2018. június 1., péntek

Kozmikus Közzététel – XI/2.

NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALI STRATÉGIÁK BOMLASZTÁSAA Corey Goode és Emery Smith közös vendégszereplésével készült második epizódban újra felvesszük az előző adásban megkezdett beszélgetés fonalát. A földalatti bázisokon zajló projektek kapcsán részletesebb kifejtésre kerülnek az emlékkitörlésre, tudatátvitelre, klónozásra használatos technológiák, mindemellett pedig szó esik majd a nyilvánosságra hozatal szándékával előálló bennfentesekre leselkedő veszélyekről és az ilyen bátor tettekre vállalkozók személyes kockázatvállalásáról.


Wilcock: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel újabb epizódjában. David Wilcock vagyok és itt van velem Emery Smith és Corey Goode. Ma egy valódi kerekasztal beszélgetést fogunk lefolytatni a bennfentesek bennfenteseivel, és ennek során élvonalbeli bepillantást engedünk egy olyan világba, amiről a legtöbb embernek fogalma sincs. Emery, köszöntelek újra a műsorban.

Emery: Köszönöm, Dave.

Wilcock: És Corey, köszöntelek újra itt.

Corey: Köszönöm.


Wilcock: A mai adást egy nézői kérdéssel fogom kezdeni, és ez a kérdés mindkettőtökhöz szól. Így hangzik: „Megbántátok-e, hogy nyilvánosság elé álltatok?"

Emery: Nem bántam meg semmit. Visszanézve... persze, amikor történnek bizonyos dolgok, bizonyos traumatikus események, talán egy vagy két órára ebbe az állapotba kerülök, és azt mondom magamnak: „Mit csinálok? A végén bele fogok halni”, vagy ilyesmi. De ha a nagyobb tervet nézem, amikor visszanézek minderre, először is, egyszerűen el sem hiszem, hogy még mindig itt vagyok. Másodsorban pedig, amiről itt a műsorban beszélünk, azt el kell mondanom mindenkinek. Harmadszor pedig, én végső soron élvezem csinálni ezt és megtapasztalni ezeket a bámulatos dolgokat, és hálás vagyok ezért. És én mélyen átérzem, amit tettem az összes dologgal kapcsolatban, amin keresztülmentem, és a tetteimmel, amiket műveltem, nem csak magam miatt, hanem azon emberek miatt is, akik részt vettek ebben és lények miatt is, akikkel dolgom volt. Végső soron egy nagy jutalom volt számomra. Szóval azt gondolom, hogy a nagyobb kép halad előre és én egy nagy változást szeretnék előidézni mindenki számára. Segíteni akarok mindenkinek és segíteni a bolygónak, hogy egy olyan állapotba kerüljön, ahol a tudatosság magas szinten van, és így eljuthassunk az űrbe és más világokba.

Wilcock: Többekhez hasonlóan te is kaptál néhány nagyon durva fenyegetést.

Emery: Nagyon durvákat.

Wilcock: A kiszivárogtatók kapcsán beszéltünk már korábban arról, hogy ha meg akarnak ölni, akkor megölnek.

Emery: Így van. Abszolút.

Wilcock: Szóval IGAZÁBÓL téged nem akartak megölni.

Emery: Nem.

Wilcock: De ami veled történt, az részben azzal a szándékkal is történt, hogy megpróbáljanak más bennfenteseket elijeszteni, hogy ne merjenek nyilvánosság elé állni.

Emery: Ó, persze. Az egész arra irányult, hogy miközben veled beszélgetek a megtörtént események kapcsán, rajtam keresztül félelmet csepegtessenek be. És ahogy mondtam is, ha VALÓBAN azt akarták volna, hogy meghaljak, akkor meghalok. De még mindig itt vagyok. Lekopogom. Szóval azt hiszem, hogy itt sokkal inkább a megfélemlítési faktor játszott szerepet. Továbbá tönkre akarnak tenni, így hát nem fogsz beszélni. Szóval biztosítani akarták, hogy én nem jutok el idáig. És láttad, hogy min mentem keresztül csak az elmúlt két hétben. (Szerk – Emery időközben újabb szándékosan előidézett balesetbe keveredett, életét a kutyája mentette meg, aki nem élte túl a gázolást.) Szóval egy nagyon dinamikus dolog zajlik. És ezt nagyon precízen csinálják. Nem mennek túl messzire, mert úgymond sok ember kell ahhoz, hogy megszavazzák valakinek a megölését.

Wilcock: És Corey, te megbántál-e valamit annak kapcsán, hogy nyilvánosság elé álltál?

Corey: Főként az elején volt néhány dolog, amit sajnáltam. Jó karrierem volt, amit nagyrészt tönkretettek. De ha két gyermeked van és családod, miközben helikopterek köröznek a házad felett – mint ahogy velem történt – és ott látod a lézerfényt a mellkasodon, miközben a fiad ott áll melletted – beszéltem már róla, hogy milyen fenyegetések értek.


Most már látom a nagyobb képet, de kezdetben, sok mindent megbántam, amiért előálltam, vagy amiért előtérbe állítottak. Sajnáltam azt is, ahogyan előtérbe toltak engem, mert ebben a kérdésben nem volt sok választásom. De ha megadják a lehetőséget, hogy saját magam álljak elő, biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban éreztem volna magam az elején. De most már látom a nagyobb képet, amiről Emery az imént beszélt.

Wilcock: Térjünk vissza akkor ahhoz a témához, amiről legutóbb beszélgettünk és folytassuk ismét ezzel, a földalatti bázisok témájával. Az előző epizódban, Emery, szilárd hologramokat emlegettél, amiket műholdakból vetítettek ki. Hogyan működik ez?

Emery: Igen, azt hiszem, mára ezeket már különválasztották. Az egy régebbi projekt. És mostanra már sokkal fejlettebb típusú műholdakkal rendelkeznek, amelyeknél ehhez tulajdonképpen több műholdat használnak. Néha csak egy műhold van, ami képes kivetíteni. Néha pedig kilenc műholdat is használhatnak ahhoz, hogy végrehajtsanak egy projekciót.

Corey: Egy terület fölé kivetítenek egy rácsot – egy műveleti rácsot.

Emery: Abszolút. És ezt fel tudják állítani a talajon is, hatalmas teherkonténereket és kamionokat használnak és meg tudják ezt csinálni a szárazföldön is. De legtöbb esetben ezt műholdak segítségével végzik.

Corey: Egyetértek. Sokat műholdtechnológiával hoznak létre, de néhányat a talajról kell csinálniuk, hogy a hologram minden rétege és a mélysége megfelelő legyen ahhoz, hogy hihető legyen.

Emery: Pontosan, igen.

Wilcock: Mit gondoltok, mi zajlik akkor, amikor ez szilárd felszínt képes létrehozni? Hogyan lehetséges ez?

Emery: Itt most csak feltételezésekbe bocsátkozom. Nem ismerem a mögötte meghúzódó tudományt, de valahogyan képesek megváltoztatni az atomok tömegét a levegőben és a nedvességet is felhasználják, valamiféle párát. Néhányan azt mondják, hogy ez glicerin alapú. Nem tudom. Lehet, hogy néhány repülő felmegy és kiszórja ezt a cuccot és aztán a következő dolog, hogy mondjuk azt, hogy van egy jó háttered, amire kivetítheted ezt a filmet. Szóval azt hiszem, ennek valamiképpen a molekulák és atomok egy sűrűbb állapotba történő újrarendezéséhez van köze...

Corey: Így van.

Emery: ... ahol egyfajta tapintható tömeget kapsz. És ahogy mondtam, én nem láttam azt a szilárd hologramot, amit Corey látott, de megérintettem olyan hologramokat, amelyek nagyon is tapinthatóak voltak. Olyan érzés, mint amikor egy memóriahabos matracot érintesz meg... visszalökődik. De amikor igazán keményen nyomod meg, akkor át tudsz menni rajta.

Corey: Az a másik technológia valamiféle elektromágneses záráson alapult. Azt hiszem olyan, mint amikor MRI-re mész és a testedben lévő fémek az egyik oldalra kerülnek, ahol meg tudják nézni. Valami hasonló történik itt is. Mindent, az összes molekulát az egyik oldalra rendezi, úgy hiszem. És aztán mágnesesen zárja ezeket.

Emery: Így van, igen.

Wilcock: Az alapján, amit Emery elmondott, lehetséges, hogy mondjuk kipermeteznek valamilyen aerosolt és aztán az olyan módon keményedik meg, mint amikor csokoládét teszel a jégkrém tetejére?

Emery: Nem, nem, ez még továbbra is ott fog lebegni a levegőben. Nem fogod látni. Úgy értem, ez nagyon kicsi nanorészecske anyag, aminek nem ismerem a pontos összetevőit vagy hogy miféle kotyvalék lehet. Csak azért említettem a glicerint és a vizet, mert hallottam, hogy korábbi projektekben ezt tették a laboratóriumon belül, és kiprojektáltak dolgokat erre a gőzre és vékony rétegre.

Corey: Mint egy szilárd füstként?

Emery: Igen.

Wilcock: Soha nem hallottam még erről.

Emery: De nem olyan volt, mint az a csokimáz a vanília fagyi tetején. Hanem sokkal inkább a levegőben volt, és azt vetted észre, hogy a levegő nem olyan tiszta, mint általában...

Corey: Hanem szemcsés.

Emery: Nagyon szemcsés, igen. Szóval ez ott lebeg körbe.

Wilcock: Beszéltünk arról, hogy távolbalátókat használnak és azt hiszem, ezt a témát éppen csak hogy érintettük az előző epizód végén. Úgyhogy kanyarodjunk vissza egy kicsit ehhez. A földalatti bázisok kapcsán azt hiszem Corey említette azt a kifejezést, hogy „delta hullámzás". Corey, mi ez a „delta hullámzás" és hogyan kapcsolódik ez a földalatti bázisokon dolgozó emberekhez?

Corey: Nos, ezt a földalatti bázisokon fejlesztették ki, de leginkább olyankor használják, amikor kimennek egy környékre és el akarnak rabolni valakit. Delta hullámokat vagy delta hullámmintázatokat hoznak létre a környéken lévő emberekben, azt okozva ezzel, hogy mély álomba merüljenek, amikor is nem fogják észrevenni, hogy mi történik. Ami pedig a mély földalatti bázisokon történteket illeti, ezer és ezer ember dolgozik ott minden nap. Tudják, hogy valami nagyon fontosat csinálnak, de amikor hazamennek, fogalmuk sincs róla, hogy mit csináltak egész nap, vagy pedig beültetett emlékeik vannak arról, hogy mit csináltak, mert az emlékezetüket minden műszak végén kitörlik.

Emery: Igen. Ahogy kilépsz, kitörlik az emlékeidet.

Wilcock: Hogyan működött ez, amikor rajtad csinálták?

Emery: Rajtam nem csinálták. Az én részlegemben soha nem alkalmazták ezt. És az én biztonsági hozzáférésem elég magas szintű volt, mivel nagyon gyorsan fejlődtem. Plusz elég jó mérlegem volt. Soha nem hibáztam, egy-két kivételtől eltekintve, ami nem számít soknak ezekben a projektekben. Az emberek folyamatosan követnek el hibákat. Az egyik dolog, amiről tudomásom van, hogy a projektekben ugyancsak megteszik ezt a katonákkal is. És amikor küldetésre mennek, akár meg kell nézniük egy hajót vagy földönkívülieket, vagy portálokon kell keresztülmenniük vagy változást kell előidézniük az időben, néhányan közülük visszajönnek és néha súlyos poszttraumás stressztől szenvednek. És ha nem lendülsz át ezen egy vagy két héten belül, akkor a te emlékeidet is ki fogják törölni.

Corey: Igen. De ami az érdekes, hogy ez NEM SZÜNTETI MEG a poszttraumás stresszt.

Emery: Nem, ez így igaz.

Corey: Az történik, hogy az emberek elkezdenek megmagyarázhatatlan poszttraumás stressztől szenvedni.

Emery: Így van.

Corey: És ennek többféle típusa létezik. Vannak harci-jellegűek. Vannak összetettek. És általában ezek csak olyan emberekkel történnek meg, akik háborúban voltak, vagy súlyos erőszakot éltek át.

Emery: Igen. Ismerek magas rangú katonai tisztviselőket, akik hatalmas járatokat és osztagokat működtettek és számos különböző típusú védelmi és támadó jellegű küldetést vezettek. És ismerek néhány ezredest és tábornokot, akiknek az elméjét 20-30 alkalommal kitörölték, mert ez... egyszerűen túl sok a számukra. Túl sok mindenen mentek keresztül... sok kadétot, sok katonát vesztettek el. És ez ÓRIÁSI hatással van ezekre az emberekre és azokra, akik a frontvonalban vannak a – mondjuk úgy – expedíciókon, amikor bemész egy területre és nincs tudomásod arról, hogy mire számíts egy űrhajó vagy egy földönkívüli kapcsán. És emberek sérülnek meg, mert túl gyorsan bemennek ilyen helyekre.

Corey: Melyik év volt az utolsó, amire emlékszel, hogy olyan létesítményben voltál, ahol emlékkitörlést végeztek?

Emery: 1993.

Corey: És tudod, hogy milyen metódust használtak az emlékkitörlésre?

Emery: Nem. Onnan tudok erről, hogy voltak bizonyos részlegek, akiknél amikor végeztek, át kellett menniük egy, a repülőtérihez hasonló készüléken. Ők ezt mondták. Bár valamiképpen mindenki tudta ezt. Mindenki azt gondolta, hogy csak belenéznek a testbe és hasonlók, de valójában azt csinálta, amit mondtál. Kitörölte az emlékeiket vagy éppen elaltatta őket. Egészen biztosan hatással volt az agyhullámaik mintázatára, hogy ne az legyen, hogy amikor hazamennek, azon aggódjanak, hogy mit csináltak aznap. Ők inkább csak azt akarták, az emberek hazaérve aludni menjenek. Szóval ilyen módon volt ez hatással az agyhullámaikra.

Wilcock: Amikor azt mondod, hogy „repülőtérihez hasonló", akkor azt fémdetektorra vagy testszkennerre érted?

Emery: Olyan volt, mint egy testszkenner.


Wilcock: Kilépnek a sorból és átmennek rajta, vagy hogyan működött ez?

Emery: Ó, nem, nem, nem. Azt mondom, hogy ez újraprogramozza az agyadat. Mondjuk, hogy végigdolgoztad a 12 órás műszakod, most pedig hazamész. És ahogy átmész ezeken a készülékeken, nem igazán tudod felidézni, hogy min dolgoztál aznap és tényleg csak haza akarsz menni és pihenni. Nem fogsz arra gondolni, hogy bulizni menj. Nem fogsz arra gondolni, hogy bemenj az élelmiszerboltba. Sokan panaszkodtak erre, mert néhányan elfelejtettek bemenni a gyerekekért a bölcsődébe és hasonlók. Szóval át kellett hangolniuk és tökéletesíteniük ezt, mert régebben ez nem igazán volt tökéletesítve.

Corey: Ez határozottan úgy hangzik, mintha mechanikus, technológiai úton idézték volna elő, nem pedig kémiai úton.

Emery: Igen, így van.

Wilcock: Alapul véve azt, hogy ez a technológia létezik, szerinted hány ember lehet a hadseregnél, aki nincs tudatában annak, hogy ilyen egzotikus dolgokat csinál? Hányan járkálhatnak ott úgy, hogy fogalmuk sincs erről?

Emery: Tudják, hogy mi csinálnak. Csak nem tudják felidézni. És ez rendben van a számukra, mert amikor másnap visszajönnek, nem felejtenek... Mikor visszajössz, emlékezni fogsz mindenre. És aztán ez így is marad, egészen a nap végéig. Szóval ez nem egy örökké tartó valami... Ahogy újra belépsz ide, minden újra helyreáll. Minden emlék visszajön.

Corey: Mert amikor belépsz az ajtón, küldenek egy jelet. Van egy speciális jel, vagy speciális szó. És amikor besétálsz az ajtón, ez azt mondja neked, hogy emlékezz.

Emery: Így van. Ezt hangok és a folyosók falaira kihelyezett szimbólumok segítségével érik el. Jelenleg így csinálják.

Wilcock: Az egyik dolog, ami nagyon-nagyon frusztráló számomra, hogy amikor Pete Peterson-nal beszélek – ami telefonon egy héten kétszer-háromszor szokott megtörténni és általában két órán keresztül szokott tartani – akármikor, ha az igazán jó információkra térünk rá, Pete azon nyomban elkezd beájulni. Elalszik. A mondat közepén bealszik és szó szerint hallom a horkolását.

(Szerk – A műsorban itt egy rövid kivágott jelenet következik egy korábbi, Pete Peterson vendégszereplésével leforgatott epizódból, amin az imént említett jelenség kamera előtt, a műsor felvételének kellős közepén következett be:

David: "Tarts ki Pete. Maradj ébren, haver."

Peterson: "Itt vagyok. Figyelek."

Emery: Tökéletes példa.

Corey: Beindították nála a programot.

Wilcock: Szóval mit gondoltok? Mi történhetett itt?

Corey: Ez inkább egy ilyen hipnotikus dolog, amit beléprogramoztak. Ez sokkal inkább a folyamattal jár együtt, de beprogramozhatnak arra, hogy rohamod legyen, ha bizonyos emlékekhez érsz, és ekkor elalszol. Számos dologra beprogramozhatnak.

Emery: És bizonyos szavakra és frekvenciákra... mint amikor például azt mondod: „El akarok mondani neked valamit a Project Backspace-ről". Nem tudok, mert ahogy rágondolok, lekapcsolok. Még beszélni sem tudok róla.

Corey: Vagy elkezdesz dadogni...

Emery: Elkezdesz dadogni. Sok-sok alkalommal láttam ilyet. És néha elájulsz, vagy rohamot kapsz, vagy miegymás. Szóval ez egy igazán jó program. Nem tudom, hogy pontosan hogyan csinálják. Azt hiszem, hogy ez ugyanaz a típusú technológia, amit az emlékeid kitörlésére használnak. És tudom, hogy ez ugyanaz, amit a programozott életformákon és klónokon is alkalmaznak.

Wilcock: Ha bemész dolgozni, és minden emléked visszatér, akkor ez véleményetek szerint azt jelenti, hogy ezek az emberek alapvetően egész életükben ott dolgoznak?

Emery: Ó, ezeknek az embereknek a nagy többsége igen. Amikor elfogadják ezt a munkát, tudják, hogy ez egy élethosszig tartó valami. A titoktartási szerződéssel, amit aláírsz és az összes fenyegetéssel és apró dologgal együtt, amit tesznek... azért vagy ott, mert igazán akarod azt a munkát.

Corey: És nagyon nehézzé teszik ezt megszerezni, illetve nagyon nehéz kiérdemelni, hogy megkapd a munkát.

Emery: Abszolút.

Corey: Már magában a biztonsági jogosultságod is... De az összes többi akadály, amit át kell ugranod... vágysz erre a munkára és nem akarsz semmi olyasmit tenni, ami miatt elveszítheted.

Wilcock: Milyen hibákat követhetsz el? Említetted, hogy hibázhatsz és emiatt bajba kerülhetsz. Milyen fajta hibákat lehet elkövetni? És mi történik ilyenkor?

Emery: Nos, először is, rossz körzetbe tévedsz, ez sokszor megtörténik. És ez egy nagyon súlyos hiba – halálos is lehet – ha lemész egy olyan folyosóra, ahol nem szabadna lenned, vagy belépsz egy olyan helyiségbe, ahová nem szabadna belépned, mivelhogy az egész létesítményben minden másodpercben nyomon követnek. A másik dolog pedig, amikor megpróbálnak kijuttatni onnan dolgokat, apró csecsebecséket és pici dolgokat, amiknek nem szabadna a felszínen lenniük. És ez azonnali halált jelent. Azonnali kivégzést, ha ténylegesen elkapnak ilyesmivel a biztonsági ellenőrzésen, vagy ha éppen átjutottál a biztonsági ellenőrzésen. Ez azt jelenti, hogy már meg volt benned a szándék az ilyesmire, és rászántad az időt, eltervezted, hogy ilyesmit csinálj, mert...

Corey: Ez nem történik meg véletlenül.

Emery: Nem történik meg véletlenül, mert keresztüllátnak a testeden is. Oké? Mindenről tudnak. Mindent hallanak, mindent látnak. Amíg ott tartózkodsz, sehol sincs privát hely, és mindig nyomon követnek és mindig emlékeztetnek erre. Időnként apró pici taktikákat vetnek be a különböző színű fényekkel és figyelmeztetésekkel és hangjelzésekkel és a különböző szirénákkal és csipogásokkal, csak hogy figyelmeztessenek és azt mondják neked: „Hé!" Talán történhetett valami, de lehet, hogy nem. Talán csak azért kapcsolták be, hogy játszadozzanak veled egy kicsit... Szóval ez egy ilyesfajta környezet, de ugyanakkor egy nagyon laza környezet is a tudósok és fizikusok számára, akik ott végzik ezeket a dolgokat. Némi játszadozás és viccelődés is folyik. Igen, szóval ez a két legfőbb hiba: először is odamenni, ahová nem kellene menned, másodsorban pedig bevinni valamit, amit nem kellene bevinned, becsempészni, vagy kivinni valamit, amit nem kellene kivinned.

Wilcock: Mindenki tudatában van annak, hogy meg fognak halni, ha...

Emery: Igen, mindenki tudja, hogy ez hatalmas kockázatot jelent az életedre vagy a családod életére nézve. Ha TÉNYLEG jó vagy és elszúrod a dolgot és még mindig szükségük van rád, akkor bosszút állnak a lányodon, vagy a fiadon, vagy ilyesmi. Nekem nincs lányom vagy fiam, nekem a kutyámon álltak bosszút.


Szóval el kell jutnod egy olyan pontra, ahol igazán akarnod kell ezt a munkát végezni, továbbá lojálisnak is kell lenned ahhoz, amit csinálsz. És akkor igazán messzire fogsz jutni.

Wilcock: Rendben. Beszéljünk egy kicsit azokról a programokról, amik ezeken a bázisokon zajlanak. Említettél korábban valamilyen genetikai kísérletezést, aminek te magad is szemtanúja voltál és valamiképpen ez volt a specialitásod. Elmondanád ezt nekünk újra most, hogy Corey is itt van? Csak egy rövid látképet arról, hogy milyen olyan genetikai programokról volt tudomásod, amiket földalatti bázisokon folytattak.

Emery: Oké, rendben. Néhány genetikai program - amiről ottlétem alatt tudomásom volt - emberek és más életformák hibridizálásról szólt. És ezek lehettek állatok, emlősök, rovarok, növényi élet, mindenféle ehhez hasonló és megpróbálták megnézni, hogy milyen hatása van ennek a tudatosságra nézve, amikor két különböző típusú dolgot összeteszel. És nagyon sikeresek voltak ebben. Ezt már nagyon rég óta csinálják - valahol külföldön. Elég későn kezdtük ezt itt az USA-ban, de mostanra mi vagyunk ennek a vezetői. De az USA alatt én itt most laboratóriumokat értek, mert a laborok mind ugyanolyanok, csak a legújabbak itt vannak.

Corey: Nos, ezt talán nem a mi területünkön, de sokkal régebb óta működtetjük. Papíron úgy írták le, hogy ez egy NBC alapú – nukleáris, biológiai, vegyi - tesztelő bázis Mexikóban, de az Egyesült Államok tulajdonában. Ez azon a területen van, amit Csendes Zóná-nak hívnak. És úgy tűnik, hogy az NBC bázis tulajdonképpen egy genetikai kísérletezés-jellegű bázis. És ez már ELÉG RÉG óta működik, sokkal régebb óta, minthogy itt az USA-ban elkezdtünk volna ilyesmivel foglalkozni.

Emery: Pontosan. Igen, határozottan. 100%-ban egyetértek. A kísérletekbe, amik odalent zajlanak ugyancsak beletartozik sok különböző típusú faj klónozása, beleértve az embereket is. Klónokat és programozott életformákat készítenek, amik bármilyen típusú életformák lehetnek, és amikbe egyfajta tudatosságot töltenek, vagy bizonyos típusú nanoszintű áramköröket tesznek beléjük a teljes elmekontroll céljából.

Corey: És képesek ezeket avatarként használni. Elektromágneses mezőt használva képesek belekényszeríteni egy katona tudatát... de az avatarnak genetikailag kompatibilisnek kell lennie a testük genetikájának frekvenciájával, hogy használni tudják őket.

Emery: Igen. Hasonlóan az Avatar című filmhez, ahol látható mindez. Az egy nagyon realisztikus ábrázolása néhány dolognak, amivel jelenleg kísérleteznek.


Corey: Igen. Ez már folyik egy ideje.

(Szerk – Kevesen ismerik azt a ritkán hangoztatott tényt, hogy az Avatar című film alapötlete nem a filmkészítők fantáziájának terméke, és bár semmilyen formában nem tüntették fel a filmmel kapcsolatos stáblistákon, a történet főbb motívumait a híres sci-fi író Poul Anderson „Nevezz Joe-nak” (Call me Joe) című novellájából vették. A novellát olvasva a történetek közti hasonlóság megdöbbentő és letagadhatatlan. Ami igazán érdekessé teszi a dolgot, hogy Poul Anderson novellája több mint 50 évvel a filmet megelőzően, 1957-ben íródott...

Emery: És emellett számos ehhez hasonló ugrást tehetsz más különböző testekbe. Ezt egy nagyon high-tech, magas szinten titkosított helyszínen végzik. Talán összesen két helyet, két erre specializálódott laboratóriumot ismerek, amely részt vesz ebben. És persze természetesen lehet még több ilyen is.

Corey: Igen. Ami érdekes volt, hogy a kutatóhajón, amin voltam, ilyenfajta technológiát használtak arra, hogy tudósokat és operátokat szállítsanak át a testükből ezekbe az avatar típusú testekbe, amelyek a hajón kívül, egy másik csillagrendszerben voltak.

Emery: Abszolút. Ez NAGYON is így van. Nagyon örülök, hogy felhoztad ezt. Én valószínűleg soha nem beszéltem volna erről. Én itt szemtanúja voltam annak, hogy áttették őket egy olyan testbe, amely Új-Zélandon vagy Ausztráliában volt. És olyasmiről beszélünk, mint amikor a Bluetooth megvadul és fogja valakinek a tudatát és átlövi a Földön keresztül a bolygó egy másik pontjára...

Wilcock: Ha a test megsérül, úgy érzed a fájdalmat, mintha a saját tested lenne?

Corey: Igen.

Emery: Ó, abszolút.

Corey: És a tudatosságot a Kozmikus Hálózaton keresztül sugározzák ki – ugyanazon a portálrendszeren keresztül, mint amit az utazásokhoz használnak.

Wilcock: Hm! Tudatában leszel a fizikai testednek, vagy...

Emery: Igen.

Wilcock: Ez olyan, mint a bilokáció?

Emery: Nem különbözik attól, mint ha átkerülnél az én testembe. Mindent tudni fogsz rólam, már ami a fizikai dolgokat illeti. És ha én lennék a te testedben, akkor...

Wilcock: Nem, azt hiszem én úgy értettem, hogy ha egy székben ülnél, miközben egy avatar testben lennél valahol máshol... Ismered ezt a széket?

Emery: Ó, nem. Ez nem bilokális.

Corey: Nem.

Emery: A tudatod átmegy ebből a testből egy teljesen más testbe. Szóval az eredeti tested most teljesen ki van takarítva. Csak egyszerűen ott ül. Szüneteltethetik a működését. Láttam ilyet. Sok esetben ezek az ún. „ugrók" – mi ugróknak neveztük őket – egyszerűen csak eldobták ezt a testet és folytatták a másikban. És ez egyébként problémákhoz vezetett.

Corey: Így van. Van egy fajta portál, ami ilyen módon működik. Xerox szobának nevezték, ahová az emberek bementek és egy tökéletes másolatukat egy másik helyszínre küldték.

Emery: Ó, ez bilokáció.

Corey: És e folyamat részeként az eredeti test megsemmisült. Ezután azt mondták: „Igen, biztonságban megérkeztek erre a helyszínre", és ekkor egy jel visszajött, ami automatikusan elporlasztotta a lényt ezen az oldalon.

Emery: Wow! Ez elég komoly. Tudom, hogy ha az asztrális, spirituális és tudati szinten hátrahagyott testedet megölik, attól még nem... szóval elválasztódsz a régi testedtől, de annak a harmóniái és frekvenciái még mindig benne lesznek ebben a testben. Szóval egy darabka még mindig itt lesz belőled.

Corey: Ez ugyanolyan, mint amikor egy fájlról másolatot készítesz. Elkezd degradáció történni.

Emery: Igen, pontosan. És ugyanez történik a sejtek tenyésztésekor és regenerációjakor. Elkezd romlani... amikor egy petri csészében csinálod, egy másik ember testével összehasonlítva mindig veszítesz egy kicsit a sejtek integritásából.

Wilcock: Emery, néha úgy érzem, hogy a popkulturális utalások, mint például a mozifilmek, majdhogynem berögzült hitrendszerekké válhatnak. Nagyon nehéz lehet megbontani ezeket. És emlékszem, amikor néztem A Mátrix-ot, nem tudtam elfogadni benne dolgokat. Tudom, hogy megpróbáltak veszélyt kreálni, de emlékszel a jelenetre, amikor Keanu azt mondja: „Ha meghalsz a Mátrixban, itt is meghalsz?"

Emery: Igen.

Wilcock: És aztán Morpheus azt mondja: „A test nem élhet az elme nélkül". És ekkor arra gondoltam: „Várjunk egy percet. Ha meghalsz a Mátrixban, az neked csak az elektronikus formád. A te tested még mindig ott ül a székben." Szóval...

Corey: Hogy is mondják? Amit az elme észlel, azt hiszi el a test? Mint amikor az elme azt hiszi, hogy meghal, és a test keresztülmegy ezen a folyamaton.

Emery: Így van. Az elmédnek nagyon erősnek kell lennie, hogy részese legyél ezeknek a projekteknek. És nagyon szigorú speciális diétán kell átesniük, neurotróp fokozókkal és fizikálisan nagyon fittnek kell lenniük, hogy végezhessék ezt a munkát. És nagyon sok változóval jár ezen emberek egyikének lenni, de – ahogy te is mondtad - az elme az, ami ezt valósággá teszi. Szóval ez sokkal inkább egy hitrendszer és egy kapcsolódási rendszer az asztrál és fénytestekkel, amit említettél. Arról szól, hogy egy jó kapcsolódásod van ehhez és képes vagy megmondani, hogy valami valós vagy sem, mert van néhány ember, akik soha nem térnek vissza, mert elkezdenek felejteni és csapdába esnek ebben az állapotban. A program során a dolgok rosszul is elsülhetnek. És lehet, hogy végül elsétálnak és elfelejtik, hogy valójában honnan érkeztek és új életet kezdenek valahol máshol.

Corey: Elgondolkozol rajta, hogy valami ehhez hasonló történik a reinkarnáción keresztül.

Wilcock: Ha, ha. Majdhogynem olyan, mintha egy bizonyos értelemben meghackelnék a reinkarnációs rendszert ezzel.

Emery: Igen, igen.

Wilcock: Rendben. Beszéljünk egy kicsit újra a klónozásról. Az egyik dolog, ami azonnal beugrik, hogy ha munkásokra van szükségük a föld alatt és azt mondod, hogy van egy klónozási program, amikor lejutsz ezekbe a kiterjedt földalatti városokba, végső soron hány olyan munkás van ott, akik klónok?

Emery: Olcsóbb felfogadni valakit a felszínről.

Corey: A klónok jók bizonyos dolgokra, de neked a valódi tapasztalatra van szükséged. Egy klón nem fogott meg és tett le valamit mondjuk 1000-szer az élettartama során. Nem sebezte meg magát és nem történt meg vele az összes ehhez hasonló dolog, amin mi keresztülmegyünk a tanulási folyamatunk során. Továbbá egy alkalommal említettem neked, hogy amikor elvittek bennünket a Marson egy létesítménybe, néhány magunkkal vitt felszerelésért négy fickó jött elénk, akik pontosan ugyanúgy néztek ki. A szemeik majdnem olyanok voltak, mintha automaták lettek volna. Nem volt meg az élet melege a szemeikben. Előjöttek, felkapták a felszerelést és zárt alakzatban elsétáltak. Szóval ezt a fajta klónozást végzik és különböző programokban használják, de a klónok használhatósága korlátozott. Neked tapasztalatokkal rendelkező emberekre van szükséged... különösen a tudósok esetében. Egyszerűen nem akarsz klónozni egy tudóst. Olyan tudóst akarsz, aki megélte az iskoláztatást, a vizsgákat, a hibákat, a sikereket, amik azzá tették őt, ami.

Wilcock: Hogyan egyezik meg ez azzal, amit te láttál?

Emery: Igen, abszolút. A klónok egy progresszív oktatási programon mennek keresztül... TANÍTANOD kell őket. Csak ennyire tudod beprogramozni őket, de át kell esniük a szokásos kacskaringókon. Szocializálnod kell őket.

Corey: A fejükbe tudod programozni hogyan kössék meg a cipőfűzőjüket, de amíg az izommemóriát nem szerzik meg azzal, hogy a mozdulatot újra meg újra végrehajtják, addig ez szét van kapcsolva bennük.

Emery: Így van. Szóval ha tényleg ki akarsz küldeni egy klónt... mondjuk felküldeni a felszínre. Komoly tréningen kell átesnie mielőtt ez megtörténik. De igen, egyetértek azzal, amit Corey mondott. Bár amit említettél, nekem sokkal inkább programozott életformáknak tűnik – a szemük miatt.

Corey: Igen, úgy értem számos programozott életforma tulajdonképpen klón. Ez mindössze annak a szintje, hogy mire lettek programozva.

Emery: Amikor „programozott életformákat" említek, akkor definíció szerint én olyasmiről beszélek, amit tenyésztettek - valamiképpen organikus és kibernetikus egyszerre.

Corey: Rendben. Értem.

Emery: Tudom, hogy te más definíció alapján határozod meg őket. Határozottan hiszem. De ez az, amit én értek PLF, programozott életformák alatt. És aztán vannak klónok, amiket programozni lehet, pontosan ahogy elmondtad. És képesek különféle dolgokra, de ezek teljes mértékben organikusak. Kivéve, hogy ha áramkörök vagy nanorészecskék vannak bennük - amik akármilyen célt szolgálnak - amik készülhetnek fémből vagy ilyesmiből.

Corey: Igen. Láttam, hogy néhány őrült dolgot tettek beléjük. Ezek úgy néztek ki, mint az optikai szálak két különböző darabban, amiket műtétileg betettek a fejükbe.

Emery: Igen, érdekes. Én is láttam hasonló eszközöket ehhez hasonló módon – úgymond - beágyazva a testbe, csövekkel és vezetékekkel és hasonlókkal, de nem az olcsó csövekre és vezetékekre gondolok – nagyon biolumineszcens-jellegű dolgokra, amiknek határozottan van valamilyen specifikus funkciójuk.

Corey: Nemrégiben kijött egy cikk, amiben olyan katonai személyekről és tudósokról beszélnek, akik Fitbit-et viselnek, ami felügyeli az egészségedet. Nos, ezekbe GPS van beépítve. És úgy tűnik, hogy amíg ezek az emberek a Különleges Hozzáférésű Programokban dolgoztak, senki sem kapcsolta ki a GPS nyomkövetésüket. Nemrégiben nyilvánosságra hozták azt a térképet, ami a felvillanó jeleiket mutatta és ezek titkos bázisokat fedtek fel.


Az egyik terület odalent a Ross-selfjég alatt van az Antarktiszon, pontosan azon a területen, ahová korábban elvittek engem és ahol egy földalatti bázist láttam a jég alatt. Hallottál e ilyen helyekről, mint például ez az antarktiszi, és hogy bázisok találhatók rajtuk?


Emery: Ó, az Antarktiszon ott határozottan van egy bázis és van néhány lezuhant űrhajó is. És felfedeztek ott egy ősi civilizációt. Felépítenek köré egy történetet és hamarosan nyilvánosságra fogják hozni a számunkra, az elkövetkező néhány évben. De először is, ehhez fel kell készülniük. És persze bele kell foglalniuk a bázist, továbbá bele kell foglalniuk az űrhajókat is. Bele kell foglalniuk az ősi romokat és összerakni egy jó kis történetet, amit mindannyian el fogunk hinni.

Corey: Hát, ez már elkezdődött.

Emery: Igen!

Corey: Ha emlékszel rá, pár hónapja, nem sokkal ezelőtt, az egyik egyetem azt állította: „geotermális zsebek vannak a jég alatt, amelyekben élet van." Flóra és fauna. Mindenféle genetikai diverzitás zajlik. Ici-pici információdarabkákat kapunk itt-ott.


Szóval azt gondolom, hogy egészen biztosan rajta kell tartanunk a szemünket azon, ami az Antarktiszon történik.

Emery: Ez a legforróbb téma és legnagyobb dolog, amiről mindenki beszél jelenleg. És meg tudom erősíteni, amit mondtál, mert a radartechnológiát használva – és ebben én is részt vettem – hatalmas hézagokat láthatsz, hatalmas gömbölyű lyukakat a Földben és a Föld kérgében és még a Föld köpenyében is odalent, amelyek saját légkörrel és légnyomással, élettel és mindenféle dologgal rendelkeznek. És hogy visszatérjek az Antarktiszhoz, a nagyszerű dolog az Antarktiszban – és ezt már elmondtam korábban Davidnek – hogy „nos, mikor fog ez megtörténni... ki lesz az, aki előáll majd az Antarktisszal?" És én azt mondtam: „Gaia". A Föld jelenleg ott lassan olvadni kezd. És nem emberek fognak előállni ezzel, mert még egy vagy két év és az az űrhajó teljes egészében ki fog látszódni onnan...

Corey: Mi pedig elősegítjük ezt a helyzetet, mert ásatásokat végzünk, gőzzel történő ásatásokat. Elmondták nekem, hogy ez nagynyomású gőzzel történik, ledobunk táskákat és mikrohullámmal lőjük a jeget, hogy hatalmas területeket tisztítsunk meg és ez óriási jégolvadást eredményez, ami lemegy a selfjég alá és tovább olvassza és azt okozza, hogy sokkal gyorsabb ütemben töredezzen szét, mint korábban. Nagyon sok geotermikus aktivitás történik, mert a bázisnak, amit láttam, volt egy hatalmas tornya, ami egy geotermikus reaktor volt.


8 megjegyzés:

  1. Köszönöm a magyarra-fordítást :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönet a sok munkàèrt amit mindannyiunkèrt tesztek ! Hogy mi is rèszesūlhessūnk eme fontos informàciòkban! MI,akik akarunk tudni! Szèp napot! :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a sok hippit :D Ezek tényleg elhiszik amit ezek a háttérhatalmi emberkék összehordanak ?Megérdemlik egymást :D Az egész kompánia,mehetne a lámpavasakra .Cobra ,Wilkock,Corey ,Fullford,Smith. A sok agymosott majd pár év múlva észreveszi,hogy palira vették őket,addig is szorgalmasan olvasgatják a hülyeségeiket és mantrázzák a New Ages dumákat és fizetnek nekik a konferenciákon.Persze hogy nem bánták meg,hisz a hiszékenyekből élnek .Ébresztő :D

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, a fordítást! Azon gondolkodom, hogy az ilyen titkos projektek kivitelezéséhez szándékosan generálni kell a cirkuszt, s a folyamatos hülyítést napi szinten, hogy a hétköznapi emberek elképzelhetetlennek, vagy mesének gondolják a "Maunika" show szintjén.
    Ha egy képzeletbeli időutazáson az itt olvasók közül visszautaznának pár száz évet, és elmondanák és megmutatnának néhány dolgot az akkor élő embereknek, valszeg sokan máglyán végeznék. Üdvözlettel: M.Laci.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te valamit nagyon félreértettél,bár nem lepődök meg.Szerintem te azt hiszed hogy járatlan vagyok a témában,de szerintem te még csak most tipegsz arra felé ahonnan én már szaladok vissza.Az hogy léteznek titkos katonai projektek,földönkívüliek azt nem vitattam,mivelhogy az utóbbiakhoz nekem is szerencsém van ,volt az elmúlt tizenöt évben.A másik fele ami a háttérhatalmat érinti és amiről te azt hiszed hogy most eléd tárják annak jó része az egyszerű félrevezetés,jobb ha tőlem tudod.Az hogy most a hitehagyott népeket egy kozmikus vallás felé terelik,szintén a terv része,de gondolom nem igen ástad bele magad a házi feladatba.Ez ugyanaz a kéz egy másik ujja,amit látsz.Nincsenek megmentők,sem pozitív változás a világban,a háborúkat és a békét is ők maguk generálják ugyanazon célért ami nem más mint a jó öreg Új világrend,és amit a szemed előtt építenek fel.Szerintem mélyedj el egy kissé a témában,mert igencsak felszínesnek tűnsz. :D

      Törlés
    2. Mesélnél arról bővebben hogy a földönkívüliekhez milyen kapcsolatod volt?

      Törlés
    3. Tisztelt uram! Valamit leírok, és nem csak hogy félreértelmezi, hanem még ráadásul magára is veszi. Engem beskatulyázva, megcímkézve, és lenézve, mintha ismerne. Ez az ön világa. Nem biztos, hogy úgy gondolom, ahogy ön mindezt leírja. Magamat már csak ismerem, ha megengedi! Tudja, sok önhöz hasonlóval találkoztam már. Unalmasak már. Az a bizonyos "D" mosoly hozzászólása végén a zavarodottságot, és tehetetlen dühöt vált ki önből számomra. Sajnálom, hogy így érez. Üdvözlettel: M. Laci.

      Törlés
  5. Sziasztok!

    Olyan kérdésem van ahoz a személyhez aki a Névtelen 2018.július 1. 7:49-es bejegyzést írta hogy esetleg van lehetőség más módon kommunikálni veled?

    Tisztelettel: Márió

    VálaszTörlés