2016. október 1., szombat

Kozmikus Közzététel – V/7.

ÚTMUTATÓ A FÖLDÖNKÍVÜLIEKHEZ CLIFFORD STONE-NALA mai adásban újabb részleteket ismerhetünk meg Clifford Stone földönkívüliekkel szerzett tapasztalatairól, többek közt az elsősegélynyújtás nehézségeibe és bizonyos fajok fiziológiai jellemzőibe is betekintést nyerhetünk. Mivel ez a utolsó alkalom, hogy Clifford a Kozmikus Közzététel sorozatban vendégeskedik, ezért zárásként egy rövid üzenetet fog átadni nekünk.


Wilcock: Elérkeztünk a lezuhant ufo roncsok begyűjtésével foglalkozó szakértőnkkel, a legendás Cifford Stone őrmesterrel folytatott beszélgetésünk utolsó részéhez. Most egy olyan interjúrészletet fogunk látni, amelyben Stone arról az orvosi kézikönyvről beszél majd, amiben 57 olyan különböző típusú földönkívüli faj leírása található, amelyekkel találkozhattak ilyen bevetések során, és amit ő szeretetteljesen csak "Heinz 57"-nek nevez.


ELSŐSEGÉLY FÖLDÖNKÍVÜLIEKNEK


Clifford Stone: Számos könyv létezett. De ennek az egy bizonyos könyvnek az volt a célja, hogy amikor kimentünk a helyszínre... nos, akkor ez a könyv az egyik emberünk felügyelete alá tartozott. Ennek az embernek orvosi háttérrel kellett rendelkeznie. Nem tudom pontosan megmondani, hogy ő valóban orvos volt-e. De a cél az volt, hogy legyen egy könyvünk, ami alapján lehet egy alap megértésünk arról, hogy elsősegélyt tudjunk nyújtani bármilyen lénynek, akivel csak összefutunk. Ez volt ennek az egésznek a célja.

Nekem nem szabadott volna látnom ezt a könyvet, de mivel voltak intuitív emberek is – ezt a kifejezést használom, mert ők tudták, hogy más oka is van annak, amiért én ott vagyok köztük, nemcsak szimplán a csapat egyik tagja vagyok. Nem álltam ki eléjük, mondván: "oh, igen, tudjátok, én egy intuitív kapcsolattartó vagyok. Gyerekkorom óta vannak ilyen tapasztalataim. Ezért vagyok itt." Lényegében abban az időben nem is igazán tudtam, hogy mi volt a helyzet. Mindössze annyit tudtam, hogy valamilyen furcsa okból kifolyólag ki lettem választva, és én is belekeveredtem ebbe.

De aztán az egyik srác azt mondja: "Nem mehetünk csak úgy oda ellátni ezeknek a lényeknek a sérüléseit. Pontosan tudnunk kell, hogy milyen típusú elsősegélynyújtási metódust kövessünk, amíg az orvosi csapat megérkezik." Volt tehát egy orvosi csapat is. Azt hiszem triázs csapatnak hívták és ennek a triázs csapatnak kellett bejönnie az adott területre. Voltak köztük orvosok, de voltak köztük szakértők is, akik sokkal magasabb szinten tudták, hogyan kell ezekkel a lényekkel bánni. De az addig fennálló időben képesnek kellett lennünk arra, hogy elsősegélyt nyújtsunk.

Szóval jött ez a fickó és megmutatta nekem a könyvet. Amit most mondani fogok, azt egészen biztosan őrültségnek fogják tartani, de... Vegyük például a sebtapaszt. Néhány entitásnál nem használhatod a sebtapaszt. Az az egyszerű kis tapasz, amit odaragasztasz, ha szereztél egy sebet, az képes megölni néhányukat. Ehelyett olyasmit kellett használnod, ami a gipszhez hasonlított és azt kellett rátenned. Volt egy orvosi készlet kizárólag földönkívüliek számára. Ha ránéztél erre és a könyv éppen nem volt nálad, azt gondolhattad: "ezt meg vajon ki pakolhatta így össze?"

Voltak bizonyos típusú vegyületek specifikus szennyeződések eltávolítására. Mégis, ez jelentette számukra az elsősegélyt. Jódot például rájuk tehettünk, de ez képes volt megölni néhányukat.

A könyv, vagy katalógus, amit láttam, 57 különböző fajról szólt és szekciókra volt osztva. Lapozgattad és ott volt egy kép, bizonyos statisztikák és egy rövid leírás az adott entitásról. Aztán lapoztad tovább és ott volt egy lista a különböző típusú lehetséges sérülésekről, amelyek előfordulhatnak velük és hogy milyen elsősegélyt kell alkalmazni ilyenkor. Talán négyszer mentem végig ezen a könyvön. Sok ember azt gondolja, hogy ezt a könyvet odaadták nekem, aztán hazavittem, elolvastam és folyamatosan ott volt nálam. Nem, nem, nem. Ez nem így működött.

Néhányan olyannyira emberszerűnek néznek ki, hogy nagyon nehezen találnál rajtuk bármiféle különbséget hozzánk képest. Talán nem fognak minden vicceden nevetni. Ők – hogy is mondjam – nagyon komolyak. Szóval a komolytalankodást nem fogják rögtön megérteni. Ez egy tanulási folyamat a számukra. Nekik tanulniuk kell ezt. Bent vagy egy sötét szobában és mondjuk ott van előtted egy piros színű papírlap. Nem tudod megmondani róla, hogy az piros. Ők viszont felveszik, megérintik és azt mondják: "Oh, ez piros." Olyan sötét van, hogy a kezedet sem látod az arcod előtt, ők viszont ilyen körülmények között meg tudják különböztetni a színeket.

Vannak közöttük néhányan, akik – megint csak azt mondom - humanoidok, de nagyon óvatosnak kell lenned, mert amikor ezzel jössz elő, nagyon könnyen azt gondolhatod róluk, hogy ők emberek. A pupilláik (Szerk - Stone itt úgy érti, hogy az íriszük), ami nekünk lehet mondjuk kék, zöld, meg barna. Nos az ő pupilláik feketék. Ennél fogva, hogy ezt elrejtsék, kontaktlencsét kell viselniük. De ha elfelejtik viselni ezt a kontaktlencsét, akkor az a személy, aki meglátja őket, meg fog rémülni tőlük, merthogy a szemeik úgy néznek ki, ahogy... Manapság azt mondanád: "Oh, hát azok kontaktlencsék." Meg sem tudom mondani, hány olyan gyereket láttam, akik macskaszem formájú kontaktlencsét viseltek. Manapság ezt mondanák erre. De akkoriban még nem voltak kontaktlencsék, ezért napszemüveget kellett viselniük. Szóval, amikor meglátod őket és sötét szemeket látsz, ma már semmi szükség napszemüvegre és ilyenkor megkérdezed magadtól: "Ez a személy tényleg erről a bolygóról származik vagy inkább el akar rejteni valamit?"

A legfurcsább lénynek, akivel találkoztam, olyan feje volt, mint egy szöcskének. Sokan "imádkozó sáskának" hívják őket. De nekem – hogy is mondjam – semmi problémám sem volt ezzel, jól kijöttem velük.


Emlékezz rá, azt mondtam, hogy olyan fejük volt, mint a szöcskének. Nos, az egyetlen problémám velük az volt, hogy úgy is ettek, mint ahogy a szöcskék.


Azt hiszem, mivelhogy gyerekként azzal játszottunk, hogy segítettünk az állatoknak és a szöcskéknek... gyerekkoromban szerettem a szöcskéket. Nem megenni, hanem csak izgalmasnak találtam őket. És néztem, ahogy esznek és azt hiszem ez felkészített engem arra a jelenetre, amikor ezeket a lényeket enni látom majd. Merthogy sokan azt mondják ilyenkor: "Pfú, ez undorító." És ilyenkor én azt szoktam mondani nekik: "Tudod mit? Számukra ez a természetes és talán az a mód, ahogyan mi eszünk, nekik az az undorító.” Az egyikük, az egyik inszektoid lény, lényegében még viccelődött is ezzel és viccesen azt mondta nekem: "Nos, igazad van. Mi azt gondoljuk, hogy ahogy ti emberek esztek, az undorító. Nem normális." Szóval, mi számít itt egyáltalán normálisnak?

* * * * * *

Wilcock: Ok. A fenti bejátszásban Stone elmondta, hogy intuitív kapcsolattartó volt a földönkívüli roncsok begyűjtésével foglalkozó csapatban és a csapat többi tagja nem feltétlenül tudta, hogy ő pontosan miért is van ott közöttük. Általános jelenségnek számít, hogy a csapat tagjai nem tudják pontosan, hogy a másik milyen szerepkört tölt be? 

Corey: Az adott helyzettől függ. Vannak esetek, amikor tudniuk kell, hogy kik alkotják a csapatot. Ott is felfedezhető ez a részekre szabdaltság. Még a kisebb csapatokban is ez a helyzet. Viszont úgy hallottam ki a szavaiból, hogy esetében a csapata eléggé tisztában volt azzal, hogy ő nem csak nukleáris, biológiai és vegyi szakértőként van a csapatban.

57 különböző fajta földönkívüliről tett említést, és én már több éve folyamatosan belefutok ebbe az adatba. Azt mondtad nekem, hogy olvastad az Egység Törvénye könyveket. Az Egység Törvényében úgy magyarázták, hogy a "Jófiúk Konföderációját" 53 civilizáció alkotja. Ugyancsak elmondják, hogy George Hunt Williamson írásaiban elég pontosan megfogalmazta, hogy 6 negatív csoport van. 53 plusz 6 az 59, ami csak kettővel több 57-nél. Mit hallottál erről az adatról?

Ennek a begyűjtő csapatnak adtak egy listát, rajta információkkal azokról a földönkívüliekről, akikbe leggyakrabban belefuthatnak egy ilyen baleset során.

Említetted korábban a Szuperföderációt. Mit csinál itt lényegében ez a Szuperföderáció? Elég szorosan együttműködik velünk ahhoz, hogy itt legyenek a légterünkben?

A Szuperföderációból sokan ún. "genetikai gazdálkodók". Egy hatalmas kísérlet zajlik, egy nagy genetikai kísérlet és ők részt vesznek ebben. Nem mindig jönnek le a felszínre, de néha le kell jönniük, hogy felvegyenek tesztalanyokat és elhelyezzék bennük az új géneket.

Szóval lehetséges, hogy bizonyos csoportok űrhajói azért zuhannak le, mert itt a légterünkben végeznek műveleteket?

Igen, igen. Lezuhanások a Szuperföderáció űrhajóival is előfordulnak. Vannak olyan földönkívüliek is, akik úgy jöttek be a Naprendszerünkbe, hogy utazgatnak más csillagrendszerek körül, megállnak itt, feltöltik a készleteiket vagy gyorsan elcserélnek valamit mielőtt távoznának. Szóval ők sokkal nagyobb számban vannak itt, azokhoz képest, akik ténylegesen bejönnek. Kifejlesztettük a képességet, hogy meg tudjuk figyelni az égboltunkat és egyfajta rendőrszerepet is el tudunk játszani, emiatt pedig kicsikét megcsappant a légterünkbe érkező azon földönkívüliek száma, akik be akarnak jönni és azt csinálni itt, amit csak akarnak, aztán távoznak. Azoknak a száma viszont, akik alkalomszerűen jönnek-mennek a Naprendszerünkben és interakcióba lépnek velünk, sokkal nagyobb 57-59-nél.

Lehetségesnek tartod, hogy a roncsok összeszedésével foglalkozó csapat belefutott olyasvalamibe is, ami nem szerepelt ebben a kézikönyvben és ennélfogva ismeretlen volt a számukra?

Abszolút, igen. Folyamatosan voltak ilyenek... Így szalad fel a számuk 57-re. Sok esetben a baleset roncsai között olyan földönkívülieket találtak, akiket addig egyszer vagy kétszer láttak összesen. Más fajokba viszont többször belefutottak.

Milyen protokollokat követtek akkor, ha olyasvalamivel szembesültek, ami nem szerepelt a kézikönyvben?

A legvalószínűbb az, hogy ilyenkor semmiféle orvosi kezelést nem alkalmaztak rajtuk. És általában azt sem tudják, hogy milyen típusú kórokozókat hordoznak, vagy hogy ők milyen kórokozóinkra érzékenyek. Úgyhogy kordonnal fogják elzárni őket egészen addig, amíg egy profi orvosi tudóscsoport meg nem érkezik a helyszínre.

Vagyis különböző protokollok vannak érvényben, ha nem tudják, hogy melyik eljárás a megfelelő, így aztán először inkább nem nyúlnak hozzájuk.

Így van. Hogyha egy teljesen ismeretlen űrhajó zuhan le, akkor nagyon sok mindent figyelembe kell venni. Először is mit szállított? Milyen típusú vegyi vagy biológiai anyag kerülhet ki belőle, ami megbetegítheti az odaérkező csapatot? Úgyhogy sok mindent figyelembe kell venni. Így aztán általában kordont húznak ki és beküldenek néhány specialistát, hogy nézzék meg, mi a helyzet. Ha olyan lényt találnak, aki megsérült, akkor valószínűleg belehal a sérüléseibe, mielőtt az orvosi csapat kiérkezik.

Voltak problémák a sugárzással és a rádióaktivitással az ilyen baleseteknél?

Igen. Igen. Ezért is utaznak velük az NBC (nukleáris, biológiai, vegyi) egységek.

Voltak-e olyan esetek, amikor nanitok szabadultak el, feltérképezték a terepet és megtámadtak embereket?

Nem hallottam semmi ilyesmiről. Arról hallottam, hogy emberek megbetegedtek és meghaltak, miután bementek ilyen lezuhant űrhajókba.

Már ez a rövid ideig való kitettség is elég volt ehhez?

Igen. Különböző sugárzások, a földönkívüliektől származó kórokozók miatt... számos oka volt.

Stone elmondta azt is, hogy bizonyos földönkívüliek fiziológiája olyan, hogy meghalhatnak a ragasztóanyagoktól... Azt hiszem a ragtapaszon lévő ragasztóanyagra gondolhatott.

Vagy pedig a ragasztóanyagban lévő vegyi anyagokra. Igen... Emlékszem, hogy olvastam erről, mert a földönkívülieket begyűjtő és kikérdező program részeként nyilvánvaló, hogy néha orvosi kezelésre is szükség volt. Ismerniük kellett, hogy hogyan osztályozzák ezeknek a lényeknek a sérüléseit és hogyan stabilizálják az állapotukat, hogy minél több információt tudjanak kiszedni belőlük.

Elmondta, hogy volt valamiféle begipszeléshez hasonló gyógymód a sérüléseikre.

Igen, olvastam róla, hogy bizonyos lények anaflaxiás sokkhoz hasonló tüneteket produkáltak, amikor olyan kemikáliákat adtak be nekik, amik emberre és állatra egyébként veszélytelenek. Ők viszont anaflaxiás sokkot kaptak ezektől és belehaltak.

Más bennfentesek is elmondták nekem, hogy általánosságban véve a földönkívülieket teljesen sokkolja ez a bolygó, mert sokkal több kemikáliát használunk, mint amit ők a saját világukban. Hallottál erről?

Igen. Ők annyira fejlettek, hogy nincs szükségük a különböző kémiai vegyületekre.

És mivel hogy nincsenek annyira kitéve ezeknek, sokkal érzékenyebbek is rájuk.

Igen, akárcsak a kórokozókra. Nem tudnak védekezni a kórokozóink ellen.

Stone említette a jódot. Úgy tűnik, hogy az egy elég normális anyagnak számít a periódusos-rendszerben, ami támogatja a biológiai életet.

Nagyon sok ember allergiás a jódra, nem kerülhet jód sem a szervezetükbe, sem pedig a bőrükre. Szóval teljes mértékben hihető, hogy egy olyan anyag, mint a jód, allergiás tüneteket vált ki földönkívüliekből.

Miből gondolod, hogy egy bizonyos típusú szennyeződés vagy kosz lényegében "ragtapaszként" funkcionálhat bizonyos földönkívülieknél? Talán a koszban található ásványi anyagok miatt?

Az ásványi anyagok és az összeálló sár lehetővé teszi a vérük megalvadását.

Igaz, hogy a földönkívüliek közül néhányan gyorsabban gyógyulnak, mint mi?

Igen. Voltak olyan esetek, amiknek szemtanúja voltam, hogy a kezelés után azon nyomban nagyon egészségesnek néztek ki még nagyon-nagyon súlyos sérülések után is. Lehetséges, hogy valamilyen technológiát alkalmaztunk rajtuk, de általában miután stabilizáltuk őket, betettük egy cellába és egyedül hagytuk őket. Onnantól kezdve saját maguktól gyógyultak.

Ha már erről beszélünk, akkor kíváncsi lennék, hogy mivel etettétek a fogságba ejtett földönkívülieket? Etethetjük őket a mi normál élelmiszereinkkel...

Nem.

... vagy ilyenkor nagyon különleges dolgokra van szükség?

Igen. Általában valamilyen vegyületet adtunk nekik, amit összekevertünk... Olyasmi volt, mint egy étrend kiegészítő, amit evés helyett szoktál beszedni. Megvan benne minden olyan ásványi anyag, amire szükségük van – vitaminok, protein, minden amire csak szükségük van. A különböző földönkívülieknek teljesen különböző szervezetük van. Néhányuknál úgy néz ki, mintha a testükben nem lenne semmilyen emésztésre szolgáló szerv. Úgyhogy igen, szükség van egy intuitív empatára ahhoz, hogy kommunikálni tudjanak ezekkel a lényekkel. Olyan kérdéseket tesznek fel, nekik hogy: "Miben tudok segíteni? Mit tehetek érted?" És ilyenkor ezek a lények kiterjesztik a tudatukat az intuitív empata felé és azt mondják: "Táplálékra van szükségem. Így és így tudjátok elkészíteni."

A vízivás megszokott dolognak számít a legtöbb lény biológiai életében?

Nos, elég érdekes. Emlékszem rá, hogy láttam, hogy néhány lény csak desztillált vizet használt hidratálásra vagy a sebei ellátására. Szóval el tudom képzelni, hogy a víz képes felvenni ásványokat és más dolgokat. Úgyhogy tisztított víznek kellett lennie.

A víz számunkra egészséges, hiszen megvan benne az ásványoknak az a keveréke, ami jellemző a bolygónkra. Viszont más bolygóknak ehhez képest nagyon különböző ásványi keveréke lehet, amit az ott található víznek tartalmaznia kell.

Igen, így van. És a desztillált víz meg van tisztítva ettől.

Rendben. Stone említette a pupillákat, de nyilvánvalóan az íriszre gondolt. Azt mondta, hogy néhány földönkívülinek fekete színű írisze van és ha ezt láthatnánk, amikor nem viselnek kontaktlencsét, az nagyon feltűnő lenne a számunkra. Mit szólsz ehhez?

Láttam olyan lényeket, akiknek a szeme... csupán annyit láttál, hogy a szem mindkét oldalon fekete volt. És ez nem csak egy fajnál fordult elő. Említette azt is, hogy ez egy nagyon is embernek kinéző faj volt, aki mellett akár el is sétálhatnál, és azt gondolhatnád, hogy egy ember mellett mentél el. És aztán ha jobban megnézed, észreveszed, hogy valami nem stimmel, valami különbözik rajta.

Azért a nézők kedvéért tisztázzuk, hogy nem azt mondta, hogy az egész szemük, beleértve a szemfehérjét is csupa fekete, mint amilyeneket a tv-műsorokban vagy horror filmekben látni.

Nem. Csak az írisz.

Az ilyen típusú földönkívüliek általában kontaktlencsét viselnek, mielőtt megjelennének előttünk?

Nem hallottam arról, hogy kontaktlencséket viselnének, de azt hallottam, hogy napszemüveget hordanak. Az adott csoporttól függően, ha a szemeik különbözőek, akkor talán feltesznek egy napszemüveget. Ha a füleik különböznek, úgy mint pl. a Star Trek-ben, felvesznek egy sapkát és eltakarják a hegyes füleiket. Mindezt azért, hogy felkészüljenek arra az estere, ha összefutnának őshonos emberekkel.

Stone azt is említette, hogy belefutott valamilyen inszektoid életformákba. A fejük olyan volt, mint a szöcskéké. Hol találkozhatott ilyen lényekkel? Mi történhetett, mert nem igazán ment bele a részletekbe arról, hogy hol látta őket?

Nekem nem úgy hangzott, mintha egy balesetnél történt volna. Úgy hangzott, mintha valamilyen több faj által használt létesítményben találkoztak volna, mert interakcióba lépett velük. Említette, hogy egyikük azt mondta, hogy undorító, ahogy esznek és tett egy olyan megjegyzést is, hogy "Nos, valószínűleg ők is azt gondolják, hogy ahogy mi eszünk, az undorító." És erre az egyik rovar közbeszólt és egyetértett vele... ami megint egy olyan dolog, amit már hallottunk az ufológiában és amit személyesen is megtapasztaltam. Nagyon sok földönkívüli ki nem állhatja a szagunkat, a látványunkat. Nem találnak bennünket vonzónak és a számukra büdösek vagyunk.

Ugyancsak emlékszem arra, hogy Pete Peterson mondta nekem, hogy amikor ő találkozott ezekkel a szöcske-szerű lényekkel, akkor a lénynek le kellett hajtani a fejét, amikor nevetett, mert az állkapcsa kinyílt volna.

Igen. Az, amelyikkel én találkoztam, annak nem volt éppen nevethetnékje. Elfogtuk és kihallgattuk, és az állkapcsa ennyire előrenyúlt (Corey itt a kezeivel mutatja). A feje olyan volt, mint egy hangyáé vagy szöcskéé. Elölről így nézett ki (Corey a két mutatóujjával kifelé mutat a homlok oldalsó részének irányába), ha pedig oldalra fordult, akkor még jobban kiálltak. Ezeket a lényeket nagyon sokszor mantid-eknek nevezik, de számos különböző inszektoid típusú lény létezik.

Előfordulhat, hogy Stone volt az első, aki említette a földönkívüliek ezen "57 különböző változatát" és közülük a legtöbb emberi vagy legalábbis humanoid lény. Ez összhangban van a te megfigyeléseiddel? Az intelligens élet valóban emberszerű formát szokott magára ölteni?

Hallottam róla, hogy különböző alakú lények vannak odakint, de legnagyobbrészt humanoidok. Két kézzel, két lábbal, ujjakkal, lábujjakkal, és hasonlókkal rendelkeznek.

Milyen konfigurációkról hallottál még?

Hallottam kristályos lényekről, illetve olyan lényekről, akik egyfajta energiafoltok voltak, és nem egészen az általunk ismert húsból és vérből álltak.

Egy másik dolog, amit Stone említett, hogy néhány lény nagyon bizarr érzékszervi képességekkel rendelkezik. Megérintenek egy papírdarabot a vaksötét szobában és abból tudni fogják, hogy a lap piros színű. Mit gondolsz erről?

Néhány lény hozzánk képest más spektrumon keresztül képes látni. A szemük szélesebb fényspektrumot képes elnyelni. Így aztán az általunk látható fényből, ha lekapcsolod a lámpát, még marad belőle valamennyi a fényspektrum egyik és másik oldalán, amit ők képesek érzékelni. És az is tény, hogy hallottam, hogy az emberiségen végzett elmekontrollt arra is felhasználták, hogy nagyon sok olyan érzékünket elnyomják, amikkel - ha nem lennénk manipulálva - képesek lennénk hasonló dolgokat érzékelni.

Rendben. A mai epizód végére értünk. Clifford Stone őrmester nagyon-nagyon jó dolgokat mondott el nekünk. Ő egy bátor amerikai hős. Meg kell értenünk, hogy mennyire nehéz az ilyen embereknek előállniuk és megosztaniuk velünk a tapasztalatikat. Amikor az interneten ki akarják nevetni őt, nem feltétlenül veszik észre, hogy Clifford szegénységben élt. Elvesztette az egyik gyermekét és semmit sem nyert vele, viszont mindent elveszíthet azzal, hogy előállt. Úgyhogy szeretnénk megköszönni ennek az amerikai hősnek, hogy elhozta nekünk ezeket az információkat, hogy ezzel segítsen nekünk továbbhaladni a Teljes Nyilvánosságra hozatal irányába, amihez - remélhetőleg - ez az egész vezetni fog majd. Most pedig a mai adás befejezéseként, azok után a nagyon mélyen személyes és érzelmes információk után, amiket megosztott velünk, Clifford Stone záró gondolatait fogjuk levetíteni. Én David Wilcock vagyok, ő pedig Corey Goode. Ez a Kozmikus Közzététel és a mai műsor zárásként Clifford Stone őrmester néhány gondolatával búcsúzunk.


ÜZENET AZ EMBERISÉGNEK


Clifford Stone: Na most a helyzet az, hogy kapcsolatfelvétel és interakció már most is történik, de amit mi emberek nem értünk, attól félünk. És amikor elrablásokról esik szó, azt nem értjük, így aztán félünk. Én mindig azt mondtam: "engem soha sem raboltak el". Legalábbis nem hiszem, hogy elraboltak volna. De most hogy ezt mondom, hadd mondjam el azt is, hogy emlékszem rá, hogy egészen kicsi koromban több alkalommal is úgy láttam a csillagokat, ahogy sehol sem lehet látni őket innen a Föld bolygóról.

Ha mást nem is, egy dolgot szeretnék, hogy mindenki megértsen és megőrizzen magában ebből az interjúból. Szeretném, hogy emlékezzenek rá, hogy először is, ne engedjenek senkit sem befészkelődni a gondolataik közé. Másodsorban pedig, keressék és kutassák az igazságot. Harmadikként pedig, menjenek és kérjenek válaszokat a felfedezés során előbukkanó további kérdésekre.

A probléma az, hogy jelenleg túl sok ember engedi meg, hogy mások befészkeljék magukat a gondolataik közé és ez olyasvalami, amit nem engedhetsz meg. Vannak olyan emberek, akiknek hátsó szándékaik vannak és azt fogják mondani neked, hogy sajtból van a Hold és mindenki hinni akar majd nekik.

A helyzet az, hogy ha felkutatod a tényeket, megérted, hogy a Hold témája nagyon bonyolult és sok a rejtély vele kapcsolatban és mi szeretnénk, ha válaszokat kapnánk ezekre a rejtélyekre. Amikor az ufo-kra terelődik a szó, az egy saját maga titkát megőrző téma. Mindenki tud az ufo-król, hogy alapjában véve ufo-król szóló jelentések léteznek. Minden nap látnak ilyen objektumokat. Attól, hogy a kormány azt mondja: "nem fogunk több vizsgálatot lefolytatni ebben az ügyben", attól ők még nem fognak elmenni. Vannak emberek, akiket nagyon furcsa események során naponta inzultálnak pszichikailag és senki sem akar válaszokat adni erre. Hogy rövid legyek: szükségünk van azokra a válaszokra.

Tényként tudom, hogy végül majd be fog következni egy esemény - akár előre eltervezetten, akár véletlenül - ami olyan mélyreható lesz, hogy SEMMILYEN módon sem lehet majd letagadni. És az emberek nem csak itt az Egyesült Államokban, hanem világszerte meg fogják tudni, egyszer és mindenkorra, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Az embereket pedig pszichológiailag fel kell készítenünk arra, hogy elfogadják ezt.

És itt most rögtön elmondom, hogy az emberek azt fogják majd mondani: "Oh, hát ez fájni fog a vallásoknak." Nem, nem fog fájni. "Fájni fog ennek, meg fájni fog annak." Nem, nem fog fájni. Elmondjam neked, hogy kinek fog fájni? A világ tudományos közösségének, mert jelenleg a világ tudományos közössége annyira önző. Azt fogják mondani: "El tudjuk fogadni, hogy földönkívüli lények vannak odakint." De vajon tényleg el tudják fogadni? Mert a helyzet az, hogy olyannyira be vannak zárva a saját paradigmáikba, hogy tudnak arról, hogy egy nap majd egzotikus meghajtórendszerekre fogunk szert tenni és el fogunk látogatni nem csak a Naprendszerünkben lévő bolygókra, hanem más, tőlünk fényévekre lévő csillagrendszerek bolygóira is. Jelenleg is ezeken a technológiákon dolgozunk. Nem titok, hogy ezeken dolgozunk, csak az emberek nem tudnak róla. És ezek tények. Ezeket az igazságokat kell kutatniuk az embereknek. És amikor ezt megteszik, rá fognak jönni, hogy látunk olyan ufo-kat, intelligens járműveket az egünkön, amelyek valahonnan máshonnan érkeznek ide olyan lények intelligens irányításával, akik nem erről a világról származnak – talán még csak nem is ebből a dimenzióból. Rá kell jönniük, hogy holnap rendelkezni fogunk majd ezzel a technológiával, holnapután pedig valaki másnak az ufo-i leszünk majd. A lényeg a lényeg: ez meg fog történni.

Kulcsfontosságú mindehhez, hogy minden egyes ember nyitott elmével rendelkezzen. És utálom, hogy ezt kell mondanom, de nagyon sok olyan dolgon mentem keresztül, amit most okkal nem részleteznék - hadd maradjon meg köztem és isten között. Így tudnám a legjobban megfogalmazni. Sok esetben nem érzem kényelmesen magam beszéd közben. Merthogy az elmédben újraéled mindezt. Ezek az érzelmek nem távoznak el onnan. Színesben látod őket. Voltak olyan idők, amikor én azt hangoztattam: "Ez egy intelligens élőlény." És erre másvalaki meg azt mondta: "Nem, nem. Ez itt egy kreatúra. Egy új életforma. Egy új állat."

Merem azt mondani, időnként úgy éreztem, hogy amikor ezeket a lényeket az intelligenciájuk miatt nálunk alacsonyabb szintre helyezzük, akkor olyan helyzet áll elő, amelyben nem ismerjük fel azokat az intellektuális képességeiket, amelyeket meg kellene tanulnunk tőlük. De mi önző szándékból ledegradáltuk őket, még az emberi fajnál is alacsonyabb szintre. Mégis, az intellektusuk és a spiritualitásuk miatt, ők az emberi fajnál sokkal magasabb szinten állnak. És tudod, sokan nem adtak hangot akkor ennek úgy, mint ahogy én, de ugyanazokban az aggályokban osztoztak, mint amiket én most itt megszellőztettem.

Egy dolgot szeretnék látni... Tényleg szeretném látni. Akár az emberek hisznek abban, hogy az ufo-k itt vannak, akár vannak, vagy akár nincsenek itt földönkívüliek, szeretném látni valamilyen típusú elismerését annak, hogy azon a napon, amikor intelligens lények jönnek ide a bolygónkra, legyenek bizonyos jogok, polgári szabadságjogok törvény által elismerve. Úgy, hogy egyetlen kormány, egyetlen katonai entitás se állhasson elő önző szándékból és fenyegethesse őket, mint a kísérleti állatokat. És biztos lehetsz benne, hogy a laboratóriumi állatoknak több joga van, mint a mi látogatóinknak és sokkal jobban védve vannak, mint a látogatóink. Mert amíg azt mondod, hogy nem léteznek, addig nem fognak jogokat törvénybe iktatni a számukra. Szóval nem azt kérem az emberektől, hogy higgyenek abban, hogy ők itt és most itt vannak. Tudom, hogy itt és most itt vannak, de kérem, hogy fontolják meg, mert végső soron ez fog történni. De amikor megtörténik, azoknak a jogoknak már a helyükön kell lenniük.

Zárásként szeretném elmondani, hogy nincs mitől félnünk. Mi pusztán magától a félelemtől félünk. Ha megnyitjuk az elménket és a szívünket, mindent elérhetünk. Sokat kell tanulnunk és fényesebb jövő várhat ránk, ha meg tudjuk tanulni – ahogy a látogatóink is tették – a békés egymás mellett élést.

És ha a látogatóink itt vannak - mint ahogy azt valaki megfogalmazta – nekünk hajlandónak kell lennünk tanulni tőlük, ha ők hajlandóak tanítani bennünket. Nekünk pedig hajlandónak kell lennünk tanítani őket, ha szeretnének valamit megtanulni tőlünk. Szóval ez egy kompromisszum, de a helyzet az, hogy sokkal-sokkal többet nyerhetünk, pusztán azzal, ha nyitva tartjuk az elménket és keressük a megértést és keressük az igazságot.


16 megjegyzés:

  1. Oké,mikor jönnek akkor? Mert pillanatnyilag csak magas rangú embereket találkozhatnak velük.
    Egyszer azt olvastam hogy az USA elnökének is kicsi a rangja ehhez tehát még az 51es körzetbe se mehet be.Szóval akkor egyszerű ember hogy láthatja őket? Amúgy szerintemba fiatalok nagy része nem félne annyira.Minden gyerek az MMORPG-k meg Fantasy játékokon nől fel,ott elfogadott tény hogy máshogy is kinézhetnek.Várom már mindenképp de ha ki is derül hogy itt vannak akkor se láthatjuk őket még.A cikk is írja hogy a a törvényeket és a jogokat létre kell hozni rájuk nézve.Ha landolnak az már törvénysértés.De sőt ha a légterünkbe jönnek már azzal is törvényt sértenek.Szóval itt hiába lesz közzététel ha nem landolhatnak és nem is fognak mivel tudják hogy vannak törvények amik akkor is élni fognak.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik nekem Clifford Stone záró üzenete, nagyjából én is így látom a jelenlegi helyzetet. :)

    Minden egyes érzelmünkkel és gondolatunkkal hatással vagyunk a minket körülvevő világra. Mi valójában örökéletű szellemi (fény)lények vagyunk, csak éppenséggel ebben az emberi fizikai járműben foglal helyet szellemünk/lelkünk, a mi felsőbb énünk(ego az a mi alsó énünk). A tudatunk formálja a valóságot, mivel mi élő Tudat/Szellem vagyunk igazándiból, ami/aki nem egyenlő az elmével, agyunkkal, hanem annál jóval több mindent foglal magában. A megvilágosodás az én meglátásom szerint annyit jelent, hogy tudatunkkal ráhangolódunk az isteni tudathálóra, vagyis szellemünk összekapcsolódik/egybeolvad a végtelen Forrás energiamezejével. Ekkor ráébredünk arra az egyszerű és örök igazságra, hogy egyek vagyunk Istennel, Mind EGYEK vagyunk a létezésben. Az úgynevezett morfogenetikikus mezőn/tudathálón keresztül folyamatosan áramlik az információ/energia az emberiség kollektív tudatába, ezért aztán nincs is szükség semmifle írásos dokumentumra, ami jogot, vagy bármiféle meghtalmazást adna nekünk, vagy bárkinek. Egyszerűen csak kikell nyilvánítanunk az akaratunkat/szándékunkat és igényünket gondolati és érzelmi szinten, a többi pedig jön magától. A bennünk a lelkünkben szunnyadó valóság csak arra vár, hogy azt mi felébresszük, életre keltsük az anyagi létezés szintjén is.

    Nyissuk meg szívünket és az elménket és álmodjunk közösen egy szebb és csodásabb világot/univerzumot magunknak!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Álmodhatsz te bármekkorát.A változás több ezer éve nem jött el.Monndjuk fejlődtünk magunk is nem kellet segiség nekünk.Az meg hogy eggyek vagyunk istennel azt kétlem.Akkor nem ilyen világban élnél mivel te is a gyerekednek a legjobbat akarod.Az hogy ő hozott létre azt nem vitatom az lehet de ennyiben ki is merült a dolog.Majd egyszer talán de az nem most van.

      Törlés
  3. Hát ez nagyon megható volt...

    Üdv mindenkinek: anathea

    VálaszTörlés
  4. Donald rumsfeldet kitüntette az orosz tud.akadémia! Corey talàlkozott vele egy reptiliàn kiràly tàrsasàgàban igaz?tehàt akkor kivel is van rumsfeldet?néha úgy érzem h.corey megnézte az összes scifit és abból talàl ki történeteket.szinte minden dolga filmekben lejàtszodo események àtirt vàltozata.az a baj h.én is làttam ezen filmeket.

    VálaszTörlés
  5. Az, hogy Isten nem avatkozik bele közvetlenebb módon az életünkbe, az nem jelenti azt, hogy nem is érdekelné őt a mi sorsunk. Itt arról van szó, hogy a Teremtő végtelen bölcsessége révén tudja, hogy erőszakkal nem lehet jobb belátásra bírnia azokat a gyermekeit, akik jelenleg letértek a helyes ösvényről és a rossz irányba haladnak. A legfelső Teremtő azt szeretné, ha tanulnánk a hibáinkból és önként, szabad akaratunkból választanánk a Mennyország útmutatását/irányelveit. Jelenleg a szabad akarat Univerzumában élünk, és rajtunk múlik, hogy milyen életkörülményeket teremtünk meg magunknak. A mi dolgunk eldönteni azt, hogy a félelem, vagy pedig a szeretet útját követjük-e. Most az emberek többsége sajnos inkább a félelem irányába hajlik, ezért is van ennyi szörnyűség világunkban. A megoldást az jelentené, hogyha együttesen elkezdenénk a félelem energiája helyett szeretetből teremteni. Külön-külön, egyenként korlátozott teremtő erővel bírunk, közös erővel viszont csodákra lennénk képesek. Nem véletlen, hogy a földi történelmünk során az árnyékkormány folyamatosan próbált viszályt/ellentéteket szítani közöttünk, mert ők is tökéletesen tisztában vannak vele, hogy a mi kollektív akaraterőnknek óriási teremtő ereje van. Isten mindannyiunkat mérhetetlen szeretettel és tárt karokkal vár, hogy visszatérjünk hozzá, a szeretet birodalmába, az isteni egységbe. Tudom, hogy így van, mert én már olvastam valódi üzenetet a Teremtőtől és részem volt olyan élményben, amikor átjár/körülölel bennünket a Forrás szeretetenergiája. A mi feladatunk az, hogy erre a világra is elhozzuk a Mennyország tiszta szeretetét és fényét, hogy a Földet a szeretet és az egység bolygójává tegyük. A változást nem a távoli jövőben kell elképzelnünk, hanem itt és most a jelen életünkben kellene manifesztálnunk, megvalósítanunk a szebb jövőt magunk körül.

    Fókuszáljunk a szeretetre és a békére, és nyiljunk meg Isten előtt a lelkünkben!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel az a baj hogy nem mi tértünk le hanem letétítetek minket.Azért picit másról van szó.Valahogy nem mimdegy a dolog ergo neki akkor közbe kellet volna avatkoznia ehelyett meg se mozdult.Mondjuk ő nem is tud de na nem tett senmit.Ez megy több ezet éve legalább.Most meg megy a panaszkodás hogy milyen nehéz dolguk van a jó lényeknek.Jaah hát persze mert akkor kellet volna lépni nem most mikor benne vagyunk rendesen.

      Törlés
    2. Az lehet, hogy nem a mi mostani életünkben fog megtörténni a változás/esemény, hanem csak a következő generáció fogja ezt megélni, de én azért bizakodó vagyok ezügyben. Fontos, hogy minél többen megnyiljunk Isten felé és, hogy befogadjuk az Ő bölcsességét és szeretetét. Ez az első és egyben legnehezebb lépés is a jelen körülmények között(emlékezettörlés...), amit megkell tennünk, ha egy élhetőbb, normális életet szeretnénk. Egyébként ha a múltban az őseink ezt megtették volna, akkor nem fajultak volna idáig a dolgok, úgyhogy ezért nem a Teremtőt kéne hibáztatnunk szerintem, meg amúgy sem őt terheli a felelősség, hanem minket, akik a közvetlen részesei/szereplői vagyunk ennek az egész folyamatnak. A legfelsőbb Teremtő csak korlátozott módon képes beleavatkozni az anyagi univerzumunk életébe, mi vagyunk Isten eszköze, akik végre tudják hajtani a Mennyország tervét.
      Megkell értenünk továbbá azt is, hogy a Galaxisunkban rendkívül kaotikus és nehéz állapotok uralkodtak az elmúlt évezredek, vagy évmilliók alatt. Olyan sötét, negatív események zajlottak le Galaxis szerte, hogy még annak az eshetősége is felmerült, hogy az Égiek véget vetnek ennek a galaktikus játszmának és a Teremtő magába lélegzi/feloldja ezt a Galaxist. Persze az én ismereteim is nagyon korlátozottak és hiányosak ezen a téren, de annyi bizonyos, hogy a fény erő soha nem mondott le rólunk és minden tőlük telhetőt elkövettek azért, hogy a megfelelő irányba mennyenek a dolgok. Ahogy mondani szokták, utólag mindig könnyebb bölcsnek lenni, azt senki sem jósolhatta meg előre, hogy pontosan miként fognak alakulni a dolgok, az abszolút szabad akarat miatt. Ebben az Univerzumban való létezés egy globális kísérletnek a része, és azon lelkek, akik idejöttek, vállalták annak a kockázatát és veszélyeit, ami ennek az új és ismeretlen világnak a felfedezésével jár. Az én meglátásom szerint ennek a kozmikus tervnek az a célja és oka, hogy egyesítsük egymással az Univerzumban kialakult/létrejött összes fajta létezőt és energiát, míg végül eggyé nem válunk a magasabb létsíkokkal. A Föld bolygó pedig kulcsfontosságú jelentőséggel bír abban, hogy a sok különböző polarítású energiát(a Galaxis lényeinek genetikáját) összeolvassza egymással. A felsőbb entitások, isteni lények csak az ajtót tudják megmutatni nekünk, az ajtón viszont nekünk kell belépnünk. A kulcs pedig a szeretet és annak minden formája.
      A cél az, hogy lelkünk többé, jobbá váljon az itteni létezése során és azáltal, hogy keresztül jut a sötétség mélységein, megerősödik fényünk és közösen létrehozunk egy újabb energia minőséget. A szeretetnek egy olyan formályát fogjuk megteremteni/létrehozni, amilyen eddig még nem létezett a világegyetemben. :)

      Törlés
    3. "Olyan sötét, negatív események zajlottak le Galaxis szerte, hogy még annak az eshetősége is felmerült, hogy az Égiek véget vetnek ennek a galaktikus játszmának és a Teremtő magába lélegzi/feloldja ezt a Galaxist."
      Szegényke na hogy hogy nem tette meg? Jaah megvan mert akkot unatkoznának az égiek.Ennek az egésznek csak egy értelmes funkciója van,istent szórakakoztatni.Bele gondoltál már abba hogy mi a te illetve minden lény létezésének célja aki nem isten? Csak egy okot látok amit fent leírtam.A jó valjuk be unalmas dolog ha nincs mellette a rosz.Persze a földön csak rosz van inkább úgyhogy itt nincs eggyensúly de istent ezt mért érdekelné? Neki teljesen mindegy mi van ő semmit se érez.
      A másik meg hogy ha ennyire elment a rosz irányába ez a galaxis annak talán valami oka van nem? Ennyi ember illetve lény nem tévedhet.Valami most akkor nincs rendben a jó oldal körül ha több ezer milliárd lény inkább a sötétet választja.Erről ez az én véleményem.Persze senki sem tökéletes de itt valami súlyos hiba volt a gépezetben régebben ami miatt ez lesz most.Az meg hogy törölték volna ezt a galaxist na hát az még gyerekesebb dolog lett volna.Tipikus ovodás dolog mikor a homok vár nem áll össze,szétverjük ami már felépült csak mert nem lett olyan mint akartuk volna...De mondjuk aztán megtehette volna,nem sajnáltam volna semmit.Ez az én véleményem.Akár most is törölhet vígan itt hagyom ezt azt egész hülyeséget amit kreált ide.A lényeg csak annyi hogy nem minden fekete fehér.Isten hibáját pedig nem lehet letagadni sehogy.De akkor hozza helyre minnél előbb...Nekem ez a véleményem.Bát neki tök mindegy nála nincs idő...Majs meglátjuk mi lesz,de jelenleg semmi pozitívat nem látok ebben az egészben...

      Törlés
    4. Jah meg ha látod akkor üzenem hogy a globális kis kisérletét oldja meg a patkányokkal köszönöm.Milyen dolog ez is,érző értelmes lényekkel kisérletezgetnek...Hmm nem is tudom hogy akkor ki miért a patkányokat választjuk,adjuk be a kisérleti piruláinkat embereknek.

      Törlés
    5. Teljes mértékben megértem az érzéseidet, de hidd el, hogy a Teremtő nem csak a maga szórakoztatására hozta létre ezt az Univerzumot, hanem ennél sokkal magasztosabb és nemesebb cél/szándék vezérli őt. A világmindenségben egyébként sok különböző szintű teremtő létezik, minden galaxisnak és univerzumnak megvan a maga teremtője/szülője.A legfelső Teremtő elkülönülten áll tőlük, de mégis állandó és szoros kapcsolat/kötelék fűz össze minket vele. Istennek csupán egy vágya van, hogy az összes gyermeke boldog legyen. Nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy a mi lelkünk/isteni részünk akart idejönni és részt venni ebbe a kozmikus játszmában. Mikor lelkünk vállalkozott erre az izgalmas és kalandos utazásra, elfogadta ennek az anyagi univerzumnak a játékszabályait. Azt persze senki sem láthatta előre, hogy ilyen szinten elfognak durvulni a dolgok, csak az volt biztos, hogy a szabad akarat következtében szélsőséges irányba fog menni a teremtés. Ezt a mostani helyzetünket ahhoz lehetne hasonlítani, mint ami a Jumanji című filmben van, miután már belekezdtünk a játékba, utána végig kell játszanunk azt, hogy véget érjen. Bekell fejeznünk, amit elkezdtünk, és ezért nem a felső istenségeket kell hibáztatnunk, hanem saját magunknak kell felelősséget vállalnunk érte. Nekem sem tetszik az a helyzet, ami körülöttünk zajlik, finoman szólva sem, de egyikünk sem ok nélkül van most itt, még ha ennek nem is vagyunk tudatában. Azt is elhiheted nekem, hogy Isten figyel bennünket és tökéletesen tisztában van a mi legbelsőbb vágyainkkal és fájdalmainkkal is. Az abszolút szabad akarat törvénye miatt viszont nem avatkozhat bele közvetlenül a mi életünkbe. A Mennyország azonban elküldte hozzánk az ő legjobbjait, elég csak Jézust említenem. A szabad akarat törvénye azt jelenti, hogy a földi lelkek többsége dönti el, határozza meg, hogy milyen irányba haladjunk. Amennyiben az emberek és más galaktikus lények úgy döntenének, akkor bármikor véget vethetnének ennek az univerzális játéknak. A többség azonban élvezi ezt a játékot és még ragaszkodik ehhez az illuzórikus léthez. A sok borzalom és szörnyüség mellett azért rengeteg szép dolog is van az anyagi univerzumunkban, amik miatt érdemes folytatni ezt a játszmát. Én sem lelek túl sok örömöt az itteni létben, eléggé unom én is ezt a jelenlegi helyzetet, de hiszek benne, hogy hamarosan jó dolgok fognak történni.

      Ajánlanék neked egy csillagközi üzenetet, melyből talán jobban megérted, hogy mi miért történik a világban.

      http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=462:sandara-es-kalestra-sziriuszi-csillagnemzet-csillagkoezi-civilizaciok-fenyszoevetsege&catid=35:ataradasok&Itemid=59

      Törlés
    6. Honnan tudod hogy a "lelked" ide akart jönni? Nem emlékszek rá.De ha igen akkor is lehet beültetetett emlék mivek az ő játéka úgy csal ahogy akar.Gondolom teszi is azért csak mi nem tudunk róla.Nekem nincd bajom a fizikai élettel sőt inkább a szellemi életet ellenzem már ha van.Fizikai lét igen is jó és élvezni kell amig lehet,de azért basszus ne csak rosz legyen bene.Boldog lehetsz attól ha fizikai testben vagy,de jólétben kell élni.Mondjuk az evés ivás jó lenne ha nem lenne kötelező de na.
      De amúgy meg most komolyan jézus lett volna a nagy terve és a legjobb embere? Tudtommal buta emberek simán megölték.Milyen istenség ez? Meg miért abba a korba küldte? Jó hogy nem az ősemberhez ment.Akkoriban buták voltak nagyon az emberek,nem értem...Az meg hogy a szabad akarat miatt nem csinàl semmit rèszemről hülyeség.Ha kérem hogy csináljon valamit az már az én akaratom nem sérti sőt akkor sérti meg az akaratom ha kérésre semmit se csinál vagy az ellenkezőjét.Nézd isteről az a véleményem hogy egy gonosz lény vagy minek is nevezzem.Egyszerűen én jót nem látok benne.Köszőnheti magának amúgy de sajna ez van.Teljesen máshogy jellemezem mint bárki más,de amúgy egy istennek mért kellene pont jónak lennie? A gonosz sokkal izgalmasabb dolog amúgy.Kár hogy ott van a bűntudat ami nem engedi nekem,pedig sok embernek vissza adnám a dolgot azért.De fejben élvezek a dolgot ;)
      Minden esetre a véleményem az hogy ez egy szórakozás valakinek vagy valakiknek.Olyan mint egy akvárium teli halakkal.Ott is hogy élő nővényekkel foglalkozz be kell inditani az ökoszisztémát és fent is kell tartani ami nem könnyű.De nem a halakért teszed hanem magad szórakoztatására.Egy hal mellet te amúgy örök életűnek számítasz tehát érzelmi kötödésed nem lehet,főleg ha sok van.Szóval a teremtő szerintem ilyen,nem feltétlen jó mint hiszik,de a bibliában is,egyszer olvastam bele de mint ha sátánról olvastam volna.Mindenért büntetne,hatalmát gyakorolja rajtunk meg ha van rajtad sapka akkor azért utál ha meg nincs akkor azért.

      Törlés
    7. Arra nem emlékszem, hogy a lelkem ide akart volna jönni, viszont belül érzem, hogy van egy felsőbb célja annak, hogy most itt vagyok. Én úgy gondolom a szívünk nem csaphat be minket, ha tiszta és nyitott elmével, és ego nélkül figyelünk befelé, akkor megérthetjük, hogy lelkünk mit akar üzenni nekünk. Abban biztos lehetsz, hogy létezik a szellemi élet, mivel minden, ami van és létezik, az a szellemből ered. Minden létező dolog mögött egy teremtő akarat/szándék áll. A gondolatainkon keresztül teremtjük meg az általunk kitalált, megálmodott dolgot/valóságot, és formába öntjük a vágyainkat, létrehozunk egy energetikai struktúrát. Az érzelmeinkkel pedig életet lehelünk a mi teremtésünkbe, szívünk szeretet energiája/fénye tölti meg élettel az anyagot. Az érzelmeink adnak lendületet, hozzák mozgásba az energiát. Az érzéseink pedig a mi szívünkből, belső központunkból, a lelkünkből fakadnak. A szeretetből szármzik az összes érzelmi forma, a szeretetben benne van minden. A félelem és a harag, a szeretet korlátozott megnyilvánulási formái. A fehér szín is magában foglalja az összes többi színt, épp úgy, ahogyan a gömb formában is benne van mindenféle alakzat. Van az a mondás, hogy a szerelem szárnyakat ad, ami tényleg így van, mert mikor a szeretet érzése járja át lényünket, az olyan érzés, mintha felemelkednénk egészen a csillagokig. A határtalan szeretet és öröm érzése a lélek természetes állapota, az a mi alaptermészetünk. A szeretet jelenti a teljességet, semmi sem létezhet azon felül, vagy azon kívül. Még a legsötétebb helyeken is jelen van a Teremtő Forrás fénye/szeretete, csak még kezdetleges, korlátozott formában. Mi nekünk az alacsonyabb létezési síkokon az a feladatunk, hogy felébresszük a bennünk lévő isteni szikrát, szeretetet. Egyek vagyunk Istennel a szeretetben!
      Nem Jézusnak a személye volt fontos, hanem az ő szellemisége, tiszta lélek esszenciája/energiája, amit elhozott ide a Földre, és a mi dolgunk az, hogy tovább vigyük, terjesszük, amit ő elkezdett. A bibliából egyébként nem lehet megismerni Isten igazi arcát, mert abban egy torz istenképet festettek le nekünk a hatalmon lévők, azért, hogy távol tartsanak bennünket a mi isteni énünktől, lelkünktől. A lelkiismeretünk azt a célt szolgálja, hogy a helyes irányba tereljen minket, és minél inkább nyitottak vagyunk Isten felé, annál inkább az Ő akarata szerint létezünk. Istennek csak annyi kérése van mihozzánk, hogy egységben, békében és megértéssel éljünk egymás mellett.
      A szabad akaratról még azt elmondanám, hogy Istennek mindannyiunk döntését figyelembe kell vennie, még a negatív entitások akaratát is. Ahhoz, hogy a Teremtő közvetlenebb formában is betudjon avatkozni az életünkbe, ahhoz a földi emberiségnek igényelnie/kérnie kell az ő közbenjárását. A helyzet az, hogy az emberek többsége nem hisz Istenben, hanem helyette az anyagi élvezeteknek hódolnak. A pénz vette át Isten helyét, szerepét az életünkben. Ezen kéne változtatnunk, és visszafordulnunk a Teremtő útmutatása felé. A másik akadályt meg az jelenti, hogy a Földet karantén alá helyezték, belelett zárva ebbe a 3D-s sűrűségű energia mezőbe/burokba. Az emberek többségén múlik, hogy mennyire akar és képes felébredni ebből a káprázatból, aminek a fogságában szenvedünk.
      Végezetül ajánlanák neked egy írást, amely Jézus valódi életét tárja fel előttünk, és amit elolvasván látni fogod, hogy Istentől távol áll és mentes bármiféle negatív és sötét dologtól.

      Jézus Üzenete: http://tegyukszeppeavilagot.hupont.hu/92/jezus-oneletrajza

      Törlés
  6. Szeretném ajánlani mindenkinek a figyelmébe Siddhah yogi spirituális tanító előadását, beszélgetéseit, aki gyönyörű szépen válszat ad az életünk legfontosabb kérdéseire!

    A félelem pusztító ereje: https://m.youtube.com/watch?v=65KEVaIzLpw

    Felébredés a tudatlanságból: https://m.youtube.com/watch?v=gF14D6mof54

    Mikor őrült meg a világ?: https://m.youtube.com/watch?v=EjyW3GRIjHQ

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a fordítást.
    Már régóta gondolkodtam azon, hogy mit adnak enni a földönkívülieknek, illetve, hogyan gyógyítják őket.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés