2018. június 1., péntek

Kozmikus Közzététel – XI/11.

A MOHAEMBER EREDETEA mai adásban Emery Smith-t a titkos projektekből történő távozásának körülményeiről és távozása utáni tevékenységeiről hallhatjuk. Részleteket tudhatunk meg a biológiai hadviselés területén végzett kutatások veszélyeiről és a genetikai kísérletezések eredményeképpen a földalatti laboratóriumokban létrehozott rejtélyesen hangzó „mohaemberről”.


Wilcock: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben. A műsorvezető, David Wilcock vagyok. Itt vagyok különleges vendégünkkel, Emery Smith-szel és ebben az epizódban azon fogunk végigmenni, hogy mi történt vele azután, hogy otthagyta a földalatti bázist. Emery, köszöntelek újra itt.

Emery: Köszönöm, Dave.


Wilcock: Beszéljük végig akkor, hogy hogyan ért véget a boncolásokkal kapcsolatos megbízatásod. Először is említetted korábban, hogy 4 havonta kaptál újabb hozzáférési jogosultságot. És azt hiszem azt mondtad, hogy az A22-nél álltál meg. Így van?

Emery: Így van.

Wilcock: Hány ilyen szolgálati ciklust csináltál végig a boncolások kapcsán?

Emery: Kb 22-őt. Kb 22 negyedévnyi előmenetelt. Soha nem hagytam ki egyetlen egy negyedéves előmenetelt sem. Szóval átlagosan olyan 4 és fél, 5 évről van szó. Az aktív szolgálatomat 5 és fél év után fejeztem be.

Wilcock: Egész idő alatt folytattad a fedőmunkádat is, amíg ott dolgoztál lent?

Emery: Igen, még további két negyedévet maradtam miután kikerültem a hadseregtől. És a dolgok elkezdtek egy kicsit megváltozni odalent – és azt hiszem beszéltem neked egyszer erről korábban – elkezdtem olyan testeket kapni, amelyeknek a hőmérséklete elég meleg volt. És meg tudtam mondani, hogy ezek a közelmúltban haltak meg, mert a hullamerevség még alig állt be náluk. De miután befejeztem a munkámat az USA Légierőnél, úgy döntöttem, hogy ottmaradok dolgozni a Sandia földalatti laboratóriumaiban és Los Alamos-ban.

Wilcock: Meg volt engedve neked, hogy több órát ott legyél miután nem volt fedőmunkád többé?

Emery: Abszolút, igen.

Wilcock: El tudod mondani, hogy miben különbözött ez? Úgy értem, vezess végig minket, hogy milyen volt egy tipikus napod mielőtt otthagytad a Légierőt és miután otthagytad a Légierőt. Hány órát dolgoztál? Hová mentél? Ilyesmiket.

Emery: Igen, a munkám reggel 5.30-kor kezdődött a Kirtland Légibázis Kórházában. Ott dolgoztunk délután kb 2.30 – 3.30-ig és aztán mentem dolgozni este 7.00-re a földalatti létesítménybe. És általában ott olyan 4-8 órát maradtam és aztán hazamentem és ez ismétlődött a hét 5-7 napján. Az aktív szolgálati munkámat a Légierő Kirtland-i Bázisán csak hétfőtől péntekig végeztem, és sürgősségi ügyeleten voltam általában havonta egy hétvégén. Ilyenkor nem engedték, hogy a földalatti bázison dolgozzam, mert nem volt megengedve, hogy a csipogót magammal vigyem, és a csipogók nem működnek odalent.

Wilcock: Miután otthagytad a Légierőt, milyen volt az időbeosztásod a földalatti bázison?

Emery: Nagyszerű volt. Megtartottam ugyanezt az időbeosztást, mert szerettem este dolgozni. Éjszakai ember vagyok, nagyon produktív vagyok éjjel. Szóval este kb olyan 5.00-kor mentem és ott voltam reggel 1.00-ig, vagy 2.00-ig. Néha tovább is kellett maradnom. Néha bent kellett maradnom éjszakára. A szövetminták begyűjtéséről és boncolási munkákról elkezdtem átállni és sokkal inkább a biológia felé terelődni. A biológiai hadviselés részlegére kerültem, ahol mindenféle dolgot csináltak, hogy a vírusokat világszerte irányítani és terjeszteni tudják.

Wilcock: Természetesen az ismert nemzetközi egyezmények, mint például a Genfi egyezmény alapján nem szabadna használnunk hagyományos vegyi fegyvereket vagy biológiai fegyvereket.

Emery: Pontosan.

Wilcock: De ez világosan úgy hangzik, hogy őket ez nem igazán érdekli.

Emery: Igen, ez az emberiség teljes semmibevétele. Megpróbáltak rájönni arra, hogy hogyan csináljanak egy olyan vírust, ami specifikusan a te származási vonaladat támadja. És ezeket a vírusokat a repülőgépek kondenzcsíkjainak segítségével terjesztenék el. Hallottunk ugyebár ezekről az összeesküvés elméletekről. Ez az egyik módja annak, amivel elterjesztenék ezt - hogy egyszerűen lepermeteznek egy várost. És mondjuk azt, hogy hozzájutnak az egyik specifikus etnikum DNS-éhez. És ha ez a genetikai kód benned van, a vírus teljesen ki fogja irtani azt az egész etnikumot, az emberi faj azon részét.

Wilcock: Hát, nyilvánvaló, hogy tulajdonképpen ezt nem csinálták meg, mert még mind itt vagyunk.

Emery: Pontosan.

Wilcock: De megpróbáltak ilyesmiket kitalálni?

Emery: Igen, és hozzájutottak földönkívüli DNS-hez... Sok idővel ezelőtt néhány földönkívüli képes volt arra programozni a leukocitáit (fehérvérsejtjeit) és monocitáit (fehérvérsejtek egyik csoportját, a legnagyobb méretűeket) arra, hogy harcoljon bizonyos genetikai fajok ellen. Szóval ha beprogramoztad a leukociáidat és fehérvérsejtjeidet, neutrofiljeidet (ezek a leggyakoribb fehérvérsejtek, az összes fehérvérsejt 40-75%-a) és miegymást, hogy megtámadjon valaki olyat, mint én, és én egy másik fajba tartozó vagyok, csak el kell gyere hozzám és a testedben már eleve ott a vírus, amit a te fehérvérsejtjeid elviselnek. És egyszerűen csak hozzámérsz vagy rám tüsszentesz vagy csak kommunikálsz velem valahogy fizikailag vagy légi úton, és azzal átadod nekem a vírust, ami megöl engem.

Wilcock: Már látom, ahogy a szkeptikusok ezen a ponton támadásba lendülnek, mert a leukociták.... merthogy feltételezésem szerint a vérednek érintkeznie kell a másik vérével.

Emery: A leukociták védik őket a vírusomtól. Szóval van egy vírusom, és te tudod, hogy bennem vírus van, nem harcolhatunk igazán egymással, nem érhetünk a másikhoz, mert meghalunk. Szóval azok a leukociták meg vannak növelve, hogy harcoljanak e specifikus vírussal, amit át fogok adni neked. Ha egyszer ez légi úton vagy vér útján továbbítódik, a kórokozók bekerülnek a rendszeredbe.

Wilcock: Mivel indokolják ezeknek az etno-specifikus vírusoknak a megtervezését? Mi volt ennek a fő szempontja? Mit mondtak neked, miért voltak ezek szükségesek?

Emery: Azt mondták, hogy van néhány vallási szervezet és frakció odakint, akik lényegében megpróbálják végrehajtani ezt. Arra az estere, ha egy nap valamiféle tömegkihalás történik, ami majdnem a fél populációt elpusztítja, és ők akarják ezt kontrollálni. Ha akad valamilyen sirámuk valamelyik nemmel, vagy fajjal vagy valakivel és ki akarnak irtani egy bizonyos típusú fajt, akkor így engedik útjára ezt.

Wilcock: Próbálták kifejleszteni ezt a Földön élő összes típusú emberre?

Emery: Hát, ezt nem tudom. Én csak azért tudok róla, mert hallottam tudósokat erről beszélni. Nem tájékoztatás útján értesültem róla, hanem lényegében hallottam ahogy tudósok ilyen típusú technológiáról beszélgetnek. Én a bázis ranglétrájának alacsonyabb fokán álltam miután a hadseregnél kikerültem az aktív szolgálatból, és fehérjék és más dolgok tenyésztésén kezdtem dolgozni.

Wilcock: Hát, ez nagyon felzaklató és kíváncsi vagyok, hogy milyen történeteket mondanak az ott dolgozó embereknek, hogy ők úgy érezzék, hasznos munkát végeznek, vagy hogy ezzel az országukat szolgálják. Mi az ő nézőpontjuk?

Emery: Igen, a nézőpontjuk az, hogy legtöbbjük tudja, hogy mit csinálnak. És ismerek néhány tudóst, akik ezekben a projektekben voltak, akik félúton meggondolták magukat. Ezek a tudósok néha megpróbálnak kikerülni onnan és ha nagyon mélyen benne vannak, akkor biztosítják, hogy ne tudjanak kikerülni. Beoltanak téged bizonyos dolgokkal, így ha megpróbálnál visszajönni a felszínre anélkül, hogy rendelkeznél az ellenanyaggal, meg fogsz halni a napfénytől. Ez az a módszer, amivel kontroll alatt tartják a tudósokat. Sokuknak családja van idefent, és elegük van bizonyos ott zajló dolgokból, mert félnek, hogyha valami történik, az hatással lesz az unokáikra vagy a lányaikra, fiaikra. Szóval most elkezdenek ellenállni – az ott lévő tudósok. És elkezdenek visszavágni. És a fehér kalaposok odakint, illetve a Cabal, ugyancsak kezdenek egyre idegesebbek lenni a Cabal egy kis százalékára, akik csak halált és pusztítást akarnak.

Wilcock: Oké, most pedig vegyük végig, hogy hogyan ért véget a földalatti bázison végzett munkád. Említettél valamit arról, hogy meleg hőmérsékletű példányokat kaptál. Eldöntötted, hogy ki akarsz lépni és aláírtál egy felmondást?

Emery: Igen.

Wilcock: Hogyan történt ez?

Emery: Pontosan ezt tettem. Mint ahogy egy normál munkahely esetén tennéd, ki kell töltened sok-sok papírt és x időn keresztül nyomon kell kövessenek téged. Engem 20 éven keresztül - miután kikerültem. Azt akarták tőlem, hogy menjek vissza kikérdezésre, ha szükséges. Vagy ha műtétem volt, értesítenem kellett őket. Ha veszélyes helyre utaztam, értesítenem kellett őket. Különböző típusú listák voltak olyan dolgokról, amiket követned kellett, annak érdekében, hogy szépen bocsássanak el a földalatti civil laboratóriumból.

Wilcock: Amikor Pete Peterson felesége meghalt, az emberek, akiknek dolgozott, bevitték őt egy hosszú, két hónapos kikérdezésre, mert aggódtak amiatt, hogy az érzelmi trauma, hogy elvesztette a nőt, akikhez olyannyira kötődött, talán azt okozza nála, hogy beszélni kezd. Szóval megfigyelés alá vonták az életedet az ilyen típusú krízisek miatt és végül visszavittek, ha történt valami?

Emery: Igen, abszolút, megtették. És ez még az én 20 évem után is megtörtént. Még a közelmúltban is megkerestek, miután anyám meghalt a múlt évben. Szóval igen, rajtad tartják a szemüket és ez engem egyáltalán nem zavar. Úgy értem, tudom, hogy egyébként is mindig figyelnek. Nincsenek szent titkos beszélgetések ezen a bolygón, az biztos, hiszen mindenhol mindent rögzítenek. És ez a technológiájuk megvolt már akkor is, amikor én még ott voltam. Szóval 20 évvel ezelőtt megvolt a technológiájuk arra, hogy rögzítsenek minden rezgést és minden hangot a bolygón.

Wilcock: Valószínűleg hallottál az NRO (Nemzeti Felderítő Hivatal) műholdjairól, amelyek folyamatosan rögzítik a Föld felszínét és elég felbontással rendelkeznek ahhoz, hogy el tudják olvasni a jogosítványodon lévő vékony írást, ha a kezedben tartod.

Emery: Ó, te jó ég, uram, az az 1960-as években volt! Tudod, hogy mire képesek most? Meg tudjuk nézni, mi van a falak belsejében. Meg tudjuk nézni, milyen fajta termeszek eszik belülről a faladat. És ez nyilvános információ, ezt csinálják most Dél-Amerikában. Ezt a technológiát általában nagy vállalatok használják kémkedésre, de most arra használják, hogy pénzt szerezzenek a más jellegű agendáikhoz. Szóval igen, ezek már egy ideje léteznek. És nagyjából bárhová elmehetsz ezekkel a műholdakkal a bolygón és 40 percen belül HD 4K képeket tudsz készíteni bárkiről, függetlenül a felhőtakarótól és ekkor is kapsz vissza egy hullámformát a pontos alakról.

Wilcock: Szóval ugorjunk ahhoz a ponthoz, amikor kitöltötted a papírokat és elbocsátottak. Hogyan nézett ki az életed közvetlenül azt követően, hogy otthagytad a munkád? Már nem vagy többé a hadsereg kötelékében. Már nem dolgozol többé a föld alatt. Hová mentél? Mit csináltál? Mi volt a következő kapcsolatod a titkosított világgal?

Emery: Tulajdonképpen én kapcsolatban maradtam a titkosított világgal közepes mértékben, ami azt jelenti, hogy ha jött egy projekt vagy emberek jöttek azzal, hogy szükség van rám egy nagyon specifikus speciális munkához, akkor visszamehettem és néhány hetet, vagy egy hetet ott dolgoztam velük. Szóval tulajdonképpen megtartottam a hozzáférési jogosultságomat. És ezt évente kétszer el kellett végeznem. Be kell jelentkezned és újra megkapod a jogosultságodat és miegymást. De attól a ponttól kezdve Új-Mexikóban maradtam újabb néhány évig és aztán visszamentem a szülővárosomba, Florida államba, Fort Myers-be, hogy a családommal foglalkozzak. Édesanyám és édesapám ugyanis nem voltak jól.

Wilcock: És mit csináltál Új-Mexikóban? Alkalmazásban voltál? Volt munkád?

Emery: Igen, abszolút. Miután kikerültem a földalatti projektekből, Új-Mexikóban maradtam még néhány évig és az Új-Mexikói Egyetem Kórházában dolgoztam sebészeti első asszisztensként.

Wilcock: És ezen évek során azt mondtad, hogy évente legalább kétszer behívtak ezekre az ellenőrzésekre.

Emery: Ez az évente kétszeri alkalom arra szolgált, hogy frissítsék és érvényesítsék a jogosultságomat, mert ezt követően időközönként legalább havonta négy napot még mindig dolgoztam a projektben.

Wilcock: Oké. Milyen típusú feladatokat végeztél abban az időben? Egy példán keresztül végig tudnál vezetni minket ezen, hogy mit dolgoztál még 4-5 napokat miután otthagytad a teljes állású munkád a bázison?

Emery: Igen, abban az időben csak sejtekkel és sejtek tenyésztésével dolgoztam – nem földi eredetű sejtekkel, ezt elmondom – de ezek éltek és jól elvoltak. Sejteket tenyésztettem petri-csészékben, szóval semmi túl izgalmas dolog. Otthagytam a boncolással kapcsolatos dolgokat, mert miután néhány ilyen lény meleg állapotban jött, nagyon más érzéseim lettek. És aztán miután találkoztam lényekkel és láttam lényeket és nem tudtam semmi olyasmiről, amibe nem voltam beavatva, egyszerűen csak... Többé nem éreztem úgy, hogy ez helyes lenne... hogy én részt vegyek ebben.

Wilcock: Hogyan kerültél vissza Fort Myers-be és kapcsolatban maradtál-e a titkosított világgal és ha igen, milyen módon?

Emery: Igen, kapcsolatban maradtam velük és jelentkeztem náluk évente kétszer. És csak néha tettek fel néhány kérdést néhány földönkívülivel kapcsolatban, akikkel a múltban dolgoztam.

Wilcock: Vissza kellett utaznod Új-Mexikóba?

Emery: Igen, igen. Utaznom kellett...

Wilcock: És hogyan tetted ezt meg?

Emery: Egyszerűen csak felszálltam egy repülőre és visszamentem. És ugyanúgy a bázison kívül voltam és reggelente mentem be ahelyett, hogy este mentem volna, megkaptam a feladataimat, a papírmunkát, megjelentem a kapunál a Sandia-nál és aztán lényegében átmentem egy másik helyszínre, ami a föld alatt megy keresztül és nem ugyanott van. Nem tudom miért változtatták meg miután kikerültem onnan. Talán csak saját okból változtattak rajta. Fogalmam sincs.

Wilcock: A bázisra való belépés különbözött attól, amit korábban elmondtál, vagy egyszerűen csak egy másik ajtón kellett bemenned?

Emery: Nem, egy kicsit más volt, mert most már biológiai dolgokkal foglalkoztam, amik nagyon veszélyesek. Le kell ellenőrizniük téged mielőtt be- és kimész ezeken a speciális vizsgáló berendezéseken, amiken keresztül kell sétálnod. Keresztül kell menj ezen a körzeten, hogy megtisztítsanak. Az egyik ilyet száraz plazma zuhanynak nevezik. Ez a száraz plazma zuhany lényegében mintát vesz rólad és megöli a felszíni baktériumokat, amik normál esetben mindenhol megtalálhatók rajtad. Emellett valahogyan megszámolja a részecskéket a testeden, hogy megnézze, rezonálnak-e ismert rossz sejtanyag frekvenciáival.

Wilcock: Viselhetsz-e ruhát, miközben átmész ezen a száraz plazmán?

Emery: Igen, lehet rajtad ruha. Kifelé jövet viszont ruha nélkül kell átjönnöd rajta. Van egy másik, amin akkor kell átmenned miután átöltöztél az öltözőben. Rajtad áll, átmész rajta vagy sem, de ez a protokoll. Nem azért van ott, hogy megtedd, de mindenki megteszi. Elővigyázatosságból csináljuk. Van egy nagyon kis százalék (a részecskékből - szerk), ami esetleg rajtad lehet még, amikor átmész rajtuk – nem azt mondom, hogy rossz valami, de valami, amit felkaphattál valaki mástól.

Wilcock: Feltételezem, hogy a kinti ruhádat karanténba teszik odakint, és a benti ruháidat pedig bent teszik karanténban.

Emery: Pontosan. Igen.

Wilcock: Oké. Mondj egy példát egy olyan specifikus földönkívüli fajra, amit akkor boncoltál fel, mikor később visszahívtak téged további konzultációra. Mondd el nekünk, hogyan nézett ki, és miért hívtak vissza?

Emery: Nos, mutációkat végeztek egy rakás földönkívülivel. Az egyik része a földönkívülieknek, akiken dolgoztunk egy kis méretű emberi lényhez hasonlított – egy troll-szerű lény. De ebben növényi DNS is volt. Valószínűleg emlékeztethet téged arra az álcaruhára, amit mesterlövészek viselnek, és ami tele van mohával és levelekkel.


Szóval gondolj egy 60-90 cm magas troll-hoz hasonló lényre, amin ahelyett, hogy haj nőne, valódi növényi élet nő rajta. És ő ugyancsak felhasználja az UV-fény energiáját, hogy egészséges maradjon és lényegében a bőrén keresztül nyeli el a nedvességet. Nagyon mohaszerű.


Több ilyet láttam. Néhányuknak... úgy néz, mint egy paróka, mint a haj, de ezek rendkívül mohásak, mint amilyet az „Adams Family"-ben láthatsz. Nem látod az arcot amíg ténylegesen el nem húzod a növényi életet, ami rajta nő.

Wilcock: Ha ezt a növényi életet eltávolítod róla, az fizikai fájdalmat okoz?

Emery: Nem.

Wilcock: Vagy olyan ez inkább, mint a testszőrzet?

Emery: Nem, ez inkább olyan, mint a testszőrzet, de minél közelebb jutsz a növényi szárakhoz, annál több idegszálat és idegsejtet találsz. Szóval neurológiailag a növényi élet összekapcsolódott és összemutálódott a valódi sejtanyaggal. Az emberi sejtanyag a földönkívüli sejtanyaggal.

Wilcock: Nem tudom igazán eldönteni, hogy miért mondtad azt, hogy troll-szerű. Volt valami szokatlan a lény arcán? Le tudnád nekünk írni pontosan?

Emery: Igen, elmondhatom neked, hogy ezeknek a lényeknek az arca és nyaka olyan, mint a fenyőfa kérge, nagyon durva és töredezett, nagyon repedezett. Mint amikor egy agyagdarabot megszárítasz a napon és egyszerűen elkezd töredezni és szétrepedni, pontosan így néz ki. De van orruk. Van szájuk. Vannak füleik és vannak szemeik.


Wilcock: Egy troll esetében valaki talán egy igazán hangsúlyos alsó állkapocsra gondolhat, két kiálló foggal.

Emery: Nem, nincsenek ilyen szemfogaik – csak átlagos fogaik vannak. És a szájuk belülről piros és rózsaszín, mint amilyen a miénk. És van nyelvük és lélegeznek. Csak egyszerűen sok energiát a bőrükön keresztül kapnak.

Wilcock: Növényi élet nő az arcukon is...

Emery: Csak az arcuk olyan – ahogy mondtam is – töredezett, repedezett, nagyon erősen kérges, nagyon keménynek tűnő arcuk van, nagyon merev, nincsenek izmok az arcukon, amiből meg tudnád mondani, hogy mosolyognak vagy ki tudnák nyitni az állkapcsukat és ehhez hasonlók. De nincs jellemző arckifejezésük a bőrük durvasága miatt.

Wilcock: Milyen az arcuk aránya a földi emberéhez képest?

Emery: A fejük sokkal nagyobb volt, mint a testük, szóval látsz egy fejet, ami talán másfélszer akkora, mint a mi normál fejünk.

Wilcock: Milyen a szemek, az orr és a száj mérete az archoz képest?

Emery: Nagyon sűrűn helyezkednek el, mert itt egy 90 cm magas lényről beszélünk. Gondolj olyasvalakire, aki törpeségben szenved – akörüli méretűek a lábai és a csontjai kicsit tömzsibbek, nem hosszúak és vékonyak, mint a mieink. És ez a moha nő az egész testükön. Még levelek és indák is jönnek ki a testükből, különösen a hátukon. A leghangsúlyosabban a hátukon nőnek ezek az indák és mohák. Ott van rajtuk ez az egyszerűen csak átlagos zöld moha, mint amilyen a köveken nő és ezt látod a test többi részén. És nagyon-nagyon kicsi kezeik és nagyon-nagyon kicsi lábaik vannak.

Wilcock: Tehát azt mondod, hogy ez nem egy természetes faj, hanem egy megtervezett életforma?

Emery: Pontosan.

Wilcock: Miért akarnak létrehozni egy ilyen növény/humanoidot? Fedett munkára, hogy álcázni tudja magát?

Emery: Arra. Fedett munkára. Heteket kibírnak evés nélkül, amíg napfényt és vizet kapnak. Képesek előállítani maguknak a saját tápanyagaikat e növények és sejtek interakcióján keresztül. És ez egy nagyon izgalmas tudomány egyébként, ahogy mindez összefonódik. De képesek voltak létrehozták ilyet.

Wilcock: Láttál-e vagy interakcióba léptél-e valaha ilyen „moha-lénnyel”?

Emery: Igen, abszolút.

Wilcock: Hogyan kommunikálnak?

Emery: A kezeikkel kommunikálnak. Igen, egy bizonyos típusú jelnyelv segítségével.

Wilcock: És milyen érzés volt számodra találkozni egy ilyennel? Milyen volt az intelligenciája, erkölcsi szintje, tudatossága?

Emery: Tudod, nem mondanám, hogy nem negatív, de egy nagyon hátborzongató, kísérteties típusú lény. És nagyon csendes és nagyon engedelmes. Engem a kaméleonra emlékeztet azzal, hogy csak ül ott és nagyon lassan mozog, mint egy lajhár. Nem igazán hiperaktív lények. Nagyon lassan mozgó lények. És tanítják őket, abból amit elmondtak nekem – nem tudom ezt tényként állítani – de azt mondták nekem másodkézből származó információk alapján, hogy nagyon fiatal koruktól kezdve tanítják őket arra, hogy hogyan kommunikáljanak, mert nincsenek hangszálaik.

Wilcock: Szóval az arcuk nem is mozog igazán?

Emery: Nem.

Wilcock: Azt mondtad, hogy nagyon meg van keményedve?

Emery: Igen, nagyon meg van keményedve. Alig mozog, de képesek rágni.

Wilcock: A szemeik olyanok, mint a mieink, vagy van valami bennük, ami különbözik?

Emery: Feketék. A szemeik feketék. Nincs pupillájuk. Nem látod a pupilláikat. Koromfeketék, ami néhány ember számára nagyon ijesztő.

Wilcock: És mi lenne a céljuk velük? Ha csatarendbe állítják ezeket a lényeket, akkor ténylegesen használni fogják őket a Föld felszínén? Felderítésre használják őket? Kiképzik őket, hogy embereket gyilkoljanak? Mit fognak csinálni?

Emery: Nem gyilkolásra használják őket. Nem olyan ügyesek, de határozottan felderítésre szolgálnak. Úgy értem... Milyen jobb lényeket tudnál erre kitalálni. Nem tud hangot kiadni. Egyébként ilyenre tervezték meg őket.

Wilcock: Mondj egy példát arra, amikor a katonai-ipari komplexum bevetne egy ilyen lényt felderítési célzattal? Nyilvánvaló, hogy nagyon jól tudná álcázni magát.

Emery: Csak spekulálni tudok. Nem voltam részese semmilyen programnak, amiben kémkedni tudtam volna róluk. Úgyhogy minden, amit mondani tudok: még akkor sem tudnál róla, ha rálépnél az egyikre. Úgy értem, ENNYIRE be van fedve... és egyébként lombokat is adnak a mohás bőrükhöz. Mondjuk azt, hogy elmennek egy olyan területre, ahol ilyen típusú színek szükségesek. Kaphatnak gombákat, és különböző típusú mohát és implantátumokat a testükbe, és ez bele fog nőni a bőrükbe, ami nagyon izgalmas. Szóval nagyjából az összes típusú fűben, bármilyen típusú fában álcázni tudják magukat akárhol a világon.

Wilcock: A testük egy része termőföldként is működik, és lényegében el tudsz benne ültetni növényeket?

Emery: Nem termőföld, hanem ez kollagénszövet egy méhsejtszerű mátrixa, ami képes sok-sok héten keresztül magában tartani a vizet. Olyan, mint egy bőr. És be van ágyazódva a bőrbe és kijön a bőrből, mint egy méhsejt, de nagyon pici, nagyon kis méretű – mikromilliméter méretű.

Wilcock: Ezekkel a lényekkel akkor találkoztál először, amíg teljes munkaidőben dolgoztál a földalatti bázison?

Emery: Igen. És azt hiszem, mivelhogy ezek a lények a Belső Földi helyekről jönnek, valahogyan már képesek voltak növeszteni rajtuk dolgokat.

Wilcock: Ó, szóval azt mondod, hogy a lény kezdeti állománya – amihez hozzájutottak – a Belső Földről származott és aztán azt módosították?

Emery: Így van. És összevegyítették még több növényi élettel és egy sokkal robosztusabb teremtményt hoztak létre.

Wilcock: Tehát élve láttad őket akkoriban, mikor a földalatti bázison dolgoztál? Vagy inkább a boncolások alkalmával találkoztál velük?

Emery: Láttam, ahogy tenyésztik őket.

Wilcock: Hogyan tenyésztik őket?

Emery: Egy nagy akvárium-jellegű dologban, UV-fényekkel, a talajtól 90 cm-nyire felfüggesztve ezekben az ültetőgép-szerű dolgokban.

Wilcock: Mivelhogy mindjárt kifutunk az időből, kíváncsi vagyok, van-e még más érdekes dolog erről a moha-lényről, amit megoszthatsz velünk? Annyira bizarr.

Emery: Abszolút. Az egyik legbámulatosabb dolog velük kapcsolatban, hogy nem tudnak szaporodni. Nincsenek olyan szerveik, mint nekünk, de magokat létre tudnak hozni. És ezekben a magokban DNS van. Na most, az nincs tele emberi szövettel, oké? Az mind növényi élet. Igen, és láttam egy gyűjteményt ezekből a magokból az egyik inkubátorban, amikor éppen eljöttem. Az egyik kollégám éppen arról beszélt, hogy új kísérletet végeznek egy másik típusú ilyen mohalénnyel. Megkérdeztem tőle, hogy miért engedi a jogosultságod, hogy ilyen nyíltan beszélj erről. Ő meg azt mondta: „Nem engedi, de meg tudom mutatni az inkubátorokat, amiket behoztunk." És elsétáltunk és emlékszem átnéztem ezen az óriási kör alakú ablakon és ott volt egy mag, ami olyan nagy volt, mint te – és sok volt belőle. És én ekkor én egyszerűen visszahőköltem. És ennyi volt. Az sem volt megengedve, hogy többet tudjak erről. Még beszélnem sem szabadott róla.

Wilcock: A te megértésed szerint ezt a magot valaki valahogyan kihordta és egy újabb ilyen lény lett belőle?

Emery: Erre tudok gondolni, vagy arra, hogy AZ a mag vajon honnan jött? Mi dobta le AZT a magot? Úgy értem... Van néhány bámulatos dolog ott. És nincsenek szabályok. Nincsenek korlátok.

Wilcock: El tudnád mondani nekünk, hogy mi volt az oka annak, hogy újra visszahívtak, hogy ezzel a lénnyel dolgozz, miután Fort Myers-be kellett költöznöd? Mi történt, vagy milyen ok húzódott meg emögött?

Emery: Történt egy incidens a laborban és a csapat odaveszett.

Wilcock: Egy incidens. Tudnál egy kicsit specifikusabb lenni?

Emery: Nem.

Wilcock: Hm. Hát, amit elmondtál, abból arra következtetek, hogy valamiféle rosszindulatú interakció történt az egyik ilyen lénnyel?

Emery: Nem, nem a lények miatt.

Wilcock: Ó, oké. Szóval valamilyen okból kifolyólag, nem akarod elmondani nekünk, vagy azt az utasítást kaptad, hogy ne mondd el. Igaz?

Emery: Én csak... Ismertem azokat az embereket... Túl nehéz róla beszélnem.

Wilcock: Oké. Tudnál valamilyen más érdekes példát említeni, amiért visszahívtak téged mikor már Fort Myers-ben éltél?

Emery: Párszor visszamentem normál szövetminta vételezés miatt, mivel egyszerűen kifogytak a technikusokból és a személyzetből. Tudom, hogy egy alkalommal a létesítményben volt egy járványkitörés és a létesítményben tartózkodó emberek 20%-a elkapott egy nagyon ritka vírust. Olyan volt, mint a hantavírus. Nem tudom, hogy valóban hantavírus volt-e. Sajnálom srácok, nem tudom, hogy tudtok-e erről. Egyszer 1993-ban ez elszabadult.

Wilcock: A hantavírusról beszélsz?

Emery: Igen. És azt a vírust valójában abban a létesítményben hozták létre.

Wilcock: Ez az a húsevő baktérium?

Emery: Nem, ennek influenzaszerű tünetei vannak és nagyon gyorsan meghalsz tőle. Heves hányással és hasmenéssel jár és a tüdőid elkezdenek leállni és nehezen lélegzel. Szóval volt egy hasonló vírus, ami lényegében kiszabadult a laboratóriumból és az emberek halálosan megbetegedtek. A biológiai körzet majdnem 20%-a ennyire megbetegedett. És nem volt megengedve, hogy visszatérjenek szolgálatba. Kórházba kellett menniük, a földalatti kórházba és karanténbe tették őket.

Wilcock: Ejha! Sok áldozata lett végül?

Emery: Ah, igen. A 20% fele meghalt.

Wilcock: Ó! Szóval téged visszahívtak az ezzel kapcsolatos tapasztalataid okán, hogy megpróbálj segíteni megállítani a vírust?

Emery: Nem, egyszerűen csak azért mentem vissza, hogy tovább tudjanak dolgozni – csak a normál munkamenet végett.

Wilcock: Ó, szóval helyettesítésként.

Emery: Én csak helyettesítettem.

Wilcock: Hűha! Beszéltünk ennek néhány negatív aspektusáról, de kíváncsi vagyok, hogy ugyanezt a technológiát használhatnánk-e pozitív célokra is. És ha igen, van-e erről bármilyen specifikus ismereted?

Emery: Vicces, hogy ezt megkérdezted, mert ennek a történetnek a része az is, hogy vissza kellett mennem Új-Mexikóba, mert elszabadult az a vírus, amit ott csináltak és az a 20%-nyi ember arra vállalkozott, hogy kevesebb, mint néhány nap alatt megterveznek egy vírust, ami megöli azt a vírust és megmenti a maradék 10%-nyi embert. És nagyon nehéz létrehozni baktériumok vagy vírusok egy egész faját pusztán néhány nap alatt. Ez ugyanis nincs ott a polcon. Ezt biztosan tudom. De azóta képesek voltak olyan vírusokat vagy baktériumokat létrehozni, amik vírusok ellen harcolnak. És végül egy jó dolog sült ki belőle, annak ellenére, hogy ott egy szörnyű-szörnyű eset történt. És azt hiszem, AZT most civil helyeken is használják. És nagyon lassan jön ki, mert nagyon sok adatot gyűjtenek hozzá. És én azt gondolom, hogy ez egy pozitív dolog. Részt vettem hibrid dolgokkal való munkálatokban és ebből tudom, hogy vírusok segítségével változtatják meg a DNS-t. Ez volt a legegyszerűbb mód arra, hogy ott mixelj össze fehérjét fehérjével, ahol a test be tudja fogadni. Így az egész test megváltozik. És aztán fogták ezeket a sejteket és elkezdték tenyészteni és/vagy beinjekciózták egy másik lénybe. És folyamatosan csinálták, hogy beoltottak lényeket újra meg újra meg újra ezekkel a különböző típusú vírusokkal. És ekkor lett egy szuperlényed.

Wilcock: Tehát például mindenféle ilyen oltás következtében emberek elkezdtek szuper látással, szuper hallással, talán pszichikus képességekkel rendelkezni.

Emery: Pontosan.

Wilcock: Hát, ez nagyon érdekes. Nos, Emery, szeretném megköszönni neked, hogy nyilvánosság elé álltál. Nagyon érdekes, nagyon bizarr információ.

Emery: Nagyon bizarr.

Wilcock: De ez néha annyira bizarr, hogy hajlamos vagy elhinni, hogy igaz... mert ki a fene találna fel vagy találni ki ilyesmit?

Emery: Igen. Kétségkívül kemény dió.

Wilcock: Igen, az biztos. Köszönöm, hogy megnéztétek. Ez volt a Kozmikus Közzététel, különleges vendégünkkel Emery Smith-szel.


+ Szerkesztői megjegyzés és szolgálati közlemény


A Kozmikus Közzététel sorozat keretében Emery Smith és David Wilcock kettősének beszélgetései ezzel az epizóddal véget értek. Ahogy arról korábban röviden már mi is hírt adtunk, Corey Goode és David Wilcock nyár óta már nem vesznek részt a Gaia Tv-nél zajló munkálatokban. A korábban sugárzott epizódok közül van még néhány – főként Corey, Emery és David közösen készített adásai – ami ezidáig nem került lefordításra, ezekből ha nem is teljes körűen, de néhány fordítás – az elmúlt hetek ideiglenes fordítói kényszerszünete után - még várható valamikor.

Ahogy azt bizonyára többen is láttátok, az ősz folyamán a műsor az eddigi főszereplők nélkül is folytatódott tovább a Gaia Tv-n. A csatorna igyekezvén betölteni a Corey-ék távozásával keletkezett űrt - egyfajta Corey-pótlékként - előkapott egy Jason Rice nevű (állítólagosan) a Sötét Flotta kötelékében szolgáló egykori (állítólagos) szuperkatonát, akinek a beszámolóiból több epizódot is leforgatott. Jason történetét sokan kétkedve fogadták, néhányan egyenesen egyszerű színésznek tartják, aki kamerák előtt újra felmondja a Corey Goode által korábban elmondott részleteket. A Jason Rice közreműködésével készült epizódok nem elérhetők a számunkra, így (egyelőre) nem tudunk igazán érdemben hozzászólni e vitához.

Emery Smith azonban Wilcock-ék távozását követően is a Gaia Tv kötelékében maradt, és a Kozmikus Közzététel sorozat főként az ő vendégszereplésével folytatódott és folytatódik tovább és a vele készült epizódok – elsősorban az ő Facebook oldalának jóvoltából – elérhetőek, így ezekből, ugyancsak nem teljes körűen, és talán nem ilyen gyakorisággal, de várhatók még további fordítások a közeljövőben.
A sorozat új műsorvezetőt kapott George Noory személyében, aki szintén régi motoros a szakmában, a „Coast to Coast AM” című főként ufológiával, paranormális jelenségekkel és összeesküvésekkel foglalkozó rádióműsorának illetve az ugyancsak a Gaia Tv-n sugárzott „Beyond Belief” című műsor házigazdájaként ismert. George Noory Wilcock-hoz képest talán kevésbé vibráló személyiség, és más kérdezői stílussal rendelkezik, így az ő asszisztálásával még jó pár érdekes, eddig kevésbé tárgyalt témáról hallhatjuk majd részletekbe menően Emery-t. Ezen epizódok fordításai már előkészület alatt állnak és reményeink szerint - és ahogy időnkből és energiánkból telik - hamarosan közzé lesznek téve e blog hasábjain.


15 megjegyzés:

  1. köszönöm az eddigieket!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a fordítást. Ez is a 25-30 évvel ezelőtti helyzet nem is teljeskörű felfedése. Megragadta a figyelmemet, hogy a mohaembereket kémtevékenységre tervezték...talán mégsem....merthogy előtte említi Emery Smith, hogy már a 60-as években (55-60 éve)le tudták olvasni a kisbetűs szöveget a nyílt területen. Ő a 90-es években (25-30 éve) már képesek voltak "átlesni a falon". Szóval szerintem ezek a lények nem kémkedni mentek oda, ahova küldték őket.
    A másik dolog, hogy a 80-90-es években már mind Romániában, mind a Szovjet-Oroszprszágban állítottak elő törzseket a vírusok és baktériumok megsemmisítésére. Lehet, hogy az említett földalatti bázison is, csak éppen gyorsabban kísérletezték ki az ártóvíust, mint az ellenszert. Nincsenek kétségeim adelől, hogy bármikor képesek bármennyi földlakót leölni. Ahogy Emery Smith említette, csak azért, mert valamiért nem tetszik nekik, vagy akár csak úgy játékból...
    Ez a Gaia TV-s kilöjősdi talán személyes ellentéten alapulhat. Emery Smith nyilván egy felfedésre nyilvánosság elé tolt figura, akinek folytatnia kell a mondókáját. Az kétségtelen, hogy Wilcock nem túl erős kérdezésben...

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem ez az ok, amiért távozott Corey és Wilcock... állítólag.. https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/01/david-wilcock-rothschildok.html

    VálaszTörlés
  4. Ezt olvastam én is, kicsit sértődésízű.
    Ezek a vírusok alkalmasak arra is, hogy bezombítsák a népesség egyik részét...és "milyen jó móka" az egészségesnek meghagyottak ellen bevetni őket...már olvastam egy ilyen elképzelésről és szerintem a képzelőerejükkel soha nem is volt"baj"

    VálaszTörlés
  5. Most, biztos, ami biztos... radioaktiv jóddal permeteznek bennünket.
    http://borostyan.net/2017/02/23/megnovekedett-radioaktiv-sugarzast-mernek-europa-tobb-pontjan-januar-ota/

    VálaszTörlés
  6. David Wilcock jelezte az elmúlt napokban, hogy telefonos figyelmeztetést kapott egy "barátjától", aki a Rothchildoknak tett szívességet, hogy "álljon le" ..és szakítsa meg a kapcsolatát Corey Good-al, mert őt nemsokára "lemészárolják"..és David is könnyen az Ő sorsára juthat majd.. (Ez talán megmagyarázhatja a nagy "helyezkedéseket" a Gaiam TV-nél is.) Most kezdődik majd a -Cabal vezette- dezinformálásunk e témákban?

    VálaszTörlés
  7. Hát sajnos minden kardnak legalább két éle van.
    Folyamatosan megvezetnek bennünket és ráadásul nagyon kifinomultan. Végülis önként váltunk egyik diktatúrából a másikba. Önként kérünk chipet, önként kérjük, hogy az utcánkban csak fizetős parkolás legyen, önként kérjük az influenza és miegymás elleni oltásokat, önként chippeltetjük be magunkat. Elkezdtem nézni Gene Sharp békés forradalmi átmenetről szóló filmjét, viszont az egynegyedénél rájöttem, hogy ezzel szabályos forgatókönyvetm azaz fegyvert adott a hatalmat maguknak megkaparintani akarók kezébe is...persze, hogy csak gengszterváltások történnek...feltűnően sokat hallani a "szükséges" kínai segítségről...pénzügyi, menekültügyi, gazdasági téren is...aztán hogyan szednénk le őket a nyakunkból...
    https://www.google.hu/search?q=gene+sharp&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwimu7ea-d3fAhVt2OAKHfaVCkwQ_AUIDygC&biw=1158&bih=588

    VálaszTörlés
  8. Szerintem Corey Goodnak és Dacid Wilcocknak is van már akkora ismertsége, hogy saját csatornáikon eljuttassák az emberekhez a mondanivalójukat, azért a fizetős Gaia TV-s szerződésnek erősen üzleti szaga volt. Sajnos megfélemlítésképp alkalmazzák a követést, az othonukba való bejutást, "apróbb" baleseteket okoznak és sajnos előfordulnak durva gyilkosságok is, mint Max Spiers esetében.
    https://24.hu/kulfold/2017/02/26/ket-liter-koromfekete-folyadekot-hanyt-halala-elott-az-osszeeskuves-hivo/

    VálaszTörlés
  9. https://exopolitikamo.wordpress.com/leleplezes/foldonkivuliek-motivacioi/

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm a fordítást!

    VálaszTörlés
  11. Szóval így.
    Itt egy egész falka mohaember...
    www.youtube.com/watch?v=uqMrdXQTpRo
    a vlogger óriásoknak gondolja őket, de ez az álca pont ide illik. Egy erdőnyi mohaembert biztosan nem kémkedni küldtek oda

    VálaszTörlés
  12. Nem igazán tudom hova sorolni Emery Smith-et. Wilcock barátként beszél róla. Wilcock-Goode el, SMith marad. Ez furcsa. De lehet, hogy a szálakat fentebbről mozgatják.
    Én mindenképp csúsztatásokat érzek Smith-nél. A munkáját a nagy egész egy kis szeleteként jelöli meg, viszont sokszor kiderül, hogy sokkal nagyobb rálátása van a dolgokra, mint amit sejtetni akar a nézőkkel.

    VálaszTörlés
  13. Itt látható a gaia tv moss man felvétele, ingyen
    https://www.gaia.com/video/rise-moss-man?fullplayer=feature

    VálaszTörlés
  14. itt a többi
    https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure, persze angolul és persze, csak szeptemberig

    VálaszTörlés
  15. Itt meg vannak mindenféle lények. Kicsik-nagyok, kőből-fából meg ürlények is.
    https://plus.google.com/u/0/+RogerinKC

    VálaszTörlés