2018. április 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – X/13.

EGY ÚJ JÖVŐ AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA: NÉZŐI KÉRDÉSEKA tizedik évad záró epizódjában Corey Goode januári megahelyzetjelentéséhez kapcsolódóan nézői kérdésekre fog válaszolni. Az alábbi, igen terjedelmesre sikerült, szinte dupla epizód hosszúságú fordítás számos kiegészítést tartalmaz, igyekeztünk összeválogatni és úgy egymás mellé tenni Corey legfrissebb információit, hogy átláthatóvá váljanak a napvillanás és a közelegő planetáris változás részleteinek taglalásáról szóló, néhol meglehetősen végidő-jelleget öltő szövegrészek.


Szerk - A mai epizód előtt – mivelhogy a kérdések főként ezzel kapcsolatosak - mindenképpen érdemes lehet újra felidézni Corey januárban íródott nagy helyzetjelentését:

Szerk - Bevezetésként szeretnénk rögtön ideilleszteni néhány bekezdést Az Egység Törvénye könyvekből, rögtön az első kötet elejéről, a közvetítéssorozat kezdeti időszakából. Ezek azok a gondolatsorok, amelyekről úgy véljük, közvetlenül kapcsolódnak és némileg kontextusba helyezik azokat a megállapításokat, amiket Corey alábbi beszámolójában olvashatunk majd:

Ré:Bolygótokon van egy évszak, amely rendkívüli hevességű lesz fizikai illúziótokra nézve. Ennek fizikai okai változóak. Tudósaitok, amíg tudnak, sok időt töltenek majd el azzal, hogy próbálják katalogizálni mindazon feltételt, amelyek bolygótok fizikai síkján katasztrófákat idéznek elő. Amiről tudósaitok beszélnek, nagyon is igaz, és része annak a programnak, amelyet a szent iratok, melyek nektek szerte a Föld színén megvannak, előre megjósoltak. Nem megengedett, de nem is lehetséges elmondanunk nektek, hogy pontosan milyen események fognak lejátszódni, vagy hogy ezek mikor esedékesek, annak köszönhetően, hogy a pontos eseményeknek a bolygótok népének szívében és lelkében uralkodó rezgésnemek a meghatározói. Nagy mennyiségű karma halmozódott fel magán a Föld bolygón belül, amelynek helyre kell billennie, amint a ciklus átvált, és ezek a dolgok testet fognak ölteni. Hogy pontosan mikor, és hogyan, azt meg nem mondhatjuk, de nem is akarnánk, barátaim. Mert az eső, a szél és a tűz csak azokat a dolgokat fogja elpusztítani, amelyek a harmadik rezgési szinten vannak. Csak azért értékelitek túl ezeket a dolgokat, mert nem tudjátok elképzelni, hogy milyen lehet egy negyedik denzitásszintű lét. Azt javasoljuk nektek, hogy egy pillanatot se vesztegeljetek arra, hogy a harmadik denzitású létállapot fenntartásával kössétek le magatokat akkor, amikor a vibrációs változás a negyedik denzitásba már befejeződött. Ha lelked számára az érettségi napja elérkezett, akkor a negyedik dimenzióba való kiemelkedésedhez szükséges dolgok befejezettnek tekinthetők. Mindent el fognak intézni azok a segítők, akiknek létezéséről feltétlenül tudomásod kell legyen. Rendkívül nagy a valószínűsége, hogy kár fogja érni azon dolgokat, amelyekkel magadat azonosítod a harmadik denzitásban. Ha világosan akarunk beszélni, a halál árnyékának völgyét fogjátok meglátni. Ugyanezeket a szavakat, barátaim, már elmondták nektek korábban, mégis úgy ragaszkodtok a fizikai testhez és a fizikai környezethez, mintha a lelketek kapcsolódna állandó jelleggel hozzájuk.

Emlékeztethetünk-e titeket arra, hogy a lelketeket sem a fejetekben, sem a kezetekben, sem a mellkasotokban, sem a lábatokban, sem a lábfejetekben nem fogjátok megtalálni, hogy a szellemeteket sehol nem lelhetitek meg, semmilyen művelettel el nem távolíthatjátok, nem segíthettek neki. A szellemetek egy burokban lakozik. A burok eltávolítható, de ez nem számít. A lélek nem hal meg.

...

Egy döntést kell meghoznotok igen hamarosan, és kívánatos lenne, hogy a bolygó összes lakója megértse ezt a döntést, amelyet meg kell majd hozni. A bolygó sok lakója számára nehéz lesz megérteni, hogy miféle választás is ez, mivel ez egy olyan döntés, amelyet idáig nem mérlegeltek. Olyannyira el vannak foglalva a mindennapi tevékenységeikkel, a zavarukkal, a nagyon egyszerű jellegű vágyaikkal, hogy képtelenek most egy olyan döntés megértésén fáradozni, amelyet mindjárt meg kell hozniuk. Akár akarják, akár nem, akár megértik, akár nem, függetlenül bármely befolyásolástól, minden egyes egyénnek, aki a Föld bolygón tartózkodik, rövidesen döntést kell majd hoznia. Nem lesz köztes mezsgye. Lesznek azok, akik a szeretet és a fény útja mellett döntenek, és lesznek azok, akik másként. A döntés nem úgy fog zajlani, hogy azt mondom, „Én a szeretet és a fény útját választom.” vagy „Én nem azt választom.” A verbális választás semmis lesz. A döntés az adott egyén döntésének kinyilvánításán fog megmérettetni. Ez a kinyilvánítás nagyon könnyen értelmezhető lesz a mi számunkra, vagyis az Őt szolgáló bolygók konföderációjabéliek számára. A döntés mércéje az egyén – mi úgy nevezzük – vibrációs szintje lesz. Ha az egyén a szeretet és megértés választását hozók közé kíván lépni, ehhez szükséges, hogy vibrációs szintje meghaladjon egy bizonyos minimális értéket. Sokan vannak most olyanok, akik közel állnak ehhez a minimális szinthez, de a földetek felszínén uralkodó helytelen gondolkodás folyamatos kondicionálása végett ők vagy libikókáznak e pont körül, vagy némely esetben akár el is távolodnak a szeretet és megértés ösvénye mellől. Sokan vannak olyanok is, akiknek vibrációs rátája jelenleg kellően magas ahhoz, hogy bármely nehézség nélkül léphessenek át abba a vibrációs denzitásba, amelyet e bolygó immár hamarosan meg fog élni.

A negyedik denzitás egy vibrációs spektrum. Idő/tér kontinuumotok planetáris szférátokat és amit mi galaxisnak, ti csillagnak mondanátok, ebbe a vibrációba pödörte elő. Magát a planéta szférát ez arra készteti, hogy az itt rezgési hálóként megjelenő kozmikus erők beáramlását befogadó örvényeit elektromágnesesen átrendezze, vagyis a Föld rámágneseződik a negyedik denzitásra, mint mondhatnád talán. Ez – miképp már mondtuk is – némi kellemetlenséggel jár majd, népetek gondolatforma energiáinak hatására, melyek Földetek energiaspiráljaiban megzavarják a rendezett szerkezetű energiamintákat, ami növeli az entrópiát és a hasznavehetetlen hőt. Ez imitt-amott repedéseket okoz planéta szférátok külső kérgén, míg az megfelelően hozzá nem magnetizálódik a negyedik denzitáshoz. Ez a bolygószintű igazodás."

Szerk - Michael Salla nemrégiben e-mailben intézett néhány kérdést Corey-hoz, aki válaszaiban a napvillanásról és a planetáris változásokról szerzett legfrissebb információit tárta az olvasók elé:

Corey Goode: „Elmondták nekem, hogy az Elit a Nap végső „tüsszentését" e szoláris minimum periódus végére várta (ami az ő számításuk szerint 2018/2019-es időszak). Hivatalosan a szoláris minimumban vagyunk? Ez a kérdés hangzott el az egyik jelenlévőtől a LOC-n tartott megbeszélésen. Nagy megdöbbenésemre e kérdésre nem érkezett válasz, holott a jelenlévők feszült figyelemmel várták. E valószínű idővonalat alapul véve az Elit körébe tartozók nagy számban kezdtek el földalatti helyszínekre költözni. A „programok" valószínű jövőváltozatokat mutató technológiát használtak arra, hogy kiderítsék az idegen és eltitkolt technológiák nyilvánosságra hozatala és a Nappal kapcsolatos esemény időpontját.


Egyikük sem értett egyet abban, hogy mi is lesz ez a Nappal kapcsolatos esemény valójában. Sokan azt gondolták, hogy egy villanás lesz, ami felemelkedett fénylényekké változtatja őket, míg mások arra számítanak, hogy ez egy szörnyűséges nap lesz a Föld bolygó számára. Ha az Anshar-nak igaza van, a valódi válasz valahol a két elmélet között helyezkedik el. A „tojásfejűek" és az okostömöbök úgy írták le ezt, hogy mindez a 2018-2023/24 közti időablakban fog bekövetkezni. Sigmund elmondta nekem, hogy azzal, hogy most belépünk a szoláris minimumba és a Nappal kapcsolatos esemény nem történt meg, egyetértés van abban hogy nagy valószínűséggel akkor fog bekövetkezni, amikor a Nap kiér a minimumból és belép a maximumba. Ez a folyamat kb 11 évet vesz igénybe. Ha az Anshar-nak igaza van, minden picinyke időre szükségünk van, hogy felkészítsük magunkat és kezelésbe vegyük a karmánkat és rezgésünket.

....

"Az Anshar egyik vénje azt kommunikálta nekem, hogy mindig van valamiféle pusztító esemény azokon a bolygókon, amelyek felemelkednek a 4D-be és magukkal viszik a lakókat is a 4-ik denzitásba. A villanások (nem feltétlenül minden villanás látható) egy hatalmas szoláris esemény bekövetkezéséig fognak kiépülni. Az Anshar azt mondta egy hatalmas szoláris esemény kapcsán, ami a múltjukban (a mi jövőnkben?) történt, hogy a Nap teljes kerületén teljes koronakidobódás történt, amiről korábban elmondtam, hogy ez képezi az egyik tudományos elméletet e Nappal kapcsolatos eseményről. Úgy írták le, hogy a naprobbanások olyan erőteljesek voltak, hogy a fizikai pólusok több fokkal eltolódtak a Földön. A koronakidobódás átszakította a légkört az északi félgömbön, ami hatalmas tüzeket okozott, amik aztán hatalmas területeket töröltek el és eközben az összes technológiát kiütötték a bolygón. Az esemény során meglehetősen sok élet elpusztult. A Nap végső robbanása nagyon nagy hatással volt a túlélők tudatosságára és a bolygóra. Hogy a túlélők hogyan kezelték az energiarobbanásokat, az közvetlen kapcsolatban állt a robbanás előtti mentális és spirituális állapotukkal. Azok, akik foglalkoztak a karmájukkal, gyakorlatilag érzelmileg sértetlenül jöttek ki ebből az eseményből, míg azoknak, akik nem törődtek a spirituális és érzelmi egészségükkel, elég sok segítségre volt szükségük kozmikus unokatestvéreink némelyikétől. Hogy őszinte legyek, ez ijesztően hangzik... De azt mondták, hogy ez az esemény üti ki a mesterséges intelligenciát és lehetővé teszi a Szuperföderációs lényeknek, hogy nyíltan segítséget nyújtsanak a túlélőknek. A mesterséges intelligencia nagyon nagy probléma a földönkívüliek és az Anshar számára. Ha egyszer eltávolítják, az összes lény, aki a mesterséges intelligencia befolyása alatt áll, összezavarodik és legyengült állapotba kerül. Ez lehetővé teszi a Szuperföderációnak (akik jelenleg leginkább a mi kozmikus unokatestvéreink) hogy nyíltan megérkezzenek a Földre anélkül, hogy megtámadnák őket a különböző „mesterséges intelligencia próféta" fajok, akik jelenleg ellepik a bolygónkat. Ugyancsak elmondták nekem, hogy a kozmikus törvényekben van valamiféle kiskapu, ami lehetővé teszi a földönkívülieknek, hogy közvetlen interakcióba lépjenek emberekkel a felszínen egy, a civilizációnak potenciálisan véget vető eseményt követően. A mi civilizációnk jelenleg az elektronikára épül. Egy ilyen esemény örökre megváltoztatná a civilizációnkat.

Ez az alapvető summázata az Anshar által elmondott történetnek. Tervezem, hogy több mindent megosztok majd erről. Ugyancsak megosztották velem, hogy kezdetben mennyire nehéz lesz majd az átmenet, ahogy rájövünk, hogy manipuláltak bennünket és ezt követően fellázadunk az egész „Nagy Kísérlet" ellen. Azok, akik jól boldogultak a szoláris esemény során, elfogadják majd a kozmikus unokatestvéreinket, míg akik nem, azok elutasítják majd a látogatók által nyújtott segítséget, miközben elég nagy bizalmatlanságot tanúsítanak majd a nem-földi csoportok irányába.

A megmenekülő populáció egy nagy százaléka - azok, akik nem boldogultak jól a végső szoláris esemény hatásaival - úgy tűnik, hogy fel fog lázadni és meg fogja hackelni a saját DNS-ét dizájner testek létrehozásával, illetve az emberi fajok szándékos összemixelésével. Erről az összemixelésről azt mondták, hogy több generáción át fog tartani mielőtt egy genetikai degeneratív betegséget okozna, amit úgy tűnik, hogy - egyfajta biztonsági óvintézkedésként - az eredeti Szuperföderációs csoportok némelyike épített belénk. Ez arra fogja kényszeríteni e csoportnyi embert, hogy segítségért folyamodjon az egyik földönkívüli csoporthoz, akik segíteni fognak nekik, hogy felzárkózhassanak a populáció azon részéhez, amely jobban boldogul. Az Anshar szerint e kemény programfoldozás után belépünk a saját tudatosságunk reneszánszába, amely ténylegesen átvezet bennünket az Emberiség Aranykorába.

A kérdés itt az, hogy ez valójában a MI jövőnk-e? Ez az információ eltér attól, amit még a programokban töltött szolgálatom során hallottam. Vajon pontosabbak-e, mint a titkos űrprogram tudósainak mendemondái és a valószínű jövőváltozatokba tekintő technológiák, amiket az okostömbökön említettek? Vajon az, hogy ezen információkat átadták nekem, vajon nem egy módja annak, hogy az Anshar „fenntartsa" a maga idővonalát? Ez az a vita, ami az asztal körül zajlott az eligazítás közben a Hold Műveleti Parancsnokságon (LOC). Alig várom, hogy a közeli jövőben 2 hetet eltöltsek a vénekkel, továbbá átbeszéljem ezt Tear-Eir-rel az álomállapotban folytatott kommunikációnk során. Megjegyezném, hogy míg az asztalnál ültem, Gonzales, aki oly sok időt töltött a majákkal, nem látszott meglepődöttnek, és nem is cáfolta azt a történetszálat és magyarázatot, amit az Anshar közölt velem. Tervezem, hogy átbeszélem ezt sokkal részletesebben Gonzales-szel a következő találkozásunk alkalmával. Ezidáig nem éreztem manipulációt vagy megtévesztést a részükről, így most továbbítom neked ezt az információt. Ez az információ átszűrődik a saját lencséden és kihívást fog jelenteni a valóságbuborékod számára. Érdemes megjegyezni, hogy Micca azt állította, hogy ezek a dolgok soha nem úgy következtek be, ahogy arra számítottak, vagy soha nem úgy történtek meg, ahogy a próféciáikban le voltak írva. Azt feltételezem, hogy mi is ugyanerre számíthatunk.

Azt teszem, amire a Kék Avian-ok instruáltak. Tanúsítani, feldolgozni és megérteni a lehető legjobban, ahogy tudom és beszámolni róla a közvéleménynek és lehetővé tenni az információnak, hogy beszivárogjon a közös tudatosságunkba. Hogy az emberek elhiszik-e vagy sem, nincs hatással a folyamatra.
 
....

Salla: Úgy gondolod, hogy a közelgő napvillanás kiválthatja a pólusválást és a jégtakarók megolvadását?

Corey: Az alapján, amit az Anshar megosztott velem, igen.

Salla: Mit mondott az Anshar a napvillanás, a pólusváltás és az aszteroida-hatás kombinációjáról? Az aszteroida-hatás egy véletlenszerű aspektusa a galaktikus folyamatnak vagy valamilyen módon szándékolt?

Corey: Az hogy objektumokat vonz magához, részét képezi a Föld elektromos frekvencia változásának. Nem teljesen értem ezt és nem kérdeztem rá pontosabban, mivel nem akartam megszakítani a velem megosztott információk áramlását. Kb egy évvel ezelőtt Tear-Eir számos dolgot megmutatott nekem. Az egyik ezek közül a földrengések, a magasfeszültségű elektromos viharok és végül a kitörő vulkánok számának rövid idő alatt történő masszív megnövekedése. Egy másik dolog pedig, amit megmutattak, hogy egy meteor robbant fel az óceán felett, de nem ütközött bele a földbe. Ez hatalmas cunamit okozott és fém illetve nagy mennyiségű sugárzás nyomait hagyta az óceánban. Tudom, hogy mindez úgy hangzik, mintha a vég és sötétség jönne el, nem pedig egy pozitív idővonal. Ha az, amit elmondtak nekem igaz, minden átalakulásnak van egy durva fázisa, amikor a bolygó - amin lények élnek - keresztülmegy a magasabb denzitásba történő átalakulás utolsó szimptómáin. Elmondták nekem, hogy a bolygók nagyon hasonló módon reagálnak amikor magasabb denzitásba vagy magasabb energiájú síkokra lépnek. Szeretném azt hinni, hogy a mi átalakulásunk simábban megy majd, bár amit eddig az emberiségtől láttam... mi mindenben a nehezebb utat választjuk. Remélem, hogy amikor legközelebb találkozok Tear-Eir-rel azt fogja mondani nekem, hogy képesek vagyunk társteremteni egy másik valóságot. Talán arra kellene fókuszálnunk a szándékunkat, hogy segítsünk a bolygónknak egy simább módon véghezvinni az átalakulást. Ha az Anshar története valóban a mi jövőnk, akkor még inkább sürgető számunkra, hogy a belső munkára és a rezgésünk emelésére fókuszáljunk.

Szerk – Az alábbiakban kiragadunk néhány fontosabb gondolatot a Kozmikus Közzététel egyik korábbi epizódjából (X/6.). Ez az epizód – mivel a helyzetjelentés ismételt átbeszélése volt és korábban már közölt információkat tartalmazott - nem került külön lefordításra itt a blogon. Mindössze néhány gondolatot tartunk érdemesnek idézni belőle itt, hogy ezzel a fenti bekezdésekben olvasott állítások további kiegészítést nyerjenek:

Wilcock: Ha a Kék Gömbök, amikről korábban beszéltél, lényegében gigantikus technológiák vagy lények...

Corey: Lények.

Wilcock: ... akik eljöttek a Naprendszerünkbe, látszólag, hogy leállítsák a Napvillanást, hogy a maja naptár végén 2012 december 21-én bekövetkezzen, amikor is én azt vártam, hogy ez meg fog történni a tudomány alapján, amit tanulmányoztam, az ősi tudomány alapján. Ha azok a gömbök eltűntek, akkor miért nem kaptuk meg a Napvillanást?

Corey: Ők nem akadályozták meg a Napvillanást. Hanem a következőt tették: ahogy haladunk a Napvillanás felé, a Napunkon és a kozmikus energián keresztül, amin áthaladunk, egyre több és több energia kezd bejönni. Ezek a gömbök egyfajta rezonáns rendszerként működtek, amik az energiák bejövetelekor tompították az energiákat. És mivelhogy most eltűntek, a teljes erejű energiahullámokat kapjuk. Abból amit elmondtak nekem, azt várják, hogy a Napunk keresztülmenjen ezen energetikai Napvillanások energiáin, amikor kiér a szoláris minimumból 10-11 év múlva, és ez az az időszak amikorra a nagy dolog bekövetkezését várják.

Wilcock: Szóval ez valamikor 2027 vagy 2028 körül várható?

Corey: Akörül.

Wilcock: Oké. Akkor valamiféle nyilvános bejelentést kell tennünk, mert amit korábban mondtál nekem, az a 2023-as évre helyezte a hangsúlyt. És ez arra sarkalt, hogy abban higgyek, hogy ekörül fog megtörténni a Napvillanás - valahol 2023 vagy 2024 körül. Le tudnád tisztázni a különbséget a 2027-28-es és a 2023-24-es időablak között?

Corey: Azt hiszem itt van egy kis zavar, mert a 2023-24 az az időkeret, amiben a közzététellel kapcsolatos összes információ minden valószínűség szerint bekövetkezik.

Wilcock: Ez sokkal inkább egy Teljes Közzététel?
 
Corey: Sokkal inkább egy Teljes Közzététel és sokkal inkább egy Esemény. Aköré fókuszálódik, hogy lesz egy Napvillanás. Nem csak egy Napvillanás. Hanem villanások és események, amelyek aztán elvezetnek egy kreszcsendó eseményhez.

Wilcock: Azt mondod, hogy azokra a villanásokra a következő években fog sor kerülni?

Corey: Igen. Már elkezdődtek.

Wilcock: Nos, mégsem olyan volt, mint ahogy azt 35 különböző ősi próféciában leírták, amiben ahhoz hasonlították, mint amikor egy fényképezőgép felvillan és az egész Naprendszer rendkívüli módon kiviláglik.

Corey: Azt mondták, hogy számos ilyet kapunk majd, amik aztán el fognak vezetni egy nagy kreszcsendó eseményhez.

Wilcock: Gondolod, hogy talán az első e nagy fényes villanások közül megtörténhet a 2023-24-es időintervallumban?

Corey: Azt mondták nekem, hogy ezek egy alacsony szinten már elkezdődtek. Fokozatosan épülnek fel.

Wilcock: Oké. Csak szeretném tisztázni, hogy ha nem kapunk semmilyen komoly felfedést 2023-24-ig, akkor még mindig van utána hat évünk. Mi történhet e hat év alatt?

Corey: Nos, ez rajtunk múlik. A terv az információk lassú kigöngyölítése, de ugyebár „egyetlen terv sem marad a csatatéren”. Ki tudja mi fog történni abban az időperiódusban? Kaphatunk egy nagyon gyors információrobbanást, és aztán egy ideig semmi új információt. Ki tudja, hogy mi fog történni?

Wilcock: Sokan a nézők közül nagyon aggódtak amiatt, amit korábbi epizódokban említettél, hogy azt mondták neked, hogy egy negatív idővonalra kerülhetünk, amelyen a drákonidák fogják uralni a bolygót. De mindazok alapján, amiket elmondtál a helyzetjelentésedben, úgy tűnik, hogy ez az ajtó bezárult.

Corey: Pontosan. Igen, határozottan át lettünk irányítva pozitív idővonalakra, de a legoptimálisabb idővonal, vagy a legalább egy picivel pozitívabb idővonal rajtunk múlik. De ez így igaz. A dolgok megváltoztak az idővonalunkon egy olyan pontig, ahol semmilyen mód sincs már arra, hogy a reptiliánok nyíltan uralják a bolygót.

Wilcock: A Kék Avianok beszéltek rajtad keresztül és azt mondták, hogy a hatalmas gömbök eltűntek, és hogy a külső védőkorlát eltűnt és hogy most ez a Galaktikus Föderáció védi a légteret a számunkra. Milyen következményei vannak ennek?

Corey: Elmondták nekem, hogy a blokád miatt az egyetlen útvonalat a menekülésre a portálrendszer jelenti, a Kozmikus Hálózat. De korábban azt is elmondtam, hogy ezt magas szinten erősen megfigyelik. Nem mehetsz sehová e portálokon keresztül, amit ne tudnának lenyomozni. Azt mondták, hogy ezen időperiódus során akárki is meneküljön el a portálokon keresztül, egész további életében menekülni fog.

Wilcock: Egy korábbi beszélgetésünk alkalmával Pete Peterson azt mondta, idézem: „Amerikaiak vannak mindenfelé a galaxisban." Néhányan közülük nem jó emberek, én úgy képzelem. Lehetnek a Titkos Űrprogram Cabal-jellegű emberei. Mi állíthatná meg azokat az embereket, akik még itt vannak a Földön, hogy újracsatlakozzanak azokhoz a csoportokhoz, akik galaxisszerte szétszóródnak?

Corey: A Galaktikus Föderáció blokádja.

Wilcock: Szóval más csoportok még mindig létezhetnek, de új embereket már nem fognak kapni.

Corey: Pontosan.

Wilcock: Szerinted meg fognak próbálni visszajönni ide és megszállnak bennünket?

Corey: Nem. Erre nincs mód a blokád miatt.

Wilcock: Tudnál egy kicsit beszélni arról, hogyan néz ki ez a Galaktikus Föderációs blokád? Mert nem biztos, hogy értem.

Corey: Nekem sem mondták el. Nagyon magasan fejlett lények, akik katonai blokádot hoztak létre a Naprendszer körül. Úgy képzelem, hogy űrhajók és űrállomások vannak, amelyek megakadályozzák a Naprendszerünkbe való be- és kilépést.”

Szerk – Végezetül pedig ismét a fenti Salla-interjúból idézünk, méghozzá ez imént emlegetett Galaktikus Konföderáció kapcsán:

Salla: Mi az a Galaktikus Föderáció és kik a tagjai?

Corey: Tear-Eir Galaktikus Föderációként hivatkozott erre, míg az Anshar Galaktikus Konföderációnak nevezte. A tagjai spirituálisan és technológiailag magasan fejlett (6-ik és magasabb denzitású) civilizációk, akik együttműködnek abban, hogy elősegítsék mind a kozmikus törvényeket, mind pedig a különböző kozmikus ciklusokat. A Gömb Lény Szövetség (Őrzők) tagjai ennek a Föderációnak.

Salla: Miben különbözik a Galaktikus Föderáció a Szuperföderációtól?

Corey: A Szuperföderációt 4-5-ik denzitású lények alkotják, akik megállapodást kötöttek a „genetikai gazdálkodást végző fajokkal" továbbá a „Nagy Kísérlet" részét képező azon civilizációkkal, akik odáig fejlődtek, hogy részeivé váltak annak a csoportnak, amely a kísérleteket végzi. Hamarosan fokozatosan mi is erre a pontra fogunk eljutni. A Galaktikus Föderáció - ahogy az imént említettem - inkább az Egy Végtelen Teremtő univerzumának/valóságának fenntartásáért felelős és egy általunk más dimenziónak vélt vagy angyali birodalmon belül létezik. Az egyik üzenet, ami a Gömb Lény Szövetségtől kaptam így hangzott: „Mi az Egy Végtelen Teremtő küldöttei és segítői vagyunk."


Tizedik évad – 13. epizód


Wilcock: Köszöntelek a Kozmikus Közzétételben. David Wilcock vagyok, itt vagyok Corey Goode-dal és nagyon sok megbeszélni valónk és kérdésünk van, amik Corey nagyon izgalmas helyzetjelentése kapcsán merültek fel, így aztán úgy döntöttünk, hogy egy epizódban meg fogjuk válaszolni ezeket a kérdéseket, mert olyannyira sok érkezett. Íme az első kérdés:

1. kérdés - „El tudnád kérlek magyarázni, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal jár, hogy a Naprendszerünk Külső Védőkorlátját eltávolították? Ez azt jelenti, hogy olyan lények, mint pl a drákonidák szabadon jöhetnek-mehetnek, ahogy csak akarnak?"

Corey: Igen, nekem azt kommunikálták, hogy a Korlát lehullásával most a portálrendszer teljesen nyitva van, és hogy lények jöhetnek és mehetnek a portálrendszeren keresztül, de ezt extrém módon, nagyon erősen megfigyelik.


Az egyik helyről a másikra történő ugrás elektromos visszajelzéseiből meg tudják mondani, hogy hány ugrást tettél, hány célpontot érintettél mielőtt megérkeztél volna a végállomásodra. És ezzel le tudnak követni téged. Azt mondták, hogy bárki, aki képes kimenekülni a portálrendszeren keresztül, egész hátralévő életében futni fog, mert a környéken többé nincs igazán biztonságos menedék a negatív csoportok számára.

Wilcock: Említetted korábban, hogy a drákonidák egyfajta nagy enklávéval rendelkeznek a Naprendszerünkben. Ha ők itt ragadtak, akkor számukra egy nagy vereség lesz, ha ez a napvillanás bekövetkezik?

Corey: A Napvillanás előtt mindannyian egyfajta sztázisba vagy az egyik ilyen időbuborékba mennek, ahol megbújhatnak amíg ez az energia keresztülhalad a Naprendszerünkön - kb 1000 év alatt. És azt tervezik, hogy aztán visszajönnek és újból visszaszerzik a fennhatóságukat. De amikor ez a Napvillanás bekövetkezik, a MI kötelességünk lesz lemenni oda és gyökerestül kitépni őket.

2. kérdés - „Sigmund azt mondta neked, hogy „intuitív empata a seggem." Egy másik ember azt mondta neked, hogy „Azt hiszem ezt arra akarta érteni, hogy te nem vagy intuitív empata.” El tudnád magyarázni pontosan, hogy mire akart gondolni ezzel az állítással?"

Corey: Igen, minden bizonnyal arra értette, hogy az intuitív megérzésem pontatlan volt.

Wilcock: Abban a feltételezésben hitt, hogy az intuitív empaták bámulatos pszichés képességekkel rendelkeznek és mindig igazuk van?

Corey: Igen. Alapvetően az volt a benyomása, hogy „ha pszichikus vagy, akkor mindent tudnod kell." Oka van annak, amiért három intuitív empatát használnak egy-egy helyzetben. Azért, mert még annak ellenére is, hogy fel vagyunk erősítve ezekkel a szérumokkal, egyikünk sem 100%-osan pontos.

3. kérdés - „Végső soron a drákonidák csak gyalogjai a mesterséges intelligenciának, ami manipulálja őket. Ha a mesterséges intelligencia az, ami valójában felelős mindezért, és ha még mindig nem lesz legyőzve, amikor a drákonidák már igen, akkor honnan fogjuk tudni, hogy nem válunk-e a mesterséges intelligencia rabszolgáivá?"

Corey: Nos, e folyamat részeként, amikor a Napvillanások sorozata megtörténik, miután a Nap kiér a szoláris minimumból – kb 11 évig marad a szoláris minimumban – arra számítanak, hogy amikor kiér ebből, azt nagyon látványos módon fogja megtenni. És amíg a minimumban van, akkor is várnak néhány villanást. Néhány ezek közül már megtörtént. És a napvillanások e sorozata alapvetően egy elektromágneses impulzus lesz a mesterséges intelligencia számára. Az összes technológia, amiben a mesterséges intelligencia „lakik" meg fog semmisülni és a mesterséges intelligencia jel nem lesz képes szétterjedni az űrben a mi térségünkben az energia miatt, ami kiáramlik a Napból a Kozmikus Hálózatból jövő visszacsatolásként.

Wilcock: Hogyan fogjuk megelőzni a technológiánk pusztulását, ha ez megtörténik?

Corey: Kemény időszak lesz. Életek fognak elveszni. Néhány nagyon rossz dolog fog bekövetkezni, de el fogunk jutni egy pontra, ahol sok szakadár civilizáció – pozitív civilizációk - miután ez megtörténik, ők ezt egy lehetőségnek tekintik arra, hogy lehozzák az összes fejlett technológiájukat mindenki számára a bolygón egyszerre és ne csak néhány elit országnak adják át, és aztán hagyják, hogy mindez leszivárogjon a többiekhez.

Wilcock: Szóval léteznek olyan technológiák, amik kellően erősek és ellenállnak e napvillanásnak és működőképesek lesznek, miután ez megtörténik?

Corey: Azt gondolják, hogy néhány technológiájuk eléggé le van védve ehhez, de abból, amit elmondtak nekem, mindegy, hogy milyen mélyre mész a föld alá, a hatás oda is le fog érni.

Wilcock: De úgy érzed, hogy miután ez megtörténik, képesek lesznek olyan technológiát kibocsátani, amiket használni tudunk majd?

Corey: Igen.

4. kérdés - „Ha a mesterséges intelligenciát végső soron egy elektromágneses impulzusként kiüti a napvillanások végső sorozata – a legnagyobb, mostantól számítva 10 vagy 11 éven belül – mi akadályozza meg a mesterséges intelligenciát abban, hogy visszahúzódjon ezekbe a fotonokba, amikről azt mondtad, hogy magukban hordozzák a mesterséges intelligencia jelet?"

Corey: Ezer év múlva ez a jel vissza fog térni a Naprendszerünkbe. Egyszerűen egy más típusú technológiát fogunk majd kifejleszteni és tudatában leszünk a mesterséges intelligencia veszélynek, és képesek leszünk mérsékelni azt.

Wilcock: Szóval végső soron ez ott van mindenhol... de ez olyan lesz, mint amikor egy immunrendszer megtanulja, hogyan legyenek antitestei, hogy harcoljanak ellene.

Corey: Így van. A mesterséges intelligencia jel szét van sugározva számos különböző galaxisba körülöttünk. Nem tudunk elbújni előle.

5. kérdés - „William Tompkins arra ösztökélt bennünket, hogy vegyünk részt mi is ebben. Mit gondolsz, hogyan tudunk mi is részt vállalni ebben, ha le akarjuk győzni a drákonidákat és meg akarjuk gyógyítani a társadalmunkat?"

Corey: Ez nagyjából minden egyes embernek szól. Minden embernek el kell végeznie a személyes munkáját, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nincs karmikus elakadása. És el kell kezdenünk a szándékainkra fókuszálni vagy a társteremtő tudatosságunkra, egy pozitív végkifejletre. Ha közülünk minél többen teszik meg ezt, annál könnyebb lesz eljutnunk egy pozitív végkifejlethez. És most jelenleg azt látjuk, amit Tear-Eir úgy emlegetett, hogy „a Nagy Ébredés zajlik a bolygónkon."

Wilcock: Az, hogy fókuszáljunk a szándékunkra egyfajta általános megnevezés. Tudnál egy kicsit specifikusabb lenni, hogy hogyan nézne ki ez a „fókuszáljunk a szándékunkra"?

Corey: Ez olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. A szándékodat és energiádat – gondolatenergiádat – fókuszáld az emberiség pozitív jövőjére és pozitív végkifejletre. A fekete mágiájuk titka, hogy képesek bedobni ránk néhány morbid részletet vagy elgondolást egy kataklizmáról vagy valamiről, ami meg fog történni. Bedobják ezt a mi tudatosságunkba és sok esetben az történik, hogy ezt mi megteremtjük a társteremtő tudatosságunk segítségével. Manipulálva vagyunk.

Wilcock: Szóval bizonyos értelemben nálunk van a hatalom, hogy oda irányítsuk ezt, ahová akarjuk.

Corey: Mindig is megvolt ez a hatalmunk. Csak tudatlanságban tartottak bennünket erről.

Wilcock: Akkor a drákonidák miért olyan erőszakosak a tetteikben? Ha csak azt teszik, amit mi megengedünk nekik, akkor miért olyan sikeresek ebben?

Corey: Mert mi megengedjük nekik, hogy ezt tegyék. Egyfajta hallgatólagos megállapodást kötünk azzal, hogy nem harcolunk ez ellen és megengedjük magunknak, hogy manipulálva legyünk.

Wilcock: Ha a Kék Avian-ok azt mondták neked, hogy fel kell tápászkodnunk a térden állásból, nem fejtették ki részletesen, hogy mit értették ez alatt?

Corey: Igen. Ez azt jelenti, hogy mi, mint faj programozva vagyunk arra, hogy várjunk valakire vagy valamire, hogy jöjjön és megmentsen bennünket. Ez része annak a programozásnak, ami tudatlanságban tart bennünket a társteremtő képességeinkről. Ha egyszer felismerjük a társteremtő képességeinket, rájövünk, hogy nincs szükségünk megmentőre. Mi vagyunk azok, akikre várunk.

6. kérdés - „Annak érdekében, hogy valóban megszabaduljunk a reptiliánoktól, várnunk kell, hogy a Napvillanás bekövetkezzen?"

Corey: Igen. Hogy gyökerestül kitépjük őket, igen, mert ekkor fognak bemenni az ő kis sztázisos területeikre, hogy megbújjanak, és nem lesznek képesek kijönni az energiák miatt. Pocsék lesz nekik. Nem lesznek képesek kezelni ezt. És azt mondták nekem, hogy olyan lesz a helyzet velük, mintha hordóban úszó halakra lövöldöznél.

7. kérdés - „Szeretném, ha kicsit világosabbá tennéd a következőt. Az emberiség „kozmikus családja" bejön és segíteni fog nekünk felemelkedni az emberi evolúció és fejlődés következő szintjére. Tudnád egy kicsit részletezni, hogy mi az a kozmikus család? Mi a fejlődés következő szintje?"

Corey: Nos, a kozmikus unokatestvérek családot alkotnak. Ők emberi lények, majdnem pontosan ugyanolyanok, mint mi, csak különböző típusúak, akik már átestek ezen a folyamaton. És az fog történni, hogy miután a Szuperföderáció teljesen feloszlott, be fogják hozni az 52 helyi csillagklaszter lakóit, képviselőit abba a Szuperföderációs létesítménybe, hogy interakcióba lépjenek velünk és segítsenek nekünk tanácsadókként. Tanácsokat fognak adni nekünk, amíg keresztülmegyünk a folyamat többi részén.

Wilcock: A kérdés genetikai és spirituális fejlődésre is vonatkozott.

8. kérdés - „Ezen a ponton hogyan fog nekünk az emberiség kozmikus családja genetikailag segédkezni?"

Corey: Kezdetben segédkezni fognak nekünk, hogy átvegyük a saját genetikai programunkat. Hogy ez mit foglal magában, azt nem tudom. De kaptam némi információt arról, hogy miután az emberiség rájön, hogy egy genetikai program ZAJLIK és mi részesei vagyunk ennek, valamiképpen fel fogunk lázadni. Rendkívül feldúltak leszünk emiatt. Mindannyian azt gondoljuk magunkról, hogy ilyen gyönyörű szuverén lények vagyunk. Ezt követően hogyan fogjuk összerakni azt a tényt, hogy mi csak egyszerűen ezeknek a fejlettebb lényeknek a laboratóriumi egerei vagyunk? Elég nagy kognitív disszonanciát fogunk átélni. Kemény idők lesznek.

9. kérdés - „Milyen jellegűek azok a tanórák, amiken keresztülmegyünk álmainkban? Ahhoz hasonló, mint amikor tanórán ülünk az iskolában, vagy ez inkább szimbolikus? Hogyan zajlik pontosan ez az álombéli oktatás?"

Corey: Nos, abból, amit elmondtak nekem, számos ember találkozik ugyanazon a helyen éterikusan és egy tanteremhez hasonló helyen vannak, ahol időnként avatarként használtak engem arra, hogy embereket tanítsak – embereket, akik látnak engem álmaikban, mindig egy tanterem szerű környezetben. Ezt mondták el nekem. És erről nekem egyáltalán nincs emlékem. Mindig azt mondták nekem, hogy a felsőbb énjüknek avatarként kell használniuk engem, vagy valami ilyesmi. De amit megtudtam a Kék Avian-októl az az, hogy valóban, nagyon sok mindent teszünk ebben az álomállapotban emberekkel és segítünk képezni az embereket. Ez egy spirituális dolog, spirituális szintű.

Wilcock: Szóval tanórák vannak bizonyos esetekben?

Corey: Így van. Ezek az emberek egy tantermi környezetként észlelik ezt az éteri eseményt. A felsőbb énjük úgy jeleníti meg ezt előttük, hogy ott ülnek egy tanteremben. Nem igazán ismerem pontosan, hogy mi zajlik itt éterikusan.

Wilcock: Érdekesnek találom, Corey, hogy Az Egység Törvényé-ben az egyik legtöbbször használt kifejezés a Felemelkedésre az „érettségi". Én magam is sok-sok alkalommal álmodtam egy diplomaosztó-jellegű ünnepségről. Szóval gondolod, hogy ezek a diplomaosztással kapcsolatos álmok szintén részei lehetnek ezeknek a tanóra jellegű elképzeléseknek?

Corey: Lehetséges, de a diplomázás, amin keresztülmegyünk, egy sokkal nagyobb esemény. Ez a Nagy Ébredés.

Wilcock: Oké. A következő kérdés a galaktikus rabszolgakereskedelemre vonatkozik.

10. kérdés - „Azt a tényt tekintve, hogy az emberekkel ilyen széles körben kereskednek a galaktikus rabszolgakereskedelem keretében, a következő nagy lökés a jó és rossz közötti harcban a rabszolgasággal való szembeszállás lesz? És azok az emberek, akikeket elhurcoltak innen, visszatérnek majd az otthonaikba?"

Corey: Igen. Már most is egy nagy háborút látunk az emberkereskedelem ellen.

Wilcock: Úgy érted, hogy itt a Földön.

Corey: Itt a Földön. Az történik, hogy nagymértékű emberkereskedelem zajlik. Nem is igazán változott ez azon évezredek során, amiknek közepette mi azt gondoltuk magunkról, hogy fejlődünk. Ez ugyanolyan gyakori még ma is. De egy jó része ennek, több mint egy millió ember a rabszolgakereskedelem részeként, más bolygóra megy. És ahogy elmondtuk korábban, számos különböző ok miatt adják el őket. Néha az történik, hogy a Titkos Űrprogram Szövetség emberei bemennek - és ebben én magam is részt vettem, én is segítettem ebben – és megjelölik az elrabolt áldozatokat. Időnként sokukat kimentik, és aztán elviszik őket egy olyan bolygóra, ami a maják ellenőrzése alatt áll, és ami alapjában véve egy gyógyító bolygó, ahová azért viszik az embereket, hogy meggyógyuljanak. Szóval ez már megtörtént. De amiről én beszélek, az az, hogy ez tömegméretekben fog bekövetkezni. Elmennek és megtalálják őket... Úgy értem, több millió ember van odakint, akiket eladtak és őket meg fogják menteni és visszaviszik, sok évre elviszik őket egy bolygóra, ahol meg fognak gyógyulni. Az összes traumájukat meggyógyítják. És amikor a gyógyulásukban elérnek egy bizonyos pontra, újra be fognak integrálódni a földi emberek közé. De e folyamat közben a földi embereknek tudomására hozzák majd, ha egy szerettük benne van ebben a programban és hogy meg fog gyógyulni.

11. kérdés - „Említetted, hogy láttál egy személyt a LOC-n, aki NASA kitűzőt viselt és ezt még nem hallottuk tőled korábban a Kozmikus Közzététel-ben, vagy a beszámolóidban. El tudnád magyarázni, milyen jelentősége van annak, ha meglátsz egy olyasvalakit, aki a NASA – állítólag – szimplább programjainak tagja és feltételezhetően nem vesz részt a mélyebb programokban?"

Corey: Nemrégiben Emery és én beszélgettünk. A Légierőnek van egy űrprogramja és űrhajós iskolája, ahol űrhajósokat képeznek. Fent van valahol a Nagy Tavaknál. Több tucatnyi űrhajós van ott és ők azok, akik a katonai-ipari komplexum űrállomásain szolgálnak és működtetik azokat a háromszög alakú űrhajókat, amik ebben a programban szolgálnak. És úgy tűnik, hogy meg van engedve nekik, hogy a LOC Bravo-n legyenek. És a LOC Bravo az egyetlen LOC, amiről tudomásuk van.


Egy teljesen más útvonalon lépnek be oda, mert... Azt mondták, hogy erről nem beszélhetünk ott a tojásfejűekkel, mert mi ugye a LOC Alpha-ról érkeztünk oda.

Wilcock: Szóval Emery említette a NASA-nak ezt a titkos részlegét. Mit gondolsz, mekkora lehet a mérete és kiterjedtsége a NASA titkos részlegének a nyilvános NASA-hoz képest?

Corey: Régen volt már, amikor erről tájékoztattak, több mint egy évtizeddel ezelőtt. Úgy értem, jó ideje már – de akkoriban mindössze néhány tucatnyi űrhajós volt ebben a programban.

12. kérdés - „A NASA jelenléte a LOC-n exopolitikai tényezők miatt van eltitkolva előlünk? A NASA megjelenése ott a közelmúltban történt? A Cabal csak egy csontot dobott a NASA-nak, hogy ettől kicsit jobban érezzék magunkat azzal kapcsolatban, amit csinálnak?"

Corey: Nos, ez a NASA-nak a katonai ága, nem a PR-részlege, amit mi „NASA”-ként ismerünk. A NASA e katonai ágának – azt hiszem – jó ideje hozzáférést engedtek a LOC Bravo-hoz. Egyszerűen csak nincs tudomásuk a többi LOC-ről. Ők azt gondolják, "A" LOC-re mennek. És én korábban LOC alatt a LOC Alpha-t értettem, mert nem akartam beismerni a másik két LOC létezését. Mert összesen három LOC létezik. A LOC Alpha - ami az a LOC, amiről mindig is beszéltem - a LOC Bravo és a LOC Charlie.

Wilcock: Szerinted e titkos NASA tud a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjáról?

Corey: Ők részei ennek.

Wilcock: Vagyis ez ennek az egyik divíziója.

Corey: Így van. És még egy kis bázisuk is van a Marson, amihez hozzáféréssel rendelkeznek.

Wilcock: Mi lehet a funkciója annak a bázisnak?

Corey: Kutatás és fejlesztés.

Wilcock: Mit kutatnak?

Corey: Technológiákat. Technológiákat építenek ki, hogy növeljék az ember lábnyomát az űrben, de nem veszik észre, hogy az már meg lett növelve.

13. kérdés - „Egy korábbi epizódban említetted, hogy felmentél a maják hajójára és ott volt egy reptilián lény, aki embereket ölt. Hogyan volt képes ez a lény embereket ölni? Technológiát használt vagy egyszerűen csak a tudatát fókuszálta ehhez? Hogyan csinálta?"

Corey: Nem. Ez volt az egyik legbizarrabb dolog, amit valaha láttam. Egy csendes, pszichés ütközet zajlott. Nagyon fura volt. Az történt, hogy a maják felderítették ennek a lénynek a hollétét egy városban, amiről tudomásuk volt valahol Afrika déli részén.


Megfigyelték és egy ideje keresték ezt a lényt. Megállapították a hollétét és a technológiájukat használták, hogy kihozzák őt egy a barlangvárosból és áthelyezték a hajójukra. A hajón úgy tűnt, hogy a maják túlbecsülték a saját képességeiket, és azt gondolták, hogy képesek lesznek ezt a lényt rögtön sztázisba tenni. Az történt, hogy ez a lény megjelent ott és nem tudtak megbirkózni vele, ő pedig a rendkívüli pszichés képességeit használva ölni kezdett... 5-7 maját megölt közülük. A fegyvert amit használtak, így tartották (Corey úgy tesz, mintha egy fejszét tartana maga előtt és a fejsze két élét fogja) és a szemeik ezen rész felett voltak (Corey a fejsze középső behajló része felett néz át).


És e mögé bújva jöttek be a terembe úgy, mintha ez egyszerre pajzs és fegyver is lenne. Ez alapvetően amiatt történt meg, mert a maják alábecsülték ezt a lényt, illetve ennek a lénynek az erejét.

14. kérdés - „A földönkívüliek befejezték-e a DNS-ünk feljavítását, vagy a következő nagy frissítésre a napvillanás után kerül majd sor?"

Corey: Még mindig bütykölgetik és lefuttatják a különböző programjaikat, de sok genetikai bütykölgetést, ami jelenleg zajlik, olyan emberek végeznek, akik ezt a drákonidák parancsára teszik. Úgyhogy ez még mindig zajlik... Például influenza vakcinákkal és mindenféle más metódusokkal, vírusokat használnak szállítórendszerként, hogy genetikai változásokat idézzenek elő az emberiségen. Úgy tűnik, hamarosan elkezdjük majd nyíltan átvenni a saját genetikánk irányítását és egy ideig a tervezők útját fogjuk járni.

Wilcock: A következő kérdés kapcsolódik egy olyan beszélgetéshez, amit nemrégiben folytattam le Pete Peterson-nal és némi zavart okozott.

15. kérdés - „Az Anshar lényei ugyanazok a Magas Fehérek, akikkel Charles Hall lépett interakcióba a Nevada sivatagban az 1960-as években?"


Corey: Nem hiszem. A fizikai jellemzőik leírása nem egyezik. A tény az, hogy a hadseregnél az Anshar-t magas fehéreknek hívják, azért mert magasak, szőke hajuk és alabástromfehér bőrük van. De ez ahhoz hasonló, mint amikor számos különböző lényt „Szürkének" neveznek – ugyanez igaz az északi típusúakra is; egy rakás különböző lényt „északi típusúnak" neveznek – leragadnak ennél. A csoport, amellyel Charles Hall interakcióba lépett, úgy tűnik, hogy egy teljesen más csoport. Értem a zavarodottságot, mert ahogy öregszenek, az Anshar lényei úgy lesznek egyre magasabbak. De elmondták nekem, hogy 4-ik dimenziós fejlettebb lényeknél ez eléggé megszokott dolog. Gyakorta részét képezi az életciklusuknak.

Wilcock: A különböző fejlődési ciklusoknak?

Corey: Így van.

Wilcock: Igen. Szóval Pete ugyancsak elmondta, hogy a megnevezés, amit ezekre a lényekre használtak, kapcsolódott a kinézetükhöz. Ott vannak például a szauriánok, akik a reptiliánok lennének, meg ehhez hasonlók.

Corey: Így van.

Wilcock: Szóval ezek alapján a magas fehérek egyszerűen csak magasra nőtt lények, akinek fehér bőrük van.

Corey: Így van.
 
16. kérdés - „Az összes különböző faj közül, akiket az 52 szemtanú között láttál, mindegyik ismerős volt a számodra, vagy láttál köztük olyat is, akit korábban még nem?"

Corey: Nem. Volt néhány, akiket láttam a földönkívüliek elfogásával és kikérdezésével foglalkozó programban, de legnagyobbrészt Micca-n kívül mindenki új volt a számomra. De ami a fajokat illeti, számos olyan volt közöttük, akiket elkaptunk ebben a bizonyos programban.

Wilcock: A többi 52 faj közül – mindegyikük egy fajt képviselt – hány tudna minden nehézség nélkül elmenni egy földi ember mellett?

Corey: Sokan és sokan közülük jelenleg is itt vannak. Ezek a lények részei ennek a Kozmikus Békehadtestnek, akikről beszéltem korábban. Itt vannak, hogy segítsenek az emberiségnek és elvegyülnek olyan területeken, amelyhez etnikumot tekintve leginkább hasonlítanak. Ha egy csoport inkább ázsiainak néz ki, akkor az ázsiai térségbe illesztik be magukat. Tanulmányoznak bennünket, felállítanak egy tervet arra, hogy hogyan segítsenek nekünk. És ezen csoportok mindegyike a civilizációnk különböző aspektusait tanulmányozza, hogy megtudják, hogyan tudnak közeledni hozzánk egy programmal, ami segédkezni fog nekünk.

Wilcock: Amikor Az Egység törvényével foglalkozó fórumokat olvasgattam 1999-2003 körül, nagyon sok ember zavarba jött a Felemelkedés kapcsán, amikor is van egy szivárványtest felemelkedés, aminek során a tested teljesen átalakul fénnyé. Továbbá van a 4-ik dimenziós aktiválás, amiről Az Egység törvénye beszél. Szerinted ezek felemelkedett lények-e és ha igen, milyen típusú felemelkedésen mentek keresztül?

Corey: Igen, ők mindannyian általunk 4-ik denzitásúnak tartott lények, és ugyanazon az energetikai változáson estek át, amin mi is. Újrarendezi a fizikai molekuláinkat, de ez sokkal inkább egy tudatosságbeli váltás. A tudatosságuk kibővült egy olyan pontig, ahol mondjuk egy 2 dimenziós világból – ahol minden lapos – átmész egy 3-ik dimenziós világba, ahol hirtelen mindennek mélysége lesz. Ilyesfajta tudatosságbeli váltáson fogunk keresztülmenni, csak itt a 3D-s világ fog olyannak tűnni, mint a 2D-s. És ha egyszer ez bekövetkezik, elkezdünk másként gondolkodni és másképpen hatni egymásra. Megértjük, hogyan irányítsuk a társteremtő tudatosságunkat és hogy teremtsünk meg bármilyen valóságot, amilyet csak akarunk. Képesek leszünk irányítani az anyagot.

Wilcock: De ha hirtelen léptek be a 4-ik denzitásba, akkor nem látod őket nagyobb szemekkel vagy vékonyabb arcvonásokkal, vagy ilyesmivel.

Corey: Egyáltalán nem néztek ki másnak ahhoz képest, mint ahogy az átváltozás előtt néztek ki.

17. kérdés - „Most hogy az emberiség is tagja a tanácsnak, milyen gyakran találkoznak és ki képviseli az emberiséget?"

Corey: Nos, az emberiség képviseli az emberiséget. Ez még nem vette kezdetét. Még nincsenek találkozók. Ez mind előkészítés és szervezés alatt áll. A jelenlegi Szuperföderáció át fog esni egy folyamaton, amikor is a projektjeit felszámolják. Szóval még nincsenek találkozóink.

Wilcock: Amikor azt mondod, hogy „az egész emberiség képviseli az emberiséget", az azt jelenti, hogy lesz valamiféle kormányzati aspektusa is, hogy nem csak egy ember fog döntéseket hozni?

Corey: Nem, nem csak egy személy lesz. Nagy valószínűséggel úgy lesz, ahogy most is van: minden régióból különböző emberek, akik időközönként cserélődnek majd.

Wilcock: Képviselve annak a régiónak a demokratikus választását.

Corey: Nem. Ők az egész Földet fogják képviselni, de minden régióból lesznek képviselők, szóval tudni fogják, hogy mindenki teljes mértékben képviselve lesz.

Wilcock: Mit értesz régió alatt?

Corey: Ázsia, Afrika és ott ugyebár különböző országok vannak és mindegyikből lesznek majd nagykövetek, akik cserélődnek majd a program során.

Wilcock: És ez azért van így tervezve, hogy mindenki hangját meghallják.

Corey: Így van.

Wilcock: Szóval ezek a képviselők összegyűjtik az információt arról, hogy az emberek mit akarnak és mit várnak, majd elviszik ezt és a tanács figyelmébe ajánlják.

Corey: Pontosan. És egyszerűen csak az egész bolygót képviselik majd, de a saját regionális perspektívájuk alapján. És ily módon a menedzsmentben egy teljes perspektívát kapunk minden régióról.

Wilcock: Oké. A következő kérdés lehet, hogy zavaros lesz:
 
18. kérdés - „Jelenleg ki adja a parancsokat a Solard Warden-nek, a Titkos Űrprogram Szövetségnek és a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjának?"

Corey: Ó, ez nagyon bonyolult. A Titkos Űrprogram Szövetségnek megvan a saját tanácsa, amely döntéseket hoz. Általában engedelmeskednek a tanácsnak. Néha viszont nem. A katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjának parancsnokságát és irányítását technológiailag olyan helyeken látják el, mint az Eglin Légibázis és a MacDill Légibázis.


De a döntéshozás a Védelmi Minisztériumban történik és a Védelmi Minisztériumon belül a Védelmi Hírszerző Ügynökségnél (DIA).


A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum (ICC) irányítja a technológiák gyártását, amelyek eljutnak aztán a különböző űrprogramokhoz. De a különböző űrprogramok vezetését más-más szervezetek látják el, amelyek mindegyikébe egy pontig a Cabal beszivárgott és irányítás alatt tartja őket.

Wilcock: Mi a helyzet a Solar Warden-nel?

Corey: A Solar Warden-t többé nem így nevezik. Próbálok hozzájutni, hogy mi a jelenlegi műveleti neve. Ezt ugyancsak a Védelmi Minisztériumon keresztül irányítják, de a Haditengerészeti Hírszerzés oldaláról.

Wilcock: Hát én azt gondoltam, hogy a Solar Warden egy szakadár civilizáció. Szóval hogyan tudná a Védelmi Minisztérium irányítani ennek bármely aspektusát?

Corey: A Solar Warden program nem egy teljes szakadár civilizáció. Viszont a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum és a náci frakció alapvetően egy teljes szakadár civilizáció. Ők teljesen elszakadtak és egyáltalán nem a Földről irányítják őket és a parancsnokságukat sem innen látják el. A katonai szervezetek vagy programok azonban a bolygóról kapják a parancsokat és innen irányítják őket. Ennél fogva ők nem alkotnak egy teljesen elszakadt civilizációt.

Wilcock: Oké. A következő kérdés nagyon érdekes.

19. kérdés - „Ki a fene a drákonidák fő emberi kapcsolattartója?"

Corey: Nincs egy legfőbb kapcsolattartó. Van egy szervezet, amiről elmondták nekem, hogy a legtöbb kapcsolattartást végzi a drákonidákkal. És ez a 200-ak Bizottsága. Ők ilyen elit-jellegű, pénzügyi elit jellegű emberek mindenhonnan a bolygóról.

Wilcock: Létezik az az elgondolás, hogy a titkos társaságok leg-legmagasabb szintjén van egy olyasmi, amit Palládiai rítusnak neveznek, ahol az a cél, hogy kesztyűje légy a titkos hatalomnak, amit a Cabal irányít.
Gondolod, hogy e fickók közül néhányan használják ezt a Palládiai rítust és néha telepatikus kapcsolatban állnak a drákonidákkal?

Corey: Nos, a drákonidák egész végig interakcióban vannak az emberekkel, akárcsak az Anshar. Sok esetben testen kívüli tapasztalásokat tesznek és bemennek az emberek otthonaiba, meg ehhez hasonlók. A legfőbb szerv, amelynek hozzáférése van a királyi drákonidákhoz az a 200-ak Bizottsága.

Wilcock: A következő kérdést már érintetted korábban, de újra felmerült.

20. kérdés - „Miért nem kapunk egyetlen jó képet sem földönkívüliekről vagy ufo-król, amikkel munkád során találkoztál? Miért nem ad engedélyt a Szövetség arra, hogy fotókat vagy videókat bocsássanak ki olyasmikről, amikről akarják, hogy tudjunk jelen pillanatban?"
 
Corey: A Szövetség alapvetően megbeszéléseket folytat a Cabal-lal a megadásukról. Szóval mindent e terv alapján tesznek.

Wilcock: Tehát a tervnek részét képezi az is, hogy egy bizonyos ponton valódi videókat és fényképeket tesznek közzé?
 
Corey: Egy BIZONYOS ponton igen, de jelenleg ez a kozmikus törvények ellen való lenne. Kapcsolatba állnak lényekkel, ami része ennek a kozmikus törvénynek és nem feladatuk megmutatni nekünk videókat vagy képeket ezekről a lényekről. Az emberek sok problémát okoznak nekem, amikor azt mondják: „Miért nem készítesz fotókat vagy ilyesmi?" De még ha meg is mutatnék egy képet vagy videókat, az emberek azt mondanák: „Ó, hát ez csak CGI. Számítógéppel csináltad." Szóval a fényképek manapság nem szolgálnak akkora bizonyítékul, mint azt a legtöbb ember állítja.

Wilcock: Mivelhogy ez olyan sokszor felmerül, hadd hozzam fel azt, ami sok helyen előbukkan Az Egység Törvényében, amikor is arról beszélnek, hogy az ő küldetésük az, hogy felajánlják nekünk az igazságot, bizonyítékok nélkül. És azt mondják, hogy az ő céljuk, a küldetésük, hogy elültessék a rejtély magját, így ösztönözve téged arra, hogy a keresés útjára lépj.

(Szerk - Az Egység Törvénye így ír erről: „Aratás lesz – ahogy hívhatnátok talán –, lelkek aratása, hamarosan a bolygótokon. Megpróbáljuk a lehető legnagyobb termést begyűjteni e bolygóról. Ez a mi küldetésünk, mivel mi vagyunk az Aratók. Hogy a lehető legnagyobb hatékonyságot elérjük, ahhoz először egy keresési állapotot próbálunk teremteni a bolygó azon lakosai közt, akik hajlandók keresni. Ezek volnának azok, akik közel állnak a vibráció elfogadható szintjéhez. Az e szint felettiek persze nem olyan érdekesek számunkra, hiszen ők már, ahogy mondjátok, megütik a mércét. A sokkal a szint alatt lévőkön pedig sajnos, mi jelenleg nem segíthetünk. Most azoknak a számát próbáljuk emelni egy relatíve kis százalékkal, akik a szeretet és megértés ösvényére lesznek begyűjtve. A bolygó lakosaiból még ez a kis százalék is hatalmas létszám, a mi küldetésünk pedig az, hogy a tiétekhez hasonló csoportokon keresztül terjesszünk el információkat oly módon, hogy azokat elfogadhassák vagy elvethessék, vagyis azok olyan állapotúak legyenek, hogy híján legyenek annak, amit bolygótok népe bizonyítéknak tart. Nem konkrét bizonyosságot kínálunk nekik, ahogy ők mondani szokták. Igazságot kínálunk nekik. Küldetésünk fontos eleme, hogy Igazságot kínálunk bizonyíték nélkül. Ily módon a motiváció az egyén számára minden esetben belülről jön elő. Ily módon az egyén rezgési szintje megemelkedik. Bizonyíték felkínálása vagy az említett Igazság oly módú rákényszerítése az egyénre, hogy ő kénytelen legyen elfogadni azt, nem járna hasznosítható hatással a vibrációs szintre nézve. Ez, barátaim, a népetek megközelítését illető módszerünk rejtélye.")

Corey: Nos, a tudatosságunknak természetes úton kell fejlődnie. Ezek a hatalmas tudatosságbeli ugrások nem hiszem, hogy egészségesek. Azt hiszem, hogy egy folyamaton kell keresztülmennünk. És ennek a folyamatnak a része, hogy megtanuljuk az igazságot, kibővítjük a tudatosságunkat ezen új igazságokon keresztül. Ez egy folyamat, amin mindannyiunknak keresztül kell mennie.

Wilcock: Az Egység törvénye ugyancsak azt mondja, hogy a rejtély folyamata – amikor még nem teljesen ismered fel, hogy ezek tények - megteremti az akarat és hit képességét. Beszéltek-e neked valaha az akarat és hit fontosságáról?

Corey: Igen. Az akarat közvetlenül kapcsolódik a társteremtéshez, akárcsak a hit. Mindkettő fontos összetevője a társteremtésnek a társteremtő tudatosságunkkal együtt.

Wilcock: Szóval egy bizonyos értelemben, ez az anyag vissza van tartva előlünk, hogy inspirálja a fejlődésünket, hogy inspiráljon bennünket a keresésre, hogy akarjuk kitalálni, hogyan tudnánk még inkább részt vállalni ebben a világban.

Corey: Igen, és hogy egy természetes evolúción menjünk keresztül – az evolúció folyamatán, egy tudatosságbeli értelemben.

21. kérdés - „Most, hogy a genetikai kísérleteknek vége, honnan tudjuk, hogy a földi embereket, akik azoknak a kísérleteknek a produktumai, nem fogják elvinni a Földről zálogként más csillagrendszerekbe, hogy a kísérletet valahol máshol folytassák?"
 
Corey: Nos, ezt nehéz lenne számukra megtenni a felállított blokád miatt. Minden genetika, ami itt a Földön található mostantól emberi tulajdonnak számít. Az összes genetika, ami itt van, a miénk, hogy azt tegyünk vele, amit szeretnénk.

Wilcock: Szóval nem lehetséges, hogy ezek a Szuperföderációs csoportok elmennek és elvisznek magukkal olyan embereket, akiknek a genetikáját megbütykölték és elviszik őket valahová máshova. Blokkolják őket, ha ilyesmivel próbálkoznának.

Corey: Így van. Az egyik dolog, ami történni fog, hogy azok, akik ide inkarnálódtak, sokan közülük... lehet, hogy nagy csoportokat látunk majd meghalni, de ez csak annyi lesz, hogy ezek az emberek hazamennek, vissza a lélekcsoportjukhoz. Ők a kísérlet részeiként voltak itt és most itt az idő számukra, hogy visszamenjenek, szóval elhagyják a testüket.

Wilcock: És ez lehet, hogy részét képezi annak, ami a napvillanáskor vagy napvillanásokkor fog történni.

Corey: Lehetséges.

22. kérdés - „Mit tehetnek ebben a közösségben az emberek, hogy elkezdjék felkészíteni barátaikat vagy a családjukat, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi folyik, mi pedig tudatában vagyunk ezeknek a hatalmas változásoknak, amik felénk közelednek? Hogyan segíthetünk abban, hogy felkészítsük azokat az embereket, akik még semmiféle ismerettel nem rendelkeznek erről?"

Corey: Nos, ez a tökéletes időpont erre, mert most megyünk keresztül azon, amit Tear-Eir Nagy Ébredésnek nevezett. Mindenki elkezdi kinyújtóztatni a karjait, körbenézni és felismerni, hogy mindeddig aludtunk. Na most, ne menj oda a barátaidhoz és a családodhoz azzal, hogy 240 cm magas kék madarak üzenetéről akarsz beszélni, vagy földönkívüliekről, akik őrületesen néznek ki. Arra van szükség, hogy közeledjünk a családtagjainkhoz és elkezdjük elültetni bennük a titkos űrprogramról szóló információkat, a kifejlesztett emberi technológiákról szóló információkat – a technológiákról, amik odakint vannak, de elzárják őket előlünk. Beszélj arról, hogy ezek meggyógyíthatnak bennünket, elláthatnak ingyen energiával, sótalanítani tudják a vizet, élelemmel láthatják el a bolygót és ezek a dolgok mind elérhetőek.

Wilcock: Szóval azt mondod, hogy a legjobban úgy tudjuk ezt kezelni, hogy megvárjuk, amíg lehetőség mutatkozik a tanításra, amikor valaki feltesz egy kérdést és egy bizonyos irányú érdeklődést mutat?

Corey: Elültetheted a magokat. Ha valami megy éppen a híradóban, és látod, hogy nyugtalanítja őket, akkor elhinthetsz némi extra információt. „Tudtad, hogy vannak más űrállomásaink is odakint, amit nem mondtak el nekünk? Tudod, hogy az a háromszög alakú repülő, amiről hallottunk, tulajdonképpen egy ufo? Ezek a mieink. Mi repdesünk velük ki az űrbe és vissza." És az emberek ezt könnyebben el fogják hinni. Azt mondják majd: „Ó, igen. Oké." És aztán elkezdenek kérdéseket feltenni. „Hát akkor, milyen más technológiákat tartanak még titokban előlünk?" Így bővülnek majd ki ezek a kérdések. Ha rögtön földönkívüliekről beszélünk nekik, amikor arra vannak programozva, hogy elutasítsanak mindent, aminek köze van a földönkívüliekhez, akkor ezen az úton nem jutunk sehová.

Wilcock: Az egyik dolog, amiről úgy találtam, hogy nagyon jól működik, amit én a "10% szabályának" nevezek és ez a következő: mondd el az embereknek 10%-át annak, amit valójában mondani akarsz és aztán állj meg és várd, hogy válaszoljanak. Hogyan érzel ezzel kapcsolatban? Mert azt hiszem, sokan nagy monológokat adnak elő és ez igazán veszélyes lehet.

Corey: Igen, az emberek elveszhetnek ebben... Igen, ez jó ötlet. Kicsi, könnyen emészthető darabkák révén tudjuk elültetni ezt az emberekben.

Wilcock: És aztán ha valaki témát vált, nem feltétlenül kell akarnod tovább nyomulni.

Corey: Így van.

Wilcock: Várj, amíg elgondolkoznak rajta és aztán visszatérsz rá később.

Corey: Elhinted a magokat és aztán elsétálsz.


21 megjegyzés:

  1. Hálás köszönet a magyar fordításokért, értékes munkátokért! :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon hasznos válaszokat kaptam a kérdéseimre,amelyek bennem is megfogalmazódtak és megerősítést abban, hogy jó úton haladok. Hálás köszönet érte.

    VálaszTörlés
  3. Emberek! Ez a bolygo tobb szaz millio\milliard eves. Eddig itt dekkolt a 3D vilagban, de PONT MOST, PONT ITT fel fog emelkedni a 4D-be. Csak ugy, magatol...Mert most aztan nagyon kulonleges idoket elunk....Aztan ha megsem, jobb ha mindenki tovabb eli az eletet...Es probal a nehezsegeivel megbirkozni. Tulnőni rajtuk, megoldani oket...Corey Goodenak ezek szerint lesz munkaja a Gaia Tvnel 2018-24ig, de lehet még 11 evig is, mert addig lehet elhuzni, hogy beszelunk rola hogy megtortenik...Yeeeeaaaaahhhhh!!!!!!:)

    VálaszTörlés
  4. Az ERŐ legyen velünk! ����

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a hasznos információkat és azt gondolom,van min elgobdolkodnom és feldolgoznom.Az a szó,hogy 'aratás" elég érdekes megfogalmazása a lelkek ugymond begyűjtésének. Nemrég láttam egy filmet a neten barangolás közben,.a címe: Jupiter felemelkedése. Nos ebben fantasztikusan érdelfeszítő filmben volt szó az ugynevezett aratásról.Kérdésem.: vajon ugyanezen a módszeren alapszik az az aratás,amiről Corey beszélt,vagy valami egészen más?? Köszönöm és győzzön a FÉNY!! Selamat Gajun!! Selamat Ja!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A negatív lényeknél az Aratás halállal jár, míg a Fény oldalán nem kell meghalni, sőt, nem is engedik, mivel, ha lesz tömeges kitelepítés (ez a készültség 1998 óta van), ki leszel mentve a veszélyes (pl.: vulkánkitörés) helyről.

      Törlés
  6. Hálás köszönet a tudósításért.
    Az idő, azt hiszem, nem számít, hogy mi, mikor történik meg, egyszerűen nincs jelentősége. Az üzenet világos, mi magunk vagyunk a megmentők és csak segítséget kaphatunk ahhoz, hogy az akadályok elgördüljenek előlünk, a lépést az egyénnek kell megtennie. A szabad akarat és a zavar törvénye miatt nem kaphatunk konkrét segítséget, mert azzal a szabad akaratunk lenne sértve.
    Üdv,
    AttilaP

    VálaszTörlés
  7. Egyre inkább az az érzésem, hogy szívatnak, etetnek minket. Lehet, hogy Corey, Cobra, David meg a többiek nem szándékosan teszik ezt, hanem esetleg őket is megvezetik, félrevezetik valahonnan.
    Most már amondó vagyok, hogy nem lesz itt semmi belátható időn belül. Már mióta ígérgetnek mindenfélét, és ezzel szemben sajnos azt látjuk, hogy az égvilágon semmi sem történt eddig. Mintha valakik szándékosan arra játszanának rá, hogy az emberekben hamis reményeket ébresszenek. Mostanában meg itt előjött valaki ezzel a Nap témával, és szépen ki is tolták az időhatárt megint. Egyébként egy ilyen esemény szerintem inkább káros lenne az emberiség lelki fejlődése szempontjából.

    Valamilyen más, pozitív értelemben vett, nagyon drasztikus esemény kellene, ami lökést adhatna nekünk. A szabad akaratunk nem lenne sértve, mert egyértelműen látható, hogy a vesztünkbe rohanunk. Ezt egyébként már sok földönkívüli is mondta nekünk.
    Olyan lassú az emberiség átlagos, általános lelki fejlődése, hogy addig százszor elpusztul a Föld, mire valami szemmel látható eredményt fel fog tudni mutatni. Hacsak nem történik mégis addig egy fent említett rendkívüli mértékű beavatkozás.

    VálaszTörlés
  8. Sok félreértés van a témával kapcsolatosan. Ha történik is valami, amit a mindent eldöntő maximumnak tekinthetünk, az sem úgy néz ki, hogy az egyszerre feltűnő és azonnali hatással lesz mindenkire. Ez a 'mindent eldöntő maximum' is folyamatosan fejti hatását.
    Ahogy a folyamat javában zajlik is, csak mivel fokozatosan érvényesül, sokak számára nem olyan egyértelmű.
    A drasztikus hatások alatt meg inkább lelki hatásokat kell érteni, bár az időjárásban is már most jól láthatóan megnyilvánul.
    Nekem múltkorjában tűnt fel, hogy a közösségi terek változásai a nagyvárosainkban már egyértelműen a 4D-s hatásokat mutatják.

    (időpontokról meg továbbra is teljesen fölösleges beszélni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Es itt konkretan mire erted a kozossegi terek valtozasait? Mert nem irsz roluk semmit, csak megemlited. Corey, Cobra mind a ketten a mindent eldonto maximumrol beszelnek, de az idopontokat kitologatjak, ebbol is latni a bizonytalansagukat. Ha eddig a 3Dben volt a fold X milliard evig, most fel fog emelkedni a 4Dbe? Mitol is? Eddig nem tortent ilyen esemeny X milliard evig? Miert a 4Dbe? Eddig mindenki az 5Dről beszelt. Ossze-vissza beszelnek a fiuk. Mi marhak meg olvassuk oket...

      Törlés
    2. Akkor ne olvasd :) Az energetikai váltásokat, amiknek bolygónk is részese, nem fogom itt elemezni, lehet róluk eleget olvasni másutt.
      Corey, Cobra stb. közszereplők, aminek van egy olyan hátulütője, hogy helyzetükből adódóan megpróbálnak minden kérdésre választ adni, olyanra is, amiben maguk sem mindig biztosak. Tekintsd őket beszélgetőpartnernek, neked is van értelmed, logikád, gondolatataid, tudatosságod, és van egy belső érzékelésed is, használd.

      A közösségi tereket illetően az épített környezetről egyelőre inkább csak terveket láttam, és Budapest az, amit valamivel jobban ismerek. Itt viszont jól látható: a parkosítás, a rengeteg virág, ládákban is, a villamossínek befüvesítése,a tervekben pedig átlátható kupolás- falas, szintén növényekkel beültetett terek szerepelnek.
      Ezen kívül szaporodnak a nem átlagon felüli anyagi helyzetben levők számára használható közösségi terek, ahol akár minimális, vagy semmilyen fogyasztással, könyvek, kellemes zene, játszósarok, az odajárók igényei alapján működő, egészséges ételeket-italokat felszolgáló büfé található. Legutóbb a VI.ker-ben hallottam ilyen kezdeményezésről önkormányzati szinten.

      Törlés
  9. Névtelen, Te ott legbelül nem is akarsz tenni semmit sem. Csak vársz és vársz, hogy segítségedre legyenek de azonnal. Csendesitsd le magad, és azon gondolkozz, hogyan változtathatsz a gondolkodásodon . Sok türelmet és sok sikert kívánok Neked. Anna

    VálaszTörlés
  10. Tisztelt Kozmikus Közzététel!

    A webhely nem érhető el
    A(z) goodethungary.blog.hu szerver IP-címe nem található.

    Érdeklődnék, hogy mi ennek az oka? Üdvözlettel: M. Laci.

    VálaszTörlés
  11. Szerintem pedig túl sok figyelmet kap a tengerentúl,nagyon valószínű,hogy tényleg mi leszünk a katalizátora a drasztikusabb változásoknak.Mivel jelenleg is nagyban zajlik az "oszd meg és uralkodj" elve a migrációval,ahol összeférhetetlen kultúrákat engednek össze,hogy a kirobbanó polgárháborúk utáni káoszban átvehessék az irányítást az egyes országok,majd az egész kontinens felett...A haldokló Amerikai helyett,Egyesült Európai Államokra van kilátás még mindig,elterjedésük után pedig nem fognak megállni a határainknál,ezt senki sem gondolhatja...(ha csak előbb be nem engedik őket)
    A többi befogadó ország hibájából tanulva itt viszont már nem lesznek olyan elnézőek velük,de ha nem mi akkor majd az olaszok/franciák biztosan elkezdik...mindenki helyettesíthető,viszont a legideálisabbak mi lennénk a feladatra(mondom ezt úgy,hogy nem érzem magam magyarnak)...egyrészt nemcsak unió-szerte miénk a legerősebb angyal ahol elsőként ébredtek az emberek,itt lehet a leggyorsabban fejlődni(tudósok,feltalálók,a nyelvünk nemkellmagyarázni) másrészt kormány általi elnyomás és mártír szellem az uralkodó,sokáig evickéltünk a langyosban így rajtunk a sor..hatalmas energiákat kell itt felszabadítani...
    Én úgy tudom,hogy a jelenlegi hatalmi struktúra mostanra annyira meggyengült,hogy egy nagyobb polg.háború után már nem állna vissza ezért abban az országban,ahol megdől a legkönnyebb letenni az új spirituális alapokat...A kialakuló koloniális közösségek a legfogékonyabbak erre a természet közeliség pedig mindenkit visszavezet majd a forráshoz,új eszmék,ideák,energia alapú technológia,aranykor...Amelyik ország elkezdi azt követni fogja a többi is,segítséget is kapunk...Én úgy gondolom az átmeneti határvédelmet a két nagy brics ország mindenképpen biztosítja,oroszokra és kínára ilyen szempontból már lehet számítani...tehát innen az eu-ból fog kiindulni,ezt várják felettünk a srácok is,máshogy ez nem fog menni sajna,mert önként nem adják át a hatalmat és a közvetlen beavatkozást is kizárhatjuk tőlük..
    Nem az a probléma,hogy a lelki evolúció lassú,(pl.az újonnan ideszületettek az éretlen lelkeket jelentik,így több az alvó diák),hanem a föld dimenzióváltása miatti természetes szelekció szükségessége...A "csürheszellemre" lehet számítani,de nem maradhatnak,jöhetnek vissza a magasabb d kidobja majd őket...

    athenát puszilom...még vissza kellett jönnöm,hogy elolvassam a blogon (volt ami nekem is szólt és üzentek nekem),tényleg nagyon összehangolt háttérmunka zajlik,nem csak itt de mindenhol..én örülök,hogy részese lehettem igaz nem közvetlenül,inkább vándor módon oda tapadok,ahol éppen érzelmileg azonosulni van lehetőségem..az önmagamért való kiállás,verbális felelősségvállalás pedig mindig jobban ment a kis szőkéken keresztül ;)

    Sok minden nálam is felszakadt,meggyógyult...köszönöm... :)

    Üdv: Syberia

    VálaszTörlés
  12. Érdekes...vannak dolgok amik összevágnak,és van rengeteg ami még csak meg sem közelíti az igazságot.Apropó igazság,a mai világban ahol az információ a legnagyobb érték és a dezinformáció a legnagyobb fegyver,minden összekuszálódik.Rossz érzést és bizalmatlanságot hagyva maga után.De valószínű ez is a terv része.Nem hinném,és talán nem vagyok vele egyedül ,hogy Corey vagy Fullford vagy Wilcock de még Cobra sem az akinek láttatni akarják magukat.Hisz a sorozatos én megmondom a tutit című játék nem igazán jött be egyiknek sem.De talán ez azért van mert az emberek nem tudják miféle hatalom valódi birtokosai.Abban egyetértek hogy ez a csoda várás nem vezet semmi jóra és az említett egyének magasztalása sem. A külső segítség várás meg pláne nem.Hisz semmi újdonság nincs a valós információkat illetően annak aki tudatában van saját erejének.És azért ne feledjük hogy az új világrend szépen lassan feláll.Csak nézzetek utána mi az igazi terv ami semmit sem változott.A sok gyanútlan pedig besétált a csapdájukba.Nem tudom lesz e tudat forradalom,vagy lesz e mögötte kellő erő,hogy kitörjön az emberiség abból,amibe ugyancsak jóhiszeműségéből került bele.De aki eléggé érett ahhoz hogy lásson az tudja mi a jó és a rossz közötti különbség,mégis ahogy én látom kevesen használják eme tudást a mindennapi életükben,és folyamatosan vezetik őket az orruknál fogva.Lehet majd a Cobra és Fullford vagy Wilcock és Corey fanok majd sarat dobálnak rám,hogy a szentjeiket rossz színben tüntetem fel ,de hát ez van ,néha fáj az igazság. Nahh mindegy ,nem is éreztem valódi indíttatást hogy írjak,csak hát az unalom nagy úr :D Ui.: Ne vegyétek túl komolyan a leírtakat,én sem teszem :D
    Ég veletek !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban sokkal könnyebb felszállni arra a rózsaszínű pónira,mint leszállni róla,sokaknak nem is tetszik...

      Törlés
  13. Lehet,hogy az oroszok hamarabb nyírják ki a mesterséges intelligenciát,mint az am. haditengerészet:
    https://index.hu/kulfold/2018/06/11/globalis_orosz_kibertamadas_miatt_hozott_szankciokat_az_usa/

    VálaszTörlés
  14. Mégis mit akarnának az emberek megakadályozni Mikor azt sem tudják,hogy a munkahelyükön nehasználják ki őket!
    Új világrend vagy nem egy picit sem számít mert lehetett lehet bármilyen rendszer vagy kommunizmus vagy más izmus az embereket akkor is jelenleg is dolgozni tartják.
    Mégis mit hisztek ezekről az Amcsikról? Itt a bolygónk a galaxisban aztán ha esetleg 3 amcsi nemlenne itt akkor a galaxis töprengene,hogy huuhaa mi legyen...
    Ezek is csak a bizniszt nyomják mint bárki más.
    Az ezosok beszélnek a rendszerből való kilépésről miközben ugyanúgy hatalmas konzum népek. A magyar nyelves dolgot hangoztatják De a gyerekeket külön angol órára viszik. Kérdeztem az egyiket Mondd te ha annyira a magyar nyelvet nyomatod,stb akkor minek angolul tudni a gyereknek?
    A válasz: azért mert magyarral ....ra sem jutna de angollal irodába juttathatom vagy gazdasági szférába.
    Na itt vannak a nagy megmondomságok és a helyzetek a valóságban.
    Én már ezt az oldalt sem fogom olvasni mert itt is olyan a téma ami nincsen.
    Ami van azt már visszafordítani az emberiség nemtudja. Napról napra több a szemét a csendes óceánba napi 8 tonna hulladékot ürítenek. Ez csak a bevallott adat. Szóval az emberiség butább mint valaha volt.
    Kérem ne cenzúrázni!
    Páá

    VálaszTörlés
  15. ILYEN EGY IGAZI SZUPER NEMZETKÖZI SZÉLHÁMOS SOKAT BESZÉL KEVESET MOND TERMÉSZETESEN BIZONYITÉKOK NÉLKÜL.

    VálaszTörlés