2019. január 1., kedd

Kozmikus Közzététel – XII/17.

LEZUHANT FÖLDÖNKÍVÜLI ŰRHAJÓK BEGYŰJTÉSEA sorozat mai epizódjában Emery Smith lezuhant földönkívüli űrhajókhoz történő kivonulások alkalmával szerzett tapasztalatairól számol be. Részleteket tudhatunk meg a lezuhanások okairól, az épen maradt eszközök és roncsok begyűjtéséről, és a helyszínen talált földönkívüli lényekkel való kapcsolatfelvétel mikéntjéről.


Noory: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben. A házigazda, George Noory vagyok és itt vagyok Emery Smith-szel. Földönkívüli űrhajók begyűjtése. Mindannyian hallottunk már Roswell-ről és sok más Ufo-lezuhanásról. Emery, köszöntelek újra a műsorban.

Emery: Köszönöm, hogy itt lehetek, George.


Noory: Részt vettél-e űrhajók begyűjtésével foglalkozó programokban?

Emery: Igen.

Norry: Hol?

Emery: Nos, Új-Mexikóban, a Kirtland Légibázison állomásoztam és itt van az egyik fő létesítmény, ahová szerte az USA-ból egyének csoportjai odarepülnek, attól függően, hogy mire specializálódtak. Tagja voltam egy három főből álló csapatnak, amely kimegy, hogy felmérje a területet, úgy ahogy a törvényszékiek teszik halálesetekkor és mindent elkerítenek. Szóval a hadsereg ér oda először, mindent elkerítenek, biztosítják a területet és aztán minket küldenek be mielőtt bárki más bemenne, hogy lényegében nézzük meg a hajót alkotó anyagokat, hogy vannak-e testek, mihez biztonságos hozzányúlni és mihez nem. Számos különböző eszközt kirakunk, mögötte több száz méterre felhúzunk egy alaptábort, hogy megvizsgáljuk a lezuhanás területét, hogy biztosítsuk, hogy először is, egyáltalán biztonságos-e megközelíteni azt. Mindenféle különböző speciális kamerát és miegymást használunk, hogy leszkenneljük a területet a műholdakkal, hogy megbizonyosodjunk róla, nincsenek életben maradt földönkívüli biológiai entitások és ha vannak, akkor bemenjünk és őket lássuk el először. Mivelhogy korábban már sok-sok testet megvizsgáltunk, részese voltam annak a projektnek, hogy megtudjuk, milyen típusú földönkívüliről van szó, biztonságos-e megközelíteni őt, továbbá a hajót és a körülötte lévő anyagokat, úgy mint a készülékeket, mivelhogy sok ezek közül tudat segítségével működő technológia, ami biológiailag össze van kapcsolva a földönkívüliekkel. Szóval alapvetően elvégzünk egy triázst a területen, hogy megnézzük, biztonságos-e bemenni és ha igen, ezt követően más csapatok is bejöhetnek. Összegyűjtjük a törmeléket, összegyűjtjük a készülékeket, összegyűjtjük a testeket, és így tovább.

Noory: Miért zuhannak le űrhajók ilyen gyakran?

Emery: Nos, amikor bármilyen földönkívüli manifesztálja magát a 3D-ben, még akkor is, ha interdimenzionálisak, még mindig a mi 3D-s terünk törvényei alá esnek.


Szóval nem golyóállóak. Oké? Lehet, hogy képesek lehagyni minket, létrehoznak egy gravitációs fluxus mezőt az űrhajójuk körül és bizony történnek dolgok. Ők sem tökéletesek és történhetnek meghibásodások a hajóikkal. Hogy őszinte legyek, legvalószínűbb, hogy mi lőjük le őket.

Noory: Ó, tényleg?

Emery: Igen, skaláris-elektromágneses fotometria és energiasugár fegyverek segítségével. Szóval sok ilyesmi zajlik, mert a kormányok és vállalatok nem akarják, hogy bárki megtudja, hogy ezek a dolgok léteznek, mert ha bebizonyosodik, hogy léteznek, akkor azt is be tudod bizonyítani, hogy nem gázt-szenet és olajat használnak, hanem nullponti energia, szabadenergia segítségével jöttek ide, és ekkor ők el fogják veszíteni az összes pénzüket, mert nem akarod többé fizetni a villanyszámládat.

Noory: Mi az a skaláris-energia?

Emery: A skaláris elektromágneses fotometriát nagyon rég óta használják. Általában nem szoktam azt mondani az embereknek, hogy olvassanak könyveket, nem akarok promotálni senkit, de Tom Bearden-nek van egy nagyon jó könyve a skaláris elektromágneses fotometriáról. Ez egy speciális típusú frekvencia, ami az időn és téren belül utazik. Szóval mondjuk azt, hogy van egy készülék Kínában. Könnyedén keresztül tudnak lőni vele a Földön és elporlasztanak vele – csak téged egyedül. Hatalmas földrengéseket tudnak létrehozni Ázsia partjaitól távol és ezzel cunamit okoznak. Vagy létrehozhatnak egy hurrikánt és ezzel eltörlik a föld színéről Biloxi-t, Mississippi államban. Szóval ezek a fegyverek nagyon veszélyesek. Tudomásom szerint összesen csak 6 darab van belőlük, amik dokumentálva vannak és állandóan használják őket. Bármikor, ha kataklizmikus eseményt látsz, azt általában valaki szándékosan idézi elő, hogy demonstrálja egy másik országnak: „hé, ha nem adjátok meg nekünk, amit akarunk, eltörlünk benneteket, mint ahogy Szumátrával tettük. Az csak egy teszt volt, hogy megmutassuk nektek mire vagyunk képesek." A japán jakuzának van egy a birtokában, természetesen az USA-nak is van egy, azt hiszem Brazíliának és...

Noory: Honnan szerezték ezt a technológiát?

Emery: Mi fejlesztettük ki őket, továbbá vannak más, mérnökileg visszafejtett dolgok, amikre rátaláltunk. Szóval ez a hátulütője annak, ha bármilyen típusú földönkívüli technológia rossz kezekbe kerül, de ne felejtsd el, ezt gyógyításra is lehet használni. Arra is lehet használni, hogy 20 másodperc alatt megtisztítsuk Fukushimát. Az a kérdés, hogy miért nem használjuk ezt a bolygó javára.

Noory: Amikor lezuhant űrhajók begyűjtésénél dolgoztál, mit láttál?

Emery: Mondok egy példát. Rábukkantunk egy űrhajóra, ami úgy nézett ki, mint egy gigantikus Lego-kocka. Valószínűleg kb 15 méter magas és 10-12 méter széles lehetett és omladozott és úgy nézett ki, mintha egy meteoritból készült volna, de nagyon fémes, fémszerű volt.


Egy picit beágyazódott a talajba, feltúrt egy kis földet. Mi megközelítettük ezt a hajót, mivel műhold segítségével korábban már leszkenneltük a sugárzást és más dolgokat. Mi voltunk az elsők, akik odasétáltak hozzá. Soha nem láttam ehhez hasonló hajót a projektekben, szóval ez új volt számomra. Törött darabok voltak mindenfelé, amik ragyogtak, egy narancsszínű ragyogásuk volt, de nem bocsátottak ki hőt vagy bármi ilyesmit.

Noory: Nem volt füst, semmi ilyesmi?

Emery: Nem, nem volt füst, nem volt hamu. Sok törmelék volt mögötte néhány száz yardnyira, ami mindenféle földönkívüli eszközökből állt és ehhez hasonlókból, amik az űrhajóból kellett, hogy kiessenek. Három földönkívüli lény volt ott, kettő halott volt, egy pedig éppen kifelé mászott a hajóból. Bizonyos típusú emberek voltak, csak kékesebb színük volt és nagyon magasak, kb 180-210 cm-esek voltak.


És nagyon óvatosnak kellett lennünk, mert még mindig lehetett érezni egy zümmögést a hajóból és olyan volt, mintha a hajó még mindig aktív lett volna, működő állapotban volt. Nagyon óvatosnak kellett lennünk, hogy ne nyúljunk semmihez, nehogy egyszerre felrobbanjon. Sok esetben, amikor odaérünk egy ilyen esethez, a hajó lényegében megpróbálja életben tartani a testet. Vannak továbbá szakértőink is, akik ha nem tudjuk, hogy milyen típusú földönkívülivel van dolgunk, megpróbálnak néhány dolgot. Egy alkalommal vittünk magunkkal egy földönkívülit is, aki ismerte azt a fajt és megpróbálták újraéleszteni ezt a földönkívülit, de a rossz nyíláson át próbálták meg. Aztán volt egy másik nyílás a szegycsonti részen, amin keresztül lélegzett és így képesek voltak újraéleszteni.


Természetesen azért bennünket hívtak, mert mi ismertük legjobban ezeknek a lényeknek az anatómiáját. Értettük, hogy hogyan működnek, ismertünk továbbá sok felszerelést, amit ezek a lények magukkal hoztak és persze ismertük a hajóikat. Szóval jól kiterítettünk mindent és elvégeztük a triázst és biztosítottuk, hogy „ehhez hozzá lehet nyúlni, ehhez pedig nem és gyerünk, azonnal szállítsuk el légi úton ezt a lény, és próbáljuk megmenteni”. Ugyanakkor vannak speciális készülékeink, amikkel meg tudjuk mondani, hogy ha elvisszük a lényt a hajóból, akkor lehet, hogy az halálos lesz a lény számára.

Noory: Van egy mentő a közelben, vagy ilyesmi?

Emery: Attól függ, hogy hol van ez a terület. Ha autópályák közelében vagy a semmi közepén, akkor hatalmas függőleges fel- és leszállásra alkalmas repülőgépeket (VTOL) vagy helikoptereket használunk és más cuccokat, de mindig jelen van valamilyen terepcsapat. A tűzoltóság erdészeti részlegének és a rendőrségi részlegeknek mindnek megvan a saját protokollja lezuhant ufo-k esetén, ami természetesen abból áll, hogy biztosítják a területet, senki sem tudhat semmiről, nem engedik oda a médiát amíg a hadsereg oda nem ér. És a hadsereg elég gyorsan odaér. Ha bárhol a bolygón lezuhan egy űrhajó, 30 percen belül biztosítva lesz a terület a Különleges Erők egy nagyon speciálisan képzett csoportja által, akiknek semmi dolga a lezuhant cuccal, de tudják, hogy az az a terület, amit védeniük kell, amíg erősítés nem érkezik. És ők nagyon gyorsan felvonulnak.

Noory: Azokban a körökben, ahol te forgolódtál, beszéltek a roswell-i esetről?

Emery: Soha. Ez olyan, aminek a megtörténtéről szinte mindenki tud. Csak egyszerűen szomorú, hogy nem tudnak a másikról, ami Socorro-nál zuhan le ugyanabban az időben...

Noory: És Cape Girardeau-nál.

Emery: És Cape Girardeau-nál, köszönöm, hogy felhoztad. Igen, szóval sok ilyen történik és egyszerűen csak szomorú, hogy ez a hír már annyira elhasználódott, hogy néhány ember számára nehéz elhinni a sok dezinformáció miatt. Szóval erről nem beszéltek annyit a projektekben az új dolgokhoz képest, amik mindennap történnek, amik tízszer izgalmasabbak, annak ellenére, hogy titkosak. Rögzítve vannak valahol és bekerülnek egy adatbázisba. Hiszem, hogy a G8-akba tartozó egyik ország, amely elég jó a hackelésben, hamarosan meg fogja hackelni ezt és felfedi ezeket az eseményeket.

Noory: Mi a helyzet azokkal az ősi időkben lezuhant ufoknak a begyűjtésével, amik a bibliai időkig nyúlnak vissza? Tudsz ezzel kapcsolatban bármit?

Emery: Igen. Talajon áthaladó radarok segítségével állandóan találnak űrhajókat mélyen a Föld kérgében. Ilyen helyzetben azt csinálják, hogy valamilyen speciális technológiával leszkennelik és ezen információt alapján a felszínen 3D nyomtatással kinyomtatják az egész hajót. Akkor is, ha több száz láb nagyságú és néha olyan nagy, mint a Titanic. Újraalkotják és 3D nyomtatással kinyomtatják az egészet, felállítják és néhány éven keresztül azzal gyakorolnak, bemennek ide, bemennek oda, megnézik benne, hogy mi ez, mi az, attól függően, hogy kibocsát-e valamilyen energiajelet, amivel óvatosnak kell lennünk. Szóval sok minden lezajlik mielőtt elkezdenének ásni a földbe és lemenni ezekhez a hajókhoz ténylegesen. Néhány ilyen űrhajó esetében nem értjük, hogy kerülhetett bele a gránitba. Hogyan jutott be oda? Egyszerűen csak rossz körzetbe teletranszportált és ottragadt? Szóval ezeket nagyon komolyan veszik és éveken keresztül eltarthat mielőtt ténylegesen lemennek ezekhez az űrhajókhoz. És jelenleg ugyanez történik az Antarktiszon is. Ott több hajót is találtak, találtak egy nagy civilizációt, vízalatti várost. Nagyon óvatosnak kell lenniük, mert attól is függ, hogy hol található, hány szervezet, hány kormány vesz részt ebben, mi az esélye annak, hogy valami kiszivárog. Nagyon szigorúan veszik, hogy ki mehet le oda. Továbbá dezinformációs kampányt is elindítottak már, hogy majáktól és Egyiptomból származó leleteket találtak, hogy ezzel összezavarják a régészeket, akik később mennek majd le oda, hogy egy kicsit félrevezessék őket.

Noory: Emery, téged az orvosi háttered miatt küldtek az ufo-begyűjtésekre?

Emery: Azért küldtek, mert tapasztalatokkal rendelkeztem a földönkívüliek osztályozásában, földönkívüli eszközök osztályozásában és földönkívüli hajókkal dolgoztam. Szóval leginkább azért voltam ott, hogy azt mondjam: „ezt és ezt tudom erről a testről, ezt tudom erről a készülékről, ezt tudom erről a hajóról. Néhány földönkívüli esetében nem mehetsz csak úgy oda egyszerűen és nem érintheted meg őket...

Noory: Megfertőzheted magad.

Emery: Ó, igen. Olyan, mintha megérintenél egy elektromos angolnát. Szóval nagyon óvatosnak kell lenned. A tudomány a hajók mögött és amögött, hogy hogyan kommunikálnak a készülékekkel, hogyan kommunikálnak az ott lévő kibernetikus organizmusokkal, megpróbálnak segíteni meggyógyulni a hajónak... szóval ezeket mi még mindig csak tanuljuk. Mint amikor a mi repülőgépeink lezuhannak, kimegyünk és megvannak a saját protokolljaink. Nos, nekik is megvan a maguk protokollja. Emellett küldenek-e ki bármilyen jelet, küldenek-e segítségért, vajon dematerializálódnak-e ott rögtön... Szóval ez egy triázs terep és ilyenkor egy nagyon kaotikus helyzetbe kerülsz, ami egyben szomorú is lehet, mert nem tudod, hogy pontosan mi történik. Különösen ha testek is vannak.

Noory: Belefutottál-e olyan földönkívüliekbe, akik még életben voltak, de megsérültek?

Emery: Ó, igen, igen. Sok esetben a földönkívüliek még életben vannak és néha telepatikusan kommunikálnak, néha olyan nyelveken beszélnek, amit nem értünk. És ahhoz hasonlóan, mint amikor megpróbálsz segíteni valakinek egy idegen országból, akit elütött az autó, és nem érted, hogy mit mond, fájdalmai vannak és te megpróbálsz segíteni neki. Nagyon nehéz egy ilyen helyzetben lenni, amikor kommunikációs probléma van, mert nem mindegyikük kommunikál telepátián keresztül, vagy beszél angolul. Szóval nagyon érzékenyen kell kezelned a helyzetet és ugyanakkor tényleg azért vagyunk ott, hogy segítsünk ezen a lényen, meg akarjuk menteni ezt a lényt, és talpra állítani. De lehet, hogy ha felkapjuk, azzal meg is öljük. Vagy ha elkülönítjük a hajótól, az megöli őt. És amikor tudjuk, hogy néha ott vannak ezek az energiajelek és mivel már elég rossz állapotban vannak, felkészülnek rá, hogy bármi történjék, elszállítják a hajót. Így aztán néha visszatesszük a lényt a hajóra. Megfigyeltük, hogy sokszor segít, ha visszatesszük őket a hajóra és EGYSZERRE szállítjuk el a hajót és a földönkívüli lényt. Számos dokumentált eset van arról, hogy a hajó megpróbálja meggyógyítani magát, megpróbál egy héjat létrehozni a külseje körül. Sok hajót hang segítségével formálnak meg az űrben és a személy tudata is bele van töltve a hajóba. Szóval olyan, mintha a lény a hajó része lenne.

Noory: A hajó él.

Emery: Így van. Sok hajó élő.

Noory: Ez bámulatos. Ez egy biológiai hajó?

Emery: Biológiai hajó, abszolút.

Noory: A Lego-nak kinéző hajó is ilyen biológiai volt?

Emery: Igen, abszolút.

Noory: Beszélj nekem a fertőzésről és annak a lehetőségéről, hogy a bolygó megfertőződhet.

Emery: A hajót azonnal beletesszük ezekbe a gigantikus buborékokba, amik olyanok, mint egy sátor. És az történik, hogy ha bármilyen fertőzés van benne, ami továbbterjedhet...

Noory: Honnan szereztek róla tudomást?

Emery: Vannak ezek a készülékek, amik frekvenciák segítségével leszkennelik a területet.


Emlékezz rá, beszéltem róla, hogy van egy adatbázisuk baktériumokról és vírusokról és ehhez hasonlókról, amiktől mindenképpen meg kell védenünk a bolygót. És vannak alkalmak, amikor teljesen sterilizálni fogják a területet és tökéletesen elporlasztják az egész hajót, mert lehet rajta egy kémiai vagy biológiai részecske. Speciális energiafegyvereket és más dolgokat használnak arra, hogy elporlasszák azt az egész területet anélkül, hogy a környezetben kár keletkezne... minimális kár a környezetben. Olyan, mintha egy tiltott berepülési zóna lenne körülöttünk, mert mi egy igazán gonosz faj vagyunk, és bármi, ami a közelünkbe jön az űrben, azt le akarjuk lőni. Szóval a hajók nem jönnek olyan gyakran, mint régen az 1950-es, 60-as években és persze a 40-es években, mert most már neutrínó fénydetektoraink vannak ezeken a műholdakon, ami felfogják a különböző energia hullámhosszokat, amik hajszálpontosan megmutatják, hogy hol vannak és lelövik, vagy elporlasztják őket mielőtt ideérnének. És aztán vannak a másik földönkívüliek, akik nagyon magasan fejlettek, akik egyszerűen csak megjelennek az ajtódban, anélkül, hogy tudnál róla, az anyahajójukban, mert álcázva vannak és nem adnak le semmilyen energiát. Szóval sok különböző szintje van ennek a technológiának.

Noory: Igazán figyelemreméltó, ahogy képesek vagyunk összeszedni ezeket a hajókat. Mennyi ilyenről beszélünk tudomásod szerint? Hány ilyen eset történt? 2-3? Vagy száz?

Emery: Több száz.

Noory: És ezek közül mennyi az, amit mi lőttünk le?

Emery: Nem tudom.

Noory: Miért vagyunk ennyire ellenségesek?

Emery: Nem engedhetjük, hogy az amerikai emberek tudomást szerezzenek a létezésükről, mert ha tudomásukra jut, az el fogja pusztítani a gáz-szén-olajon alapuló gazdaságot és a nagy gyógyszeripari vállalatokat.

Noory: Amikor kiértek a helyszínre és még életben találjátok őket, mit csinálsz?

Emery: Először is, ez csapatmunka... ott vagyok én és két másik ember, és általában mi vagyunk az elsők, akik felmennek a helyszínre miután leszkennelték azt, miután megnéztük az adatokat és ha vannak még életben lévők, akkor megközelítjük a lényeket, ha számunkra is biztonságos és először megpróbálunk kommunikálni velük és miután ez megtörtént, és ha látjuk, hogy bármilyen módon segítséget tudunk nyújtani, kérdéseket teszünk fel a lénynek, ha képes kommunikálni. Először is, hogy honnan érkeztek, hogyan jöttek ide és hogyan tudunk segíteni a személyzet többi tagján. Nagyon alapvető kérdéseket teszünk fel nekik. Mint amiket te tennél fel valakinek, aki autóbalesetet szenvedett.

Noory: Megvigasztaljátok őket? A földönkívülieket?

Emery: Persze. Úgy értem, tudják, hogy hol vannak, együttérzőek, nem rántanak ránk fegyvert, semmi ilyesmi. Ez egy baleset. Nekünk nem mondták el, hogy lezuhantak, vagy mi lőttük le őket, nem tudjuk ezt amikor odaérünk. Mi azért vagyunk ott, hogy kiépítsük a kapcsolatot, elvégezzük a triázst a földönkívülieken és aztán elvégezzük a triázst az űrhajón, elvégezzük a triázst az ott lévő készülékeken, mert néhány ilyen készülék szintén élő. Nagyon sok minden zajlik mielőtt a csapat feljön. Biztonságosnak kell nyilvánítanunk a területet mindenki számára, hogy feljöhessenek és tegyék, amire szükség van. És a biztonságost úgy értem, hogy... nem fogsz felsétálni azért, hogy aztán meghalj a még meglévő elektromágneses mezők következtében, vagy a földönkívüliek miatt, ha tudják, hogy különböző biológiai deformációkat hordoznak magukban. Sok olyan testen dolgoztunk, amiken a miénkhez hasonlóan olyan baktériumok vannak, amik nem barátságosak. Egyfolytában mindenféle dolgok vannak a testünkön, de az immunrendszerünk olyan jó, hogy megküzd velük. Szóval néha rajtuk is vannak baktériumok és vírusok és ilyesmik. Így nagyon óvatosnak kell lennünk ezzel és annak ellenére, hogy lehet, hogy egy egészséges földönkívüliről van szó, attól ez még egy fertőzéses ügy. Biológiai veszélyt jelent, mindegy, hogy mi az. Szóval be kell vinnünk ezt a lényt, odakísérjük egy speciális repülőgéphez, aminek a belsejében fel van szerelve egy légzáró hiperbár oxigén kamra, befektetjük oda és néha tudósok is velük mennek, hogy folytassák a velük való kommunikációt és ehhez hasonlókat. És aztán onnantól kezdve a hajót olyan gyorsan elszállítják, ahogy lehet - ha tudják. Ha nem tudják elszállítani, akkor megrendeznek valami nagy-nagy dolgot, mint ahogy a „Harmadik típusú találkozások" című filmben láthattuk, és azt mondják, hogy valami elszabadult, vagy kilöttyent valami vegyi anyag.

Noory: Van ezeknek a földönkívülieknek vérük?

Emery: Igen.

Noory: Milyen típusú vérük van? Te magad megvizsgáltál ilyet? 0 pozitív vagy...?

Emery: Nem, hasonló ehhez, de egyáltalán nem olyan. Nagyon hasonlítunk hozzájuk. Vannak sejtjeik, amik az energia szállításra szolgálnak, bármi is legyen az, akár oxigén és ásványi anyagok szállítása. Továbbá ugyancsak megvan a saját immunrendszerük. Természetesen a mi vérünkhöz képest nagyon másként osztályozzuk ezt. De hasonlít, erre akarok kilyukadni. Hasonló működésű sejttípusaik vannak, amik specifikus feladatokat látnak el a testükben és néha vannak más sejtjeik, amik viszont ismeretlenek a számunkra, és ezeknek a sejteknek más funkciója van, például energiát hoznak létre a sejten belül, hogy meggyógyítsa önmagát.

Noory: Említettél néhány földönkívülit, akiket mi lőttünk le. Amikor megközelítetted őket, hogyan reagáltak rád?

Emery: Először is, a projektek számára többet érnek élve, mint halva. És csakúgy, mint a modernkori háborúk során, amikor lelőjük az ellenségünket és kimegyünk, hogy összeszedjük miután ejtőernyővel földet ért, ha van bármilyen sérülése, attól mi még segíteni fogunk neki talpra állni. Néha nincs választásuk, mert ha lenne választásuk, azt hiszem nem lennének ott. Valahogyan eltűnnének onnan. Szóval azt hiszem, amikor látják, hogy jövünk és együttérzőek vagyunk és akármi is történjen, felismerik ezt és... nyilvánvalóan nagyon intelligensek. Az ott lévők közül mindenkiről tudják, hogy mire gondol. Szóval ez nem olyan, hogy lennének ott bármilyen titkok. Tudni fogják, hogy „mi azon dolgozunk, hogy megmentsünk benneteket, ha szeretnétek, hogy megmentsünk." És ez általában így megy. Nem hiszem, hogy ítélkeznének, mert ez olyan, mint amikor valaki feléd nyújtja a kezét, miközben te zuhansz lefelé a folyón a zuhatag felé. Elfogadod a feléd nyújtott kezet, vagy először inkább meg akarod diskurálni, hogy milyen szándék húzódik emögött?

Noory: Hívtak-e téged valaha óceánban lezuhant űrhajót összeszedni?

Emery: Igen.

Noory: Hogyan szeditek ki őket a tengerből?

Emery: Általában mire odaérünk, az űrhajó már felkerült egy repülőgép-hordozó anyahajóra, ahonnan aztán átszállították a szárazföldre. Szóval valahol a szárazföldön lesz a hadsereg egyik létesítményében. Tehát már kiemelték, begyűjtötték, karanténba tették az egyik körzetben a további vizsgálódáshoz.

Noory: Szóval nem egy tengeralattjárón vagy és nem mész le a víz alá, hanem már kiemelték a vízből.

Emery: Így van.

Noory: Miután végeztetek a begyűjtéssel és mondjuk, hogy segítettél megmenteni a földönkívülit, tájékoztatnak róla, hogy mi történt ezt követően?

Emery: Nem. Az egyetlen alkalom, amikor másodszor is láttam egy földönkívülit... először még kint a területen láttam élő állapotban, és aztán talán egy hónappal később újra láttam őt a projektekben holtan. A hajót kettőnél többször láttam, mert bevitték a hajót, betették egy körzetbe és tanulmányozták és mintákat vettek belőle.

Noory: De általában nem kopogtatnak nálad, hogy gyere vissza és segíts nekik újra.

Emery: Nem.

Noory: Egyik oldalról ez nagyon izgalmas a számodra, a másik oldalról viszont nagyon kijózanító. Hogyan érzed magad, amikor ilyen küldetéseken vagy?

Emery: Igen, naplót vezetünk róla, nagyon izgatottak vagyunk, ez a munkánk. Mi vagyunk a jófiúk, akik odamennek segíteni kommunikálni... ezek az alkalmak kicsikét felemelőek. Ne felejtsd el: nem tudod, hogy mi történt. Nincs megengedve, hogy megkérdezzem mi történt. Megkérdezhetem a földönkívülit, hogy mi történt és ők megoszthatnak velem némi információt. De legnagyobbrészt ez egy munka, és azért vagyunk ott, hogy elvégezzük, nagyon küldetésorientált és személyesen nekem egy nagyon izgalmas pillanat. Ugyanakkor nagyon szomorú is lehet, különösen, amikor más lényeket is látsz, gyerekeket, kisállatokat és ehhez hasonlókat.

Noory: Amikor ilyen küldetésre mentek és lezárják a területet, észrevetted-e, hogy bármi megváltozott volna környezetileg azon a területen?

Emery: Igen, abszolút. Amikor a hajót elszállítják, nagyon sok mintát vesznek a területről és néha ezt a területet sterilizálják. Ez azt jelenti, hogy elégetnek mindent. És annak ellenére, hogy ez megtörténik, vannak alkalmak, amikor még mindig maradnak ott „bogarak" – mi úgy mondjuk, hogy „bogarak" maradtak ott – amiket nem gyűjtöttünk be. És ezek mutálódnak az ott lévő növényi élettel, mutálódnak a rovarjainkkal és a dolgok ott megváltoznak. 


Azt hiszem sok új faj, amit naponta felfedeznek a bolygón, azért van, mert ilyen dolgok történnek – mutációk más világból származó űrhajók és földönkívüliek következtében, akik idejönnek. Szóval igen, határozottan hatalmas hatással vannak a környezetre. Van néhány űrhajó Közép- és Dél Amerikában a föld alatt, amik ott vannak már egy ideje, nagyon picik, de még működnek...


Noory: És még mindig megváltoztatják a környezetet.

Emery: A környezet tökéletesen gyönyörű avatar-föld.

Noory: Leszalagozzák a területet, miután a lezuhant űrhajót összeszedték és elvitték, utána pedig még egy ideig távol tartják az embereket arról a területről?

Emery: Amíg szükségük van arra, hogy mintákat gyűjtsenek, attól függően, hogy hol van, nagy látogatottságú területen, vagy a dzsungel közepén, ahol egyébként sem jár senki. Addig tartják ott, amik a minták begyűjtéséhez szükséges és amíg mindent kivisznek és összegyűjtenek. És aztán minden visszaáll a normális kerékvágásba.

Noory: Mit csinálunk azokkal a földönkívüliekkel, akiket megmentünk?

Emery: Nem tudom, hogy mit csinálnak velük. Soha nem tértem vissza élő földönkívüli társaságában, nem ez volt a munkám, ez nem az én dolgom volt. Én csak azért voltam ott, hogy megvizsgáljam a testeket, az űrhajót, a területet... hogy mi történt, kommunikáljak a földönkívülivel, ha tudok. Megpróbáltuk megmenteni a földönkívülit és...

Noory: És ezeket a testeket elszállítják.

Emery: És aztán ezeket elszállítják.

Noory: És nem tudod, hogy hová kerülnek.

Emery: Nem tudom.

Noory: Próbáltál valaha kérdezősködni efelől?

Emery: Nem. Ott nem kérdezősködsz.

Noory: Emery, köszönöm, hogy itt voltál a műsorban.

Emery: Szívesen.

Noory: Ez volt a Kozmikus Közzététel. Köszönöm, hogy megnéztétek.



4 megjegyzés:

  1. Köszönöm a fordítást
    http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.129.6448&rep=rep1&type=pdf
    https://www.google.hu/search?q=sumatra+disaster&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjI9PSZqdLgAhV6DWMBHfFSAxgQ_AUIDigB&biw=1376&bih=698
    Roland Bernard azt mondja, hogy az "elit" nem elt, hanem sima bűnözők, belül halottak, mások szenvedése, a természetnek és az élővilágnak okozott kár mulattatja őket...hát ezért is lövetik le az űrhajókat. Gyanítom, hogy az életbenmaradt földönkívülieket is csak addig tartják életben, amíg minden hasznosnak látszó ismeretet kiszednek belőlük, aztán meghalasztják őket...
    Hogy nem fizetnénk a villanyszámlát...hiszen tudjuk, hogy van szabadenergia...de a világ kormányai ugyanennek a bűnöző rétegnek az alkalmazottai...a közműszolgáltatókat kell védeniük, amik szintén a bűnöző "elit" tulajdonában vannak, csakúgy, mint a nagyvállalatként működő összes ország...

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a fordítást.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a fordítást!
    https://alien-star.org/earth/lie-live-everybody-watch-share-video-im-speechless-spread/
    https://alien-star.org/earth/qanon-hawaii-created-by-rothschilds-to-trigger-huge-tsunami/
    Üdvözlettel: M. Laci.

    VálaszTörlés