2016. július 1., péntek

Kozmikus Közzététel – V/6.

PLAZMA LÉNYEK ÉS ÉTERI ENTITÁSOK - A mai epizódban a titkos űrprogramok tudósai által felfedezett amőbaszerű plazma lényekről lesz szó, akik elektromágneses mezőkben, az űrben „úszkálva” élték mindennapjaikat. Emellett szó lesz olyan entitásokról is, akik nem rendelkeznek fizikai testtel, viszont emberekre, más élőlényekre tapadva, azok energiáiból táplálkozva képesek egyfajta parazitaként élősködni és megnehezíteni a gazdatestként szolgáló egyének életét.


A mai epizódban egy nagyon tág témakörrel fogunk foglalkozni. Egészen mostanáig csakis olyan földönkívüli lényekről beszéltünk, akik biológiai formával rendelkeznek, és hominid megjelenéssel bírnak. Talán nem pont embernek néznek ki, mindenesetre emberszerűnek látszanának. A mai epizódban azonban éteri lényekről fogunk beszélgetni, ezt a témát fogjuk körbe járni.

Azt hiszem az egyszerűség kedvéért az első dolog, amivel kezdhetnénk, rövid összegzésképpen, hogy a Solar Warden-nél olyan lényeket tanulmányoztatok, akik látszólag csak és kizárólag plazmából álltak.

Igen. Olyan lényeket tanulmányoztunk, amik a Jupiter elektromos mezején élősködtek és plazma-alapúak voltak. A főáramlatú tudomány nem is igazán tartaná őket élőlényeknek.

A hagyományos biológiai szemlélet szerint az számít életformának, ami enni, kiválasztani, mozogni és lélegezni tud. És persze érezni. Hogyan tudnak ezek a plazma lények enni, kiválasztani, mozogni és érezni? Hogyan képesek életjeleket produkálni?

Nyilvánvaló volt, hogy képesek érezni és olyan jeleket produkáltak, amikből arra lehet következtetni, hogy védelmezték a saját életüket. Nem igazán kedvelték, ha kísérleteket végeztek rajtuk illetve ha a testrészeiket kísérletezés céljából begyűjtötték.


Kikerülték a feléjük tartó űrhajókat, vagyis az intelligencia jelét mutatták. A sejtosztódáshoz hasonlóan szaporodtak. Nem tudom pontosan, hogy a mozgás milyen formáját alkalmazták, de képesek voltak a bolygók elektromágneses mezejében utazni.

Volt egyáltalán bármilyen látható alakjuk? Vagy szabad szemmel teljesen láthatatlanok voltak?

Szabad szemmel egyáltalán nem lehetett őket látni.

Volt-e például infravörös hőjelük, vagy bármi ehhez fogható? Miből szereztetek tudomást a jelenlétükről?

Nem pont infravörös, de a tudósoknak volt valamilyen képalkotó módszerük, ami lehetővé tette a számukra, hogy megfigyeljék ezeket a plazma lényeket.

Ez fontos lehet, ugyanis én azt gondoltam, hogy ezek a lények ragyogó plazmából állnak.

Nem. Ez nem egy olyan gigantikus méretű plazma, amit fizikai formában, szabad szemmel, segédeszköz nélkül láthatnál.

Mit gondolsz, miért lehetett olyan fontos kimenni oda és sok időt eltölteni ezeknek a lényeknek a felkutatásával?

Azért mert ez új dolog volt, és azért, mert ez tudomány. Hiszen végső soron ez egy kutatóhajó volt...

Jose Escamilla szokott beszélni ezekről a "pálcikákról", vagy...

...oh igen, "égi halakról"?


Igen-igen. "Égi halakról". Ezek a valamik néha feltűnnek a kamerák felvételein. Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy pontosan mik is lehetnek ezek. Néha elgondolkodom, hogy talán rovarok, amik berepülnek, aztán elkenődnek a kamerán. Az éteri lények témája elég tág témakör és sokat foglalkoznak vele az alternatív médiában. Van bármilyen információd erről a konkrét dologról?

Erről konkrétan nincs, de ehhez hasonló, plazma-típusú lények voltak odakint az űrben. Szóval nem mondhatom azt, hogy ezek ne lennének valósak.

Oké. Következzék most egy nagyon fontos videofelvétel, amit szeretném, ha mindenki megnézne és aztán erről fogunk beszélgetni a továbbiakban.


Ezen a felvételen egy űrsiklóhoz rögzített műholdat teszteltek. Egy hosszú, elektromos huzal látható kint az űrben, ami elvezeti az elektromos energiát ehhez a műholdhoz. És ahogy mindez lezajlik, megjelennek ezek a gömb alakú, izzó, ragyogó gömbformájú valamik, lyuk látható a közepükön, és ott csoportosulnak a kötél körül. A legtöbb ember talán azt mondaná erre, hogy ez egy ufo észlelés volt, de úgy tűnik, hogy ezek valamiféle éteri lények lehettek. Mit gondolsz, mik láthatók ezen a felvételen?

A legvalószínűbb az, hogy ezek olyan életformák, amelyek a Föld elektromágneses mezőjében élnek. Mozgásuk közben minden planetáris test, amely elektromágneses mezővel rendelkezik, táptalajként szolgál a számukra. És némelyikük az egész életciklusát egyetlen planetáris gömb körül tartózkodva éli le.

Miért vonzhatta őket az a huzal, amin extrém nagy mennyiségű elektromos energia fut keresztül?

Az elektromos energia élelemforrásként szolgál a számukra. Bármiféle pulzálás, vagy a pulzálás esetleges megszakadása felkelti a figyelmüket.

Tehát lényegében megeszik az energiát?

Igen.

Ez nagyon érdekes. Előfordulhat olyan eset, hogy utánamennek olyan földközeli pályán mozgó műholdaknak is, amelyeket pl a mobiltelefonjaink használnak.

Nem, ilyesmiről még nem hallottam.

És mi a helyzet az űrsiklókkal, az X-37B-vel vagy az űrprogramok űrhajóival?

Én még soha nem hallottam olyan esetről, hogy utánamentek volna űrhajóknak, vagy összeütköztek volna velük. Semmi ilyesmiről nem hallottam.

Oké. Amiről eddig beszéltél, abból számomra úgy tűnik, mintha ezek amőbák, vagy baktériumok, azaz nagyon primitív, alacsony szintű életformák lettek volna. Volt-e bármiféle jele fejlett intelligenciának ezekben a lényekben? Volt-e arra utaló jel, ami alapján arra lehet következtetni, hogy ezek értelmes lények?

Voltak erről spekulációk. Hogyha egyszer elég intelligensek, akkor miért nem figyeltek fel ránk? Miért nem akartak kommunikálni velünk? De valójában úgy tűnt, mintha csak arra koncentráltak volna, hogy éljék a maguk életét, szaporodjanak... egyszerűen csak élték az életüket.

Tehát majdnem olyanok, mintha bakteriális életformák lennének?

Így van.

Az éteri lények témaköre nagyon sok irányba vezethet. Korábban említetted például, hogy a kék gömbök azt mondták magukról, hogy ők is egyfajta éteri lények, azaz nem valamiféle technológiaként kell elképzelni őket.

Így van. Nem technológiai-jellegűek. Úgy mondták nekem, hogy ők a legmagasabb denzitásúak a Gömb Lény Szövetség tagjai közül. Azt mondták, hogy az orb vagy gömb formában megjelenő lények kilencedik denzitásúak. És nem számít, hogy mekkora a méretűk. Lehetnek akkorák is, mint egy pingpong labda, vagy akkorák is, amibe egy egész naprendszer belefér.

Ez a rész talán néhány ember számára nehezebben érthető lesz majd, mivel hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy egy intelligens lénynek muszáj rendelkeznie testtel. Hol húzódik a választóvonal a biológiai élet és az éteri élet között?

Hogyha érző lény, de nem rendelkezik anyagi testtel, akkor azt éteri életnek nevezzük.

De konkrétabban, ezek az éteri lények először biológiai formában kezdik, aztán fokozatosan átalakulnak és energetikai lényekké válnak? Vagy pedig ezeknek az életciklusa teljes mértékben energetikai?

Mindkettő. Némelyiküknek volt fizikai teste. Némelyikük az ún. „külső birodalmakból”, külső valóságokból származik. Úgyhogy azt mondanám, hogy ezek kombinációja. Nagyon sok különböző típusú nem-anyagi formában létező élőlény van.

Beszéljünk egy kicsit a negatívabbakról, mert ez olyasvalami, amiről mindenképpen szót kell ejtenünk. Az egyik fontos témakör, amit mindenképpen szerettünk volna átbeszélni a mai epizódban, az az ún. „árnyéklények” témája. Tulajdonképpen mik azok az árnyéklények?

Nos, az árnyéklény kifejezés többféle dolgot is takarhat. Sok esetben, amikor emberek árnyéklényeket látnak, olyan lényekről van szó, akik azért jöttek, hogy megfigyeljék őket. Vagy olyan lények is lehetnek, akik azért jöttek, hogy megpróbáljanak félelmet okozni, és így a „loosh”-sal, a félelemből származó energiával táplálkozzanak. Néhány lénynek testen kívüli tapasztalásai vannak, pont ahogy a reptiliánoknak is, akiknek szintén testen kívüli tapasztalásaik vannak, aminek során meglátogatnak embereket és szinte halálra rémisztik az illetőt, hogy aztán az általuk kibocsátott energiát elfogyaszthassák.

Lényegében tehát az emberek ilyenkor egy árnyékot látnak? Mi történik azokkal, akiknek ilyen élményben van részük?

Oké, hát erről első kézből származó ismereteim vannak. Nagyon sok esetben ilyenkor a szemed sarkából egy emberalakot látsz elsétálni, vagy nagyon gyorsan átsuhanni a szomszéd szobába.


Hirtelen odakapod a tekinteted, keresed, de végül sehol sem találod. Ez történt a gyerekeimmel is. Ők is láttak ilyen lényeket. A lányom éppen felnézett és ez a lény ott maradt és engedte, hogy a lányom megfigyelje. Olyan volt, mintha egy emberalak sziluettje lett volna. Úgy nézett ki, mint egy három dimenziós árnyék.

Beszéltem olyan emberekkel, akik LSD-t vettek be és másokkal is, akik elmondták, hogy elég gyakran látnak ilyesfajta dolgokat. Gondolod, hogyha beveszel ilyen tudattágító, pszichedelikus drogokat, akkor...

lehullik a fátyol...

... és a dolgok sokkal jobban láthatóvá válnak?

Igen. Olyan kísérleteket is folytattak, amikor pszichotrópikus drogokat adtak be bizonyos embereknek, és megnézték, hogy a szer hatása alatt milyen tapasztalatokat szereznek, milyen típusú éteri lényekkel találkoznak és – persze az adott személytől függően – mi fog történni az életükben azt követően, hogy akár pozitív, akár negatív irányultságú éteri lényekkel találkoztak.

Hogyan néz ki az, amikor valaki pozitív szándékú éteri lényekkel találkozik?

Sok esetben spirituális tudást illetve tanításokat kap, vagy egyszerűen csak egy boldog érzelmi állapotot él át.

És mi lehet a negatív lények célja, amikor szemtől szemben jelennek meg az emberek előtt? Mi a céljuk mindezzel?

Néhányuknak csupán az, hogy táplálkozzon az energiádból. Néhányuknak csak az, hogy megfigyeljen téged. És néhányukat a Cabal emberei, fekete mágiát használó személyek küldenek rá bizonyos emberekre. Ha nem tudják őket irányításuk alatt tartani elmekontroll vagy valamilyen más módszer segítségével, akkor ilyen lényeket küldenek rájuk és arra használják őket, hogy az emberekből reakciós viselkedést váltsanak ki.

Továbbá ha nem tudják megakadályozni, hogy egy bizonyos személy hozzáférjen az emlékeihez, akkor ilyen hozzárendelt lényeket használnak "kapuőrzőként". Így ha az adott személy megpróbálna beszélni az emlékeiről, akkor ez az entitás mindenféle pánikrohamot és más hasonló reakciót képes kiváltani belőle.

Milyen kapcsolat van a traumaalapú elmekontroll, a pszichotrópikus drogok illetve az ilyen típusú entitások használata között? Hogy kapcsolódik ez az MK-Ultra technológiához?

Ezeket a módszereket kombinálják, vagyis a fent említetteket mind alkalmazzák. De bizonyos emberekre nincs hatással az a három módszerre, amit említettél. Így aztán mindet egyszerre alkalmazzák rajtuk, hogy a kívánt hatást elérjék. Csupán egyféle módszerrel nem tudnák véghezvinni ezt a trükköt. A trauma az egyik módja annak, amivel beimplantálják ezeket a hozzárendelt lényeket. A fizikai-szexuális trauma az egyik módja ennek.

A trauma valamilyen módon fogékonyabbá teszi az egyént az ilyen hozzárendelt lényekre?

Maga a trauma lesz az a ragasztó, ami megköti ezt a kapcsolódást.
(A trauma egy disszociációs pontot, vagy elzáródást hoz létre az elmén belül, ami egy energiaforrássá válik, amit ez a parazita entitás el tud fogyasztani. És mivelhogy félünk a kiváltó eseménytől (képtelenek vagyunk megbékélni a múlttal) a trauma egy félig állandó otthonává válik az éteri entitásnak. Ennélfogva amíg a trauma és annak eredményeképpen a tudatban létrejött struktúra érintetlen marad, addig az entitás a markában tartja a gazdatestet.)

Milyen típusú lények képesek erre? Azok a lények, akiket ráküldtek bizonyos emberekre, képesek az adott egyénen belül létezni?Vagy pedig olyan, mintha egész életükön keresztül egy gazdatest parazitái lennének?

Így van, igen.

Képesek egy időben egyszerre több emberben is élni? Vagy csak egy emberre koncentrálnak?

Nem ismerem ezeknek az éteri lényeknek a korlátait. De azt tudom, hogy bizony rá lettek küldve ezekre az emberekre és elkötelezetten végre is hajtják mindazt, amiért odaküldték őket. Például, ha abból a célból lettek küldve, hogy megakadályozzák az adott egyént, hogy bizonyos témáról beszéljen, akkor mindent meg is fognak tenni ennek érdekében. Bármikor, ha a személy megpróbálja akár csak szóba hozni azt a bizonyos témát, akkor az entitás bármilyen eszközt bevet, pánikrohamot okoz, összezavarja az illetőt, vagy pedig az illető hirtelen elalszik.

Többféle történetet lehet hallani sámáni praktikákról, amik szerint, ezek az entitások lehorgonyoznak az illető fájó, beteg testrészeinél, vagy olyan szövetek belsejében, amik valamiképpen rothadásnak indultak. Tudnál erről beszélni egy kicsit?

Én magam olyan információkkal találkoztam, hogy ezek a lények – egy bizonyos idő elteltével – tumort okozhatnak és különböző fura dolgok jelennek meg azon a testrészen, amihez hozzákötötték őket. Úgyhogy ez mindenképpen összhangban van azzal, amit én is hallottam.

Különböző megnevezéseket alkalmaznak erre. Hallottam arról, hogy ezt engrammatikus emlékeknek, szomatikus emlékeknek is nevezték. A masszázsterápia és az akupunktúra is foglalkozik ezzel. Meg tudod-e erősíteni, hogy ezek a lények képesek lehorgonyozni bizonyos fájó, beteg testrészeknél?

Igen. Képesek lehorgonyozni az energiameződ különböző területein. És amikor ezt megteszik, energiát szívnak el a testedből, aminek következtében aztán később megbetegszel. És annál a bizonyos testrészednél fizikailag is manifesztálódik mindez. Lehet fájdalom, lehet sérülés.... Számos formában megmutatkozhat.

És mit hallottál arról, hogy hogyan lehet ebből felépülni? Mivelhogy ez eléggé ijesztő lehet az emberek számára, megpróbálok egy kis reményt adni nekik.

Rendben. Nos, tudom, hogy a sámánok megtalálták a módját annak, hogyan lehet megszabadulni tőlük. Ez olyasvalami, amire a nyugati gyógyászat még csak nem is gondol, ha egy ember beteg lesz, vagy valamilyen pszichológiai jellegű problémája jelentkezik. Egyáltalán nem is gondolnak ilyesmire. A sámánok számára azonban ez az egyik első dolog, amit megnéznek. Elkezdik keresni, hogy van-e bármilyen spirituális ok, ami fizikai úton manifesztálja magát.

Mit gondolsz az amerikai őslakosok által alkalmazott stratégiákról, az orvosi kálmos vagy a zsálya égetéséről, a Palo Santo füstőlőfáról, amik olyan füstöt hoznak létre, amit nem bírnak ezek az entitások?

Azt gondolom, hogy valószínűleg olyasvalami történhet ilyenkor, ami megváltoztatja a vibrációt, és így ez a vibráció valamiképpen „orrfacsaróvá” válik az ilyen entitások számára, amivel már nem tudnak együtt létezni. Nem hiszem, hogy a füst miatt válna az egész helyzet kényelmetlenné a számukra, hanem sokkal inkább a rezgésben illetve az égetéssel kapcsolatban álló energiában bekövetkező változás miatt.

Ez pontosan visszatükrözi azt, amit az Egység Törvénye könyvekben is mondanak. Abban a könyvben két stratégiát említenek. Az egyik ilyen, hogy ha úgy érzed, hogy ilyen entitások vannak a szobádban, vagy éppen új helyre költözöl és aggódsz az esetlegesen ott lévő lények miatt, akkor tegyél ki fokhagymát. Ennek egyik variációja lehet az is, ha összetöröd a fokhagymát és ténylegesen kinyilvánítod a szándékod e lények irányába, hogy távozzanak. Ebben az esetben a fokhagyma a szándékod gyújtópontjává válik.

Nem értjük meg igazán a társteremtő tudatosságunk erejét. Egyszerűen az akaratoddal elküldheted őket. De ha azt mondod, hogy nem tudod elküldeni őket, és meg vagy róla győződve, hogy tényleg nem, akkor soha nem is leszel képes elküldeni őket.

A másik módszer, amit az Egység Törvényében említenek, hogy sót kell szórnod az ajtófélfákhoz, meg az ablaktokokhoz és aztán ezt a sót fel kell töltened a legtisztább szeretet vibrációjával. Ettől kezdve ez blokkolni fogja ezen entitásokat - miután egyszer már kiűzted őket – és nem engedi, hogy visszatérjenek. Gondolod, hogy a sókristályoknak – ahogy az Egység Törvényében leírták – lehet valamiféle tárolókapacitásuk, valamiféle vibrációs képességük arra, hogy eltárolják és hordozzák a szándékodat?

Ez teljes mértékben lehetséges, mert a kristályokat mindenféle információ tárolására használják: adatokban lévő információk illetve lényekről szóló információk is tárolhatók kristályokban.

Beszéljünk egy kicsit a piramisokról. Úgy tűnik, hogy ezt a technológiát a gömb lények egy korábbi inkarnációja készítette. Ha hiszünk annak, hogy a gömb lények az Egység Törvénye könyvekben szereplő Ré, akkor ők építették a piramist. Itt van ugye a szarkofág és az az elgondolás, hogy ebben egy tisztító rituálén mész keresztül. Fogsz egy kristályt és minden negatív karmikus kapcsolódásod - beleértve ezeket a rád küldött entitásokat is – megtisztulnak a piramisban amiatt, hogy a folyamat közben egyfajta pszichodrámán mész keresztül. Meg kell bocsátanod minden negatív dolgot, meg kell bocsátanod magadnak és azoknak az embereknek, akik megbántottak téged. Ha ez ilyen fontos részét képezi ennek a technológiának, akkor elképzelhető, hogy ennek van egy pszicho-érzelmi összetevője is ezen lényekre vonatkozólag? Azért kapcsolódnak hozzánk, mert nem vagyunk hajlandóak megbocsátani illetve képtelenek vagyunk a megbocsátásra?

Igen. Az érzelmek energiát hordoznak és ez az energia olyan, mintha tömege lenne. Ezek a lények kapcsolódnak ehhez és egyfajta horgonyként használják. És amikor elengeded ezt az érzelmet és vele ezt az energiát, akkor ez a horgony többé már nem fog működni a számukra.

Az Egység Törvénye szerint az emésztőrendszer az a fő pont, ahol ezek az entitások kapcsolódnak hozzánk. Mivelhogy az összes bélhajlatunkban bezsúfolódnak a salakanyagok és a vastagbélben akár 20 éven keresztül is tartózkodhatnak. Ezek az entitások pedig meg tudnak élni ott. Viszont te magad is egy fenomenális átalakuláson mentél keresztül, jelentős mennyiségű súlyt adtál le. Mindezt azután, hogy összeérintettétek a kezeiteket Kaaree-val, legalábbis én így látom. Azt követően valami megváltozott benned. Ami pedig a súlyvesztésedet illeti... Nem érzed úgy, hogy ezzel valamilyen mértékben megszabadultál ezektől a lényektől?

Nos, még a műsorsorozat megkezdése előtt volt egy időszakom, amikor először kezdtem el beszélni mindazokról a dolgokról, amikről itt a műsorban is beszélünk. Ez még azelőtt volt, mielőtt igazán elkezdtelek volna beavatni téged a mélyreható részletekbe. Megvoltak az emlékeim, fel tudtam idézni őket, amikor csak akartam. De amikor megpróbáltam szavakba önteni mindezt, elkezdtem dadogni. Ideges lettem, vagy hirtelen nagyon elfáradtam és még azt is elfelejtettem, hogy egyáltalán beszélni akartam róla.

Mindez végül ahhoz vezetett, hogy távolbalátás segítségével megvizsgáltam a fénytestemet. Felkerestem azt a kis gömböt, ami a tulajdonképpeni fénytestem és az elmém segítségével bele akartam nézni. Kb a negyedét világosan láttam. És ekkor megláttam – úgy nézett ki, mintha egy kis béka ült volna összegömbölyödve ebben a kis gömbben, a fénytestemben. A feje össze volt nyomva, olyan volt, mintha hosszúkás lett volna. És amikor először megláttam, megijedtem tőle. Azt mondta nekem: „El fogsz felejteni!” És én pedig elfelejtettem.

Így aztán képtelen voltam beszélni ezekről a dolgokról egészen addig, amíg meg nem szabadultam ezektől az entitásoktól. És ehhez a meglévő tudásomat használtam, és mindazt, amiről tudomásom volt, és segítségképpen Jézust hívtam. Ez volt minden, amit tudtam. És amikor ezt megtettem, lényegében a fizikai szememmel láttam, ahogy „pfft, pfft, pfft!” hirtelen megszabadulok ezektől az entitásoktól.

Wow, ez őrületes.

Láttam, ahogy az árnyékok elhagynak engem. Ezt követően tudtam csak elkezdeni beszélni erről. Egyetlen éjszaka leforgása alatt váltam képessé arra, hogy beszélni tudjak ezekről a dolgokról. Még most is beleborzongok, ahogy itt beszélünk róla.

Több olyan bennfentessel is beszéltem, akiket, ha megpróbáltam rávenni őket arra, hogy beszéljenek bizonyos témákról, hirtelen azon nyomban elaludtak. Összezavarodtak. Olyan irányba terelték a beszélgetés menetét, aminek semmi köze nem volt a kérdéshez. Vártál húsz percet, mielőtt abbahagyták, majd újra megpróbáltad és kezdődött az egész elölről.

Ez zajlik a titkos űrprogramokban is. A sötét praktikákat alkalmazó emberek entitásokat küldenek rá a titkos űrprogramokban résztvevő személyekre, hogy megakadályozzák azt, hogy beszéljenek azokról a dolgokról, amikről nem lenne szabad beszélniük és hogy belenézzenek olyan dolgokba, amibe nem lenne szabad belenézniük. Mindezt azért hogy ellenőrzésük alatt tartsák és kontrollálják őket. A Cabalhoz tartozó, sötét szándékú emberek eszközként használják ezeket az entitásokat.

Egyetértesz azzal, hogy a testmozgás illetve az egészséges étrend segíthet megtisztulni ezektől a lényektől? Mondtak erről valamit neked a gömb lények?

Igen. Amikor magasabb rezgésű ételeket eszel és karbantartod a tested, megőrzöd a tisztaságát, mellőzöl mindenféle toxint, akkor ezeknek a lényeknek nem maradnak alacsonyabb rezgésű részecskék illetve olyan területek a testedben, amibe bele tudnának kapaszkodni illetve amibe le tudnák horgonyozni magukat. Nem lesznek többé kompatibilisek az energiáiddal. Vagyis az, hogy magasabb rezgésű étrendre állsz át és amennyire csak lehet megpróbálsz pozitív környezetet kialakítani magad körül, korlátozni fogja e lények képességét arra, hogy beléd kapaszkodjanak.

Látva ezt a műsort a nézők közül néhányan talán azt mondanák, hogy „oké, nekem nincsenek ilyen entitásaim! Én márpedig tiszta vagyok!” Ez természetes dolog, vagy ezt csak az ego mondatja velük? Mennyire kiterjedt ez a probléma? Mindenkiben, megállás nélkül jelen vannak ilyen entitások?

A legtöbb emberre rá vannak csatlakozva valamilyen entitások, vagy legalábbis van valamiféle kapcsolódás velük. Ha van bármilyen traumád – akár fizikai, akár mentális trauma – az hatással lesz a mindennapi életedre, és ekkor jó esély van rá, hogy ebben valamilyen entitás is szerepet játszik. Nem minden esetben persze, és ez nem is olyan téma, aminél az embereknek teljes mértékben le kellene ragadniuk. Ha elkezdjük megváltoztatni az étrendünket, elvégezzük azokat a dolgokat, amik változást idéznek elő bennünk, megbocsátunk másoknak, megbocsátunk saját magunknak, az felszabadítja azt az energiát, amit ezek az érzelmek létrehoztak. Innentől kezdve ezek a lények nem fognak tudni beléd kapaszkodni. Emellett a Kék Avian-ok világossá tették, hogy a jövőben, a Napban történő változások illetve az energetikai váltás után ezek az éteri lények nem lesznek majd képesek arra, hogy megmaradjanak a mi valóságunkban. Azt mondták, hogy „ki lesznek szorítva a külső birodalmakba”. Többé nem lesznek képesek itt közösen létezni velünk.

Mi fog történni azokkal az emberekkel, akik gazdatestként szolgálnak ilyen entitások számára?

Ez jó kérdés. Mindenkinek van olyan személy az életében, aki valamilyen szempontból rosszul bánt vele és aki úgy viselkedik, mintha egyfajta vámpír lenne. Ők abba fogják hagyni ezt a „vámpírkodást”.

Szociopaták, pszichopaták például...

Igen, ilyesféle emberek. Közülük nagyon sokan rendelkeznek ilyen entitásokkal, akik szimbiotikus kapcsolatot ápolnak ezekkel az „energiavámpírokkal”. A szociopaták és a hozzájuk hasonló emberek rosszul bánnak másokkal és ezzel energiát nyernek ki belőlük. Ez az energia aztán felmegy ehhez az entitáshoz és az entitás megosztja azt a gazdatesttel. Hogyha az entitás eltávolításra kerül, akkor a gazdatestként szolgáló személy a heroinfüggőkhöz hasonló folyamaton megy keresztül. Számukra ez olyan lesz, mint amikor a függőknél hirtelen leállítják a droghasználatot.

Tehát akkor nem szabad démonizálni ezt az egészet, ugye? Hiszen ez olyasmi, ami nagyjából mindenkivel megtörténik, igaz? Nem szeretnénk, ha mindenki a másik torkának esne.

Így van. Nem mutogathatsz ujjal a másikra, mondván: „entitások vannak rád akaszkodva!” Valamilyen szinten minden ember érintett ezzel a problémával.

Lehetséges, hogy a spirituális tanításokat alkalmazva megtisztítod magad az étrend segítségével, a tudatod segítségével, és így ez az egész kevésbé lesz hatással rád?

Ez egy mindennapos küzdelem, hiszen minden nap rendszeresen belefutsz olyan emberekbe, akik „fertőzöttek”. Naponta kell kivédened őket.

A gömb lények mondtak-e olyat neked, hogy végső soron, ahogy áthaladunk a felemelkedés folyamatán, ezek a lények el fognak tűnni innen?

Pontosan ezt mondták. Elmondták, hogy a hamarosan bekövetkező energetikai változások inkompatibilissé tesznek minket ezekkel az entitásokkal. Ki lesznek vezetve a külső valóságokba, oda, ahonnan jöttek.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó írás, köszönöm szépen! Szerettem volna olvasni ebben az írásban a Chimera és Archón entitásokról.

    VálaszTörlés
  2. Mélységes hála és köszönet, hogy ez a témakőr is napvilágot láthatott.

    VálaszTörlés
  3. én is köszönöm a fordítást.
    Ezek a lények néha látszanak a fényképeken is.

    VálaszTörlés
  4. Szerfelett érdekes olvasmány s szeretném javasolni a figyelmes olvasását :
    http://nemdumaoldal.blog.hu/2016/08/25/az_emberi_onrendelkes_nyilatkozata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemcsak a földön van élet a naprendszerünkben ! Spiritufo net oldal.....Tehát .... hóditó buta emberiség...

      Törlés