2018. június 1., péntek

Kozmikus Közzététel – XI/1.

KOZMIKUS CSÚCSTALÁLKOZÓA Kozmikus Közzététel műsorfolyamában különleges epizódok következnek. Legalább tíz részen kereszül Corey Goode és Emery Smith közösen állnak kamera elé és vetik össze a titkos programokban átélt tapasztalataikat egy-egy nagyobb téma kapcsán. Kezdésként - a tizenegyedik évad első adásában - mélyen a föld alá épített bázisokról fogunk hallani, amelyekben a kíváncsi szemek elől gondosan elrejtve, katonai és kormányzati szervek és magánvállalatok végzik tevékenységüket.


Wilcock: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel újabb epizódjában. Én a házigazda, David Wilcock vagyok és ma egy nagyon különleges epizód következik: két magas szintű bennfentes, akik még soha sem beszéltek semmilyen nyilvános vagy magán fórumon úgy, ahogy azt ma hallani fogjuk. Itt van velünk Corey Goode és Emery Smith. Emery, köszöntelek a műsorban.

Emery: Hello, Dave, köszönöm, hogy újra itt lehetek. Nagyon izgalmas napnak nézünk elébe.


Wilcock: És Corey, köszönöm, hogy itt vagy.

Corey: Köszönöm.


Wilcock: Úgy döntöttünk, hogy azzal kezdjük ezt a mai első epizódot, hogy megpróbálunk keresni egy olyan területet, amellyel kapcsolatban közös pontok mutatkozhatnak abban, amit te, Emery megtapasztaltál illetve, amit Corey megtapasztalt. És ez a földalatti bázisok témájához vezet el bennünket. Kezdjük tehát ezzel és ehhez néhány egyszerű kérdést fogok feltenni. Van-e tudomásod arról, hogy akár a hadsereg, akár a kormányzat - vagy akárminek is nevezzük - földalatti létesítményekkel rendelkezik? És ha igen, milyen kiterjedtek ezek? Hány van belőlük és mit tudsz ezekről a létesítményekről?

Emery: Tudomásom van róla, hogy csak egyedül az USA-ban kb 300 ilyen létesítmény létezik. Amikor kormányzatot említettél... szeretnék erről beszélni egy kicsit. Merthogy nem mindig a kormányzat a tulajdonosa ezeknek a létesítményeknek. Ők azok, akik ŐRZIK ezeket a létesítményeket – ezt a hadsereg végzi – de nem mindig ők irányítják e létesítményeket, mert ezeket hatalmas vállalatok és ismeretlen szervezetek birtokolják.

Corey: Akik egy másfajta felügyeletet gyakorolnak.

Emery: Pontosan.

Wilcock: Amikor azt mondod, hogy 300 ilyen létesítményről van tudomásod...

Emery: Csak Észak-Amerikában.

Wilcock: ... mit gondolsz, mi lehet az átlagos mércéje annak, hogy mit jelenthet ez? Mik ezek a létesítmények? Milyen nagyok? Hány ember van bennük?

Emery: Számos különböző létesítmény létezik, különböző típusú populációval és mindegyik más és más agendát követ. Vannak olyanok, mint pl Új-Mexikóban, Nevada-ban és Colorado-ban, amik nagyobbak - egész városoknak adnak otthont és még csak fel sem kell menned a felszínre. Ugyancsak vannak bennük teljes kapacitással működő kórházak és miegymás ezen elit csoport számára. Ami a laboratóriumokat és az ott zajló vizsgálatokat illeti a nukleáris és más típusú energiákkal – mert ezek persze nem csak orvosi jellegű laborok... más dolgok is zajlanak ott, amihez Corey is tud kapcsolódni, mivel különböző típusú szerkezeteken dolgoznak, úgy mint különböző típusú járműveken, először is ugyebár űrjárműveken; továbbá az orvosi cucc, amiről az utóbbi adásokban beszéltem, a klóntestek tárolásáról és miegymásról. Szóval sok ilyen létesítmény létezik, amik számos különböző típusú projektnek adnak otthont. És aztán van néhány, amikben csak specifikus típusú projektek zajlanak, mert olyan nagy a részekre tagoltság, hogy akár egyetlen projektért is felállítanak egy egész földalatti bázist. És az ott lévők számát általában 200 alatt tartják, hogy kontroll alatt tarthassák őket.

Corey: Emery, tudom, hogy valószínűleg nem mondhatod el nekünk azoknak a bázisoknak a neveit, amelyekben jártál, vagy ahol állomásoztál, talán néhányat elmondhatsz, de meg tudnád mondani a számukat és hogy ezek miben különböztek, és hogy milyen volt elmenni ezekre a bázisokra?

Emery: Igen, persze. Alapvetően kb 300 bázisról van tudomásom az USA-ban. Jártam El Paso-ban, Texasban, az El Paso Texas Egyetem alatt. Természetesen mindenki tudja, hogy voltam Los Alamos-ban és a Kirtland Légibázison. Jártam egy másik bázison Charlottesville-ben, Virginia államban. Volt egy bázis Denverben. Természetesen tudunk Dulce-ról (Új-Mexikó). És van egy White Sands-ben (Új-Mexikó) – a White Sands Nemzeti Emlékmű alatt. Továbbá van egy Crestsone-ban (Colorado), a homokdűnék alatt, amit most próbálnak meg kibővíteni.


Wilcock: Mi a helyzet Kanadával? Van-e tudomásod odafenti helyszínekről?

Emery: Van bázis British Columbia tartományban és Whidbey-sziget mellett, Washington államban.


Corey: Amikor megközelíted ezeket a bázisokat vagy földalatti létesítményeket, a bejáratuk nehezen meghatározható volt?

Emery: Igen, 95%-uknál a bejárat nehezen meghatározható, de ugyanakkor őrzés alatt áll, általában vagy a bázis mellett vagy a bejárati pontoknál. Van néhány, amely tulajdonképpen nem áll őrzés alatt, de ezek nagyon távoli, elhagyatott területeken vannak... Úgy értem, őrzik őket, de...

Corey: Technológia segítségével.

Emery: Az őrség nem a bázison van. Így van, technológia és műholdak segítségével.

Corey: Megfigyelés alatt állnak.

Emery: És teljes mértékben megfigyelés alatt állnak, pontosan. Szóval, hogy válaszoljak a kérdésedre: a legtöbb földalatti létesítményhez egy igazán védett laboratóriumon vagy egy igazán védett vállalaton vagy egy igazán védett katonai létesítményen keresztül tud hozzáférni.

Corey: Végig tudnál vezetni bennünket, hogy tipikusan hogyan nézett ki, amikor lementél?

Emery: Rendben, abszolút. Attól függően, hogy hol van a belépési pont és hogy milyen típusú a bázis, a leggyakoribb eset – mint azon bázis esetében is, ahol én állomásoztam, a Kirtland Légibázison – alapvetően van egy tűztorony, amiről még csak soha nem is gondolnád, hogy belépési pontként szolgál. És a tűztornyot úgy értem, hogy nem fémből, hanem betonból készült. Szóval képzelj el egy 9×9 m alapterületű betonépületet, ami kb 6 emeletnyi magas, és van rajta egy megfigyelőhely, ahonnan láthatod a tüzet, de természetesen soha nem használták erre. És ezen területek előtt sem állnak parkolóhelyek, vagy bármi ilyesmi. Általában számos őrhelyen kell keresztülsétálnod. De mivel hogy ez már eleve egy bázison volt – és lényegében egy bázison belüli másik bázisként üzemel – két különböző típusú biztonsági szolgálaton kell keresztülsétálnod. Először is akkor, amikor belépsz a katonai bázisra és miután ezt megtetted, van még egy még jobban őrzött bázis, kerítéssel és saját biztonsági személyzettel. Ők nem a hadsereghez tartoznak. Ezek magáncégek, ők irányítják ezeket a bázisokat. Az egyik dolog, amiről korábban David-del beszélgettünk, hogy az otthonom olyan közel volt, hogy végső soron ki tudtam biciklizni oda munka után. És meg volt engedve nekem, hogy letegyem a biciklimet a közelben és átsétáljak. Egy olyan terület volt, ahová a bázison dolgozó emberek odasétálhattak. Szóval számos különböző helyre mehettél, de mi ezt sokkal kényelmesebben megtehettük, mivelhogy magán a bázison éltünk - számos tudós eleve ott élt.

Wilcock: Mi történne akkor, ha valaki észreveszi, hogy szokatlanul sok olyan ember megy a tűztoronyhoz, akik ugyan a bázison dolgoznak, de nem ez a munkájuk? Mi történne ekkor?

Emery: Nos, először is, az egész hely megfigyelés alatt áll és te már eleve a bázison vagy. Már tudni fogják, hogy valami zajlik ott, bár nem tudják, hogy milyen mértékben. A hadsereg nem mindig ismeri ennek a kiterjedtségét, hogy mekkorák is valójában ezek a bázisok, amit valószínűleg Corey, te is tanúsíthatsz.

Corey: Általában az egész testedet átviszik egy szkenneren? Úgy értem, milyen más biztonsági intézkedéseket tesznek?

Emery: Persze. Amikor odaértél - mint ahogy én is tettem - ott volt egy biciklitároló, ahová betettem a biciklimet. Bementem és volt két ajtó. Besétáltam, és ahogy mondjuk besétálsz egy kórházba, vagy becsekkolsz valahová, elveszik a jogosítványodat és ehhez hasonlókat. Ott van két biztonsági őr és te besétálsz. Lehet, hogy felismernek, lehet, hogy nem. Három különböző típusú biztonsági dolgot kell csinálnod mielőtt bemennél. Először is van egy kártyád és ez nagyon általános. Semmi különös nincs benne. Nincs rajta hologram, vagy bármi ilyesmi. Csak egy mágnesszalag, mint amilyet a hitelkártyákon láthatsz. Szóval semmi különleges sincs rajta. És aztán persze a tenyérlenyomat azonosító és az írisz szkenner, mint azok az öreg cuccok, amiket a mozifilmekben láthatsz, azokhoz nagyon hasonlóak. Mikor ezeken keresztüljutsz, lemész a lifttel. Amikor leérsz az aljára...

Corey: Amíg a lifttel mész lefelé, közben lemérik a súlyodat.

Emery: Ez így van. A lift nem egy átlagos lift. Úgy néz ki, mint egy átlagos lift, de ez a lift leszkennel téged és megnézi, hogy van e rajtad mondjuk plutónium, vagy bármi, ami fenyegetést jelenthet. Szóval ez a lift leszkenneli a tested, amíg mész lefelé, igen. Szóval nem tudsz becsempészni valamit mondjuk a szájnyílásodban. Nem tudsz bemenni oda egy bombával, vagy gránáttal, vagy egy kézi fegyverrel, vagy ehhez hasonlóval.

Wilcock: Olyan ez, mint egy röntgen, MRI-szerű dolog...

Emery: Igen, de egy kicsit különbözik ettől. Nem radioaktív, mert persze olyat nem használnának. Egész idő alatt ezeket a speciális röntgen jelvényeket viseljük, amíg ott vagyunk, mert ez megfigyeli a sugárzás mértékét.

Corey: Hogy mennyi sugárzásnak vagy kitéve.

Emery: Így van. És ez nem minden esetben csak röntgensugárzásra vonatkozik. Lehetnek más projektek is ott, amikben olyasmiket használnak, amik egy biztonságos szinten sugároznak. De egész idő alatt megfigyelés alatt kell tartaniuk téged.

Corey: Van-e valami, amire feljegyzik a felgyülemlő sugárzást?

Emery: Abszolút. Mindenkit megfigyelés alatt tartanak a gáz és sugárzás illetve specifikus fényhullámhosszok okán, amelyek kárt tehetnek a testedben. Szóval ez az a három dolog, amit egész idő alatt megfigyelés alatt tartanak.

Wilcock: Oké. Corey, mivelhogy te is szereztél tapasztalatokat földalatti bázisokkal, beugrik-e bármi olyasmi, amit Emery elmondott és számodra ismerős vagy ismeretlen?

Corey: Ó, igen, abszolút ismerős. És ahogy ő is elmondta, különböző típusú bázisok léteznek. Van néhány bázis, amit nem tudsz elérni a felszínről. Egy villamosrendszeren keresztül tudsz lejutni - egy titkos földalatti villamosrendszeren és az egyetlen bejáratot és kijáratot ez a villamosrendszer jelenti ehhez. És ezek gyakorta nagyon mélyen vannak, ahogy mondtam is korábban. Egy bizonyos mélységben te már nem az Egyesült Államok területéhez tartozol. Így aztán ott szabadjára engedheted a gyeplőt.

Emery: Abszolút, igen. És ha egyszer lejutsz oda, fel kell szállnod erre a villamosra. És ezek között különböző típusú maglev és lávacső szerkezetek vannak, amikkel lejuthatsz oda.

Corey: Nem hiszem, hogy valaha is előállt volna olyasvalaki, aki egy jó leírást tudott volna adni a villamosról. Tudom, hogy vannak ebből rövidebb változatok, amikben egymással szemben ültök.

Emery: Így van.

Corey: És aztán vannak nagyobbak. Le tudnád írni ezeket?

Emery: Igen, persze. Korábban beszéltem erről. Az egyik ezek közül az, amit David és én „gondolának" neveztünk. Szóval amikor leérsz, ott van egy szék, amibe beleülsz és ez megy le egy nagyon-nagyon hosszú folyosón. És ezek csak mennek körbe-körbe.


Nagyon lassúak... egy kicsit gyorsabb, mint amiket a reptereken láthatsz, amikor ráállsz ezekre a futószalagokra. Annál azért kicsit gyorsabb. Leülsz rá vagy állva is maradhatsz, nem kell leülnöd. És végső soron levisz téged a földalatti bázis fő bejáratához és az út akár negyed mérföld (kb 425 méter) hosszú is lehet. Van továbbá egy tényeges csőrendszerük, ami egy „tartály”, ami négy ember befogadására képes. Hengeres, tojás alakja van. És amikor belépsz, igazán szép ülések vannak benne, olyanok, mint amiket a fogorvosnál láthatsz, hátradönthetők, de ki vannak párnázva.


Bár bekötheted a biztonsági övet ezekben az ülésekben, de erre nem igazán van szükség. Még azt sem fogod tudni, hogy haladsz, mert annyira folyékonyan a mozgása és nagyon nagy sebességgel halad. Nem tudom, hogy mennyire gyorsak, de azt hallottam, hogy 500 mérföld/óra (kb 850 km/h) sebességre képesek.

Corey: Igen, én 700 mérföld/órás (1200 km/h) érték felett hallottam.

Emery: Igen. És amikor odaérsz, akár a széken utaztál - a gondolával – akár a maglev csövön keresztül – a tojás alakú valamin – amikor odaérsz, át kell menjél még egy másik biztonsági ellenőrző ponton.

Corey: Mert lehet, hogy egy másik országba érkeztél.

Emery: Így van. Vagy másik bolygóra.

Corey: Így van, pontosan. Nemrégiben, amikor felvittek a Hold Műveleti Parancsnokságra (LOC), bevittek egy terembe egy eligazításra és volt ott egy ablak. És amikor kinéztem az ablakon, a Marsot láttam. Elmondták nekem, hogy sok esetben az emberek ezekre a villamosokra szállnak fel. Nagyon hasonlóan ahhoz, mint amikor fiatalabb koromban felszálltam egy villamosra és egy másik bolygóra kerültem. És nem igazán tudod megmondani a különbséget. Meg sem tudod mondani.

Emery: Nem olyan, mintha valami hiperugrást hajtanál végre, vagy hogy egyáltalán tudatában lennél ennek. Olyannyira gördülékeny a folyamat, amikor ilyen fajta – mondjuk úgy - portálugrásokat végzel. Másodpercek alatt megtörténik.

Corey: És még trükköztek is az emberrel, amikor odaértél. Ablakokat láttál, amikből úgy tűnt, mintha a Földön lennél, vagy valahol a Marson.

Emery: Így van. Igen, beszéltünk erről. Abszolút.

Corey: És ugyanezt csinálták akkor is, amikor a Holdon voltam és azt mondták: „Óh!" És aztán gyorsan átváltották a Hold tájképére, amikor látták, hogy zavartan a Marsot bámulom.

Wilcock: Hadd mondjam el a felvétel kedvéért, hogy Bob Dean, Pete Peterson, Jacob és Henry Deacon mind beszámoltak e földalatti járatrendszer jelenségről, amikor is átszállítanak téged valahová és te még csak tudatában sem leszel ennek. Csak utazol ezzel a valamivel és valahová máshová kerülsz. Szóval ez egy nagyon konzisztens elem a bennfentesek általam hallott tanúvallomásaiban.

Corey: Igen, elvihetnek tudósokat és felrakják őket az egyik ilyen földalatti villamosra. Egy másik létesítménybe kerülhetnek, ami lehet akár a Marson is. És a létesítmények a Holdon pont úgy néznek ki, mint a Földön lévő létesítmények. Körbevezetik őket, hagyják, hogy kinézzenek az ablakon – meglátják a Grand Canyon-t vagy valami hasonlót – és az emberek teljesen elhiszik, hogy egy földi létesítményben vannak.

Emery: Ha hosszú ideig a föld alatt élsz, jót tesz a pszichédnek is, hogy ilyet láthatsz...

Corey: Igen, fákat és növényeket.

Emery: ... organikus állapotban lévő anyagot, kerteket.

Corey: Teljes spektrumú fényt.

Emery: Teljes spektrumú fényt és olyasmiket, amikkel mi normál esetben rendelkezünk idekint, ők megpróbálnak replikálni odabent. Úgy látszik, ez csökkenti az ott dolgozó tudósok és technikusok stressz szintjét.

Wilcock: Pete Peterson beszámolt arról, hogy lehet egy hatalmas földalatti kupolád, amiben egy város van épületekkel, utakkal és fákkal. És ez a dóm úgy van megvilágítva, hogy úgy nézzen ki, mintha az égbolt lenne.

Corey: És csillagfényt is létrehoznak. Éjszakára csillagokat tudnak létre hozni.

Emery: Igen. És megvan odabent a 24 órás - ahogy mondtad - nappal-éjszaka váltakozás. Képesek arra is, hogy egy hurrikánt láss közeledni, felhőkkel és mindenféle bámulatos sci-fi effektekkel, amik a villámlásokat tekintve nagyon realisztikusak és úgy érzed, mintha a végtelenbe tekintenél.

Corey: Kíváncsi vagyok rá, hogy voltál-e olyan bázison, ami nemzeti parkban volt?

Emery: Igen. Igen.

Corey: Érdekes. Hallottunk meséket illetve te és én is láttunk ajtókat, amik kinyíltak a hegyek oldalában.

Emery: Így van.

Corey: És ezek teljesen belesimulnak... nem tudnád megmondani, hogy bármi is lenne ott. Odamehetsz, lefuttathatsz egy szónikus tesztet, és nem fogod belőle megtudni, hogy ott egy ajtó van.

Emery: Még fémdetektorral sem fogod megtalálni. És ahogy mondtad is, ez egy gigantikus szikla, ami kinyílik. És tökéletesen zárt és túlnyomásos, és a hegy oldalában van. És beszéltünk erről korábban, Corey. Még a sivatagban is... emlékszem rá, amikor a sivatagban láttam, amikor felnyílik, ahogy te is mondtad.

Corey: Igen. Mint egy cipzár.

Emery: Mint egy cipzár.

Corey: Mármint a talaj.

Emery: És aztán a homok elkezd beleesni. És én mindig azt kérdeztem: ki fogja feltakarítani ezt a sok homokot? De vannak erre speciális...

Corey: Igen, valamiféle elszívók...

Emery: Amik összegyűjtik és amikor az ajtók bezáródnak, visszalövik a homokot a felszínre, a tetejére. Egy másik típusú bázis, amiről még nem beszéltem, fent van az Északi Sarkon, a sarki jégsapkákban – vannak bázisok a sarki jégsapkákban... És először is, ezek csodálatosan szépek. És valamiképpen saját légkörük van...

Corey: Igen.

Emery: ... tökéletes vízellátással és saját – úgy mondanám – elektromossággal, amit a Földet használva hoznak létre, mert már eleve nagyon-nagyon mélyen vannak.

Corey: Ez olyan, mintha geotermikus lenne?

Emery: Igen.

Corey: Rendben. És néhány ilyen bázison tórium-jellegű reaktorokat is használnak.

Emery: Tóriumot – abszolút.

Wilcock: Nagyon sokat hallottam a tóriumról.

Emery: A tórium bámulatos, igen.

Corey: Nos, ami érdekes, hogy prezentációkban szoktam képeket mutatni a Jégfurat Projektről (Project Iceworm). Ez az Amerikai Hadsereg Műszaki Hadtestének projektje volt azt hiszem az 1950-es évek végén, 60-as évek elején Grönlandon.


Bementek és felállították ott ezeket a bázisokat. És alapvetően ugyanezt a fajta építkezést végezték lent az Antarktiszon is. Repülők jöttek, landoltak és hozták a szállítmányokat. De ugyanezzel a módszerrel építettek meg nagyon sok földön kívül lévő bázist is. A Jégfurat Projekt nagyon érdekes volt, mert később az USA megpróbált becsempészni oda néhány nukleáris bombát és a repülő lezuhant. És mindenki tudomást szerzett arról a hatalmas bázisról, amit titokban építettek.


Wilcock: Pete Peterson mondta nekem, hogy asszem 1953-ban a katonai-ipari komplexum embereket küldött ki könyvtárakba, hogy kitépjék a World Book Enciklopédiából azt az egyetlen oldalt, amin azt taglalják, hogy a tórium hogyan tud úgy reakcióba lépni, hogy szinte semmiféle sugárzást nem hoz létre. Elmondta nekem, hogy ha ezt elkezdenénk ilyen módon használni, a technológia területén hihetetlen áttörést érnénk el. Srácok, ennek kapcsán ti mit tudtok elmondani a tóriumról?


Corey: Tudom, hogy a programokban a hajó, a kutatóhajó, amire beosztottak, eredetileg nukleáris meghajtású volt. Ezt aztán tórium alapú meghajtóra cserélték. Ezt pedig később valamiféle elektromágneses motorral helyettesítették, amiben hosszú csövek voltak, amikbe beletettek valamit, amit ők „torpedó kosárnak" neveztek, amik forogtak. És ha le-fel mozgattad őket, akkor tudtál játszani az elektromágnesességgel. Azt hiszem ez valamiféle elektromágneses súrlódás lehetett. És ezek a vezetékek felvették az energiát és wireless módon kilőtték a csöveken keresztül, és ez aztán közvetlenül a hatalmas kondenzátorokba került.

Emery: Így van. Igen, ezeken a bázisokon sok kondenzátort használnak az energiatárolásra. Nem vagyok szakértője a tóriumnak, de nemrégiben benne voltam egy magánszervezet – egy magánvállalat – projektjében, akik felbéreltek engem... Kiküldtek embereket mindenfelé az USA-ban – egy tudományos csapatot – hogy megtalálják a LEGNAGYOBB tórium lelőhelyet itt az USA-ban. És pontosan tudom, hogy hol található ez, szintén Új-Mexikóban. Nem fogom elmondani, hogy melyik város mellett van, de annyit elmondok, hogy Új-Mexikóban található. És ott korlátlan mennyiségű tórium van, amely el tudná látni az egész bolygót és az összes bázist, és persze természetesen minket, végtelen – VÉGTELEN – mennyiségű energiával. Úgy értem a jelenleg használatos energiamennyiség alapján.

Wilcock: Emery, miért gondolod, hogy egy bázist a nemzeti parkban állítanak fel? Milyen előnyei vannak ennek?

Emery: Ó, előnye először is, hogy egyfolytában teljes megfigyelés alatt áll. Mindig parkőrök járnak mindenfelé. Szóval olyan, mintha ott lennének a saját kis civil embereid. És persze tele van zsúfolva műholdakkal és hasonlókkal, amik figyelik őket – úgy értem a területet. Szóval néha ezek a területek nagyon hasznosak a számukra, mert talán egy földalatti termikus körzet közelében találhatók, vagy ilyesmi. És ők begyűjtik ezt az energiát. Vagy néhány ilyen park alatt talán egy hatalmas kristályformáció található és ehhez hasonlók. Szóval a parkok – már a korai időktől kezdve – arra lettek kiválasztva, hogy katonai bázisok elrejtésére szolgáljanak.

Corey: Igen, és ami érdekes, hogy amikor beszéltünk Clifford Mahooty-val, azt mondta, hogy a rezervátumokat – az indián rezervátumokat – és az ilyen bázisokat és nemzeti parkokat a kormány ugyanolyan besorolás alá veszi.

Emery: Igen. Ezt mondom én is, mivel limitált a forgalmuk, illetve a forgalmuk kontrollálva van. Amíg nem kapsz különleges engedélyt és miegymást a törzsfőnököktől, még az sincs megengedve, hogy bemenj egy rezervátumba. Szóval ez egy tökéletesen ideális hely, amelyen soha nem lesz túl nagy forgalom vagy soha nem lesz túl sok vizsgálódás, mert egy olyan területet használunk, amit már eleve odaadtunk az amerikai indiánoknak.

Corey: Így van. Olvastam egy érdekes jelentést arról, hogy a parkőrök csoportjában nagyon sokan tulajdonképpen a hírszerzésnek dolgoznak. Korábban a hadseregnél vagy a hírszerzésnél dolgoztak, mert sok nemzeti parkban tűnnek el emberek, és végül megtalálják ezeket az eltűnt embereket. Ezeken az embereken néha földönkívüliek dolgoztak és őket csendben kell tartani, így a parkőrök azok, akik elsimítanak mindent.

Emery: Igen, tanúsíthatom és 100%-ban egyetértek azzal, hogy erőt demonstrálnak, vagy mondjuk úgy, ezeken a helyeken olyan biztonsági egységeket alkalmaznak, amikről nem gondolnád, hogy valaki csak elvégzi a főiskolát és egyszerűen betölti az állást. Ezek az emberek 20 éves tapasztalattal bíró veteránok, akár a programokban, akár a hadseregben szolgáltak, ahogy mondtad. És igencsak túlképzettek, de nagyon jól meg vannak fizetve.

Wilcock: Emery, említettél jég alatti bázisokat. És feltételezem, hogy ebbe beletartoznak az óceánban lévő bázisok is.

Emery: Igen.

Wilcock: Van egy nagyon fura film, ami 2009-ben jött ki, "G.I. Joe - A Kobra árnyéka" a címe. Ez egy katonai-jellegű valami, de a cuccok, amikről beszélünk, mindenhol megtalálhatók a filmben. Milyen érzéseid vannak a G.I. Joe film kapcsán?


Emery: Emlékszem rá, hogy láttam ezt a filmet. Nem emlékszem rá túl jól, de emlékszem rá, hogy megnéztem és mondjuk úgy, összekötöttem a pontokat. Emlékszem, amikor néztem azt mondtam: „Ejha! Itt ezt most nyíltan megmutatták...”

Wilcock: Nagyon szép komputeranimációk vannak a filmben.

Corey: Ó, igen, különösen a második filmben, ahol kinetikus bombatámadást hajtanak végre a Földön, ami pontosan az, amit az Észak-koreai dolog kapcsán látunk.


Emery: Így van, így van. Bár én nem láttam a második filmet.

Wilcock: Telefonpózna méretű wolfram darabokat dobsz le a Földre és ezek nagyon-nagyon súlyos robbanást okoznak, ami hatalmas területeket pusztíthat el. Én pedig csak a második G.I. Joe filmet láttam nemrégiben, és nem hittem el, hogy ez szerepelt benne.

Emery: Wow! Igen, bámulatos tőlük, hogy kijöttek ezzel és felfedték ezt a titkosított információt, de most már mindenhol láthatjuk, hogy a mozifilmekben elárulnak ezt-azt. A Szövetség és más fehér kalaposok bedobnak néhány ilyen üzenetet ezekbe a filmekbe olyanok számára, akik figyelnek... és beszélnek róla. Úgyhogy azt gondolom, hogy ez nagyszerű dolog.

Wilcock: A másik dolog pedig, amit szeretnék felhozni, hogy amikor Bob Dean-nel beszéltem, a nyugdíjas őrnaggyal, Bob Dean-nel, sokkal több mindent elmondott nekem, mint amit nyilvánosan valaha elmondott a Project Camelot-nak, vagy bárki másnak arról, hogy miben volt ő benne TÉNYLEGESEN. Nagyon hasonló ahhoz, amit Corey csinált.


És az egyik dolog, amiről beszélt, hogy volt egy dél-csendes-óceáni sziget, ami szigetnek nézett ki ha körberepülted, de ha igazán közel merészkedtél hozzá, a sziget fele valamiféle hologram volt, és álcázva volt. Keresztülmehettél ezen a hologramon és ekkor rájöttél, hogy egy egész bázis van ott, ami nem látszik az égből. Hallottál-e ehhez hasonlóról?

Emery: Igen. Sok ilyen létezik.

Corey: Igen, sok ilyen technológia létezik – maszkolási technológia hologramokkal. Még olyan hologramokat is kifejlesztettek, amiknek tömege van.

Emery: Így van.

Corey: „Szilárd fénynek" nevezik, amikor is...

Emery: A hologram árnyékot vethet.

Corey: Igen, készíthetsz egy hologramot, odamész, „tink, tink, tink", mintha egy darab üveg lenne. Vagy mélységét tekintve még vastagabbra is csinálhatják.

Emery: Igen, teljes mértékben tanúsíthatom ezt, mert részese voltam... hát nem személyesen, de ez egy részekre tagolt projekt volt mellettünk miközben olyan műholdakon dolgoztunk, amik képesek ilyesmire, illetve beletették ezt a technológiát műholdakba a 90-es évek elején, és én azt hiszem, hogy ez valószínűleg még korábban történhetett.

Corey: Igen. Őrületes, hogy van egy szilárd fény paneljük. Eltávolítják az energiaforrását vagy az elektromosságot és ez ott marad.

Emery: Így van. Igen, mindenféle menő technológiát használnak. Ezért mondom én azt mindig, hogy amikor láttam valamit, egy hajót vagy miegymást, egy földönkívülit, nagyon nehezen tudom eldönteni és azt mondani, hogy „Ó, ez igazi. Vagy ez nem igazi." Amíg ténylegesen ott nem állok pont előtte és meg nem vizsgálom, mert tényleg el tudják hitetni veled, hogy egy épületbe csapódó repülőgépet látsz. Tényleg el tudják hitetni veled, hogy ott tényleg van valami. És odamehetsz hozzá – és ahogy Corey mondta – tapintható. Ténylegesen tapintható. És amit én láttam nem volt annyira tapintható, mint amennyire te mondtad. Amit én láttam csak egy kicsit volt tapintható és aztán könnyedén át tudtál menni rajta. De kezdésnek ez egyszerűen egy bámulatos technológia, mert innentől kezdve alapvetően bármilyen fenyegetést – egy hamis fenyegetést – létre tudsz hozni – vagy szörnyűséges helyzetekhez, ahol megpróbálhatsz...

Corey: Létre hoznak vele dolgokat.

Emery: Igen.

(Szerk – A Kozmikus Közzététel sorozatban korábban már vendégeskedő John Lear 2008-ban, a Project Camelot-tal készített interjú során szintén említést tett nagyon fejlett hologram technológiákról. A holografikus technológiák kapcsán többen is – köztük John Lear is - vallják azt az álláspontot, hogy a 9/11 során a New York-i WTC-be becsapódó „repülőgépek” szintén holografikus projekció eredményei voltak – az épületben némi robbantással megtámogatva. Az említett interjúból való az alábbi idézet:

John Lear: „A holografikus technológia mára olyan szintre fejlődött, hogy azt az emberek el sem hinnék. Volt egy hölgyismerősöm, aki segített nekem és akivel a hologramokról beszélgettünk. Egy gyönyörű, okos, fogékony nő volt, akivel a hologramokról beszélgettünk és azt mondta nekem: „Hadd mondjak el neked valamit. Öt évvel ezelőtt kb 15 másik televíziós igazgatóval együtt meghívtak engem egy magánvetítésre Hollywood-ba. Volt egy kis előadóterem, nem volt túlságosan nagy, kb 30 ember fért el benne és a prezentáció címe az volt: „A televíziózás jövője.” Azt mondta: „Nem emlékszem rá, hogy Steven Spielberg ott volt-e, de mindenki más ott volt. A terem jól ki volt világítva és volt egy kis színpad, a színpadon pedig egy emelvény, és mi ott ültünk, amikor hátulról bejött egy fickó. Kelet-német akcentussal, Kelet-európai akcentussal beszélt, ősz haja volt és szemüvege. Bejött és elkezdett mesélni nekünk a televíziózás történetéről és hogy hogyan jelentek meg az első katódsugárcsövek és hogy hogyan csinálták ezt, hogyan csinálták azt... A fickó lejött a színpad elé, felsétált az egyik oldalfolyosóhoz, megtörölgette a szemüvegét, elsétált előttünk, és aztán visszament a színpadra.” A hölgyismerősöm azt mondta: „Elég unalmas volt. Kb 20 perc múlva valami olyasmivel fejezte be: „és ez lenne hát a televíziózás története.” Felvette a szemüvegét, csettintett egyet az ujjaival és mint amikor a fényt lekapcsolod, a fickó hirtelen eltűnt. Egyszerűen eltűnt. Egy hologram volt. Ez hét évvel ezelőtt történt. Szóval ez lesz hamarosan a televíziózásból - nem lesz képernyőd. Csak bekapcsolod és minden ott fog megtörténni előtted.”)

Wilcock: Felállítanak-e olyan körzeteket, ahol mondjuk a NOAA-nak (Nemzet Éghajlati Adatközpontnak) van egy repüléstilalmi területe és nem tudsz berepülni oda utasszállítóval?

Emery: Ó, jelenleg mindenfelé vannak ilyen területek. Vannak bizonyos helyek, amik repüléstilalmi zónák. És ez ugyancsak egy nagyszerű mód arra, hogy megvizsgáld, hol találhatók ezek a területek. Azt mondhatod: „Nos, miért van ez ilyen távol? Ez egy repüléstilalmi zóna."

Wilcock: De ha mondjuk van egy Cessna kisrepülőd, mi történne akkor, ha megpróbálnál bemenni vele egy ilyen zónába?

Emery: Azon nyomban kikísérnének néhány F-16-ossal, vagy F-15-össel, vagy miegymással.

Wilcock: Oké. Nagyon fura, hogy van nekik ilyen szilárd fény technológiájuk vagy hologramos álcázó valamijük. Valaki valahogy rá fog találni egy ilyenre. Valaki behajózik egy kis csónakkal az óceánon vagy ilyesmi. Mi történne egy ilyen helyzetben?

Emery: Történtek ilyenek és ezeket az embereket kivégezték. Vagy még akár katonai műveletek során is néha véletlenül belebotlottak ilyenekbe.

Corey: Kiképzési műveletek során.

Emery: Így van. Nem szabadott volna ott lenniük, de mégis ott voltak. És őket ilyenkor általában kivégzik.

Corey: „Kiképzés során elhalálozott" vagy ilyesmi.

Emery: Igen, és ahogy te is mondtad... A bázisokon dolgozó emberek családjai nem tudják, hogy ők egy ilyen bázisra mennek három hónapra. Csak annyit mondanak a családnak: „Nem tudok kapcsolatba lépni veletek három hónapig, mert küldetésre megyek." És amikor meghalnak, azt mondják a családnak: „Ó, akció vagy kiképzés során elhunyt", de ez teljes kamu. Teljesen kamu. És soha nem fognak erről tudomást szerezni, mert a legjobb emberek, akiket felbérelhetsz, a katonaságnál, aktív szolgálatban lévő emberek, mert ők feláldozhatók.

Wilcock: Milyen más metódusok segítségével védik a bázist attól, hogy emberek bukkanjanak fel ott, és ne kelljen megölni őket? Milyen más módszerek léteznek erre? Mert remélem, hogy egy ilyen helyzet nem mindig végződik halálesettel.

Corey: Kitesznek figyelmeztető jelzéseket pl sugárzásveszélyről, hogy ez egy nukleáris tesztzóna és ilyen módon próbálnak meg elijeszteni téged.

Emery: Sok mindent bevethetnek, hogy elijesszenek a belépéstől, de néha mégis megtörténik. Nem tudsz 15 méterenként jeleket kipakolni, vagy amikor 100 tengeri mérföldre vagy kint ettől a szigettől és hasonlók. De mindig vannak hajók és repülőgépek, amik egyfolytában járőröznek ezeken a területeken. Továbbá műholdak, amik ki vannak rendelve ezekhez a bázisokhoz, ezek mindig ott vannak. És egy flotta sem tud bejutni oda úgy, hogy ne tudnának arról, hogy van valami a légtérben. Nem tudsz radar alatt repülni ezeken a helyeken. El fognak kapni, meg fognak találni.

Wilcock: Gondolod, hogy vannak bizonyos esetek, amikor bevisznek embereket ezekre a bázisokra és ők ott alkalmazottak lesznek, vagy akár akaratuk ellenére lesznek alkalmazottak ahelyett, hogy egyszerűen csak lepuffantanák őket?

Emery: Erről nincs tudomásom.

Corey: Én sajnos tudok ilyesmiről.

Emery: Igen?

Corey: Igen. Biometrikus vizsgálatok vagy ehhez hasonlók céljából el szoktak vinni embereket.

Emery: Igen, láttam, hogy rabolnak el embereket az akaratuk ellenére, de nem azért, hogy valakinek dolgozzanak. Soha nem láttam ilyet. De, abszolút, amit Corey mond, az sajnos igaz.

Corey: Hallottál-e bármilyen biztonsági intézkedésről amit „pszichikus kémkedés" vagy távolbalátás ellen alkalmaztak?

Emery: Abszolút. Mindegyik bázison vannak szakavatott távolbalátók. És azt se felejtsd el, a távolbalátóknak nem kell a bázison tartózkodniuk. Lehetnek ők nagyon messze is és mégis képesek védeni a bázist. Végy két jó távolbalátót – és ez az egyik specialitásom, amiért fizettek nekem - ... Mondjuk van egy távolbalátód, aki 90%-os hatékonyságú. És aztán hozol még egy távolbalátót, aki megintcsak, 90%-osan hatékony. És mindketten ugyanazzal a dologgal jönnek elő. Szóval mindössze néhány ilyen fickóra van szükséged a fedélzeten, hogy ellenőrizzék a megfigyelést. Na most, vannak olyan emberek, akik fejlett távolbalátók és akik...

Corey: Távbefolyásolók/távolba hatók.

Emery: Így van, távbefolyásolók, akik tudat használatával működő technológiát és elektromosságot is használnak, és ők be vannak kötve ebbe.

Corey: Láttál ilyet?

Emery: Igen.

Corey: Egy rúdra vagy egy lemezre teszik rá a tenyerüket.

Emery: Két arany lemezre...

Corey: Az egyik réz, a másik pedig úgy néz ki, mintha rozsdamentes acél lenne. És ez vezetékekhez van kötve. És ott ülnek és ez felerősíti a képességüket. A távolbalátók, akik megpróbálnak katonai bázisokat megnézni, elkezdik látni a bázist képét és aztán a gondolataik hirtelen szertefoszlanak. És az okostömbökön egy fura megnevezéssel illették ezt, úgy hívták őket, „azok, akik szertefoszlatnak", mert szertefoszlatták bárkinek a bejövő gondolatait. Továbbá energetikai visszacsatolást küldtek e kapcsolaton keresztül és úgynevezett „éteri fejfását" okoztak az embereknek, amikor is napokon keresztül hatalmas fejfájásod lett. Biztos vagyok benne, hogy te is tudod, hogy mik ezek.

Emery: Ó, igen.


6 megjegyzés:

  1. Nem semmi, várom a folytatást! Köszi a fordítást!

    VálaszTörlés
  2. https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/a_fonokok_miatt_mondanak_fel_tizezrek_a_magyar_munkahelyeken.660896.html

    VálaszTörlés
  3. Valahogyan itt sem a tudatosodás látszik sőt....
    http://parameter.sk/tombol-jelzaloghitel-orulet-bankok-nem-gyozik-feldolgozni-kervenyeket

    VálaszTörlés
  4. Te jó ég....fantázia az van...

    VálaszTörlés
  5. Azért tudnak mit kitalálni ezek is:D
    De sajnos van akiket ez érdekel.

    VálaszTörlés
  6. Kozmikus csúcstalálkozó - videó változata:
    https://www.youtube.com/watch?v=HXF6QkEvPRY&t=0s&list=PL-dt3nvPkoIpShJd-jcDbSkkWStTfZdlq&index=12

    VálaszTörlés