2016. június 2., csütörtök

Kozmikus Közzététel - IV/10.

A FÖLDI SZÖVETSÉG - A Cabal ellen szervezkedő Földi Szövetség a háttérben tárgyalásokat és megbeszéléseket folytat az összeesküvést alkotó szindikátusok képviselőivel. Ellentétes nézőpontok, nehezen összeegyeztethető érdekek ütköznek a Szövetségen belül is a közelgő gazdasági összeomlás és a nyilvánosságra hozatal menetét illetően, miközben proxy hadseregek és időjárásfegyverek bevetésével jelenleg titokban zajlik a „III. Világháború”. Az emberiség életét pozitív irányba fordító elképzelésekkel és alulról szerveződő kezdeményezések felállításával lassan haladunk a végkifejlet felé.


A most következő epizódban egy nagyon érdekes témába fogunk bele Corey-val, méghozzá a Cabal ellenfeléről, a Földi Szövetségről fogunk beszélgetni. Ezt a Szövetséget olyan emberek alkotják, akik a frontvonalban küzdenek azért, hogy egy békés társadalom jöhessen létre... vagy valójában nem is ezért harcolnak? Szóval, erről a dologról mindenképpen szót kell ejtenünk.

Amikor az interneten elkezdték kitárgyalni a 9/11-i eseményeket, átható paranoia, kétségbeesés és félelem lett úrrá az embereken és széleskörű gyűlölet nyilvánult meg a Cabal irányába. Létezhet azonban egy olyan ellenzék is, ami túlmutat a blogoszférán írogató embereken?

Igen. Minden egyes ellenség, amit az összeesküvés az eltelt több száz év alatt kreált, minden csoport, akiket elválasztott egymástól, minden atrocitás, amit ezekkel az országokkal tett e több száz év alatt, végül elért egy olyan pontra, amikor is az úgymond "áldozatok" végül szervezkedni kezdtek és egy laza szövetségbe tömörültek. Mindegyiküknek megvannak a maguk kulturális fájdalmai és azt gondolom, hogy néhányan közülük más célokat követnek: szeretnének megtorlást kicsikarni ellenségükön, a Cabal-on, míg mások talán kisebb mértékű változásokat szeretnének. Az gondolják: „így is-úgy is szükség lesz majd egy világkormányra, és a Cabal eddig ezt gonosz célokra használta. Úgyhogy miért ne vehetnénk át ezt mi is, hogy ezúttal jó célokra használjuk fel?”

Annak ellenére, hogy a Szövetséget alkotó csoportoknak különböző szándékai és ötletei vannak arra, hogy mi is történjen majd a Cabal-lal miután legyőzték őket, félretették a különbözőségeiket és összefogtak egy közös cél érdekében, ami nem más, mint hogy le akarják győzni az összeesküvést. És pontosan ez a kulcsa annak, amiért a Cabal eleddig olyan sikeres volt. Az összeesküvés számos különböző szindikátus csoportból tevődik össze, és olyan emberek alkotják, akik nagyon sokféle hitrendszerrel és célokkal rendelkeznek, de valahogyan mégis mindig megtalálták a módját az együttműködésnek. A 0.01 % mindig megtalálta a módját, hogy együtt munkálkodjon - annak ellenére is, hogy nagyon sokuk egyébként egyáltalán nem kedveli egymást – hogy kiterjesszék hatalmukat a Föld bolygó felett. Nos, a Földi Szövetség most ugyanezen recept alapján jár el: összedolgoznak olyanokkal, akikkel eddig nem tették, egy laza szövetségbe szerveződnek és megpróbálják... vagy most már mondhatom úgy, hogy a kellős közepén járnak annak, hogy megdöntsék azt a pénzügyi rendszert, amit a Cabal állított fel az elmúlt néhány ezer év során és ez most megpróbálják egy új rendszerre lecserélni.

Azt gondolom, hogy akiket foglalkoztat a téma, azok tudják, hogy a Cabal szinte minden ország központi bankját az irányítása alatt tartja. Majdnem minden országban megvesztegették és kompromittálták a vezetőket. A vezetők meg vannak zsarolva, még azok is, akik egyébként jószívűek és a reálisan gondolkodók közé tartoznak, emellett pedig széles körben elterjedt az a nézet is, hogy az összeesküvés minden országba, a társadalom minden rétegébe beszivárgott. Ezek alapján mit mondanál azoknak az embereknek, akik ha meghallják, hogy létezik egy ilyen Szövetség, csak legyintenek rá és azt mondják: "Én ezt nem hiszem el!"

Nos, létezik egy ilyen Szövetség és az is igaz, hogy az összeesküvés mesterfokon űzi a beszivárgás művészetét. És az is való igaz, hogy beszivárogtak a Földi Szövetség bizonyos elemeibe. És ez elég nagy problémát jelent. Azonban a BRICS szövetség (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika vezetésével) felállított egy új "világbankot" azért, hogy kihívói legyenek a nyugati, vagy másképpen fogalmazva, a Cabal által létrehozott bankrendszernek.

Lényegében most az Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bankról, az AIIB-ről beszélsz?

Így van. Az olyan országok, mint Kína egyszerűen felvásárolják az adósságot és a természeti erőforrásokat olyan országoktól, amelyeket a Cabal irányít, miközben az összeesküvés Ponzi-rendszeren alapuló pénzügyi rendszere lassan-lassan elkezdett összeomlani.

Hallhattunk arról, hogy Kína nagyjából 3, de a pontos szám inkább talán 4 ezer milliárd dollárnyi USA államkötvény- illetve adósság birtokában van. Úgy tűnik, hogy ez messze meghaladja azt a vagyont, ami a Federal Reserve-nél, illetve a Cabal irányította nyugati világban maradt.

Nos, nagyon kevés aranyuk maradt itt. Ez az oka annak, amiért a nagybankok őrült módjára vásárolják fel az ezüstöt és betárolják maguknak. Nagyon kevés maradt azokon a helyeken, ahol a feltételezések szerint aranynak kellene lennie.

Mi van Fort Knox-al?

Ott ugyanez a helyzet. Ismert az a tény, hogy Fort Knox-ban nagyon kevés arany maradt – ha maradt egyáltalán...

Németország visszakérte a 3 000 tonna aranyát az USA-tól, a Federal Reserve-től....

... mire mi csendben elmondtuk nekik, hogy nincs nálunk...

... igen, valami olyasmi magyarázattal, hogy "nos, talán száz éven belül képesek leszünk visszafizetni nektek". Tehát lényegében ez egy Ponzi-rendszer, ami jelenleg pusztán azon alapul, hogy pénzt nyomtatunk a levegőből. Maradt mögötte még bármilyen fedezet?

Csak egyesek és nullák a számítógépekben... Hogy ez hogyan nem omlott össze még eddig, az rejtély számomra.

Te vagy az egyetlen, aki így érez ezzel kapcsolatban, vagy mások is vannak a Szövetségben, akik ugyanígy gondolják? Mit hallottál erről?

A legutóbbi megbeszélésen hallottam arról, hogy a Szövetség tagjai most elő akarnak állni, és nem engednék a dollárt illetve a nyugati pénzügyi rendszert teljesen bedőlni, hanem csak azt akarják, hogy az összeomlás szélére kerüljön, majd egy nyomott áron fel akarják vásárolni és hozzácsatolni az új pénzügyi rendszerükhöz. Most már évek óta mindenki hallja a különböző ígéreteket az adósságelengedésről, a jubileumról, és hogy az emberek pénz kapnak majd annak megfelelően, hogy milyen életkorban vannak, hogy hány eltartottjuk van, és ehhez hasonló dolgokat. És mostanra olyan sokat hallottuk ezt, hogy az emberek már szinte nevetnek rajta. Azonban ezeken a megbeszéléseken mégis ilyen dolgokról tárgyalnak. Szóval mindez részét képezi a megbeszéléseknek és tárgyalásoknak.

A világon fellelhető összes pénznem újraértékelése ugyancsak szerepel ezeken a megbeszéléseken, és ez egy nagyon vitatott elképzelés, ami a legtöbb embernek nem tetszik. A szegény országok azért szeretnék ezt, mert minden pénznemnek ugyanolyan értéke lenne. Na most ez az elgondolás az USA, Kína és még más országok számára is nagy hátrányt jelentene a kereskedelem területén, ugyanakkor pontosan ez az az elképzelés, ami éppen tárgyalás alatt van: ki kell egyenlíteni a játékteret. Azt tervezik, hogy minden pénznemet újraértékelnek, és minden pénznem ugyanolyan értékű lenne. Még a Földi Szövetségben is nagyon sok olyan csoport van, akinek ez az ötlet egyáltalán nem tetszik.

Ehelyett egy csúszó skálát akarnak felállítani, ami a GDP-től és egy csomó más mutatótól függne - én nem vagyok közgazdász, nem értem teljesen tisztán minden részletét. Mindezeket az információkat csak úgy odadobták nekem. Nem értem teljesen az összes közgazdasági zsargont, a lényeget azonban megértettem.

Tudomásod van-e arról, hogy a Szövetség birtokába került-e olyan filmfelvételeknek, amelyek kompromittálóak a Cabal számára?

Igen.

Milyen formában található ezek?

Mindenféle formában. Mindent összegyűjtöttek, e-maileket, szöveges üzeneteket, telefonbeszélgetéseket, videó-audió felvételeket... Vannak olyan műholdfelvételek különböző dolgokról, amiket bizonyos emberek valós időben rendeltek meg... Szóval, minden össze lett gyűjtve.

Vagyis teljes mértékben fennáll a lehetősége annak, hogy az USA hadserege fel lesz bérelve arra, hogy rágja át magát ezeken a felvételeken és válogasson majd a legjobban sikerültek között?

Igen... Tekintve az összegyűjtött adatok mennyiségét, hatalmas mennyiségű munka lesz átnézniük mindezt. Segítségre lesz majd szükségük, mert ez egy igen-igen nagy vállalás.

Talán az egyik legalapvetőbb kérdés, amit az emberek feltehetnek ezzel kapcsolatban, hogy "miért olyan piszkosul rejtélyes ez az egész?" Miért nem áll ki a Szövetség az emberek elé, mondván, hogy "hello, itt vagyunk, a Cabal ellen szervezkedünk, itt jön a nagy bejelentés, ezek a fiúk ezt és ezt művelték." És elkezdenénk erről nyíltan beszélni. Miért kell olyan nagy titokban tartaniuk mindent, hogy az embereknek - még a játéknak ebben a végső szakaszában is - még mindig kételkedniük kelljen az olyan fickók írásait olvasva, mint te meg én.

Azt mondanám erre, hogy ők eléggé nyíltan előálltak és elmondták, hogy mit csinálnak. A nagyobb kérdés az, hogy a nyugati média miért hallgat erről.

Mondj egy példát arra, hogy mikor és mivel álltak elő és mikor számoltak be a tevékenységükről.

Csak maguk az oroszok mindenféle információval előálltak és nyíltan megfenyegették az USA-t, hogy kiadnak olyan különböző információkat, amiket 9/11-ről gyűjtöttek össze.

Azzal fenyegettek, hogy bizonyítékokat fognak előtárni arról, hogy 9/11 belsős munka volt és az USA tudott arról, hogy mi fog történni, de ők csak ültek a fenekükön és nem tettek semmit. Nagyon sok minden van, amiről a nyugati média vagy nem tudósít, vagy éppen eltorzítva mutat be.

Gondolod, hogy jelenleg a Cabal még mindig ilyen erős irányítás alatt tartja a világ médiáját a televíziós hálózatokon keresztül? A mozifilmek a világ bármely részére eljutnak. Gondolod, hogy ez a két eszközük nagyon könnyedén alkalmas lehet olyan propaganda terjesztésére, miszerint a Szövetség bármely kezdeményezését eltiporhatják és továbbra is folytathatják azt a gyakorlatot, hogy megölnek mindenkit, aki beszélni mer a Szövetség részéről?

Egye inkább csökken az ellenőrzésük. Régebben teljes mértékben irányításuk alatt tartották a médiát, de a Szövetség részéről egyre több és több olyan érdekes tartalom bukkanhat fel, amelyet normál körülmények között a Cabal sohasem engedett volna a tévéképernyőkre. Sok mindent elmondanak a filmekben és a lista egyre csak bővül és bővül. Szóval, igen régebben teljes kontroll alatt tartották a médiát, de nyilvánvaló, hogy ez a kontroll egyre lazábbá válik. És nem csak a média felett, hanem minden más felett is. Úgyhogy egyre több és több információt látunk majd napvilágra kerülni.

A másik nagy dolog, ami a Földi Szövetség és a különböző Cabal csoportok közti titkos tárgyalásokon zajlik, arról szól, hogy hogyan osszák meg ezeket az információkat. És eléggé egyetértenek abban, hogy az információkat csak nagyon lassan hozzák nyilvánosságra. A fő oka ennek az, hogy az a hatalmas méretű összegyűjtött adatmennyiség – amiről korábban beszéltünk – mindkét oldal számára tartogat kompromittáló adatokat, hiszen mindkét oldal bűncselekményeket követett el a múltban. Nincsenek tehát tiszta kezű emberek ezeken a találkozókon.

Négyszemközt említetted már korábban nekem, hogy Gonzales szerint, ami most zajlik a Földi Szövetség és a Cabal között, arra a jövőben úgy fogunk majd hivatkozni, hogy ez volt a III. Világháború.

Egy titokban zajló III. Világháború.

Hogyan lehetséges levezényelni egy világháborút nyíltan lezajló, mindenki számára nyilvánvaló invázió, illetve nagyobb katonai konfliktusok nélkül?

Úgy, hogy ezt az egészet digitális eszközök segítségével vívják, hackelésekkel, cyber-hadviseléssel. Továbbá proxy hadseregekkel, vagyis a Cabal olyan szervezeteivel, amiket ő maga hozott létre, mint pl az Iszlám Állam, vagy az al-Káida, ezenkívül pedig egy pénzügyi háború is zajlik.
Mindezek nagyon könnyedén átválthatnak nyílt, fegyveres konfliktusokba bizonyos területeken, de ez már egy jó ideje futó, titokban zajló világháború. Gonzales alapvetően azt mondta, hogy a történelem évek múltán úgy fog majd visszatekinteni erre az időszakra, mint egy más eszközökkel vívott háborúra, amit lényegében egy titokban zajló III. Világháborúnak nevezhetünk.

Mi a helyzet a természeti katasztrófákkal és azzal az elgondolással, hogy maga az időjárás is részt vesz ebben a háborúban? Van-e tudomásod olyan technológiákról, amivel a hadviselés részeként manipulálni lehet az időjárást?

Mindkét küzdő fél rendelkezik az időjárás módosítására alkalmas technológiákkal és elég gyakran használják is ezeket nyílt konfliktusok során. Ez azonban lelassulni látszik. Még mindig használják őket, de a folyamatban lévő tárgyalások eredményeképpen, már nem olyan mértékben, mint korábban.

Hogy kell elképzelnünk ezeket az időjárásfegyvereket? Mit láthatnánk egy erről szóló híradásban, ha mondjuk bemutatnák a TV-ben?

Nos, az időjárásmódosítással járó háborúk során megváltoztatod a légáramlatokat. Ez elvonja a nedvességet a célterületről és kiszárítja az adott terület úgymond "éléskamráját", vagyis azt a területet, ahol az élelmet megtermelik. Vagy pedig hurrikánokat lehet kreálni vagy erős esőzésekkel elárasztani a területet, ami aztán újabb természeti katasztrófákat okoz, aminek során ki lehet hirdetni az országos katasztrófahelyzetet, így ki lehet vonni az összes eszközt az emberek kezéből, és arra kényszeríteni őket, hogy a problémára koncentráljanak.
Szerk. - Ez a műholdkép a Sandy hurrikán idején készült 2012 októberében – a közeledő vihar útját egyengetve (?) egy kicsit „becsíkozták” az eget az USA keleti partvidéke felett...

Az egyik kedvenc példám erre az, amikor a Szövetség dél-amerikai ága először összeült és bejelentették, hogy a székhelyük Chilében lesz majd. És ugyanazon a napon, amikor Chile megkezdte volna működését ebben a Szövetségben – erről egyébként a nyugati média egyáltalán nem tudósított - hatalmas földrengés történt az országban. Van tudomásod földrengést előidéző technológiáról? Lehetséges, hogy ezeket a földrengéseket is ilyesmivel idézték elő?

Ez ugyanaz a technológia, igen.

És azt mondod, hogy mindkét oldal felhasználja ezt a másik ellen?

Teljes mértékben és nem csak erről van szó. Az amerikai haditengerészet, sok-sok évvel ezelőtt, szupervulkánokat fedezett fel az óceánok alatt. És ezt bizonyos okokból titokban tartották.

Akkor ez hasonló lehet ahhoz, mint amikor arról hallottunk, hogy az egész Yellowstone park tulajdonképpen egy kaldera?

Pontosan és úgy tűnik, hogy elhelyeztek ott valamiféle villamos, vagy energetikai készüléket, aminek segítségével fel lehet robbantani. Három ilyenről is láttam dokumentumokat. És a Cabal ezzel fenyegetőzik. Úgy viselkednek, mint a gyerekek: „ha nem álltok félre az utunkból, összetörünk minden játékot és elszaladunk!” Úgyhogy éppen ezért zajlik jelenleg néhány nagyon trükkös tárgyalás. Mindez már hónapok óta folyik és egy konszenzusos megoldáson dolgoznak a nyilvánosságra hozandó adatokra vonatkozóan. Jelenleg azon vannak, hogy egy részleges közzététel felé kellene haladnunk és az emberiséget csak lassan kellene hozzászoktatni a valódi létezésünk nagyobb valóságára és egy hosszabb kifutási időt akarnak adni a fejlett technológiák kibocsátásának is.

Van-e terv arra vonatkozóan, hogy nagy mennyiségű embert tartóztassanak le egyszerre? Úgy kell ezt majd levezényelni, hogy megakadályozzák az elmenekülésüket? Mit gondolsz, hogy fog ez az egész lejátszódni?

Hát, ezt jelen pillanatban nem tudom. Lesznek letartóztatások és vádemelések is, de ennek mértéke a jelenleg zajló tárgyalások végkimenetelétől is függ. Az nyilvánvaló, hogy utána fognak menni a Cabal leginkább gyűlölt embereinek. De hogy hogyan fogják végül kiengedni a szellemet a palackból? Azt hiszem most ezt próbálják a jelenleg zajló tárgyalásokon kitalálni.

Nem fogják tovább engedni, hogy azok a csoportok, akik eddig megerőszakolták és gyilkolták a bolygót csak úgy büntetés nélkül lelépjenek. De a Földi Szövetség bizonyos elemei azt sem szeretnék, ha az utcákon embereket lógatnának le a lámpavasakról. Nagyon sok csoport és nagyon sok különböző terv és ötlet létezik a Földi Szövetségen belül. Nagyon nehéz lesz köztük konszenzusra jutni. És aztán ezeknek az embereknek tárgyalóasztalhoz kell ülniük majd a titkos földi kormányzatok szindikátusaival is, hiszen ők is ki akarnak szállni ebből – készek arra, hogy mindennek vége legyen. Szóval nagy különbségeket kell áthidalni, hogy megérkezzünk végre oda, ahová el akartunk jutni. És ez időt ad a mi közösségünk számára is, hogy egy alulról szerveződő kezdeményezés révén erőfeszítéseket tegyünk és kiköveteljük a teljes nyilvánosságra hozatalt és a teljes igazságot.

Gondolod, hogy ha egyszer ez bekövetkezik, az ellenőrzött média is új irányt vesz majd? Hogy néz ki majd a média helyzete, miután ez a tömeges letartóztatás lezajlott?

Lesz majd egy csomó ember, aki legalább annyira idegesen ül majd le a mikrofonok elé, mint ahogy most mi is tesszük. A legtöbb embernek nincsenek ismeretei arról, hogy milyen kiterjedt is ez a dolog valójában. És amikor megtudják, nem tudom hogyan lesznek képesek majd élő egyenes adásban beszélni. Végső soron, amikor az igazság közlésére vonatkozó embargót feloldják, és a média elkezdi a valódi felfedéseket bemutatni, el tudom képzelni, hogy egészen más hangnemet fognak megütni, mint amivel jelenleg a hírekben találkozhatunk. Minden tv adó felett egy időre át fogják venni a irányítást és a lakosság egy hatalmas átnevelésen megy majd keresztül, aminek során megismerhetik a valódi múltunkat.

A műsor nézői közül bizonyára sokan tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy bizonyos törvények elfogadásra kerültek az USA-ban. Az egész karácsonykor történt, amikor mindenki jókat evett és boldogan múlatta az időt a családja körében. Az USA kormánya törvénybe iktatta, hogy ettől kezdve minden ember bankban lévő vagyonát elkobozhatják pénzügyi krízis esetén.

Így van. Már ezt megelőzően is, minden betét jogszerűen a bank tulajdonát képezte. Amikor fogod a pénzed és beteszed a bankba, onnantól kezdve a betét jogszerűen a bank tulajdonát képezi. Ez így ment már e törvény elfogadása előtt is. Amikor a Federal Reserve-nél dolgoztam elmagyarázták ezt nekem. És ez még 2008-ban volt...

De amikor bemész a bankhoz, akkor minden bankban megtalálsz egy FDIC logót (FDIC =Federal Deposit Insurrance Corporation, aminek a jelentése kb „Szövetségi Betétbiztosító Vállalat”). Ennek mértéke korábban 100 000 dollár volt, mostanra viszont 250 000 dollárra emelték fel. Ez azt jelenti, hogy a bankbetéted mögött 100 000 illetve nemrég óta 250 000 dollár után a fedezetet csupán a saját jóhiszeműséged illetve az USA kormányának hitelei jelentik.

Ezt nem tudtam!

Pedig így van. Szóval, ha a Cabal amerikai kormányzati frakciója bajba kerül, tényleg megpróbálhatják érvényesíteni ezt? Előfordulhat, hogy elveszik az emberek pénzét a bankokból? Eljöhet egy olyan időszak, amikor senki sem férhet hozzá majd a bankszámlájához, és alapvetően úgy néz ki majd a helyzet, mintha egyszerűen törölték volna őket?

Egész végig ez volt a tervük. Akár bekövetkezik ez, akár nem, jelenleg nem vagyok túl optimista ezzel kapcsolatban. Nagyon sok minden, amiről úgy gondoltam, hogy meg fog történni, függőben van a jelenleg zajló tárgyalások miatt.

Tegyük fel, hogy mindez végül is megtörténik. Ez hatalmas felháborodást fog okozni. Amikor ez bekövetkezik, az azt fogja jelenteni, hogy az emberek pénze örökre elveszett? Vagy a Szövetségnek vannak lehetőségei arra az esetre, ha a Cabal megpróbálkozik ezzel és azt mondja: "oh, hát nektek nincs is igazából pénzetek, mert ez mind a miénk"?

A tervtől függően lesznek olyanok, akik mindenüket elveszítik majd, és lesznek, akik olyasminek is birtokába kerülnek, amivel korábban nem rendelkeztek. Mondjuk például, ha béreltél egy lakást 10 éven keresztül, és ez a lakás egy ingatlanbefektetőé volt, aki 50 másik lakást is birtokolt, akkor az a lakás át lesz ruházva arra a személyre, aki bérelte azt a bizonyos ingatlant. Mindenféle ilyen dologról zajlanak jelenleg ezek a tárgyalások és megbeszélések. Ez hihetetlen! Még minden függőben van, minden csak lehetőségként létezik, de vannak erre tervek. De hogyan fog mindez valójában lezajlani, azt viszont még meg kell várjuk.

A Szövetség nem olyan rozoga, mint ahogy azt sokan elképzelik, igaz? Úgy értem, ha az USA hadseregének illetve hírszerzésének jelentős része benne van, akkor itt egy elég jelentős műveletről beszélhetünk.

Jelentős művelet, méghozzá egy hatalmas koalíció egymáshoz lazán kapcsolódó csoportjaival, néhányan közülük szindikátusok, keleti titkos társaságok. Van néhány csoport, amelyet az itteni híradások külföldi bűnszövetkezetként írnak le, szóval ez egy nagyon bonyolult téma. Ezek a szerveződések egymással laza kapcsolatban állnak és nem mindegyikük képviseli ugyanazt az értékrendet illetve célokat. És a jelenleg zajló tárgyalások során látszódnak is ezek a kusza viszonyok és a rendetlenség.

Elmondható-e, hogy jelenleg - a Cabal méretéhez viszonyítva - a világ nagyobb része a Szövetség mögött áll? Szerinted a világnak mekkora része esik még a Cabal irányítása alá?

A világ nagy részét többé már nem a Cabal irányítja, de a Cabal csoportjaiból nagyon sokan beszivárogtak a Földi Szövetségbe. Úgyhogy ez is egy meglehetősen trükkös kérdés, nehéz megmondani.

Szerinted, ha 9/11-ről kiderül az igazság, az már annak a jele lesz, hogy vagy így-vagy úgy, de a Szövetség megmozdult?

Szerintem igen.

Na és szerinted mit fogunk ekkor hallani?

Nos, ahogy korábban is mondtam, nincsenek belsős információim 9/11-ről, de azt hiszem el fogják mondani nekünk a 2001-es események mögött meghúzódó részleteket, az igazságot arról, hogy ki tervelte ki, ki hajtotta végre és ki tudott a művelet részleteiről, miután az kivitelezésre került. És ez mind meg lesz osztva a nyilvánossággal és az emberek részéről nyilvánvaló felháborodás fogja követni, és azt akarják majd, hogy kapjuk el ezeket a gazfickókat és lógassuk le őket a lámpavasról.

Ha valaki nézi most ezt az adást és szeretné segíteni ezt a folyamatot, és mondjuk a miliciákhoz hasonló csoportok azt mondanák: "csak mondjátok meg, hogy mit kell csinálnunk, amikor eljön az idő, oda megyünk, ahová csak kell" – ami nyilvánvalóan egy erőszakos dolog, amivé nem szeretnénk, hogy fajuljanak a dolgok. Valóban fegyvert kell ragadniuk? Úgy értem, mit szabad tenniük és mit nem?

Nem szabad fegyvert ragadniuk. A Cabal megpróbál faji zavargásokat kelteni illetve megpróbálja összeugrasztani a patrióta csoportokat a kormánnyal. Azt akarják, hogy ez megtörténjen, így kihirdethetnék a szükségállapotot. Úgyhogy nem szabad a kezükre játszanunk. Ahogy korábban is mondtam, nem lehet negatívból pozitívat kihozni. Ehelyett arra van szükség – és ezt újra és újra hangoztatjuk – hogy összejöjjünk, létrehozzunk egy alulról szerveződő kezdeményezést, lefolytassunk néhány kellemetlen beszélgetést olyan emberekkel, akik valószínűleg őrültnek fognak nézni minket és el kell kezdenünk képezni az embereket, méghozzá MOST.


22 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Van benne valami csak már az embereket annyi informácó éri hogy az válik fegyveré az informácó és az informácó manipulálja az embereket és közömbösé válnak és lelki szegényé nem gondolkodik Robot lesz belőle és csak annyit fog tudni mondni igen nem igen nem igen és ez a modern fegyver az infó a média a félem keltés stb És mindenek felet a Pénz és a hatalom ...

    VálaszTörlés
  3. Sajnos, ahogy sejtettem...elképzelések, tervek, próbálkozások...a cabal meg be van biztosítva mindenhol..a rendszer által agymosott emberek agyát valóban vissza kell mosni...

    VálaszTörlés
  4. Azthiszem a Facebookon volt egy poszt hogy hiteltelennek találta valaki ezeket az állításokat, merthogy a BRICS, Putyin is szerinte a Cabal emberei, Putyin népe is nyomorog miközben ö milliárdokat tesz el, meg hogy ha nem a Cabal embere lenne már rég nem élne. Ezis csak a játék és megtévesztés része. Mit gondoltok erröl? Én személy szerint nagyon szeretném hinni, hogy amiket ez a Corey magyaráz itt már egy ideje megvalósul, vagy hogy tényleg lenne esélyünk már egy normális világban élni. De egyre inkább az az érzésem hogy megint csak a duma van, kifogások, ködösítés. Én akkor is azt mondom, hogy ezt egyszerüen meg lehetne oldani, igenis ki kell állni, elö kell jönnie annak ami létezik, feltárni az igazságot és rendet tenni. Nem kell ezt sehogy se felvezetni 100 éveken keresztül. Nem akarok még 100 évet egy ilyen világban élni, amikor lehetne másképp is. Mire várunk, várnak? Úgy gondolom, ezek a kifogások, érvelések mind azért vannak, mert igazából lehet hogy nemis akarják azt annyira hogy mi itt felszabaduljunk meg jólérezzük magunkat. Egyre inkább olyan érzésem van hogy ez az egész megint csak valami hülyítés. Sokszor ezt a Coreyt is meg tudnám ütni, amikor feltesznek neki egy hosszú részletes kérdést, és akkor válaszol 2 szóban, véletlenül se mondaná el amit tud. Nem ez lenne a lényeg? Hogy elmondja a dolgokat? Egyre jobban médiaszagú a helyzet... sajnos.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon idöszerű volna már elörébb lépni és tenni ellenük.Az embereknek nagyon elegük van a nyomorbol, meg a hülyítésből a média által.Ideje lenne normális életet élni a bolygón, amihez joguk van az embereknek.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon idöszerű volna már elörébb lépni és tenni ellenük.Az embereknek nagyon elegük van a nyomorbol, meg a hülyítésből a média által.Ideje lenne normális életet élni a bolygón, amihez joguk van az embereknek.

    VálaszTörlés
  7. Én is úgy látom, hogy nagyon média szagú ez az egész "igazság kiszivárogtatás"!
    Corey, ha tényleg az akinek mondja magát, akkor hogy létezik, hogy bizonyos dolgokra emlékszik (pedig törölték az emlékeit), másokra, ami fontosabb lenne, már nem emlékszik.
    s szerintem, az, hogy még mindig beszélhet nyilvánosan és még él, azt jelenti, hogy ő egy olyan bennfentes, aki vállalta, hogy csak annyit mond el, amennyit engednek neki.
    Én már 25 éve figyelemmel kísérem a"titkos" beszámolókat, mert kerestem a választ a saját életemben történt UFO és egyéb természetfeletti jelenségekre. Engem ezek vezettek a megvilágosodáshoz.Ma már megvagyok győződve, hogy egyetlen dolog fog változást hozni az emberiség életében és ez a Teremtő kegyelme!Reményt adó igazság csak az számomra, hogy e változás, a folytonos fejlődés és átalakulás (felemelkedés) az már a teremtés pillanatában bele lett kódolva minden létformában. Akik megvilágosodva képesek felszínre hozni a teremtéssel kapcsolatban minden tudnivalót, az tudja, hogy mindennek rendelt ideje van, s a felemelkedés ideje elérkezett, benne élünk MA. Évezredek óta minden tudatos létező feljegyezte ezt, ilyen például a MAYA NAPTÁR is! MOST zajlik az átalakulása e létformánknak, a "vajúdás" időszakát éljük, amit mindenki egyéni módon, a saját tudatossági szintjének megfelelően él meg! Ez azt is jelenti, hogy minden egyes ember ott folytatja a létét, ahova elért szellemi fejlődése útján.Ez történik most! Hogy mennyi ideig fog tartani és miként fog megnyilvánulni, az is egyéni, hiszen ma is ugyanazokat a történéseket világunkban, minden ember másként értelmez - ugye? De VAN egy végső időpont e lehetőség fennmaradásának, ez is be van kódolva a teremtésben, de azt mi nem tudjuk megfejteni, ahogy egy sejt a testünkben nem képes felfogni a teljes életünk értelmét és kibontakozását. Áldás, hogy alkalmunk van a legnehezebb időkben is megtapasztalni isteni természetünket, a szeretni, teremteni és alkotni tudásunkat!Aki türelmetlen, az örüljön, hogy még van lehetősége fejlődni, mert a türelmetlenség azt jelenti, hogy nem áll készen egy magasabb létforma megélésére.Aki pedig már készen áll, annak mindegy, mert egyszerűen nem tud más lenni, kevésbé szeretni, vagy Istennel ellentétes dolgokat teremteni. Gondoljátok meg, kevésbé szeretnétek a Teremtőt, az életet és e szép földet, ha nem lenne tudomásotok arról, hogy a felemelkedés korában élünk? Nem.Az igazi felébredett ember már nem tud nem szeretni, bármi is van! ÁLDÁS minden létezőre! www.berboss.hu/lehnerella

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El kellene felejteni ezt a 'teremtő kegyelme' dolgot... ez megint csak arról szól, hogy ember, ne csinálj semmit, majd a Teremtő megoldja... helyetted.
      Nincsenek eleve elrendelt időpontok, szinkronicitás van, meg együttállások vannak, meg sokminden más, az 'idő' is módosítható...
      Fölösleges az ijesztgetés, nem maradtunk le, és nem is fogunk lemaradni semmiről.
      Ami meg Coreyt, meg a többieket illeti, ideje lenne végre elhinni, hogy valóban vannak olyan emberek (is), akik valóban jó szándékkal, szándékból cselekszenek.

      Törlés
  8. Szerintem ez a banda szépen suttyomban alattomban vezette bele az embereket ebbe az erdőbe...olyan ügyesen csinálták, hogy mára már teljesen természetes, hogy önként adják a vérüket (fizetik az adót, megveszik a bérletet, kijukasztják a jegyet, fizetik a füstadót, ótadót, kamarai tagdíkat,közműdíjakat...) Az emberek többsége annyira el van altatv,a hogy nem azt gondolják rossznak, aki a vérüket szívja, hanem azt, aki nem hagyja magát...az emberek nagyrésze annyira bízik a hatalomban és az elnyomókban, hogy ha minden bűnüket nyilvánosságra hoznák, el sem hinnék...vagy a cabal kimagyarázná, hogy ezt is az emberiség iránti szeretetből tette..nagyon sok tényezőt olvasok, ami nem egyszerűsíti a helyzetet...a szövetségbeliek egy csónakban ülnek, de még nem egyfelé eveznek...ez is viszi az időt, hogy egyáltalán ők egyezségre jussanak...másfelöl ezek a mostani jófiúk az egykori rosszfiúk közül kerültek ki...különben hogyan is láthatnák át a helyzetet...putyint az ufo élmény fordította meg...(ezt írják, én meg elhiszem...) de ezeknek a jófiúknak is ottvan a régi vaj a fülük mögött...ezért nem akarnak rögtön a napra menni vele...

    VálaszTörlés
  9. Ha most azonnal kirohannánk az utcára, az több okból is a cabal malmára hajtaná a vizet...kiismernék a lélektani indítékokat és aszerint fordítanák meg a játszmát...
    megfigyelés alá vonnák azokat az embereket is, akik eddig észrevétlenül tudtak működni...és a lényeg...amíg nincs biztos forgatókönyv a továbbiakra, addig hiába ragadjuk vissza a hatalmat...ha nem tudjuk, hogyan használni...egy beteg társadalom, mint amilyenné tettek bennünket...meggyógyítása alapos felkészültséget és komoly terveket igényel...

    VálaszTörlés
  10. ez az új pénzügyi rendszer is csak egy újabb szörnyszülött...szórzók, gazdasági mutatók...skálák....halvaszületett vakvágány...ha már nem bírnak leszakadni a nyomorult színes papírjaikról, akkor legalább egységes mércét kéne alkalmazni,,,például...1kg kenyér 1 buzinka...1liter sör 1 buzinka....1m föld 100 buzinka...1 óra munka 10 buzinka...mindegy milyen munka, mert egyformán fontos...hogyan léteznénk például szemétszállítás vagy WC pucolás nélkül...(lásd meki WC, rendezvényi konténer WC...) hogyan léteznénk orvos, mérnök, kőműves, vízsszerelő...stb...vagy épp tanár nélkül...nagyvezírünk még csak meglenne nélkülük...

    VálaszTörlés
  11. bocs' a föld is literben értendő....

    VálaszTörlés
  12. A "C.ellen szervezkedő Földi Szövetség a háttérben tárgyalásokat és megbeszéléseket folytat az összeesküvést alkotó szindikátusok képviselőivel.."
    Így kezdődik a hülyítés, de majd folytatom ÉN...:
    Szokásukhoz híven, hogy az emberek irányítása még csak véletlenül se maradjon abba és őket megint a megkérdezésük nélkül, kihasználva altassák, hogy ŐK a NAGY VALAKIK majd megoldják a helyzetet, mert Ti még véletlenül sem vagytok felhatalmazva a saját alanyi jogotok okán megalkotni a saját rendszereteket.
    Bezzeg az érdekelt szindikussok érdekei mindig figyelembe vannak véve és hosszú ideje ugyanaz a nóta szól...csak mán' nagyon fals. Ezek a nagy amcsi
    helyzetmegoldók is mehetnek abba a jó büdös alternatív p csá...hmm.Ugyanis a
    szövegelésük kezd kissé idegesíteni, aztán hátha valami baj éri őket tényleg. Pedig komolyan mondom. Évek óta ezt csinálják írják a nagy semmit tonnaszámra.

    VálaszTörlés
  13. Hát nehéz lenne elrugaszkodniuk a megszokástól...hiszen ugyanabból a körből kerültek ki...csak most jófiút kell játszaniuk..csak terveik vannak, de azok sem körvonalazó dtak tökéletesen. Az irányítástól sem tudnak elszakadni...A társadalom megszervezése biztosan fontos, de ezt csak egy vékony vonalka választja el az irányítástól....A brix orszákok sem angyalkákból állnak...Kína valószínű csak a jólszervezettség miatt szállta meg Tibetet és rokonainkat az ujgúrokat is felebaráti szeretetből kebelezte be...az oroszok 40 évig tartották megszállás alatt Kelet Európát van gyakorlatuk szervezésben...a braziloknál meg egykor volt ugyanolyan junta, mint Argentínában meg Chilében....

    VálaszTörlés
  14. Zsír megjegyzés ezt eddig is tudta szinte mindenki...

    VálaszTörlés
  15. Mit lehet tenni..többségünk a kisegítő iskolában végzett gyógytorna szakon...

    VálaszTörlés
  16. Igen, ez a BRICS-történet nekem is sántít. Hogy az említett kínai példánál maradjak én is, azt tudtuk, hogy ők sem angyalok, de azért az tényleg elég feltűnő és önmagáért beszél, ahogyan Tibettel, meg más környező országokkal, népekkel bántak és bánnak.
    Az oroszokról meg nem is beszélve, az ő "jószándékú beavatkozásainak" talán mi vagyunk a legfájdalmasabb példái. Szokták ugyan mondani, hogy az oroszok akkor még a Cabal befolyása alatt álltak, nemcsak a szovjet időkben, hanem előtte is, de mi garantálja ezek után azt, hogy az emberiség nem esik bele egy újabb gödörbe? Mi alapján higgyük azt, hogy ez a BRICS tényleg más, és tényleg jobb lesz, mint az eddigi háttérhatalom?
    Konkrét példák és tettek kellenének, például Kínának szabadon engedni Tibetet, amit egyébként nem is értek, hogy mi a csudáért ragaszkodnak hozzá, holott gazdaságilag szinte semmi hasznot nem jelent nekik, legalábbis szerintem. Ha így cselekednének, és rendeznének még más konfliktusokat is a környező népekkel, akkor bebizonyítanák, hogy nemcsak bort isznak, és vizet prédikálnak. Persze ugyanez vonatkozik az összes BRICS-tagra, nemcsak a kínaiakra meg az oroszokra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom feltűnt e, hogy a Szovjetunió felbomlott? Egyébként meg kell nézni Putyin tetteit vagy ezt az interjút amit Medvegyev adott: https://www.youtube.com/watch?v=dCFzdBSJ-_U
      Egy országon belül is több erő feszül egymásnak, berkeken belül is több erő dolgozik egymás ellen! A különbségek a két ellentétes erő koncentrációjában fejeződnek ki!

      Törlés
  17. Épp az imént kaptam ezt a levelet, Szerintem érdekes lehet.
    Ha estiig sikerül összeállítani néhány kérdést az orosz TV-s csoport felé, akkor átküldöm Jane-nek. Például a BRIX-szel kapcsolatban is...meglátjuk, mit féresztenek bele a tájm iz maniba...
    "Dear Friends,

    Tomorrow I am going to meet a film crew from Russian TV in Larisa for a documentary for their state TV.

    I would like to ask them some questions if there is time.

    If you have any questions you would like to ask them, just send them along and I will put them forward in spirit of mutual understanding across Europe and Russia to help defuse a potentially dangerous escalation in the conflict.

    Thanks Jane"

    VálaszTörlés
  18. Az tény hogy valami van a levegőben. Kérdés hogy ez nekünk "kisembereknek" jó vagy rossz?
    Corey-rol es Putyinról is tényleg szeretém elhinni hogy a jó oldalon állnak. Viszont ha igy lenne már rég befogták volna a szájukat vagy rosszabb esetbe valami "véletlen baleset" folytan már rég elhunytak volna.. bár ki tudja, már lassan azt sem hiszem el amit látok.
    A sok agymosott embernek kellene már végre felébrednie, a sült galamb senkinek nem repül a szájába, tenni is kellene érte valamit. Rá kellene végre ébredni hogy rabszolgák vagyunk. Földi szövetség? .. ha szövetségen belül is folyton viták vannak, nem tudnak egyességre jutni akkor mit várjunk? Vagy mi ez a játék már megint? Elültetik bennünk a reményt hogy esetleg nemsokára lehet jobb is, csak azért hogy utána még nagyobbat koppanjunk? Jóléti alapok kifizetése meg világbéke meg hasonlók.. már annyiszor hallottuk, de érdekes módon valami végett mindig csuszik a dolog. Már nem tudom hogy sirjak vagy nevessek rajta. Komolyan mondom, egyre inkább ugy érzem magam mint a donorok a "Sziget" cimű filmbe..szegények remenykedtek hogy eljutnak egy csodás szigetre aztán meg szépen kinyirták őket.
    Ha egyáltalán lesz is ebből valami, mennyi emberáldozatot fog még követelni??

    VálaszTörlés
  19. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés