2019. január 1., kedd

Kozmikus Közzététel – XII/11.

A JÖVŐ GYÓGYESZKÖZEIA Kozmikus Közzététel sorozat újabb adásában Emery Smith azokról a futurisztikus orvostechnológiai eszközökről fog beszélni, amelyeknek a földalatti laboratóriumokban maga is szemtanúja volt, és amelyek nyilvánosságra hozataluk esetén új korszakot nyithatnak az orvoslás területén és a mögöttük meghúzódó tudomány révén támpillérei lehetnek majd a jövő gyógyászatának.


Noory: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben. A műsorvezető, George Noory vagyok és itt vagyok Emery Smith-szel. Mi a helyzet a jövő gyógyeszközeivel? Emery, köszöntelek a műsorban.


Emery: Köszönöm, hogy itt lehetek, George.


Noory: Te nagy tapasztalattal rendelkezel az orvosi technológia területén. Mik lesznek a jövő gyógyeszközei?

Emery: A technológia következő evolúciója valószínűleg egy alkalmazás lesz az iPhone-odon. Az iPhone-od olyan lesz, mint egy scenar, illetve mint egy CT. Ráteszed a mellkasodra és bele tudsz zoomolni, mint ahogy egy képre közelítesz, le egészen a sejtek szintjéig. Ez a technológia már létezik. Csak idő kérdése, hogy mikor kerül ki.

Noory: Megmondja neked, hogy az artériáid el vannak záródva, menj és azon nyomban szerezz segítséget?

Emery: Így van. Ilyesmiket fog csinálni. Képes egy CT-hez képest négyszázszor jobban leszkennelni a tested. Le tudsz zoomolni egészen a sejtek szintjéig és azt mondhatod: „wow, nézd meg ezt a 10 sejtet. Ezek rákos sejtek, tumorigén sejtek. Küldj egy frekvenciát és semmisítsd meg őket. És most olyan, mintha nem is lettek volna."

Noory: Szóval azt mondod, hogy magunkat fogjuk gyógyítani?

Emery: Meg fogod gyógyítani magad a hátsó zsebedben tartott iPhone-oddal.

Noory: Kórházak, orvosok, emberek, akik pénzt csinálnak ebből... a gyógyszeripari vállalatok. Gondolod, hogy ők akarják, hogy ez megtörténjen? Egy olcsó, kézi készülék, ami képes megtámadni a betegségeket?

Emery: Biztosíthatlak róla, hogy ők nem akarnak semmi ilyesmit ilyen gyorsan. Szóval ez a technológia fokozatosan lesz bemutatva. Talán ezt csak arra fogják használni, hogy felismerje a betegséget, de nem fogja meggyógyítani azt. És aztán be kell majd menned a kórházba és megkapod a terápiát, bármi is legyen az. Szóval ennek a típusú technológiának egy nagyon lassú kibocsátása lesz és az én célom az, hogy eljuttassuk ezt a világnak most rögtön, a következő éven belül. Ez egy nagyon veszélyes dolog. Ellene mész azoknak a nagyon nagy vállalatoknak, akik saját miliciákkal rendelkeznek és meg fognak fenyegetni téged. Engem több alkalommal is megfenyegettek e gyógyeszközök kapcsán, ahogy azt bizonyára tudod. Szóval most egyesülnünk kell ezekkel a vállalatokkal, egyesülnünk a kormánnyal, hogy ezt a technológiát biztonságos módon juttassuk ki.

Noory: Nézzük meg, mi történt Dr. Royal Rife-fal és az ő készülékéhez hasonló eszközökkel. Üldözték ezt a szerencsétlen fickót és vadásztak rá, míg meghalt.

Emery: Igen, ez nagyon tragikus és sajnos még ma is ez történik világszerte briliáns tudósokkal, feltalálókkal és mérnökökkel. Meg kell lennie egy szervezeti struktúrának, ami ki tudja bocsátani ezeket a cuccokat klinikai vizsgálatokon és ehhez hasonlókon keresztül és a megfelelő módon viszi véghez ezt, mert ez a protokoll manapság. Szóval követnünk kell ezeket a protokollokat és a megfelelő módon kell csinálnunk, hogy ne lépjünk rá mások lábára és ne öljenek meg ezért embereket.

Noory: Mi az a nanotechnológia?

Emery: A nanotechnológia nano szinten működik. Léteznek módszerek, amikkel nagyon kicsi szintetikus sejteket és robotokat lehet létrehozni, amelyek be tudnak menni a testbe. Egy jó, bár elavult példa erre a kamera, amit lenyelsz és felveszi az egészet, amíg megy lefelé az emésztőrendszeredben. Ez volt kb az első ilyen dolog, de vannak olyasmik is, amik bemennek a véráramodba és ugyanilyen módon működnek, csak nagyon kicsik.

Noory: Rá vannak kötve egy számítógépre?

Emery: Rá vannak kötve egy számítógépre és keresztülfutnak az egész véráramodon. Egy organikus anyagból készültek, szóval idővel felbomlanak, feloldódnak. Ezek segítségével pontos képet kapnak arról, hogy mi zajlik a testedben. A leglényegesebb azonban, hogy erre nincs igazán szükségünk, mert jelenleg létezik egy olyan technológia a részekre tagolt projektekben, amikor is lefekszel egy asztalra, ami leszkenneli a tested. Egy 3D-s holografikus kép vetítődik ki a tested fölé, tudósok körbe tudják forgatni, el tudják mozgatni, rázoomolhatnak, mint ahogy arról az imént beszéltem. És ezek a három dimenziós holografikus képek nagyon-nagyon...

Noory: Kristálytiszták.

Emery: Kristálytiszták, és úgy látod ezt, mint ahogy én látlak most téged. Ez egy holografikus kép az egész testedről, sejtről sejtre. Szóval fel tudom kapni a tested, átmozgatom ide, felnyitom itt mielőtt ténylegesen megoperállak és megnézem, hogy mi zajlik benne ténylegesen.

Noory: Ezeket a kis nanitokat meg tudja hackelni egy olyasvalaki, aki egy másik számítógépnél ül?

Emery: Igen, a nanitokkal kapcsolatban minden... merthogy elektronikusak és a test saját elektromos rendszerét használják, hiszed vagy sem. A test látja el őket energiával. Bárki meg tudja hackelni és meg tud ölni vele, beinjekciózhatnak vele és igazán rossz célokra is lehet használni. Ezekben a projektekben, George, képesek voltunk embereket klónozni. Maradványemlékek vannak bezárva a DNS-ükben, aminek következtében ezek a klónok emlékeztek arra, hogy kik voltak egy másik testben...

Noory: És pont úgy néznek ki, mint az a test.

Emery: Pontosan ugyanolyanok. De ami érdekes, hogy megőrzik az emlékeket. Egy nagy tanulmány zajlik most arról, hogy hogy a fenébe növesztik ezeket a klónokat - még akkor is ha mesterségesen beleteszik egy nőbe, vagy egy tartályban növesztik őket – és hogy a fenébe emlékeznek ezek a klónok arra, hogy kik voltak. A válasz erre a kérdésre az, hogy van egy energiajel a DNS-ben, amit megpróbálnak feltörni. Ez olyan, mint egy merevlemez, ami soha nem felejti el, hogy honnan jött. Szóval ha felnőtté vagy tinédzserkorúvá válnak, ezek a klónok emlékeznek és vissza tudják idézni a korábbi életük bizonyos aspektusait. Néha ez történik emberekkel is a Föld bolygón, amikor visszajönnek az emlékeik és azt gondolják magukról, hogy reinkarnálódtak.

Noory: Mi hajtja ezt? Milyen szándékkal tolják előre ezt a technológiát?

Emery: Azt hiszem nemrégiben Kína állt elő nyilvánosan azzal, hogy embereket tenyésztenek a szerveikért. Nem kellene, hogy így legyen. Merthogy jelenleg vannak 3D nyomtatóink, amik képesek a te DNS-eddel nyomtatni. Ki tudjuk nyomtatni a májadat, ki tudjuk nyomtatni a szívedet és aztán aktiváljuk, keresztül küldünk rajta egy elektromos töltést és aztán beletesszük a testedbe. Ezek egészséges sejtek. Ezeket a sejteket a te saját DNS-eddel tenyészették nagyon gyorsan. És ez egy eltitkolt technológia, ami már jó ideje működik. Elkezdtek 3D nyomtatással testeket nyomtatni és aktiválták őket. Sok problémájuk volt velük, nem teljesen tökéletesítették, de csinálják és ez el van titkolva előlünk. A jövőben elérhető lesz ez a technológia, aminek segítségével ki tudunk nyomtatni neked egy májat.

Noory: Milyenek voltak azok a technológiák, amikkel te dolgoztál?

Emery: Nos, úgy volt felállítva, mint egy műtőszoba. Ezek egy darabból állnak és minden a falakban vagy a mennyezetben van. Szóval ha operálok és nincs asszisztensem, ezek a robotikus karok lejönnek a mennyezetből és így valaki segíteni tud nekem a távolból. Ezt a technológiát ma már alkalmazzák a nyitott szívműtéteknél, de a 90-es évek elején ez még nem létezett (nyilvánosan). Továbbá miközben a DNS különböző frekvenciáival és földönkívüli testekkel dolgozol, ugyancsak szükséged lesz speciális eszközökre, mert néhány eszközünk és készülékünk lényegében megsemmisíti a szövetet. Szóval nagyon óvatosnak kell lenned, hogy milyen összetevőket használsz a mintavételek és boncolások során a különböző típusú fémekkel, a különböző típusú műanyagokkal és ehhez hasonlókkal. A csodálatos dolog a programokban az orvosi laboratóriumok kapcsán ez a bámulatos asztal volt, amire ráfekszel és ahogy korábban mondtam, ez az asztal leszkenneli az egész tested és így látni fogjuk, hogy van-e benne bármilyen fertőzés, vagy tumor, vagy bármi ilyesmi. De maga az asztal lehet olyan, mint egy rife-frekvenciagép. Frekvenciákat lő a testedbe, hogy kiigazítsa azt, amit szükséges kiigazítani.


Szóval a jövőben úgy hiszem, ezek az asztalok ott lesznek mindenkinek az otthonában, mert nem kell csinálnod semmit. Lényegében képes elállítani a vérzést, megerősíti a törött csontot és meggyógyít bennünket órákon belül.

Noory: Egyszerűen csak ráfekszel a tetejére?

Emery: Csak ráfekszel és energia és frekvencia segítségével lényegében meggyógyít téged. Száloptikai kábelek jönnek le a mennyezetből, hogy mintát vegyenek a testből. Tulajdonképpen olyanok, mint egy asszisztens, aki már eleve tudja, hogy mit kell csinálni. Ezek a csápok leereszkednek és megkeményednek. Olyan kemények lehetnek, hogy lándzsaként lehet használni őket és keresztül tud vágni téged.


Ezek a csápok fel tudják emelni a testet és megfordítják neked. Vagy ha csak egy függesztőt akarsz, akkor függesztőként is szolgálhat az asztal felett vagy ha közelebb kell hozni a testet, a nagyítási problémák okán, stb. Hangra aktiválódik az egész, és nagyon intuitív módon működik, mintha tudná, hogy be kell jutni ebbe a testbe, ezt és ezt a részét kell látnod a testnek és ez elvégzi ezt. Ahogy mondtam, ezek a száloptikai kábelek nagyon erősek, képesek felemelni, megfordítani, oda-vissza forgatni a testet. Kis holografikus képeket tud kivetíteni arról, amin dolgozol és ezt kivetíti a test fölé - egy képet a csontról, az inakról, az ínszalagokról. Minden látszódik e fényhologramon, ami a munkaterület fölé van vetítve és pontosan megmutatja nekem, hogy milyen szövetmintát vegyek a test melyik részéről.


Olyan, mint egy mesterséges intelligencia. Ami a programozását illeti... meg kell értened, hogy ez fényévekkel előttünk jár és mérnökileg lett visszafejtve. Meg kell értened, hogy az asztal tudni fogja, hogy hol van baj a testedben. Az asztal tudni fogja, hogy a test melyik részét kell megjavítani.

Noory: Szóval a jövő ezekkel a készülékekkel abszolút elképesztő.

Emery: Ó, bámulatos. Mert errefelé tart az egész. Ha már a részekre tagolt projektekben megtalálható, akkor csak idő kérdése, mielőtt mi is hozzájuthatunk. Remélhetőleg inkább előbb, mint később.

Noory: Meddig kell ezen az asztalon feküdnöd?

Emery: Attól függ, hogy mi a problémád. Hogy csak autóbaleseted volt, vagy valamilyen már zajló rákos megbetegedést kezelsz, vagy csak egy erős fejfájásod van. Mindezek a tényezők tehát meghatározzák a kezelést, aminek során az asztal rendbe rak téged. Nem ismerem a programozását, nem ismerek részleteket erről, még azt sem tudom, hogyan működnek a frekvenciák, de láttam embereket ezeken az asztalokon meggyógyulni. Sok ilyen cucc fent van az űrállomásokon is, amik odafent keringenek jelenleg.

Noory: Meg fogják-e valaha növelni a telepatikus és pszichikus képességeket a technológia segítségével?

Emery: Ahogy bizonyára tudod, ezeket most kiegészítőkkel végzik, hallani lehet ezekről a kiegészítőkről. Ezek lehetővé teszik a testnek, hogy hozzáférjen a neuro-receptor területek különböző pontjaihoz. Szóval elkezdheted használni az agyad azon területeit, amiket soha nem használtál korábban. Megnövekednek a kognitív funkcióid, megnőnek a távolbalátó képességek, megnőnek a pszichikus képességek, az összes páciensünk erről számol be nekünk. És ez bizonyos területek aktiválódása miatt van, akár frekvenciák, akár frekvenciákat tartalmazó kiegészítők segítségével történik.

Noory: Van egy tanulmány a Stanford Egyetemen, ami arról szól, hogy képesek voltak dolgozni a génszekvenciákkal és emberek képesek voltak megnövelni a földönkívüliekkel való kapcsolódás képességét. Ez nagyon bizarr. Mit tudsz az ehhez hasonló dolgokról?

Emery: Pont, mint amikor meditálsz, olyankor megváltoztatod a frekvenciádat és a génszekvenciád. Akkor is aktiválódsz, amikor kimész és követed az ötödik típusú kapcsolatfelvételi protokollokat (CE-5). Elfogadod ezt az energiát, ami akár földönkívüli helyszínről, akár az űrből érkezik. Szóval tudatában kell lenned, hogy csaknem mindenre képes vagy és aztán erre kell fókuszálnod és ezzel lehetővé teszed a testednek, hogy aktiválódjon. Hallani a meditálóktól, amikor azt mondják: „Aktiválódtam”. A genetikai kód aktiválása... van egy nagyon komoly dolog, ami bizonyítva lesz a tudomány által, ahogy azt a Stanford-on is tették nemrégiben. Szóval tökéletesen egyetértek ezzel, hosszú ideje használták ezt a projektekben a szuperkatona programban, továbbá távolbalátóknál, ahol szintén elvégezték a genetikai kód ezen aktiválását. És bármivel működött.

Noory: Mi hajtja előre ezt a technológiát, Emery? Mi hajtja előre, hogy manapság ilyen gyorsan fejlődjön?

Emery: Mi, a világ civiljei hajtjuk előre, hogy merre és milyen gyorsan haladjon. Mi vagyunk azok, akik megvásároljuk ezeket a termékeket... Ezért bérelik fel ezeket a csodálatos embereket, hogy elmenjenek a Walmart-ba és azt mondják: „oké, használjátok ezeket a színeket, tegyétek fel ezt a polcotokra, játsszátok ezt a zenét, stb.” Szóval ez egy kontrolláló tényező, mert ők irányítanak bennünket, hogy mi merre akarjunk menni. De ez nem az, ami felé a szívünk menni akar.

Noory: Emery, sokat beszéltünk az orvosi technológiáról, amivel személyesen neked dolgod volt. Mi más van még odakint?

Emery: Nos, volt egy nagyon érdekes dolog... megint vissza kell kanyarodjak az asztalhoz... De az asztal csak az egyik aspektusa az egész egységnek. Ez azt jelenti, hogy ezek a száloptikai kábelek, amik lejönnek, nagyon kicsik, talán kevesebb, mint egy milliméter átmérőjűek, néhányuk három milliméter, attól függően, hogy mi a feladatuk. Megvan a képességük, hogy lejöjjenek a testhez, csatlakozzanak a testhez, leszkenneljék a testet és mindezt fénnyel teszik. Fotonokkal. Lényegében fotonokat lőnek a testedbe egy nagyon atomi szinten - amit nem tudok elmagyarázni, nem vagyok fizikus - ami lehetővé teszi, hogy regenerálja saját magát. Ez azt jelenti, hogy regenerálni tudod a tested, lényegében képes leszel örökké élni.

Noory: A tested csinálja ezt saját magának? Úgy értem, mint amikor egy gyík újranöveszti a farkát, képesek leszünk mi valaha újranöveszteni mondjuk az ujjunkat ilyenfajta technológiával?

Emery: Igen, erre akarok kilyukadni. Újra tudod növeszteni a végtagjaidat vagy 3D nyomtathatsz egy végtagot. Ezek azok a technológiák, amiket felfedtek előttem, amíg ott voltam. A technológia, ami ma elérhető – ami nagyon érdekes – a negyedik állapotú víz. Van valamiféle energetikai jellemzője ennek a plazma víznek, amikor is képesek voltunk visszanöveszteni ujjakat pusztán azzal, hogy ebben a vízben áztattuk naponta háromszor. (Szerk – Emery itt valószínűleg csonkolt ujjakra gondolhat). Szóval ez elérhető ma, de nem beszélhetnek róla és nem készülnek róla hivatalos dokumentumok, mert túl jól működik. Azt hiszem a fényterápia lesz majd a legújabb dolog, mert van egy mód arra, hogy meggyógyítsd a testedet pusztán azzal, hogy különböző hullámhosszúságú fényeket használsz. Van egy készülék, ami már szintén nyilvános, nemrégiben jött ki és a projektekben ugyancsak használtuk, egy intravénás katéter, aminek fénye van. Több különböző fényt használ. Van piros, van kék, van zöld, azt hiszem. Csak beleszúrod a könyökhajlati vénába és ahogy a vér áthalad ezen a fényen, aktiválja a DNS-t. Oké? Aktivál dolgokat a DNS-ben, ami lehetővé teszi, hogy pszichikusabb legyél, lehetővé teszi, hogy egészségesebb legyél, lehetővé teszi, hogy megküzdj a fertőzéssel. Amikor a DNS áthalad a fényen, a nukleóluszban aktiválódás történik. Ezt követően a frekvencia megváltozik és... ez egyszerűen csak egy katalizátor. Az egész test most egy más frekvencián van és ekkor nagyon sok minden történik a testeddel, amik korábban nem történtek. Javul a hallásod, javul a látásod, a szaglásod. Ahogy öregszel, évente 1%-ot veszítesz a szaglásodból, ami hatással van az ízlelésedre. Ha nem tudsz szagolni, nem tudsz ízlelni. Szóval ezek a dolgok most felerősödnek.

Noory: Ezek olyan technológiák, amik folyamatosan egyre jobbak és jobbak lesznek?

Emery: Így van. Ezt a bőr felületén alkalmazzák és az történik, hogy ezt a fényt bejuttatod a testbe. Azt csinálják, hogy lehetővé teszik a vérnek, hogy keresztülfusson ezen a fényen és még a projektekben is voltak ilyen speciális fényszobák, ahová csak bementél, nagyon kényelmesen leültél ezekre a székekre, állítható támlájú székekre, mint amilyeneket a fogorvosnál láthatsz és egész sorozatnyi fényterápián estél át. Speciális szemüveget kellett viselned, mert a fény nagyon-nagyon világos. Még a szemüvegen keresztül is, ami színezett, az egész fehér fénynek látszik, de valójában nem az. A fénynek egy színspektruma, de annak a színnek egy olyan világos változata, hogy áthatol az egész testeden. Nem barnulsz le tőle, vagy ilyesmi, de valahogy lehetővé teszi, hogy hatással legyen a véredre, ami a bőröd alatt fut.

Noory: Valahogyan energetizálja azt.

Emery: Igen. És ez a fény olyan világos, hogy áthatol a bőrrétegeken és bejut a véráramba.

Noory: Van egy mirigy a testben, amit tobozmirigynek neveznek. Van bármi olyan, ami technológiailag stimulálni tudja ezt?

Emery: A projektekben sokat dolgoztunk ezzel a tobozmiriggyel. Van egy harmóniákon alapuló készülékük, amit alapvetően az orrüregeden keresztül csatlakoztatnak és nagyon gyorsan létrehoz egy alacsony frekvenciájú rezgő harmonikus tonalitást és ez valahogy feltöri a kálciumot és az ásványokat, amik felhalmozódtak ott. Majdnem minden embernek, majdnem minden emberi lénynek elmeszesedett tobozmirigye van. De vannak ehhez hasonló készülékek, amik elérhetők, amiket a projektekben használtunk, hogy segítsünk stimulálni ezt és csak idő kérdése, hogy nyilvánosan is olyasmivel rendelkezzünk, amit csak felraksz a homlokodra és lehetővé teszed annak a frekvenciának, hogy behatoljon és megtisztítsa a tobozmirigyet és az olyan lesz, mintha újra lélegezni tudnál, miután egész életedben nem lélegeztél.

Noory: Van bármi olyan technikailag, ami fel tudná erősíteni a telepatikus kommunikációt velünk?

Emery: Nos, ez szintén része a tobozmirigynek. Ez egy szem, nem csak a látáshoz, hanem ugyancsak aktiválja az agy különböző részeit. Néha az agy használni akarja bizonyos dolgokra azt a mirigyet. De nem tudja, mert az a mirigy blokkolva van.

Noory: Szóval fel fogod erősíteni?

Emery: Rövidre van zárva, így aztán felerősíted, így van. Ez a készülék megnöveli azt a képességet, hogy az agy és a tobozmirigy együtt tudjon dolgozni.

Noory: A gerincszűkület szintén sok embernek okoz szenvedést. Mit tartogat a jövő egy ilyesvalami számára?

Emery: Van egy orvos, akit dr. Scuderi-nak hívnak, aki feltalálta az alfa-2-makroglobulin koncentrátort, amit számos alkalommal használtam és én azt gondolom, hogy fantasztikus kiegészítője az őssejteknek és a vérlemezke-dús plazmának.


Ez egy proteázgátló. Egy protein, ami csak a plazmádban van és ő képes volt kivonni ezt a proteint. Most ezt arra használják, hogy megpróbálják beinjekciózni az oldaladba vagy a hátadba, hogy csökkentsék a gyulladást, így a test meg tudja gyógyítani önmagát. Van egy mellékhatása is, amivel nemsokára előállnak. Végeztek egy tanulmányt ezzel az alfa-2-makroglobulinnal és képesek vagyunk nagyon hosszú időre regenerálni nagyjából bármit a testben, de soha nem tudtunk visszafiatalítani semmit. Szóval ez a protein jelentős, bámulatos képességet mutatott arra, hogy tulajdonképpen visszafiatalítson tenocitákat és sejteket. Ez azt jelenti számunkra a jövőben, hogy nem nyúlunk többé aszpirinért vagy ibuprofénért, hogy megszüntessük a gyulladást vagy a fejfájást. Hanem ezt az alfa-2-makroglobulin proteint vesszük be, ami már eleve ott van a testedben. Ők viszont egy szintetikus rekombináns proteint készítenek ebből, amivel persze kereskedhetnek... És soha nem tudhatod. Lehet, hogy kapsz egy alfa-2-makroglobulin infúziót, ami visszaigazít téged a tíz évvel ezelőtti állapotodra.

Noory: Szerintem a technológia bámulatos dolog. Amikor elmész manapság a fogorvosodhoz, hogy tömje be a fogadat, rátesz egy kis fényt a tömésre, hogy gyorsan megkeményedjen. Nem égeti meg a szádat, nem meleg, nem hideg, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak valahogyan megszilárdítja az anyagot. Ez földönkívüli technológia?

Emery: Igen. Ez visszafejtett földönkívüli vegyi technológia és ezt a projektekben a szuperkatona programokban alkalmaztuk. Ha valaki eltörte a combcsontját, beburkoltuk ezzel a fajta cementtel, köré raktuk és elektromossággal aktiváltuk, és ekkor tökéletesen lezárt és a comb teljesen készen állt rá, hogy elcipelje ugyanazt a súlyt, vagy még többet is. Megnövelte a csontsűrűséget. Szóval ezek a dolgok még nem elérhetőek a civil ágazat számára. De abszolút igazad van, lassan lecsepeg ide is.

Noory: Mi a jövője ennek a fajta technológiának? Jobbulást fog hozni számunkra, vagy katonai célokra fogják használni? Mi fog történni vele?

Emery: A legtöbb bámulatos technológiának, amit a hadseregben és a részekre tagolt laboratóriumokban fejlesztenek, általában néhány évtől néhány évtizedig terjedő időbe telik, amíg eladják egy hagyományos civil vállalatnak, hogy árusítani és terjeszteni kezdje. De megtörténik és az összes cuccot, amit ma látsz, a kormány és a részekre tagolt projektek és vállalatok természetesen évtizedek óta használják. Szóval képzeld el, hogy ha ma megkapnánk ezeket az igazán jó cuccokat, kibocsátanák még ebben az évben, akkor mijük lehet ma, George. Még mindig 20-30 évvel le vagyunk maradva. Olyan ez, mint amikor megépítették ezeket a lopakodókat, és nem hallottál róluk egészen addig, amíg nyilvánosan be nem mutatták őket.

Noory: De ez nagyon izgalmas a jövőre nézve. Alig várom.

Emery: Én is alig várom, mert nem akarom, hogy kórházba kelljen mennem, ha nem szükséges. Ha meg tudom csinálni ezt otthon is, és költséghatékonyan úgy, hogy mindenki rendelkezik vele...

Noory: És működik.

Emery: És működik, bizonyítottan működik.

Noory: Emlékszünk a Star Trek sorozatra, ahol Bones, a doki, meglenget egy készüléket a hajón tartózkodó emberek előtt és azok meggyógyulnak. Hihetetlen az a készülék, amit Bones a sorozatban használ, nem igaz?


Emery: Igen, és az alapötlet nem túlságosan elrugaszkodott. Van egy hasonló eszköz, amivel nyilvánosan rendelkezünk, a LET Medical gyártja és „SCENAR” készüléknek hívják.
Ez egy új típusú frekvenciával gyógyító készülék, ami frekvenciákat küld a testbe és tulajdonképpen segít újraprogramozni az idegeket és újraprogramozni azon elektromos feszültségeket a testben, amik nem megfelelőek. Például amikor fejfájásod van és ráteszed ezt a testedre, felismeri és keresztülküld egy frekvenciát az egész testeden és azt mondja: „ó, hát ez nem igazodik itt rendesen, ez egy fejfájás." És képes egy frekvenciát beküldeni, hogy megnyugtassa azt az izmot. Szóval vannak technológiák, amik már egy ideje elérhetők és ez érdekes, mert az USA-ban örök idők óta illegálisak. De mégis, sok űrhajósnak Oroszországban és a tengerentúlon, úgymond sztenderdnek számít, hogy rendelkezzen egy ilyennel. Szóval amikor az űrállomásra mész, felviszed magaddal, minden űrsiklóküldetésen ott van veled. Éppen nemrégiben adták meg az engedélyt ehhez azt hiszem Kanadában. Régen, ha az USA-ban rendeltél egy ilyet, elkobozták és kicserélték az áramköreit, vagy egyszerűen csak kicserélték egy TENS készülékre.

Noory: Ami elektromos pulzálást ad, ami jó a fájós hátadra.

Emery: Így van, pontosan. Olyan szomorú, hogy ez történik, de ez a készülék képes meggyógyítani betegségeket és ehhez hasonlókat. Ezzel azt akarom mondani, hogy a technológia már itt van és még több minden fog majd kijönni.

Noory: Emery, a hitgyógyítók azt az energiát használják, amit az univerzumból nyernek. Keresztülmegy a testükön és aztán ezt vetítik ki arra a személyre, akit meg akarnak gyógyítani. Ez a készülék úgy működik, mint egy hitgyógyító?

Emery: Nem. Nem hiszem, hogy felerősíti a saját energiádat, hanem azt hiszem, hogy frekvenciák használatával segít szabályozni az elektromos feszültséget a testedben, szóval a tested lényegében képes lesz meggyógyítani önmagát. Folyamatosan bombázva vagyunk fényekkel és elektromágneses mezőkkel és az összes étellel, amit megeszünk és természetesen ott van a napsugárzás is, ami öregít bennünket, elpusztítja a sejtjeinket és ehhez hasonlókat. Szóval fontos tudnunk, hogy a test nagyon jól képes az önregenerálásra, HOGYHA homeosztázisban és jólétben van tartva. Ha ebben a semleges állapotban van, bámulatos dolgokra képes, hogy meggyógyítsa önmagát. De a tested folyamatosan harcol, egész álló nap. Harcolsz a vírusokkal, amiket elkaptál a repülőn, harcolsz a sugárzással és az elektromágneses mezőkkel, amikkel folyamatosan bombázva vagy. Leveti a DNS frekvenciáját. A hitgyógyítók a saját energiájukat használják, a saját frekvenciájukat és behúzzák azt az energiát, ami körülöttük van. A DNS-ünk egy kristályos struktúra, ami teli van frekvenciával és energiával. Tehát mindig energia árad ki belőlünk. Néhány energiaszint magas a testünkben, néhány nem. Talán egy bizonyos szerv alacsony energiával bír, egy másik pedig magas energiaszinttel. De egy bizonyos elektromos energiafeszültségen és frekvencián kell lennie, hogy hatékonyan működjön.

Noory: Hogyan néz ki ez a SCENAR készülék?

Emery: Ez a SCENAR készülék pontosan úgy néz ki, mint Bones-é a sorozatban. Úgy néz ki, mint egy kis iPhone, egy kicsit vastagabb és általában három kis fém fog van az alsó végén.


És ezek drágák, 8 000-15 000 dollár körüliek. Az USA-ban és Kanadában most kurzusokat tartanak, ahol az embereknek megtanítják a használatát. Szóval azt hiszem, hogy ez egy nagyon fontos túlélő eszköz, amivel mindenkinek rendelkeznie kellene, mert ugyancsak el kell kezdenünk saját magunkat kezelni, nekünk kell lennünk a saját testünk orvosának. Nem lehetnek olyan regulák, amiket a nagy gyógyszeripari vállalatok állítanak fel számunkra vagy az Amerikai Orvosi Szövetség arra programozza az orvosokat, hogy „első lépésként ezt csináld, ezt követi a második lépés, és ha nem működik, akkor elvégzed a harmadik lépést."

Noory: Csak meglengeted ezt a készüléket az adott személy előtt, vagy fizikai kapcsolatnak is kell lennie?

Emery: Így van, fizikailag óvatosan lefuttatod a bőrön, szóval hozzá kell érjen a testhez. Meg kell mérnie a test elektromosságát. Felveszi a test frekvenciáját és elektromos feszültségét.

Noory: Sokan hiszik, hogy vannak eltitkolt technológiák, amiket a kormányzat visszatart előlünk és nem engedi, hogy tudomást szerezünk a létezésükről.

Emery: Jó példa erre az ózonterápia. Bizonyított, hogy erősen oxigenizálja a testet és megöli a rákot és ehhez hasonlókat és az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal) nem hagyja jóvá. Csak nemrégiben hagyták jóvá néhány államban, de 20 évbe telt, hogy ez megtörténjen. Ugyanez igaz az őssejtekre és a vérlemezke-dús plazmára is. Ugyanez a problémám volt nekem is, amikor előálltam a szabadalmaimmal. Az volt a probléma, hogy a rossz utat jártam. Azt mondtam: „nos, EZ az, amit kezelek és ezzel segítek meggyógyítani AZT és megpróbálom újra, hogy bebizonyítsam.” Azt mondták: „azt nem tehetjük." Hanem annyit kell csak mondanod: „nos, ez a dolog koncentrálja a sejteket." Odaadod az orvosnak és azt mondod neki: "nos, ez lehet, hogy segít, lehet, hogy nem, kipróbálhatod és számolj majd be nekem az eredményről." És aztán visszajöttek a mellékhatásokkal. „Kétszer olyan gyorsan meggyógyította a sebet. Tudtad ezt?" „Nem, nem tudtam." „De nem tudnál írni róla egy dokumentációt?" Készülékek gyártójaként nagyon óvatosnak kell lenned, amikor előállsz ezekkel a bámulatos ötletekkel, mert egy nagyon specifikus módon kell regisztrálnod, különben az FDA elgáncsolja.

Noory: Emery, köszönöm, hogy itt voltál a Kozmikus Közzététel-ben. Bámulatos anyagot hallhattunk ma.

Emery: Köszönöm, hogy itt lehettem, George.

Noory: Ez volt a Kozmikus Közzététel Emery Smith-szel. Köszönöm, hogy megnéztétek.


15 megjegyzés:

  1. Nem létezik kórokozó. Nem létezik fertőzés. Nem létezik rák és áttét sem. Betegség sem létezik. Minden egyes testi elváltozás Értelmes és Logikus Biológiai Különprogram, amit minden esetben konfliktusokból fakadó érzelmi megrázkódtatások okoznak. Ez a Germán Gyógytudomány / Biologika. Működésének igazságtartalmát kizárólag magas tudatosságal átformált világnézeti paradigmaváltással lehet megtapasztalni, amely elsöprő hatású. Lehet neked akármilyen csúcstechnológiás kütyüd, és csapathatod vele minden nap magadat; ameddig nem leszel tökéletesen tudatos az ok-okozati összefüggésekre, állandóan visszatérő testi tüneteid lesznek, amelyeknek valódi üzenetét képtelen leszel megérteni.A betegségnek nevezett tünetkoplexum nem más, mint egy testen megjelenő, lélekből jövő határozott üzenet az elmének, hogy az adott szituációban a lélekfejlődésre destruktív módon nyilvánult meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ettől még kórokozó létezik, legfeljebb nem tud hatni rád.
      De úgy veszem észre, hogy a mostanában terjesztett, tákolt vírusokkal szemben a szervezetnek kellhet egy kis idő, amíg felismeri, és megfelelő védekezést fejleszt ki ellene.

      Törlés
    2. A kórokozónak nevezett mikrobák a hatáskörüknek megfelelő szövetekre vannak hatással, és hozzájárulnak a regenerálódáshoz. Azért, mert egy tüneteket okozó testi elváltozás helyszínén szövettípustól függően baktériumok, gombák, vírusok jelenléte és tevékenysége mutatható ki , az nem azt jelenti , hogy ők okozzák ezt a dolgot. Egy tuberkulotikus daganat lesajtosodásnál is gomba-baktériumok vannak jelen, és a feleslegessé vált többlet szövetet bontják el, tehát nem kórt okoznak. Ugyanezt teszi a vírus a laphámszöveteken, csak ott szövetsorvadás utánni sejtépítés zajlik, gyúlladás és duzzanat kiséretében. A gyártott mikrobákkal való fertőződésés, valamint a nem testkompatibilis mikrobák testbe jutásának esete a mérgezés kategóriájába sorolandó, mert ezek a mikrobák olyan erős enzimeket választanak ki ami az emberi testre méregként hat. Egy elpusztult állatot, sejteket, fehérjét lebontó mikrobának semmi keresnivalója nincs egy élő testkoplexumban, nem erre lett megteremtve. De a dögevőknél ez nem jelent problémát, mert ők pedig -mondjuk úgy- ezen mikrobák munkájának "segítésére" lettek teremtve. Minden a tudatosságon múlik. Ha valaki étkezés után arra gondol, egy egyhe tünetből tévesen kiindulva, hogy valmi nem volt rendben ezzel a kajával, akkor meg is fognak jelenni a tünetek, miután egy időre megfeletkezik róla, mert ekkor kapcsol megoldási szakaszba.

      Törlés
  2. Ez így igaz, azonban nem mindenki tudata olyan erős és előrehaladott, hogy tudja ezt kellőképpen kezelni. Főként a mai rohanó, rothadó világunkban. Ha valóban irányítva és befolyásolva van a tudatunk, akkor nagyon nehéz áttörni ezeket a blokádokat. Erre egy átlagember képtelen, hacsak nem tanítják meg neki bizonyos fokig, mármint mit és hogyan csináljon - mint pl. a távolbalátókat is kiképzik.

    VálaszTörlés
  3. Ne aggódjatok, ezek a technológiák nem a Mi életünkben lesznek elterjedve!! Erre semmi esély a jelenlegi irány miatt..
    Vízzel, hidrogénnel hajtott autó, ingyen energia, rák kezelése 100%-al és társaik már évtizedek óta ismertek. Történt előrelépés a használatukban? Nem!
    Most miért lenne másként?
    Előbb alapvető problémákat kellene rendbe tenni, pld. eltávolítani azokat az "erőket", amelyek nem engedik az efféle technológiákat elterjedni a világban anyagi és egyéb okok miatt. Addig ez a hiper-szuper gyógyítósdi találmány is csak egy tündérmese lesz.

    VálaszTörlés
  4. Sajnos az elöttem szólónak kell igazat adjak.
    Amíg egy 10e Ft költséggel elöállítható gyógyászati frekvenciagépet el lehet adni 15e dollárért (~4.5misi huf) addig ez a dolog nem a gyógyításról szól. Ha van pénzed, mondjuk sokkal több, mint az átlaghülyének, akkor cserébe kapsz egy illúziót és hozzá kütyüket, hogy egészséges lehetsz, hosszú ideig élhetsz. Amúgy meg mitöl vagy beteg, a chemtrailtöl vagy a mérgezett élelmiszerektöl? Vagy csak azért mert napi 12 órát dolgozol egy egészségtelen üzemben biorobotként? Elysium coming soon.

    Ezen a bolygón még minden a leuralásról, kirablásról és függésben tartásról szól. Ez a probléma, nem a technológia.

    VálaszTörlés
  5. Igen, mondhatjuk úgy hogy egy rabszolgatartó bolygón élünk. Azonban ha igaz, hogy ezek a hüllőszerű lények tenyésztették ki az emberiséget valamilyen módon, akkor hogy érhetünk fel az ő technikai és egyéb tudásukhoz, ahhoz, hogy kisöpörjük őket valaha is a bü..fr.ba? ember genetikailag úgy van kódolva, vagy lebutítva, hogy véletlenül se tudjon ártani ezeknek a felsőbbrendű átkoknak. A Gyűrűk Úra c. film jellemezte legjobban az embert, gyáva és jellemtelen.

    VálaszTörlés
  6. Először is köszönöm a fordítást.
    Másodszor, a germán medicina nem mondja, hogy nincs rák, hanem azt mondja, hogy a betegség a szervezetet ért sokkhatást betegíti meg a sokk természetéhez tartozó szervet...szinte az összes gyógyító irányzat ugyanezt mondja...csak épp megrázkódtatásnak vagy traumának nevezi a sokkot...
    Ha azt vesszük, hogy a betegség a szervezet és a szervek rezgésének elhangolódása miatt alakul ki, akkor indjárt könnyebben érthető, hogy ezek a műszerek hogyan javítják ki a szervezete és a szervek rezgését a megfelelő, gyógyító frekvenciákkal...vagyis ugyanarról beszálünk...amit az ember hetek-hónapok alatt tudna visszahangolni (öngyógyításÖ azt a szerkezet néhány óra alatt megteszi..."ennyi az egész"
    Negyedszer, ezek ellen a fejlett hüllők ellen egyedül nem tudunk győzni. Ezeket mi nem tudjuk elzavarni segítség nélkül" sőt azoknak is nehezen megy, akik még náluk is magasabb szinten állnak...ezért halad minden ennyire lassan...eszük ágában sincs elmenni és mindent ugyanúgy tesznek, mintha semmi nem sürgetné őket. Közben persze ugyanolyan hülyítés alatt tartanak bennünket.

    VálaszTörlés
  7. Itt a kütyü weboldala:
    https://www.lethealth.us/about-us/

    VálaszTörlés
  8. Végtelen szeretet és határtalan egészség minden csodálatos létezőben!!! ! ! !!!! !! !! !! !
    Benned is!

    VálaszTörlés
  9. Van egy korlátlan lehetősége mindenkinek, valamiért nem vesszük használatba tudatosan a fényszínekről van szó, vagyis a fénytudatosságokról. Vannak fényszín helyek ahová elmehetünk meditációban sőt ébren is. Példának okaként mindenki mély tudatú meditációba megy, de van magas tudatú meditáció, sőt kiterjesztésű tudatú meditációs lehetőség, vagy ettől még eltérőbb tudatosságú helyek is. Miért nem vesszük használatba a fényszínek adta lehetőségeket. A fehér fény tudatosságáról tudok mesélni, a kékre készülök, de már 10 éve is eltelt hogy megérkezzek oda nem sietős a fehér tudatú fény szintre is készültem vagy 5 évet vagy többet is, mire megérkeztem. Eltelt vagy 10 év mire elkezdtem használni a víz energetizálás lehetőségét, és jelenleg tapasztalom a hatásait amit a szervezetre gyakorol. Honnét tudja az energetizált víz mit és miért kell meggyógyítania a szervezetben

    VálaszTörlés
  10. Ha növényi ingával energetizálod a vizet óramutató járásával megegyezően olyan 1-3 perc ideig s rendelkezel mágnesenergiákkal, vagy voltál fehér-fény tudatosságú helyen és észre vetted az energia növekedést amit kaptál ott. Igen jó hatást tudsz elérni ízületek terén is, és sok más téren is a szervezetedben. Ja 11 éve irkálok e téren, de eddig érdemi kérdést nem szoktak vissza kérdezni, főleg mikor a gyakorlat mintákat is megosztottam, valamiért senkit nem érdekel a fénysámán tudás és annak a hatásai....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Fénysámán!
      Engem érdekel,örömmel veszem,ha megosztod velem a tapasztalatodat!
      Áldás Zoltán

      Törlés