2018. április 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – X/9.

AZ EMBERISÉG FÖLDALATTI TITKAI – Az előző epizódban megkezdett téma folytatásaként a mai adásban ismét földalatti felfedezésekről hallhatjuk Emery Smith-t. Beszélni fog a korábban említett tojás alakú szikla belsejében talált tárgyakról és szarkofágokról, az Antarktisz jege alatt lévő űrhajókról, a nyilvánosságra hozataluk esetén várható reakciókról, továbbá a titkos projektekben kutatott fehér arany kapcsán részleteket tudhatunk meg Emery-től a monoatomos elemek emberi testre gyakorolt hatásáról.


Wilcock: Köszöntelek a Kozmikus Közzétételben. David Wilcock vagyok, itt vagyok Emery Smith-szel és folytatjuk az előző adásban megkezdett nagyon érdekes beszélgetésünket a földalatti civilizációkról. Emery, köszöntelek újra itt.

Emery: Köszönöm, Dave. Alig várom, hogy belevágjunk.

Wilcock: Az egyik dolog, amire kíváncsi vagyok - mivel nagyon sok minden kavarog a fejemben - hogy van egy terület az Antarktiszon, ahol űrhajók zuhantak le – erről már beszéltünk korábban. Mindenki mástól függetlenül megerősítetted, hogy van ott egy hatalmas anyahajó, amit mióta is tanulmányoznak?

Emery: Igen, amennyire én a tudósoktól tudom, 24 éve.

Wilcock: Oké. És van valamiféle kapcsolat e roncsok és az általad korábban leírt, Ecuadorban lévő földalatti civilizáció között. Amiről azt mondtad, hogy először egy hajó volt, de aztán...

Emery: Igen. Azt azt hiszem a hajó energiája stimulálhatta... Organizmusoknak is kellett lennie rajta, vagy baktériumoknak, mert megváltoztatta a barlang belsejét és még a légköre is megváltozott. Az odalent lévő élőlények és a növényi élet és miegymás teljesen mások a felszínen lévőkhöz képest. Kivittek onnan élőlényeket, kivitték őket a felszínre és ezek azonnal meghaltak.

Wilcock: Be tudod lélegezni ott a levegőt védőapparátus nélkül?

Emery: Igen. Az a legtisztább levegő, amit csak el tudsz képzelni. Igazából nagyon jól éreztem magam odalent. És ezt már újra és újra megvizsgálták. Ez egyébként, amennyire én tudom, egy új felfedezés.

Wilcock: Pete Peterson nagy részletességgel beszélt arról az Anktartiszon lévő hajóról, amin ha ott éltél rajta, megvolt a saját kerted.
Volt valamiféle szűrőrendszer, mondjuk a fürdőszobádból, vagy a zuhanyból, vagy a wc-ből, ami lényegében táplálta ezt a kertet. És nyilvánvalóan ez a jég alá volt temetve, így aztán minden elpusztult. De abból, amit elmondtál nekem az Ecuadorban látottakról, elgondolkodtam rajta, hogy talán a vegetáció a saját kertedben AZON a hajón ehhez hasonlóan nézhet ki. Mit gondolsz erről?

Emery: Érdekes. Igen. Azt hiszem határozottan összefüggés lehet a kettő között. Ez persze két teljesen különböző környezet, szóval arra számítok, hogy ott különböző dogok történnek kémiailag. De ez még mindig egy nyitott terület a vizsgálódás számára. Tudom, hogy egy nagyon jó csapat van odalent és nem fogják rosszul kezelni és feldarabolni és kivinni onnan az egészet. Úgyhogy meglátjuk, mi fog történni.

Wilcock: A másik dolog, ami kavarog a fejemben, hogy az antarktiszi roncsok legöregebbjében – amiről én több forrásból hallottam – 10 méteres óriások találhatók. Hallottál ilyesmiről?

Emery: Ó, igen. Hallottam erről.

Wilcock: Mit hallottál pontosan?

Emery: Azt, hogy sok más szarkofág és sok más földönkívüli test volt odalent, amik 9 méter magasak és amiket már kiásva találtak. Néhányat elvittek, néhányat persze nem. Megpróbálnak e mögé egy történetet felépíteni és egy nagyon csendes módon lassan a nyilvánosság elé tárni, mert ez természetesen szembemegy minden olyan dologgal, amiben eddig hittünk azzal kapcsolatban, hogy honnan jöttünk, illetve a vallásokkal. Szóval lassan elkezdik kiszivárogtatni ezeket. Az egyik bámulatos dolog, amit a múltkori adásban említett helyszínen találtunk...

Wilcock: Amerikában?

Emery: Igen, Amerikában. Egy 10 méter magas lényt találtunk alvó állapotban egy szarkofág belsejében.


Úgy hisszük, hogy ez egy ilyen pre-adamita jellegű lény. És persze, ott vannak a piramisok a közelében.


Ott vannak mellette a kocka alakú üres blokkok. Ott van mellette 5 hektárnyi fehér arany por és ez az a hely, ahol a lépcsők vezetnek lefelé ebben a kivájt meteorban, vagy bárminek is nevezzük – a kivájt földi sziklában, ami egy függő tömeg egy víztározó környékén.


Wilcock: Az alvó lényekről hallhattunk a Corey által kapott egyik legújabb tájékoztatás alkalmával és azt hiszem Pete Peterson-tól is, hogy az egyik legkorábbi antarktiszi városban alvó állapotban/sztázisban lévő lényeket találtak, amik 500 000 évesek voltak. A város nagyon-nagyon ősi, úgy tűnik, hogy több, mint egy milliárd éves, de a legújabban talált 500 000 éves, és PONTOSAN ugyanaz volt benne, mint amiről te is beszéltél. Úgyhogy ez bámulatos. Hallottál-e hasonló alvó lényekről az Antarktiszon?

Emery: Nem, nem hallottam. Nem hallottam Antarktiszon lévő alvó lényekről. Nem beszéltek erről. Ahogy bizonyára tudod, több csapat is van odalent. És ez a csapat mindössze 4 tudósból állt. Több ezer tudós van odalent, akik ezen a projekten dolgoznak különböző kormányoknak és a mi kormányunknak és megpróbálják leplezni a dolgokat és megőrizni őket. És ahogy mondtam, én abban sem hiszek, hogy az az űrhajó tulajdonképpen lezuhant volna ott. Azt gondolom, hogy az a hajó szimplán csak ott volt és egyszerűen csak ott maradt. És aztán történhetett valami abban az időben, kataklizmikus esemény vagy miegymás. És most a hó olvad és a Föld lesz az, aki véghezviszi a Teljes Közzétételt. Ha, ha.

Wilcock: Ha, ha. Azzal kapcsolatban, hogy az Antarktisz ennyire az érdeklődés középpontjában van, az egyik bennfentes, akivel beszéltem, azt mondta, hogy volt egy bizonyos fokig sötét agenda az antarktiszi felfedés kapcsán. Úgy érezték, hogy ez képes lenne elindítani egy vallási háborút. Csak spekulálás szintjén, szerinted miért történhetne ez meg?

Emery: Nos, minden ami ott van egyszerűen el fogja pusztítani a szervezett vallásokat, ahogy azt jelenlegi formájában ismerjük.

Wilcock: Miből gondolod ezt?

Emery: Mert táblákat és információkat találtak odalent, amelyek bizonyítják a Mars és a Hold történelmét és az univerzum ezen térségének történelmét. Az univerzum ezen térsége – én így mondanám. És most elkezdik megfejteni ezeket. És ha mindezt felhozzák, az valószínűleg hatalmas konfliktust okozna. És ez az, ami miatt aggódnak, hogy a vallásos hitünk miatt rosszul fogunk reagálni erre.

Wilcock: Tehát ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy Jézus vagy Mózes, vagy Mohamed koholmány lett volna.

Emery: Ó, nem. Igazad van. Az összes hasonló avatar itt élt és itt volt és itt voltak ezek a bámulatos istenek és emberek. Ha felhoznak onnan mindent... Mondjuk azt, hogy a történetekben, amiket elmondtak nekünk, nem teljes mértékben mondták el az igazságot. Lyukak vannak bennük és hiányoznak dolgok és ezek ki fogják tölteni azokat a lyukakat. Olyan, mintha az ÖSSZES vallásra vonatkozó könyv befejezetlen lenne. Szóval ez ki fogja tölteni a hiányzó lyukakat és mindenki tisztába kerül velük. De persze, nem mindenki. Mert lehet, hogy néhányan nem fogják elhinni. Egész életed során hiszel valamit, és aztán egy régész felhoz valamit a felszínre, ami valami mást mond - az okozhat némi zűrzavart a világban.

Wilcock: Szóval azt mondod, hogy ez a hatalmas szikla, amit valahol Amerikában egy titkos helyen találtak, óriások maradványait rejti.

Emery: Igen, így van.

Wilcock: El tudnád ezt magyarázni kicsit részletesebben? Páncélt említettél és csontvázakat.


Emery: Sok csontvázat és páncélt, sok aranyat és ezüstöt és a régi, középkori-jellegű kincset találnál ott. Sok érmét, sok serleget, tele érmével.


Wilcock: Azt hiszem azt is hallottam tőled, hogy úgy érezted, hogy a tojás teljes belseje tömve volt fehér arannyal.

Emery: Igen. Kb 5 hektárnyi területet azonosítottunk, ami be volt hintve fehér arany porral egy elkülönült szekcióban.

Wilcock: Ó! Tehát nem az egész tojás volt tele fehér arannyal?

Emery: Nem, csak egy kis része.

Wilcock: Üregek, amiket használhattak és amikben járkáltak?

Emery: Igen, igen, így van. És ezek a lépcsők elég nagy lépcsők. Nem csak egyszerűen normál lépcsők, hanem 240-400 centiméteresek. Mennek le és fel.


Wilcock: Természetesen 10 méter magas óriások számára, igaz? 240 cm egy 10 méter magas lény számára...

Emery: Pont megfelelő.

Wilcock: Pont megfelelő. Ha, ha. Mennyire hibátlanok a lépcsők? Hogyan néznek ki?

Emery: Nos, a rendelkezésünkre álló technológia alapján, ezek hibátlanok - ahogy a piramisok és a Machu Pichu vannak megépítve. Mindennek tökéletes élei vannak. Olyan, mintha azt mondanád rájuk: „nem létezik, hogy ezt a Föld hozta volna létre.”

Wilcock: És azt mondod, hogy – elméletileg – ha van egy tengeralattjáród és tudod, hogy merre menj, be tudod kormányozni a Föld belsejébe és elúszkálhatsz vele ehhez a sziklához.

Emery: Ennek a víztározónak – sajnos – csak egy kis bejárata és egy kis kijárata van. Ez csak egy kivájt terület, amiben sok víz található. Szóval nem fogunk olyan nagy területeket látni, amin egy tengeralattjáró beférne. És ezért volt az, hogy a Föld felszínétől kezdtünk, és döntöttünk úgy, hogy lefúrunk. Lefúrunk egyenesen le, amíg eltaláljuk a sziklát és aztán majd ott kezdünk el aggódni miatta. De a probléma az volt, hogy 90 cm-nyi víz volt körülötte, millió fontnyi nyomással.

Wilcock: Beszéltél arról a nagyon furcsa dologról azzal a fénnyel kapcsolatban, hogy az arany kisugárzik és úgy tűnik, hogy áthatol az anyagon és bizonyos pszichikus képességgel rendelkező emberek számára ez detektálható. Olyan ez, mint a távolbalátás?

Emery: Nem, nem olyan, mint a távolbalátás. Igazából különböző kúpok és más dolgok vannak a szemükben, amik a kék és szürke fény számos más hullámhosszán képesek látni. Így aztán valamilyen oknál fogva - a mai kincsvadászoktól eltérően - képesek keresztüllátni az óceánon és meglátni egy helyet, ahol hatalmas mennyiségű arany található. Mi nem rendelkezünk ezzel a képességgel, így aztán kifizetjük a kormány embereit és műholdakat használunk vagy műholdakat kölcsönzünk vállalatoktól, hogy keresztüllássunk az óceánon. De ezek a kincsek - a legbámulatosabbak - sajnos a földben, a föld alatt vannak. Szóval most, ahogy láthatod, egy más típusú kincsvadászat folyik. A vicces dolog, hogy az egyik nagyon híres kincsvadász, aki tanított engem... Azt kérdeztem tőle: „Nos, srácok, hogyan találtok ti rá mindig az aranyra?" Merthogy nem mindenki kap esély arra, hogy műholdat használjon. És ők azt mondták: „Nos, ha tudomást szerzünk egy területről, amiről valaki azt mondta, hogy ott arany található, akkor lemegyünk oda és összelapátoljuk az összes hínárt, hazavisszük és megetetjük az egészet a patkányokkal. Várunk, amíg a patkányok kipukizzák és aztán megtaláljuk benne az aranyat. Ezután visszamegyünk és elhozzuk az aranyat." Szóval megmérik a patkánykakit, azt hiszem spektrométerrel, vagy valamivel... valamiféle készülékkel. És aztán... Ha, ha. Hát nem őrületes? Egyébként ezek a híres emberek, híres kincsvadászok - akik felelősek ezért - igazán nagyszerű emberek, bámulatos emberek, szeretetteljesek, adakozóak, mert adni akarnak... Nem akarják megtartani a kincset. Vissza akarják adni azt a világnak és tenni akarnak a világért.

Wilcock: Tennék itt most egy kitérőt és a következőt kérdezném tőled. Abból, amit mondasz, olyan érzésem van, hogy a földönkívüli DNS révén van egy bizonyos hajlam, amely el van ültetve az emberi populációban. És azok az emberek, akár tudatában vannak ennek, akár nem, enyhén különböző optikai apparátussal rendelkeznek, enyhén különböző retinaszövettel. Ha egyszer tudatába kerülnek annak, hogy mire képesek, meg tudják tanulni, hogyan lássák ezt a szokatlan virágzást az aranylelőhelyek környékén. Ez igaz lehet?

Emery: Lehetséges. És nemcsak ez, hanem ezek valahogyan le lettek töltve egy földönkívülitől, hogy fokozzák a látási képességüket és így kapjanak egy „frissítést". Mi frissítéseknek hívjuk. Szóval vannak bizonyos emberek, nagyon-nagyon különleges ügynökök - akik a legmagasabb szinteken dolgoznak - akik rendelkeznek ezekkel a különleges képességekkel. Ők ezeket a képességeiket használják a munkájuk során – bármi is legyen az a munka és bárki számára is dolgozzanak. Ami érdekes, hogy a barlang belsejében találtunk néhány más dolog is, amik arról tanúskodnak, hogy honnan jöttünk mi mindannyian. Igen. És ez az egyik legnagyobb ajándék, amivel rendelkezünk. Nehéz erről beszélnem. Ez a legnagyobb titok, ami odalent van – titok mindannyiunk számára, hogy honnan jöttünk, mi a DNS-ünk származási vonala és hogy mit tartalmaz, továbbá instrukciók, hogy hogyan olvassuk ezt a DNS-t és instrukciók arra, hogy hogyan építsünk csillagkapukat, hogyan nyissunk meg portálokat és ehhez hasonlók. Szóval vallási tárgyak, földönkívüli tárgyak valóságos özöne van odalent, de ugyanakkor nagyon sok bámulatos eszköz is van ott, amit használhatunk. És talán egyszerűen csak nem állunk még készen arra, hogy ezt kinyissuk.

Wilcock: Tudom, hogy ez esetleg olyan területekre vezethet bennünket, amik túl titkosak és amikről nem szeretnél beszélni, de kíváncsi vagyok, milyen messzire mehetünk el. Ez a tudós például, akit említettél, rendelkezik azzal a képességgel, hogy látja ezeket a fura színeket, vagy talált valakit, aki képes erre? A technológia valamilyen módon ezen az organikus funkción alapult?

Emery: Nem. Ő így született. Azaz ő egy tehetséges ember volt, aki beállt a hadsereghez. Csodálatos távolbalátó és a legmagasabb szintű emberek közelébe jutott, akik hozzá fordulnak, ha valamit vagy valakit meg kell találni. És a társai körében nagy tiszteletnek örvend.

Wilcock: El tudnád magyarázni, hogy ha ott lennének a szemedben ezek a huzalok és kúpok, mit látnál? Úgy nézne ki, mintha egy homályos ködöt látnál vagy pontosan micsodát?

Emery: Nem, abból amit kikövetkeztettem – és ez másodkézből származó információ – az ilyen emberek ugyanúgy látnak, mint mi. Azonban, ha keresnek valamit, ami szokatlan, akkor az csak egy kis fényfrekvencia. Vegyük például az ingedet. Sok kéket látok benne, pár különböző kéket a festés miatt. Nem lett tökéletes a festés. Na most, egy normál ember azt mondaná erre, hogy ez csak egy kék ing, de én talán látnék néhány pamutszálat vagy műselyem szálat benne, ami egy picit különbözik. Szóval nem hagyod el a normál látást olyan borzasztó nagy mértékben.

Wilcock: Tehát azt mondod, hogy ezek az emberek az átlagosnál több különböző színt látnak?

Emery: Abszolút.

Wilcock: Mennyivel látnak többet?

Emery: Tudom, hogy képesek egyetlen színből 10 különböző hullámhosszot látni. És hallottam 20-ról is. Szóval ennyire bontódik le egy szín. És ahogy mondtam is neked, ez másodkézből származó információ.

Wilcock: Szóval azt mondod, hogy képesek detektálni olyasmit, ami a föld alatt van, mint például egy föld alatt húzódó aranylelőhely?

Emery: Mert a flórán és a növényzeten és a kőzeten keresztül kiáramlik az odalent lévő aranylelőhely. Kiszivárog és kiad egy speciális energiát. És ez az energia aztán kiáramlik a légkörbe, ahhoz hasonlóan, ahogy az orgonit képes irányítani dolgokat az égben -, az energia, amit kibocsát.

Wilcock: Az egyik érdekes dolog Wilhelm Reich-hez fűződik, aki amikor orgon energiával dolgozott, elkezdte kifejleszteni, hogy a bőre kéken világítson. És ő gyakran ezt a kékes fényt az orgon energiával társította.


Több epizódban is foglalkoztam ezzel a Wisdom Teachings című másik műsoromban. Reich rájött arra, hogy az élet spontán formálódik a – ő úgy nevezte – bionokból. A bionok úgy tűnik, hogy ilyen kis kék részecskék, amik látszólag a semmiből jönnek elő és aztán proteinekké és biológiai anyaggá egyesülnek. Szóval ha ez lenne az élet esszenciája, akkor lehet-e valamilyen kapcsolat az arany és a biológiai élet között?
http://www.eletenergia.hu/Dr--Wilhelm-Reich--Orgon-energia---orgon-akkumulator---DOR--rombolo-halalos-Orgon-energia---

Emery: Nos, ez nem csak arany. Te az orbitálisan újrarendezett monoatomos elemeket (ORMUS) akarod megnézni.
Meg akarod nézni azokat az elemeket, amikből felépülünk, amikor kisbabaként világra jövünk. Soha nem kapjuk meg újra azokat az elemeket az élelmiszerből és az ivóvízből. Palládiumról, ródiumról és irídiumról van szó és mindenféle különböző típusú elemekről, amelyek nyomelemek, amikre szükségünk van a DNS-ünkben a fejlődéshez. Szóval természetesen nagyon sok hely van, ami ORMUS-t vagy ORME-t hoz létre. Úgyhogy óvatosnak kell lenned.

Wilcock: Emlékszem, hallottam arról, hogy ha a DNS-molekulát ródiummal feded le, akkor sokkal jobb elektromos vezetővé válik, mint....

Emery: Abszolút. Én erős hívője vagyok az ORMUS-nak. Nagyjából minden nap veszek be, és zeolit-ot is. Ezek segítenek úgy igazítani a DNS-t, hogy megfelelően működjön - a megfelelő elektromos feszültségen. Ha nem a megfelelő feszültségen működik, akkor nem igazán tudjuk meggyógyítani magunkat. Ha nem a megfelelő feszültségen van, akkor nem tudunk továbbfejlődni arról a szintről, amin jelenleg vagyunk.

Wilcock: Az általam végzett kutatások alapján, amiket te ORMUS vagy ORME, vagy orbitálisan újrarendezett monoatomos elemeknek nevezel, azokat néhány tudós tulajdonképpen mikroklasztereknek nevezi, ami azt jelenti, hogy ha megengeded az atomoknak, hogy egyesével jöjjenek ki egy fúvókából, akkor azt fogják preferálni, hogy csoportokban gyönyörű geometriai formákba, szakrális geometriai mintázatokba rendeződjenek, háromdimenziós mintázatokba, mint a kocka, oktaéder, dodekaéder, ikozaéder.


És valahogyan, ha egyszer felveszi azt a struktúrát, sokkal ellenállóbb kívülről, sokkal vezetőképesebb belülről, sokkal keményebb, sokkal ellenállóbb a hőmérsékletnek. Bámulatos jellemzőket vesz fel és úgy tűnik, hogy táplálja a testet. Szóval miből gondolod, hogy a szakrális geometria kapcsolat olyan fontos szerepet játszik ebben?

Emery: Mert ebből épülünk fel. Ez a LEGKISEBB részecske az elektronon kívül, amiből felépülünk és ami végső soron az idő egy pontján, valamikor lehetővé teszi majd számunkra a transzdimenzionális utazást.

Wilcock: Szóval meg tudod erősíteni a titkos tudomány azon részét, hogy ha lemegyünk az anyagnak egészen az alapállapotáig, akkor a szakrális geometriához jutunk?

Emery: Abszolút, igen.

Wilcock: Tudnál részleteket mondani, hogy miket hallottál erről eligazításokon? Pontosan mit mondtak neked erről?

Emery: Ennek kapcsán sok mágneses energiával, mágnesekkel és állandó mágnesekkel van dolgunk és nagyon sok mindent próbálunk csinálni a mágnesekkel. Megváltoztatni a mágneses erőteret, az északi és déli polaritásokat. És aztán speciális felszerelést használunk, és miután megváltoztattuk ezeket a különböző alakú mágneseket - nem a normál északi-déli pólusú kockamágneseket - és megváltoztatjuk a szögeket, ráközelítünk és megnézzük, mi történik azon a szinten e két mágneses energia találkozásánál a különböző mágneses erőterekkel a különböző szögekben. És azon a szinten – és ez még nem lett tökéletesítve – ezeket a formákat találjuk. Szakrális geometriai alakzatokat. Abban hisznek, hogy a mágneses erőterek megváltoztatásával tulajdonképpen képesek portálokat nyitni. Ki tudnak nyitni különböző energiákat a DNS-ünk számára. Segíthetnek nekünk meggyógyulni. Számos különböző dolog történhet. De ez még mindig abban a szakaszban van, hogy nincs bebizonyítva.

Wilcock: Korábban mondtál valamit, hogy úgy érzed, talán magasabb szintű földönkívüliek még mindig valamiféle karantén vagy valamilyen menedzsment alatt tartanak bennünket, és ha még meg is kapjuk az összes ilyen technológiát, akkor sem feltétlenül csinálhatunk azt, amit akarunk. El tudnád ezt magyarázni egy kicsit részletesebben?

Emery: Nos, a földönkívüliek nem fognak csak egyszerűen lejönni ide és ingyen átadni nekünk mindent, mert saját magunktól kell fejlődnünk... fejlesztenünk kell a saját tudatosságunkat és jól bánni egymással, jól viselkedni és nem levágni egymás fejét. És mindenki gonosz földönkívüliekről szokott kérdezni. És én meg azt szoktam mondani erre: „Igen! Vannak gonosz földönkívüliek. Vannak jó és rossz földönkívüliek, meg minden.” Erre azt szokták kérdezni: „Hogy néznek ki a GONOSZAK?” Én meg azt szoktam felelni: „Csak menj ki a fürdőszobába és nézz a tükörbe.” „Miért?” „Mert gyilkoljuk egymást. Nem kellene gyilkolásznunk egymást.” Még annak ellenére sem, hogy ez egy irányított folyamat. Irányítva vagyunk, hogy ilyesmit csináljunk... Ráadásul ugye ők is itt voltak korábban. Olyanok voltak, mint mi. Ők abból az állapotból fejlődtek tovább, amiben mi jelenleg is vagyunk. És vissza kellett jönniük a múltból – a Rendlesham erdei incidens. 


Visszajöttek a múltból, meglátogattak minket és kijöttek abból a piramisból... és 33 vagy 100 ember volt szemtanúja ennek - azt hiszem 33 ember látta. És az üzenet az volt: „Állítsátok le amit csináltok a nukleáris fegyverekkel, mert mi vagyunk a gyermekeitek gyermekeinek gyermekeinek gyermekeinek gyermekei. És ha folytatjátok amit eddig csináltatok, akkor mi nem fogunk létezni”. Ami érdekes, mert ez azt jelenti, hogy az idő nem létezik. És most a fejedben ezt hülyeségnek gondolod. De alapvetően NEM létezik idő. Az idő csak olyasvalami, ami azért létezik, hogy túlélj itt a 3D-ben. És számos más dimenzió létezik. És most azt tanuljunk, hogyan utazzunk biztonságosan a dimenziók között.

Wilcock: Milyen olyan korlátozások vannak, amelyeket bizonyos földönkívüliek kényszerítenek ránk jelenleg, ami korlátozza azt, hogy teljes szabad akaratunk legyen? Mik lennének azok a dolgok, amikkel ha megpróbálkoznánk, akkor nem sikerülne végrehajtanunk, vagy blokkolnának bennünket a végrehajtásukban?

Emery: Igen, azt hiszem, ha megpróbálnánk elpusztítani a populáció több mint 75%-át, akkor beavatkoznak. Azt hiszem, ha megpróbálnánk tartósan mérgezni a Földet, mondjuk Fukushima vagy más incidensekkel, akkor be fognak avatkozni. Ha egy teljes, tömeges népességcsökkentés lenne, vagy tényleg megölnénk a bolygón élő emberek és állatok több mint 75%-át, beleértve az óceánokat, akkor határozott intervenció következne. Természetesen, ha bármilyen nukleáris rakéta, vagy hátizsákba rejtett atombomba, vagy hasonló aktiválódna vagy ilyesmi, ami elpusztítaná a földi populáció több mint 75%-át, akkor be fognak avatkozni. Szóval nem azt mondom, hogy meg fog történni, de mindössze annyi kell, hogy egy ilyen megtörténjen és szennyezze a légkört, és onnantól lesz durván 50 évünk, akkor igen.

Wilcock: Továbbá úgy tűnik, hogy sok ember él alattunk is, talán nem a bolygó felszínén, de határozottan itt vannak.

Emery: Így van.

Wilcock: És ők sem akarják, hogy az Ő földjük elpusztuljon.

Emery: Ez így van, igen. Szóval vannak más földönkívüli lények, akik a Föld belsejében élnek. Ugyancsak vannak ősi lények, akik öröktől fogva itt éltek, nem földönkívüliek, de itt vannak, valószínűleg az idők kezdete óta, a belső földi lények. És ez olyasmi, amiről beszélhetünk majd egy másik adásban.

Wilcock: Amikor átjárható víztározókat említettél az óceánok alatt, vagy a kontinensek alatt, eszembe jutott az egyik tájékoztatás, amit Corey kapott. Hatalmas folyosókat látott, lapos aljzattal, lekerekített mennyezettel, HATALMAS, nagyon nagy, víz alatti konstrukciók, amiken tulajdonképpen keresztül tudsz haladni tengeralattjárók segítségével.


Ezek a folyosók nagyon egyenesek és nagy távolságokat kötnek össze és úgy tűnik, hogy az embereink közül néhány arra használta ezeket, hogy lejusson az Antarktisz északi részére. Kíváncsi vagyok, hallottál-e alagutak kiépítéséről?

Emery: Igen. Bár ezek ember alkotta építmények. Nem a Föld által, természetes úton jöttek létre.

Wilcock: De nagyon ősiek. És NEM földi emberek építették, igaz? Mert Corey azt állította...

Emery: Így van. Ezt akarom mondani. Találtak barlangokat Észak-Amerikában és Mexikóban, amelyek egyenesen áthaladnak a Földön keresztül az Antarktisz felé. És ezek az alagutak át lettek alakítva. Nem tudom, hogy ki által vagy mikor, de át lettek alakítva lávacsövekké, tökéletes, hatalmas, futballpálya méretű csövekké, amelyekben ezek a tengeralattjárók és más szállítóeszközök közlekedhetnek ezeken a vízi útvonalakon - egyébként nagyon nagy sebességgel. Úgyhogy megvan a saját forgalma. Nem csak az Antarktiszra vezet, hanem visszafelé a környékre.

Wilcock: Visszafelé, de hová?

Emery: Ugyanarra a helyre.

Wilcock: Amerikába?

Emery: Igen. Anélkül, hogy a mag közlébe kerülnél.

Wilcock: Van valami ötletük arról, hogy mikor építették, vagy hogy ki építette?

Emery: Nem ismerem a történelmét. Műholdas és radar képekből és eligazításokból csak annyit tudok, hogy léteznek.

Wilcock: A nagyobb alagutak, amelyek az Antarktiszra vezetnek, el vannak árasztva vízzel, vagy néhányuk csak egyszerűen egy üreg a földben, amiben levegő van?

Emery: Vannak kis részek az alagutakban, amelyek mennek barlangról barlangra, de mind kapcsolódnak a barlanghoz... és teli vannak vízzel.

Wilcock: És a barlangok is teli vannak vízzel?

Emery: Igen. Igen, ez egy hatalmas víztározó, ami - ahogy mondtam is - össze van kapcsolódva. És azt hiszem ezen alagutak miatt a bolygó összes víztározójába infiltráció történt.

Wilcock: Az egyik tájékoztatás, amit nemrégiben Pete Peterson-tól kaptam arról szólt, hogy a Szövetség bizonyos elemei aggódnak a Föld felszínének lakhatósága miatt és ezért elkezdtek kipumpálni néhány ilyen hatalmas földalatti barlangot, hogy képesek legyenek helyet adni emberek számára, amikor szükség lesz rá. És ennek az egyik mellékhatása az, hogy ezeket a furcsa teremtményeket, amiknek nem szabadna létezniük, kimossa a partra. Kíváncsi vagyok, hallottál-e valamit kimondottan erről a tervről, vagy műveletről?

Emery: 100%-ban tudok a barlangok kiépítéséről. Ez igaz. És hogy kipumpálják és feltörik ezeket a barlangokat, szintén igaz. Azzal kapcsolatban, hogy ezek a lények a belső földről jönnek, vagy valami hasonló, abban nem kételkedem, mert vannak a Földön belső atmoszférák saját életformákkal, amelyeket soha nem fedeztek fel vagy nem mondták el a lakosságnak. Szóval nagyon is lehetséges, hogy egy barlangból, amelynek saját forrása van, feljön egy ilyen valami a saját világából és kijut a felszínre. És az óceánokban minden nap fedeznek fel új formájú planktonokat és baktériumokat és ehhez hasonlókat. Minden nap tesznek új felfedezéseket. És ugyancsak minden nap tűnnek el különböző fajok. Szóval érdekes, hogy jelenleg, különösen azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amik az űrből érkeznek... Vannak hatalmas műholdak az űrben, amelyek csak begyűjtésre szolgálnak. Olyanok, mint egy gigantikus légszűrő. Felküldik ezeket és a visszajönnek. Vagy felküldik az időjárási ballonokat, amik ott feltöltődnek. És van ez a bámulatos új baktérium, ami az űrből származik és aminek a létezését még soha nem hozták nyilvánosságra. Olyanok, mint a medveállatkák... Ezek az űr vákuumában élnek és visszajönnek és jól elvannak.


Wilcock: Életben maradnak.

Emery: Ezek bámulatos dolgok. Részese voltam ilyen projekteknek is, aminek során megpróbáltak rájönni arra, hogyan lehetnénk mi is ilyenek. De én inkább megtartanám a testem. :)


4 megjegyzés:

  1. Köszönjük a fordítást!

    VálaszTörlés
  2. Üdv! valamiféle free energiát előállító gépet nem lehetne kérni?

    VálaszTörlés
  3. Ha valaki ki szeretné próbálni az Ormust, itt elérhető jó minőségű, rengeteg hazai jó tapasztalattal... https://www.ormus.hu/?atid=4

    VálaszTörlés