Köszi a leleményességet. Jó a háttér is. Máig sem tudom, mik ezek a függüleges szállítóeszközök....lift vagy mi?Kik üzemeltetik...honnan-hova mennek...

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem a szomszédomban is van egy ilyen szociopata személy, nagyon ráillik a leirás. Pár évvel ezelőtt minden áron a bizalmamba akart férkőzni, mindenáron barátkozni akart. Mivel én már gyerekkoromban megtanultam -részben magam részben más kárán- az aranyszabályt, az NBS-t (azaz Ne bizz meg senkiben), igy inkább csak ugy tettem mintha elfogadnám a barátságát, azaz eljátszottam előtte h tényleg jó barátnők lettünk. Kiváncsi voltam h mi fog kisülni belőle. Valahol selytettem h csak érdekből barátkozik, gondoltam majd ha rájön h rossz lóra tett ugyis abba haggya. Na, mondanom sem kell, igy is volt. Ha bizalmas dologról kérdezett csak ködösitettem vagy tereltem a beszélgetést más irányba, közben játszottam a szerepemet, a jó barátnőt tovább. Aztán valószinüleg rájött h nem megy velem semmire mert következő alkalommal már veszekedést provokált amit én háritottam azzal h nemtudom mi bajod van velem, menj pihend ki magad azt utana majd elmondod. Nem érdekelte, csak folytatta tovább, én meg otthagytam. Itt lakik a közelemben azóta is és tiszta szivből utál, fogalmam sincs mért, ill. gondolom azért mert nem sikerült megtudnia amit/amiket akart pedig lelkesen próbálkozott. Elnézést a hosszura nyult kommentért, de a fenti leirás nagyon ráillik.

    VálaszTörlés