2018. június 1., péntek

Kozmikus Közzététel – XI/14.

A NASA MÉLY ÁLLAMAAz alábbi epizód fordításával egy régebbi elmaradásunkat pótoljuk. A Corey Goode és Emery Smith közreműködésével készült egyik utolsó epizód korábban nem került közlésre, most ezt pár hónapos késéssel utólag megtesszük. Az adásban részletek hangzanak el a katonai-ipari komplexum alacsonyabb szintű titkos űrprogramjáról és a hivatalos NASA-val párhuzamosan, a nyilvánosság kizárásával működő „titkos NASA”-ról.

Wilcock: Köszöntelek újra a Kozmikus Közzététel-ben. A házigazda, David Wilcock vagyok és itt vagyok Emery Smith-szel és Corey Goode-dal és a mai adásban egy igazán ütős infocsomagot hoztuk el nektek. Emery, köszöntelek újra a műsorban.

Emery: Köszönöm, Dave.


Wilcock: És Corey, köszönöm, hogy eljöttél.

Corey: Köszönöm.


Wilcock: Szóval, Emery, az egyik furcsa gondolat, ami előjött itt a Kozmikus Közzététel sorozatban az volt, hogy lényegében két fő, egymástól különböző űrprogram létezik. És az egyiknek fogalma sincs a másik létezéséről. Szóval Corey, el tudnád ezt mondani nekünk, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy Emery mit fog mondani erről.

Corey: Természetesen. Amire mi a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjaként hivatkozunk – ami valószínűleg számodra is ismerős –, azt főként a Légierő és a Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) irányítja és magába foglal néhány űrállomást, amik 50 vagy picit több évvel fejlettebbek az ISS Nemzetközi Űrállomásnál. Kb 400-500 mérföldes pályán vannak és arra szolgálnak, hogy fogadják ezeket a háromszög alakú űrhajókat, amik TR-3B néven ismertek.

Emery: Igen, ismerősek számomra.

Corey: Továbbá van néhány más, személyzettel rendelkező műholdjuk is az űrben.

Wilcock: Várj egy percet. Azt mondtad, ismerős a számodra. Meg tudnád ezt magyarázni?

Emery: Nos, amikor a Space Coast Aeromedical Institute-nál dolgoztunk, leszerződtünk arra, hogy űrhajósokként ténylegesen elmenjünk ezekre a helyekre és lefuttassunk néhány tesztet az emberi lények hosszútávú űrutazásának vizsgálatához. Gyakorlatokat végeztek, hogy rájöjjenek annak a módjára, hogy hogyan tudnánk elérni, hogy a test sokkal tovább kitartson az űrben, mielőtt összeomlik.

Corey: Hová mentetek elvégezni ezeket a teszteket? Mert van néhány létesítmény, amiben a Légierő űrhajósai vannak. Ez egy teljesen más asztronauta csapat.

Emery: Nos, ahogy mondtam, Floridában, a Space Coast Aeromedical Institute-ban dolgoztam, amikor elsőként kifejlesztettem a vérlemezke-dús plazma őssejtkészülékemet és azt gondolták, ennek lenne némi haszna ezekre a regeneratív jellemzőkre az űrben és meg akarták nézni, hogy vajon tudjuk-e koncentrálni ezeket a sejteket az űrben és életképesek maradnak-e, ha az űrhajósok kapnak belőle a hosszútávú űrutazás során.

Wilcock: Mi mindannyian megszállottjai vagyunk az űr világának, de azok számára, akik nem ilyenek, nagyon egyszerű szavakkal el tudnád magyarázni, hogy mi történik az emberekkel – legyenek azok akár oroszok, akár amerikaiak – a hagyományos NASA jellegű küldetések során?

Emery: Persze. Először is táplálkoznod kell és egészségesnek kell maradnod és miután minden nap edzel, a testedet teljes mozgásban kell tartanod. Akárcsak itt lent, ha egész nap az ágyban fekszel és nem csinálsz semmit és elhízol, azzal elősegíted a szívedet érintő kockázati tényezőket és a test mindenféle problémáját a betegségekkel kapcsolatban. Tehát azzal, hogy elvégzed az alapvető dolgokat, hogy egészségesen tartsd a tested az űrben, egyszerűen csak homeosztázisban tartod magad. Szóval amit ők akarnak, az az hogy „nos, homeosztázisban akarunk tartani, de ugyanakkor azt is akarjuk, hogy ez hosszú ideig tartson." Csak rövid időre tudnak homeosztázisban tartani az űrben... egy évig, maximum. Minden elkezd degenerálódni. A csontszerkezeted 20%-át elveszíted és ugyancsak igény beveszi az idegrendszeredet is.

Wilcock: A csontok sűrűségére gondolsz?

Emery: Igen, a sűrűségre, így van. Szóval mindezek a tényezők odafent nagy problémát jelentenek a NASA 1 számára – ami a publikusan működő NASA. Ez az, ami tőlünk kapja a pénzt, hogy menjen és végezze azt a projektet, amire mi leszerződtünk. Tapasztalatom szerint két NASA van. Nem vagyok benne biztos, de majd valószínűleg felvilágosítasz majd erről. A titkos NASA, ami mindentől különálló, és aztán ott van a hagyományos NASA. És természetesen ott van a Légierő is és miegymás.


Wilcock: Le tudnád írni a titkos NASA-t? Mert én személyesen még sosem hallottam erről.

Emery: A NASA-nak két szekciója van. Az egyik, amit a nyilvánosság lát és van egy másik földalatti, Cabal-jellegű, ami igazán középszerű dolgokat csinál, úgymint feljuttat dolgokat ezekre a titkosított helyekre. Szóval, hogy őszinte legyek, a fő küldetésük az ellátmány szállítása, mert ők az alacsonyabb szinteken vannak azzal összehasonlítva, amiről Corey beszél. De még mindig leszerződnek velük és elvégeznek dolgokat és minden titkos. És ugyancsak fellőnek számos különböző típusú műholdat, amik titkosítottak. Természetesen Elon Musk és vállalatának megjelenésével ő most elvégez sok mindent ebből... felküldi az űrbe ezeket a titkosított műholdakat, amiket negatív célokra használnak. Nem azt mondom, hogy tudatában lennének ennek, mert ők csak a rakétákat gyártják – ezeket a műholdakat már eleve kapszulákban kapják. Összepakolják és fellövik őket. Le vannak szerződve erre, mert nagyon sikeresek. Tulajdonképpen sokkal sikeresebbek, mint a NASA.


Wilcock: Corey, te hallottál erről a titkos NASA-ról?

Corey: Igen. Ez ugyanaz a rész, amiről én is beszéltem a titkos űrhajós-alakulat kapcsán, ami majdnem teljesen a Légierőhöz tartozik.

Emery: Igen.

Corey: Megpróbálok visszaemlékezni annak a bázisnak a nevére, ami észak-nyugaton van és ahol a kiképzésük nagy része zajlik... nem is észak-nyugaton van, hanem valahol a Nagy Tavak közelében. Van ott egy bázis, ahol arra képezik ezeket az embereket, hogy ezzel a fejlett technológiával repülni tudjanak.

Wilcock: Oké, van egy nézői kérdésünk: „Corey megahelyzetjelentésében említette, hogy az LOC mélyebben fekvő részén látott egy NASA-jelvényt viselő személyt. Milyen következtetést vonhatunk le ebből és a NASA jelenléte a Holdon új dolognak számít-e?" Azt hiszem, Corey, ez a kérdés inkább neked szól.
Corey: Rendben. Korábban az LOC Alpha-n – ami az a rész, amiről a leggyakrabban beszámoltam – soha nem láttam semmilyen NASA-jelvényt. Na most, az LOC Bravo-n, ami a felszín alatt van, a hatalmas lávafolyosó hálózat alatt, amikor lementünk oda mielőtt megtettük volna azt a 4-5 órás kirándulást a Holdon lévő komplexumaink többi részében - néhányuk nagyon ősi - akkor egy sokkal tudományosabb körzetben voltam, ahol mindenkit felkészítenek, hogy további expedíciókra menjenek le. Felpakolják a felszerelést és minden mást és ott volt ez a néhány fős NASA személyzet. Az egyik személy narancssárga kezeslábasban rajta NASA-jelvényt viselt és volt ott egy másik személy, aki kék anorákot viselt, amin NASA-jelvény volt.

Wilcock: Szóval milyen következtetést vonhatunk le ebből és a NASA jelenléte a LOC bázison új dolognak számít-e?

Corey: Nos, a holdbázisok olyan módon szegmentáltak, hogy a különböző űrprogramok különbözőképpen férhetnek hozzá. A katonai-ipari komplexum sokat dolgozik ott. És beszéltünk korábban egy titkos NASA frakcióról, amely a Légierő tagjaiból áll, amit Emery említett és amit én is megerősítettem. Nagy valószínűséggel ezek azok az emberek, akiket én láttam ott.

Wilcock: Egyikőtök sem említette azt a nagyon furcsa dolgot, ami látszólag kapcsolódik ehhez, hogy időnként kapunk némi rövidke ízelítőt a médiából – és ez most már évek óta zajlik – erről az X-37B nevű űrhajóról.


Úgy néz ki nagyjából, mint egy űrsikló. És csak annyit mondanak nekünk erről, hogy „igen, fent volt 648 napig, és a belsejében űrhajósok voltak." De aztán nem mondják el, hogy kik voltak az űrhajósok. Azt mondják, hogy ez egy titkos küldetés és aztán landolnak és aztán időnként újra hallani erről és elmondják, hogy fent volt űrben egy vagy maximum két éven át.

Corey: Nos, ezek személyzet nélküliek.

Wilcock: Állítólag.

Emery: Én azt gondolom, hogy személyzet nélküliek. Ismerem azt a részleget.

Corey: Ezek távirányítású járművek.

Wilcock: Azt hiszem, láttam néhány cikket, amiben arról írtak, hogy ezek nem személyzet nélküliek, hanem voltak rajtuk emberek.

Corey: Megvan a képességük ehhez, de abból amit én láttam, ez egy nagyon kicsi kabin. Általában rakományt szállít. Olyan rakományt, amit nem lehet csak úgy kidobni az űrben, hanem ezt a hajót csatlakoztatni lehet, kinyithatók az ajtajai és pozicionálni tudja magát a munkához, karok jönnek ki belőle és dolgozni tud műholdakon, meg tud javítani műholdakat. Azt mondták nekem, hogy ki lehet alakítani, át lehet alakítani őket különböző feladatokra.

Wilcock: Meglepőnek találom, hogy az emberek általánosságban véve nem tesznek fel több kérdést erről azon tény alapján, hogy minden évben elmondják nekünk, hogy évről évre titkos űrküldetések zajlanak.

Emery: David, ezt elmondják a főáramú médiában?

Wilcock: Igen, abszolút.

Emery: A CNN-en beszélnek erről?

Wilcok: X-37B-ként emlegetik, igen.

Corey: Főként a felszállásról és a landolásról beszélnek.

Emery: Oké.

Wilcock: De mi van odafönt? Min dolgoznak ezekkel? És miért akarnak odafönt lenni egy éven keresztül? Milyen követelményei vannak egy ilyen küldetésnek, hogy fent legyél az űrben egy éven keresztül, ha nincs semmi ott, amin dolgozzál?

Corey: Sokféle kísérletet, amiket az űrhajósok végeznek, automatizálni is lehet, így aztán fejlettebb kísérleteket is felküldhetnek.

Emery: Ó, abszolút. Ehhez hasonló hajók és még űrállomások is vannak, amik személyzet nélküliek, amikről te is beszéltél, a kisebb méretűek. És csakúgy, mint a műtétek során, nekik is vannak ilyen nagy Da Vinci robotjaik, amik odamennek és elvégzik az egész műtétet, de a sebészek, akik irányítják ezeket, ott vannak a másik szobában...

Corey: Vagy egy másik országban...

Emery: ... vagy éppen egy másik országban. Szóval odafent ugyanezt meg tudják csinálni. Mint ahogy arról korábban beszéltem, megjavítják a műholdakat, feltakarítják az űrszemetet, amik a műholdak útjába vannak - amik egyébként nagyon drágák. Olyan küldetéseket is végeznek, hogy csak azért mennek fel, hogy megváltoztassák ezeknek a röppályáját, mert különben elveszítenének egy milliárd dolláros műholdat. Szóval felmennek és feltakarítják azt a kis területet egy elliptikus pályán, ahol az űrszemét halad. Ilyenről is hallottam. De visszatérve a Légierőre és a NASA 2-re, ők határozottan együttműködnek és én 100%-ban támogatom ezt, mert a Légierő űrhajósai működtetik ezeket a küldetéseket. És őket külön képezik ki.

Wilcock: Említettél valami provokatívat, amikor azt mondtad, hogy te is egyike voltál ezeknek az űrhajósoknak.

Emery: Elő voltam jegyezve, hogy felmegyek az egyik ilyen űrsiklóval, igen. Szerencsére nem tettem, mert az az űrsikló, amelyik felrobbant Texas felett, lett volna a járatom visszafelé...

Wilcock: Te tulajdonképpen a hagyományos űrsiklóról beszélsz.

Emery: A hagyományos űrsiklóról.

Wilcock: Hagyományos űrhajósként.

Emery: Igen, annál az útnál igen.

Corey: Amikor a Texas-i Állami Őrszolgálatnál voltam, az egységünk segített feltakarítani sok mindent abból a robbanásból.

Emery: Minden bizonnyal ez egy támadás volt az űrhajón utazók ellen. Nem csak egy robbanás volt, hanem mindannyiukat célba vették.

Corey: Miért támadnának meg egy űrsiklót? Láttak valami olyasmit, amit nem szabadott volna?

Emery: Igen, nem ismerem ennek a hátterét, de mindannyiuknak volt valami, vagy legalábbis nagy részüknek volt valami, amiről szükséges volt bebiztosítaniuk, hogy soha ne beszélhessenek róla. És én elvileg rajta lettem volna azon a visszjáraton, de az én utazásomat elhalasztották a költségvetésnek az elnök által történt megkurtítása miatt. Az én utamat két évvel elhalasztották és miután felrobbant az űrhajó, bezárták az egész űrsikló programot. Úgyhogy nekem már nem kellett felmennem:) Szóval nagyon kiborultam emiatt. De továbbra is dolgoztam a másik NASA-nak és más dolgokat csináltam.

Wilcock: Gondolod, hogy néhány általunk is látott hagyományos űrhajós tud titkosított dolgokról is?

Emery: Tudhatnak. A legtöbb űrhajós, ahogy bizonyára tudod is, különösen azok, akik felmennek az űrbe, egy nagy titoktartási szerződést írnak alá...

Corey: És a legtöbbjük szabadkőműves.

Emery: … egy névre szóló tölténnyel, ha beszélni akarnának valamiről. Sok régi űrhajós családjával és magukkal az űrhajósokkal is találkoztam mielőtt elhunytak volna és mindegyikük azt mondta, hogy ez igaz, a Hold lakott, sok-sok jármű van ott, földönkívüliek vannak ott... És ez mind nyilvános információ. Megtalálod az interneten online, semmi új nincs ebben. És az emberek felfogják ezt, de senki sem kérdezősködik. Szóval ez a legnagyobb történet a világon, de senki nem akar igazán a mélyére ásni és beszélni róla.


Wilcock: Corey hozott néhány információt, amik megegyeztek azzal, amit más bennfentesektől hallottam. Méghozzá azt, hogy a titkos űrprogramoknak van egy szintje, amely nem hisz a földönkívüliek létezésében és nem hisz abban, hogy képesek vagyunk elhagyni a Naprendszert. Corey, el tudnád egy kicsit részletesebben magyarázni ezt? És aztán megnézzük, hogy mi tud mondani erre Emery.

Corey: Persze. Legtöbbjük hiszi, hogy földönkívüliek léteznek, de abban hisznek, hogy az egyedüli földönkívüliek, akik látogattak minket, az ősi múltban tették mindezt. És talán időnként egy-egy betolakodó feltűnik ugyan néha a Naprendszerünkben, de ezen kívül nincs olyan nagy földönkívüli forgalom errefelé. Ami bámulatos részükről, mert a tökéletes helyzetben vannak ahhoz, hogy megfigyeljék a földönkívüli forgalmat.

Emery: Nem látom, hogyan lehetne ez lehetséges. Fent vannak és nem látják mindezt.

Corey: Így van. Sokuk a Haditengerészet titkos űrprogramjának hajóit látja, amik sokkal fejlettebbek és pilóták azt mondják: „hű, mi az, amit láttunk?" És parancsba kapják, hogy ne beszéljenek erről. Azt mondják nekik, hogy „amit láttál, az egy koncept hajó, valószínűleg 5 vagy 10 év múlva ilyennel fogsz repülni."

Emery: Szóval mossák az agyukat.

Corey: Igen, és tudod te is, hogy hogyan pozicionálják a műholdakat, egy bizonyos pályára állítják rá őket, és mindenkor minden eszköznek a helyét látják. A csillagászok ahogy beállítják a műholdakat, tudják, hogy mi várható azon a területen és valószínűleg mit láthatnak és meg tudják változtatni a eszközeik helyzetét. Szóval egy nagy „itt a piros, hol a piros" játék zajlik odafent. Lehet mondjuk egy űrállomásod, ami egy egyenlítői-jellegű pályán van, de zajlik valami őrült dolog az Antarktiszon és azt onnan nem igazán fogják látni, attól függően, hogy hol helyezkednek el a pályán.

Emery: Hmmm. És ez a szervezet miért nem beszél az űrhajósainak a földönkívüliekről? Milyen előnnyel jár ez? Hogyan szolgálja ez...

Corey: A részekre tagoltság okán. Szóval ha ezek az emberek előállnak és felfedik ezt vagy azt a technológiát, akkor azt mondhatják, hogy ez emberektől származik.

Emery: Ennek így már van értelme. Úgy értem, sok mindent mondtak nekünk is, hogy „ez ez, az meg az”, annak ellenére, hogy tudtuk, hogy nem az. Egyszerűen csak tudtuk, hogy tartani kell a szánkat. De igen, ez egy bevett taktika erre. De az űrprogram nehéz ügy, mára olyan hatalmasra nőttek, hogy olyan sok hajó van odakint, rajta emberekkel, és elrejteni előlük a földönkívülieket nagyon nehéz, úgy mondanám. De meg lehet csinálni.

Corey: Ami érdekes, hogy a katonai-ipari komplexum ezen programja hosszú ideje a Cabal egyik fő eszköze. De mostanra valamiképpen kiküzdötte magát onnan, ahogy a Védelmi Minisztériumhoz tartozók egyre inkább a Szövetség irányába tolódtak el. Szóval most már a Szövetség jobban jelen van ebben a programban, annak ellenére, hogy közöttük is egy kis kettészakadás tapasztalható. Nemrégiben beavatkoztak valamibe itt a bolygón. A legtöbb ember nem tud róla, hogy a CIA-nak van egy titkos flottája, ami furcsa módon szintén „Sötét Flotta" névre hallgat. Ebben beletartozik egy nukleáris tengeralattjáró, egy nukleáris repülőgéphordozó anyahajó, néhány börtönhajó, kórházhajók, rombolók, egy egész flotta. És ez egy rosszindulatú flotta. Nemrégiben elmondták nekem egy tájékoztatás alkalmával, még nem erősítettek meg minden részletet erről, de visszavonult tábornokok és ezredesek spekuláltak azon, hogy a nukleáris tengeralattjáró bement egy sekély területre Észak-Korea közelében és kilőtt egy interkontinentális ballisztikus töltetet Honolulu-ra. És természetesen mindannyian emlékszünk rá, ezzel voltak tele a hírek, hogy volt egy hamis rakétariasztás ott.
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/01/nuklearis-raketatamadas-tortent-hawaii.html
De ha jobban megnézzük a híradásokat, ezen időperiódus alatt érdekes ufo-jelentéseket találunk Hawaii közeléből, furcsa korona-jelenséget az égen, továbbá néhányan beszámoltak egy robbanásról, amit valószínűleg egy „meteornak" tulajdonítottak.


Emery: Igen, emlékszem erre. Mindenki látta, még az oroszok is.

Corey: Igen. Szóval azt mondták erről nekem, hogy úgy hiszik, hogy ez a rosszindulatú tengeralattjáró lőtt ki egy rakétát, amit a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramja hatástalanított...

Emery: Hmm...

Corey: … és beavatkozott és ez volt az a robbanás, amit hallottak az óceán felett.

Wilcock: Szóval ebből arra következtethetünk, hogy a katonai-ipari komplexum háborúban áll azzal a csoporttal, ami irányítja a CIA-t.

Corey: Igen, de ugyanakkor a katonai-ipari komplexumon belül is harcok vannak egymás között.

Emery: Igen, ezt jó hallani, hogy a katonai-ipari komplexum tette ezt, mert ha nem teszi, a földönkívüliek valószínűleg megteszik. Mert nem fognak engedni semmilyen nukleáris bombát felrobbanni, ha az elpusztítaná a fél bolygót.

Corey: Az egy energetikai visszahatást is okozna a kozmikus hálózaton keresztül, és számos más civilizációra is hatással lenne, különösen akkor, ha a kozmikus hálózaton keresztül utaznak. Elpusztíthatunk egész hajókat és egy egész flottát.

Emery: Pontosan.

Corey: ... ha egy nukleáris bomba rosszkor robban fel. Különböző körzeteken mennek át és ismerik az összes nap aktivitását, a körzetben lévő csillagokat, mert....

Emery: … a villanásokat.

Corey: ...a pulzálásokat és villanásokat.

Emery: És ez hatással van mindenkire és örülök, hogy felhoztad ezt. Nem sokan értik ezt a koncepciót és hogy hogyan gyakorol ez hatást. Minden, amit itt teszünk hatással van az univerzum egy másik részére, tulajdonképpen sok részére. Szóval örülök, hogy megemlítetted ezt.

Corey: És úgy tűnik, hogy néhány nappal később ugyanez a tengeralattjáró kilőtt még egy rakétát Tokióra, amit ugyancsak ez a program hatástalanított.

Wilcock: Mit csináltak a tengeralattjáróval?

Corey: Nem hallottam semmilyen részletet arról, hogy mi történt miután elfoglalták a tengeralattjárót és elvitték. Nem hallottam róla semmit, de várok egy teljes tájékoztatást, hogy megnézzük a pontos részleteket, mert ez olyan emberektől származik, akik ugyan belsős tudással rendelkeznek, de nincsenek a teljes kép birtokában.

Wilcock: Corey, miért gondolod, hogy a Cabal próbált meg kilőni rakétákat Honolulura és most Tokióra?

Corey: Nos, ismered a hamis zászló műveleteket. Jelenleg rajta kell tartsuk a szemünket a false flag akciókon, mert ezt a Cabal csoportot, ezt a globális Cabal csoportot mindenféle vallási, mindenféle politikai ideológiát valló egyének alkotják. Egy kicsit minden csoport benne van. És ez most végül lelepleződik és egy nagy figyelemelterelés kell nekik és úgy tűnik, hogy hajlanak arra, hogy belekezdjenek a III. világháborúba figyelemelterelésként ahelyett, hogy megmutatnának nekünk néhány dolgot, ami az Antarktisz alatt és az óceáok alatt van elrejtve.

Emery: Számomra ez úgy is hangzik, hogy lehet ez egy teszt arra, hogy mennyi idő alatt érkezik válaszreakció. Sokszor csináljuk ezt, kilövünk rakétákat és tudjuk, hogy le fogják szedni őket, de meg akarják nézni, hogy mennyi idő alatt reagálnak rá. Szóval stratégiailag pozicionálni akarják magukat különböző területeken, hogy semlegesítsék azt. Szóval ilyesmi is része lehet ennek.

Wilcock: Emery, szeretnék visszaugrani egy másodpercre valami nagyon provokatívra, amit mondtál. Említetted, hogy a titkos NASA háromszög alakú űrhajókat használ és bázisai vannak valahol odakint, vagy Föld körüli pályán, azt hiszem. El tudnád ezt magyarázni egy kicsit részletesebben?

Emery: Van egy légi járatuk a MacDill Légibázison, Tampa-ban, Florida államban.

Corey: Ó, igen, nemrégiben Dr. Salla a weboldalán (expolitics.org) számos cikket írt erről. A legutolsó hurrikán előtt, ami Floridára lecsapott – nem emlékszem már a nevére – néhány ember fotókat készített arról, hogy ezeket a hajókat evakuálják a MacDill Légibázisról. És elmondták nekem, hogy két vagy három különböző típusa van ezeknek a háromszög alakú hajóknak, amik ott a MacDill Légibázison állomásoznak

Emery: Abszolút. Sok CE-5 expedíciót csináltunk onnan fél órányira délre és nem is rejtegetik ezeket. Úgy értem, ezek a pilóták kirepülnek ezekkel a gépekkel a Mexikói-öbölbe, megcsinálnak néhány akrobatikus légmutatványt csak úgy szórakozásból. Ha, ha. És nem rejtegetik őket ott. És le is filmeztük, fényképeket készítettünk róluk 30-50 szemtanú előtt az egyik CE-5 kiránduláson a tengerparton. És ez egy elég nagy látványosság.


De ugyanakkor azt is érezni lehet, hogy ezek nem földönkívüli járművek:) Mindig megvan az energiájuk ezeknek az ember alkotta „földönkívüli járművek reprodukcióinak” – mi ARV-nek nevezzük őket.

Corey: Kilencven százaléka annak, amit látunk, ember alkotta.

Emery: Pontosan, nagyszerű számadat. Kilencven százalék, ez nagyon igaz.

Wilcock: Elkezdtünk beszélni tehát a titkos NASA-ról és említetted a háromszög alakú hajókat, a MacDill légibázist, és bámulatos korreláció, hogy mindketten tudtok erről a bázisról. Tudnátok egy kicsit többet elmondani például a pályára állított platformokról?

Emery: Vannak űrbázisok, ahogy Corey mondta, és vannak sokkal nagyobbak az általatok ismert ISS Nemzetközi Űrállomásnál. Ezek erősen fel vannak fejlesztve, a képekből, amiket láttam – nem voltam egyébként egyik ilyen bázison sem – kb tízszer akkorák, mint az ISS és nem itt vannak rögtön a légkörünkben, ahol a mi műholdjaink és hasonlóink vannak, hanem messzebb odakint, ott, amit mi exoszférának nevezünk, a Földtől távol és elliptikus pályán vannak, vagy akár egy helyben is állhatnak valahol. Sok minden zajlik ezeken az űrállomásokon, úgymint más bolygók vizsgálata, amik után kutatunk.

Wilcock: Földszerű bolygóké?

Emery: Igen, földszerű bolygóké. Továbbá speciális radarok is vannak ezeken az állomásokon, amikkel bele tudnak nézni bolygók belsejébe és vannak olyasmik, amikkel... tudják, hogy hol van az összes hajó a Naprendszerünkben, továbbá fel tudják térképezni az összes különböző féreglyukat és más platformokat odakint, amik ugrálnak az űrben. Szóval tudják, hogy hol vannak a portálok, tudják, hogy melyik bolygón vannak portálok, nagyon fejlett felszerelések vannak ott, amikkel vizsgálják ezt. Keresztül tudnak látni a gázbolygók felhőin és látják, hogy mi van ott valójában és sok szondát küldenek ki ezekre a területekre. Leküldik őket oda, és megnézik, hogy vissza tudnak-e jönni, úgyhogy hozzájutnak az adatokhoz.


Corey: Tehát láttál egy ilyen állomásról készült fényképet?

Emery: Aha.

Corey: Oké. Beszéltem korábban egy ilyenről, ami egy olyan űrállomás volt, amit a NASA űrhajók burkából vagy a rakéták gyorsítójából alakítottak ki, amiket újrahasznosítottak, és amiket kidobtak más rakétafellövésekkor az űrbe. Újrahasznosították őket, egymás végéhez illesztették egy nagy kör alakban...

Emery: Igen.

Corey: … ami, mint egy kerékküllő, forgott.


Emery: Pont, mint ahogy mondtam neked, Dave! :)

Corey: Lassan forgott, hogy 1/3-nyi gravitációt hozzon létre.

Emery: Pontosan. Ez az. Pontosan erről beszéltem neked nem sokkal ezelőtt, Dave :) Nagyon felemelő hallani mindezt Corey-tól.

Corey: A képeken, amiket láttam, a küllő közepén volt egy terület, ami lement és minden más fordult, de a közép eléggé pozícióban maradt, és nem forgott körbe és ez volt az, hová ezek a TR-3B repülőgép/űrhajók csatlakoztak. Itt egy dokk, ott egy dokk a tetején, keresztül repültek a küllők között és felmentek az állomás azon szekciójához, amit ezekből az újrahasznosított részekből alakítottak ki.

Emery: Hát nem csodálatos? Még a NASA is újrahasznosít! :)

Corey: Igen.

Wilcock: És azt mondtad, hogy ez a Légierő programja.

Emery: Igen, ez a Légierőé.

Corey: És a Védelmi Hírszerző Ügynökségé (DIA).

Emery: Igen. Ez úgymond ismert tény a projektekben részt vevők számára. Nem tartják annyira titokban előttük ezt.

Wilcock: Nyilvánvalóan a programoknak, amikben részt vettél, tudomása volt a földönkívüli lényekről a Földön és a Föld körül.

Emery: Igen.

Wilcock: Szerinted lehetséges, hogy lehetnek olyan alkalmazottaik azokon az űrplatformokon, akiket nem tájékoztattak a földönkívüliekről, vagy úgy gondolták, hogy ezek csak az ősi múlthoz tartoznak?

Emery: Nem, nem látom, hogyan lehetne ez lehetséges, nem. Nem tudok elképzelni egy űrhajóst azon az állomáson, aki meg van győződve arról, hogy nincs élet odakint, mert olyan szinten forgalmas ez a zóna ott. Olyan, mint a Nagy Központi Állomás. Nagyon forgalmas hely és egyszerűen csak ha nincs ablakod és egyáltalán nem nézel ki, akkor nem fogsz látni semmilyen anomáliát, vagy egy tényleges földönkívüli hajót odakint, amint éppen téged vizslat. Számos fegyver van az űrben, hogy megakadályozzák ezt, különösen speciális hullámmintázatok, amik nem engedik, hogy a hajók közel jöjjenek, mert különben szétporlasztják őket. Vannak továbbá ezeken a műholdakon neutrínó fénydetektorok, amik megmutatják a különböző hullámhosszokon utazó hajókat, szóval pontosan meg tudják nézni és megnézik őket, hogy kicsodák.

Corey: Nos, tulajdonképpen a mód, ami alapján az LOC nyomon követi a bejövő hajókat az, hogy bármilyen típusú szabdaenergia készülék kibocsát egy bizonyos frekvenciát...

Emery: Ez így van.

Corey: … amit egyszerűen nem tudsz elrejteni, nem tudod leárnyékolni. Ezért van az, hogy nagyon sok embernél, akik ilyen szabadenergiával dolgoznak, ott vannak a dzsungel közepén a föld alatt és abban a percben, ahogy a készüléket bekapcsolják, helikopterek jelennek meg körülöttük.

Emery: Ezt én magam is tanúsítani tudom. Nagyon jól ismered a történetem és én nem bánom, hogy előálltam vele.

Corey: De ez az egyik módszer, a fő módszer, amit arra használnak, hogy nyomon kövessék a bejövő „barátokat vagy ellenségeket”.

Emery: Igen. Ezt az energiát nem tudod elbújtatni. Szóval ez egy bonyolult ügy.

Wilcock: Amíg egy ilyen készüléken dolgoztál és nem sokkal azt követően, hogy sikeresen működni kezdett, akkor történt veled az autóbaleset.

Emery: Így van. Floridában elvittük a készüléket az egyik Wallmart bevásárlóközponthoz és volt néhány tudósunk és érdeklődő emberek, VIP-k, akik meg akartak bizonyosodni róla, hogy működőképes. Szóval kivettük a bérelt autót, leállítottuk a Wallmartnál zárás után, miután a fények kialudtak a parkolóban, csak előhúztuk a gépet, lefektettük a Földre, mondtam, hogy kapcsolják ki az okostelefonjaikat és tegyék a készülék köré. És aztán bekapcsoltuk a gépet és az összes okostelefon és a parkoló összes fényei bekapcsoltak, aztán gyorsan elbúcsúztunk egymástól, nem tartott az egész 45 másodpercig, bedobtuk a kocsiba és elmentünk. És aztán az a Wallmart parkoló elég forgalmas hely lett az azt követő 24 órában – és nem a vásárlók miatt.:)

Wilcock: Emery, a programban részt vevő emberekkel való kapcsolataid alapján, őket örömmel tölti el a titkolózás vagy vannak köztük olyanok, akik azt akarják, hogy a nyilvánosság megtudja az igazságot?

Emery: Ez a nagy dolog. Az emberek, akik ezekben a projektekben dolgoznak, most el akarják mondani az igazságot. Nem érzik biztonságban magukat. A dolgok történnek, a dolgok változnak. Nem fognak tenni semmit, nem válnak „kiszivárogtatókká”, vagy ilyesmi, én legalábbis nem hiszem. A már visszavonultak mind elő akarnak állni, de azoknak, akik a projektekben dolgoznak, szükségük van a munkájukra. Egy kicsikét félnek. Mindannyiukban van egy kis félelem és ezt okkal idézik elő. Amikor ezekben a projektekben dolgozol, benyomnak egy kis félelemfaktort is, hogy biztosak legyenek benne, hogy nem térsz le az útról. De a lényeg az, hogy a szívük a helyén van és amíg a szívük a helyén van, abból jó dolgok fognak származni, még akkor is, ha olyasmit csinálsz, amit nem igazán akarsz. Oka van annak, hogy ott vagy. Szóval azt mondom ezeknek az embereknek: „legyetek türelemmel és továbbra is így gondolkodjatok, mert nagyon hamarosan szabadok lesztek és egy nagyon hasonló projekten fogtok dolgozni és ugyanezt a munkát fogjátok végezni, de nem fognak figyelni titeket azok a szemek és nem fognak egyfolytában nézelődni a vállaitok fölött.”

Wilcock: Nos, ez nagyon csodálatos Emery. Őrületes, hogy itt vagy és köszönöm, hogy kockáztatod az életedet, hogy részese legyél ennek.

Emery: Ó, köszönöm, hogy itt lehetek, Dave.

Wilcock: Ez a Kozmikus Közzététel, és köszönöm nektek, hogy megnéztétek.


10 megjegyzés:

  1. Szerintem Emery és Corey is most azért beszélhet mert ezért kapják ma a fizetésüket.Ők a kiszivárogtatók, mert mesélnek ezt-azt, de komoly konkrét dolgokat mégsem árulnak el.S ha nem így lenne, akkor ők is már rég eltűntek volna az élők sorából. Mi is tudunk olvasni a sorok között is, nem vagyunk hülyék. Áldás!

    VálaszTörlés
  2. Nagytudású és tapasztalt emberek, szakemberek. Köszönet Nekik!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a fordítást.
    Az edge of wonder-en Wilcock ismét beszél róla, hogy mindenki érintett. Emery Smith és Corey Goode is. Nekem az az érzésem, hogy egyik sem akar többet elárulni, mint a másik...figyelik mennyit mond el az egyik és nem locsogja tú a másik sem. Igen, ők "hivatalos" kiszivárogtatók...Valószínű előre egyeztetnek, hogy miről szabad (kell) beszélniük. Emery Smith gyakran említi, hogy erről vagy arról nem beszélhet...Ezek a helikopteres kamu ijesztgetések, Wilcock megfenyegetése, Emery sonárfegyverrel történt meglövése, valószínű csak a műsor része, hogy hizótelesebbé tegyék az elhangzottak komolyságát...
    Az igazság az,hogy, ha valakit meg akarnak ölni, egy másodpercbe sem telik elintézni, akárhol is van az illető...
    Aki még nem látta, rengeteg felfedés található az amerika kapitány filmekben

    https://videa.hu/videok/film-animacio/captain.america.az.elso.bosszuallo.2011.hun-captain.america.az.elso.bosszu-hGmiFH3J.UakbOHs7

    https://videa.hu/videok/film-animacio/amerika-kapitany-a-tel-katonaja-bGEPnkitBD1Ov8ju

    VálaszTörlés
  4. Igen, de ugyanakkor azt is említi Emery, hogy a cabal egy része tesz róla hogy megfélelmitsen embereket, nehogy túl lépjék az ún. határt. Az igazság az, hogyha valóban rendelkeznek bizonyos rétegek az említett kimagasló technológiákkal, akkor a közember mégha összefog is, tehetetlen. Ugyanakkor érthetetlen, miért rossz szándékúak saját fajukkal szemben :(

    VálaszTörlés
  5. A 6-8500 főből álló elit, nem valami előkelőségek gyülekezete, hanem nagystílű bűnözők...ők alkalmaznak mágiát, meghívnak démonokat, de nem mindenhatók, csak egyszerű kiváltságos s.gg-, akarom mondani talpnyalói a valódi hatalmat gyakorlóknak...az ő sorsuk is teljes mértékben azoktól a sárkányfajzatoktól függ, akik az emberiséget is éléskamrának, szervbanknak...és erőforrásnak (rabszolgának) tartanak. Szerintem az elit nevű bűnözői rétegre is csak azért van szükségük, mert ők az emberi kinézetük miatt könnyebben kordában tudnak bennünket tartani...egyébként, ha annyira szorulna a hurok, ugyanannyit számítanának a hüllőknek, mint mi, egyszerű emberek.
    Ezek a rosszándékú lények már rengeteg bolygót tönkretettek. Nincsenek érzelmeik, sem lelkiismeretük, így ezeken keresztül nem is lehet rájuk hatni.
    A legfőbb céljuk a hatalom, a valakik feletti uralkodás, ellenőrzés alatt tartás...
    Az "elit" talán látja őket, de nem akarja elveszíteni a kiváltságait, így marasztalná őket...mi meg nem is látjuk ezeket a lényeket, sőt legtöbbünk azt sem tudja, hogy léteznek...egy láthatatlan ismeretlen erő ellen nem lehet védekezni.

    VálaszTörlés
  6. Halihó.
    Ti is észrevettétek hogy a napnyugta irányában pulzálva villogott az ég? De nagyon..Az ismerőseim is jelezték telefonon.19:20kor vettük észre.
    Ki mit gondol?

    VálaszTörlés
  7. Merül a Nap nevű világítótest áramforrása...elem, aksi..hálózat...

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm a fordítást! M. Laci.

    VálaszTörlés
  9. mind észre kell vegyük, hogy ha ilyen hatalom létezik akkor a jóság erői mennyivel hatalmasabb tapasztalatra sarkalnak bennünket embereket...

    VálaszTörlés