2017. január 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – VII/3.

AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE ÉS A TITKOS ŰRPROGRAM: NEGATÍV ERŐK – Ismét Az Egység Törvénye könyveké a főszerep, ezúttal az orioni kereszteslovagok bolygónkon történő beavatkozásáról szóló szövegrészek kerülnek górcső alá.


Wilcock: A mai epizódban – közkívánatra – folytatjuk vizsgálódásunkat és belevetjük magunkat Az Egység Törvénye és Corey titkos űrprogramokban szerzett közvetlen tapasztalatainak összevetésébe. Nagyon sok minden van, amit az emberek talán nem egészen értenek. 1996 óta tanulmányozom Az Egység Törvényét és nagyon sok olyan érdekes dolgot fedeztem fel benne, ami felett – még ha olvastad is a könyveket - lehet, hogy átsiklottál.


Corey, amikor a legutóbbi felvételek zajlottak, még nem olvastad Az Egység Törvényét. Változott-e ez azóta?

Corey: Igen. Azóta elolvastam Az Egység Törvénye első kötetét. Csak egyszer olvastam el és mivel nagyon sok minden megjegyezni való van benne, nyilvánvaló, hogy többször is el kell majd olvasnom.

Amikor én először olvastam, 45 percnyi időt töltöttem egy oldalon anélkül, hogy lapoztam volna, egyszerűen csak nagyon intenzíven koncentráltam. A megfogalmazás nagyon bonyolult. Úgyhogy vegyük is fel a fonalat ott, ahol legutóbb abbahagytuk


MEG TUDNÁL NEVEZNI BÁRKIT?


"11.19 - Kérdező: Meg tudnál nevezni bárkit, aki ismert lehet a bolygón és e keresztesek igyekezetének fogadója?”

A „keresztesek” kifejezés itt természetesen a drákonida lényekre vonatkozik. A kérdező, Don Elkins, lényegében megpróbálja kitalálni, hogy a drákonidák kikkel vették fel közvetlenül a kapcsolatot. És Ré eléggé érzékeny erre a szabad akarat miatt. Amíg valaki meg nem hal, addig nem mondják el és még azt követően is aggódik a szabad akarat miatt. Éppen emiatt a válasz is elég komplexre sikerült.

Ré: Ré vagyok. Meg nem sérteni vágyom a szabad akarat torzulást.

Megint csak világos, hogy nem akarják elmondani, hogy mi zajlik valójában. Nem akarnak túl messzire merészkedni.

Tér/időtök jövőjében szerepet játszók megnevezése megszegést jelent; így visszatartjuk ezt az információt."

De ha mégis elmondanák, akkor a Külkapcsolatok Tanácsát (CFR), a Trilateriális Bizottságot, az illuminátus vérvonal családokat említenék...

A 300-ak Bizottságát, az összes agytrösztöt...

Világos, hogy rájuk utalnak, de ténylegesen nem mondják el. Olyan embereket említenek, akik a pénzügyi rendszert irányítják.

Elmélkedésre hívunk fel azon entitások tetteinek gyümölcsén, akiken úgy látjátok, élvezik a hatalom irányába torzulást.”

A hatalom irányába torzulás azokat jelenti, akik pénzügyi hatalmat építettek ki, világi hatalmat és ezek az emberek lettek azok, akik kapcsolatot létesítettek az orioni kereszteseknek nevezett lényekkel, vagyis a drákonidákkal.

"Ily módon talán magatok is leszűrhetitek ezt az információt."

Corey, mivelhogy te is kapcsolatban állsz ezekkel a lényekkel, mármint a Kék Avian-okkal, észrevetted-e, hogy nem minden általad feltett kérdésre akarnak válaszolni?

Abszolút.

Tudnál erre példát mondani?

Nem igazán, mert ennek sokkal inkább a személyes életemben zajló dolgokhoz van köze. De a válasz mindig az, hogy óvatosnak kell lenniük, hogy nehogy megsértsék a szabad akaratunkat. Továbbá, ha információt adnak át nekem és én azt nem szeretetteljes módon továbbítom, mondjuk egy másik ember felé, akkor – elmondták nekem – azzal megsértem mások szabad akaratát.

Egy korábbi epizódban említetted azt a helyzetet, amikor lejöttél a titkos űrprogram egy űrhajójának rámpájáról, megsérült a térded és ott akkor nem gyógyítottak meg téged.

Így van. Ezt végül a maja csoport tette meg.

Úgy tűnik, hogy valamilyen oknál fogva, akkor ott szükséged volt arra a karmára.

Így van.

"Nem avatkozunk bele a – mondjuk úgy – planetáris játékba.”

Említik, hogy az Őrzőknek bizonyos fokig meg van engedve, hogy biztosítsák, hogy az aratás rendben menjen. Az "aratás" a felemelkedési eseményre vonatkozik. De hosszú időn keresztül nem igazán akarnak beavatkozni. Magunknak kell ezt megtenni. Ez egyezik azzal, amit te hallottál?

Igen, és elég érdekes, hogy ezt a helyzetet az elit tagjai közül sokan úgy nevezik, hogy "játék" vagy "a játék".

"Ez nem központi az aratásra nézve."

Vagyis ez az esemény meg fog történni, függetlenül attól, hogy elmondják-e nekünk, hogy kik ezek az emberek vagy sem.

Így van.

A lényeg, hogy nyissuk meg a szívünket, legyünk szeretetteljesek, sokkal inkább másokat szolgálóbbak, ahogy te magad is mondtad korábban.

Abszolút.


HOGYAN TANÍT AZ ORION?


"11.20 - Kérdező: Hogyan adják át a keresztesek gondolataikat a Föld lakóinak?

Ré: Ré vagyok. Két fő módja létezik, mint ahogy két fő útja létezik a mások szolgálata felé való – mondjuk úgy – polarizációnak is. Vannak létsíkotokon olyan tudat/test/lélek komplexumok, akik gyakorlatokat végeznek, hogy a kapcsolatot keressék olyan információforrásokkal és erőkkel, melyek elvezetnek az intelligens végtelen kapujának megnyitásához."

Corey, amikor azt olvassuk, hogy "gyakorlatot végeznek, hogy a kapcsolatot keressék" – mire emlékeztet ez téged? Mit gondolsz, mire vonatkozhat ez?

Leginkább az ugrik be, hogy a titkos társaságok és ősi misztériumiskolák felett átvették a hatalmat és megrontották őket.

Néhányan közülük ténylegesen gyakorolják a meditációt és annak ellenére, hogy negatív szándékkal, de megpróbálnak meditációs praktikákat alkalmazni?

Oh, igen. Meditálnak.

Gondolod, hogy a vértrauma-jellegű dolgok is kapcsolódnak ehhez?

Kapcsolódhatnak, mert a véráldozat... Szóval több oka is van annak, hogy miért végzik ezeket a szánalmas gyakorlatokat. Természetesen azt akarják, hogy az adott személy ilyen típusú bűncselekményeket kövessen el, hogy aztán ezt később felhasználhassák ellene. De ugyanakkor ezt arra is használják, hogy hatással legyenek a személy energiájára és pszichéjére, és hogy elkezdjék manipulálni a pszichéjét.

Beszéltél korábban arról a nagyon bizarr helyzetről, ami a NASA egyik alapítója, Jack Parsons és L. Ron Hubbard között zajlott, amikor is ezt az ún. „Babalon Munkát” végezték. Egy varázskör belsejében megpróbáltak megidézni valamiféle spirituális teremtményt. Magánbeszélgetéseink során elmondtad nekem, hogy az a rituálé több napon keresztül zajlott, és volt néhány nagyon destruktív hatása.

(Szerk. - "Jack Parsons egy amerikai rakétameghajtás-kutató volt a California Institute of Technology – Caltech - kutatóintézetben. Egyike volt a Sugármeghajtási Laboratórium (Jet Propulsion Laboratory - JPL) és az Aerojet Corp. fő alapítóinak. Rakétakutatásai a legkorábbiak közé tartoztak az USÁ-ban, úttörő munkája a szilárd hajtóanyag kifejlesztése és a a repülőgépek JATO-egysége terén nagy jelentőségű volt az emberi űrkorszak kezdete számára. A neves mérnök, Theodore von Kármán, Parsons barátja és támogatója kijelentette, hogy Parsons és társai munkája lehetővé tette a belépést az űrutazás korába. Róla nevezték el a Parsons krátert a Hold sötét oldalán."Úgy jellemezték őt (Jack Parsonst), mint azt 'az embert, aki egymagában a legtöbbet tette a rakétatudomány terén' és olyan valakit, aki 'az USA Kormánya lepecsételt parancsai védelmében utazott' " … Zárt ajtók mögött Parsons mélyen belemerült az okkultizmusba és az O.T.O. egy prominens tagjává vált, aminek keretében meglehetősen szélsőséges szexmágia-rituálékban vett részt: "Parsons sok szexpartnere között ott volt a saját anyja is (vérfertőző aktusaikat filmre vették). Anya és fia egyaránt szörnyetegek voltak és úgy tűnik, a pszichopaták azon fajtájához tartoztak, akik a nyilvánosság előtt normálisan viselkednek és mások felett hatalomra képesek szert tenni. "… 1942-ben Aleister Crowley kinevezte Parsonst az O.T.O. Agapé Páholya vezetőjének. Crowleyhoz hasonlóan Parsonsnak is mániája volt egy "mágikus gyermek" létrehozása a Babalonnal, vagy Skarlát Asszonnyal."Parsons praktikáinak célját nem szokás hangoztatni. Egy mágikus gyermeket akart előállítani, akit nem öröklött tulajdonságai határoznak meg, hanem a környezete. Crowley maga írja le ilyen módon a Holdgyermeket. A Babalon Munka maga is felkészülés volt arra, amit vártak: a Telemai Messiás érkezésére."... Nem volt éles választóvonal Parsons szakmai és okkult élete között. Tudott volt róla, hogy minden rakétakísérlet előtt Crowley Himnusz Pánhoz c. versét szavalta. (A Babalon-Munka, a "Holdgyermek" nemzése a Skarlát Asszonnyal'-téma burkolt populáris feldolgozása a csupa sátáni, okkult sztorit megrendező és személyében, magánéletében is szintén perverz szörnyeteg Roman Polański "Rosemary' gyermeke" c. filmje.) Parsons végül egy saját otthoni laboratóriumában végzett kísérlet során bekövetkező robbanásban vesztette életét. Anyja másnap öngyilkos lett.”

Aleister Crowley erre a Jack Parsons nevű illetőre is nagy hatással volt. Elvileg Crowley Portálját Jack Parsons, a Jet Propulsion Laboratóriumot (ez is NASA része) megalapító rakéta hajtóanyag kutató és a Szientológia alapító L. Ron Hubbard 1946 márciusában megnagyobbította, az azóta 51-es körzet néven elhíresült helyszínen. A kísérletüket Babilon Munkának nevezték el. Az Amalantrah Munkához hasonlóan ez is a szex mágia szertartásokon alapult. Parsons vágya az volt, hogy Babilon lelkét, a Bibliából „parázna Babilonként” ismert lelket egy emberbe ültesse. Az volt az elképzelés, hogy fizikailag létrehoznak egy gyereket majd lehívják ezt a lelki erőt és a nő méhébe irányítják. Születése után ez a gyerek Babilon erőinek megtestesítője lenne, ami szerintük egy jó dolog. Crowley-val ellentétben a portálok megnyitása és bezárása nem ment olyan jól nekik. Úgy tűnik, hogy Crowley képes volt közvetíteni a démoni entitásokat és ezekkel együttműködni, vagy portálokat megnyitni és bezárni. Parsons csapata, bár megnyitotta Crowley portálját, de bezárni úgy tűnik már nem tudta, így az nyitva maradt. És a modern UFÓ korszak egy évvel később kezdődött. Ugyanabban az évben, amikor Crowley meghalt. 1947-ben.

Igen. Láttam jelentéseket, amik arról szóltak, hogy a semmi közepén, távol a kíváncsi szemektől, ezek a csoportok összejöttek, kört alakítottak, és valamiféle ceremóniát végeztek. És sok esetben ilyenkor a kör közepén egy reptilián lény jelent meg.

Korábban említetted azt is, hogy a Parsons és Hubbard által végzett ceremónia sérüléseket okozott a Föld védelmi mezején.

Így van. Valamiféle repedést hozott létre.

Említettél egy hasonlatot is, hogy ha valaki egy szikével végighalad egy papírlap mentén és ahogy elhalad mellette, nagy lyukakat vág bele. Szóval, a Föld forog és ha egy bizonyos szélességi fokon végzik el ezt a Babalon Munkát, az valamiféle szakadást okoz a Föld energiamezején.

Igen. Olyan, mintha fognál egy földgömböt, megforgatnád, aztán fogsz egy tollat, hozzáérinted és végighúzod a földgömbön, miközben az forog.

És mi volt ennek a szakadásnak a hatása? Mi történt, amikor létrehozták ezt a szakadást?

Ez a szakadás lehetővé tette más dimenziós lények számára, hogy hozzáférjenek a mi dimenziónkhoz.

Vagyis lényegében létrehoztak egy portált, amin keresztül be tudnak jönni ezek a lények, amit máskülönben nem tudtak volna megtenni.

Így van. De végül olyan portált hoztak létre, amit nem tudtak bezárni.

Elég bizarul hangzik, hogy néhány ember ekkora sérülést tud okozni. Mit gondolsz, miért működhet ez annyira jól?

Nos, te is elmondtad több alkalommal is, hogy még kis létszámú csoportok is, ha összejönnek, nagy hatással tudnak lenni a nagyobb populációra.

Igen, a meditáció pozitív hatásai, igen.

Nos, miért ne működhetne ez negatív értelemben is?

Szóval ez az egyik módja annak, hogy az Orion, a drákonidák kapcsolatba lépjenek a Földre inkarnálódott egyénekkel. A könyv azt mondja, hogy ennek két módja van. Nézzük tovább.

Vannak mások, akiknek vibrációs komplexuma olyan, hogy ez az átjáró feltárul, és kis vagy bármi nehézség nélkül, gyakorlás nélkül, irányítás nélkül is mód nyílik a kapcsolatra a teljes önös szolgálattal annak mások manipulálására irányuló, elsődleges torzulásában."


MIFÉLE INFORMÁCIÓK?


"11.21 - Kérdező: Miféle információk kerülnek átadásra a keresztesek részéről ezeknek az embereknek?

Ré: Ré vagyok. Az Orion csoport az Egység Törvénye önös szolgálatú orientációjához kapcsolódó információkat közöl. Az információk lehetnek műszaki jellegűek éppúgy, mint ahogy a Konföderációból egyesek – törekvéseik során, hogy ezt a bolygót a másokat szolgáló orientációba segítsék – szintén nyújtottak úgy mondanátok, műszaki információkat. Az e csoport által nyújtott technológia a mások önös szolgálat felé irányításának vagy manipulációjának különböző módozataiban ölt alakot."

Na, ez érdekes, mert először is leírják, hogy a keresztesek technológiai információkat adnak át. Mondhatjuk, hogy ez tökéletesen ráillik az 1930-as évek náci Németországára?

Mármint, hogy a negatív szándékúak részesültek ezekből az információkból? Abszolút, igen.

Tulajdonképpen lehetővé tették a németeknek, hogy tökéletesítsék a repülő csészalj technológiájukat. Említetted korábban, hogy az amerikaiaknak nem volt ilyen könnyű dolga munkára bírna a visszafejtett technológiákat.

Ennek legfőbb oka az volt, hogy az amerikaiak teljes mértékben tudományos gondolkodásúak voltak. Nem alkalmazták az okkult-jellegű praktikákat a tudománnyal karöltve. A németek viszont pontosan ezt tették. Voltak tesztjárműveik. Teli rakták őket mindenféle rúnákkal és rovásokkal, ceremóniákat végeztek és összekötötték ezt az általuk fejlesztett technológiákkal.


Arra alapozva, amit Az Egység Törvénye mond itt, hogy rúnákat, horogkeresztet meg hasonló szimbólumokat tettek a hajókra, ez valamilyen módon megengedte a negatív szándékúaknak, hogy több információt adjanak át nekik, hogy így tökéletesíthessék a technológiáikat?

Így van. És ha a pozitív oldalt nézzük... ki is volt az a híres matematikus, akiről tegnap beszélgettünk, aki ilyen típusú, de pozitív információt kapott matematikáról, fizikáról és...

Srínivásza Rámánudzsan?

Igen, szóval ez megtörténik a sötét és a világos oldalon egyaránt.

Ahogy folytatódik tovább a könyv, elkezdenek az elmekontroll rendszerekről beszélni. Elkezdenek beszélni "az irányítás különböző eszközeiről és manipulálnak másokat önmaguk szolgálatára". Az egyik ilyen lehet az ufo-k építése, amely lehetővé teszi számukra, hogy irányítsák a bolygót, és hogy olyan fegyverekkel rendelkezzenek, amelyekkel például hamis földönkívüli inváziót szimulálhatnak. Ugyanakkor ez az elmekontroll technológiákra is vonatkozik.


NUKLEÁRIS ENERGIA


"11.23 - Kérdező: Így szereztünk tudomást a nukleáris energiáról? Szerepe volt benne a pozitív és negatív orientációnak is?

Ré: Ré vagyok. Így van."

Nagyon érdekes az az elgondolás, hogy ezt a tényleg nagyon veszélyes erőforrást részben negatív szándékúak adták át nekünk, mert ha ezt felhasználják, az nagy pusztítást képes végezni.

Így van. És azt hallottam, hogy a reptiliánok űrhajóinak ilyen aljas erőforrásai vannak. Rájuk nincs hatással ez, mármint a sugárzás, de azoknak a hajóknak a közelében emberi lények nem tudnak sokáig megmaradni.

És gondolom ismerős számodra az is, hogy az amerikai erőművek olyan sok nehézvizet használnak, hogy a salakanyagot hatalmas tartályokban kell tárolniuk. Voltak tervek arra is, hogy az összes erőművet törésvonalakon helyezzék el Amerika közepén, és ezt a törésvonalat ki akarták ütni, amivel nagy katasztrófát okozhattak volna, de pozitív lények megakadályozták, hogy ez bekövetkezzen.

Igen, legalábbis nagyon gyatrán tervezték el.

Igen, de mindez szándékosnak tűnik.

Így van.

Ezek a fickók tényleg őrültek.

"A tudósok egybegyűjtéséért felelős entitások vegyes orientációjúak voltak. A tudósok túlnyomóan pozitív irányultságúak voltak."

És közéjük tartozott Einstein is. Beszélnek róla a könyvben.

Az ő munkájukat követő tudósok vegyes orientációjúak voltak, beleértve egy szélsőségesen negatív entitást, ahogy fogalmaznád."

Nem tudjuk meg a könyvből, hogy ki is volt ő valójában. Teljesen felesleges is találgatásokba bocsátkozni. De érdekes, mert nézzük meg, hogy azt mondják nekünk, hogy az eredeti hulláma azoknak, akik ezt az áttörést okozták - amit aztán a negatív szándékúak felhasználtak - szóval az eredeti hullám pozitív volt. Védve vannak, a szabad akaratuk védve van. Lehetővé tették számukra, hogy hatalmas áttörést érjenek el.

Ez nem különbözik attól, mint ami manapság zajlik a katonai-ipari komplexumon belül. A mérnökök, fizikusok és különböző tudósok között nagyon sokan úgy érzik, hogy megmentik a világot. Úgy érzik, hogy nagyon jó dolgot tesznek. Beleteszik a szükséges munkát. És persze - mivel felettük is vannak még mások - nincs szükség arra, hogy tudják, mi történik ezután, szóval fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik tulajdonképpen.


AZ ORIONI SÖTÉT FLOTTA


11.24 - Kérdező: Ez a szélsőségesen negatív entitás még mindig testben él a Földön?

Ré: Ré vagyok. Így van."

És ezt 1981-ben mondták. Megint csak lehetne spekulálni azon, hogy vajon ki lehet az, de nem igazán tudjuk meg pontosan.

"11.25 - Kérdező: Akkor feltételezem, nem nevezheted meg.

A válasz pedig természetesen az, hogy nem.

"12.2 - Kérdező: A legutóbbi ülésen említetted, hogy az Orioni keresztesek harci szekéren (chariots) érkeznek."

A "szekér" kifejezést alapvetően repülő csészealjakra használják, illetve arra, amit mi ufo-nak hívunk.

Az istenek szekere.

Igen. Merthogy ez egy harci szekér.

"Le tudnád írni a harci szekeret?"

Ez érdekes, mert beszéltél nekünk a Sötét Flottáról, igaz? Bámulatos, hogy milyen mértékű korreláció fedezhető fel itt. Na de várj csak, öregem, mindjárt meglátod, hogy mi következik itt.

"Ré: ... A harci szekér (chariot) kifejezés a hadviselésben használatos népetek körében. Jelentése ebben rejlik. Az orioni szekér alakja a következők valamelyike:"

Rég óta várom már, hogy vajon hogyan fogsz reagálni erre, ha meghallod élőben.

Háromszögek?

először is a hosszúkás, tojásdad alakú, mely az ezüstnél sötétebb jellegű, ám nappal nézve metálszerű megjelenésű."

Na, mit gondolsz erről?

Nagyon hasonlít néhány illusztrációhoz, és az általam adott leíráshoz.

Amikor a rajzokat készítettük, és megbíztuk a művészt, hogy rajzolja le azt a ütközetet, ami az Antarktisz felett zajlott... elmondanád még egyszer, hogy mi zajlott ott pontosan?

Igen. Ezek lényegében a Sötét Flotta űrhajói voltak... a hírszerzés szerint. Közülük hat hajó megpróbálta elhagyni a bolygót... az Antarktisz közelében feljöttek az óceán alól és megpróbáltak elmenekülni. És ekkor tucatnyi ismeretlen eredetű ék alakú hajó jelent meg és megtámadták őket és elég nagy károkat okoztak bennük ahhoz, hogy vissza kelljen térniük oda, ahonnan elindultak. 


Szóval, ezek hosszúkás, ovális alakúak voltak, ahogy a könyvben is említik.

Olyan alakjuk van, mint egy könnycseppnek.

"Az ezüstnél sötétebb jellegű".

Így van. Gyakran úgy írják le őket, hogy tökmag alakúak.

Én eredetileg nem is láttam ezt Az Egység Törvényében egészen 2016 áprilisáig, miután elkészítetted azt a bizonyos grafikát. És aztán készítettünk erről néhány epizódot, és aztán teljesen megdöbbentem, mert hogy ehhez nem igazán lehet kapcsolódni. De amikor megnézzük Az Egység Törvényét, ahogy a korábbi epizódokban mondtuk, abban le van írva, hogy a kormányunknak bázisai vannak a Holdon, hogy éppen az újjáépítése és bővítése zajlik ezeknek, bázisok, amelyek a Föld felszínén mozognak, bázisok a tenger alatt – nagyon sok egyezőség figyelhető meg mindazzal, amit korábban elmondtál és 1981-ben senki sem beszélt erről az ufológusok körében. Következzen egy újabb példa, ami megint csak tökéletesen illeszkedik ahhoz, amit elmondtál.

"Sötétben vörösesnek vagy vörösen izzónak látszik."

Kíváncsi vagyok, hogy érzel ezzel kapcsolatban?

Ez minden bizonnyal néhány ilyen űrhajó leírása lesz. Nem hallottam, hogy ezt közvetlenül a reptiliánokkal kapcsolatban emlegették volna, de még az Antarktisz fölött észlelt kozmogömb-jellegű űrhajók körül is, amikor a a légkörön belül mozognak, valamiféle narancssárgás-vöröses színű korona látható.


Vagyis ez újból tökéletesen illeszkedik. Itt egy újabb típus.

"Más légi járművek lehetnek kisebbfajta korong alakú tárgyak, a ti mértéketekkel úgy tizenkét lábnyi (=3,7 m) átmérővel, vagy dobozszerű alakúak, melynek egy oldala körülbelül negyven láb (=12 m) a ti mértéketekkel. Más járművek tetszés szerinti alakot ölthetnek gondolatirányítási módszerek alkalmazása révén."

Szóval háromféle típusról van itt szó. 3,7 m széles repülő csészealjakról, dobozszerű alakú űrhajókról és olyanokról, amik úgy néznek ki, amilyennek csak akarják.

Van továbbá olyan is, ami úgy néz ki, mintha fémből lenne. Szobák vannak a belsejében és elektromos stimulálás hatására megváltozik az alakjuk. Labdaalakúvá változnak, kiegyenesítik magukat, és aztán a szobák a hajó belsejében körbe mozognak, hogy alkalmazkodjanak az alakváltozáshoz. Repülés közben át tudnak változni szivar alakúból lapos kör, vagy korong alakúvá. Lényegében meg tudják változtatni az alakjukat.

Igen. Vannak olyan ufoészlelések is, amik során nem csak a hajók alakja változik meg, hanem a hajó gyakorlatilag szétválik, különválik és megkettőződik.

Igen, ezt is csinálják.

Hű, ezt még sosem mondtad korábban a műsorban. Láttál mondjuk ilyen 3,7 méter átmérőjű korongot?

Igen.

Ez inkább drón vagy valami ahhoz hasonló lehet?

Igen. Ezek a kisebbek általában drónok, 2-3,6 m közötti méretűek.

Azt is tudom, hogy korábban készíttettél rajzokat, amik négyszögletű hajókat ábrázolnak, amik a Sötét Flottához tartoznak.


Így van.

És a könyvben is pont ezt mondják, dobozszerű alak 12 méter széles oldalakkal. Megint csak mindez nagyon-nagyon szépen illeszkedik egymáshoz. Bámulatos.


KÜLÖNBÖZŐ CIVILIZÁCIÓK


Különböző civilizációs komplexumok működnek e csoporton belül."

Vagyis ez azt jelenti, hogy nem csupán egyféle földönkívüli fajról van szó.

Igen. Ez passzol ahhoz, amiről korábban meséltem és ami sok embert összezavart. Beszéltem egy meghódított északi típusú fajról, akik nagyjából 240 cm magasak. Magasabb homlokuk van, magasabban van a hajvonaluk, ugyanolyan bubifrizura, szőke haj, kék szem, hat ujj. Az információ róluk az, hogy ők egy meghódított faj, ugyanúgy, ahogy feltehetően mi is azok vagyunk. És ahogy a Sötét Flotta révén mi is kijárkálunk az űrbe a reptiliánok oldalán hódítani, ők is ugyanezt teszik.

És az a bizonyos csoport az egyik legbalhésabb, igaz?

Őket nagyon sokat látjuk konfliktusokban. Úgyhogy igen, nagyon sokszor őket küldik ágyútölteléknek.

"Némelyikük jobban képes kiaknázni az intelligens végtelent, mint mások."

Ez arra a képességükre vonatkozik, amivel képesek manipulálni a tudatot, a varázserejükre, mint amilyen a telekinézis, a telepátia. Egyetértesz ezzel?

Abszolút, igen. Nagyon sok beszámoló érkezett emberektől, akik olyan bázisokon jártak, ahol reptiliánok vagy ezek az északi típusú lények felszerelést tartalmazó, nagy peli táskákkal járkáltak, és ahogy elsétáltak, ezek a táskák levitáltak és lebegtek mögöttük.

"Az információkat igen ritkán osztják meg egymással, ennélfogva a szekerek alakjukban és megjelenésükben igen változatosak."

Más szóval, még ha vannak is olyan embereik a drákonidáknak, akik nekik dolgoznak, nem feltétlenül akarnak nekik túl sok technológiát adni. Nagyjából azt mondhatják nekik: "Azzal gyertek, amitek van."

Igen. És többnyire a Sötét Flottának a többi űrprogramhoz képest sokkal fejlettebb technológiái és fegyverei vannak. Technológiáikat a drákonida csoport felfejlesztette, de nem olyan mértékben, hogy veszélyt jelentsenek rájuk.


A KARANTÉN


12.3 - Kérdező: Van-e valamilyen igyekezet a Konföderáció részéről, hogy az orioni szekereket megakadályozza abban, hogy ide eljussanak?"

És persze most, hogy a gömbök itt vannak és a Külső védőkorlát fel lett állítva, ennek sokkal nagyobb jelentősége van.

Ré: Ré vagyok. Minden igyekezetet megtesznek, hogy karanténban tartsák ezt a bolygót. Mindazonáltal az őrzők hálózata, nagyon hasonlóan bármely más, tetszőleges szintű járőrszolgálat mintájához, nem gátol meg minden egyes entitást a karanténba való bejutástól, mivel ha kérés érkezik fény/szeretet formában, akkor ennek tudomásul vételével az Egység Törvénye kielégíttetik."

A következő dolgot több bennfentestől is hallottam, és most, hogy Az Egység Törvényével foglalkozunk, szeretném megtudni a te véleményedet is erről. Van valamiféle energetikai kerítés a Föld körül, ami időnként megakadályozza az embereket, hogy ki-be mászkáljanak rajta amikor csak akarnak ?

Abszolút. Egy bizonyos módon, egy bizonyos röppályán kell ki-be jönniük, és ezt a röppályát megfigyelik. Ha bármilyen más módon próbálnak bejönni, akkor azt kockáztatják, hogy a hajóik megsérülnek.

Az Egység Törvénye ezt karanténnak nevezi, és elmagyarázzák, hogy nem akadályoznak meg minden entitást abban, hogy bejöjjenek ide.

Ami egybeesik azzal, amit néhány lény mondott el nekem, vagyis hogy amikor a Külső Védőkorlátot felállították, sok rendkívül jóindulatú lény csapdába esett itt. Ebbe beletartoztak azok az ittlévő csoportok is, akik nem annyira velünk foglalkoztak, hanem az esőerdőket és az óceáni életet tanulmányozták.

Más bennfentesektől ugyancsak hallottam azt, hogy ennek a karanténnak bizonyos fokig részét képezik fizikai mikroszatellitek a Föld keringési pályáján, amik valamilyen módon érvényre juttatják ezt a védőrácsot. Hallottál erről valamit?

Arról hallottam, hogy MI tettünk ki egész rajnyi nagyon apró műholdat, amelyek azért vannak odakint, hogy megfigyeljék és védjék a bolygót.

Oké, akkor ez ugyanaz, mint amit másoktól hallottam.

"Ha kérés nem történt, akkor az a hálón való átcsusszanás következtében egy behatolás ebbe a hálózatba."

Vagyis bizonyos entitások véletlenszerűen átjutnak rajta.

"12.5 - Kérdező: Nem értem, hogyan állítja meg a Konföderáció az orioni szekereket, hogy azok ne jöhessenek keresztül a karanténon.

Ré: Ré vagyok. Összeköttetés van a fény-forma, vagy fénytest-lény szinten, az őrző vibrációs szintje szerint."

Itt lényegében azt mondják, hogy a fény-forma olyan lehet, mint egy fényfal. Talán úgy tűnhet, mintha egy jármű lenne. A fénytest-lény pedig valamiféle kísértet. De itt azt mondják, hogy sok entitás megpróbál bejutni és valami olyasmibe futnak bele, ami megállítja őket.

Az őrzők Földetek energiamezejének olyan kiterjedéseit pásztázzák át, hogy észleljenek bármely közeledő entitást. A közeledő entitást köszöntik az Egy Teremtő nevében. Az ekképpen köszöntött entitás megfürdik a fényben/szeretetben és szabad akarata szerint engedelmeskedik a karanténnak az Egység Törvényének ereje révén.

12.6 - Kérdező: Mi történik az entitással, ha nem engedelmeskedik a karanténnak, miután köszöntik?

Ré: Ré vagyok. Nem engedelmeskedni a karanténnak miután köszöntik: azon a szinten, amelyről mi beszélünk, a tiéden annak felelne meg, mint nem megállni, amikor valaki egy tömör téglafalnak megy."

Vagyis leírnak egy szilárd energetikai korlátot, azaz valami olyasmit, amin egyszerűen nem tudsz átjutni.

Így van. És a tudomány érdekes energetikai anomáliákat fedezett fel a Föld körül.

"12.7 - Kérdező: Mi történne az entitással, aki ezt tenné? Mi történne a harci szekerével?

Ré: Ré vagyok. A Teremtő egy lény. A karantén határait elérni képesek vibrációs szintje olyan, hogy miután látták a szeretet/fény hálót, e Törvényt már lehetetlen áthágni."

Kiemelném itt a "szeretet/fény háló" kifejezést, mert ez úgy tűnik, hogy valamiféle rácsszerű fényháló, amin nem tudsz keresztüljutni, ha a normálistól eltérő módon próbálkoznál bejutni a bolygóra.


ABLAKOK A HÁLÓN


Ennélfogva: semmi nem történik. Nem kísérlik meg. Nincs konfliktus. Az egyedüli lények, akik képesek áthatolni a karanténon, azok, akik ablakokat vagy torzulásokat fedeznek fel a bolygótok energia mezejét körülvevő tér/idő kontinuumon."

Ez elindíthat egy nagy vitát erről, merthogy itt azt mondják, hogy ha a Földön a szabad akaratunk elég ingataggá válik, akkor meg kell engedniük, hogy bizonyos számú véletlenszerű ablakon keresztül – csak nagyon röviden utalnak erre – de megengedik a rosszfiúknak, hogy bejöjjenek egy rövid időre és utána nagyon gyorsan kimenjenek.

"Ők ezeken az ablakokon át jönnek be. Ezek az ablakok ritkák és kiszámíthatatlanok."

Érdekes, hogy ez meg van engedve a szabad akaratunk miatt.


KIVEL LÉPNEK KAPCSOLATBA?


"26.34 - Kérdező: Szükségszerű-e a földreszállások minden esetében, hogy a bennük részt vevő entitások az Orion csoportot hívják, vagy ezen entitások némelyike anélkül kerül kapcsolatba az Orion csoporttal, hogy nem is azt a csoportot hívja?

Ré: Ré vagyok. Ehhez a válaszhoz mélyére kell hatolnunk a negatív negyedik denzitású felfogásnak. Ez nehéz számotokra.”


FOSZTOGATNAK AHOGY CSAK AKARNAK


Mihelyst elérték a harmadik denzitású idő/tér kontinuumot az úgynevezett ablakaitokon keresztül, a keresztesek szabadon zsákmányolhatnak, és a következmények száz százalékig a, mondhatjuk, szemtanú/alany/vagy áldozat polaritásának függvénye."

Öregem, ez a galaktikus rabszolgakereskedelem. Pontosan azt írják le Az Egység Törvényében, mint amit te is elmondtál, hogy úgy fosztogathatnak, ahogy csak akarnak. Azoknak az embereknek, akiket elrabolnak, nem feltétlenül kell tudatosan hívniuk az Orion csoportot. De aztán, figyeljük meg, hogy azt mondják: a végeredmény a polaritás függvénye lesz. Amikor a galaktikus rabszolgakereskedelemről beszéltél, úgy tűnt, hogy bárkit elvihetnek és ez sok embert megijesztett.

Mert emberek gyűjtik össze azokat az emberi "példányokat", akiket kiküldenek az űrbe a rabszolgakereskedelem keretében. Kezdetben egyszerűen csak elvitték őket, majd aztán a titkos űrprogramok, amikor már nagyobb irányítással rendelkeztek az űrben, illetve a mögöttük lévő hatalmak úgy döntöttek: "Árucikként használhatjuk ezeket az embereket a kereskedés során." Így egy hatalmas, emberkereskedelemmel foglalkozó üzletág jött létre.

"Ez a negatív negyedik denzitásúak őszinte hitéből adódik, hogy ha önmagát szereti, azzal mindenkit szeret."

Szóval azt hiszik, hogy ők az elit, és hogy különlegesek, szeretik magukat és hogy más emberek nem szeretik önmagukat annyira, mint amennyire ők teszik. Ennél fogva, istenekké váltak, és mindenki másnak imádnia kell őket. Találkoztál a Cabal köreiben ilyen típusú hiedelmekkel abban az időben, amikor még beleláttál, hogy mi zajlik náluk?

Azt hiszem nyilvánvaló, hogy ezt a fajta gondolkodásmódot meghonosították az emberi alattvalóik között is.


AZ ÖNÖS SZERETETRE TANÍTÁS


Minden egyes másik-énnek, amelyiket ily módon megtanít vagy leigáz, olyan tanára lesz így, aki őket az önös szeretetre tanítja."

Ez pont az, amit te mondtál. Az elit mindenki másnak átadta ezt a tanítást.

"Ezen tanításnak kitéve a szándék negatív avagy önmagát szolgáló negyedik denzitású tudat/test/lélek komplexumok aratását megvalósítani."

Hisznek ezek az emberek a felemelkedés valamilyen formájában? Fel fognak ők emelkedni, úgy ahogy itt elmondják?

Igen, néhányan közülük abban hisznek, hogy ez egy technológiai megváltás lesz. Ezek az emberek a mesterséges intelligencia prófétái. És úgy tűnik, hogy sokan a drákonidák közül is azok.

Mások viszont valamiféle spirituális felemelkedésben is hisznek, igaz?

Így van. Nagyon sok különböző ezoterikus és más típusú hiedelem van e csoportok körében. Nagyon kevesen értenek egyet a hiedelmekben. Csak az általános napirendben van egyetértés közöttük.

Az Egység Törvényében nagyon világosan beszélnek arról, hogy a negatív szándékúaknak soha sincs megengedve, hogy többet tegyenek annál, mint ami az emberiség felébresztéséhez szükséges, és azzal, hogy ebben a planetáris játékban ezt a nagy gazemberséget művelik, mi egyre inkább megnyitjuk a szívünket és felismerjük, hogy oka van annak, hogy egyre szeretetteljesebbek akarunk lenni, oka van annak, hogy egyre pozitívabbak akarunk lenni, hogy meg akarjuk menteni a Földet, megvédeni az állatokat, keresni az igazságot és a szabadságot. Mit gondolsz, mi lehet a gyenge pontja ezeknek a negatív erőknek? Mi az a kritikus fontosságú gyenge pont, amit végül a pozitív csoportok felhasználhatnak és fel is használnak ellenük?

A saját maguk iránti teljes odaadásuk. Ezek a csoportok olyannyira kölcsönösen kapcsolódnak a hierarchiájukhoz, hogyha megzavarják vagy bármilyen módon hatással vannak a hierarchia tetején lévő lényekre, akkor az leszivárog a többiekhez.

Olyan, mintha mondjuk egy számítógép központi feldolgozóegysége harcban állna a memóriájával. Nem tudsz úgy üzemeltetni egy rendszert, ha az folyamatosan elárulja önmagát.

Így van. Még egy téma eszembe jut erről... Az emberek folyamatosan azt mondják, hogy miért nem jönnek le a Kék Avian-ok és miért nem söprik el egyszerűen a reptiliánokat? Miért nem vállalnak aktív szerepet? Az Egység Törvénye könyvek azért íródtak, hogy útmutatóul szolgáljanak, és legfőképpen, hogy stimulálják a tudatunkat. Őket nagyjából csak ez foglalkoztatja, hogy stimulálják és emeljék a rezgésünket. Ha ők ezt meg tudják tenni, akkor a problémáinkról saját magunk fogunk gondoskodni és nekik nem kell részt venniük ebben.

Igen. És azt gondolom, hogy ha megnézzük a meditáció hatásait – és beszéltünk arról, hogy a negatív szándékúak meg tudják ezt tenni – ha egy kis csoportnyi ember a pozitivitásra fókuszál, akkor aránytalanul nagy hatással lehetnek a végkimenetelre, és minél inkább megvilágosodunk, és felismerjük, hogy létezik ilyesféle gonosz, sokkal elkötelezettebbek leszünk az utunkon. És ha egyszer sikerül ezt megtennünk, drámai hatással lehetünk a végkimenetelre. Egyetértesz ezzel?

Abszolút. Az egyetlen dolog, ami még eszembe jut erről, hogy mi vagyunk saját magunk megmentői. Saját magunknak kell rendbe hoznunk ezt a rendetlenséget. Ők enyhíteni fogják azokat a problémákat, amiket meg kell majd oldanunk, de nekünk kell az egész munkát elvégezni. És azt gondolom, hogy akkor fogjuk elkezdeni látni a társadalomban és a háttérben zajló változásokat, amikor már mélyen benne leszünk ezekben a változásokban.


16 megjegyzés:

  1. Mi a szöszért mi oldjuk meg? ŐK ENGEDTEK MEG NEKIK MINDENT...A másik meg hogy mi tudatilag meg technológiailag nullák vagyunk a reptiliánokhoz képest.Szóval mi győzzük le őket? Ki melyik pizsomájába álmodta ezt meg? Ez nem fair... Az Avianok meg szórakoznak a frekvenciákkal...Inkább menjen el mindenki innen,jobban járnánk...
    Na mindegy úgy se lesz semmi,az a pár százaléknyi ember eltakarodik innen,mi meg itt maradunk a háborúban és elpusztulunk...Vagy jobb esetben csatlakozunk a negatív erőkhöz.Lehet azt kellene ;)

    VálaszTörlés
  2. Te már csatlakoztál is... A feladás az igazi gyengeség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki realista nem biztos hogy feladja.Csak annyi esze van hogy nem kezd olyan háborút amit soha sem tud megnyerni...Nézd meg minket és egy fejlett fajt.Technológiailag semmik vagyunk,tudatilag szintén.De sőt az emberiség 90 százaléka nem is tud semmit.Szóval ebből alkoss csapatot egy szupercivilizáció ellen.Mint ha a hangyák indítanának tánadást ellenen...Amúgy is sejti mindenki a végét ennek.Az emberek gonosz lények,kibeszélik a másikat,átgázolnak mindenkin ha előre jutásról van szó.Ha hatalmat kapnak ott vége.Míg a Bibliai 10 parancsolatot se tudjuk betartani,hát még a BTK-t...Szóval ki tudja,azért vannak itt a jók hogy ne hogy egy egész bolygónyi lakos a negatívitást válassza.Más különben miért foglalkoznának velünk? Persze csak elmélet...De ki tudja.

      Törlés
  3. Köszönöm a fordítást. ÉrteGETEm én ezt a dolgot...viszont még mindig egy nagyon bonyolult játszmának tartom, ahol folyton olyan szabályok betartására kényszerítenek minket, amiket a sötét mezőnynek nem, hogy nem kell betartani, hanem meg is van engedve nekik, hogy csaljanak és erőszakot alkalmazzanak...a szabad akarat törvénye csak rájuk vonatkozik...ez mindenképp egyenlőtlenné teszi a mérkőzést...ás hát a nagy híres karantén is mennyit ér..ezek a mákvirágok ugyanőgy ki-be járkálhatnak...és épp ez az írás is említi, hogy 1-2 lény manipulációja is milyen kártékony hatással lehet a bolygóra és a mi pszichénkre...sajnos, mint az összs játszmánál, ennél sem tudni, ki fog győzni...viszont valakik nagyon jól szórakoznak rajtunk...épp tegnap néztem meg a játszma című filmet, hát nagyban hasonlatos az a játszma is, amibe minket vezettek bele, természetesen a szabad akaratú orrunknál fogva...kicsit hasonlít a das experimenthez és a kockához is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki az aki szórakozik ezen? Ha van isten akkor ő biztosan.De jó pár semlegesnek mondott lény is csak a mozi miatt van itt.

      Törlés
  4. szokták is kísérletként emlegetni az itt folyó dolgokat...és a kísérlet épp attól kísérlet, hogy nem tudni, mi sül ki belőle...vannak aki azt szeretnék, ha mi győznénk...vannak, akik a sötét oldalt látnák szívesen a dobogó legmagasabb fokán..ás vannak, akiknek tök mindegy, mert valóban csak moziznak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kísérlet megint előhozza hogy mennyire humánus módszer.Szóval ott tartunk hogy emlékezett törlés,rabszolgasors így vele együtt áldozatok,most mát kísérlet is mint a patkányoknál.Remek mennyi emberi eszmét sértenek még meg a felettünk állók?
      De ok legyen kísérlet.Legyen olyan kísérlet ahol mindenki gazdag,na akkor biztos hogy az Istenhit a béka segge alatt lenne.Így is a nyugati országokban ahogy nő a gazdaság úgy csökken az istenhívők aránya. :)
      De ezt senki sem merné kivitelezni mert nem lenne aki könyörögne meg térdepelgetne :)

      Törlés
  5. De az is lehet, hogy ők az alábbi linken olvashatókkal már régebben tisztában vannak...
    http://szabadonebredok.info/abraham-hicks/

    VálaszTörlés
  6. Az én meglátásomban az hogy jó oldal és rosz oldal olyan nincsen.Mind a kettő antikrisztusi szint.Sajnos ott tartunk hogy a módszerekben nem különböznek az oldalak csak a szándékban van eltérés,lásd: meg kell ölni el kell tiporni a másikat.
    A reptiiánokat is az EGO vezeti és az embereket segíteni szándékozó csoportokat is még mindig az egojuk vezeti.A jó hír, hogy az ego nem tud jó tanácsot adni, tehát bármilyen döntésével előbb utóbb a saját veszét okozza.
    Aki ki szeretne ebből a mókuskerékből kerülni annak javaslom,hogy kezdjen el dolgozni az EGO elengedésén.Ez a legnagyobb fegyver a kezünkben.Képesek vagyunk az egész játékon túllépni és ha elegen tesszük ezt meg akkor a világban jelenleg fenntartott "rosz" dolgok maguktól fognak elmúlni.Nem tudnak az emberiség tudatosodásnak ellenállni.Ha megvan a kritikus szint az ilyen megvilágosodott egyénekből akkor az az egész kollektív tudatra hatást gyakorol,az pedig az álltalunk 3D nek nevezett világra lesz hatással.
    Csak így nyerhet mindenki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jó és rosz oldal van mivel egy olyan világban élsz.Ne érdekeljen az hogy máshol mi van,te itt vagy itt létezik.Reptiliánokat meg nem az ego vezeti,ez a saját döntésük.De ki tudja lehet nekik van igazuk.Az a baj hogy semmit se látunk át mivel annyira le vagy butítva hogy csoda hogy élünk.Az ember csak az 5 étzékszervén érzékeli a vilagot,minden más kiveszett belőlünk.Ezt olvast egyszer és szerintem igaz lehet :) Aki tudatos az meg megy el innen.Te a mókuskerékből nem tudsz csak úgy kiszállni,ki tudja hányadik szivatásod éled itt :) Ez ilyen világ.Sajnos roszabb mint amit el tudsz képzelni :/ De ez van,ez ilyen világ.Egót meg nem tudod legyőzni meg kell is hogy erős lehess,ha nem lenne mindenért bőgnél...Szóval csak okosan,az ego te vagy,a személyiséged.Azt ne feledd hogy az életkörülményeid alakítják amiért sokan felelősek nem csak TE.

      Törlés
    2. Csak egy kérdés: Mi bizonyítja be 100%-ig, hogy a RÉ anyag "tényleg" egy másik-ént szolgáló 6. denzitású társas memória komplexumtól jött??? (Mert a leírtak szerint van is fal- meg van kiskapu. Ré többször is említette a szeánszok alatt, hogy "nagyon szűk spektrumban képesek felvenni a kapcsolatot". Ezért voltak a "csatornázások" megszervezve, beállítva a környezet, előre meghatározott jelenlévők a kontakton kívül, egy biblia, egy kis LSD.... és már jön is a szeretet/fény's a cifra kelkáposzta-sövény... (Túl egyértelműnek tűnik ahhoz, hogy a "teljes" valóságunkat át tudná fogni ÚGY, hogy a "szabad akarat törvényének" szellemében """BIZONYOS" információkat NEM osztottak meg a "beavatott" kérdezővel....) de legalább van! Ez az egy biztos. Minden jót!

      Törlés
    3. Legalábbis van alacsony rezgésű sötét- és magasabb rezgésű világos oldal.
      A setét versenyzők sem gondolják magukat rossznak, de TUDJÁK, hogy ártólények...és erre hivatkoznak is, mint hajdanában, mikor még azzal védekezett egy baleset okozója, hogy ittas volt...Az ego valóban a személyiség. A léleknek is van személyisége. Lehet, hogy ez a személyiség a rezgésszint emelkedésével elmosódik...én még nem tartok ott...és azt sem tudom, hogy jó-e a semélyiség elmosódása, de ez is része a forrásba való visszaolvadásnak...szerintem a hüllők olyanok, mint a balhés csávik...tetszik nekik, hogy mindenkivel kitolnak, hogy mindent lesöpörnek a színről és, hogy nem kell senkire tekintettel lenniük...gondolom ők is akkor lépnek, mikor már megunják a folytonos balhét...

      Törlés
    4. Igaz.Lehet kamu is,de olyan profin csinálják hogy a tömény hazugságba belekevernek egy kis igazságot,vagy fordítva,aztán ember legyen a talpán ha kitudja bogozni. Szerintem nem érdemes tulsagosan belemélyedni a sötèt oldal terveibe mert akkor talán nem is veszed észre,és már mással se foglakozol. A Teremtőröl meg így elfeletkezel. A terv,vagy a teszt elfajult,elszaladt más irányba..a Teremtö eredeti terve nem biztos hogy ez az, ami most lett van jön..

      Törlés
    5. Azt akarod mondani hogy kicsúsztak a kezéből a dolgok? Inkább ő akarta ezt.Bármeddig elmehet.

      Törlés
  7. Senki nem tud itt semmit, es barmi lehet igaz/hamis. Honnan is tudnank?! Corey is siman lehet kamuzik, ahogy a tobbi is. Senki nem tudja csak ők.

    VálaszTörlés
  8. Nekem a Ré olyan irásnak tünik hogy a Jane Robert Széth megszólal utánzása mert az bejött.... és mivel itt van a polcomon a M 1 kiadás 89 es...tehát előbb volt akkor Wilcoc még pelusba járkált mikor Jane Roberts azt irta mint médium.

    VálaszTörlés