2017. december 1., péntek

Kozmikus Közzététel – IX/10.

TITKOK A DÉLI SARKONA mai epizódban továbbra is Emery Smith a vendég, akitől ezúttal többek közt a nemrégiben Egyiptomban talált rejtett kamrákról, földalatti alagutakról, a Nacza-múmiákról és a „Sirius” című filmben látott „Ata” lény boncolásáról hallhatunk részleteket.


Wilcock: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben. David Wilcock vagyok és itt van velem különleges vendégünk, Emery Smith is. Emery, köszönöm, hogy eljöttél.

Emery: Köszönöm, Dave. Nagyra értékelem.

Wilcock: Az előző epizódban arról beszéltünk, hogyan építettek fel katonai bázisokat földönkívüli bázisok vagy lezuhant űrhajók fölé.
Arról kezdtünk el beszélgetni, hogy mit tudsz az Antarktiszról. Pete Peterson szerint egy ideje már műveletek zajlanak az Antarktiszon. Neki arról volt tudomása, hogy ez már legalább az 1950-es évek óta zajlik. Azt mondta, hogy egy igazán hatalmas művelet folyik ott. Tudnál egy kicsit beszélni arról, hogy te mit tudsz az Antarktiszon zajló dolgokról?

Emery: Nemrégiben találkoztam négy olyan tudóssal, akik részt vettek azon az expedíción - több expedíción az elmúlt néhány évben – Costa Rica-n nemrégiben. Ami érdekes, hogy ott ugyancsak van egy másik hajó egy barlangban, Costa Rica mellett, amely része annak a hajónak, amely odalent van az Antarktiszon. Szóval ez a csoport megkért engem, hogy menjek le velük az Antarktiszra egy újabb expedícióra, amit én visszautasítottam, mert onnan az „újoncok” nem szoktak visszatérni. Szóval ennyire veszélyes ez. Bárki, aki lemegy dokumentálni vagy megpróbál embereket magával vinni oda, általában nem igazán tér vissza. Szóval jelenleg, ha nincs egy specifikus, igazán jó képesítésed, nem fogsz lemenni oda. Meghagyjuk ezt a műholdak, speciális drónok számára, amikhez hozzáférésünk van, hogy több információhoz jussunk. Különböző szervezetek pénzelik ezt, magánszervezetek, mert az emberek tudni akarnak. Szóval ezt az információt közvetlenül attól a négy tudóstól kaptam, akik lényegében onnan jöttek és két évig ott dolgoztak, és megvan a hozzáférésük, hogy visszamenjenek oda, végezni a feladatukat. Nekem azt mondták, hogy feltérképezik és megmérik az olvadó jeget, és hogy mennyi idejük van, mielőtt más dolgok láthatóvá válnak, ami a földalatti város felfedését fogja eredményezni, ami úgy tűnik, már nagyon hosszú ideje ott van.

Wilcock: Tudsz-e arról, hogy van-e bármilyen terv arra, hogy egy részleges közzétételi agenda részeként felfedjék az Antarktisz jege alatti ősi romokat, de először nem magát az űrhajót, vagy bármi modernebb cuccot?

Emery: Ők már elkezdték ezt. Azt mondják, hogy van valami nagy odalent, egy nagy üreg, mint ahogy azt tették nemrég Egyiptomban. Van egy nagy üreg a piramisok alatt. Van egy hatalmas-hatalmas város odalent.

Wilcock: Egyiptomban?

Emery: Egyiptomban, a piramis alatt, egy kb 1,5 km magas kupola. Igen, hatalmas. Ugyanez zajlik az Antarktiszon is. Lassan elkezdik azt mondogatni: „Hűha, műholdas képalkotás segítségével, speciális, talajon áthatoló radarral, bizonyos tudósok innen és onnan...” - aminek egyébként nincs köze ahhoz, hogy bázisokat próbálnak felkutatni, hanem sokkal inkább olajlelőhelyeket és aranyat - „belebotlottak ezekbe a hatalmas üregekbe.” Szóval elkezdesz ilyesmiket hallani. Ezek az üregek maguk az ősi városok. Ezek azok, amik már nagyon rég óta ott vannak. Ez pontosan kapcsolódik mindahhoz, amiről te is beszéltél. Nagyszerű kamerafelvételeink vannak, amit egy általunk ismert archeológus készített. Láttuk ezt a felvételt és lenyűgöző volt, mert a kamera, amit - amikor először felfedezték a helyet - lekígyóztattak a piramis alá, hogy megnézzék, egyszerűen bámulatos volt. Ugyanez zajlik most az Antarktiszon is: hogyan fogjuk ezt felfedni és megtisztítani az odalent lévő műemlékeket - ami igazán összezavarhatja a sztorit arról, hogy hogyan jutottunk le oda... mint a Mars és a Hold és minden más ilyen esetében. És ez itt történik a bolygónkon.

Wilcock: Hirtelen azt halljuk a médiából, hogy neutrínókat használtak arra, hogy felfedjenek egy igazán hatalmas új kamrát a Nagy Piramisban a Nagy Galéria felett. Átlósan helyezkedik el Nagy Galéria felett... de egy kicsit magasabban.


Emery: Így van.

Wilcock: És ez egy nagyon nagy, korábban még fel nem fedezett helyiség.

Emery: Hallottam erről.

Wilcock: Azzal a technológiával, amiről beszámoltál, úgy tűnik, hogy régebb óta tudnak erről.

Emery: Ó, már nagyon rég óta tudnak róla.

Wilcock: Tudomásod szerint jártak-e már emberek ebben a helyiségben?

Emery: Igen, igen. És ez az, amit a Szövetségnek el kell döntenie: mit fedjünk fel és milyen lassan fedjük fel? Szóval ez egy hatalmas, lassú, világméretű vizsgálata ezeknek a tábláknak, vagy ennek-annak, miegymásnak, mert ezek nem passzolnak azzal, amit tanítottak nekünk. És ezt nagyon nehéz lesz majd megérteniük az embereknek, a mindannyiunkban bennünk élő hitrendszerek miatt.

Wilcock: Nyilvánvalóan nem akarnád feltörni a piramist, igaz? Nagyon aggódnak az ókori emlékek megőrzése miatt. De most egy hatalmas nagy kamráról van szó, amiről nyíltan beszélnek a főáramlatú médiában. Vezet már le út ebbe a helyiségbe? Tudjuk, hogy mi van abban a helyiségben?

Emery: 80%-ig biztos vagyok benne, hogy már jártak abban a helyiségben. Vannak alagutak, amik már levezetnek ebbe a városba. Próbálnak rájönni, hogy mi történt. Próbálják tanulmányozni a szövegeket, a szimbólumokat, és hogy mit jelentenek. És ez egy hatalmas vállalkozás a magánoldalról, bárki is futtassa ezt a szerződéses munkát. Ennyit elmondhatok.

Wilcock: Csak a kíváncsiság kedvéért, mik lehetnek a legmeglepőbb dolgok, amikről értesülhetünk? Mit láthatnánk, ha belenézhetnénk a helyiségről készült felvételekbe? Mi lenne a legmeglepőbb dolog, amit felfedezhetnénk?

Emery: Nos, sok írásos művet és táblát fogsz felfedezni, és műemlékeket, amelyek nem a Földről származnak – nem földi eredetű technológiákat – aminek a nagy részét elvitték. Akár azt akarják majd mondani, hogy a helyszínen találták vagy sem, látványosság lesz, mert valakik már voltak ott – és akik olyasvalamivel próbálkoztak, mint amivel mi - egy magasabb, fejlettebb civilizációból, és néhány dolgot hátrahagytak. Vannak különleges tudósok a világon, akik összeszedik ezeket a készülékeket és kitalálják, hogy azokat mire használták. Az a feladatuk, hogy erre rájöjjenek. És ezek nagyon érdekes emberek, megbízhatóak. Ők a láthatatlan hősök, akikről hallasz. De a sok információt, amit kapnak, általában arra használják, hogy odaadják ezeknek a magánvállalatoknak, hogy rossz célokra használhassák, mert ez annyira bámulatos. Miért adják oda nekünk, hogy segítsenek meggyógyítani a rákot, vagy hogy képesek legyünk beszélni bárkivel az univerzumban?

Wilcock: Szeretnék felhozni valamit, amiről azt gondolom, hogy közvetlenül releváns lehet. Egy bennfentes személy - akivel Pete Peterson reményei szerint össze fog hozni engem – részt vett egy nagyon furcsa fém ötvözetből készült szarkofág kiásásában a Gízai-fennsík ugyanezen területén. Azt hiszem azt mondta, hogy ez valahol a föld alatt volt. Elvitték ezt a szarkofágot és megpróbáltak rájönni, hogyan nyissák ki, de szerszámok segítségével nem tudták kinyitni. Egy amerikai hadihajón szállították és végül a hajón valaki telepatikusan összekapcsolódott ezzel a szarkofággal és így el tudták olvasni a rajta lévő feliratokat. Annak ellenére, hogy e feliratok eredetileg más nyelven íródtak, el tudták olvasni a nyelvet. És el kellett énekelniük egy bizonyos hangot, vagy szót. Nem emlékszem pontosan, hogy mit...

Emery: Egy harmóniát, igen.

Wilcock: Így tetted a kezed és a szarkofág kinyílt. A belsejében kéziszerszámokat találtak. Úgy tűnt, hogy néhány szerszám történelmi események holografikus rekonstrukcióját adta abból az időből, amiben a tárgy eredeti tulajdonosai éltek. És már maga a szarkofág egyedül is felbecsülhetetlen értékű. Hallottál-e valaha ilyesféle történetet?

Emery: Igen, nagyon hasonló történeteket hallottam ezekről a szarkofágokról, koporsókról és tömlőkről, amelyek valamilyen ismeretlen fémből készültek, de egy darabból állnak. És amennyire én tudom, csak a vérvonal és harmónia segítségével lehet felnyitni. Érdekes volt, hogy ezt mondtad, mert ez segít nekem megérteni néhány dolgot, amikről tájékoztatást kaptam. Egyébként láttam néhányat ezek közül a tartályok közül.

Wilcock: És mi a helyzet azzal az elgondolással, hogy van egy tárgy, amit a kezedben tarthatsz, aztán beszélhetsz hozzá az elméddel és feltárul előtted, mintha egy könyvtár lenne?

Emery: Abszolút. Ez egy tudatosság segítségével működő technológia, amit a kezedben kell tartanod és a tudatodat kell használnod. Rá kell gondolnod, bárhogyan is működjön, vagy bárhogyan is tudja a működtetője működtetni. Vagy általában egyszerűen csak automatikusan bekapcsol. Olyan mintha lenne egy iPhone-od bejelentkező kód nélkül. Automatikusan bárki tudja használni. De a tudatosság segítségével működő technológiák közül néhány ilyen készülék vérvonalakhoz vagy frekvenciákhoz kapcsolódik. Szóval a megfelelő ősi vérvonallal kell rendelkezned, hogy meglegyen az a kis frekvencia ehhez a készülékhez, amivel működni tud.

Wilcock: Genetikai markerekre gondolsz a DNS-edben?

Emery: Igen, igen.

Wilcock: Amikor Pete Peterson legutoljára itt járt, elmondott néhány rendkívül izgalmas információt nagyon-nagyon hosszú - sok-sok mérföld hosszúságú – tökéletesen kifaragott alagutakról Dél-Amerikában, amelyek a Nazca-vonalak alatt helyezkednek el. Beszélt egy hatalmas földönkívüli városról odalent. És persze, itt a Gaia TV-n, az „Unearthing Nazca” című műsorral kapcsolatban Pete azt állítja, hogy a műsorban bemutatott testek ebből a városból származnak. Úgyhogy kíváncsi vagyok, hallottál-e azokról az alagutakról Mezo-, illetve Dél-Amerikában és hogy van-e bármilyen információd ezekről?

Emery: Igen. A tudós forrásaim ugyancsak meginvitáltak oda, hogy vizsgáljam meg ezeket az alagutakat, amikben sok űrhajó található. Tulajdonképpen az alagutakban lények találhatók, akik belefagytak az időbe és kiállnak az alagutak falából.

Wilcock: Hallottad valaha az „alvó lények” kifejezést?

Emery: Igen. Úgy értem, én személy szerint nem hiszem, hogy a Gaia TV-ben bemutatott lények arról a területről származnának. De ez csak az én véleményem. És egyelőre még nem kértek fel rá, hogy vizsgáljam meg ezeket a lényeket.

Wilcock: Oké. Ez bámulatos. Őszinte leszek hozzád, Emery. Az ok, amiért felhoztam ezt az, hogy kaptam egy újabb tájékoztatást Pete Peterson-tól. Eddig még egy szóval sem említettem ezt senkinek. Azt hiszem, ez lesz az első alkalom, hogy beszélek erről. Azt a tájékoztatást kaptam - mivel a Gaia TV készítette az „Unearthing Nazca” című műsort - , hogy a Szövetség újra elkezdett érdeklődést tanúsítani azon terület iránt. Több különböző Mezo- és Dél-Amerikai kormány is érintett ebben, a mexikói és a perui kormány is. Úgy tűnik, hogy nem sokkal ezelőtt a felügyeletünk alá került öt különböző űrhajó és Pete azt mondta, hogy ezek olyan fejlettek, hogy egész csapatok, az ő becslése szerint jelenleg 2-3000 ember dolgozik e hajók megfejtésén. De annyira fejlettek, hogy fogalmunk sincs róla, hogyan tudnánk bejutni ezekbe és hogy mi van ezekkel egyáltalán. Kíváncsi lennék a te gondolataidra erről.

Emery: Igen, egyetértek ezzel. De amikor azt mondod, hogy „mi”, akkor kikre utalsz? Kihez kerültek ezek a hajók? A Szövetséghez vagy...

Wilcock: Azt hiszem, a DIA (Védelmi Hírszerző Ügynökség) katonai-ipari komplexumhoz, amit mi a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjának neveztünk.

Emery: Oké. Ezt 100%-ban meg tudom erősíteni. Ők tartják ellenőrzésük alatt az összes alagutat és az összes hajót, és testet és ott talált technológiát... és ez csak nemrégiben történt. És most nagyon bonyolult lejutni oda, de még mindig nem döntöttem, hogy menjek vagy ne, attól függ, hogy újra meghívnak-e megfejteni a hajókat, az ott talált földönkívülieket és persze a technológiát. De igen, nagyon sok lény és űrhajó van odalent.

Wilcock: Meg tudsz erősíteni bármit Pete beszámolójából arról, hogy a hajók olyan fejlettek, hogy még ötletünk sincs, mihez kezdjünk velük?

Emery: Igen, abszolút egyet tudok érteni ezzel, mert ez a csoport soha nem hívott volna le, hogy csekkoljam le ezeket. Mert ha tudnák, hogyan kezdjenek hozzá – és ők ugyebár tudósok, akik tudják, hogyan csinálják – nem hívtak volna, hogy megkérjenek rá, menjek le titokban. Erről egyébként szabadon beszélhetek. De pontosan ez történt. Egyébként nem láttam az „Unearthing Nazca” műsort, úgyhogy én semmit sem tudtam erről.

Wilcock: Beszéljünk akkor egy kicsi az „Unearthing Nazca”-ról, mert nem tudtam, hogy te tudsz-e erről bármit is. Röntgenfelvételeket készítettünk ezekről a testekről, és semmilyen módon nem lehetséges, hogy ezek hamisítványok lennének. A genetikai tesztek alapján több, mint 1500 évesek, néhány esetben még ennél is öregebbek. Úgy tűnik, hogy valódi genetikai szöveteket tartalmaznak, amelyek megőrződtek a diatomaföldben. Öt helyett három ujjuk és három lábujjuk van. Határozottan úgy tűnik, hogy ez egy autentikus példány. Kíváncsi vagyok a gondolataidra. Láttad az „Unearthing Nazca” műsort?


Emery: Nem, csak egy kisebb tájékoztatót láttam a két múmiáról, csak ami világszerte keringett róla a Gaia TV-n keresztül. Ez minden, amit olvastam. És tudósként az első kérdésem: ki vizsgálta meg? Hol vizsgálták meg? Hogyan jutottatok hozzá? Hogyan tudtátok áthozni a határon? Nem bánnád, ha megvizsgálnám több olyan általam választott létesítményben, amelyekről neked nem szabad tudnod? És felmerülnek ezek a kérdések, mert ez egy nagyon érdekes történet. Nem mondok igent vagy nemet, mert nem tudom a választ, nem vettem részt a projektben. Úgyhogy nem tudom megítélni. Elmondtad ezeket a dolgokat, és persze, nagyon közel állok hozzád, hiszek neked. De tudósként fel kell tennem sok más kérdést is és alapjában véve meg kell vizsgálnom a testeket, mert nem hiszem, hogy lenne túl sok olyan, hozzám hasonló ember odakint, aki előállna és elvégezné ezt a vizsgálatot és szakvéleményt adna róla. Jelenleg Dr. Garry Nolan-nel most tesszük közzé a Stanford Egyetemen az Atacama lényről szóló vizsgálat eredményét. Szóval láthatod majd a fehér papírt, rajta a nevemmel, ami ad némi hitelt számomra a hátteremről. Úgyhogy erre nem tudok válaszolni. Csak abból, hogy ránézek a képre, nem tudok igent vagy nemet mondani anélkül, hogy része lennék a projektnek és véleményt alkossak arról, hogy mik ők és honnan jöttek, illetve a DNS-ük típusáról. Mi volt a DNS aránya?

Wilcock: Úgy tűnik, hogy jelenleg zajlik egy DNS-vizsgálat Oroszországban, a rendelkezésükre álló legjobb DNS-vizsgáló módszerekkel. Az eredmények még nem érkeztek meg. Úgy tűnik, ez hosszú időt vesz igénybe. De voltak perui tudósok, akik sokat dolgoztak odalent. Itt van M.K. Jesse, aki radiológus itt Boulder-ben, és aki megvizsgálta a röntgen-felvételeket és azt mondta, hogy határozottan egy biológiai lénynek tűnik. Nem tűnik úgy, hogy hagyományos ember lenne.

Emery: Rendben. És a karbonos kormeghatározás, vagy bármi, amit használtak a dátum felmérésére?

Wilcock: A karbonos kormeghatározás megerősítette, hogy időszámításunk előtti – sokkal sokkal régebbi.

Emery: Érdekes.

Wilcock: Szóval érdekelne téged a dolog? Úgy értem, nem tudlak megkérni a nevükben... Érdekelne a dolog, ha meghívnának?

Emery: Igen, érdekelne, persze. Igen, segítenék, amiben csak tudok, bebizonyítani vagy megcáfolni ezeket a megállapításokat.

Wilcock: Korábban említetted nekem, hogy az Atacama humanoid, aki a „Sirius” című filmben lett bemutatva, nem az egyetlen ilyen lény. Tudnál erről beszélni egy kicsit?

Emery: Igen, tudok. Van egy másik lény lent azon a helyen, akit ugyancsak felfedeztek és nagyon hasonlít erre a lényre. Jelenleg megpróbálunk összehozni valamit, hogy hozzájuthassunk ehhez a lényhez. Ha hozzájutunk ehhez a lényhez, akkor mindkét lénytől lesz DNS-ünk és megnézzük, hogy a DNS-ek passzolnak-e egymással és megnézzük, hogy ez vajon egy új alfaj-e vagy sem. De az adatok, amiket most adunk ki a Stanford-on – nem fogom elárulni, mert nem beszélhetek róla – a pontos dolgokról fognak szólni. Szóval várnotok kell néhány hetet, amíg a papírok kijönnek, és abból aztán kiindulhatunk. De engem is nagyon érdekel az a lény. Szeretném rögvest kézbe venni, biztonságos helyre szállítani és lefuttatni rajta több tesztet és megnézni, hogy mi történik. Jelenleg ez csak spekuláció, úgyhogy nem mondhatunk semmit, amíg ténylegesen nincs a kezünkben a DNS. Ahogy azt tudod, elmentem Barcelona-ba Dr. Greer-rel és Dr. Bravo-val, hogy hozzájussunk az első lényhez, és visszahozzuk a DNS-t a Stanford-ra Dr. Garry Nolan-nek, a világ egyik vezető genetikusának, hogy megvizsgálhassa.


Szóval nagyon sok a tennivaló, mert a jövőben azt hiszem több vizsgálati helyszín és nagyobb létszámú csapatok kellenek majd a szervezetekben. Úgyhogy nem csak egy alapítvány végzi az összes munkát. Ennek egy kollektív közös dolognak kellene lennie. A legtöbb ehhez hasonló projektnek kollektívnek kellene lennie és nem csak egy látná el a felügyeletet. Azt gondolom, hogy nehezebb manipulálni a dolgokat akkor, ha több ember vesz részt benne, és nem csak egy felügyelője van.

Wilcock: Magadnál hordasz egy olyasvalamit, amit eddig szinte alig látott valaki. Úgy tűnik, hogy ezt mindig magadnál tartod. Az egyetlen alkalom, amikor megmutattad, a Contact in the Desert rendezvényen volt. Odaadtad nekem, miközben az előadásomat tartottam. Szenzáció volt a közönség körében. Meg tudnád mutatni, hogy mi van nálad és mesélnél róla nekünk?

Emery: Miután a csapat és én elmentünk Barcelona-ba... ott volt ez az Ata lény Chile-ből, az Atacama sivatagból. Biztosítani akartuk, hogy ne csak a DNS-e legyen meg, hanem futtassunk le minden lehetséges tesztet. Futtassunk le CT-vizsgálatokat, MRI-t, röntgent, amennyit csak tudunk a tudományos közösség számára, hogy rá tudjanak nézni, mert a magánszervezet, aki rendelkezett ezzel a lénnyel – és aki nagyon nagylelkű volt és sok segítségre van szüksége, szeretne még több vizsgálatot elvégezni. Akkoriban néhány más titkos projekten dolgoztam... képesek vagyunk 3D rendereléssel szerveket és más dolgokat megalkotni. Képesek vagyunk nagyjából bármilyen CT-felvételt 3D-be átfordítani, és bármilyen anyagból létrehozni. Szóval készítünk egy felvételt az agyadról, CT-szkennerrel letapogatjuk az agyad, az adatokat bevisszük egy számítógépbe és kinyomtatjuk az agyadat akármilyen anyagból, amit csak akarok. Hát nem tök jó? Ilyen módon, mielőtt megoperálnálak, megnézhetem, hogy hol futnak az erek az agyadban. Erről beszélhetek, ez ugyanis már nyilvánosságra került. Felfedték. Úgyhogy arra gondoltam: „hé, miért ne készíthetnék egy CT-felvételt erről a lényről, az adatokat beviszem a számítógépbe és készítek egy pontos másolatot, egy replikát róla, sejtről sejtre?” Egyszerű polikarbonátot használtam hozzá, mert túl drága lett volna másból készíteni. Úgyhogy az történt, hogy kinyomtattuk és ez lett a végeredménye, egy pontos polikarbonát másolat a lényről.


Wilcock: Az egyik dolog, amit észrevettem és talán a nézők is valószínűleg észrevették, hogy olyan, mintha a feje fel lenne vágva.

Emery: Igen. Amikor a programot készítettük, biztosítottuk, hogy az a rész nyitva legyen, így az emberek beleláthatnak a belsejébe és láthatják az agylebenyeket és más különböző dolgokat. 


Kinyomtathattam volna úgy is, hogy a mellkasa van nyitva, és láthattad volna a tüdőket és más ott lévő dolgokat. Egyszerűen csak szerettem volna, hogy legyen valami, ami tartós és azt akartam, hogy sokáig kitartson és látható belőle a térfogata. Persze, a koponya volt a legbámulatosabb dolog: a mérete (arányait tekintve) háromszor akkora, mint a miénk. Ugyanolyan hosszú, mint a torzója a szegycsonttól a köldökéig. Szóval ez nagyon érdekes. Ha akarod, mesélhetek ennek a lénynek a történetéről is...

Wilcock: Igen, persze.

Emery: … nem voltam ott azon a területen, ahol begyűjtötték az előtte való években, de olvastam egy jelentést arról, hogy a terület megegyezik azzal, ahol ez a hajó lezuhant. Valamikor régebben lelőtték. Nem tudom, pontosan mikor. Egy tojás alakú űrhajó volt, méretét tekintve akkora, mint egy Volkswagen kisteherautó.

Wilcock: Ekkora volt ez a tojás?

Emery: Igen, ekkora volt ennek a tojásnak a mérete. Öten utaztak benne, amikor a hadsereg odaért – nem a miénk, hanem az adott országé – kettő közülük már halott volt. Kb 56 cm magasak voltak. Hárman pedig megpróbáltak elmenekülni. Az egyiket lelőtték, a másik kettő pedig eltűnt a dzsungelben, vagy a sivatagban, vagy akárhol, de végül egy faluban kötöttek ki. A falu lakói úgy tűnik, hogy meglátták ezeket a lényeket, összeverték és ruhába tekerték őket. Vörös ruhába.

Wilcock: Miért verték őket össze?

Emery: Nos, elmondom neked, hogy szerintem miért tették. Mert miután betekerték őket egy vörös ruhába, elvitték őket a templom lépcsője elé és azt írták: „El Diablo” és letették őket oda.

Wilcock: El Diablo, azaz az ördög.

Emery: Igen, az ördög. Szóval ilyen szerencsétlenül jártak.

Wilcock: A koponyával kapcsolatban mindig nagyon kíváncsi voltam valamire: ott van egy repedés a lemezen. Két koponyalemez van és a bal oldali rész úgy néz ki, mintha a jobb oldali rész fölé emelkedne. Ez nem egy szabályos fiziológia. Ez azért lehet, mert a fej összetört?


Emery: Nem. Miután megnéztük különböző számítógépes programokkal, ilyen csúcsos volt ott azon a részen korábban is, de a lemezek eltolódtak a törött koponya miatt. És a koponya hátsó részén lévő lyuk is szintén ott volt már azelőtt, mielőtt én és a csapat ténylegesen elvégeztük volna a boncolást.


Annak ellenére, hogy azt a lyukat egy másik tudós csinálta évekkel ezelőtt, én is felhasználtam, hogy mintát vegyek az agyból, és az agy rétegeiből. Továbbá némi csontvelőt, amit mi igazán akartunk. Sikerült ebből szereznünk valamennyit a bordákból és a lény felkarcsontjából.


Úgyhogy sok mintát gyűjtöttünk. Sok jó mint gyűlt össze és ezeket a mintákat visszahoztuk.

Wilcock: Szeretnék valamit felhozni a „Sirius” című film kapcsán. Szeretném, ha beszélnénk egy kicsit arról, hogy történt egy eset egy kis lénnyel Oroszországban, és ezt a lényt Aljosenka-nak hívták. Ez a lény 56 cm magas, amiről te is beszéltél, olyan mintha felnőtt lenne, de az összeszáradt teste végső soron megegyezik a „Sirius” című filmben bemutatott lény testével. A történet annyi, hogy egy mentális betegséggel küzdő nő valahogy rátalált erre a lényre. Egy darabig cukorkával és tejjel etette, de a lény haldoklott. Megpróbálta elvinni egy oroszországi kórházba, és miután bevitte a kórházba, meghalt. Amikor a teste kiszáradt, pontosan ugyanúgy száradt össze, mint ahogy az Atacama lényé. És aztán – sajnos – a sztori úgy folytatódik, hogy a japánok nagy pénzösszegért cserébe megvették ezt a lényt, hogy tanulmányozzák és aztán ezt követően rejtélyes módon a lény teteme eltűnt. Mit gondolsz, mi lehet ez az Aljosenka?


Emery: Igen. Nehéz megmondani. Ahogy mondtam, nem ismerem a történetet. Tudok róla egy keveset. Olvastam egy keveset arról a tájékoztatóról. És mint mindennel, ezen lény kapcsán is meg kell értened, hogy ez nem olyasmi, amit belsősként ismernék. Ez azután történt, miután én kikerültem onnan. Én csak társítottam ezt a tájékoztatást azzal a balesettel, ami ugyanazon a helyen történt, csak hogy tisztázzuk. És ne felejtsd el, belső körökben terjeszthetnek dezinformációkat is. Tenyészthetnek lényeket és megrendezhetik ezeket a lezuhanásokat, hogy világszerte dezinformálják azokat a tudósokat, akik nem részei ezeknek a projekteknek. Továbbá azokat, akik elhagyják a projekteket, ugyancsak dezinformálják. Szóval nagyon óvatosnak kell lenned, amikor DNS-ről és lényekről beszélsz, és hogy honnan jöhetnek ezek, illetve a mögöttük húzódó történetről, mert nagyon kevés ember van odakint, akik igazából ismernék a történetet az elejétől a végéig: hogy rendben, akkor ez ment innen ide és ide. Szóval csak annyit mondanék, én azt hiszem ugyanolyanok... Azt hiszem, hogy ugyanannak a fajnak a fenotípusai. Anélkül, hogy megnéztem volna a DNS-t és végső soron összehasonlítottam volna a kettőt, ami a legbámulatosabb dolog lenne... Maga a tény, hogy a test eltűnt, máris vörös jelzés számomra. Nyilvánvalóan. Bármikor, ha valami eltűnik, vagy valaki megsebesül, vagy megölik, az vörös jelzés.

Wilcock: Gondold, hogy lehet bármilyen kapcsolat a templom elé letett és az írásokban „El Diablo” néven emlegetett lény és a „Sirius” filmben bemutatott holttest között, vagy ez két különböző lény?

Emery: Ata-ról beszélünk? Az Ata lényről?

Wilcock: Igen.

Emery: Az Ata. Az a lény Ata.

Wilcock: Szóval az egyház tartotta magánál egész idő alatt?

Emery: Igen. Az egyház birtokában volt. A papnál volt sok-sok éven keresztül. Tudta, hogy ez nagyon-nagyon jelentős és aztán kötött egy megállapodást valakivel. Tudom, hogy valamilyen módon az USA kormánynak már voltak mintái róla. A csere során ott volt ez a civil személy, a pap, aki hozzáfért ehhez. Aztán egy magánszervezet lement és megvette tőle a lényt, és az most egy földalatti létesítményben van Barcelona közelében, tanulmányozás alatt áll. Sok új irat kerül ki. Tudom, hogy sok mindent kiadnak. Az én véleményem az, hogy azt hiszem történt egy kis beszivárgás, és talán egy kis lefizetés is, azok alapján, amiket az embereik Európában mondanak. De ahogy mondtam, nem tudhatjuk. Minden csak spekuláció, mert bármit elő tudnak állítani dezinformálás céljából.

Wilcock: Maga a Sirius című film eléggé lehangolóan végződik, mert a film végén beszél Theodore Lockman, és beszél Garry Nolan is. Az egész film azt állítja, hogy ez egy hiteles nem-emberi – legalább is nem normál emberi - valami. És aztán a film végén úgy tűnik, mintha azt mondanák: „Ó, nos, ez igazából nem is olyan nagy ügy.” Ez nagyon furcsa.

Emery: Nagyon furcsa, igen. Hogy miért van ez? A legnagyobb sztori a világon és senki nem akar róla hallani. Úgyhogy igen, azt mondanám: „hmm”. Ez minden, amit mondhatok róla.

Wilcock: A másik dolog, amit érdekesnek találok, hogy a „Ripley's hiszed vagy nem” című műsorban az 1940-es vagy 50-es években azt hiszem bemutatták egy „AttaBoy” nevezetű valamit. És ez pont olyan, mint az Atacama humanoid lény – ugyanolyan méretű. Az egyetlen igazi különbség, hogy ennek a feje egy kicsit kerekebb.


Emery: Igen, láttam ezt.

Wilcock: De sok szempontból meg annyira hasonlóak. Szerinted ez ugyanabból a fajból vagy hasonló fajból származhat?

Emery: Nem, nem hiszem. Túl sok a különbség. Egyszer közelebbről is láttam ezt. Szóval nem hiszem, hogy ugyanabból a vérvonalból vagy fenotípusból származna.

Wilcock: De szerinted lehetséges, hogy ez is földönkívüli?

Emery: Anélkül, hogy elvégezném a megfelelő vizsgálatokat, nem spekulálnék. Nem lenne tisztességes.

Wilcock: További érdekes dolgok pedig ezek az absztrakt figurák, amiket a Húsvét-szigeteken élők viseltek a nyakláncokon.


Emery: Igen.

Wilcock: Amikor ránézel a nyakláncra és megnézed ennek a valaminek a testét, pontosan ugyanúgy néz ki, mint amit felboncoltál a „Sirius”-ban.


Az egyetlen különbség, hogy az arca egy stilizált emberi arc. Hatalmas, kerek szemei vannak, hatalmas orra és szája. Mintha egyfajta eltúlzott emberi arc lenne hatalmas szemekkel. Az a rész rosszul néz ki, de a test abszolút pontos.


A húsvét-szigeteki emberek pedig azt mondják, hogy ezek a lények hozták a tudást és a bölcsességet.

Emery: Igen. Azt hiszem, itt lehet kapcsolódás. Ahogy mondtam, nem tudok eleget a történelmükről. Csak annyit tudok erről a történetről, amit tőled hallottam és nem sokkal ezelőtt láttam néhány képet és hogy van kapcsolódás – a testet illetően. Hogy vajon a testek másolatok vagy igazi testek, amik mumifikálva lettek... néha történhet felpuffadás a mumifikálás közben, attól függően, hogy hol lett eltemetve és hogy mi lett eltemetve. És a dolgok változhatnak és a különböző testrészek alakja változhat, különösen a csontváz esetében. Mint a fosszíliáknál, ha bizonyos ásványokban vannak, ahogy idővel formálódnak, különböző színeket és formákat vehetnek fel. Szóval nagyon érdekes dolog, amikor megnézed a múmiákat és hogy hogyan lettek eltemetve, hová lettek eltemetve, a hőmérséklet, a páratartalom és aztán az összes többi tényező a helyére kerül. Ugyanez történik ezekkel a lényekkel is. Értem, hogy miért teszed fel ezeket a kérdéseket, mert sok szempontból a testek nagyon hasonlítanak, de vannak különbözőségek és anélkül, hogy itt lenne mind a három test, hogy ezt meg tudjam mondani. De egyetértek veled, hogy a testek nagyon hasonlóak.

Szerkesztői kiegészítés

Az Emery által fent emlegetett tudományos vizsgálati eredmények a Kalifornia Egyetem és a Stanford Egyetem jóvoltából éppen pár nappal ezelőtt kerültek publikálásra, szinte mindenhol megemlékeztek róla a főáramlatú médiában és némileg kiábrándító – bár cseppet sem meglepő - módon a végső jelentésben a tudósok emberi lényként azonosították „Ata”-t. Hogy vajon ebből mennyi a szokásos mismásolás, kényszerű elhallgattatás vagy meghamisítás, esetleg Ata tényleg emberi lény volt-e és végig csak elterelés volt az egész, talán egyszer majd kiderül...





3 megjegyzés:

  1. Köszönöm a fordítást.
    Valószínű hazudoznak is és az is valószínű, hogy az "egyszerű" laborok nem annyira felkészültek ilyen vizsgálatokra. Egyszer láttam egy videót, amiben egy hölgy kierőltetett egy ilyen vizsgálatot, hogy megtudja, mennyire nem földi eredetű. A laborvizsgálat után közölték vele, hogy ő is emberből van. A film készítői azért megkérdezték, és valami kis földönkívüli génállomány...? A válasz az volt, hogy lehet, de ők nem ismernek nem földi DNS-t, nincs mivel összehasonlítani...így azt nem tudják megválaszolni...

    VálaszTörlés
  2. Ez már sok nekem....

    VálaszTörlés
  3. Az a fura, hogy csak utana kezdenek kommentalni egy hirt, hogy az megjelent a hirekben. Peldaul a piramis rejtett kamrajat. Most meg azt mondja Emery Smith, hogy regota tudnak rola, mert valamifele technologival mar felfedeztek. De akkor miert csak most beszel rola. Mert valaszinuleg elotte lovese se volt rola, csak most ugy tesz, mintha mar elotte is hallott volna valamit.

    VálaszTörlés