2016. július 1., péntek

Kozmikus Közzététel – V/10.

VALLOMÁSOK A TITKOS ŰRPROGRAMRÓL WILLIAM TOMPKINS-SZAL - Az USA haditengerészetének kémei Németországban beépülve információkat szereztek a nácik űrprogramjának kezdetéről, és a földönkívüliekkel kötött titkos megállapodásaikról. Az Amerikába visszaérkező adatok feldolgozásában és továbbításában a speciálisan erre a feladatra létrehozott agytröszt tagjaként William Tompkins is részt vett. A nácik által kifejlesztett űrjárművek adatai jelentették a kiindulópontot az USA számára saját űrprogramjának elindításhoz, de eközben a németekkel vívott háború egy olyan titkos fejezetére is sor került, melynek máig ható következményei lettek.


Itt vagyunk újra Corey Goode-dal és a mai adásba egy igaz nagyágyút hoztunk el. Interjút fogunk készíteni William Tompkins-szal, a titkos űrprogramok veterán bennfentesével. Már számos beszélgetést lefolytattam vele, 94 éves és még mindig velünk van. A beszámolója pedig egészen hihetetlen. Nagyon sok szempontból megerősíti mindazon információkat, amit Corey-tól és más bennfentesektől hallottam.


Az emberek gyakran mondogatják: "Áh, úgysem tudjátok bizonyítani. Nincsenek bizonyítékaitok." Nos, akkor most itt van egy ember a II. Világháború időszakából, és a beszámolója fenekestül forgatja fel a világodat. Az előző epizódból már megismerhettük, hogy kicsoda is ő valójában. Tagja volt annak a titkos agytrösztnek, amely elkezdte tervezni a hajókat, az épületeket és minden mást, amire csak szükség volt a titkos űrprogramokban.

Rögtön szeretnénk is a közepébe vágni, így aztán kezdjük azzal, hogy csatlakozunk William Tompkinshoz, aki a titkos űrprogramban töltött több évtizedes utazásáról fog mesélni nekünk. Mai beszélgetésünket azzal kezdjük, hogy videofelvételről meghallgatjuk tőle, hogy az USA haditengerészete hogyan kezdte el felfedezni mindazokat a dolgokat, amiket a németek fejlesztettek ki a 20-ik század korai éveiben.


NÉMETEK AZ ŰRBEN


Tompkins: "1941-42-t írunk. Javában dúl a háború. Rico Botta-nak pedig az volt a hobbija, hogy haditengerészet embereit elküldi Németországba. Eljutottak mindenhová Németország területén és teljesen megrendültek attól, amit ott találtak.


Rájöttek, hogy Hitler és az SS megállapodásokat kötöttek reptilián földönkívüliekkel.
 

Rájöttek, hogy több száz különböző típusú fejlett fegyvert építettek. Ezek között voltak 20 m, 75 m, 150 m átmérőjű kör alakú járművek. Ufo-k.
 

Volt, amelyiket krómacélból építettek és több tonnát nyomtak.
 

Kifejlesztettek - vagy a reptiliánok odaadtak nekik - elektromágneses antigravitációs meghajtórendszereket.
 

A megállapodásukból kiderült, hogy azon voltak, hogy a reptiliánokkal párhuzamosan létrehozzanak egy űrflottát, ami kint működik a galaxisban és a reptiliánokkal közösen részt vesz bolygók leigázásában és a bolygókon élők rabszolgaságba döntésében. De amit már akkorra véghezvittek, az nagyon különös volt.
 

Ott voltak ezek a Ufo-k, a különböző típusú meghajtórendszerekkel - amik hihetetlenek voltak – és lézerfegyverrendszerekkel, amik szintúgy hihetetlenek voltak. Ezek mindenfelé ott voltak az országban, Németországban és a megszállt területeken. Hatalmas kiterjedésű földalatti gyárlétesítményeket használtak a hagyományos hadifelszerelésnek - mint pl tankoknak - és voltak olyan helyszíneik, ahol a haditengerészet hajóit és az ehhez hasonló cuccokat készítették. Legnagyobb része ennek a föld alatt zajlott. Elkezdték kibővíteni ezeket a létesítményeket és az ufo-alakú járműveikből 11 típust gyártani kezdtek.
 

Amikor a haditengerészet emberei visszajöttek és megpróbálták mindezt elmagyarázni nekünk, az admirális azt mondta: "Állj! Lassítsatok. Nem hiszek nektek!" És ez ment jó darabig, és a kapitányok ugyanezt mondták. A haditengerészet emberei rendes fickók voltak, tudták, hogy amikor visszajönnek majd az admirális irodájába, fel fogják tenni nekik ezeket a kérdéseket, és azt is tudták, hogy senki sem fogja elhinni, amit mondanak majd. Szerencsére, az admirálisnak ott volt a gépírója, az admirális szárnysegédje viszont NEM volt jelen – nem is igazán volt felhatalmazása rá, hogy ott legyen. Ott volt egy-két kapitány, az admirális és jómagam. Mi voltunk az egyedüliek, akiknek a haditengerészet visszaérkező emberi átadták ezeket az információkat. Szeretnék itt egy kicsit visszakanyarodni a haditengerészetnél, Rico Botta admirális keze alatt végzett munkámhoz.
 

A beszéltünk a megbízatásomról - nem a munkámról, hanem a megbízatásomról. Mert ez dokumentálva van. A haditengerészeti miniszter James Forrestal írta, aki a hadsereg első számú embere lett.
 

És akkor ő, számos más emberez hasonlóan – beleértve az elnökünket is – sok emberrel beszélgetett. És azután idegösszeomlást kaphatott, így elvitték őt a Washingtoni kórházba, fel a legfelső emeletre és kihajították az ablakon. És ez az ember írta Rico Botta admirális megbízatását, és ebből eredt aztán az én megbízatásom is. Ez volt tehát akkor az információk szintje az USA-ban. Na most, Németországon kívül semelyik másik ország sem tudott a földönkívüliekről. Senki. Ahogy kezdett fellebbenni a fátyol arról, hogy valójában mit is csinál Németország, azt gondoltuk, a háborúnak vége. Pont. El fogják foglalni az egész bolygót és ezt mindössze 5 perc alatt megtehetik. Még egy egész csoportnyi katonát is kiképeztek – egy egész zászlóaljat – akik klónok voltak. Klónoztak egy egész csapatnyi katonát. Kiküldték őket a frontra és ezek hihetetlenül elkezdték ölni az oroszokat. Szóval itt nem csak az anyagi összetevőkről van szó – hanem a fejlett gyógyászati technológiákról, a hosszabb életről is. A mértéke és a kiterjedése annak, ami zajlott hihetetlen volt mindenki számára, aki részt vett a programban. Az SS rájött arra, hogy az emberek hosszabb ideig élhetnek, így aztán a haditengerészet emberei több szakaszban újabb hatalmas programról hoztak haza jelentéseket, majd letették az asztalra Rico Botta admirális elé. És persze, ez végül 24 különböző terjedelmű csomagot eredményezett a hosszabb életről. Ha az északi típusúakról kérdezel, akkor az ő élettartamuk a miénkkel összehasonlítva 1400-2200 év. És ők pontosan úgy néznek ki, mint mi.
 

Később a TRW-nél volt egy tanulmány az élet meghosszabbításáról. És ez a program most ott tart, hogy kevesebb, mint 2 éven belül néhány ember számára elérhető lesz a bolygón. Lényegében úgy működik – tudom, mert részt vettem benne – hogy hat hónapon keresztül beveszel négy "aszpirint", egyszerűen csak bedobod őket. Vagy pedig kapsz négy injekciót. Azonnal elkezdesz változni – minden sokkal kellemesebbé válik. Minden. Az történik veled, hogy a lányok 21, a fiúk 29 éves korukra "visszafiatalodnak". Eltart egy darabig, amíg ez megtörténik, majd jó pár ezer évig megmaradsz ebben az állapotodban. Az agyunknak egyébként kollektíven csak 2,2 %-át használjuk. Mindegy hogy mit mondanak erről nekünk, csupán 2,2 %-t használjuk. Az agyad kapacitása ettől kezdve viszont minimum 400 %-a lesz a normálisnak. Ez pedig lehetővé fogja tenni a számodra, hogy hozzájárulj. Itt dolgozol a vállalatnál, 20 évig rajtad tartják a szemüket, majd ezt követően három évvel később kikerülsz a képből. Szóval, nem túl sokáig tudtál hozzájárulni, igaz? Most viszont 2 000 évig élsz, hozzájárulsz és még szórakozhatsz is 2 000 évig. Nem fogsz öregedni. Abban az állapotodban maradsz. A vezető gyógyszeripari kutató csoportok közül öten is benne vannak ebben - köztük a Scripps, itt San Diego-ban. Több száz másik vállalat van még benne.

Nagyon sok minden van, amit eltüntettek az életünk ránk eső részéből. Abban a helyzetben vagyunk, hogy minden, amit tanítottak nekünk – akár az egyetemeken, akár a gyógyászat vagy a technológia bármelyik területén, még a matematikát is beleértve – csak halandzsázás. Mégis, megengedtük a reptiliánoknak, hogy betegyenek bizonyos dolgokat az elménkbe, és ez lecsökkenti a működési, tanulási képességeinket. Az egész történelmünk – több ezer évre visszamenőleg – irányított. Mostanra ezt már tudjuk. Nem olyasmi, amiről úgy gondoljuk, hogy megtörténhet. Mi ezt mára már TUDJUK. Szóval, ha megnézed az országokat – megnézzük mondjuk a rómaiakat - ha párhuzamosan visszavezeted az eseményeket odáig, a rómaiak elmekontroll alatt álltak. Volt az elit csoportjuk, megvolt a hadseregük, és megvoltak a rabszolgáik. És ma pontosan ugyanez a helyzet. Most kezdünk csak rájönni erre, és meg kell oldanunk ezt a problémát.

* * * * * * * *

Wilcock: Rendben. Nos, ahogy láthattuk ebből a filmbejátszásból, nagyon sűrű információmennyiséget kaptunk az imént. És hihetetlen az egész. Ha már korábban is követted ezt a műsort, akkor bizonyára feltűnt, hogy már ebből a kis részletből is mennyi visszaigazolást kaptunk. Itt van velünk Corey Goode újra, és most át fogjuk beszélni vele mindazt, amit az imént hallottunk.

Először is, Tompkins azzal kezdte, hogy 1942-1946 között a munkája során, összesen kb 1200 alkalommal megbeszéléseken vett részt azzal a 29 kémmel, akik be voltak épülve a náci Németországban. És azt is mondta, hogy ezek a kémek első kézből szereztek információkat a németek titkos űrprogramjáról és arról, hogy a németek nyélbe ütöttek egy alkut a reptiliánokkal. Mit éreztél akkor, amikor ez az ember előlépett és megerősítette a korábbi beszámolóid kulcsfontosságú részleteit?

Corey: Nos, azt kell mondjam nagyon örültem és nagy elégtételt éreztem, különösen annak tükrében, hogy – ahogy azt elmondták nekem – Tompkins-nak fogalma sem volt róla, hogy ki vagyok, és nem csak egyszerűen kiválasztottak engem a tömegből. Mindezek alapján kezdem azt hinni, hogy az ő programjának adataival – vagy legalábbis néhány tőlük származó adattal – töltötték fel azokat a bizonyos okostömböket. Szóval nagy valószínűséggel én az ő megbeszéléseik végeredményeit olvashattam az okostömbökön.

Amikor azt halljuk, hogy olyasvalakit, mint például James Forrestal minisztert ledobnak egy épület tetejéről a program kezdetén, az megszokott dolognak számít? Rövid élettartammal számolhatnak azok, akik bekerülnek ezekbe a programokba?

Igen, ez attól függ, hogy beállsz-e a sorba, vagy sem. Ha nem állsz be a sorba, akkor attól sem riadnak vissza, hogy kiiktassanak egy elnököt, vagy épp a haditengerészet fejét. Számukra ez a titok sokkal fontosabb az atombombánál is, fontosabb bármely más titoknál, és részükről a megtorlás bármilyen formája indokolt azokon az embereken, akiknek eljár a szájuk, vagy nem állnak be a sorba.

(Szerk – Drábik János „A háttérhatalom, elhallgatott dokumentumok” című művében részletesen írt a Forrestal-ügyről: „Amerika és a világ zsidósága kényszerítette Angliát a háborúba.” Ez az idézet James Forrestal naplójának 122. oldalán olvasható, amely 1951-ben New Yorkban W. Millis kiadásában jelent meg.
...
James Vincent Forrestal 1892-ben született és 1949-ben halt meg, máig vitatott körülmények között. Roosevelt elnök 1940 júniusában nevezte ki az amerikai haditengerészeti miniszter helyettesévé. Négy év múlva ő került ennek a hatóságnak az élére. Forrestal igen eredményesen irányította az Egyesült Államok védelmi minisztériumát 1947 szeptemberétől 1949 márciusáig. Hivatali idején kerültek kommunista kormányok Csehszlovákia és Kína élére, ekkor zajlott le a híres berlini blokád, amikor az amerikai légierő légihíd segítségével élelmezte Nyugat-Berlin lakosságát. Ugyancsak erre az időszakra esik Izrael állam kikiáltása Palesztinában, és ekkor indultak be a tárgyalások a NATO létrehozására. Forrestalnak nehéz körülmények között kellett helyt állnia, mivel Truman elnök jelentősen csökkentette a hadügyi kiadásokat. Ugyanakkor egyre fenyegetőbbé vált a Szovjetunió magatartása. Kelet-Európa kommunista uralom alá helyezése, valamint a kommunista előretörés Görögországban, Olaszországban és Franciaországban egyre fenyegetőbbé vált. Küszöbön álló a szárazföldi Kínában a kommunista kormány hatalomátvétele. A koreai félszigeten is háború dúlt, és mindez rendkívüli feladatok elé állította Forrestalt.

Az amerikai védelmi miniszter 1949. március 28-án lemondott, öt napra rá „idegösszeomlással” a haditengerészet Bethesda kórházában vitték. A hivatalos diagnózis szerint idegkimerültséget és depressziót állapítottak meg. Forrestal állapota hamarosan javult, ennek ellenére 1949. május 22-én holtan találták a kórház harmadik szintjén lévő kiálló épületrész tetején, amely közvetlenül a 16. emeleten lévő betegszobája alatt feküdt. A hivatalos vizsgálat szerint, amely csak októberben fejeződött be, Forrestal kiesett a szobája ablakából. Arról egy szó sincs, hogy mi okozta a kiesést, és hogy miért volt fürdőköpeny öv a nyaka köré tekerve. A jelentések arról szóltak, hogy akarata ellenére tartották a kórházban, s hogy paranoiás tüneteket észleltek nála. A tisztázatlan körülmények számos összeesküvési verzióhoz szolgáltattak alapot.

Kezdettől fogva kétségek merültek fel aziránt, hogy Forrestal öngyilkosságot követett volna el. Ezt csak táplálta, hogy a haditengerészet nem tette közzé vizsgálati eredményeit. 2004-ben publikálták a haditengerészet újabb jelentését, amelyet Morton D. Willcutts tengernagy, a haditengerészet orvosi központjának vezetője, készített.

Forrestal ágyában találtak egy törött poharat, amiről korábban nem tettek említést. Híresztelések terjedtek el arról, hogy Forrestalt szovjet ügynökök gyilkolhatták meg. Ezt a gyanút Joseph McCarthy szenátor is osztotta. Még azt is híresztelték, hogy a kormányzat hallgattatta el, mert túl sokat tudott az akkor már észlelt UFO-jelenségekről. Forrestal maga mindvégig kitartott amellett, hogy célkeresztbe került, állandó megfigyelés alatt állt és olyan személyek, akiket ő cionista hírszerzőknek nevezett, lehallgatták beszélgetéseit. Arnold A. Rogow, a New York-i City of College tanára, számos tudományos könyv szerzője, írja James Forrestal, A Study of Personality, Politics and Policy (Tanulmány a személyiségről, a politikáról és az államvezetésről) című, 1963-ban megjelent munkájának 181. oldalán, hogy: „Forrestal hivatali idejének utolsó hónapjaiban meg volt győződve arról, hogy cionista ügynökök éjjel-nappal megfigyelés alatt tartják. Amikor 1949. márciusában lemondott védelmi miniszteri beosztásáról, hangoztatta, hogy lemondása nem volt független attól a hatalmas nyomástól, amit az amerikai zsidó szervezetek gyakoroltak rá.”
Rogow lábjegyzetben még a következőket fűzi ehhez: „Miközben ezek a vélekedések azt a tényt tükrözik, hogy Forrestal 1949 márciusában már nagyon beteg ember volt, ugyanakkor teljes mértékben lehetséges, hogy cionista ügynökök árnyékként követték 1947-ben és 1948-ban. Egy közeli munkatársa ebből az időből emlékszik arra, hogy a palesztinai feszültség tetőpontján az ő hivatali limuzinját is nyomon követte az egyik alkalommal hivataltól hivatalig egy kék Sedan, amelyben ketten ültek. Amikor értesítette a rendőrséget és a Sedant feltartóztatták, kiderült, hogy az egyik cionista szervezet által felfogadott két fényképész tartózkodott benne. A rendőrségnek elmondták: abban bíztak, hogy a limuzinban utazó személy felkeres egy arab nagykövetséget, és így bizonyítani tudják, hogy ez a személy szoros kapcsolatot tart arab diplomatákkal.”
Forrestal ellen sajtóhadjárat is folyt, amelyet a befolyásos újság- és vezércikkíró Drew Pearson vezetett. A kampány célja az volt, hogy bebizonyítsák a védelmi miniszterről: paranoiás. Ezt a pszichiátriai tünetegyüttest azonban soha nem említették a Forrestalról készített pszichiátriai diagnózisokban. Ahhoz, hogy pontosabb képet alkothassunk Forrestal naplójáról, röviden összefoglaljuk, hogy mit tartalmaz. A naplófeljegyzések öt évet ívelnek át, 1944 márciusától 1949 márciusáig, és 2813 oldalt tesznek ki. Számos beszúrás és betét egészíti ki őket. A betétek általában gépelt szövegek. A napló eredetileg 15 - laza lapokból összefűzött - kötetből állt. A feljegyzések nem tartalmaznak olyan utólag készült reflexiókat, amelyek megszokottak az ilyen jellegű krónikáknál. Ehelyett lediktált címszavakhoz kapcsolódnak, rendszerint összefoglalják egy találkozónak vagy hivatalos eszmecserének a lényeges pontjait, továbbá dokumentálják, hogy Forrestal mit tartott lényegesnek, az utókor számára megőrzendőnek. Forrestal tömören összefoglal számos elgondolást, nézetet, amelyek a kormányüléseken, a legfelső katonai tanácskozásokon, s a nemzetbiztonsági tanács ülésein az Egyesült Államok számára fontos bel- és külpolitikai kérdésekről elhangzottak.

E kérdésekhez tartozott az atomenergia, az amerikai katonai erő egyesítése és a fegyvernemek közötti rivalizálás megszüntetése, továbbá a háború utáni katonai kiadások elosztása, valamint az egész hadiipar hosszútávú fenntartásának a kérdése. Fontos szerepet játszott ekkor, hogy Amerika milyen politikai irányvonalat kövessen a polgárháborús Kínával, és az egyre ellenségesebb magatartást tanúsító Szovjetunióval szemben. Kiemelkedően fontos volt a Nyugat-Európához fűződő kapcsolat és a vesztegzár alatt álló Berlin sorsa. A legfontosabb talán mégis Palesztina jövője volt. Az egész palesztinai problematikát Forrestal megpróbálta politikamentessé tenni, de ez nem sikerült neki.”

Tompkins azt is elmondta, hogy Rico Botta admirális szárnysegédje nem is rendelkezett hozzáféréssel ezekhez az információkhoz. Ez néhányaknak talán kicsit furcsán hangozhat. Tapasztalataid alapján előfordult ilyenre precedens?

Ilyesmiknek állandó jelleggel tanúja voltam. Elmentél egy megbeszélésre, de előtte tartottak egy előzetes eligazítást. Ezt követően 5-10 ember felállt és kiment a szobából... mivelhogy nem volt meg a kellő hozzáférési jogosultságuk az információ többi részéhez. Ilyenek nagyon sokszor előfordultak.

Azt is elmondta, hogy Rico Botta folyamatosan hülyeségnek tartotta azokat a beszámolókat, amikkel a kémek előálltak, mert annyira fantasztikusnak, annyira nehezen hihetőnek hangzottak. Továbbá azt is mondta, hogy a németek voltak az egyetlenek, az egyetlen ország abban az időben, akik valóban tudtak a földönkívüliekről. Te is találkoztál azzal, hogy az emberek nehezen dolgozzák fel, amikor először találkoznak ezekkel az információkkal? És ezek a reakciók állandó kísérőelemei ennek a folyamatnak?

Oh, igen, abszolút. Én ugyanezt éreztem, amikor előálltam és elkezdtem beszélni arról, hogy miután 20 évet szolgáltam az űrprogramban, 20 évvel visszafiatalítottak. Az állításaim egyszerűen túl hihetetlenek voltak ahhoz, hogy az emberek szórakoztatónak véljék.

Az előbb látott bejátszásban Tompkins ugyancsak említést tesz az északi típusúakról. Ha elolvasod a könyvét, akkor abban leírja, hogy később intenzív találkozásai voltak északi típusú földönkívüliekkel és erről fogunk is majd beszélni az interjú későbbi részében. Számodra is érdekesnek tűnt, hogy a dolognak ezt az aspektusát is megemlítette?

Igen, mert - ahogy állította is - a németek együttműködtek és kooperáltak a reptiliánokkal. Ugyanakkor északi típusú csoportok is érintve voltak, és a német űrprogram más elemei más csoportokkal álltak kapcsolatban.

Ugyancsak említette, hogy a németek segítséget kaptak... Ő úgy hívta őket, hogy reptiliánok, nem mondta ki azt, hogy drákonidák, úgyhogy használjuk most mi is ezt a kifejezést. Szóval a németek a reptiliánok segítségével felállítottak egy hadsereget az űrben, aminek nem egyszerűen csak az volt a célja, hogy meghódítsa a Földet, hanem hogy a náci Németország anyagi és személyi állományával létrehozzon egy interplanetáris, csillagközi hódító hadsereget. Milyen érzés neked ezt hallani?

Hát, sokkoló, különösen annak fényében, hogy Tompkins nem tudott semmit az én beszámolóimról, és arról, hogy már egy ideje beszéltem a Sötét Flotta létrejöttéről. Pontosan leírta, hogy hogyan jött ez létre valójában, leírta a csoport eredetét. Főként a Naprendszer külső területein munkálkodnak, együttműködnek a reptiliánokkal a területeik védelmében és újabb területek meghódításában. Ezzel vannak megbízva.
Nagyon nehéz lehet megérteni - legalábbis számomra - hogy földi emberek mi a francért akarnak meghódítani más világokat, ha egyáltalán még a létezésükre is csak csupán néhány éve jöttek rá. Gondolod, hogy a drákonidák egyszerűen csak rábeszélték őket erre? Mondjuk a megállapodásuk részeként, és hogy ezért cserébe technológiákat kapjanak?

Ez része volt a megállapodásuknak.

Merthogy miért érdekelték volna más bolygók a németeket? Hiszen semmit sem tudtak róluk. Semmiféle háttértudásuk nem volt ezekről.

Hát, ha az 1930-as, 1940-es évekre jellemző tudatossággal rendelkezel és ezen a módon szemléled a világot, és elmondják neked, hogy ezek a dolgok márpedig odakint vannak, akkor ez a nézőpontod talán megváltozik. Mohón vágyakozni kezdesz arra, hogy kijuthass oda és láthasd ezeket a dolgokat. És ha már eleve hódító mentalitással bírsz, és ezt minél inkább előtérbe tolod, az csak annál jobban fogja szolgálni a reptiliánokat és az ő céljaikat.

Tompkins azt is mondta, hogy az északi típusúak 1400-2200 évig is eléldegélnek. Ez 10-szer, talán 20-szor több az átlagos emberi élettartamnál. Néhány ember számára talán nehéz lehet elhinni ezt. Találkoztál olyan információkkal, amelyek megerősíthetik ezt az állítást?

Igen. Itt egy matuzsálem életkorának kétszereséről vagy háromszorosáról beszélünk. Úgyhogy igen, ez eléggé általánosnak mondható odakint a kozmoszban. Ha egyszer elérnek egy bizonyos technológiai fejlettséget... az emberi testet rendkívül könnyen lehet manipulálni, meggyógyítani. Szóval ezeknek a földönkívülieknek a teste, feltételezem, hogy nagyon hasonló a miénkhez. Képesek utazni az űrben és minden bizonnyal tanulmányozták saját magukat illetve a génállományukat és rájöttek arra, hogy hogyan lehet manipulálni azt.

Egy másik dolog, ami az embereket vitára késztetheti és problémát okozhat számukra elhinni, Tompkins beszámolójának azon része, amiben elmondja, hogy a németek lényegében katonákat klónoztak és ezeket a klónokat ütközetekben is bevetették a II. Világháború során. Mit válaszolsz erre a felvetésre?

Nos, ez új dolog számomra, legalábbis a dolognak ezen része. Arról azonban tudok, hogy később folyt klónozás, amikről olvastam is, hogy a németek végezték, majd aztán az amerikaiak is elkezdték ezt művelni a földalatti bázisaikon az ún. NBC (Szerk - nukleáris, biológiai és kémiai), vagy biológiai fegyverekkel foglalkozó létesítményeikben. Dolgoztak ezen és nagyon sok klónozást végeztek.

A földalatti létesítményekről szólva, azt állította, hogy a németek ilyenekben építették a repülő korongjaikat és azt is mondta, hogy számos különböző prototípusuk létezett, amelyek közül valamelyik több mint 150 méter széles volt. Ez megegyezik azzal, amit te is hallottál?

A hajó gyártására szolgáló helyiségeket kérdezed? Ahol a korai űrhajókat kezdték el építeni? Ezeket ugyanúgy építették – a föld alatt... tájékoztatást kaptam erről. Hatalmas földalatti barlangokban gyártották őket, alkatrészenként, majd összeszerelték és elrepültek velük az űrbe.

És az, hogy 150 m széles volt, az megegyezik azzal, amit hallottál?

Oh, sokkal szélesebb volt.

Oké. És mi van azzal a krómacélból épült járművel, amit említett?

Hallottam erről. A hajó hihetetlenül sűrű és nehéz volt, mert a megépítése során az akkori időszak anyagfizikájából indultak ki. De aztán az anyagfizika fejlődött és 20 év múlva már a járműveik is nagyon hasonlóak lettek a földönkívüliek járműveihez, amit már egy kézzel fel tudtál emelni és hintáztathattad. Nem hiszem, hogy ez akkoriban már megvolt nekik, de aztán elég sokat fejlődtek az anyagfizika terén és könnyebbé tették az egész szerkezetet. De valójában, hogyha torziós vagy gravitációt megszüntető technológiával rendelkeztél, a súly egyáltalán nem számított. A jármű nyomhatott akár 1000 tonnát is, onnantól kezdve ez már nem számított.

Azt is mondta, amivel megint csak néhány embernek, főleg a szkeptikus beállítottságúaknak gondjaik adódhatnak... Azt mondta, hogy két éven belül egy életmeghosszabbító rendszer lesz néhány ember számára elérhetővé téve, aminek során hat hónapon keresztül be kell venned négy pirulát vagy kapsz négy injekciót. És mondott még néhány eléggé felháborító dolgot. Azt mondta, hogy 400%-al megemelkedik az IQ-d és életkorodat visszatekerik 29 éves korodra és aztán úgy maradsz vagy 2000 évig, és minden sokkal jobb lesz, jobban fogod érezni magad. Az életed egyszerűen meghosszabbodik. Van-e tudomásod ilyen technológia létezéséről?

Igen és ahogy már korábban elmondtam, ilyen technológiák bizonyos formáját alkalmazták rajtam a 20 éves szolgálatom végén, amikor visszafiatalítottak egészen 16-17 éves koromig.

De nem maradtál meg 17 évesnek?

Nem.

És nyilvánvalóan nem fogsz 2000 évig sem élni?

Nem. De ez sokkal inkább arról szól, hogy fenntartsanak bizonyos dolgokat... Ha én mondjuk viszonylag rendszeresen kapnék ilyen kezeléseket, akkor valószínűleg velem is ez történne. És ez az egyik dolog, amiről ezek a programok szólnak. Azt akarják, hogy az embereik megbízzanak a programok működtetőiben, és hogy visszajöjjenek a további injekciókért, pirulákért, stb.

Az egyik dolog, ami igazán aggaszt engem – és ezt most szeretném kamera előtt is elmondani, mert úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos - hogy az űrprogramban szolgáló bennfentesem, Jacob, elmondta, hogy a Cabal meg fogja próbálni rávenni az emberiséget arra, hogy az életüket meghosszabbító injekciókat fogadjanak el. Azt mondta nekem, hogy ezekben nanitok lesznek, és ezek segítségével fognak minket megfertőzni a mesterséges intelligenciával.

Nagy valószínűséggel ez is a forgatókönyvek egyike... Ezek a fickók, akik ezen elképzelések mögött állnak, nem igazán jószívű emberek... Ha 80 évig titokban tartották ezt a technológiát, akkor most miért akarnának hirtelen jóindulatúak lenni és odaadni az emberiségnek az életmeghosszabbításra szolgáló technológiát? Mindig van valami gyanús ezekben az emberekben, szóval valószínűleg valamiféle trójai falónak használnák ezeket a vakcinákat, akárcsak az összes többi, az emberek által jelenleg is használt vakcinát.

Van-e tudomásod olyan módszerről, amiben nincsenek nanitok és a mesterséges intelligencia sincs benne?

Igen, rajtam nyilvánvalóan nanitok nélkül is működött. Azt hiszem, ahhoz, hogy engem ilyen gyorsan a kívánt életkorra hozzanak vissza, kicsit másféle módszert alkalmaztak. Én nem pirulákat vettem be, hanem intravénásan csinálták. De a gyógyászati alkalmazásának csupán a szolgálatom végén voltam szemtanúja. Ezt követően kikerültem a programból és a többi kimaradt. Az a tény, hogy Tompkins a telomerek manipulációjáról beszél és olyan gyógyászati fejlesztésekről, amik segítenek meghosszabbítani az emberek életét, elég pontos részleteknek tűnnek, amikkel én nem rendelkeztem korábban.

Hadd kérdezzek meg valamit. Létezhet olyan módszer, amivel – hogy ha kikerül ez a technológia – le tudjuk tesztelni, hogy vannak-e benne nanitok? Vagy ki tudnánk-e valahogyan ütni elektromossággal, hogyha vannak is benne nanitok, akkor azok ne tudjanak működni?

Igen. Mindkét módszer létezik. A nanitok jelenlétét le tudják tesztelni, így nem kell aggódni miattuk. Fogják a mintákat és megcsapják elektromos árammal. Egészen addig működhet ez, amíg az elektromosság meg nem változtat valamit a kémiai anyagban.

Oké. Tehát nem kell feltétlenül mindjárt xenofób módon viszonyulnunk ehhez. Ha van olyan technológia, ami jóindulatú, és ami a jófiúktól származik, akkor használhatjuk őket, de be kell iktatnunk bizonyos óvintézkedéseket illetve biztosítékokat.

Így van. És amíg a halandóságom majdnem bizonyosnak tekinthető, addig valószínűleg hátradőlnék és hagynám, hogy először mások próbálják ki.

Rendben. Most pedig meg fogunk mutatni egy újabb filmrészletet, amiben további érdekes részletek derülnek ki Tompkins beszámolójából Maria Orsic-ról és az északi típusú vonatkozásokról. Nézzük meg most ezt.


MARIA ORSIC ÉS AZ UFO-K


Tompkins: Itt volt ez a fiatal lány, északi típusú lány, Németországon kívül. 
 

Néhányan beszéltek vele és azt mondták neki: "mostantól egy új programba kerülsz. Rengeteg támogatást kapsz majd abban a programban." Az hiszem nyolc másik lány is volt vele.
 

Telepatikus úton folyamatosan beszéltek hozzájuk és azt mondták nekik, hogy menjenek és tervezzenek űrhajókat.
 

Valójában a kis szőke építette ezeket. És végül két lány közülük átkerült az 51-es körzetbe. De a németek felfedezték ezt a szőke lányt, kezelésbe vették, leállítottak mindent és elértek arra a pontra, amikor az SS-nek volt valamiféle programja, ami irányítása alá vonta az eredeti csoportot.
 

Számos alkalommal működtek együtt, de Hitler megengedte nekik, hogy a SS programjától teljesen függetlenül, önállóan működjenek – az egész fejlesztés függetlenül mehetett. Vagyis Németországban két szálon futottak a fejlesztések. A lányok nem akarták, hogy a járműveiket a repülésen kívül bármi másra is használják. Attól féltek, hogy valaki ráteszi a kezét az űrhajókra és katonai célokra használja majd, ami végső soron mégis csak megtörtént. De a lányok végül az Antarktiszra kerültek, egy hatalmas létesítménybe. Tulajdonképpen a reptiliánoknak három hatalmas barlangjuk volt. Megengedték a németeknek, hogy használják a két kisebbet, de amikor kisebb méretűekről beszélünk, akkorákra kell gondolnunk, mint Kalifornia.
 

Szóval városok vannak a földönkívüliek mindkét barlangjában és bármit legyártanak ott, amire csak szükség lehet egy bolygón. Így aztán Hitler csoportja is ugyanezt tette. Négy évvel a háború vége előtt, eldöntötték, hogy a háborút valószínűleg el fogják veszíteni, de ha még meg is nyernék, akkor is el kell majd menniük arról a területről (Németországból), mert a Szövetségesek földig fognak bombázni mindent és nem marad majd ott semmi a számukra. Így aztán eldöntötték, hogy mindent leköltöztetnek az Antarktiszra. Byrd admirálisék... lementek oda, és azt gondolták, hogy egy hét alatt kipucolják az egészet. A haditengerészet összes részlegének legjobb embereit küldték oda – a legjobb repülőket, a legjobb hajókat, a legjobb fegyvereket, mindent.
 

És öt héttel később a dolgok nem néztek ki túl biztatóan... Amikor leértek, eldöntötték, hogy az egyik csapást az Antarktisz nyugati oldaláról, a másikat pedig az ellenkező oldaláról fogják indítani, és így haladnak majd tovább a kontinens közepe felé. És még mielőtt mindenki odaért volna – és itt most 4 motoros hidroplánokról, hajókról, csatahajókról, rombolókról és tengeralattjárókról beszélek. Mielőtt odaértek volna, ezek a nagyméretű – néhányuk 30 méter átmérőjű - repülő csészealjak feljöttek, kiemelkedtek az óceánból és leszedtek mindent. Van néhány félrevezető információ néhány ilyen német uforól készült fénykép dokumentációjában. Néhány fényképen tisztán kivehető rajtuk a kereszt.


Ami részben téves az erről keringő információkban az az, hogy nem mindegyik jármű tartozott a németekhez azok közül, amelyek előbújtak az óceán alól. Hanem a mellettük lévő hatalmas barlangokból jelöletlen ufok és jelöletlen szivar alakú hajók jöttek fel. Így ez a támadás a németek közös vállalkozása volt az ott élő földönkívüliekkel, akik ott működtek és ott gyártották a járműveiket, amikkel a Holdra, a Marsra, meg a többi más helyre mentek.
 

Végső soron azt a háborút elvesztettük.

* * * * * * * *

Wilcock: Oké. Amikor Tompkins szóba hozta Maria Orsic-ot, azt mondta: északi típusú. A te megértésed szerint Maria Orsic lényegében északi típusú földönkívüli volt és nem itt a Földön született?

Corey: Nem, az én megértésem szerint ő csak kapcsolatba lépett több csoporttal is, és ezen csoportok közül az egyik északi típusúak voltak. Ő csak egy csatorna volt az északi típusúaknak, akivel kapcsolatba léptek.

Vagyis lehet, hogy kinézetre ugyan hasonlított rájuk, de valójában itt született.

Igen. És a csoportjának minden tagja nagyon szép volt. Ha elmennének mellettünk az utcán, az emberek megfordulnának utánuk. Nagyon hosszú hajuk volt.

Más forrásokból azt hallottam Maria Orsic-ról, hogy munkálkodását automatikus írással kezdte és ezek az irományok sumér nyelven íródtak. Összesen három ember volt akkor a Földön, aki el tudta ezeket olvasni, a németek pedig begyűjtötték ezeket az embereket, hogy aztán ők megerősítsék, hogy ez valóban pontos sumér írás.

És az a forrás, aki a kommunikációjuk során az automatikus írásban vezette őt, ugyanaz a forrás irányította őt abban, hogy vázlatokat készítsen és hogy ehhez segítségképpen bizonyos ősi dokumentumok után kutasson... adtak neki tehát  egy kis kezdőlökést a fejlesztéshez.

Azt hiszem az a rész is nagyon érdekes, miszerint Maria csapata csakis repülésre akarta használni ezeket a járműveket. Nem akarták, hogy katonai célú alkalmazásra kerüljenek. Mindez azt sugallja nekem, hogy bárki is segített nekik, az valószínűleg nem a drákonidák közül való volt, hanem inkább valamilyen pozitív csoport, akik ún. északi típusúak voltak.

Így van.

Mit érzel ezzel kapcsolatban?

Nos, általában ez szokott történni. Ha egy negatív földönkívüli csoport vagy entitás kapcsolatba lép egy bizonyos csoport vezetőjével, akkor nagyon gyakran - akár ahogy Maria Orsic-on keresztül tették, akár közvetlen szemtől szemben való találkozás formájában - a jóindulatú csoport jön és figyelmezteti őket, és megpróbál átadni nekik egy „hippi szeretet és béke” jellegű üzenetet. Vagyis hogy szereljék le az összes nukleáris fegyvert és cserébe technológiát kapnak majd – életmeghosszabbítást, utazást a kozmoszban, meg ilyeneket. És a katonai fejesek egyszerűen nem tudják ezt elfogadni.

Tompkins a könyvében leírja, hogy egy csomó ember volt az 1800-as évek végén, akik egymástól függetlenül telepatikus kapcsolatot létesítettek és mindannyian kaptak űrprogram elindítására vonatkozó üzeneteket. Gondolod, hogy ezek a jószándékú lények tudták, hogy ugyan az űrprogramot kooptálják majd a negatív szándékúak, de ugyanakkor elég bölcsek voltak ahhoz is, hogy lássák, szükségünk lesz erre akkor, arra az időre, amelyben most vagyunk, hogy aztán végső soron eszközként tudjuk ezt majd felhasználni ahhoz, hogy legyőzzük a drákonidákat és segítsünk beindítani a Felemelkedést és az Aranykort?

Abból, amit én olvastam, úgy tűnik, hogy egyensúlyba akarták hozni a helyzetet. Megkaptuk ezeket a fejlett háborús fegyvereket és interakcióba kerültünk a negatív erőkkel, akik azt akarták, hogy menjünk ki az űrbe és foglaljunk el más bolygórendszereket. Így azzal, hogy a „jófiúk” bejöttek, technológiát ajánlottak és egy sokkal jószándékúbb üzenetet adtak át arról, hogy hogyan használjuk ezt a technológiát, így próbáltak ellenlépéseket tenni. Mert maga a technológia nem különbözött hihetetlen mértékben attól, amit a németek kaptak a reptiliánoktól.

Milyen érzés számodra, egy kiszivárogtató számára, aki az életét kockáztatja... Mindenféle problémával küzdesz, mindenféle nehézségekkel és sorcsapásokkal és az emberek azt mondják rád, hogy sarlatán vagy, hogy hazug vagy, hamis próféta vagy, stb. Milyen érzés számodra most azt látni, hogy William Tompkins megerősítette a Magasugrás Hadműveletről szóló információkat?

Nagy elégtétel a számomra és ugyanakkor kicsit sokkoló is, mert kezdem azt hinni, hogy az ő – 1942 körül – lezajlott megbeszéléseiken elhangzottak kerültek fel aztán azokra az adatbázisokra, amiket én olvastam az okostömbökön, jó harminc évvel ezelőtt.

Igen, merthogy azt mondta, hogy egy gyorsíró is volt ott, aki legépelt mindent, amit ez a 29 beépített kém mondott az 1200 megbeszélés alkalmával. És ezek csak azok voltak, amiket Tompkins személyesen felügyelt.

Igen, és láttunk öreg betűszedéssel íródott dokumentumokat is.

Tehát lényegében az eredetileg begépelt dokumentumokat láttátok?

Igen, igen. Voltak benne szerkesztések, de nagyon kevés.

És amikor azt mondja, hogy jelöletlen űrhajók is voltak a német hajók mellett és ezek között voltak szivar alakúak is?

Ez teljesen új információ a számomra. Ezt még nem hallottam. De nem lennék meglepődve, mert a németek szövetségben álltak a reptiliánokkal és az amerikaiak olyan területre merészkedtek, amely főleg a reptiliánok ellenőrzése alatt állt, így aztán persze feljöttek ők is és segítettek az új szövetségesüknek.

A másik dolog, amit abszolút sokkolónak találok, amikor azt mondja, hogy a hatalmas kiterjedésű drákonida területek mellett elhelyezkedő két maradék területet átadtak a németeknek az Antarktisz jege alatt. Merthogy a drákonidák három hatalmas területtel rendelkeztek ott. Na most, még mielőtt bármit tudtunk volna Tompkinsról, te már tőle függetlenül elmondtad korábban, hogy két nagyobb terület volt az Antarktisz jege alatt és volt még néhány kisebb terület is.

Aha.

Milyen érzés újra ilyen precíz egyezőségekkel találkozni a beszámolójában?

Nagyon szeretnék többet tudni erről. Én készen állok rá, hogy még többet halljak Tompkinstól és néhány más kiszivárogtatótól, akikről azt hallani, hogy hamarosan előállnak majd. Szóval nagyon izgalmas az egész, de többet kell hallanunk tőlük. Úgyhogy ez nagyszerű.

Coreytól függetlenül hallhattunk tehát egy beszámolót, amiben megerősítik a Magasugrás Hadműveletre vonatkozó információkat. Minden, amit korábban elmondtál, nagyon egybehangzónak tűnik azzal, miszerint Byrd admirális lement oda egy hatalmas hadsereggel és úgy tűnik, hogy a drákonidák és a németek keményen odacsaptak nekik. Súlyos sérüléseket szenvedtek és végül haza kellett sántikálniuk.

Igen, teljesen megbénították őket.

Úgyhogy ez valóban nagyban megegyezik azokkal a dokumentumokkal, amiket te láttál.

Igen és azt gondolom, hogy azokban azt olvashattam, amiről Tompkins és a csoportja jelentéseket írt.

Szerintem fontos lehet megérteni a nézők számára, hogy nem hozhatok elő csak úgy olyan fickókat, akiket ismerek, de vannak mások is, akik ugyanazt mondják, mint te, mint amit Tompkins, és mások. És amikor több különböző forrásunk van, akik ugyanazt mondják, akkor ott lesz egyfajta igazság. Akkor már lesz egyfajta bizonyítékod. Még nem mindent elsöprő – mint ahogy az emberek szeretnék - de mindig egyre közelebb és közelebb kerülünk.

Nagyon sok szkeptikus még akkor sem hinne ebben, ha egy űrhajó éppen előttük szállna le.

Ok. A mai adás nagyon érdekes volt. Egészen eddig az emberek azt mondták: "Oh, Corey, úgysem tudod alátámasztani az állításaidat." Nos, amit ma láttunk az egy fordulópont lehet ebben és mindenkit bátorítanék, hogy beszéljenek erről mindenkinek, akit csak ismernek, mert nagyon sok ember, aki elsőre nem vette komolyan az egészet, talán most ad egy második esélyt ennek. Szükségünk van az emberek segítségére. Szükség van arra, hogy annyi ember próbálja képezni magát erről, amennyi csak lehetséges. Ahogy Corey is mondta, alapvető fontosságú az emberiség jövője szempontjából, hogy nem viselkedhetünk úgy, mint a struccok. Tudnunk kell arról, hogy mi történik valójában.



1 megjegyzés:

  1. Igen, elhiszem, hogy neki bizonyosságot ad, hogy már sokadik forrásból hallja ugyanazt egy kicsit más szemszögből. Meg vannak kérdései amiket nem publikálnak, hogy meggyőződjön róla nem csak a műsort tanulta be A-tól Z-ig valaki, hanem tényleg ott volt. Így neki már bizonyosság, de számunkra? Nekünk nem, mert nem beszéltünk azokkal az emberekkel, muszáj rá hagyatkozni, de neki meg sajnos érdeke ezt mondani ha akar még egy évadot a műsorból.

    VálaszTörlés