2018. június 1., péntek

Kozmikus Közzététel – XI/3.

FÖLDÖNKÍVÜLIEK ÉS VAKCINÁK – Emery Smith és Corey Goode újabb közös vendégszereplése alkalmával ezúttal a titkos programok azon projektjeiről hallhatunk, amelyekben interdimenzionális földönkívüli egyedeken dolgozó földi orvosok földönkívüli DNS-t tartalmazó oltásokat kaptak. Szó lesz e vakcinák emberi szervezetre gyakorolt hatásairól és a földönkívüli genetikák orvosbiológiai alkalmazásairól.


Wilcock: Köszöntelek ismét a Kozmikus Közzététel-ben. A műsorvezető, David Wilcock vagyok és itt van velem Emery Smith és Corey Goode. Emery, köszöntelek újra itt.

Emery: Köszönöm, Dave.


Wilcock: És Corey, köszöntelek újra a műsorban.

Corey: Köszönöm. 


Wilcock: Arra gondoltam, hogy kezdésként xenobiológiáról és ennek néhány nagyon érdekes gyógyszerészeti aspektusáról fogunk beszélgetni. Létezik egy nagyon furcsa történet. 2000 óta kapcsolatban állok egy bennfentessel, aki más egyéb nevek mellett Walter Storch-ként nevezi magát. Van egy weboldala is:
Van egy könyve is, amely egy Robert Crowley nevű CIA bennfentessel lefolytatott beszélgetéseit tartalmazza. A könyv címe: „Beszélgetések Crow-val", merthogy őt a CIA-nál „The Crow" (A varjú) névvel illették.


Az anyag legnagyobbrészt eléggé hagyományosnak hangzó bennfentes politikáról szól, de aztán előbukkan egy nagyon furcsa történet arról, hogy kihívták a CIA-t miután egy nőt elütött egy autó. Bevitték a kórházba, és ott rátették egy hordágyra, aztán visszajöttek és felemelték a testét borító takarót és kiderült, hogy a test valamiféle géllé változott, mintha megolvadt volna. A CIA volt az első, akit felhívtak, ők pedig lefolytattak egy vizsgálatot. A könyvben az áll, hogy ezt követően a Légierőtől jöttek ki emberek, ők pedig azt mondták, hogy a CIA-nak erre nincs hatásköre, így kirúgták őket, elvitték az anyagot és elmentek. És ez nagyon fura, hogy ugyan hivatalosan még a földönkívüliekben sem hisznek, de mégis azt mondják: „Ez nem egy normál ember volt."

Emery: Bámulatos!
Wilcock: Igen!

Emery: És te tudod, hogy én tudom a választ erre. Ez egy bámulatos történet, Dave. Köszönöm, hogy megosztottad velünk. Még nekem sem mesélted el ezt soha, szóval nagyon fel vagyok spanolva, hogy hogyan magyarázzam meg ezt a zselét. A következő történt. Amíg a földalatti laboratóriumokban ezeken a projekteken dolgoztak - boncolásokat végeztek és idegen szöveteken és földönkívüli szöveteken és miegymáson dolgoztak - néhány szövet esetében rájöttek – jóval korábban, 20-30 évvel korábban, hogy én odakerültem volna – hogy problémájuk adódott ezekkel. Az egyik orvos egy karon dolgozott. Miután végzett a munkájával, betette egy tárolóedénybe és 4-5 napra berakta a raktárba. És amikor visszament és kivette, az egész csak egy ragacs volt. Egy gél – zselé – ami egyszerűen csak szétesett. Szóval folyamatos jelleggel ez kezdett el történni olyan földönkívüliek esetében, akik interdimenzionálisak voltak - akik képesek voltak alakváltásra, akik SOKKAL FEJLETTEBBEK az átlagos földönkívülieknél. Tehát a fejlettebbek esetében gondolj mondjuk 100 millió évnél öregebbekre és minden, ami ennél fiatalabb, az átlagos földönkívülinek számít. És ezzel nem lenézni akarom őket, persze. Mert ők ettől még bámulatosak. De amire ki akarok lyukadni, hogy egy frekvencia probléma történik, amikor is a földönkívüliek, akik ebben a fejlett állapotban vannak, egyfajta védelmi mechanizmussal rendelkeznek, mint például amikor a fehérvérsejtek harcolnak a vírusokkal. Ez a védelmi mechanizmus megakadályozza az ember számára, hogy megszerezze ezeknek a lényeknek a genetikai DNS-ét, mert mi valószínűleg rosszra használnánk... valami nem jó dologra. Szóval ez egy program, ami bele van kódolva a DNS-ükbe és genetikai frekvenciájukba. Ha én lennék ott és én dolgoznék ezeken a lényeken, még akkor is, ha teljesen be lennék öltözve egy űrruhába, alapjában véve géllé változna, mert a frekvenciám nem passzol az ő frekvenciájával. Annak ellenére, hogy a lény halott, még mindig van egy frekvenciája, amit Corey is tanúsítani tud. Ezek a lények képesek fenntartani ezt 30 naptól kezdve akár egy éven keresztül is.

Corey: Így van. Alapvetően amíg élnek, a DNS-ük kibocsát egy frekvenciát és ez talán még a molekuláikat is összetartja.

Emery: Így van. Az az energiaszignatúra ugyancsak ottmarad azon a területen, ahogy azt bizonyára tudod, a morfogenetikus mezőn keresztül. Ha olvasod ezeket a tanulmányokat, vizsgálod ezeket az energiákat, olyasmivel találkozhatsz, hogy az emberek fekszenek az ágyukban és meghalnak és az energia markereik még mindig ott vannak. Szóval ez történik akkor, amikor azokról a testekről hallasz, amiket megtalálnak és zselévé változnak és miegymás. Szóval azt csinálták, hogy elkezdték beoltani azokat a fizikusokat és technikusokat, akik ezeken a testeken dolgoztak - hiszed vagy sem - földönkívüli DNS-sel. És ez egy nagyon kis dózis, olyan mint egy tbc elleni oltás, közvetlenül a bőröd alá kapod, mert a szervezetednek csak kis mennyiségre van szüksége ahhoz, hogy benne legyen az a frekvencia a TESTEDBEN, hogy odamehess és megérinthesd ezt a lényt. 8-24 órán át tarthat ki.

Wilcock: Ha nem vagy beoltva és hozzáérsz ehhez a testhez, akkor mi történik?

Emery: Tönkreteszed. 8 órán belül zselé-szerű szubsztanciává és géllé változhat és egyszerűen csak összeomlik. Egyszerűen csak folyékonnyá válik.

Corey: Ez egy bizonyos típusú interdimenzionális földönkívüli, amely valamiféle médiumot használ itt arra, hogy benne létezzen?

Emery: Igen, abszolút.

Corey: Mert sok esetben az energiamezejük tartja egyben azokat az anyagokat, amik a testüket alkotják, és amelyet alapanyagként használnak és amit manipulálni tudnak a tudatosságukkal.

Emery: Igen, ez egy nagyon jó meglátás, mert e földönkívülieknél sok esetben talán csak egy személyt látsz itt, de tulajdonképpen ők bilokálnak és lehet belőlük akár három is, de ez csak egy személy, ha úgy tetszik. Szóval képzelj el egy személyt egy hajóban a Szaturnusz körül mondjuk 33 mérföldre – most csak mondtam egy számot – és ez az interdimenzionális lény projektál és bilokál néhány lényt ide, vagy mondjuk csak egy lényt. És az még mindig ő lesz és képes manfesztálódni a 3D-ben, szilárd alakot ölteni és megtartani ezt az energiát, amiről beszélünk. Szóval ez az oltás lehetővé teszi az embereknek, hogy ezeken a lényeken dolgozzanak és kivegyenek belőlük bármit, ami szükséges, vagy csak előkészítsék a mintákat, vagy akármit anélkül, hogy megsértenék a testet.

Corey: Bocsánat, mit is volt az a kifejezés: „biotagolás"?

Emery: IGEN, Corey! Pontosan. Biotagolás. Ezzel a genetikai anyaggal biotagolást végeztek rajtunk, így aztán meg tudtuk csinálni. Ami érdekes volt, hogy emlékszem rá, néhány tudós hisztérikusan ellenkezett amikor be akarták oltani, és ez nagy dolognak számított. Viszont amíg én ott voltam, leálltak az injekciózással és átváltottak a viszkóz gélre. Rátettek a kézfejedre egy tízcentes nagyságú pöttyöt mielőtt beöltöztél és az elég genetikai anyagot tartalmazott, és felszívódott a bőrödön keresztül a testedbe. Szóval az injekciók eltűntek. Most ezt a genetikai anyagot ezzel a géllel viszik be és aztán van egy jó 24 órás időablakod arra, hogy dolgozz ezen a lényen anélkül, hogy elpusztítanád a szöveteit és ezen időtartam alatt ugyanebből a frekvenciából állsz.

Corey: Így van, továbbá képesek utánozni ezt a frekvenciát - bio-neuro frekvenciát - technológia segítségével és most már képes vagy a teremben létrehozni egy mezőt és amíg a testet ebben a mezőben tartják, nem fog összeomlani.

Emery: Így van. Pontosan. Amikor összegyűjtötték ezeket a földönkívülieket a lezuhant űrhajókból az 1940-es, 50-es és 60-as években, nagy problémát jelentett számukra, hogy egyszerűen csak összeszedték őket és berakták ezekbe az 55 gallonos tartályokba, alkohollal és formaldehiddel teli speciális konténerekbe. És azt gondolták, hogy ez majd lényegében megőrzi őket, de aztán ezek egyszerűen géllé, folyékonnyá váltak, mert a vegyi anyagok reakcióba léptek ezekkel a testekkel. És sok programozott életforma, amik nem teljes mértékben organikusak, ugyancsak felolvadtak ezekben az anyagokban. Szóval amikor kinyitották ezeket a dobozokat, csak ezt a ragacsot találták bennük, és semmi mást. Úgyhogy elkezdtek vizet és más anyagokat használni, sóoldatot, hogy elszállíthassák a testeket...

Corey: Igen, desztillált vizet.

Emery: Azonnal lefagyasztották őket – és igen, desztillált vizet, tisztított vizet a vezetőképességhez szükséges új ásványok nélkül – és aztán így el tudták szállítani ezeket a lényeket. És néhány lény, amit kaptam, tulajdonképpen még mindig nem volt felolvadva. Még mindig fagyott állapotban voltak.

Wilcock: Megengeded valakinek, hogy földönkívüli DNS-t fecskendezzen beléd? Ez elég ijesztően hangzik.

Emery: Ha visszagondolok rá, nagyon ijesztő. És emlékszem, sokat viccelődtem a dokikkal, hogy „ó, istenem, egy nap arra fogunk ébredni, hogy meghaltunk ettől a szartól." De meg kell értened, hogy amikor ezt csináltam, nagyon fiatal voltam.

Corey: Olyan korban voltál, amikor azt gondoltad magadról, hogy golyóálló vagy?

Emery: Igen, akkoriban golyóálló voltam és mindent tudtam.:) Nem mondhattál nekem semmit, mert ott voltam, megengedtem valakinek, hogy genetikai anyagot fecskendezzen a testembe, ráadásul több alkalommal is és egyáltalán nem gondoltam bele ebbe, mert azt gondoltam magamban: „te jó ég, ezek az emberek szeretnek engem. Én vagyok az egyik legjobb alkalmazottjuk. És természetesen nem fognak olyasmit tenni velem, ami ártalmas lenne, vagy megölne, igaz?" Szóval akkoriban ilyesféle mentalitással rendelkeztem. Ma már, ó te jó ég, teljesen más lenne a helyzet. És nagyjából így kerültem bele abba, hogy dolgozhattam ezeken a magasabb szintű földönkívülieken, mert nem voltak korlátaim. Akkoriban bármit megtettem, ami adódott, hogy fejlesszem magam abban a projektben. És ha azt mondtam volna: „nem", valószínűleg elengedtek volna, hogy őszinte legyek.

Wilcock: Volt-e tudomásod ennek a földönkívüli DNS-nek bármilyen ártalmas mellékhatásáról?

Emery: Igen. Tájékoztattak bennünket arról, hogy néhány mellékhatás 24 órától egészen 7 napig tarthat. És ezen mellékhatások közé tartozik például, hogy talán megváltozik a szemed színe. Néha egy ilyen fénylő ragyogásod lesz, amikor is... a sötétben kibocsátasz egy kb 7,5 cm-es ragyogó fényt, amiről nem látod honnan árad ki. De soha nem lettem ettől beteg, nem volt tőle fejfájásom vagy gyomorfájásom. Soha nem volt semmi ilyesmi. Csak fura morfogenetikus anomáliák.

Corey: Azon kívül, amit elmondtál, a genetikai anyag tbc-oltáshoz hasonló beinjekciózásán kívül kaptál-e bármilyen más oltást?

Emery: Igen. Sajnos, még amikor csatlakozol a hadsereghez, ott állsz a sorban, hogy beadjanak neked 15 dózis ki tudja mit. És ezekben a titkos projektekben számos különböző oltást be kell neked adjanak. Néhányukról nem tudom, hogy mire szolgáltak. Később aztán rájöttem, hogy ezek antitestek voltak, mert a múltban több különböző típusú, ismeretlen eredetű betegség elszabadult. Képesek voltak izolálni ezeket a vírusokat és baktériumokat, készítettek egy ellenanyagot és vakcinákat használtak és aztán beadták neked ezeket. És ezekre sem volt semmiféle olyan reakcióm, amiről tudnék. De azt hiszem, hogy később mégis volt valami... azt hiszem az idegrendszeremmel történt valami... ahogy idősebb lettem.

Corey: Igen. Sok ilyen injekció, amit beadnak neked HATÁSSAL van az idegrendszeredre. Intuitív empataként beadtak nekem egy oltást, ami arra szolgált, hogy megnövelje a képességeimet és ez VALÓBAN megnöveli. Bámulatos volt. Azt mondták nekem, hogy ezt földönkívüliektől kaptuk. Nem tudom, hogy vajon genetikai kísérletekből származott-e - amikor is felboncoltak egy földönkívülit és rábukkantak olyan vegyi anyagokra, amik megnövelik a képességeinket - vagy pedig átadták nekünk. Nem tudom. De nem emberi genetikai anyag volt benne, vagy fokozók és igen, sok mellékhatásuk volt.

Emery: Így van. Ezt is tanúsítani tudom, mert sok vért és más dolgokat vettük le ezektől a földönkívüliektől, megpróbáltuk kitalálni, hogyan gyógyulnak, stb... és hogy ez hogyan növeli a tudatosságot. A vérükben proteinek és különböző típusú antitestek voltak – valóságos özöne különböző bámulatos sejtaktivitásnak és proteineknek, amiket aztán a projektekben rekombináltak – szintetikusan – és eladtak nagy gyógyszeripari vállalatoknak.

Corey: Elég érdekes, hogy olyan genetikai anyagot is boncolhattál, amely az űrprogramon keresztül érkezett hozzátok, mert itt a Kozmikus Közzétételben beszéltünk már a rabszolgakereskedelemről. Továbbá sok technológiát kapunk nem-földi lényektől azáltal, hogy emberekből származó genetikai anyagot adunk át nekik, továbbá növényeket és más dolgokat a Földről. Genetikai anyagot kapunk mi is mindenfelől a kozmoszból. És azt hallottam, hogy néhány fő gyógyszeripari áttörés ezen biológiai mintákon keresztül történt.

Emery: Igen. Abszolút. Ezeknek a megjelenéséhez hozzájárultak azok a bámulatos felszerelések, amikkel eddig még csak nem is rendelkeztünk a civil világban... Beszéltél korábban a xerox-szobákról, és hogy ott lényegében embereket xeroxoznak („fénymásolnak"). Tulajdonképpen jelenleg sejteket xeroxoznak ugyanolyan módon, mint amiről beszéltél. És ezt azzal a genetikai anyaggal csinálják, amihez ezekből a földönkívüli boncolásokból, szövetmintákból jutottak hozzá. Szóval egyetértek ezzel és azt hiszem, a nagy gyógyszeripari vállalatok nagymértékben profitáltak ezekből a projektekből, mert a (hadiipari) vállalatok szabadalmaztatják ezeket a proteineket és genetikai anyagokat és aztán eladják a nagy gyógyszeripari vállalatoknak.

Corey: És nem csak ez, hanem a gyógyszeripari vállalatok oltásai, amit beadnak az embereknek, a influenza elleni vakcinák, az injekciókban lévő vírusok – akár élnek, akár nem – szállítórendszerként szolgálnak ahhoz, hogy genetikai változásokat idézzenek elő a DNS-ünkben.

Emery: Így van.

Corey: Szóval a saját embereinken genetikai teszteket végzünk nem-emberi DNS-sel, földi nem-emberi DNS-sel és nem erről a világról származó DNS-sel.

Emery: Igen. Olvastam néhány tájékoztatást erről, amelyben ezt állították, különösen a hormonokra vonatkozóan... Szóval tényleg leállítják a férfiak tesztoszteronját és megnövelik bennük az ösztrogént. És nőknél pedig több ösztrogént adnak nekik és leállítják a tesztoszteront ezekkel a kiegészítőkkel és pirulákkal. És ez nem jó, mert ez felborítja a testet, mert a test nincs homeosztázisban, amiben lennie kellene. Mert ha abban lenne, akkor minden aktív lenne és minden megnyílna és a testünk meg tudná gyógyítani önmagát.

Corey: Tudom, hogy végigkövetted a történeteket a vakcinákról és hogy hogyan találtak több és több bizonyítékot arról, hogy ezek hozzájárulnak vagy éppen okozzák az autizmust. Láttál-e bármit vagy láttál-e bármilyen tanulmányt arról, hogy ez autizmust okoz és hallottál-e bármit csillagmagokról és annak a lehetőségéről, hogy az autista gyerekek közül néhányan csillagmagok, akik támadás alatt állnak?

Emery: Nem voltam részese azoknak a projekteknek, ezt elöljáróban elmondhatom, de kollégákon keresztül, akik részt vettek ebben, hallottam, hogy ezek kapcsolódnak ehhez és hogy valami zajlik az oltások és a gyerekek körül. És ők KÜLÖNLEGESEK. Mindenki különleges, de ők IS különlegesek. Valami zajlik a genetikai összetevőikben, amit vagy felgyorsítanak a jó érdekében, vagy éppen elnyomnak. És tudom, hogy te nálam egy kicsit többet tudsz erről, de ez minden amit én igazából tudok az autizmussal kapcsolatban.

Wilcock: Sokan az autizmust kutatók közül ugyancsak elvégeztek független genetikai vizsgálatokat és arra a következtetésre jutottak, hogy az autista emberek testében erősen abnormális és mérgező mennyiségű alumínium található.

Corey: Higany.

Wilcock: Mi gondolsz erről? Az emberek a keláthatás segítségével megszabadulhatnak az alumíniumtól és talán csökkenthetik a tüneteket?

Emery: Ó, igen. Ezt a dolgot többféle módon ki lehet szedni a testből a kelát segítségével. Vannak speciális vizek – a víz negyedik állapota, plazma állapotú víz – amelyet nemrégiben mutattak be a nyilvánosságnak. A kollégám egyik munkatársa hegesztett és higanymérgezést kapott és ezen kívül még más fémek is bekerültek a testébe. Volt családja és pár gyermeke és nagyon fiatal volt, kb 35 éves. Olyannyira mérgezett volt, hogy egyenesen a Hospice házba vitték és azt mondták neki, hogy négy napja van hátra.

Corey: Mert ez átmegy a vér-agy gáton, igaz?

Emery: Igen, ez a probléma. Ha egyszer bejut az agyba, nem tudsz tőle megszabadulni, mert az agyadban lévő zsír beszívja anélkül, hogy... Szóval el tudod képzelni. De tévedtünk. A víz negyedik állapotának van valamiféle megkötő képessége, és lényegében hozzákötődik a testben található fémekhez. Szóval megivott ebből a vízből egy nap alatt azt hiszem 9-12 literrel és aztán két vagy három nappal később TELJESEN megszabadult a higanytól és az ólomtól. És megmondom neked itt most rögtön, senki olyan sincs itt a szobában, akiben ne lenne higany egy bizonyos mértékig. De benne nem maradt SEMENNYI. Szóval valahogyan ez a fejlett víz stimulálta a testét és hozzákötődött ezekhez a fémekhez és valamilyen formában kivitte a testéből. Tudományosan nem tudom hogyan, de ez dokumentálva lett.

Wilcock: De ha valaki mondjuk elmegy egy naturopátiás orvoshoz, kiírathat magának egy nehézfémes méregtelenítést?

Emery: Igen, léteznek kelátterápiák. Ezek a legnépszerűbbek arra, hogy kiszedd a testedben lévő fémeket. És erősen ajánlom ezt bárki számára, aki fémmérgezést kapott, hogy találjon rá erre a negyedik állapotú vízre, üveges formában kapható. Üveges formában meg tudod venni.

Wilcock: És pontosan mi a víz negyedik állapota?

Emery: Ez egy tisztított víz, amikor is plazmagázt futtatnak át rajta és ez megváltoztatja a víz struktúráját, a molekuláris struktúráját. És volt néhány csodálatos dolog. Ez a víz 10-szeresen jobban hidratál a sima vízhez képest, szóval csak ennyit kell meginnod belőle (Szerk - Emery kb 5 centiméternyit mutat az ujjaival) egy sima vizes palackból, hogy ugyanazt a hidratálást megkapd. A hadsereg használja ezt és néhány tesztet is elvégeznek most, mert ez lecsökkenti a katonák által cipelt csomagok súlyát. Ezek néha elérhetik a 36 kg-ot is... ebből 7 kg víz.

Corey: Egy gallon víz pár fontot nyom.

Emery: Szóval azáltal, hogy ezt megszüntetik és hozzájutnak ugyanahhoz a hidratáláshoz, képzeld el, milyen messzire futhatsz és nem kell cipelned ezt a súlyt, vagy képzeld el, hogy nem kell annyi vizet felvinned a mély űrben zajló felfedezőutakra gázégetéses rakétákkal. Szóval a 3D-ben errefelé halad ez a történet.

Corey: El fogunk jutni arra a pontra, amikor mi fogjuk menedzselni a saját genetikánkat és spirituális fejlődésünket. Nem Petri-csészeként fogunk szolgálni különböző földönkívüli csoportok tucatjai számára illetve fekete műveleti csoportok számára. Ez olyasvalami, ami le lesz leplezve és idővel nyilvánossá válik és olyasvalami, amit mindannyiunknak el kell kezdenünk saját magunk menedzselni. Nem a hátunk mögött fogják csinálni.

Emery: És ez bámulatos, mert ha egyszer tiéd a kontroll a saját tested felett, bámulatos dolgok történhetnek. Az egyik oka annak, hogy a földönkívüliek olyan izgalmasnak találják az embereket az, hogy univerzum-szerte mi vagyunk az egyik legalkalmazkodóképesebb teremtmények. Ez azt jelenti, hogy megmérgezhetsz minket, UV fényt bocsáthatsz ránk, elektromágneses hullámokat dobhatsz ránk és tudod mit? Száz meg száz év alatt mi alkalmazkodunk ehhez. Olyanok vagyunk, mint a csótányok. Nem lehet megölni bennünket.

Corey: Minden evolúció stresszen keresztül történik.

Emery: Igen.

Corey: Az egyik dolog, amit elmondtak nekem, hogy a kémiai összetételünket, a testfelépítésünket rendkívül könnyen lehet irányítani és manipulálni, sokkal inkább, mint más különböző földönkívüli csoportokét, akik az évek során technológia segítségével menedzselték magukat sok-sok éven keresztül.

Emery: Pontosan, Corey. Idővel túlmérnökösködték saját magukat. És ezért van az, hogy sok földönkívüli visszajön most, és ezért van az, amit tőled hallottam, a cserekereskedelem és hasonlók... megpróbálják megjavítani magukat. És sokuk egyszerűen csak mi magunk vagyunk pár millió évnyire a jövőből.

Corey: Így van. Találkoztam néhány ilyennel.

Emery: Szóval mi zajlik most? Egy bankban tartjuk a genetikai anyagunkat?

Corey: Az alapján, amit elmondtak nekem, a jövőben keresztül fogunk menni egy olyan fázison, amikor fel fogunk lázadni. Tudomást szerzünk ezekről a genetikai programokról és fel fogunk lázadni ellenük és az emberek elkezdik majd meghackelni a saját DNS-üket. A dolgok eljutnak majd egy olyan őrült pontra, ahol nem igazán lesznek majd különböző emberi csoportok. Nem lesznek igazán fehér emberek és különböző típusú emberek. Egy ideig mindenféle keverékek lesznek. És aztán elkezdünk játszadozni a saját genetikánkkal olyan módon, amikor is elkezdjük testre szabni ezt, mígnem túljutunk ezen a ponton és elkezdjük komolyan venni, hogy egy kozmikus populáció vagyunk, amely megfelelően menedzseli a saját DNS-ét.

Emery: Így van. Mi vagyunk az univerzum szuperhősei – ők így tekintenek ránk – mi viszont úgy tekintünk rájuk, hogy ők a szuperhősök. Szóval egy nagyon klassz dolog, amikor földönkívüliekkel kommunikálsz és ezt hallod tőlük, mert mi azt hisszük, hogy mi csak ilyen kis ványadtak vagyunk, nem nagy eresztések a nagy univerzumhoz képest és azokhoz a bámulatos teremtményekhez képest. De mi mindannyian szinergikusan együtt dolgozunk, egy bizonyos módon ők mi vagyunk, mi pedig ők – nem az összes földönkívüli, de néhányuk igen.

Wilcock: Érdekesnek találom Emery, hogy abba a nagyon erős hitrendszerbe ütközünk, aminek során az embereket arra tanították, hogy abban higgyenek, hogy a Föld NEM biztosítja az itt lakó emberek egészségét, és hogy szintetizálni kell vagy mesterségesen legyártani valamit, amit a természet nem biztosított már eleve. Például amikor a kínai gyógynövényekről beszélünk, ezek magasabb rendűek azokhoz a dolgokhoz képest, amit gyártani tudunk. Szerinted végső soron egy jóindulatú kozmoszban élünk, ami BIZTOSÍT számunkra minden szükségletet?

Emery: Abszolút. És ezért vagyunk itt ma. Úgy értem, a Föld biztosítja számunkra mindezt, akárcsak az univerzum, eláraszt bennünket kódolt energiával és anyagokkal, amikkel lehetővé teszi, hogy a Földdel együtt éljünk. Ezek mind együttműködnek. Egy nagy hatalmas család, így gondolj erre. Gondolj úgy a bolygókra, mintha emberek lennének. EGYKÉNT gondolj az univerzumra. Minden, amire szükséged van, itt van - ez a test. És ha megkapod ezt egy megfelelően működő homeosztázis formájában, ki fogja javítani önmagát és mindenféle dologra képes lesz, csak hogy segítsen egy erősebb testté mutálódni. Az egyik program, amin dolgoztam a hosszútávú regeneratív űrutazás volt: ezeken a hajókon nem volt a Földből egy darabka sem. És az űrhajósok, akik utaztak, degenerálódtak, különösen kilenc hónap eltelte után.

Corey: Igen. Elkezdték „becsövezni” a hajókra a Föld frekvenciáit.

Emery: Így van. Elkezdtek kristályfrekvenciákat, kövek frekvenciáit, fák frekvenciáit és az összes ilyen dolgot rögzíteni és tulajdonképpen növényeket és kristályokat és köveket vittek fel az űrbe az űrhajósokkal. És találd ki mi történt? Kétszer olyan hosszú ideig maradtak fenn gond nélkül... mert velük volt a Föld egy darabkája. Nem úgy mint Superman esetében, amikor meglátta a kriptonitot - a bolygójának egy darabját -, megölte őt. Ez pont az ellenkezője volt. Lehetővé tette a túlélést.

Corey: Azt hiszem a homeosztázist írtad le. Az élet homeosztázisban fejlődik. Szóval bármelyik bolygón, ahol élet fejlődik, homeosztázisban fog fejlődni egy olyan pontig, ahol is minden ott lesz, hogy megtartsa a homeosztázist, beleértve a gyógyszereket is.

Emery: Így van. És eddig Gaia nem rúgott ki bennünket a bolygóról – még - mert lakbért fizetünk, de túl keményen partizunk és pusztítjuk a bolygót. Szóval radikális változásokat kell tennünk és meg kell tisztítanunk a bolygót. Ez a legfontosabb dolog a számomra, mert a bolygó nélkül mi sem vagyunk. A következő legfontosabb dolog számomra a bolygó összes állata és emlőse. A harmadik legfontosabb dolog pedig mi, emberek vagyunk. Mert arra van szükségünk, hogy mindez homeosztázisban dolgozzon, beleértve a növényi életet is, vagy pedig nem fogunk létezni. Szóval fontos, hogy gondját viseljük a bolygónak és megtisztítsuk az összes szörnyű dologtól, amit tettünk vele, és amiről ma még csak nem is beszéltünk, a mély földalatti tesztelésekről. És ez mind mérgezi a bolygót. Földanya és Gaia nem bírja már ki ezt túl sokáig. Átesett már ezen korábban is és ki fog hajítani bennünket, szóval előre ki kell fizetnünk a lakbért és el kell kezdenünk kitakarítani a lakást vagy némi dühöt fog ránk zúdítani.

Wilcock: Nagyon érdekesnek találom a következőt. 1991-ben hagytam abba a kereskedelmi tv-k nézését. Megundorodtam tőle. De még mielőtt abbahagytam volna, megfigyeltem, hogy a mérgező élelmiszereket, mint a gyorskajákat, vagy a feldolgozott élelmiszereket promótáló reklámokat azon nyomban egy gyógyszereket hirdető reklám követi, amely az előbbi élelmiszer elfogyasztásából származó hatásokat kezeli. És aztán az egyetlen más típusú reklámok a fosszilis üzemanyagot égető járművek reklámjai voltak. Ez az a három nagy dolog: gyorskaják, gyógyszerek és autók. Szerinted hogyan tudnánk „lehipnotizálni" az embereket abból a hitből, hogy a gyógyszeres utat KELL választaniuk, ha bajba kerülnek?

Emery: Már meg is tetted. És ez az, amit itt teszünk. Ráébresztjük erre az embereket. Ez igazán rajtunk és a hozzánk hasonló embereken múlik. És aztán választhatsz. Mindig vannak választási lehetőségek. És hamarosan sokkal több lehetőség lesz, amikor is választhatsz, hogy mit akarsz és elmondhatod az orvosnak, hogy mit akarsz.

Wilcock: Annyira érdekes volt – és itt most Corey-ra gondolok – hogy amikor elkezdtük a műsort, ő nem étkezett egészségesen. És aztán néhány földönkívüli találkozást követően... De miért nem mesélsz egy kicsit nekünk arról, hogy ez hogyan változtatott meg téged?

Corey: Rendben. Igen. Kb 36 kg-al voltam nehezebb, mint most. Egy ideig megpróbáltak rábeszélni egy magasabb frekvenciájú étrendre. És én corn dog-ot ettem és figyelmen kívül hagytam őket egészen addig a pontig, amikor végül is ételmérgezést kaptam és valamiképpen kényszerítve lettem arra, hogy ez az utat kövessem.

Emery: Emlékszem erre, igen.

Corey: De mióta erre az útra léptem, a bennem lezajló változások bámulatosak – a kognitív változások, az egészségemben bekövetkező változások tagadhatatlanok.

Wilcock: És képes voltál abbahagyni azoknak a gyógyszereknek a szedését, amit állítólag soha nem lettél volna képes elhagyni.

Corey: Igen, így van. Erős dózisú Xanax-ot szedtem poszttraumás stressz ellen és képes voltam azonnal abbahagyni. Az orvos azt mondta nekem, hogy ne tegyem. Én viszont azonnal leálltam vele. Nem voltak semmilyen tüneteim amiatt, hogy leálltam a gyógyszerekkel. Bámulatos tapasztalat volt.

Emery: Wow! Igen. Ezt összefüggésbe tudom hozni, mert nemrégiben én is megváltoztattam a szokásaimat. És a (telepatikus) üzenetek és a távolbalátás és az intuíció rakétaként lő ki, ha így teszel. Szóval határozottan van valami abban, hogy mit viszel be a testedbe és hogy ennek milyen a frekvenciája.

Wilcock: Emlékszem, Pete Peterson ugyanezzel a témával kapcsolatban elmondta nekem, hogy ha az ember szimplán csak megváltoztatja az étrendjét, az 20 pontos IQ növekedést eredményez.

Emery: Ó, egészen biztosan.

Wilcock: Elhiszed ezt?

Emery: Igen, uram! Abszolút.

Wilcock: Szerinted miért történhet így?

Corey: Toxinok és gyulladás.

Emery: Így van. Gyulladás és toxinok – ez a kulcs.

Wilcock: Hogyan növekszik meg az IQ-d, ha megszabadulsz a gyulladásoktól és a toxinoktól?

Emery: Azért történik ez, mert a gyulladás lelassítja a szívritmusod. A szívednek keményebben kell dolgoznia. Tele vagy koleszterinnel és az összes többi ilyen zsírban oldódó cucc ott lebeg körbe. Ez pedig korlátozza az agyadba jutó hemoglobin és oxigén mennyiségét. Szóval az agyad oxigéntartalmának megnövelésével megnöveled az angiogenezist, azaz a véredényképződést, ami aztán megtelíti az agyad és biztosítja az összes energiát és oxigént és élelmet, amire igazán szüksége van. A dohányzás, a droghasználat, a rossz étrend és ha nem tornázol és miegymás, ezek akadályozzák ezt. Azáltal, hogy ezek közül néhánytól megszabadulsz és kicsit kimész, és mozogsz egy kicsit, megnöveled a benned lévő hatalmat és lehetővé teszed a frekvenciának, hogy megváltozzon és ez az IQ növekedés bekövetkezzen.

Wilcock: Itt a Gaia Tv-n sok műsor van tai chi-ről, jóga-ról és ehhez hasonlókról. Hogyan kapcsolódnak ezek a mozgásformák mindehhez? Mi az oka annak, hogy az emberek ilyesmiket csinálnak? Ez is segítségükre lehet?

Emery: Azt hiszem, hogy ezek nagyon hasznosak, ez az én véleményem. Én csinálom ezeket. Energiát viszel be, pozitívan gondolkodsz és pusztán ez egyedül már lecsökkenti a testedben lévő stresszt, és az, hogy lehetőséged van, hogy kikapcsold az elmédet egy órácskára, csodákat tesz a tudatosságoddal és az egészségeddel.5 megjegyzés:

 1. Köszönöm a fordítást: Az én fiamat az MMR oltással tették autistává úgy hogy "véletlenül" 2X kapott belőle. Nem baj anyuka- mondta az orvos nem lesz semmi baj. Nem is lett, csak az egyetlen egészséges gyermekünk a szemünk láttára épült le, és lett két éves korára autista. Köszönjük szépen! Most 17-éves. Üdv: M.Laci.

  VálaszTörlés
 2. én is köszönöm a fordítást.
  Kelátkötésű szert találtam
  https://www.biosziget.hu/index.php?route=product/search&search=kel%C3%A1t
  de a negyedik fázisú vízre a pí vizet adja ki...én nem vegyok biztos benne, hogy az ugyanaz
  Találtam egy furcsa videót...verseny folyhat a felettünk való befolyás megszerzésére....
  https://www.youtube.com/watch?v=fKopy74weus
  felkészítik az embereket a fogadásukra...furcsa...
  https://www.youtube.com/watch?v=fKopy74weus

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a segítséget! Én ezt az oldalt találtam, és írtam az ottani orvosnak is -segítséget kérve- a terápiával kapcsolatban.
   https://provita-nutrition.hu/uzlet/provita-nutrition-termeszetes-gyogymodok/chelatin-forte-edta-kelatterapia-folyamat/
   https://provita-nutrition.hu/uzlet/provita-nutrition-termeszetes-gyogymodok/edta-biologiailag-hozzaferheto-kelat-dinatrium/
   -----------------------------------------------------------
   Bár én inkább a világkormány, vagyis az új-világrendet látom inkább létrejönni.
   Ezek a stúdió beszélgetések, a sci-fi filmek, a:
   VIRTUÁLIS ÉLET ÉS BEÜLTETHETŐ TECHNOLÓGIA 1-4.RÉSZ https://www.youtube.com/watch?v=dQRngNoYfjU és
   http://beforeitsnews.com/alternative/2018/03/its-worse-than-you-know-3603591.html
   ---------------------------------------------------------------------
   http://allnewspipeline.com/5G_AI_Transhumanism_A_Look_At_The_Future.php

   Köszönettel: M.Laci.

   Törlés
 3. Tudjátok mit? Lehet az is kellene már az emberiségnek! Mert a napról napra növekedő egoizmus, gőgösség, kivagyiság az már az állati szintet is meghaladja. A munkahelyekről sokan a halálba menekülnek mert feleslegesen vált munkahelyet ott is ...rá alázzák a tulajdonostól a legkisebb funckióval bíró emberek a többieket. Amit 2 éve végeztek 10 en azt jelenleg 6 ember végzi nagy morgásokkal. Nos a cég mit mondd rá azt kérem szépen kérvényezzétek hogy kell ember de megjegyzik amúgy sem kaptok ugyanis minél kevesbben csináljátok annál kevesebbet kell kifizetni a bérekre.Jut jaguárra, x6, teslára, mindenféle dologra amiből már úgyis van nekik elég. Akinek nemtetszik menjen haza vagy ahova akar, de helyette nemvesznek fel senkit sem.
  Ezek a fontos dolgok nem a scifi.

  VálaszTörlés
 4. Elmagyarázná valaki. Ha ez így igaz. Miért nem vállalja senki hogy akár felolvassa. Ne vicceljünk már.

  VálaszTörlés