2016. május 30., hétfő

Kozmikus Közzététel - I/11.

AZ EMBERI TUDATOSSÁG POTENCIÁLJA – Ebben az epizódban Corey-ék elsősorban spirituális megközelítésből beszélgettek a titkos űrprogramban részt vevők pszi képességeiről, a Star Wars filmekből ismerős „ERŐ”-ről és hogy miért nehezebb a világos oldalán állni és cselekedni. Szóba került a földönkívüliek Nagy Kísérlete, továbbá fontos megállapítások hangzottak el az univerzális törvényekről, az időről és a karma kerekének megállításáról.


Itt vagyunk bennfentesünkkel, Corey Goode-val, aki rendkívül szerteágazó információkat oszt meg velünk, aki számos titkos, kozmikus szigorúan titkos projektben vett részt, és 35 hozzáférési szinttel magasabb besorolással rendelkezik, mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke (!) A titkos programokban alkalmazott intuitív tréningekről beszélgetünk, és arról, hogy e kiképzés eredményeképpen a részt vevők nagyobb szellemi erőre és képességekre tesznek szert. Mindez elvezet bennünket az ún szivárványtesthez, amit a meditatív és spirituális gyakorlatokat végző tibeti szerzetesek írtak le.

Úgy tűnik, a szivárványtest az, amivé a fizikai testünk transzmutálódik a halálunk bekövetkeztekor. Az ehhez kapcsolódó gyakorlatok legfőbb elemei az állandó meditáció illetve hogy minden gondolatunknak szeretetteljesnek kell lennie. Az előző epizódban említettél néhány nagyon nyugtalanító dolgot (a virtuális valósággal kapcsolatban). Azt mondtad, hogy e programokban részt vevők gyakran egyfajta sith lovagokként tekintenek magukra (ők a Csillagok Háborúja filmekben látható sötét urak).

Igen, ők úgy tekintenek magukra, mint Sith lordokra, az Erő sötét oldalának mestereire. Ez a fajta mitológia fontos részét képezi a hitrendszerüknek.


Mondhatjuk, hogy fekete mágiát alkalmaznak mások ellen és ezeket a képességeiket fejlesztik?

Igen.

Korábban említettél olyan embereket, akik képesek a kezükből egy energia labdát elindítani és ezzel akár a fémet is behorpasztani. Ilyenkor a fém egy picit behajlik?

Nem, nem, ez hatalmas elváltozást okoz a fémen, olyat, ami elég ahhoz, hogy egy fémajtó betörjön/benyomódjon. Ha ez az erőhatást egy emberi lényen alkalmazzák, akkor az az illető nem éli túl a találkozást.

TELEPÁTIA ÉS TELEKINÉZIS

A másik informátorom, Daniel, a pszichikus képességekkel rendelkező személyeket két típusba sorolta. Vannak a TP-k, vagyis a telepaták (akik képesek elmétől elméig információt küldeni és fogadni), illetve a TK-k, azaz a telekinetikusok (akik képesek az elme erejével manipulálni a fizikai világot). Ezt a felosztást alkalmazták a te programodban is?

Nem, a telekinetikus képességekkel rendelkezők eleve más programokban kerültek.

Daniel elmondta, hogy 1000-ből 1 embernek van telekinetikus képessége, tehát ez egy nagyon ritka adottság, de mégis úgy képezik őket, mint a telepatákat. A te tapasztalataid alapján meg tudod erősíteni, hogy a telekinetikus képességeket is lehet ilyen módon fejleszteni?

Bármilyen, ilyen jellegű képességet lehet fejleszteni. Megfelelő tréninggel és vegyi anyagokkal, injekciókkal ezek a képességek fejleszthetők.

Daniel azt is említette, hogy a pszi-képességekkel rendelkező egyéneket a fejlettségük szintje alapján kategorizálják. Ez a telepatákra és telekinetikusokra is érvényes. A fejlettségi szintjüket egy "P" betűvel és egy számmal jelölik. Ez alapján a P0 az átlagos személyt jelenti, akinek nincs semmilyen pszi-képessége. Általában, ha egy normál, nagyon jó képességű pszichikus személyt veszünk, akkor őt a P4-es fokozaton kell elképzelnünk. Daniel viszont kapott ilyen kiképzést, és elmondta, hogy a tréninget teljesítők közül a legmagasabb fokozattal bírók eljutottak egészen a P8, P9 és P10-es szintig. Ha telekinetikus képességgel rendelkezel, akkor használhatnak pl arra, hogy elszorítsd valakinek a nyaki verőerét és így az egyén meghal agyi érelzáródásban.

Talán más sokan emlékeznek még erre a jelenetre a Csillagok háborújából:


Van-e tudomásod arról, hogy pszichikus képességekkel rendelkező egyéneket merényletekre és más ilyen jellegű tevékenységekre használtak? Része volt-e ez a kiképzésüknek?

Igen, a fiatalokban néhány ilyen képességet azért fejlesztettek, hogy képesek legyenek gyilkolni a telekinetikus adottságaikkal. Egyébként ez a Daniel felnőttként vagy gyerekként vett részt a kiképzésben?

Igen, ő a Montauk bázison dolgozott. Egy nagyon sajátos módon hálózták be őket, pl egy beszélgetésben "véletlenül" megkérdezték, hogy "mit gondolsz az ESP-ről” (érzékeken túli érzékelés, vagy "mit gondolsz a pszichikus képességekről?". És ha érdeklődtél ezek iránt, és azt mondtad, hogy "igen, már vannak erről tapasztalataim", akkor azt mondták, hogy "nos, van egy program, extra fizetés jár érte, nem fogja zavarni a jelenlegi kötelezettségeidet és egy csomó szuper új dolgot fogsz tanulni... mit gondolsz, kipróbálod?" Így toborozták őket ebbe a tréningbe.

Azért kérdezem ezt, mert a MILAB programok kimondottan olyan céllal jöttek létre, hogy 5 éves kortól egészen a pubertáskor előtti korban lévő gyerekeket képezzenek ki. Fiatal korukban akartak a gyerekekkel foglalkozni, mert ha egészen korai életszakaszban kezdik el a képzésüket, akkor a képességeik sokkal fejlettebbek lesznek. Ha viszont csak felnőttként kezdenek el veled foglalkozni, akkor a képességeid sokkal kevésbé lesznek fejlettek. A MILAB programban kiképzett gyerekek messze meghaladják az általad említett skálán jelölt szinteket és képességeiket tekintve szinte lemossák a pályáról a felnőtteket.

Azt hiszem Daniel telepata volt, és egészen a P7-es szintig jutott. Mondott még egy furcsa dolgot, hogy a telepaták és a telekinetikus képességgel rendelkezők olyanok, mint a yin és yang a tudatos elmében és a tudatalattiban. Ha telekinetikus vagy, akkor a telepatikus képességeid tudatalattiak és bár működhetnek, de nem tudod irányítani őket. Ha viszont telepata vagy, akkor a telekinetikus képességeid tudatalattiak és azokat nem tudod irányítani. Arra jöttek rá, hogy vagy az egyikkel rendelkezel, vagy a másikkal, de nem bírhatsz mind a kettővel egyszerre.

Nos, rendelkezhetsz mind a kettővel, de ebben az esetben valamelyik képességed nagyon gyenge lesz. Az intuitív empata kiképzésem során furcsa dolgok történtek. Amikor nagyon erősen fókuszáltál a feladatodra, egyszer csak tárgyak kezdtek el mozogni a szoba padlóján. Főleg akkor fordult ez elő, ha a távolba látó és intuitív képességek fejlesztésre szolgáló tréninget valamilyen technológiával felerősítették. Ez főleg kiskorú gyerekeknél fordult elő.

Daniel lenyűgözőnek találta a Babylon 5 című sci-fi sorozatot. Ennek a sorozatnak az írója, J. Michael Straczynski többször is bemutatta ezt a P jelű skálát a sorozatban. Ami talán a legérdekesebb volt, hogy bizonyos földönkívüli fajokat P11 sőt, P12 -es szinten mutattak be. Danielnek azt mondták, hogy P10-es szint fölé már képtelenség eljutni, de ez nyilvánvalóan nem igaz, egyszerűen csak ezt mondták neki.

Amikor ilyen képességekkel rendelkező felnőtteket kezdenek el képezni, akkor eleve hátrányból indulnak, mert már lemaradtak bizonyos lehetőségekről. Ugyanis, amikor fiatal vagy, még nincsenek előítéleteid/előre kialakult ideáid arról, hogy mi lehetséges és mi nem. A tudatosságod még képlékeny, akárcsak a képességeid. Mert a tudatosság az, amely beindítja ezeket a képességeket. A fiatalabb korban lévők jobban alakíthatók/képezhetők, és sokkal több mindenre képesek egy olyan egyénhez képest, aki már rég kinőtt a pubertáskorból és megalapozott hitrendszerrel rendelkezik arról, hogy mi az, mi lehetséges, és mi az ami nem.


AZ ERŐ SÖTÉT ÉS VILÁGOS OLDALA

Miért gondolod, hogy a szivárványtesttel végzett gyakorlatok sokkal több munkát igényelnek, mint ha injekciókat kapnál és bizonyos technológiákat használnál arra, hogy negatív szándékú pszichikus hatást fejts ki?

Mert mindig van egy rövidebb út. De hogy fejleszd magad és pozitív úton fejlődj, az egy hosszú és nehéz folyamat. A Kék Avianok üzenete felénk, hogy szeretetteljesebbek és megbocsátóbbak legyünk magunkkal és másokkal szemben, és ezáltal megállítsuk a karma kerekét. Hogy mindennap arra koncentráljunk, hogy másokat szolgálóvá váljunk, és emeljük a tudatosságunkat és rezgésünket. Ez egy könnyű, virágszirmos hippi üzenetnek hangzik, de biztosíthatlak róla, hogy valójában rendkívül nehéz ezen az úton járni. Ennek megfelelően, ha a rövidebb utat választod (a negatív irányultságot), ahol szert tehetsz néhány nagyon erős és érdekes képességre, az sok ember számára inkább járható útnak tűnik.

Miért van az, hogy a hollywood-i filmekben mindig vannak gonosz, természetfeletti erővel rendelkező karakterek és vannak a hősies főszereplők, akik viszont csak fegyverekkel, bátorsággal és vakszerencsével harcolnak ellenük?

Nos, ez a filmek készítői miatt van így. Ők ugyanis azt akarják bemutatni, hogy a gyűlölet és félelem ösvényét, vagyis a sötét utat járva válhatsz a legerősebbé. Ez az útja a meggazdagodásnak, annak hogy híres legyél és hatalmat szerezzél. Könyörtelenné kell válnod, hogy ezt elérd. Jónak lenni nagyon nehéz, és a legtöbbször eleve kudarcra van ítélve a próbálkozásod. Nagyon nehéz megnyerni ezt a csatát.

Kevesen tudják, hogy a tibetiek sokszor fekete mágiát is alkalmaztak, és létezik jó néhány negatív praktika is Tibetben. Ez jól le van írva „A távol-keleti mesterek élete és tanítása” című könyvben.
Ebben a könyvben szó van olyan fekete mágikus gyakorlatokról, amiket néhány tibeti arra használ, hogy embereket öljön vele. Fognak egy kést vagy egy tőrt és „feltöltik” hatalmas mennyiségű dühvel és gyűlölettel, és ha ezzel eléggé megtöltötték, akkor az a bizonyos személy majd egyszerűen kézbe akarja venni ezt a kést, hogy saját magát szúrja le vele. Elmondták ugyanakkor, hogy ez egy nagyon veszélyes gyakorlat, mert adott esetben lehetséges, hogy a tőr felöltője is kézbe akarja majd venni és akkor viszont saját magát szúrja le vele, de az is előfordulhat, hogy egy ilyen praktikából rossz karmája származik az illetőnek. Szerinted valójában mit történik ilyenkor?

Itt jönnek képbe a univerzális törvényszerűségek. Ha a gyűlöletet és félelmet eszközként akarod használni, akkor a karma törvénye mindig magával ránt majd. Látszólag úgy tűnhet, hogy a rossz szándékú politikusok mindent megúsznak és soha nem vonják őket felelősségre. Hát, végül a karma törvénye őket is utoléri majd és minden egyszerre fog visszaszállni rájuk.

De egyre inkább látjuk, hogy hihetetlen botrányok is elérik őket és úgy tűnik, mintha egyenesen meg lenne követelve tőlük, hogy betöltsék azokat a bizonyos szerepeket és ha akárcsak egy életnyi időt nézünk, úgy tűnik, hogy nem szórakoznak igazán jól.

Még azok közül is, akik a pozitív ösvényen járnak, a yin és yang, a sötétség és gonoszság által elénk gördített akadályok, kihívások nélkül soha nem lennénk képesek spirituálisan fejlődni. A fejlődés viszontagságokon keresztül érhető el, és ez a gondolat talán sok embert feldühíthet. Azt mondják, "hagyjatok egyedül, békében, majd meditálok lótuszülésben és sokkal gyorsabban fogok spirituálisan fejlődni, ha ezek a negatív dolgok nem történnek meg velem". De az univerzum nem ilyen működésre lett tervezve.

Érdekes, hogy a tibetiek azt mondják, hogy a legrosszabb dolog, amit csak tehetsz, hogy ülsz, meditálsz és boldog vagy egész idő alatt. Arra figyelmeztetnek, hogy így könnyen a "koncepció-nélkül istenségek birodalmába" juthatsz és ez egy nagyon veszélyes dolog. Azt is mondják viccesen, hogy ha egy helyzetben extrém mértékű félelmet érzel – pl üldöz egy megvadult kutyafalka – abban a pillanatban, mikor szó szerint az életedért futsz, akkor kerülsz legközelebb a kozmikus tudatossághoz. Ilyenkor tökéletesen összeomlik a fátyol körülötted és megláthatod, hogy ki is vagy valójában.

Az biztos, hogy a nagy veszély pillanatában érzed magad a leginkább ÉLŐNEK.

Gondolod, hogy a szörnyű virtuális valóság jeleneteket is azért alkalmazzák, hogy ezáltal felkeltsék a lélek sóvárgást a felettes én, vagy isten felé, hogy az majd megóvja az életed, vagy az életet általánosságban?

Azért teszik ezt, hogy megtanítsanak a PILLANATBAN lenni, hogy meg tudd őrizni az életet, és képes legyél a belső energiádból, a tudatosságodból erőt meríteni. Ez belénk van építve, része az élettapasztalatunknak és segít nekünk a túlélésben.

PSZI KÉPESSÉGEK ÉS HATÁSAI

Mit gondolsz arról az esetről, amikor egy anya és gyermeke egy autó alá szorultak és az anya egy hatalmas bravúrral megemelte a kocsit. Szerinted mi történik ilyen esetekben?

Sokan azt mondanák, hogy ez az adrenalin miatt történik, sokak szerint pedig ez az elme ereje az anyag felett. Én viszont azt mondom, hogy van még valami az elme felett – a tudat. A tudatnak pedig hihetetlen ereje van. Több mint valószínű, hogy ami abban az adott „mostpillanatban” a tudatban történik, az képes megváltoztatni a körülötted lévő fizikát és anyagot és ez megváltoztatja az adott helyzet végkimenetelét is.
Egy másik titkos űrprogram informátor, Jacob, elmondta, hogy azt az embert, aki dokumentált ilyen eseteket, titokban elrabolták, kitörölték a tudatát és teszteknek vetették alá. A vizsgálatok azt állapították meg, hogy akik ilyen extrém erőfeszítéseket hajtottak végre, azoknak túlterhelődött a DNS-e, sok esetben sérülések is mutatkoztak a DNS-ükben, és az extrém erőkifejtés miatt végül néhány éven belül meghaltak. Úgy tűnik, hogy valamiféleképpen tönkrement a biológiai mechanizmusuk.

Ez azért történhetett, mert egyetlen "robbanásban" használták el a teljes életenergiájukat.

Tehát egyetértesz azzal, hogy bizonyos mértékben veszélyes lehet ránk, ha megpróbáljuk egyetlen próbálkozással átfuttatni magunkon ezt az energiatöltetet?

Ha spirituálisan nem vagyunk elég fejlettek ahhoz, hogy ezt kezelni tudjuk, akkor igen.

Lehetséges, hogy pozitív módon hozzuk létre ezt a kapcsolódást, aminek révén kezelhetjük a megnövekedett energiafeszültséget?

Igen. Ráadásul ennek éppen most jött el az ideje, ugyanis a Naprendszerünk most halad át a galaxisunk egy igen magasan energetizált területén. Megnövekedett energiákkal szembesülünk, amely hatással van a körülöttünk élő emberek elméjére. Ez teljesen nyilvánvaló.

Úgy tűnik, az embereket egyre rövidebb idő alatt egyre több stressz éri, annyi, ami eddig talán még soha sem fordult elő. Az élet pedig egyre csak bonyolódik körülöttünk.

Igen, és emellett az idő is egyre inkább összesűrűsödik és felgyorsul. Azok az emberek, akik egyre inkább másokat szolgálóvá válnak, emelik a tudatosságukat, rezgésüket, nyitottak az ilyen jellegű információkra, ők sokkal jobban felkészültek lesznek erre a típusú átmenetre, mint akik csak magukat szolgálják és kihasználnak másokat.

Korábban már elmondtad, hogy a németek elmentek Tibetbe és megszereztek bizonyos tekercseket, és hozzá olyan embereket kerítettek, akik el is tudták olvasni ezeket. E tekercsek gyakorlatilag tervrajzként szolgáltak ahhoz, hogy segítségükkel ún. vimanákat (a védikus iratokban szereplő repülőgépek/űrhajók) építsenek. Ha a németek találkoztak ezekkel a kultúrákkal (akiknél ugye állítólag minden gondolatodnak szeretetteljesnek kell lennie, és ezzel mágikus erőre lehet szert tenni), akkor hogyan tudtak a németek ebből egy fekete mágikus spirituális filozófiát kihozni? Hogyan történhetett ez meg?

Úgy, hogy a németek hozták magukkal a saját hitrendszerüket illetve egy csomó ideát és ezzel „beborítottak” mindent, akárhová mentek. Összekuszálták a szálakat, eltorzították a pozitív tanításokat, szimbólumokat, és negatív ideákká változtatták azokat.

Mit gondolsz, hogyan reagálnak az összeesküvés tagjai, amikor azt hallják tőled, hogy szeretetteljesebbé és megbocsátóbbá kell válnunk?

Valószínűleg kuncognak rajta. Ők ugyanis azt akarják, hogy egyfolytában féljünk, nyugtalanok, idegesek legyünk és egymás torkának essünk. Azt akarják, hogy megosztottak legyünk, vallás a vallás ellen, fajok a fajok ellen. Amíg sikerül elérniük, hogy mi egymás torkának essünk, addig sem fogjuk őket háborgatni. Azt akarják, hogy megosztottak legyünk és uralkodhassanak rajtunk.

A "KÍSÉRLET" PROGRAMJAI

Van-e tudomásod a társadalmi programokról, amiket arra terveztek, hogy támogassák az emberiséget?

Én nagyon óvatosan fogalmaznék ezzel, de összességében elmondható, hogy olyan vallásokat vettek fel, amiknek vezérlő elve eredetileg a szeretet volt. Ezt az elvet aranyszabálynak is nevezik. Ez nagyjából úgy hangzik, hogy „csak olyat tégy, amit szeretnél, hogy mások is megtegyenek veled”. Majdnem minden esetben beszivárogtak ezekbe a vallásokba, irányításuk alatt eltorzították azokat, és gyűlölet keltésére használták, amivel megosztottak minket.

Az szinte biztosnak látszik, hogy minden nagyobb vallás bizonyos fokig fertőzöttnek tekinthető. Bizonyos kutatók szerint pl a Gloria Steinem nevével fémjelzett feminizmust eredetileg a Cabal táplálta, és most sok nő 50 évesen rájön, hogy "wow, egész életemet azzal töltöttem, hogy olyan dolgokat hajtottam, amit csak férfiak akarnak, most pedig gyereket szeretnék, de már túl késő ehhez". Gondolod, hogy - miután ez az alapja a családnak - szándékosan próbálják szétválasztani a férfiakat és a nőket?

A társadalommérnökséget (social engineering) már jó ideje folyamatosan végzik, tehát valamilyen szinten egyetértek. De a nőket olyan rég óta elnyomják, hogy bizonyos fokig az is érthető, hogy mozgalomba szerveződtek, és egyenlőek akartak lenni. De bármilyen pozitív kezdeményezést elindult ennek irányába, mindegyikbe beszivárogtak és eltorzították az alapelveket. Az egyenlőséget követelő nőmozgalmakat én egy jó kezdeményezésnek tartom, de ezekbe a mozgalmakba beszivárogtak, eltorzították a célokat és emiatt egy törés alakult ki a társadalmunkban.

Azt mondtad, hogy 22 genetikai program fut, amely hatással van az emberi faj tudatosságára. Néhánynak ezek közül az a célja, hogy könnyebben irányíthatóvá tegyen minket. Mondanál erre néhány példát?

Léteznek társadalmi, genetikai és spirituális programok. A spirituális programok része, hogy földönkívüliek emberi testbe inkarnálódnak. Tehát ők nem csak távoli megfigyelői, hanem aktív részei is ennek a NAGY KÍSÉRLETNEK. Nagyon sok energiát fektettek már ebbe. Az okostömbökön meggyőző bizonyítékokat mutattak nekem arra vonatkozóan, hogy létrehoztak és manipuláltak bennünk egy ún. "isten-gént", és emiatt erős késztetést érzünk arra, hogy imádjunk és kövessünk egy vezért, egy magasabb létezőt. Ezt azért tették, hogy irányíthatóvá váljunk. Ez a 22 program egymással párhuzamosan fut, de átfedések is vannak közötük. Néhány programnak az a célja, hogy elérjük a spirituális növekedést, a megvilágosodást, míg más programok igyekeznek "lent tartani" és arra sarkalni minket, hogy elutasítsuk a spiritualitást. Hogy ne tudjunk meg semmit a kollektív tudatosságunk társteremtő jellegéről.

Miért lenne rossz dolog egy magasabb létezőt imádni? Legtöbb ember azt gondolná, hogy ez egy jó dolog?

Ez egy jó dolog, de az viszont rossz, amikor ez a magasabb létező belép, és követeli, hogy istenként imádjuk. Ők az ún. megtévesztő istenek. Itt nem minden esetben földönkívüliekre kell gondolni, hanem számos földi szakadár civilizáció tagjai is ezt teszik, feljönnek a felszínre és igényt tartanak rá, hogy istenként tekintsünk rájuk.

A szivárványtesthez kapcsolódó tréningnél úgy tűnik, hogy nem egy magasabb létezőt imádsz, hanem inkább te magad válsz egyre tudatosabbá. Minden, amit erről olvastam arról szólt, hogy a létezés természetét egy olyan ÜRESSÉGKÉNT ismered fel, amely tudatos. És te magad válsz azzá az üres tudatossággá. Ez eléggé különbözik attól, hogy csak szimplán imádsz valakit.

Így van, nagyon különbözik a kettő. Az egyik dolog, amit magasabb denzitású lényektől hallottam, hogy valójában mindannyian egyek vagyunk. Ez az, amit még gyerekként mondtam, és amivel felidegesítettem a szüleimet, akik nagyon konzervatív szemléletűek voltak. Azt mondtam nekik "én valamikor te voltam, te valamikor én voltál. Én valamikor nagypapa voltam, és ő pedig én volt." Erre mondták, hogy ez tudományosan lehetetlen. Az időben mindannyian különállóan létezünk, hogyan lehettél te én, és én hogyan lehettem volna te. Azt feleltem: "úgy, hogy az idő nem számít, csak a tapasztalat". Teljesen zavarba jöttek ettől a gondolattól. 5-6 éves voltam, amikor ezeket a furcsa dolgokat mondtam. Mint utólag kiderült, pontosan ez az, amit a magasabb denzitású lények mondanak: "az idő egy illúzió, különállóak vagyunk, de mégis egyek".

Szerinted miért mondhatják "A csodák kurzusa" illetve "Az Egység törvénye" című könyvekben, hogy a megbocsátás hatására összeomlik az idő.

Nem tudom. Amikor azt hallom, hogy "ha megbocsátasz magadnak és másoknak, az megállítja a karma kerekét", az számomra azt jelenti, hogy a megbocsátás valamilyen módon lezárja a ciklust. Az idő számunkra ciklikusnak tűnik, de lehetséges, hogy van benne valamiféle párhuzamosság is.

Amikor arról beszélünk, hogy a "megbocsátás hatására összeomlik az idő" és "a megbocsátással megállítható a karma kereke", számomra úgy tűnik, hogy ez a két állítás tulajdonképpen ugyanazt jelenti.

Igen.

Hogy az idő karma. Hogy az univerzumban való létezésünk során időtartamot tapasztalunk meg, benne vagyunk a létezésben és LÉLEKTÖREDÉKEK formájában veszünk részt az egészben. És minél jobban meg tudunk bocsátani a körülöttünk élőknek, a lelkünk annál jobban képes az újraintegrálódásra - és így megállíthatjuk az idő összeomlását és megállíthatjuk a karma kerekét.

Amikor megbocsátasz másoknak, akkor valójában magadnak bocsátasz meg. Sok esetben, amikor megbántasz valakit, a legnehezebb dolog utána önmagadnak megbocsátani. Hidd el nekem, tudom miről beszélek, hogy az önmagunknak történő megbocsátás a legnehezebb része ennek az egyenletnek. Másoknak megbocsátani emberbaráti tett és spirituálisan nagyon felszabadító érzés a számunkra. De ahhoz, hogy képes legyél MAGADNAK megbocsátani, az bizony keserű pirula tud lenni, amit adott esetben nagyon nehéz lenyelni. Nehéz dolog mélyre ásni magunkban és ott meglelni a fényt.

A PSZI KÉPESSÉGEK TÖMEGES ÉBREDÉSE

Találkoztál-e bármilyen információval a programban arról, hogy a szivárványtest valóban létező jelenség és hogy ez valamiféle fénylénnyé képes változni?

Láttam erről bizonyos információkat, de nem fordítottam túlságosan nagy figyelmet rá, mert akkoriban még nem érdekeltek ezek a jelenségek. Annyit tudtam, hogy bizonyos keleti emberek képesek voltak a felemelkedésre. Természetesen azóta megváltozott az érdeklődésem, és ez pont egy olyan dolog, ami manapság nagyon is érdekel. De nem emlékszem rá, hogy olvastam volna bármit is a szivárványtestről.

Találkoztál-e olyan lényekkel akiknek biokémiai test helyett fénytestük volt?

A gömb lényeken kívül nem találkoztam más ilyen lényekkel.

Elképzelhető, hogy jelenleg egy olyan változáson megyünk keresztül, aminek következtében a képességeink hirtelen és radikálisan fejlődésnek indulnak?

Ha egyszer elérünk egy átmeneti civilizáció állapotába, a 4-ik dimenzió felé haladva, attól függően, hogy kinek milyen szintet sikerült elérnie a saját fejlődésében, a képességeink elkezdenek majd feléledni. A legfejlettebbeknek magasabb szintű képességeik lesznek, példaként fognak szolgálni és ösztönzést jelentenek majd a kevésbé fejlettek számára, hogy fejlesszék képességeiket. Mindezeket figyelembe véve, lehetséges, hogy így lesz, de én magam nem találkoztam semmilyen bizonyítékkal arra vonatkozóan, hogy HOGYAN fog majd ez megtörténni. Lehet, hogy hirtelen fog bekövetkezni, lehet, hogy fokozatos lesz az átmenet. Személy szerint én úgy hiszem, hogy minden attól függ majd, hogy éppen ki hol tart a saját fejlődésében.

Érdekes megemlíteni, hogy mielőtt a tibeiek elérik a szivárványtest állapotát, előtte már képesek az ún. "lung gom pa"-ra (révületben futásra). Képesek hatalmas lépésekkel szaladni, elemelkedni a földről és így hatalmas távolságokat megtenni. "Lung gom"-nak hívják magát a gyakorlatot, a "lung gom pa" pedig az a személy, aki ezt a gyakorlatot végzi.


(Szerk - Erről eszembe jutott, hogy talán nem csak puszta látványelem az, amit a távol keleti filmekben látunk sokszor, hogy a szereplők repkednek és futnak a levegőben. Lehet, hogy a keleti kultúrákban létezik még ennek a tudásnak a lenyomata és ezzel azt szeretnék szimbolizálni, hogy ezek a szereplők magasabb lelki fejlettséggel rendelkeznek, emiatt képesek ilyen „trükkökre”:


Képesek otthagyni egy sziklában a kezük vagy a lábuk lenyomatát. Mindebből azt a következtetést lehet levonni, hogy mielőtt elérnék a szivárványtest állapotát, már sokkal jobb képességekkel rendelkeznek ahhoz, hogy irányítsák a valóságot, és képesek legyenek befolyásolni a fizikai anyagot.

És valószínű, hogy a legtöbb emberrel ugyanez történik a szivárványtest elérése előtti időszakban.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése