2018. április 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – X/12.

EXTRÉM KÍSÉRLETEK FÖLDÖNKÍVÜLI HIBRIDEKKELAz előző adásban megkezdett téma folytatásaként a mai epizódban Emery Smith ismét emberek és földönkívüliek hibridizálásról fog beszélni, de ezúttal a téma kicsit hátborzongatóbb részletei is feltárulnak. Szó lesz a titkos projektek földalatti bázisain biológiai fegyverként kifejlesztett ún. „zombi-programról”, továbbá hallhatjuk Emery-től, hogy hogyan látja ő a kozmosz különböző helyeiről származó lények egymással való kereszteződésének, hibridizálásának különböző aspektusait.


Wilcock: Üdvözlet újra a Kozmikus Közzétételben. A házigazda, David Wilcock vagyok. Itt vagyok különleges vendégünkkel, Emery Smith-szel. Az előző epizódban azokról a genetikai programokról beszéltünk, amikben részt vettél és aminek során földönkívüli DNS-t vegyítettek emberi DNS-sel és ez aztán néhány nagyon érdekes dolgot eredményezett. Hibrideket említettél. Azt mondtad, hogy a hibrid lények az átlagemberhez képest eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek.

Emery: Így van. Azok a humanoid földönkívüliek, akik hozzánk hasonlóak és a DNS-ük hasonló a miénkhez, nagyszerűen összepasszíthatók hibridek létrehozásához. És persze, lehetnek olyan képességeik, amikkel mi nem rendelkezünk, mint a kivételes hallás, szaglás, ízlelés. Az összes érzékük egy kicsit különbözhet vagy magasabb szintű lehet, különösen az idegrendszerük és az agyuk. De ők mind kompatibilisek velünk. Úgyhogy ez nagyon érdekes. De ezek a hibridizációs vizsgálatok nem voltak annyira egyszerűek. Sok hibát követtek el. Sok mutáció történt. És a mutációkról azt gondolták, hogy ez jó, mert a végeredmény egy picit más lett, úgymint csökkentett kognitív funkciók és nagyon rövidre zárt „biztosítékok”, hogy így mondjam. Néhány hibrid dühössé vált. Így aztán felállítottak egy teljesen különböző programot, ami azon alapult, hogy biztosítsák, hogy ezek a mutációk még tovább mutálódjanak. Ez egy teljesen más projekt volt a bolygó egy teljesen más helyszínén, amit ugyanazok a katonai laboratóriumok működtettek. Szóval fogták e mutálódott lényekben lévő géneknek a mutációját és elkezdtek azon dolgozni, hogy ezek még tovább, tovább és tovább mutálódjanak. És aztán ezek olyannyira mutálódottak lettek, hogy a sejtek tulajdonképpen elkezdtek túl gyorsan elhalni. És aztán proteinek hozzáadásával képesek voltak újra elevenné tenni a testet, annak ellenére, hogy az agyhalott volt.

Wilcock: Ez hasonlít a zombik koncepciójához.

Emery: Pontosan, igen.

Wilcock: Mielőtt te és én beszéltünk volna erről, más bennfentesektől ugyancsak hallottam a zombi programról. Corey Goode tőled függetlenül szintén elmondta, hogy tudomása volt erről. Talán úgy gondolta, hogy ez nem olyan elterjedt, mint néhány más dolog, amiről beszéltél nekem, de megint csak az van, senkinek sincs hozzáférése az összes részlethez. Úgyhogy beszéljünk akkor erről egy kicsit. Hogy keretbe helyezzük ezt a beszélgetést, először is, emlékezzünk rá, hogy a fekete projektek világában dolgozók közül néhányan egyenesen a sátánista Cabal tagjai. Így van?

Emery: Pontosan.

Wilcock: Tudomásodra hozták-e például, hogy bizonyos csoportoknak népességcsökkentő tervei vannak?

Emery: Igen, abszolút.

Wilcock: Milyen ok húzódott meg amögött, hogy le akarják csökkenteni a Föld népességét? Milyen ürüggyel akarták ezt megtenni?

Emery: A kontroll miatt. Igen, egyre inkább kicsúszik a kezükből az irányítás. Túl sok az ember számukra ahhoz, hogy irányítani tudják őket.

Wilcock: Szóval a népesség csökkentésével létre tudnak hozni egy Új Világrend koncepciót?

Emery: Pontosan.

Wilcock: Azok az emberek, akik ilyesfajta pszichopata, szektás háttérrel rendelkeznek, miért látják ezt hasznosnak? Mi lehet az agenda emögött?

Emery: Nos, úgy tűnik, felhasználhatják ezeket talán háborús célokra, vagy ilyesmire. Ledobnak néhány pszichopata hibridet egy területre, hogy megöljenek ott egy rakás embert, de ez valójában nagyon ego-központúvá vált a Cabal-nál. Ezt úgy értem, hogy nagyon sok pénzt fordítanak ezekre a bámulatos földalatti létesítményekre, ahol mindenféle förtelmes dolgot tenyésztenek, összemixelnek mindenféle hibrid DNS-t. És ne felejtsd el, hogy mindez azért van, mert földönkívüli DNS-t mixeltünk össze emberi DNS-sel és ha mondjuk ezt nem a megfelelő hőmérsékleten teszed, akkor történhetnek bizonyos dolgok. Különböző dolgokká mutálódhatnak, mert mindennek passzolnia kell.

Wilcock: Ennek kapcsán legtöbben, akik járatosak a hagyományos ufológiában, az Új-Mexikóban lévő Dulce-ra gondolhatnak. Kaptál-e valaha megerősítést arról, hogy ilyesféle dolgok folyhatnak Dulce-nál?

Emery: Nem. Tulajdonképpen hallottam róla, hogy tárolnak ott néhány ilyesmit – a „néhány" azt jelenti, hogy több százat – de alapjában véve amiről én hallottam, az egy különálló létesítmény, ami nem Észak-Amerikában van. Egy földalatti létesítmény. És ennek főként biztonsági oka van, mert ha valami kitörne onnan, mondjuk egy vírus, vagy ilyesmi, akkor nem akarják, hogy ITT jelenjen meg először, annak ellenére, hogy a program finanszírozói itt élnek, és a kutatásokért felelős vállalatok az Egyesült Államokból származnak.

Wilcock: Egy korábbi adásban említetted, hogy valamilyen medve-ember hibrid kiszökött és nagy károkat okozott. Ilyesmire gondoltál az imént?

Emery: Nem, az teljesen más volt. Valóban megpróbáltak létrehozni egy bizonyos típusú hibrid állatot, de abban nem volt emberi DNS. Az sokkal inkább állatias jellegű volt és programozható. Fel volt turbózva, mint ahogyan azt az osszeointegrációs projektek korai éveiben tették, amikor is olyan szuperharcos állatokat hoztak létre, amelyek harci csapatoknak segédkeznek, vagy legalábbis ledobják őket egy zónába, ahol aztán elpusztítanak mindent, amíg meg nem ölik őket.

Wilcock: Ezeknek a hibrideknek, akikről beszélünk, földönkívüli DNS-ük van, de földönkívülinek is néznek ki?

Emery: Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, attól függ, hogy hány százaléknyi emberi DNS van bennük, mert pontosan össze kell passzolniuk ahhoz, hogy működni tudjanak. És ekkor történik a mutáció. Amikor megnöveled az emberi génállomány százalékait az interakció során, amikor két különböző típusú génből hozol létre embert, akkor az elég trükkös lehet. Ezért történnek ezek a mutációk. De aztán minél több olyan humanoid földönkívüli DNS-hez jutottak, ami hasonlított az emberéhez, tökéletesítették ezt, úgyhogy ez most már okés.

Wilcock: Milyen olyan földönkívüli genetikai összetevők segítségével fejlesztették ezeket a hibrideket, amik meghaladták azt, amivel normál esetben rendelkezünk? Milyen speciális jellemzőkről beszélhetünk?

Emery: Nos, bármi lehetett a magasságtól kezdve a fejlettebb anyagcserén át, vagy hogy nem kellett annyit enned, a látótávolság bámulatos mértékű megnövekedéséig. Az ízlelés, az összes érzékszerv általában felerősödött, de a legfontosabb dolog a kognitív funkciók, továbbá a normál emberhez képest nagyobb tudatosság. Szóval egy átlagembernél tudatosabbak voltak. Továbbá magasabb IQ-juk is volt, mint az embereknek.

Wilcock: Amikor ezekről a rosszindulatú hibridekről, a zombi humanoidokról beszélünk, a földönkívüli genetika milyen aspektusát adták hozzájuk, és milyen hatással volt ez rájuk?

Emery: A következő történik: amikor hibridizálást végeznek, sok minden félresikerülhet. Ahogy mondtam is, például mondjuk egy kis hőmérséklet különbség e lények tenyésztése közben. És ha egyszer elkezdenek mutálódni, akkor alapvetően az egész projektet elvesztetted. Ha egyszer a sejtek elkezdenek mutálódni, akkor a végeredmény nem lesz tökéletes. A kognitív funkciókat tekintve nagyon különbözni fog. És azt csinálják, hogy vegyi anyagokat, aminosavakat, peptideket és hormonokat adnak hozzá és megpróbálják szabályozni. És ha nem megy jól a dolog, akkor is hagyják növekedni. És aztán fogják az ebből származó genetikai DNS-t és elviszik egy másik helyre, egy másik katonai laboratóriumba. Általában elszállítják az egész testet és mindent. És aztán ott tárolják azért, hogy ott lévő tudósok csak még rosszabbá tegyék az egészet. Talán állati DNS-t adnak hozzá. Megpróbálnak egy undorító/förtelmes teremtményt vagy lényt létrehozni. És ezért mondom, hogy ez ego-orientált dolog, mert bár pénzelik ezt a programot, de nem hozott semmi eredményt. Nem volt teljesítménytényező. Minden egyes katonai laboratóriumban mindig volt teljesítménytényező. Ha nem teljesítetted, az egész programot bezárták. Ez lehet, hogy csak egy kvótát jelentett, vagy hogy mennyi földönkívüli lényt szedtél össze, vagy akármit. De visszatérve ahhoz, amit az imént mondtál, ahhoz annak van köze, hogy amikor ezeket a lényeket tenyésztjük, az hogy jól sikerülnek-e vagy sem, minden a környezettől függ, illetve hogy a DNS összepasszol-e vagy sem. És ha nem passzol össze, akkor genetikailag és frekvenciákat használva megpróbálják „átverni" a DNS-t, hogy azt GONDOLJA magáról, hogy összepasszol.

Wilcock: Ha van egy olyan programunk, aminek kezdettől fogva nem igazán van vágyott végkimenetele, akkor azonnali haszna sincs. Viszont a Cabal körébe tartozó pszichopata emberek erre másképpen tekintenek. Ők ezt valamiféle fegyverként tekintik?

Emery: Egyfajta félelemfaktorként, népességcsökkentő faktorként. Könnyedén elterjeszthetnek néhány ilyen lényt. Bemehetnek egy városba vírussal megfertőződve, amit továbbadhatnak egy embernek és az az ember ugyancsak mutálódni fog. Igen, nem azonnal, de nagyon gyorsan.

Wilcock: Úgy tűnik, hogy a média már nagyban közvetít valami ehhez hasonlót NAGYON SOK mozifilm és televíziós sorozat révén, mint pl a „The Walking Dead".


Emery: Így van.

Wilcock: Még a nemrégiben kijött „Az útvesztő: Halálkúra" (Maze Runner: The Death Cure) című filmben is úgy tűnik, hogy azok mind zombik. Mintha olyasmit próbálnának közvetíteni, amiről tudják, hogy már LÉTEZIK, hogy ezzel még több félelmet generáljanak. Mondhatjuk, hogy ez igaz?


Emery: Igen, pontosan igaz. Én azonban tényleg úgy hiszem, hogy annak ellenére, hogy talán ezer és ezernyi ilyen lényük áll készen rá, hogy kimenjen és tegye, amit akar, ehhez központokat fognak felállítani - földalatti városokat és ehhez hasonlókat - amikben hamis, megrendezett tömeges vírusfertőzéseket fognak levezényelni és ehhez valódi embereket és klónokat és programozott életformákat fognak használni. Kiengedik ott ezeket a teremtményeket a lakosság közé, hogy megnézzék mi fog történni.

Wilcock: Tehát azt mondod, hogy ezek szimulációk.

Emery: Szimulációk, igen. És azt gondolom, hogy ez sokkal inkább arról szól, hogy a Cabal örömét szolgálja, hogy őszinte legyek. Mert én nem hiszem, hogy a földönkívüliek megengednék, hogy VALAHA ilyesmi történjen. Továbbá azt sem hiszem, hogy a Szövetség (Földi Szövetség) ugyancsak megengedné ezt.

Wilcock: Ez érdekes, mert van egy másik magas rangú bennfentesem, aki sok információval látott el a zombi programról, és ő azt mondta, hogy a Cabal több alkalommal is úgy GONDOLTA, hogy ki fog engedni néhányat e lények közül az emberek közé. És ekkor angyali beavatkozás történne. Jószándékú földönkívüliek, fénylény-jellegű földönkívüliek, az IGAZÁN fejlettek, teljes mértékben megakadályoznák, hogy ez megtörténjen. Azt mondta, hogy végső soron óriási, kiterjedt programokat kellett már a szemétbe dobniuk, amikről azt gondolták, hogy képesek lesznek majd felhasználni, mert mindegy, hogy mivel próbálkoztak, mindegy, hogy milyen úton próbálták véghezvinni ezeket, nem kaptak rá „engedélyt". Náluk minden az engedélyezésről szól. Úgy érzed, hogy ez igaz lehet?

Emery: Igen, azt mondanám, hogy ez nagyon hiteles.

Wilcock: Beszéljünk akkor egy kicsit ezekről a szimulációkról. Nagyon nyugtalanító, de azt gondolom, hogy fontos, hogy egy kicsit mélyebben is belemenjünk ebbe a témába. Fessük le azt a képet, hogy mi történne egy ilyen földalatti létesítményben, ha egy ilyen szimulációt akarnának végrehajtani. Mit látnánk egy ilyen helyzetben?

Emery: Olyan lenne, mint egy hollywood-i stúdiódíszlet, ahol kialakítanák mondjuk Miami belvárosát vagy egy várost akárhol, leutánozva néhány háztömböt abban a körzetben. És ezt követően klónozott embereket ébresztenének fel, akiket a fejükben már eleve programoztak valamire, mondjuk arra, hogy azt higgyék, egész életükben ott éltek, vagy ilyesmi...

Wilcock: És még csak arról sem tudnának, hogy egyáltalán egy földalatti bázison vannak.

Emery: Még azt sem tudnák, mert 10 percen belül vagy halottak lesznek vagy megfertőződnek. Mert emlékezz rá, hogy ennek a depopulációs programozáshoz van köze. Szóval egyetlen dolgot akarnak megtudni e szimuláció révén: milyen gyorsan tudjuk elterjeszteni ezt a vírust. És hogyan fognak erre reagálni az emberek? Hány ember fog harcolni ellene, és hányan nem? És kit fognak hívni? Szóval nagyon tudatosak abban, hogy mit keressenek, de azt hiszem, hogy számukra ez csak egy nagy sakkjátszma. Azt hiszem, ez csak egy nagy fantasy játék. De milliárd és milliárd dollárt tesznek ezekbe a sakkjátszma projektekbe.

Wilcock: Milyen végeredménnyel járhat egy ilyen szimuláció? Mennyi ideig tart és hogyan végződik?

Emery: Úgy végződik, hogy minden ember meghal és a vírus elterjed.

Wilcock: Te és én beszéltünk korábban „A Kaptár" (Resident Evil) című mozifilmekről. Néhányat ezek közül együtt néztünk meg. Szóval milyen szerepet játszik ebben „A Kaptár"? Ez egy nagyszabású mozifilm sorozat. Asszem tán kilenc filmet készítettek belőle.


Emery: Nos, ott van benne a Cabal. A filmben egy tökéletes leírását találod a Cabal-nak.

Wilcock: Ott van a filmben szereplő Védernyő Vállalat (Umbrella Corporation).

Emery: Igen, a Védernyő Vállalat. Ha végigolvasod a történetet – bárki is írta – a Védernyő Vállalat egy regeneratív gyógyszereket gyártó cég. Azt csinálják, hogy sejteket próbálnak meg regenerálni arckrémekhez. Szóval ez egy nagyszerű történetvonal, ugyanis sok gyógyszeripari vállalat áll az ilyesmik mögött - sok ilyen dolog mögött. Szóval ez a gyógyszer tulajdonképpen rosszul sikerül és elkezdi pusztítani a bőrsejteket, de ezzel egy időben újra is serkenti őket. Szóval ez egy nagy újdonság. Elpusztítod, meghal, megölöd, meghal... Ugyanis meg akarod ölni a bőrsejteket, hogy utána gyorsan visszanöveszd őket. Szóval ez egy nagyszerű koncepció. És van egy földalatti bázisuk valahol az USA-ban, ami nagyon realisztikus. A filmben nagyon realisztikusan ábrázolják ezt.

Wilcock: És ez lenne az a bizonyos Kaptár, igaz?

Emery: Igen, a Kaptár. És egyszerűen nem hittem el, hogy ennek a vázlatrajzát is megmutatták, mert számos olyan bázis létezik, aminek a filmben látott kaptár-jellegű kialakítása van.


Wilcock: Szóval akkor ez nagyon-nagyon pontos.

Emery: NAGYON pontos.

Wilcock: Az egyik dolog, amiről azt gondoltam, hogy nagyon fura ezzel a filmmel kapcsolatban, hogy... először is a Kaptár-filmek alapvetően zombifilmek. Nagyjából az összes filmben zombik tűnnek fel.

Emery: Igen, így van.

Wilcock: Bemész, ott van ez a Templomos-jellegű szimbólum a Védernyő Vállalat címerében. Újra és újra megmutatják.


Aztán ott van ez a földalatti város. És amit igazán furcsának találok, Emery, az a kellékek száma, a részletek pontossága, a díszletek mennyisége - egyszerűen túlzó. Normál esetben nincs szükséged ennyi részletre. Mennyire egyeznek meg a film jelenetei azzal, amiről lényegében tudod, hogy igaz?

Emery: Abszolút. Valószínűleg ez volt a legélethűbb díszlet, amit életemben láttam. Szó szerint sokkolt, amikor először láttam, mert nem tudtam elhinni, hogy így megmutatják a biztonsági intézkedések és a laboratórium felállításának részleteit. Még a kellékek is valódi kellékek – a vákuumzáras rendszerű szobák, az öltözeten lévő kapucni a kesztyűkkel és a speciális doboz, amiben a vírust tartják.


Ami különösen megfogott engem, a kutyák, akiket arra használnak, hogy jelezzenek, ha bizonyos vegyi anyagok elszabadulnak. Az összes vírus ezekben a tartályokban, ha eltörsz egyet, van egy speciális vegyi anyag benne, ami ha a szellőzőrendszerbe jut, a számítógép felismeri. És aztán a kutyák elkezdenek ugatni, a riasztók pedig beindulnak. Szóval ez nagyon pontos, különösen a földalatti bázisra vonatkozóan. Az, hogy van egy titkos bejárat pár mérföldre a bázistól, nagyon gyakori. Van két ügynököd, akik azt játsszák, hogy férj és feleség – ez szintén nagyon gyakori. Lehet, hogy valaki ott lakik a szomszédodban, és egy külvárosi részen az a valódi bejárata a bázisnak. És még csak nem is tudsz róla.


Szóval nagyon érdekes a történetvezetés. Minden, amit látunk nagyon pontos, még a mesterséges intelligencia alkalmazása is. Nagyon sok mesterséges intelligenciát használnak a bázisok működtetéséhez, mert nem bíznak az emberekben.

Wilcock: És ugyancsak ott vannak ezek a fő ellenségek a filmben, ezek a fura, hibrid, groteszk lények, amik nem egyszerűen csak tipikus zombik, hanem...


Emery: Ó, igen. Az egy tökéletes ábrázolása a mutálódott földönkívülieknek és embereknek. Ezek a lények nagyon nagyra nőhetnek és nagyon groteszk kinézetűek, és csak egy dolog jár a fejükben. És azokon a lényeken elmekontrollt alkalmaznak és arra programozzák őket, hogy menjenek el egy helyre és öljenek vagy pusztítsanak el mindent. Szóval megvan ez a képességük, mert a nagyagykérgük még működik.

Wilcock: Beszéljünk egy kicsit arról, hogy milyen ellenintézkedéseket lehet tenni, akár az itt lévő embereknek is, hogy megállítsuk ezt.

Emery: Nos, azt hiszem, ahogy mondtam is korábban, bármi, ami elpusztítaná a népesség 70-75 %-át, azt a földönkívüliek nem fogják engedni megtörténni. Ha ki akarnának engedni egy ilyen vírust, az nagyjából az egész populációt elpusztítaná, hacsak nem rendelkezel az antitestekkel. Szóval azt hiszem, hogy először is, ez nem fog bekövetkezni. Másodsorban pedig, ha mégis bekövetkezik, elég biztos vagyok benne, hogy a fehér kalaposoknak és a Szövetségnek már rendelkezésére áll egy antigén, amelyet könnyedén a légkörbe tudnak juttatni és ezzel minden megoldódik. Úgy értem, tényleg úgy hiszem, hogy mögöttünk állnak ebben.

Wilcock: Jelenleg a Szövetség aktívan betör ezekbe a létesítményekbe és bezárja őket? Merthogy ezt hallottam másoktól...

Emery: Aha, abszolút. Igen, bejutnak oda. Nagyon sok beépített emberük van, akik megnézik, milyen messzire mehetnek el és biztosítják, hogy ne történjen baj, ez biztos. És ezért van az, hogy én nem igazán aggódom emiatt. Szóval ahogy mondtam is, ez sokkal inkább ilyen ego-jellegű dolog a Cabal részéről.

Wilcock: Rendben. És más bennfentesektől azt hallottam, hogy most viszont falakba ütköztek. Bármikor, amikor a Cabal megpróbálkozott akárcsak a legkisebb dologgal, azonnal falakba ütközött és nem tudta véghezvinni a terveit.

Emery: Nem tudták, mert megpróbálnak DNS-t összeilleszteni. Nincsenek meg hozzá a megfelelő embereik. Ahogy mondtam is, komoly problémáik voltak a DNS összemixelésével. Vegyük például a kutyákat: összepárosíthatsz mindenfelé különböző fajtájú kutyát. Mindegyiknek lehet kiskutyája.

Wilcock: Mindegyik a farkasból származik, általában.

Emery: Így van. Mindegyik egy helyről származik, a farkastól. Szóval, amit nem értenek meg, hogy nem tudsz mutálódott földönkívüli DNS-t összedobni emberi DNS-sel és egy másik különböző mutálódott földönkívüli emberrel, és megpróbálni abból kihozni valamit, mert ezek bizonyosan nem egyvalamiből származnak. Hanem több különböző...

Wilcock: Hadd kérdezzek meg valamit. Ha megnézzük magunkat, fejlődünk és űrutazó fajjá válunk... már megvan hozzá a technológiánk. Csak egyszerűen még nem fedték fel a legtöbbünk előtt. Abból, amit bennfentesek mondtak el nekem, a Föld bolygón lévő rasszok kinézetre egymáshoz képest sokkal különbözőbbek, mint más földönkívüli bolygókon, ahol gyakran nagyon hasonlóan néznek ki. Szerinted ez igaz?

Emery: Abszolút, ez igaz. Igen, nagyon sokszínű társadalmat alkotunk. Sok különböző vérvonal van számos különböző földönkívülitől, de ettől még képesek vagyunk párosodni és lehetnek gyerekeink egymástól. De ettől még nagyon eltérő vérvonalakból származunk. Igazad van.

Wilcock: Ahogy felnövünk és egyre inkább egy kozmikus családdá válunk, hogy működik ez a szexuális reprodukcióra vonatkozóan más emberekkel, akik talán más földszerű bolygókon fejlődtek? A te tudásod szerint ez lehetséges?

Emery: Az én tudásom szerint abszolút lehetséges, 100 %-ban. Olyan ez, mint amit a kutyákkal kapcsolatban említettem. Sok különböző típusú kutya van, több különböző típusú ember, de tudod mit? Mind egytől származunk.

Wilcock: Mit gondolsz, hogyan fog ez lejátszódni abban az értelemben, hogy a nagyobb terv alapján hogyan fejlődünk a változó feltételeken keresztül itt a Földön? Úgy értem, nem tudom, hogy mit hallottál erről, de sokat beszéltünk a Napban történő változásokról, a Naprendszer változásairól, és hogy a földi élet számára a feltételek nagyon mások lesznek. Hallottál-e arról, hogy a Naprendszerünk éppen valamiféle változáson megy keresztül?

Emery: Igen, azt hiszem te valószínűleg a Nap és más közelben lévő különböző bolygók fellobbanására utalsz. Egy hatalmas változás ZAJLIK a Naprendszerben. Abszolút. És ez HATÁSSAL lesz ránk. HATÁSSAL lesz a fénytestünkre.

Wilcock: Gondolod, hogy ha elkezdünk találkozni más fajokkal és elkezdődik ez a kultúrák közti kapcsolódás, akkor ez valamiképpen része lehet az emberiség fejlődésének?

Emery: Nem csak a fejlődésének, hanem az emberiség ilyen módon fog túlélni.

Wilcock: Milyen pozitív aspektusok történhetnek? Mondjuk azt, hogy találkozunk egy fajjal, amely sokkal járatosabb a spiritualitásban. Nézzük meg mondjuk a görög mitológiát. Ott vannak az „istenek". Ott vannak az emberek és aztán ott vannak a "hősök". A hősök, mint pl Herkules, az istenek és emberek utódai. Ezek az emberek elképesztő szuperképességekkel rendelkeznek. És még csak nem is teljes mértékben istenek. Van-e tudomásod arról, hogy léteznek-e emberek odakint, akik olyasfajta képességekkel rendelkeznek, mint az istenek a görög mitológiában?

Emery: Igen.

Wilcock: És ez milyen szuperképességeket foglal magában?

Emery: Nos, olyan képességeket, amilyet a történelmünk során levitációként ismerünk, vagy hogy nem kell enniük, ehhez hasonlók, képesek fényt és tüzet létrehozni, képesek utazni az űrben, képesek arra, hogy ne kelljen aggódniuk a hőmérséklet miatt, ne kelljen aggódniuk az oxigén miatt.

Wilcock: Képesek a bilokációra?

Emery: Igen, képesek.

Wilcock: És a telepátiára?

Emery: Igen, a telepátia egy nagyon jelentős képesség. Sok kognitív funkcióval kapcsolatos képesség olyannyira meghalad bennünket, hogy mi meg sem értenénk, ugyanis ők képesek kapcsolódni a kozmoszhoz.

Wilcock: Szerinted egy ponton majd az ilyen emberek szándékosan el akarnak majd kezdeni párosodni velünk... valamilyen értelemben a nagyobb jó érdekében? Mint például, hogy a mitológiai hősökhöz hasonló utódok szülessenek?

Emery: Én abban hiszek, hogy MI VAGYUNK az univerzum szuperhősei, a földlakók, hiszed vagy sem. Ők úgy tekintenek ránk, mint szuperhősökre, mert ha mi nem létezünk, akkor ők sem léteznek. Emellett úgy tekintenek ránk, hogy „Wow! Ezek ízlelnek és hallanak és szagolnak és látnak." És ők nem tudnak. Néhányuk nem tudja, hogy mi ez. Néhányuk nem rendelkezik teljes emésztőrendszerrel, mert a planetáris atmoszférájuk megad nekik mindent, amire szükségük van. Szóval úgy tekintenek ránk, mint hősökre, hiszed vagy sem. Bemegyünk a moziba és látjuk ezeket a földönkívülieket az égben és azt mondjuk: „Wow! Ez bámulatos!" De valójában ők tekintenek le ránk és mondják ugyanezt.

Wilcock: Nagyon sok szó esik a tobozmirigyről. Nagyon sok ősi kultúrában... Az a mirigy az agy közepén.... És én ugye tanulmányoztam a fiziológiát – a tobozmirigy retinaszövetet tartalmaz.

Emery: Ez így van.

Wilcock: És víz van benne. Számos különböző bennfentestől hallottam, hogy a tobozmirigy egy csillagkapuként működik, és hogy ha teljesen aktiválnánk a tobozmirigyet, olyanok lennénk, mint az istenek. Oda mehetnénk, ahová akarunk. Az odakint lévő embereket figyelembe véve, és hogy ők milyen fejlettek, nincs olyan érzésed, hogy olyanok vagyunk, mint egy összenyomott rugó? Van valami ezzel kapcsolatban, amit nem használunk.

Emery: Nem. Minden olyasmink megvan, ami mindenki másnak is megvan. Csak egyszerűen még nem vagyunk aktiválódva. És ez elég bután fest, mert ezért vagyunk mi a szuperhősök. Másokhoz képest több mindennel rendelkezünk, hiszed vagy sem. Hogy ha egyszerűen csak rá tudnánk jönni arra a kódra és le tudnánk tölteni és megfelelően felemelkedni, akkor egy fénysugárrá változnánk vagy felvennénk ezt a formát, vagy akármilyen formát, amit csak akarunk.

Wilcock: Az egyik nagyon érdekes koncepció, amit Corey Goode osztott meg velünk, hogy különböző földönkívüli csoportok és sok olyan, akik inkább emberhez hasonlítanak - és akiket a programban genetikai gazdálkodó fajoknak neveztek - fogták a legeslegjobb felemelkedés-jellegű DNS-t és összemixelték itt és hogy 22 különböző jelentős programot futtattak itt a Földön. Szerinted ez lehetséges-e? Merthogy ilyesmi említettél.

Emery: Igen.

Wilcock: Gondolod, hogy a Föld valamiféle kert lehet, amiben ezek a fejlett szuperképességek tárolódnak bennünk a jövőbeni aktiváláshoz?

Emery: Igen. Pontosan így van. Ez az anyaméh, amiben még mindig növekszünk és még mindig fejlődünk és várjuk, hogy aktiválódjunk és kinyilvánítsuk a szándékunkat arra, hogy elérjük azt, hogy aktiválódjunk és hogy megkérjünk más kultúrákat, hogy látogassanak meg és legyenek részesei ennek.

Wilcock: Amikor elkezdtem olvasni „Az Egység Törvényét", pszichikus tapasztalásokban volt részem. Elkezdtem hangokat hallani, amik jószándékúak, pozitívak voltak, pozitív iránymutatással szolgáltak számomra. Ők ezt „behangolásnak" hívták. Szóval kíváncsi vagyok, hogy vajon a szexuális reprodukción kívül, pusztán fejlett emberek közelében lenni, egyszerűen csak beszélni velük, vagy a jelenlétükben tartózkodni, már beindítaná-e az aktiválást?

Emery: Teljes mértékben aktiválná. A mező, ami kiárad belőled, mindenhol ott van. És természetesen itt koncentrálódik leginkább. Egy másik ember mezőjében tartózkodni, például hogy ha valaki dühösen jön haza, az mindenki mást is dühössé tesz a házban. Vagy ha valaki nevetve, kuncogva jön haza, az otthon lévő dühös személy is nevetni és kuncogni kezd. Ez ugyanaz a koncepció, de végső soron egy frekvenciaváltást végez, hogy módosítsa a DNS-t azzal, hogy olyan emberek körében legyél, akiknek a közelében akarsz lenni és olyan lények közelében, akik nálad egy kicsivel több – mondjuk úgy – energiával és magasabb frekvenciával rendelkeznek, mert ez megemeli a frekvenciádat, merthogy oda kell érned arra a frekvenciára.

Wilcock: Emlékszem, hogy beszéltem Henry Deacon-nal, aki az első igazán nehézsúlyú űrprogram bennfentes volt, akivel beszélhettem. Sajnos ő már nem akar nyilvánosság elé állni. 2009 környékén nyilvánosan előállt, de előtte már két évig beszélgetett velem. Nagyon átfogó diskurzusokat folytattunk le. Azt mondta, hogy néhány földönkívüli ember közelében a szeretet és béke érzése olyan bámulatos, hogy szó szerint könnyezni kezdesz.

Emery: Igen, elsöprő érzés. Első kézből származó tapasztalat alapján mondhatom, hogy ez olyannyira a legelsöprőbb érzése a szeretetnek és együttérzésnek, hogy az el sem tudod mondani. Olyannyira túlárad benned az öröm érzése, hogy sírni kezdesz. Talán térdre is borulsz. Lehet, hogy el is ájulsz. ENNYIRE intenzív. Nem minden földönkívülinek, de legtöbbjüknek megvan ez a képessége és együttérzése irányunkba és olyannyira szeretnek bennünket, hogy ha az egyik ilyen földönkívüli közelébe kerülsz, könnyes lesz a szemed és nevetsz és sírsz egyszerre. Ez egy nagyon szép, gyönyörű dolog.

Wilcock: Ez igazán bámulatos.

Emery: Így van.


Szerkesztői kiegészítés:

Jordan Sather ,a „Destroying the Illusion” blog szerkesztője nemrégiben egy részletes, átfogóbb jellegű interjút készített Emery-vel munkásságáról, élettörténetéről, amelyben összefoglalta általános mondandójának lényegét. Aki nem csak írott formában, hanem ezúttal képben és hangban is kíváncsi Emery-re, az alábbi linken megnézheti az említett (angol nyelvű) interjút, amire testbeszéd- és hangelemző szakértők szintén rámozdulhatnak: 

 
Az interjú érdekessége, hogy a főáramlatú médiában is beszámoltak róla, még meglepőbb talán, hogy az olvasóközönség a témát szokás szerint lejárató, szenzációhajhász hangvétel helyett ezúttal egy viszonylag elfogulatlan tudósítást kapott:
A cikk magyar fordítása itt olvasható:

A Gaia TV időközben mindenki számára elérhetővé tette videó formájában a Kozmikus Közzététel első Emery-vel készített epizódját:

Magyar fordítása itt olvasható:

Akit mélyebben is érdekel és személyesebb jellegű információkra is kíváncsi Emery Smith életéről, civilként végzett munkáiról, újonnan létrehozott weboldalán leírásokat, videókat és fotógalériát találhat róla és munkásságáról:



7 megjegyzés:

  1. Köszönöm a fordítást. A hibrid című filmet keresem, szeretném megnézni. Segítséget kérek. Üdv: M. Laci.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük a fordítást!

    VálaszTörlés
  3. Az Unity című filmet szeretném magyarul.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/egyseg-cimu-dokumentumfilm-uRazhbzwklyon1In
      Erre gondolt? Üdv: M. Laci.

      Törlés
  4. Nagyon köszönöm a segítséget. Sajnos már nem a média, hanem a filmekben levő mondanivaló az igazság. Tisztelettel: M. Laci.

    VálaszTörlés
  5. Csősztök!

    "...Mindegyikőtök tud már ezekről az információkról. Bárki más olvasó pedig kivonatolhatja a jelentés lényegét e fejtegetésből, érdekeltség nélkül arra, kik a példák forrásai. Ha nem volna mindegyikőtök teljességgel tudatában e válaszoknak, nem szólhatnánk. Érdekes, hogy sok kérdésedben nem is tájékoztatást, hanem megerősítést kérsz. Ez elfogadható számunkra.
    Kérdező: Ez felhozza a fizikai testet öltés rendeltetésének lényegét, úgy vélem. Ez mégpedig az, hogy saját gondolati folyamataid révén érkezz el egy meggyőződéshez mint problémáknak és megértéseknek egy teljesen elfogulatlan vagy teljesen szabad helyzetbeni megoldásához, bármely bizonyíték nélkül, vagy bármi olyasmi nélkül, amit bizonyítéknak tekintenél, ahol a bizonyíték önmagában egy nagyon szerencsétlen szó. Kibővítenéd a gondolatomat?
    ...Véleményed elegáns habár némileg zavaros a szubjektív ismeretek kinyilvánította szabadság és a szubjektív elfogadás kinyilvánította szabadság közti kapcsolataiban. Jelentős különbség van a kettő között. Ez nem a mindentudás dimenziója, még szubjektíven sem, a kozmikus és egyéb beáramlások áttekinthetőségének hiánya folytán, amik kihatással vannak minden egyes szituációra, amelyik katalizátort állít elő. A szubjektív elfogadása a pillanatban rejlőnek, és a szeretet megtalálása ama pillanatban – ezek képezik a nagyobb szabadságot. Ennek szubjektív ismeretként való, bizonyíték nélküli ismerete bizonyos mértékben szegényke barát, mivel bármennyi információt gyűjtesz is össze, a harmadik denzitást alkotó torzulások folytán mindig lesznek anomáliák."

    Jónapot, menjetek levegőre!;-)

    VálaszTörlés