2018. június 1., péntek

Kozmikus Közzététel – XI/12.

FÖLDÖN ÉLŐ FÖLDÖNKÍVÜLIEK – Újabb epizód következik Emery Smith és Corey Goode közreműködésével, a mai adásban a földi társadalmakba elvegyülten élő földönkívüli lényekről hallhatjuk őket. Szó lesz az egykoron Corey részvételével is zajló Betolakodó Elfogó és Kivallató Programról, a földönkívülieknek tulajdonított, de valójában a katonaság által végrehajtott elrablásokról, a programozható életformák változatos felhasználási területeiről és a nyilvánosságra hozatal elrablásokra gyakorolt hatásáról.

Wilcock: Köszöntelek újra, ez itt a Kozmikus Közzététel. A műsorvezető, David Wilcock vagyok. Itt vagyunk Emery Smith-szel és Corey Goode-dal, és közöttünk élő földönkívüliekről fogunk beszélgetni. Emery, köszöntelek a műsorban.

Emery: Köszönöm, Dave.


Wilcock: És Corey, köszöntelek újra itt.

Corey: Köszönöm.


Wilcock: Emery, tudomásod szerint vannak-e földönkívüli lények, akik nem a Földről származnak, és akik olyannyira képesek úgy tenni, mintha földi emberek lennének, hogy észre sem vennénk rajtuk semmiféle különbséget?

Emery: 100%, hogy nem tudnád megmondani róluk. Ők itt vannak.

Wilcock: Tudnál egy kicsit többet mondani erről nekünk?

Emery: Nos, földönkívüliek azért is jönnek, hogy ügyeljenek ránk és megnézzenek dolgokat a Földön. Azért vannak itt, hogy információt gyűjtsenek, hogy biztosak legyenek abban, hogy nem robbantjuk fel a Földet és nem öljük meg egymást. Egyszerűen csak azért vannak itt, hogy információkhoz jussanak, továbbá hogy megtapasztalják, milyen embernek lenni. Ez számukra inkább olyan, mint egy vakáció. Szóval egy földönkívüli számára ez egy nagyon érdekes tudományos munka. Megtiszteltetés számukra ide jönni, közöttünk élni és olyasmiket csinálni, mint amiket egy normál emberi lény, és interakcióba lépni emberi lényekkel.

Corey: Olyan, mint egy Békehadtest.

Emery: Igen, olyan, mint egy univerzumi Békehadtest.

Wilcock: Mindkettőtöktől kérdezem: van erre bármilyen szabályozás? Ez egy legális migrációs program, vagy inkább olyasvalami, hogy egyszerűen csak felbukkannak itt és mi nem tudunk róla?

Corey: Mindkettő. Mindkettő. Néhányan közülük távoli csillagrendszerekből származnak, és ők nagyon szorosan figyelik, hogy mi folyik itt, beleértve a csillagrendszerekben történő drákonida hódításokat. Szóval embereket küldenek ide, hogy egy kis megfigyelést végezzenek.

Emery: Így van.

Corey: És amikor idejönnek, azt engedély nélkül teszik - ha elkapják őket, abból egyáltalán nem származik semmi jó számukra.

Emery: Így van.

Corey: Létezik egy program, aminek én is tagja voltam, és amit úgy neveztek, hogy a „Betolakodó Elfogó és Kivallató Program". És ennek során sok olyan fajba futottunk bele, akik engedély nélkül voltak itt.

Wilcock: Szeretnék megkérdezni még valamit, ami elég bután hangozhat majd, de azt hiszem, kezdhetünk vele valamit. Ha visszamegyünk az első Disclosure Project rendezvényig, 2001-ig – és Emery, tudom, hogy te sok évig Dr. Greer-rel dolgoztál...

Emery: Abszolút, igen.

Wilcock: Nyilvánvaló, hogy neked is hozzáférésed volt azokhoz a bennfentesekhez.

Emery: Igen.

Wilcock: Ezen az eseményen 2001-ben, a National Press Club-ban, Washington DC-ben Clifford Stone őrmester felment a pódiumra és azt mondta, hogy itt egy lista egy 57 különböző földönkívülit tartalmazó csoportról, amit ő „Heinz 57"-nek nevezett. És azt mondta, hogy sokan közülük majdnem ugyanúgy, vagy teljesen ugyanúgy néztek ki, mint mi. Volt egy elmélete - ami azt hiszem az uralkodó elmélet volt abban az időben-, hogy néhány ősi emberi faj körbejárkált és elültette a saját magját galaxisszerte. Szerinted ezért élhetnek olyan emberek más bolygókon, aki ugyanúgy néznek ki, mint mi? Mit gondolsz, mi lehet ennek a magyarázata?

Emery: Nos, a magyarázat erre az lenne, hogy... maga a Föld nagyon rég óta van itt. És az embereknek nagyon nehéz felfogniuk azt a koncepciót, hogy a Föld milliárd évek óta itt van. És ezen időszak alatt a Földnek számos látogatója volt és számos különböző típusú földönkívüli élt már itt.

Corey: Menekültként. Sok menekült élt itt.

Emery: Így van, sok menekült jött ide biztonságos helyet keresve, hogy létrehozzon egy másik civilizációt. Szóval ezek a civilizációk kolonizálták a Földet. És voltak más földönkívüliek is, akik idejöttek és kísérleteztek ezzel az emberi DNS-sel és hibrideket hoztak létre. Továbbá számos más teremtményt ugyancsak létrehoztak, akiket most megtalálhatsz itt a bolygón. Ha mindent megnézel a szöcskétől a fűszálig, minden nagyon bonyolult tervezés alapján épül fel. Nagyon sok minden zajlik itt.

Corey: Igen, és az intelligens tervezéssel ugyancsak. Általában amikor ezek a genetikai gazdálkodó fajok idejönnek, kell lennie egy alapfajnak, amivel elkezdhetnek mérnökösködni. És abból, amit elmondtak nekem, a Nap és a bolygóink kibocsátanak egy bizonyos frekvenciát, ami meghatározza azt, hogy milyen típusú életformák legyünk: öt ujjal rendelkezők, emlősök és hogy legyen bizonyos formánk. Szóval megvan ez az aspektus is a fajok fejlődésében. És aztán bejönnek ide és elkezdenek különféle genomokat használni, hogy megváltoztassák a fajt.

Emery: Így van.

Wilcock: Az egyik dolog, amit bennfentesem, Jacob mondott el nekem – és ő az a fickó, aki állítása szerint benne volt a titkos űrprogramban és több, mint 2000 földönkívüli helyszínt látogatott meg és olyan információi voltak, amelyek tökéletesen egybevágtak azzal, amit te, Corey elmondtál amikor feltűntél – azt mondta, hogy a Föld egy sokkal magasabb komplexitását tartalmazza egy genetikai hullámnak, amely az élet sokkal nagyobb diverzitását támogatja ezen a bolygón, mint ami normál esetben előfordulhat más bolygókon. Szóval nagyon sok földönkívüli akart idejönni, mert bármilyen életformát ledobhatsz itt, amilyet csak akarsz és az képes lesz élni itt, ami normál esetben nem mindig történik meg. Hallott-e valamelyikőtök ilyesmiről?

Emery: Nem mondanám, hogy „bármilyen életformát", de igen, azt mondanám, hogy ez történik. És azt is mondanám, hogy a sok új faj, amit az emberek naponta felfedeznek... új típusú rovarokra és új típusú élőlényekre bukkannunk az óceán mélyén. Ezek a felfedezések, ha megnézed, mindennaposak. Minden nap felfedeznek valami újat, különösen az Amazonas mentén, a növényi élet és a kis állatok kapcsán. Honnan jönnek ezek? És miért nem láttuk ezeket ilyen sokáig? Itt vagyunk már pár ezer év óta. Tehát mi folyik itt? És ez történik: mind a mai napig el vannak ültetve dolgok nálunk és genetikai mutációk történnek mind a mai napig mindannyiunkkal ÉS az állatokkal ÉS az óceánokkal. Szóval ezek itt is fejlődnek. Ne úgy tekintsünk a mutációra, hogy az rossz dolog. Néhány mutáció jó, mert életben tart bennünket.

Corey: Ami érdekes, hogy azoknak a lényeknek, akikkel a Betolakodó Elfogó és Kivallató Programban foglalkoztunk, csak mindössze 10-15%-a volt „idegennek kinéző". Legtöbbjük embernek nézett ki. És nem voltak augmentálva arra, hogy embernek nézzenek ki. Emberek voltak, csak egy másik bolygóról származtak. És normál esetben azokban az országokban szedtük össze őket, amelyekben a leginkább el tudtak vegyülni. Voltak néhányan például, akiknek polinéz megjelenésük volt.

Emery: Így van. És északi típusúak, és az összes többi. Így van.

Wilcock: Okvetlenül meg kell kérdeznem: van-e valamilyen szabályozás erre, mert ez nyilvánvalóan nem az ENSZ. Nyilvánvalóan nem választott képviselőkről beszélünk. Hogyan irányítják ezt és ki a felelős érte?

Corey: A legtöbb információ ebből a programból rendkívül felzaklató. És én hezitáltam... Nem osztottam meg ezt. De érdekes dolog volt, hogy ha egy bizonyos kategóriába tartozó bármilyen típusú inszektoid vagy reptilián lényre találtunk rá ebben a programban, akkor átadtuk őket a drákonidáknak. És néhányuk egyáltalán nem volt barátságos a drákonidák irányába.

Wilcock: Hogyan lehetséges az, hogy valaki, aki ilyen változatos biológiai felépítéssel rendelkezik képes legyen itt sétálgatni a Földön? Mi folyik itt egyáltalán?

Corey: Ahogy mondtam is, néhányuk úgy néz ki, mint mi. Mások képesek augmentálni a megjelenésüket. Olyan magasan intelligensek, hogy probléma nélkül képesek elvegyülni. És te, Emery, azt mondtad, hogy volt munkájuk.

Emery: Aha.

Corey: Én ott voltam amikor egy magas rangú vezetőt rángattunk ki fényes nappal egy magas épületből. Delta hullámokat bocsátottunk mindenkire, bementünk a tetőről, kirángattuk és elvittük kivallatni. És ő több mint egy évtizede volt a Földön és elvegyült, kreált magának egy identitást és addigra magas beosztásba került egy vállalatnál.

Emery: Igen, ezeket a földönkívülieket felkészítik, hogy idejöjjenek erre a bolygóra. Tehát valamiféle genetikai oltásokat kapnak, olyanokat, mint amiket mi csinálunk itt, már ami a frekvenciát illeti, hogy túléljenek itt – egészen odáig, hogy bizonyos eljárásokat is elvégeznek a testükön, hogy képesek legyenek megemészteni az élelmiszereinket és ehhez hasonlókat. Szóval egy augmentáció történik a földönkívüliekkel...

Corey: És akklimatizáció.

Emery: És akklimatizáció.

Corey: Amikor a programokban visszakövették ezeknek a lényeknek a származási helyét – merthogy technológia segítségével képesek voltak visszakövetni ezt – nagyon érdekes volt, hogy rájöttek, hogy az első kontaktpontjuk ezen a bolygón egy elrabolt személy volt – egy elrabolt személy, aki tudta, hogy mit csinálnak. Befogadták ezt a földönkívülit és tanították őt az adózásról, a társadalmunkkal kapcsolatos dolgokról, hogy segítsenek neki beintegrálódni.

Wilcock: Tehát azt mondjátok, hogy egy földönkívüli csoport, amely embernek néz ki - mondjuk úgy - felkap valakit az otthonából éjszaka és aztán felviszik a hajóra és meginterjúvolják a földi kultúráról és aztán ebből tanulnak?

Corey: Nem. Hanem azt mondom, hogy ennek az elrabolt személynek a családja és a barátai egyszer csak azon kapják magukat, hogy a semmiből hirtelen lett egy új szobatársuk, akit arra tanítanak, hogy hogyan illeszkedjen be a társadalmunkba.

Wilcock: Hú! Ez nagyon érdekes. Szóval az elrabolt személy tudatában van annak, hogy ez a személy nem egy átlagos személy?

Corey: Abszolút.

Wilcock: Hogyan érik el, hogy hallgassanak erről?

Corey: Ezek az emberek elkötelezettek abban, hogy segítsék ezt a fajt. Van egy egész akciótervük. Segítik az emberiséget, vagy akármilyen okból kifolyólag. De nem védekeznek, amikor meginterjúvolják őket.

Wilcock: Corey, elkezdtél válaszolni arra a kérdésre, hogy hogyan irányítják ezt, ki a felelős ezért. Ki az, aki eldönti, hogy valaki legális vagy illegális bevándorló?

Corey: Végső soron ez egy vállalati döntés. A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum felügyeli ezt a ténykedést.

Wilcock: És ez a Titkos Űrprogram egyik divíziója.

Corey: Igen. És ők nyilvánvalóan a drákonidáknak jelentenek. Igen, voltak olyan esetek, amikor elkaptunk egy reptilián-jellegű lényt és a lény teljesen megrémült annak a lehetőségétől, hogy a drákonidákhoz lesz küldve. Alapvetően felderítést végeztek, taktikákat és módszereket kerestek, hogy beszivárogjanak és legyőzzék a drákonidákat. Úgy tekintettek rájuk, mint ellenségükre. És különböző típusúak voltak belőlük. Volt néhány különböző inszektoid típusú lény, akik szintén azon a listán szerepeltek, akiket azonnal át kellett adnunk. És ők sikítoztak és tiltakoztak az ellen, hogy odaküldjük őket a drákonidákhoz.

Wilcock: Beszéltünk arról a műsor előtt, hogy hogyan képes egy inszektoid lény sétálgatni itt a Földön anélkül, hogy észrevennék.

Corey: Az inszektoid lények közül sokan... és ugye beszámoltam arról korábban, hogy a Marson volt két vagy három különböző biztonsági előörs, amelyek egy lényt láttak feléjük közeledni - mindegyikük másként írta le ezt a lényt. Az egyik egy embert látott jönni a saját csoportjuk felszerelésében. Egy másik valamit ettől eltérően látott. Szóval ezeknek a lényeknek megvan ez a képessége... És azt feltételezték, hogy ők úgy fejlődtek, mint a ragadozók, akiknek megvan az a képessége, hogy az elméjükkel elkábítsák az áldozatukat, vagy hogy arra késztessék az áldozatukat, hogy lássanak bizonyos dolgokat.

Emery: Ez egy elme dolog, így van.

Corey: Így van. Azt csinálják tehát, hogy képesek hatással lenni több ezer ember tudatára egyszerre. Néhányuk technológiailag fel van erősítve, és ez okozza azt, hogy így láthatjuk őket. És ha hozzájuk érhetnénk... amit az elme észlel, azt hiszi el a test. Ha az elménk azt mondja, hogy egy emberi bőrt érintesz, akkor azt fogjuk megtapasztalni. Szóval ez mind az elmében játszódik le.

Emery: Így van. Igen. Abszolút. Ez igaz.

Wilcock: Ismerős számodra ez? Hogy a lények dobhattak egy képet magukról, amikor valaki rájuk nézett?

Emery: Akár több ezer embernek is, igen. Megvan tehát ez a hatalmas mentális mágiájuk, amivel el tudnak hitetni veled bármit és el tudják érni, hogy azt lásd, amit ők akarnak. És ez egy bizonyos módon nagyon veszélyes, de szerencsére én nem tudok semmi olyanról, ami rosszul sült volna el. De ezeket a lényeket operálva láttam őket felszerelve – ahogy te is mondtad - ezekkel a készülékekkel, amiket közvetlenül a testükbe csatlakoztattak.

Wilcock: Mint egy idegi-összeköttetéses konnektor a testedben?

Corey: Valami olyasmi.

Emery: Igen.

Corey: Néhányat csak a bőrükre csatlakoztatnak, ami így interakcióba lép az idegrendszerrel. Nem volt semmilyen műtéti-jellegű implantátum. Pont mint annál a lénynél, akiről én beszélek, ami elég fura – ez egy inszektoid lény volt. Szegmentált karjai voltak – úgy, mint egy rovarnak. Ez alkotta a bicepszét és tricepszét, ilyen módon volt felosztva.

Emery: Igen.

Corey: És a bicepsz részen egy karkötő volt. És a programban nagyon nehéz volt elfogni ezeket a lényeket, mert képesek voltak megérinteni a karkötőt, vagy aktiválni ezt a karkötőt és aztán egyszer csak bzzzz, olyan gyorsan kezdtek el rezegni, hogy nem voltunk képesek látni őket.

Emery: Láthatatlanok lettek.

Corey: Így van. És azt hiszem egy tengerészgyalogos, vagy az egyik biztonsági ember fogta ezt a karkötőt, felhúzta a bicepszére és bekapcsolta és ez olyan erősen kezdte el rázkódtatni, hogy belehalt.

Emery: Úh! Nem tudta kezelni.

Wilcock: Láttál-e valaha bármilyen hardware-t, amit a lények a testükön viseltek, amikor a kerekes hordágyakon betolták őket?

Emery: Ó, igen, sokukon láttam ilyesmit. Néhányuknak testre simuló öltözéke volt, amely milliárdnyi gömbökből, mikro-nano gömbökből állt. Később visszafejtettük ezt, és ezekből lettek a speciális predator-jellegű öltözékek, amelyek visszatükrözik eléd, ami mögötted van. Szóval ez végső soron álcázásra szolgál. És ezek mind abból lettek visszafejtve. Még inszektoid lények is úgy jönnek, hogy részben fel vannak öltözve. Sokszor megkapom ezt a kérdést. „A földönkívüliek vagy idegenek – ami nem a megfelelő kifejezés – viselnek-e ruhát?" És igen, viselnek, de nagyon ritka, és sokkal inkább...

Corey: Egy eszköz a számukra.

Emery: ...funkcionális szerepe van.

Corey: Igen.

Emery: Igen, egy eszköz. Egyszerre mondtuk ki:) És használják is. Számos különböző dologra használják. Mint például ezeket a karkötőket. Láttam ilyeneket lényeken. És amikor behozzák a tetemeket... nem szeretik levenni róluk ezeket. Amikor megkapom a földönkívüli lényt, ezek ott vannak rajtuk, csak énhozzám kerülnek először.

Wilcock: De nincs megengedve, hogy bármi olyasmit csinálj, amire nincs felhatalmazásod, igaz? Szóval még csak hozzá sem érhetsz...

Emery: Ó, nem, ha meglátom a tetemet, az azt jelenti, hogy valamit csinálnom kell ezzel a földönkívülivel.

Wilcock: De úgy értem, hogy nem érhetsz hozzá a karkötőhöz.

Emery: Neeeem. Ó, istenem, dehogy is! Soha nem érnék hozzá...

Corey: Merthogy veszélyes.

Emery: Ez olyan, mint amikor... víz alatt is szoktam fényképezni és egész nap képes vagyok filmezni ezeket a fickókat odalent, úszkálok, elkapom ezeket a nagy fehér kalapácsfejűeket és utazok velük egy kicsit, de nem lépek interakcióba velük, mert nem ismerem őket elég jól. És amikor ott látsz egy földönkívülit, rajta egy csomó cuccal, és neked bőrdarabkákat kell levágnod róla, akkor nem akarsz ezzel szórakozni, mert olyan sokan meghaltak ezekben a projektekben, mert ugyebár a kíváncsiság megöli a macskát. Több száz videót láttam technikusokról... Megmutatták nekünk, milyen az, amikor rosszul sülnek el a dolgok. Minden rögzítve van. Sok halált láttam azokon a videókon, amiket megmutattak nekünk, mintha azt mondták volna: „figyeljetek rá, hogy ez ne történjen meg veletek." És itt arra gondolok, hogy mondjuk levesznek róluk egy ékszerdarabot, vagy megnéznek egy foltot, vagy elmozdítják a testet egy bizonyos pozícióba, és ez néha ugyancsak aktivál valamit.

Corey: Kibocsáthat valamilyen gázt...

Emery: Ó, te jó ég! Így van. És ezért vagyunk űrruhában ott, mert soha sem tudhatod - különösen, ha még soha nem találkoztál korábban azzal a fajjal - hogy mi fog történni. És sok baleset történik, amiről nem hallasz.

Corey: Van néhány vegyi anyag, ami benne van ezekben a lényekben és ami ha interakcióba lép a levegővel vagy nedvességgel, tűzre kaphat vagy felrobbanhat.

Emery: Igen.

Wilcock: Említetted a predator-öltözetet. Előfordulnak-e olyan helyzetek, mint amit a „Predator" című filmben láthatunk, amikor egy lény bejön ide és egyszerűen csak meg akar ölni egy rakás embert, amíg valaki el nem kapja?

Emery: Nem tudok ilyesmiről. Talán te, Corey. Én soha nem hallottam ilyenről...

Corey: Nem. Nem, nagyon kis „lábnyommal" jönnek és észrevétlenek akarnak maradni. Ez a térség túl erősen felügyelve van ahhoz, hogy ilyesfajta dolgok megtörténjenek.

Wilcock: Szóval akkor biztonsággal eloszlathatjuk azt a sok félelempornót, amit az emberek kitalálnak, ha nem kapnak választ erre a kérdésre tőletek, mert sokan azt gondolják, hogy olyan lények járkálnak itt, akik leharapják az emberek fejét és mindenféle őrületes, ronda dolgot művelnek.

Emery: Nem, nem, azokat a lényeket „embereknek" nevezik.

Wilcock: Ha, ha.

Corey: Igen, a legnagyobb szörnyek a bolygón emberek.

Emery: Így van.

Corey: De a legtöbb lény egyszerűen csak azért van itt, hogy tanulmányozzon bennünket és információkhoz jusson.

Emery: Így van.

Corey: És kutatásokat végezzen.

Wilcock: És ez úgy hangzik, mint amit Corey, te mondtál korábban, hogy ha egy olyan lényt kapnak el, aki nem engedélyezett küldetésen van itt, az sokkal rosszabbul jár, mintha nem kapnák el - amiatt, ami akkor történik velük, amikor átadják őket a drákonidáknak.

Corey: Igen. És a Betolakodó Elfogó és Kivallató Program hatásköre kiterjedt a megfigyelésre is, úgy mint ahogyan azt a Sötét Zsaruk – Men in Black filmben láthattuk. Megfigyelni olyan földönkívülieket, akik ENGEDÉLLYEL vannak itt és akik beintegrálódtak a társadalmunkba. Továbbá azt is kézben tartották, hogy távoltartsák őket egymástól, ha olyan csoportok tagjai voltak, akik nem jöttek ki jól egymással. Vagy ha összekeveredtek és nem jöttek ki jól egymással, akkor ez a csoport, vagyis a program, lement oda és rendőrségként lépett fel.

Wilcock: Beszéltünk erről korábban, Corey, de azt hiszem, fontos lehet újra felidézni. És tudom, hogy nincs igazán pontos adatod, de van-e valamilyen fogalmunk arról, hogy hány engedéllyel rendelkező bevándorló van itt a bolygón? Olyanok, akik nem innen származnak és elvegyültek a társadalmunkban?

Corey: A 90-es években több ezer ilyen volt.

Emery: 100 000 volt az a szám, amit nemrégiben mondtak nekem - az elmúlt 6 hónapban.

Corey: Igen. És valószínűleg ez a szám kevesebb volt, amikor én a programban voltam. És minden országban voltak belőlük. Jól ismert tény, hogy ezek a lények beintegrálódtak közénk.

Wilcock: Hát, ha te, Emery azt mondtad, hogy 100 000 volt az a számadat, amit egy nemrégiben kapott tájékoztatás során kaptál, és te Corey, azt mondtad, hogy a genetikai típus határozta meg, hogy hová mentek, akkor lehetséges, hogy bolygószerte nagyjából egyenlően oszlódtak el? Vagy inkább a fejlettebb országokba mentek?

Corey: Ez a küldetésüktől függött. Például néhányan úgy vannak itt, mintha egy Békehadtest lennének. Néhányuk inkább a legszegényebbek között tölti az idejét, hogy a fejlődésről tanuljanak.

Emery: Meghallgatják a történeteiket.

Corey: És hogy hogyan tudnának iránymutatással szolgálni nekik.

Emery: Igen, meghallgatják az emberek történeteit. És országról országra rögzítik ezt az információt egy nagy adatbázisban. És megpróbálnak rájönni, hogy mi ment félre, vagy hogy merrefelé tartunk...

Corey: Merrefelé tart a szociológiánk.

Emery: Így van. Megpróbálnak segíteni rajtunk.

Corey: Hogy hogyan gondolkodunk.

Emery: De azzal, hogy ezt teszik - és hogy valaki Zimbabwe-ban él valakivel, valaki pedig Lengyelországban, valaki Oroszországban, valaki Amerikában, és az összes ilyen ügynök rögzíti az összes cuccot - kitalálják és leolvassák a mögöttük meghúzódó érzelmeket és látják, hogy ki a felelős ezért. És visszakövetik ennek a láncolatát is. Ők nem csak átlagos farmerek és erdőben élő emberek. Igazából eléggé népszerűvé vált az, hogy földönkívüli cserediákok jönnek ide és ez a fajta kiképzés történik, meg ehhez hasonlók.

Wilcock: Tehát ha végső soron a drákonidák szabályozzák a bevándorlást - és ők persze ördögiek, kaotikusak és gonoszak - akkor hogyan lehetséges az, hogy valakinek engedélyezzenek egy jóindulatú tervet, ha ez ellene megy ennek a...

Corey: Ez sokkal inkább egy megállapodás. Egy megállapodás arról, hogy ha egy bizonyos csoport, lények bizonyos csoportja, megmutatja magát, akkor mi – mivelhogy megvan ez a szövetség a drákonidákkal – átadjuk nekik ezeket a foglyokat. Biztos vagyok benne, hogy van valamiféle hasonló megállapodás arra is, hogy ha belefutunk egy bizonyos típusú szituációba, akkor információt adunk át nekik. Ilyen módon kötik meg ezeket az egyezményeket.

Wilcock: Szóval talán univerzumi törvények vannak felállítva, aminek értelmében a drákonidáknak meg kell engedniük ebből néhányat megtörténni, amíg ez engedélyezett csatornákon keresztül történik.

Corey: Lehetséges, de a drákonidák nem tartanak mindent az irányításuk alatt. Csak egy bizonyos százalékát irányítják.

Wilcock: Értem. Van itt egy nézői kérdés, amit szeretnék bedobni itt. Az elrablásokra vonatkozik. Emery, beszéltél korábban a PLF-ekről, programozható életformákról. El tudnád mondani nekünk újra, hogy mit tudsz a PLF-ekről. Hogyan néznek ki? Mit jelent ez egyáltalán? Mi az a PLF?

Emery: Nos, a programozható életforma egy biomérnökileg előállított, kibernetikus organizmus. Azt csinálják, hogy kifejlesztik ezeket és felszerelik őket különböző küldetésekre. Az egyik ilyen, amit láttam, úgy nézett ki, mint Félix, a macska.


Kb. 100-120 cm magas volt. Nagyon fürge volt. Éjszaka eljött a bérelt házunkhoz az egyik CE-5 expedíciónk alatt és megijesztette az egyik csapatvezetőnket a hálószobában. Akkoriban sok biztonsági szolgálattal kapcsolatos feladatot végeztem és ott voltam a házban a fő csapattal... Egyszerűen csak kiugrottam az ágyból alsónadrágban és kiszaladtam, ki az ajtón, pisztollyal a kezemben. És eléggé biztos vagyok benne, hogy ez a lény megpróbált bejutni az ablakon keresztül a házba. Egyszerűen csak felállt és ment 3 métert. És a háznak 90 cm vastag kőfala volt, és aztán mellette 45 fokban dőlt csipkézett sziklák voltak. És egyszerűen csak ámultam és elcsodálkoztam a gyönyörű szemein és fülein, és hogy milyen fluid mozgása van. És eközben a legszörnyűbb energia áramlott belőle, amit szinte a gyomrodban éreztél. De kibírtam. Inkább egy tengeribetegséghez hasonló érzés volt, mint amikor automatikusan hányni akarsz.

Wilcock: Várj egy percet. Amikor azt mondod, hogy Félix, a macska, akkor azt komikus értelemben mondod?

Emery: Komikus értelemben.

Wilcock: Hogy úgy nézett ki, mint Félix, a macska?

Emery: Komikus értelemben. Képzelj el egy bőr latex Félix, a macskát, ami 120 cm magas és áll. És egyébként igen hajlékony térdkalácsai voltak. Erős világítás volt nálam és lefelé világítottam és közben fogtam a pisztolyomat és őt néztem és egyszerűen csak nagyon gyorsan egyik szikláról a másikra ugrált és elment. Megfigyelés céljából volt ott. És akárki is volt az, aki távirányítással működtette... merthogy aznap délután, délben, amikor felnéztem a sziklára, kb 100 emeletnyi magasan két fekete utcai terepjárót és hat öltönyös fickót láttam. Nem tudták, hogy megláttam őket. Éppen az udvaron dolgoztam és odamentem a szikla alá ebben a kanyonban és felnéztem és megláttam őket. Elég jól meg tudtam nézni őket. Szóval már előre eltervezték, hogy bejutnak a házba. Találtunk továbbá nagyon furcsa lábnyomokat a kinti asztalon és a fürdőben, amik felmentek egészen a tetőre. Szóval ez a lény már körbejárta a házat néhányszor reggel 3.30-4.00 között megfigyelés céljából. Tehát ezeket a lényeket feltehetőleg megfigyelésre használják. Lehet, hogy egyirányú küldetésre. Felteszik őket űrhajókra, hogy elmenjenek különböző helyekre és információt gyűjtsenek és remélhetőleg visszatérjenek.

Corey: Fegyverekkel is ellátják őket.

Emery: Így van. Bámulatos fegyverek. Továbbá...

Corey: Robbanószerekkel meg mindennel.

Emery: ...megcsinálhatják őket úgy, hogy csak vízben tudjanak úszni. Lehet, hogy az Északi-sarkon lesznek majd. Szóval létre kell hozniuk egy Északi-sarkon használhatót. Kell egy trópusi is. Mindenféle környezetre készítenek belőlük. A környezet alapján vannak felszerelve, arra a specifikus küldetésre. Szóval ez nem egy tudatos lény. Ez egy távirányítású, félig organikus, leginkább kibernetikus organizmus, amit tökéletesítettek a katonai laboratóriumokban.

Wilcock: Ez a kérdező azt gondolja, hogy ha egy autentikus elrablás történik, annak során szervbegyűjtésre kerül sor és magzatokat ültetnek a testedbe.

Emery: Valódi földönkívüliektől?

Wilcock: Így van.

Emery: Nos, elmondom neked, ezek a lények, akik milliárd fényéveket utaznak... és ez azt jelenti, hogy van valami másuk is, ami nem benzin, szén és olaj, ami meghajtja a kis hajóikat. Mestereivé váltak a nullponti energiának, a szabad energiának, az időnek és a térnek és minden ilyesminek - mi majd meghalunk, hogy rendelkezhessünk ezzel a technológiával. Ez azt jelenti, hogy nagyjából mindent meg tudnak csinálni, amit akarnak – BÁRMIT, ami akarnak. Szóval nincs szükségük...

Corey: Az ő technológiájuk a tudat és a rezgés. Értik a társteremtő tudatosságot és hogy minden rezgés és hogy hogyan manipulálják az anyagot egy olyan szinten, amit mi egyszerűen nem értünk.

Emery: Pontosan. Szóval tudnak aranyat csinálni. Képesek spermiumot létrehozni, amiben benne van a DNS-em. Nagyjából mindent meg tudnak csinálni, amit akarnak. Szóval nincs szükségük senkinek a petéire vagy spermájára vagy magzataira vagy implantációra. Nincs szükség erre. Ők a tudatosság egy nagyon magas szintjén állnak. És valamikor mi is elérünk majd arra a szintre. A mozifilmek és minden más arra manipuláltak bennünket, hogy... és sok elrabolt személynek beültették ezt a fejébe és ők tényleg hiszik ezt. És ezek a dolgok talán egy nem hiteles elrabláson keresztül történtek meg.

Corey: Igen, és ott van az az aspektus is, amit mondtam is, hogy a legtöbb elrablás igazából újra elrablás. Azok az emberek, akik részei ezeknek a genetikai programoknak - akikbe magzatot ültetnek és hasonlókat - amikor visszatérnek, a katonaság újra elrabolja őket, elvégeznek rajtuk vizsgálatokat és megpróbálják kitalálni, hogy mi folyik itt, és aztán a technológiánk segítségével beültetett emlékeket adnak ennek a személynek és ezért van az, hogy sok ilyen elrabolt személynek nehézségei támadnak, mert a mi módszerünk nagyon kellemetlen. A földönkívüli módszer elegáns és precíz. Szóval a hadsereg további problémákat kreált az elrabolt személyek számára azzal, hogy újra elrabolta, kikérdezte, újra megvizsgálta, majd még tovább traumatizálta őket, és aztán egy átlag alatti metódust használtak arra, hogy eltávolítsák az emléket vagy beültetett emléket tegyenek beléjük.

Emery: Visszatérő rémálmaik vannak és ezek a dolgok folytatódnak. Ez nem segít számukra. De jelenleg ezek így működnek.

Wilcock: Oké, szeretnék még egy utolsó kérdést feltenni a témával kapcsolatban, ami elég bután hangozhat, de azt gondolom, fontos. Mi ennek a végjátéka? Miért akarja egy csoport - amely kolonizálta a Naprendszert és interakcióban áll az összes ilyen földönkívülivel – hogy mi azt gondoljuk, hogy minden földönkívüli gonosz és traumatizál bennünket és ezeket a szörnyű elrablásokat végzi?

Emery: Mert amikor bejönnek ide és mi megöljük őket a hadseregünkkel, akkor miénk legyen az emberek támogatása. Rendelkeznünk kell az emberek támogatásával, hogy előlépjünk és megöljük ezeket a szörnyű, mocskos lényeket, akik jönnek, hogy elfoglalják a bolygót. Szóval ezért. És miért csináljuk ezt? Mert ha bebizonyítod, hogy léteznek földönkívüliek, az első dolog, amit a Harvard és a Stanford fizikusai meg fognak kérdezni: „Nos, hogy a búsba értek ide? Nem használtak benzint, szenet és olajat." "Ó, hát ott van az a másik dolog, amiről nem beszéltünk nektek és ami már 1899 óta elérhető... Tesla és Stubblefield ismeri.

Corey: Igen, a legmagasabb titkosítás a földön nem az, hogy léteznek földönkívüliek. Hanem, hogy hogyan jutnak ide.

Emery: Így van, pontosan, mert ez megold mindent. Benzin, szén és olaj. Ha bebizonyítod, hogy léteznek földönkívüliek, akkor meg kell szabadulnunk a benzintől, a széntől és az olajtól, mert nincs szükségünk rá többé.

Wilcock: Rendben. Emery, kaptunk egy hozzászólást az egyik epizódhoz a jóindulatú elrablásokkal kapcsolatban, mert a kommentárokból az tűnik ki, hogy néhányan azt gondolták, hogy te azt mondtad, hogy az ÖSSZES elrablást programozható életformák segítségével hajtják végre és hogy semmi olyan nem történik, ami pozitív lenne.

Emery: Nem, természetesen nem ez a helyzet. Ami biztosan történik: ahonnan ezek az elrablások érkeznek és talán hogy segítsenek valakinek vagy talán oktassanak valakit valamire. Vannak továbbá a másik közeli találkozások, amikor emberek tényleg felmennek űrhajókra, vagy felsétálnak a földönkívüliekhez, hogy találkozzanak velük egy nagyon kényelmes módon és nem mutatnak félelmet, inkább egy üdvözlő attitűdöt mutatnak és magas tudatosságot, ami most mindenfelé történik. És az emberek kapcsolatba lépnek földönkívüliekkel. Szóval az emberek akarják ezt. Az elrabolt személyek pedig... tapasztalataim szerint - hallgatva ezeket az embereket - azt hiszem ez történt: mindig nagyon pozitív végkimenetele volt annak, ami velük történt, akármi is volt az. És rájöttem, hogy sokan ezen emberek közül nagyon kemény időszakokon mentek keresztül az életük során vagy megsérültek vagy nagyon súlyos betegségben szenvedtek. És felvitték őket a hajóra – anélkül, hogy tudták volna – de végül számukra egy nagyon szép dolog kerekedett ki belőle.

Wilcock: Úgy tűnik számomra, hogy a negatív földönkívüliektől való félelmet a katonai-ipari komplexum űrprogramja hozza létre, és ez ugyanolyan, mint amikor itt a Földön a hódítók démonizálták az őslakosokat és azt mondták: „Ők vademberek. Vért isznak. Veszélyesek. Ki kell irtanunk őket." Szóval ugyanezt csinálják, kivéve, hogy ez nem kontinensek és óceánok között, hanem bolygók között zajlik.

Emery: Pontosan. Oszd meg és uralkodj. Az emberi faj elmegy helyekre és az intelligensebb emberek a bolygón arra tanítják a vadembereket, hogy „tanulmányozzátok ezt a vallást és ezt csináljátok, különben meg fogtok halni." Ezt tettük a múltban és most ennek az ellenkezője történik. Most mi vagyunk a buták és ők a hozzánk képest túl okosak, szóval azt fogják csinálni, amit mi csináltunk – az emberek legalábbis ezt gondolják. A helyzet azonban a következő: ők nem ilyenek. Tehát arra akarok kilyukadni, hogy ne úgy gondolj rájuk, mint az emberekre.

Wilcock: Szeretném lebutítani ezt a kérdést egy picit. Az elrablások jelenségéről szeretnék beszélni, arról a jelenségről, amiről a hagyományos ufológia témakörében a legtöbb embernek tudomása van.

Emery: A programozható életformákat erre használják. Tudom, hogy sok kommentár van erről online és azt mondják, hogy „Emery nem hiszi, hogy ez valós lenne..." Nos, nem, ezek tényleg VALÓSAK. Nem azt mondom, hogy MINDEN elrablást programozható életformák hajtanak végre.

Corey: És ezek általában emberek által végzett elrablások, amik a földönkívüli elrablás UTÁN történnek meg.

Emery: Így van.

Corey: Ezekhez programozható életformákat és bábukat használnak.

Emery: Így van, és bedrogozzák az embereket.

Wilcock: Szóval az, amiket az emberek Szürkéknek látnak, azok sok esetben programozható életformák?

Emery: Azt mondom, hogy valószínűleg az elrablások 90%-át emberek hajtják végre. Más esetek viszont valódiak, feltehetőleg valódiak. És azt hiszem, hogy az embereknek meg kell érteniük, hogy ez csak az én tapasztalataim szerint van így, és a tájékoztatások alapján, amiket kaptam és ismerek olyan embereket, akik benne vannak ezekben a projektekben, és ezek alapján így hajtják végre ezeket. És minden bizonnyal kimossák az agyad és betesznek... ahogy Corey is mondta: elmennek a házadhoz, teleengedik gázzal és ezzel egy időben, ott van egy bábu az ablakodon kívül. És aztán a következő dolog, amire emlékszel, hogy ki vagy ütve és egy műtőszobában ébredsz. Támolyogsz és gyógyszereket adnak be neked, aminek hatására felejtesz, vagy nem felejtesz.

Wilcock: Miért van az, hogy senki sem tud igazán részletekről beszámolni? Merthogy ugye be vannak drogozva. Azt akarják, hogy mindössze néhány dolgot láss. Azt akarják, hogy egy nagy Szürkét vagy egy kis Szürkét láss körbe szaladgálni, aki aztán beleszúr valamit a fenekedbe, vagy ilyesmi. És aztán másnap felébredsz az ágyadban, vagy az út mellett és elraboltak. És ezeket az embereket TÉNYLEG elrabolták. Na most a kérdés az, hogy ki rabolta el őket. Hogy ez vajon egy VALÓDI elrablás volt-e, és CSINÁLTAK-e valamit rajtad? De a kérdés az, hogy vajon földönkívüliek tették-e ezt.

Corey: IGEN. És a másik dolog pedig, hogy ezek a Szürkének kinéző programozható életformák sztenderd hardvernek számítanak számos különböző földönkívüli csoport számára.

Emery: Így van.

Corey: Szóval sok esetben, a földönkívüliek, amikor elrablást hajtanak végre, ott lesznek a szomszédos szobában és lehet ez mondjuk egy inszektoid. Bármilyen típus lehet, beleértve az embert is. De mindannyian ugyanezt a típusú programozható életformát használják. És ők végzik a gyakorlati munkát, akármilyen procedúráról is legyen szó. Szóval nem az van, hogy nem tudjuk, hogy kicsodák,... de űrruhát viselnek. Így nem kell aggódniuk, hogy elkapnak valamilyen vírust vagy bármi mást az alanytól.

Emery: Így van. Ezért jók erre a programozható életformák.

Corey: Aha.

Wilcock: Oké, hamarosan lejár a műsoridőnk, de szeretném ezt az adást egy pozitív végkicsengéssel zárni, mert bele fogunk menni néhány nagyon kellemetlen dologba. Szóval szeretném ha 30 másodpercben mindketten tartanátok egy kis összegzést erről. Mit gondoltok, azzal, hogy e műsor keretén belül elősegítjük a közzétételt, le fogjuk állítani az elrablásokat? És ha igen, miért?

Corey: Igen, a közzététel le fogja állítani az emberek elrablását... az emberek által végrehajtott emberrablásokat. A legtöbbje az ilyen jellegű elrablásoknak újra elrablás. Megpróbálnak rájönni és katalogizálni, nyomon követni, hogy mit tesznek velünk a földönkívüliek, amikor az elrablások során felkapnak minket. Nemrégiben beszámoltam arról, hogy ez a genetikai kísérletezés hamarosan... nem azt mondom, hogy véget ér, hanem hogy az emberiség át fogja venni a saját genetikai programjának menedzselését. Szóval igen, egy olyan időszak elé nézünk, aminek során megkapjuk a felhatalmazást és mi fogjuk irányítani a saját genetikai és spirituális szándékainkat, irányvonalunkat. És nem lesz szükség arra, hogy ezek a lények lejöjjenek és elraboljanak bennünket.

Wilcock: Emery, milyen gondolataid vannak erről?

Emery: Igen, egyetértek ezzel. Azt is gondolom továbbá, hogy ha egyszer a közzététel megtörténik, az ugyancsak megnyitja az ajtót a földönkívüliek számára, hogy biztonságosan idejöhessenek. Szóval lesz egy hatalmas találkozó a Galaktikus Föderáció számos különböző földönkívüli fajával. És az fog történni, hogy ha egyszer ezek a földönkívüliek ténylegesen megmutatják magukat és mindenki képes lesz lejjebb engedni a pajzsát, azt fogod észrevenni, hogy: „Nos, te jó ég, veled beszélve egyáltalán nem is vagy te olyan rossz." Szóval ezeket a dolgokat mind figyelembe kell vennünk, amikor kitárjuk a karunkat ezen földönkívüli emberek felé, hogy elhozzanak nekünk ugyancsak tök jó technológiákat és hogy segítsenek nekünk. Továbbá segíteni fognak rájönnünk, hogy ki végezte az elrablásokat. És segíteni fognak megvédeni bennünket azoktól, akik az elrablásokat végezték. Van tehát jelenleg ez a közös vállalkozás odakint és egyszerűen csak ránk várnak, hogy elég bölcsekké váljunk. Én azt gondolom, hogy ez egy jó dolog lesz. Azt hiszem az emberek tárt karokkal fogják várni őket. Én tudom, hogy így teszek majd. És lesz egy nagy váltás - ahogy Corey mondta - és rengeteg oktatásban lesz részünk azon nyomban, és ezek ki lesznek téve a telefonokra és számítógépekre és e-mailekre. És ez azon nyomban meg fog megtörténni. Nagyon gyorsan fog lezajlani.


10 megjegyzés:

  1. Köszi a fordítást, érdekes cikk volt ez is.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a fordítást! Várjuk azt a közzétételt...

    VálaszTörlés
  3. Néha megnézem ezeket a blogokat mint pl.:Cobra meg Fulford meg a többi megmondó ember oldalát.A cikkek már rég hidegen hagynak,csak azon ámulok mennyi ember issza szavaikat,szóval általában csak a komment szekció ami érdekel,mert érdekes nézni és olvasni mennyi embernek csak valamiféle kifacsart hit az amibe kapaszkodik.Cobra összejövetelére is több mint 60000 Ft volt a belépő ...de szívjóságból segít megmenteni az emberiséget mi?A mai világban a csalóknak és szemfényvesztőknek áll a világ,és az a legborzasztóbb ,hogy sokan még csak észre sem veszik,hogy kihasználják őket.Mindenki az ébredésről prédikál,de azok tartják leginkább álomvilágban az embereket akik elindították ezeket a blogokat.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Az utóbbi hozzászólással értek egyet a leginkább. Nem tagadom a Földön kívülről származó intelligens életforma létezését, de azért arról se feledkezzünk meg, hogyan áll hozzá ehhez a témához manapság az emberiség. Kb. mint a keresztény inkvizíció idején. Ha te olyasmit mertél állítani, ami szembenállt az egyházzal, egyből eretnek lettél és tűzzel-vassal üldöztek. Ma, ha csak ki mered ejteni a szádon a "földönkívüli" vagy az "UFO" szavakat, hasonló fogadtatásban részesülsz. Ugyan nem feszítenek keresztre vagy égetnek el máglyán, de a társadalom többi tagja kinevet, kiközösít, megalázó helyzetbe hoz téged. HA PEDIG valóban előfordulna az az eset, hogy kapcsolatba lépnél az egyik idegennel, akkor sem hinnék el. Mivel olyan szintű hazugsággépezetet alkottak erre témára, hogy minden téren ellehetetlenítsék, lejárassák ezeket az embereket. ARRÓL NEM IS SZÓLVA, milyen sors vár azokra a bennfentesekre, akik esetleg szigorúan titkos információkat szivárogtatnak ki. Az "A" opció: az illető nagyon gyorsan likvidálásra kerül (váratlan "baleset", vmilyen "halálos kór" stb.). A "B" opció - amennyiben az illető közismert személy - hogy az élet minden területén ellehetetlenítsék, tönkre tegyék az életét, közellenséget vagy bohócot csináljanak belőle.

    Ennek tükrében olyan hihetetlenül valószerűtlennek tűnik, amit ez a Coorey és társai a beszámolóikban, nyilvánosan állítanak, hogy ha akarnám se tudnám komolyan venni őket.
    Pontosan arról van szó, hogy "azok tartják leginkább álomvilágban az embereket akik elindították ezeket a blogokat". Ők is a hazug propagandagépezet részesei, akiket pontosan azért béreltek fel, hogy megtévesszék ill. manipulálják az embereket. És az ember - amíg rájuk figyel - lehet hogy adott esetben figyelmen kívül hagy más, fontos dolgokat.

    Orwell szavait idézve: „Elvágva a külvilággal való érintkezéstől s elvágva a múlttól, Óceánia polgára olyan, mint a csillagok közti űrben lebegő ember, akinek nincs módjában megtudni, merre van föl és merre van le. *Egy ilyen állam vezetői akkora önkényurak, amekkorák még a fáraók vagy cézárok sem lehettek.* Kénytelenek megakadályozni, hogy alattvalóik oly nagy számban haljanak éhen, ami már kényelmetlen tenne, kénytelenek a haditechnikának ugyanazt az alacsony színvonalát elérni, amit versenytársaik elértek; de ha egyszer ezt a minimumot teljesítették, a valóságot olyan alakba csavarhatják, amilyenbe akarják.”
    „Ha mindenki egyforma kényelemnek és biztonságnak örvend, az emberek nagy tömegei, amelyeket a szegénység rendszerint elbutít, kiművelődnek, és megtanulnak önállóan gondolkodni; s ha egyszer ez megtörtént, előbb-utóbb rájönnek, hogy a kiváltságos kisebbségnek nincs semmi funkciója, s el fogják söpörni. Végeredményben hierarchikus társadalom csak a szegénységre és tudatlanságra épülhet.”

    És pontosan ez az, amire a jelenlegi háttérhatalom törekszik. Nekik nem érdekük, hogy „felvilágosult”, „gondolkodó” emberek csoportjai jöjjenek létre, mert ez az ő hatalmukat veszélyezteti. Ezért próbálják minden eszközzel „illuminálni” a világot, amiben az ember él (egy rovar egy sötét szobában is mindig az adott fényforrás felé repül még akkor is, ha ez egy csapda).

    VálaszTörlés
  6. Cobra portálon érdemes elolvasni az eredeti angol posztok hozzászólásait,nem egy ember a kommentelők között gondolkodik öngyilkosságon,mert nem érkezik meg az általuk várt esemény amit már ezerszer beharangoztak...hmm.Azért ez felvet jó néhány dolgot ami a jó szándékot illeti nem?Az is érdekes hogy amit évek óta ígérgetett a hívőinek ez a személy (jó lenne tudni ki is valójában)és amiből semmi sem valósult meg,majd amikor jó páran hangot adtak,adnak jogos kétkedéseiknek ,egyszerűen annyit ír rá hogy a hit próbája ez...ismét hmmm.De azért a hívők pénzéből utazgat mindenfelé és terjeszti tovább teóriáját.Nem tudom hogy meg menteni az embereket ettől lehet e vagy kell e,mert ha mindenképp azt akarják látni amit ígértek nekik,akkor nem hiszem hogy van még bármi ami változtatna ezen.Annyira kapaszkodnak az álomvilágukba,hogy tönkreteszi őket a valóság.Mert ha nem így volna akkor nem az ellenkezőjét várnák(a paradicsomi létet).Közben persze győzködnek mindenkit mennyire fényes spirituális személyekké váltak...hmm.De azért mentse már meg valaki ebből a borzalmas világból őket.Pont ez a lényeg szerintem,lealacsonyítani az embereket és felismerni azokat akik annyira elesettek vagy kétségbe esettek hogy már csak egy ilyesfajta teoriába tudnak hinni.Majd ezeket kíméletlenül kizsákmányolni és szipolyozni.De azért biztos jó ember,amikor nem tachyon kamrákkal meg ékszerekkel csencsel az emberiség javáért.De az hogy a mai ember még az egyszerű matematikát sem érti,az a nonplusz ultra.Egyszerű a képlet mit írtak mi fog történni és mi történt..ennyi.Aki nem látja a különbséget az szerintem már nem is fogja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "földönkívüli" téma is azért lett ilyen durva eretnek dolog, mert minden erejükkel igyekeznek titkolni és tagadni azt a tényt, hogy az elit igenis közvetlen kapcsolatban áll velük, méghozzá a történelem kezdete óta. (Manapság az ilyen kijelentésekért egyből "leharapják bárkinek a fejét" és még csak nem is az elit, hanem az általuk manipulált tudatlan tömegek.)
      Vajon mi az oka annak, hogy az elmúlt 30 évben olyan szintű technológiai fejlődés jött létre (nanotechnológia, drónok és más fejlett robotikus eszközök, mesterséges intelligencia, mikrochipek, DNS manipuláció, időjárás szabályozás, és még sorolhatnám) amire az elmúlt évezredekben sem volt példa - legalábbis ilyen gyors ütemben és mértékben?

      Ha egyszer ugyanis napvilágot látna mindez és fény derülne az emberiség ellen elkövetett rendkívül súlyos gaztettekre, onnantól kezdve az elitnek egy másodperce nem volna hátra. De az emberi társadalom csak akkor változhat meg, ha egységessé és tudatossá válik, máskülönben újabb elit kerül a régi helyére és kezdődik minden elölről.

      Törlés
  7. A legújabb fejlemény hogy most már komoly adakozókat vár az ipse,szóval nyomd a pénzt. Persze az emberiség megmentésére...vagy nem ?Bár neki biztos alakul már az a fényes jövő.Jahh és aki ellentmond az egyszerűen elmeprogram hatása alatt áll,érdekes...akkor nyílván azok a normálisok akik az unikornisokat és a tündéreket létező lényekként kezelik.Hát sok sikert,elég volt ebből az egész baromságból,élje mindenki az életét és mindenkit úgy vernek át ahogy akarnak engem többet nem érdekel.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm a fordítást! Állítólag 2028 lenne a közzététel időpontja. De addig más, talán az aratással kapcsolatos dolgok történnek. Ha csak az 1%-a igaz. https://www.youtube.com/user/myApexTV/videos
    Üdvözlettel: M.Laci.

    VálaszTörlés
  9. Miért nem fordítotok, mi történt???

    VálaszTörlés