2019. december 21., szombat

Kozmikus Közzététel – XIII/16.

TELEPÁTIA ÉS FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL TÖRTÉNŐ KOMMUNIKÁCIÓA mai adásban Emery Smith a telepatikus kommunikáció részleteibe avat be minket. Szó lesz e fejlett emberi képesség gyakorlati alkalmazásáról és Emery személyes példákkal mutatja be, hogy alapos tréningezés után az ő életére milyen hatást gyakorolt ez az emberben természetes módon meglévő készség.


Noory: Megtanulhatunk nyelveket készségeket, képességeket. De lehetséges-e kifejlesztenünk olyan fejlett képességet, mint a telepátia? Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben. Itt van velünk kedves barátunk, Emery Smith. Hello Emery!

Emery: Hello George! Hogy vagy?


Noory: Barátom, te olyan sok területen szereztél jártasságot!

Emery: Sok mindenen mentem keresztül, sok mindent kell megosztanom veletek.

 
Noory: A nagynéném pszichiáter volt és egész praxisát a telepátia művészetének szentelte. Meg volt győződve arról, hogy a telepátia valós, meg lehet tanulni, de néhányaknak ez veleszületett képessége. Mit gondolsz erről?

Emery: Igen, egyetértek ezzel. Azt gondolom, hogy néhányan olyan vérvonalakba születnek, amiken keresztül ez genetikailag lejut hozzájuk és már eleve rendelkezni fognak a telepátia képességével. Az én esetemben ez kicsit másként történt. Én egy olyasvalaki segítségével tanulhattam, aki már ismerte a telepátiát. Egyedül nehéz megtanulni.

Noory: Így van. Szükséged van egy jó tanárra.

Emery: Egy nagyon jó tanárra van szükséged, valakire, aki már elsajátította ennek a művészetét. Merthogy nagymértékben szükséges lehalkítanod az elméd és az érzelmeid ahhoz, hogy kommunikálni tudj téren és időn keresztül. Erről szól ez valójában. Arról szól, hogy inkább egy érzelmet használsz a szavak helyettesítésére - így mondanám.

Noory: Néhányan, Emery, rendelkeznek azzal a hihetetlen képességgel, hogy saját maguktól képesek erre. Azt hiszem mindannyian ezzel a képességgel születünk. Nem igaz?

Emery: Igen, mindenki ezzel a képességgel születik, csak egyszerűen mindenféle dolog elnyomja ezt bennünk. Az ételek, amiket megeszünk és a skaláris elektromágneses fotometria és elektromos mágneses mezők és ehhez hasonlók, amelyek az agyunknak és testünknek azon részére hatnak, amely lehetővé teszi számunkra, hogy észleljük egymást anélkül, hogy a vokalitást használnák. Ez még mindig egy bizonyos típusú frekvencia, amit képes vagy érzékelni, de ez az időn és téren belülről érkezik.


Noory: Amikor földönkívüliek által elrabolt személyekkel beszélünk, mindegyikük azt mondja: „telepatikusan kommunikáltak velünk." A telepátia egy univerzális nyelv?

Emery: Igen, határozottan egy univerzális nyelv. A jövőben használatos nyelvünk egy rakás számítógépes kódolásból és számokból és telepátiából tevődik majd össze. A jövőben kis készülékek lesznek, amelyek segítenek majd a telepátiában. Ezeket csak bedugod a füled mögé, mint egy fülbevalót, vagy pedig bedugod a füledbe és ez fel fogja erősíteni a telepatikus képességet egyszerre több ember között is. Beszélgetéseket lehet majd lefolytatni így. Szóval minden bizonnyal láthatjuk majd ezt a technológiát kijönni azt hiszem már az elkövetkezendő évtizedben.

Noory: A telepátia segítségével hihetetlen dolgokra vagyunk képesek. De honnan tudjuk azt, hogy telepatikusak vagyunk, és nem pedig az a kicsike hang a fejünkben mond nekünk valamit?

Emery: Olyan ez, mint amikor elkezdesz érzékelni dolgokat... Talán eszedbe jut valaki, mondjuk egy családtagod. És aztán abban a pillanatban megcsörren a telefon és ő van a vonal túlsó végén. És te tudtad ezt 5-30 másodperccel előtte, mielőtt ténylegesen bekövetkezett volna. Ez egyfajta tudatosság. Tudatosság, amely megnyitja a telepátia egy formáját. Nagyon sok távolbalátó rendelkezik ezzel a fajta telepátiával. Ez olyasmi, ami mindannyiunkkal velünk születik és most valamiképpen előjön, mert ilyen lesz majd a jövő és nem lesznek többé telefonvonalak.

Noory: Ezt az agyunk csinálja vagy valami, ami az agyunkon kívül van?

Emery: Ó, nem. Minden gondolat energia és az energia hatással van az egész mezőre - akárminek hívhatod - morfogenetikus mezőre, vagy bármilyen popkulturális kifejezést használhatsz erre. Ez itt van és vezetőképessége van. Ezért van az, hogy amikor valaki besétál a szobába és mérges, az meg tudja változtatni a szobában tartózkodó összes ember hangulatát...

Noory: Érezni fogod.

Emery: Az egészet érezni fogod, így van és érzékeled, mert nagyon érzékenyek vagyunk erre a rezgési energiára. Én mindig azt tanítom a tanítványaimnak, hogy fogjanak egy pakli kártyát, vagy néhány kártyát, fordítsák lefelé és próbálják meg kitalálni, hogy mi van a lapokon. És a legtöbb tanítványom 10-ből 10-et eltalál minden alkalommal.

Noory: Az bámulatos.

Emery: És ezt mindenki meg tudja tanulni. Nem az van, hogy ők különleges szuperhősök lennének. De eléggé akarnod kell és elég időt kell ráfordítanod és eléggé akarnod kell, ahogy te is mondtad, megtisztítani magad, mielőtt belépsz egy látnoki és telepatikus képességekkel rendelkező emberekkel teli szobába. Mert ha dühös vagyok és belépek egy műtőszobába egy földönkívüli lény társaságában, akkor telepatikusan mondhatom neki azt, hogy „hello", de belül, a dühöm miatt ő úgy fogja érzékelni ezt, hogy "HELLO!!!!!". Teljesen másképpen fogja értelmezni. De ők jobban tudatában vannak annak, hogy mi még csak tanuljuk ezt a nyelvet. Ez olyasvalami, ami a szívből jön. Szóval mély lélegzetet kell vegyél, meg kell nyugodnod, el kell engedned az összes gondodat, ami foglalkoztat, mielőtt elkezdenél dolgozni ezeken a projekteken a különböző lényekkel, mert ők képesek érzékelni ezt. Ugyanakkor ez az egész egyszerre nagyon komikus is lehet.

Noory: A kormányzat alkalmazza a telepátiát?

Emery: Igen.

Noory: Hogyan?

Emery: Használják ezt az internet vagy telefonok vagy bármi olyasmi helyett, aminek elektromossághoz van köze. Lényegében telepatikus ügynökök léteznek szerte a világon, akik olyan könnyedén kommunikálnak így, mint ahogy mi felkapunk egy telefont és beszélünk egymással. Ez a fajta kommunikáció 100%-ban pontos. Egymásra hangolódnak és sokat dolgoznak együtt. Minél többet dolgoznak együtt, annál hatékonyabbá válik. Volt egy nagyszerű élményem az egyik kollégámmal az egyik CE-5 expedíciónk során, ahol azon nyomban beszélni tudtunk egymással miközben mindenfelé emberek voltak körülöttünk. És ez nagyon tiszta és nincsenek benne félreértések.

Noory: Én alapvetően ezt vezeték nélküli internetnek hívom, ahol vezeték nélkül kommunikálsz az egyénekkel, hogy mindenféle feladatot elvégezzetek.

Emery: A másik dolog a telepátiával kapcsolatban, hogy amikor igazán jól elsajátítottad, manifesztálásra is használható. Képes leszel vele manifesztálni dolgokat. Képes leszel pozitív energiát manifesztálni emberek közé szerte a világon. Továbbá ez ugyancsak egy formája a gyógyításnak.

Noory: Ez is hasonlít a távolbalátáshoz?

Emery: Igen. Ez mind nagyon hasonló módon kapcsolódik egymáshoz. A távolbalátás egy kicsit más, mert ott egyszerűen csak kinyújtózkodsz egy bizonyos mezőbe. A telepátia viszont az, hogy szándékosan megpróbálnak kommunikálni veled, vagy egy lénnyel és a másik személy általában szintén tudatában van ennek. Szóval ilyenkor nincs találgatás, a kapcsolat már létrejött. A távolbalátáskor olyasvalamibe nyúlsz bele, amiről nincs tudomásod. Különböző formákat, színeket és dolgokat érzékelsz és ezeket összerakod és lehetővé teszed valaki más számára, hogy következtetéseket vonjon le mindarról, amit te lerajzoltál vagy amit leírtál erről egy papírlapra. Szóval ez egy picit különbözik, de ugyanannak a mezőnek a használatáról van szó.


Noory: Ha telepatikusan akarok valamit küldeni valakinek, azt az üzenetet el lehet fogni? Én küldöm neki, te pedig itt ülsz. El tudod kapni, hogy milyen üzenetet küldtem?

Emery: El lehet fogni az üzenetet, de ha igazán jó vagy a telepátiában, akkor egy kétirányú beszélgetés során képes vagy blokkolni engem és blokkolni mindenki mást is a szobában. El lehet fogni telepatikus üzeneteket, energiákat és személyek közti kapcsolatot és kémkedni lehet rajtuk.

Noory: Alapvetően nem erről szólt a kormány Stargate (Csillagkapu) programja? Ez egy távolbalátó program volt, de valójában kémkedésre használták.

Emery: Ez egy kémkedésre használt távolbalátó program. Összegyűjtenek mindenhonnan mindenfélét és összerakják őket, mint a régi szép időkben, amikor rádióközvetítéseket fogtunk el az ellenségeinktől és megpróbáltunk dekódolni belőle dolgokat, talán meghallottunk belőle néhány kulcsszót és aztán ezekből összeraktunk valamit. Szóval az információ most már mindenhol elérhető a számodra. De tudatába kerülni ennek, az egy teljesen más dolog, mert olyan sok van belőle itt a térben. Hogyan tudsz mondjuk csak erre az egy beszélgetésre összpontosítani a sok közül? Szóval ez nagyon sok tréningezést igényel.

Noory: Kommunikáltál-e valaha telepatikusan földönkívülivel?

Emery: Ó, abszolút, a mindennapi munkám során. Úgy értem, amikor földönkívülivel voltam, vagy egy földönkívüliekkel kapcsolatos projekt résztvevőjeként sok esetben egy asztalnál álltam velük. És ők valamiképpen már tudták, hogy én azt gondoltam magamban: „nem tudom, hogyan blokkoljam le magam előlük." Szóval bementem a szobába és ők kuncogtak, vagy azt mondták: „Ó, jól telt a tegnap estéd!", vagy hogy „Jó hétvégéd volt!". Mert tudták, hogy randira mentem az új barátnőmmel, vagy valami ilyesmi. Szóval egyszerre komikus is volt a számomra, mert képtelen voltam bármit is elrejteni előlük, ők viszont mindent tudtak rólam. Továbbá ez a kapcsolódás úgymond „megnyitott" engem a teljes ÉNEM felé, mert azzal, hogy lehetővé teszed, hogy más emberek telepátiával belépjenek a meződbe, azzal alapvetően nem lesz többé titkod és úgy tűnik, a kapcsolatok nagyon jól alakulnak, ha nincsenek titkok közöttetek. Emellett lesz egy nagyon lojális megbecsülésed a másik iránt, akihez telepátiával kapcsolódsz - akár földönkívüli, akár nem - mert ez valamiképpen egy nagyon intim dolog, mivelhogy mindketten egy érdekes energetikai módon kapcsolódtok össze és egy rövid ideig, arra a percre, vagy egy fél perc erejéig ugyanazon az energián osztoztok.

Noory: Hogyan működik a telepátia a nyelv határain túl? Úgy értem, te és én jelenleg angolul beszélünk. Telepatikusan érted, amit egy földönkívüli küld neked, akkor is, ha lehet, hogy közben a számunkra értelmetlen halandzsázás, amit mond? Hogyan dekódolod ezt?

Emery: Igen, alapvetően ez egy letöltés. Mielőtt kiviszem az embereket ezekre a CE-5 expedíciókra - hogy talán lássanak egy földönkívülit vagy akár találkozzanak is eggyel - megbizonyosodom róla, hogy előtte memorizáltak kb 150 kérdést.

Noory: 150-et?

Emery: Memorizáljanak előtte 100-150 kérdést, mert amikor találkozol egy földönkívülivel, általában nincs túl sok időd.

Noory: Mondj egy ilyen kérdést!

Emery: „Honnan jöttél? Van-e családod?"...

Noory: És ezt telepatikusan külditek ki?

Emery: Telepatikusan. De ezeket a kérdéseket korábban már megjegyezted és aztán egyesével végigmész rajtuk gondolatban és ahogy megtörténik a kapcsolatfelvétel a mezőn, kevesebb mint 1 másodperc alatt az összes kérdésedre megjön válasz, 1 másodpercen belül. Szóval most ott ülsz, vigyorogsz, valószínűleg sírsz is és azt érzed: „Te jó isten! Ez olyan volt, mint egy letöltés!" Az agyadban az összes kérdésed megválaszolásra került.

Noory: És egyesével rájuk gondolsz, végigmész rajtuk, vagy hogyan történik ez?

Emery: Nem. Már tudod őket. Mindenre megjön a válasz azon nyomban, csettintésre, egyetlen másodperc alatt. És most ott ülsz, mint egy buta kis...

Noory: Én 5 kérdést sem tudok megjegyezni. Hogyan tudnék 150-re emlékezni?

Emery: Nos, ezt csinálod, ha hosszú ideje része vagy a csapatnak.:) A legrosszabb abban, hogy egyszerre kapsz választ 150 kérdésre az, hogy arra késztet téged, hogy újabb 1000 kérdést tegyél fel. Mert azt gondolod magadban: „Ó, te jó ég, ha ez igaz, akkor ez és ez..." Szóval így működik ez.

Noory: Miből tudod, hogy működik? Honnan tudod, hogy a válaszok pontosak?

Emery: Onnan, hogy a találkozás, ami általában egy pozitív találkozás, egy előre megszervezett találkozó földönkívüliek és emberek között. Ez egy normális dolog. Nincs okuk elrejteni dolgokat vagy hazudni, amíg olyan kérdés nem merül fel, ami kárt okozna, vagy hatással lenne a jövőre, vagy ilyesmi. Szóval ez egy nagyon tiszteletteljes, professzionális jellegű találkozó. Olyan találkozó, amire előtte már felkészítetted magad.
(Szerk: CE-5 – azaz ötödik típusú találkozások - , vagyis ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételi tapasztalásokról bővebben itt olvashatunk:


Noory: A telepátiának vannak korlátai? Milyen messzire tudsz elküldeni egy üzenetet valakinek telepatikusan? El tudok-e például küldeni egy üzenetet egy másik bolygóra?

Emery: Nos, nem létezik tér és idő, mert amikor megpróbálunk kapcsolatot kezdeményezni a mezőn, energiát küldünk ki arról, hogy hol vagyunk itt a Föld bolygón és kizoomol-unk, vizuálisan megmutatjuk magunkat az elménkben és kivetítjük ezt a csillagközi űrbe.

Noory: Bármerre is menjen.

Emery: Bármerre is menjen. És természetesen, ahogy korábban is mondtam, információ van mindenfelé, amit felfognak és érzékelnek. Tényleges földönkívüliek vannak odakint, akik keresik ezeket a jeleket és érzékelik őket, és látják, hogy kint van egy csoportnyi ember, akik arról a területről projektálnak ki és akarják a kapcsolódást... és közülük senkiben sincs félelem. Akarják a kapcsolatfelvételt. Rákapcsolódnak erre, mint egy lézersugárra és ideutaznak erre a területre. Történhet ez interdimenzionálisan, történhet ez a hagyományos lineáris térben és időben, történhet nem-lineárisan. Idejönnek és ilyen módon létesítenek kapcsolatot. Szóval ennek nincsenek korlátai. Mi már eleve kapcsolódunk hozzájuk. Ugyanabban az univerzumban vagyunk, ugyanabban a térben.

Noory: Miért használnád a telepátiát mondjuk egy okostelefon helyett?

Emery: Először is, a telepátia egyszerűbb. A telepátiánál az üzenet sokkal tisztább a beszélt vagy írott nyelvhez képest. Az írott nyelv a legszörnyűbb, mert ott a leírt mondatot számos különböző módon értelmezheted, úgyhogy én nagyon az írás ellen vagyok. Én például szörnyen fejezem ki magam írásban. De még a beszélt nyelvet is félre lehet értelmezni a személy hangulatától és érzelmeitől függően, mert amikor beszélsz, egyúttal energiát is kivetítesz. Minden alkalommal, amikor itt, ebben a műsorban szerepelek és az emberek hallgatnak engem, telepátiát is kivetítek. Továbbá pozitivitást is kivetítek és remélem, hogy a hallgatók képesek érzékelni ezt és pozitív módon fogadják. Ezt a hang hordozza. Az emberek hallgatják, amit mondasz és hallani lehet valakinek a hangjában, ha hiteles vagy nem hiteles, vagy ha hazudik, vagy ha felzaklatta őt valami és emiatt ítélkező módon viselkedik. Mindez a frekvencián keresztül történik, még akkor is, ha csak hangról van szó. Szóval a hang nagyon... Továbbá nagyon óvatosnak kell lenned, különösen, ha más országbeli emberrel beszélsz vagy más fajba tartozó emberekkel, akik más nyelvet beszélnek itt a Földön.

Noory: Hogyan használod a telepátiát? Milyen területeken?

Emery: Az emberekkel és kollégáimmal való kapcsolataim során használom, továbbá olyan projekteknél, amiket megpróbálok megvalósítani a kormányokkal. Továbbá akkor is használom, amikor tudósokkal dolgozom a laboratóriumokban, amit egyébként mind a mai napig csinálok. Van még valami azon túl, hogy azt mondod: „ezt így vagy úgy kellene csinálnod." Ki is vetítheted és burkoltan célozgathatsz rá és az emberekben időnként felülkerekedhet az ego. Tapintatosnak kell lenned. Szóval amikor kommunikálok vagy amikor megkérdeznek, hogy hogyan oldanék meg egy problémát, a telepátiát alkalmazom, hogy segítsek nekik abban, hogy közös nevezőre jussunk. És ez nem egy kontrolláló dolog. Ez szabad választáson alapul. De amikor magyarázok valamit, mint ahogy például most is teszem, ahogy mondtam is korábban, akkor nem csak hallgatsz engem, hanem egy kivetítés is történik, hogy pozitív végkimenetele legyen a küldetésnek, vagy bárminek, amit csinálsz.

Noory: Telepatikus beszélgetésre használod egy földönkívülivel vagy akárkivel?

Emery: A projektekben földönkívüliekkel, igen. A laboratóriumokban, a civil dolgoknál ahol dolgozom, annyira nem. De van néhány tudós, akikkel jelenleg együtt dolgozom, és akiknek megvan a képességük ehhez és velük a beszéddel összekapcsolva oda-vissza használjuk.

Noory: Ha volt valaha kisállatod, akkor egyszerűen tudod, hogy kapcsolódás van közted és az állat között. Legyen az akár egy macska vagy egy kutya. Intuitívan tudják, hogy mi történik és úgy tűnik, hogy telepatikusan kivetítenek egy gondolatot feléd. Ez oda-vissza zajlik. Próbáltad már ezt egy állattal?

Emery: Ó, abszolút. A legelső alkalom, amikor telepátiát tapasztaltam, nem a projektekben történt. Hanem a farmon, ahol állatok között nőttem fel, mert mindig kutyák és macskák és lovak és tehenek vettek körül és... beleszülettem ebbe. Csak én voltam, meg az állatok. Mindig eléggé magányos kölyök voltam, ezekkel az állatokkal nőttem fel. És emlékszem az egyik tragikus esetre. Kempingeztem éppen és volt egy pillanat, amikor az egyik kutyám berohant a sátorba, rám nézett és azt mondta: „Árnyék meghalt!" És én csak ránéztem és „mit is mondtál?" Kiszaladtam a sátorból és ott volt a kutyám, Árnyék, elpusztulva. Megharaphatta egy patkány, vagy valami. De maga a tény, hogy ez történt... Visszanéztem a kutyámra, ő egy drótszőrű terrier keverék volt, Árnyék pedig egy breton spániel. És én olyannyira le voltam sokkolva, hogy először is elvesztettem a legjobb barátomat, másodsorban pedig, a kutya még mindig a szemembe nézett, hogy megbizonyosodjon róla, hogy megkaptam az üzenetet.

Noory: Mintha azt mondaná: „ugye megmondtam."

Emery: Így van, igen. Szóval felkaptam a kutyát és szaladtam vagy fél mérföldet hazáig. És emlékszem, a családom kijött elém a tornácra, hallották a kiáltozásomat. Anyám, apám és a nővérem és az ő egyik barátja, aki éppen csak beugrott hozzánk. Én pedig azt mondtam: "Árnyék meghalt! Árnyék meghalt! Settenkedő mondta nekem." Settenkedőnek hívták a kis kutyát, aki elmondta nekem. És ők pedig néztek rám...

Noory: Nem értették a dolgot.

Emery: És természetesen csak néztek rám, mintha megőrültem volna. Szóval ez volt az első alkalom, amikor igazán felismertem ezt a kapcsolódást egy állattal. Ekkor úgy kb 10-11 éves lehettem, 11 azt hiszem. A telepátia egy nyelv. Egy univerzális nyelv. Nem olyan, mint amikor Kínában ott van a sok dialektus, vagy mondjuk Olaszországban, ha elmész egy másik városba és a nyelv egy picikét eltérő. Nincsenek félreértések a telepátia során. Nem egy másik nyelvet hallasz.

Noory: Mi a helyzet az érzelmekkel a telepátia során? Mint például a kutya esetében. Biztos vagyok benne, hogy a kutya, amikor elmondta neked, hogy a másik meghalt, nagyon érzelmes volt.

Emery: Pánikban volt, vészhelyzeti állapotban. Mintha azt akarná mondani: „Gyere ki és segíts nekünk, segíts a testvéremnek!” A telepátia arról szól, hogy rágondolsz, hogy mit szeretnél mondani, de érzelmileg vetíted ki. Szóval kivetítek valamit egy semleges érzelemmel, vagy egy boldog, szeretetteljes érzelemmel, vagy pánikban, vagy vészhelyzet esetén. „Segítségre van szükségem!" Kimondod az agyadban, de egy érzelmet is teszel mögé, különben nem fog kimenni sehová. Mert az érzelem lesz az, ami kiküldi. És ez a titka.

Noory: Tehát minél több az érzelem mögötte, annál könnyebb?

Emery: IGEN! Igen, abszolút.

Noory: Az agyadból indul? Vagy honnan indul ez?

Emery: Mindenhonnan, az egész testedből. Mert a tested és a tested minden sejtje aktiválódik, amikor egy érzelmet érzel. És ezért szabadulnak fel olyan vegyi anyagok az agyadban vészhelyzetben, mint például az adrenalin. Ez beállít egy eltérő vibrációs hatást. Szóval lényegében az összes sejted beszél egymással és oda-vissza rezeg és felépít egy érzelmi frekvenciát, amit arra használsz, hogy kiküld, mikor rágondolsz. Mert amikor rágondolsz, tudatos vagy.

Noory: Ez egy hihetetlen képesség, ha képes vagy használni és képes vagy megfelelően használni.

Emery: Valóban az, és hamarosan mindannyian képesek leszünk rá.

Noory: Amikor azt mondod, hogy mindannyian képesek leszünk rá, akkor az szükségszerűségből lesz? Merthogy történni fog velünk valami?

Emery: Nem, ez választás kérdése lesz. Nem hiszem, hogy jönne valami nagy fényzuhatag, amitől mindannyian megvilágosodunk majd. Azt gondolom, hogy a megvilágosodás időt és türelmet vesz igénybe és ahogy te is mondtad, ez ajándék néhány ember számára, akik már ezzel a képességgel születtek, de ez ugyanakkor olyasmi is, amin dolgoznunk kell. Olyan, mint bármelyik nyelv. Nem olyan, hogy egyből tudjuk, de ugyanakkor vannak módszerek, különböző technikák, amik segítségével gyorsabban elsajátíthatjuk. És azt gondolom, hogy ha egyszer elsajátítjuk ezt, egyre több ember áll elő, aki képes a telepátiára és lényegében elkezdik majd tanítani ezt. Ettől sokkal könnyebbé válik az emberek számára majd megérteni mindezt. Mert senki nem akar időt fektetni ebbe. Azt mondják: „Miért akarnám megtanulni a telepátiát? Miért lenne szükségem erre a mindennapokban? Nem akarom, hogy George megmondja nekem, hogy mit csináljak, vagy hogy ezt csináljam, azt csináljam." Szóval ez olyasvalami, amiben tudatosan akarnod kell részt venni és beletenni az erőfeszítést és gyakorolni a családoddal és a barátaiddal. Ez egy igazán mókás dolog is lehet.

Noory: Fogtál-e valaha valamilyen érzelmet telepatikusan földönkívüliektől? Mutattak-e neked valamit?

Emery: Ó, abszolút. Ez az első dolog, amit fogsz, mielőtt beszélgetésre kerülne sor. Ez általában egy túláradóan boldog élmény. Néha az érzelmi frekvenciájuk olyan magas, hogy olyan hatással van rád, hogy... jó példa erre az, amit sokszor látok nőknél. Látnak valakit sírni és besétál egy másik nő, látja ezt és ő is elkezd sírni. Ehhez hasonlít ez. Az emberek elkezdenek sírni, még a férfiak is. Szóval ehhez hasonló. Először egy érzelmi kapcsolódás jön létre és aztán a többi. Aztán vannak olyan esetek, amikor a földönkívüli lény egy kicsit ideges rád. És te képes vagy érezni ezt. Érzed ezt a frusztrációt és érzelmet és ez úgy áll össze az agyadban, mint egy nyelv, amit képes vagy megérteni. „Ó, sajnálom, tudom, hogy ideges vagy rám, mert leejtettem ezt az eszközt." De ez olyasvalami, amit tudsz. Nem találgatsz. Egyszerűen csak érzed és az üzenet néha ezzel együtt jön át.

Noory: Léteznek olyan tanulmányok, melyek szerint néhány ember genetikailag sokkal hajlamosabb a telepatikus vagy pszichikus képességekre. Ez bámulatos.

Emery: Ó, hallottam erről. Nagyon-nagyon rég óta tanulmányozzuk ezt, úgy értem a kormányzat és más szervezetek. És ezért hoztam ezt fel, mert ezek a tudósok azt mondják, hogy ez egy vérvonalakkal kapcsolatos dolog. De senki nem beszél róla, hogy milyen vérvonalak ezek és honnan erednek ezek a vérvonalak - ami remélem egyszer feltárul majd. Ennek nagyon sok dologhoz van köze, de természetesen földönkívüli vonatkozású.

Noory: Ők adták nekünk ezt?

Emery: Amikor létrehoztak minket, úgy mondanám. Amikor kereszteződtünk a kozmoszon át más földönkívüliekkel. Akárcsak itt a Föld bolygón. Mindegyik fajjal kereszteződünk, szóval mindenből van egy kicsi mindenkiben. Képzeld el, mi történhet az univerzumban az összes földönkívülivel! Ne felejtsd el, mindegyikünkben emberi DNS található, még bennük is! Szóval nagyon sok kereszteződés történik. És valamikor a múltban kereszteződés történt itt a Föld bolygón is. És ezek a régi-régi-régi vérvonalak megmaradtak néhány emberben. Egyetlen egy ember elég a kezdetekkor, hogy szétterjessze a vérvonalat milliárdnyi emberben.

Noory: Mit mondanál, Emery, mi a legnagyobb adománya annak, ha valaki képes a telepátiára? Mit tesz ez a képesség?

Emery: Azt gondolom, hogy a legnagyobb adománya az, hogy megismerhetsz valakit. A telepátián keresztül igazán megismerheted valakinek a legbenső lényegét, mert itt mi csak egy burok vagyunk. Csak egy burok vagyok és ha rám nézel, leolvasod az arckifejezésem és meghallgatod, amit mondok. De nem tudsz mindenről, hogy miken mentem keresztül és nem tudsz rólam mindent. De a telepátián keresztül egy kicsit intimebb kapcsolatba kerülünk. Néha apró darabkákat kapsz arról, hogy az adott személy a szíve mélyén mit képvisel. Mik a valódi szándékai. Szóval azt gondolom, ez volt a legnagyobb ajándéka a telepátiának, amit valaha kaptam, hogy igazán le tudtam olvasni az embereket és valóban megismertem a szándékaikat és ez alapján jó döntéseket tudtam hozni a projektekben, amik életeket mentenek és előreviszik a dolgokat és létrehoznak dolgokat, amik életeket mentenek. Szóval azt gondolom, ez egy nagy mérföldkő volt a számomra.

Noory: Emery, Köszönöm, hogy itt voltál a Kozmikus Közzétételben.

Emery: Köszönöm, hogy itt lehettem, George.


+ Szerkesztői kiegészítés:

A fentiekben olvasható epizód – csaknem 40 adásban való vendégszereplés után - Emery Smith utolsó beszámolója volt a Kozmikus Közzététel sorozatban. Corey Goode és David Wilcock 2018-as távozása és immár Emery Smith beszámolóit követően a műsor időközben alapos átalakuláson ment keresztül a Gaia Tv-n. Az új epizódokban már egy ideje régi vendégeket hívnak meg újra (pl John Lear, Clifford Stone, David Adair), régi témákat tárgyalnak újra és a sorozat új műsorvezetőt is kapott, aki nem más, mint... Emery Smith - aki Wilcock és Noory után átült a kérdezői székbe. Ezekből az újonnan futó epizódokból már nem tervezünk újabb rendszeres fordításokat, maximum 1-2, általunk érdekesebbnek és fordításra méltónak talált adás fordítása várható még ide a blogra, alkalomszerűen.

A fenti epizódban tárgyalt CE-5 eseményekről hamarosan (várhatóan április elején/közepén) jelenik meg Dr. Steven Greer harmadik, közösségi finanszírozásból készült exopolitikai témájú dokumentumfilmje. Bár sok minden van, amivel nem értünk egyet Dr. Steven Greer munkásságában, az ember által kezdeményezett békés kapcsolatfelvételi protokollok meghonosításában és ismertté tételében elévülhetetlen érdemei vannak, ezért szeretnénk minden, a téma iránt érdeklődő figyelmébe ajánlani ezt a filmet. Előzetese itt látható: 


Hosszú távú terveink között szerepel e filmnek a magyarra fordítása, hogy a „Sirius” és az „Illegálisan Titkosított” (Unacknowledged) után Greer harmadik filmje is elérhetővé váljon majd az angolul nem tudó, de a téma iránt érdeklődők számára.


3 megjegyzés:

  1. Köszönöm, a fordítást! Üdvözlettel: M. Laci

    VálaszTörlés
  2. Tiszteletem!
    Szeretnem tudni hogy vannak e uj 2020 as interjuk ezekkel a nagyszeru emberekkel? Koszonom tisztelettel.

    Robi

    VálaszTörlés
  3. Én is tudok telepatikusan kommunikálni. A földönkívűliekkel és két különböző országban élőkkel. Egyébként bárkivel tudnék csak nem alkalmazom.

    VálaszTörlés