2016. október 1., szombat

Kozmikus Közzététel – VI/16.

A NAGYOBB TERV FELFEDÉSE – A mai adásból Corey legutóbbi - eddig általunk nem közölt – helyzetjelentését ismerhetjük meg, amiben szó lesz egy újabb, katonai űrprogrammal való kellemetlen találkozásról, az Antarktiszon tett furcsa felfedezésekről, valamint a száműzött belső földi csoport egyik tagjának ismételt látogatásának következményeiről.


Wilcock: A mai adásban egy nagyon érdekes helyzetjelentésbe fogunk belemélyedni. Gyorsan átfutottam, hogy miről is fogunk ma beszélgetni és bizton állíthatom, a mai adás be fog vonulni a klasszikusok közé. Corey, ott hagytuk abba a történeted, hogy amikor kiestél a katonai-ipari komplexum alacsonyabb rangú űrprogramjának egyik hajójából, megsérült a térded. Mi történt ezt követően?

Miután beszéltünk, megjelentettem erről egy helyzetjelentést.
Nem sokkal azt követően, hogy hazaértem – ez kb október 26-án volt – megint csak arra ébredtem, hogy rövidnadrágban, pólóban, cipő nélkül sétálok a házunk mögötti parkolóban. A séta közben ébredtem fel és miközben próbáltam rájönni, hogy mi történik, még mindig sétáltam. Ugyanaz az űrhajó felé haladtam, mint legutóbb. Felülnézetből ezeknek a hajóknak olyan alakjuk van, mint egy halnak.


Világos, hogy ez valamilyen antigravitációval működő űrhajó... egyáltalán nem egy átlagos repülőgép.

Így van. Megláttam ugyanazt a két pilótát, mint a múltkor, és elindultam feléjük, ők pedig azonnal megkérdezték, hogy fizikailag képes vagyok-e felmenni a létrán.

Ez volt az a két fickó, akik legutóbb felkaptak és hazáig vittek?

Igen, ugyanazok voltak. Felvittek a lépcsőkön, keresztülvittek ugyanazon a raktárhelyiségen, majd bevittek abba a szobába, amiben már számos alkalommal megfordultam. Falakról lehajtható ágyak és ülések vannak benne.

A rettegett kihallgató szoba.

Így van. Úgy néz ki, mintha egy kis orvosi szoba lenne.


Elég sok kellemetlen tapasztalatot szereztél abban a szobában. Mit éreztél, amikor észrevetted, hogy képtelen vagy kontrollálni a saját mozdulataidat séta közben és egyenesen a hajó felé haladsz?

A szívem nagyon hevesen vert. Tiszta egymerő szorongás volt. A szívem nagyon gyorsan és keményen vert. Próbáltam nem nagyon kimutatni, mert egyáltalán nem akarsz semmilyen gyengeséget mutatni az ilyen típusú fickók előtt. De biztos vagyok benne, hogy észrevették az arcomon. Próbáltam tettetni, hogy bátrabb vagyok, mint amilyen valójában voltam. Szóval átvittek, beültettek, becsatoltak a hevederekkel a székbe és otthagytak.

Volt bármi, ami különbözött a korábbiaktól, vagy minden ugyanolyannak tűnt?

Minden ugyan úgy nézett ki. Az energia viszont kicsit más volt. Úgy tűnt, mintha most kicsit barátságosabbak lettek volna – nem voltak annyira ridegek. De azért még mindig elég militánsnak tűntek.

Tehát azt mondod, hogy annak ellenére, hogy bevittek téged oda, ahol korábban megkínoztak, a rezgés ezúttal valahogy mégis jobbnak tűnt?

Igen, a hangulat egy kicsit lazább volt. Azt nem mondanám, hogy barátságos, de barátságosabb.

Aztán bejött az az ősz hajú fickó, aki úgy nézett ki, mint Sigmund Freud.

Igen, ősz haja, ősz szakálla volt.

Nem hitte el neked, hogy jártál azokon a helyeken, amikről beszéltél. Elvégzett rajtad egy tudományos vizsgálatot, hogy megerősítse, amit korábban hallott, de saját maga akart erről bizonyítékot szerezni.

Így van és ezt a tesztet már korábban is elvégezték, de ő ezúttal magánál akarta tudni a bizonyítékot, amíg beérnek vele a laboratóriumba.

Oké. Tehát azt gondolhatta, hogy valami olyasmi fog ebből kisülni, amikor is újra bizonyítást nyernek az általad korábban mondottak és ennek hatására talán megváltozik a hozzáállásuk. Talán felismerték azt, hogy – úgymond - nem ők az egyedüli fogaskerekek a gépezetben.

Igen. Szóval, ott ültem és ahogy visszajöttek a raktárhelyiségen keresztül, az idősebb úriember - akiről beszéltünk, az ősz hajú, ősz szakállú - fürgén előjött a hajó elülső részéből.

Hogy szólított téged?

Uramnak. Azt mondta: "Tudja, a vizsgálat eredményei alapján, most már elhiszem, hogy néhány dolog igaz volt abból, amit elmondott. Úgy tűnik, hogy valóban egy közeli területen volt, ahogy azt állította." Szóval nem tudtam, hogy megkönnyebbüljek, vagy sem. Csak ültem ott és hallgattam.

Ez nyilvánvalóan elég fontos dolog lehetett a fickó számára. Adjunk neki egy nevet, merthogy úgyis hasonlít Freud-ra. Nevezzük mostantól Sigmund-nak. Szóval Sigmund most szembetalálta magát annak a bizonyítékával, hogy minden, amire az életét eddig építette, hazugság volt.

Igen. Említette is, hogy elkezdték úgy érezni, hogy nem ők vannak a totemoszlop tetején, már ami a hírszerzési ranglétrát illeti, merthogy ebben a hitben ringatták őket. Azt mondta: "Valójában több bázison is állomásoztam az Antarktiszon,"

Micsoda? Sigmund? Több bázison is állomásozott?

Igen. Ez eléggé felkeltette a figyelmemet. És ekkor elmondta, hogy a jégmező alatt felfedeztek számos ősi várost, romvárosokat – nem csak egyet – továbbá jégbe fagyott gyapjas mamut jellegű állatokat találtak, illetve olyasvalakiknek a maradványait, akiket pre-adamitáknak hívnak.


Pre-adamiták?

Igen. Feltételezem, hogy ez a szó a bibliai Ádám előtt élt emberekre vonatkozik. Azt állította, hogy valóban voltak ilyen nyurga, hosszított koponyával és fura testarányokkal rendelkező lények, akiket nyilvánvalóan nem ennek a bolygónak a légköri nyomására és gravitációjára terveztek és voltak valamiféle állomásaik különböző kontinenseken, ahol tanulmányozták az emberiséget. Valamilyen katasztrófa következett be és Atlantisz teljesen jéggé fagyott. Elmondta, hogy ezeknek a pre-adamitáknak több, mint 10 000 éven keresztül nem volt hozzáférésük az ősi városaikhoz és ez nagy problémát jelentett nekik. A pre-adamiták éltek ezeken a kis bázisokon szerte a világon. Miután elvesztették a hozzáférésüket az ősi városaikhoz, elkezdtek keveredni a helyi emberi populációval, és elkezdtek pre-adamita hibrideket létrehozni. És ezek különböző félék lettek, mert különböző fajokkal keveredtek. Voltak olyanok, akik afrikai, voltak kaukázusi és voltak dél-amerikai kinézetűek közöttük. Azt állította, hogy a városaik akkor épültek, amikor ezek a lények megérkeztek a Földre, 55-65 000 évvel ezelőtt. Őt arról tájékoztatták – tehát ez az információ tőle származik – hogy a Naprendszerünk egy olyan bolygójáról érkeztek, ami nem volt többé lakható.

Elmondta, hogy hol volt ez a bolygó?

Nem. Úgy hangzott, mintha ő sem tudná, vagy nem akarná megosztani velem. És ekkor jött az a pont, amikor elkezdtem csodálkozni, hogy vajon pontosan miért is osztja meg velem ezeket az információkat. Azt hiszem látta az arckifejezésemet és arrébb húzódott.

Azt mondod, hogy ezek a pre-adamiták valamilyen formában még mindig itt vannak? Merthogy beszéltünk a Vatikánról, meg a mitráról, vagyis a püspöksüvegről, amelyek lehetséges, hogy a hosszított koponyák eltakarására szolgáltak.

Igen. Egy későbbi beszélgetésemben Gonzales-szel ugyancsak előjött ez a téma.

Úgy látszik, hogy ezek az emberek itt élnek a Földön. Elmondta neked, hogy ők vajon földalatti városokban élnek, vagy néhányuk esetleg a felszínen?

Nem, nem kaptam erről részletes információt. Mindössze annyi információt tudtam még meg tőle, hogy mi, vagyis a felszíni emberek nem sokkal ezelőtt felfedeztük és kiástuk ezeket a romokat, de a pre-adamitáknak nem volt megengedve, hogy lemenjenek oda. Az Antarktisz a reptiliánok irányítása alatt állt. És csak most, nemrégiben ütöttek nyélbe valamilyen megállapodást, ami lehetővé teszi a pre-adamitáknak, hogy elkezdjék meglátogatni ezeket az ősi városokat.

Pontosan miket találtak e romok között?

Nagyon sok technológiát találtak – nagy részük elpusztult, de sok technológiát találtak. Az épületek annyira lepusztult állapotban voltak, hogy alig voltak téglák egymás tetején, szóval szinte teljesen elpusztultak.

Maradtak ott technológiák érintetlenül?

Igen. De ezekből a legtöbbet a föld alatt találták meg. Megtalálták az ősi könyvtárakat, és a technológiák rejtekhelyeit.

Nagyon izgalmas lehet számukra, hogy most hozzáférhetnek a saját ősi romjaikhoz.

Igen. Már 10 000 éve elpusztult, és minden feljegyzésük ott van. A technológiáik nagy része ott van. Ez olyan, mintha mi odaküldenénk pár embert a Holdon lévő bázisra és aztán történne valamilyen katasztrófa a Földön és nem tudnának többé visszajönni utánpótlásért.

Oké. Aztán egyszer csak Sigmund abbahagyta veled a beszélgetést.

Így van. Rajta volt az arcomon, hogy nem értettem, hogy hirtelen miért mondja el nekem ezeket. Ezt kicsit furának éreztem. Nem értettem, hogy mi az oka. Miközben ezen gondolkodtam, meglátta az arckifejezésemet és valamiért abbahagyta a beszédet. Azt mondta, hogy ugyanazt a technológiát fogja alkalmazni rajtam, hogy megváltoztassa a tudatállapotomat... így aztán megnézheti, hogy ki tud-e szedni belőlem még több információt. Azt mondtam neki: "Figyeljen, boldogan válaszolok bármilyen kérdésre. Semmi szükség erre." Rá se hederített, odament ugyanahhoz a kis rozsdamentes tálcához, mint legutóbb, felvett egy vastag hengert, aminek a végén egy domború kúp volt és úgy nézett ki, mintha egy antenna lenne. Lenézett, szórakozott velem és aztán meghallottam azt a búgó hangot. De még ez előtt, füldugót tett a füleibe. És ez az utolsó dolog, amire emlékszem, azon kívül, hogy megyek hátra a gép farka felé, a kezeim a hátam mögött vannak és az egyik fickó szorosan fogja a könyökömet és sétál velem lefelé. A másik fickó előttem meg hátranyúl és tartja a csuklómat. Biztosak akartak lenni, hogy ezúttal nem esek el.

Tehát akkor ez lényegében nem annyira arról szólt, hogy ellenségesek veled szemben, vagy hogy akadályoztak volna, hanem sokkal inkább nem akarták, hogy elessél, amíg benarkózott állapotban vagy?

Látszott, hogy nem akarják, hogy az történjen, mint a legutóbbi alkalommal. Szóval elkezdtünk lefelé jönni a lépcsőn, és visszasétáltam a házamhoz. Bementem a kapun, besétáltam a hátsó ajtón, és amikor kinyitottam, egy kék gömb cikázott a nappalimban. Kinyitottam az ajtót és zit-zi-zit-zit, körbe-körbe cikázott. Becsuktam az ajtót magam mögött, a gömb rögtön a mellkasom elé ugrott, megállt én pedig jeleztem, hogy készen állok. A következő dolog, amire emlékszem, hogy újra egy maja hajón találtam magam. Ezúttal pontosan ugyanarra a helyre kerültem. Ott volt egy lebegő kőkonzol, amiről legutóbb beszéltem, mellette pedig ott ült Gonzales és engem nézett. Ekkor hat maja volt a szobában, köztük három nő is. Előtte csak egyszer láttam közelről nőket közöttük. Nem tűntek annyira különbözőnek a férfiaktól.


Fejdísszerű frizurájuk volt?

Igen. Be volt fonva a hajuk. Az illusztráció készítője nem teljesen tudta ábrázolni... a hajuk sokkal jobban be van fonva és nagy körökbe van szedve szalagokkal. A szalagok belsejében pedig arany szálak vannak. Szóval Gonzales engem nézett, felállt, elindult felém, a kezében pedig megint ugyanazt a fekete kőgömböt tartotta.

A legutóbbi alkalommal mi volt a szándéka ezzel a gömbbel?

Legutóbbi alkalommal Gonzales arra használta, hogy leszkenneljen vele.

Az emlékeidet?

Odasétált hozzám és amikor odaért, felemelte. Mosolygott, nagyon mókás volt. Azt mondta: "Kérlek, összpontosítsd a figyelmedet erre a varázslatos 8-as golyóra.” Mintha a nyolcas számú golyó lenne a billiárdban. Kb 10-12 cm-nyire tartotta a homlokomtól és oda-vissza mozgatta ezt a golyót, miközben koncentrált.

Az emlékeidre?

Nos, nem tudom. Ez egy olyasmi készülék lehetett, mint a Star Trek-ben a trikorder (Szerk - hordozható érzékelő, letapogató eszköz). Nem tudom. Kb egy percig szkennelt, majd megfordult, visszament és megnyomta a kőkonzol oldalát és ez a készülék eltűnt a konzol belsejében. Egyszerűen eltűnt. Gonzales megfordult és ránézett a szobában tartózkodó majákra és azt hiszem, valamiféle telepatikus dolog történhetett, mert megfordultak és átmentek egy következő szobába. A másik szobába egy dupla ajtón keresztül lehetett bejutni és a következő helyiség majdnem ugyanúgy nézett ki, mint amiben mi voltunk a kőkonzollal.

Mindannyian körbeállták a konzolt. Gonzales ekkor odajött és azt mondta: "Bocsánatot akarok kérni és elmagyarázom, hogy mi történik itt." Már nagyon vártam ezt.

A bocsánatkérés nem tűnik elégnek ezen a ponton, hiszen a kikérdezésed során téged megkínoztak.

Gonzales nemcsak a legutóbbi két esetről beszélt. Azt állította, hogy mindez okkal lett megengedve. Állítása szerint a katonai-ipari komplexum ezen űrprogramjában nagyon sok ember kezd egy kicsit kiábrándulni az egészből. Elkezdtek azon gondolkodni, hogy sokkal több minden zajlik annál, mint amit elmondtak nekik, annak ellenére, hogy az ígérték nekik, hogy hírszerzési szempontból ők lesznek majd a totemoszlop tetején. Gonzales azt mondta, hogy nem szabadott tudnom erről a műveletről, mert akkor nagyon könnyen rájöhettek volna. Ugyanis tudat alatt megőriztem az Anshar-ral tett felderítő utazásom során látott telemetriai adatokat és sok más információ is volt még, amit tudat alatt megőriztem.

Nem értem pontosan, hogy mi értesz telemetriai adatok alatt.

Nem emlékeztem rá, hogy pontosan milyen információk voltak. Akkor történt, amikor felvillantak a panelek. Kaaree azt mondta nekem, hogy ne vesszek el az információkban, egyszerűen csak figyeljem a jelenetet.

Vagyis le tudtak követni téged, mint egy számítógépet, hogy megnézzék, mit láttál azokon a paneleken és kiolvasták belőled?

Igen.

Oké. Mert amikor olyan különleges tudatállapotba kerülsz, mint amilyet ez a technológia előidéz, az nagyon hasonlónak tűnik a szkopolamin hatásaihoz és nagyon pontosan újra tudod élni a pillanatot, amiben benne voltál. Ki tudják olvasni belőled, hogy mi történt abban a pillanatban.

Így van. Gonzales alapvetően azt mondta, hogy megpróbálták kihasználni azt az állapotot, amiben a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjának emberei vannak jelenleg, vagyis ezt a kiábrándultságot. Gonzales azt mondta, hogy ez tökéletes lehetőség volt arra, hogy egy nagyon okos módon ültessenek el információkat ezeknek az embereknek a fejében a szélesebb körű titkos űrprogramokról, és más dolgokról. És ezáltal szembeszállhatnak, vagy megakadályozhatják a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjának részleges nyilvánosságra hozatalra vonatkozó tervét.

Igen, mert ha elkezdik ők maguk is kétségbe vonni mindazt, amit mondtak nekik, akkor nem lesznek majd képesek úgy előállni, hogy meg vannak győződve, hogy az igazságot mutatják be. Elkezdenek kételkedni. Okuk és bizonyítékuk lesz rá azt hinni, hogy az igazat mondtad nekik, mert a hajvizsgálat megerősítette, hogy te valóban ott voltál ezeken a helyszíneken.

A hajvizsgálat és a vizsgálatból származó információk is megerősítik. És ennek hatására a katonai-ipari komplexum tagjainak egy nagyon kis százaléka elkezd érdeklődni az iránt, hogy mi is zajlik valójában.

Jobban érezted magad e pokoli dolgok után, tudva, hogy része voltál a csapatnak és eszközként szolgáltál arra, hogy megállítsák a részleges közzététel tervét?

Abszolút. Ha tudod, hogy oka van a szenvedésnek, akkor könnyebben beállsz a sorba.

Mi a valószínűsége annak, hogy Sigmund képes lesz átszivárogtatni ezeket az információkat a katonai-ipari komplexum űrprogramjának parancsnoki struktúrájába? Van elég befolyása ahhoz, hogy amit tőled tanult, azt képes legyen leszivárogtatni a ranglétra különböző szintjeire, vagy annyira részekre tagolt az egész, hogy sok csoport még így sem fog tudomást szerezni erről?

Rendkívüli mértékben szét van tagolva, de a korábbi alkalommal azt mondta nekem, hogy számos programért ő a felelős. Vagyis elég magas beosztásban lehet.

Tehát lehet ennek egy olyan hatása is, hogy az igazság elkezd lavinaként megindulni?

Igen.

Mondott még neked Gonzales olyasmit ezen a találkozón, ami érdekes lehet?

Elkezdtünk a pre-adamitákról és a Sigmund által elmondottakról beszélgetni. Gonzales szintén, az általa kapott hírszerzési információk alapján megerősítette, hogy két olyan vérvonal volt a pre-adamiták között, akik királyi vérvonalnak tekinthetők. Mindössze annyit mondott nekem erről, hogy mindkét vérvonalat királyi vérvonalnak tartják és e vérvonalak versengtek egymással a bolygónk erőforrásaiért és bizonyos pénzügyi rendszerek feletti irányításért. Beszéltünk erről egy kicsit, aztán témát váltottunk. Már régebben elmondták nekem, hogy vannak bizonyos ősi struktúrák – üregek és falak - amelyekben ősi technológiákat tároltak.

Ha megnézzük azt, hogy a Cabal hozta létre a tálibokat, az Al-Káida-t és az Iszlám Államot, mint hirtelen felbukkanó proxi hadseregeket, akkor azt láthatjuk, hogy a tálibok felrobbantották az ősi Buddha-szobrokat Afganisztánban. Teljességgel elfogadhatatlan, hogy ősi építményeket pusztítsanak el. Gondolod, hogy több is lehetett e mögött puszta vallási fanatizmusnál?

Néhány esetben ez szimplán vallási fanatizmus, néhány esetben viszont kerestek valamit. És ezekben az esetekben, teljesen elpusztítottak és a földdel tettek egyenlővé különösen fontos történelmi helyszíneket, ősi sumér helyszíneket és technológiákat találtak a falak mögött. Nem tudom, hogy ezek milyen technológiák voltak. Továbbá azoknak a bizonyos építményeknek a földig rombolása után, a romok alatt még annál is ősibb struktúrákat fedeztek fel. Legutóbbi alkalommal, amikor Gonzales-szel beszéltem, rendkívül aktív feltárási munkálatokat végeztek, mert a harcok az iraki Moszul körül elkezdődtek. Volt valamilyen technológia Moszulban, amit át kellett volna adniuk a Cabal pre-adamita tagjainak. És ezek a proxi csoportok - Gonzales így nevezte őket – feltárták ezt a technológiát és megtagadták a visszaszolgáltatásukat a pre-adamitáknak.

Ez érthető.

De nem a számukra. Ez a Cabalnak egy másik csoportja, amely alapvetően visszautasította ennek a technológiának az átadását a főnökeiknek. Úgyhogy Gonzales szerint ez egy újabb hatalmas jel arra, hogy a Cabal koalíciói nagyon jelentősen gyengülnek.

Mi a szándékuk ezekkel a technológiákkal? A pre-adamiták nevében teszik? Ezt a Cabal akarja? Mit csinálnak ott?

A pre-adamiták megpróbálnak hozzájutni annyi ősi technológiájukhoz, amennyihez csak tudnak. Szóval ez az egyik oka annak, amiért nagyon izgatottak, hogy visszamehetnek az Antarktiszon lévő ősi városaikba és hozzáférhetnek a technológiákat rejtő raktáraikhoz.

Van okunk azt hinni, hogy esetleg megpróbálják kirobbantani a saját kozmikus hamis zászlós műveleteiket és ha megvan ez a technológiájuk, akkor képesek elárulni mindenkit és a saját hadviselő csoportjukká alakulnak?

Nem tudom, hogy ezt így ki merném-e jelenteni, de határozottan készülnek valamiféle konfliktusra vagy valami NAGY dolog bekövetkeztére.

Gondolod, hogy ez majd kitudódhat és nyilvánosan bíróság elé állítják őket, mint a Cabal tagjait? Ha lényegében ők szervezték meg a Cabal-t?

Abszolút. Az elit és a pre-adamiták ezért pánikolnak jelenleg.

Nagyon sok ember össze lehet zavarodva ettől, hiszen arról beszéltünk korábban, hogy a mesterséges intelligencia irányítja a drákonidákat és a drákonidák irányítják a Cabal-t. Most viszont behoztuk ide a pre-adamitákat is. Mi gondolsz, milyen kapcsolat lehet a pre-adamiták és a drákonidák között a Cabal irányítórendszerében?

Abból, amit hallottam, nem hiszem, hogy túlságosan kedvelnék egymást. De a Cabal nagyon sok különböző csoportból áll, és sokan e csoportok közül nem jönnek ki egymással.

De az egyetlen dolog, amiben egyetértenek, az a titkolózás.

Igen.

Szóval Gonzales elmondta neked, hogy feltárták ezeket a műemlékeket. Van bármilyen tudomásunk arról, hogy milyen technológiák maradhattak még más építményekben? Megpróbálnak még többet elpusztítani?

Gonzales azt mondta, hogy fekete programok keretében az éjszaka közepén küldtek ki embereket ezekhez az ősi romokhoz szerte a bolygón, hogy nagyon fejlett szonár-jellegű eszközökkel vizsgálják át a falakat. Az űrből pedig ugyancsak vizsgálódnak, hogy találnak-e még több ősi romot alattuk. Úgyhogy igen, nyilvánvalóan meg akarják találni ezeket a technológiákat, mielőtt a Cabal csoportjai találnának rájuk. Amikor erről beszélgettünk, észrevettem, hogy a lebegő konzolon elkezdenek mindenféle színes fények és szimbólumok felvillanni. Gonzales észrevette, hogy azt nézem, úgyhogy megfordult, odanézett és rögtön odament a konzolhoz. Erre két maja bejött a szobába és elkezdték nézni, hogy a kőkonzolon rovátkák egész sorozata jelenik meg.

A színeik váltakoztak?

Igen.


Milyen színeket láttál?

Kék, vörös, narancs, sárga – még zöld is volt. Gonzales megfordult és mintha újra aggódó arckifejezés lett volna az arcán. Azt mondta: "Javult a memóriád vagy romlott?" Azt válaszoltam: "Lényegében rosszabb lett. Még az is problémát jelent, hogy a gyerekeim születésnapját felidézzem." Összeráncolta a homlokát és azt mondta: "Meg fogom konzultálni a maja csoporttal, hogy lássuk, van-e valamilyen mód arra, hogy segítsünk neked." És ekkor hirtelen széles mosolyra nyílt az arca. Azt hiszem, meglátta mögöttem, hogy egy kék gömb érkezett és süvített el a szobában, majd a szokásos dolgot tette, megállt előttem kb 30 cm-re a mellkasomtól. Gonzales csak mosolygott és búcsúzásképpen integetett. Jeleztem, hogy készen állok és már indultunk is. Visszakerültem az otthonomba, a nappalimba, ahonnan elindultam. Kimerült voltam. Odamentem a kanapéhoz, lefeküdtem és aludtam, amíg a gyerekeim le nem jöttek.

Ha kronologikusan haladunk tovább, mi történt ezt követően?

Kb 2 nappal később... Eléggé korán kelő vagyok. Korán keltem fel és dolgozni kezdtem valamin a nappaliban. Éppen ültem a kanapén, gépeltem valamit a laptopomon, amikor hirtelen nagyon erős statikus érzésem támadt a szobában... A szoba teljesen megtelt statikus elektromossággal. Tudtam, hogy valami történik. A figyelmem a jobb oldali irányba terelődött. A fal, ahol a kandalló van és ami az udvar felé vezet, majdnem mintha folyékonnyá változott volna. Olyan volt, mintha elkezdett volna hullámzani. A fal behajlott a szoba felé és a behajlott rész valahogyan mozgott körülötte.

Másik bennfentesem, Daniel, aki a Montauk-projektben dolgozott, azt mondta, hogy amikor egy portál véletlenszerűen kihagy és rossz helyen tűnik fel - ő például egy kávézóban tapasztalta meg ezt - akkor pontosan ugyanígy néz ki. Mint amikor néhány esetben a füves mező közepén jelenik meg, holott valójában nem ott kellett volna feltűnnie. Amikor viszont átmész azon a lyukon, oda kerülsz, ahová menni szerettél volna.

Így van. Amikor megláttam ezt, ideges lettem. Van egy L-alakú kanapém a nappaliban és egy kávézó asztalom a kanapé mellett, meg ott a fal, rajta a TV-vel. Amikor megláttam, hogy ez a fura dolog történik, felpattantam és egy kicsit arrébb húzódtam, de még mindig a kanapé meg a kávézó asztal között voltam. És mint ahogy valaki kijön a vízből, úgy sétált ki a lyukból ugyanaz a nő a Száműzöttek csoportjából, aki legutóbb a hotel szobában látogatott meg. Teljesen megdöbbentem, hátravetettem magam. Kikészültem, remegtem. Megrémültem.


Le tudnád írni, hogy nézett ki?

Igen. Emlékeztem rá, hogy magasabb volt nálam, de amikor legutóbb láttam, az ágyon feküdtem. Valószínűleg 7-10 cm-rel magasabb volt nálam. Csodásan nézett ki. Vékony, törékeny csontozata volt, gyönyörű kék szemei...


A haja olyan fehér volt, mint Kaaree-é?

Nem. Az övé szőke volt. A viselete pedig... úgy tűnt, mintha kicsavart fehér ruhák lettek volna köré tekerve... A ruhája nagyon keveset takart. Bejött és rögtön azt mondta: "Mara vagyok. Ne félj. Nem foglak bántani. Minden oké." Próbált megnyugtatni, de nem működött a dolog és láttam rajta, hogy látja, hogy én ideges vagyok. Féltem és észrevettem, hogy ez elégedettséggel tölti el. Enyhén mosolygott, aztán ez az enyhe mosoly nagyon széles mosollyá változott és elkezdett felém közelíteni. Kettő, talán három lépést tett meg, amikor egy nagy, ragyogó fényvillanás történt. A következő dolog, amit tudok, hogy minden homályossá vált. Próbáltam kivenni, hogy mi történik és észrevettem, hogy hirtelen egy kupolás teremben vagyok. Kiderült, hogy az Anshar beavatkozott.

Szóval egy portálon keresztül kihoztak téged a házadból Mara-val együtt?

Igen. Amikor újra képes voltam látni, megláttam, hogy két ember közelít Mara felé. És ő nagyon meg volt döbbentve és ott volt a rémület az arcán. A viselkedése teljes mértékben megváltozott. A két ember odasétált hozzá. Egymásra néztek, azt hiszem kommunikáltak egymással és kikísérték egy ajtón, aminek egy erős fény erőtere volt, ami lecsukódott. Az erőtér lehullott és megláttam mögötte egy folyosót, ők pedig elindultak lefelé ezen a folyosón.

Szóval Mara komolyan aggódott amiatt, hogy elkapták?

Oh, igen. Meg volt rémülve. Én pedig remegtem, mint a nyárfalevél. Szó szerint rázkódtam. A szívem nagyon gyorsan vert. Még most is úgy érzem, mintha túladagoltam volna az adrenalint. És Kaaree rám nézett, odajött hozzám, rátette a kezét az arcomra, mélyen a szemembe nézett, és akkor azon nyomban elkezdtem megnyugodni.

Elmondta neked, hogy mi a fene történt? Mi volt ez az egész?

Megkérdeztem tőle, hogy miért jöttek vissza a Száműzöttek? Miért jött vissza hozzám? És Kaaree mindössze annyit mondott, hogy a szándékai nem voltak tisztességesek és ezért kellett közbeavatkozniuk. Azt mondtam: "Na és mi fog vele történni?" Kaaree pedig elmondta, hogy sztázisos állapotba teszik, amíg a Föld felszínén lezajlanak a végső események.

Ejha! Nem volt olyan érzésed, hogy ez már nincs olyan messze? Hogy nem fog ez már sokáig tartani és egy gyors lezárás előtt állunk?

A legtöbb embernek ezekben a programokban az az általános érzése, hogy ebbe az irányba haladunk.

Azok alapján, amire figyelmeztettek téged a múltban az engedélyezéssel és a karmával kapcsolatban, úgy tűnik, hogy ha ilyesmi negatív dolog meg van engedve veled, akkor annak koherens oka kell, hogy legyen, azok alapján, amit a Kék Avian-ok elmondtak neked, és azok alapján, ami Az Egység Törvényében szerepel. Az Egység Törvényében mindig azt mondják: "Óvatosan őrizzétek az irányultságaitokat. Ne engedjetek semmilyen negatív gondolatot az elmétekbe. Próbáljatok meg annyi harmóniát megőrizni egymás irányába, amennyit csak tudtok."

Igen. Miután Mara-t kikísérték, beszélgettünk egy kicsit Mara-ról. Kaaree elmondta, hogy nyilvánvalóan Mara nem fog több problémát okozni nekem, de szemmel kell tartanom a csoportjából néhányakat, mert egy kis idő elteltével keresni kezdik majd. Ekkor Kaaree mindkét kezét a vállamra tette, egyenesen a szemembe nézett és újra beszélni kezdett hozzám. Arról beszélt, hogy szükségem lenne rá, hogy emeljem a rezgésemet és hogy hogyan tehetem meg ezt, továbbá, hogy van néhány személy, akikkel szemben haragot érzek és ez hatással van rám olyan módon, hogy problémát jelent az Anasharnak elérni engem az éteri „konferenciahívásokon” keresztül.

És ez a harag elég volt ahhoz, hogy repedések jöjjenek létre, amiken keresztül Mara be tudott jönni hozzád.

Így van. Szóval beszélgettünk és amikor elmondta ezt, a kezei egész végig a vállamon voltak, majd gyorsan megveregette a vállamat, hátralépett és azt mondta: "Most hazaküldünk téged." És ezt követően volt egy nagy villanás és visszatértem a nappalimba.

Azóta kapcsolatba kerültél-e a Kék Avian-okkal?

Igen. Az egyetlen dolog, amit ténylegesen megoszthatok ebből, az az a kozmikus jelenet, aminek tanúja voltam. Amikor felnéztem, a kozmikus jelenet alapvetően ugyanúgy nézett ki, mint legutóbb, kivéve, hogy a gömbök rendkívüli módon átlátszóak. Egyre jobban átlátszóvá válnak.


A kilenc fém gömb, amiket láttam, alapvetően ugyanabban a pozícióban volt. A találkozónk tartalma pedig nagyon hasonló volt ahhoz a beszélgetéshez, amit Kaaree-val folytattam. Aggódtak a felfokozott idegállapotom miatt, ami egyáltalán nem kedvezett a küldetésnek.


Kapcsolódó cikk:


17 megjegyzés:

  1. a pre-adamiták ugy neznek ki mint az egyiptomi faraok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért vigyázz nem kell mindent elhinni Coreynak sem.Kyron üzenetei is néha furcsák.Minden ilyen üzenetnek csak addig van hitelessége amig a hétköznapi ember elfogadja.Olyanok ezen is mint a jogszabályok.Minden jogszabálynak csak addig van értelme amíg a hétköznapi ember nem ért meg belőle.Szóval szerintem ez kamu.Meg hogy a vtikánban ezek élnének.Ennyi ennyővel séfek is lehetnek az ilyen lények mert nekik is hosszú fehér sapkájuk van.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Így van mindennek van valami alapja,de nem 100 százazélkos egyik sem.Részigazsság mindegyikben van.Kyron írásainál is sokszor olyan furcsa érzésem van.Sokszor mint ha ördögről olvasnék.Mindegy hogy létezik e vagy sem csak metafóra.De olyankor hagyom a francba azt a cikket.Coreynél is voltam így.Sokszor ha sok a sirituális izé ott kell abbahagyni mert az mese.Szóval igen ennyi az egész.Jók ezeket olvasni nem mondok de le kell szűrni a dolgokat.Ettől eltekintve lehet volt egy első civilizáció rég.De annak már semmi nyoma.Főleg ha atombomba végzett velük mint néhol olvasni.De ez hülyeség hogy hirtelen lefagy egy kontinens.Ez minden fizikai törvénnyel szembe megy és ne feledjük hogy ez egy fizikai világ nem szellemi.Szóvals ez kamu.Ha le is fagyott akkor is lasabb folyamat volt,az meg vicc hogy egy fejlett civilizáció nem látta volna előre.

      Törlés
    2. Van Kriontól 1 könyvem de a cifra betüket egyszer Arkhonnak olvastam és sokáig alig láttam a cirkalmakból ki a Krion betüket.....

      Hááát pedig jóideje tudok olvasni ismerem a betüvetést és értelmezését :)

      Viszont az biztos irakban is magát a sivatagot bombázták..mi a xart bombáztak a jenkik a homokban? Meg most az isis az ősi romokat pusztitotta. Aztán moszultól kb 200km re magyar régészek ásnak, mit keresnek a háborus övezetben??? És ez nem scifi hanem minap olvastam a neten...hir 24 vagy 888? fene tudja átfutottam rajtuk de meglepett. Ilyen helyről eltünik az ember nem odamegy ha nem muszáj....

      Jóéjt megyek álmodni :)

      Törlés
  3. Köszönöm a fordítást.Ha figyelembe veszzük, hogy "Corey" is csak ember, ha figyelembe veszzük, hogy az ő agya is ugyanannyit fog fel a történésekből, mint a miénk, ha figyelembe vesszük, hogy az ő agya sem képes a 4-5%-nál többet használni, akkor ez is belefér. És persze sokszor ő sem a tényeket, hanem a véleményét mondja egy eset kapcsán.
    Ha figyelembe veszzük, hogy a nekünk tanított és általnk használt fizika nagyrésze is kamu, ha figyelembe veszzük, hogy a körülöttünk lévő világ nagy része vetített, akkor jobb, ha nemsöpörjük félre a nekünk hihetetlen dolgokat. Szerintem lesznek még sokkal hihetetlenebbek is...

    VálaszTörlés
  4. sebaj majd az ido eldonti mi az igazsag.en ugy erzem valami zajlik csa aszt nem mien iranyban.hulyitenek minket eleget

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Főleg,hogy az idő is a hamis valóság része...

    VálaszTörlés
  7. Végül beavattak bennünket a nagyobb tervbe?

    VálaszTörlés
  8. Remélem,hogy ez a bizonyos nagy terv nem arról szól, hogy majd valamikor teszem azt, 300 vagy még több év múlva lesz valamilyen közzététel, ha lesz még akkor egyáltalán Föld és emberiség.

    VálaszTörlés
  9. a 300, de akár a 100 évben is az a veszélyes, hogy mire a végére érnénk (mi emberiség), addigra elfelejtjük, hogy honnan és milyen céllal indul a nagy közzététel, így könnyen félremagyaráthatják és meg is fordíthatják az ideiglenesen nálunk állomásozó elnyomók....

    VálaszTörlés
  10. ha belegondolunk abba, hogy mi nevünkben adtak ennek a csürhének otthont, mert ők voltak szívesek szétdúlni a sajátjukat, aztán szíveskedtek a nyakunkra telepedni és a vérünket szívni...aki nem akar többet adni, azt még meg is büntetik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan ismerős nációkról irsz..vajh emberek fizikai testben vagy???

      Törlés
  11. egyébként a bevándoroltatás is ugyanez "kicsiben.." szétdúlják az otthonukat, aztán adnak nekik pénzt, amit előzőleg épp tőlünk szippantottak le...és útnakindítják őket...azok nyakára, akikére rá bírják őket ültetni...ha ez nem megy, beszivárogtatják őket...hozzánk is érkezik naponta néhány száz az év minden napján...megérkezve ide, azt gondolják, ezt mi ingyen kaptuk és nekik is jár, ha nem kapják meg, tőlünk akarják elvenni.

    VálaszTörlés
  12. És persze, jogos is lehetne a felháborodásuk, ha éppen mi okoztuk volna az egyenlőtlenséget, mert hát a Föld tényleg mindennel, de mindennel el tudná látni ezt a 3,5 balatonnyi területen elférő 7,5 milliárd embert...ha hagynák neki...ás persze épp most olvastam, hogy az amnesty, az unhcr, a vörös kereszt is a háborúcsináló gépezet szerves részei....ki hitte volna...

    VálaszTörlés