2017. december 1., péntek

Kozmikus Közzététel – IX/8.

MEGRENDEZETT FÖLDÖNKÍVÜLI ELRABLÁSOKA Kozmikus Közzététel újabb adásában haladunk tovább a téma tárgyalásában Emery Smith-szel. A mai epizódban a földönkívüli elrablások eddig egy kevéssé tárgyalt aspektusáról, nevezetesen a katonaság fekete projektjeinek közvetlen érintettségéről esik majd szó. Emery-t ma arról a meglehetősen ellentmondásos elméletről hallhatjuk, miszerint különböző rejtett agendák mentén nagyon sok földönkívülieknek tulajdonított elrablást nem is az idegenek, hanem maga a katonaság hajt végre, leginkább a félelemnek a lakosság körében történő terjesztése végett. Ennek kapcsán pedig - első kézből származó információi alapján - hallhatjuk őt a műsorban már sokat emlegetett Földi Szövetség ténykedéséről.


Wilcock: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben. David Wilcock vagyok és itt vagyunk Emery Smith-szel. Emery, köszönöm, hogy eljöttél.

Emery: Köszönöm, hogy újra itt lehetek, Dave.

Wilcock: Az előző epizódban a genetikai programokról beszéltünk, szintetikus sejtekről, szintetikus biológiáról. Említettél valami olyasmit, hogy számos eljárással nagy mennyiségben lehet klónokat előállítani. Mi olyan vonzó abban, hogy klónokat gyártsanak? Miért vesznek részt ilyen erőteljesen életformák előállításában?

Emery: Nos, azt hiszem megvan a maguk agendája. Mindegyik szervezetnek megvan a saját agendája. Úgy értem, természetesen egy irányít mindent, de meg kell értened, hogy mindez leszivárog sok különböző létesítményhez és agendához és szervezethez. És ki tudja, hogy onnan hová kerülnek ezek. De az én véleményem az, hogy azért csinálják ezt, hogy felállítsanak vagy megrendezzenek egy hamis földönkívüli inváziót, vagy arra használják ezeket a lényeket, hogy valamiféle háborúban szolgáljanak, vagy lehetséges, hogy az elrablásokhoz használják őket.

Wilcock: Az elrablások témája igazán Betty és Barney Hill-lel kezdődött az 1960-as évek elején és onnantól kezdve vannak itt ezek az állítólagos Szürkék, akik látszólag végrehajtják ezeket. Mit gondolsz, miért nincsenek jelentések a Szürkék elrablásairól Betty és Barney Hill-t megelőzően? És mi az, amit itt látunk?

Emery: Ez a legellentmondásosabb kérdés, amit mindig megkapok, és ez a nagy válaszom rá. Ezeket az embereket VALÓBAN elrabolják. Oké? Ezek tényleg megtörténnek. És ezért van az, hogy több hazugságvizsgálaton sikerrel átmennek. Sok interjút készítettünk ilyen emberekkel. És ez valóságos. Valóban ott van ez az élmény az elméjükben, vagy fizikailag. De én arra a következtetésre jutottam, hogy a lények, maga a jelenet és az ott zajló dolgok nem valóságosak, mert ezek a jelenetek és programok az egész bolygón zajlanak, mert azt akarják, hogy a tapasztalatok megegyezzenek. Szóval amikor interjút készítünk egy New Hampshire-ből származó elrabolt személlyel, akkor ő pont ugyanazzal a történettel fog előállni, mint egy Namíbiából vagy Japánból származó elrabolt személy, mert az elrablást nagyon hasonlóan folytatják le, és aztán több különböző típusú epizódot csinálnak abból, amit a személytől akarnak, hogy lásson és hogy mire emlékezzen, és ezzel traumatizálják őt. Számos módon el tudják érni ezt, először is hamis díszleteket, klónokat, programozott életformákat használnak. Először kiütik az illetőt, majd felébresztik egy szobában, ahol beöltözött sebészek vannak, akik döfködik és szurkálják őt egy speciális gázt használva.

Wilcock: Várj egy percet. Azt mondod, hogy ezek az ufok hamisak?

Emery: Igen.

Wilcock: De maga a hajó ott van? Azt mondod, hogy van egy hajó ott, ami repked?

Emery: Ott van a hajó. Igen, ezek valódi hajók, amiket műszakilag visszafejtettünk. De ezek a MI hajóink. Nem földönkívüli hajók.

Wilcock: Tehát nem olyan, mint egy hologram? Hanem egy valódi hajó.

Emery: Így van. Ugyanakkor hologramokat is használhatnak megrendezett jelenetekben, abszolút. Megmutatják a hologramot, aztán kiengedik a gázt a területre és az adott személy lehet, hogy éppen ott töri össze az autóját. A következő dolog, amire emlékszik, hogy valamilyen létesítményben ébred fel, de minden homályos. És valamilyen oknál fogva mindig támolyognak. Valami történt. Vagy eljönnek a házadba és ott csinálják ezt. Mindig kiválasztanak egy bizonyos személyt.

Wilcock: Mielőtt továbbmennénk, szeretnék tőled megkérdezni valami. Én már tudom rá a választ, de szeretném, ha kamera előtt te is elmondanád. Nézed a Kozmikus Közzététel adásait? Ismered részleteiben azt, amit Corey elmondott eddig a műsorban?

Emery: Nem, nem nézem az adást. Sajnálom.

Wilcock: És mi az oka annak, hogy nem nézed?

Emery: Nem szeretném, hogy bármilyen típusú külső forrás, másik személytől származó külső információforrás befolyással legyen rám arra az esetre, ha egy nap majd nyilvánosság elé kell állnom. És érdekes amikor néha azt mondod nekem: „Hé, Emery, van egy bennfentesem, aki pontosan ugyanezt mondta nekem”, mert tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen. Több százezer Emery van odakint, csak ők megbénulnak annak a gondolatától, hogy előálljanak. És remélem, hogy e sorozat hatására sokkal több ember fogja egy kicsit jobban biztonságban érezni magát. Mert ez megvéd téged, erről biztosíthatlak.

Wilcock: Szerinted miért hajtják végre ezeket az elrablásokat? Ez olyasvalami, ami hihetetlen mértékű erőforrásokat igényel. Beszélünk ugye hajókról. Beszélünk arról, hogy lényeket klónoznak. Azt mondod, hogy ez megtörténhet Amerikában, Namíbiában, Japánban. Mi ennek az egésznek a lényege?

Emery: Hogy félelmet ültessenek el a világban. Félelmet kell elültetned, hogy irányíthass és parancsolhass, hogy irányíthass és parancsolhass egy civilizációnak. És ennél jobban ezt nem is lehetne megtenni, minthogy ott láthatod ezeket az embereket a tv-ben, miközben elmondják, hogy ez történt velük. És én nagyon együtt érzek ezekkel az emberekkel, mert ez valóban megtörtént velük, csak nem úgy, ahogy azt ők gondolják. Alapvetően ezért jön ki Hollywood-ban minden hónapban egy gonosz földönkívüliekről szóló film és aztán egy éven keresztül körbejár szerte a világon egészen a Fülöp-szigetekig. És a világon mindenki ledermed ettől az óriáslénytől, aki feléd jön (a filmekben).

Wilcock: Emlékszel, amikor tegnap említetted, hogy beszéltél egy fickónak erről a kis Atacama-lényről? És emlékszel rá, hogy az első kérdése az volt: „Félnem kellene?” És aztán különböző hangnemben kérdezte: „Meg kellene ijednem tőle?”

Emery: Igen. Azt gondolta: „Mi lőttük le. Vajon visszajönnek a fegyvereikkel és megölnek bennünket?” Mintha ismerte volna ennek a kockázatát. A Föld az univerzum Disney World-je.

Wilcock: Ha, ha.

Emery: Ez egy nagyon dinamikus, gyönyörű hely. Nevetnél rajta. Azt gondolhatod, hogy odakint azt mondják ránk: „Gyerünk, menjünk, nézzünk meg egy rakás csupasz majmot", igaz? De amire ki akarok lyukadni, hogy ez egy olyan nagyon változatos közössége nagyon sok olyan élő, biológiai fajnak, akik valaha mindenfelől érkeztek ide, csak egyszerűen lazulni, körbenézni és nem tettek semmi rosszindulatú dolgot, vagy bármi ilyesmit. Történtek itt egyébként más negatív dolgok is millió évekkel ezelőtt különböző civilizációkkal. Ebbe most nem mennék bele. Én csak azt mondom, hogy az időnek ezen szakaszában, az elmúlt 1000 évben ez egy igazán gyönyörű hely volt arra, hogy ide gyere és megmutasd a gyerekeidnek. És ez lenyúlik egészen a Roswell utáni időszakig, meg egy kicsit korábbra a németekig, amikor rájöttek, hogy vannak más lények is - néhányuk szövetséget kötött, néhányuk nem. A következő dolog pedig a gáz, a szén és az olaj érintettsége ebben és hogy nem akarják, vagy a kormány nem akarja, hogy ez a felfedés megtörténjen. Mert ha bebizonyítod, hogyan utaznak ide a földönkívüliek, rájössz, hogy nem használnak gázt, szenet és olajat. De visszatérve a kérdésedre: miért mondta ezt? „Vissza fognak jönni, mert megöltük a családját, vagy lelőttük a hajóját." Én meg azt mondtam: „Nos, tudod, ők egy kicsit tudatosabbak nálunk, kb néhány millió évvel. És ők valaha mi voltunk. Figyelnek bennünket, ahogy meghaladjuk ezt a barbár, középkori életmódot, hogy lecsapjuk egymás fejét. És ezért nem mentünk vissza a Holdra, vagy merészkedtünk ki az űrbe a normál NASA űrprogram keretében. Amíg nem tanuljuk meg, hogyan viselkedjünk egymással és szeressük egymást és fogadjuk el egymást és ne legyenek olyan gondolataink, hogy „az ellenségem vagy, mert nem hiszel abban, amiben én", vagy „neked más színű a bőröd vagy más a nemed." Ez nevetséges. Ez nem létezik a földönkívüliek magasabb tudatosságában ebben az univerzumban. Így aztán időt adnak nekünk, hogy megtanuljunk viselkedni és időt, hogy saját magunk munkáljuk ki ezt. És ők AKARJÁK, hogy ez megtörténjen velünk. Igazán érdekli őket. Szóval szerintem ez az oka annak, amiért itt vannak.

Wilcock: A híres Whitley Strieber írta a „Communion" (magyarul „Eggyéválás”) című könyvet, amivel az elrablások története berobbant a köztudatba az 1980-as években.


http://rejtelyekszigete.com/whitley-strieber-az-eltunt-vilag-1-resz/
Whitley Strieber ott volt az előadásomon 2017. februárjában a Conscious Life Expo-n. Ami számomra érdekes volt vele kapcsolatban, hogy több emléke is van elrablásokról és ezek során nem csak Szürkéket látott, hanem átlagos embereket fekete katonai uniformisban, akik egyazon időben ugyancsak ott voltak a hajón. Mit gondolsz, mi folyhat ezzel kapcsolatban?

Emery: Valószínűleg az történhetett, hogy bevitték őt egy installációba, vagy valami ilyesmibe és eközben megláthatta az adott körzet fekete műveletekért felelős csapatát és aztán emlékezett erre. Úgy értem, minden nap adunk be gyógyszereket. Minden nap ezernyi, milliónyi műtétet végeznek világszerte. A betegeknek mindig adunk be Versant-ot mielőtt bemennének, szóval ha elfuserálunk valamit, vagy hallanak bennünket viccet mesélni miközben operáljuk a szívüket, akkor nem fognak emlékezni erre. És ez nagyon sikeres. De néha teljesen visszajönnek az emlékeik. És ez rossz. Ha beírod a Google-ba, találni fogsz olyan embereket, akik az egész procedúra során ébren vannak és mindenre emlékeznek. Vagy hallanak mindent és emlékeznek rá. Nem tudnak mozogni, mert az aneszteziológus lebénította őket. Igen, ez egy nagyon ijesztő helyzet. Szóval ez történt vele is. Egy kissé visszatértek az emlékei, mert a gyógyszerek, vagy a gáz nem működött rajta.

Wilcock: Szóval azt mondod, hogy ez az elrablásokra vonatkozó program azért van, hogy tömegméretekben ültesse el a félelmet az emberekben.

Emery: Pontosan.

Wilcock: Whitley történetének hallatán olyan érzésünk lehet, hogy őt a katonaság rabolta el. Gondolod, hogy vannak valódi Szürkék, valódi földönkívüliek, akik elrablásokat hajtanak végre? Vagy azt gondolod, hogy ez csak egy kiterjedt, fura kormányzati program-szerűség?

Emery: Én azt hiszem, hogy ez egy program. Így van. Azt hiszem – bár nincs róla tudomásom – hogy talán lehettek valódi elrablások is nagyon-nagyon hosszú idővel ezelőtt, mert bizonyos országok elkövettek néhány bizarr, nagy hibát azzal, hogy információt cseréltek, talán DNS-ért cserébe. De nehezemre esik elhinni ezt, azok után, amiket felfedtek előttem, tudva, hogy a földönkívüliek egyébként mire képesek... Ahogy mondtam is korábban, nekik nincs szükségük semmire. De sokkal több mindenről szól ez a történet más lényekkel és más dolgokkal. Szóval én azt gondolom, hogy ez teljes mértékben egy katonai vagy valamilyen frakciónak a szervezete, amely a katonaság mögött működik, és az hajtja végre ezeket az elrablásokat.

Wilcock: Emlékszem rá, hogy legalább három-négy alkalommal láttam Dr. Steven Greer-t színpadon beszélni, és ezek során te is ott álltál fent a színpadon teljes harci felszerelésbe öltözve Dr. Greer biztonsági őreként.

Emery: Igen.

Wilcock: Az egyik ilyen beszédében említette, hogy egy ENSZ főtitkárt is elraboltak.
És ez ugyebár a politika legmagasabb szintje a Földön. Szóval mi folyik itt? Miért történhet meg ez a dolog a megválasztott állami vezetőkkel a világ legmagasabb szintű hivatalaiban?

Emery: El akarták ültetni a félelmet a magas pozíciókban lévő emberekben is azzal, hogy ezt a személyt elrabolták.

Wilcock: Szóval meg tudod erősíteni, hogy ez valóban megtörtént? Hogy ez az elrablás tényleg lezajlott?

Emery: Ez egy másodkézből származó információ, ami Washington D.C-ből, két magas rangú személytől származik. És persze Dr. Greer-rel és a Disclosure Project-tel dolgozva sok hivatalos dokumentumot láttam, amiket megosztott velem. Igen, igazat mondott.

Wilcock: Hipnotikus sugalmazásokat is be szoktak ültetni emberek fejébe, amikor ez lezajlik? Kapnak poszthipnotikus sugallatokat, amik tulajdonképpen utasítások bizonyos esetekhez?

Emery: Nincs hipnotikus vagy elmekontroll-jellegű dolog, hacsak nem nézed a tv-t vagy van egy iPhone-od, vagy hallgatod a rádiót. Szóval sok szerencsét ezekhez.

Wilcock: Ha, ha. Szóval véleményed szerint, lehetnek szubliminális dolgok beültetve.

Emery: 100 %-ban. Ezt minden bizonnyal megteszik.

Wilcock: Ezt másodkézből tudod, vagy ténylegesen kaptál erről tájékoztatást?

Emery: Nem. Egyszer részt vettem egy projektben Los Alamos-ban... Ez nem az ő projektjük volt, de egy ottani vállalattal volt kapcsolatos, ami frekvenciakontroll-lal, elmekontrollal és sejtfrekvencia kontrollal foglalkozott azért, hogy dühössé, szomorúvá tegye vagy olyan módon manipulálja az embereket, hogy ez lehetséges legyen.

Wilcock: Visszatérve Betty és Barney Hill-re, ahogy az évek során egyre mélyebbre ástunk az ufológia területén, kiderült, hogy ő tulajdonképpen már nagyon korán arról tanúskodott, hogy szerinte ez egy a katonaság által végrehajtott elrablás volt. Nagyon specifikus részletekkel szolgált erről. És aztán, ahogy múlt az idő, egyre többször és többször hallhattunk ennek a jelenségnek az úgynevezett földönkívüli komponenséről. De az ő eredeti benyomása az volt, hogy ez nem földönkívüli dolog volt.

Emery: Kíváncsi vagyok rá, hogy miért. Az ilyen eseteknél minden nagyon realisztikus. Ott vannak ezek az ARV-k, a földönkívüli járművek reprodukciói. Az antigravitáció már elérhető az elit tagjai számára. Szóval nem esne nehezemre az egyik ilyen járművel a házad fölé repülni, és egy nagyon drága hollywood-i alien jelmezben kiugrani belőle és megpróbálni rávenni téged arra, hogy azt tedd, amit mondok, különösen, ha van egy ilyen frekvencia-készülékem, amiből sugarakat lövök ki rád, hogy fizikailag lebénítsalak, vagy egy bizonyos ideig elkábítsalak, amíg beinjekciózlak.

Wilcock: Olvastam egy bennfentes könyvét az Illuminátusról, egy nagyon-nagyon nyugtalanító könyvet „Paperclip Dolls" címmel (Annie McKenna írta). Ez a női szemtanú a rituális kínzások legkegyetlenebb dolgain ment keresztül, de ugyanakkor azt is elmondta, hogy földönkívüli jelmezt kellett viselnie. Be kellett öltöznie egy ezüstös földönkívüli ruhába, aminek a fejrésze olyan volt, mintha egy Szürke lény feje lett volna és ebben a minőségben embereket kínoztak. Ez le van írva a könyvben. Meg tudod erősíteni, hogy ezek talán régebbi programok?


Emery: Meg tudom erősíteni, hogy egyedül az Egyesült Államokban évente több százezer ember tűnik el, de néhány weboldalon kívül nem hallasz róluk, mert ezek lezüllött, droghasználó vagy hajléktalan emberek, vagy szökevények. Én hiszem, hogy ezeket az embereket összegyűjtik és vizsgálatoknak vetik alá, megnézik a reakcióikat és megmérik a kémiai összetételüket, miközben megtámadja őket valaki, aki be van öltözve egy jelmezbe, vagy valami hasonlóba. Mert valamilyen oknál fogva megpróbálnak rájönni, milyen típusú kémiai anyagok szabadulnak ki belőlük ilyen típusú félelem során.

Wilcock: Tudnál egy kicsit beszélni arról a megrendezett jelenetről, ami ilyen elrablásos esetek során történni szokott? Mit láthatunk ilyenkor tulajdonképpen?

Emery: Rendben. Nem minden esetben használnak valódi hajókat, de az mindig segíteni szokott. Amit szeretnék elmondani, hogy ezek az ARV-k, földönkívüli járművek reprodukciói léteznek. Első kézből származó információk alapján, hiszen én magam láttam őket. Természetesen nincsenek olyan jól kialakítva, mint az eredeti földönkívüli hajók, amiket megpróbáltak visszafejteni, de elvégzik, amit végezniük kell, vagyis lebegnek és félelmetesnek tűnnek. És ez minden, amit látnod kell. A következő dolog pedig, amiről tudnod kell, hogy valamiképpen ki leszel ütve. De emlékezni fogsz a látottakra mielőtt bedrogoznának. Szóval azt akarják, hogy lásd, amint egy kis fickó először átszalad előtted az utcán, a kocsid előtt, vagy ez a hajó egyszerűen csak landol az államok közti területen, mert erre emlékezni fogsz. És aztán erről fogsz beszélni életed egész hátralévő részében, mert ez a legbámulatosabb, legszörnyűbb és legijesztőbb dolog. Mert ezt követően egy másik ideiglenesen felállított sátorban ébredsz majd, ami az utcáról letérve az erdőben lett felállítva. Úgy alakítják ki, mintha egy műtőszoba lenne. És valaki hirtelen megpillant valami fickót egy M16-ossal a kezében, harci felszerelésbe öltözve, amire emlékezni fog. Szóval ez egy nagyon klasszikus, tipikus dolog, ami minden esetben megtörténik.

Wilcock: Úgy tűnhet, hogy ha itt egy globális szervezettel van dolgunk, ami ezeket műveli a színfalak mögött, akkor nagyon sok korlátozásba ütköznek. Van valamiféle pozitív erő, ami megállítja őket abban, hogy még több ilyet hajtsanak végre. Merthogy ezek az elrablások nem is annyira rosszak, igaz? Az emberek visszatérnek belőle. Bár nem emlékeznek túl sok mindenre.

Emery: Azt akarják, hogy ezek az emberek visszatérjenek. Egészségesnek kell lenniük, mert különben nem tudnák egész hátralévő életükben ezt a sztorit szajkózni. Úgyhogy igen.

Wilcock: De van itt egy aspektus, ami az ezzel szembeni ellenállásra utal. Ez nem csak színtiszta gonoszságról szól.

Emery: Ha észrevetted, ezeknek az elrablásoknak a száma az 1950-es, 1960-as évek óta csökken, nem emelkedik. És ez azért van, mert egy Szövetség formálódott. Nagy százalékuk tudja, hogy nincs szükség arra, hogy ezt műveljük. Nem kell ezen az úton haladnunk. Sok névvel illetik őket, Fehér Kalaposoknak, de bárhogy hívhatjuk őket. 90%-uk jófiú, 10%-uk rossz, ma ez az arány a katonaságnál. És ez nagyon gyorsan le fog játszódni. Fel lesz tárva és az igazság ki fog derülni az összes ilyen programról. A politikusok jobban hajlanak ilyesmire (a rosszra), mert nem gondoskodnak megfelelően a családjukról. Nem védik a családjaikat. A politikusokat kényszerítik, bedrogozzák és szexre kényszerítik egy fiatalkorú személlyel, amit aztán filmre vesznek. És innentől kezdve egész életükben azt kell csinálniuk, amit mondanak nekik... Tudod, hogy működik ez.

Wilcock: Az általad kapott tájékoztatások alapján mit gondolhat a Szövetség arról, hogy mi fog történni, ha egyszer tényleg átlépik a vonalat és ténylegesen nyilvánosságra hozzák mindezt ahelyett, hogy az emberek csak találgatnának arról, hogy ez vajon igaz-e vagy sem?

Emery: A közvélemény kutatások azt mutatják, hogy majdhogynem mindenki hisz ebben - az emberek 70-80%-a hisz abban, hogy létezik élet a bolygón kívül. A probléma az, hogy hányan hisznek abban, hogy a földönkívüliek gonoszak és hányan hisznek abban, hogy... és persze vannak közöttük jók és gonoszak egyaránt, abszolút. De hányan hisznek el és mit? Hány ember hisz abban, hogy a jók sokkal inkább próbálnak megvédeni bennünket? És hogyan tudnánk ezt megmutatni és bebizonyítani anélkül, hogy emberek előállnának és beszélnének erről és kiadnák ezt az információt?

Wilcock: Mondjuk azt, hogy az amerikaiak egy jelentős része soha nem bocsátotta meg Vietnámot. Egy bizonyos szinten még mindig a vietnámi háborút vívják. Még mindig az akkori zenét hallgatják, még mindig azokat a zenészeket istenítik, akik abban az időben váltak híressé. Úgy tesznek, mintha semmi értékes sem történt volna azóta a zenében. És itt van ez a horror helyzet a hadsereggel Amerikában. Azt gondolom, hogy ez nagyon szomorú, mert ahogy beszéltünk is róla, ha bekövetkezik egy, a Vörös Hajnal című filmben látotthoz hasonló szárazföldi inváziós forgatókönyv, elveszítünk pár államot a külföldi behatoló erők miatt... Ezen a ponton mi történne? Mindenki azt akarja majd, hogy a Hadsereg visszatérjen.

Emery: Nos, a hozzáállásod nagyon gyorsan megváltozik, ha elkezded elveszíteni a szabadságodat. És annak ellenére, hogy az emberek dühösek a régi háborúk és hasonlók miatt, amikor hazajössz, az elég bonyolult dolog. Ha megvannak benned a régi programok a katonákkal kapcsolatban - és én mondhatom ezt, hiszen én katona vagyok - kialakítod ezt a „ellenséges attitűdöt". Mint amikor azt mondod: „Ennyi volt. Minden más rosszul fog elsülni. Elvesztettem a hitem a kormányban és hasonlók." De ez gyorsan megváltozik, ha megjelenik egy fenyegetés a hátsó udvarodban. „Oké, a szomszédom hangosan hallgatja a zenét. Mit fogok csinálni? Átugrom a kerítésen egy 12-es kaliberű vadászpuskával.” Ez nem normális dolog. Tehát meg akarod védeni az otthonodat és akarod azt a kerítést az udvarod végébe. És a kerítésnek ott kell lennie és talán egy kicsit magasabbnak is kellene lennie. Szóval az embereknek megváltozik a véleménye, ha valami történik, mert az embereknek családja van, és nem akarnak háborút. Az emberek nem azért születtek, hogy háborúzzanak. Ha a háborúpártiakon kívül megkérdezed az embereket: „Akarsz menni harcolni?" Ha az embereknek esélye mutatkozik arra, hogy harcoljanak vagy ne harcoljanak, a közvélemény kutatások azt mutatják, hogy nem akarnának harcolni – semelyikük. Szóval ki irányítja a katonákat? Jelenleg ők csak bábok. És ez mind fel lesz tárva.

Wilcock: Azt hiszem sok ember úgy érezheti, hogy a háborúk, amiket vívtunk, a hatalomért, a dominanciáért, az olaj ellenőrzéséért, az afganisztáni mákmezők ellenőrzéséért – az egész a pénzről és a profitról szól. Olyan kevés ember van, akinek közvetlen tudomása lenne a Szövetségről és aki beszélne is erről. Mit mondanál azoknak az embereknek, akik még abba a hitrendszerbe vannak beragadva, hogy a hadsereg csak a globalista bankárok szeszélyeit hajtja végre? És azoknak, akik azt mondják: „Nos, ha TÉNYLEG létezik egy Szövetség, miért nem hallottunk róla?"

Emery: Biztosíthatlak róla, hogy a frontvonalban lévő embernek és a parancsnokának és még a tábornokuknak is nagy valószínűséggel fogalma sincs arról, hogy mi folyik valójában. „Annyira lelkesedem a hazámért, hogy megteszek bármit, ami szükséges. Meg fogom védeni az édesanyámat, az apámat, a húgomat, és így tovább. Meg fogom tenni, mert 18 éves vagyok, és hiszek ebben az egészben. Hiszek benne." Rávesznek, hogy higgy benne. És most hogy mindez előkerül, a hitetlenek azt mondják: „Nos, hol vannak ezek a SZUPERHŐSÖK?" Ezt a háborút nem szemtől szemben vívják. Hanem a színfalak mögött, azért, hogy először is ki irányítsa a tábornokokat és a parancsnokokat. Szóval először ezen kell változtatni. És ez az, amit az emberek nem értenek. Nagyon kényes és nagyon bonyolult a helyzet: ez a titkos kis háború a színfalak mögött. De ez változtatja meg a paradigmát. Ez az, ami el fog dönteni mindent.

Wilcock: Úgy tűnik, hogy a főáramlatú médiában megdöbbentő a hitelesség hiánya. Úgy értem, hogy még a jelenlegi közvélemény kutatások is azt mutatják, hogy az emberek a médiában még a Kongresszusnál is kevésbé bíznak. Néhány esetben 12%-os a bizalmi index. Úgy érzed, hogy a média egy húron pendül a globalista bűnözői szindikátussal?

Emery: Nem érzem, hanem tudom. Igen, a média irányítja a világot.

Wilcock: Ilyenféle hatalom esetén, és hogy ez még mindig a helyén van, nem jelent-e problémát a Szövetségnek, hogy megpróbálják a tudomásunkra hozni, hogy mit tesznek jelenleg?

Emery: Nem, mert ez meg lesz oldva. El lesz távolítva. A vezetők, akik a médiát irányítják, hamarosan egy hatalmas, szemfelnyitó problémával szembesülnek majd. És a Szövetség tulajdonképpen belülről dolgozik ezen, nem kívülről. Szóval ez belülről fog érkezni. Továbbá civilek is rész vesznek majd ebben, és jó dolog tudni, hogy emberek ugyancsak előállnak majd és rájönnek, hogy „hé, ez nem helyes. Hazudtak nekünk." Élő közvetítések formájában fogják felkelteni a figyelmet. Mindegy, hogy mondjuk csak 5 másodpercnyi lesz, valaki fel fogja venni és ki fog kerülni... Szóval le kell kapcsolniuk az összes fő szervert azokon a tankerhajókon Kalifornia partjainál és mindenhol máshol a világban, hogy ez ne terjedjen. És nem csak egy ember lesz majd. Hanem sokan. Több százan. Ez segíteni fog majd. Szuperhősök vannak a felszínen, akikről még nem hallottál. Soha nem hallott szuperhősök vannak odafent. És mind ugyanazért a célért dolgoznak - hogy felfedjék a problémát.

Wilcock: Nagyon sok kellemetlen dolog merül fel Hollywood-dal kapcsolatban. Mit gondolsz, ez talán részét képezi a Szövetség terveinek?

Emery: Nos, anélkül hogy filmeket, vagy bármit említenék, Hollywood ugyancsak kontrollálja azt, hogy hogyan gondolkodunk. Ugyanakkor rejtjeleznek is tök jó dolgokat a filmekben azok számára, akik tisztában vannak a szimbolikával, a különböző nyelvekkel és szövegekkel. Azt gondolom, hogy ez segít, mert azt hiszem, hogy ez egy szubliminális üzenet arról, hogy a dolgok néha olyan irányba haladnak, ami felé haladniuk kell. Azt gondolom, fontos, hogy az emberek tudják: az üzenet már KI LETT KÜLDVE. Ha még nem látod, rendben van. Majd látni fogod. Egy más formában.

Wilcock: A katonaság a mi érdekünkben tevékenykedik? És ha igen, leállnak majd az elrablások, ha sikerrel járnak?

Emery: Igen, a katonaság határozottan a mi oldalunkon áll, 100%-ban. A felső vezetők nagyon feldúltak a manipuláció miatt. Megvannak a saját ügynökeik. Kezdenek rájönni a dolgokra. Szóval ez egy nagyon jó jel, hogy jelenleg ez történik.

Wilcock: Azt mondtad, hogy az elrablások száma mára nagyon visszaesett. Ezzel azt akarod mondani, hogy a Szövetségben szolgáló katonák már vívják a harcot, hogy lecsökkentsék az elrablások számát?

Emery: Ó, én azt hiszem ez sokkal inkább arról szól, hogy pénz áramlik titkos vállalatokba. Valaha a katonaságot használták arra, hogy segítsen elvégezni bizonyos dolgokat, de a katonaság nem tudta, miért veszik fel az embereket a hajókra. Hogy miért mennek el bizonyos helyekre és darabolnak fel egy szarvasmarhát. Nem tudták, hogy miért kell nekik begyűjteniük bizonyos személyeket és miért kell részt venniük ebben. Csak annyit tudtak: „odamegyek, hogy biztonsági személyzetként működjek.” Fogalmuk sincs, mi zajlik, és nincs megengedve nekik, hogy kérdezzenek. Ha mégis kérdeznek, azonnal végeznek velük.

Wilcock: Ha a Cabal-t legyőzik, a zavarba ejtő dolgok, amikről a mai epizódban beszélgettünk az elrablások kapcsán, nagy mértékben - ha nem teljes mértékben - mind egyszerre le lesznek állítva?

Emery: Igen, ha a Cabal-t legyőzték.

Wilcock: Ebben az értelemben tehát egy titokban zajló III. Világháború zajlik.

Emery: Így van.

Wilcock: És olyan sok ember egyáltalán nincs is tisztában azzal, hogy ez történik.

Emery: Pontosan a szemed előtt zajlik, ha valóban belegondolsz és látod, hogy mi folyik világszerte. De erre nincs időnk és ez nem az emberek hibája. „Dolgoznom kell. Ennem kell ma este. Ezeket a dolgokat kell csinálnom. Én is a Mátrix-ban vagyok, fiúk. Mit fogok csinálni? Oké, én is alkalmazkodom." Mindannyiunknak alkalmazkodnia kell egy picit, de most eljött az idő arra, hogy visszaadjunk egy picit.

Wilcock: Milyen lesz a világ, miután megtörténik a közzététel és a Cabal-t legyőzik?

Emery: A világ egyetlen éjszaka leforgás alatt meg fog változni. Az elrejtett technológiákon alapuló készülékek ki fognak kerülni. A világ virágzásnak indul majd. Teljes bőség lesz. Senki sem fog éhezni. Tiszta víz lesz mindenki számára. Mindenkinek lesz otthona és a világ egyként fog összejönni és minden mást magunk mögött hagyunk. Meg fogunk feledkezni a vallásainkról, mert egyszersmind ezt is nyilvánosságra hozzák majd. Szóval ez változtatni fog azon, hogy születésünktől kezdve át voltunk verve. És most az igazság kiderül. Mindenki bocsánatot kér és ez gyönyörű lesz.


7 megjegyzés:

  1. Kedves mindenki!

    Meg tudna nekem valaki mondani,hogy melyik noi felolvasogep olvassa fel a szovegeket?
    Szeretnek neha 1-2magyar cikket magamnak felolvastatni a geppel, mar nagyon megszoktam a hangjat,
    Elore is koszonom,
    Peter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szövegfelolvasó program....
      https://www.google.hu/search?source=hp&ei=DdCFWvqSM8XLwQLQzr-ABQ&q=sz%C3%B6vegfelolvas%C3%B3+program&oq=sz%C3%B6vegfelolvas%C3%B3+program&gs_l=psy-ab.3..0l5j0i22i30k1l5.2395.8706.0.9117.25.13.1.10.10.0.841.2585.0j8j2j6-1.12.0....0...1c.1.64.psy-ab..2.23.4039.6..35i39k1j0i131k1.726.PmcR6oD53C8

      Törlés
    2. Bla bla bla keljünk már fel

      Törlés
  2. ...háááát, így legyen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerencsére nekem azért vannak kétségeim,meg talán maradnék a talajon :)
      pl: államfők a hirtelen beállt nagy bőségre való tekintettel odadobnak majd minden hatalmukat,csakhogy kiszolgálhassák a népet :D

      Törlés
  3. Köszönöm a fordítást. Dolores Cannon is azt írja, hogy egyetlen földönkívüli sem végez ilyen kínzós elrablásokat...szoktak magukkalvinni embereket, de nem kínzási céllal....

    VálaszTörlés
  4. Ráadásul úgy néz ki, hogy maga az office is tartalmaz ilyen programot...
    https://support.office.com/hu-hu/article/a-felolvasás-szövegfelolvasó-funkció-használata-szövegek-hangos-felolvasásához-459e7704-a76d-4fe2-ab48-189d6b83333c

    VálaszTörlés