2016. október 1., szombat

Kozmikus Közzététel – VI/14.

ÉLET A KÖZZÉTÉTEL UTÁN - A mai adásban újra előkerül a hivatalos közzététel témája, ezúttal a - bizonyos csoportok által erősen óhajtott - részleges nyilvánosságra hozatal tervezett lépéseit ismerhetjük meg, továbbá Corey és David elmondják nekünk, hogy egy teljes nyilvánosságra hozatal várhatóan milyen hatással lesz majd az emberi társadalomra. A korábbi beszámolókban említett Micca nagykövet elmondásai alapján pedig az is feltárul, hogy az ő bolygójukon hogyan zajlott le pontosan az a nagy váltás, aminek során népük megszabadult a drákonidák és a mesterséges intelligencia befolyásától, és ami után fejlődésük új szakasza kezdetét vehette.


Wilcock: Itt vagyunk Corey Goode-dal és ebben az epizódban arról fogunk beszélgetni, hogy mi történik majd az életünkben, amikor a nyilvánosságra hozatal megtörténik. Corey, nagyon sokat beszéltünk a beszámolód azon aspektusairól, hogy az embereknek nagyon nehéz lesz majd ezt megemészteniük. Beszéltünk arról, hogy adni kell nekik egy tanulási görbét, és arról, hogy milyen szokatlan mértékű újdonsággal kell majd szembenézniük. Szerinted pozitív végkifejlete lesz annak, amit ebben a műsorban csinálunk?


Corey: Nos, hogy a jövőnk pozitív vagy negatív lesz, az még mindig nem dőlt el. Teljes mértékben rajtunk múlik. De azt gondolom, hogy amit ezzel a műsorral teszünk, illetve amit ugyanezen a területen mások is tesznek, az mindenképpen közelebb visz bennünket valamifajta közzétételhez.

Említetted, hogy rajtunk múlik, hogy ennek pozitív végkifejlete legyen. Ez egy eléggé provokatív kijelentés. Ki tudnád ezt fejteni egy kicsit részletesebben?

Azok, akik olvasták-hallották a helyzetjelentésemet, tudják, hogy Tear-Eir elmondta, hogy van egy optimális idővonal, amit megpróbálunk elérni, de az emberi lények társteremtő tudatossága terel bennünket ezen az ösvényen. Így tehát, ha mi nem jutunk el oda közösségként és nem segítünk emelni mások felébredettségi szintjét és tudatosságát, akkor nem feltétlenül azon az optimális idővonalon találjuk majd magunkat.

Potenciálisan hogyan nézne ki ez a nem-optimális idővonal? Az idő egy pontján katasztrofális valósággal kell szembenéznünk?

Ez csak spekuláció. Nem tudjuk pontosan. Annyi különböző valóság van, amelyeket megteremthetünk magunknak. Mint csoporttudatossággal rendelkező lények, még nem döntöttük el, hogy merre akarunk menni és jelenleg éppen a döntéshozás kellős közepén vagyunk.

Mondjuk azt, hogy a tudatosságunk elkezd jobb választások irányába haladni. Melyek azok a lépések, amelyek kiszámíthatóbb módon vezethetnek el a közzétételhez? Vagyis mi olyasmit láthatnának az emberek, amire azt mondhatnák: "Corey megmondta, és bumm, tényleg megvalósult!"

Minden bizonnyal elkezdünk majd egyre több jelentést, fényképet, videókat látni háromszög alakú illetve ovális űrhajókról. Azt tervezik, hogy egy részleges közzétételi eseményt fognak véghezvinni, aminek során csak azokról a programokról fognak beszámolni, amelyek alacsony földközeli pályán mozognak – néhány műholdról és azokról a háromszög alakú hajókról, amelyeket a Légierő irányít.

Várj egy percet. Ezt még sohasem említetted a műsorban, legalábbis a háromszög alakú hajókat nem. Mit értettél ez alatt?

Ezek azok a háromszög alakú hajók, amelyeket mindenki csak TR-3B néven emleget.


Említettél továbbá két műholdat is. Beszéljünk erről egy kicsit. Ez része annak, amit alacsonyabb rangú titkos űrprogramnak nevezel?

Így van. Ezek a műholdak lényegében űrállomások. Legutoljára azt hallottam, hogy kettő van belőlük. A háromszög alakú hajók napi szinten használják ezeket a bázisokat.

Nyilvánvaló, hogy álcázott állapotban.

Nem, nem feltétlenül. Mondjuk, hogy van egy háromszög alakú hajód 27,5 km magasságban és elég gyorsan repül. Még arra sem leszel képes, hogy felismerd, hogy mit láttál pontosan.

Az emberi szemnek ez csupán egyetlen pixelnek tűnne.

Így van. Szóval a határán vagyunk annak, hogy a Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA), Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) programjairól lehulljon a lepel és ezen programok technológiái talán 50 évvel a jelenlegi technológiai szintünk felett állnak. Éppen hogy csak fejlettebbek a Nemzetközi Űrállomásnál.

Mit fogunk látni ebből? Azt mondod, hogy ez egy műhold. Az emberek azt gondolhatnák, hogy ez egy forgó konzervdoboz, rajta néhány napelemmel. Te viszont nem teljesen ezt mondod.

Nem, nem. Személyzettel rendelkező műholdjaik vannak, ahová felvisznek embereket. Két-három ember van ezeken a műholdakon, de ugyancsak vannak nagyobb űrállomásaik, kör alakú űrállomásaik is. Ezek részei annak, amit én csak alacsonyabb szintű katonai-hírszerző programoknak hívok.

Mi lehet a következő lépés? Mondjuk azt, hogy az előrejelzésed igaznak bizonyul és bejelentik, hogy vannak a Nemzetközi Űrállomáshoz hasonló dolgok odafent, csak nagyobbak és egy kicsit fejlettebbek és azt is bevallják, hogy ezek a repülő háromszögek valóban léteznek. Hová vezet ez az egész?

Ez már elvezet bennünket a részleges közzététel idővonalára. Ezek a csoportok ezt akarják elérni. Részleges közzétételt akarnak, és azt, hogy ilyen jellegű információk legyenek nyilvánosságra hozva. Kezdetben semmilyen információt nem akarnak elmondani földönkívüliekről, majd aztán lassan, apró darabokban elkezdik adagolni nekünk ezt. Ha visszaemlékszel... Talán az 1980-as években szereztünk tudomást a lopakodó bombázókról? Mindenki azt mondta, "oh, ez tök jó." És aztán ez a téma nagyon hamar lejárt lemezzé vált. Ugyanerre számítanak ezekkel az alacsonyabb rangú titkos űrprogramokkal kapcsolatban is.

Van valami ötleted arról, hogy milyen előnyei lehetnek majd annak, ha egyszer el tudjuk fogadni, hogy kör- és háromszög alakú hajók látogatják ezeket az űrállomásokat?

Nem tudom. Annyit tudok, hogy jelenleg sok különböző tervről zajlanak megbeszélések. A Földi Szövetség és a földi szindikátusok összejöttek és megállapodtak valamiről, mégpedig arról, hogy a földi emberiség nem tudna megbirkózni egy teljes nyilvánosságra hozatallal. Káosz lenne és ebben valóban igazuk van. Mert káosz lesz. Egy teljes nyilvánosságra hozatal nem egy virágszirmos pillanat lesz, amikor is mindenki énekli majd a „kumbaya-t” és kézen fogva hallgatja az egészet. Nagyon zavarba ejtő és felkavaró lesz, és lesz egy folyamat, amin nekünk, földi emberiségnek át kell majd esnünk.

Ha ezek a dokumentumok kikerülnek - amiről már beszéltük korábban és akkor azt mondtad, hogy ezek már elő vannak készítve – akkor ez az adattömeg tartalmazhatja a teljes nyilvánosságra hozatal anyagát?

Igen. Igen. Ez a dokumentumáradat az összes adatot tartalmazza. És most ők eldöntötték, hogy találnak módot arra, hogy az Internet és az elektromos hálózat lekapcsolásával megelőzzék, hogy ezek az információ kikerüljenek, amíg ők el nem távolítják azt a rendszerből. Eldöntötték, hogy nem fognak minden adatot egyszerre nyilvánosságra hozni, nem akarják elindítani ezt a doumentumáradatot. Hullámokban fognak nyilvánosságra hozni ezt-azt. A Szövetség információt fog kiadni a Cabalról és saját magáról, de többnyire a Cabal negatív tetteiről. És a Cabal azt fogja majd mondani erre: "hé, várjatok egy percet. Nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek mocskos a kezük. Nézzétek meg, hogy ez az ún. Szövetség mit művelt itt egész idő alatt."

A közzététel után az egyik dolog, ami valószínűleg meg fog történni, hogy tömeges szinten létrejön valamiféle megértés arról, hogy a világpolitikát egy szervezett szekta vezérli. Gondolod, hogy ez a kártyalap szerepel a részleges közzétételben is?

Nem, amiről én hallottam, az alapján nem. A legrosszabb dolgokat, az emberiség ellen elkövetett bűnöket, mindent, amit itt a Földön tettek az emberekkel, továbbra is rejtegetni akarják, és titokban tartani. Az ilyesfajta dolgokról még jó darabig nem akarják, hogy nyilvánosságra kerüljenek.

Ha eljutunk arra a pontra, hogy földönkívüliek is szerepet játszottak ebben, mit gondolsz, hogyan fogja ez megváltoztatni a társadalmunkat? Például az egyik korábbi helyzetjelentésedben említetted, hogy beszéltél Micca nagykövettel, ő pedig elmondta, hogy mi történt az ő bolygójukon. Tudom, hogy azóta már többször is találkoztál vele. Úgyhogy merüljünk is bele egy kicsit részletesebben, hogy hogyan néz ki a nagyobb kép, hogy ne csak a csepegtetett közzétételt ismerhessük meg, hanem ha majd egyszer valóban átesünk ezen a szörnyűséges, áttörés-jellegű tapasztalaton, akkor teljes tudásunk legyen arról, hogy mi folyik itt.

Azt hiszem ez egy-vagy két generációnyi időt fog igénybe venni. Úgy értem, olyan mélyen vagyunk programozva a hitrendszereinkben, az életmódunkban, és a vallásunkban. Nagyon nehéz lesz behoznunk ide olyan lényeket, akikről azt tartjuk, hogy spirituálisan, technológiailag magasabb szinten állnak nálunk, anélkül, hogy lelkiismeretfurdalást vagy imádatot éreznénk feléjük....

... vagy mondjuk el akarnánk pusztítani őket..

... igen. Szóval ezeken is túl kell jutnunk, és ez el fog tartani egy darabig. Micca nagykövet elmondta nekem, hogy a kezdeti időszakban nem számítanak arra, hogy tárt karokkal fogadjuk majd a földönkívülieket. Arra számítanak, hogy nagyon gyanakvók és bizalmatlanok leszünk azokkal a lényekkel, akik nem erről a bolygóról származnak.

A Kék Avian-ok egyszer azt mondták neked, hogy a Szövetség nem támadhatja meg a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum illetve más frakciók létesítményeit a Naprendszerünkben, mert azok át lesznek adva az emberiségnek.

Így van. Az egész infrastruktúra át lesz ruházva az emberiségre, ha átesünk ezen a folyamaton és egyetlen éjszaka leforgása alatt, máról holnapra egy Star Trek-jellegű civilizációvá válunk, mert az infrastruktúra már eleve adott lesz ehhez.

Létezik valamilyen sztenderd reakció arra, amikor a titkos űrprogramba felvitt emberek először találkoznak földönkívüli lényekkel? Van valamilyen kiszámítható reakció arra, amikor először megtörténik egy ilyen találkozás?

Néhány embert egyszerűen csak bedobnak ilyen helyzetekbe földönkívüliekkel, de általában eső alkalommal akklimatizálódni kell a helyzethez. Azt fogod mondani: „igen, léteznek." Mutatni fognak egy képet. Látni fogsz egy videót. Egyre több információt fogsz olvasni róluk. És aztán látni fogsz egyet élőben, távolról. Aztán pedig egyet közelről. Szóval lassan hozzászoktatnak a helyzethez, ha azt akarják, hogy nekik dolgozz. Ha viszont csak bedobnak egy ilyen helyzetbe, akkor egy ideig ott fogsz feküdni a padlón a hüvelykujjadat szopogatva és semmi hasznodat sem veszik.

Vannak olyan emberek, akik idegösszeomlást kaptak, amikor bedobták őket ilyen helyzetekbe?

Abszolút, igen. Ez nagyon gyakran megtörténik, különösen, amikor felkavaró küllemmel bíró földönkívüliekkel találkoznak.

Szokatlan szagokat is tapasztalnak, amikor találkoznak ezekkel a lényekkel?

Nagyon erős szagokat, igen. Különösen a reptiliánok esetében. Ah, azok borzalmasak! Olyan a szaguk, mint a pézsmaillatú vizeletnek, egyszerűen szörnyű. Szóval a szemednek, az agyadnak hozzá kell szokni ahhoz, amit látsz, amit szagolsz és amit hallasz tőlük.

Emlékszem, Pete Peterson úgy írta le nekem ezt, hogy egy önkéntelen hányás reflex lép fel, amivel komolyan meg kell küzdened, amikor először találkozol kellemetlen kinézetű, intelligens lényekkel.

Még a kedvesebb, jóindulatúbb lények esetében is - amíg hozzá nem szoksz a jelenlétükhöz - fura érzést fogsz tapasztalni a gyomrodban. Egyszerűen... egyszerűen rossz érzésed, nem jó érzésed lesz tőlük. Olyanokra gondolsz közben, hogy nem szabadna még létezniük sem, most meg itt dolgozol mellettük. Úgyhogy eltart egy darabig, amíg hozzászoksz ezeknek a lényeknek a jelenlétéhez.


Egyik nap, amikor itt voltál a stúdióban, Regina Meredith "Open Minds" című műsorában szerepeltél. Mondtál valami nagyon érdekeset a pénzrendszerről, amit korábban még soha nem hallottam tőled. Azt mondtad, hogy egy olyan bolygó, amin pénzrendszer van, alapvetően micsoda is valójában?

Egy ellenőrzés alatt álló bolygó - egy börtönbolygó. Azokon a bolygókon, ahol szabadon élnek, tökéletesen megszabadultak a babiloni pénzvarázslattól, mert annak csak az a célja, hogy kontroll alatt tartsa a bolygó lakóit. És ha nincs szükség a kontrollra, akkor semmi haszna sincs.

Mondhatjuk azt, hogy sokan, akik a pénzrendszernek inkább a nyertes oldalán helyezkednek el, nagyon erős ellenállást fejtenek ki azzal az elgondolással kapcsolatban, hogy azok az emberek, akiket maguknál alacsonyabb rangúnak, vagy kevesebbnek gondoltak, most hirtelen velük egyenlőkké válnak, velük egyenlő lehetőségekkel fognak rendelkezni?

Azt gondolom, hogy mielőtt eljutunk erre a pontra, valamiféle változásnak kell bekövetkeznie a gazdaságban. Először egy új gazdasági rendszerbe kell átmennünk, amit Keletről fognak irányítani, és lesz egy jubileum, vagyis egy adósságelengedés. Az emberek bizonyos mennyiségű pénzt fognak kapni, attól függően, hogy mennyit szenvedtek az irányítórendszer szorításában. Szóval sokan, akik most nyugodtan dőlnek hátra és magukra milliomosként, milliárdosként tekintenek, egyetlen szempillantás alatt úgy fogják találni, hogy "huss", az összes pénzüket kitörölték és az összes többi emberrel egyenlő szinten fogják találni magukat.

Hallottuk az imént, hogy ezt mondtad, de szeretnék egy kicsit jobban belemenni ebbe. Ez a jubileum/adósságelengedés része a tervnek?

Igen, abszolút igen. Ez kezdettől fogva részét képezi ezeknek a megállapodásoknak és most már évek óta hallunk erről. Folyton azt halljuk: "a következő hónapban jön az összeomlás és egy új rendszer lesz felállítva." Már egy örökkévalóság óta halljuk ezeket. Mindezen idő alatt megbeszélések folytak erről.

Hogyan számolják ki, hogy mekkora pusztítást végzett a Cabal? Nem biztos, hogy értem ezt.

Nos, ha egy olyan országban élsz, amely más országokhoz képest többet szenvedett, ott egy kicsit több lendületet kell majd adni, hogy megpróbálják egyenlő szintre felhozni őket. A másik dolog, amit a részleges közzététel és a pénzügyi rendszer változása mellett tárgyalnak, az a pénzügyi rendszer azon területe, hogy az összes ország pénzrendszerét ugyanolyan értékűre hozzák. Erről még mindig folynak a tárgyalások, mert sokan valamiféle GDP-alapú helyzetre akarják ezt alapozni.

A pénzügyi rendszerről szólva... hallottam a Különleges Lehívási Jogokról (SDR - Special Drawing Rights) és arról az elgondolásról, hogy minden egyes pénznem bekerül egy ún. "kosárba". Ez a kosár fogja reprezentálni az adott ország rendelkezésre álló eszközeinek szintjét és annak százaléka alapján súlyozzák majd, hogy a pénznemük mennyi saját tőkét tartalmaz a globális kereskedelmi rendszerben. Ebbe az irányba halad a dolog?

Igen, nyilvánvaló, hogy ez szóba kerül ezeken a megbeszéléseken. Alapvetően el fognak jutni egy összesítéshez és azt mondják majd: "oké, egyetértés született arról, hogy mit fogunk tenni." És aztán elkezdik a folyamatot. De a finom részletek és a döntés, hogy pontosan milyen információk és mikor kerüljenek ki, még mindig tárgyalás alatt vannak. És az egész folyamat során tárgyalásokat fognak folytatni erről, mert ha nyilvánosságra hoznak némi információt és mi reagálunk rá valahogy, lehet, hogy ők azt akarják, hogy másképp reagáljunk, ezért aztán változtatniuk kell azon, hogy milyen módon tárják elénk az információkat. Vagyis az információt egyfajta elmekontroll részeként fogják továbbítani felénk. Ez a tervük ezzel kapcsolatban.

Szerinted ez egy széleskörű konszenzus, amelyet a Szövetség elfogadott?

Igen. Sokan közülük őszintén hiszik, hogy felelőtlenség lenne a teljes nyilvánosságra hozatal, mert az emberiség nem áll készen arra, hogy kezelje ezt. És ez az oka annak, amiért a Szövetség körébe tartozó néhány csoport egyetért ezekkel a szindikátus csoportokkal. Őszintén hisznek abban, hogy a teljes nyilvánosságra hozatal elpusztítaná a társadalmat.

Mennyire folynak bele földönkívüliek ezekbe a tárgyalásokba? Más szóval, a megbeszélések keretében a Szövetség találkozik-e bizonyos pozitív vagy negatív földönkívüli frakciókkal?

Nem. Az történik, hogy a szindikátus csoportok találkoznak földönkívüli csoportokkal és a Szövetség ugyancsak találkozik földönkívüli csoportokkal. De amikor a Szövetség és a szindikátusok közösen összeülnek, lényegében ezeknek a nem-földi eredetű csoportoknak a proxitárgyalóiként működnek. E csoportok terveivel a fejükben folytatják le ezeket a megbeszéléseket.

Említetted az adósságelengedés lehetőségét, ugyanakkor azt is mondtad, hogy nem akarnak semmit sem felfedni a Cabal okkult vonatkozásairól. Hogyan fogunk eljutni odáig, hogy a tudomásunkra jusson az, hogy sanyargattak bennünket és ezért jóvátételt adnak nekünk?

Jelenleg a bolygón élő emberek nagy többsége olyan mértékben elmekontrollált, hogy még csak meg sem hallgatják az összeesküvés elméleteket. Szóval úgy látják, hogy ezt a helyzetet ki tudják használni a számukra kedvező módon.

Nem látom a módját annak, hogyan tudnák elmondani nekünk, hogy a Cabal sanyargatott bennünket és jóvátételt fizet majd nekünk anélkül, hogy elmondanák az okkult aspektusokat is...

Nos, néhány okkult dolog ki fog derülni. Némely dolog ki fog derülni, de nem az összes. Irányítani fogják, hogy mi kerüljön ki. Úgyhogy szépen apró darabokra osztva fogják elmondani a tömegeknek.

Ha megnézzük mindazt, amit eddig már elmondtál nekünk, folyamatosan megdöbbenek azon, hogy mennyi bennfentes mondta el nekem ugyanezeket, teljesen kamerán kívül, mielőtt még te megjelentél volna a színen. Milyen ellenintézkedésekbe kezdenek majd mindazzal szemben, amit ebben a műsorban próbálunk véghezvinni? Mivel fognak próbálkozni?

Arról informáltak, hogy zajlik egy kampány, aminek az a célja, hogy olyannyira hiteltelenítse a titkos űrprogramról kiszivárogtatókat, amennyire csak lehetséges, hogy ezzel így nagyobb esélyük mutatkozzon a részleges közzététel sikeres végrehajtására.

Miért akarják kiütni a titkos űrprogram kiszivárogtatókat éppen most?

Az fog történni, hogy lesz egy nagy reveláció a titkos űrprogramról és azt fogják majd mondani, hogy ez "A" titkos űrprogram. Vagyis arról a titkos űrprogramról fognak beszélni majd, amit a katonai-ipari komplexum futtat és amit a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA), a Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) és a Légierő irányít.

Mondjuk azt, hogy az idő egy pontján megvalósul a teljes közzététel. Hogyan fog kinézni a világunk a teljes nyilvánosságra hozatal után?

Miután szembenéztünk a teljes közzététel következményeivel?

Hát, igen, nehéz erről beszélni, hiszen ez nem akkor történik meg, amikor a nyilvánosságra hozatal véget ér, hanem éppen hogy ekkor kezdődik el.

Pontosan. Igen, ha a teljes nyilvánosságra hozatal valósul meg, akkor az hatással lesz a bolygón élő összes ember pszichológiai és érzelmi állapotára. Nagyon kemény időszak lesz, mert mindenkinek van saját személyes hitrendszere, amely azon nyomban nagy kihívás elé lesz állítva. Rá fogunk jönni, hogy hazudtak nekünk és el fogunk csodálkozni és azt fogjuk mondani: "egészen ideáig hazudtak nekünk?" Át kell esnünk az egész folyamaton.

Te magad mondtad, hogy azt mondták neked, hogy még téged is sokkolni fog mindaz, ami nyilvánosságra lesz hozva és még téged is meg fog lepni a teljes közzététel forgatókönyve.

Igen. Ha még engem is meg fog lepni – miután én már hallottam az egész rabszolgakereskedelemről és a különböző sötét programokról - akkor az olyasvalami, aminek én magam nem szívesen nézek elébe.

Mondjuk azt, hogy Micca nagykövet népét fogjuk segítségül hívni ehhez a folyamathoz, korábbi epizódokban említettük már ezt. Először is mit jelent pontosan az, hogy legyőzni a drákonidákat? Úgy látszik, hogy a katonai-ipari komplexumnak megvan a kellő technológiája ehhez. Erről is beszéltünk már. Le tudják lőni a drákonidák hajóit?

Az nem elég. Amit igazából le kell győznöd, az a drákonidák felett álló kontrolláló mechanizmus, vagyis a drákonidákat irányítókat kell legyőzni, ami nem más, mint a mesterséges intelligencia. Amikor képessé válunk eltörölni a föld színéről a mesterséges intelligenciát és az nem fog tudni visszajönni, hogy újra megfertőzze az embereket és más lényeket, csakis akkor lehet azt mondanunk, hogy esélyünk van legyőzni a drákonidákat.

Tudom, hogy Micca emberei azt mondták neked, hogy ki fognak képezni bizonyos embereket arra, hogy legyőzhessük a drákonidákat. Ebből úgy tűnik, hogy ez nem csak abból áll, hogy egy elektromos impulzussal kiütjük a mesterséges intelligenciát.

Hagyományos katonai kifejezéssel élve, ha kiütöd a technológiát, még mindig be kell menned és fizikailag el kell foglalnod az infrastruktúrát. Szóval, ha kiütjük a mesterséges intelligenciát, még mindig lesznek olyan lények csoportjai, akik a mesterséges intelligenciát szolgálják. És valószínűleg ez jó alkalom lesz arra, hogy csapást mérjünk rájuk, mert ha egyszer elveszítik azt a csoportot, akiknek eddig jelentettek, akkor össze lesznek zavarodva.

Gondolod, hogy ezek a lények életben maradnak, miután a testükben lévő nanitok áramkörei rövidre zárnak? Képesek lesznek még biológiailag funkcionálni?

Azt hiszem, hogy igen, még mindig életképesek lesznek különálló, biológiai entitásként létezni.

Hogyan fog ez kinézni? Hiszen Micca népe sikeresen véghezvitte ezt. Hallottál tőle specifikus részleteket arról, hogy vajon először a mesterséges intelligenciával bántak el és csak ezt követőn mentek a drákonidák után?

Igen. A mesterséges intelligenciát a napuk aktivitása törölte el. Ezt követően a hadsereg, az akkori időszakban meglévő hadseregük felkelést indított és fölébe kerekedtek a drákonidáknak, amikor azok összezavart állapotban voltak.

Hogyan fog kinézni a világ, ha egy EMP eltörli a mesterséges intelligencia hatását? Drákonidákat fogunk látni repkedni az égen? Tudjuk, hogy hol vannak ők? Megpróbálják lerohanni a Földet? Látni fogjuk őket, holott eddig mindig elrejtőztek? Ez is része annak, ami történni fog?

Igen, fel lesz fedve a kilétük és menekülni fognak.

Micca nagykövet a róla készített képen külsőre többé-kevésbé úgy néz ki, mintha afrikai ősei lennének... talán egy kis ázsiai beütéssel. A bolygójukon hozzánk képest homogénebb kinézetűek az emberek? Mert itt nálunk elég éles különbségek mutatkoznak a faji fenotípusok tekintetében.

Vannak más fajok is és olyanok is, akik úgy néznek ki, mint az ő csoportjuk. Igen. Említette, hogy genetikai diverzitás van náluk és más fajok is vannak, akik megjelenésükben különböznek tőlük.


Mondjuk azt, hogy a napvillanás kiüti a mesterséges intelligenciát itt, de azt is mondtad korábban, hogy ennek a napvillanásnak igen figyelemreméltó hatása lesz az emberi tudatosságra is.

Igen.

Hogyan passzol ez össze egymással? Milyen hatásai lesznek az emberi tudatra? Hiszen ez egy időben indul azzal, hogy elkezdjük megpróbálni kiszabadítani magunkat a drákonidák jelentette problémából.

Ha nem történnének meg ezek az energetikai behatások, hanem csak maga a közzététel... és ha csak egyedül a napvillanás történne, akkor túlterhelődne a tudatunk, mert a tudatunkat ezek a negatív csoportok technológiailag nyomták el hosszú időn keresztül. De ha ezzel az energetikai változással együtt történik meg ez, akkor sokkal nehezebben tudnak majd megtéveszteni bennünket. A megtévesztés volt az a mód, amivel nagyon sokáig uralkodtak felettünk. Ha nem tudnak többé megtéveszteni bennünket, akkor az igazság erőt ad majd nekünk.

Amikor korábban erről a tudatváltásról beszéltünk, elmondtad, hogy van ennek egy nagyon felkavaró, megrendítő aspektusa is – ahhoz hasonló, mikor azt mondják, hogy "ha kidobod a taccsot, jobban fogod érezni magad." Térjünk vissza Micca-hoz. Az ő népe is hasonló tapasztalatokat élt át?

Igen, nagyon kemény időszakon mentek keresztül. Ott voltak ezek az őrzők, akik bejöttek és segítettek nekik. Őrzőknek hívták őket, de néhányan közülük a hozzájuk közeli bolygókról érkeztek azért, hogy ahhoz hasonló módon segítsenek nekik, mint ahogy most ők akarnak segíteni nekünk. Úgyhogy segítséget kaptak, de adtak nekik időt ahhoz, hogy hozzászokjanak az információkhoz még mielőtt ezek a lények bejöttek és elkezdtek volna dolgozni közöttük és segíteni nekik.

Még mindig nem teljesen értem a dolgot. Ha ennek a napvillanásnak vége és az emberek egyfajta zavarodott állapotba kerülnek, amint adaptálódnak ehhez az új tudatossághoz, hogy néz ki ez a bolygóra vetítve? Hogy néz ez ki abban az értelemben, hogy ha a mesterséges intelligenciát kiütik és mindenki meg van zavarodva, ezen átmenet során hogyan győzzük le a drákonidákat? Nem teljesen értem ezt.

Micca úgy írt ezt le nekem, hogy a drákonidák a teljes zavarodottság, a teljes zűrzavar állapotába kerültek. Nem volt többé meg a természetes hierarchiájuk, amihez kapcsolódhattak volna és nem tudták, hogy mit tegyenek, mert akinek addig jelentettek, az ugyanezen a folyamaton esett át.

Szóval a tudatállapotukat tekintve, majdnem úgy nézett ki, mintha visszakerültek volna a barlanglakó ember szintjére.

Mondhatjuk így is. Ha a napvillanás megtörténik és nem lennének itt idegenek, még akkor is olyannyira függünk a technológiától, hogy képzeld csak el, hogy mekkora zűrzavar lenne belőle. A drákonidák pedig még jobban függnek a technológiától. A technológia irányítja őket. Úgyhogy számukra sokkal de sokkal rosszabb hatásai lesznek annak, ha ezt a technológiát eltávolítják.

A nézők közül sokan megkérdezhetik, hogy "akkor most mi van az amnesztiával? Mi a helyzet a kegyelemmel?" E lények közül, ha megfosztják őket mindattól, amijük addig volt és rájövünk, hogy tényleg nem kedvelték azt a helyzetet, amiben addig voltak és nem akarnak többé részesei lenni ennek, akkor amnesztiát fogunk adni nekik, vagy valamilyen lehetőséget a rehabilitációra, egyfajta szabadságvesztést, ahol nem tudnak bántani senkit sem, de mégis képesek a rehabilitációra? Vagy pedig a helyzet inkább egy tömeges kiirtáshoz hasonlít majd?

Hogy hogyan fogjuk kezelni ezeket a dolgokat, hogy az egyik ösvényt vagy a másikat választjuk, az teljesen rajtunk, az emberi fajon és a bolygónkon áll. Ha felégetjük a földet és megölünk mindenkit, aki csak részese volt ennek, hogy is mondjam... negatív tettekkel nem tudsz pozitív végkifejletet előidézni. Ha rosszul választjuk meg a lépéseinket, akkor végül valószínűleg a rossz ösvényre kerülünk.

Én is erősen ellene vagyok ennek, igen...

Egyáltalán nem vagyok híve annak, hogy adjunk kegyelmet, de ugyanakkor találnunk kell valamiféle középutat. Egyszerűen muszáj lesz. És ez olyasmi, amit az embereknek együtt kell megtenniük.

Nem is tudnék ennél jobban egyetérteni ezzel. Abból, amit Az Egység Törvényéből tudunk, illetve ahogy a Kék Avian-ok megjelentek itt a Forrás megtestesüléseként, azt gondolom, hogy hatalmas hiba lenne a részünkről, ha mindenkit egyenlő mértékben tekintenénk bűnösnek és egyszerűen csak megölnénk mindenkit.

Ennek ellenére nagyon nehéz lesz számunkra, hogy ne ilyen módon reagáljunk. Amikor ezek az információk kikerülnek, az emberek több mint mérgesek lesznek.

Ez nagyon is érthető. A beszélgetésünk témájához kapcsolódóan, a könyvemben (The Ascension Mysteries – A Felemelkedés misztériumai) – és ezt azoknak mondom, akik azt gondolják, hogy Corey az egyetlen ember, aki erről beszél – hihetetlen mennyiségű anyagot állítottam össze más bennfentesektől származó információkból, akik ugyanazt mondják, mint amit te. Nagyon sok az ismeretlen ezzel a napvillanással kapcsolatban és a könyvben részletesen tárgyalom ezt az ősi tanítások alapján – és ebbe a Bibliát is beleértem – amik néhány esetben azt sugallják, hogy bármi is legyen ez a napvillanás, a testünk átváltozik valami sokkal energikusabbá. Ez egy szakaszokban bekövetkező esemény, aminek során a Föld egyik része egy kataklizmán megy keresztül, de azok az emberek, akik az idő egy másik rétegen helyezkednek el, nem fogják ezt megtapasztalni.

Nekem több alkalommal is azt mondták erről, hogy ez a változás a tudatosságunkban bekövetkező váltás lesz. És mivelhogy társteremtő tudatossággal rendelkezünk, ami interakcióban van az anyaggal, az anyag és a testünk meg fog változni a folyamat közben illetve után.

A Biblia azt mondja: "hús és vér nem örökölheti Isten királyságát". És Isten királysága úgy tűnik, hogy itt a külső űrt jelenti, ha az "Elohim" szó és a "menny" szó fordítása helyes. Tehát hús és vér nem örökölheti azt az új valóságot, amibe át fogunk változni. Ott vannak továbbá a zoroasztriánusok is, akik a phoscorite-ről beszélnek és erről a napvillanásról. Azt mondják, hogy a gonoszak belepusztulnak, amint a tűz elégeti őket, de hogy valamiféle átváltozás történik. A Bibliában, Máté könyvében az áll, hogy a negatív szándékúakat elégetik, merthogy "a gabonát csűrébe takarítja, a pelyvát meg olthatatlan tűzzel elégeti." Szóval azt mondod, hogy tudatváltás. A bibliai és más idézetek alapján, mit hallottál, milyen messze van ez a változás?

Azonnali változások lesznek, de ugyanakkor a váltás fokozatos lesz. Micca népe nem kezdett el hirtelen levitálni és a levegőben repkedni ezt követően, hanem egy folyamaton kellett átesniük. Olyan volt, mint egy evolúciós folyamat, ami extrém gyorsan következett be.

Az Egység Törvénye hosszasan beszél arról, hogy a Földnek van egy különálló és lakható negyedik dimenziós gömbje, ami akkor aktiválódik, amikor ez az esemény bekövetkezik és most mi azon a gömbön élünk. A harmadik denzitású gömb többé nem lesz lakható az emberi élet számára. Szóval úgy tűnik, hogy egy hatalmas kettészakadásról van szó, aminek során a Föld egyik szintje katasztrofális állapotba kerül, de a Föld egy másik szintje aktiválódik, és onnantól kezdve élni lehet rajta. Olyan, mintha az előző hologramja lenne, csak egy magasabb rezgésű kivitelben.

Lehetséges. Tudom, hogy Micca-ék esetében nem pontosan úgy történt meg, ahogyan az ősi tanításaik szerint várták, úgyhogy lehet, hogy túl sok mindent látunk ebbe bele. Talán nem pontosan azt jelenti, mint amit mi gondolunk róla, vagy amit mi akarunk, hogy jelentsen. Szóval nagyon sok az ismeretlen ezzel a napvillanással kapcsolatban és hogy pontosan mi fog akkor abban a pillanatban történni. Micca-ék még mindig hús-vér emberek. Szert tettek ezekre a képességekre – képesek telepatikusan kapcsolódni egymással. Az élettartamuk megnövekedett egy kicsit és arra számítanak, hogy folyamatosan nőni fog. Átmentek ezen a folyamaton és az alapján amit Micca mondott, ez még mindig tart náluk.

Elkezdtek kialakulni a telekinetikus képességeik?

Nem, nem. Még nem tudnak röpködni és tárgyakat mozgatni az elméjükkel, de képesek a telepatikus kommunikációra és sokkal mélyebb megértéssel rendelkeznek az univerzumról, mint korábban. Most már egy teljesen más perspektívából szemlélik a dolgokat.

Az egyik dolog, amit a Felemelkedéssel kapcsolatban hallunk, hogy a fátyol leomlik majd és tudni fogunk más életeinkről is, pontosan úgy, ahogy a jelenlegiről. El kellett magyarázniuk nekem, hogy ha töretlen folytonosságod van az asztrálsíkon a spirituális formádban, az életről életre megy tovább és ahogy átesel ezen a folyamaton, újra hozzáférésed lesz saját magad nagyobb részéhez. A korlátolt emberi elme ettől kezdve korlátlan lesz. Hozzáférsz majd ehhez a nagyobb részhez és emlékezni fogsz, hogy te az a lény vagy.

Micca azt állította, hogy szorosabb lelki közösségbe kerültek a felsőbb énjükkel, és hogy jelenleg nekünk – legalább is többségünknek – nagyon nehéz kapcsolódnunk a felsőbb énünkhöz. Ezen eseményt követően viszont teljes hozzáférésük lett a felsőbb énjükhöz, vagy legalábbis a korábbiakhoz képest teljesebbnek gondolják ezt a kapcsolódást.

Mit jelent ez pontosan?

Azt hiszem azt jelenti, hogy létezik egy olyan fátyol is, ami elválaszt téged a felsőbb énedtől. Amikor ez megszűnik és képes leszel érintkezni a felsőbb éneddel, akkor hozzáférhetsz az elmúlt életek és jövőbeni életek emlékeihez.

Említették neked kimondottan azt, hogy most már párhuzamos illetve más életeikhez is hozzáférésük van?

Nem.

De erősen gyanítod, hogy most már hozzáférnek ehhez?

Igen, feltételezem, hogy a felsőbb énednek vannak emlékei arról, hogy ki voltál a múltban. És ha közvetlenül érintkezel a felsőbb éneddel, mindez magától értetődővé válik.

Milyen hamar érkezhetnek angyali lények ide? Olyan lények, akik nyilvánvalóan nem fizikai, hanem energialények, és akik jelentősen magasabb szintekről származnak?

Azonnal, ahogy ez a napvillanás megtörtént, őrzők érkeztek hozzájuk, akik kapcsolatban álltak a Gömb Lény Szövetséggel... és akik elsősorban nem fizikai módon léptek interakcióba velük, hanem biztosították, hogy ne jöjjenek be más lények ide és ne használják ki őket miközben átesnek ezen a procedúrán vagy ne tudjanak bármilyen módon előnyt szerezni a kárukra.

Amikor korábban a Szuperföderációról beszéltünk, említetted, hogy amint a napvillanás megtörténik, egyfajta csillagközi mentőakció veszi kezdetét azon csoportok részéről, akik ezt a hosszútávú genetikai kísérletet végzik itt. Ez része annak, amit leírtál az imént, vagy ez másvalamire vonatkozik?

Nem mondott nekem semmi ilyesmit. Amit elmondott, az alapvetően az volt, hogy az őrzők két faja bement hozzájuk és egyfajta rendőrszerepet töltöttek be, és nem avatkoztak be. Ezek a csoportok azt akarták Micca népétől, hogy saját maguk oldják meg a problémáikat a bolygójukon, pontosan úgy, ahogy tőlünk is ezt akarják.

Hogyan nézett ki a drákonidák zsarnoksága Micca bolygóján?

Egyfajta Új Világrend szerű irányítás alatt álltak. Nem voltak egymással háborúzó külön országok, hanem akkor már mindent egyetlen kormányzat irányított a bolygójukon.

És ez pontosan olyan, mint nálunk, ahol a kormány ugyanilyen emberekből áll. Ezek az emberek meg a drákonidák irányítása alatt állnak, azokat pedig a mesterséges intelligencia kontrollálja.

Igen. Micca azt mondta, hogy a vége felé egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a drákonidák irányítanak mindent. De azt hiszem, ez olyan, mint amikor itt az emberek elkezdenek ébredezni. Egyre inkább felébredünk. Ugyanez történt az ő bolygójukon is.

Tehát azt mondod, hogy amikor a napvillanás megtörténik, valamilyen pozitív lények jönnek be ide és biztosítják, hogy senki se kavarjon bele a folyamatba. Miből fogják tudni az emberek, hogy ez történik?

Az esetek többségben nem tudják, hogy van egy őrző faj, akik bejön ide és felügyeli a folyamatot. Lesznek olyan emberek a társadalomban, akik tudni fogják, hogy mi történik, mint ahogy Micca is tudta, hogy mi zajlik. De az emberek nagy része nem fogja tudni. Ők a bolygóra fókuszálnak, a gyógyításra és hogy keresztülmenjünk ezen a folyamaton.

Micca naprendszerébe is ilyen gömbök érkeztek, hogy segítsenek az átalakulásban?

Igen. Pontosan ugyanazon a folyamaton estek át, amin mi is át fogunk.

Milyen mértékben volt hozzáférésük a technológiához, összehasonlítva azzal a helyzettel, amiben most mi vagyunk?

Ez majdhogynem egyik napról a másikra megváltozott. Mert – és alapvetően itt is erre lehet számítani – a nap pulzálása következtében az összes technológiájuk működésképtelenné vált. Elölről kellett kezdeniük az egészet. És amikor újrakezdték, a technológiáik elkezdtek sokkal inkább a tudaton alapuló technológiákká válni. Sokkal fejlettebb technológiák lettek.

És azt mondod, hogy ugyanerre lehet itt is számítani?

Igen. Ha egyszer azokat a technológiákat, amiket most modernnek gondolunk eltávolítják majd, akkor ott lesznek azok a különböző titkos űrprogramok, amik kiépítettek egy bizonyos infrastruktúrát. Mi fog történni ezzel az infrastruktúrával a nap pulzálása közben? Szóval az elektronikán alapuló technológiák használatától el fogunk jutni olyan különböző típusú technológiák használatig, amelyek a tudaton alapulnak. Kaaree és a belső földi csoportja kristályokat és különböző típusú köveket használ, amelyekkel valamilyen módon képesek interakcióba lépni és a tudatuk által kifejtett hatás változást idéz elő egy másik objektumon vagy egy lényen.

Volt egy kiszivárogtató az eredeti Disclosure Project során, akinek távolbalátás volt a feladata és a csoportja azzal foglalkozott, hogy olyan kommunikációs rendszereket hozzon létre, amelyek telepátián alapulnak, ugyanis volt egy előérzetük arra, hogy egy hatalmas esemény fog bekövetkezni a Napunkkal, ami majd működésképtelenné teszi az elektromos berendezéseket. A lényeg tehát az, hogy vannak más bennfenteseink is, akik ugyancsak azzal álltak elő, hogy ilyesmi fog történni.

Ha megfigyelted, Obama elnök nemrég aláírt egy nagyon érdekes rendeletet. Ebben az elnöki rendeletben Obama azt állította, hogy a szövetségi ügynökségeknek fel kell készülniük napkitörésekre vagy geomágneses zavarokra, amelyek nem csak az elektromos infrastruktúrát képesek elpusztítani, hanem hosszútávú hatással is lehetnek a technológiára. Szóval most építenek egy elektromágneses impulzus készüléket, hogy leteszteljék valamikor, mondjuk épp a te városod közelében.

A műsor legtöbb nézője valószínűleg hallott már az 1800-as években történt Carrington eseményről. Akkoriban pusztán távíró vonalak léteztek és egyetlen napkitörés megolvasztott mindent. Úgyhogy ez nagyon komoly aggodalomra ad okot. Mihez kezdünk technológia nélkül? Ezek a lények segíteni fognak nekünk abban a pillanatban, amikor elveszítjük az összes játékszerünket? Szóval nem csak az alapvető életszükségleteinktől leszünk megfosztva?

Ha hívást intézünk feléjük, akkor itt lesznek és segítenek nekünk. De a jelenlegi időperiódusban, teljes mértékben azt várják tőlünk, hogy legyünk bizalmatlanok azokkal a lényekkel, akik ajándékokkal megrakottan érkeznek ide, miután éppen csak áttörtük egy másik földönkívüli csoport irányító rendszerét.

Ilyesféle dolog történt Micca népével is?

Igen.

Vagyis átestek egy olyan perióduson, amikor a teljes technológiai infrastruktúrájuk nagy része összeomlott?

Igen. És mindenki nagyon rossz pszichológiai állapotba került. A technikai és pszichológiai tényezőkön is túl kellett jutniuk. Ez nagyon sokat elárul erről a helyzetről. Nagyon sok mindenen kellett keresztülmenniük. Képesek voltak túljutni ezen és virágozásnak indultak.

Melyik a legvalószínűbb időablak, amiben megtörténik ez a napvillanás itt? Mert nyilvánvaló, hogy meg fog történni.

Igen, meg fog történni. Amikor még az űrprogramban voltam, azt mondták, hogy 2018-2023 között fog valamikor megtörténni. És most nemrég azt hallottam, hogy ezt az időablakot kitolták 2024-ig

Úgy érted, hogy nem akkor fog megtörténni... hanem az az utolsó év, ameddig...

...ez egy időablak, amiben várhatóan megtörténik. 2018-2024 között.

Abból, amit mondasz úgy tűnik, hogy ez az esemény emberéletekbe is fog kerülni, különösen azokban az országokban, amelyek nagyon-nagyon függnek az alapvető árukat és szolgáltatásokat közvetlenül előállító technológiáktól.

Gondoljunk azokra a gyógyító technológiákra, amelyeket arra használnak, hogy a segítségükkel embereket tartsanak életben. Amikor ezt a technológiát lekapcsolják, akkor igen, számítani lehet arra, hogy meg fognak halni emberek. Az új technológiák nem fognak csak úgy hirtelen megjelenni. Nem olyan lesz, hogy "oh, elvesztettük az összes technológiánkat. Oh, nicsak itt egy nullponti energia készülék." Időbe telik, amíg előállnak azokkal. Micca beszélt nekem az új technológiákról... nekik is voltak titkos űrprogramjaik... olyan fizikával, amelyekről az átlag lakosság nem tudott semmit. Pont, mint ahogy mi sem tudunk ezekről.

Micca bolygóján is volt valamiféle katonai-ipari komplexum, amely űrprogramot fejlesztett?

Igen.

És titkos volt?

Igen. Nagyon militarista volt. Aztán pedig egy generációnyi idő alatt képesek voltak megszabadulni az összes hadseregüktől.

A drákonidák ott is felfegyverezték a katonaságot és megpróbálták csillagközi harcokra felhasználni őket?

Igen. Említette, hogy volt valamiféle karmikus kiegyenlítődés. Jelenleg vannak emberek, akik a drákonidákkal repülnek más csillagrendszerekben, vagy csillagrendszerek között és problémákat okoznak. Valamilyen úton-módon nekünk meg kell fizetni ezért.

Én nem feltétlenül gondolom, hogy olyan emberek, akik soha sem vettek részt ebben, karmikusan ugyanannyira felelősek lennének ezért, mint azok, akik közvetlenül részt vettek ebben.

Nem, de a társadalom, az egész társadalom ezzel egy időben kapott egy karmikus visszahatást. És ez mindenkire hatással lesz.

Micca népe számára nyilvánvaló, hogy nagyon nehéz volt az átmenet, azok alapján, amiket elmondtál. Milyen érzés volt most találkozni egyikükkel? Hogyan néztek ki? Milyen energia lengte körül őket?

Teljes mértékben sugárzott belőlük a szeretet és a rezgésük is teljesen különbözött a minkétől. És az elméjük ugyancsak... 10%-ban sem foglalkoznak a negatív dolgokkal. Teljes mértékben arra fókuszálnak, hogy folytassák ezt az átmenetet. Azóta képesek így fókuszálni, mióta a mesterséges intelligenciát és más irányító mechanizmusokat eltávolították a bolygójukról.

És mégis, annak ellenére, hogy ilyen jóindulatú, boldog, meditatív tudatállapotban vannak azt mondod, hogy lényegében ugyanolyanok, mint mi.

Oh, igen. Nagyon izgatottak és nagyon várják a velünk való interakciót és segítenek nekünk ebben az átmenetben. Azt akarják, hogy ne féljünk ettől az átalakulástól, de szeretnék, ha megértenénk, hogy a folyamat nem teljesen olyan lesz, mint ahogyan azt sokan gondolják – nem csak egy fényvillanás lesz, majd angyalok mindenhol és annyi.

És hirtelen elkezdünk úgy viselkedni, mint Jézus és mindenféle képességekkel fogunk rendelkezni.

Így van. Hanem ez egy folyamat lesz.


31 megjegyzés:

  1. Érdekes kis cikk,meglátjuk.Bár szerintem picit finomabban is kiehetne kivitelezni.Például az UFÓ közzététel és a napvillanás között adjanak időt meg technológiát hogy ne maradjunk áram nélkül.Na mindegy érdekes lesz.De Vibrátor oldalán 2017et láttam múltkor.Több forrás is nagyon közeli időt jelez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "Vibrátor" Cobra oldala akart lenni,csak a teló billentyűzete átjavította.

      Törlés
  2. Köszönöm a fordítást.
    Hát igen...ez meglepi lesz...senki nem tudja, mikor sikerül kivitelezni ezt a napvillanást...cabalék éppen ennek kijjebb és kijjebb tolásán fáradoznak...oda és vissza utazgatnak az időben, csakhogy meghosszabbítsák a jelenlétüket....és, lehet, hogy rosszul értem, de egy kis esélye van annak, hogy nem úgy sül el az elsülés...az nagy gáz lenne...

    VálaszTörlés
  3. egy apróság jutott eszembe...az emberek tudatába a napvillanás valami szörnyűségként lett beprogramozva...ezért a legtöbben félnek tőle...thát az akaratukkal visszatartják..hátráltatva a beköveéttkezt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert részben az is.Gondold el a civilizációd végét fogja jelenteni.Még az alapvető élethez nélkülönözhetetlen dolgok se működnek mint a hűtő.Se fény nem lesz.Az internetnek is vége lesz sajnos pedig kár érte szépen felépítettük :/ Úgyhogy félünk de jogosan.Minden jóban van rosz is sajnos.

      Törlés
    2. https://youtu.be/NpeKBfiVJQM

      Pörgess oda kereken 10:00 hoz a videóban.Drukkolok hogy ne ez legyen mikor Corey azt említi hogy sokan meghalnak.

      Törlés
    3. Én még mindig szupermáróskodásnak látom a létet.mindig más közegben,más halmazállapotban,más táplálékon kell létezni.az adott feltételek között pedig más és más elemekkel kell megküzdeni.nem félek,de néha uncsi a sok viaskodás...

      Törlés
    4. Igazad van :)

      Törlés
    5. A jófiúk úgy kerúlnek más rezgésszintre,hogy kihalnak az adott szintről,,,a rosszfiúk meg úgy nem kerúlnek a magasabb rezgésszintre,hogyők is kihalnak..de szerintem észre sem fogjuk venni,hogy saját magunkkal mi történt..

      Törlés
    6. Ez mesterséges intelligencia sem ertelmű.oonikoh meg az inuakis fiú vagyboriszka isbeszél egy teremtőről és egy nekem legalá bis mesterséges intelligencia jellegű mátrixróloonikoh egy pozitív és egy nggativ ai-ről is ír.akkor most mi valós és minem az...

      Törlés
    7. Ez mesterséges intelligencia sem ertelmű.oonikoh meg az inuakis fiú vagyboriszka isbeszél egy teremtőről és egy nekem legalá bis mesterséges intelligencia jellegű mátrixróloonikoh egy pozitív és egy nggativ ai-ről is ír.akkor most mi valós és minem az...

      Törlés
  4. Azért közel sem biztos, hogy egy nagy napkitörés megölné az összes elektronikus eszközünket, inkább az így is határig terhelt hálózatoknál okozhat galibát, de legtöbb elektronikai cuccunk talán túl is élné:
    http://www.computerworld.com/article/2643093/strong-solar-storm-set-to-arrive-wont-fry-electronics.html

    Szóval felesleges ettől félni, nem értem az archónok miért nem húznak el pár évre ha már így érzik a napkitörést, vagy bújnak el faraday kalickába, majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ez akkor is hülyeség így.Az atomerőművek hogy bírják majd.Kíváncsi leszek.De minek ekkora felfordulás...Ha már ez kell akkor előtte biztosítani kellene az elektromos hálózatokat.Amúgy a repülőkkel mi lesz? Egy utasszállítón 150-500 ember tartózkodik az mind meg hal.Akkor a súlya meg 500 tonna,ilyenek potyognak a fejünkre? Már ez milliós halálozási szám holott elkerülhető lenne például tilalommal...

      Törlés
    2. Amúgy a legtöbb hálózatra kötött eszköz érzékeny az elektromos hálózatra és annak minőségére.A PC hez is azért van táp hogy 12V legyen.Egy gagyi táp megöli a processzort is akár.A hálózatokat pedig számítógépek vezérlik.Ha nincs PC nincs áram sem.Atomerőművet is számítógép irányítja sőt még baleseteket illetve katasztrófákat is az vezényli le és az irányítja a leállást is.Láthatod hogy a legfontosabb dolgok érzékenyek ezekre.

      Törlés
  5. szerintem kábésan mindegy, mi történik a mai technológiával, mert minden megváltozik MAJD...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól nem kell mindennek leállnia.Áttálni is átlehetne kényelmesen.Mint ha vennél egy új hűtőt.De ha minden leáll hirtelen ott káosz lesz.Remélem nem télen lesz mikor fűtési szezon van.Mindegy hogy gáz vagy árammal fűtesz,ezekhez kell áram.

      Törlés
    2. Igen tulajdonképpen teljesen mindegy mivel, ha központi fűtésről van szó oda kell ugye pumpa ami keringeti a rendszert, szóval azt kéne nagyon gyorsan kurblisra átszerelni és még akkor sem biztos a siker, mert ugye a sok termosztát a rendszerben, ezzel is kb azt érjük csak el, hogy nem lyukad ki a kályha a hőtől.

      Szóval maradnak a régi klasszikus megoldások a különféle kályhák :D

      Törlés
  6. De tényleg miért nem kérjük el Miccáéktől azt a kristály technikát, vagy fejlesztjük ki mi, és kerülünk helyzeti előnybe addigra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert úgy tűnik mindennek megvan a rendje és ha így átugranánk a lépést azzal karmikus terhet okoznánk Miccáéknak amit mi sem szeretnénk tudatosan.

      Törlés
  7. Mindenki nyugodjon le a p i csába! :)
    Nem kell nekünk technologia. Internet nélkül is lehet pörögni. ;´)

    VálaszTörlés
  8. Akit jobban érdekel a MI https://www.youtube.com/watch?v=Iyi_DxJuBQ0

    VálaszTörlés
  9. Logikusan nálunk világ vége lesz, városok égnek le, a többiek megfagynak, a tüskések meg beállnak a Faraday cellába. Valamit ki kéne találni.

    VálaszTörlés
  10. Mindenestre örüljünk,hogy ez nem a háborús idősik. Bármi lehet,megannak az ellenkezője is.Ha meghalnánk,azt sem vennénk észre,mert valahova,egy másik létsikra átkerülnénk

    VálaszTörlés
  11. A halál megteszi a dolgát, szelektálni fog.Aki meghal, az máshol folytatja a fejlődési útját, aki itt marad, az képes lesz használni isteni természetéből adódó képességeit.Ezt abból gondolom, hogy én magam többször is kerültem már életveszélyes helyzetekbe, s olyankor spontán aktiválódott egy-egy addig sosem használt képességem.Ha kellett kiléptem a testemből és a veszély múltával, visszaléptem tudatosan figyelve magamat.Máskor a tekintetemmel erőt sugározva megállítottam az oldalról felénk száguldó autót, s az egy cm-re állt meg mellettünk(a vezetője majdnem megőrült e csodától, hogy 60km-es sebességnél, lába a gázpedálon,mert ő nem előre nézett, hanem hátra a gyerekére, s egyszer csak megállt az autója!?).Vagy egy másik esetben, egyszerűen máshol teremtem, mert ez volt az egyetlen lehetőség, hogy megmaradjak.Egyszerűbb esetekről többet lehet hallani, hogy lekésed repülőt, ami pár perc múlva lezuhant.Így képzelem el, hogy ilyen élet-halál közötti körülmények közepette, majd mindenki kihozza magából a legtöbbet, s ha ez ennek az életnek az értelme, hogy megéljük maximálisan itt is isteni tulajdonságainkat, és másképpen nem megy, mert különböző hatások érnek (ilyen a CABAL is, egy hatást gyakorol ránk), akkor a természet lép akcióba.Lehet ez vulkánkitörés, árvíz vagy napkitörés, vagy bármi hasonló. A természet ugyanis harmóniára törekszik.Itt jut eszembe, h én megéltem egy nagy árvízet, ami saját otthonomat érintette.13 éves kislányként, olyan erőm volt, hogy egyik kezemben egy nagy rádiót, másikban egy óriás táska könyvet vittem fel az emeletre, amit később két férfi rendre hozott vissza a lakásba, mert ez egy nagy piküpös rádió volt, kb.50x60x70cm és legalább 20kg., a táska könyv szintén legalább 20kg. Meg fogjuk ismerni valódi képességeinket, erőnket, tehát valódi önmagunkat és azzal építünk új világot.Ma elképzelni sem tudjuk, hiszen eddig is minden másként alakult, mint ahogy elképzeltük. A tudatos élet a lényeg, s azt már most is lehet gyakorolni, mert már most is teremtők vagyunk és tudatosan szebb, boldogabb életet teremthetünk magunknak.Én tapasztalom, tehát élő példa vagyok erre.Áldásom és szeretetem legyen veletek a megértésben, mert így most is, a jövőben is teljes életet élhettek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel úgy vagyok hogy mi ez a szelektálás? SENKI se egy zsák szemét.Mindenki emelkedjen fel vagy senki.Nagy szemétség ez így.
      Tudomásom szerint most is kevés ember emelkedik fel.Ezért jönnek máshonnan ide majd lakni mert az emberiség kevés lenne.Szóval én is megyek valahová.Ezzel az a baj hogy aki megy az hasonló bolyóra kerül.Kezdődik a szivatás előröl :) Mekkora szeretet van már itt :D

      Törlés
    2. Ella azon gondolkoztál már hogy azért történik veled ez a sok csoda hogy isten mellet maradj? Lehet megrendezett valami hogy istent válazd.Biblia is egy színjáték mert isten a teremtés pillanatában tudta hogy elbukik mindenki.Akkor minek kellet az a hülye fa? Egy játék csak.Szóval gondolkozz el azon hogy azért történik ez a sok megrendezett hülyeség hogy istent válazd.Tapasztalatom szerint csökken a tábora ;) Földön is hiába látod hogy 80 százalékuk hisz valami istenben.A vallást alig gyakorolja valaki ami azt jelenti hogy mindenki leszarja már elnézést ezt az egészet :) Karma is a szivatás része csak :) Itt nincs semmi szeretet soha nem is volt.Isten jó és gonosz is mivel tudnia kell hogy mi az.

      Törlés
  12. Ezek a leirtak feljebb tök kamuk! Semmi ilyesmi nem fog történni. Mindenki csak vár erre. A nagy csodára. Ezek az emberek azért mondják ezeket hogy eladhassak a konyveiket. Teljes kitalalcio. Fikcio, mese. A csoda az lesz hogy 40-50 ev múlva összeomlik a rendszer amiben élünk. A fogyasztás miatt. Mert minden elfogy. Ennyi. Az emberiség maradéka pedig felepit egy új világot. Ez lesz a változás!

    VálaszTörlés
  13. Nemég olvastam, talán itt, hogy a fejlett társadalmakban nem kell fűteni, melegen öltözködni, csak kérnek a mátrixtól elegendő meleget...nem kell a gyümölcs megérésére hónapokat várni, hanem amennyi időt "állítunk be", annyi idő alatt érik be...
    erről jutott eszembe, hogy akkor az a mondás is igaz lehet, hogy kérjetek és megadatik...valószínű, ilyen egyszerűen kellene működnie a rendszernek, amit most ezek a hackerek tartanak befolyásuk alatt...a változáshoz mindenképp el kell takarítani őket.
    A válogatás nem hasznos/szemét elven működik...szerintem...hanem mindenki a rezgésének megfelelő helyre kerül...egyszerűen csak ennyi...mi halálnak hívjuk, de ez inkább halmazállapot váltásra hasonlít...jól elpárolgunk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A válogatád mind1 hogy működik.A földi 3D-s világból pont elég egy élet is meg a 3D-ből is.Nem kellene ennyit szivatni.Mert ez semmi másról nem szól.Vagy jó legyen 3D-s élet de tudjunk az ufók-ról és tudjunk utazni.Egy Star Warshoz hasonló világban is élnék inkább mint ebben.

      Törlés
  14. Emberek! Mindenki nyomatja ezt az egyutt kell felemelkednunk, vagy sehogy szoveget...Probalt mar valaki felemlekedni a balfasz arab bevandorlokkal, vagy a kocsog niggerrekkel, akik az europai nagyvarosok bizonyos keruleteibol gettot csinalnak?! Feher ember nem is teszi be szivesen a labat. A sajat orszagaban. Csak addig nyomjatok az egyutt emelkedunk szoveget, amig nem kell ilyen alsobbrendu emberekkel egyutt elnetek. Hol fognak ezek a primitivek felemelkedni?

    VálaszTörlés
  15. Jah 2018-2023ig megtortenik...vagy most kitoltak 2024re....vagy inkabb 2030ig...vagy 2035re...blablablabla... Mindig kesobb, maskor, másik, a kovetkezo stb. Ugyanilyen volt 2012is, meg elotte 2000... Kamu az egesz. Addig lehet varni... Utana meg megint kitalalnak valamit, hogy miert nem volt....

    VálaszTörlés