2017. december 1., péntek

Kozmikus Közzététel – IX/5.

TENGER ALATTI BÁZISOKCorey és David a mai epizódban a katonaság által világszerte megépített földalatti és vízalatti bázisok témáját járják körül. A hírek szerint ezen bázisok némelyike ellen a közelmúltban szisztematikus támadások indultak és a felszíni események sem léphetnek új szakaszba addig, amíg a kérdéses létesítmények felszámolás meg nem történik. Ennek fényében érdekes lehet megismerni, hogyan épül fel valójában e kiterjedt, titokban működő földalatti infrastruktúra.


Wilcock: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben. A műsorvezető David Wilcock vagyok. Itt vagyok Corey Goode-dal és a mai epizódban földalatti és tenger alatti bázisokról fogunk beszélgetni. Valószínűleg sokak számára ismerős az a furcsa kép, amely régóta kering az interneten erről a nagyon nagy méretű alagútfúró gépről, aminek oldalán az „USA Légierő” felirat látható. A gép tiszta fehér, ott láthatsz mellette néhány fickót, akik eltörpülnek a gép mellett. Micsoda ez a gép valójában? Képesek földalatti alagutakat ásni? Ezt a célt szolgálja?


Corey: Igen. Ez egy fúrógép, egy nukleáris alagútfúró, amely ahogy halad előre szétzúzza és üvegesíti a követ. Különböző méretűek és típusok vannak ebből, de azt hiszem az, amelyiket te említettél - a gigantikus méretű – hatalmas alagutakat hoz létre mindenféle különböző típusú sziklában. Alagútrendszereket hoztak létre, amelyek kontinensről kontinensre körbefutnak az óceánok alatti területeken.

Wilcock: Gondolod, hogy földalatti városokat hoznak létre? Gondolod, hogy léteznek ilyenek?

Corey: Tudom, hogy léteznek. Láttam képeket. Láttam videókat. Ha megnézel néhány videót ezekről a helyekről, azt gondolhatnád, hogy egy dubai-i luxus bevásárlóközpontot vagy luxushotelt látsz. Nagyon futurista kinézetűek. Sok esetben a közepén – vagy legalábbis bizonyos szakaszokon – széles, nyitott területek találhatók kívül, a külső szélén, és itt tudsz belépni a komplexumba, aztán pedig mész tovább egy barlangfal felé. A képek, amiket láttam, majdnem olyanok voltak, mintha egy leküldött drónnal készítették volna őket, hatalmas, íves lifteket láthattál. És az ilyesféle dolgokat mutatják meg azoknak az embereknek, akiket a titkos űrprogramba toboroznak, és azt mondják nekik: „Földönkívüli bázisaink vannak, amik olyan fejlettek, mint a rajzfilmekben látható Jetson-éké.” Ezeket nyilvánvalóan az elit számára építették. A katonai bázisok sokkal spártaibbak, és amikor ezekben tartózkodsz, nem fogsz tudni különbséget tenni, mert olyan, mintha egy felszínen lévő bázison lennél.

Wilcock: Az általad elmondottak nagymértékben különböznek attól, mint amire a legtöbb ember számítana. Azt hiszem a legtöbben egy földalatti bázisra gondolnának, aztán azt gondolnák, hogy egy bizonyos mennyiségű földet kivájtak ott és ez maga a bázis. De te azt mondod, hogy látványra ezek csak szobák és folyosók.

Corey: Azok is vannak. Igen. Sok esetben ezek nagyon hosszú, keskeny folyosók, amiket kivájtak és ezek a helyiségek egymás mellett vannak, néhányuk a vele ellenkező oldalon merőlegesen. És aztán ugyanennyi helyiség található az ellenkező irányba is, és ezek összekapcsolódnak. De ezek azok a helyszínek, amelyek általában nem olyan mélyen a föld alatt vannak és általában közvetlenül egy már létező bázis vagy más struktúra alatt helyezkednek el.

Wilcock: Ezeket mindig a földből fúrják ki?

Corey: Nem. Az évek során több különböző módot alkalmaztak erre. Azt hiszem az eredeti típusú nukleáris robbantások során -amelyekkel kirobbantották az üregeket, és amely megüvegesítette a kőzet nagy részét - akkoriban sok ilyen összeomlott. Bementek és kitakarítottak mindent, amit szükséges volt, majd befejezték a műveletet.

Wilcock: Tehát ezek tipikus földalatti nukleáris bombák voltak? Kivájtak egy hatalmas üreget, akkor is, ha minden tömör kőzetből volt odalent?

Corey: Így van. Sok esetben csak egyszerűen nagyon mély lyukakat fúrtak. Plasztikbombákat helyeztek el, amelyek másodpercenként jóval 9800 méternyit robbantanak ki, és ezek egyszerűen porrá változtatják a sziklát, mindegy, hogy milyen kemény volt, és aztán ezt kiásták. És természetesen vannak alagútfúró gépeik. Mostanra pedig következő generációs robbanóeszközökkel is rendelkeznek, amelyek detonáláskor egy sokkal kívánatosabb, majdhogynem gömb alakú lyukat hagynak a sziklában, és majdhogynem szinte sugárzás sincs.

Wilcock: Tudomásod szerint mikor építették meg először ezeket a földalatti bázisokat?

Corey: Az I. világháború előtt már építettünk földalatti bázisokat.

Wilcock: Már az I. világháború előtt?

Corey: Igen, és ezek eléggé lenyűgözőek. De ekkor kezdtük ezt igazán megtanulni. Egészen a nukleáris korszakig nem volt igazán sürgető nyomás arra, hogy földalatti katonai bázisokkal rendelkezzünk, és nem csak a nukleáris fegyverek kifejlesztése miatt, hanem a szállítórendszerek miatt is, amik olyanok voltak, mint bunkerromboló. Nukleáris fegyvereket tudtak szállítani a kőzetrétegben mielőtt a detonáció megtörtént volna. Szóval fenn kellett tartani a fegyverrendszerek fejlesztését. Ahogy a fegyverrendszerek fejlődtek, és képesek lettek elérni földalatti katonai bázisokat is, minél mélyebbre hatoltak, annál kifinomultabbak lettek.

Wilcock: Nem volt problémájuk abból, hogy ahogy mennek egyre lejjebb a Föld kérge egyre melegebb? Hogyan küszöbölték ki ezt?

Corey: Képesek kontrollálni a környezeti hatásokat... Ezek zárt rendszerek – a levegő, minden. Zárt rendszerek és egy zárt rendszerben képes vagy megfelelő légnyomást kialakítani és irányításod alatt tartani a légkört.

Wilcock: Azt mondod, hogy azokon a bázisokon, amiket a saját embereink építettek, olyan épületek vannak, mint amilyeneket egy városban láthatunk?

Corey: Azok, amelyek tulajdonképpeni városokként, földalatti városokként épültek meg, az elit számára és a családjaik számára készültek, hogy legyen hová menekülniük.

Wilcock: Vannak ott olyasmik, mint amiket a belső földi civilizációknál emlegettünk? Vannak ott lent fák, tavak és folyók, meg ilyesmik az épületeken kívül?

Corey: Hidroponikát alkalmaznak. Ugyancsak van lent növényi élet, hogy a szén-dioxid tisztítással segítsenek az egyensúlyt fenntartani. És a vízrendszerrel ugyancsak... Ez egy zárt rendszer, ilyesmit kell alkalmazniuk, de nem ismerem ennek a kiterjedtségét.

Wilcock: Hogyan biztosítják a vízellátást? Hozzáférnek a vízzáró rétegekhez vagy földalatti folyóvizekhez?

Corey: Igen. Éppen az a probléma - hogyan tartsák a bázison kívül a vizet.

Wilcock: Említsük meg Phil Schneider-t, egy kiszivárogtatót, aki a mély földalatti katonai bázisokról (Deep Underground Military Bases, vagyis D.U.M.B.S.) beszélt. Akkoriban Schneider-t széles körben nevetség tárgyává tették az ufológia közösségén belül, de nem sokkal azt követően, hogy nyilvánosság elé állt, meghalt. Azóta nagyon sok, mások által elmondott információ úgy tűnik, hogy megerősíti Phil Schneider beszámolóját.


Corey: Igen. Földalatti bázisok és létesítmények találhatók mindenfelé a körülöttünk lévő városokban. Úgy értem, vannak emberek, akik bemennek épületekbe, beszállnak egy szolgálati liftbe, amiről a többiek nem tudnak. Több emelettel lejjebb mennek, mint amiről az épületben dolgozók közül bárkinek is tudomása lenne, majd felszállnak egy földalatti vasútrendszerre és egy-két óra alatt átszállítják őket bárhová a világba, ahol ezekben a földalatti bunkerekben és létesítményekben dolgozhatnak. És ezek mindenfelé szétterülnek a világon.

Wilcock: Nos, nézzünk meg egy kézzel rajzolt térképet, amit Phil Schneider készített, és amely Amerika szerte jelzi – kör alakú jelekkel - ezeknek a bázisoknak a helyét és aztán van közöttük egy csomó vonal, amelyek pedig látszólag alagútrendszereket jelölnek.


Corey: Ez a térkép rendkívül pontatlan.

Wilcock: Oké. Miért mondod, hogy pontatlan?

Corey: Mert a földalatti villamosrendszer az óceánok alatt fut. Elvezet Ausztráliába, Európába, Ázsiába. A villamosrendszer mindenfelé kiterjed. És vannak vízalatti bázisok. Bázisok, amelyek víz alatt helyezkednek el, az óceán fenekének felszínén. Vannak továbbá földalatti bázisok az óceán feneke alatt.

Wilcock: Néhány embernek problémája lehet ezzel, mert normál esetben fogunk egy tengeralattjárót, mondjuk egy batiszkáfot (mélytengeri mozgó kutatógömböt), vagy olyasféle járművet, amivel az óceán fenekét próbálják lefilmezni. És ahogy egyre lejjebb és lejjebb ereszkedsz a feletted lévő víz tömegének következtében a nyomás rendkívül nagy lesz. A te megértésed alapján, hogyan kerekedtek felül ezeken a problémákon, hogy felépítsék ott ezeket a tenger alatti bázisokat?

Corey: Az olyan bázisokat, amikről én beszélek, nem fogod megtalálni a Mariana-árokban - egyébként sem mi építettük őket. Van egy mérnök, aki elmagyarázta nekem, hogyan építettek meg egy bizonyos kupolával rendelkező bázist, amit a vízbe süllyesztettek. Ezt a Haditengerészet állította fel, és aztán egy vízalatti betont használtak hozzá. A kupolákat ráhelyezték az alapra, majd a vizet kiszivattyúzták a kupola belsejéből. Ezután az óceán nyomása egy, még a tervezettől is szorosabb szigetelést hozott létre. Egy bizonyos fajtájú beton képezi az alapot. Alulról lépnek be és aztán jönnek felfelé. Ezek nem hatalmas kupolák, mint amiket mondjuk egy sci-fiben látni, de a kupolákban lévő kolóniák kapcsolódhatnak egymáshoz.

Wilcock: És milyen anyagból van a kupola? Hogyan néz ki?

Corey: Nem tudom, hogy akril, vagy valamilyen műanyag.

Wilcock: Átlátszó vagy tömör?

Corey: Nem átlátszó. Belülről építik ki őket. Vannak tovább expedíciói a Haditengerészetnek, amelyek során lementek és gyönyörű vízalatti barlangokat találtak, amelyek olyan földalatti területekre vezettek, amelyek tökéletesen leszigeteltek voltak. Kiszivattyúzták belőlük a vizet, beállították a légnyomást és felépítettek benne egy bázist. Ilyen módon számos tengeralattjáró bázist hoztak létre. Az egyik ilyen kapcsán sok spekuláció látott napvilágot. Néhányan azt mondják, hogy csak megtévesztés, de ez egy földalatti bázisrendszer bejárata, amelyet tengeralattjárók használnak Kalifornia partjaitól távol, és azt hiszem, készült erről egy műholdfelvétel is.


Rengeteg mendemonda keringett erről az interneten, aztán abbamaradt. Volt egy bejárat, amely normál esetben zárva van, és ami megegyezett az óceánfenék jellemzőivel, és tárva nyitva volt, és ott mennek be a tengeralattjárók. Elmennek egy tóhoz és felbukkannak a tavon, vagy csak lent maradnak, és nem jönnek fel a felszínre. Ez a földalatti barlangrendszer elég nagy méretű ahhoz, hogy nukleáris tengeralattjárók utazzanak benne. Ez egy földalatti, vízalatti tengeralattjáró bázis.


Wilcock: Beszéljünk egy kicsit általánosságban most, mert azt hiszem, hogy amit erre válaszolni fogsz, elég sokkoló lesz. Hány földalatti vagy tenger alatti bázisunk van – mármint amit a mi modern civilizációnk épített? Hányról van tudomásod?

Corey: Ó, nagyon kicsiktől az egészen nagyokig több száz ilyen létezik. És miközben bázisokat építettünk, vagy fúrásokat végeztünk a bázisokhoz, számos, más civilizációktól származó ősi földalatti bázisra bukkantunk, illetve jelenleg is működő bázisokra, amelyek nem emberi lényekhez tartoznak. Szóval nagyon sok minden zajlik odalent. Sok különböző típusú bázis létezik, és van néhány elsőrendű ingatlan a föld alatt, amiben mindenfélét csinálhatsz titokban. És az összes lény, akik titkos dolgokat művelnek – beleértve a mi Különleges Hozzáférésű Programjainkat is - ott vannak lent és ott végzik ezeket.

Wilcock: Hogyan képesek finanszírozni ilyen hatalmas építkezéseket?

Corey: Azt feltételezed, hogy elmennek a Védelmi Minisztériumba, összedobnak egy költségtervezetet, jóváhagyatják, majd kiveszik a pénzt a költségvetésből, felbérlik ezt a vállalkozót, meg azt a vállalkozót, hogy végezzék el a munkát és aztán egy csekkel kifizetik őket. Nos, ha az alacsonyabb rangú űrprogram vagy a katonai hírszerzés építteti, akkor a drogpénzekből, vagy más, illegális tevékenységekből származó pénzből építik meg, vagy más elsikkasztott pénzforrásokból, például a társadalombiztosításból. De találnak rá módot, hogy amikor szükségük adódik rá, összehozzák a dolgot.

Wilcock: Ha megnézzük, hogy mekkora munkával jár a felhőkarcolók építése, rengeteg beszállítóról, hatalmas mértékű logisztikáról, az építőanyagok szállításáról beszélünk. Van-e valamilyen kiterjedt, földalatti infrastruktúra olyan munkásokkal, akik a föld alatt élnek és akik rendelkezésre állnak ilyen típusú építkezéseknél? Mert nyilvánvaló, hogy ha ezt a cuccot a föld alatt építik, és ehhez felszíni embereket alkalmaznak, akkor az azt hiszem biztonsági problémákat eredményezhet.

Corey: Így van. Egy nagy létszámú csoport tartja fent ezeket a földalatti rendszereket, és azok az emberek, akik megépítik őket, ott élnek lent az építkezés alatt, de ők nincsenek elzárva. Részei ennek a katonai-ipari komplexumnak és az elvégzett munkájukért nagyon is meg vannak jutalmazva. Ha ezek az emberek el lennének különítve és biztonsági intézkedések lennének bevezetve úgy, hogy soha semmit sem látnánk, vagy hallanánk tőlük, akkor nem tudnánk semmit ezekről a bázisokról.


Wilcock: Ezt főként a Cabal irányította országok művelik, vagy más, kevésbé Cabal-orientált országok, mondjuk India vagy Kína is?

Corey: Bármely ország, amelyre csak gondolni tudsz, csinálja ezt bizonyos szinten.

Wilcock: A nem a Cabal körébe tartozó országok bázisai különállóak a Cabal bázisoktól?

Corey: Abszolút.

Wilcock: Szóval nincsenek összekötve egymással.

Corey: Nem, ezek önállóak. Globálisan csak egy kis részük része ennek a földalatti hálózatnak. A legtöbb bázist úgy építették meg, hogy önállóan működjenek és 10, 20, vagy 100 évre helyet biztosítsanak egy bizonyos mennyiségű embernek.

Wilcock: Mit használnak a villamosenergia előállításához?

Corey: Némelyikben geotermális energiát, némelyikben hidrodinamikát alkalmaznak, némelyikben pedig titkosított energiarendszereket.

Wilcock: Úgy tűnik, hogy elég tisztességes számú ember él ott lent folyamatos jelleggel, hogy biztosítsák az infrastruktúra működését.

Corey: Igen. Ők erre egy aranyjegyként tekintenek arra az esetre, ha katasztrófa történne a felszínen. Ha van aranyjegyük a maguk és a családjuk számára – hogy levihessék a családjukat – az utolsó dolog, amit kockáztatnának, hogy hátrahagyják a családjukat a felszínen valamilyen katasztrófa bekövetkezésekor.

Wilcock: Vannak ott emberek, akik generációk óta lent vannak és soha nem tértek vissza a felszínre?

Corey: Én úgy hallottam, hogy ez főként a földön kívül található bázisokra igaz.

Wilcock: Mekkora lent lévő személyzetről van tudomásod?

Corey: Semmilyen módon sem tudom megbecsülni, de többen vannak lent, mint valaha. Az összes bejövő hírszerezési információ alapján a Cabal csoportok készleteket, szerszámokat, eszközöket, katonai eszközöket, személyes tárgyakat és családokat költöztetnek le ezekre a bázisokra. Az egyik legfejlettebb bázist Brazíliában építették fel. Ezen nagyon sok aktivitás tapasztalható, konténereket hajóztatnak le, sok szállítmányt és személyzetet költöztetnek le. Ezt számos különböző forrás is jelentette és már jó 6 hónapja zajlik.

Wilcock: Hallottál-e bármilyen információt arról, hogy ezeknek a bázisoknak van-e sebezhető pontjuk, vagy hogy ki lettek-e takarítva, vagy valamilyen más módon elpusztítva?

Corey: Igen. Voltak bázisok, amiket megtámadtak, néhány öregebb bázist vagy a felszínhez közel lévő bázist. Ezért fordítanak ennyi erőforrást ezekre a fejlettebb bázisokra, mint például az előbb említett Brazíliában lévő bázisra, amit hallottam, hogy „Zazi bázis"-ként és más neveken emlegettek. Szóval ez minden bizonnyal egy Cabal, náci típusú fasiszta rezsim bázisa lehet.

Wilcok: A Zazi szó nagyon hasonlít a "náci"-ra (angolul Nazi)...

Corey: Igen, amikor a csoportok leköltöztek Dél-Amerikába, elkezdtek vállalati neveket használni. És ez az üzleti csoport elkezdett „Zazi" néven szerepelni... és ők olyan németek voltak, akik kapcsolatban álltak a náci Németországgal.

Wilcock: Az űrprogramban töltött időszakod alatt volt-e tudomásod bármilyen földönkívüli csoportról, amely jelentősen fejlett technológia segítségével képes volt hosszú, egyenes alagutakat ásni rendkívüli könnyedséggel, sokkal könnyebben, mint mi a saját a nukleáris irányítású alagútfúró rendszerünkkel??

Corey: Igen. Ezek földönkívüli „nagykövetségek" – ahogy az űrprogramban nevezik őket. Ezek az alagutak olyanok, mintha gyémánt lézervágóval készültek volna, szimmetrikusak és szinte semmi idő alatt megépülnek.

Wilcock: Szóval van valamilyen módszerük arra, hogy megszabaduljanak az anyagtól, így nem kell külön kihordaniuk onnan?

Corey: Igen.

Wilcock: Tehát ennek segítségével rögtön meg is szabadulnak a kőtől?

Corey: Igen. Amikor egyszer eljutsz egy bizonyos szintre és megérted, hogy minden rezgés, onnantól kezdve gyerekjáték számodra manipulálni az anyagot. Számunkra igazán zavarba ejtő kitalálni, hogyan működik ez a varázslat, de számukra... Ők képesek ezt megérteni úgy, mint ahogy mi értjük az árapály működését a bolygón.

Wilcock: Hány ilyen bázison vannak embereken kívül földönkívüliek is? Ezek a bázisok főként a mieink, vagy közös tulajdonban vannak és együtt is működtetik őket?

Corey: Természetesen néhányukat közösen működtetik. Nincs erről információm. Annyit tudok, hogy a legtöbbjük kutatás-fejlesztési bázis.

Wilcock: Még egy dolgot szeretnék szóba hozni az epizód vége előtt. Az emberek mindenfelé a világon hallják ezeket a nagyon ijesztő, mély, rezonáns trombitahang szerű hangokat. A Jacob nevű bennfentesemhez hasonlóan űrprogramokban szolgáló informátoraim elmondták nekem, hogy ezeken a földalatti bázisokon légnyílások találhatók és részlegesen kinyitják vagy becsukják őket és aztán ezeken keresztül kiszellőztetik a levegőt és ez olyan, mintha megfújnál egy trombitát és ilyenkor egy nagy, rezonáns hangot hallasz. Van-e tudomásod ezekről az írisz-szerű fémdolgokról, amiket nyitnak-zárnak a levegő kiszellőztetése végett?

Corey: Időközönként megtisztítják, újrahasznosítják a levegőt. De azok a trombitahangok, amiket az emberek széles körben hallani szoktak, tulajdonképpen olyan energetikai lökéshullámok, amelyek a Napból érkeznek. Ez nem igazán égrengés, hanem akkor keletkezik, amikor a Napból jövő energia interakcióba lép a légkör alsóbb rétegével.

Wilcock: Tudsz-e olyasmiről, hogy a földalatti bázisok levegőjének kiszellőztetése trombitahangot eredményez?

Corey: Igen. Egy nagyon fura hangja van, olyan, mint a tornádó szirénáknak.

Wilcock: Szóval azt mondod, hogy lehetséges, hogy ez a hang annak következményeként jön létre, hogy időközönként kiszellőztetik a levegőt ezekből a földalatti létesítményekből.

Corey: Így van.

Wilcock: A fémes akna bevibrál.

Corey: Így van. Időnként újrahasznosítják a levegőt.


3 megjegyzés:

  1. Bízom benne, hogy a Fény győzelme ezt a szörnyűséget is megsemmisíti.

    VálaszTörlés
  2. Egyrészt köszönöm a fordítást, másrészt aggódom a jelenleg a felszínen folyamatban levő Kalergi, és más számunkra kedvezőtlen kísérletekkel kapcsolatban. Olyannak tűnik mindez, mint a laborban folyó kísérletek különböző állat-fajokkal. Csak még tökéletesítik a technikát, a technológiát hogy a felszíni változásokat megfigyeljék, nyomon kövessék a biztonságosnak vélt helyeiken a föld különböző pontján. Üdvözlettel: M. Laci.

    VálaszTörlés
  3. Szép mese az egész... ebből lehetne 1 filmet csinálni, de semmi valóságalapja sincs.

    VálaszTörlés