2019. január 1., kedd

Kozmikus Közzététel – XII/1.

IDŐUTAZÁS ÉS VALÓSÁGVÁLTÁSOK – A sorozat új „korszakának” első adásában – David Wilcock távozását követően ezúttal már George Noory műsorvezetésével – ismét Emery Smith-t látjuk vendégként, aki a mai alkalommal portálokról, különböző dimenziókról és valóságokról, valamint egy olyan „időgépről” tesz említést, amelyet gyógyászati célokra is lehet használni, és amelynek jótékony hatásait a titkos projektekben zajló munkája során ő maga is megtapasztalta.


Noory: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben, a műsorvezető George Noory vagyok és itt vagyok Emery Smith-szel. Időutazó technológiák: léteznek-e és ha igen, hogyan használják őket. Emery, köszöntelek újra itt.

Emery: Köszönöm, hogy itt lehetek, George.


Noory: Időutazó technológiák. Pontosan mi ez és mit foglal magában?

Emery: Nos, megpróbálják lemásolni azt a földi eredetű portáltechnológiát, amit nagyon-nagyon hosszú idővel ezelőtt fedeztek fel. Ez kapcsolódik az ilyen típusú utazáshoz, mert ugyancsak hatással van az időre és a térre. Szóval lényegében megpróbálják lemásolni ezt és elektronikussá tenni és készíteni belőle egy szintetikus verziót. És ezt megcsinálták. Lényegében már megcsinálták, de még nem tökéletesítették.

Noory: Amikor azt mondod, hogy megcsinálTÁK, akkor kikről beszélünk?

Emery: A részekre tagolt projektekről beszélünk, amiknek a hadsereg csak a biztonsági szolgálatát látja el, de maguk a projektek nagyvállalatok tulajdonában vannak, amik titkosak és a világ kormányai finanszírozzák őket, hogy más technológiákat hozzanak létre számukra, legyen szó akár háborús, akár békés időszakokról, vagy gyógyszerekről. Szóval ezekből a kisebb projektekből származó pénzekből finanszírozzák a titkos projektjeiket, mint például az időutazást és hasonlókat.

Noory: Emery, kimondottan az időutazás hogyan működik? Mert mindenféle dologról és lehetőségről lehet hallani.

Emery: Nos, az első dolog, amire szükséged van, az először is a nagyon sok energia. A nullponti vagy többletenergia készülékek mellékhatásként sokszor ilyen típusú repedéseket hoznak létre az időben és a térben. És ennek ahhoz van köze, hogy lényegében magába fordítja az időt és megnyitja az űrt az időben pontosan itt előtted. Ez az a módszer, aminek segítségével a mi földönkívülieink keresztülutazzák az univerzumot, interdimenzionálisan. Először is létrehozzák a saját energiamezejüket, ami a saját gravitációs mezőjük, amiben benne ülnek. Ezért képesek végrehajtani ezeket az óránkénti milliárd mérföld sebességű jobbkanyarokat és közben nem történik velük semmi, mert a saját mezőjükben vannak. És azzal, hogy energiát adnak ehhez és ezt a hajó elejére fókuszálják, interdimenzionálisan képesek megnyitni egy térhasadást az időben és ezen át tudnak menni. Ezért van az, hogy néha egyszerűen csak eltűnnek az űrben.

Noory: Van egy tárcsázógépük, amiben rákattintanak a 3015-ös számra és egyszer csak megjelennek ott?

Emery: Hasonlít ehhez, de ezt úgy hívják, hogy „tudatosság segítségével működő technológia”. Ezt az egészet a tudatukkal csinálják. Továbbá a hajó össze van integrálódva a lényekkel. Néhányuk valójában úgy növeszti ezeket a hajókat, és ezek hozzá vannak igazítva a pilóta DNS-éhez. Szóval a pilótának mindössze arra kell gondolnia, hogy a tárcsázót bármilyen fokkal 3015-re állítja és puff, már el is tűntek.

Noory: Hogyan használják ezt a technológiát?

Emery: Ahogy mondtam is, az idő egy nagyon érzékeny téma a világ azon fizikusai és tudósai számára, akik nem részesei a titkos projekteknek. Nehéz megfogni, mert az idő nem is igazán létezik. Az történik, hogy jelenleg az időnek többféle szintje van és több különböző típusú valóság és dimenzió létezik. Szóval van egy dimenzió egyszerűen csak egy ettől eltérő frekvencián, mint amiben jelenleg te és én itt ülünk, és az ettől egy kicsit különbözik. Talán ezek a bögrék nincsenek itt, vagy a kamerák, vagy más emberek vannak itt, mert több különböző szint létezik. De a legnehezebb dolog megmagyarázni, hogy az idő irreleváns, mert már eleve itt vagy mindenhol, minden időben. Aminek hallatán egy kicsit összezavarodhatsz...

Noory: De nem mész vissza, hogy megnézd a nagyapádat.

Emery: Így van, ez egy nagy kérdés, amit sokszor feltesznek nekem. Hogy mi van akkor, ha visszamész az időben és csinálsz valamit? Nos, így létrehozol egy másik idővalóságot. Szóval az egy másik téridő. De te még mindig itt vagy és ha azt gondolod, hogy visszamehetsz és eltávolíthatod a bögre kávét onnan és aztán az hirtelen már nem lesz itt, az egyáltalán nem így működik.

Noory: Ha vissza akarnál menni az időben és végezni akarnál Hitler-rel és megakadályozni a II. Világháborút és a Holokausztot és az összes ilyen horror-t, amit létrehozott... Mi történne, ha visszamennél az időben és eltávolítanád őt? Milyen következményei lennének ennek?

Emery: A következmények nem lennének rád hatással, mert ebben a valóságban ez az eltávolítás nem történt meg.

Noory: Érdekes. De lenne olyan valóság, ahol ez megtörtént?

Emery: Igen, pontosan. A paradigma itt az, hogy megpróbálnak mindent összetenni és azt mondják: „oké, többdimenziós valóságok léteznek, és többféle különböző típusú időzónák, amiknek mindannyian részei vagyunk.” Interdimenzionális, többdimenziós lények vagyunk. És ez az, ahol a frekvencia, a DNS és a genetika belép a képbe és hogy hogyan gyakorlunk hatást más világokra és más helyekre az univerzumban, ahol a fények, amiket ma a csillagokból látunk kiáramlani... az a csillag talán már nincs is ott. Mert ugyebár a távolság és az időkontinuum... mi nem igazán gondolunk erre és nem ismerjük fel ezt.

Noory: Mi van ha léteznek más univerzumok? Ha létezik multiverzum? Az idővel különböző dolgok történnek a különböző univerzumokban?

Emery: Így van, pontosan. Ezt a kérdést is sokszor felteszik nekem. Más univerzumokban létezik egy másik George és egy másik Emery. És ebben az időben fel kell ismerned, hogy az egy teljesen más idővonal, aminek részei vagyunk, de ugyanakkor mégsem, mert itt vagyunk:) Így tudnám legjobban elmondani.

Noory: Ezekben a programokban – időprogramoknak fogom őket nevezni – te is részt vettél-e, és ha igen, mit csináltál?

Emery: Volt egy program, amiben én is részt vettem. Ebben egy speciális típusú Teslatron egységet használtak. Magunkkal vittünk egy órát ebbe a kicsi hatszög alakú szobába és állítólag eltöltöttünk ott 55 percet. És emlékszem, első alkalommal - miután több évet dolgoztam ebben a projektben ahhoz, hogy egyáltalán helyet kapjak azon személyek között, akik bejuthatnak oda -volt kettő darab óránk. Az egyiket beraktad az öltözőszekrénybe és bezártad, a másikat pedig bevitted magaddal ebbe a szerkezetbe. Az első alkalommal, miután két évet vártam arra, hogy bejuthassak, olyan hálás voltam, hogy végre megszereztem a megfelelő hozzáférési jogosultságot, hogy bejuthassak ebbe a készülékbe. Emlékszem rá, 15 perc után kopogást hallottam az ajtón és szóltak, hogy „oké, Smith, most ki kell jönnöd, végeztünk." Mert hallottam, hogy ezt a rendszert felerősítették... Ott voltam bent egy egész órát és amikor kijöttem, annyira feldúlt és felháborodott voltam, azt kérdeztem: „Öregem, mi történt? Meghibásodott a rendszer?" És az összes tudós csak egymásra nézett és mind olyanok voltak, mintha 100 évnél is idősebbek lennének és csak nevettek és azt kérdezték: „Ó, nem nézted meg az órádat az öltözőben?" És én azt mondtam: „Nem". Jó 30-45 perc hiányzott.

Noory: És még csak nem is tudtál róla.

Emery: És én nem tudtam róla, mert az a 15 perc alatt, amíg bent voltam, én úgy éreztem... bámulatos élmény volt, látod az univerzumot, látod az űrt, lényegében méregtelenít téged és kiteletranszportálja a toxinokat a testedből. Néha az ember 7 kg-ot veszít a súlyából egy ilyen kiruccanás alkalmával, amit ott tölt bent.

Noory: Egyetlen ilyen beülés során?

Emery: Egyetlen beülés során, 55 perc alatt. Mindig megkérdeztem: „Nos, hová megy mindez?" Mert mikor utána elvégezték a vértesztet, még mindig megvolt ugyanaz a hidratációm, nem dehidratálódtam, de mégis az összes szörnyű negatív ionos baktérium, vírus és a testemben lévő fémek kikerültem belőlem. Szóval emberek súlyos mérgezéssel bemennek oda, és sokan közülük...

Noory: És kijönnek egészségesen.

Emery: Így van, nagyon egészségesen jönnek ki. Arra használták ezt a gépet, hogy a világ elitjét kigyógyítsák a rákból - még az elnökeinket is...

Noory: Emery, hogyan néz ki ez a masina?

Emery: Ez egy hatszög alakú szoba és a hatszög alakú szoba belsejében van egy üvegfal. A szoba átmérője csak kb olyan 2,5 méter, szóval csak egy kis masszázs asztal fér el benne, és ez ott van.


90 cm-nyire a masszázs asztal mögött van egy üveg vagy plexi fal és mögötte ott van ez a hatalmas Teslatron egység és ez felerősíti ezt a csodálatos elektromágneses frekvenciát, amikor is felszakítja az időt és a teret. A nullponti energiakészülékeknél mellékhatásként gyakran történik meg ez és sok tudós, beleértve Tesla-t is szemtanúja volt ennek és leírta, hogy van valamiféle mező, amikor is egy gömb formálódik, ami nálam is megtörtént a saját laboratóriumomban, és ekkor az idő eltorzul egy pillanatra. De ennél a készüléknél ezt igazán elég jól tökéletesítették. Mindig próbáltunk rájönni, hogy "wow, lennie kell valamilyen dimenziónak valahol, ahol valaki ott ül - talán egy földönkívüli - és ez a zsír meg a mérgek, amik kijönnek belőled, arcot találják őt. Valaki odaugrik egy vödörrel, vagy ilyesmi.:)" Szóval nem teljesen tökéletesítették még, mert még mindig próbálnak rájönni, hogy hová lesz, ami kijön belőled. Hová tűnik a tumor? Hová megy a rák, a sejtek? Hová mennek belőled ezek a vírusok?

Noory: Szóval egyszerűen csak eltűnnek.

Emery: Egyszerűen csak ELTŰNNEK.

Noory: Hogyan működik ez az emberek gyógyítása kapcsán?

Emery: Még mindig próbálnak rájönni erre, és leginkább úgy tudnám leírni, hogy valahogy vonzza a vírusok és tumorok, továbbá a fémek azon negatív ionos összetevőit, amelyek nem előnyösek a test számára. Rácsatlakozik ezekre valahogy ezen az energiamezőn keresztül, és kiteletranszportálja őket valahová.


Noory: Ez úgy hangzik mintha megváltoztatná a rossz sejteket. Valóban ezt teszi?

Emery: Nem hiszem, hogy megváltoztatja a rossz sejteket. Eléggé biztos vagyok benne, hogy eltávolítja a rossz sejteket, és újraigazítja a DNS frekvenciáját és ugyancsak segít küzdeni a fertőzések ellen, meg ehhez hasonlók. Általában miután kijössz az egyik ilyen készülékből... én legalábbis három napig nem tudtam aludni utána és mégis teljesen jól voltam. Erős késztetést érzel az edzésre, azt hiszem az egyik ilyen készülékben történt kezelés után futottam a legtovább, mert korábban sokat kocogtam és sokat edzettem és ez nagyon észrevehető volt. És szóltak, hogy ilyesmi megtörténhet. Elmondták, hogy hatalmas mennyiségű energiád lesz és a kognitív funkcióid hatalmas mértékben megnőnek. És a meditáció egyszerűen bámulatos volt. Rögtön, ahogy becsuktad a szemed, akárhová mehettél, ahová csak akartál, ha volt gyakorlatod a meditációban és tudtad, hogyan végezd a meditáció lépéseit. Szóval csodálatos funkcionalitással bírt a sejtek DNS-ének frekvenciájára és a sejtmagokra. Tovább kiigazította azokat az energiákat, mert ez az egész arról szól, hogy a testedet a megfelelő elektromos feszültségen tartsa, és azt hiszem azzal, hogy eltávolítja a szennyeződéseket a testből – amelyek hatással vannak az elektromos feszültségre – lehetővé teszi számodra, hogy meggyógyítsd magad. Tanulmányainkban csak ebben az egy projektben – és vannak más projektek is, amikről majd beszélni fogunk még – de kimondottan ebben a projektben bemész és kezelést kapsz valamire, mondjuk egy betegségre. De a mellékhatás az idő – az elveszett idő.

Noory: Elveszett idő, mert eközben nem öregszel.

Emery: Így van, és ezért voltak ezek a tudósok ebben a földalatti létesítményben – ami egyébként New York-ban van – olyan fiatalok és élénkek és több mint száz évesek voltak. Emlékszem, valamin dolgoztam nekik csak egyszerű technikusként, közben hallgattam a beszélgetéseiket és úgy beszéltek, mintha ismerték volna Tesla-t.

Noory: Valószínűleg ismerték is.

Emery: Ó, tudom. És ezt nagyon lelkesítő volt tudni. Ó, bárcsak tudnám, hogy pontosan hány évesek voltak! És ez egy civil tulajdonban lévő készülék, amit a haditengerészet korábban nyugdíjba vonult tudósai készítettek.

Noory: És amit mára gondolom tökéletesítettek, igaz?

Emery: Nos, azt hiszem megpróbáltak kezdeni vele valamit. Próbáltam kapcsolatba lépni velük néhány évvel ezelőtt, hogy megnézzem, ki tudjuk-e talán juttatni ezt a technológiát a nyilvánosság számára. És az egyik vezető tudós megbetegedett és megszakadt a kapcsolatom azzal a csoporttal. De még mindig próbálnak rájönni. Azt hiszem ez hamarosan felszínre kerül majd, mert ennek az időutazó készüléknek a gyógyászati előnyei példátlanok. Meg tudjuk gyógyítani a HIV-vírust 30 nap alatt, a herpeszt, pusztán azzal, hogy egy héten háromszor beülsz ebbe a gépbe.

Noory: Képes bármit meggyógyítani?

Emery: Nos, nem tudom, hogy bármit, csak a dokumentációból, amit láttam, és amit hallottam – a rákot és herpeszt, a HIV-vírust és szexuális úton terjedő betegségeket (STD)...

Noory: Miért tartják titokban ezeket a cuccokat, Emery?

Emery: Az FDA (az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala) egészen bizonyosan nem hagyja jóvá azt a készüléket, mindegy, hogy mennyi dokumentációd van róla.

Noory: Miért?

Emery: Hát, mert ezzel a nagy gyógyszeripar (Big Pharma), a nagy pénzcsinálók ellen mész. Nekik arra van szükségük, hogy a pirulákat vedd be.

Noory: Szóval azt mondod, hogy nem akarják a gyógyulást.

Emery: Ők nem akarják a gyógyulást és ezt én is tanúsíthatom. Én vagyok a feltalálója az első asztali őssejtkoncentrátornak és sok dokumentumot küldtem az FDA-nek, hogy segítsek a lebénult betegeknek és hasonlók. És beküldhetsz te akár ezer dokumentumot egy új technológiáról, ahogy azt sok tudós megpróbálta már itt az USA-ban és semmi sem történik. Azt mondják: „Ó nem, még több adatot kell beküldened nekünk." Szóval addig-addig vezetgetnek, mígnem belefáradsz és kifogysz a pénzből. Mert a legtöbb tudós és a kisebb vállalatok nem rendelkeznek annyi tőkével, hogy folyamatosan tesztelni és tesztelni és tesztelni tudjanak.

Noory: Emery, beszéltünk ezekről a tudósokról, akiket ezen időgép kapcsán ismertél meg és azt mondtad róluk, hogy száz évesek. Honnan jöttek ők és miért ennyire öregek?

Emery: Ők voltak azok, feltalálták ezt a szerkezetet. Minden bizonnyal itt születtek a Földön. Mindannyian egykoron a katonaságnál szolgált tudósok, akik nyugdíjba mentek.

Noory: És Tesla-val dolgozhattak.

Emery: Nyilvánvalóan Tesla-val dolgoztak, abból amit elmondtak... Halhattam őket a színfalak mögött beszélgetni és viccelődni. Mind kitűnő formában voltak, mindannyian száz év felett jártak. Még mindig öregszenek, arra a titokra azért nem sikerült rájönniük még, de maga a tény, hogy ezek az emberek ezekben a részekre tagolt projektekben, akik már nagyon hosszú ideje benne vannak... Egyébként ezek civil projektek, de korábban a hadseregnél szolgált tudósok működtetik.

Noory: Emery, véleményed szerint és azok alapján, amiket láttál, mennyire fejlett az időutazó programunk? Mennyire fejlett ez?

Emery: Hát, meg tudják csinálni. Nem olyan hatékony, mint ahogy azt valószínűleg meg tudtam volna mondani a legutóbbi ajánlat alapján, amit kaptam, hogy menjek vissza az egyik projektbe, mert az egész csapat meghalt az egyik küldetés közben és tudod... a halálozási ráta nem túl jó. (Emery itt elérzékenyül)

Noory: Szóval valami történt.

Emery: Valami történt. És azokat az embereket több, mint 20 éve ismerem.

Noory: Egy kicsit elérzékenyültnek tűnsz.

Emery: Ők nagyon közeli barátaim voltak ezekben a projektekben. Nem beszéltem velük ezer éve, de amikor értesítettek erről a pozícióról, az első, amit megkérdeztem, hogy hogy van ez a parancsnok és így tovább és így tovább, hogy van ez a személy, hogy van az a személy és ekkor mondták, hogy történt egy incidens. És ekkor már tudtam, és elmondták, hogy „ezért akarunk téged". Olyan ez, mint amikor egy űrhajós felmegy az űrbe vagy a Holdra, hogy kockáztassa az életét... abban a tudatban mennek fel, hogy tudják, csak 70% esély van a túlélésre. Vannak ezek a számok és arányok, amikkel a tudósok előállnak. Számomra nem éri meg többé részt venni ezekben a projektekben, mert túl veszélyes, továbbá azon dolgok miatt, amiket megpróbálok most eljuttatni a világ számára. De ugyanakkor jó tudni, hogy még mindig dolgoznak ezeken a projekteken, hogy segítsenek rájönni a mögötte meghúzódó fizikára és tudományra. Sokaknak ezekben a projektekben küldetésorientált céljai vannak az időutazás kapcsán. Az egyik küldetés, amiben fiatal tiszthelyettesként részt vettem, az volt, hogy ilyen típusú portálokon és időutazó szerkezeteken mentünk át, csak azért, hogy összegyűjtsünk bizonyos mennyiségű követ, port és állat- és növényvilágot.

Noory: A múltból és a jövőből.

Emery: Nem tudom, hogy hol voltam pontosan itt a bolygón, vagy hogy egyáltalán ezen a bolygón voltam-e. Mindig egy speciális 15 perces küldetés volt. De mikor visszaértünk, valós időben - ebben az időben - három-négy óra telt el.

Noory: Amikor visszajöttetek mennyi idő ment el?

Emery: Három vagy négy óra. Nekem csak 15 perc telt el.

Noory: Az nem túl sok idő. Tehát nem olyan volt, hogy visszajöttél és eltelt 40 év.

Emery: Nem, így van. De tudom, hogy az űrutazásnál lép be a nagy időtényező. Minél messzebbre mész a Földtől, időt fogsz veszíteni, mert az idő itt nálunk felgyorsul, míg nálad odakint nem.

Noory: Ezek a küldetések nem voltak nagyon hosszúak. Mindössze 10-15 percesek voltak. Mit csinálnak ezekkel a küldetésekkel? Mi történik?

Emery: Ahogy mondtam, mindegyik küldetés más. Azon kevés küldetés egyikén, amin én is részt vettem, odamentünk és összegyűjtöttünk némi növényi életet, néhány követ és a talajból valamennyit.

Noory: Csak bementetek és kijöttetek.

Emery: Csak bementünk és kijöttünk. Az egyik tök jó dolog, ami az egyik küldetésen történt az volt, hogy volt egy hatalmas levél, majdnem 90 cm átmérőjű. Olyan, mint egy szőlőlevél, és ez golyóálló volt. Maga a levél egyáltalán nem volt vastag, de erős volt. Nagyon sok visszafejtett technológia, amiket ma láthatsz, ezekből az időben és portálokon keresztül történő bámulatos kirándulásokból származik. Az egyik legújabb dolog, amit két hete publikáltak az volt, hogy fogtak egy növényt és eltávolították az összes belső tartalmát és csak maga a cellulóz anyag maradt és képesek voltak folyadékot fecskendezni a növény ereibe. És ezek ugyanolyan típusú erek – kialakításukat tekintve – mint amilyenek a mi testünkben is megtalálhatók.

Noory: Figyelemre méltó. Utaztál-e valaha az időben előrefelé, visszafelé?

Emery: Nem tudom, hogy utaztam-e előre vagy hátra, mert soha nem voltam emberek, vagy bármi olyasmi közelében, amiből meg tudtam volna mondani, hogy a Földön lettem volna.

Noory: Nem olyan, hogy ránéztél a naptárra és 1804 állt rajta.

Emery: Ez egyáltalán nem olyan, mint a „Vissza a jövőbe” filmekben. Nagyszerű koncepció, de még nem tökéletesítettük. Vissza akarnak menni abba az időbe, azt hiszem kísérleteznek ezzel. Tudják, hogy az emberek időt veszítenek és mert most már vihetnek magukkal valamiféle elektronikát – amit korábban a múltban nem tehettek meg – és látják, hogy „hé, csak 15 percet voltunk bent, de visszaértünk és eltelt négy óra" Hogy miről szól ez? Nem ismerem a mögötte húzódó fizikát, hogy meg tudjam magyarázni.

Noory: Történt-e veled bármi, ami balul sült el, miközben ezt csináltad?

Emery: Személyesen velem nem, de volt egy ember a csapatunkban, aki valamilyen oknál fogva nem tért vissza az időkontinuum szerkezeten keresztül. Nem tudom, hogy mi történt vele. Ez megtörténik néha. Van egy vékony vonal amikor keresztülmész ezen a szerkezeten 120-180 cm-en belül és ha átléped azt a vonalat, eltűnsz. Szóval sok protokollal jár keresztülmenni ezen a készüléken.

Noory: Amikor megérkezel a célállomásodra az időben, akkor egy portálon kell keresztülmenned? Hogyan néz ki ez?

Emery: Igen, olyan, mint fátyol és nem hasonlít ahhoz, amiket a mozifilmekben láthatsz, ahol ott van ez a hatalmas csillagkapu a villogó fényekkel. Valójában egy tiszta, homályos fátyol. Mintha egy függöny lenne előtted. És egyenesen keresztüllátok rajta és látlak téged. Tehát ha a fátyol előttem van, attól még látlak téged, csak egy kicsit elmosódottan. Olyan, mintha egy plexilapon keresztül néznél. És ahogy átmész rajta, már nem ott vagy, hanem a célállomásodon.

Noory: Na és hogyan jössz vissza?

Emery: Igen, hát egyszerűen csak megfordulsz és az a hely egy speciális hely, amin keresztül visszajössz, legyen az egy terület valahol... általában sok ilyen dolog már eleve földi eredetű, ami alatt egy Stonehenge-szerű formációt értek. A mechanikusak pedig fémből vannak és lényegében úgy néznek ki, mint egy képkeret.

Noory: Mi van akkor, ha eltévedsz és nem találod meg ezt a helyet?

Emery: Ezért van az, hogy ezek a küldetések kb 15 percre vannak korlátozva és csak bizonyos területekre mennek, szóval nem futhatsz túl messzire 15 percnyi idő alatt. Lehetsz egy sivatagban, lehetsz egy trópusi zónában, vagy egy sarkvidéki zónában, attól függően, hogy mi a küldetés. És az összes küldetést, amiben részt vettem, már voltak emberek, akik bejárták korábban, szóval voltak videók és képek és tudtuk, hogy milyen típusú flórát és faunát fogunk látni és hogy mit gyűjtsünk, úgymint kristályokat, köveket és ehhez hasonlókat.

Noory: Ki áll e programok mögött? Ezen időutazó programok mögött?

Emery: Tudod, 300 nagyvállalat működteti ezt a bolygót és ezeknek a vállalatoknak egy nagyon kis része vesz részt a megtalálható legmagasabb szintű technológiai dolgokban. Szóval én úgy hiszem, hogy ők állnak e mögött, ők fedezték fel ezt a típusú cuccot. Nagyon sok földönkívüli űrhajót fejtettek vissza, interdimenzionális hajókat építettek, amik képesek interdimenzionálisan utazni – ami ugyancsak egy időutazás-szerű valami.

Noory: Még mindig csinálják-e ezt, és ha igen, mennyire fejlettek jelenleg?

Emery: Mivelhogy hat hónappal ezelőtt felajánlottak egy pozíciót nekem, ez alapján még mindig csinálják. Szóval tudjuk, hogy ez még mindig egy jól jövedelmező dolog, még mindig próbálják kitalálni a csínját-bínját. Ez a probléma, mert ha nem ismered a mögötte húzódó fizikát, sok kárt okozhatsz és visszahozhatsz olyasmiket, amik nem biztonságosak.

Noory: Emery, te nem aggódsz magad miatt? Úgy értem, olyan dolgokról beszélsz, amiknek - feltételezem - titokban kellene maradnia, és te sokat kockáztatsz azzal, hogy előállsz és beszélsz erről. Nem nézegetsz a hátad mögé?

Emery: Igen, természetesen mindig erős riadókészültségben vagyok. A támadások jelentősen lecsökkentek irányomba, mióta leálltam a nullponti energia készülékekkel kapcsolatos oktatással és leálltam az új, sejtekkel kapcsolatos készülékek feltalálásával és már nem beszélek ezekről – ezek segíthetnének neked meggyógyulni. Mivelhogy már vannak szabadalmak és hasonlók mögöttem és a nyilvánosság általánosságban véve tud a szabadenergia laboratóriumomról, amit korábban működtettem, továbbá a készülékekről, amiket feltaláltam ott. Átadtam ezeket más vállalatoknak és még mindig segítem őket a fejlesztésben és ezek tökéletesítésében. Ez egy nagyon ijesztő dolog. Úgy értem a balesetemkor szerzett fejsérülésem oka az volt, hogy éppen egy nullponti energiakészüléket szállítottam, miután hitelesítettük. Szóval azt gondolom, mindezeket elmondva, az, hogy novemberben (2017-ben) előálltam és sok információt elmondtam, azt hiszem az jelentette a védelmet, és a lakosság általánosságban véve tudomást szerzett erről és most már tudják: „hé, ha most megölnek engem, azzal mártírt fognak csinálni belőlem." És az szörnyű lenne rájuk nézve. Akkor határozottan mindenki megtudná mindezt. Nemrégiben összegyűjtöttünk néhány száz dokumentumot, amit otthagytam a házamban, amit kiraboltak, és ezeket a dokumentumokat be fogjuk mutatni a nyilvánosságnak.

Noory: Ugyanezt tették Tesla-val is, amikor meghalt.

Emery: De remélhetőleg én még idő előtt megcsinálom.

Noory: Emery, beszélj nekem kicsit erről a balesetről. Mi történt valójában?

Emery: Több hónapon keresztül Kaliforniában dolgoztam egy titkos helyen lévő létesítményben, ahol segítettek nekem hitelesíteni a rendszert. Képesek voltunk megfelelő módon hitelesíteni a rendszert. Rögtön ezt követően - miután egy megállapodást kötöttem velük más technológiák cseréjéről, cserébe, hogy hitelesítik a rendszert - beraktam ezt a nullponti készüléket egy Range Rover csomagtartójába és elindultam lefelé a hegyről. És valaki kihajtott elém a kanyarban.

Noory: Szándékosan?

Emery: Szándékosan. Volt időm felmérni, hogy mi fog történni, de egy kanyonfal volt a jobb oldalon 90 cm-nyire, és ez a személy nem engedett vissza a sávomba. Szóval csak egy pillanatnyi időm volt, hogy beforduljak és egy nagyon erős ütközés lett a vége, majdnem 90 km/h-ás sebességnél.

Noory: Ó, te jó ég, szerencsés vagy, hogy még itt vagy.

Emery: Igen, igen a fejem áttörte az oldalablakot és agyrázkódásom lett és több helyen felszakadt a fejem, és persze mint mindenfajta fejsérülés esetén, jó darabig fájdalmaim voltak. Szóval kb 3 hétre kiestem a munkából és nem igazán tudtam csinálni semmit. A készülék hála istennek megmenekült és át lett szállítva egy biztonságos helyre egy másik feltaláló és egy biztonsági csapat által, akik akkoriban segítettek nekem. És most ez egy nagyon biztonságos helyen és biztos kezekben van. Az információ róla annyi, hogy ez egy fantasztikus dolog, mert következő évben (vagyis idén, 2019-ben), remélhetőleg elő fognak állni vele, talán márciusban, áprilisban és bemutatják ezt a készülékemet a nyilvánosságnak és hogy mit csináltunk vele, hogy segítsünk a világon, biztonságos és hatékony módon. Mert én nem vagyok odakint, hogy megtanítsam mindenkinek, hogyan csinálják ezt, mint ahogy a Bedini testvérek tették - ezért ölték meg őket. Ők két másik tudós voltak, akik megpróbáltak segíteni eljuttatni ezeket az energiakészülékeket a nyilvánosságnak.


De engem már hosszú idővel ezelőtt meglátogattak az öltönyösök és azt mondták: „tudjuk, hogy mit csinálsz, minket nem érdekel, ne add el, ne tanítsd arról az embereket hogyan csinálják és ne kapcsold rá a hálózatra."

Noory: És akkor nem esik bajod.

Emery: És akkor rendben leszek. De én nagyon hajthatatlan vagyok.

Noory: Mely más országok érintettek az időutazásban? Nem lehet, hogy csak mi (USA) vagyunk benne.

Emery: Az egyedüliek, akiket meg tudok erősíteni Németország, Kína, USA és néhány létesítmény Ausztráliában, akik megpróbálják lemásolni ezt – ezekről tudok első és másodkézből származó információk alapján. Talán lehetnek még mások is, talán Brazília, talán Anglia, de erről nincs tudomásom.

Noory: Mindig kíváncsi voltam rá, hogy vajon vannak-e időutazók a jövőből, akik itt barangolnak ezen a bolygón. Mit gondolsz erről?

Emery: Lehetséges. Lehetséges. Bármi lehetséges, ha időutazásról van szó. Tudom, hogy nagyon sok történet kering erről, sok minden zajlik és nekünk nincsenek ügynökeink, akik kimennek azért, mint amiért pl a terminátor, hogy visszamennek és megölik ennek meg annak a fiát, és akkor ez vagy az az elnök nem születik meg. Ez nem így működik. Ha valami ilyesmi történne, az egy másik idővonalon lenne.

Noory: De visszamennek és megpróbálják manipulálni az időt? Honnan tudhatjuk, hogy az események, amik jelenleg történnek – az elnöki találkozók Észak-Koreával és ehhez hasonlók. Honnan tudhatjuk, hogy ezeket nem manipulálták valamiféle időesemények?

Emery: Rendben. Az egyik vélemény erről, az egyik elméleti hipotézis, hogyha ilyesmi történne, arról nem tudnál, mert ahogy korábban mondtam, ha valaki visszamenne megváltoztatni valamit, az még csak be sem kerülne az emlékezetedbe. És ez az én megalapozott találgatásom erről, hogy ez valószínűleg történik, és mi még csak nem is tudnánk erről. Az energiamező miatt, amihez mindannyian kapcsolódunk, ha valami megváltozna az időben, amire téged már beprogramoztak, hogy elhidd, hogy soha nem történt meg, vagy amikor valami megváltozik és NEM mindenki kapja meg azt a változást – erre akarok kilyukadni. Szóval az emberek elkezdenek emlékezni és elkezdenek „emelkedni" a saját erőmezejükben és rájönnek, hogy „várj egy percet, rájöttem erre". Mert van ez a megmaradt emlékük, ami hozzá van csatolva a végtelen mezőhöz.

Noory: Emery, mi lehet a motivációja az idővonalak manipulálásának? Miért akarnak megváltoztatni ilyesmiket?

Emery: Tudod, a megalomániásoknak, akik ezt a bolygót futtatják, a világ minden pénze rendelkezésére áll. Mindenük megvan, amit csak valaha akartak. És azt hiszem, ez valamiféle betegség náluk. Függői lettek a titokban zajló irányításnak. Nem csak kontrollálni a tömegpopulációt, hanem TITOKBAN kontrollálni bizonyos aspektusait annak, hogy mi történhet, vagy mi történik akkor, ha megváltoztatok valamit. Szóval én úgy hiszem, hogy az irányítás ilyen aspektusától valamiképpen „belőve” érzik magukat, az izgalomtól felszabadul az adrenalin és a dopamin az agyukban, amikor elérik ezt a titkos irányítást egy személy vagy egy nagyobb populáció felett. Amibe a halál is beletartozik.

Noory: Ez egy hatalmi játék, igaz?

Emery: Igen.

Noory: A mély állam (Deep State). Olyan sokat hallunk a mély államról. Te részt vettél-e ebben?

Emery: Nem, nem. Természetesen részese voltam sok titkos dolognak, de én nem használom a „mély állam” popkulturális kifejezést. Amikor aktív szolgálati tag voltam, továbbá vállalatokkal álltam szerződésben, soha nem tettem semmi negatívat, semmi ilyesmit. Szóval én távol tartom magam a „mély állam” kifejezéstől, mert számos kollégám és a hadsereg veteránjai, továbbá ügynökök és kémek, akik sok titkos küldetésen és ehhez hasonlókon voltak, mi nem így gondolkodunk erről. Van egy munkánk, amit el kell végeznünk és legtöbb esetben nem igazán tudod, hogy miért csinálod. És ez az egyik oka annak, amiért én eltávolodtam mindettől, mert valamiképpen felzaklató tudni, hogy része voltál valaminek, ami talán negatív lehetett egy személy számára... vagy a bolygó számára.

Noory: Abszolút, különösen, ha te magad jó ember vagy.

Emery: Igen. De tudomásom szerint... nem tudok ilyesmiről a karrierem során.

Noory: Emlékszel az „Időgép” című mozifilmre, az eredeti változatra? Amiben a professzor feltalál egy időgépet és beleül? Ebben az esetben az apparátus, ami az időutazásra szolgál, hozza létre a portálokat, de fizikailag nem kell egy szerkezetet magaddal vinned, vagy igen?

Emery: Nos, nem, mert a szerkezet már ott van. Örülök, hogy felhoztad ezt...

Noory: És ott is marad, igaz?

Emery: Így van, ott marad a saját mezőjében. Az egyik első alkalommal, amikor beindítottuk az egyik többletenergia, nullponti energia gépet a laboratóriumban, egy gömb formálódott kb 3-4,5 m-nyire a gép körül.


Én magam és a tudósok ebben a gömbben voltunk benne. Emlékszem átnéztem ezen a folyékony gömbön, mintha egy üres gömbön néznék keresztül, de...

Noory: Olyan ez, mint egy buborék?

Emery: Olyan, mint egy buborék. És ebben a bolygó különböző időszakait láthattuk. Úgy értem, láttunk dinoszauruszokat, láttunk lényeket és különböző dolgokat – mintha egy ablakon keresztül néznénk. Bárhová néztél benne, láthattad ezt. És lenyűgöző volt. Mindössze csak 15 másodpercig tartott, de olyan volt, hogy „wow, egyszerűen csak megnyitottunk valamiféle időhasadást” vagy ilyesmit. És lényegében a jelen időben néztük a bolygót, hogy milyen volt millió és millió és millió évekkel ezelőtt.


Noory: Micsoda látvány! Az időutazással fennáll-e az a lehetőség is – merthogy én a teleportálásra is gondolok ennek kapcsán. Elküldenek-e más bolygóra, és ha igen, mi történik, ha megjelensz ott mondjuk légzőkészülék nélkül? Mi történik ilyenkor?

Emery: Nagyszerű kérdés. Azt csinálják, hogy drónokat küldenek át ezeken több ezer és ezer alkalommal, mielőtt emberi lényt küldenének. És néhány ezek közül programozható életforma, néhány mechanikus drón, kamerával felszerelve. Keresztülmennek ezeken a portálokon és visszajönnek és tényleges felvételeink lesznek mindenről. Olyan ez, mint amikor elküldesz egy műholdat, vagy egy szondát a Marsra, hogy elemezze a légkört és hasonlókat. És igazad van. Óvatosnak kell lenned, hogy mibe mész bele és ez kapcsolatban áll továbbá a bolygó Ley-vonalaival és a csillagok állásával az időnek azon a pontján és a portálokkal, hogy ténylegesen megfelelően működjenek, továbbá hogy biztonságos legyen ezeknek az embereknek keresztülmenni a portálon.

Noory: Nagyon izgalmas. Emery, köszönöm, hogy itt vagy a Kozmikus Közzététel-ben.

Emery: Köszönöm, George, hogy újra itt lehettem. Nagyra értékelem.

Noory: Köszönöm, hogy megnéztétek.


4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a fordítást.
    Úgy tűnik, hogy több elmélet is létezik az idővonalon történő ügyködések kapcsán. Egyik, hogy egy másik idősík jön létre a változtatások miatt, másik, hogy az adott idővonalon is megváltoznak dolgok, de nem emlékszünk rá, mert kitörlődik minden a törölt eseménnyel kapcsolatos emlék is. Valószínűnek tartom, hogy a Mandela effektust is hasonló dolog okozhatja.
    Tehát a portálok ittmaradnak. Ezért lehet az, hogy egyesek eltűnnek hosszabb-rövidebb időre vagy akár végleg is. Ezekszerint véletlenül belesétálnak egy ilyen fátyolba.
    Ez a gömbön keresztüli nézelődés a kronovízort juttatja eszembe.
    Azért mindig akad 1-1 ellentmondás. Emery nem tudott kapcsolatbalépni az egyik tudóssal, mert az megbetegedett, holott épp a már működő gyógyítószerkezetesn dolgozott.
    Ezzel gyógyítják az uralkodókat meg a minisztereket. Az lehet, mert mind 100 év körüli, de a gyógyítás ellenére elég pocsékul néznek ki

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a fordítást! M. Laci
    Apex TV. https://www.youtube.com/user/myApexTV/videos

    VálaszTörlés