2018. június 1., péntek

Kozmikus Közzététel – XI/13.

FÖLDÖNKÍVÜLIEK FOGVATARTÁSA ÉS KIVALLATÁSAA Solar Warden-nél és más űrprogramokban zajló tevékenységek során számos esetben nem éppen kesztyűs kézzel bánnak azokkal a nem e világi lényekkel, akikkel a programok személyzete összefut. A mai adásban Emery Smith-t és Corey Goode-ot azokról a különböző börtönökről és büntetőlétesítményekről hallhatjuk, amelyekben a földi emberiség e titkos katonai programok révén földönkívüli lényeket tart fogva és vet kínvallatás alá.


Wilcock: Köszöntelek újra a Kozmikus Közzététel-ben. A műsorvezető, David Wilcock vagyok. Itt vagyunk Emery Smith-szel és Corey Goode-dal és ebben az epizódban azokról a létesítményekről fogunk beszélgetni, amikben földönkívülieket tartanak fogva. Emery, köszöntelek újra itt.

Emery: Ó, köszönöm. Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek.


Wilcock: És Corey, köszönöm, hogy itt vagy.

Corey: Köszönöm.


Wilcock: Beszéltünk korábban az Elfogó és Kivallató Programról, amiben Corey, te is részt vettél. Azok számára, akik nem lennének tisztában ezzel, kérlek foglald össze ezt röviden.

Corey: Igen. Ez egy program, amely részben hasonlít a „Sötét zsaruk” filmben látottakhoz. Ebben az Elfogó és Kivallató Programban azt csinálják, hogy ha egy betolakodó berepül a rendszerünkbe, és nem ad le számunkra egy jelzést arról, hogy „barát vagy ellenség", akkor elfogjuk és leszállítjuk őket a hajójukról. Vagy ami a legtöbb esetben történik, hogy földönkívüliek eljutnak a Földre és titokban elvegyülnek közöttünk, mintha közülünk valók lennének. És ez a csoport – a program – lesz az, aki elmegy és megkeresi azokat az embereket – mi „embereknek" hívjuk a földönkívülieket – akik engedély nélkül vannak itt, belekényszerítik őket bizonyos helyzetekbe és megkezdődik a vallatásuk, hogy rájöjjünk mi történik. Ez a csoport továbbá egy rendőri erőként is működött azon nem-földi csoportok számára, akik engedéllyel voltak itt. Segített távol tartani őket és amikor problémák adódtak, rendőri erőként lépett fel.

Wilcock: Corey, a programot, amiben benne voltál, Solar Warden-nek nevezik (jelentése kb. a „Naprendszer felügyelői). Felügyelő olyasvalaki lehet például, aki egy börtönben dolgozik. Ez a megnevezés kapcsolódhat ehhez?

Corey: Igen. A Solar Warden megbízatása az volt, hogy biztosítsa a rendet a naprendszerünkben. Ez volt a fő megbízatása. Volt továbbá egy program arra, hogy bázisokat hozzanak létre a helyi csillagklaszterünk legközelebbi csillagain. De igen, ez volt a megbízatásuk.

Wilcock: Emery, te azt állítottad, hogy több, mint 3000 különböző biológiai mintát boncoltál fel.

Emery: Mintát, így a pontos.

Wilcock: Láttál-e bármi olyasmit, ami eléggé embernek nézett ki, és ami e program részeként lehetett itt a Földön?

Emery: Úgy néztek ki, mint mi. Olyan szaguk volt, mint nekünk. Úgy jártak, ahogy mi. Nekik egyszerűen csak... magasabb az IQ-juk. Hozzánk képest sokkal tudatosabbak. Könnyedén be tudnak illeszkedni bárhol a bolygón, függetlenül a nyelvtől vagy vallástól vagy az adott ország - mondjuk úgy - pénzügyi helyzetétől. Szóval nincs szükségük sok pénzre ahhoz, hogy túléljenek itt. Élhetnek úgy, mint egy szegény ember vagy élhetnek úgy, mint egy gazdag ember, vagy egyszerűen csak mint egy átlagember.

Wilcock: Számos különböző programban vettél részt. Az egyik, amiről te és én a legtöbbet beszélgettünk az elmúlt 10 év során, ezek a boncolások voltak.

Emery: Igen.

Wilcock: Bekerültél-e később más programokba is, amelyekben tudomásodra jutott, hogy ezen emberi földönkívüliek egy része itt van a Földön?

Emery: Igen. Az történt, hogy néhány földönkívüli, akiken a laboratóriumokban dolgoztunk és boncolásokat és miegymást végeztünk rajtuk, amikor behoztak néhányat e teljesen emberi testtel rendelkező emberek - földönkívüliek - közül, nagyon csúnyán össze voltak verve. Szubdermális hematomájuk volt attól, hogy megütötték a fejük hátsó részét, úgy néztek ki, mint akiket megkínoztak, néha sok törött csontjuk volt. És mi nem tudtuk... én nem jöttem rá, csak később, hogy ezek a lények igazából egy börtönből jöttek, vagy valamiféle zárkából és kivallatták őket. Mert ez azután volt, miután valószínűleg bejöttek ide és aztán elküldték őket... merthogy addigra már csak egy hulla maradt belőlük. Szóval feltételezem, miután hallottam a beszámolódat, hogy ezek voltak azok a lények, akiket kaptunk, mert általában ők elég jó formában voltak, amíg le nem lőtték őket, vagy ilyesmi. És ezeket a lényeket nyilvánvalóan halálra verték.

Corey: Igen, később beszélhetünk majd erről, de amikor a kutatóhajón voltam, olyan mintákat kaptam, amiket aztán továbbadtunk. Beszélhetek arról, hogy hogyan tettük ezt, ha ez kapcsolódik ehhez... Sok esetben a személy, akit kivallattak egyszerűen belehalt a folyamattal járó stresszbe és traumába. Nagyon felkavaró volt. De aztán felcímkézték és elküldték őket további vizsgálatokra.

Emery: Így van. Volt néhány, akit tulajdonképpen halálra éheztettek. Nem tudom pontosan, hogy mi történt, de határozottan halálra voltak éheztetve.

Corey: Igen, nos, vannak börtönök a számukra, néhányuk számára, ahová beteszik őket – olyan ez, mint egy hagyományos börtön. Akkor csinálják ezt, amikor további kikérdezésre van szükség, hogy több információt szerezzenek, vagy hogy később elcseréljék őket, vagy elpasszolják őket.

Emery: Így van.

Corey: Nemrégiben kaptam egy átfogó látképet és tettem egy túrát a Hold Műveleti Parancsnokságon (LOC).
És az kapcsolódott két másik parancsnoksághoz. A Hold Műveleti Parancsnokságot ők LOC Alpha-nak nevezik és a talaj alatt, ezekben a lávacsövekben van még két másik – ezeket LOC Bravo-nak és LOC Charlie-nak hívják. Az LOC Charlie-nak van egy kutatólétesítménye, amiben kriogenikával foglalkoznak. És ott az egyik emeleten van egy raktárlétesítmény néhány ilyen lény számára, akiket sztázisba tettek.

Emery: Így van. Van egy hatalmas ilyen ott, ahol én dolgoztam – mondjuk úgy, hogy egy hatalmas kriogenikus hullaház – ahol ezeket tárolják - több százat - mielőtt bevinnék őket a laborba. Mindig van elég test és mindig van elég minta. Olyan, mintha végtelen mennyiség lenne belőlük. Nem tudnak lépést tartani vele. Olyan sok minden zajlik, több száz ilyen szoba van, amikben dolgoztam és amikben emberek dolgoznak ezeken a lényeken. Egy alkalommal az történt, hogy kaptunk egy csomó testet és ezek teljesen szét voltak szaggatva és megégtek. És ezt aztán abbahagyták. A hadsereget használták, hogy ezekkel a hatalmas C-130-as Hercules repülőgépekkel szállítsák el világszerte ezeket a testeket a különböző laboratóriumokba. Aztán az egyik repülőgép ezek közül lezuhant. És aztán leálltak ezzel, mert civilek érkeztek a helyszínre és meglátták a különböző lényeket és a különböző...

Corey: Fel tudod idézni, hogy mikor és hol történt ez?

Emery: Ez 1994-ben volt. Igen.

Wilcock: És hol történt?

Emery: Nem tudom, hol történt. Fogalmam sincs. Csak a háttértörténetet ismerem, mert erről tájékoztatást kaptunk, továbbá azért, mert a szövet megváltozik, amikor megég. Szóval nagyon óvatosnak kell lenned, hogy ne vedd ki azt a szövetet.

Wilcock: Tudsz-e arról, hogy mit csináltak a szemtanúkkal, amikor meglátták ezt? Kivégezték őket? Vagy...

Emery: Igen, hallottam, hogy a szemtanúkat megfenyegették. És tudom, hogy volt egy szemtanú, akit a helyszínen kivégeztek.

Wilcock: Mert nem tudták ezt kezelni? Beszélni akartak erről? Vagy...

Emery: Azt hiszem...

Corey: Vagy olyasmit láttak, amit nem szabadott volna.

Emery: Igen, inkább ez lehetett. Elcsenhettek dolgokat a helyszínről. Úgy értem, a lezuhanás helyszínéről.

Wilcock: Miket használnak most ehhez a C-130-asok helyett?

Emery: Ó, mindent a föld alatt csinálnak. Minden egy maglev csőrendszeren vagy más rendszereken keresztül megy, amik szállítás céljából vannak odalent.

Wilcock: Le tudnád írni, hogyan néz ki ez a kriogenikus létesítmény, ez a kirogenikus hullaház?

Emery: Igen, persze. Több alkalommal is láttam. Megpróbálok egy mozifilmre gondolni, ami kapcsolódhat ehhez. Nos, gondolj arra a jelenetre a „Mátrix"-ból, amikor az összes test ott fekszik, csak ezek függőlegesen álltak, oké? A legtöbbjük függőlegesen volt, de néhány meg volt döntve 45°-ban. És ha bementél erre a területre, kb 5 emelet magas volt.


A hőmérséklet fagypont alatt van ott. És az összes ilyen tartály különböző méretű. Nem mindig ugyanolyan méretűek, a különböző példányok miatt. Vannak olyan vákuumzáras tartályok, amik ekkorák (Emery itt kb 30 cm-nyit mutat), nagyon kis méretű szövetek számára. A legkisebbek kb 30×15 cm nagyságúak. Van rajta egy billentyűzet és üvegből, illetve speciális fémből készült. És vákuumozott. Szóval megvan a saját vákuumszívó rendszere. Van továbbá egy gázrendszer is, mert néhány mintánál a szövetet különböző típusú gázokban kell tartani, nem mindig csak jégről van szó.

Corey: Utállak félbeszakítani, de a kutatóhajón, amikor mintákat hoztak be, újracsomagolták őket. És aztán – különösen a kisebb minták – kis fémdobozokban érkeztek, amiknek a tetején olyasvalami volt, ami üvegnek nézett ki.

Emery: Igen.

Corey: És a minták úgy tűnt, hogy majdhogynem csontszárazra vannak fagyasztva... de igazából nem voltak. Hanem sztázisban voltak. Így szállították át hozzánk a földönkívülieket. Ezt követően a technikusok bevitték őket, egy bizonyos módon kikapcsolták a készüléket, felnyitották a zárat. Vákuumozva volt és ezt eltávolították. Aztán beletették őket egy másik vákuumcsomagolású fémdobozba, amit aztán beletettek egy táskába, egy veszélyes anyag szállítására használt zsákhoz hasonló zsákba, aminek a tetején zár volt.

Emery: Igen, ez egy nagyon pontos leírás. Láttam korábban ezeket a négyzet alakú fémdobozokat.

Corey: Amikor ránéztél a mintára, olyan volt, mintha csontszárazra lenne fagyva. De amikor kikapcsolták, újra nedvesnek tűnt.

Emery: Így van, igen.

Wilcock: Hm. Szóval az Elfogó és Kivallató Programról beszélünk, és nyilvánvalóan ez egy külön világ, aminek egyikünk sem volt részese. Milyen típusú börtönök vannak arra az esetre, ha ezek a lények befurakodnak ide és bejutnak a Naprendszerünkbe? Hogyan birkóznak meg ezzel?

Corey: Hogy mi történik a vallatás során? Ha kooperatívak, és mondjuk azt mondják: „Itt vagyok, van egy kis háttércsapatom, akik álcázva vannak a Jupiter körül." Vagy például „kérlek, vegyétek fel a kapcsolatot velük, hogy megerősítsék ezt...". És sok esetben átadjuk őket a háttércsapatuknak és rácsapunk a kezükre és azt mondjuk nekik: „Ez a metódus, amikor legálisan jöttök be." Azt hiszem, mondhatjuk így. Na most, azokat, akiknek további kérdéseket akarnak feltenni, börtönökben tartják, nem sztázisos állapotban, hanem egy normál börtönhöz hasonló módon. Néhány ilyen börtön valójában hajó. Néhány ilyen börtön tulajdonképpen olyan aszteroida, amit kibányásztunk. És aztán végül bementünk és részben kriogenikus börtönöket hoztunk létre rajtuk... de leginkább átlagosnak mondható börtönöket. Szóval számos módja van annak, hogy ezeket a lényeket bezárva tartsuk.

Wilcock: Ezeknek a szabálysértéseknek milyen százaléka vezet barátságos figyelmeztetéshez, a tényleges bebörtönzéssel szemben?

Corey: Hú! Ezt nagyon nehéz megmondani. Egy bizonyos pontig nem jöttem rá, hogy mi történt ezekkel a lényekkel. Ez az információ részekre van tagolva. De beszélgetések alapján, amiket szolgálaton kívül folytattunk le, ez történt velük. Szóval igazán nem tudok számokról vagy százalékokról... hogy kit és hol keresgettek.

Wilcock: Emery, amikor ezekben a programokban voltál, találkoztál-e valaha olyasmivel, ami biológiailag földönkívülinek tűnt?

Emery: Igen.

Wilcock: Volt-e valaha alkalmad rá, hogy beszédbe elegyedj velük? Volt-e alkalmad rá, hogy rájöjj, hogy vajon egy engedélyezett bázison vannak-e itt, és hogy mit csinálnak itt?

Emery: Igen, együttműködtek velük... Néhány földönkívüli tulajdonképpen önként jelentkezett... vagy elkapták őket, és aztán önként jelentkeztek, hogy itt dolgozzanak és segítsenek nekünk, vagy néhányan a saját akaratukból jöttek ide és valamiféle felhatalmazásuk volt, hogy ott legyenek ezekben a laboratóriumokban, hogy az orvosokkal dolgozzanak a szövetregenerálás számos különböző aspektusán, illetve a hibridizáción és a klónozáson.

Corey: Igen, ez így igaz. Sokukat tudományos pozícióba kényszerítették bele.

Emery: Igen, „vagy meghalsz, vagy itt dolgozhatsz." És elég jól megfenyegették őket, legalábbis azok alapján, amiket én hallottam. Sok történetet hallottam. Még az én csapatomban is, tudom, hogy az egyik orvos egy földönkívüli ember volt és úgy beszélt és olyan illata volt, mint nekünk. Nem volt semmilyen különbség.

Corey: Miután egy ideig a mi ételeinket eszik.

Emery: Így van.

Corey: Ha nem a mi ételeinket eszik, akkor teljesen más az illatuk.

Emery: Pontosan. Így van. Továbbá vannak ott más típusú földönkívüliek, akiket később, a tapasztalataim során láttam találkozókon, meg ilyesmiken. De ők nem voltak részesei az én projektemnek.

Corey: Amikor interakcióba léptél velük, volt-e bármilyen típusú furcsa szociális... furcsa dolgok?

Emery: Igen.

Corey: Tudnál mondani néhányat?

Emery: Igen, nagyon óvatosak azzal, hogy mit mondanak, mert sokuk még mindig tanulja a mi kis idioszinkronáziáinkat, úgy mondanám...

Corey: Igen, különösen az angolt.

Emery: Nem mindig tudják tökéletesen kimondani. Nagyon óvatosak azzal, hogy mit mondanak, mert sokuk még mindig tanul. Meg tudod mondani, mert tényleg úgy próbálják meg kiejteni a szavakat, mint amikor az emberek más országokból jönnek át az USA-ba és csak talán 60-70 %-át tudják a nyelvnek. És kimondják ugyan, de durva akcentusuk van. És sokuknak, azt hiszem tulajdonképpen... Nekik is ugyanolyan érzelmeik vannak, mint nekünk. Nevetnek, lehetnek szomorúak és megbánthatod az érzéseiket, mert idővel a legtöbbjük – nem mindegyikük, mert néhányan elkezdenek a saját fejük után menni és megpróbálnak kimenekülni innen – de a legtöbbjük igazából azt hiszem miután eltöltöttek némi időt velünk, azt hiszem megsajnál bennünket. Segíteni akarnak. Maradni akarnak. Tényleg azt gondolom, hogy... Olyannyira együttérzőek. 10-szer együttérzőbbek nálunk. És tudod, olyan sok önzetlenséget láttam sok ilyen lénytől, különösen akkor, amikor a dolgok rosszul sültek el a laboratóriumokban és hasonlók. És ők is ott vannak. Nem trükköznek, ezt akarom mondani. Tényleg aggódnak. Igen, ez nagyon érdekes volt.

Wilcock: Tapasztaltál náluk humorérzéket?

Emery: ABSZOLÚT! A humor fontos a számukra. És...

Corey: Szeretik a zenénket és...

Emery: Igen. Szeretik a fényeket. Szeretik a zenénket. Bármit, aminek az érzékekhez van köze... igazán bele tudnak merülni.

Corey: Néhányuk szereti a szerencsejátékokat az adrenalin miatt...

Emery: Így van. Szóval fel tudják venni a rossz szokásainkat is, úgymint az ételeinket, és ahogy te is mondtad, a szerencsejátékot és ezeket az izgalmas dolgokat, amikhez hozzákötjük magunkat. Szóval nem legyőzhetetlenek, mert ők is a mi dimenziónk alá esnek. Úgy értem, ugyanúgy vannak itt, ahogy mi, csak ők nagyon tudatosak és az IQ-juk a plafont verdesi. És ha olyasvalakit találsz közöttük, aki jól beszél, valószínűleg nem is fogod tudni róla, hogy földönkívüli. Ha, ha, igaz?

Corey: Így van.

Wilcock: Valaki szerette volna, hogy megkérdezzem ezt, úgyhogy most megteszem. Gondoljátok-e, hogy vannak olyan emberek nagyon is látható, nyilvános pozíciókban, akik tulajdonképpen földönkívüli emberek?

Corey: Amikor a programban voltam, azt mondták nekem, hogy nagyon le van korlátozva, hogy hogyan vehetnek részt a társadalom életében. Mindent jóvá kell hagyni előzetesen. Dolgozhatnak a vállalatainkban, meg ehhez hasonlók, de nem tölthetnek be pozíciót a hatalomban. Úgy értem, ez azokra vonatkozik, akik bármilyen „szakmai gyakorlat" végett jönnek ide.

Emery: Abszolút. Nincs megengedve nekik, hogy bármilyen befolyásos pozíciót töltsenek be. Én tudnám. Megmondom nektek srácok, én azonnal tudnám – biztosra - ha valaki magas hatalmi pozícióban földönkívüli lenne. Ők nem csinálják ezt velünk. Talán a jövőben majd megteszik, ha be kell lépniük és megmenteni a bolygót és megmenteni minket. De jelenleg semmi ilyesmi nem történik. És ezt megmutatja a világszerte zajló korrupció is. Specifikus szabályaik vannak, ahogy Corey mondta, hogy itt nem tehetnek meg bizonyos dolgokat.

Wilcock: 7 milliárd ember van a Földön, akik földi születésűek. És Corey, korábban leírtad nekünk a a Naprendszerünk kolonizációját, ami úgy tűnik, hogy sokkal kiterjedtebb, minthogy csak a Föld populációjáról lenne szó. Spekuláció szintjén meg tudnád mondani nekünk, hogy tulajdonképpen hány ember él a Naprendszerünkben, hogy ha az „ember" kifejezést bővebb értelemben használjuk?

Corey: Milliók.

Wilcock: Több milliárdnyi ember él csak a Földön, de úgy gondolod, hogy milliónyi más ember él a Naprendszerünkben?

Corey: Nos, több milliónyi él a mi saját embereink közül szerte a Naprendszerben. Ami a földönkívülieket illeti... az egy hatalmas szám. Igen.

Wilcock: Van valami oka annak, hogy miért a földi emberiség lett a felelőse annak, hogy ki jön be és ki megy ki a Naprendszerünkből, szemben más csoportokkal, akik már régebb óta kolonizálnak itt?

Corey: Egy ideig ezek a különböző genetikai gazdálkodást végző csoportok irányították azt, hogy ki jöhet be és ki. Mikor kifejlesztettük a csillagközi utazás képességét és felfejlesztettük a hadseregünket az űrben, elkezdtünk mi rendet tartani a saját Naprendszerünkben.

Wilcock: Hm. És a többi csoport megengedte ezt nekünk? Vagy...

Corey: Igen. Sokuknak nem volt más választása, mert mi mostanra rendelkezünk az ő technológiáikkal vagy még jobbal is – ezekre a kereskedés során tettünk szert. Ahogy bizonyára tudod, embereket és genetikai anyagot cserélünk el a galaktikus rabszolgakereskedelem keretein belül. És ez hatalmas kiterjedésű... Nagyon sok kereskedés zajlik. Szóval úgy értem, egy ideig problémáink voltak, amikor kialakítottuk ezeket a kereskedelmi útvonalakat az 52 helyi csillagklaszteren keresztül, mert már jól kialakított kereskedelmi útvonalak léteztek. Mi pedig megzavartuk ezeket. Volt egy nagy tanulási folyamat. Mostanra ez egy olyan ponton van, hogy... Korábban úgy zajlott, hogy egy egész flottát kellett küldenünk, hogy lényeket és lőszert vigyünk egy bizonyos előörsre. Most ehhez azokat a típusú hajókat használják, amin én is voltam – ezeket a nagy szivar alakúakat. Ezek teljesen automatizáltak és csillagrendszerről csillagrendszerre repülnek. És kidobják ezeket a konténereket és hagyják ott lebegni őket és aztán kilőnek a következő csillagrendszerbe, hogy végrehajtsák a következő kézbesítést. Nem aggódnak azon, hogy jön egy másik csoport és elviszi a holmijukat. Mostanra ez már jól ki van építve.

Wilcock: Corey, említetted, hogy van némi új információd akvatikus lényekről a Csendes-Óceánban. El tudnád ezt mondani most nekünk?

Corey: Igen, van némi új információm, de ezt az információt még akkor kaptam, amikor a vallató programban voltam. A Haditengerészet véletlenül felfedezett egy földönkívüli bázist a Csendes-Óceán alatt, amiről korábban nem volt tudomásuk és amihez nem volt engedélyük. Másik földönkívüli csoportok, akikkel kommunikáltak, azt mondták: „Nem, ehhez nincs hozzáférésetek." Szóval ezt követően a Haditengerészeti Hírszerzés megszervezett egy „kiképző műveletet" e bázis fölé, aminek során mélyvízi bombákat és más, mélyre hatoló fegyvert dobtak az óceánba és nagyjából teljesen elpusztították ezt a bázist. És ahogy dobálgatták le ezeket az óceánba, űrhajók repültek ki a vízből. Ők pedig végignézték ezt az aktivitást. Voltak űrhajók, amik evaukáltak és elmentek. Hetekkel később a program beküldött néhány elektromágneses tengeralattjárót oda és felderítették ezt a bázist. És eközben felfedeztek közülük néhány tucatnyi lényt, akik még mindig életben voltak. Végül behozták őket kivallatásra. És igen... ők akvatikus lények voltak.

Emery: Tudsz róla, hogy hogyan néztek ki?

Corey: Igen. Ezek nagyon kis méretűek voltak. Betették őket együtt egy magas, függőleges tartályba és aztán olyan halászhorgokat használtak, mint amiket halászatok során szoktak, és azokkal nagyon durván felhúzták őket, kihúzták őket és beletették egy másik tartályba, amin drótkötél volt, amire egy fémpánttal felakasztották őket, mint amikor odaragasztod az üveghez... ez valamiféle szilikonnak nézet ki. Ezeknek a lényeknek nagy lebenyeik voltak a fejük elülső részén, és nyilvánvaló, hogy ezzel kommunikáltak. Az állkapcsuk méretéből és ezekből meg tudták mondani, hogy velünk ellentétben nyilvánvalóan nem vokálisan kommunikáltak. Hanem...

Emery: Ekhólokáció segítségével.

Corey: Igen, a delfinekéhez nagyon hasonló módon. Szóval találtak egy módot a velük való kommunikációra. Nem kommunikáltunk velük korában. Az akvatikus lényekkel nehéz kommunikálni. A viszonyítási alapjuk teljesen más, mint a miénk. És stressznek vetették alá ezeket a lényeket... váltogatták a víz hőmérsékletét, vegyszereket tettek a vízbe – mindenféle dolgot megtettek, hogy stressznek vessék alá ezeket a lényeket, miközben kikérdezték őket.

Wilcock: Emery, milyen gyakran láttál akvatikus lényeket, amikor a programban a boncolásokon dolgoztál?

Emery: Pár száz akvatikus lényt láttam... úgy értem lényt vagy mintát, amely akvatikus volt vagy akvatikus lény volt. És Corey-nak igaza van. Ez egy teljesen más típusú test és más típusú sejtbiológia. És ez nagyon különbözik, mint ahogy mi is mások vagyok egy delfinhez vagy egy halhoz képest.

Wilcock: A csontvázuk alapján több porcuk van, mint csontjuk?

Emery: Igen, ez egy nagyszerű kérdés. Valóban így van. Sokuk képtelen a talajon járni. Néhányuk képes rá. Néhányuknak csontos szerkezete volt és sokuknak nagyon porcos jellegű testük volt. Ami formát ad nekik az ezeknek a porcoknak a sejtközi állománya összefonódva egy bámulatos izomtömeggel és bámulatos izomdefinícióval. Az egyiknek, akit megvizsgáltam, emberi teste volt. Uszonyok futottak le a teste oldalán, és egy kissé úszóhártyás kezei és lábai voltak és kb 180 cm magas volt.


Na most, láttam nagyon kis méretűeket is, mint amikről Corey beszélt. És a méret nem számít az univerzumban... Ennyit elmondok nektek.

Corey: Igen. Voltak olyan hajók, amik lezuhantak és ekkorák voltak (Corey itt 30 cm-t mutat). És ezekben lények voltak.

Emery: Igen. Szóval a lények nagyon-nagyon kicsik lehetnek. Néha óriási neurológiai mikroszkópokat kellett használnunk ahhoz, hogy megoperáljunk közülük néhányat és mintákat vegyünk belőlük, mert csak mindössze kb 7,5 cm magasak voltak.

Wilcock: A neurológiai mikroszkóp alatt azt érted, hogy az elméd segítségével kellett kapcsolódnod hozzá?

Emery: Nem, bocsánat. A neurológiai itt azt jelenti, hogy csak egy sztenderd mikroszkóp, amit idegsebészet, agysebészt és hasonlók során nagyításhoz használunk. Külön szék tartozik hozzá és te csak ott ülsz és nagyon kis mozdulatokat teszel. És ez egy nagyon dinamikus dolog.

Wilcock: Az Atacama humanoid, amit a Szíriusz filmben boncoltál csak kb 15 cm magas.

Emery: 13 cm, igen.


Wilcock: Hogyan tudnád ezt összehasonlítani a legkisebb lényekkel, akiket láttál?

Emery: Nos, a legkisebb, akit megoperáltam kb 7,5 cm magas volt. Ez volt a testének teljes hossza. Ugyanaz volt jellemző rá, a feje háromszor akkora volt, mint...

Wilcock: És ez egy felnőtt lény volt?

Emery: Igen, a feje háromszor nagyobb volt. Valamilyen oknál fogva a fej mindig egy kicsit nagyobb, mint a miénk. És ez valószínűleg az agy és más dolgok miatt van, amelyek különlegesek. Például ezeknek az akvatikus lényeknek ott van egy hatalmas valami elől ekhólokáció és kommunikáció céljából. És sok ilyet láttunk. Sok ilyen dudort és miegymást láttunk. Ez kalciumból van és nagyon fura formájuk van. Nagyon hasonlít a bálnákéhoz és delfinekéhez, ahogy te is mondtad, Corey.

Wilcock: Corey, itt vannak ezek a különböző lények, akik bejönnek a Naprendszerünkbe és néhányuk engedéllyel, néhányuk engedély nélkül teszi ezt. Korábban nem sokszor beszéltél az Elfogó Kivallató Programról. Le tudnál írni néhány olyan lényt, akiket láttál ebben a programban? Mondj nekünk néhány példát.

Corey: Legtöbbjük ember volt. Egyszerűen csak embernek néztek ki, egyszerűen csak különböző típusú embereknek. Kb 10-15%-uk volt olyan típusú, akiket úgy szoktak leírni, hogy „idegenek" – nagyon furcsa kinézetűek – és akik egy teljesen különböző környezetben fejlődtek. Vannak inszektoidok. Voltak különböző típusú reptilián lények, akiket azon nyomban átadtunk a drákonidáknak. Volt egy bizonyos típusú inszektoid csoport, akiket mindig átadtunk nekik. Beszéltem korábban azokról, akiknek fura csikóhalnak tűnő fejük volt és szegmentált inszektoid testük. Volt számos különböző kétéltű lény. Beszéltem korábban arról a macskalényről, akit később láttam, amikor a kutatóhajón szolgáltam. Néhány ilyen lényre „elfogni és megölni" parancsunk volt. Az egyik ilyen lény egy macskaszerű lény volt, akinek megvolt az a képessége, hogy képes volt oda teleportálni magát, ahová csak akarta. És alapvetően csak ki kellett gondolnia, hogy hová akar menni, megváltoztatni a vibrációt arra, ahová menni akart és egyszerűen csak felbukkant ott. És ez egy nagyon magasan fejlett lény volt, akit ez a katonai csoport el akart fogni. Szóval nyilvánvalóan felállítottak valamiféle elektromos rácsot – mint amilyen a Hipervándor című filmben látható – hogy amikor ez a lény felbukkan, hogy találkozzon valakivel, akivel rendszeres jelleggel találkozott, képesek legyenek elkapni e rács segítségével. És lényegében halálos áramütést mértek rá. És láttuk a testét, amikor elszállították - nagyon magas volt. Valamiféle levendulaszíne volt és mindenfelé égési nyomok volta rajta. A füle hegye szinte teljesen leégett. De a fura dolog az volt, hogy még a szociopata emberekben is, akik ott voltak, mindenkiben túláradtak az érzelmek. Mindenkinek folytak a könnyei, olyan hihetetlen szomorúságot éreztek e lény miatt. És voltak ott emberek, akiknek nincsenek érzelmeik, és még ők is, szó szerint sírtak.

Wilcock: Láttál valaha macskaszerű humanoidokat?

Emery: Igen. Sok macskaszerű, macskának kinéző lényt láttam.

Wilcock: Szóval akkor ez gyakori volt?

Emery: Ez gyakori. Ahogy mondtad, nagyon intelligensek, és néhányuk transzdimenzionális, szóval különböző különleges képességeik vannak. Néhányukban valahogyan elektromosság van. Mindig földelő lemezeket tettek alájuk mielőtt megoperáltuk őket, ezzel biztosítva, hogy nem marad bennük semmi elektrosztatikus, illetve nem marad bennük semmi elektromosság.

Corey: Igen, ismerem amiről beszélsz.

Emery: Ismered, amiről beszélek? Én nem szeretek azokon a lényeken dolgozni, mert sokan még annak ellenére is, hogy rajtuk volt a földelő lemez, halálos áramütést kaptak – néhány technikus és orvos. De ezen kívül, igen, ők nagyon gyakorta előfordulnak. Számos különböző típusú faj van mindenfelé az univerzumban. És én nem... a tájékoztatások alapján, amiket néha kaptam, nem tudok egyetlen olyanról sem, aki rossz lett volna. Szóval ez egy jó jel – hogy szupererejük van és nem agresszívak.

Corey: Igen, emlékszem, kimondottan ez a lény egy bizonyos egyént látogatott meg és spirituális tanácsokat és tudást osztott meg vele. És aztán az egyént, akit meglátogatott, az elfogás során szintén megöltük.

Emery: Hú, ez érdekes.

Corey: Spirituális természetű információkat kapott ettől a lénytől, aki időről időre megjelent nála. És van néhány technológia, aminek segítségével meg tudják mondani, ha valaki teleportál ide. Úgy értem, egy zavar keletkezik a rácsban, amit képesek háromszögelni.

Emery: Abszolút, igen.

Wilcock: Ugyebár a börtönrendszerről beszélgetünk – ami egy jelentős részét képezi ennek a műsornak – és a műsorból hátralévő időben szeretnék feltenni egy utolsó kérdést. Számos sci-fi film létezik, amit talán a Cabal inspirált és amelyben látszólag arról az elgondolásról beszélnek, amikor embereket valamiféle hibernációba tesznek. Van egy erre vonatkozó kérdésünk: van-e bármilyen információtok arról, hogy az USA börtönrendszereiben itt a Földön kifejlesztettek-e hibernációt alkalmazó fogvatartási technológiát? Tudomásotok szerint csinálják-e ezt itt?

Emery: Nekem tudomásom van erről, határozottan. Igen, csinálják ezt. Ez egy költséghatékony módja annak, hogy kontroll alatt tartsanak olyan embereket, akik elkövettek valamit - valami rossz dolgot.

Corey: Hallottam róla, hogy alkalmazzák ezt bizonyos különleges operátorokon, akik letértek az útról és túl veszélyesekké váltak ahhoz, hogy visszaengedjék őket a civilizációba. De nem hallottam semmilyen olyan tervről, hogy az átlag lakosság számára fenntartott börtönrendszerben akarnák alkalmazni, annak ellenére, hogy nem kételkedek benne, hogy ezek a tervek léteznek.

Wilcock: Nos, a jog hatálya alatt, azt hiszem az etikai kifogások olyan mértékűek lennének, hogy nem hiszem, hogy bármilyen legitim módon megválasztott kormány engedélyezné ezt.

Emery: Igen, egész bolygók léteznek, ahol ilyen hibernációs cellák vannak - így nevezik őket. Nem mondom, hogy ezek a bolygók olyan nagyok lennének, mint a Föld, de elég nagy bolygók. Biztos vagyok benne, hogy Corey tud erről. És ezeken a helyeken tartják őket fogva.

Wilcock: Hallottam ezt az űrprogram informátoromtól, Jacob-tól. Azt mondta, hogy börtönbolygók léteznek, amik valamikor bolygók voltak és a fő funkciójuk az, hogy oda bebörtönözzenek embereket és megakadályozzák, hogy elhagyják azt a bolygót.

Corey: Úgy hangzik, mint az, amin jelenleg is élünk.

Wilcock: Ha, ha.

Emery: Igen. Nagyon hasonló.

Wilcock: Jacob azt mondta, hogy semmiképpen nem akarnád, hogy valaha elkapjanak egy ilyen bolygón, mert hihetetlenül nyomorúságos ott a létezés, ha egy ilyen helyzetbe kerülsz.

Emery: Nos, amiről én beszélek, ott hibernáció és krio volt. Szóval ezek a lények mély álomban vannak tartva több százezer évig, ezer évig, száz évig, vagy még hosszabb ideig is, attól függően, hogy mit tettek.

Wilcock: Nos, srácok, nagyon jó munkát végeztetek ma. Ez egy nagyon megvilágosító beszélgetés volt. Ez a Kozmikus Közzététel Emery Smith-szel és Corey Goode-dal. Én pedig a műsorvezető David Wilcock vagyok. Köszönöm, hogy megnéztétek.


9 megjegyzés:

  1. És még Mi csodálkozunk, hogy nem akarják a felfedést az idegenek???
    Előbb lövünk és aztán kérdezünk.. :(
    Hihetetlen barbár nép az ember. Azonnal megölni árammal, lebombázni a bázisukat, tök mindegy, hogy veszélyesek-e vagy sem, embertelen módon valltatni stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barbar ,igy igaz,lelketlen,rombolo,irigy,kepmutatto,hazug,es minden rosszra alkalmazhato ,alakok.

      Törlés
  2. Köszönöm a fordítást, ez a beszélgetés számomra elgondolkodtató volt.
    Ha megengednek egy kiegészítést, véleményem szerint ez a hely is a börtönbolygó(k) része.
    Köszönettel: M. Laci.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://yourminds.org/a-battle-with-an-extraterrestrial-race-is-happening-right-now-in-space-hacker-got-these-info-from-nasas-computers/
      Most találtam, a fenti témához. Ha igaz gáz, ha nem Blue beam. Üdv. M. Laci.

      Törlés
    2. A kiszamithatatlan ember formak,csak nem lehetnek szabadok!

      Törlés
  3. Konzum konzum az egoizmussal az van!
    Hatalomvágy idiotizmussal keveredve az is van.

    VálaszTörlés
  4. Ez azért kicsit bonyolultabb az egónál és a kiszámíthatatlanságnál

    translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hu&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&tl=hu&u=http://evelorgen.com/wp/articles/alien-abduction/interview-with-giuseppe-platonia-author-of-aliene-apocalypse/&xid=17259,1500004,15700019,15700043,15700124,15700186,15700190,15700201,15700237,15700242,15700248&usg=ALkJrhjmsaO_X-s1oVHrMcPwifB4E4Q-jA

    VálaszTörlés
  5. Ugy tünik nemcsak az ember barbár az idegenek is akik vérvonalát hordozzuk biza az alma meg a fája..a föld állapota rosszabb mintha csak majmok élnének rajta...az extraprofitot is ki találta ki meg a állandó háborukat a zsákmányérrt hatalomért...mintha a teremtöink már elöttünk is háborut viseltek volna egymással!

    VálaszTörlés
  6. Jut eszembe kik is vágták ki a génjeinkböl a 10 szálat meg vette ki a 2 pár kromószómát...amik tán tartalmazták a telepátia és látás hallás lényegét...ugyhogy nem véletlen hogy lebarmult az ember..és most ugyan azt ismétlik a oltásokkal merrt nagy a fél elem bennük hogy nem maradunk totál hülyék!

    VálaszTörlés