2017. szeptember 1., péntek

Kozmikus Közzététel – VIII/5.

EMLÉKEZÉS WILLIAM TOMPKINS-RA: A DRÁKONIDA DOMINANCIA MEGDÖNTÉSEAz augusztusban elhunyt William Tompkins-ra emlékező adásban az ő vendégszereplésével készült utolsó interjúrészleteket láthatjuk majd, amelyekben a bolygóközi rabszolgakereskedelemről és a földi populáció elmekontrolljáról fog beszélni.

In Memoriam
William Milton Tompkins
(1923. május 29. – 2017. augusztus 21.)

Wilcock: Köszöntelek benneteket újra a Kozmikus Közzététel-ben. A műsorvezető David Wilcock vagyok, és itt van velem Corey Goode. Amit a mai műsorban fel fogunk fedni, azt felfedtük már korábban is. A lényege azonban az, hogy itt egy nagyon is valós jelenségről beszélünk. E műsor készítésének valódi oka nem a szórakoztatás. Hanem a felfedés. Azzal, hogy ezekről a dolgokról beszélünk és tüzetesen megvizsgáljuk őket, tulajdonképpen egy nagyon komoly probléma fedelét segítjük feltörni. Ezen okból kifolyólag egy ilyen jellegű témával kapcsolatban annyi információra van szükségünk, amennyit csak képesek vagyunk összeszedni. Minél több információnk van, annál erősebb eszközeink lesznek ahhoz, hogy képesek legyünk megállítani ezeket a szörnyű dolgokat.


GALAKTIKUS RABSZOLGAKERESKEDELEM


William Tompkins: Nagyon furcsa, hogy ez zajlik. Egy középkori országéval megegyező struktúra – királyok, királynők, hercegnők, az összes top ember – megállapodtak talán Franciaország vagy Spanyolország csoportjával és ők lettek az elit. Ők lettek a populáció irányítói az országukban és soha nem engedtek meg az embereknek egy valódi életet, soha nem engedték meg nekik, hogy sok minden másban is részt vegyenek és az emberek közül sokan tulajdonképpen rabszolgák voltak. Szóval a nagy rabszolgabiznisz odakint egy nagy biznisz. Ez hatalmas biznisz manapság – egy hatalmas biznisz. Bármit, amit le akarsz gyártani, bármit, amit meg akarsz termelni, bármit, amit meg akarsz építeni, mindent rabszolgákkal végeztetnek.

Ami Németországot illeti... Németország hatalmas földalatti létesítményekkel rendelkezett, mindegyikben rabszolgák voltak olyan mértékig, hogy amikor a háború vége előtt meghozták a döntést, hogy folytatni fogják az összes megépített földönkívüli ufo-ik és fegyverrendszereik fejlesztését, levitték a gyártó létesítményeiket az Antarktiszra, de ugyanakkor magukkal vitték a rabszolgáikat is. Vagyis ma rabszolgák vannak a föld alatt és még ma is ott vannak az Antarktiszon. De a rabszolgakereskedelem odakint nagy biznisz, és ez ma is zajlik. Nem olyasmi, ami 100 évvel ezelőtt történt, hanem hosszú ideje megy és ezt meg kell oldani. Mindenféle rabszolgaság létezik. Szexrabszolgaság, hihetetlen mértékű. Több különböző osztálya van azoknak az embereknek, akiket rabszolgaság céljából rabolnak el, szexrabszolgaság céljából. A legjobbakat, legokosabbakat akarják, mert azok többet érnek.

Azt hiszem négy vagy öt különböző szintje van azoknak az embereknek, akiket elrabolnak. Vezető gyógyászati kutatókat rabolnak el. Elrabolnak vállalati embereket és elrabolják a legbriliánsabb szinten lévőket, és végigmennek az osztályozás szerinti további három szinten. Ezek az emberek két bolygóra kerülnek és aztán eldöntik, hogy hová küldik őket. Ez egy hatalmas üzlet. Évek óta tart és nem tudjuk beazonosítani, hogy ezek az emberek hová kerülnek. Csakúgy, mint a normál elrablásoknál, nem tudjuk, hová mennek, mert legtöbbjük nem tér vissza. Csak néhányukról lehet hallani, hogy visszajöttek.

* * * * * *

Wilcock: Hűha! Ahogy láthattuk, ez egy elég komoly cucc volt. Igen érdekes perspektívából tekinthetünk erre, mert hogyha nézted a műsort korábban, abból kiderült, hogy Corey-nak is vannak tapasztalatai erről. Kezdjük el ott, hogy tudom, nagyon kényelmetlen számodra erről beszélni. Miért olyan felkavaró ez a téma számodra?

Corey: Mert első kézből származó tapasztalataim vannak erről. Ha fikciónak hangzik, akkor elég felkavaró, de ha másvalakit hallasz megerősíteni mindazt, amin keresztülmentél, és amit átéltél, azzal az aggodalom, és sok emlék is visszajön.

Wilcock: Nos, akkor kezdjünk el egy kicsit beszélni arról, amit Tompkins említett a videobejátszásban. Először is, úgy tűnt, hogy a tradicionális Cabal országokról beszélt, Franciaországról, Spanyolországról, Angliáról, és a rabszolgakereskedelemről, amit generációk óta művelnek. Szóval itt egy kis illuminátus-jellegű dologról volt szó, merthogy királyi családokat emlegetett, akik mind összejöttek és titokban együttműködtek, annak ellenére, hogy az országaik látszólag harcban álltak egymással. Hallottál-e valaha ilyesféle dologról – Trónok harca-szerű politikáról és okkult elitről?

Corey: Igen, nagyon kíváncsiak voltunk , honnan érkeztek ezek az emberek, hogyan kerültek bele ebbe, és kiderült, hogy egy több generáción keresztül fennálló rabszolgatartó infrastruktúrát használtak, amit egyszerűen csak felállítottak itt a Földön. És ez soha sem szűnt meg létezni. Az emberekkel történő rabszolgakereskedés itt a Földön soha még csak nem is igazán lassult le.

Wilcock: Csak hogy világosan értsem, amit mondasz, ugyanezek a rendszerek, a vezetési struktúra és a koordináció, amit ezek a Cabal vagy illuminátus országok műveltek több száz éven keresztül, közvetlenül folytatódott ezen a galaktikus rabszolgakereskedelmen keresztül, ami földönkívüliek érintettségével zajlik.

Corey: Igen, egészen a jelen korig.

Wilcock: Tudom, hogy ezt már kérdeztem tőled korábban, de hogy világos legyen, a földönkívüliek milyen rég óta fogdosnak össze és visznek el rabszolgákat a bolygóról?

Corey: Amióta csak itt vagyunk a bolygón.

Wilcock: A múltban együttműködtek a Cabal országok rabszolgatartó mechanizmusával?

Corey: Tudom, hogy ez már megy egy ideje, de nem tudom milyen régre nyúlik vissza az, hogy a – mondjuk úgy – illuminátus csoportok olyan embereket alkalmaznak, akik elmennek és becserkészik azokat az embereket, akiket aztán elrabolnak. Átadnak róluk egy listát, hogy kiket keressenek. Ezek az emberek végrehajtják az elrablásokat, majd az elrabolt személyeket egy központi helyre viszik, ahol gyakorlatilag úgy bánnak velük, mintha szarvasmarhák lennének és aztán különböző helyekre küldik őket. Az egyiküket mondjuk elviszik a Földről, a másikukat pedig a földalatti szexrabszolga kereskedelembe teszik be.

Wilcock: Tompkins említette, hogy különböző típusokat állítanak fel arról, hogy kiket és milyen célból fogjanak el. Említette a gazdálkodást. Beszélj nekünk egy kicsit arról, hogy milyen típusú termelésben vesznek részt ezek az emberek, hogy ha ezen ok miatt rabolják el őket.

Corey: Nos, élelmet termelnek a programban részt vevő emberek számára, egyfajta hidroponikus-szerű termesztési módszerrel a Naprendszerünk más bolygóin... élelmet termelnek. És aztán vannak olyan emberek, akik a gyártásban vesznek részt. Az ilyen embereket elviszik a Földről és kényszerítik őket, hogy ilyesmit csináljanak.

Wilcock: Hogyan gátolják meg ezeket az embereket abban, hogy mondjuk mérget juttassanak az élelmiszerellátásba vagy bármilyen módon szabotálják a műveletet? Ha rabszolga vagy, az nem fog téged boldoggá tenni.

Corey: Nem, de ahogy ezekkel a rabszolgákkal bánnak... úgy értem, nincs SEMMILYEN reményük arra, hogy valaha újra lássák az otthonukat. Elég jól bánnak velük ahhoz, hogy túl akarják élni a dolgot, és hogy életben akarjanak maradni, viszont elég rosszul bánnak velük és mindegyik munkást figyelemmel kísérik.

Wilcock: Tompkins ugyancsak említette a gyártási munkálatokat. Beszélhetnénk erről egy kicsit? Milyen típusú munkák lehetnek ezek?

Corey: Igen. Biztos vagyok benne, hogy mindenki emlékszik arra, amikor a Marson lévő gyárlétesítményről beszélgettünk... ahol a gyárlétesítmény közelében tízezrével vagy százezrével élnek emberek, és ahol vasutakon küldik be az embereket elvégezni a munkát. És ez a Naprendszerünk más helyszínein is zajlik.

Wilcock: Tehát lényegében high-tech technológiákat gyártanak?

Corey: Oh, igen. Olyasmiket állítanak elő, amikért földönkívüliek jönnek ide kereskedni.

Wilcock: A Bolygóközi Vállalati Konglomerátumhoz tartozó létesítmények dolgozóinak jelentős része például tulajdonképpen elrabolt rabszolga?

Corey: Elrabolt rabszolgák és olyan emberek, akik elmentek munkát keresni. Megkapk a munkát, boldogok voltak, elmentek dolgozni, és aztán rabszolgákká váltak.

Wilcock: Más epizódokban ugyancsak beszéltél már arról, hogy számos olyan földönkívüli létezik, akik nem helybeliek itt a Naprendszerünkben, és számos különböző okból kifolyólag ugyancsak elvisznek rabszolgákat. És nekünk talán fogalmunk sincs arról, mit csinálnak azok az emberek.

Corey: Úgy tűnik, az, hogy ez ilyen hatalmas mértékű rabszolgakereskedelemmé fejlődött, azzal kezdődött, hogy elkezdtünk kapcsolatba lépni földönkívüliekkel és megengedtük nekik, hogy elraboljanak és elvigyenek embereket. Olyan sok ember van, aki soha nem is jött vissza. Szóval a Cabal morálisan becsődölt emberei talán az mondhatták: „Várjunk egy percet. Ha távol tarthatjuk ezeket a földönkívülieket, akkor eladhatjuk nekik ezeket az embereket technológiákért cserébe."

Wilcock: Milyen becslések vannak arról, hogy évente hány embert visznek el ilyen módon?

Corey: Nos, úgy emlékszem, hogy a statisztikák szerint az eltűnések száma világszerte kb egy millió körül van.

Wilcock: És ha ez minden évben megtörténik, akkor az meglehetősen nagy szám.

Corey: Igen, igen... Több millió embert visznek el a bolygóról.

Wilcock: Tehát szó szerint több millió emberről beszélünk, akiket elvittek a bolygóról és számos módon bekerültek ebbe a világba.

Corey: Igen, akiket bevontak a rabszolgakereskedésbe. És ugyancsak emlékezz rá, hogy azoknak az embereknek, akik rabszolgaként élnek ezekben a marsi létesítményekben, az évtizedek során gyerekeik lettek és ezek a gyerekek már beleszülettek a rabszolgaságba. Szóval rabszolgák egész generációja él ott fent.

Wilcock: Tompkins sok mindent megerősített abból, amit nagyon pontosan elmondtál korábban, beleértve az agyelszívást illetve a különböző tagozódását, a különböző rétegeit azoknak az embereknek, akiket bevonnak ebbe.

Corey: Ez az egyik legfontosabb téma, amit a Cabal nem akar, hogy az emberek tudomására jusson. Ha megkapjuk a teljes közzétételt és az emberek tudomást szereznek ezekről az emberiség elleni bűntettekről, az az Őrület Napja lesz a Föld bolygón.

Wilcock: Mondjuk azt, hogy ez megtörténik. Mi lehet vonzó abban, hogy ez bekövetkezzen? Ha mindez kiderül, az tulajdonképpen a végét is fogja jelenti ennek? Úgy értem, ha nem beszélünk erről, azzal nem fordítunk-e hátat azoknak az embereknek?

Corey: Nagyon is így van. Sokan, akik részt vettek ebben, vagy első kézből származó ismereteik vannak, de nem akarnak róla beszélni, mert hatalmas mértékű szégyen kapcsolódik hozzá. Vannak szociopaták, akik nagyon sok ilyesmiben vesznek részt, ők ettől nyugodtan alszanak. Másokat viszont – mint pl engem – bedrogoztak és megkínoztak. Belül mi egész életünkre sérültek lettünk.

Wilcock: Ebben biztos vagyok. Nyilvánvalóan nem akarunk túl sok részletbe belemenni, de amit eddig még nem említettünk az az, hogy szexrabszolgaság is zajlik.

Corey: Így van.

Wilcock: Szerinted milyen cél húzódhat meg a szexrabszolgaság mögött ebben az értelemben? Mi lehet ennek a célja?

Corey: Azon emberek számára, akik a titkos űrprogram sötétebb csoportjaiban szolgálnak továbbá földönkívüliek számára a cél az, hogy szexhez jussanak. Úgy értem... szeretnek dominálni, ez indítja be ezeket a szociopatákat. Szóval ez az egyik legrégebbi történet a szexet illetően.

Wilcock: Ez nagyon hasonlít ahhoz a szexkereskedelemhez, ami itt van a Földön, amikor is valakit bevonnak ebbe a világba és bármilyen okból kifolyólag prostituáltként kezd dolgozni, annak ellenére, hogy talán képes lenne kimenekülni onnan. Ott viszont nem igazán próbálnak meg elmenekülni, mert olyan szigorú ellenőrzés alatt tartják őket.

Corey: Igen, ott nincs menekülési mód. Ha egy konzervdobozban lebegsz az űrben, onnan hová mehetnél? Ha egy másik égitesten vagy valahol máshol a Naprendszerben vagy, hová mehetnél? Úgy értem semmilyen reményed sincs.

Wilcock: Tudom, hogy beszéltünk már erről korábban, de azt gondolom, fontos, hogy az embereknek valamiféle reményt adjunk ezzel a témával kapcsolatban – mit mondtak neked arról, hogy mi fog történni, ha kiszabadítjuk magunkat a mesterséges intelligencia, a drákonidák és a negatív csoportok irányítása alól? Milyen hatással lesz ez azokra az emberekre?

Corey: Egy időben a Szövetség, a Titkos Űrprogram Szövetség - még mielőtt Titkos Űrprogram Szövetség lett volna, csak néhány ember, vagy kisebb csoportok, akik a saját akaratuk szerint jártak el – elkezdték megjelölni azokat az embereket, akiket elvittek a bolygóról a rabszolgakereskedés során. És van néhány földönkívüli csoport, akikkel együttműködünk, és együtt elmentek és visszaszerezték ezeket az embereket és elvitték őket meggyógyítani. Szóval miután ez a mesterséges intelligencia elmegy innen, és megtörténik a közzététel, az embereknek meglesz az esélye arra, hogy egy kicsit hozzászokjanak a felfedéshez, sokan azok közül, akik benne voltak a különböző típusú rabszolgakereskedelemben, és akiket megmentettek ebből és most más naprendszerben vannak és gyógyuláson mennek keresztül, nekik meg lesz engedve, hogy újra csatlakozzanak hozzánk. Beszélek erről a témáról és tudom, hogy sok ember szórakoztatónak találja ezt, de vannak olyan emberek, akik nézik ezt a műsort, és akiknek valamelyik szerette eltűnt, én pedig hallok ezekről az esetekről. Szóval ez a téma nagyon is valóságos és ez a legkomolyabb téma a közzététel kapcsán.

Wilcock: Lehetséges-e a nézők számára, akik ha elvesztették valamelyik szerettüket... szóval lehetségesnek tartod, hogy az elrabolt emberek közül nem feltétlenül mindenkivel történtek rossz dolgok?

Corey: Így van. Ezekkel a rabszolgákkal a különböző földönkívüli fajok nem mindig bántak olyan szörnyen. Néhány faj tiszteli azt, amire az emberi faj képes. Ha mérnöki tervezésről, gyártásról, a képességeinkről, a természetes képességeinkről esik szó... Néhány olyan csoport, amely elvisz embereket... elviszik őket és jól bánnak velük. Hallani olyanokról, akik szolgálólányok lettek és velük élnek... Szóval nem minden teljesen sötét és végzetes. Az akaratuk ellenére történik, ami elég rossz ugyan, de nem mindenkit esznek meg vagy lesznek szexrabszolgák. Igazából a legintelligensebb, legtehetségesebb embereket keresik a bolygón, és vagy őket, vagy ha túlságosan közismertek, akkor valamelyik olyan családtagjukat viszik el, aki hasonló jellemzőkkel bír.

Wilcock: Rendben. A Tompkins-szal készült interjúsorozat utolsó bejátszásában egy nagyon érdekes témáról fog beszélni nekünk.


ELMEKONTROLL


William Tompkins: Éppen a témával kapcsolatos találkozón voltam néhány másik emberrel együtt, amikor ez a fiatal hölgy azt mondja nekem: „Nekem van egy." Én meg: „Micsoda?" Azt suttogta: „Nekem van egy." „Tényleg?" „Igen. Van róla egy fotóm." „Egy ufo-ról?" „Igen. Egy igazi fotó." „Honnan szerezted?" „Nos, péntek este Oceanside-ban buliztunk és szombaton reggel – mind a nyolcan – letértünk egy zsákutcába a Lake Boulevard-ról” – az ott van mindjárt Carlsbad felett. Carlsbad pedig ott van Oceanside mellett. Szóval ott álltak és mutogatták a másik három párnak az új lakásukat, amit éppen azon a környéken építettek. Mindannyian kimentek, és ott álltak a kerítés mellett, mert a terület lankás volt, aztán pedig újra emelkedni kezdett.


Szóval készítettek egy fényképet, egy fényképet az egész völgyről – nem az ég felé néző kamerával, hanem csak egyenesen előre. És előhívták a képeket - az előző esti buliról készülteket és ezt itt:


Láthatod, hogy csipkézett az oldalán és csipkézett a tetején. És nézd mi jön ki a hátuljából, a színes rész: öt különböző gáz jön ki ebből a reptilián tanker hajóból - ötféle gázt enged ki 90 méter magasságban.


Belélegzed ma a gázukat, mert ezt a gázt csak technikailag fejlődő közösségekre dobják le a bolygón négy-hat hetente. Szóval ma is kaphatsz belőle. Nem csak egy hajó volt – hanem egy, kettő, három, négy, öt, hat.


ŐK NEM LÁTTÁK EZT, mert mindenkinek az elméje kontrollálva van, hogy ne láthassák, pont mint egy lopakodórendszer esetében. Szóval ennek a repülőszázadnak a parancsnoka megbizonyosodott róla, hogy az álcázás be van kapcsolva. Ő viszont ez esetben elfelejtette bekapcsolni az álcázást, ami megakadályozza a kamerát, hogy lefényképezze őket. Oké? Szóval mindenfelé itt repkednek felettünk. Több száz, több ezer van belőlük minden egyes nap a bolygódon. Kiengedik ezt a gázt, így az elméd kontrollálva van és nem működsz normálisan, vagy nem működsz úgy, ahogy működnöd kellene. És megint csak, az elménk nem az elmúlt hetekben lett kontrollálva, hanem több ezer év óta. Ha újra visszamegyünk a rómaiakig, az elméjük kontrollálva volt.


És nehezünkre esik elfogadni azt, hogy valaki irányítja az ELMÉMET, és különösen – na ez különösen fontos – főként azért, mert a brilliáns PhD-k az összes technológiai területen, ezek az emberek a legfontosabbak mindennel kapcsolatban, amire csak szükségünk van a tudományban, de az elméjük kontrollálva van. Szóval ők nem fognak hallgatni arra, amiről itt néhányan beszélünk, mert ők „mindent tudnak", de amit azokban a könyvekben tanítottak nekik az egyetemen, mind hazugság. Az összes technikai terület, mind hazugság. Helytelen információk. És ez megakadályozza azokat az embereket - akik nyolc vagy akárhány évet tanultak - hogy tudjanak mindenről, hogy elfogadják ezt a témát. Az ok, amiért a Kongresszus nem fogadta el ezt, amikor a MUFON visszament a Kongresszushoz – a demokraták és a republikánusok közül egyik sem fogadta el. Nos, mindegyikük le-föl bólogatott, hogy „igen, igen, igen." Tíz perccel később az egész el volt távolítva, mert addigra már programozva voltak. Az elméjük arra lett programozva, hogy ne fogadják el. Tudom, hogy ez őrültségnek hangzik, de ez tény.

* * * * * *

Wilcock: Rendben. Nos, nem tudom, te hogy vagy vele, de ufo-kutató létemre számomra ez elég sokkoló. Semmi ilyesmit nem hittem volna el egészen az elmúlt évekig. Szóval Corey, mit gondolsz erről? Milyen gondolataid támadtak e bejátszás láttán?

Corey: Nagyon érdekes volt! Nemrégiben jöttem rá, hogy ők gázt szórnak ki ránk – az "ők" ebben az esetben a drákonidákat jelenti. Gázt szórnak ki technológiailag fejlődő területekre, ugyanakkor monitoroznak/megfigyelés alatt tartanak minden várost, minden országot, és ha egy bizonyos mennyiségű ember elkezd felébredni, mennek és elmekontrolláló gázt szórnak rájuk.

Wilcock: Megnövelik a gáz mennyiségét, ha egy adott területen több ember kezd el felébredni?

Corey: Igen... Nem csak gázt használnak, hanem legnagyobbrészt egy technológiát, ami létrehoz egy mezőt, ami irányítja az elmédet. Láthattunk már olyan embereket, akik hipnotizálva vannak és azt mondják nekik: „Oké, a feleséged láthatatlan. Többé nem fogod látni." És aztán a feleséged elkezd járkálni közted és egy másik tárgy között és eközben te nem látod a feleséged. Átlátsz a feleséged testén, látni fogod, hogy mi van mögötte. Nos, az elmekontroll ehhez nagyon hasonló módon működik. Az elmekontrollnak különböző rétegei vannak. Az elme működésének különböző rétegei vannak és mindegyik rétegre megvan a megoldásuk technológiailag és kémiailag.

Wilcock: Ez segít számomra összerakni más darabkákat, amiket a hosszú idő alatt összegyűjtöttem. Ez az elmekontroll dolog mindig egy kicsit kétesnek hangzott számomra, de volt egy bennfentesem, aki elmagyarázta nekem, hogy van egy mesterséges intelligencián alapuló számítógépes rendszer, ami megfigyeli a Földön mindenkinek a gondolatait, és ha elkezdesz ráébredni azokra a dolgokra, amikre nem akarják, hogy gondolj, - és amikre ez a számítógép be van programozva - akkor idegességet, rendkívüli kimerültséget, fáradtságot idéz elő benned, bármit, amivel megpróbálhatja eltéríteni az elmédet a témáról. Van-e tudomásod ehhez kapcsolódóan bármilyen mesterséges intelligenciával kapcsolatos dologról?

Corey: Nem kimondottan erről, de teljes mértékben van értelme egy ilyesminek. Ha a drákonidák vagy a mesterséges intelligencia próféták ennek a mesterséges intelligenciának jelentenek, és az összes információ, amit megadtam a mesterséges intelligenciáról, és arról, hogy hogyan irányítja a bolygót, akkor ehhez mérten ez már egyáltalán nem lenne olyan nagy ugrás.

Wilcock: Tompkins kezében látunk egy fényképet, és azon más hasonló hajók is látszódnak az égen. Először is, egy álcázó technológiát emlegetett és az elmondásából nem teljesen világos, hogy azért nem látjuk a hajót, mert elmekontrollálva vagyunk, hogy ne láthassuk, vagy tulajdonképpen egy fényt borítanak a hajó köré. Ez nem volt világos nekem.

Corey: Mindkettő. Igen, van egy összetevő, amiről beszéltem – a hipnózisos hasonlat – amikor is létrehoznak egy mezőt ott, ahol nem akarják, hogy láss bizonyos dolgokat, és te egyszerűen nem fogod látni. Ott van melletted mondjuk a kutyád, aki az ég felé néz és ugat. Te pedig azt mondod erre: „Mi a fene ez?" De nem látsz semmit. Be van állítva azokra a hullámokra, amikkel az elméd működik, az alfa, delta, théta hullámokra, stb. Szóval azon a szinten manipulálnak téged, úgy értem minket, mert általában, amikor azt halljuk, hogy az emberek „elmekontrolláltak", akkor sokan hátradőlnek és azt mondogatják: „Az én elmém nincs irányítva, csak más embereké. Én sokkal fejlettebb vagyok annál. Különleges lényekkel beszélgetek. Ez egyszerűen lehetetlen." De az igazság az, hogy mindannyian – te, én, az emberek otthon – egy bizonyos szinten mind elmekontrolláltak vagyunk.

Wilcock: Amikor Tompkins megmutatta nekünk ezt a hajót, amit ő reptilián hajónak nevezett, érdekes megjelenése volt és kíváncsi vagyok, láttál-e bármilyen ehhez hasonló hajót, amit a reptiliánoknak tulajdonítanak?

Corey: Nagyon hasonlót. Kivéve, hogy olyan tankereknek tűntek, amik sokkal nagyobb mennyiséget szállítottak, bármit is volt bennük. Amiket én láttam, azok olyan felvételek voltak, amiken ezek a hajók vizet visznek el tavakból és az óceánokból.

Wilcock: És az elmekontroll valamint az álcázás miatt úgy tehetik meg ezt, hogy te még csak nem is fogsz tudni róla, hogy ez történik?

Corey: Megtörténhet akár pontosan feletted is és semmilyen módon nem fogsz róla tudni. Akár a helyi víztározódból is elvihetnek vizet.

Wilcock: Mi a célja annak, hogy elmekontrollálva vagyunk? Mi a nagy szám ebben? Mit próbálnak ezzel megállítani?

Corey: Nos, megpróbálnak minket megállítani abban, hogy technológiailag fejlődjünk, és így csillagközi fajjá váljunk. Megpróbálnak minket irányítás alatt tartani ezen a valamelyest rabszolgabolygón, aminek ők a gondnokai. Szóval sok oka van annak, hogy miért alkalmazzák az elmekontrollt. Bármely szociopata csoport – legyen az emberi vagy nem emberi – amely a hatalom pozíciójában van, meg akarja tartani azt a hatalmat. És ha nincs lelkiismeretfurdalásod a rabszolgatartás vagy bármi más miatt, a bolygón lévő emberek elméjének kontrollálása értelmet nyer számodra.

Wilcock: Azok, akik nézték a Wisdom Teachings című műsoromat, vagy olvasták a könyveimet, vagy egyszerűen csak általánosságban véve ismerik a munkásságomat, tudják, hogy nagyon sok tudományos megerősítést mutattam már be például arról, hogy az elmúlt 5000 év során a DNS-ünk egész struktúrája 7%-ot fejlődött. Ez egy szilárd tudományos adat, mely bizonyítja, hogy valamiféle felemelkedésen vagy tömeges evolúción megyünk keresztül.

Corey: Így van. És egy másik dolog, amit nem említettem, amit meg akarnak állítani: nem feltétlenül megakadályozni próbálják a genetikai és spirituális fejlődésünket, hanem megpróbálják irányítani azt, hogy HOGYAN fejlődjünk. Nem akarják teljesen megállítani ezt, de irányítani akarják.

Wilcock: Szóval ez egy spirituális háború... bizonyos értelemben.

Corey: Az. Igen. Abszolút!

Wilcock: Amikor személyesen beszéltem Tompkins-szal telefonon, említette, hogy a katonai-ipari komplexum – ami ellene van a reptiliánoknak – nagyon aggódik e tankerhajók kilövése miatt. Tompkins elmondta nekem, hogy megállapították, hogy annak ellenére, hogy megvan a technológiánk ahhoz, hogy kilőjük ezeket a tankerhajókat, nem tudják őket fokozatosan lekapcsolni. Aggódnak amiatt, hogy ha lelövik a hajókat, akkor az egész technológia mind egyszerre kapcsol majd le. És azt mondta, hogy ez nagyon rossz lenne számunkra.

Corey: Nagyon rossz lenne.

Wilcock: Mi a véleményed erről? Mi húzódhat meg ennek a hátterében?

Corey: Más epizódokban érintettem már ezt a témát, és igen, ez abszolút igaz. Aggódnak amiatt, hogy amikor a mesterséges intelligenciát egy szempillantás alatt eltávolítják... arra számítunk, hogy ezt egy Nappal kapcsolatos esemény fogja eltávolítani. Ez ugyancsak el fogja távolítani azokat a bizonyos entitásokat, amelyek hozzánk kapcsolódnak és irányítanak bennünket. Entitásokat ugyancsak használnak elmekontroll céljából.

Wilcock: Hogyan fog ez kinézni? Mi fog történni egy átlagos emberrel, aki elmekontroll befolyása alatt áll, ha ezt hirtelen eltávolítják?

Corey: Ha láttál valaha olyan személyt, aki heroinfüggő és akitől megvonják az anyagot, nos, ez ehhez hasonlóan fog kinézni. Olyan sokáig voltak egy bizonyos tudatállapotban, hogy egyfajta érzékszervi túlterheltség lép fel. Tompkins említette, hogy nem működünk normálisan emberi lényként. Ez igaz. Vannak más érzékeink is, amelyek jelenleg blokkolva vannak. Hasonló lenne ahhoz, mint amikor egy vak vagy süket ember – aki egész életében ebben az állapotban élt - hirtelenjében képessé válik látni vagy hallani. Egy szenzoros túlterhelés lép fel. Hozzá kell majd szokniuk ehhez.

Wilcock: Az egyik dolog, amire emlékszem – és ez visszamegy egészen Valdamar Valerian hírhedt „A Mátrix” című könyvsorozatáig az 1990-es évek végén... Ő rámutatott arra, hogy a mobiltelefonok működtetéséhez a kormányzat olyan frekvenciát választott, amire az emberi koponya úgy rezonál, mintha egy harang lenne.

Corey: Így van. A tornyok, amik továbbítják az adatokat a mobiltelefonodból, nos vannak olyan hullámok, amelyek ezek hátán utaznak, méghozzá az elmekontroll céljából. És ez része ennek a hatalmas rácsnak, amit ők használnak, és amely behálózza a bolygónkat.

Wilcock: Szerinted egy olyasvalaki, aki nem vidéken, hanem városi környezetben él, csak a körülötte lévő wifi átjátszók száma miatt sokkal inkább ki lesz téve ennek?

Corey: Abszolút és láthatod ezt az emberek viselkedéséből. Láthatod, hogy a városban az emberek úgy viselkednek, mintha idióták lennének, össze vannak zsúfolva. De emögött más is meghúzódik. Ott vannak körülöttük ezek a technológiák, és ennek köszönhetően szinte bombázva vannak e hullámok által. Ha vidéki környezetben élsz, sokkal kevésbé leszel kitéve ennek.

Wilcock: Az interjú során az egyik legvakmerőbb dolog az volt, amikor Tompkins nagyon magabiztosan leszólta az összes jelenleg meglévő tudományunkat. Már elfelejtettem, hogy pontosan milyen szavakat használt, de mintha „szemétnek" vagy valami ilyesminek nevezte volna.

Corey: Hazugságoknak, igen.

Wilcock: Nagyon nehéz lehet azon emberek számára, akik nem járatosak a témában, amiről most beszélgetünk, nagyon nehéz lehet számukra elfogadni azt, hogy valaki ehhez hasonlóan merész kijelentésre ragadtatja magát. Mit érzel, milyen ok húzódhat meg e kijelentés mögött? Hogyan lehetséges, hogy egy ilyen kijelentés igaz legyen? Úgy tűnhet, hogy a tudomány segítségével nagyon sok dologra rájöttünk. Nagyon sok mindent megalapoztunk. Szert tettünk néhány nagyon csinos kis szerkenytűre. Képesek vagyunk utazni. Mit gondolsz, miért mondhatta ezt Tompkins?

Corey: Nos azért, mert minden tudomány, amit csak el tudsz képzelni, még a régészet, a fizika, a gyógyászat is... olyan mintha a sötét középkor szintjén lennének. Az információ alapvetően olyan, mintha a sötét középkorból való lenne. Úgy fogunk visszatekinteni erre az időszakra, mint a sötét középkorra. Elavult információkat használnak, és alapvetően agymosottak és az iskoláztatás folyamata során azt tanították nekik, hogy „ez az igazság, így működnek a dolgok" és „ne gondolkodjatok a dobozon kívül”. Ha megfigyelted, az embereket ezeken a területeken, ha megpróbálnak a dobozon kívül gondolkodni, „összeesküvés-elmélet hívőnek" vagy „kívülállónak" bélyegzik és nem kapják meg azt a tiszteletet, amit megérdemelnének.

Wilcock: Szóval itt egy olyan technológiával van dolgunk, ami sokkal fejlettebb annál, mint hogy csak belélegezhető gázként tekintsünk rá. Ha itt egy technológiáról beszélünk, ami képes eltéríteni téged bizonyos tudományos felfedezésektől, akkor ez nyilvánvalóan egy nagyon fejlett technológia. Én úgy hiszem legalábbis.

Corey: Oh, abszolút. Igen, az egész bolygó ebben a mezőben, az elmekontroll mezőben úszik. Ezt a gázt csak egyfajta helyhez kötött helyzetekben használják. A mesterséges intelligenciával működő megfigyelő rendszerükön felvillan egy piros kis fény, majd kiküldenek egy kis flottát, hogy szórják meg gázzal az embereket és aztán ez a kis fény kialszik.

Wilcock: A legtöbb tudós, aki elmekontrollról beszél, eléggé kitart az ELF, vagyis rendkívül alacsony frekvenciájú hullámok mellett. Van olyan kutatás is, ami afelé a tény felé mutat, hogy ha egy nagyon alacsony frekvenciájú frekvenciát sugárzol ki a tömegbe - talán 5 Hz-et, vagy valami ilyesmit – akkor azzal tömeghisztériát tudsz előidézni. Nyugtalanságot tudsz szítani a tömeg körében. De itt az emberek tudatosságának egy nagyon groteszk, nagyon tompa mozgatásáról beszélünk.

Corey: Ez nagyon alacsony fejlettségű technológia... ahhoz képest, amit ezek a földönkívüliek alkalmaznak rajtunk.

Wilcock: Létrejöhet bármilyen fajta megértésünk arról, hogy a gondolatmintáink milyen jelentős mértékű manipulációját sikerült elérniük – hogy végső soron hogyan csinálják ezt?

Corey: Problémát jelenthet számunkra megérteni ezt, mert jelenleg abban a paradigmában élünk, hogy ezeket a tudományos hazugságokat értsük meg és higgyük el. Azok az emberek, akik ezekben a programokban vizsgálják ezt, nekik megvan az az előnyük, hogy az igazi tudománnyal rendelkeznek. Olyan módon működnek, amit nem tudunk megérteni, vagy közülünk csak nagyon kevesen tudnak megérteni.

Wilcock: Ha egyszer vége lesz ennek az elmekontrollnak – mondjuk azt, hogy egyszer vége lesz – ha átesünk ezen az akklimatizációs folyamaton, hogyan fog ez kinézni végül?

Corey: Nos, igen, amikor végre hozzászokunk az új képességeinkhez - amelyekkel tulajdonképpen régóta rendelkezünk, hiszen ezek régi, nagyon-nagyon ősi képességek, amelyeket elnyomtak bennünk – akkor meg kell majd tanulnunk, hogyan használjuk ezeket felelősségteljesen. Meg kell majd tanulnunk, hogy egy teljesen új módon lépjünk interakcióba egymással. Arra lettünk programozva, hogy ellentétbe kerüljünk mindenkivel, akinek egy kicsit is eltérőbb a bőrszíne vagy egy kicsit más nevet viselő istent tisztel. Erre az egymás közti harcra lettünk programozva. Nem fogunk tudni egy csettintésre túllendülni ezen. Ez egy folyamat lesz. Szóval ha egyszer a közzététel megtörténik, egy folyamaton kell majd keresztül mennünk.


9 megjegyzés:

  1. Jah, és a legokosabbakat eleaboljàk, de soha senki nem keresi ezeket az embereket. Egyiknek sincs csalàdja? Ne màr.....

    VálaszTörlés
  2. A 90-es években volt egy TV műsor, melynek a címe Csellengők volt. Ebben kb. fél órán keresztül eltűnt gyerekek fotóit mutatták. Mostmár tudjuk hová lettek.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm; Azt szeretném kérdezni,hogy meditálok minden nap ezzel valamit el tudok érni? Vagy felesleges idő pocsékolás? A másik hogyan tudjuk kikerűlni az agykontrólt? Mit tudunk ellene tenni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amit lentebbb is írt valaki: befelé figyelés, hatodik érzék. Mert azért nem egészen úgy néz az ki, ahogy ebben a történetben le van írva.
      Mindenkire hat valamennyire ez a befolyásolás, de az csak az egyik szélsőség, amikor teljesen ki vagy neki szolgáltatva, a másik viszont az, amikor épp csak észleled, hogy most befolyásolni akarnak, és teszel valamit ellene, magyarul nem hagyod. És idáig is el lehet jutni.

      Ja, és persze SOHA, semmilyen körülmények között NEM engeded át az önmagad feletti irányítást. Senkinek.
      Mert azon kívül, hogy abból jó általában semmiféle értelemben nem származik, a rabszolga kereskedelem nagyon is valós, valóban létező dolog.

      Törlés
  4. Éppen azon gondolkodtam nem régen, hogy ez az egész migráció igazi célja, lehet, hogy az, hogy több embert vihessenek el, hiszen vagy örömmel mennek egy jobb élet ígéretében, főleg, hogy mélyen vallásosak, s azt mondják nekik, hogy az a mennyek országa vagy pedig elrabolják családdal együtt is néha, mert senki nem fogja keresni egy ideig, aztán pedig elfelejti.Mikor számokat hallok e témában, elgondolkodok azon, hogy hol van az a diferencia ami a szökevények és az Eu-ban ma nyilvántartott létszám között fennáll?Lehet, hogy ezért hívja át őket Merkel asszony, hiszen Cabal tag, hogy könnyebben tovább adja őket? Különben befogadhatná hivatalosan, beszállíthatná őket emberhez méltó járműveken.s vajon soros úr (aki szintén Cabal tag) miért pénzeli őket és irányítja éppen Németországba? Kilóg a lóláb!?! A hülye is kell lássa, hogy itt valami más zajlik valójában, mint amit a hírekben hallunk.Azt is olvastam már, hogy megpróbáltak klónozni szép nőket szexuális szolgálatokra az idegenek számára, de annak nem volt sikere, mert azok nem éreztek úgy és nem ellenkeztek, túl robotszerűek voltak.Enni pedig, a gyerekeket szeretik, s a kövérkéket, ezért reklámozzák annyira nekik az édességeket, s naponta több ezer gyerek tűnik el nyomtalanul, a saját szobájából, udvaráról és 5 perc elteltével sem találják már a nyomukat sem!

    VálaszTörlés
  5. Még a materiális emberke is sejti mi az a "hatodik érzék",egy a belső én igazságmérőjének elnevezésére amin keresztül pl. kapcsolódunk a kozmoszba,isteni energiákhoz...létezik lélek és sejtemlékezet is..Az elmekontroll csak a mátrixban élőknek okoz komoly gondot,mert az elme kifelé fordult,a figyelem is kifelé fókuszál...egyébként ez azaz erős "torzulás" amit hasonló környezetben és információknál észlelni lehet...akik a mátrix repedéseiben élnek (belső életet,művészek,okkultisták,valódi ezoterikusok) azok gyorsabban is haladnak...lehet érzékelni sajnos az összes blogspotos oldalnál,hogy rajta van ezen a monitoros hálózaton,a godethungary szintén.....más,sztem a migránsok nem kellenek nekik mint kiderült,ide nem az értelmiségi réteget hajtják akikre ők vadásznak,sokkal inkább energia kiegyenlítés céljából..az európaiak közt rengeteg a langyos ország,fel kell piszkálni az indulatokat a változásokhoz...megintmás, kérem nekem ezért sincs mobilom amiért persze mindenki hülyének néz,viszont a fiamnál észrevettem az állandó fejfájást és levertséget,néha olyan mint akik kifacsartak,de nem tudom levekarni a mobiljáról,ezért mindenhova sólámpákat vettem én pedig sómécseseket használok és egyenlőre bevált..

    VálaszTörlés
  6. Nehéz dolog ez. Tudjuk, hogy szinte teljes mértékig zavarják a működésünket, mégsem tudunk mit tenni ellene...ez a fejfájás dolog nagyon jól bevált módszer, mindenképp gyanús, hogy az ember homlokközepi fejfájással ébred. Éppen ellenkezőleg kéne lennie...Aki fejfájással alszik el, reggelre kialussza...egész véletlenül az anyagi testünkre vetítve a harmadik szemünk van a homlokunk közepén...

    VálaszTörlés
  7. ez az oldal nagyon elgondolkodtató
    https://www.eletesegeszseg.com/eacutebreszt337hiacutevaacutes.html

    VálaszTörlés
  8. Az is érdekes, hogy a többi lény meztelenül vagy egészen vékony ruhában sem fázik...azt mondják, kérnek meleget a mátrixtól és kapnak...mi meg szó szerint hideget és meleget kapunk, persze túl hideget és túl meleget...sokat gondolkodtam az emberi élet "rövidségén.." lehet, hogy a mi életünk még így is sokkal hosszabb, mint a többieké...mert velük nem ismételtetik az egyes szakaszokat a végtelenségig...egy életet egyszer megcsinálnak és annyi...mi meg az összes lehetőség ősszes változatát végigjátszuk...

    VálaszTörlés