2019. január 1., kedd

Kozmikus Közzététel – XII/4.

INTERDIMENZIONÁLIS FÉNYLÉNYEKA mai epizódban - ismét Emery Smith vendégszereplésével – a különböző dimenziók mögött meghúzódó tudománnyal foglalkozunk, emellett szó lesz azon interdimenzionális lények jellemzőiről, akik „szellemként”, angyalként vagy fénylényként jelennek meg az emberek előtt.


Noory: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben. Én a műsorvezető George Noory vagyok, és itt vagyok Emery Smith-szel. Interdimenzionális lények. Szellemek ők? Földönkívüliek? Micsodák ők pontosan? Emery Smith, köszöntelek újra itt.

Emery: Köszönöm, George.


Noory: Emery, amikor interdimenzionális lényekről beszélünk, miről beszélünk tulajdonképpen?

Emery: Lények egy olyan fajáról beszélünk, akik több százmillió évvel előttünk járnak, és már elsajátították annak a módját, hogyan változtassák meg az alakjukat. Meg van engedve számukra, hogy „átkapcsolják" az atomjaikat és fotonjaikat, és bármilyen alakot felvegyenek, amilyet csak akarnak és keresztülutazzanak a téren és időn. Át tudnak váltani fénytestből 3D-s testbe, az akaratuk segítségével meg tudják változtatni a frekvenciájukat, hogy egy másik dimenzióba menjenek. Meg tudnak jelenni, el tudnak tűnni. Be tudnak szivárogni, át tudnak szivárogni több dimenzióba. Ez teszi őket interdimenzionális lényekké.

Noory: És bármikor képesek erre.

Emery: Bármikor, a saját akaratuk segítségével.

Noory: Ők fizikai lények, vagy valamiképpen szellemszerűek?

Emery: Igen, ez egy nagyszerű kérdés, amit sokszor feltesznek nekem, mert sok észlelés esetén, amikor arról számolnak be emberek, hogy szellemeket láttak, akkor igazából ezeket az interdimenzionális lényeket látják.

 
Az alábbi fényképet Emery Smith készítette:


Az érdekes tudomány emögött az, hogy amikor egy interdimenzionális lény belép a mi dimenziónkba, ő maga is a 3 dimenziós valóság törvényszerűségei alá kerül. Szóval fel kell vennie valamilyen formát. De ne felejtsük el, a fény is egy forma. Az öt érzékünk által érzékelhetővé válik itt a Föld bolygón, vagy a Naprendszerünkben ebben az univerzumban, ebben a dimenzióban. Ahogy átjönnek, talán megváltoztatják az alakjukat egy fénylényből egy olyan alakba, amilyet választanak, vagy maradhatnak akár egy fényformában is. Szóval sok beszámoló - amiket a történelemkönyvekben olvashatsz világszerte ezekről a szellemszerű lényekről - tesz említést erről. Na most, néhányuk szellem, ami azt jelenti, hogy ha itt most rögtön meghalsz, a fotonjaid még mindig itt maradnak abban a székben 30 napig, vagy még tovább. Erre akarok kilyukadni. A DNS genetikai összetételének fotonjai mindig itt vannak, akkor is, ha most rögtön itt hagyjuk a székünket és holnap reggel jövünk vissza, ez az állandó energiánk még mindig itt lesz.

Noory: Emery, hogyan jönnek át ezek az interdimenzionális lények?

Emery: Szoktunk hallani erről a dimenziók közötti átszivárgásról. És hogy hogyan lehetséges ez... mert megengedett számukra, hogy megváltoztassák a formájukat, a frekvenciájukat, a hangot a forma előtt azzal, hogy megváltoztatják a frekvenciát. És minden frekvencia - a DNS-ünk, körülöttünk minden valamiféle frekvencia, amit tudományosan mérni lehet. Szóval valójában képesek rezegtetni magukat és megváltoztatni a frekvenciájukat. Eltűnnek itt és nem lehet látni őket, de valamilyen formában még mindig itt lesznek. Gondolj erre úgy, mint egy fejlett teletranszportációs rendszerre.

Noory: Egy kapun vagy portálon keresztül jönnek át?

Emery: Nem. Elsajátították azt a képességet, hogy egy másik dimenzió frekvenciáján rezegjenek. Szóval több dimenzió is lehet éppen itt, körülöttünk. És mivel képesek megváltoztatni a frekvenciájukat, képesek abban a dimenzióban lenni. Emlékezz rá, nincs idő és tér, minden itt és most van. Szóval nem az van, hogy millió fényéveket utaznak, hogy ideérjenek. Itt magasabb dimenziós lényekről beszélünk, akik képesek ilyesfajta tudomány művelésére.

Noory: Az „Alkonyzóna” című régi, klasszikus sorozatnak van egy epizódja, amelynek címe: „Elveszett kislány". Egy kislányról szó, aki valahogy kiesett az ágyából és egy másik dimenzióba került. Hasonlít ez ehhez?

Emery: Nos, vannak területek a bolygó körül, amik felnyílhatnak, és ahol a különböző dimenziók energiái néha ugyanarra a frekvenciára esnek és átfedik egymást. És amikor ez megtörténik, ezek a kis kapuk, más dimenzióba vezető nyílások formálódnak. Mint ahogy azt a régi mondás tartja, októberben Halloween-kor „a világok közti hártya ekkor a legvékonyabb." És ez lehetővé teszi ezeknek a szellemszerű lényeknek, hogy átjöjjenek és meglátogathatják a családodat. És ennek földönkívüli technológiához van köze, továbbá ahhoz, hogy ezek a nyílások a bolygó különböző részein állandó jelleggel ott vannak. Dolgok formálódhatnak, és különösen a földönkívüli hajók, interdimenzionális hajók, megnyithatnak kapukat. Néha, amikor felnyitnak egy kis területet, az egy ideig, amikor a hajó keresztül jön rajta, nyitva maradhat.

Noory: Mi van, ha bezáródik, amíg te ott vagy benne?

Emery: Hát, a frekvenciád valószínűleg ott marad.

Noory: Ezek az interdimenzionális lények biológiai lények egyáltalán?

Emery: Természetesen, abszolút. Ne felejtsd el, hang, fény és forma, de amikor idejönnek, felvehetnek egy formát, ha azt választják, vagy megmaradhatnak a fényformájukban. Rajtuk áll, hogyan akarják a frekvenciájukat rezegtetni itt és hogyan akarják megmutatni magukat akárkinek, akivel kommunikációba bocsátkoznak. Talán csak hangok segítségével akarnak kommunikálni és ekkor tonalitásokat fogsz hallani. A tanulmányok alapján, amiket más földönkívüli lényeken végeztünk el, ez sokkal inkább tonalitás útján történik. Itt vannak, nem látod, viszont hallhatod őket.

Noory: Sok esetben, Emery, történeteket és beszámolókat hallunk ezekről az interdimenzionális lényekről, de úgy tűnik, hogy mindig egyedül vannak. Soha nem hallasz olyan történeteket, amik arról szólnak, hogy párosával, vagy tízesével, vagy húszasával jönnének. Miért nem?

Emery: Nos, én nem ezt tapasztaltam. Úgy értem sok interdimenzionális lény, aki keresztülutazott a téren és időn át, képes például felnyitni az idő szövetét a térben és lehet, hogy te csak egy kis ping-pong labdányi méretű fényt látsz majd és az lehet, hogy egy egész civilizációt foglal magában!!! Mert nincsenek méretek, amikor interdimenzionális lényekről beszélünk. Szóval gondolnod kell a mögötte meghúzódó fizikára és tudományra, hogy hogyan mutatod ezt be, amikor tanítani akarod erről a nyilvánosságot, mert semminek nincs mérete, amikor interdimenzionális lényekről beszélünk, mivel képesek átváltoztatni az atomi struktúrájukat fénnyé. Ez millió évek óta zajlik a Föld bolygón. És a mód ahogyan kommunikálnak... Beszéltem korábban a tonalitásokról és frekvenciákról és hogy felvesznek egy manifesztációs formát – talán egy emberi lény alakját - és aztán segítenek nekünk abban, hogy több technológiához jussunk és ötleteket adnak arról, hogy hogyan fejlesszük magunkat.

Noory: Technológia segítségével kommunikálunk velük, vagy inkább a tudat segítségével?

Emery: Nos, a tudat az alapja mindenféle kommunikációnak és tudománynak, amely az interdimenzionális és multidimenzionális lények mögött húzódik. Azonban léteznek olyan eszközök, amelyekkel azon dolgoznak, hogy észlelni tudják ezeket az embereket... Nagyon magas szintű technológiák, úgy mint neutrínó fénydetektorok és műholdak, amik felveszik a fény finom változásait. Ezek a dolgok lehetővé teszik számunkra, hogy lássuk ezeket a lényeket és lássuk az űrhajóikat, amikor álcázva vannak.



Noory: Ezek majdnem olyanok, mint az éjjellátó szemüvegek?

Emery: Csak jobbak annál. Ezek szintén földönkívüli eszközökből lettek visszafejtve.

Noory: Az interdimenzionális lények különböznek a földönkívüliektől?

Emery: Az interdimenzionális lények földönkívüliek. Kicsit ahhoz hasonlóan, ahogy genetikánkat tekintve mi is földönkívüliek vagyunk. Szóval a válasz erre az, hogy ők az egyik legfejlettebb földönkívüliek itt a mi dimenziónkban, a mi társadalmunkban.

Noory: Mennyire fejlettek?

Emery: Ők a legfejlettebbek. Képesek a fizikai formájukat fénnyé változtatni, képesek bármikor, bárhová utazni. Szóval nagyon fejlett és nagyon tudatos lények. Az emberek, akik angyalokat és hasonlókat látnak, én tényleg hiszem, hogy ezeket az intedimenzionális lényeket látják. Az első naptól kezdve programozva vagyunk. Sokan közülünk vallásos családokban nőnek fel és olvassuk a Bibliát és olvasunk történeteket a tündérekről és angyalokról és trollokról és ilyesmikről. Szóval a legjobb módja annak, hogy megértsük ezt - amikor nem hiszel egy másik fajban, vagy földönkívüliekben - nos, amikor ilyesmit látsz, megpróbálod a saját szavaiddal elmondani és ekkor az elméd előáll a saját víziójával és a saját válaszaival. „Hogyan másként tudnám elmagyarázni ezt a gyönyörű fénylényt, ami előttem áll? Nos, természetesen ez egy angyal, hiszen úgy nőttem fel, hogy ezt tanultam.” Ha mi nem létezünk, azt hiszem ők sem fognak létezni. Sok genetikai teszt, amit számos lényen lefolytattunk, azt mutatja, hogy közvetlen kapcsolat van a genetikájuk és a mi emberi DNS-ünk között. Na most, miért van az, hogy lényekben, akik tízezer, százezer évekkel fejlettebbek nálunk, megtalálható a mi DNS-ünk? Még annak ellenére is, hogy a millió évek alatt mutálódtak, a Föld olyan, mint egy nagy összevisszaság. Nézd meg az összes fajt, ami itt van, és a kontinenseket...

Noory: És az állatfajokat.

Emery: Igen és a fajokat és ahogy emberi lényként mi interakcióban vagyunk mindezzel. És hogy mindez virágzik bolygó-szerte a Földön és a különböző típusú fajok keverednek egymással. Nos, gondold ezt el egy univerzumi szinten.

Noory: Fantasztikus lehet, ha fel tudod ezt használni.

Emery: Így van. És aztán az állati fajok és az emlős fajok és az emberi fajok keverednek és aztán a következő évezredek során kimegyünk a csillagok közé és keveredünk más emberszerű lényekkel.

Noory: A programokban, amikben benne voltál, van-e tudomásod arról, hogy volt-e valaha valamilyen mód arra, hogy kommunikáljanak ezekkel az interdimenzionális lényekkel?

Emery: Dolgoztam néhány földönkívülivel, akik talán interdimenzionálisak lehettek, de volt alakjuk. És sok ilyen lény egyszerűen csak olyan módon kommunikált, ahogy te és én most itt kommunikálunk – csak éppen telepatikusan. És a telepátia a kommunikáció egy típusa. Egyfajta nyelv, amit meg kell tanulnod, amikor ezekben a projektekben ezekkel a lényekkel dolgozol. Mert a telepátia nagyban a frekvenciádon és érzelmi állapotodon alapul. Szóval nagyon feldúlt vagyok és besétálok egy műtőszobába és segédkezek egy orvosnak – egy földönkívüli orvosnak – és igazán rossz napom van és csak annyit mondok neki: „hello". De ez számára sokkal inkább úgy érződik, mint egy „HELLO!!!!!!!". Felveszik az érzelmeket, szóval igazán ki kell tisztítanod az elmédet és meg kell tisztítanod a szellemed, mielőtt belépsz ezekbe a projektekbe és elkezded a napi munkát, mert képesek megérezni ezt az egészet. És olyan, mintha benne lennének az elmédben, mert megvan az a képességük, hogy tudjanak mindent, amiről te már korábban tudtál. Szóval nincsenek titkok.

Noory: Néhányan azt mondják, hogy ezek a lények nem jóindulatúak. Mit gondolsz erről?

Emery: Lehetséges. Én csak egy igazán gonosz fajról tudok, és az nem más, mint az emberi faj itt a Föld bolygón - mert öljük egymást. De még nem voltam gonosz lények közelében, nem dolgoztam velük, nem láttam őket, nem vegyültem el közöttük. Nem mondom, hogy nincsenek, mert ha mi azok vagyunk, akkor lehetnek még többen is... Kell lennie némi gonosz szándéknak odakint, de én hiszek egy Galaktikus Föderáció-jellegű dologban, ami nem engedi meg azoknak a lényeknek, akik rosszat tennének, hogy a csillagok közé menjenek. Mint ahogy mi is valamiképpen el vagyunk karanténozva itt a bolygón, amíg nem válunk egy kicsit tudatosabbá és amíg nem kezdünk el törődni a bolygóval és egymással. És aztán azt hiszem, kimehetünk majd a csillagok közé és tudatosan törekedhetünk arra, hogy más földönkívüliekkel és más társadalmakkal dolgozzunk közösen.

Noory: Elmondták, hogy ne gyertek ide elpusztítani minket?

Emery: Igen, azt hiszem az történik, George, hogy valamikor ők is mi voltunk és nekik is át kellett esniük ezen. Tudatosabbá kellett válniuk és törődniük kellett a bolygóval és törődniük egymással. Mint amikor a szülő ránéz a gyerekére és azt mondja neki: „rosszat tettél." De ugyanakkor ők maguk is ilyenek voltak valamikor. Szóval van egy tanulási görbe és egy érettség, ami el kell sajátítanod, mielőtt eljutsz oda. Azt hiszem, már ezer évvel ezelőtt el kellett volna jutnunk arra a szintre, de mivel itt van nekünk ez a kontrolláló mechanizmus... Számos bolygó van odakint, akik nagyjából ugyanakkor indultak, mint mi, és sokkal fejlettebbek nálunk, mert náluk nem volt meg ez a kontrolláló tényező, a vállalatokkal és az emberekkel, akik megpróbálnak...

Noory: Túl sok a kapzsiság itt.

Emery: Igen, túl sok kapzsiság a bolygó irányításáért és mi keresztülvergődjük magunkat ezen. Amit itt teszünk, az hatással van más bolygókra is mindenfelé. Szóval hogy visszatérjek a kérdésedhez, ők azt akarják, hogy egy biztonságos és hatékony módon fejlődjünk, de ugyanakkor nem akarják, hogy felrobbantsuk a bolygót vagy elpusztítsuk egymást.

Noory: Először is, miért jönnek ide ezek az interdimenzionális lények?

Emery: Azért jönnek ide, mert – más bolygókkal ellentétben - a bolygó olyan változatos és dinamikus, a vizekkel, és a levegővel és az ÖSSZES FAJJAL, a baktériumoktól kezdve a fitoplanktonokig és az óceánokig. Azért jönnek, hogy lássák mindezt. A Földet örök idők óta látogatják, több alkalommal is. Szóval a Földnek történelme van, amit fent kell tartanunk. És millió évek óta itt vagyunk és a látogatások még mindig történnek, csak most már kicsit távolibbak, mert nem biztonságos többé idejönni, mivel lelövöldözzük őket az égről. És ők tudják, hogy ez történik. De remélik, hogy a dolgok meg fognak változni.

Noory: Interdimenzionális lények és plazma lények. A kettő ugyanazt jelenti?

Emery: Nos, a plazma egy másik halmazállapot, ugyanúgy, mint a levegő, a víz és a gáz. A plazma a negyedik állapot és egy része ezeknek a lényeknek lehet plazma állapotú. De azt mondani, hogy az egész lény plazmából van, nem.

Noory: Nem ez a helyzet.

Emery: Nem.

Noory: Hogyan kommunikálnak egymással? Kommunikálnak egyáltalán? Vannak érzelmeik?

Emery: Igen, abszolút. Vannak érzelmeik, nagyon mulatságosak és ahogy most beszélek veled, ők ugyanezt teszik, csak frekvenciák és tonalitások és telepátia segítségével. Szóval sok lény, akiket a popkultúrában láthattál, akiknek kicsi lábaik és csak egy kicsi szájuk van... néhányuknak nincs szüksége emésztőrendszerre, mert képesek a tápanyagokat a puszta levegőből létrehozni.

Noory: Tudnak nemzeni?

Emery: Igen, és nem csak kisebb lények, entitások vannak, hanem ezeknek a lényeknek vannak kisállataik is. Több különböző fajuk van – mint ahogy nekünk is itt a Földön – akiket baráti kapcsolatok céljából használnak.

Noory: Vannak érzelmeik?

Emery: Igen. Amikor ilyen lények közelébe kerülsz, nagyon szeretetteljesek és szórakoztatóak és pezsgőek, nagyon megragadóak.

Noory: Ó, szóval érezni, hogy vonzóak.

Emery: Igen, vonzóak. Megvan az a képességük, hogy ezt azon nyomban érezd, abban a pillanatban. Ha ők úgy akarják.

Noory: Volt-e valaha olyan, hogy átjöttek ebbe a dimenzióba – amiben mi vagyunk - és úgy néztek ki, mint mi és nem tudnád megmondani a különbséget?

Emery: Jelenleg is járkálnak körbe a bolygón és nem tudnád megmondani a különbséget. Fel szokták tenni nekem ezt a kérdést, hogy vannak-e pici apróságok, amikből rá lehet jönni, hogy...

Noory: ... hogy mondjuk hosszított koponyájuk van, vagy ilyesmi.

Emery: És néhányuknál... El kell ismernem, hogy talán a fülük egy picit másmilyen. Vagy talán csak valami különbözik, amit észreveszel és amit általában nem látsz normál embereken.

Noory: A szemeik másmilyenek?

Emery: Lehet, hogy a szemeik egy picit másmilyenek, egy kicsit nagyobbak, egy kicsit távolabb ülnek egymástól. Ehhez hasonló apróságok. De valójában lehetetlen – hacsak nem voltál benne ezekben a projektekben és nem tanulmányoztad ezeknek a lényeknek a morfológiáját – igazán kideríteni ezt. Ha leül melléd, vagy végigsétál New York-on, nem fogod tudni. De ha a közelükben dolgozol, elkaphatsz ezt-azt a fizikai jellemzőikből és apróságokból. De a közelükben kell lenned egy ideig, hogy ez érzékelhető legyen a számodra.

Noory: A kormányok és titkos programok, vállalatok dolgoznak-e velük valamilyen okból kifolyólag?

Emery: Tudom, hogy együtt dolgoznak velük ezekben a projektekben, hogy segítsenek a technológiai, mérnöki és geológiai dolgokban, amikben segítségre szorulunk. Néhányukat elkaptuk és úgy döntöttek, hogy velünk maradnak. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy az egy pozitív dolog, hogy egy faj egy másik bolygóról idejön, hogy segítsen és egyszerűen csak együtt dolgozzon velünk. Egyfajta önkéntes alapon.

Noory: Amikor az „interdimenzionális" szót hallom, Emery, valamiféle multiverzumra gondolok. Ez elképzelhető? Ez az, amiről beszélünk?

Emery: Így van, igen. Multidimenzionális azt jelenti, hogy különböző dimenziók vannak és megyünk egyikből a másikba és a multiverzum, amiről a TV-ben hallasz a tudományos műsorokban, ezt jelenti. Hogy a különböző dimenziók itt és most átfedik egymást. És az egyetlen mód, hogy bejuss oda, hogy megváltoztatod a frekvenciád.

Noory: A kapuk, megint csak nagyon izgatnak engem. A portálok, amik odakint lehetnek.

Emery: A hadsereg bolygó-szerte bázisokat épít különböző Ley-vonalakra és használja ezeket a területeket, mert az energiaszignatúrák azt mutatják, hogy ezek kapuk más helyekre az univerzumban.

Noory: Helyekre, ahová el akarunk menni, vagy olyan helyekre, ahová nem akarunk?

Emery: Nos, ezt nem én vagyok, aki megmondja:) Minden, amit tudok, hogy ezek portálok, amik bolygó-szerte megtalálhatók és védettek, és ezeket tesztelik és használják őket és hajók jönnek ki és be rajtuk keresztül. És ez nem azt jelenti, hogy ezek hajók lennének, egyébként. De figyelik ezeket és megpróbálják visszafejteni és lemásolni. A titkosított projektekben sok videó, dokumentáció, kép és tájékoztatás van arról, hogy hogyan működnek ezeket szerkezetek. De ennek a bolygó energiájához van köze és hogy hogyan vannak működő állapotban. Továbbá van valamilyen mód arra, hogy ki és bekapcsolják őket. Vannak ősi szerkezetek itt a bolygón, amik folyamatosan működnek. Arról nem is beszélve, hogy az óceánokat még annyira nem is fedeztük fel, és hogy vannak más területek, amik talán mindig be vannak kapcsolva és aktívak. Talán egy hajó átrepül a Bermuda-háromszög felett és hirtelen eltűnik. Tudjuk, hogy mi történik itt. Szóval lehetnek hasadékok az időben és a térben, amik az univerzum bizonyos csillagászati idejében felnyílnak...

Noory: ...és bezáródnak.

Emery: Így van, bezáródnak és eltűnnek dolgok.

Noory: Kanyarodjunk vissza a titkos programokhoz. Valahol e mentén azt gondolom, hogy a kormányok tudnak a portálokon vagy időgörbületeken keresztül történő utazás képességéről, tudnak ezekről az entitásokról, a lényekről... hogy valami más is történik. Nem gondolod?

Emery: Azt hiszem, ez le van korlátozva mindössze néhány kormányzati ügynökségre, hadseregre vagy akár pár ország elnökére. Nem hiszem, hogy ez széles körben ismert dolog lenne. Tudom, hogy ahogy nekünk is vannak titkosított projektjeink, a hadsereg sem tudja, hogy mit csinálnak. De talán ők saját maguk is vizsgálgatnak valamit egy alacsonyabb szinten. A hadsereg általában a biztonsági szolgálatát látja el ezeknek a részekre tagolt programoknak. Néhányan azt mondhatnák: „óh, Smith azt állítja, hogy a Sandia Laboratóriumban és a Los Alamos laboratóriumban dolgozott." Nem, nem ők írták a csekkjeimet, nem tőlük kaptam a fizetésemet. A föld alatt dolgoztam egy olyan létesítményben, amelynek minden emeletét más és más vállalat bérelte. Szóval...

Noory: Mennyi ideig voltál ott lent?

Emery: Hét évet töltöttem a hadseregnél, a projektekben viszont csak kb 4-et.

Noory: Ott voltál lent a hét majdnem minden napján 24 órában?

Emery: Ó, nem, ez egy „reggel 9-től este 5-ig” jellegű munka volt...

Noory: Szóval feljöhettél a felszínre...

Emery: Igen, igen. Csak néhány alkalom volt, amikor lent ragadtam, mert történtek incidensek és dolgok, amik rosszul sültek el valamilyen biztonsági szempontból és pár éjszakát bent kellett töltenem ott, amíg mindent megtisztítottak.

Noory: Ha interdimenzionális lények szoktak idejönni, akkor mi is szoktunk odamenni?

Emery: Ahogy mondtam, a portál technológia – aminek én is ki voltam téve – és az időutazó dolgok miatt határozottan utazunk valahová. De nem tudom, hogy pontosan hová.

Noory: Te nem voltál máshol.

Emery: Nem tudom, hogy hová megyünk. Mentem portálokon keresztül és időutazáson...

Noory: … de nem másik dimenziókba.

Emery: De nem másik dimenziókba, amiről nekem tudomásom lenne.

Noory: Ezt hogy érted?

Emery: Nos, néha pusztán azzal, hogy dolgozni mész ezekkel a maglev szerkezetekkel, olyan helyre kerülsz, ami... néha bizony történnek dolgok és egy olyan helyre érsz, ami nem tűnik olyan természetesnek, a Földön lévő helyekkel összehasonlítva.


Noory: Fogunk valaha segítséget kapni ezektől az interdimenzionális lényektől?

Emery: Igen, én igazán hiszek ebben. Hiszem, hogyha a Föld lakosságának fele veszélybe kerülne, ha lenne egy nukleáris háború, vagy a bolygó elpusztulna földrengések és más dolgok miatt, ha a Föld több mint harmada elpusztulna, akkor ahogy mondtam, hiszem, hogy minden bizonnyal beavatkoznak. Ahogy megteszik ezt időnként, amikor vulkánok és földrengések történnek. Az emberek látják kijönni ezeket a hajókat a vulkánokból, amikor ez történik, mert megpróbálják semlegesíteni a kataklizmikus eseményeket. Szóval én azt gondolom, hogy minden bizonnyal beavatkoznának, ha valami ilyesmi történne és rácsapnának a kezünkre. :)


Noory: Mit mondanál egy olyasvalakinek, aki azt mondaná neked: „Emery, múlt éjszaka felébredtem a szobámban és ott volt ez a fénysugár, ami megjelent és eltűnt.” Mit mondanál neki?

Emery: Köszöntelek a világomban! :) Úgy értem, ez megtörtént velem. Barátok, a családom és kollégáim hívtak fel és nem akartak róla beszélni. Különösen ha egy személy első alkalommal lát ilyesmit, azt gondolod, hogy készen állsz rá, és sokszor a CE-5 expedícióinkon újságírókat is viszünk magunkkal és vicces, mert azt gondolod, hogy készen állsz rá, de amikor ténylegesen meglátod, akkor nem illik bele a valóságodba. De ott van és te tudod, hogy ott van és érzed is. Megkérdezném az ilyen embertől, hogy mi történt pontosan, megpróbált-e kommunikálni, te megpróbáltál-e vele kommunikálni, milyen esemény történt az azt megelőző este? Meditáltál-e vagy volt-e már ötödik típusú találkozásod? Szóval alaposabban meginterjúvolnám és megpróbálnám kitalálni, hogy az a lény miért választotta ki azt a személyt arra, hogy felfedje magát előtte. Mert a földönkívüliek számára nagy kockázattal jár felfedniük magukat.

Noory: Mi az az ötödik típusú találkozás, amit említettél?

Emery: Az ötödik típusú találkozás az, amikor TE vagy az, aki kezdeményez és megpróbálsz kommunikálni földönkívüliekkel.


A kormány nem akarja ezt. Tulajdonképpen van rólam egy FBI akta, sajnos, mert földönkívüliekkel lépek kapcsolatba és beszélek velük. És ez annyira szomorú, mert kinek van joga ehhez... Rájöttem, hogy az USA kormányának van egy mögöttes terve arra, hogy megrendezzen egy hamis idegen inváziót, egy földönkívüli inváziót.

Noory: A Kék Sugár Hadművelet (Project Blue Beam).

Emery: Nem tudom, hogy mi a popkulturális megnevezése ennek. Csak annyit tudok 100%-osan, tényként állítani, mert az FBI-os embereim elmondták nekem, a CIA-s embereim elmondták nekem, hogy figyelmeztessenek, aktát vezetnek a hozzám hasonló emberekről és amikor ez megtörténik, téged fognak bebörtönözni ezért, mert az lesz a történet, hogy „te hoztad őket ide.” És ez egy megrendezett, hamis invázió lesz, valószínűleg hallottad már korábban ezt az összeesküvés elméletet. De szomorú tudni, hogy mindazok után, amiket tettem, a nevem tulajdonképpen ott van egy FBI aktán, amiben az áll, „figyelnünk kell ezt az embert, és biztosítani, hogy ne beszéljen velük túl sokat.” De ugyanakkor dokumentálják is ezt, szóval ha elő akarják húzni ezt a kártyát, KÉPESEK MEGTENNI! És még csak senki nem is fogja tudni. Az összes ember, aki érintett az ilyen CE-5 típusú dolgokban, tisztában van ezzel, de szomorú dolog tudni, hogy én egy mögöttes terv része, egy terrorista vagyok. A terrorista címkét aggatták rám, mert...

Noory: Úgy bánnak veled.

Emery: Nem történt még semmi, de a tény, hogy van rólam egy nagy akta, valamiképpen aggasztó. De ugyanakkor nevetséges is. Ez megint egy, tudod... „támogassuk a nemzetet, hogy küzdjön az ilyen terroristák ellen, akik idehozták ezeket a gonosz idegeneket, hogy elpusztítsanak minket.”

Noory: Emery, te sok mindenen keresztülmentél már. Ha meg kellene írnod az önéletrajzodat, mi lenne az utolsó fejezet vége?

Emery: Azzal fejezném be a könyvet, hogy elmondanám a véleményemet arról, hogy hogyan fog kinézni a jövő. Az életünk könnyebbé válik, hosszabb ideig fogunk élni, és nagyon pozitív dolgok történnek a bolygón.

Noory: Igazán optimista vagy.

Emery: Én szeretem ezt. Nagyon hálás vagyok, hogy itt és most itt lehetek és változást hozhatok, mert egyszerűen látom a jövőt és az annyira lenyűgöző, ha együtt, közösen tudunk cselekedni. És hiszek abban, hogy a városok fejlődni fognak, a szennyezés meg fog szűnni, képesek leszünk megtisztítani ezt a helyet és egyszerűen csak ez lesz a legcsodálatosabb hely az egész univerzumban.

Noory: Emery, köszönöm, hogy itt vagy a Kozmikus Közzétételben.

Emery: Köszönöm, George.

Noory: És köszönöm nektek is, hogy megnéztétek.


2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a fordítást. Ez egy lenyűgöző beszélgetés. Noory nem mindig van ott és olyanokat is megkérdez, amik már egyértelműen elhangzottak az előző adásokban. Kicsit azért összezavart ez a multidimenzionális és/vagy angyal és/vagy kísértet.
    Viszont az, hogy egy idővonalra (lehet kör vagy 8-as is) vagyunk felfűzve mindannyian, amelynek mi az elejéhez közelebbi pontján, ők meg a végéhez közelebbi pontján helyezkednek el...ha elpusztul az időfonal, mindannyian eltűnünk. Ez érdekesen hangzik.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a fordítást! George Noory kérdései valóban mások, és lényegre törőbbek. Vagyis jól kérdez. Üdvözlettel: M. Laci.

    VálaszTörlés