2017. szeptember 1., péntek

Kozmikus Közzététel – VIII/4.

IDŐVONAL HASADÁSOK ÉS ELTÉRÍTŐ TAKTIKÁK – A mai adásban Corey Goode újabb helyzetjelentése kapott helyet, melyből sok minden más mellett az idővonalakkal kapcsolatos aggodalmakról, északi típusú földönkívüliek felfedéséről, részleges közzétételi tervekről és a nemrégiben a Nazca-síkságon talált múmiákról hallhatunk részleteket.


Wilcock: Köszöntelek újra, ez itt a Kozmikus Közzététel. David Wilcock vagyok és a mai epizódban itt vagyunk Corey Goode-dal, hogy elhozzunk nektek egy nagyon érdekes, percre pontos helyzetjelentést. Először is beszéljünk arról, ami nagyon sok embernek a fejében járhat, vagyis arról, hogy egy nagyon erősen koncentrált, hihetetlenül aljas és gonosz személyes támadás irányult ellenem, de sokkal inkább ellened, illetve még a hálózatunkhoz tartozó más emberek ellen is. A felvétel kedvéért elmondom, hogy én úgy gondolom, ezek a támadások botrányosak és nevetségesek. Általában nem szoktam válaszolni az ilyesmikre, mert egyszerűen felháborítóak. De neked milyen érzéseid, gondolataid vannak erről? Mi folyik itt? Úgy értem, úgy tűnik, mintha normális emberek tipikus sirámai lennének, de szerinted mi folyik itt pontosan?

Corey: Nos, beszéltem veled és beszéltem más emberekkel is, akik már rég óta benne vannak ebben a „bizniszben”. Soha senki sem látott még ilyen mértékű támadásokat. És pontosan ez az, amit 6 hónappal ezelőtt mondtam, hogy meg fog történni, amikor elmondták nekem, hogy bárkit, aki a Haditengerészet Titkos Űrprogramjához köthető, meg kell próbálni hitelteleníteni és elpusztítani, mert azt akarják, hogy a Légierő narratívája jöjjön ki és az legyen nyilvánosságra hozva,

Wilcock: Ami a leginkább meglepő számomra, hogy azok az emberek, akik ezt művelik majdnem teljes mértékben sebezhetetlennek érzik magukat. Mintha a legkisebb mértékben sem érdekelné őket, hogy beperelhetik őket rágalmazás vagy becsületsértés miatt. Egyszerűen nem érdekli őket. Mit gondolsz erről?

Corey: Ahogy korábban is mondtam, ez egy hatalmas kiterjedésű műveletnek a része. Nem csak néhány olyan emberről van szó, akinek vannak bizonyos problémái. Hanem ezek olyan emberek, akik most aktiválva lettek és mindent, ami hitelesíthetné a Haditengerészet programját, el kell nyomniuk és meg kell semmisíteniük. Ők jelenleg azt akarják, hogy csak a Légierő programja kerüljön előtérbe, mert azt tervezik, hogy ezt nagyon hamarosan nyilvánosságra hozzák majd.

Wilcock: Akkor is támadnának téged, ha vesztésre állnál?

Corey: Abszolút nem. Amikor áldozatnak mutatod magad, akkor védelmi módban üzemelsz. Nem támadó módban, amit ugye korábban alkalmaztak, amikor felülkerekedtek és támadtak. Az általuk alkalmazott taktika alapján jelenleg rendkívül kétségbeesettnek tűnnek.

Wilcock: Nemrégiben írtatok egy közös cikket Dr. Michael Salla-val, és a Facebook-on is tettél rá utalásokat, hogy lehetséges, hogy ebben valamilyen, északi típusúakkal kapcsolatos hivatalos felfedés is szerepet játszik - azt hiszem valami olyasmi, hogy be leszünk mutatva nekik.

Corey: Igen. És ez kapcsolódhat az egyik nemrégiben lezajlott találkozómhoz Kaaree-val. Soha nem láttam még őt úgy, hogy a testbeszéde vagy az energiája aggodalmat fejezett volna ki, most viszont szorongást észleltem nála. Tudomásomra hozta, hogy az Anshar aggódik az idővonal miatt, és hogy a dolgok nem haladnak jól. És emiatt nem csak az Anshar, hanem három másik nem emberi csoport – az Anshar-ral közösen – úgy döntött, hogy ellene megy a Mohamed korában megkötött egyezményeknek, ami eléggé nagy dolognak számít. Nem tudják összehozni az egyezmény összes aláíróját, hogy ratifikálják és véget vessenek ennek. Így tehát mivel a dolgok ilyen kétségbeejtővé váltak, mostantól elkezdenek kinyúlni az emberiség irányába. Kezdetben álmokon és víziókon keresztül teszik ezt, hogy felkészítsenek bennünket a szemtől szemben való találkozásra. Majd aztán elkezdenek megjelenni, ahhoz hasonlóan, ahogy velem tették, egyénekkel és emberek kisebb csoportjaival, de nem országosan vagy világszinten, hogy mondjuk megjelennének a tv-ben, vagy ilyesmi. Ez egy lassú akklimatizációs folyamat lesz.

Wilcock: Szeretnék tisztázni ezzel kapcsolatban néhány dolgot és szeretném, ha ez rajta lenne a műsor felvételén. Milyen típusú embereket választanának erre a fajta kapcsolatfelvételre? Továbbá milyen típusú viselkedést várnak el tőled ezek a lények, amikor ilyen típusú kontaktusban lesz részed?

Corey: Általában olyan embereket fognak választani, akikkel már hosszú ideje kapcsolatban állnak. Sokan közülük sok időt töltenek meditatív állapotban, és abban a frekvenciában, amiben ők kommunikálni tudnak velük. Szóval ezek általában inkább a pozitív emberek, a csendesebb emberek lesznek, akik a belső utazásukra összpontosítanak és felkészítik magukat a kapcsolatfelvételre.

Wilcock: Szóval, csak hogy tisztán értsük, azt mondod, hogy ezek az emberek elkezdenek mondjuk a korábbiakhoz képest sokkal élénkebb álmokat látni?

Corey: Igen, élénk álmokat.

Wilcock: Milyenek lehetnek ezek az álmok?

Corey: Ezek kommunikációra szolgáló álmok. Lények jelennek meg előttük ezekben az álmokban és felkészítik őket a szemtől szemben történő kapcsolatfelvételre. És amikor ezek a szemtől szemben történő kapcsolatfelvételek bekövetkeznek, felviszik és körbevezetik őket az anyahajókon.

Wilcock: Van még néhány dolog, amit szeretnék tisztázni. Úgy tűnhet, hogy az ego-vezérelt spiritualitás hozhat magával olyasmit, amit itt te most elmondtál, és ha valakivel ilyesmi történik, lehetséges, hogy az emberiség megmentőjeként akarja majd beállítani magát.

Corey: Nos, valószínűleg tényleg lennének olyanok, akik ezt tennék. De amikor sok ezer másik emberrel is megtörténik ugyanez, nem akarsz majd semmiféle megmentővé válni. És egyébként sem olyan típusú embereket fognak választani, akiknek Krisztus-komplexusuk van. Egyszerűen nem ilyeneket választanak.

Wilcock: Mit gondolsz, illetve mit mondtak neked arról, hogy milyenek lesznek a feltételek a világban, amit látni fogunk azzal egyidejűleg, amikor ezek a személyes találkozók megtörténnek?

Corey: Sokan be fognak számolni ezekről az álmokról – azokról az álmokról, amikben a kapcsolatfelvétel megtörtént. Ez lesz az egyik legfontosabb dolog, amit az emberek észre fognak venni. Na most, ezen négy csoport közül az egyik nagy valószínűséggel az északi típusúak csoportja, és erről egy ideje már eligazítást kaptam. Gonzales, Sigmund és Kaaree mind beszéltek nekem arról, hogy lehetséges, hogy ez az északi típusú csoport előáll. Ez az északi típusú csoport hosszú ideje kommunikál a világ vezetőivel, vallási vezetőkkel. Nemrégiben lezajlott egy találkozó a világ vallási vezetői között, azt hiszem, júniusban, ahol alapvetően mindegyiküket megkérdezték, hogy hogyan boldogulnánk ezzel. Igaz?

Wilcock: "Legyünk barátok." Nagyjából az volt a fő téma, igen.

Corey: Így van. Legyünk barátok. Sok információ érkezik be – sok a Légierőn keresztül – amely arról szól, hogy ez az északi típusú csoport szorosan együttműködik a Vatikánnal abban, hogy előálljanak a létezésükkel egy olyan módon, ami nem fogja sokkolni az embereket. Na most, teljes mértékben arra számítanak, hogy mindenkinek nagyon sok kérdése lesz majd ezekről a nem-földi lényekről. Rá fogunk jönni, hogy évezredek óta részt vesznek a múltunkban, és angyalokként jelentek meg. Különböző hitrendszereket vezettek be, hogy megpróbálják ápolgatni a tudatosságunkat, hogy sokkal tudatosabbá tegyenek bennünket. Szóval nagyon is arra számítanak, hogy amikor rájövünk ezekre az információkra, ez a csoport át fogja adni nekünk a saját hitrendszerét, a saját vallását. És ez az Egységen alapul majd, és olyasmiken, amit a legtöbb ember ezoterikus gondolatoknak tart, de arra számítanak, hogy a tömegek, a populáció nagy tömegei, nagyon gyorsan adaptálódnak majd ehhez.

Wilcock: Hadd mondjam el azt, hogy okunk van azt hinni, a Szövetség mostanra sokkal nagyobb tényezővé vált a Vatikánban, mint bármikor korábban. Hogyan tükröződik ez abban az állítólagos közzétételi tervben, amiről most szó van?

Corey: Nos, a Szövetség tényező lehet közvetlenül vagy közvetetten. Néhányan a Vatikán emberei közül talán látják az írást a falon, és úgy döntenek, hogy egy teljes belső változáson mennek keresztül. Talán néhányuk teljes eligazítást kapott erről a nem-földi eredetű csoportról, amit be fognak mutatni, és előtte ki akarják takarítani a házat, mielőtt ez megtörténik. Szóval számos oka lehet annak, amiért a Vatikán úgy viselkedik, ahogy. De ami a nyílt párbeszédet illeti... Más emberektől is hallottam ugyanezekről a dolgokról, hogy a Vatikán előáll majd ezzel, bejelenti egy embernek kinéző földönkívüli csoport létezését, aki be fog majd mutatni nagyon sok érdekes elgondolást az emberiségnek.

Wilcock: Amikor azt mondod, hogy négy csoport tervezi, hogy megszegi a Mohamed idején kötött megállapodást, azt hiszem, azt mondtad, hogy az Anshar is egyike ezen csoportoknak?

Corey: Így van.

Wilcock: Tudunk-e arról, hogy ezen négy csoport között vannak-e rosszindulatú csoportok?

Corey: Nem, ezek mind pozitív csoportok. Mindegyikük ennek az ún. konföderációnak a tagja. Négyen közülük úgy döntöttek, hogy eltávolodnak a Mohamed-megállapodásoktól és elkezdi szoktatni az embereket a szemtől szembe történő kontaktusra.

Wilcock: Mit gondolsz, milyen hatással lesz ez a részleges közzététel tervére, amiről korábban már beszéltél nekünk?

Corey: Elég erős hatással lesz rá, mert a részleges közzététel azzal kezdődik, hogy információkat bocsátanak ki az óceánok és az Antarktisz jege alatt lévő ősi földalatti építményekről. Majd pedig felfedik a Légierő és a Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) irányítása alá tartozó titkos űrprogramot. És ezen a ponton azt fogják mondani például, hogy „e technológiák telemetriája még több mindent talált az óceánok és a jég alatt. Ilyen módon pedig találtunk néhány struktúrát a Marson is". Ez a tervük arra, hogy hogyan fognak előállni ezzel. Ennek a narratívának a része az is, hogy azt mondják majd, hogy földönkívüliek látogatták meg a Földet, de már több ezer éve nem jártak itt, kivéve talán egyet-kettőt itt-ott. És ezzel a narratívával erősen rákapcsolnak majd, ha egy északi típusú vagy egy emberszerű faj nyílt kontaktusba kezd – a Vatikánban – és ott állnak majd a pápa mellett és beszélnek az emberekhez.

Wilcock: Mit gondolsz, illetve mit mondtak neked arról, hogy ez eléggé spontán módon megtörténhet a világunkban? Mondjuk éppen ma, miközben ezt az epizódot forgatjuk? Vagy pedig valamiféle kataklizmikus esemény utóhatásaként következhet be?

Corey: Sok eseményt várnak egyszerre bekövetkezni ezekkel a felfedésekkel. Elmondták nekem, hogy a katonai-ipari komplexum az óceánok és a jég alatt lévő ősi civilizációkkal akarja kezdeni. Nos, ezt bármelyik pillanatban bedobhatják. Ezt elterelő taktikaként akarják bevetni abban az esetben, ha bármilyen típusú bírósági eljárások vagy letartóztatások kezdődnének el. Ez egy hatalmas elterelő taktika lenne, aminek a bevetését tervezik.

Wilcock: Feltételezem, hogy ezek lenyűgözőek lesznek.

Corey: Abszolút.

Wilcock: Hogyan írnál le egy olyasmit, ami sokkal lenyűgözőbb egy olyan tipikusnak mondható szenzációhajhász történetnél, mint amiket idáig láttunk?

Corey: A spekulációk helyett tényleges videó felvételeket és telemetriai adatokat látunk majd. Például Kuba partjaitól távol sikerült szonárokkal felderíteni ősi struktúrákat, de erről ezt követően nagy volt a titkolózás. Ezek viszont most kétségbevonhatatlan jelentések lesznek, hitelesített beszámolók, amelyek minden olyan információt tartalmaznak, amire a vizsgálatok során szert tettek. És ebbe beletartoznak majd víz alatti és jég alatti területek is.

Wilcock: Lemodellezték, hogy szerintük hogyan reagálnak majd erre az emberek?

Corey: Igen

Wilcock: Mire számítanak? Mi fog történni?

Corey: Azt várják, hogy ez egy jó elterelő taktika lesz majd, de eredetileg is azt tervezték, hogy ezt az információt nyilvánosságra hozzák majd - végső soron nyilvánosságra hozzák azt az információt, hogy azok a lények, akik a jég alatti civilizációt létrehozták, nem emberi lények voltak. És a jelenlegi elit e lények vérvonalának a része, ennél fogva pedig különlegesek. Ez volt az egyik olyan narratíva, amelyet erőltetni akartak. A vallásukat rá akarják majd erőltetni a világ többi részére, és ezeket a felfedezéseket akarják felhasználni arra, hogy hátteréül szolgáljanak ennek a vallásnak.

Wilcock: Ha még emlékszel, közvetlenül azelőtt, mielőtt egyáltalán elkezdtük volna ezt a beszélgetéssorozatot, az USA kormányától - az egyik bennfentesem révén – megkaptam az engedélyt erre az „engedélyezett közzétételre”, a Mars és a Tiamat, más néven Maldek és az ott élő civilizáció 500 000 éves kozmikus történetéről – hogy felrobbantották magukat, elmentek a Holdra, aztán kényszerleszállást hajtottak végre itt a Földön, és ők lettek ezek a pre-adamiták. Gondolod, hogy a pre-adamita történetvonal része annak az elgondolásnak, hogy az elit istenként akarja magát bemutatni?

Corey: Igen.

Wilcock: Hogyan fog ez működni?

Corey: Nos, vissza tudják vezetni a vérvonalukat erre a nem-emberi csoportra, a pre-adamitákra. Így aztán olyan mintha ők rendelkeznének a „királyság isteni jogával”. Azt fogják majd mondani: „Nézzétek meg ezt a hatalmas civilizációt, mire voltak képesek. Miért nem adjátok át nekünk az irányítást? Mi ugyanaz a vérvonal vagyunk. Rendelkezünk az összes információjukkal. Fel tudunk állítani egy olyan társadalmat, ami technikailag fejlett és amiben mindenki együtt élhet.”

Wilcock: Mit gondolsz, mi lehet annak az északi típusú csoportnak a célja? Mi lehet a végső céljuk azzal, hogy elutasítják a részleges közzététel idővonalát? Mit akarnak ők ezzel?

Corey: Meg akarják előzni egy olyan idővonal bekövetkeztét, amelyet ők már láttak, amikor is negatív földönkívüliek nyíltan uralkodnak itt. Láttak olyan idővonalakat, amelyben reptilián típusú földönkívüliek nyíltan uralkodtak. Különböző eltéréseket látnak az idővonalakban és abban, ahogyan a dolgok zajlanak. Eljutottak tehát egy olyan pontra, amikor is eldöntötték, hogy kézbe kell venniük a dolgokat és el kell kezdeniük a gyakorlati megközelítést az eddigi, távolból folytatott megközelítés helyett.

Wilcock: Szóval azt mondod, hogy fennáll a lehetősége annak, hogy ezek a jószándékú földönkívüliek látják, hogy ahol jelenleg tartunk - annyi felébredettséggel, amink jelenleg van - tulajdonképpen fennáll a lehetősége annak, hogy egy reptiliánok által dominált bolygóvá legyünk?

Corey: Ez az egyik dolog, ami miatt aggódnak, igen.

Wilcock: És mit tehetünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk ennek az idővonalnak a bekövetkeztét? És mi az, amit nem tettünk meg ennek érdekében? Miért látják úgy, hogy ez akár még be is következhet?

Corey: Nos, azt hiszem, látják, hogy túl sok beavatkozás van itt a negatív csoportok részéről. Vannak ezek a kozmikus törvények, amik szerint nem avatkozhatsz be közvetlenül egy fejlődésben lévő társadalom életébe. Sokkal inkább a háttérből kell ezt csinálnod, bábjátékosok, titkos társaságok és más hasonlók által.

Wilcock: Ez mind a pozitív, mind pedig a negatív oldalra igaz, ugye?

Corey: Így van. Nos, a pozitív oldal talál módot arra, hogy megkerülje ezeket a kozmikus törvényeket. A negatív oldal nagyon jól meg tudja kerülni ezeket a törvényeket, de ők meg is szegik ezeket.

Wilcock: De mindkét esetben elmondhatjuk, hogy mindkét oldalnak kommunikálnia kell azokkal, akik követni akarják az agendájukat... akár jóindulatú az az agenda, akár rossz szándékú...

Corey: Így van.

Wilcock: És mindkét oldal megbízottakon keresztül munkálkodik ahelyett, hogy közvetlenül jelennének meg.

Corey: Igen, de a negatív csoportok hosszú ideje sokkal gyakorlatiasabb megközelítést alkalmaznak, és ez egy egyensúlytalan csatározáshoz vezetett. Szóval azok a pozitív csoportok, akik szorosan tartják magukat ezekhez a kozmikus törvényekhez, most elkezdenek gyakorlatiasabb módon részt venni ebben.

Wilcock: Oké. A műsor nézői közül sokan megkérdezhetik, hogy ha a jószándékúak annyira aggódnak emiatt, akkor miért nem jelennek meg most rögtön? Miért aggódnak annyira azon, hogy előjöjjenek és megszegjék az egyezményeket vagy más hasonlók miatt? Mitől félnek?

Corey: Nos, a dolgokat továbbra is a megfelelő módon kell intézniük. Nem jelenhetnek meg csak úgy az égbolton. Át kell menniük egy folyamaton, amiről beszéltem is korábban, amikor is elkezdik hozzászoktatni az embereket álmokon keresztül. Egyenként jelennek meg előttük. Ez a megfelelő módja annak, hogy bemutassák magukat ahelyett, hogy egyszerűen csak megjelennének az égen.

Wilcock: Kaaree és az Anshar néhány tagja azt mondta neked, hogy a tétek számukra is igen nagyok ebben a csatában, akár rákerülünk erre a negatív idővonalra, akár nem. El tudnád magyarázni, hogy számukra miért van ilyen nagy tétje ennek?

Corey: Ahogy korábban is mondtam, az Anshar felfedte a maga eredetét – elmondták, hogy ők tulajdonképpen a mi jövőnkből érkeztek.
Ez talán egy kicsit zavaros lehet a számodra. Volt valami olyasmi a jelenükben – ami ugye a mi jövőnk – ami hasonló volt a Mandela-effektushoz, és ez arra késztette őket, hogy elkezdjenek visszanézni az időben. Lokalizálták a kiváltó okot, így aztán visszaküldtek egy csoportot, egy kis létszámú csoportot, hogy fenntartsák az idővonalat. Visszaküldték őket 17 millió évvel. Szóval egész idő alatt itt voltak és tőlünk függetlenül fejlődtek. És a kis csoportból egy elég nagy létszámú civilizációvá váltak, ami a föld alatt él. Na most, ha nem járnak sikerrel az idővonaluk fenntartásában, akkor egy szemvillanás alatt eltűnhetnek a létezésből.

Wilcock: Szóval nem léteznek majd a múltban és nem léteznek majd a jövőben sem?

Corey: Nem fognak létezni a jövőben, ennélfogva, nem fognak létezni a múltban sem, mert nem lesz meg a lehetőségük arra, hogy visszautazzanak a múltba és megpróbálják megtartani az idővonalat.

Wilcock: Ez nagyon bizarr.

Corey: Nagyon bizarr.

Wilcock: Kérlek, mondd el nekünk, hogy mi történt, bármilyen friss információt, amit megoszthatsz velünk Sigmund eltűnésével kapcsolatban, mivelhogy ő fontos figura volt a legutóbbi helyzetjelentéseidben.

Corey: Igen, azt hiszem áprilisban tűnt el. És fura módon, ugyanebben a periódusban néhány más kutató Légierőhöz tartozó kapcsolata szintén eltűnt. Nagyon bizarr volt. Azóta volt néhány találkozóm azzal a két pilótával, akiket én Tweedledee-nek és Tweedledum-nak hívok. Ezen találkozók közül néhány elég paprikás hangulatban zajlott. Eleinte nagyon érdeklődtek afelől, hogy hallottam-e valamit Sigmundról, hogy tudok-e róla valamit. És valamilyen nagyon fura érzésem támadt. Nem tudtam, hogy mi folyik itt. És aztán legutóbb az egyik találkozón ezek a pilóták odaadtak nekem egy jelentést, amiről azt mondták, hogy Sigmund írta. És ebben a jelentésben nagyon sok ellentmondás szerepelt azon beszélgetésekhez képest, amiket Sigmund-dal lefolytattam. Az állt benne, hogy nem találták semmi nyomát a Haditengerészet titkos űrprogramjának, annak ellenére sem, hogy néhány embert ő maga kérdezett ki erről. És ez rögtön felkeltette a figyelmemet. És aztán a jelentés ebben a szellemben folytatódott, azzal a megállapítással, hogy nincsenek hatalmas gömbök, amelyek a Naprendszerünkbe jöttek, hogy ez az egész csak az északi típusúak megtévesztése, amit megpróbáltak átadni nekem.

Wilcock: Mi a helyzet a Kék Avian-okkal?

Corey: Ők abban hisznek, hogy a Kék Avian-ok az északi típusúak kreálmányai. Továbbá abban is hisznek, hogy Az Egység Törvénye szintén az északi típusúak találmánya. Ez szerepelt a jelentésben. Szóval átadták nekem ezt a jelentést, én megnéztem és a "pókösztönöm" azonnal bejelzett. Tudtam, hogy valami nem stimmel. És ők eközben nagyon közelről figyeltek. Továbbá, mikor legutóbb láttam őket, elkezdtek semmibe venni nagyon sok mindent azokból az információkból, amiket Sigmund mondott el nekem az Antarktisszal kapcsolatban, és a kozmoszban történt bizonyos események dátumozásával kapcsolatban. Mintha megpróbáltak volna dezinformációkat átadni nekem. És azt éreztem, hogy meg akarnak téveszteni. Figyeltek, tanulmányoztak engem, látni akarták, hogyan fogadom ezeket az információkat. Ugyanezen beszélgetés során, a beszélgetésükből sikerült kihámoznom, hogy Sigmund igazából nem is tűnt el. Az az érzésem támadt, hogy tulajdonképpen megpróbált beépülni a Titkos Űrprogram Szövetségbe.

Wilcock: A Haditengerészet programjába.

Corey: A Haditengerészethez. És ekkor felálltam és azt mondtam: „Oh! Sigmund megpróbál beszivárogni a Szövetségbe!" És ekkor ők elvesztették a nyugalmukat és azt mondták, ha ezt nyilvánosan elmondom, annak a családom fogja kárát látni.

Wilcock: Megfenyegettek?

Corey: Igen! És ez a legutóbbi felvételek idején történt, és akkor ezt kihagytam a beszámolómból.

Wilcock: Mit értettél az alatt, hogy elvesztették a nyugalmukat? Szó szerint ordítozni kezdtek?

Corey: Igen. Láthatóan idegesek lettek. Azt is elmondták nekem, hogy semmilyen körülmények között nem beszélhetek az Antarktiszon lévő kutatás-fejlesztési létesítményekről. További eligazítást kaptam ezekről. Ezek NAGYON KITERJEDTEK! Tehát ez egy fontos dolog. Továbbá azt akarják, hogy az űrkikötőről se beszéljek. Azt akarják, hogy csupa unalmas dologról és az ős civilizációkról beszéljek, mert az illeszkedik az ő narratívájukhoz. Az információ, hogy mi megy odalent az Antarktiszon, nagyon problémás az ott lévő különböző cégek számára. Mindent, ami illegális, vagy erkölcstelen, az odalent lévő létesítményekben végeznek.

Wilcock: Miért gondolod, hogy annyira aggódnának amiatt, amit mondasz, vagy amit én mondok, ha egyszer a világban élő emberek nagy része úgysem hisz el ebből semmit?

Corey: Mert nem akarják, hogy BÁRMILYEN információ cirkulálni kezdjen az odalent lévő kutatás-fejlesztési bázisokról, mert az ott folyó tevékenységek megsértik az 1959-ben kötött megállapodást. Ennek nagyon sok negatív következménye lehet, még annak ellenére is, hogy hallottam arról, hogy az egyezmény más aláírói is hasonló dolgokat művelnek odalent. Szóval az Antarktisz egy hatalmas fekete műveleti terület.

Wilcock: Mi gondolsz, mi lehet a végjáték kimenetele e két pilóta számára, akik ilyen módon fenyegettek meg téged? Nyilvánvalóan nem hallgattál rájuk, mert elmondtad mindezt és nyilvánosságra hoztad a felvétel során. Miért fenyegettek meg ilyen durván? Mi miatt aggódnak? Mi a sebezhető pontjuk?

Corey: Abba az irányba akarnak terelni, hogy csak a Légierő narratívájáról számoljak be, és minden tettük mögött az áll, hogy ebbe az irányba tereljenek engem. Ha nem tudnak ebbe az irányba terelni, akkor a következő lépés az, hogy megpróbálnak teljesen hitelteleníteni engem és bárki mást, aki a Haditengerészet narratívájáról számol be.

Wilcock: Itt most egy nagyon elrugaszkodott elgondolásról szeretnék beszélni, de talán megéri felvetni ezt. Van valamilyen kapcsolat egy reptiliánok által irányított bolygó idővonala és a részleges közzététel idővonala között? Ha megpróbálnak a részleges közzététel idővonala felé terelni bennünket, az valamilyen módon kapudrogként szolgálhat a Föld bolygó negatív hatalomátvétele számára?

Corey: Amikor az idővonal szétválik, kell lennie egy olyan pontnak, ahonnan szétválik. És attól függően, hogy ez negatív, vagy pozitív, vagy bármilyen, a kettő közé eső idővonalról van is szó, különböző ponton fog szétválni. Szóval a tömegtudatosságunk irányításával próbálják meg irányítani azt, hogy mikor történjen meg ez a szétválás. A társteremtő tömegtudatosságunk hatalmas hatással bír ezekre az idővonalakra. Szóval ez az egyik fő oka annak, hogy az elménk miért van ennyire kontrollálva.

Wilcock: Volt-e bármilyen további interakciód Gonzales-szel a legutóbbi helyzetjelentésed óta? És ha igen, mi történt?

Corey: Egy-két hetente szoktam találkozni Gonzales-szel. Segít nekem kezelni ezt az időleges demencia-szerű problémámat, továbbá a másik két „20 és vissza” programból eredő keresztülszivárgásokat. Mióta elkezdett kezelni engem ezzel a billiárdgolyó-szerű dologgal, elkezdtem álmodni és visszaemlékezni a másik „20 és vissza” programokban átélt eseményekre. Legutóbb egy olyan helyzetbe kerültem, amikor is hirtelen elkezdtem izzadni és émelyegni és úgy éreztem, mintha a saját testemen kívülre kerülnék. És a következő dolog, amit tudok, hogy valamiféle NBC (nukeláris-biológiai-vegyi) védőruhát viselek. Keresztülmegyünk egy barlangnak tűnő területen, de olyan, mintha a barlangon belül ez egy ősi létesítmény lenne. És mi keresztülmegyünk ezen, hallom a víz csepegését és hirtelen... Egyszerűen csak néhány pillanat volt az egész. Hirtelen elkezdek nekidőlni a falnak és szédülök. És az egyik nő, aki ott volt velem, megragadja a sisakomat, rám néz és megpróbál velem kommunikálni, ránéz valaki másvalakire és azt mondja: „Újra megtörténik! Újra megtörténik!" És ekkor visszatérek, megint önmagam vagyok, a jelenlegi idővonalon, megpróbálom értelmezni, hogy mi történt.

Wilcock: Szóval azt hiszed, hogy ez a visszatérő emlék az egyik „20 és vissza” programból származik?

Corey: Igen.

Wilcock: És ez azt jelentené, hogy valamiféle egészségkárosodás, vagy a mentális kondícióidban történő károsodás történt annak eredményeként, amiken keresztülvittek téged?

Corey: Igen, de az utolsó „20 és vissza” program kb 1997 körül lehetett. És most 20 évvel ez után vagyunk? Szóval, ahogy korábban is mondtam, a „20 és vissza” programban résztvevők közül nagyon sokan általában 20 évvel azt követően, hogy elengedték őket, kezdenek el rájönni, vagy kezdik el gyanítani, hogy részt vettek ebben a programban.

Wilcock: Ekkor kezdenek ezek a szétvált idővonalak összefonódni?

Corey: Sok embernél valamilyen oknál fogva a 20 éves időperiódus után kezdnek el visszatérni az emlékek a szolgálatukról.

Wilcock: Érdekes. Tudnál egy kicsit részletesebben beszélni arról, hogy hogyan tudnád kategorizálni azt a három „20 és vissza” programot, amikben részt vettél? El tudod őket határolni, hogy „oké, ebben a programban a Solar Warden-nél dolgoztam, ebben a programban pedig földönkívülieket fogtam el és hallgattam ki...” Jöttek elő benned ilyen specifikus részletek?

Corey: Nem, nem. Csak pillanatok villantak fel előttem. Úgy tűnik, hogy az utolsó két „20 és vissza” programban elég sötét cselekedetekben vettem részt. Szóval...

Wilcock: A galaktikus rabszolga kereskedelemhez hasonló dolgokban?

Corey: Valószínűleg igen.

Wilcock: Általánosságban elmondható-e, hogy az űrprogramot abból a célból tervezték meg, hogy az embereket - mondjuk úgy – gonosz vagy erkölcstelen helyzetekbe teszik be azért, hogy soha egyetlen kiszivárogtató se álljon elő közülük?

Corey: Nos, ez az egyik fő oka annak, hogy olyan sok kiszivárogtatót látok, aki elmegy ugyan addig a bizonyos vonalig, de nem lépi át azt. Nem akarják gyanúba keverni saját magukat. Nagyon sok sötét dolog történt és sok ember van, aki előállhatna és információt adhatna erről, de félnek, hogy ezzel saját magukat is gyanúba keverik.

Wilcock: Tudnál egy kicsit részletesebben beszélni arról, hogy hogyan találkoztál Gonzales-szel? Hasonlóan, mint az Építmény esetében Kaaree-val? A maja szakadárok is érintettek ebben?

Corey: Igen, a maják szakadár civilizációja. Alapvetően felteleportálnak vagy felvisznek az egyik körülöttünk keringő űrhajójukra.

Wilcock: Arra, amelyikben Gonzales-szel találkozol, a maják hajójára.

Corey: Igen.


Wilcock: Gonzales-en kívül más valakikkel is interakcióba lépsz ilyenkor?

Corey: Nem, csak Gonzales-szel. A maják rám néznek és igazán szívélyesen mosolyognak, de még most sem, eddig a pontig sem érintkeztem még soha egyikükkel sem.

Wilcock: Ezekre a találkozókra általában ugyanabban a szobában vagy ugyanabban a helyiségben kerül sor?

Corey: Igen, ez ugyanaz a szoba, amiről korábban beszéltem, a lebegő kőpanellel, amin felvillanó maja-szimbólumok láthatók.


Wilcock: Volt bármi további információ, amit Gonzales-től kaptál és amiről úgy érzed, hogy fontos lehet megosztani velünk ebben a pillanatban?

Corey: Igen. A háttérben, csendesen meghúzódva, Gonzales kapcsolatban áll a Titkos Űrprogram Szövetség elemeivel. Ez a csoport Sigmund csoportjának felbukkanása után erősen kerülte a feltűnést. Gonzales most újra eligazításokat ad nekem, információkkal lát el, és erre a Titkos Űrprogram Szövetség kérte meg őt. Ebbe a jelenleg a Földön zajló eseményekről szóló információk is beletartoznak. Nem sokkal ezelőtt a Kozmikus Közzététel-ben elmondtam, hogyan szóródtak szét különböző katonai sejtek USA szerte a választások előtt, hogy megfigyeljenek néhányat a Deep State-hez (mélyállamhoz) kötődő szervezetek és emberek közül. Nem sokkal ezelőtt rájöttem, hogy ezek a Különleges Erők bizonyos sejtjei közé tartoznak - nem mondhatom el, hogy pontosan melyik csoportba – és hogy ezek az emberek, ezek a katonák azok, akiket elküldtek Koszovóba és más hasonló helyekre, hogy gyűjtsenek bizonyítékot emberiség elleni bűntettekről. Nem igazán legális számukra, hogy a sajátjaik ellen vizsgálódjanak, de mégis ezt teszik és azonosították az összes negatív csoportot. Megvizsgálták a korrupciót, megvizsgálták az igazán sötét titkos társaságokkal való kapcsolódásokat és az ehhez kötődő tevékenységeket, amiket most nem részleteznék. Továbbá azonosították az összes ehhez tartozó embert. A katonai frakció pedig most arra vár, hogy előrenyomulhasson és letartóztathassa ezeket az embereket. Nem számítanak rá, hogy ez megtörténik addig, amíg egy katonai puccs be nem következik, mert az általam kapott információk alapján a Deep State jelenleg ott tart, hogy néhány olyan műveletbe kezdhet, aminek során eltávolít néhányat a Szövetség USA-ba beépített emberei közül. Amikor ez bekövetkezik – ha egyáltalán bekövetkezik – azt mondták nekem, hogy a katonai csoportok - akik ezt a puccsot tervezik - végre fogják hajtani a puccsot és a Különleges Erők katonái összegyűjtik az információkat a bírósági tárgyalásokhoz valamiféle puccsot követően.

Wilcock: Tekintetbe véve, hogy ezek a tervek már hosszú ideje az asztalon hevernek, mit gondolsz, miért tart ilyen hosszú ideig, hogy ez ténylegesen megtörténjen?

Corey: Hát, ahogy korábban is mondtam, a Cabal csoportjai mesterséges intelligencián alapuló algoritmusokat használnak, amely képes detektálni a valószínű jövőváltozatokat. Ilyen módon képesek elkerülni azt az ösvényt, amely bármilyen típusú letartóztatásokhoz vezet. Na most, sok letartóztatás, amit beharangoztak a múltban, csak egyszerűen fel lett fújva, mert stratégiailag nem volt olyan a helyzet, hogy a letartóztatások megtörténhessenek... Nem történhettek meg a letartóztatások, mert az Igazságügyi Minisztériumot a Cabal irányította, akárcsak a Kongresszust. Lényegében az egész kormány az irányításuk alatt áll. Szóval soha sem volt meg a lehetősége annak, hogy valaki elrendelje a letartóztatásokat. Egyszerűen nem történt meg. Elrendelhették a letartóztatásokat, de nem volt aki kivitelezze azt.

Wilcock: Mit érzel, azóta megváltozott a helyzet?

Corey: Nos, megváltozott, mert a Szövetség előrehaladást ért el a műveletei során, különösen az utóbbi pár évben. És minden jel a Deep State-re vagy a Cabal-ra mutat, akik a támadó pozícióból most védekező pozícióba kerültek. Szóval a Szövetség csoportjaiból - amelyek lazán kapcsolódnak egymáshoz – sokan látják a jelét ennek a gyengeségnek és felbátorodtak, hogy még több nyomást gyakoroljanak és megpróbálják legyőzni az összeesküvést.

Wilcock: Ha megtörténne valamilyen hatalmas közös művelet, az egyszerű állampolgárok hogyan találkozhatnának ezzel?

Corey: Nos, először is, amíg a viszály elül, a média leáll. És ezt követően a katonaság átveszi az irányítást a rádióhullámok felett és teljes körű magyarázattal szolgál arról, hogy mi is történt pontosan. Nekem ezt mondták el erről.

Wilcock: És úgy érzed, hogy ez egy pozitív dolog lesz?

Corey: Azt hiszem, hogy a Szövetség úgy érzi, hogy ez egy pozitív dolog lesz. Azok az emberek, akik jelenleg irányító pozícióban vannak, a gonosz megtestesülései – a tetteik miatt. Még csak az emberek képzeletére sem kell bíznom, hogy miket művelnek. Ott van fent mindenhol az interneten.

Wilcock: Voltak-e további interakcióid a Kék Avian-okkal, és ha igen, mit tartalmaztak?

Corey: Igen. Kb öt héttel ezelőtt végre találkoztam Tear-Eir-rel. A nappalimban felvett egy kék gömb és elvitt engem egy másik hatalmas kék gömbbe, ahogy korábban is tette, és beszéltem Tear-Eir-rel. Megmutatta nekem a Naprendszert és ezek a gömbök pulzáltak és majdhogynem teljesen átlátszóak voltak.


Elmondta nekem, hogy hamarosan eltűnnek majd és az energialöketek egésze eltalálja majd az emberiséget. Amikor ez elkezd megtörténni, ne féljünk, amikor elkezdünk nagy földrengéseket, vulkánkitöréseket, viharokat látni, amelyek egyre energikusabbá és veszélyesebbé válnak. Ezek részét képezik annak a folyamatnak, aminek során megkapjuk ezeknek az energiáknak a teljes hatását.

Wilcock: Ez lesz az a napvillanás? Vagy ez csak egy energetikai váltás...

Corey: Ez egy energetikai váltás. Ugyancsak elmondták nekem, hogy ez a végidei őrület-szerű dolog – aminek során a negatív emberek még negatívabbá, a pozitív emberek pedig még boldogabbá válnak és nagyon sok mentálisan beteg ember egyszerűen elveszíti önmagát – exponenciális mértékben növekedni fog és csak egye rosszabb lesz majd. Tehát e végidei őrület miatt várhatóan több kardcsörtetéssel és háborús retorikával és ehhez hasonlókkal találkozhatunk majd, amelyek nagyon félelmetesek lehetnek. De Tear-Eir azt próbálta kommunikálni felém, hogy nem szabad félnünk, mert azzal csak a szörnyeteget tápláljuk, és hogy reményteljesnek kell lennünk, mert ezek annak a jelei, hogy a nagy változások már készülőben vannak és el fogják nekünk hozni a tudatosságban bekövetkező reneszánszot.

Wilcock: Ha Az Egység Törvényét vizsgáljuk... ha azt vesszük, hogy Az Egység Törvénye valós, akárcsak a könyvben bemutatott lények, akkor a Kék Avian-ok két dimenziós szinttel fejlettebbek az Anshar-nál. Az Anshar-hoz hasonlóan valamilyen szinten ők is aggódnak a jövőnk miatt, vagy ők inkább szenvtelenül tekintenek erre?

Corey: Szenvtelenül, igen. Egyáltalán nem érzel rajtuk semmiféle ego-t. Ők sokkal inkább olyanok, mintha egy társas memória komplexum lennének, amit az adott időben egyikőjük képvisel. Nem egyetlen lénynek az ego-ja, aki azonosítja magát azzal a névvel. Az Anshar-hoz képest ez egy másfajta kommunikáció.

Wilcock: Adtak számodra bármilyen figyelmeztetést egy lehetséges negatív idővonalról itt a Földön?

Corey: Igen. Elmondták, hogy keményebben kell dolgoznunk, tömegmeditációkat kell végeznünk és meg kell tennünk mindent, amit csak tudunk, hogy megpróbáljuk társteremteni ezt a pozitív idővonalat. Elmondták, hogy a mód, ahogyan a tudatosságunk manipulálva van, és ami felé haladunk, az nem feltétlenül a skála aljára esik – negatív értelemben - , hanem valahová a közepére. És ha mi beragadunk valahol középen, a következő ciklus be fog következni. Ki tudja, hogy ez mit jelent majd az emberiségre nézve.

Wilcock: Van bármilyen információd, amit megoszthatsz velünk azokról a hatalmas űrhajókról, amikről korábban beszéltünk és amiket az Antarktiszon találtak meg és ástak ki az elmúlt években?

Corey: Igen. Kaptam egy alapvetően elég tisztességes eligazítást az ott lévő kutatás-fejlesztési létesítményekről, amikről nem igazán akarják, hogy beszéljek, továbbá még több információt kaptam különösképpen arról a három eredeti hajóról, amit a talajszinten, a jég alatt fedeztek fel. Három ovális hajó, az egyik hatalmas méretű, kettő pedig kisebb. Ezek azok, amiket viccesen csak Nina, Pinta és Santa Maria néven emlegetnek. Ugyanabban az időben érkeztek és háromszög alakban pozicionálták magukat a felszínen. A lények, akik a hajóban voltak, elkezdték kibelezni a hajót, hogy kialakítsanak egy várost a hajók közti területen.

Wilcock: És ez – azt hiszem te mondtad – kb 500 000 évvel ezelőtt volt – az eredeti űrhajó?

Corey: Nem, ez kb 60 000 évvel ezelőtt történt. Ekkor jöttek ide és kényszerleszállást hajtottak végre. De már volt itt lent egy enklávéjuk azon a területen a Tiamat-ot megelőzően is.

Wilcock: Amikor azt mondod, hogy a "talajszinten", úgy érted, hogy...

Corey: A jég alatt lévő talaj szintjén... ahol fák és növények voltak. Ezek közé landoltak. Létrehoztak egy társadalmat, egy civilizációt, ami elég magasra emelkedett. Az egyik dolog, amiről beszéltem korábban, hogy eléggé járatosak voltak a genetikai mérnökségben. Vegyítették a genetikájukat az emberek genetikájával és különböző állati genetikával. Az egyik dolog, amit említettem amikor először beszéltünk erről, hogy az egyik genetikai laborjukban találtak egy nagyon fura reptilián lényt, ami a fejlődés különböző szakaszaiban volt. Voltak kisebbek, nagyobbak. Azon tűnődtem, hogy a nemrégiben a Nazca-síkságon talált három ujjú múmia talán egyike lehet ezeknek a pre-adamita kísérleteknek. Hallottunk továbbá arról, hogy a drákonidák panaszkodtak amiatt, hogy elvesztettek három reptilián fajt a Földön, és hogy közülük sokat az emberiség pusztított el - emberszerű földönkívüliek javaslatára. És így aztán ezeket az emberszerű földönkívülieket és az embereket hibáztatják, amiért eltávolították a kísérletüket a Földről. Kíváncsi vagyok, hogy lehetséges-e, hogy az a két különböző típusú lény, amiről beszámoltak a Gaia TV-n, vajon nem a három elveszett faj közül való-e. Úgyhogy ennek utánakérdeztem, és jelenleg visszajelzést várok erről.


Wilcock: A felvétel kedvéért elmondanád, hogy mi a te személyes érzésed azokról a múmiákról, amiket az "Unearthing Nazca" című műsorban mutattak be?

Corey: Észbontóak! Azt hiszem sok embernél sokkoló reakciót válthatott ki vagy olyan szintű kihívást jelent a hitrendszerüknek, hogy azt kellett mondják: „Ez megtévesztés!" De ha megnézed a röntgen felvételeket, láthatod, hogy ez valóban egy csontváz. Azok a csontok ott egybenőttek.


Szóval én magam nem látom, hogyan lehetne ez csalás. Úgy értem, ha mégis az, miért akarna valaki annyi probléma árán létrehozni egy ehhez hasonló megtévesztést? Annyi időbe és olyan sok pénzbe kerülne. Mi lenne a célja vele? Úgyhogy alig várom, hogy megkapjam, vagy legalábbis ránézhessek a genetikai jelentésre, hogy hogy vajon reptiliáné, emberé-e, vagy valamilyen ismeretlen DNS található benne. Vagy talán reptilián, vagy valamilyen avián DNS-t tartalmaz.

Wilcock: Utazásaid során láttál-e valaha bármilyen típusú három ujjal rendelkező földönkívüli lényeket?

Corey: Nos, igen, az arany háromszög fejű lények három ujjúak. 


Vannak más lények is... de ez elég ritkaságnak számít. Nem gyakoriak a három ujjal rendelkező lények – három ujjat nagyon könnyű körbemozgatni, mindenféle fura módon be tudják hajlítani. Ugyanakkor a legtöbb lénynek, akikről jelentések készültek, három ujjuk plusz egy hüvelykujjuk van, vagy öt ujjal vagy hat ujjal rendelkeznek. A mi bolygónk egy bizonyos harmonikus mezőt „termel” és ez a mező interakcióban van a DNS-sel, és ez létrehoz egyfajta sablont/mintázatot. És az egyik ilyen mintázat a bolygónkon az, hogy a legtöbb lénynek öt ujja van.

Wilcock: Gondolod, hogy földönkívüliek DNS-ének a Föld bolygó természetes vibrációja miatt volt valamilyen energetikai módosulása, ha elég hosszú ideig éltek itt?

Corey: Igen. Igen. Néhányan ezt Schumann-rezonanciának, vagy valami másnak nevezik, de a Föld bolygó által kibocsátott frekvencia mindegyik olyan lény DNS-ére hatással van, aki elég hosszú ideig él itt - elkezdi megváltoztatni a DNS-t.

Wilcock: Mit gondolsz, a jelenlegi alapállapotunkkal összehasonlítva a napvillanás eseményei milyen hatással lesznek a DNS-re?

Corey: Már pusztán a Napnak való kitettségnek is van egy olyan hatása, ami megváltoztatja a DNS-ed. Szóval ez a típusú energetikai robbanás a Napból óriási hatással lesz a DNS-ünkre. Ahogy korábban említettem, ez attól is függ, hogy mit gondolsz a Napvillanásról. Nagyon sokan azt hiszik, hogy eltalálnak majd bennünket ezek a részecskék és emiatt mindannyian rákosak leszünk, vagy nagyon gyorsan meghalunk a különböző sugárzásoknak való kitettség következtében. Néhányan pedig azt hiszik, hogy valamiféle spontán Felemelkedés történik majd. Az igazság azt hiszem, valahogy a kettő között van. Abból, amit Tear-Eir mondott el nekem, ami történni fog, az sokkal inkább egy, a tudatosság szintjén bekövetkező váltás lesz, ami egy tudatosságbeli reneszánsz felé lök majd bennünket - ahogy az Micca népével is történt. És e tudatosságbeli reneszánsz során elkezdjük megérteni, hogyan manipuláljuk az időt és a teret.

 

5 megjegyzés:

  1. Most kezdik elovenni a "mar a negativ idosik fele megyunk" kartyat, hogy nem sokara azt mondhassak, azert nem tortent meg a Kozzetetel, mert a negativ idosik valosult meg. Az emberiseg kollektive azt valaszolta...Jah...Jo kifogas sose rossz!

    VálaszTörlés
  2. Hosszú és sok mindenre kiterjedő cikk. Köszönet a fordításért :)

    VálaszTörlés
  3. Tehát akkor:Adott 1 szervezet,nevezzük Vatikánnak.Ezen szervezet Megölt több millió embert.Összelopta a világ kincseit.Tisztára mossa a maffia pénzét a Vatikáni Bank.Hamis vallást kreáltak,megvezetve 2,5 milliárd embert.Több ezer pedofilból álló brigád és még ki tudja mi mindenben sárosak...NA most,ezek jelentik be a szép újvilágot,oldalukon a nagyon pozitív csillag testvéreikkel,akik tudják mi kell az embereknek...Logikus...

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a fordítást.
    Igen, valóban sokmindenre kiterjedő cikk.
    Igen, valóban az egyik előrevetített változat szerint megy a beismertetés...
    Igen én is pontosan azon parázok, hogy ezek a "rosszfiúk" mindig a dolgok előtt járnak és így mindent el tudnak kerülni...és mi tudtunkon és akaratunkon kívül segítjük őket...
    Gondolkodtam rajta én is, miért épp a vatikán, miért éppen a már szépen elhíresült társaságra bízzák a dolgot...talán, mert bennük mindenképp bíznak az emberek..talán, ha egy ismeretlen csapat előállna, hogy a vatikán hazudott, hogy az összes vallás hazugság...hogy az uralkodói vérvonal a hüllői vérszívó vonal...hogy nemcsak 2,5 milliárd embernek, hanem az összes többinek is hazudtak és hazudnak most is...ezt másnak nem hinnék el...így két legyet ütnek egycsapásra...saját magukat kell leleplezni és nekik el is fogják hinni a híveik...

    VálaszTörlés
  5. Kicsit körbenéztem a neten, miféle beismertetések folynak a világban.
    Az egyházi pedofilosdival kezdték, most a szórakoztató iparral folytatódik és ezekkel párhuzamosan a régészeti leletek nyilvánosságra hozatali is zajlik...a maga módján...animáció vagy csak 1-1 számítógépes grafika...igaz néha látni 1-1 pillanatra igazi képeket is. Például az egyik antarktiszi hajóról.
    Az emeberáldozatos szertartásokról "csak" a pizzagates botrányt találtam. Igaz az elég szerteágazó, viszont igyekeznek elhallgatni a részleteket és találtam egy bejegyzést, miszerint Chester Bennington nem öngyilkos lett, hanem éppen a nagyon is pedósos pzzagétes John Podesta nyuvasztotta ki...akit a hasonlóság miatt Bennington apjának gyanítanak...néha előkerül 1-1 lehallgatási botrány is, amit nem erőltetnek túl sokáig...a hadiiparral kapcsolatban csak a fehérház isis pénzeléséről olvasni.

    VálaszTörlés