2018. április 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – X/11.

EMBER-FÖLDÖNKÍVÜLI HIBRIDEK PROGRAMOZÁSA – A mai nagyon érdekes témát boncolgató interjúban a katonai laboratóriumok biológiai részlegeiben zajló fajok közti hibridizálás folyamatába nyerhetünk egészen rendkívüli betekintést. Emery részletesen beszámol a klónozott és hibridizált életformák jellemzőiről és feltételezhető funkcióiról, valamint személyesen átélt tapasztalatai alapján megtudhatjuk tőle azt is, hogyan fest a valóságban egy földönkívüli pterodaktilusz DNS-ének felhasználásával készült, mesterségesen létrehozott élőlény.


Wilcock: Köszöntelek a Kozmikus Közzététel-ben. A műsorvezető, David Wilcock vagyok és itt vagyok újra különleges vendégünkkel Emery Smith-szel. A mai epizódban földönkívüli és ember hibridizációjáról és olyan nagyon bizarr kutatásokról fogunk beszélgetni, amiben Emery részt vett e téma kapcsán. Emery, köszöntelek újra itt.

Emery: Köszönöm Dave. Örülök, hogy itt lehetek.

Wilcock: Nagyon érdekes volt számomra, amikor a földönkívüli testek boncolásával kapcsolatos munkádról beszéltél nekünk. Nyilvánvaló ugyanis, hogy ezek a testek jönnek valahonnan.

Emery: Így van.

Wilcock: De a mértéke ennek... hogy hányat boncoltál fel te magad – azt mondtad a szövetmintákat és mindent beleértve durván 3 000...

Emery: Igen. Minta – szövetminták és lények, igen.

Wilcock: Az összes anyagnak a puszta genetikai diverzitása és azon elgondolás alapján, hogy ha a fénysebesség akadályt jelent az utazás számára, hogyan lehet ilyen sok földönkívüli, akiknek a testét még meg is tudtunk szerezni? Vagy a te megértésed szerint a fénysebesség nem jelent akadályt?

Emery: Ó, a fénysebesség határozottan nem jelent akadályt a földönkívüliek számára. És ez egy nagyszerű pont arra, hogy összevessük a szövetminták számát, amiket felboncoltam és a műtőszobák számát, amelyek a hét hét napján napi 24 órában működnek és a lakható világok számát csak a mi saját naprendszerünkben. Szóval ezek alapján ez a számadat nem is olyan nagy. Mi úgy tekintünk erre, hogy a számuk nagy, de ahogy rámutattál, minden mással összevetve, ami az univerzumban és az összes különböző lakható világban zajlik - ami bizonyítva lett - ha igazán belegondolsz, ez a szám - hogy ennyi különböző minta áll rendelkezésünkre - nem olyan nagy egy kis bolygó számára. És hogy ez nem jelenti azt, hogy az összes ilyen példány a külső űrből érkezett volna? Lehet, hogy a Föld belsejéből jöttek különböző helyekről. Talán FELNYITOTTAK néhány üreget és különböző élőlényeket találtak bennük. Talán néhány lény portálokon keresztül érkezik, ráadásul annak sem vagyunk tudatában, hogy ezeket begyűjtik, ami egy teljesen más téma. De alapvetően az történik, hogy egy dolgot tudunk: MEGVANNAK ezek a példányok. Fogják ezt a DNS-t és összemixelik emberi DNS-sel, és megpróbálják az embert egy kicsit erősebbé tenni és ugyancsak megpróbálják ezt beintegrálni egy szuperkatona programba, hogy az abban résztvevők erősebb csontokat kapjanak, gyorsabbá tegyék a gondolkodási folyamatot, és hasonlók.

Wilcock: Nagyon meglepő volt számomra, amikor azt mondtad, hogy láttál egy reptilián-jellegű lényt, akit látszólag két ember felügyelt. Azt mondtad, hogy több, mint 3 méter magas volt, de számodra abban az időben ugyanolyan könnyedén előfordulhatott az is, hogy ez olyasvalami volt, amit mi tenyésztettünk ki, vagy mi hoztunk létre. Nem feltétlenül voltál meggyőződve arról, hogy egy földönkívülit láttál. Mi alapján állítod ilyen magabiztosan, hogy képesek vagyunk ilyesmit létrehozni?

Emery: Nos, először is, ilyesmit látni... én nehezen hiszek el sok mindent, amit látok, amikor ilyesmit nyíltan előhoznak. És ezt általában szándékosan teszik, néha viszont nem. De miután sejtgyűjtő munkát végeztem, később átmentem a szuperkatona programba is, ahol hibrid DNS-t mixeltek össze emberi DNS-sel petri-csészékben, ami persze, egy igazán alacsony szintű dolog, továbbá az osszeointegrációs programba, ahol a titánba szövetet kevertünk és lehetővé tettük a szövetnek, hogy a titán belsejében fejlődjön és erősebbé tegye a csontokat.

Wilcock: Hogyan működik ez? Nagyon szélsőséges dolognak tűnik. A titánról nem gondolnád, hogy önmagában képes lenne keveredni az élő szövettel.

Emery: Mindannyian ezt gondoltuk, de az odakint lévő új anyagok megjelenésével és a titán felszínén lévő nanorészecskékkel mostanra elsajátították ezt és képesek leutánozni a csontvelőt. Ismered, amikor a csontvelőt összevágod a steak-edhez és olyan puha, szivacsos-jellegű? Hát, ők pontosan leutánozták ezt a titánba is. Majd beletettek őssejteket és növekedési faktorokat és szövetet, csontsejteket és ez ott fejlődik és gyarapodik a titán belsejében. És a test elfogadja ezt, mintha természetes lenne... Nem dobja ki a titánt. Acélt és titánt mindig használnak sebészeti beavatkozások során. Szóval megtanulták, hogy ez egy nagyszerű mód arra, hogy bárkinek a csontjait megerősítsék, először is, és lehetővé tegyék, hogy képes legyen sokkal nagyobb nyomásnak ellenállni. Természetesen voltak problémák az izmokkal és inakkal. Az izmokat a végtelenségig tudják növeszteni. A problémát az inak jelentik, mert az ínszöveteket a legnehezebb növeszteni és nem tartja meg az extra fém, a csont és az izom súlyát. Így aztán elkezdték megnézegetni a DNS hibridizálását más élőlényekből származó erősebb ínszövetekkel.

Wilcock: Hát, nagyon sok dolgot elmondtál így hirtelen, szóval bontsuk ezt részekre. Először is, igen, hallottam róla, hogy emberek titánrudakat viselnek a lábukban, titáncsavarok tartják össze a csontjaikat, és ehhez hasonló dolgokat. De itt olyasmiről beszélünk, amit be lehet szerelni egy egészséges felnőtt testébe, vagy olyasmiről beszélünk, amit fejlődő biológiai szövettel együtt kell létrehozni, mint egy megtervezett lény esetében?

Emery: Pontosan. Valamikor ez így nézett ki: erősítsük meg ezt a személyt – úgy értem műtétileg - aztán megnézzük mi történik. Ez egy nagyon brutális-jellegű dolog. De most, a szervek és szövetek 3D-s nyomtatásának megjelenésével csupán egy darabka kell a DNS-edből és 9 hónap alatt ki tudlak nyomtatni téged – téged, a testedet és mindenedet. Az emlékeid közül sok még vissza is fog térni, mert ez a DNS-ben tárolódik. Szóval arra akarok kilyukadni: mi lenne, ha már eleve titánt tennénk a tartályba és 3D-s nyomtatással az összes artikuláris porccal és metaprogrammal kinyomtatnánk téged a titán köré? És ily módon képes vagyok programozni egy olyan szuperkatonát, amilyet én akarok.

Wilcock: Szóval rögtön az elejétől kezdve egy felnőtt méretű életet növesztünk?

Emery: Pontosan.

Wilcock: Normál esetben egy embernek 13-14 évbe telik, míg eléri a felnőtt magasságot, talán még hosszabb időbe is. Hogyan tudod felgyorsítani a gesztációs növekedési folyamatot?

Emery: Igen. 9-24 hónap alatt képesek elkészíteni egy komplett testet. És ezt neurotranszmitter vegyi anyagok és hormonok és speciális, nem földi eredetű aminosavak segítségével teszik, amelyek lehetővé teszik a testnek és a sejteknek, hogy gyorsabban regenerálódjanak. A probléma az aggyal van. Nem nő olyan gyorsan, mint az összes többi dolog. E probléma miatt van az, hogy disznószívhez nyúlunk. Azért használjuk a disznó szívbillentyűit a nyitott szívműtéteknél, mert a sejtek pontosan ugyanannyi idő alatt fejlődnek. Ha fogok egy kutyaszívet és beleteszem a testedbe, az OLYAN gyorsan fog nőni, hogy belehalsz, mert a kutyák sejtjei még gyorsabban replikálódnak. Úgyhogy a következővel próbálkoznak: nézzük meg az összes fajt a bolygón és nézzük meg, hogy melyik replikálódik a leggyorsabban és tegyünk bele ABBÓL többet, mint az emberből. És ilyen módon az lesz a domináns gén abban a lényben, de rendelkezni fog az összes olyan tulajdonsággal, a nagyobb látótávolsággal, stb... Szóval több száz különböző gént fonnak össze, amit nagyon nehéz megcsinálni. És ehhez mega-szuperszámítógépeket használnak az algoritmusok miatt, amiket el kell végezni. Ezt csinálják rögtön az elejétől kezdve és aztán földönkívüli DNS-t adnak hozzá – olyan földönkívüli DNS-t, amiről úgy találják, hogy a fejlődési/növekedési ütemet illetően hasonló az emberéhez. És ezért említettem a disznókat, mert hiszed vagy sem, ebből a szempontból ők állnak hozzánk a legközelebb. A növekedési ütemük ugyanolyan. Szóval amikor megvan minden, aminek ugyanolyan a növekedési üteme, akkor lehetővé válik számodra, hogy hozzáadj bizonyos dolgokat és növekedési feltételeket, hogy felgyorsítsd a hibridizációt és a növekedést és különböző időben különböző vegyi anyagokat adsz ahhoz, így az agy karban van tartva - merthogy az agy jelenti a problémát.

Wilcock: Szóval azt mondod, hogy az egész csontváz csontvelőjét úgy hozzák létre, mint egy alvázat vagy vázszerkezetet és aztán növesztik rá, vagy...?

Emery: Igen, a csontot a titán köré tudod növeszteni, és az így egyszerűen megerősödik. Szóval a titán már ott van. És aztán ott vannak a 3D nyomtatók, amelyek szövetet nyomtatnak a fémbe vagy a fémre és más szubsztanciákra. Vannak más anyagok is a titánon kívül. Csak azért beszélek a titánról, mert ez az alap... mindenki érti a titánt és az osszeointegrációt a tudományos világban. De vannak más anyagok is, amit ezen kívül használnak és amik sokkal rugalmasabbak és sokkal tartósabbak, hogy megtartsák a személyt, vagy a katonát, vagy a programozott életformát vagy a klónt, hogy tovább kitartson egy ütközet során, vagy tovább tartson egy küldetés-orientált küldetés során.
(Szerk – Bár Emery – ahogy korábban említette – nem különösebben szeret filmekre hivatkozni, mi azért megtesszük helyette. Érdemes egy pillantást vetni a jelenleg futó „Westworld” című sorozat néhány sokatmondó képkockájára, amely talán illusztrálhatja az Emery által imént felvázoltakat:


Wilcock: Ha ilyen rövid idő alatt – azt mondtad, hogy mindössze 9 hónap alatt – kinyomtatsz egy lényt teljes felnőtt állapotában az nem rövidíti le a teljes élettartamát? Merthogy nem olyan lassú ütemben fejlődött ki, mint ahogy azt egy normál emberi test tenné?

Emery: Nem voltam elég sokáig abban a projektben, hogy tudjak erről, de abból, amit hallottam, ez igaz, mert amikor növeszted a sejteket, mutációk történnek. Ha fogom az egyik sejtedet – mondjuk egy őssejtet – és növesztek belőle egy rakással, néhány közülük tönkremegy és ez mutációkhoz vezethet. És amikor rájöttek, hogy ez történik, elfogadták ezt és felhasználták, mert így új fajokat hoztak létre, mert akarták is, hogy ezek mutálódjanak. És aztán ez eléggé bizarrá vált. Mert ekkor az összes különböző faj eggyé mutálódott, és új, őrült szörnyetegek jöttek létre. Mindenféle fura dizájnt létrehoztak, földönkívüli DNS-t összekevertek emberi DNS-sel, az óceánokban található baktériumok DNS-ével, és ezzel-azzal, meg amazzal. És ez aztán kicsúszott a kezükből. És aztán ott láthatod a sok-sok tartályt, benne azokkal a lényekkel alvó állapotban, akiket elrontottak – mint amiről beszéltem is korábban – a tigris-emberről.

Wilcock: Részben tigris, részben ember...

Emery: Úgy nézett ki, mint egy hibrid, igen, ami mutálódott, sajnos.


Wilcock: Lehetséges, hogy ha van egy lény, ami nem működik megfelelően és ezt sztázisban tartod, akkor az a genetikai anyag újrahasznosítható?

Emery: Aha, igen.

Wilcock: Tudom, hogy ez egy picit sötét dolog, de beszéljünk erről egy kicsit.

Emery: Igen. Kitűnő kérdés. Nos, te a sztázisban lévő lény tulajdonképpeni genetikai vagy sejtanyagáról beszélsz. Igen, két dolgot tehetnek. Véget vethetnek a lénynek és cseppfolyósíthatják, és aztán ezt az aminosavat más dolgokra használhatják. Vagy kivonhatják a DNS-t a lényből és eltehetik és később aztán visszatérnek rá, ha szükségük lesz valami hiányzóra és alapvetően azt csinálják, hogy hozzáadhatnak és kivonhatnak dolgokat a DNS-ből, hogy rájöjjenek, mi zajlik benne, hogy az összetevők képesek legyen együtt dolgozni. Mert az a probléma, hogy minden harcol mindennel. Pont úgy, mint amikor betesszük valakinek a szívét valaki másnak a testébe, ott van a kidobódási faktor. Van egy kidobódási ráta. Amit tökéletessé tettek, az az, hogy megszabadultak az összes ilyentől, megszabadultak az antigénektől és antitestektől, amik azt mondták: „Nem!" Most már képesek úgy programozni a sejteket, hogy a test elfogadja ezt, annak ellenére, hogy a test lehet, hogy nem tart ki egy évig sem. De legalább lesz egy testünk arra, hogy elvégezzen valamilyen munkát.

Wilcock: Az a tény, hogy az élettartam ennyire veszélyeztetett, mit jelent arra vonatkozóan, hogy klónokból akarnak felépíteni egy fajt? Majdnem olyan, mintha olyasmivel játszadoznának, amiben nem igazán van meg a potenciál arra, hogy bármilyen hosszan tartó életformát eredményezzen. Ez sokkal inkább kontárkodásnak/bütykölgetésnek tűnik.

Emery: Ez VALÓDI kontárkodás. És a kontárkodás hozza a pénzt a laboromnak. Szóval, amikor egy áttörést érek el, megkapom a pénzt, amire a laboromnak szüksége van a következő évben, így MÉG TÖBB kontárkodást végezhetek. De ha eljutsz egy pontra – amit ők már megtettek... Ők már készítenek klónokat. Ez nem titok. Már készítenek klónokat és ezrével tárolják őket. Oké? És képesek arra, hogy életben tartsák ezeket a klónokat, amíg aktiválják őket. Mi ezeket „programozott életforma klónoknak" nevezzük – nem csak hagyományos klónok, amiket a saját személyes kísérleteikre, vagy akármire használnak... mondjuk kisegítőnek. Hanem ezeket a klónokat használják is valamire, és én csak a legrosszabbra tudok gondolni, mert nem akarok egy egész világot teli klónokkal, akikkel ki tudja mi történik, ha útközben mutálódnak, vagy hogy milyen hosszú élettartamuk lehet. Szóval valószínűleg ezeket háborús célokra fogják használni, mert ezek csak eszközök, amiket el lehet pusztítani.
Ez az egyetlen dolog, amire gondolni tudok, mert nem tudom, hogy miért tárolnának ilyen sok klónt egy helyen és aztán ez az információ kitudódik privát katonai laboratóriumokban. Lehet, hogy dezinformáció, de nem az. Ez tényleges, valós információ. És most ez nyilvánosságra kerül. Kína már azt mondja, hogy embereket fognak növeszteni a szerveikért. És ez az országos hírekben hangzott el. Szóval mi fog történni, ha ezek 18 évesek lesznek? Megölik őket és kiveszik a szerveiket? Úgy értem, mi fog történni itt? Egyszerűen csak kitenyészted ezeket az embereket.

Wilcock: Ez elég bizarr.

Emery: Igen. És 33 olyan ember hal meg itt naponta, akik szervre várnak, úgyhogy értem én ezt. De mégsem értem, mert azok élő lények, vagy élő szervek, vagy akárhogy is csinálják. De az, hogy végső soron csinálunk egy embert, hogy aztán kiszedegessük a szerveit, az eléggé...

Wilcock: Az etikailag legalábbis bonyolult.

Emery: Ó! A hideg futkos a hátamon. Miért nem csak egy szervet növesztünk, mint ahogy a legtöbb helyen tesszük? Nos, miért növesztenénk egyetlen szervet, ha növeszthetünk akár egy egész testet is?

Wilcock: Ők így gondolkodnak.

Emery: Igen. Ha, ha.

Wilcock: Ha, ha. Gondolod, hogy valamilyen szinten azt remélik, hogy ha elég sok ilyen hibridizálást végeznek, akkor képesek fejleszteni azon, amik jelenleg vagyunk? Egy bizonyos értelemben, talán spirituális értelemben nem úgy tekintenek erre a lényre, hogy bármi is tökéletes lenne benne. Ők csak egy gépként tekintenek rá, amit képesek frissíteni.

Emery: Ez ABSZOLÚT pontos. Az ilyen hibridizálások közepette belebotlanak dolgokba. Belebotlanak olyan dolgokba, amiket korábban nem ismertek. És aztán ezek közül néhány megtalálja az útját a civil világba, hogy segítsen nekünk meggyógyulni, de ez egy nagyon lassú és költséges dolog, mert ebből szerzik a pénzüket. „Hé, felfedeztük EZT, mert éppen AZON dolgoztunk. Egyszerűen csak belebotlottunk, mert ezt a kísérletet végeztük." És aztán fogják ezt az ötletet, bedobozolják, gyártani kezdik és eladják.

Wilcock: Pete Peterson beszélt az egyik földönkívüli fajról, akiket ő Szimulak-oknak nevezett. Ők egy kicsit majomszerűbbek az embereknél, de valamilyen oknál fogva, azt hiszem lehajló farkuk volt. Összebütykölték velük a DNS-üket és olyan hosszú ujjaik lettek, amik úgy hajlottak, mint egy farok. Kíváncsi vagyok, láttál-e valaha ilyet a boncolási munkáid során?

Emery: Nem. De LÁTTAM olyan lábakat, amik kezek voltak – sokkal inkább kezek voltak, mint lábak. Ezek nagyon magas emberek, nagyon embernek kinézőek, de hosszú állkapcsuk van és nagyon fehérek – nagyon fehérek és gyönyörű kék szemeik vannak. Nagyon ektomorf testalkatuk van, hosszú, vézna csontokkal. És nem lábaik voltak, hanem hatalmas kezek a lábak helyett, amik pontosan olyanok voltak, mint a mi kezünk, csak nekik ez volt a lábuk. És nem volt így széttárva. (Emery kinyújtja a kezét, de az ujjait nem tárja szét.) Hanem igazán szélesre voltak széttárva. Az ujjak szintén nagyon-nagyok voltak. És egy nagyon kicsi tenyér volt a sarkuknál. Azt hiszem ez a súly miatt lehetett. És a lábaik fordítva álltak - sípcsont-szárkapocscsont hátrafelé volt a combcsontban. Szóval ha az ízületet megfordítod, akkor ellenkező irányba fog állni – hátra és fel.

Wilcock: Érdekes. És amikor azt mondod, hogy hosszú állkapocs, akkor úgy érted, hogy az arcuk hosszabb volt, mint a miénk?

Emery: Igen, az állkapocs vonala legalább 2,5 cm-rel hosszabb volt, nagyon vékony arc volt. Nagyon vonzó lények.


Wilcock: Mekkora volt a szemük mérete a miénkhez képest?

Emery: Nagy mandulaszemeik voltak, kétszer akkorák, mint a miénk. Az orruk kisebb. Ugyanolyan fogaik voltak, mint nekünk, továbbá ajkuk is volt. Nem volt szemöldökük, és a fülük ovális és nagyon kicsi.


Wilcock: Szóval azt mondtad, hogy ott voltál nap, mint nap. Azt mondtad, hogy néha egy műszak alatt több mintát is kaptál, attól függően, hogy mi volt a feladat.

Emery: Így van.

Wilcock: És beszéltünk arról egy korábbi adásban, hogy volt másik genetikus csapat is... Kivettél egy mintát a tetemből, átadtad a falon, más csapatok pedig elkezdtek dolgozni rajta. Mit gondolsz, milyen kiterjedt ez az ember-földönkívüli hibridizáció?

Emery: Véleményem szerint manapság... mert tudom, hogy amikor én otthagytam a programot, addigra már sikerült megcsinálniuk... Szóval tudom, hogy mára valószínűleg 20-30 fajból készítettek másolatokat, klónoztak földönkívüli fajokat, hogy tanulmányozzák őket. Továbbá ők is összemixelték a DNS-üket a mi DNS-ünkkel. Szóval biztos vagyok benne, hogy legalább 20-30 hibrid faj van ma, aminek a létezése megerősíthető. Ez az én véleményem és spekulációm, mert tudom, hogy mennyivel rendelkeztek abban az időben, amikor én otthagytam őket és amikkel már sikerrel jártak.

Wilcock: Továbbá említetted azt a tigris-ember jellegűt, ami nem működött.

Emery: Abban az időben. Abban az időben nem működött.

Wilcock: Ó! De ha továbbra is dolgoztak rajta, később már működhetett?

Emery: Igen.

Wilcock: Milyen más példák vannak olyan lényekre, akiket végül is sikeresen hibridizáltak? Miket láthatnánk? Kezdésként tudnál néhány példát említeni?

Emery: Nos, találkoztam egy avian/madárszerű földönkívülivel, aki különbözik Mr. Goode madárlényeitől. Ez a madárszerű ember úgy nézett ki, mint egy pterodaktilusz.


És Ők nagyon intelligensek, nagyon kedvesek, nagyon intuitívak és természetesen telepatikusak. Nem igazán repülnek, de a hátukon vannak olyan kis szárnyak, mint a pterodaktiluszoknak. Szóval képzelj el egy pterodaktilusz fejet, ami vékony, de egy szép szájjal alatta, egy pikkelyes testben.

Wilcock: Egy igazán hosszú szájat a fogakkal?

Emery: Igen, mint egy hosszú arc, majd alatta egy kis száj az állkapocs alatt. Szóval ezekből sikeresen készítettek egy hibridet.


És nem tudom, hogy azért csinálják-e, mert ez a lény egy démonra emlékeztetheti az embereket, vagy sárkányra, vagy valamire, amit vallásos módon akarnak használni. Mert minden bizonnyal nagy feltűnést keltene, ha ez a valami végigsétálna a belvároson, mert ez egy ősi dinoszaurusznak kinéző teremtmény, de felegyenesedve jár. És pikkelyei vannak - zöld és piros pikkelyek. És ezek nagy pikkelyek, mint a halaké. IGAZÁN nagy pikkelyek. És a hátán vannak ilyen redők, amik a nyaknál kezdődnek és mennek le a gerinc mindkét oldalán. Engem a krokodilok vagy aligátorok hátán lévő tüskékre emlékeztet. Ismered a hátukon azokat a kis tüskéket?

Wilcock: Igen, persze.

Emery: Oké. Szóval képzeld el, hogy ez megy le végig a farokcsont mellett egy nagyon-nagyon kis farokba. Így nézett ki, és gyönyörű volt.

Wilcock: Volt rajta ruha?

Emery: Nem.

Wilcock: Milyen magas volt?

Emery: Kb 240 cm. Azt hiszem nagyobbra csinálták. Megpróbálták IGAZÁN nagyra csinálni, de maga ez a faj 180-210 cm magasságú, a hibridek pedig 240-305 cm körül voltak. Szóval valamilyen oknál fogva képesek voltak felhasználni az emberi DNS-t, hogy kompatibilis legyen ezzel. Egyébként nem tudom, hogyan csinálták.

Wilcock: Maga az alapul vett faj tehát nem egy ember és egy pterodaktilusz hibridje volt. Hanem valamiféle földönkívüli.

Emery: Fogták a földönkívüli pterodaktiluszt és klónozták egy emberrel és ebből hozták létre ezt a másik fajt.

Wilcock: A pterodaktilusz fején nyilvánvalóan egy hosszú állkapocs található, de ugyancsak van egyfajta "ujjperc" hátul (David a pterodaktilusz fejének azon részére utal, ami a fejrészből nyúlik ki hátrafelé.)

Emery: Igen, egy hatalmas ujjperc, abszolút.

Wilcock: És ez ott volt ezen a lényen is?

Emery: Igen.

Wilcock: Fura. Ez úgy hangzik, mint azok az egyiptomi dolgok, amiket mindig a kezükben tartottak. Van valami rajta, ami olyan, mintha egy pterodaktilusz feje lenne. Mindig azon spekuláltam, hogy ez lehet, hogy egy pterodaktilusz, ami egy portálon keresztül bukkant fel, vagy valami hasonló. Gondolod, hogy ezek a pterodaktilusznak kinéző lények meglátogathatták az egyiptomiakat és talán őket örökítették meg ezeken a tárgyakon?


Emery: A feje miatt ez mintha kézenfekvő lenne. Egyszerűen csak tudod. Mint amikor azt mondod: „De hiszen ez olyan, mint ami az egyiptomiaknál szerepel..." De ez csak spekuláció. Nem tudom megmondani. Nem ez a specialitásom, mármint nem az egyiptomiak. De ha ránézel, azt mondhatod: „Te jó ég! Annyira hasonlít ahhoz!" Továbbá nagyon ősi. És talán itt lehettek, mert sokat hallottam ezekről a történelem kapcsán, hogy elfogtak itt pterodaktiluszokat és bizonyos dolgokat és az emberek ábrázolták ezeket és számos különböző találkozó történt ott ezekkel a lényekkel. Úgyhogy nem tudom.

Wilcock: Tudnál említeni még más sikeresen hibridizált lényeket, amiket láttál? Említettél egy madár-szerű lényt, de azért volt madárszerű, mert egy pterodaktilusz volt. Milyen másik jellemző példa ugrik be?

Emery: Nos, nem minden lény ilyen fantasztikus, hogy a földi rovarokból, meg ehhez hasonlókból származik - mint az imádkozó sáskák és emberek... és ezekből a más vérvonalakból. Hanem a legérdekesebbek azok, amelyek tulajdonképpen úgy néznek ki, mint mi és akik csak egy picit különböznek tőlünk. Talán egy kicsit szélesebbek, talán egy kicsit magasabbak. De van arcuk, ugyanolyan az emésztőrendszerük. És olyannyira sokkal fejlettebbek nálunk és tudatosak. És az agyuk valamilyen oknál fogva mindig nagyobb. És ez az, amit szeretnék kiemelni: a legintelligensebb humanoid-jellegű földönkívüliek azok, akiket igazán akarnak a hibridizáláshoz. Mert valamilyen oknál fogva, ez a legkompatibilisebb a DNS-ünkkel. Vajon miért. Vajon miért. Szóval bármikor ILYEN érkezik ide – és láttam ezeket a lényeket korábban is, nem csak a CSETI-vel szerzett tapasztalataim során, hanem a katonai laboratóriumokban is – belőlük a legkönnyebb hibridet készíteni. (Szerk - Földöntúli Intelligencia Tanulmányozásának Központja, azaz a CSETI egy Dr. Steven Greer által alapított szervezet, amelynek munkáját Emery - elmondása szerint - többek közt alelnökként segítette. Ez egy tudományos kutatással és oktatással foglalkozó szervezet, amelynek talán legnagyobb vívmánya a CE-5, azaz ötödik típusú, ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételi protokollok kifejlesztése és gyakorlatba történő átültetése:
És EZ az, amit csinálnak. Több száz ilyen hibridjük van. Szóval ha egyre ráteszik a kezüket, akkor az már be van állítva és működni fog. Nagyon sikeresek. Úgy értem, hogy ezek a lények nagyon hosszú életet élnek a nagyon hasonló genetikai kód miatt. Csak sokkal fejlettebbek és telepatikusak. Képesek olyan dolgokra, amikre mi nem. Felhasználhatják őket jóra és rosszra is, ha rájönnek hogyan programozzák őket.

Wilcock: Számos bennfentesünk beszélt a drákonida reptiliánokról, mint egy olyan csoportról, amely - a titkos űrprogramban lévő technológiánk révén és ahhoz képest, hogy titokban hol tartunk - csupán 40 évvel jár előrébb nálunk. És most bizonyos értelemben véve egyenrangúak vagyunk velük a hadviselés terén. Úgy tűnik, hogy a genetikai technológiánk ugyancsak összehasonlíthatóvá válik az övékével. Hibridizálják a DNS-üket az emberekével...

Emery: Ezt megtették.

Wilcock: .... és úgy viselkednek, mintha az isteneink lennének, és kontrollálnak bennünket, vagy valami ilyesmi. Hogyan látod a megértésünket arról, hogy egy mindenekfelett álló lény fejlődik ki a genetikai rekombinációs dolog révén? Én nem hiszem, hogy ez igazán istenekké tenne bennünket. Te igen?

Emery: Nem. Úgy értem, nem tudom, hogy te hogyan értelmezed Istent, de én egyáltalán nem hiszek ebben, mert ha bármilyen hasonló DNS-ed vagy vérvonalad van, az azt jelenti, hogy te is kompatibilis lehetsz. Élhetsz békésen, ha annak a másik civilizációnak a szintjén vagy és ez a probléma. Ők ránk várnak, hogy eljussunk arra a megfelelő szintre, mint mindenki más. És számos civilizáció van körülöttünk az univerzumban, akik ugyanabban az időben kezdték, mint mi és messze meghaladtak bennünket, mert őket nem tartották vissza az ingyen energiától és antigravitációtól és nem játszadoztak velük bábként. És hamarosan sor kerül majd egy hatalmas találkozóra a Galaktikus Föderációval. És el fognak vinni 5 vezetőt erről a bolygóról. Elviszik őket a galaktikus bíróság elé és azt mondják majd nekik: „Miért tettétek ezt?" Ők pedig – a világ vezetői - azt fogják mondani erre: „Miről beszéltek? Mi nem tettünk semmit." És aztán mögöttük egy hatalmas képernyőn kivetítve megmutatnak mindent a Galaktikus Föderációnak. És el fogják mondani az igazat. És meg fogják látni, hogy 300 nagyvállalat felelős a világ vezetőiért és mindenért, amit a bolygó összes lakójával tettek. És az igazat fogják mondani. Úgyhogy visszajönnek és nyakon csípik őket.

Wilcock: Szóval itt valamiféle potenciális büntetőeljárásról beszélsz....

Emery: Igen, egy hatalmas tárgyalásról.

Wilcock: ... amin lehetetlen hazudni.

Emery: Lehetetlen. Nem leszel képes hazudni. Senki sem lesz képes rá.

Wilcock: Rendben. Szóval sok etikai bonyodalom származik abból, ha tervezett lényeket próbálsz meg létrehozni, de azt hiszem, talán egy mélyebb szinten azt mondhatjuk, hogy ha van egy mindenekfölött való lény, akkor maga a genetika az, ami kiáramlik az univerzumon keresztül. És szimplán genetikákat kombinálni nem tesz téged istenné.

Emery: Nem. Olyan ez, mint a királyi családba születni vagy beházasodni a királyi családba. Attól még elfogadják azt a személyt. Szóval amire ki akarok lyukadni, hogy amit kapunk, az még mindig a semleges. Még mindig semlegesek leszünk. Nem jó vagy rossz. A beléd programozott dolgok és a hitrendszered az, ami belezavar ebbe. Szóval senki sem érdemli meg, hogy kontrollt gyakoroljon mások szabad akarata felett.


5 megjegyzés:

  1. Köszönjük a fordítást!

    VálaszTörlés
  2. Ez egyre érdekesebb, köszi!

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus, de egyben ijesztő és felháborító is.Az emberi méltóság sárba tiprása!!! Vagy csak tudomány ??

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikus, de egyben ijesztő és felháborító is.Az emberi méltóság sárba tiprása!!! Vagy csak tudomány ??

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikus, de egyben ijesztő és felháborító is.Az emberi méltóság sárba tiprása!!! Vagy csak tudomány ??

    VálaszTörlés