2016. július 1., péntek

Kozmikus Közzététel – V/2.

TÁVOLBALÁTÁS ÉS TÁVOLBAHATÁS – A mostani epizódban Corey személyes tapasztalatai alapján részletesen beszél a titkos programokban végzett távolbalátó és távolbaható műveletekről. Szó lesz pszichikus támadásokról, a vudu tradícióról és a titkos programokban használatos szkopolamin nevű szer hatásairól, valamint Corey-nak egy rendhagyó távolbalátás során szerzett személyes élményéről, egy közelgő esemény előjeleiről.


A mai epizódban megpróbálunk felderíteni néhány, a tudattal kapcsolatos technológiát, amelyeket többféle kontextusban is használnak mind a Földön, mind pedig a Titkos Űrprogramokban. Ma a távolbalátásról és a távolbahatásról fogunk beszélgetni.

A téma nagyjából akkor került a közvélemény elé először – vagy legalábbis én akkor hallottam róla először – amikor az 1990-es években Art Bell rádióműsorában szó esett róla. A műsorban számos vendég megfordult, többek között Ed Dames őrnagy is, aki elmondta, hogy távolbalátók kiképzésében vett részt. Továbbá ott volt a rádióműsorban Joe McMoneagle is, aki olyan emberekről készített dokumentumfilmeket Japánban, akiknek a gyermekeit távolbalátás segítségével találták meg, ő pedig kamerára vette a nagy találkozást.

(Szerk - Ed Dames és Joe McMoneagle - követve Ingo Swann és Hal Puthoff úttörő munkásságát - közvetlenül vettek részt a katonaság távolbalátó programjának, a Stargate Project-nek a felállításában. A Stargate Project az amerikai Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) által vezetett távolbalátó program volt, amely 1978-ban vette kezdetét és hivatalosan 1995-ben fejeződött be. Széles körben elterjedt azonban az a nézet, hogy a program később a Fekete Projektek részévé vált és most a hivatalosan el nem ismert Különleges Hozzáférésű Programok részét képezi. Erre a projektre hivatkoznak egyébként a Kecskebűvölők című filmben is, ami úgy tűnik, hogy Hollywood kísérlete volt arra, hogy a közvélemény előtt lejárassa e program jelentőségét.


Annak ellenére, hogy a hivatalos szervek lejáratókampányt folytatnak a távolbalátás kapcsán, a módszer hatékonysága jól megalapozott. A távolbalátókat meg lehet tanítani arra, hogy hihetetlen hatékonysággal – sok esetben 99%-os pontossággal - képesek legyenek a távolból hatást gyakorolni különböző objektumokra. Íme egy rövid ismertető a módszerről:

Tulajdonképpen mi történik távolbalátás közben? Hogyan zajlik maga a folyamat?

Az időben és a térben minden mindennel össze van kötve. A tudatunkat járműként használhatjuk, elutazhatunk és megnézhetünk bármit, amit csak szeretnénk és amikor csak szeretnénk. Maga a"technikai távolbalátás" kifejezés eléggé új és csak nem rég óta szerepel a lexikonunkban, ugyanakkor ez olyasvalami, amit azóta művelünk, amióta ezen a bolygón élünk. Megvan a képességünk ahhoz, hogy mélyebb tudatállapotba kerülve távolbalátás segítségével hatást gyakoroljunk más emberekre illetve helyszínekre. A katonaság kezdte el megvizsgálni ennek a lehetőségét, miután rájöttek, hogy az oroszok már korábban is sikereket értek el ezen a területen. Ami a dolog nyilvános részét illeti, az embereket pontosan azért képezik ki a távolbalátásra - amiket említettél is – hogy elveszett gyerekeket illetve tárgyakat keressenek meg. Szóval összességében ez olyasvalami, aminek a használatára minden ember képes és saját maga is meg tud tanulni.


Vagyis nem igényel semmilyen különleges tehetséget, képességet?

Nem. Bebizonyították, hogy bárki, aki meg akarja tanulni és érdekli a dolog, annak meg lehet tanítani és sikereket érhet el benne.

A távolbalátás lényegében tehát információszerzésre használható. Vannak viszont más kategória alá tartozó közvetítések (chanellingek), amiknek a révén egyfajta Ufo-vallás jött létre. Viszont ebben az esetben a közvetítő médiumoknak - a saját belső kohéziójukat kivéve - nem áll rendelkezésükre semmilyen referenciapont. És aztán ott vannak azok az emberek is, akik elhiszik ezeket a közvetítéseket és azt mondják: "ezek a lények ezt és ezt csinálják, itt és itt, és ez az abszolút igazság". Mondják mindezt úgy, hogy semmilyen külső megerősítést nem kapnak erről. Mi a különbség az általad említett távolbalátás és a közvetített üzenetek között? Utóbbiakról sokan gondolják azt, hogy hitelesek, közben viszont semmi másról nem akarnak tudomást venni.

A távolbalátás során, amikor megkapod a célpontot, először tájékoztatást fogsz kapni róla betűk vagy számok formájában. Méghozzá valami olyasmi formában, amit nem fogsz tudni társítani az adott személlyel, helyszínnel vagy tárggyal.

Ezek lesznek az ún. "koordináták"?

Így van. Ezek a koordináták. Mindent megtesznek azért, hogy ne találkozz közvetlenül a célponttal. A személy, aki a leírja a célpontot egy darab papírra, jó eséllyel sokszor nem is tudja, hogy mi a célpont. Átadja a papírt egy olyan személynek, aki aztán továbbítja annak a személynek, aki átadja majd a távolbalátást végző személynek. Mindezt azért, hogy megelőzzenek mindenfajta pszichikai átszivárgást. A távolbalátás révén megnézed a célpontot, de ez egészen addig nem minősül sikeres „találatnak”, amíg megerősítést nem kapsz róla. Míg a (médiumi) közvetítés során megnyitod magad és egy ismeretlen eredetű forrásból információkat kapsz, amik viszont soha nincsenek visszaigazolva. Vagy legalábbis apró részletei talán igen, de soha sincs teljes mértékben megerősítve.

Szerinted lehet valami alapvető hiba az emberi elmében? Ugyanis amikor egy médium féligazságokat kap, az emberek automatikusan mindent igaznak akarnak elhinni.

Amikor valaki csak nagyon kis mértékű megerősítést kap egy bizonyos forrásból, akkor sok esetben nem is akar további megerősítést kérni. Szóval nagyon kevés megerősítést kapnak, mégis megnyitják az elméjüket és mindent elfogadnak, ami abból a forrásból jön ahelyett, hogy minden egyes állítás érvényességét leellenőriznék. A távolbalátás során viszont pontosan ezt tesszük. Mindenről megerősítést kell kapnunk és a művelet addig nem minősülhet sikeresnek, amíg megerősítést nem kapunk a látottakról.

Szóval még a legjobb távolbalátók is sok-sok kidobható adatot összehordtak, amíg képességeiket tökéletesítették.

Így van, lesz egy bizonyos mennyiségű adat, ami a saját tudatalattidból származik. Ezeket ki kell szűrni. Emellett pedig a távolbalátás során nem egyetlen ember dolgozik az adott célponton. Általában legalább három ember végzi csoportosan a távolbalátást, így aztán azok az emberek, akik átfutják az adatokat, tudják, hogy hogyan szűrjék ki a távolbalátást végző személyek pszichéjében felbukkanó különböző dolgokat. Személyiségprofilokkal rendelkeznek ezekről a személyekről, így a kapott adatokból képesek lesznek kihámozni a valóban érvényes információkat.

Sok esetben észrevettem magamon, hogy teljesen spontán módon meghallok egy dalt a fejemben, de aztán amikor meghallgatom a szöveget, rájövök, hogy a dal üzenete egy spirituális üzenet volt arról, hogy mi folyik a világunkban. A távolbalátás során mindenféle érzékszervek szerepet kapnak, igaz? Vagyis nem csak egyféle módon történik meg.

Így van.

Tudnál arról beszélni, hogy mi történik az érzékszervekkel, ha a távolbalátást megfelelően használják? Milyen tapasztalatokkal jár ez?

A távolbalátást végző személy a folyamat során nem tudja pontosan, hogy ki vagy mi a célpont. Meg fogod kapni az érzékszervi adatokat, érzékelni fogod a szél fújását, bizonyos ízeket, illatokat, pl a friss beton illatát, az ásványi anyagok ízét. És talán kapsz néhány hangi érzékletet is. A vizuális ingerek bizonyos embereknél erősebbek, mint más emberek esetében. Ráadásul a vizuális ingereket általában még táplálják is a más érzékszervektől érkező adatok. Az elméd hozzátársítja ezeket a vizuálisan kapott adatokhoz. Az adott egyéntől függ, hogy a célpont megfigyelése során kapott érzékszervi adatokból milyen pontos képet tud összerakni.

Vannak esetleg olyan protokollok is, amit el kell végezned mielőtt leülnél távolbalátást végezni? Felmerülhetnek olyan tényezők, amik megzavarhatják a képességedet a folyamat közben?

Igen. Teljes mértékben ki kell tisztítanod az elmédet. Meg kell bizonyosodjál arról, hogy nincs semmilyen információd a célpontról. A célpontról kapott minden egyes előzetes információ valamilyen módon be fog zavarni a folyamat közben. A célpont integritásának megőrzése különösen fontos szereppel bír a folyamat során. Emellett a távolbalátó tudatának végig tisztának kell maradnia a távolbalátás művelete közben. Személyes érzelmek nem bukkanhatnak fel.

Olvastam néhány távolbalátásról szóló könyvet, és azokban az állt, hogy nem lehetsz éhes, nem lehetsz túlságosan fáradt és nem támadhat pisilhetnéked sem, mielőtt belekezdenél a műveletbe. Egyetértesz ezzel?

Abszolút.

Miért lehet ez ennyire fontos tényező?

Azért mert ezek zavaró tényezők lehetnek. Amikor gyerekeket képeznek ki távolbalátásra, elkülönítő szobákba teszik őket, ahol a célponton és a tőle származó információn kívül semmilyen más érzékszervi hatás nem éri őket. És ahogy egyre inkább jártasabbá válnak a műveletben, leülhetnek egy asztalhoz a szobában, ahol mindenféle tevékenység zajlik és közben mégis képesek lesznek a célpontra koncentrálni.

Vagyis az ún. átlagemberek ezek szerint nyilvánvalóan egyáltalán nem átlagosak. Hiszen mindannyiunknak megvan ehhez a képessége. Ezek alapján mire lehet képes egy "átlagember", ha megfelelően kiképzik erre a műveletre?

Ez az adott egyéntől függ. És nem csak a távolbalátás, hanem a távolbahatás is lehetséges. Ki lehet képezni embereket arra, hogy hatást gyakoroljanak nagy távolságra lévő helyszínekre. Hatással tudnak lenni emberekre és el tudják érni, hogy azok bizonyos módon viselkedjenek. Létezik továbbá technológia segítségével felerősített távolbalátás és távolbahatás is, amit fegyverként használhatnak és ezáltal képesek megölni embereket.

Hogyan lehetséges ez?

Az a rendszer, amit én láttam, alapvetően két tányérból állt. Egyfajta anódként és katódként szolgáltak, és be voltak kötve egy fekete doboz szerű rendszerbe, ami lényegében hozzá volt kötve egy antennához. Amikor az adott személy a távolbalátást végezte vagy pedig ebbe a mély tétha állapotba került – és ennek az éber, tudatos tétha állapotnak az elérésére a titkos űrprogramok emberei képesek - feljavították és megnövelték a képességeit és a célpontra való fókuszálás is ezen a technológián keresztül történt. Az ilyen emberek képesek voltak megállítani egy ember szívét, vagy aneurizmát (ütőértágulatot) előidézni náluk. Mindenféle dolgot képesek voltak előidézni a távolból.

És mindezt a technológia segítségével.

Igen. Néhányuk olyan sokszor használta a technológiát, hogy végül felerősödtek a képességei. Mindezt nagyon sokszor fegyverrendszerként használták és a technológia segítségével öltek meg vagy sebesítettek meg embereket.

Térjünk vissza egy kicsit arra az estere, amikor átlagemberek alkalmazzák ezt a műveletet. Ha mondjuk valaki eléggé jártas lesz ebben és nagy gyakorlatra tesz szert a távolbalátás területén, arra lesz korlátozva, hogy csak itt a jelenben láthasson meg dolgokat, vagy mindennek részét képezi az is, hogy képessé válik belelátni az időbe, a lehetséges jövőváltozatokba?

Valószínű jövőváltozatokba, beletekinteni a múltba... Igen, ezek mind lehetségesek a távolbalátás segítségével. Belenézni a jövőbe ugyanakkor nagyon bonyolult, mert itt jön be a képbe a szabad akarat és mindig vannak olyan dolgok, amik egy kicsit megváltoztatják a jövőt. Szóval ezért is nevezik ezeket lehetséges jövőváltozatoknak.

Amikor azt mondod, hogy a távolbalátást végzőnek semmit sem szabad tudnia a célpontról, vannak-e más protokollok is arra, hogy megelőzzék, hogy az elme kapcsolatot teremtsen a bejövő információkkal és megpróbálja megérteni a látottakat?

Igen. Ez a gyakorlással jár együtt. Az imént beszéltünk arról, hogy ezt fegyverként használják. Viszont nem említettem, hogy ugyancsak alkalmazzák bizonyos létesítmények, repülőgépek és űrhajók védelmére is. Egyfajta pajzsot állítanak fel így, hogy megvédjék ezeket az objektumokat más távolbalátóktól. Ha megpróbálkoznak azzal, hogy távolbalátással vizsgáljanak meg bizonyos létesítményeket, akkor belefuthatnak olyan emberekbe, akik alapvetően éteri védelmezőknek tekinthetők. Ilyen esetekben, ha valaki megpróbálkozik a távolbalátással és éppen elkezdi befogni a célpontot, a gondolatai egyszeriben szertefoszlanak. Ráadásul technológiát is használnak, hogy az ilyen esetekben felerősítsék a képességeiket.

Amikor gyerek voltak, és azonosították a képességeinket illetve hogy mihez van tehetségünk, megtanították nekünk, hogy hogyan alkalmazzuk ezt a módszert arra, hogy megvédjük magunkat a távolbalátóktól. Azt tanították, hogy vizualizáljunk egy kék színű labdát, aminek az egyik fele az egyik irányba, a másik fele pedig azzal ellentétes irányba forog és a forgásuk egyre gyorsul. Majd el kellett képzelnünk, hogy valaki vagy valami megpróbál távolbalátással vagy távolbahatással elérni minket és meg kellett próbálnunk belehúznunk őt a labdába. Megfogtuk a labda mindkét felét és szorosan összehúztuk, majd összecsaptuk és ez energiát lőtt vissza a távolbalátást végző személy felé és olyasmit okozott nála, amit „éteri fejfájásnak” nevezhetünk. Ez több napig tartó súlyos fejfájást és más problémákat okozott a számára.

A kiszivárogtató, akit én Daniel-nek nevezek, elmondta nekem, hogy amikor az egyik bázison dolgozott, felkeresték és később felvették őt az egyik ilyen programba. Eljöttek hozzá és látszólag spontán megkérdezték tőle: „Hé, mit gondolsz az EST-ről (Erhard Szemináriumról)?” Majd aztán azt mondták neki: „Hé, ha érdekel, el tudjuk intézni neked, hogy felvegyenek ebbe az osztályba és fizetést fogsz kapni érte a katonai szolgálatod ideje alatt.” Daniel azt is elmondta, hogy voltak köztük náci toborzók is. Olyan dolgokat kérdeztek tőle, hogy: „Hé, mit gondolsz azokról a zsidókról?”...

A nácik kísérletezgettek a távolbalátással már jóval az oroszok előtt is. Az oroszok a háború után hozzájuk került németektől kapták az ötletet ehhez.

Ismerős számodra az a toborzási módszer, amikor valaki látszólag teljesen spontán módon szóba elegyedik veled, de valójában ez a közeledés egy mögöttes szándékot rejt?

Oh, igen. Több alkalommal is történt velem ilyen. Amint felismered, hogy e mögött egy taktika húzódik meg, onnantól kezdve ez teljesen nyilvánvalóvá válik. Megkeresnek és úgymond letesztelnek. Megnézik, hogy esetleg be tudnának-e vinni téged a dolgok sűrűjébe is.

Ok. Volt még egy érdekes dolog, ami Daniel-lel történt. Bevitték egy szobába egy Professzor nevezetű egyénhez. Ez a Professzor egy kopasz, fehér köpenyes, szemüveges fickó volt. Egy papírról felolvasott valamit Daniel-nek és közben őt nézte. Különböző kérdéseket tett fel és miközben sorolta a kérdéseit, ezeket a látszólag unalmas pszichológiai jellegű kérdéseket, Daniel egy szörnyű pszichikus támadást érzékelt a Professzor részéről. Az elméjében olyan fájdalmat érzett, mintha velőtrázó sikolyt hallana az ember, vagy mint amikor körömmel kaparják a táblát. És Daniel elmondta nekem, hogy ha mindeközben nem kiáltott volna rá a Professzorra, hogy „mi a fenét csinál”, akkor elbukta volna a tesztet. Hallottál ilyesmiről?

Magam is megtapasztaltam ilyet, igen.

Mi történt veled?

Számos alkalommal történt velem ilyen. Képesnek kell lenned rá, hogy nem csak egy embert azonosíts a szobában, hiszen volt hogy több ember tartózkodott a helyiségben és egy egész csoportnyi ember interjúvolt meg téged és tett fel kérdéseket azokról a tréningekről, amiken átestél. Ugyanezt a fajta fájdalom-szilánkot kaptad az agyadba, és ekkor tudtad, hogy egy éteri támadás áldozata lettél. Neked pedig azonosítanod kellett, hogy kitől érkezett ez a támadás. És ez bizony nem egyszerű, amikor három-négy-hat ember van a szobában, ráadásul mindegyikőjüket alaposan kiképezték az ilyen jellegű pszichikus támadásra.

Daniel esetében – ő legalábbis ezt mondta nekem – ha nem így reagált volna, akkor elbukott volna a teszten és egyáltalán nem vették volna be a kiképző programba.

Igen, nos ezen a ponton már eleve benne kellett, hogy legyél ebben a programban...

A másik dolog, amit más kiszivárogtatóktól is hallottam, hogy sajnálatos módon ez az egész dolog hozzákapcsolódott a fekete mágiához és az okkultizmushoz és hogy bizonyos emberek egyezséget kötöttek démoni és más entitásokkal, akik aztán hozzákapcsolódtak ezekhez az emberekhez és védik őket a távolbalátóktól a munkájuk közben. Hallottál ilyesmiről?

Igen, igen. Nyilvánvaló, hogy a sötét praktikákat alkalmazók között sokan ún. fekete mágiát használnak, hogy behívjanak illetve használjanak különböző entitásokat, akik megvédik őket. Nagyon sok mindenre lehet használni ezeket a lényeket, és kétségtelenül ez is az egyik felhasználási mód.

Térjünk vissza egy kicsit a távolbahatáshoz. Lényegében ez azt is jelenti, hogy embereket befolyásolni lehet a távolból úgy, hogy bizonyos gondolatok támadjanak a fejükben?

Gondolatok, amelyek aztán bizonyos cselekedetekre sarkallják az illetőt. Vegyünk például egy szenátort, akinek a politikai tevékenységét szeretnéd befolyásolni, miközben ő mondjuk egy törvénytervezeten dolgozik. Először is, készítenek róla egy pszichológiai profilt, feltérképezik, hogy milyen hajlamai vannak, mi iránt érdeklődik és ezt követően elkezdenek a távolból hatást gyakorolni rá. Ráveszik, hogy olyan dolgokat tegyen, amiket normál esetben sohasem tenne. Az embereknek sokszor vannak olyan gondolataik, amik egy-egy pillanatra felbukkannak az elméjükben, de nem késztetik őket cselekvésre. Ez azonban sokkal erősebb hatással van rájuk, és nagyobb valószínűséggel fognak eszerint cselekedni. És minél inkább befolyásolás alatt állnak és minél több ember dolgozik rajtuk, annál nagyobb a valószínűsége, hogy hibát követnek el. Ennek aztán nagy botrány lesz a vége, ami aztán később a hírekben is láthatóvá válik és ez eltántorítja a szenátort attól, hogy a kérdéses törvénytervezetet végigvigye.

Ha elolvasod T. Lobsang Rampa műveit, vagy a "Távol-keleti mesterek élete és tanításai" című könyvet, azokban szó van olyan tibetiekről, akik fekete mágiát használnak.

A "Távol-keleti mesterek élete és tanítása" című könyvben például leírnak néhányat e nagyon veszélyes technikák közül. Az egyik ilyen egy orgyilkos módszer, amikor is egy tőrt feltöltenek energiával és úgy helyezik el, hogy az egyén ellenállhatatlan késztetést érezzen arra, hogy felkapja a tőrt és megölje vele saját magát. Úgy tűnik azonban, hogy ez annyira veszélyes módszer, hogy visszahathat rád és akár magadat is megölheted vele. Ennek alapján hallottál-e olyan extrém esetről, hogy egy tárgyat mágikus szándékkal töltenek fel?

Olyasmiről hallottam, hogy élettelen tárgyakat befolyásoltak a tudatuk segítségével, de olyasmiről nem, hogy azokat feltöltötték volna úgy, hogy érintés után cselekvésre késztesse az adott személyt.

Beszéljünk egy kicsit a vudu-ról, mert úgy tűnik, hogy ott is valamiféle távolbahatásról lehet szó. Az alapvető dolog itt is ugyanaz. Valaki megkreál egy babát, ami lényegében a képmásod és tűket szurkál bele, majd aztán ezt követi a félelem, amikor meglátod a rólad készült babát.

Igen. Kulcsfontosságú, hogy a célpont lássa a babát. Amikor ugyanis meglátod a babát, egy pszichológiai vonatkozású dolog történik – az áldozat a mágiát alkalmazóval együtt társteremti az egész tapasztalást.

Lehetséges szerinted, hogy valamiféle lények tapadhatnak a babához? Van-e valamiféle spirituális jelenlét, amit belehelyeznek a babába, amit aztán behívnak abba a személybe, amikor az rátekint a babára?

Lehetséges, hogy ez is részét képezi ennek, de egyáltalán nem szükséges ehhez bármiféle más lény jelenléte. Ha a személy abban az adott kultúrában nőtt fel és erősen hisz abban, hogy a babában erő van, és ebben a babában most tűk vannak, a babát pedig a saját képmásának tekinti, akkor az elméje segítségével létrehozza a saját testén is ezeket a tüneteket. Manifesztálni fogja azt a varázslatot, amit a mágiát végző személy próbál véghezvinni rajta.

Mit gondolsz a szkopolamin használatáról a vudu tradíció kapcsán? Először is foglaljuk össze, hogy hogyan használják ezt a szert a vudu hagyományban. Mit tudunk magáról a szkopolaminról? Milyen hatása van ennek a szernek?

A szkopolamin piszkos egy szer. Azt hiszem, talán egy növény magjából nyerik, de nem emlékszem pontosan, hogy melyik ez a növény.

Datura.

Úgy van, datura. Azt hiszem, hogy feltörik a magját, a belsejét kiszárítják és porítják. Ez a szer alapjában véve elveszi a szabad akaratod. Sokszor használják olyan esetekben, amikor kirabolnak valakit. Drogot adnak neki egy bárban – Dél-Amerikában sokszor előfordul ilyen eset – majd amikor a szer elkezd hatni, azt mondják neki: „add nekünk a házad és mindened, amid csak van”. És az áldozat boldogan beülteti őket a saját kocsijába, elviszi őket a házába, és még segít is nekik felpakolni a szajrét. Majd ezt követően távoznak, és amikor elkezd kitisztulni a szer hatása alól, csak zavartan néz maga elé, és nem fogja érteni, hogy mi történt vele.
 

Adhatsz-e valakinek szkopolamint úgy, hogy közben egy vudu átkot is rászórsz, amire persze ő nem fog tudatosan emlékezni, de valamiféleképpen mégis beletöltődik a tudatába?

Ami ilyenkor történik, az legtöbb esetben tudatalatti szinten zajlik. Szóval az információ betöltődik a tudatalattidba, és neked eközben tudatosan fogalmad sem lesz arról, hogy mi történik.

Vagyis arra használják, hogy felerősítsék náluk ezt a hatást úgy, mintha poszt-hipnotikus parancsokat adnának nekik szkopolamin hatása alatt. Így amikor meglátják a babát, ez a parancs már egy bizonyos irányba tereli őket.

Így van. A titkos űrprogramokban a szkopolamin-nak egy szintetikus formáját illetve más drogokból készült koktélt használtak akkor, amikor az elménkből kémiai úton kitörölték az emlékeket.

Arra is használhatták ezt, hogy poszt-hipnotikus parancsokat adjanak nektek?

Igen. Az emlékkitörlés folyamata során bizonyos események emlékei kitörlődnek a memóriádból. És – egyfajta biztosítékként - poszt-hipnotikus parancsokat ültettek be arra az esetre, ha elkezdenél emlékezni.

Középiskolás koromban volt egy TV műsor, Péntek 13 címmel – és itt most nem a jól ismert horror-sorozatról beszélek. (Szerk – Részben ez a sorozat ihlette a magyar tv adókon jelenleg is futó „13-as raktár” című sorozatot is). A műsor főszereplői egy idősebb férfi és nagyon vonzó női asszisztense voltak, akik egy régiségboltban dolgoztak. A régiségboltban valójában nem is régiségek volt, hanem olyan objektumok, tárgyak, amik fel voltak töltve valamilyen szellemmel, entitással vagy valami hasonlóval. A sorozat epizódjai minden héten arról szóltak, hogy az egyik tárgy valamiképpen gyilkosságot okozott és a főszereplőknek a tárgyban lakozó entitás után kellett nyomozniuk... Ebben a műsorban is láthatjuk tehát, hogy az az elgondolás, hogy tárgyak távolból gyakoroljanak hatást valakire, nem csak elmélet szintjén létezik. Lehetségesnek tartod, hogy vannak olyan tárgyak, amelyek úgymond fel vannak töltve valamivel és ez okozhatja a távolbaható képességüket? Régi tárgyakra vagy ősi civilizációktól hátramaradt objektumokra gondolok.

Igen, a tárgyak képesek megtartani a környezetük energiáját. És ha bizonyos típusú energiával vannak feltöltve, képesek eltárolni azt és magukban tartani egészen addig, amíg semlegesítik vagy egy másfajta energiával fel nem töltik őket. Szóval képesek megtartani és szétárasztani ezt az energiát egészen addig, amíg semlegesítik őket.

A távolbahatásról beszélgetünk és azokról a módszerekről, amiket az ősi hagyományokban alkalmaztak és hogy hogyan lettek aztán ezek beolvasztva és modernizálva a titkos programokban. Most azonban kanyarodjunk vissza a távolbalátás témaköréhez, hogy a mai epizódot egy pozitívabb végkicsengéssel zárhassuk. Kérlek, mondj egy példát arra, hogy melyik volt a legdrámaibb, leglátványosabb eset, amivel személyesen találkoztál és ami távolbalátással volt kapcsolatos?

Nem mondanám szuperpozitívnak, de olvastam olyan jelentéseket bizonyos létesítményekről, nem földi eredetű lények bázisairól, amikbe be akartunk hatolni, vagy meg akartunk támadni, viszont nem volt róla semmilyen adatunk. Több távolbalátó segítségével megvizsgálták az adott létesítményt, és ez alapján pontos leírást készítettek a helyszín fizikai jellemzőiről, amit aztán az operátorok hasznosítani tudtak, lemodelleztek, majd ezek alapján támadási gyakorlatokat végezhettek. A konkrét támadás során aztán kiderült, hogy a helyszín majdnem pontosan ugyanúgy nézett ki, mint ahogy arról a távolbalátók beszámoltak. Ez kritikus fontosságú volt a művelet sikeressége szempontjából.

És melyik volt a legklasszabb személyes tapasztalatod, amit te magad éltél át távolbalátás során?

Hmm. Ezt le is írtam a honlapomon. Az élmény 1989-ből származik. Azzal a feladattal bíztak meg, hogy távolbalátással vizsgáljam meg a Nemezis csillagot – azt hiszem ez volt a célpont. Amikor rájöttem, hogy ez egy csillag, már kint voltam a Naprendszerünkön túl. Visszanéztem a Naprendszerre és az majdnem úgy nézett ki, mintha egy félhold alakú üstökös lett volna. Éreztem, ahogy eltalál a csillagközi szél. Úgy éreztem magam, mint egy darab karamella, amit össze-vissza huzigálnak. Ez volt az egyik legélénkebb élményem, amit valaha átéltem. Elég részletesen írtam erről a honlapomon.

Említettél korábban a távolbalátással kapcsolatban valamiféle "napvillanásokat" is. Beszélnél erről egy kicsit? Csak hogy kontextusba tudjuk tenni a mai adásban elhangzottakkal.

Ez jó régen volt és már nem emlékszem a pontos részletekre. De volt egy távolbalátás, aminek során lényeket láttam az égen, akik lefelé mutattak a Föld felé. Minden egyes alkalommal, amikor lemutattak ide, valami történt. A távolbalátó művelet végén pedig a Napból egy egész sorozatnyi villanás érkezett: villanás, villanás, villanás... egymás után. És ezt követően azt láttam, hogy a Földön minden ember összejön, megfogja egymás kezét, énekelnek és boldogok. Láttam azt is, ahogy a „negatív” emberek hátraesnek, és egyszerűen eltűnnek, mintha leesnének a Földről és eltűnnének.


(Szerk – Ezzel kapcsolatban érdekes lehet, hogy nemrégiben Cobra is kitett egy videót – némi magyarázattal - amin a fenti leíráshoz eléggé hasonló jelenség, egy brutális erejű „napvillanás” látható:



Nem volt semmilyen ötleted arra, hogy mit is láttál valójában?

Nem.

Alátámasztották ezt más távolbalátással szerzett adatok is?

Nem igazán avattak be ezekbe az információkba. Általában megkapod az információkat és ennyi. Viszont nem kapsz visszajelzést, ami nagyon frusztráló mert megerősítést vársz, ami alapján kiépíthetsz egyfajta magabiztosságot. Egyszer eljutsz egy olyan pontra, ahol már elég jártas leszel az egészben, mégsem kapod meg a szilárd megerősítést. Egyszerűen csak kapsz egy célpontot és elvégzed a munkát. Megbíznak azzal, hogy vizsgálj meg egy célpontot, aztán kiveszik az információt, te pedig mész a következő célpontra.

De ezekről a villanásokról hallottál másoktól is, más kontextusban? Nem lehet az, hogy...

Igen, hallottam bizonyos más távolbalátóktól... Néhányan azt látták, hogy a Föld bolygó elpusztul egy nagy tűzben. Néhányan pedig... szóval, különböző emberek különböző dolgokat láttak. Ennyit tudok, de nem tudok részleteket. De megpróbáltak rájönni arra, hogy mikor és mi fog történni a Napunkkal.

De a te verziód majdnem úgy néz ki, mintha a keresztény elragadtatás konnotációja lenne... Felemelkedés.

Igen. Tudtak a hátteremről (Szerk – Corey keresztény neveltetésről). Szóval úgy közelítettek az általam szolgáltatott információkhoz, hogy „Ok. Itt a srác profilja. Ebben nevelkedett, ez a hitrendszere. Ennek tehát ilyen és ilyen hatása van az adatokra.” Megpróbálták kiszedni ebből a nyers adatokat és megnézni, hogy ez hogyan illeszkedik az elgondolásaikba.

Gondolod, hogy különböző emberek különböző idővonalakon lehetnek, ahol másként fogják megtapasztalni ezt az eseményt, ha az egyszer bekövetkezik?

Igen, de ez egészen addig a pillanatig csak spekuláció marad, amíg ez az esemény ténylegesen be nem következik.

46 megjegyzés:

  1. köszi a fordítást.
    A '89-es ülés ferdítése itt olvasható
    https://translate.google.hu/translate?sl=en&tl=hu&js=y&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fspherebeingalliance.com%2Fblog%2Fdoes-remote-viewing-data-reveal-that-we-are-apart-of-a-solitary-binary-or.html&edit-text=

    VálaszTörlés
  2. ez egy érdekes, talulással is elsajátítható képesség. Létezik egy magyar csoport is. RVHungary vagy ilyesmi.
    Az üléseken nem azt mondják a csoportnak, hogy menjél kisfiam és nézd meg, mit csinál a "Szabó János" vagy nézd meg, mi újság a Futrinka utcában..., hanem adnak egy számmal jelölt célpont (target) és ők valóban meg is találják. Körül tudnak nézni, kapcsolatba is tudnak lépni az illetővel...az másik kérdés, hogy ott hogyan fogadják...simán vehetik kukkolónak....és olyan is előfordul, hogy belép a képbe egy lény és elzavarja a távolbalátót. Egyébként idővel a képesség kifárad és használhatatlanná válik...ilyenkor már csak tanításra elegendő.

    VálaszTörlés
  3. Vártam a július 8. Nagy bejelentést, mi történt, hogy nem lett semmi belőle?

    VálaszTörlés
  4. Vártam a július 8. Nagy bejelentést, mi történt, hogy nem lett semmi belőle?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A világ átalakulása, változása nem egy konkrét időponthoz köthető folyamat, hanem az életünk során fokozatosan kibontakozó történés.A valódi változást elsősoron nem másoktól kell várnunk, hanem mindenkinek egyéni szinten saját magában kell beindítania azt.A változás mindenkinél belül kezdődik el és miután sikeresen megemeltük tömegesen a tudatszintünket, azt követően fog realizálódni fizikai szinten is.Tudom, hogy milyen sok nehézség és probléma van mindenkinek az életébe, de sajnos sok időt vesz igénybe társadalmunk globális mértékű átalakítása.
      Vigasztalásul mondom, hogy számos olyan hiteles hírforrás van, ami a 2017-es évre jósol jelentős változásokat az életünkbe.Reményeim szerint már nem kell túl sokat várnunk arra, hogy végre a hétköznapi életünkben is érzékelhetőek legyenek a pozitív események.

      A távolba látás képességéhez annyit fűznék hozzá, hogy abban igaza van Corey-nek, hogy az bárki számára elérhető dolog lenne, azonban jelenleg rengeteg negatív blokkoló energia vesz minket körül, amik borzasztóan korlátozzák a spirituális képességeink felélesztését, használatát.

      Szeretet és Béke!!!

      Törlés
    2. A világ átalakulása, változása nem egy konkrét időponthoz köthető folyamat, hanem az életünk során fokozatosan kibontakozó történés.A valódi változást elsősoron nem másoktól kell várnunk, hanem mindenkinek egyéni szinten saját magában kell beindítania azt.A változás mindenkinél belül kezdődik el és miután sikeresen megemeltük tömegesen a tudatszintünket, azt követően fog realizálódni fizikai szinten is.Tudom, hogy milyen sok nehézség és probléma van mindenkinek az életébe, de sajnos sok időt vesz igénybe társadalmunk globális mértékű átalakítása.
      Vigasztalásul mondom, hogy számos olyan hiteles hírforrás van, ami a 2017-es évre jósol jelentős változásokat az életünkbe.Reményeim szerint már nem kell túl sokat várnunk arra, hogy végre a hétköznapi életünkben is érzékelhetőek legyenek a pozitív események.

      A távolba látás képességéhez annyit fűznék hozzá, hogy abban igaza van Corey-nek, hogy az bárki számára elérhető dolog lenne, azonban jelenleg rengeteg negatív blokkoló energia vesz minket körül, amik borzasztóan korlátozzák a spirituális képességeink felélesztését, használatát.

      Szeretet és Béke!!!

      Törlés
    3. "A világ átalakulása, változása nem egy konkrét időponthoz köthető folyamat"

      Ezt Te mondod, de Corey és COBRA _meghirdetett_ egy 2016. július 8-i közzétételt!
      Ami nem csak hogy nem történt meg, de azóta minden erre utaló cikket és hozzászólást töröltek a netről.
      Csak a Google találati címsorában vannak már meg, ha rákeresel.

      Törlés
    4. Én is így hittem ahogy te aztán utánajártam és az a közzététel napja nem kötelez senkit semmire. Azt ígérték meg elkezdik majd akkor promotálni a közzétételt. A közzététel napja olyan mint a Föld napja az felhívja a természetvédelem fontosságára a figyelmet július 8 meg a közzététel fontosságára hivatott felhívni a figyelmet... A közzététel folyamatosan fog folyni ezzel a csepegtetős módszerrel mint eddig.

      Törlés
    5. És akkor miért töröltek minden cikket és posztot azóta, amiben szerepel ez a dátum? Hahó!:) Pusztán emlékekre hagyatkozva könnyen félre lehet magyarázni dolgokat, és arra hivatkozni, hogy csal az emlékezetünk, mert azaszűcsnemazaszűcs, aki viszont leírva látja, annak egyértelmű, hogy miről volt szó. Ha most olvashatnánk, láthatná mindenki, hogy nem magyarázható úgy, ahogyan Te írtad. Ha pedig magyarázható úgy, mi ok volna az eltüntetésre?

      Törlés
    6. SZERintema nyilvánosságra hozatal folyamatos. Mindegy, mit törölnek, mit hagynak...szer intem a mi hiányérzetünk onnan fakad, hogy ezekről a nagy bátran beismert dolgokról mi már réges-rég tudunk..és nem tartjuk meismerásnek...már régen tudunk az ufo-król, már régen tudunk az együttműködésekrőlArról, hogy a politikusok lopnak-csalnak-hazudnak, arról, hogy a bankok kamattrükkel csalják ki az emberek pénzét. hogy a nagyvállalatok és a bankok irányítanak mindent, arról, hogy mindig-mindenki-mindenben hazudik nekünk...NEKÜNK EZ NEM ÚJDONSÁG...a többieknek meg hiába kiabálják a fülükbe, akkor sem fogják elhinni...

      Törlés
    7. Őszintén szólva én nem olvastam Corey és Cobra július 8-ra meghirdetett közzétételes cikkét, azt viszont már mindkettőjük többszőr is hangsújozta, hogy, az Esemény pontos időpontját nem lehet előre meghatározni, mivel a valóságunk állandó hatásoknak van kitéve, amik befolyásolják a történéseket.Borzasztóan komplikált és összetett a Földi helyzet, amiben vagyunk, annyi a különféle változó, amik hatást gyakorolnak ránk, hogy azt még a felsőbb csillagközi dimenziókból szemlélve is nehezen átlátható.Szóval én nem vagyok benne biztos, hogy valóban Corey-éktől származott a július 8-ai közzététel időpontja.Az időpontos kijelentéseket mindig óvatosan, fenntartásokkal kell kezelni, én ezt már megtanultam az elmúlt időszak alatt!

      Ne veszítsétek el a bizadalmotokat a pozitív változásokat illetően, a sőtét erőknek pont az a célja, hogy viszályt, ellentétet szítson közöttünk.

      Szívből jövő szeretetemet küldöm mindenkinek!!!

      Törlés
  5. Például itt
    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/06/a-nyialvanossagra-hozatal-egyik.html
    úgy látszik, hogy megmaradtak a csepegtetésnél...én nem is annyira CSAK a nyilvánosságra hoztalt várnám...hanem a nagytakarítást...tulajdonképpen már tudunk egy halom disznóságról, eltitkolt dolgokról...ÉS??? HOL A VÁLTOZÁS?? én beismerem, hogy kiloptam a fél szemed...még elnézésedet is kérem...este aztán folytatom a májaddal, veséddel...ennek mikor lesz vége....

    VálaszTörlés
  6. Szerintem azért nem kell eszt annyira komolyan venni bár a valóság tartalma igen nagy.Azért van pár kérdés amit pár ember feltehetne magának mint kérdést.Miért nem vagyok boldog abban az életben amit élek?Milyen korlátok vannak bennem amiért nem tudok teremteni és megvalósítani magam és az álmaimat?Miért ülök a gép előtt és várom hogy egy idegen faj majd felszabadít.Mit teszel azért hogy jobb legyen a világunk vagy az életed?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmit sem tudsz tenni.Tudod a munkahelyemen mindenki kevesebbet kapott mint álltalában,de még sem mer senki fellépni.Tüntetni meg áhhh össze dőlne a világ.Mindenki félti a munkahelyét.

      Törlés
    2. igen az emberek túlnyomó része így él folyamatosan retteg fizetés,munkahelyi feszültség egyebek.De a változást mindenkinek magának kell elindítani saját magán.Ne a világot akard megváltani.

      Törlés
  7. Próbálál már egy drogosnak, egy prostinak, egy hajléktalannak, egy alkesznek vagy egy drogosalkeszhajléktalanprostinak segíteni...?NEM MENNÉL VELE SEMMIRE...még ellened is fordulna...Ha 3millió felébredettel számolsz, az épp azt jelenti, hogy a többi alszik...a gép előtt vagy favágás vagy kőtörés közben...MESTERSÉGES ALTATÁSBAN VANNAK...ők maguk nem is tudják, hogy bajban vannak, te meg hiába tudod, mert ők azt fogják hinni, hogy neked ment el az eszed...rázhatod, pofozhatod őket, erre nem fognak felébredni...a jelet kell megszüntetni...ha te látod, te is kikapcsolhatod...én sajnos nem látom a kikapcs feliratot...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen drogosnak,prostinak,hajléktalannak és még egy drogosalkeszprostinak is kell segíteni az ő szintjén.Fogalmad sincs róla mennyi segítő szellem és entitás dolgozik ezeken a lelkeken odaát is hogy a kirángassák őket ebből az állapotból.Nem kell hozzá mesterséges altatás,A gondolkodás, tudatosság ,és a figyelem teljes hiány generációkon keresztül.

      Törlés
  8. ezek a kecskebűvölők 1:1-ben az igazságról beszélnek bugyuta vígjáték álcájába burkolva...
    http://www.rhj-online.tk/video/vip/3413/vigjatek/kecskebuvolok_the_men_who_stare_at_goats

    VálaszTörlés
  9. Ráadásul van egy hasonló nevű RViewer is...Lyn Buchanan...
    https://www.google.hu/search?q=Remote+viewer+lyn+buchanan&client=opera&hs=WPe&biw=1440&bih=790&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5xK78zevNAhVkEpoKHadfB5cQ_AUIBygC

    VálaszTörlés
  10. Hát én azt nem értem hogy ha van olyan képességem amivel bárhol ott lehetek,hallhatok vagy láthatok is.Akkor miben különbözök istentől? Ha tökre ugyan azt tudom mint ő? Persze lehet hogy nekünk tényleg kimerül ez a képesség vagy csak ritkán használható ergo korlátozva van,de akkor is.Nekem hihetetlen dolog ez,szerintem nem is működik igazán.július 8 meg egy átbaszás volt sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont az a lényeg, hogy nem különbözünk Istentől.A mi felsőbbik Énünk, a lelkünk rendelkezik azokkal a magasabbszintű tulajdonságokkal, képességekkel, melyek a Teremtő sajátjai.A mi isteni szikránk közvetlenül a Teremtő Forrásból származik, tehát hozzá hasonlóan mi is örök életű fénylények vagyunk és az érzelmeink és gondolataink hatalmas teremtő erővel bírnak.:)
      A gondolataink azok, melyeken keresztül képesek vagyunk alkítani, formálni a körülöttünk levő világ energiáit, az érzelmeninkkel pedig megtölthetjük életenergiával a vágyainkat, hogy azok fizikai formát ölthessenek!Csak ebben a sűrű anyagi világban a testünk energetikailag olyan alacsony frekvencián rezeg, hogy nagyon korlátozott teremtő erővel rendelkezik.A megvilágosodást akkor érjük el , amikor ráébredünk arra, hogy valójában mindannyian halhatatlan szellemi lények vagyunk és állanó kapcsolatban állunk Istennel.Isten bennünk van és körül vesz minket minden egyes pillanatban, amiben létezünk.Isten és Mi Egyek vagyunk az örökkévalóságig!

      Törlés
    2. A magyar népmesékben is van olyan, hogy azt mondja a mesehős a lónak, hogy olyan gyorsan száguldjunk, mint a gondolat, meg ott legyek, ahol én akarom...ezek a visszasorvasztott képességeinkre való emlékeztetések...egyébként tényleg érdemesy megnézni a kecskebűvölőket, mert a kiképzés így történik és a képesség így működik...az is, mikor végigsuhan a tájon és az is, hogy egyszercsak ottvan, ahol lenni akart...

      Törlés
    3. az MK Ultrát sajnos nagyon visszafogottan mutatták be....ez sokkkal-de sokkal durvább...évekig tart testi kínzás, túlszeretés, megerőszakolás, alvásmegvonás...nagyon durva. Érdemes Cathy O'brian t9rténetét elolvasni

      Törlés
    4. Szóval semmiben sem különbözünk az istentől de még sem lehetünk azok? Érdekes,bár én istent mindig gonosz lénynek tartom sajnos.Nem tudom de ezt érzem mindig.Persze az oka megvan de nem is izgat igazán,nélküle is meg lehet lenni.

      Törlés
    5. EZ A KÉPESSÉGED MOST MESTERSÉGESEN BLOKKOLVA VAN. Egyébként igen, tudNÉNK teremteni a tudatunk erejével is, DE ez az erő nem mindenre elegendő...mi isteni RÉSZECSKÉK VAGYUNK...a mi leblokkolt energiánk elegendő egy kisebb energiamennyiség besűrítésére,kinek-mennyire de például egy bolygó megteremtésére többen is kellenek...most viszont nem sokra tudjuk használni., mert a hüllők leblokkolták...a másoknak való ártást meghagyták, mert ez az értó energia kell nekik...

      Törlés
    6. Szomorúan látom, hogy vannak, akik belül ennyire mélyen levannak törve, hogy teljesen hidegen hagyja őket Isten létezése.Pedig az élet legfontosabb kérdéseire, hogy kik vagyunk, honnét jöttünk és hogy merre tartunk, csakis Isten valódi természetének a megismerése által kaphatunk választ!Mondhatni életbe vágóan fontos megértenünk Isten szándékait, mert csak annak ismeretében érthetjük meg a Mi valódi szerepünket az életben.Tudatában vagyok annak, hogy milyen komoly gondok és nehézségek vannak jelen a világunkban, én is tapasztalom ezt rendszeresen az életemben.De megkell értenünk, hogy az a mérhetetlen szenvedés, betegség és anyagi problémák, melyek meghatározzák a jelenlegi földi életünket, azok nem ok nélkül vannak, hanem általuk képes erősödni, fejlődni a lelkünk.Van az a mondás, hogy ami nem öl meg, az erősebbé tesz.Tudom, hogy már mindenkinek elege van a sok bajból és szenvedésből, de ahhoz, hogy megtudjuk oldani az életünkben felmerülő problémákat, ahhoz előbb megkell érteni annak a keletkezésének, kialakulásának az okát.Albert Einsteinnek van egy olyan mondása, hogy egy adott problémát nem lehet megoldani azon a tudatszinten, ami létrehozta azt!Az összes betegségnek és fájdalomnak az életünkben az a legfőbb oka, hogy élővilágunkon felborult az egyensúly köztünk és a Földanya között.Civilizációnk életritmusa ellentétesen működik, nincs összhangban a bolygónk természetes ritmusával.Elősszőr tehát helyre kell hoznunk a lerombolt kapcsolatunkat a Földdel, ahhoz hogy boldog és egészséges életünk lehessen!
      Isten természetétől abszolút távol áll minden negatív megnyilvánulási forma, csakis pozitív érzelmeket tanusít az irányunkban.Isten a legmélyebb és legtisztább szeretetet táplálja mindnyájunk felé, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mit teszünk, Ő nem érez haragot irántunk, hanem feltétel nélkül szeret minket és megbocsát nekünk!

      Teljes szívemből kívánom mindenkinek, hogy találjon rá a szívén keresztül a lelkével, a Teremtővel való igaz és örök kapcsolatra (ami feledésbe merült) és leljen rá belső békéjére!!!

      Törlés
    7. Hát nem tudom :S azt most megkérdezném hogy honnan tudod hogy biztos van e isten? Azt meg hogy jó? Mi van ha ez az egész egy aréna neki amin szórakozhat,és csak azért segít mert már unalmas neki hogy ha mindig a hüllők győznek?
      Meg hát mondom,nálam isten egyenlő a gonosszal.Meg ha van akkor minek túlbonyolítani minden szutykot? Ez a karmás hülyeség meg hogy 12.000 évente lehet felemelkedni meg szenvedj attól tanúlsz felfogás nekem sok.Mért nem zár börtönbe mindenkit? Jah abban vagyunk.Föld eggyenlő a szar élettel ami karantén alatt is áll,persze mimdent a "mi érdekünkbe".
      Ilyenkor kérdőjelezem meg hogy most kajak van isten? Ha van akkor meg jó e? A válasz az hogy nem.Sajnálom,de az életem mindig is egy rakatt szar volt.Elegem van az anyagi hiányból,nekem pénz legyen azt más úgy sem érdekel.Nem érdekel a szellemlét meg isten se.Nem akarok vele találkozni sem.Amúgy sem hinném el hogy őt látom.Egyből arra gondolok hogy fejlett technológiát látok mint egy hologram.Vagy mátrixban vagyok és ott látnám.Szóval hidegen hagy.Most arra leszek kíváncsi hogy ki hal meg? Vags mitől lesz rosz napom holnap? Ha ilyent írok vagy gondolom hogy ha van istn de nem vagyok megelégedve vele rendszerint Sőt 100 százalékban másnap vagy aznap rohadt szar napom lesz.Persze mindez a véletlen műve!

      Törlés
    8. Teljes mértékben megértem az elkeseredettségedet, ez a világ, amiben élünk valóban egy nagyon lehangoló, igazságtalan hely, amit úgy tűnik, hogyha létezik is Isten, akkor már régen elhagyta azt.Én is eltudnám képzelni az életemet sokkal jobb anyagi körülmények között élve, de jelenleg elkell fogadnunk ezt a valóságot olyannak, amilyen és meg kell próbálnunk kihozni belőle a legtöbbet.

      Csakhogy van a dolognak egy másik oldala is, ugyanis az, hogy milyennek látjuk, érzékeljük a világot, az nagyban összefügg azzal, hogy milyen tudatállapotban vagyunk.Próbálj meg visszaemlékezni az életed egy boldogabb, felemelő pillanatára, amikor úgy érezted, hogy kerek a világ és minden rendben van.Elég egy kedves szó, egy szívből jövő őszinte mosoly, egy pozitív gondolat és máris jobban érezzük magunkat.Nem így van?

      Valójában a Tudatunk az, ami befolyásolja, meghatározza az életünket.Maga az anyagi világ a felsőbb szellemi szférából származik.A szellem formálja az anyagot!Minden létező dolog mögött egy teremtő szándék, akarat áll.A valóságnak különböző szintjei vannak, minden csupán nézőpont kérdése.Jelenlegi fizikai énünk abban különbözik Istentől, hogy tudatszintünk nem éri el a Teremtő tudatszintjét.Amennyiben lelkünknek sikerül felemelkednie, felnőnie Isten lelkéhez, azután mi is rendelkezni fogunk azokkal a javakkal és teremtő képességekkel, melyek lelkünk, isteni szikránk sajátja, elidegeníthetetlen joga.A mi felsőbbik Énünk lélektöredékünk közvetlenül a Teremtő Forrás lélek tüzéből, lángjából származik és evolúciós útja végén oda is tér majd vissza, ami eredendő otthonunk.Próbáld meg Istent úgy elképzelni, mint a Mi közös, kozmikus Anyánkat/Atyánkat.Istennel való igazi kapcsolatunk valójában egy gyermek-szülő közti kapcsolathoz hasonlít a legjobban.Mi mindannyian Isten gyermekei vagyunk és Ő úgy tekint ránk, mint az ő fiaira és leányaira.Az Ő szemében mindannyian Egyenlőek vagyunk.Nem tudom, hogy vannak e gyermekeid, de gondolj bele abba, hogyha a te fiad vagy lányod valamilyen rosszat tenne, bűnt követne el, attól te még ugyanúgy szeretnéd őt, képes lennél megbocsátani neki.Ugye?Isten is hasonlóan érez irántunk, csak az ő szeretete 1000-szer nagyobb és erősebb annál, amit mi képesek vagyunk elképzelni.Azok a különbségek, amik köztünk és embertársaink közt vannak, azok csak felszínes, látszólagos különbségek.Belül, legmélyen mindannyian ugyanabból az anyagból vagyunk (Isten Fényéből).Kérlek értsd meg, hogy nem Isten felelős az életünkben jelen levő szenvedésért, hanem annak oka jóval összetettebb és bonyolultabb, annál, mint amit mostani elménkkel teljesen feltudnánk fogni.Nekem szerencsém van olyan szempontból, hogy megadatott az életemben, hogy hozzáférhessek magasabb szintű információkhoz a Létezéssel kapcsolatosan és én ezt a lélek feladatomnak tartom, hogy megosszam azt azokkal, akik igényt tartanak rá.

      Hogy miből gondolom, hogy létezik Isten és hogy mérhetetlenül jó?Erre a kérdésedre hosszasan tudnék írni.Számtalan olyan tanulmányt olvastam és spirituális bölcsességet tettem a magamévá, melyek megerősítették Istenben való hitemet.Sok fizikai bizonyíték is fellelhető Isten létezésével kapcsolatban, ha valaki nyitott szemmel éli az életét, de ezen az anyagi valóságon belül sajnos csak borzasztó korlátozott módon ismerhetjük meg a Teremtőnket.A közvetlen találkozásra vele még várnunk kell.A Teremtővel való legfontosabb és legmélyebb kapcsolatot a szívünkön keresztül vagyunk képesek megtenni, elérni, ez az első lépés!Isten a lelkünkön keresztül próbál meg üzenni nekünk, az érzéseink formájában melyet szívünk közvetít nekünk.Jól csak a szívével lát az ember, az igazán fontos dolgok a szemnek láthatatlanok!

      Mélyen együttérzek veled és bár még sosem találkoztunk egymással, én mégis mélységes szeretetet érzek irántad!Feltétel nélkül elfogadlak téged olyannak, amilyen vagy, mégha nem is értesz egyet az én világlátásommal és gyűlölöd is Istent.Hidd el hogyha én képes vagyok erre, akkor Isten is képes rá!

      Köszönöm neked, hogy elolvastad üzenetemet és időt fordítottál rám!:)

      Törlés
    9. Elolvasom én :)
      Minden esetre sokszor ideges vagyok amiért olyan emberekkel kell eggyütt dolgoznom akkikkel nem akarok.
      Két vagy három hete megfenyegettek holott pont az illettő kezdte a kötekedést.Persze semmi sem lett belőle de csúnya volt tőle,bocsánatot azóta sem kért tőlem de aztán nekiálltunk újra beszéllgetni,de amit tegnap leművelt megint.Szóval gyásrban dolgozok és hárman vagyunk egy asztalnál,nos az illettő oda került hozzánk a munkatársam helyére.Olyan elcseszett lámpa volt hogy nem igaz.Hülyén van elosztva a munka,nálam annyi van hogy egyszerűen hulla fáradt voltam míg nála semmi.Közöltem hogy holnap te vagy egy másik illettő áll oda mert így fer szerintem.Mit mondott erre? Azt hogy ő nem áll "szar" helyre.Mondom neki te elvárod hogy mindig a bárátaid álljanak a rossz helyre.Semmit nem mondott rá.Mondom neki hogy én ilyen lusta embert itt még nem láttam,hogy csak oda áll ahol kevés a munka,pökhendien azt mondja nem vagyok lusta.
      Ilyen emberek úgy felcseszik az agyam hogy nem igaz.Alapból máshogy nézek rá mióta megfenyegetett meg bunkóskodott nade még ez.Jah és tényleg neki van a legjobb helye még is,mert amúgy a számítógép előtt ül és kalibrálgat.Akkor most jó ez az élet? Aki bunkó és lusta annak jó helye van,aki meg szorgalmasan dolgozik annak mindig csak rosz? Neki az élete is szásszor jobb mint az enyém mert mindent megkaphat.Fusztrál az ilyen,de ha én lennék ilyen már ki is rúgtak volna.Mondjuk annak örülök hogy nem vagyok egy elkényesztetett bunkó mint ő.Aztán ennél sokkal jobb sztoriaim is vannak,minden napra jut egy csak hogy a 120as pulzusom meglegyen :)
      Úgyhogy ennyi,bár megint azután történt mind ez hogy írtam hogy ha van isten akkor utálom.A véleten műve.Mindig ez van.Persze egyszer csak lesz egy jobb munkahelyem vagy jön egy lehetőség,csak éljem meg mert ilyen stresszes körülmények között kész csoda hogy nem egy kötélen lógok...

      Törlés
    10. Csak azt tudom javasolni neked, hogy próbálj meg optimistábban hozzáállni az élethez, a rengeteg negatív életkörülmény ellenére is.Hogyha képes vagy elfogadni mások hibáit és pozitív érzelmeket közvetítesz azok felé, akik ártanak neked, akkor előbb-utóbb megérkeznek a pozitív irányú változások is az életedben.Azzal hogy felbosszantod magad és idegeskedsz az életedben felmerülő rossz dolgok miatt, azzal csak a saját egészségednek ártasz.

      Próbálj meg szeretetben és békében élni a környezeteddel!

      Törlés
    11. De mért én? Nem nekik kellene? Soha sem voltam ilyen stresszes,iskolában is mindig mindenkivel jóban tudtam lenni.De amint elkezdtem dolgozni az egész megváltozott.Sajnos meglepődve tapasztaltam hogy ennyi rosz ember van :( Régen mimdig kedves és vidám voltam,de ma meg már ideges és fusztrált.Pedig jól álltam az emberekhez,sőt megtehettem volna azt is hogy nem szólok hozzá többé de megtettem mert nem szeretek embereket kerülgetni de most tanácstalam vagyok.Talán az a baj hogy ami a szívemen az a számon? Az a baj hogy nem tudom elhallgatni azt amit gondolok,vagy is egy mértékig.Talán csak ezen kellene változtatnom ;)Amúgy a stressz ellen nem tudok mit tenni,anyám is ilyen meg én is.Lehet mániákusan stresszes vagyok? Vagy akkor mi van ha mindig csak rosz dolgok történnek? Szerintem van ilyen nem? Nem hiába van ez a sok öngyilkosság,rendszerint 2-3 súlyos változás eredménye.

      Törlés
    12. Sajnálattal hallom, hogy ennyire rossz neked, tudom, hogy ebben a világba milyen nehéz megőrizni a lelki nyugalmunkat.A negatív életkörülmények nagyban befolyásolják a kedélyállapotunkat.Ez egy nagyon stresszes élethelyzet, amiben élünk és ez sajnos mindenkire lehúzó hatással van, és vannak, akik nehezebben viselik, mint mások, ez egyénektől függ.Azzal nincs baj, ha kimondod azt, amit őszintén érzel, de vannak olyan helyzetek az életben, amikor jobb csendben maradni.
      A világ alapból nem rossz, olyan amilyenné mi tesszük.Fontos, hogy minnél többen a pozitív érzéseket és gondolatokat áramoltassuk magunkban, mert az idővel hatással van a környezetünkre is.Attól mert a körülötted lévő emberek negatívak, attól neked még megkell próbálnod pozitívan hozzáálnod a környezetedhez.Elsősorban mindenki csak saját magán tud változtani, de hogyha magunkat sikerül jobbá tennünk akkor azzal a világ is jobb hely lesz egy kicsit!

      Sok erőt és kitartást kívánok neked!

      Törlés
    13. Köszönöm,a tanácsod pedig megfogadom! :)

      Törlés
  11. Rengetegen írnak róla, hogy van egy negatív mesterséges intelligencia és egy pozitív mesterséges intelligencia...
    A blogban is írtak róla, hogy a hüllők egy mesterséges karma fogságában tartanak minket...van egy hamis fény, amit az épp távozók összetévesztenek a forrás fényével..vannak tapadólények, akik meggátolják az előrehaladást az illető életében...sok leírást is találni ezekről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze mindent túl kell bonyolítani.Megszokhattuk hogy az a rohadt karma az.Vagy isten szennyesés mossuk csak rá.De nem tudhatjuk elvégre ki látta? Senki.

      Törlés
  12. Na, itt van:
    http://goodethungary.blog.hu/2016/05/15/corey_es_cobra_kozos_radiointerjuja_i#c30739280

    "Corey: Teljes mértékben. Pont ez az egyik olyan dolog, amiről beszéltünk a Full disclosure project kapcsán. Július 8-án lesz a "Közzététel Napja", és ekkor megpróbálunk útjára indítani egy "reklámkampányt", hogy ezzel is promotáljuk a közzétételt.

    Cobra, egyetértesz ezzel?

    Cobra: Igen, természetesen, egyetértek. A tömegmeditáció a leghatékonyabb tényező, amivel a felszíni populáció hozzájárulhat az áttöréshez. Július 8-a a "Közzététel Napja" és ez egy jó lehetőség arra, hogy a különböző csoportok egyesítsék erőiket a közös cél érdekében és figyelmük fókuszát a tér és idő egy bizonyos pontjára irányítsák, hogy ezzel közelebb hozzák az áttörés pillanatát. "

    No és volt bármi promóció? Reklám? Tömegmeditáció?...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szer Elem!

      Megértem a csalódottságodat, de biztos vagyok benne, hogy Corey-éknak nem állt szándékában félrevezetni senkit sem.Véleményem szerint ők megteszik azt, amit megkell tenniük és ami nem haladja meg a képességeiket.
      Mi is csak annyit tehetünk, hogy próbáljuk fenn tartani a pozitív látomásunkat az Eseménnyel kapcsolatban.A változás bennünk, belülről kezdődik el, a világ nem több és nem is kevesebb, mint a kollektív tudatunk visszatükröződése, kivetülése!

      Áldás békességet!:)

      Törlés
  13. Cobrát ne itt kérdezd, hanem az ő honlapjá n keresztül.
    A nyilvánosságra hozatalt legalább annyian akarják leállítani, mint ahányan a teljes felfedést szorgalmazzák..
    Rengeteg szervezet foglalkozik a nyilvánosságra hozatallal
    például
    http://www.disclosureproject.org/
    vagy a ferdítás itt
    https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.disclosureproject.org/&prev=search

    VálaszTörlés
  14. A Kecskebűvölőkkel vigyázzunk, erősen illuminati film! Pont az a kategória ami a kollektív teremtőerőnkkel babrál! Például van benne egy jelenet ahol táncolnak a katonák falra festett illuminati jelképek előtt! Őrültem volna, ha hallunk valamit Coreytől a Július 8.-ai dátum kapcsán, de sebaj, reméljük hamarosan erre is sor kerül! Köszi a sok fordítást! Érdekességként pedig a datura pedig egy csattanómaszlag gúnynevű növény ami nálunk is nő az utcákon is és egy erősen pszichoaktív idegmérget termel!

    VálaszTörlés
  15. A kecskebűvölők a távolbalátás és a star gate program eljelentéktelenítésére készült, viszont, aki ezt tudja és komolyan is veszi a bemutatottakat,az jó rálátást kap a képesség működésére

    VálaszTörlés
  16. Nem értem miért húzzák le annyian a Kecskebűvölők című filmet, szerintem zseniális filmalkotás.Az igaz ugyan, hogy a film elég sajátos stílusban és humorral mutatja be a cselekményt, de mindettől függetlenül egyáltalán nem válik komolytalanná a film, hanem végig teljesen hiteles marad.A filmnek egyébként nagyon fontos és mély spirituális tartalma, üzenete van!Szerintem ott van a legjobb ébresztő hatású filmek között, mint amilyenek a Mátrix, Ösztön, Csodabogár, Powder, vagy a Sziget is.A filmet már önmagában a 4 színész óriás tökéletes játéka miatt megéri megtekinteni, akik a filmben szerepelnek.

    VálaszTörlés
  17. Aki hiányolja a nyilvánosságra hozatalt, szinte minden újabb filmben, sorozatban vannak legalább utalások. Szerintem itt mindenki ki tudja szűrni ezeket.
    Például a Rejtjelek
    www.rhj-online.tk/video/vip/6562/sorozatok/rejtjelek_1_resz
    1-16-ig van fenn az rhj-n.
    Utalnak az FBI és a CIA közötti viszonyra. bedrogozott katonákkal olytatott titkos kiképzésekre, halálos kísérletekre, az ügyletek láthatatlan kezelésére.
    Persze csak light-osan...

    VálaszTörlés
  18. majd 'mi' nyílvánosságra hozzuk vala mait tudunk vala , vagy csak sejtünk vagy ?

    VálaszTörlés
  19. szerintem te egy kicsit belekereverdtél ebbe....

    VálaszTörlés
  20. szerintem te egy kicsit belekereverdtél ebbe....

    VálaszTörlés
  21. aha , lehet , hogy igen , de lehet , hogy nem s ha másképp van az sem baj kedves Faci .-)

    VálaszTörlés