2017. december 1., péntek

Kozmikus Közzététel - IX/1.

ÚTMUTATÓ NEM-FÖLDI LÉNYEKHEZA mai rendhagyó epizódban Corey Goode egyedül kalauzolja végig a műsor nézőit gyerekkori élményein, földönkívüliekkel történő első találkozásain, valamint eddig nem látott módon részletes leírással fog szolgálni a Szuperföderációs találkozókon látott különböző földönkívüli csoportokról.


Corey Goode: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben. Corey Goode vagyok. Ma a korábbiakhoz képest sokkal részletesebben fogunk beszélni a különböző földönkívüli lényekről, akikkel gyerekkorom során, a MILAB tréningeken és végül a titkos űrprogramban találkoztam.

AZ ELSŐ TALÁLKOZÁS

Első találkozásaim akkor kezdődtek földönkívüliekkel, amikor mindössze 5 éves voltam.


Úgy éreztem, ki kell mennem a szabadba. Nem tudom miért. És amikor kimentem, ott volt három aranyszínű gömb, amik egyszerűen csak ott lebegtek az égen.


Elkezdtem figyelmesen nézni őket és nem féltem. Hirtelen elkezdtem lebegni és a következő, amire emlékszem, hogy egy szobában vagyok. Csak arra emlékszem, hogy elkezdtem felemelkedni a talajról és hogy egy szobában vagyok. És ebben a szobában egy északi típusú nő sétálgatott és voltak ott kis Szürkék is.


Az északi típusú nő bevezetett engem egy szobába, ahol gyerekek játszottak. Néhányan közülük kopaszok voltak és a szemük picit másmilyennek nézett ki, de embernek tűntek, mintha hibridek lettek volna. És volt ott még néhány hozzám hasonló, átlagos ember. Emlékszem egy hozzám hasonló korú fivérre és nővérre, akik vörös hajúak voltak, interakcióban álltak és játszottak más gyerekekkel, a hibrid gyerekekkel.


Egy ponton aztán az északi típusú hölgy odajött hozzánk és átnyújtotta nekünk ezt a kis készüléket. Ez egy puzzle volt – egy 3D-s puzzle. Négyzetek és körök jöttek elő belőle, te pedig összeillesztetted ezeket a formákat.


Én sikerrel csináltam ezt, mármint a puzzle-t, és amikor sikerült kiraknom, az északi típusú hölgy odajött hozzám, kivezetett ebből a szobából és átvitt egy irányítóhelyiségre hasonlító szobába.


Itt sötétebb volt. Azt láttam, hogy más északi típusú személyek állnak az irányítópanelek körül, borostyánszínű fény tükröződött az arcukon. Egy hajlított televízió tűnt fel előttem.


És aztán hirtelen csillagtérképek jelentek meg rajta, mire a nő azt kérdezte tőlem: „Ez az otthonod?" Én pedig azt mondtam neki: „Nem, az én otthonom az anyukámnál van." És aztán átment egy másik térképre és megkérdezte: „Ez az otthonod?"


És aztán mutatott bolygókat is. Ott volt egy hatalmas bolygó, ami nagyon hasonlított a Szaturnuszra és körülötte volt egy hold is és nyilvánvaló volt, hogy lakott. Rámutatott és azt mondta: „Ez az otthonod?" És erre furcsán reagáltam és azt éreztem, hogy... elkezdtem kérlelni, hadd mehessek haza. Azt mondtam: "haza akarok menni". És ekkor kikísértek és hazavittek. Ez volt az első igazi élményem földönkívüliekkel, amit fel tudok idézni.

ÉLMÉNYEIM KALÓZHAJÓKKAL

Nem sokkal ezt követően elkezdtek kalózhajók megjelenni. Öt éves voltam. A nagyszüleimnél éltünk és ott ugyanez történt. Egyszerűen azt éreztem, hogy ki kell mennem a szabadba. Öt éves voltam és rossz környéken éltünk. Kimentem – nem féltem – és a távolban megláttam egy kalózhajót, mint amikor a szél felkap egy levelet, egyre közelebb és közelebb jött, egyre lejjebb és lejjebb ereszkedett és amikor landolt a talajon, és lassan leért, olyan volt mint egy 3 dimenziós hajó.


Felmentem erre a kalózhajóra és aztán hirtelen, egy kör alakú szobában találtam magam, az ablakai 360 fokban futottak körbe.


Amikor felálltam és kinéztem az ablakon, megláttam a lakásomat. Láttam az egész várost. És aztán a hajó elindult ugyanazon az úton, amin leereszkedett és elvitt egy barlangterületre, berepült ezekbe a barlangokba.


És ezek simára csiszolt barlangok voltak, mint amiket mechanikusan simítottak le. A falakon és a talajon és a mennyezeten számok voltak, olyanok, mint amiket egy hajó oldalán vagy egy leszállópályán láthatsz.


Ahogy keresztülmentünk ezen, landoltunk azon a területen, kiszálltam és most már ez egy repülő csészealj volt. Keresztülsétáltam a barlangon. Nem irányítottak sehová, nem mondták meg, hogy melyik irányba menjek, egyszerűen csak magamtól mentem. Körbenéztem és mindenféle korú és bőrszínű embereket láttam, amint sorokban állnak, leveszik a ruháikat és kis katonai asztalokra teszik.


Aztán ezek az emberek sorokba álltak be... Sebészlámpák voltak ott, amik az asztalra voltak irányítva. Mindannyian lefeküdtek az asztalra meztelenül és az egyik oldalon ott állt egy nagyon magas Szürke lény, tovább két kis Szürke. A másik oldalon pedig orvosok, emberi orvosok álltak laborköpenyben. Közösen vizsgálatokat végeztek. Nincs emlékem róla, hogy rajtam is elvégezték volna ezt. A következő dolog, amire emlékszem, hogy újra a hajón ébredek, és ugyanabban a kör alakú szobában vagyok. Aztán meglátom magamat, amint lebegek lefelé a házam felé és aztán látom a kalózhajót elmenni. Szóval ezek voltak az első valódi találkozásaim földönkívüliekkel.

A MILAB KÉPZÉS KEZDETE

Amikor 7 éves lettem, 1977-ben, betettek a MILAB programba.


Nemrégiben láttam egy dokumentumot Sigmund-tól – ami a Légierő egyik tisztviselőjének álneve, aki egy ponton információkat adott át nekem – amiben az állt, hogy 1977 és 1997 között benne voltam ebben a programban. Úgy tűnik tehát, hogy a valódi MILAB képzés akkor vette kezdetét, amikor 7 éves voltam. Mivelhogy intuitív empataként azonosítottak, tökéletes eszköz voltam számukra. Elkezdtek kiképezni. A MILAB képzésem során elkezdtek furcsa élményeim lenni, amikor is holografikus tréningre vittek be egy szobába . Besétáltam. A Légierő számos embere ott ült egy asztalnál, néhányan talán fehér köpenyt viseltek. Beültem egy székbe. Átestem az egész eljáráson, de amikor kijöttem, hirtelen egy Szürke földönkívüli ült az asztalnál. Ily módon lassan elkezdtek engem hozzászoktatni  ehhez. Fogták az intuitív képességeimet és elkezdtek arra képezni, hogy interakcióba tudjak lépni földönkívüli lényekkel. A képzés 7 éves koromtól egészen 16 éves koromig zajlott – pont azelőtt ért véget, hogy a titkos űrprogramba kerültem volna.


ELSŐ TAPASZTALATAIM INTUITÍV EMPATAKÉNT

Az első valódi helyzetben történő élményem intuitív empataként 13 éves koromban történt.


Elvittek a Földről egy, a Jupiter pályáján kívül eső kis űrállomásra.


Ez egy időanomáliában helyezkedik el, amit szabad szemmel nem láthatsz. Pontosan ugyanazon a ponton kell kilépned belőle, amelyiken beléptél. Ezt úgy hívták, hogy ugyanazokon a koordinátákon kell ki és behúzódnod. Ez egy időanomália volt, és amikor belerepültük, koromsötét volt. Nem voltak csillagok. Csak más hajókat láttál, amelyek odarepültek ehhez az űrállomáshoz.


Az egyik oldalán úgy nézett ki, mint egy kagylóhéj, a másik oldalán pedig olyan volt, mint egy nagy korong. A korong belsejében egy hatalmas ENSZ-típusú tárgyalóterem volt. Bevittek ebbe a tárgyalóterembe, hogy egyike legyek a három intuitív empata támogatónak. Általában két másik gyerek vagy fiatal kamasz volt velem, és három emberre volt szükségük ahhoz, hogy háromszögeljenek bármilyen típusú megtévesztést, félelmet vagy bármi olyasmit, amiről a kísért személynek tudnia kellett. Volt egy földi képviselő, aki helyet kapott ezen a tanácsülésen. Kb 60 különböző lény volt már ekkor a szobában, néhányan már a helyükön ültek. Emlékszem ahogy besétáltunk ebbe a szobába. Először is 13 éves voltam. Az összes lény, vagy legalábbis jó részük, magasabb volt egy átlagembernél. Számomra már egy normál felnőtt is hatalmasnak tűnt. Legnagyobbrészt megpróbáltam leszkennelni és figyelni ezeket a különböző lényeket, hogy megpróbáljak valamiféle energiaszignált leolvasni róluk. Ők pedig meglehetősen figyelmen kívül hagytak engem. Egyáltalán nem törődtek velem, vagy hogy kapcsolatba akarjanak lépni velem. Sokan közülük úgy tűnt, hogy egymással sem akarnak igazán interakcióba lépni. Nem hiszem, hogy ez egy igazán barátságos összejövetel lett volna. Sok esetben ezek a lények furán viselkedtek egymással a 22 különböző genetikai program miatt. Ezek egymással versengő programok, de összességében az egészet ez a bizottság igazgatta. Ez volt az első alkalom, hogy nagy számban láttam egy helyen tartózkodni különböző típusú földönkívüli lényeket. Később aztán több alkalommal is jártam ilyen találkozókon. Összesen három alkalommal vettem részt ilyenen. A legutóbbi két alkalommal már felnőttként vettem részt, nagyjából ugyanaz a csoport volt ott, kivéve az utolsó találkozót.

UTOLSÓ ÉLMÉNYEM EGY SZUPERFÖDERÁCIÓS TALÁLKOZÓRÓL

A legutóbbi alkalom akkor volt, amikor valamiféle energetikai védőkorlát lett felállítva a Föld köré, ami megakadályozott sok földönkívülit abban, hogy elhagyja illetve hogy belépjen a bolygóra. Sok olyan különböző földönkívüli volt ott, akiket korábban még sohasem láttam: sok különböző vízi lény, sok inszektoid-jellegű lény, akik azt állították, hogy azért vannak itt a bolygónkon, hogy kutatásokat végezzenek, de semmi dolguk az emberekkel. Sokkal inkább érdeklődtek az óceánjaink és erdőink iránt. Az emberek nem igazán érdekelték őket, viszont voltak olyan embereik, akik itt ragadtak, és most azért jöttek, hogy lobbizzanak a hatalmon lévőknél, és hogy kitalálják, hogyan vigyék ki az embereiket a Föld bolygóról. Ami érdekes volt ezzel a találkozóval kapcsolatban, hogy gyakran már azelőtt bejelentették magukat, mielőtt felmentek volna beszélni az emelvényre, de valamilyen okból kifolyólag ez kitörlődött az emlékeimből. Voltak más alkalmak is, amikor olyan földönkívüliek tartózkodtak a szobában, akiknek úgy tűnt, hogy nincs arcuk. Úgy értem, valamit csináltak veled mentálisan. Nem az volt, hogy nem volt arcuk. Szóval sok különböző ellenintézkedés zajlott azon a találkozón, hogy biztosítsák, hogy én illetve a velem lévő más emberek nem sétálunk el bizonyos információk birtokában. És legnagyobbrészt, amikor ezekben a helyzetekben intutív empataként alkalmaztak, általában amíg nem kérdeztünk ki embereket – ami később történt – nem sok infót kaptunk el. Sok olyan háttérérzelmet és energiát érzékeltünk, amik megpróbáltak keresztülszűrődni. És nem csak az volt, hogy olyan lényekkel találkoztál, akik teljesen másképp néztek ki azokhoz képest, akiket korábban láttál, hanem emellett teljesen más érzelmi szignatúrával is rendelkeztek. Amikor egy másik emberrel lépsz interakcióba, mindegy, hogy az más országból való, teljesen máshogy él, az embereknek ugyanolyan típusú energiája van amikor szomorúak, vagy boldogok. Képes leszel leolvasni ezt. Létre kell hoznod egy alapot ezekkel a lényekkel kapcsolatban és ez nagyon nehéz úgy, hogy nem kerülsz velük interakcióba. Szóval a legtöbb esetben megpróbálunk felkapni bármit, ami megtévesztésnek, félelemnek, pániknak érződik és továbbítjuk azt egy kézi készülék segítségével annak az embernek, akinek a támogatása végett részt veszünk a találkozón.

KÉMIAI KIKÉRDEZÉS

Minden egyes találkozás végeztével, ki lettünk kérdezve, és mindig volt egy kémiai kikérdezés. Alapvetően úgy használtak bennünket, mintha egy USB meghajtó lettünk volna. Betettek minket egy helyzetbe, hogy érezzünk, halljunk, ízleljünk, lássunk mindent. És amikor visszamentünk, megvolt a képességük arra, hogy letöltsék ezt belőlünk, ezt az információt, ugyanabban a holografikus székben ülve, amit a kiképzésre is használtak. Amikor letöltötték az információt, a kikérdezés után elvégeztek egy második procedúrát is, amikor is kitörölték az emlékeinket. És a műsor nézői közül sokan emlékezhetnek rá, amikor azt mondtam, hogy az emberek 3-5%-ánál az emlékkitörlés után az emlékek elkezdenek visszajönni. Az én esetemben nagyon gyorsan kezdtek el emlékdarabkák visszajönni. És amikor darabkák kezdenek visszajönni, előbukkannak bizonyos történetszálak, és ekkor elkezdenek nagyobb darab információk is előjönni. Aztán mikor vannak információdarabjaid, amik elkezdenek összekapcsolódni, a nagyobb kép elég hamar elkezd összeállni.

LÉNYEK A SZUPERFÖDERÁCIÓS TALÁLKOZÓKON

Ezeken a Szuperföderációs találkozókon az ott jelenlévő lények a Földön zajló genetikai és spirituális programokról beszélgetnek. 22 különböző programot mutattak be és ezeknek a programoknak genetikai és spirituális összetevői vannak. Ezeknek a programoknak 60 különböző földönkívüli résztvevője van. Sok esetben azt az instrukciót kaptuk, hogy a földönkívülieket „embereknek" nevezzük. Amikor ezek az „emberek" ott voltak ezeken a találkozókon, érezhetted az ellenségeskedést különböző csoportok irányába. Volt néhány csoport, akik nem tápláltak jó energiát más csoportok iránt. Vagy amikor egy másik csoport bizonyos távolságba került tőlük, az izgalmi szintjük hirtelen nagyon magasra szökött. Úgyhogy ezt magam is érzékeltem, mielőtt később elolvastam az eligazítást arról, hogy ezek a lények nem feltétlenül jönnek ki jól egymással. Szóval a lényekről, akikkel interakcióba kerültünk vagy legalábbis láttuk őket ezeken a találkozókon, nagyon nehéz lenne megmondani, hogy jók vagy rosszak. Az ott lévő lények tudatában az járt, hogy jóváhagyassák a programjukat, az általuk végzett kísérletet. Azért voltak ott, hogy bemutassák az információkat azokról a kísérletekről, és a sérelmekről, amik olyan csoportoktól származtak, akik belezavartak a genetikai kísérleteikbe. Szóval ők sokkal inkább a kísérletükre összpontosítottak. Szóval azt mondanám, hogy legtöbbjük a mi nézőpontunkból nézve erkölcstelen. Sok különbözőképpen kinéző lény volt ott. Voltak humanoidok. Voltak köztük 150-170 cm magasságúak. Az itt látható képet egy művész készítette nekünk, arról a lényről, akit a hajón láttam.


Ott ültek és egész idő alatt valamiféle vigyor ült az arcukon, de legfőképpen csak nézelődtek. Nem láttam őket egyáltalán felállni vagy beszélni. Úgy tűnt, hogy főként csak megfigyelők. És ez volt a helyzet számos lény esetében. Nem feltétlenül volt teljes körű szerepük a genetikai programokban. Úgy tűnt, hogy megfigyelőként vannak ott. Ez a lény látszólag egyike volt ezeknek. Nagyon érdekesnek találtam, hogy e földönkívüliek közül néhányan egyszerűen úgy néztek ki, mint mi. Néhányuknál enyhe különbség mutatkozott a bőrárnyalatukban, de néhányuk pontosan ugyanúgy nézett ki, mint mi. Elsétálhatna melletted az utcán és talán csak egy furcsa embernek tűnne számodra.

ÉSZAKI TÍPUSÚAK

Az egyik csoport ezek közül az északi típusúak voltak, akikkel életem korai szakaszában már megismerkedtem.


Első találkozásom egy északi típusúval történt. Az északi típusúak nagyon is részt vesznek ebben. Úgy tűnik, hogy valamiféle klerikális jellegű pozíciót töltenek be ebben a tanácsban. Sok képviselőjük van ezeken a találkozókon, és úgy tűnt, hogy körbe-körbe sétálnak, és szóba elegyednek földönkívüliek kisebb csoportjaival. Szóval minden bizonnyal elég erősen benne vannak ezekben a különböző programokban. Sok ember általános jelleggel használja az „északi típusú" kifejezést, holott számos különböző faj létezik, akiket északi típusúaknak nevezhetnél. Néhányuk igen magas, 240-275 cm. Szőke hajúak, úgy tűnt, hogy mindig ilyen bubifrizurájuk van és hat ujjuk. Nagyon izmosak. Kék szeműek.


Továbbá vannak mások is, akik nem feltétlenül más bolygókról származnak, de szintén beletartoznak az északi típusú kategóriába – csoportok, akiket mi belső földi csoportoknak nevezünk és akik nagyon hasonlítanak az északi típusúakra és könnyedén lehetne őket északi típusúként jellemezni.

EMBERNEK KINÉZŐ FÖLDÖNKÍVÜLIEK

Nagyon sok földönkívüli külsőre nagyon is embernek tűnik. És ez is nagyon emberinek tűnt. A férfiaknak és a nőknek sem volt hajuk. Kék színű bőrük, kék szemeik voltak és nagyon magasak, talán 275 cm körüliek, ha nem magasabbak.


Amikor én láttam őket, legnagyobbrészt csak ültek. Nagyon türelmesek. Tunikát viseltek, fehér tunika-szerű ruházatot, és arany övet, nagyon keskeny övet viseltek maguk körül. Soha nem láttam őket felállni és beszélni ezeken a konferenciákon, de ők is jelen voltak. A szemeim elég gyakran rájuk tévedtek. Kevés ilyen lény volt ott. Ezért ragadtak meg annyira a fejemben, mert amikor ott ültem, azt mondták nekünk, hogy nézegessük az okostömböket és a rajtuk lévő információkkal próbáljuk meg elterelni a figyelmünket. De időközönként, felnéztem és elkaptam a tekintetét az egyik ilyen lénynek vagy egyszerűen csak néztük őket, és olyannyira feltűnően néztek ki, hogy egyszerűen csak azon kaptad magad, hogy őket bámulod.


Nagyon fejedelmi, vagy királyi légkör lengte körül őket. Nagyon békésnek tűntek, de nagyon-nagyon magabiztosak voltak és úgy tűnt, hogy nagyon figyelnek.

ÉBENEK

Ez a kép biztosan ismerős.


Ez a kép azokról készült, akiket az emberek ébeneknek neveznek. És sokan írták le, hogy ez a csoport rabolta el őket és hogy interakcióba kerültek az ébenekkel.

EGY „ŐRZŐ" CSOPORT


Volt kimondottan egy csoport, amely legalább annyit sétálgatott, mint az északi típusúak és érintkezett a többi más csoporttal. Úgy látszott, hogy nekik is van egy kis hatalmuk, mert a többi csoport odajött hozzájuk és petíciókat adtak át nekik, hogy legyenek a segítségükre a más csoportokkal fennálló akármilyen sérelmeikkel kapcsolatban. Azt hiszem, ők valamiféle őrző csoport lehet, amely megfigyeli és biztosítja, hogy ez a kísérlet terv szerint haladjon és nem menjen el egyik irányba se.

ZÖLD SZÍNŰ FÖLDÖNKÍVÜLIEK

Ezen a képen egy zöld színű földönkívüli látható, akikről már beszéltem korábban. A bőrük színe szó szerint ugyanolyan színű, mint az olajbogyóé, zöld olajbogyóé – pontosan ugyanolyan.


Minden alkalommal egy férfi és két nő volt ott közülük. A férfi valószínűleg olyan 198-213 cm körül lehetett, a nők 183 cm körüliek. Nagyon izmosak. A férfiaknak nagyon rövid hajuk van, nagyon katonás, a fejük tetején laposra vágva. A nőknek rendkívül hosszú, fényes fekete hajuk van, ami a hátuk közepéig ér. A nők ott ültek a férfival és a találkozó közben nagyon csendben voltak, de utána úgy tűnt, hogy nagyon szociálisak. Szétváltak és mindegyik csoporthoz odamentek és nyilvánvalóan társalogtak velük.

TALÁLKOZÁS EGY ZÖLD SZÍNŰ FÖLDÖNKÍVÜLIVEL

Érdekes volt, hogy a legutolsó látogatásomkor találkoztam az egyik nővel közülük. És ez volt az egyetlen alkalom, amikor összetalálkoztam egy földönkívülivel ezeken a találkozókon. Ott voltam én, ott volt Gonzales és intuitív empaták a titkos űrprogram katonai fickói közül. Ott ültünk és azon viccelődünk, hogy a nő úgy néz ki, mint Kirk kapitány barátnője. És egy ponton, az egyik nő közülük odajött hozzám és empatikusan vagy telepatikusan kitalálta, hogy miről beszéltünk. Azt hiszem annyira benne volt a tudatunkban, hogy mi részei lettünk az ő tudatosságának. Odajött hozzánk és megkérdezte, hogy mi vajon Kirk kapitány alatt szolgálunk-e. És ez eléggé sokkoló volt. Odajött hozzánk, angolul beszélt hozzánk és megkérdezte, hogy vajon mi Kirk kapitány alatt szolgálunk-e. Szóval ez egy kicsit kínos volt számomra és a többiek számára is.

ÁZSIAINAK KINÉZŐ FÖLDÖNKÍVÜLIEK

Ez a kép itt egy újabb nagyon is embernek tűnő lényt, egy ázsiainak kinéző lényt ábrázol. A bőrük színe enyhén narancsosabb árnyalatú volt, és kék színű, macskákéhoz hasonló szemük volt, az írisz szinte az egész szemgolyó magasságáig felért.


Láttam őket elég sokszor beszélni más, embernek tűnő csoportokkal. Láthatólag nagyon kerülték az inszektoid-jellegű csoporttal történő találkozást. Úgy tűnt, hogy van valamiféle törés e két csoport között, nagy valószínűséggel egy vita a genetikai programok kapcsán.

MACSKALÉNYEK

Szóval neki macskaszerű szeme volt, de nem szabad összetéveszteni őket a tulajdonképpeni macskalényekkel, akiket mindössze egyszer sikerült megfigyelnem. Ez egy kutatóhajón történt, ahová behozták a testét. Elfogási vagy kiiktatási parancs lehetett ezekre a lényekre, és ez akkor történt, amikor teleportáltak és képesek voltak elkapni közülük az egyiket, aki aztán meghalt. Nem tudták életben tartani. Levendulaszerű, macskának kinéző lény volt. A feje, a fülei és az arca nagyon macskaszerű. A teste sokkal inkább egy humanoid torzó.

MANTID FAJ

Ez a kép a mantid vagy más néven mantis faj egy képviselőjét ábrázolja.


Ők nagyon erősen benne vannak a 22 különböző program genetikai részében és számos különböző programban vesznek részt. Az emberek gyakran lehetnek tanúi mantid lényeknek Szürkék vagy északi típusúak, de még reptiliánok társaságában is. Szóval ezek a csoportok különböző, többszörös genetikai programokon dolgoznak és arról ismertek, hogy ők „A" genetikai mesterek a helyi csillagklaszterünkben. Sok olyan történetre emlékezhettek, amit elrabolt személyek osztottak meg, amikből látható, hogy nagyon ijesztő találkozásaik voltak ezekkel a lényekkel. A fura dolog az, hogy az érzelmeket nem úgy veszed fel, mint ahogy normál esetben tennéd egy másik humanoid-típusú lénnyel történő találkozáskor. Az ő kommunikációjuk egymás között valamiféle idegi hálózaton keresztül történik, mint a telepátia vagy egyfajta megosztott tudat esetén. Számukra erőfeszítést jelent kapcsolódni és kommunikálni velünk. Ők teljesen elszakadtak tőlünk, már ami az érzelmi részt illeti. Szóval hívhatjuk őket erkölcs nélkülieknek, de amikor interakcióba lépnek velünk, nem azt gondolják, hogy „oh, ez a szegény ember." Ez egyszerűen nem kerül be a tudatosságukba. Ők egy projekten dolgoznak, mi pedig alanyai vagyunk ennek a projektnek.

MAGAS SZÜRKÉK

Ezen a képen a Magas Szürkéket ábrázolták, és nyilvánvaló okból nevezik őket Magas Szürkéknek. 240 cm feletti a magasságuk.


Nagyon hasonlítanak a klasszikus Szürkékre, akikről az emberek beszámolnak. Általában 90-120 cm magas Szürke lényeket látsz e Magas Szürkék mellett. Ezek a kis Szürkék általában valamilyen típusú biológiai robotok, programozott életformák. Ezeket a kis Szürkéket láthatod az északi típusúak társaságában. Láthatod őket reptiliánokkal. Láthatod őket számos más csoporttal. Egyfajta sztandard hardverféleségek, vagy olyasvalamik, amit mindenki használ odakint. Mindenki használja ezt a típusú technológiát. A Magas Szürkék alaposan benne vannak e 22 különböző program genetikai részében. Versengenek az inszektoid csoportokkal, akárcsak a humanoid csoportokkal, de szorosan együttműködnek velük a különböző programok különböző aspektusaiban. Szóval szabad kezet kaptak arra, hogy lejöjjenek és „csináld magad” módjára dolgozzanak ezeken a genetikai programokon az emberek között. E lények azok, akik lejönnek és fizikailag érintkeznek az emberekkel, ők viszik el az emberi egyedeket és végzik el a munkát és jelentenek aztán ennek a nagyobb testületnek. Néhányan talán emlékeznek az elrabolt emberek tapasztalásaira, amikor azt írták le, hogy láttak egy Magas Szürkét és aztán láttak egy egyenruhás embert az USA hadseregének egyenruhájában. Ez azért van, mert szoros kötelék és megállapodás van a Magas Szürkék és az USA kormány között – az árnyékkormányzat között - aminek részét képezi biológiai példányok és technológiák földönkívüli kereskedelme, cserébe azért, hogy lejöhessenek és elvégezhessék a kísérleteiket anélkül, hogy akadályoznánk őket ebben. Sok esetben a hadsereg is jelen van – megfigyelőként - azokon a hajókon, ahová az elraboltakat felviszik, jegyzéket készítenek a személyekről, az elrablás idejéről és hogy mit csináltak az illetővel. Továbbá egy naplót is vezetnek, mert kezdetben, ezek a lények, akiknek állítólag információt kellett volna szolgáltatniuk arról, hogy kiket rabolnak el, nos, rájöttünk, hogy ezek a lények nem voltak őszinték velünk. Mivelhogy mostanra a fejlett űrprogramokon keresztül megvan a képességünk, hogy eltérítsük a hajókat, amelyek a légterünkbe akarnak bejönni, most már együtt kell működniük velünk és meg kell engedniük az embereknek, hogy a hajóikon megfigyelők legyenek.

DRÁKONIDA REPTILIÁNOK

A leírásaimból bizonyára rájöttetek, hogy nem láttam túlságosan sok drákonida reptiliánt. Méghozzá azért, mert van itt egy kis ellenségeskedés. Ezek a drákonidák azt állítják, hogy ez a testület - a Szuperföderációs testület - régen, millió és millió évekkel ezelőtt - 65 millió éve, hogy pontos legyek - eljött erre a bolygóra és elpusztított egy kísérletet, amely akkor már eléggé előrehaladott szakaszban volt – egy reptilián kísérletet. Állításuk szerint azzal kísérleteztek, hogy reptiliánokat kevertek össze emlősökkel, egy emlős-jellegű kísérletet folytattak. Ezt a kísérletet elpusztították és aztán genetikai gazdálkodó fajok jöttek be, akik részei lettek ennek a Szuperföderációnak. Elkezdtek bejönni ide, belebütyköltek a genetikába és létrehoztak egy teljesen új emlős, teljesen emlős jellegű kísérletet itt a Földön, holott korábban a drákonidák azt állították, hogy ez az ő bolygójuk volt és már van egy előrehaladott kísérletük itt. Vannak képviselőik, akik ott vannak ebben a Szuperföderációban. Voltak ott reptiliánnak tűnő lények, akik olyan emberi csontszerkezettel rendelkeztek, amit gyíkbőr borított. Mintha egyfajta keverékei lettek volna embereknek és drákonidáknak.

HANGYA LÉNYEK

Szóval a drákonidák maguk nem voltak képesek eljönni erre a találkozóra, de voltak különböző szövetségeseik, mint ezek a különböző inszektoid lények, akik inkább a hangyákra hasonlítanak.


Ezek a lények szorosan együttműködnek a drákonidákkal és ők a közvetítőik ezeken a találkozókon.

KÉK AVIÁNOK

Ez a kép a korábban tárgyalt lényektől nyilvánvalóan különböző lényt ábrázol. És hogy őszinte legyek, soha nem láttam vagy hallottam leírást ilyen lényről a programokban.


Amikor először kerültem a programokba - a titkos űrprogramba - kb 10 hónapra először betettek egy úgynevezett „behatolók elfogása és kikérdezése" nevezetű programba. Itt mindenféle különböző típusú lényekkel kerültem interakcióba. Azokban a programokban soha nem hallottam 240 cm magas kék madárlényekről. Szóval kb 2011 körül volt egy nagyon élénk álmom, amiről tudom, hogy nem egy álom volt. Ez a Kék Avián lény megjelent az álmomban és elkezdte ezeket a kézjeleket csinálni, telepatikusan kapcsolatba lépett velem és aztán valahogy mozgatta az ajkait. Ezen álmot követően rendkívül zavart voltam. Tudtam, hogy ez nem egy álom volt, hanem valami más és még soha nem hallottam olyan lényről, aki hasonlított volna rá. Végül aztán fizikailag is megjelent előttem, éppen a kutyámmal voltam. Ültem a kanapén, ott volt mellettem a kutyám és ő megjelent a szobában. És ez nagy sokk volt számomra és a kutyám számára is. A lény 240 cm magas, kék színű, de nagyon embernek tűnt. Öt ujja volt és végül azt kommunikálta felém, hogy olyan lények csoportjából való, akik azért vannak itt, hogy segítségünkre legyenek a magasabb denzitásba való átmenetben. Itt vannak és nem annyira a 22 genetikai programmal törődnek, hanem sokkal inkább az energetikai és spirituális komponensekkel. A lények a Szuperföderációs Tanácsban a denzitások skáláján valószínűleg negyedik vagy ötödik denzitásúak. Ezek a Kék Avian-ok és a velük lévő más csoportok viszont azt állították magukról, hogy hatodik és annál magasabb denzitásúak. Képesek voltak akaratuk szerint megjelenni és eltűnni. És alapvetően elmagyarázták nekem, hogy a vibrációjukat hozzáigazítják az adott helyhez, ahol lenni akarnak és egyszerűen csak megjelennek ott. Ők azok, akik ösztökéltek arra, hogy nyilvánosság elé álljak. Továbbá bemutattak engem számos más különböző lénynek is.

MICCA

Bemutattak olyan lényeknek, mint amilyen Micca, akiről néhányszor már beszéltem a Kozmikus Közzétételben.


Polinéznek tűnő ember, nagyon békés, és a helyi csillagklaszterünkből való – tulajdonképpen a hozzánk legközelebbi csillagrendszerből.

ARANY HÁROMSZÖG FEJŰEK

Bemutattak más lényeknek is, mint például ennek a háromszög fejű lénynek, akivel tulajdonképpen soha sem kerültem kapcsolatba és nem léptem vele interakcióba.


Amikor egy találkozón voltam a Hold Műveleti Parancsnokságon, tulajdonképpen kitettek a konferenciaterem elejébe, tudod, mint amilyen helyiségeket az egyetemeken látsz, a színházi székekkel, ahogy mennek felfelé a szoba hátsó részén. Magyarázat nélkül kitettek a szoba közepére. Ezt követően az emberek elkezdtek kiszúrni engem, mert ők sem tudták, hogy mi folyik ott, és én akkor ott álltam teljesen rongyosan. Mindenki lecsendesült, amikor mögöttem megjelent Tear- Eir, aki az a fő Kék Avián, akivel interakcióba szoktam lépni, a másik pedig egy furán kinéző, 3 méter magas arany színű lény volt, akinek háromszög alakú feje volt. Három ujj volt a kezén és három ujj a lábán, amit egyfajta állványként használt. A lábujjai hajlottak és egy kissé fel-le jártak. Majdnem úgy nézet ki, mint ha víz alatt lebegne, mert úgy tűnt, hogy a karjaiban nincsenek csontok. Egyszerűen csak hullámzottak... hullámzottak és ritmusosan fel-le jártak. Nagyon fura volt. És akkor mindenki lecsendesült. És ekkor történt, hogy Tear-Eir interakcióba lépett velem és lehetővé tette a közönség számára, hogy kérdezzenek tőle. Az arany háromszög fejű lény senkivel sem bocsátkozott semmilyen típusú kontaktusba.

KÉK GÖMBÖK

Ami érdekes, hogy van egy másik lénytípus is, akik részei ennek a Gömb Lény Szövetségnek, és akik valójában gömbök. A méret nem számít nekik. Meg tudnak jelenni olyan nagy méretben, hogy felöleljék az egész Naprendszerünket, amit meg is tettek, vagy lehetnek olyan kicsik, mint egy ping-pong labda.


Világos indigókék színűek, amik körbe-körbe lebegnek. És ők azok, akik jönnek, felkapnak és elvisznek a Tear-Eir-rel történő találkozókra.


Elmondta nekem, hogy ezek kilencedik denzitású, nem anyagi lények, akik részei az ő közösségüknek.

KIRÁLYI DRÁKONIDA

Erre a képre bizonyára sokan emlékeznek. Találkoznom kellett ezzel a lénnyel.


Nagyon kevés időt kaptam a felkészülésre. Egy olyan helyre repültem, ami egy kimustrált hotelnek tűnt, valahol a Középnyugat közepén. Mindenhol sivatag volt. Felmentünk az épület tetejére és a bebocsátás egy ajtón keresztül történt. Ezt követően egy lifttel lementünk egy nagy, udvarszerű területre. Oldalt szobák voltak és teljesen üres volt az egész. Volt ott egy üveglift, ami lement egészen az előcsarnokig. És amikor a liftben voltunk, az izgalmi szintem elkezdett egyre csak nőni és nőni, mert megláttam, hogy ezek a lények ott állnak lent, felfelé néznek és minket bámulnak, ahogy jövünk lefelé. Úgy éreztem magam, mint hal a vödörben. NAGYON kellemetlen érzés volt. Abban a percben, ahogy az ajtók kinyíltak, ez a pézsma, vizeletszerű illat beáramlott a liftbe, nagyon nagyon szörnyű illat volt. Először émelyegtünk tőle, aztán hozzászoktunk. Odasétáltunk és inszektoid-jellegű lények voltak ott. Ott voltak más reptiliánok, akiket a legtöbb ember lát, vagyis az olivazöld színű pikkelyekkel rendelkezők, kezükben hosszú, lándzsaszerű fegyverekkel, vigyázzállásban. És aztán besétált ez a 4 méter 30 centi magas fehér gyíklény, akinek a láttán szó szerint kővé dermedtem, abban a minutumban, ahogy belépett.


Megpróbáltam megőrizni a nyugalmamat, mert tudtam, hogy interakcióba kell majd lépnem ezzel a lénnyel. Odajött hozzám, nem teljesen mellém, de elég közel ahhoz, hogy nagyon megfélemlítő legyen számomra, és elkezdett interakcióba lépni velem. És ez az interakció nem olyan volt, mint a korábbiak, amikor a beszélgetés oda-vissza zajlik. Rögtön, mint egy vontatósugár, elkapta a tudatomat és kiolvasta belőle, amit akart. Olyan érzés volt, mint egy mentális erőszaktevés. Kontrollált engem és a szemei elkezdték ezt csinálni (Corey elkezdi a hüvelyk és mutatóujjait közelíteni és távolítani egymáshoz). A pupillái „vrooom, vrooom, vrooom". Ez egy NAGYON ERŐTELJES lény volt! Ezen találkozó után visszautasítottam a találkozást ezekkel a lényekkel. Rettenetes volt. A delegációból mindenki, a biztonsági emberek, elég nyugodtan és hűvösen viselkedtek, de a liftben visszafelé utazva és a hajóba beszállva, remegtünk. Mindenki erősen remegett. Hallottad, ahogy a gép halad felfelé és közben mindenki remegett az adrenalintól. Hihetetlenül ijesztő találkozás volt.

A Kozmikus Közzétételt láttad. Corey Goode vagyok. Köszönöm, hogy megnézted.


6 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen. Mit is mondhatok...- ezek után ? Testben és lelkiekben is erősödnünk kell, mert fel kell nőnünk ezekhez a dolgokhoz,helyzetekhez,és lényekhez.Egy biztos: nem lesz könnyű...!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a fordítást. A hüllők legtöbb változata bénító és nagyon-nagyon erősen félelmkeltő...a gyíkemberek, akik leginkább a maszkban jim carrey által alakított figurára emlékeztetnek. Nem félelmetesek, de trükkösek és hazudósak. A horpadtfejűek jóindulatű lények. A többiekről nem tudok semmit.

    VálaszTörlés
  3. Miért viszik az embereket.a FEMA táborokba?

    VálaszTörlés
  4. Biztos,hogy nem Agytábor.!..Az ERŐ Legyen Veletek.

    VálaszTörlés
  5. Üdv.Lenne egy Kérdésem! Tavaly ez egyik közzétételben elhangzott hogy,Soros Gy. Elhunyt és családtagok osztoszkodnak a vagyonon....Dee Nem hozták nyilvánossågra...képeket mutogatnak róla mintha élne....Magyarországon a téma... hogy migránsokat akarnak ide telepíteni,,és hogy a Soros így a Soros Úgy..Meghalt vége ..Hogy is van Ez? Szeritem megint figyelem elterelés.....Semmi sem az aminek látszik,,,,

    VálaszTörlés