2019. december 21., szombat

Kozmikus Közzététel – XIII/15.

BELSŐ FÖLD: AZ ÉLET DIVERZITÁSAA mai epizódban Emery Smith ismét a Belső Földön szerzett tapasztalatairól beszél majd. Ezúttal egzotikus, a föld alatti ökoszisztéma részét képező növényfajtákról lesz szó, amelyek egyaránt lehetnek veszélyesek és tartalmazhatnak olyan hatóanyagokat, amelyek kiválóan hasznosíthatók a gyógyászat területén.


Noory: Verne Gyula írt egyszer egy csodálatos történetet. A címe: „Utazás a Föld középpontja felé", amelyben a bolygó belsejében lévő hatalmas barlangokban talált történelem előtti növények felfedezéséről és természetesen a velük történő találkozásról van szó. Velünk van ma Emery Smith, aki a Földön kívül és a Föld belsejében folytatott kalandjai során egzotikus növényvilágról szerzett személyes tapasztalatokat. Emery, köszöntelek a műsorban.

Emery: Köszönöm, hogy itt lehetek, George.


Noory: Bámulatos kaland lehetett számodra bemenni a Föld belsejébe és szemtanújává válni egy olyan vegetációnak, illetve növényeknek és állatoknak, amiket sehol máshol nem látsz.

Emery: Igen, elég elképesztő, különösen a különféle változatos növényfajok, amelyeket normál esetben nem látsz a Föld felszínén. Egy egész ökoszisztéma van lent. Láthatsz különböző típusú ásványokat és kemikáliákat odalent, amelyek különböző típusú növények, gombák és hasonlók megjelenését eredményezik.

Noory: Van ott fa, növényzet és fű?

Emery: Igen, egész komplett erdők vannak lent és számos különböző típusú növény és kúszónövény és még tengeri moszatok és hasonlók is. Folyamatosan nagyon óvatosnak kellett lennünk nagyon sok mindennel.

Noory: Az egyik küldetésetek az volt, hogy megpróbáljátok felfedezni a növényvilágot és a különféle növényeket?

Emery: Igen, pontosan. Tagja voltam egy kb 15 fős csapatnak és különböző tapasztalatokat szereztünk nagyon izgalmas kalandok során, amelyek egyben nagyon veszélyesek is voltak. A növényvilág egy része ugyanis ragadozó odalent.

Noory: Mint a Vénusz légycsapója, csak nagyobb?

Emery: Ó! Sokkal nagyobb.

Noory: És legyek helyett mivel táplálkozik?

Emery: Nos, állatok vannak lent és megeszik egymást.

Noory: Szemtanúja voltál ennek?

Emery: Igen. Az egyik legbámulatosabb élményem, amiben valaha részem volt az egyik ilyen küldetés során, ezzel a növénnyel kapcsolatos. Csodálatosan szép közepe volt. Kb 4 és fél méter átmérőjű. De tüskék voltak rajta. Nagyon szép rózsaszín vagy lila virága volt a közepén. Olyan, mint egy lótuszvirág.


De amire nem számítottunk, hogy ezek a tüskék egyben csápok is voltak, mintha egy polip karjai lettek volna, amelyek 15 méter hosszan ki tudnak nyújtózkodni és elkapnak téged. Az egyik kolléganőnk túl közel merészkedett hozzá. Ezek a növények szét voltak szóródva és úgy helyezkedtek el, mintha azt mondanák: „ez az én területem". Szóval az egyik kolléganőnk egyszerűen csak ott állt és ez a növény hirtelen elkapta, megragadta a lábánál és elkezdte befelé húzni.
 

Noory: Elkezdte befelé húzni őt?

Emery: Igen. Oda tudtunk még érni és azonnal levágtuk a nyúlványait. A növény annyira okos volt – merthogy mozgásérzékelő szenzorok voltak belé „építve”, amik persze nem mechanikusak – hogy a többi karja elkezdett mindenkire rátámadni. Szóval végül alapjában véve egy vérfürdővé fajult a dolog.

Noory: Meghalt valaki?

Emery: Senki nem halt meg. A növény közepében valamiféle folyadék volt. Később megmértük és rájöttünk, hogy ez a folyadék nagyon maró hatású. Valószínűleg hosszú időt vesz igénybe maga az emésztés, ez a folyadék ugyanis felold mindent. Nagyon ijesztő pillanat volt és ekkor léptek közbe a kutyás egységek, akik segítettek nekünk. Nem voltak nálunk nagy bozótvágók, csak kicsi, 20 cm-es kések. A növény csápjai pedig 20-30 cm vastagságúak voltak, aztán persze a külső részein már vékonyodtak. De ki tudott nyúlni velük 15 méternyire és el tudott kapni téged. A kolléganőnk persze rögtön kétségbeesetten kiáltozni kezdett és az összes vészjelzés bekapcsolt az öltözetünkön. Pontosan tudtuk, hogy hol van ez a személy és még időben odaértünk. Ekkorra már olyan volt, mint egy piton, ami rátekeredik a testedre, már ennyire körbetekerte magát a kolléganőnkre.

Noory: Szorította össze?

Emery: Igen, kezdte összenyomni. Később elmondta, hogy először a bokáját kapta el. Szóval képzeld el, hogy ott állsz, éppen dolgozol, mintát veszel egy növényből és valaki egyszer csak kiránt téged és végighúz a földön és már mész is befelé egy gigantikus növény-szörnyetegbe.

Noory: Behúzta ez a növény a belsejébe? Emlékezett erre?

Emery: Nem, nem. Még időben odaértünk, még csak tekerte befelé és lassan húzta be magához. A másik érdekes dolog, hogy ezeknek a növényeknek a törzse csak 1,8-2,5 méter magas, de képes kinyújtózkodni.

Noory: Alapjában véve így táplálkozik?

Emery: Ilyen módon táplálkozik. Elkap állatokat, vagy akármit, ami elmegy mellette és a virága közepében lassan feloldja.

Noory: Honnan tudjuk, hogy egyáltalán növény volt-e és nem állat?

Emery: Olyan sok mintát hoztunk vissza magunkkal aznap ebből a növényből, felaprítottuk az egészet. Visszahoztuk és később értesülhetünk erről az információról, mert ez volt az első alkalom, hogy tapasztalatokat szereztünk ezzel a növénnyel. Soha nem dokumentálták még korábban egyetlen küldetés során sem.

Noory: De honnan tudhatnád... Csak elsétálsz mellette és azt mondod, „ó, milyen gyönyörű növény". És zsupsz, már el is kapott.

Emery: És neked annyi. Hála istennek voltak speciális felszereléseink és mindenki nagyon profi volt és gyorsan reagált.

Noory: A Belső Földön mindenfelé megtalálhatók ezek a növények?

Emery: Nem, nem, csak azon az egy földterületen. De ott sok volt belőlük. Egy egész mezőt képzelj el ebből a növényből egy erdő melletti területen. Tudod, hogy néz ki a föld az ilyen síkságokon, töredezett.


Szóval ilyen környezetben nőtt ez a növény. Egy erdő mellett volt, és ha keresztül akartál menni ezen a sivatagon, azonnal megtámadott. Semmilyen módon sem tudtál volna elmenekülni előle, és kijutni arról a területről. De amit nagyon érdekesnek találtam, hogy hagytak elég helyet egymásnak a növekedéshez. Ez nagyon izgalmas volt.

Noory: Vagyis ezek a növények nem harcoltak egymás ellen.

Emery: Így van. Vagy lehet, hogy az egyik megette a másikat és ő lett aztán az alfa példány közöttük. Szóval így nézett ez ki, és határozottan növény volt.

Noory: Van ehhez hasonló növényünk itt a Föld felszínén?

Emery: Nincs róla tudomásom. Hallottam a Vénusz légycsapójáról és egy másikról, aminek ragadós „ujjai” vannak. Ezeken kívül nem tudok semmi másról, nem szereztem tapasztalatot semmi ilyesmiről.


Noory: Ez sokkal ijesztőbb, mint lényekkel találkozni a Belső Földön.

Emery: Ó, te jó ég! Nagyon becsapós volt, először is a mérete miatt.

Noory: El tudod képzelni, milyen érzés lehet meghalni annak a növénynek a belsejében?

Emery: Nagyon lassan történik. Olyan, mintha lassan elégnél a lábadtól egészen a fejed tetejéig. Lassan felolvaszt. Láttunk egy ilyen növényt, aminek a közepében egy állat volt, amit már elkapott korábban és éppen emésztette. Ugyanilyen növény volt, csak egy kicsit arrébb volt. Az állat bent a közepén pedig olyan volt, mintha kereszteznél egy hatalmas nyulat egy őzzel. De addigra már nagyjából felolvasztotta, és mi ekkor fogtuk a mintát ebből a példányból és elpusztítottuk azt a növényt is. Ez volt az egyik legijesztőbb dolog, amit valaha láttam e küldetések során.

Noory: Néhány tudós azt mondja, hogy a Föld felszínén élő növények értelmesek, értelemmel rendelkeznek. Voltak erről tanulmányok – ez egy hihetetlen történet. Egy ember betett két növényt egy szobába és elektródákat erősített rájuk. Beküldött egy fickót, hogy ölje meg és pusztítsa el az egyik növényt. Bement és darabokra tépte az egyik növényt. A másik növényre erősített elektródák jelei le-föl ugrándoztak a mérőműszer képernyőjén, merthogy szemtanúja volt annak, hogy a másik növényt megölték. A fickó kiment a helyiségből és helyette bejött egy másik ember. Az elektródák által adott jelek ekkor kisimultak. Ekkor visszajött a másik fickó is a szobába, aki megölte a növényt és az elektródák jelei ismét ugrálni kezdtek a képernyőn. Tehát ez a növény értelemmel rendelkezett. Gondolod, hogy a Belső Földön lévő növények szintén rendelkeznek ezzel a fajta elmeképességgel?

Emery: Abszolút. Én nagyon hiszek ebben az elméletben. Még akkor is, amikor a füvet vágod... voltak erről tanulmányok. Érzelmeik vannak. Készítettünk tanulmányokat arról, hogy milyen az, amikor beszélsz a növényekhez és jól bánsz velük. Én az összes növényemmel beszélgetek.

Noory: Mi a helyzet a pszichoaktív növényekkel? Mit jelent ez valójában?

Emery: A Belső Földön nagyon óvatosnak kell lenned, különösen akkor, ha nincs rajtad sisak, mert lehet egy levél, lehet egy kis venyige, valami, ami úgy néz ki, mintha egy krumpli lógna le valahonnan, és te csak egy darab gyümölcsöt akarsz letépni és begyűjteni. És ha nem tudod, hogy mi az, jobb ha óvatos vagy. Mert ezek közül néhány olyan, mint egy gránát, egyszerűen felrobban már attól, ha csak a közelébe mész. Ahogy korábban mondtam, nagyon érzékenyek, rojtszőrszálak vannak rajtuk mindenhol és van egy érzékenységük, amivel képesek érzékelni az elektromágneses meződet.

Noory: És megtámadnak.

Emery: Így van. Felrobban ez a valami, kijön belőle a gáz, és neked véged.

Noory: Tehát mérgező gáz van bennük. Mérgező megenni őket. Mégis mennyire veszélyesek? Mindenhol ott vannak lent.

Emery: Nos, nagyon sok jó dolog is van odalent. Nagyon jó gyógynövények.

Noory: De honnan tudod, hogy azok?

Emery: Hát onnan, hogy szépen lassan összeállítottunk róluk egy adatbázist. Embereket veszítettünk el eközben. Ez egy nagyon extrém kaland. Nem csak móka és játék. Ez egy nagyon komoly dolog. Mert egyetlen rossz lépés és a küldetést már szinte le is fújták. Nagyon óvatosnak kell lennünk minden apró dologgal, még egy fűszállal is, amiről nem tudunk, mert lehet, hogy egy víznyelő van alatta.

Noory: Térjünk vissza a pszichoaktív növényekhez. Mik ezek pontosan?

Emery: Egy növény akkor pszichoaktív, hogy ha belélegzed vagy megeszed és utána hallucinációt idéz elő benned.

Noory: Ilyenek vannak itt a felszínen is.

Emery: Így van, és ugyanez van lent is. Különböző típusú gombák és gombafélék is vannak ott, ahogy itt is.

Noory: Óvatosnak kell lenned, hogy melyiket eszed meg.

Emery: Vagy hogy egyáltalán melyikre lépsz rá. Ugyanez a helyzet odalent is, csak különböző fajokkal. NAGYON sok különböző faj van lent. És ezek SOKKAL extrémebbek. Tanulmányozták ezeket a különböző típusú növényeket, amik pszichoaktív képességekkel rendelkeznek. És nagyon hasonlóak azokhoz, mint amik itt a felszínen élnek.

Noory: Visszatérve ahhoz a nagy ragadozó növényhez... Ha a kolléganődnek lett volna kése és megszúrta volna vele a csápját, akkor felkiáltott volna, hogy „jaj" és elengedte volna? Mi történt volna?

Emery: Ez a növény biztosan nem, mert elkezdtük szurkálni és erre folyamatosan támadott minket. Szóval bizonyosan ő győzött volna.

Noory: Nem hátrált meg, hanem folyamatosan támadott titeket.

Emery: Igen. Semmilyen módon nem adta volna fel, mert egyszerűen nem ilyen. Olyan, mintha beleugranál egy aligátorokkal teli gödörbe. Ez a növény nem állt meg egy pillanatra sem, és a kolléganőnknek nem volt elég ideje rá, hogy a késéért nyúljon. Olyan gyorsan történt minden, hogy csak a kaparásnyomok maradtak utána a földön. Szerencsére mindannyian 100 méteren belül voltunk, odafutottunk és egyszerűen elkezdtük levagdosni ezeket a karokat a növényről.

Noory: Az aszpirin, amit itt a felszínen használunk, a fűzfából származik. Belőle nyerték ki az aszpirint - a fűzfából. Van ehhez hasonló dolog a Belső Földön is, ami talán gyógymód lehet valamire?

Emery: Ó, abszolút. Azt hiszem sok olyan gyógyszer van, amit a Belső Földből származó mintákból fejtettek vissza mérnökileg. Nagyon sok növény van lent, amikről tudomásunk van és amelyek nem találhatók meg a felszínen és ezeknek kiváló antibakteriális hatásuk van. Vannak továbbá olyan növények odalent, amelyekről megállapítottuk, hogy elpusztítják a tumorokat és a rákot és mindenféle nagyon-nagyon pozitív hatásuk van. Mindenféle dolgot összekötöttek, ami egy újabb nagyon érdekes dolog, merthogy összekötötték a növényeket, ahogy te is mondtad, elektródákkal és ehhez hasonlókkal és beküldték ezeket a speciális, mélyen futó rudakat, amikkel leástak a talajba és megmérték a területen lévő növények frekvenciáit.

Noory: Korábbi adásokban elmondtad, hogy földönkívüli jelenlét is van a Belső Földön, hogy látogatnak minket és űrhajók vannak odalent. Elhozhatták ők ide a saját növényeiket és növényvilágukat is?

Emery: Egészen biztosan. Hiszem, hogy sok földalatti bioszféra földönkívüli életformákból származik, mert földönkívüli eszközöket és különböző típusú táblákat és írásokat találtunk, véseteket sziklafalakon, amelyeket nem késsel faragtak bele, hanem talán valamilyen lézerrel.

Noory: Szóval lehet, hogy ez a ragadozó növény is egy földönkívüli növény?

Emery: Igen, valószínűleg körbetelepíthették egy olyan terület körül, amelyet védeni akartak. Valószínűleg. Én így gondolom. Mint ha például lenne egy kastélyom, akkor körberaknám ilyenekkel, vagy aligátorokkal.

Noory: Igen, de lehet, hogy egy nap téged is megtámadnának.

Emery: Lehet, hogy nem. Talán ha bennük van a DNS-em, lehet, hogy hozzám sem nyúlnának!

Noory: Képesek az értelemre?

Emery: Számos alkalommal bebizonyították már a laboratóriumok, amelyekben dolgoztam, hogy ha megvan benned ugyanaz a DNS, akkor egy agresszív földönkívüli lény, vagy növény, vagy állat, nem fog megtámadni téged.

Noory: Tanulmányoztad ezeket a növényeket? Felboncoltad őket?

Emery: Igen, részt vettem a boncolásukban.

Noory: Láttál rajtuk bármi szokatlant? Mit derítettetek ki róluk?

Emery: A legszokatlanabb az volt, hogy a belsejében vénák és artériák futottak.

Noory: Mint nekünk?

Emery: Igen és bennük tiszta fehér, tejszerű szubsztancia futott. Tele voltak olyan sejtekkel, mint amilyenekkel mi is rendelkezünk - mint a mi vörösvérsejtjeink. De annak a csapatnak viszont már nem voltam tagja, amelyik teszteket végzett ezzel a tejszerű szubsztanciával. Csak azért voltam ott, hogy felboncoljuk.

Noory: Úgy hangzik, mintha vér lenne.

Emery: Az is volt. Alapvetően úgy nézett ki, mintha vérezne.

Noory: Néhány növényt meg is lehet enni?

Emery: Igen. Sok növényt hoztak vissza magukkal, amiken aztán – földönkívüli tudáson és egyéb máson alapulva – teszteket végeztek. Megvizsgálták a bennük lévő tápanyagokat, ezek sűrűségét... sok tesztet végeztek el gyümölcsökön és más növényeken.

Noory: Meg is ettél néhányat ezekből?

Emery: Ettem néhány dolgot.

Noory: Megbetegedtél-e valaha ezektől?

Emery: Nem, nem. Az egyik úgy nézett ki, mint egy tojás alakú kicsi görögdinnye. Az íze pedig olyan volt, mintha összemixelnéd az áfonyát a görögdinnyével. Gigantikus strucctojás méretű volt, a színe kék és az íze mintha a görögdinnyét és az áfonyát összemixelnéd. Volt rajta egy héj, egy nagyon vékony bőrszerű héj, és ahogy felnyitottad egy nagyon szép, rózsaszerű illat áradt belőle. És bámulatos íze volt...

Noory: Ettél olyasmit is a Belső Földről, aminek nem volt jó íze?

Emery: Nem. Voltak különféle zöldségek, különböző típusú gyümölcsök...

Noory: Voltak-e pl cseresznyefához hasonló növények?

Emery: Vannak fák, amiken gyümölcsök vannak, mindenféle méretűek és mindenféle besorolásúak, és vannak olyanok, amelyeken mérgező gyümölcsök vannak.

Noory: Vigyáznod kell tehát, hogy mit eszel meg. Tudtunk visszahozni ide bármiféle növényt, amit aztán elültettünk itt a felszínen?

Emery: Létezik egy hatalmas földalatti létesítmény, ami csak ezt végzi. Ez egy katonai létesítmény. Úgy értem, nem katonai, hanem olyasmi, amilyenben én is dolgoztam. Vannak területek, amelyeken csak földönkívüli vagy Belső Földi származású dolgokat termesztenek és ezek még a kantinban is megtalálhatók, ahol 3D nyomtatással kinyomtatják a földönkívüli vagy Belső Földi gyümölcsöket.

Noory: Miért nem a felszínen termesztik ezeket? Félnek a fertőzéstől?

Emery: Nos, ha alaposan megnézed, nagyon sok hibridizálás zajlik. Elkezdték összemixelni egymással a dolgokat, a brokkolit a karfiollal például. Kijönnek különböző zöldségek, amelyekben összeillesztettek géneket és készítettek belőlük egy új vetőmagot. Mint például a mag nélküli görögdinnye. Hogyan csinálsz ilyet? Tehát már megvan az a képességünk, hogy zöldségeket és gyümölcsöket keresztezzünk. A zöldségek és gyümölcsök hibridizálását pedig már örök idők óta csinálják. És néhány ilyen dologgal, ami a föld alól származik, nemrégiben már a termelői piacon is találkoztam.

Noory: Abszolút igazad lehet és talán gyógyszeripari okai vannak annak, hogy miért hallgatnak erről. Talán léteznek gyógyszerek odalent hihetetlen betegségekre és a nagyipar, a nagy gyógyszeripari vállalatok, a Big Pharma nem akarja, hogy tudjunk erről. Lehetséges ez?

Emery: Ki fizet bennünket? Ki pénzeli a részekre tagolt projekteket, hogy ezt csinálják? A nagy gyógyszeripari vállalatok és más nagyvállalatok. NAGY vállalatok. És ők természetesen tudni akarják a titkokat. Különleges csapatok végzik ezt tehát, és később rájöttünk, hogy ezekre a pénz az óriási, megalitikus méretű vállalatoktól érkezik.

Noory: A gyümölcsön kívül, amit említettél és amiről azt mondtad, hogy elég jó íze volt, adtak e még neked mást is? Csonthéjasokat mondjuk?

Emery: Igen, volt egy dióhoz hasonló valami. Ez egy mag volt, de olyan, mint egy nagy dió. Mintázatok voltak a belsejében, hullámszerű vonalak és megehetted az egészet, de a belseje volt a legjobb. Nagyon szépek voltak belül a rostjai, mint egy műalkotás. Arra emlékeztetett, mintha valaki kifaragott volna valamit valamiből és kitette volna díszként. Megtörted és olyan íze volt, mint a pisztáciának. A másik dolog pedig, hogy amikor megmértük a benne lévő tápanyagot és megvizsgáltuk a tápanyasűrűséget, rájöttünk, hogy több tápanyag van benne, mint egy normál, hozzá hasonló, itt a felszínen termett élelmiszerben. A benne lévő akármilyen földönkívüli tápanyagnak magasabb volt a biohasznosulási értéke. Tehát kisebb sűrűség mellett 10-szer vagy 100-szor több tápanyag volt benne. Szóval azt hiszem nagyon nagy gyógyászati haszna van ezeknek a gyümölcsöknek és dióféléknek és ehhez hasonlóknak az emberek számára. És tudom, hogy ezzel a nagy gyógyszeripari vállalatok, a Big Pharma is bizonyosan tisztában van és nem akarja, hogy ezek kikerüljenek, mert túl egészségesek.

Noory: Mi a valószínűsége annak, hogy a Föld felszíne megfertőződik a külső űrből? Például növényzet, magok valahogyan egy meteor robbanásából érkezhettek ide. Lehetséges ez?

Emery: Így van. Én úgy hiszem, hogy így kerültek ide a gombák. Hiszem, hogy nagyon sok növény és ehhez hasonlók lehullottak ide a külső űrből vagy el lettek ültetve itt a külső űrből.

Noory: Jók vagy rosszak?

Emery: Mindkettő. Jó és rossz dolgok egyaránt. Tehát a válasz erre az, hogy igen. Ez határozottan megtörtént és néha amikor űrszemetet gyűjtöttünk és hoztunk vissza, az egész átesett egy speciális fertőtlenítő eljáráson. De valójában nem fertőtlenítettük le, nem akartunk semmit sem megölni abból, ami rajta volt. Hanem valójában csak leöblítettük és megnéztük, hogy mi ment le a lefolyóba. És aztán ezt megnéztük a mikroszkóp alatt és aztán azt mondtuk: „Nézd ezt az új sejtet! Mi ez a sejt? Milyen a DNS struktúrája ennek a sejtnek? Ez vajon jó vagy rossz? Honnan érkezett? Hiszen az űrben volt, az isten szerelmére!"

Noory: Te már jó ideje tanulmányozod ezt. Vannak-e irányelvek felállítva arra, hogy ti srácok, pontosan tudjátok, hogy mit csináljatok és mit ne csináljatok?

Emery: Ó, te jó isten! Olyan sok irányelv és annyi protokoll létezik... Ez egy katonasághoz hasonló vagy tudományosan szervezett csapat, amelynek speciális protokollokat és direktívákat kell követnie a biztonság érdekében. Mert bármit visszahozhatsz magaddal... Amikor visszajössz, az első dolog, hogy bedugnak egy nagy vákuumozott konténerbe, amiben lepermeteznek. Mint ahogy a filmekben látod, amikor emberek sugárfertőzést szenvednek. És aztán ott kell ülnünk 8 órát egy másik konténerben, ahol megfigyelés alatt tartanak bennünket. És aztán le kell szkennelniük a testünket, mindegyikünket mielőtt elhagynánk ezt a helyet, hogy megbizonyosodjanak róla, nem viszünk be magunkkal semmit.

Noory: És mi a helyzet veled? Kaptál el valamilyen betegséget ilyen esetekkor?

Emery: Nem. Viszont néhány alkalommal szédültem.

Noory: Mi volt a leglátványosabb növényzet, amit valaha láttál a Belső Földön? Ez a ragadozó növény?

Emery: Igen... soha nem láttam olyan növényt, ami ennyire intelligens lett volna. Képes volt érzékelni az elektromágneses meződet.

Noory: Visszagondolva, nem gondolkodtál azon, hogy esetleg úgy viselkedett, mintha lett volna agya?

Emery: Ez a növény tudatos volt. Nyilvánvalóan tudatában volt annak, hogy merre helyezkedünk el körülötte. Hogy folytattam-e vele diskurzust? Nem.

Noory: Mi lett volna, ha tudott volna beszélni! Micsoda történeteket mesélhetne?

Emery: Valószínűleg. :) De ezek voltak a leghihetetlenebb dolgok, mert nem gondoltad volna, hogy ilyen messzire kinyúlnak a csápjai.

Noory: Feltekeredtek?

Emery: Egyszerűen csak kinyúlt velük, olyan volt, mint egy kúp, amiből kijött a csáp és aztán visszahúzódott. Dudorok voltak rajta, ami olyan volt, mint egy ujjlenyomat.

Noory: Tapadókorongjai is voltak?

Emery: Nem. Csak sok barázda volt rajta, amivel el tudott kapni téged. Kívül zöld, belül, a közepén vörös volt. Tehát ha megfordítanád és körbenéznéd, másmilyen a színe.

Noory: Mi a helyzet a többi gázzal, amit növények eresztenek ki magukból? Mondtad, hogy az egyik növény olyan mérgező gázt tartalmaz, amit hogyha túl közel mész hozzá, rád lövell.

Emery: Sok növény volt, ami mondjuk úgy, virágnak nézett ki. Az egyik úgy nézett ki, mint egy hatalmas napraforgó, és egy szagot bocsátott ki magából. Egyszerűen csak egy illatot. Ez az illat önmagában képes eszméletlenné tenni téged, ha elsétálsz mellette. Abban a pillanatban kiüt téged. De ez a növény nem ragadozó. Kiüt téged, de ez csak egy védelmi mechanizmus, ami belé van építve, hogy megvédje a területét és segítse a túlélését. Szóval ilyenekkel rendelkeztek és ha túl közel mentél hozzájuk, felrobbant és kibocsátotta ezt a gázt és kiütött téged. Tehát sétálni bárhol a dzsungelben vagy az erdőben, vagy akár a sivatagban, nagyon veszélyes volt. Lehet, hogy megláttál egy fűszálat, lehajoltál hozzá és alatta egy 9 méter széles lény volt. Vannak szenzoraink, speciális mozgásérzékelő szenzorok az öltözékünkbe építve, és jönnek kutyák is velünk, szóval ha bármi mozogna valahol, különösen a talajon, akkor ez a szenzor beindul és megjelenik a térképünkön, hogy „ó, lehet, hogy van ott valami a talajon." Volt egy csodálatos növény, amire ráakadtunk. Olyan gyönyörű volt, és nem gondoltuk, hogy tényleg növény lenne, merthogy úgy nézett ki, mint egy kristály. Az ágak és levelek, ha közelről megnézted őket, mind úgy néztek ki, mint a kristályok. De ez egy növény volt. Volt szára. Virág vagy ilyesmi viszont nem volt rajta, hanem gyönyörű színes kristályok. Mintha kristályokat növesztett volna, de ettől még volt szára, és növényi sejtekkel rendelkezett, de mind kristályból volt. Valószínűleg nedv keringett benne, legalábbis erre próbáltunk következtetni, mert én nem voltam tagja annak a projektnek, ami visszahozta ezt a növényt ide, de annyira gyönyörű volt. Rájöttünk, hogy nem mérgező, hanem csak egy gyönyörű cserje.

Noory: Miért mondod, hogy a Belső Földön lévő növények olyannyira különböznek a felszínen lévő növényektől?

Emery: Ez egy nagyszerű kérdés, mert ennek a Belső Föld ásványi anyag tartalmához van köze, mert az másmilyen a felszínihez képest. Másmilyen vegyi anyagok vannak ott, a föld alatt. Másmilyen ásványok, másmilyen kristálystruktúrák, amelyek segítenek pozitív energiát kibocsátani, hogy megváltoztassák a növényeket, máshogy nézzenek ki a növények, másmilyen ízük legyen, másképpen fejlődjenek. Mert a kristályok élők. Mi magunk is kristályos struktúrák vagyunk, a DNS-ünk a legapróbb szintjén kristályos. Szóval nagyon jó látni ezeket a szuper jó dolgokat odalent és megérteni, hogy „öregem, van néhány nagyon jó trágyázáshoz használható anyaguk arrafelé."

Noory: Mit tudsz róla, mi lett mérnökileg visszafejtve azokból a növényekből?

Emery: A legtöbb gyógyszer növényi alapú vagy rekombináns. Ez azt jelenti, hogy fogják a növényt, mint régen a kínai medicina idején - összetörték és teákat készítettek belőlük és megnézték, hogy mi mire jó.


Ugyanezt csináltuk mi is ezekkel a növényekkel, vagy növények bizonyos részeivel. A legtöbb fejlesztés - és itt nem csak a nagy gyógyszeripar dolgaira gondolok, hanem magukra az anyagokra – földönkívüli eredetű vagy a Belső Földről származik. Ez rögvest megmutatja neked, hogy lehet, hogy a ruhának, amit viselsz, köze lehet mondjuk egy növény levelének szerkezetéhez.

Noory: A kevlár például.

Emery: Lehetséges. Mint például az a golyóálló levél, amiről beszéltem korábban. De azon kívül volt még egy bámulatos levél, amiről később rájöttünk, hogy UV-álló. Egyfajta irizáló levél, amin nem tud áthatolni a fény, még a világ legvilágosabb fénye sem.

Noory: Napszemüveget lehetne készíteni belőle.

Emery: Nem, mert nem látsz rajta keresztül, olyan sűrű. Most előjöttek egy festékkel, amit szuperfeketének neveznek. Ez egy fekete festék, amire ha a nap rásüt, elnyeli a fényt és nem látod. Számos technológia jött létre abból, hogy növényeket hoztunk fel onnan a Föld felszínére.

Noory: Néhány ilyen technológia érkezhetett földönkívüliektől is, nem igaz?

Emery: Bizonyosan.

Noory: És azok különböznek? Mármint a földönkívüli növényekből előállított technológiák?

Emery: Azt hiszem, hibridizálás is zajlik. Növények kereszteződnek, keresztülporozzák egymást. Szóval a válaszom erre, hogy igen, igen és igen. Mert ezek érkeznek valahonnan - a Belső Földről, egy másik bolygóról és genetikailag megváltoznak, majd újra megváltoznak és aztán megint újra megváltoznak. Ez egy folyamatosan zajló folyamat a növényekkel, amik mindenfelől érkeznek. El lettek ültetve itt, ahogy mi magunk is el lettünk „ültetve” ide.

Noory: Emery, mi hasznunk származik ezekből a hihetetlen növényekből, amik részben földönkívüli technológiákból, részben a Belső Földről származnak?

Emery: Nézd meg az új gyógyszereket. Nézd meg, hogyan vizsgálják és engedélyezik azokat a növényeket, amiket korábban nem engedélyeztek, mint pl a marihuánát. Ezek a dolgok mind kapcsolódnak a Belső Földi és földönkívüli típusú növényvilághoz. Éppen most kezdik engedélyezni a pszilocibin-t, ami gombából származik. Ez egy földönkívüli gomba. Szóval mindez előnyünkre válik, mert most mindenki elkezdi a megfelelő módon tesztelgetni, vizsgálgatni ezeket. Dokumentációkat, szabadalmakat készítenek róla ahelyett, hogy azt mondanák: „ezt nem használhatjuk".

Noory: De honnan tudjuk, hogy a földönkívüli technológia és a Belső Földből származó növények a segítségünkre vannak? Vannak erről bennfentes információid?

Emery: Csak annyit tudok, hogy földönkívüliek sok-sok növényt elültettek itt a Földön hosszú-hosszú idővel ezelőtt.

Noory: Hogy ezzel segítsenek nekünk.

Emery: Hogy segítsenek nekünk. És ezt a gyógynövényeken alapuló, több mint 3000 éves kínai gyógyászat bebizonyította. Ezért próbálok rávenni mindenkit arra, hogy hagyják ott a nagy gyógyszeripari vállalatok termékeit, mert ők kemikáliákat használnak. Egyszerűen fogják ugyanazt a növényt, mint amit a kínaik használnak a köhögés ellen, és hozzáadnak egy rakás kemikáliát, kiteszik a gyógyszertárak polcaira és eladják. És nekünk nincs szükségünk erre a plusz lépésre, a kémiai anyagok hozzáadására, ami lebutít minket és még betegebbé tesz. Amikor ilyen gyógyszeripari emberekkel beszéltem, azt mondtam nekik egyszer: „arra van szükségünk, hogy legyen minden gyógyszertárban egy patikus." Mert ha tudatos vagy, akkor a tested, ha van választásod... mert jelenleg most nincs választásod. Be kell venned a pirulát. A pirula az egyetlen dolog, amit bevehetsz. De ha lenne választásod, hogy beveszed a pirulát vagy inkább azt a természetes úton készült pirulát veszed be, akkor a tested és a pirulában lévő növény kommunikálni kezd, és a megfelelőt fogod választani. És ezt meg fogják tenni, mert meg fogják kapni érte azt a plusz 1%-nyi pénzt.

Noory: Emery, köszönöm, hogy itt voltál a Kozmikus Közzététel-ben.

Emery: Köszönöm, hogy itt lehettem, George.


6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
  3. Érdekes cikk volt, köszi a fordítást.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a fordítást! Üdvözlettel: M.Laci

    VálaszTörlés