2016. október 1., szombat

Kozmikus Közzététel – VI/17.

A GAIA TV NÉZŐINEK KÉRDÉSEI / 5. RÉSZ – A hatodik évad záró epizódjában Corey és David ismét a nézők kérdéseire válaszolnak. Szó esik majd többek közt a Dr. Steven Greer által nemrégiben megfogalmazott vádakról, csillagmagokról, a bolygón található nyelvek eredetéről és a földi változásokhoz elengedhetetlen belső munka szükségességéről.


1. kérdés – "Azt állítottad, hogy a MILAB program célpontjai vándorok és csillagmagok. Honnan tudják valakiről, hogy csillagmag-e? A Vándor és a csillagmag kifejezések ugyanazt jelentik? Csak akkor válaszolj erre, ha akarsz – te magad csillagmag vagy-e, ezért lettél a célpontjuk?

Corey: Hogy honnan tudják, hogy valaki vándor vagy csillagmag? Régebben sztenderdizált teszteket alkalmaztak erre. Olyan teszteket használtak, amelyek kimutatták az anomáliákat. Ha valakinél felbukkant olyasmi, ami arra utalt, hogy az illető az egyik lehetséges célcsoportba tartozik, akkor a projekt futtatói beküldtek egy másik tanárt vagy tanácsadót, aki abban a körzetben dolgozott és szemtől-szemben letesztelték a kölyköt. Abból már képesek voltak nagyon könnyen kikövetkeztetni, ha egy lélek nem erről a világról származik. Számos más oka is volt annak, hogy ezeket a sztenderdizált teszteket használták. Nem csak azért, hogy csillagmagok vagy vándorok után kutassanak, hanem szociopatákat is kerestek. Már egészen fiatal koruktól kezdve törekedtek rá, hogy az ilyen személyeket behozzák a programba és elkezdjenek rajtuk dolgozni.

Wilcock: Vagyis azt mondod, hogy a vándorokkal a saját otthonukban, a saját környezetükben léptek kapcsolatba és hogy a titkos űrprogram képes volt figyelemmel követni ezeket a kapcsolatfelvételeket?

Nos, ilyen is előfordult. Nagyon sok embert közülük a saját lélekcsoportja "rabolt el" vagy lépett kapcsolatba velük. Volt rá mód, hogy további tesztek alkalmazásával rátaláljanak ezekre emberekre, de személyesen is kellett valamilyen interjút készíteniük velük. És az interjút készítő személynek valamiféle intuitív empatának kellett lennie.

Mit válaszolnál a kérdés mások felére: "Vándor vagy-e, ezért léptek kapcsolatba veled?"

Azt válaszolnám rá, hogy igen. Erről beszéltem már korábban a nyilvánosság előtt is. Tear-Eir elmondta nekem, hogy én és a családtagjaim az ő lélekcsoportjukból származunk.

Amikor vándorokról beszélnek, valójában földönkívüli lelkekről beszélnek és amikor valaki a "csillagmag" vagy "kristálygyermek", "indigógyermek" kifejezést használja, akkor ugyanarra gondol, mint amit Az Egység Törvényében "vándorok" néven emlegetnek, de én azt gondolom, hogy a "vándor" egy átfogóbb kifejezés, ami mindegyikre vonatkozik.

Ebben lehet valami, mert én nem igazán tudok különbséget tenni a kettő között.

2. kérdés – Az ISS Nemzetközi Űrállomás tagjai tisztában vannak-e a titkos űrprogramokkal és azzal, hogy mi történik a Holdon, vagy pedig el van titkolva előlük? A Nemzetközi Űrállomás űrhajósai észlelik-e a körülöttük zajló aktivitást?

Igen, abszolút észlelik a körülöttük zajló aktivitást. Legnagyobbrészt a katonaság, a katonai-ipari komplexum programjait észlelik, amelyeket az NSA, a Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA), a Légierő és más ehhez hasonló szervezetek irányítanak. Van néhány űrállomásuk, amelyek folyamatosan Föld körüli pályán mozognak, általában ezeket szokták megpillantani. Látják azokat az űrállomásokat, amelyek 650-800 km-re vannak odafent és látják azokat a soha be nem vallott űrhajókat is, amik ezeken az űrállomásokon szolgálnak. Úgyhogy nagyon is tisztában vannak ezzel. Sok asztronauta ezt követően átesik egyfajta emlékkitörlésen is.

Egy dolgot nem említettél meg, de azt gondolom, hogy kapcsolódhat a fenti kérdéshez. Igaz, hogy nagyon sok élő közvetítést megszakítanak az ISS-ről?

Abszolút, igen.

Vagyis egyfolytában anomáliák bukkannak fel, amik aztán filmre is vannak véve. És aztán úgy tűnik, hogy hirtelen lekapcsolják a kamerát.

Igen, mi csak ezt kapjuk belőle. Ők viszont végignézhetik az egész műsort.

Ha megnézzük az Apolló küldetések űrhajósait, közülük majdnem mindannyian szabadkőművesek voltak. Mindenki, aki fent volt a Holdon, szabadkőműves volt és még egy szabadkőműves zászlót is felvittek magukkal a Hold felszínére. 
(Szerk - íme egy rövid lista a főbb szabadkőműves űrhajósokról:
Gondolod, hogy a Nemzetközi Űrállomásra felvitt embereket is beveszik valamilyen titkos társaságba, vagy valamilyen módon titoktartásra esketik fel őket, és titoktartási szerződést iratnak alá velük?
(Szerk – A szabadkőművesek érintettségéről olvashatunk a Richard C. Hoagland és Mike Bara által közösen írt „DARK MISSION – The secret history of NASA” (Sötét küldetések – a NASA titkos története) című könyvben. Elsősorban Buzz Aldrin skót rítusú szabadkőművességben való részvételéről tesznek említést, és arról, hogy Aldrin a holdraszállásukat követő 33-ik percben egy szabadkőműves szertartást hajtott végre (egyfajta áldozathozatalt, amelyre később „keresztény szertartásként” hivatkoztak, de valószínűleg ez sokkal inkább egy, az ősi egyiptomi isteneknek tett felajánlásként értelmezhető) és ahogy Wilcock is említette, a páholy egyik zászlaját is felvitték a Holdra, ezzel a területet mintegy felajánlották a páholy számára. A zászlót aztán visszatérésük után Aldrin (aki maga 32-ik fokozatú szabadkőműves volt) ünnepélyes keretek között át is adta a rend elöljáróinak Washington D.C.-ben. Hoagland és Bara 580 oldalas, a NASA és a szabadkőművesség kapcsolatáról és még sok más érdekes témáról szóló terjedelmes könyve angol nyelven itt tölthető le:

A legérzékenyebb projektekhez a titkos társaságokból hoztak embereket, mert ők már elsajátították a legfőbb alapelveket és átestek egyfajta agymosáson. Le is lettek már tesztelve, hogy nem fognak felfedni bizonyos titkokat, így aztán úgy érezték, hogy megbízhatnak ezekben az emberekben. Számos olyan űrhajós is van, akik nem voltak szabadkőművesek, és akiknek nem volt tudomása ezekről az információkról.

3. kérdés – Tényleg léteznek Szürkék, arkturusziak és plejádiak? Tudom, hogy a Szürkék a kormánynak dolgoznak és a reptiliánok teremtményei. De az arkturusziak és a plejádiak békések?

Legegyszerűbben így tudnék erre válaszolni. Voltak olyan nem-evilági lények, akik kapcsolatba léptek velünk és azt állították, hogy az említett helyekről származnak, úgyhogy igen. Hosszú idő után azonban a titkos űrprogramok rájöttek arra, hogy amit ezek a lények a származási helyükről állítottak, az nagyrészt nem volt igaz. E mögött valamiféle biztonsági intézkedések álltak, így aztán mi nem tudtunk róla, hogy honnan érkeztek pontosan. Ezt követően elkezdték különböző címkékkel illetni a különböző nem-földi csoportokat, pl olyan nyolc jegyű kódokkal, amelyeket a frissen felfedezett csillagoknak szoktak adni. Ettől kezdve ez lett az ő megjelölésük.

Amikor lent voltál a belső földi civilizációnál, láthattad, hogy olyan űrhajóik vannak, amelyek képesek átrepülni a sziklafalon, nem lehetett nekik nehéz elutazni olyan helyekre, mint a Plejádok vagy az Arkturusz, merthogy ezek nagyon közeli csillagok.

Így van. Úgy jöttek rá, hogy ezek a lények nem onnan jöttek, mint ahonnan mondták, hogy titkos küldetéseket hajtottak végre és leellenőrizzék az állításaikat.

De lehettek ezeknek az embereknek településeik, vagy előretolt állásaik az Arkturusz-on vagy a Plejádokban?

Igen, abszolút. A Plejádok például... a Plejádok egy hatalmas csillagrendszer. A maja csoportoknak előörsei vannak ott. A Plejádokat nagyon sok különböző csoport lakja. Szóval, amikor egy lény azt mondja: "én plejádi vagyok, a Plejádokról jöttem", az pont olyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy "Amerikából származom". Amerikából, de pontosan honnan? Remélem, ezzel sikerült megválaszolnom a kérdést.

Azon csoportok alapján, akik azt állították magukról, hogy a Plejádokról vagy az Arkturuszról érkeztek, le tudnád írni kicsit részletesebben, hogy hogyan néznek ki, milyen jellemzőkkel bírnak?

Voltak különböző lények, akik idejöttek, és megállapodásokat akartak kötni velünk, találkoztak katonákkal és a Cabal titkos társaságainak képviselőivel. Néhányuk azzal a jó szándékkal érkezett, hogy segítsen megoldani a problémáinkat, néhányuk pedig azért jött, hogy kihasználjon minket. Ha olyan csoportjaid vannak, akik ugyanabból a csillagrendszerből érkeztek és mindegyikük azt állítja magáról, hogy plejádiak - vagy akármilyen más csillagrendszerről is legyen szó - az nagyon zavaró volt a titkos űrprogramoknak és a globális titkos szindikátusoknak. Nehezen tudták kitalálni, hogy honnan is jöttek valójában. Ki kellett menniük és saját maguknak kellett kellő gondossággal utánajárni ennek.

Vagyis egyszerűbben fogalmazva, nincs kimondottan olyan csoport, hogy "plejádiak" vagy "arkturusziak".

A programokban szerzett tapasztalataim alapján, igen, számos csoport tett ilyen kijelentéseket magáról, de később rájöttünk, hogy ezek az állítások nem voltak igazak.

Rendben. A kérdés másik fele is érdemes lehet arra, hogy kommentáld, mert a kérdező ugyebár azt említette, hogy a Szürkéket a reptiliánok teremtették, mintha ez egy eldöntött tény lenne. De valóban így van?

Van néhány biológiai android, amelyet különböző csoportok hoztak létre és nagyjából ugyanebbe a kategóriába sorolják őket. Vannak Szürkék, ezek a programozott életformák, amelyekről hallunk. Különböző típusú programozott életformák léteznek, amelyek hasonlítanak a Szürkékre. Úgyhogy igen, néhány olyan lényt, amiket itt Szürkéknek írtunk le, azokat ilyen negatív csoportok hozták létre.

Ugyan a kérdésben nem szerepelt, de azt hiszem említetted korábban, hogy ugyancsak vannak olyan intelligens civilizációk, akik nem androidok vagy programozható életformák és a Szürkék fiziológiájára hasonlítanak.

Igen. Hasonló jellemzőik vannak de nem szabad figyelmen kívül hagynunk az emberi elmét sem. Ha nagy fejről hallunk, nagy szemekről, kis testről, akkor egyből azt gondoljuk, hogy azok csak Szürkék lehetnek. És amikor jön egy másik lény, aki hasonlóan néz ki, akkor rögtön erre gondolunk.

4. kérdés – "Mit tehetünk, hogy segítsünk a Gömb Lényeknek abban a változásban, amit látni szeretnénk itt a Földön?"

Nagyon egyszerű. Azt a kis fénycsóvát, amivel válaszokat és módszereket keresve pásztázol az űrben illetve magad körül itt a Földön, hogy hatással légy a változásra, szóval ezt a kis keresőfényt el kell kezdenünk befelé fordítani. A változás velünk, egyénekkel kezdődik. Az üzenet világos. Ha azzal töltjük az időnket, hogy megpróbálunk sokkal inkább másokat szolgálóbbá válni, megpróbáljuk emelni a rezgésünket, akkor szó szerint mindannyian egyesével fogunk segíteni megváltoztatni a Földet. És miután illetve miközben elvégezzük ezeket a változásokat, mások figyelni fognak bennünket. Kíváncsiak lesznek, hogy hogyan sikerült elérnünk ezt a változást. Vagyis megoszthatjuk a példánkat, felkelthetjük mások kíváncsiságát, amikor látják a változásokat bennünk. A legfontosabb dolog, amivel Tear-Eir utamra engedett, hogy mindennek idebent kell megtörténnie. Minden munka, amit odakint végzünk, semmibe megy, ha nem végezzük el a belső munkát és nem változtatjuk meg saját magunkat.

A nézők nagyon sok kommentárt írnak arról, hogy mennyire megváltozott a személyiséged. Olyan, mintha a „Virágot Algernonnak” című történetnek egy enyhébb változata lenne. Korábban elég lassan beszéltél, a testsúlyod is nagyobb volt. Drámai mértékű átalakuláson estél át, beleértve a szemmel látható IQ szint emelkedést. Az emberek azt mondják: "Ez tényleg Corey, vagy helyettesíve lett valaki mással?"

Mondjuk egy klónnal :)

Hogyan illeszkednek a veled történtek ahhoz, amit az imént elmondtál?

Végre elkezdtem a gyakorlatban is megvalósítani azt, amit mondtak, hogy hirdessek. Elkezdtem a belső munkát és ez nagyon nehéz volt. Nem könnyű dolog. Nyilvánvalóan sok változás történt bennem. Néhánynak köze van ahhoz, hogy abban az időben műtéteken estem át és gyógyszerezve voltam. Van ennek egy ilyen része is. De leginkább ahhoz van köze, hogy elkezdtem dolgozni a belső változáson és követtem az útmutatást, amit azért adtak át nekem, hogy elmondjam mindenkinek, kövessék azt.

Mit gondolsz, a magas rezgésű étrend milyen hatással van a tudatodra? Úgy tűnik, mióta belekezdtél ebbe, mintha 15 ponttal emelkedett volna az intelligenciahányadosod.

Nagy szerepe van ebben az étrendnek, de ugyanakkor a belső munkának is. Ha megvannak benned a traumák, amikkel nem foglalkoztál, azoknak tömege van. Valódi tömeggel rendelkeznek, egy energiatömeggel a testedben. Amikor elkezdesz dolgozni rajtuk és elengeded ezt a tömeget, akkor nagyon sok erőforrást szabadítasz fel a fejedben, amelyek eddig át voltak irányítva arra, hogy azokkal a problémákkal foglalkozzanak, amelyekkel nem foglalkoztál tudatosan.

Ugyanez a folyamat tükröződik a pszichológiában is. Én pszichológia szakon végeztem az egyetemen....

Én is pszichológia szakos voltam

A mainstream gondolkodásban azt halljuk, hogy ha valakinek elnyomott emlékei vannak traumákról, az a tudatodban a mentális energia nagy részét lefoglalja arra, hogy elnyomja azokat az emlékeket a tudattalanban.

Nagyon sok energiába kerül, igen.

És aztán, ha azok az emlékek felszabadulnak, mindaz az energia, ami addig el volt vezetve a tudattalanba, most elérhetővé válik a tudatos elme számára. Vagyis mondhatjuk, hogy akinek traumatikus, eltemetett emlékei vannak, annak mindig lesz egy bizonyos mennyiségű mentális energiája, amit arra fordít, hogy e traumák el legyenek nyomva.

Abszolút. A mentális és pszichológiai erőforrásaidnak 10-20%-a arra van fordítva, hogy ezt a helyzetet kezeld.

5. kérdés – "Egy kicsit vidámabb kérdés. Tudsz-e róla, vagy van-e valamilyen információd földönkívüli civilizációk zenéjéről, művészetéről, kultúrájáról?"

Igen. Ennek egy része a téma negatívabb aspektusaihoz kapcsolódik, vagyis a rabszolgakereskedelemhez. Nem csak emberi lényeket cserélnek el, hanem néhány,a Földön készített legbecsesebb művészeti alkotások közül most ott lóg más bolygókon lévő létesítmények falán. Nemrégiben, talán a nézők emlékeznek rá, beszéltem Micca-val. Ő ugyebár a helyi csillagklaszterünk egyik hozzánk legközelebb eső csillagrendszerének nagykövete. Azt mondta, hogy a népe valósággal szerelmes a művészetünkbe és a zenénkbe. Nagyon sok mindent kedvelnek a különböző szórakozási formáink közül. És a saját bolygójukon nekik is vannak szórakozási lehetőségeik, művészetük, zenéjük.

Gondolod, hogy ha az emberi forma olyan gyakori dizájnnak számít, legalábbis a mi galaxisunkban és a szomszédos galaxisokban, akkor majdnem minden bolygón feltalálták a dobot, egy darab fát, állati bőrrel bevonva? Feltaláltak húros hangszereket, mint pl a gitár? Feltaláltak fújós hangszereket, mint például a trombita?

Elképzelem, ahogy egy földönkívüli lény ott ül a tűz mellett egy szájharmonikával :) De azért értem, hogy mire akarsz kilyukadni.

6. kérdés -"Mit tudsz a védikus irodalomról? A szanszkrit egy univerzális nyelv, amelyet mindenfelé beszélnek az univerzumban?"

Az én megértésem szerint, bizonyos lények valamiféle pre-akkád, ősi pre-akkád dialektust tekintenek gyökérnyelvnek, nem csak ezen a bolygón, hanem kint a kozmoszban is.

Érdemes lehet megjegyezi, hogy úgy tűnik volt valamiféle árja bevándorlás, és ennek a szanszkrit nyelvnek a gyökerei találhatók meg az olyan nyelvekben, mint pl az ukrán, vagy az angol. Nagyon sok európai nyelv erősen az ősi szanszkritban gyökerezik.

Igen, ez egy gyökérnyelv.

Ezeknek a gyökérnyelveknek lehet valamiféle telepatikus kapcsolódásuk? Ha ilyen nyelvet használsz, akkor telepatikusan hozzáférhetsz az összes olyan lény „adatbázisához”, akik ezt a nyelvet használják?

Nos, a nyelvet – ahogy korábban is mondtam – leginkább egy negatív dolognak tekintik. Nagyon sok nem-földi eredetű lény, akik lényegében pozitívak, úgy tekintenek a nyelvre és a mi beszédünkre, mintha te meg én azért ülnénk itt, hogy a másik nézőpontját elfogadva megpróbáljuk manipulálni egymást. A legtöbben közülük egy nagyon tiszta jellegű kommunikációt folytatnak, és ezt a módszert mi telepatikusnak nevezzük. De vannak különböző változataik ezekre a gyökérnyelvekre odakint, amit ezek a lények bizonyos helyzetekben használnak, különösen, ha más kultúrákkal üzletelnek, mint pl a mi bolygónkkal. Ha belefutnak egy olyan bolygóba, amely a fejlődésének korai szakaszában jár – még nem fejlesztettek ki saját nyelvet a kommunikációhoz – akkor adnak nekik egy gyökérnyelvet, amelyből aztán kifejlődhetnek más nyelvek is. A titkos űrprogram tudósai (a tojásfejűek) azt állították, hogy annyi hasonló gyökérnyelv van más bolygókon, hogy nem különösebben nehéz megtanulni ezeket a más nyelveket és nagyon gyorsan el lehet kezdeni kommunikálni rajtuk.

Ha megnézzük Stan Tenen munkásságát, ő belemerült a héber ábécé vizsgálatába és leírta, hogy ezek az írásjelek egy tetraéderrel modellezhetőek, amiben egy spirál van – egy hármas csavarodású spirál. Ez aztán feltükrözi a fényt a felszínre és a tetraéder minden egyes szimmetria fodra megfelel a héber ábécé egyik betűjének.

Igen. A nyelvet egyfajta ugródeszkának tekintik. Amikor egy fejletlen faj vagy és csak morgással és hörgéssel kommunikálsz a másikkal, az nem teszi lehetővé számodra, hogy a tudatodat kiterjeszd illetve hogy fejlődj. Ha elkezdesz valamilyen nyelven beszélni, egyre inkább képessé válsz hiperdimenzionális fogalmakat befogadni, és kapcsolódni információkhoz és más lényekhez.

Ott van még az ázsiai kultúra is vagy az egyiptomiak, akik képírást és komplex karaktereket használtak, mint amilyen a kínai, japán írásnál fedezhető fel. Gondolod, hogy ezek különböző földönkívüli csoportokhoz köthetők?

Igen. Sok különböző földönkívüli állt kapcsolatban különböző emberi rasszokkal a bolygón.

Mi lehet az oka annak, hogy egy csoport olyan komplex piktogramokat hoz létre mint pl a kanji karakterek?


Nos, ha fogsz egy karaktert, akkor az nagyon tág elgondolásokat képes kommunikálni az adott személy felé. Míg ha fogsz egy szót vagy karaktert a mi ábécénkből és megmutatod valakinek, az mit fog kommunikálni a számára?

Ha megnézzük az álmok nyelvét és megnézzük, hogy egy bizonyos szimbólumnak mennyi különböző jelentése lehet, és mindegyik értelmezés helyes, akkor mondhatjuk hogy e sokkal elmélkedőbb kultúrák olyan nyelvvel rendelkeznek, amelynél egy karakternek több jelentése lehet és ez egyfajta meditációt tesz lehetővé egy adott fogalomklaszterben?

Igen, néhányuk esetében teljesen ez lehet a helyzet.

Szóval a piktogramok lényegében eszközként szolgálhatnak az elmélkedéshez, meditációhoz, hogy segítsenek megérteni és felfogni a dolgok összefüggéseit.

Így van. Amikor a hieroglifákat, vagy képírásos karaktereket nézel, a tudatod több mindent képes áthozni a hiperdimenziókból, multidimenziókból... egyszerűen egy karakterből több információhoz fogsz hozzájutni.

7. kérdés – "El tudnád magyarázni azt a kasztrendszert, amit Kaaree csoportjában láttál? Hogyan működik a kormányzatuk? Meritokratikus vagy a papnők tartják kézben az egész politikát?"

Érdekes módon, a papnők nem tartják kézben az egész politikát. Vannak öregek közöttük, de ami a kormányzatot illeti... Ezek negyedik denzitású lények. Minden döntés egyfajta telepatikus szinten történik. Mindannyian belépnek ebbe az „Építménybe”, amiről korábban már beszéltem, és ahol Kaaree és én kommunikálni szoktunk. Mindannyian belépnek és ebben a környezetben jelen van valamiféle kaptártudat vagy csoporttudat. Így történnek ott a dolgok. (Szerk – az „Építmény” egy teljesen fehér, falak nélküli „éteri” környezet, ami majdnem hasonló a Mátrix című filmben látott „helyiséghez”.)


Szóval ez egy kasztrendszer?

Abból, amit én láttam, igen. De abban az értelemben kasztrendszer, hogy van pl egy papi kaszt, de amikor a városukban jártam, azt mondták, hogy az emberek rotálódnak és különböző dolgokat csinálhatnak. Néha a kertekben dolgoznak, segítenek a növénytermesztésben, néha a gyerekekkel vannak. Vagyis sok mindent csinálhatnak. Nincsenek beskatulyázva.

Szóval ez minden bizonnyal nem egy olyan kasztrendszer, amiben van egy nemkívánatos kaszt, akinek semmi reménye arra, hogy elérjen bármit azon túl, mint amibe beleszületett.

Így van. Nincsenek anyakirálynők, drónok, munkás kaszt, katonai kaszt. Egyáltalán nem így kell elképzelni őket.

Rendben. Van itt egy másik dolog is, amivel normál esetben igyekszünk nem foglalkozni. Most viszont kamerán kívül megegyeztünk, hogy beszélni fogunk erről, mert ért bennünket néhány támadás Dr. Steven Greer részéről, aki megpróbálta aláásni a hitelességedet, az én hitelességem...

... és William Tompkins hitelességét.

... és még William Tompkins-ét is. Még mielőtt a kérdés elhangzana, szeretnék rámutatni arra, hogy én a legnagyobb tisztelettel adózom Dr. Greer munkássága előtt. Ott voltam a Disclosure Project rendezvényen 2001 májusában. Az ott szereplő 39 tanú többségével személyesen is találkoztam. És találkoztam számos különböző emberrel, akik nem beszéltek Greer-rel és akik soha sem akartak előállni, és csak bennem bíztak. Valamilyen oknál fogva belekerültem ebbe a helyzetbe. Nagyon sok mindent elmondtak nekem. Te előálltál, aztán később Tompkins is előállt és ugyanazokat hallottam tőle, olyasmiket, amik még soha sem lettek feltéve az internetre. Amikor először beszélni kezdtél, szó szerint tucatjával jöttek a példák ilyesmikre. Szóval az egész kicsit zavarba ejtő a számomra, mert egy olyasvalaki, mint Greer talán azt gondolhatja magáról, hogy minden információval rendelkezik, holott sok olyan embert állt elő, akik nem beszéltek vele. Az én megítélésem szerint, én úgy láttam, hogy oké, itt van ez a Corey Goode nevű fickó, és ő a bizonyíték. Ok. Ennyi felvezetés után, íme a kérdés:

8. kérdés - "Dr. Steven Greer a Disclosure Project és a földönkívüliekkel történő kapcsolatfelvételi kezdeményezés elindítója azt állítja, hogy a földönkívülieknek, extradimenzionális lényeknek olyan magas tudatossága kell, hogy legyen, ami kizárja azt, hogy e lények valaha is negatívak vagy ellenségesek legyenek és hogy a negatív földönkívüliek léte nem más, mint egy propagandatrükk. Mit gondolsz erről?"

Közülünk azok, akik tapasztalatokkal rendelkeznek, tudják, hogy abszolút léteznek negatív földönkívüliek. Az a gondolat, hogy csak mi, rohadt kis mocskos majmok lennénk az egyedüli gonosz lények az univerzumban, egy kicsit sértő. A dualitás nem ér véget ott, ahol a bolygónk légköre véget ér. Csomó mindent mondott arról, hogy azzal, hogy mi azt mondjuk, hogy léteznek negatív földönkívüliek, tulajdonképpen felkészítjük az embereket valamiféle hamis zászlós invázióra.


Az alapján, amit nekem mondtak, az a technológia, amivel ki lehetne vetíteni egy inváziót az égboltunkra, többé nem használható. Ehelyett átpártoltak arra a tervre, hogy felfedik az alacsonyabb szintű titkos űrprogramokat és bemutatnak nekünk egy embernek kinéző földönkívüli fajt, akikről azt fogják majd mondani, hogy már hosszú ideje segítenek bennünket. És aztán ez az embernek kinéző földönkívüli civilizáció be fog vezetni itt egy új típusú, ezoterikus jellegű vallást. Ha annak hatása alá kerülünk, hogy az összes földönkívüli lény pozitív, akkor ha megérkeznek ide, engedni fogunk a programozásnak, térde borulunk előttük, imádni kezdjük őket és kérdés nélkül el fogjuk fogadni ezt az új vallást. Azt hiszem mindannyiunknak megvan a saját személyes hitrendszere, ufo-vallása, ha úgy tetszik. És ez teljesen rendben van. De az érmének két oldala van. Amikor azt halljuk, hogy veszélyes azt állítani, hogy léteznek negatív földönkívüliek, miközben az emberek azt gondolják, hogy csak pozitív földönkívüliek léteznek, az csak még nagyobb rabszolgaságra készíti fel az embereket.

Szeretnék itt rámutatni arra, hogy ez nem pusztán arról szól, hogy két közszereplő - akik azt állítják magukról, hogy bennfentesek tanúvallomásaival rendelkeznek - véleménye harcban állna egymással és hogy az egyik megítélése jobb lenne, mint a másiké. Olyan emberként, aki a History Channel-en futó Ősi Idegenek sorozat 90 epizódjában szerepelt, elmondhatom, hogy nagyon sok tudományos kutatás van arról, hogy sok olyan ősi kultúra létezett, akikről teljesen világosan kiderült, hogy meglátogattak őket földönkívüliek. E kultúrák többsége olyan jelentéseket hagyott hátra, hogy negatív és pozitív lények háborúztak egymással az égboltunkon, háborúztak egymással a bolygó felszínén, megpróbálták irányítani az embereket itt a felszínen. Szóval erről tudományos vita zajlik. Nincs bizonyíték a szakirodalomban az ősi civilizációktól származó terjedelmes feljegyzések alapján arra, hogy csak egyetlen jó szándékú csoport lépett volna kapcsolatba velünk. Az ősi hagyományokban mindig úgy tűnt, hogy háború zajlik jó és rossz földönkívüliek között. Szerinted miért lehet ez így?

Azért, mert a dualitás kozmosz-szerte megtalálható. Vehetjük ezeket a negatív lényeket, akik nagyon pusztítóak a tudat számára. És vehetjük azokat a pozitív lényeket, akik az ujjukkal megpróbálják egy kicsit helyrebillenteni a mérleg nyelvét egyfajta be nem avatkozás révén, hogy segítsenek kiterjeszteni a tudatosságunkat.

És mi van azzal az elgondolással, hogy "ha kifejleszted az űrutazást, az antigravitációt és a portálon keresztül történő utazást, akkor neked valamilyen isteni lénynek kell lenned?"

Nos, nagyon sok emberünkkel találkoztam a titkos űrprogramban, akik rendelkeznek ezzel a képességgel, és semmi isteni nem volt bennük.

9. kérdés – "Vannak-e más csillagrendszerekben más civilizációk, akik hozzánk hasonló problémákkal küzdöttek a közzététellel kapcsolatban, amikor is a civilizációjuk visszatartott információkat a technológiáról, történelemről és a saját népükön kívül, odakint élő más lényekről?"

Abszolút. Micca nagykövet népe a miénkhez nagyon hasonló helyzetben volt. Bolygójuk a reptiliánok irányítása alatt állt, nagyjából úgy, ahogy a miénk. Legyőzték ezt az irányítórendszert és keresztülmentek azon, amin mi is keresztül fogunk menni – egy közzététel utáni akklimatizáción és a tudat reneszánszán. Szóval ez az, ami előttünk áll és igen, a mi csillagrendszerünk más bolygóin ugyanazon mentek keresztül, mint amiken mi.

Kijelenthető az is – arra alapozva, hogy mindez mennyire jól illeszkedik Az Egység Törvényében leírtakkal – hogy az elsődleges irányelv eléggé következetesnek tűnik, igaz? Vagyis egy adott bolygót a saját kis petricsészéjében tartanak, így kifejleszthetik saját kultúrájukat, saját szokásaikat, nyelvüket, egy bizonyos pontig. És csak ezt követően lesznek üdvözölve a nagyobb galaktikus közösségben.

Igen, ki kell érdemelnünk a helyünket a szélesebb galaktikus közösségben. Csak pusztán a közzététel nem lesz elég ehhez. E lények közül sokan – teljes joggal – félnek tőlünk, mert nagyon nagy a felfordulás nálunk. Sokan közülük segíteni akarnak minket a közzététel utáni folyamatokban, és támogatni akarnak bennünket a tudatunkban bekövetkező nagy „robbanásban”, amin ők is keresztülmentek.

10. kérdés – "Nem evilági források, egy csatornán keresztül" – és az egyik ilyen Az Egység Törvénye is, amiről beszéltünk már korábban – "jelezték, hogy a titkos űrprogramok rendelkeznek olyan technológiával, amely képes lenne meggyógyítani a környezetet és megoldani a jelenlegi problémáinkat. Tudnál erről beszélni? Ezek túlságosan titkosítva vannak ahhoz, hogy a FOIA-n (információs szabadságról szóló törvényen) keresztül követelni lehessen őket?

Először is, ahhoz, hogy beadhass egy FOIA-kérvényt, a program létét el kell, hogy ismerjék. Ha nem ismerik el a létezését, akkor az a program hivatalosan nem létezik. Nem fogsz találni róla semmit... Úgy értem, ha beadsz egy FOIA-kérvényt, azt fogják majd mondani: "Nincs ilyen program." Igen, ismertem sok olyan technológiát – nem emlékszem rá, hogy hogyan működtek – amik ionizáltak bizonyos sugárzásokat a környezetünkben és ezáltal közömbösítették azokat. Megvan a módszerük arra, hogy megtisztítsák az óceánt. És persze nullponti energiát használó technológiák is vannak, amelyek megállítják a bolygó jövőbeni szennyezését. Igen, ha ezek a technológiák elérhetőkké válnak, pár év alatt megváltoztathatjuk a bolygónkat.

Szóval ismersz sugárzáscsökkentő technológiákat?

Igen, nagyon könnyedén közömbösíteni tudják a radioaktív anyagokat.

Nos, ez a műsor végén egy nagyon pozitív üzenet a számunkra.


13 megjegyzés:

  1. Egy kézzelfogható fotó, vagy jel, tárgy nem volt még bemutatva. Gyerekded illusztrációkkal és tv sorozatokból vett figurákkal, történésekkel vannak tele az írások. Hogy lehet ilyeneket komolyan venni??? Mutassatok már egy lg egyetlen egy létező élő idegent, vagy idegen várost, kolóniát stb....!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Corey mint ha Sötét oldalon állna.Plejádiak se jók nem is ott vannak ahol hittük...Komolyan mi ez? Mindenki rosz,az egész univerzuk a sötétség felé ment el vagy mi? Persze mindennek van sötét oldala.De Corey mondatai alapján itt már csak rosz van.Nem csak a Földel van itt a baj hanem mindennel...Szerintem jobb ha nem olvassuk el ezt a cikket.Ha igaz akkor jobb ha nem tudjuk hogy a jók olyanok mint a fehér hollók.Ha meg nem igaz akkor csak fusztrálja ez az embert...Ha ilyen sötét hely az univerzum akkor minek létezik...

      Törlés
    2. Kedves Névtelen!
      Nem kell tenned semmi mást, csak megnézegetni a képeket a mellékelt könyvben: https://exopolitics.blogs.com/files/russian.secret.alien.races.book.pdf

      Törlés
    3. Vagy pl ez.
      https://www.youtube.com/watch?v=zfH3msKq8G8&list=PLPP11QevQ1DiIaiDBn_3MpA1X0ZrjY7UP


      Többieknek, jó lenne, ha nem névtelenül kommentelnétek, mert ha már ketten vannak akkor könnyű keverni... Megértem ha nem akartok google vagy más fiókkal belépni, én sem teszem, de menjetek rá a Név / URL-cím opcióra, írjatok be egy tetszőleges választott nevet és tovább, kommentelhettek bármilyen névvel így.
      Jó lenne ha sokan nem névtelenül komm

      Törlés
    4. Remek.Illusztrációkat küldtetek amivel tele van a net...Nem ilyent kértünk.Valós képeket vagy videókat.Ne ilyen elmosott animácókat.Szóval ennyi ez semmi még mindig...

      Törlés
  2. Szó sincs róla, hogy Corey a sötét oldalon állna, egyszerűen csak ő is korlátozott infókkal rendelkezik (valamivel többel mint mi, átlagos földiek). Szóval simán el lehet neki nézni, hogyha apró tévedéseket mond, és ha nem tud minden kérdésünkre maximálisan kielégítő választ adni. Szerintem amúgy nincs miért szégyenkeznie neki, már ami az ő tudását illeti, így is elképesztő mennyiségű és minőségű információval látott el bennünket, amiért igazán hálásak lehetünk. Kézzelfogható bizonyítékból pedig bőven vannak képek, videók és írások a neten! Egyébként a sci-fi filmekben szereplő lények, technológiák, világok és ideológiák mind a tágabb valóság részét képezik! Azok az ismeretek, amik pl.a Star Trek filmekben is benne vannak, nagyon is valós dolognak számítanak. Minden ami képzelet, a fantázia szintjén létezik, az a valóság más, fizikai formájában is jelen van, mégha mi ezt közvetlenül most nem is vagyunk képesek még megtapasztalni.

    A fejlett, "intelligens" negatív földönkívüli lények létezése meg egyértelmű tényként tekinthető. A pozitivitás ugyanis nem feltétlenül függ össze egy adott lény értelmi/szellemi szintjével. Attól még hogy valaki kimagasló szellemi képességekkel rendelkezik, nem jelenti azt, hogy érzelmileg és morálisan is kellően fejlett/érett lenne. Az igazi fejlettséget akkor érjük el, ha már érzelmileg és szellemileg is egyaránt magas szinten vagyunk, és ha a szív-elme közt egyensúlyi állapot, összhang van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem az érzelmi szinttől függ hogy hol álsz hanem a vâlaszásod alapján.Amelyik szimpatikus neked.Sötét oldalnak az az előnye hogy izgalmasabb.Mindent megkapsz illetve gyorsabb a fejlődés is.Továbba mivel senki se tudja lebuktatni őket meg senki se csinál ellenük semmit így azt teszik ami maguknak jó..Például ha rendelkeznél a sötét webhez tartozó kulcsal amivel az internet egy új világába juthatnál,élnél vele? Teljesen annoním módon csinálhatsz mindent,drogot adhatsz el úgy hogy soha sem tudnak elkapni és lebuktatni.Szerintem te is élnél vele akár mennyire vagy most jó.Nem az érzelmi szintől függ ez hanem a vâlasztásod alapján...A sötétség meg mindig csábító tud lenni mert sok előnye van...Corey írásaival az a bajom jelenleg,hogy mint ha valami depressziós ember írásait olvasnám.A cikk azt mondja tömören hogy plejádiak nincsenek.Tehát ki a franc küldözget üzeneteket nekünk a szeretetről meg a sok badarságról? Jók meg ritkák mert itt is csak azok ténykednek inkább...Szóval itt felemelkedés se lesz inkább sötétség felé haladunk.Alakul el.Az emberekbe már látom a változást hogy e felé mennek.Egyre bunkóbb paraszt mindegyik...

      Törlés
    2. Egyelőre én sem igazán látom azt, hogy a jó, a világosság felé haladnánk. Viszont Corey nem állította azt, hogy nem léteznek plejádiak vagy arkturusziak. Ő csak azt mondta, hogy a "plejádi" kifejezés az egy gyűjtő fogalom, tehát sokféle lény található ott, mint ahogyan teszem azt, a Szíriusz-rendszerben is sokféle lény van. Arra is utalt, amire már többször is korábban, hogy nem minden lény földönkívüli, aki annak mondja magát, hanem vannak belső-földiek is, akik ezt állítják magukról.

      Törlés
    3. Belső földiek is földönkívüliek.Minden más fejlett civilizáció ami nem ember és nem velünk élnek az idegen...Belső földiek egy külön civilizáció,jogosan adják ki magukat ufóknak.Hülyék mi vagyunk inkább hogy egyből 404088 fényévre lévő bolygón kutatunk...

      Törlés
  3. Nevtelen.Latom te is az a fizetett szarkevero vagy!!!!Te alsz rosz oldalon

    VálaszTörlés
  4. Corey és Dávid se szakértője minden területnek, így helytelen következtetést Ők is le tudnak vonni. Ilyen az ősi nyelvről, ősgyök nyelvről szóló fals értekezésük, ahol ősi pre-Akkád nyelvről beszélnek. Ilyen nép és kultúra nincs. Az akkádok előtt sumer volt illetve e nép elődei a pre, vagy proto sumer kultúra és nyelv létezett (a Káld). Vagyis az ősi Mah-gar kultúra és nyelv, melyet mi azóta is beszélünk azokkal az ős gyökökkel, amit említettek az interjúban. (Vzözön előtt Káldok, majd proto sumer (mah-gar!!!), sumer, akkád, újból sumer, asszír, pártus, perzsa és legutoljára szemita népek (judaiak és arabok). Tehát pre-akkád nép és kultúra nincs, csak ősi magyar gyökerű népek hulláma az évezredeken, mely uralta a mezopotámiai régiót, kivéve amikor a szemita népcsoportok leigázták Őket (akkád, asszír, és perzsa)

    VálaszTörlés
  5. Úgy néz ki, megint mindenkinek igaza van a maga módján.
    A sötét oldal valóban csábító, KB ANNYIRA, MINT A BANKKÖLCSÖN...a Faust, az ember tragédiája vagy éppen a bájkeverő elég jól szemlélteti ezeket az ígéreteket, a megvalósulásukat és az ÁRAT is...éppen úgy, mint a csábító bankkölcsön esetében...
    A drog árusítása kicsit vakvágány...életeket megnyomorítani annyi haszonért, amennyit az eszeddel is kereshetsz...
    Igen a plejádiak ugyanúgy gyűjtőfogalom, mint az, hogy európai vagy amerikai...nehéz eldönteni, ki a teljesen jófiú és ki a teljesen rossz...főleg, hogy mindenki füle mögött van egy jó nagy adag vaj..., amivel persze szépen zsarolható is...
    Érdekes Dr Greer viszonyulása is...ezzel a nekirugaszkodással könnyen beleviszi az emberiséget az erdőbe...
    Az én tudomásom szerint is a MAGYAR az egyik legősibb máig beszélt élő nyelv...a hasonlóan ősi indiánok nyelvét ügyesen sikerült eltörölni, a beszélőikkel egyetemben...nem véletlen, hogy a mi nyelvünket is ekkora erőkkel rombolják...kezdve a szövegszerkesztő programok helyesírás "javításával..."
    Nem véletlen, hogy ekkora kishitűséget oltottak belénk az eltelt évszázadok alatt...valóban elhittük, hogy mi valami aljanép vagyunk...ehhez nagyon nagy "segítség" az is, hogy képzett szakemberek sz@rt lapátolni mennek a nyugati és északi országokba....

    VálaszTörlés
  6. Ajánlom figyelmetekbe... főleg az angolul tudóknak: https://www.youtube.com/watch?v=14R9QB7cJ1M&t=12s

    VálaszTörlés