2019. január 1., kedd

Kozmikus Közzététel – XII/24.

VÍZALATTI MŰVELETEK – A katonaság műholdjainak segítségével működő portálokat fedezett fel az óceánok mélyén. Emery Smith ma azokról a vízalatti bázisokról fog beszámolni, amelyeket a hadsereg a katonai-ipari komplexum vállalataival karöltve ezen területekre épített fel, hogy megfigyelje a portálokon ki-be közlekedő földönkívüli hajók forgalmát.


Noory: Köszöntelek, ez itt a Kozmikus Közzététel. A műsorvezető, George Noory vagyok és itt vagyok Emery Smith-szel. Mi van akkor, ha létezik egy 51-es körzethez hasonló valami a víz alatt? Ma vízalatti bázisokról és technológiákról fogunk beszélgetni Emery Smith-szel. Ez egy bámulatos téma, Emery.

Emery: Igen, ez egy jó téma, George. Köszönöm, hogy itt lehetek.


Noory: Emery, beszélj nekünk egy kicsit ezekről az ősi földalatti bázisokról. Mit tudunk ezekről?

Emery: Nos, vannak ősi bázisok, amik messze régebb óta vannak itt, mint mi. Úgy próbálom magyarázni az embereknek, hogy megértsék ezt a koncepciót, hogy én Albuquerque-ben élek és sokszor másztam hegyet és leleteket gyűjtöttem a Sandia-hegységben 3300 méterrel a tengerszint felett. Ezeken a kőzeteken trilobiták és tengeri moszatok találhatók. Szóval azt mondom, hogy egyszer valaha ez VÍZ ALATT volt, most viszont 3300 méterrel van a tengerszint felett. De fordítsuk meg ezt. Menjünk le a legmélyebb helyre, a Mariana-árokba és próbáljuk meg elképzelni azt, hogy talán egyszer, nagyon régen, milliárd évekkel ezelőtt az talán szárazon volt és civilizációk éltek ezeken a mélyen fekvő helyeken. És valamilyen okból kifolyólag bámulatos mennyiségű energiával rendelkeztek ott. Mint például a Bimini fal, Kuba nyugati partjaitól távol, ahol egy földalatti Atlantisz található, ahol olyan piramisok vannak, amik nagyobbak, mint a Gízai piramis. És aztán Japán partjainál szintén találtak más leleteket és romokat.


Tehát nyilvánvaló, hogy amikor a vízszint még nem volt ilyen magas, civilizációk éltek mindenfelé a bolygón és azt akarom, hogy az emberek megértsék, hogy talán ezért lehetett az, hogy ezeket Ley-vonalakra és energetikai területekre építették valamilyen okból kifolyólag. Van tehát valamilyen összefüggés, hogy miért történt ez és miért található sok portál a víz alatt, ezeken a területeken is. Szóval a kormányok és a hadsereg és tudományos alapítványok és más vállalatok titokban összejöttek és elkezdték kiépíteni ezeket a víz alatti létesítményeket, földalatti bázisokat ezen területek MELLETT. Vagyis kutatni tudják ezeket a megfelelő technológiával, sokkal fejlettebb technológiával, mint amikkel mi rendelkezünk itt jelenleg és adatokat gyűjtenek, leleteket gyűjtenek és mérnökileg visszafejtenek különböző dolgokat. Ez azt jelenti, hogy jelenleg víz alatti bázisaid vannak ősi szent helyek közelében mindenfelé a bolygón. És egyre többet és többet építenek belőlük. Több különböző módon építik meg ezeket. Az egyik módszer erre... tudod, hogy hogyan építik az űrállomásokat, moduláris elemekből. Ugyanez történik itt is. Leküldik ezeket a nagyon erősen túlnyomásos kabinokat, egymáshoz rögzítik őket robotokkal és hasonlókkal és létrehozzák ezt a hatalmas létesítményt. Továbbá alagutakat is ásnak, hogy kialakítsák az egyik tényleges bázist, ami nincs részekre osztva és nem moduláris. Lényegében lefúrnak a szárazföld területéről a talaj alá az óceánba és onnan jönnek aztán felfelé. Speciális készülékeik vannak, amik létrehozzák ezeket az elektromágneses mezőket – amik, amikor 3000 méterrel a felszín alatt vagy természetesen nagyon-nagyon erőteljesek – és aztán a talajból jönnek fel és alakítják ki ezeket a speciális buborékokat, gömböket és kitisztítanak mindent és visszaszorítják a vizet. És amikor létrehozzák ezt a buborékot, valamilyen módon ráteszik ezt az átlátszó fémet. 180 cm vastag és átlátszó, át tudsz látni rajta és amikor ez a struktúra a helyén van, akkor elkezdik kiépíteni belülről. Ezek a bázisok lehetnek 5-25 hektárnyi átmérőjűek.


Noory: Az ősi időkben mi volt ott előbb: a bázis, vagy a víz?

Emery: A bázis volt ott először és aztán fedte be a víz. A Mariana-árokban van egy hatalmas portál, amit már egy ideje figyelemmel kísérnek. Kiértékelik és teszteket végeznek ott, ahol űrhajók jönnek ki és be a portálon. Nem támadják meg őket, nem csinálnak velük semmit, egyszerűen csak nézik, hogy mi folyik ott. Ez odalent van e másik ősi struktúra mellett. Szóval odatettek egy bázist, ilyen közel, hogy megfigyeljék ezt a portált, továbbá kiépítettek ott egy bázist, hogy több időt tölthessenek a portál elemzésével, a régészeti leletek analizálásával.

Noory: Ezek a bázisok, Emery, főként arra szolgálnak, hogy megfigyeljék a földönkívüli mozgolódást, vagy valami másra?

Emery: Főként arra, hogy megfigyeljék a portált, amin földönkívüliek jönnek ki és be. Aztán találtak leleteket a bolygó azon területeinek közelében, ahol a portálok vannak és ők tudják ezt és olyan ez, mint egy láncreakció. Találnak egy portált és „ó, ez egy új régészeti terület. Gyerünk, építsünk ott egy bázist, hogy megfigyeljük mindezt."

Noory: Miért a víz alatt?

Emery: Először is, ezt a területet a nap 24 órájában megfigyelés alatt kell tartsák. Folyamatosan mérik az elektromágneses mezők fluktuációját. Megpróbálják lemásolni ezt, meg akarják tanulni, hová vezetnek ezek a dolgok és miért van ez itt a vízben. Kijön-e valahol máshol a vízből? Azt hiszem csapatokat állítanak fel, hogy megpróbálják ezt. Beküldtek már drónokat és más dolgokat, de nem működik. Ezek a dolgok ekkor-akkor nyílnak meg, az időzítésnek pontosnak kell lennie, szóval... Ez az, amit nemrégiben hallottam néhány olyasmiről, ami odalent zajlik azon a területen.

Noory: Hány bázis van ezen a bolygón?

Emery: Ó, tucatnyi. Nem tudom, hogy hol helyezkednek el, de nagyon gyakoriak.

Noory: Modernek?

Emery: Az újak nagyon modernek, abszolút. Nem különböznek a földalatti létesítményektől, ahol az emberek akár egy éven keresztül is ott tartózkodhatnak. Szóval felállítják ezeket a nagyon titkos kutatólétesítményeket, hogy információkat gyűjtsenek, hogy videofelvételeket készítsenek és naplószerűen rögzítsék mindezt, továbbá van egy olyan terület, ahonnan a távolból tudják irányítani folyamatosan ezt a víz alatti megfigyelést, ahhoz hasonlóan, mint amikor a mi F-16-osaink minden perceben, minden másodpercben körberepkedik Amerika partjait, hogy megvédjenek bennünket. Ők ugyanezt csinálják odalent, megfigyelik mindezt. Ez egy folyamatosan zajló, nagyon költséges projekt. Szóval ezekhez az átlátszó fém kupolákhoz, amik a tengerfenéken találhatók, csak úgy tudsz odajutni, ha a szárazföldről kezded. Legyen az akár maglev vasút, ami a bázis közelébe visz és letesz téged ott és aztán alulról jössz felfelé. És ekkor a kőzet alatt leszel, az óceán alatt.

Noory: Te jó ég! Több mérföld mélyen.

Emery: Igen, abszolút. És aztán feljössz és még mindig ebben a csőben vagy – minden felszerelés onnan érkezik.

Noory: Hány ember alkotja ezeknek a személyzetét?

Emery: Nem tudom.

Noory: Emery, beosztottak-e téged valamilyen feladatra ilyen vízalatti bázison?

Emery: Voltam néhány ilyen létesítményben, de nem osztottak be feladatra.

Noory: Amikor azt mondod, hogy ott voltál, milyen minőségben tetted?

Emery: Csak azért voltam ott, hogy megvizsgáljak néhány földönkívüli testet. Ez minden.

Noory: Orvosilag.

Emery: Orvosilag.

Noory: És hogyan jutottál le oda? Ezen a csőrendszeren keresztül?

Emery: Igen, a csőrendszeren keresztül. Voltam már előtte a csőrendszerben, dolgoztam Új-Mexikóban rövid ideig különböző földalatti körzetekben. És emlékezz rá, ez nem a föld alatt van, hanem a víz alatt ÉS a föld alatt. De nem tartott sokkal hosszabb ideig Új-Mexikóból eljutnom a Mexikói-öbölbe. És nem tartott sokkal hosszabb ideig Új-Mexikóból eljutnom az Atlanti-óceánhoz, mondjuk így. Nem vett igénybe sok időt és nem tudom megmondani, hogy pontosan milyen gyorsan közlekednek ezek, de nagyon-nagyon-nagyon gyorsan. Sok ember járt ki-be ebbe a létesítménybe és úgy tűnt, hogy nagyon forgalmas hely.

Noory: Mi történne ezekkel az építményekkel egy vízalatti földrengés esetén?

Emery: Először is, azok, amiket az óceánban egy sziklafalra, vagy az óceánfenékre építettek, modulárisak. Nem igazán kapcsolódnak a talajhoz. Szóval elég jól viselik a földrengéseket. Úgy értem, kapcsolódnak a talajhoz, de vannak olyan dolgok, amik képesek körbe mozgatni ezt, mint amikor kikötsz egy csónakot a dokkhoz és rákötöd egy laza kötélre, szóval ehhez hasonlóan működnek. Továbbá ezek az átlátszó fémbuborékok nagyon rugalmasak is, sok mindent kibírnak. Előhozakodtak ezzel az egyik találkozó alkalmával és bárcsak többet tudnék erről az anyagról és határozottan ez egy visszafejtett matéria, amit földönkívüli eszközök révén fejlesztettek ki és terveztek meg.

Noory: Mi olyasmit csinálnak odalent, amit nem tudnak a földfelszín felett csinálni?

Emery: Nos, egyszerűbb nekik távirányítással irányítani a vízalatti drónokat, hogy felmérjék és megfigyelés alatt tartsák ezt a területet, ezt a forró zónát, ahol földönkívüli hajók jönnek be- és ki ezen a portálon.

Noory: Szóval ez mind földönkívüli vonatkozású?

Emery: Határozottan. A legfőbb ok, amiért megépítették ezeket, hogy megfigyeljék mindezt.

Noory: A földönkívüliek tudják-e, hogy mi ott vagyunk és együtt dolgoznak velünk?

Emery: Nem, nincsenek földönkívüliek azokban a létesítményekben, amikről tudomásom van. És nem kommunikálnak a be- és kijövő földönkívüliekkel. Egyszerűen csak olyanok vagyunk ott, mint egy fényképész Afrikában, aki elbújik a bokor mögé és nézi, ahogy az oroszlánok esznek.

Noory: Szóval a földönkívüliek nem mutatnak felénk semmilyen ellenszenvet.

Emery: Nem, nem. Tudomásom szerint nem.

Noory: Ki agyalta ki ezt a tervet? Hogyan kezdődött ez?

Emery: Azért kezdődött, mert a műholdak segítségével valahogy kiszúrták az odalent lévő energiajeleket, és beküldtek néhány drónt és filmre vették, ahogy ezek a hajók ki- és bejönnek a Mariana-árok környékén, nem tudom, hogy pontosan hol. Úgy döntöttek, hogy ez olyasvalami, ami nagyon fontos és amit természetesen tanulmányoznunk kell. Szóval milliárdnyi és ezermilliárdnyi dollárt költöttek arra, hogy letegyék oda ezeket a létesítményeket, hogy megfigyelhessék, mit csinálnak a földönkívüliek és hová mennek és nyomon követték a hajókat az óceánban is. És ezek a hajók nem különböznek azoktól a hajóktól, amiket interdimenzionális utazásokra használnak. Szóval létrehozzák a saját gravitációs mezőjüket, akár a víz alatt is és nagyon-nagyon gyorsan tudnak menni és végrehajtani ezeket a jobb kanyarokat, amikről sok történetet hallhatsz a tengeralattjárók személyzetétől és más katonai...

Noory: Jönnek ki és be.

Emery: Igen, jönnek be és ki a vízből és ezt a katonaság sok éve látja és levideózza.

Noory: Azt mondják, hogy a náci Németországnak szintén voltak víz alatti bázisai. Van erre bármilyen bizonyíték?

Emery: Azt hiszem, voltak ilyenek. Nem tudok túl sok mindent ezeknek a történelméről, de tudom, hogy a németek nagyon jártasak voltak az új technológiák megtanulásában és én hiszem, hogy az elsők között voltak, akik találkoztak földönkívüliekkel és technológiát cseréltek velük vagy lelőttek űrhajókat, amiket mérnökileg visszafejtettek. Szóval erősségük volt a technológia, azt biztos és bámulatos dolgokra voltak képesek vele. Szóval nincs kétségem afelől, hogy mindenfelé voltak ilyen bázisaik.

Noory: Egy adott időben az ott dolgozó emberek milyen sokáig maradnak odalent?

Emery: Nem igazán tudom, én csak egyetlen napig voltam odalent. Én nem voltam feladatra beosztva ott.

Noory: De úgy értem, hogy lent lehetnek akár évekig, vagy csak rövid időszakokra?

Emery: Igen, úgy vannak kialakítva, hogy a végtelenségig ott élhetsz. Úgy értem, saját vízrendszerük van.

Noory: Családok is vannak odalent?

Emery: Nem, nincsenek családok. Mindenkinek feladata van ott és ez egy nagyon küldetés és munka orientált környezet.

Noory: Lehet ezeket katonai célokra is használni?

Emery: Lehet, de nem tudom, hogy mire használnák. Úgy értem, van egy kutatólétesítményed az óceán fenekén. Arra használják, hogy hírszerzési adatokat és információkat gyűjtsenek a terület energiaszignatúráiról. Nem tudom, hogy a katonaság mihez kezdene ezzel. Ez nem egy tengeralatti dokkoló bázis tengeralattjárók számára. Úgy értem, van abból elég. Ott van az a barlangrendszerük San Diego partjainál, ami lemegy egészen Nevadáig. Ezeken átférnek ezek a hatalmas tengeralattjárók, és vannak földalatti létesítmények ezek számára, ez biztos.

Noory: Mi volt a te küldetésed? Miért voltál odalent?

Emery: Valaki „lebetegedett". Nem tudott bejönni aznap, hogy elvégezze a munkát. Valamilyen okból kifolyólag nem tudták átszállítani hozzánk a lényt, így aztán engem küldtek, hogy hozzam magammal a mintákat. Ennyi volt.

Noory: És milyen minták voltak ezek?

Emery: Egy bizonyos típusú aquafari lény izom és szövetmintái.

Noory: És mit árultak el számodra ezek a szövetek?

Emery: Nem voltam tagja a genetikusok csoportjának abban a programban. Én csak technikus voltam.

Noory: Azt mondod, hogy akvatikus lény. Olyasmiről beszélünk, mint egy sellő?

Emery: Olyan volt, mint egy sellő. Találtak egy civilizációt, ami odalent él és nagyon ritkán jön elő.


Noory: Földönkívüliek vagy úgy tűnik, hogy földiek?

Emery: Embernek néznek ki, de uszonyaik vannak. Beszéltem már róluk egy másik epizódban, úszóhártyás kezeik vannak, uszonyok jönnek le a karjuk és lábaik szélén és a testük olyan, mint egy tintahalé. Kékes fehér színűek. A miénkhez képest kerekebb fejük van és kopoltyúik vannak és csak a vízben lélegeznek. Egyáltalán nem szeretik a fényt, hatalmas szemeik vannak és minden bizonnyal képesek látni a víz alatt.

Noory: Egy faj, amiről valószínűleg nem tudunk.

Emery: Igen, ez egy faj, amit most megpróbálnak tanulmányozni. Azt hiszem sok ilyen faj lett felfedezve, és biztos vagyok benne, hogy egyre több és több jön majd elő a jövőben ezekből az odalent élő fajokból, akik a Mariana-árok belső földi barlangjaiban élnek és képesek ellenállni az odalent lévő nyomásnak. Ezeknek a lényeknek annak ellenére, hogy nagyon emberinek és törékenynek néznek ki, valahogyan olyan csontjaik vannak, mint a madaraknak – a csontjaik üregesek. És az egyik dolog, amit észrevettem ezekkel a fajokkal kapcsolatban, hogy szivacsos csontjaik vannak. Nagyon hasonlítanak a porcokhoz. Azt hiszem megvan az a sajátosságuk, hogy megnyúljanak és zsugorodjanak.

Noory: Úgy hangzik, hogy ők sokkal inkább földiek, mint földönkívüliek. Jó feltételezés ez?

Emery: Azt hiszem, hogy ők ugyanúgy ide lettek telepítve, mint mi. De ugyanakkor én abban hiszek, hogy hozzánk képest ők sokkal régebb óta vannak itt.

Noory: Barátságosnak tűnnek?

Emery: Nem láttam őket élőben és nem láttam róluk videofelvételeket. Sok történetet hallottam a projektekben arról, hogy ezek a lények a létesítmények tudomására hozták a jelenlétüket, de nem tettek semmit, hogy bántsák, vagy fenyegessék őket. De én hiszem, hogy a létesítményeknek sok videója és fényképe van ezekről a lényekről, mert láttam, hogy sok ilyet vízalatti drónfelvétel készült róluk.

Noory: Hogyan lehetne összehasonlítani ezeket a laboratóriumokat a felszínen lévőkkel?

Emery: Ó, ezek nagyon hasonlóak. Az egyetlen, amiben különböznek, hogy sok földalatti létesítmény eléggé régies/elavult, mert egy kis bázisként indultak és aztán ahogy egyre mélyebbre mentek, úgy lettek egyre modernebbek, mert folyamatosan bővítették őket. Szóval pont az ellentéte ezeknek az új bázisoknak, amiket nagyon gyorsan fejlesztenek az óceánokban, sok ultramodern technológiával és nagyon másként néznek ki.

Noory: Milyen más technológiáknak voltál szemtanúja odalent?

Emery: Nos, az egyik csinos kis dolog, amit láttam, olyasmi, ami itt is megtalálható, úgy értem a mi földalatti létesítményeinkben, ezek a hatalmas akvárium-jellegű műtőszobák.


Sok földönkívülit, akin dolgozunk, speciális sós vízben kell tartanunk, amíg mintát veszünk belőlük, mert különben a szövet állapota valamilyen oknál fogva romlik vagy lebomlik, ha oxigénben gazdag levegőbe hozod fel. Volt ott lent pár ilyen műtőszobájuk, amik természetesen akváriumok, amik bámulatosak voltak a számomra, mert azt gondoltam: „Ó, talán innen vették az ötletet ehhez és ezért van ugyanilyen a mi létesítményeinkben is."

Noory: Légzőkészülékkel és ehhez hasonlókkal kell dolgoznod a víz alatt?

Emery: Néhány lény esetében, akiken dolgoztam, ilyen akvárium műtőszoba környezetben kellett lennem, mert a testnek egy bizonyos sótartalomban és pH tartományban kellett lennie, különben felbomlott volna. Szóval megvolt a saját öltözetünk ehhez, ami nem olyan, mint a könnyűbúvároké, mert az öltözetnek saját levegővel kellett rendelkeznie, a cipőnek pedig mágnesekkel, hogy menni tudj a helyiségben... De minden ugyanaz, megvan az asztal, megvannak a számítógépek, az összes eszköz, minden megvan, de mindennek víz alatt kellett lennie.

Noory: És a víz alatt kellett dolgoznod a lényeken.

Emery: Víz alatt kellett dolgoznom, mintákat vennem és összegyűjtenem őket a szokásos módon, csak mindent víz alatt kell végezned.

Noory: Bámulatos, hogy mi zajlik itt a bolygón, és nem sok ember tud erről.

Emery: Igen, teljesen valószerűtlen.

Noory: Mennyire költséges mindez?

Emery: Nem tudnak számot társítani ehhez, mert új civilizációkat hozol létre a bolygó olyan részein, amiről azt gondoltuk, hogy lakhatatlanok. Szóval most hatalmas áttöréseket érünk el, amikkel remélem hamarosan előállnak majd és közzéteszik, mert nem kell mindig a bolygó felszínén élnünk, vannak más helyek is a Földön és az óceánokban, amik önfenntarthatók.

Noory: A földönkívüli jelenlét nélkül, Emery, léteznének ezek a vízalatti bázisok?

Emery: Én nem hiszem. Mindig kell valami oka legyen annak, hogy miért öntenek ezermilliárd dollárokat valamibe, hogy rájöjjenek valamire.

Noory: Van egy tengeralattjáró bázis a Nevada sivatag közepén, Hawthorne Nevada. Mi a fenét keres ez ott? Nincs is víz ott.


Emery: Mindig nevetek, amikor meglátom ezt, mert nincsenek igazán tavak Nevada-ban. Van egy létesítmény, egy földalatti rendszer, ami keresztülmegy ott. Láttam ennek a földalatti térképeit. Nagyon könnyen át tudnak vinni egy tengeralattjárót egyik partról a másikra. Ezek hatalmas barlangrendszerek. Biztos vagyok benne, nagyon szűk néhány helyen, szóval...

Noory: Hogyan értékelnéd ezeket a földalatti és vízalatti bázisokat a komplexitásuk alapján?

Emery: Biztosan egy nagy vállalás egy ilyet megépíteni, de meg kell értened, hogy ezekhez nem kotrógépeket használnak. E rendszerek létrehozásához olyan technológiákat alkalmaznak, amelyekről az emberek nem tudnak. Önfenntartó városokat és moduláris laboratóriumokat hoznak létre, ami egy kicsivel könnyebbé teszi mindezt. És ha perspektívába teszed ezt és az összes technológiát, amiről az embereknek nincs tudomása, könnyebb lesz megértened, hogy lényegében hogyan is alakítják ki ezeket.

Noory: Ezek az azonosítatlan objektumok... először is mit csinálnak odalent?

Emery: Felhasználják a Földet, hogy eljussanak „A” pontból „B” pontba. Szóval azt hiszem, hogy ez csak egy átvonulási terület számukra, hogy őszinte legyek. Én azt hiszem, hogy ezen a portálon keresztül egy másik portálhoz mennek. Azt gondolom, hogy egyszerűen csak ott vannak lent ezen a területen és nem hiszem, hogy lenne más szándékuk ezen kívül, egyszerűen csak használják ezt. Úgy tűnik, hogy valami beágyazódott a sziklába ott, ami talán egy földönkívüli bázis. Megpróbálnak rájönni, hogy mi az. Szóval én az hiszem, hogy az egyszerűen csak ez a csomópont. Egy csomópont - olyan, mint mi a repülőtereink. Ez egy forgalmas zóna.


Noory: Ezek a vízalatti bázisok, Emery, megtalálhatók mindenhol a bolygón, vagy csak az USA-ban? Hol vannak ezek?

Emery: Nem tudom az összes bázis pontos helyét, csak annyit tudok, hogy vannak földalatti létesítmények a bolygó óceánjaiban, amiket mi, emberek tettünk oda. Felmerülnek kérdések erről a földalatti rendszerről ennek kapcsán. Vannak az USA-ban hatalmas barlangok, amik teli vannak vízzel és amikben ezek a tengeralattjárók képesek közlekedni.

Noory: De úgy gondolod, hogy ezek mindenhol megtalálhatók.

Emery: Igen, én azt hiszem, hogy az egész Földön bárhová eljuthatsz ezeken a barlangokon keresztül, abszolút.

Noory: Kinek a szolgálatában állnak ezek a bázisok? Hogy az emberiség megfigyelje a földönkívüli aktivitást, vagy ezeket az akvatikus lényeket? Mire szolgálnak ezek?

Emery: Nos, azért, hogy megfigyeljék mindazt, amit az előbb említettél. Mindig találnak valami újat. Be akarnak oda menni, tanulmányozni, tanulni róla, tanulni arról, hogy miért vannak itt ezek az energiarendszerek vagy portálok. Szóval azt hiszem, hogy mindazért, amiket elmondtál. Megfigyelik, monitorozzák és nyomon követik ezt a forgalmas csomópontot.

Noory: Honnan érkeznek azok a hajók? A mieink?

Emery: Amik a portálokon jönnek át, azok földönkívüliek. Nekünk megvannak a saját merülésre képes antigravitációs készülékeink, hajóink, amik közül sokat visszafejtés révén szereztünk, hogy odakint repülhessünk velük a légkörben. Szóval ez ugyanaz a dolog. Ezek képesek a légkörben és a képesek a víz alatt is közlekedni, bármire képesek. Ezekből megvannak a sajátjaink is.

Noory: Láttál már néhány ilyen tartályt, ahol az orvosok a kezüket kesztyűbe dugva operálnak – kezük a tartályban, de ők maguk a tartályon kívül vannak. Te viszont belül voltál. Hogyan lehetséges ez?

Emery: A lény nem igazán hagyhatja el azt a körzetet, és az az akvárium műtőszoba több különböző szobából áll, amikben vizsgálni tudják a szöveteket. Szóval van egy egész laboratóriumuk, ami víz alatt van. Minden lent marad a lénnyel a víz alatt és minden ott van egymás mellett, téged is beleértve.

Noory: Ezeket a vízalatti bázisokat földönkívüliek hozták létre?

Emery: Mi alakítottuk ki a saját bázisainkat, ahogy arról korábban már beszéltünk, hogy van egy forgalmas terület és ott annak a közelében földönkívüli bázisok vannak, amiket a sziklába építettek és amiket jelenleg éppen vizsgálnak.

Noory: Ki építette azokat?

Emery: A földönkívüliek.

Noory: Emery, köszönöm, hogy itt voltál a Kozmikus Közzétételben.

Emery: Köszönöm, George.

Noory: És köszönöm nektek, hogy megnéztétek.



24 megjegyzés:

  1. Hm, nem is tudom. Ezek az infók jók valamire egyáltalán? Érdemes elhinni ezek valóságtartalmát? Már ha van neki ilyen persze. Nem vitatom, hogy léteznek ilyen bázisok, de Mi mit nyerünk ezzel a "felfedéssel"??
    Kicsit olyan, hogy "minden hétre jut egy cikk", amit sem bizonyítani sem cáfolni nem lehet.
    Az olvasó bizalma vagy naívsága dönti el, hogy elhiszi mindezt vagy sem. Más haszna nem igen van.

    VálaszTörlés
  2. Túl sok könyvben olvastam már hasonlóakat, ezért úgy érzem ez már a közzététel előzetese mind.Ha nem így lenne meg sem jelenhetne egy sem! Így igyekeznek a pánikot megelőzni, hiszen a félelem oka az ismeretlen, s ha már elég sokan csak így egy hírként olvasnak ezekről a dolgokról már nem fognak megőrülni vagy pánikba esni a közzététel alkalmával.Sok sci-fit is ezért készítenek és egyre többet.Egy rendező elmesélte, hogy évente behívják őket egy megbeszélésre a Pentagonba és igazságokat elmondva nekik, arra kérik őket, hogy vigyék be a filmeikbe.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a fordítást.
    Ez a video nagyon is idetartozik
    https://www.youtube.com/watch?v=2EwSe6FfbIw
    Azt gondolják, hogy a delfinek is azért segítenek a halászoknak, mert ezzel a vízalatti fajjal azonosnak gondolnak bennünket
    szomorú dolog, de végre beismerték, hogy a vízalatti szonárfegyver kísérletek miatt vetődnek partra a cetek és a "művelet" kapcsán ezek a víziemberek is meghalnak...szétrepednek a belső szerveik...
    https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/02/kiderult-hogy-miert-vetodnek-tomegesen.html

    VálaszTörlés
  4. Az emberek többsége nem érti a világot, mert tudatilag nincs ráhangolódva. Akik érdeklődnek, elég kis százalék. Mi is azok vagyunk hiszen olvassuk a cikkeket. Szerintem a kiszivárogtatás szándékos, a cél ezzel az, hogy felkészítsék az emberiséget és hát tisztában vannak azzal is, hogy kevesen olvassák és hiszik el mindezeket. Én részemről érzem és hiszem, hogy igazat írnak és közölnek velünk. Nem lehet mindent a végsőkig eltitkolni, így is nagyon sokmindenről nem értesülünk még, talán amit fel sem fognánk a mai tudásunkkal felkészületlenül.

    VálaszTörlés
  5. Olvasom a hozzászólásokat s a véleményem ez róla: Az egy dolog amiről mi itt ezo spiri témában beszélgetünk, DE a mindennapi életben azért magán az ember valamicskét vagy esetleg jobban is tudja alkalmazni. Azért írom a valamicskét vagy a jobban szavakat mert ugye az emberek többsége munkában van dolgozik s kivan téve a psichopata vezetőségnek sajnos. Velük csak annyit lehet kezdeni vagy eltűri valaki vagy otthagyja s elmegy más munkahelyre ahol ugyanaz van csak éppen másba csomagolva sajnos.
    Ezen psichopata vezetők az embertelen ötletekért még jutalom pénzt is kapnak dícsérettel.
    Nemtudom vajon ki mire számít a jelenleg tanulóként lévő korosztálytól..
    A középiskolás szabadon választható dogákban az osztály többsége kft-t akar s dolgoztatni az alkalmazottakat még hétvégén is persze alamizsnáért. A kérdésre ez szerintük jó-e az alkalmazottnak azt felelik ha nemtetszik mehetsz van helyetted aki kussol.
    A fiúk a luxus márkáktól lejjebb nem adnak a lányok ugyanúgy már 19 évesen alap elvárás a 6 os audi a srácoktól.
    Kérlek szépen na ez a korosztály az igazi pénzéhes. Majd ha ők kerülnek vezető funkcióba lesz ám kizsákmányolás. Ezek emberek nem sárkányok és gyíkok hanem kapzsi emberi lények! A profit szerzés van mindenhol. Ezeken kellene változtatni mert mindenki hajlandó bármit eladni, hogy neki legyen belőle részesedése. A kollegiativitás csak addig van amíg nem a fizuról van szó ha arról akkor semmi sem számít és senki sem csak az egoizmus vezérelte vágy.
    A környzetszennyezést már ne is említsem ugye a kapszulás kávét vásárolják mert az a divat ha jön a vendégség akkor divatosan kell kávét készíteni. S kit érdekel egy alkalomból 5-10 kapszula közti műanyag hulladék? Senkit sem!
    A hús evés az kell s aki nem eszik az állatok védelméből pl az egy kakukktojás na és ha még alkoholt sem fogyaszt azt egyenesen kiközösítik.
    Megemlíteni olyant, hogy van más is az anyagon túl na akkor morognak egy jót, ha úgy lenne akkor az egyetemeken azt tanulták volna nem a zagyvaságért fizették nekik a drága egyetemeket hanem a tudásért.
    Na és ez nem negativitás csak nem tagadom le azt ami a nagyérdemű néppel van.
    Igen vannak jó dolgok azt is elkell mondani. Segítenek néhányan egymásnak de azok nem a többségből valók s ők a kirekesztettek mert nem a konzumhoz tartoznak.Ahol a figyelem ott az energia de valahogyan azt a többséges konzumot elkerülni nemlehet. A nézetedet elmondani csak részben lehet. Az oktatásban a hivatalokban úgymond hiába van egy ezo ember az igazgató vagy a felettese megmondja ezt így kell pl oktatnod a tanterv szerint nem a saját véleményed szerint. S ha nemtetszik mehetsz onnan mert ugye a többség azt és úgy tanít ahogyan a tanterv van. Bizony ezt tanárok mondták nem én találom ki.
    A konzumban a gyerek születése előtt egy rakás pénzt elcsesznek a bútorra de azt sem a gyerekért hanem a baba látogatók miatt, hogy mutathassák amit akarnak. Ha a baba megjött akkor az anyák a divat szerint már a mellüket plasztikáztatják elméletben azért amiért szerintem mindenki tudja. Kérdezem nemfontosabb a baba szükséglete a család mint az idióta divat böszmeség követése. Ja persze azt is hitelre csináltatják.
    Az oktatásban végzett emberek egyből hitelt vesznek fel autóra lakásra majndem mindenre.
    Aztán egy jó fizuból sem tud kijönni mert elmegy neki rengeteg a törlesztésre de hajlandó magát agyonhajtatni túlórákkal hétvégékkel hogy azért maradjon valami neki.
    A munkáltatók pedig egy kalap alá veszik az ilyeneket mindenkivel.
    Mert a nem konzum ember tudja hol a határ mit osztjon be de őt is ugyanúgy hajtják a kapzsi kollégái miatt.
    Részben igaza van az olvasottak közül mindenkinek de ahogyan néhányan látják abból van a döntő hányad.

    VálaszTörlés
  6. Jól írtad előttem lévő! Az ember kapzsi és gyarló, így lettünk megalkotva sajnos.
    A PÉNZ az ami felőröl mindenkit, megszüntetném. Dehát az olvasottak alapján tudni lehet hová lesz az a sok pénz, ami a kizsákmányolásból születik. Az emberek le vannak butítva és közönyösek. A húsevésről már nem is beszélve, nem véletlen a sok intő jel, a különféle vírusok okozta betegség, járvány. Ez sem elég nekik, ugyanúgy zabálják továbbra is. Ha őket mészárolná le és dolgozná fel itt a Földön egy magasabb rendű lény - rosszul írom, egy technikailag fejlettebb lény -,akkor hogy reagálnának vajon, elgondolkodnának azon hogy ők is kannibálok? Még öli a fajtársaikat és zabálják a húst, addig itt nem lesz, nem lehet mérvadóbb tudati fejlődés.

    VálaszTörlés
  7. A pénz csereeszközként való megjelölése szintén a hülyítés része. A pénzt energiaként használják és nem értünk, hanem ellenünk...az egész adósságba való legyúrás is ennek a része.
    Ha van mit enni, ha van hol lehajtani a fejüket, kipihenni a (rabszolga)munka fáradalmait és reggel megújult erővel kezdeni a napnak, akkor "félő" hogy az emberek rájönnek, hogy vérszívók telepedtek rájuk. Bár elvehetnék a lakásukat indok nélkül (megvan rá a hatalmuk) ez unalmas lenne, ezért eladósítósdit játszanak velük...közben bűntudatot keltenek az így áldozattá, károsultakká tett emberekben...amitől még nyomorultabbul érzik magukat...ez is a játszma része...csak szórakozásul...tehát nem a pénzről van szó, mert abból annyit nyomtathatnak, amennyit akarnak...itt az uralkodásról és az energiaelszívásról van szó.
    Az állatok is fajtársaink...nincs nagyobb különbség köztünk és a földönkívüliek között, mint az állataink és köztünk...épp megtaláltam a két angol kisgyerekről szóló teljes dokumentumfilmet. A saját apjuk is erőszakolta őket...a tanárok, a szülők egy része...a templomban csecsemőkoponyákkal kellett táncolniuk...sőt a csecsemők fejének levágásában is részt kellett venniük...az apjuk "segített" fogni a kést.
    kismamához 5 rendőr állított be és elvitték a gyereket...ki tudja milyen indokkal...itt a teljes film, nagyon felkavaró
    https://www.youtube.com/watch?v=xSJI_qfI-es

    VálaszTörlés
  8. Úgy néz ki, Wilcock itt nyomja, és érdekes dolgokról beszél.
    https://www.youtube.com/watch?v=eMrXS9uiQCo
    Azt mondja a California tűzvész szándékos volt és, hogy Paradise Cityben élnek emberek az alfa centuriról. Lila szemmel éles fogakkal, persze kontaktlencsét és álfogsort használnak.Ők lettek volna az elsők, akik felfedik magukat...sokuk meghalt a tűzben, ami autókat olvasztott meg...egy erdőtűz nem tesz ilyet...

    VálaszTörlés
  9. Negatív energiákból nyernek erőt, energiát, nem hiába ez a sok gonoszság.

    VálaszTörlés
  10. Nekem úgy tűnik ez a jelenlegi élet mint egyfajta terelés, a valóságosnak hitt tudatlanság folyamatos megtartásában. A közbenső élet időszak a tudatlanság fenntartása létrehoz egyfajta energiát, és anyagi szolgáltatást ad a valóban folyó dolgok megtervezésében, kivitelezésében, működtetésében. Ha ez így megállja a helyét, akkor már értem azokat a külső motivációkat ami a jelenlegi életünket, a nap minden percében vezérli.
    Köszönet, a fordításért! Üdvözlettel: M. Laci.

    VálaszTörlés
  11. Az alábbi videóval kapcsolatban nem egészen értem miért is tört ki a tűz:
    https://www.youtube.com/watch?v=eMrXS9uiQCo
    Ez a faj fel akarta magát fedni? Kérek segítséget a fordításhoz.Köszönöm.

    VálaszTörlés
  12. szándékos gyújtogatás volt. Függőleges fénycsóvákat láttak és a kocsik is megolvadtak.
    Sok földönkívüli lény él azon a területen és kaszinóznak...mindegyik csal és azon szórakoznak, ki tudja felülcsalni a másikat... úgy volt, hogy ez a lilaszemű élesfogú kentauri fajta fedi fel magát először. Ők amúgy teljesen emberszerűek, csak kigyúrtabb a testük.

    VálaszTörlés
  13. Ez a kentauri felfedes, es szandekos gyujtogatas megint kamu. Utolag konnyu belemagyarazni, hogy felfedtek volna magukat, de igy nem sikerult, es sokan meghaltak kozuluk. Jah, persze. De mivel egyet se latunk beloluk Wilcock azt mond amit akar. Egyebkent pedig az erdotuz sokkal forrobb, mint egy atlagos tabortuz. Meg az utobbi is kb. 800-1000 fok korul van, de az erdotuz egy kicsit mas. Sokkal forrobb, mivel oriasi teruletek egnek. A fakban a nedvesseg az oriasi ho miatt egyszeruen felrobban. Felrobbannak a fak. Nemileg furcsa, hogy mindig utolag tudjuk meg ezeket az informaciokat. De ha nem halt meg az osszes, akkor amelyik eletben maradt, az a nyilvanossag ele lephetne, es mondhatna miattunk volt az erdotuz, de en itt vagyok, ragyogok. Erre semmi. Megint. Persze.

    VálaszTörlés
  14. Ezt a sok hülyeséget. Valóban az ezo csoportok elhisznek bármit amit összehet kuszálni innen onnan olvasott dolgokból. Egyik kitalált valamit aztán a többi károg mint a vetési varjú. De nemnéznek utána csak ontja a sok marhaságot.
    Mit akartok leváltani valakit ha még a konkrét feletesekkel sem tudnak az emberek mit kezdeni. Csak nyalják a seggeket továbbra is mert a fizut ő adja aztán abból lehet a nyálat verni a plázákban.

    VálaszTörlés
  15. Ez az oldal erről szól. Azért vagyunk itt, mert a valóságnak ebben az irányában gondolkodunk. Vannak más blogok, elektrotechnikáról, bankkárosultakról, veteményezésről, főzésről, istenhitről, istentagadásról, ki-ki találhat az érdeklődési körének megfelelőt......mi meg itt vagyunk

    VálaszTörlés
  16. 13-14 -es hozzászóló. ez sima trollkodás.
    Ez nem egy kötelező olvasmány, mait valahol számonkérnek rajtad....vagy mégis? valaki ideküldött téged? érveket-ellenérveket nem írsz, csak fikázod az oldalt és a hozzászólókat. Miért is vagy itt? miért nem vagy egy érdeklődésedhez illő, méltó oldalon?

    VálaszTörlés
  17. Na látjátok, még mi sem tartunk össze, akkor mit is várunk másoktól!?
    Egyébként meg lehet hogy le is ellenőriznek, ki olvassa az oldalakat és ki válaszol. Mára már jól működő kémprogramok vannak. :)Erre nem gondoltatok?
    Összeterelgetnek itt mint a nyájakat és megfigyelnek. Hiszen nem sok felvilágosult tudatú és ilyesmi iránt érdeklődő van világszerte.

    VálaszTörlés
  18. és akkor mi van?mindenhol, mindenkiről mindent felvesznek. e-mail, teló, utcai térfigyelő, szájról olvasó rendszer. a falakba és azon is túl látó rendszerek.ha akarnak bárkiről, bármit össze lehet állítani.az utcán kiemelhetnek a sorból, az usában le is lőhetnek bárkit, ha terrorista gyanús...most emiatt már hadd ne kelljen félnem.

    VálaszTörlés
  19. Neharagudjon senki de ha éppen valaki az ezoterikus dolgokban akarna kiigazodni akkor a kommentokat elolvasva tényleg nevetségesnek tűnhet az ezotéria.
    Az univerzumról néhányan úgy beszélnek mint pl egy szelet almáról vagy bármiről. Közben még a sztratoszférát ssm hagyta el valójában, hogy saját tapasztalatról számoljon be. Dee nyomassa azt ami éppen most divatos.
    Nem gondoljátok, ha valóban valaki esetleg akarna jobban nyitni az erre a témára akkor nemkellene letagadni a sok ember által érzékelt valóságot?
    Pénzért mindent eladnak elhazudnak beszennyeznek. Ez van.
    A hüllős marhaságokkal már olyan fanatikusak egyesek mint a megingathatatlan materialisták. Ugye azokra fújtok de ti is olyanok vagytok csak éppen a másik táborban.
    Bekellene látni, hogy az ember mindig valakire vagy valamire ráfogja a gaztetteit de magának nemhajlandó beismerni! Jha és az unalmas is lenne a közönségnek. Senki nem olvasná nemvenne részt konferencián mert ugyanmár kifogja hallgatni azt, hogy milyen az emberi természet. A fantázia a sok bolondság amit konkrétan senki sem tud megmutatni de ráfogni azt mindenki tudja. A hüllők azok aztán a kitudja kik aztán a újabb fantasztikus lények csak nem az emberi bintangság a nemtörődömség a másik semmibe vétele.
    Ilyenről kussol mindenki.
    Mindegyik ékes szószoló ugyanolyan törtető ha saját magáról van szó.
    Leshettek de ez így van.
    Ez már nen spiritualitás hanem fanatikus fantázia.
    A spirituális tanokat az ismert mesterek áttadták s nemkell agyon gondolkodni csak egymást kellene megbecsülni elfogadni segíteni. Ők áttadták a fő támpontokat. Na de mi megy...

    VálaszTörlés
  20. teljesen érhető a gonoslatmeneted…
    csakhát ugye, nem csak egyetlen igazság van...még a matematikában, fizikában sem....igen a világ egyik része hazudik, a másik meg felfedi a dolgokat...ebből következik, hogy az emberek (nevezhetjük közösségnek vagy akár közönségnek...) egy része az egyik oldalban hisz és a másikat tagadja, másik része meg éppen ellenkezőleg...
    Nem egy szószóló van, hanem rengeteg...mindkét vagy több oldalról is. Mindenki annak hisz vagy nem hisz, amelyiknek akar...csak így egyszerűen...
    …"A spirituális tanokat az ismert mesterek áttadták s nemkell agyon gondolkodni..." na ez nagyon érdekes gondolatmenet...ezt még ragozni is lehet...a kereket már feltalálták...minek másféle hajtásokon gondolkodni...a benzint/diesel olajat már feltalálták...minek más üzemanyagban gondolkodni...a kályhát már feltalálták...minek más hőtermelőben gondolkodni...értelek, tökéletesen...teljesen építő és haladó a gondolkodásod...visszatérve a nagymesterekre...miért is kell bármelyiket elfogadni, főleg nagymesterként....legtöbbüket a világ már meghaladta...kevés egyetemleges, örökérvényű igazság van...

    VálaszTörlés
  21. Azért vagyunk itt, mert mindenki tartozik egy tudati szinthez. Ha fejlődni akar, akkor kiválasztja a megfelelő utat. Nem véletlenszerűen vagyunk mi mindannyian itt. Persze rostálni kell, nyilván nem lehet mindent elhinni feltétel nélkül. Dehát ezért is vagyunk egyének, nem pedig egy ömlesztett egész.

    VálaszTörlés
  22. A véleményem szerint egyáltalán nem haladta meg az emberiség a tanokat.Leragadtunk a kizsákmányolásnál a hatalomvágynál a magamutogatásnál az egoizmusnál az állati ösztönök dominálnak a szexet élvezetből a nemiséget élvezeti céllal nem a másik nem örömszerzésére használjuk. Igaz elvárjuk főleg amikor a szexért fizetve van.
    Szóval ha szeretetről van is szó az is csupán önös érdekeket szolgál nem a valódi jelentését.
    Úgyhogy nincsenek a Jézus által adott tanok meghaladva. Buddha által adottak sem, és a többi mester tanai sem.
    De a kapitalista tanokat azokat mester fokra vittük a természet és az emberiség rovására.

    VálaszTörlés
  23. A semleges ki-be járkáló földönkívüliek érdektelenek olyan létesítmények iránt ahol földönkívülieket boncolásznak a vízalatti műtőkben??? egyáltalán honnan szedik a testeket?

    VálaszTörlés
  24. Csak egy prózai kérdés: a víznek is, meg a levegőnek is megvan a nyomása. Ha egy portál felnyílik, akkor azonnal át kellene tolulnia a víznek, szárazföldön a levegőnek a portálon, vagy, ha nyomás a túloldalon nagyobb, akkor onnét ide, nem? Erről soha nem olvastam még semmit, hogy van ez?

    VálaszTörlés