2018. április 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – X/8.

FÖLDALATTI CIVILIZÁCIÓK MEGERŐSÍTÉSEEmery Smith és csapata aranylelőhelyek után kutatva olyan, már bevetésre kész radartechnológia alkalmazásával szembesült, amely nyilvánosságra hozatala esetén nemcsak a geológiai és egyéb kutatások előtt nyithat meg új dimenziókat, de gyógyászati célú használta új távlatokat biztosít majd a ma ismert orvostudomány számára is. E különleges technológia a föld belsejének egészen új vizsgálati módját teszi lehetővé. A mai epizódban azokról a meglepő kutatásokról hallhatunk, amik során műholdak és radarok segítségével hatalmas földalatti üregeket és egyéb, mélyen a föld belsejében fekvő objektumokat derítettek fel.


Wilcock: Köszöntelek újra a Kozmikus Közzététel-ben. Én a műsorvezető David Wilcock vagyok, és itt ül velem Emery Smith. A mai epizódban földalatti civilizációkról kezdünk el beszélgetni. Emery, köszöntelek újra a műsorban.

Emery: Köszönöm, David. Örülök, hogy itt lehetek.

Wilcock: Beszéltél nekem korábban egy nagyon érdekes technológiáról, amivel úgy tűnik, hogy a konvencionális tudósaink által lehetségesnek véltnél egy kicsivel jobban be lehet nézni a Föld felszíne alá. Kezdésként tudnál erről beszélni egy kicsit?

Emery: Igen. Az egész természetesen a műholdak használatával kezdődött - belenézni az óceánba, stb. Persze az űrhajósok ugyancsak, miközben keringtek, belenéztek az óceánba és látták az öreg roncsokat és hajókat, amikben tudták, hogy arany található. Kincsvadászok pedig ugyancsak elkezdtek megállapodásokat kötni a belsős kormányzatokkal, hogy időt nyerjenek ezekkel a bámulatos műholdakkal, amikkel láthatják mindezt.

Wilcock: Itt tehát nem olyasmiről beszélünk, amihez egy átlagembernek hozzáférése lehetne.

Emery: Nem.

Wilcock: Ez egy ilyen bennfentes dolog?

Emery: Ez egy bennfentes dolog. Van pár szervezet illetve magánvállalatok, amelyek SAJÁT műholdakkal rendelkeznek, és akik más országokban arra használják ezeket, hogy – hiszed vagy sem – belenézzenek a falakba, hogy megnézzék, hogy a falat ellepték-e a rovarok vagy a bogarak. Szóval egy műholdról meg tudják nézni a fal belsejét. Megnézik, milyen bogár költözött bele és aztán elmondják neked, hogy milyen bogár az. Szóval most már ezek annyira fejlettek, hogy egy kicsikét bele tudnak nézni a talajba. Mostanra viszont kifejlesztettek egy speciális radart. Ez egy talajon áthatoló, alacsony frekvenciájú visszaverődő hullámmintázatot használó készülék, ami olyan térfogati képet ad, ami 400-szor jobb a komputertomográfos (CT) képeknél. Láthatod vele mi van a föld alatt és meg tudod mondani, hogy milyen típusú anyagról van szó, ami nagyon hasznos. Mondjuk azt, hogy Szaúd-Arábiában, ha egy hátitáskás merénylő leszalad a király kocsibejárójába, egyszerűen csak fölé repülnek egy drónnal, vagy radarhullámokat lőnek ki rá és ebből - még mielőtt odaérne a házhoz - tudni fogják, hogy mennyi robbanóanyag van a merénylő táskájában. Ilyen típusú készüléket használ a hadsereg és a Védelmi Minisztérium. Nem mondhatom el, hogy ki rendelkezik ezzel a készülékekkel... de magántulajdonban van.

Wilcock: Csak egy gyors kérdés. Az elemek periódusos táblázata kb 120 elemet tartalmaz.

Emery: Így van.

Wilcock: Léteznek olyan elemek, amik nem szerepelnek ezen a táblázaton? Vagy hogyan működik ez?

Emery: Ha olyan elemről van szó, amelyet még nem fedeztek fel, akkor nem fogod tudni, hogy micsoda. A hullám visszaverődik róla, de a jel ismeretlen lesz – legalábbis itt a Földön ismeretlen. Minden jel beérkezik a gépbe - olyan, mint egy rife frekvenciagenerátor. Ugyanez történik ezzel a géppel is. Szóval az ÖSSZES típusú elemet megmérték - megmérték, hogy a frekvencia hogyan jön vissza. Ezért van az, hogy nemcsak egy térfogati képet tudnak létrehozni, hanem azt is pontosan meg tudják mondani, hogy mi az, amit találtak. Az egyik nagyszerű dolog ebben a készülékben, hogy felrakhatom egy drónra, kirepülhetek vele egy olajtankerhez – és ez az a teszt, amit elvégeztünk – az egyik hatalmas tankerhez, amin több százezer gallon olaj van. Egy nagyon kis mennyiségű uránt beletehetünk egy zárt dobozba egy 55 gallon-os olajhordó belsejébe. Aztán letesszük ezt a gallont a tanker fenekére, és mielőtt kiérne a kikötőből, 10 mérföldnyire elrepülök felette ezzel a drónnal és pontosan meg fogom tudni mondani neked, hogy hol található az urán, és hogy mi az pontosan, és hogy hol van a hajón. ENNYIRE részletes. Szóval ez bámulatos, hasznos és protektív, és remélem, hogy sokan hallják ezt, és remélem, hogy az USA elnöke valamiképpen tud erről. Azt hiszem, hogy ez segítségére lehet a terror elleni harcban, mert ilyen módon mindent át tudnak kutatni és tudni fognak mindenről, mielőtt megtörténne. Amikor felbéreltek minket - a csapatomat - hogy menjünk el az USA egyik titkos helyszínére, és vizsgáljunk meg a távolból egy ismert területet – egy potenciális aranytároló helyet – kimentünk és találkoztunk e tudósokkal és ezzel a bámulatos csapattal. Annyit mondanék, hogy egy különleges kincs után kutattak. Később rátérhetek majd erre, de a lényeg az, hogy egy különleges kincs után kutattak. Felbérelték néhány kollégámat és engem, hogy menjünk ki és helyezzünk ki zászlókat a hegyen oda, ahol SZERINTÜNK ez a lelőhely található.

Wilcock: Igen, és itt hadd szakítsalak félbe, Emery. A műsor nézői nem tudják azt, amit te és én tudunk. Méghozzá azt, hogy tulajdonképpen én is beszélhettem a csapatoddal.

Emery: Így van.

Wilcock: Vagyis ez nem olyasmi, amit csak tőled hallottam.

Emery: Így igaz.

Wilcock: Ez egy olyasvalami, amiben már egy ideje mi magunk is részt veszünk.

Emery: Igen, abszolút. Szóval az történt, hogy kimentünk, kitettük a zászlókat, végigfuttatták felette ezt a speciális radart és 99,9%-ban hatékony volt.

Wilcock: Milyen értelemben?

Emery: Hogy megtalálta, hol van az arany.

Wilcock: Vagyis nagy mennyiségű arany volt ott.

Emery: Nagy mennyiségű arany. Ezek a kincsvadászok a kormányzatnak dolgoztak, azt hiszem. Lehet, hogy nem. Ez csak spekuláció. De a sztori érdekes része az, hogy a tudós - aki kifejlesztette ezt a rendszert - hívott meg engem és a csapatomat. Leültetett bennünket - néhányunkat - és megmutatta nekünk ezt a hatalmas üreget a föld alatt, mélyen az aranylelőhely alatt. És mi pedig azt mondtuk: „Hát, mi az a hatalmas üres tér ott? És mi az a gigantikus piramis?" Ő azt mondta: „Honnan tudtatok erről? Átnéztétek az aktáimat?" Azt mondtam: „Nem, de láttuk, amikor a távolból megvizsgáltuk." Azt mondtam: „Hát, miért nem írtátok be a jelentésetekbe?" Azt mondta: „Mert a jel ismeretlen elemként jött vissza és én csak egy dolog miatt vagyok itt kint, hogy megerősítsem az arany létezését." Azt mondtam: „Ez a legbámulatosabb, legúttörőbb dolog a bolygón." Ő meg azt mondta: „Igen, ezzel a berendezéssel láthatok mindent a Földön és láthatok mindent a Földben. Csak gondolj bele, miket láttam már eddig és mit fogok kezdeni ezzel az információval!" Ez ugyanaz a technológia, amivel megtalálták a határ alatt húzódó alagutakat Mexikóban. Ahhoz EZT a technológiát használták. A mexikói kartell pedig bérgyilkost küldött erre az emberre, mert rájöttek erre - ugyanis a kormányba már ugyancsak beszivárogtak. Szóval áldás erre az emberre, amiért segített és előállt és ezzel a technológiával megmentette az USA-t. Majdnem megölték érte. És nem csak ezt találtuk, hanem találtunk sok más érdekes dolgot is. Az említett piramisok kb 10-szer akkorák voltak, mint a Gízai-piramis. Szóval volt egy nagyon nagy üreg, itt, Észak-Amerikában. Egy hatalmas-hatalmas terület és egy nagy víztározó vette körül. Saját légköre volt. Ez az ember pedig képes volt megmérni a légnyomást benne, ami nagyon érdekes. Szóval ezzel a készülékkel sok különböző dologra képes. Úgyhogy vannak civilizációk - meg tudom erősíteni -, amelyek saját légkörrel bírnak, saját lumineszcenciájuk, saját életük és vízellátásuk van, mélyen a Föld belsejében.

Wilcock: Ugyancsak említetted nekem, amikor erről beszéltünk korábban, hogy volt néhány olyan általatok talált fülke, aminek nem volt be- illetve kijárata.

Emery: Ez a dolog nagyon érdekes volt. A visszaverődő, alacsony frekvenciás radar tulajdonképpen kockákat jelzett – hatalmas kocka alakú helyiségeket és kicsi kocka alakú üres szobákat – tökéletesen kivájva. Milliméterre pontosan meg tudtuk mérni, hogy milyen nagyok és milyen kicsik ezek a helyiségek, és olyanok voltak, mint a tökéletesen kivágott kockák. És ez fekükőzet... Kb 300-1070 méter mélységről beszélünk. És egyébként hogy a fenébe lehettek ott lent ezek a kockák? És talán lehet VALAMI azoknak a kockáknak a belsejében, de nincs meg a technológiánk, amivel belenézhetnénk, vagy megvizsgálhatnánk, mert a jel ismeretlenként jött vissza. Amit felfedeztünk – és ez volt az, amiért bennünket hívtak – hogy ez egy hatalmas lelőhelye volt a tiszta fehér aranynak. Fehér arany. Nem úgy értem, hogy olyan arany, amit ma összekeverünk fémmel, mint az a fehér arany, amiből a nyakláncod készül. Hanem itt ősi civilizációkról beszélünk, fehér aranyról, a porról - a mannáról.

Wilcock: És amikor korábban beszéltünk az okosöltözetekről, volt valamilyen fehér arany üzemanyag, ami antigravitációt hozott létre az okosöltözetben.

Emery: Pontosan.

Wilcock: Ez ugyanaz a dolog?

Emery: Igen. És érdekes volt, hogy azon a környéken a kormány felvásárolta az összes ingatlant, ami elég nagy megerősítést jelent.

Wilcock: Arra is emlékszem, hogy mutattál nekem néhány térfogati képet, ami világosan úgy nézett ki, mintha egy feltöltött lépcsőház lenne.

Emery: Igen, gigantikus lépcsőházakat találtunk a talajszint alatt ezekben a hatalmas üregekben. Száz és száz és száz hektárról beszélünk, amelyek tovább folytatódnak több ezer mérföldnyire. És ezek nem csak barlangok. Barlangok, de ugyanakkor van valami, ami különbözik bennük, mert vannak bizonyos részei a barlangoknak, amit nem tudsz létrehozni természetes úton - ahol tényleges lépcsők vannak. Lépcsők mennek le több ezer láb mélységben – tökéletesen megformált lépcsők. Űrhajók körvonalait és egy hatalmas szarkofágot is találtunk.

Wilcock: Szerinted ezek valamiféle óriások lehettek?

Emery: Igen. Azok az emberek kb 9-10 méter magasak voltak.

Wilcock: Szóval ez bizonyára régebbi dolog lehet.
 

Emery: Igen. De találtunk valamit a radaron, ami szintén nagyon érdekes volt. A víztározó közepén volt egy nagy-nagy szikla, ami nem úgy nézett ki, mint ami kapcsolódna a szárazföldhöz. Egyszerűen csak ott volt. Néhány mérföldről beszélek... Képzeld el, hogy a víz átmegy a sziklán.

Wilcock: Egy hatalmas sziklán?

Emery: Így van és a szikla üreges volt és valamiféle romok voltak benne.


És ez volt az egyik oka annak, hogy szükségünk volt a ruhára – fúrnunk kellett, hogy bemenjünk a sziklába. De a probléma az volt, hogy nem akartuk elárasztani a belsejét. Nem tudtunk rájönni semmilyen módszerre, hogy úgy tudjunk bemenni, hogy közben ne árasszuk el ennek a hatalmas tojás alakú sziklának a belsejét, mert az elmosta volna az összes fehér aranyat.


Wilcock: A fehér arany e „tojás" belsejében volt?

Emery: Igen.

Wilcock: És az egész le volt merülve a víz alá?

Emery: Igen.

Wilcock: Hogyan segít az okosöltözet bejutni ebbe a tojásba? Átfúrod magad a öltözet segítségével, vagy ilyesmi?

Emery: Igen, van egy módszer arra, hogy felszerelést hozz és átfúrd, de... találni akartunk a sziklán egy légüreget, mert valamilyen okból kifolyólag nem találtuk. De volt egy rész a sziklán, ami közel volt a földfelszínhez és érintkezett vele. És aztán amikor keresztülfúrtunk rajta, a víz elkezdett beáramolni. És ez csak 90 cm-nyire volt a hatalmas sziklától. Szóval milliárd fontnyi víz jött be ezen a kis lyukon, amíg lefúrtál mélyen a földbe, hogy bejuss ebbe a tojásba. 90 cm választott el attól, hogy bejuss a tojásba. Úgyhogy úgy döntöttünk: vigyünk le milliárd gallonnyi folyékony nitrogént, fagyasszuk le a víztározó azon részét, aztán átfúrunk rajta és bemegyünk.

Wilcock: Gondolod, hogy ez a tojás valamiféle kivájt aszteroida lehetett, amit egy fázisváltással landoltattak a Föld belsejében?

Emery: Azt gondolom, hogy valamikor egy aszteroida lehetett, ami valahogyan hozzáformálódott a Földhöz valószínűleg olvadt láván vagy másvalamin keresztül. És az évek múltával a víz valahogyan leválasztotta a Földtől. És mostanra egyszerűen csak ott van ezen a területen, körülvéve vízzel, 90 cm-nyire. És itt egy nagyon erősen túlnyomásos területről beszélünk.

Wilcock: Várj egy percet. Egy aszteroida a Naprendszerből érkezhet. Te pedig azt mondod, hogy úgy gondolod, hogy itt formálódott a Földön?

Emery: Nos, az hiszem, hosszú idővel ezelőtt érkezett. Az emberek úgy találták, hogy ez egy biztonságos menedék lesz.

Wilcock: Ó, szóval ez egy a Földre lezuhant aszteroida az ősi időkből. Alapvetően egy hatalmas szikla a Föld belsejében, amire rátaláltak és kivájhatták.

Emery: Így van, igen. Valószínűleg kivájták, vagy kivájhatták. És aztán száz meg száz, vagy ezer éveken, hosszú időn keresztül az emberek letették oda a kincseiket és a féltett cuccaikat. És aztán mostanra – azt hiszem – a Föld egyszerűen csak egy olyan hellyé szilárdította, ahová nagyon-nagyon nehéz bejutni.

Wilcock: Egy kicsit homályosan fogalmazol, amikor „romokat" és „civilizációt" említesz. Tudnál egy kicsit specifikusabb lenni azzal kapcsolatban, hogy mi van a tojás belsejében? Hogyan néz ki? Mit láthatnánk, ha valamikor le tudnánk menni oda?

Emery: Abban a tojásban találhatók azok a lépcsők, amikről beszéltünk. Szóval erről van egy térfogati képünk. Lépcsők vezetnek le ebbe a hatalmas üregbe. És a probléma az, hogy a víz bejut oda. Hogy rátérjek arra, hogy mi található ott pontosan, azzal kapcsolatban már elmondtam, hogy van ott egy hajó, van ott egy szarkofág. Ezt mondtam, amikor arról beszéltem, hogy mi van az üregben.

Wilcock: Oké. És ez valamiféle óriás faj lehetett valamikor?

Emery: Igen, valamikor. De idővel azt gondolom, hogy az emberek úgy gondolhatták, hogy ez egy biztonságos hely. Továbbá ennek a hatalmas aszteroidának a belsejében... Nem vagyok benne biztos, hogy aszteroida volt, mert amikor a visszaverődő jelek visszajöttek, sok különböző ásványt és különböző dolgokat jeleztek. Nem találtunk benne nagy mennyiségű vasat, de egyszerűen furcsa, hogy ez a valami egy üregesre vájt szikla egy víztározó közepén. Egyszerűen csak érdekes. Csak spekuláció, hogy ez aszteroida lenne, egyszerűen csak ezt gondoljuk róla. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. A belsejében emberi maradványokat találtunk – több, mint 300 emberi maradványt. Ugyancsak nagyon sok páncélt láttunk. És persze olyan titkos aranyrejtekhelyet, amit a világ legnagyobb bárkája sem bírna el.


Ez a hatalmas terület - ami egyébként nagyon magas - belül fel van osztva. Szóval nem csak egyetlen hatalmas nagy területből áll. Vannak benne más területek is. Ahogy mondtam, a kockák a külseje körül és a belsejében találhatók. Szóval szilárd részek is találhatók a tojás belsejében. Nevezzük ezt „Tojásnak". És a belsejében sok különböző típusú alagút és kivájt körzet van és piramisok és szarkofágok és űrhajók és más dolgok.

Wilcock: A termetük mellett van még bármi szokatlan a csontvázakban?

Emery: A páncélok és a serlegek, amiket láttunk és amik teljesen aranyból készültek, ugyanazok, mint amiket a templomos lovagok korában használtak. Szóval az az érzésünk, hogy ez az a hely, ahol a Szövetség ládája és a Szent Grál és 1700 tábla, kőtábla található.

Wilcock: Szóval szerinted lehetséges, hogy a templomos lovagok tudhattak erről, talán ki tudja, ősi szövegekből vagy megmenekült földönkívüliektől, akikkel kapcsolatban álltak...

Emery: Hát, meg tudom mondani neked, honnan tudtak erről. Van az embereknek egy kis százaléka, aki képes látni egy speciális kék fényspektrumban. Valamilyen okból kifolyólag ez az arany kisugárzik a Földön és a lombozaton keresztül és ők látni tudják ezt a színárnyalatot. Rendelkeznek ezzel a különleges képességgel. Soha nem olvastam erről az interneten. Engem a katonaságnál tájékoztattak erről. Az ilyen embereket arra használták, hogy hatalmas aranylelőhelyeket és más dolgokat kutassanak fel világszerte, hogy segítsék Amerika biztonságát megőrizni. És műhold segítségével rátaláltak erre a bizonyos területre Észak-Amerikában. Korábban az indiánok és más emberek... még akkor is, ha Európában voltak, és szétnéztek a horizonton, képesek voltak látni ezt a kék színt. Szóval odahajóztak erre a helyre, megtalálták és megszerezték az aranyat, és nagyon sikeresek voltak. Szóval tovább folytatták ezt és végül a Corpus Christi-n landoltak, ami a templomos lovagok egyik hajója.


Úgy hisszük, hogy felmentek valahová Észak-Amerikába egy olyan helyre, amit nem fedhetek fel, és eltemették ezt azon a területen, amin már ott volt a világ legnagyobb aranylelőhelye... Azt gondolták, hogy ez a hely lesz erre a legbiztonságosabb. Merthogy a háború alatt azon aggódtak, hogy jobb lenne, ha elköltöznének. A Sinclair család fogta az összes pénzt és segített fizetni a hajókat és a templomosok segítettek nekik. És a templomosok maradtak, hogy halálukig védjék az aranyat.

Wilcock: Egy másik dolog, amit nagyon fontosnak tartok megemlíteni itt, hogy számos bennfentes beszéltem nekem a Szahara Sivatagról, ami Afrika északi harmadán található. Mára az egész egy nagy sivatag, de mindannyian azt mondták, hogy ha a homokban bárhol lemész 12-120 méter mélyre, mindenfelé egy civilizáció hatalmas romjait fogod találni. Hallottál erről?

Emery: Hallottam erről.

Wilcock: Mit tudsz róla?

Emery: Minden, amit tudok, hogy egy műholdról végigfuttattak egy talajon áthatoló radart. Ezt nagyon könnyen megtették, mert ezek nem voltak mélyen. És a dolgokat, amik nincsenek túl mélyen, bizonyos mértékig meg tudják nézni, különösen a homokon keresztül. A fekükőzet esetében ez sokkal nehezebb. Vannak bizonyos ANOMÁLIÁK, amik pontosan azok, mint amit elmondtál. Hallottam erről. Ez nem másodkézből származó információ. Hallottam erről egy eligazítás során, amely valami mással volt kapcsolatos abban az országban.

Wilcock: Mennyire elterjedtek szerinted ezek az üregek a kocka alakú szobákkal? Te csak egy helyszínt láttál. Gondolod, hogy legtöbb helyen találhatunk ilyesmiket?

Emery: Azt hiszem, hogy az egy jelentős terület. És ez a terület, amit átnéztünk, több száz négyzetmérföld területű. Ez nem csak egy bizonyos terület. De csak egy nagyon kicsi része a bolygónak, erre akarok kilyukadni. És elég fontos adat volt ott, ami azt bizonyítja, hogy volt ott egy civilizáció és ez kapcsolódik más civilizációkhoz és más alagutakhoz és a fő víztározók a föld alatt kapcsolódnak egymáshoz, ami nagyon ijesztő, és amiről nekünk SOHA nem volt tudomásunk. Szóval ha mondjuk a víz szennyezett lesz Wisconsin-ban, vagy Észak-Dakotában, Dél-Dakotában, a sok-sok év során minden szennyezetté válhat. Szóval van egy vízalatti rendszer, amin utazhatsz és ami összeköti ezeket a dolgokat.

Wilcock: Hallottuk bizonyos bennfentesektől, hogy van egy átjárható vízalatti csatorna, ami az USA nyugati partjától megy egészen Nebraska-ig, és hogy jelentős katonai bázis van ott és ez részét képezi annak, hogy hogyan jutnak le oda – a víz alatt.

Emery: Ó, igen. Ez igaz. A katonaság nagyon rég óta a víztározókat használja arra, hogy eljusson a keleti partról a nyugati partra. Tetszik az a Haditengerészeti tengeri bázis ott Nevadában, a sivatag közepén. Melyik volt az, amiről mondtad, hogy Vegas felé vezet?


Wilcock: John Lear azt mondta, hogy az egy tengeralattjáró javító bázis.

Emery: Igen, igen. Ismerem a Lear családot. Ez abszolút igaz. És ez olyan, mint egy megállóhely. Nincs róla térképem, de 100%-ra tudom, hogy az végigmegy mindenfelé, mert készült egy titkos tanulmány, aminek során egy speciális festéket használtak. Egy csoport lement – egy magánszervezet – és San Diego-nál speciális molekulákat használva befestette a vizet, ami nagyon organikus és nem bánt senkit. És néhány héttel később, összeszedték ezt a vizet az Atlanti-Óceánban. Szóval határozottan van valami, ami átszeli az egész területet.

Wilcock: Elmondható, hogy olyan emberek, akik nukleáris meghajtású tengeralattjárókon szolgálnak, rutinszerűen használhatják ezeket?

Emery: Azt hiszem, igen. Továbbá nagyon sok titkos dologra használják. Ugyancsak vannak olyan bázisok arrafelé, amelyek földalatti bázisok.

Wilcock: Szeretnék erről egy kicsit részletesebben is hallani, mert mondtál néhány nagyon érdekes dolgot arról, hogy hogyan fejlesztették ki ezt a nagyon fura technológiát.

Emery: A technológia, amiről korábban beszéltünk az alacsony frekvenciás talajon áthatoló radar... tulajdonképpen belefér egy iPhone belsejébe. Beleteheted a kezedbe, vagy rárakhatod a mellkasodra és meg fogja mutatni a kezedet. Ráközelíthetsz egészen a sejtekre és azt mondhatod: „Rendben. Itt van három sejt. Az egyik metasztatikus. Úgy értem, rákos sejt, ez pedig a sejtszövet." És egyszerűen megsemmisíted. És így kigyógyítottad magad a rákból. Ennyire bámulatos ennek a készüléknek a felbontása. Szóval kézbe veszed, rázoomolsz a megfelelő sejtre saját magadban és körbejárod. Ez csodálatos – ez a valaha volt legcsodálatosabb technológia. És ez elérhető. Ott csücsül valahol. Remélem, hogy ez a beszélgetés inspirálni fogja a feltalálót és az USA elnökét, hogy előlépjen ezzel, mert ez nem csak a világ biztonságosabbá tételében játszhat szerepet, hanem jót tesz az egészségednek is. Ez bámulatos és gyönyörű dolog, ami segíthet és ezzel meg tudod gyógyítani saját magadat.

Wilcock: Feltételezem, hogy bármilyen energiát is használjon, nem radioaktív és nem káros.

Emery: Pontosan így van.

Wilcock: A te segítségeddel telefonon beszélhettem a feltalálóval és hát, majdnem eldobtam az agyam, amikor elkezdte magyarázni, hogyan fejlesztették ki ezt a technológiát – az anyagokat és a periódusos táblán szereplő elemeket és hogy ő hogyan látja mindezt. Emlékszel ebből bármire? Mert nekem nem igazán megy, mert egy nagyon komplex technikai jellegű leírást adott.

Emery: Igen, azt hiszem magamat is beleértve, két-három ember lehet, aki ismeri ennek a rendszernek a tényleges működési módját. És számos okból kifolyólag nem igazán beszélhetek erről hangosan – a bolygó lakóinak biztonsága érdekében. Ha ez rossz kezekbe kerül... szóval óvatosnak kell lenned. Akárcsak a többi bámulatos energiakészülék és hasonlók, portálok és antigravitációs technológiák esetében. Mindez kockázattal is jár és ez a feltaláló nagyon jól tudja ezt. Ezt a feltalálót egy másik országból mentették ki és most már amerikai állampolgár és elsősorban az USA-nak akar segíteni, megvédeni az USA-t, megvédeni saját magát és a családját. A szegény fickó természetesen rengeteg mindenen keresztülment. De ahogy mondtam is, az egyetlen dolog, amit elmondhatok neked, hogy ez a készülék egy nagyon-nagyon alacsony frekvenciát használ – visszaverődő hullámokat. Mi ezeket mintázatoknak nevezzük. És visszalövi ezeket az algoritmusokat. Továbbá ez a tudós az egyedüli, akinek megvan ez a program. A másik két ember pedig, akikről tudomásom van...

Wilcock: Igen, emlékszem, hogy elmeséltél nekem egy vicces dolgot ezzel kapcsolatban. Hogy a kormány felkereste őt, mert ő az egyedüli, aki rendelkezik ezzel a technológiával. Tudnál beszélni erről egy kicsit? Mi volt a kapcsolat a kormány és e technológia feltalálója között?

Emery: Igen. Nagyon felzaklatta őket, amiért nem adta el nekik ezt a találmányt, mert ez a fickó arra vár, hogy a Cabal-t legyőzzék mielőtt átadná ezt az USA elnökének, vagy legalábbis a megfelelő kezekbe. Mert aggódik, hogy még nem vagyunk elég stabilak. Szóval ő nagyon is tisztában van azzal, hogy még mindig gyerekek vagyunk és nem lennénk képesek kezelni ezt. De ő használta ezt a mexikói alagutaknál és más bámulatos titkos projektekben Amerika védelmére. Nagyon sok dolog van, amivel az emberek nincsenek tisztában... belsős információk, hátitáskákba rejtett nukleáris bombák olyan embereken, akik Mexikóból jönnek át és ehhez hasonlók. Ez a találmány képes kimutatni ezt több száz mérföld távolságból, még mielőtt ideérnének, így elővigyázatossági intézkedéseket tehetünk annak érdekében, hogy ezek a nukleáris bombák és hasonlók ne tudjanak átjönni a határainkon. És ez az, amin a csapat, a hadsereg és az USA elnöke dolgoznak jelenleg. Nincs nekik megengedve, hogy beszéljenek erről, mert nem akarják megijeszteni az amerikai embereket – hogy miért építik a falat, vagy hogy kis csinálja ezt, miért van kint a hadsereg a tengeren azon a környéken. Nehéz számukra átadni ezt a technológiát az emberek számára, mert ha az ellenség tudja, hogy te tudod, akkor meg fognak változtatni mindent. Most olyan szinten áll a dolog, hogy ki az, aki tud róla és arról, hogy mire fogják használni ezt a készüléket. És ahogy mondtam, ezt a tudóst nem érdeklik a milliárd dollárok. Ő sokkal inkább az USA lakóinak biztonsága miatt aggódik. És biztosra akar menni, hogy amikor átadja majd ezt a technológiát, akkor... továbbá ott kell lennie minden egyes használatkor... Amikor megvizsgáljuk a talajt, akkor természetesen ő az a személy, aki magát a vizsgálatot végzi.


6 megjegyzés:

  1. Köszönjük a fordítást!

    VálaszTörlés
  2. Corey Goode-ról lehet tudni valamit, hogy hova tűnt?

    VálaszTörlés
  3. Emery Smith beszamoloi egyre fantasztikusabbak. Lassan modernebb cuccokrol mesel, mint ami a Star Warsban van. Vagy mar meg is haladta reg. Vajon miert jut eszembe rola az, hogy messzirol jott ember azt mond, amit akar?

    VálaszTörlés
  4. Kryon pár évvel ezelőtt elmondta, hogy dolgoznak már azon a készüléken itt a Föld bolygón, amivel sokkal messzebb, ill. sokkal közelebb lehet látni majd, mint amit valaha is el tudtunk volna képzelni.

    VálaszTörlés
  5. Persze......az USA-t akarja segíteni CSAK !!!!! Meg nem adja rossz kezekbe....((már abban van ))!!! Meg reméli hogy az USA elnöke............na persze pont olyanok azok.....!! Meg hogy nem kerül a CABAL kezébe.....((már abban van)) mert érzékelik a működését és ha kell erővel veszik el. DE !! Csak ha azt nézem , hogy az USA terrorista állam........a lakosság felfegyverezve és mégis tűri amit a kormányaik csinálnak......és ő nekik akar segíteni ezeknek ellenére.......hát szóval nagy baj az agybaj de neki(k) van bőven :( :( :(

    VálaszTörlés
  6. Sokan hiszik azt, hogy az alternstiv mediaban megjelent infok igazak, csak mert nem a foaramlatu mediaban mondjak el. De itt is emberek beszelnek, akik hazudhatnak.

    VálaszTörlés