2018. június 1., péntek

Kozmikus Közzététel – XI/4.

ELTITKOLT GYÓGYÁSZATI TECHNOLÓGIÁKA Kozmikus Közzététel sorozat ismét Corey Goode és Emery Smith közös vendégszereplésével folytatódik tovább. Ezúttal is több nagyon érdekes téma kerül tárgyalásra, hallhatunk forradalminak számító öregedésgátló és visszafiatalító gyógyászati technológiákról és Emery bevonásával újra előkerülnek a mesterséges intelligencia fenyegetéstől való megszabadulás különböző aspektusai.


Wilcock: Köszöntelek, ez itt újra a Kozmikus Közzététel. David Wilcock vagyok, itt van velem Corey Goode és vendégünk Emery Smith. Emery, köszöntelek újra a műsorban.

Emery: Köszönöm, Dave és köszönöm a Gaia Tv-nek, hogy újra itt lehetek.


Wilcock: És Corey, köszönöm, hogy újra itt vagy.

Corey: Köszönöm.


Wilcock: A mai epizódban eltitkolt technológiákról fogunk beszélgetni, ami egy hatalmas témakör. Egy bizonyos mértékben orvosi dolgokra fogunk koncentrálni, de ugyanakkor azon túlra is tekintünk majd. Halála előtt meginterjúvoltuk William Tompkins-t, és ő néhány nagyon furcsa dologról beszélt. Úgy érezte, hogy néhány éven belül olyan dolgok fognak előkerülni, amik lehetővé teszik majd, hogy sokkal-sokkal tovább élj.

Emery: Szóval létezik egy orvosi vállalat és van egy gerincsebész, akik feltalálták ezt az A2M (alfa-kettő-makroglobulin) fehérjét. Ezt a fehérjét a véredből nyerik ki. Benne van a véredben.


Ez egy proteázgátló, ami ha koncentrálod és befecskendezed a testbe, az ízületekbe vagy akárhová, megállítja az összes gyulladást. Rájöttek arra, hogy képesek regenerálni az ízületi porcokat, ami az az ízület, ami a csontban lévő porc alatt helyezkedik el. Szóval nem a csont a csonttal találkozik.

Wilcock: Úgy érted, hogy a térdben?

Emery: Igen, a térdben. Szóval itt van térded és a csontokat ízületi porc fedi.


És Corey is nagyon jól tudja ezt, mert hamarosan el fognak végezni rajta egy beavatkozást. Az történik, hogy ezek egy idő után összezúzódnak és a tenociták – amik az ízületi porcban lévő sejtek, és amelyeket a világon a legnehezebb regenerálni, mivel alig fut bennük vér.... Szóval ezért vannak ezek a térd és ízületi problémák. De ha beteszed oda ezt az alfa-kettő makroglobulint, és lecsökkented a gyulladást, úgy tűnik, hogy regenerálja és megjavítja önmagát. Na most, a modern tudomány segítségével folyamatosan képes voltam szöveteket regenerálni a katonai laboratóriumokban, de SOHA nem voltam képes egy sejt öregedésgátlására. És képzeld el, hogy e tanulmányok során rájöttek, hogy ennek egyik mellékhatása, hogy meggátolja a tenociták öregedését. EZT A SEJTET LEHET A LEGNEHEZEBBEN REPRODUKÁLNI! És ők most meggátolták az öregedését!!! Úgyhogy ezek az orvosok most azt csinálják, hogy elkészítették ennek egy rekombináns formáját, ami azt jelenti, hogy van egy szintetikus forma, ami pontosan ugyanolyan, mint a testedben lévő tulajdonképpeni protein molekuláris szerkezete. Szóval ez kint lesz majd a polcokon. Ahelyett, hogy mondjuk aszpirint vennél be a fejfájásod ellen, odamész és alfa-kettő-makroglobulint veszel. Vagy ahelyett, hogy emberi növekedési hormont vennél és ezeket a helyettesítő terápiákat alkalmaznád, alfa-kettő-makroglobulint fogsz venni. És ez szisztematikusan segíteni fog majd más sejtek öregedésgátlásában is. Mert ha képes vagyok egy tenocita öregedését meggátolni, akkor minden más sejt öregedésgátlásával sem lesz gond.

Corey: Hogyan határozod meg egy sejt korát? A telomoerek degradálódásának mértékéből?

Emery: Igen.

Corey: Oké. Szóval ez egy bizonyos típusú telomer terápia?

Emery: Nos, jelenleg ez még nagyon új, Corey. Ez az első tanulmány, ami kijött és ezt mutatta, de ez a tanulmány még csak nem is erről szólt. Azonban rájöttek, hogy ezt eredményezi. Szóval nem tudom megmondani, mert még nem tudom. Ezen kívül nem láttam semmilyen további információt erről, de feltételezem, hogy ez az egyetlen mód arra, hogy meg tudd vizsgálni.

Corey: Oké. Láttál-e bármit azokról a kis örvényekről, amiket a gravitációs mező hoz létre, és amik öregedést okoznak, és a kozmikus sugárzás mellett ez az, ami alapvetően megöl minket és az öregedésünket okozza?

Emery: Az egyetlen oka az öregedésnek a Nap sugárzása.

Corey: És a gravitációs erő...

Emery: És a gravitációs erő.

Corey: ... ami létrehozza az időt.

Emery: Így van. És az idő... az egy teljesen más történet. Egy titkos projekten dolgoztam New York környékén, kb 30 percnyire New York déli részétől és volt ott egy készülék, egy Teslatron egység, így nevezték. Nem beszélhetek a részletekről, de ez egyfajta időtorzító masina volt, ami Tesla energiát használt, hogy embereket gyógyítson meg a gyulladásból és olyan betegségekből, mint a HIV vírus és a herpesz és miegymás. És nagyon sikeresek voltak vele. Ez csak az elit és a jelenlegi világ politikusai számára van fenntartva itt az USA-ban. Ha van valamilyen betegségük, lemehetnek oda és meggyógyítják őket. És ez az egység ugyancsak meggátolja az ember öregedését is. Mert ha lemész oda egy órára és leülsz ebben a szobában, azt te talán csak 15 percnek fogod érezni, pedig egy órát voltál ott. Magaddal viszel egy stopperórát, van egy stopperóra bezárva az öltözőben. És az határozottan azt mutatja és bizonyítja majd, hogy egy időre elmentél, de te nem fogod így érezni. Az idő ELTORZUL ott. Továbbá csökken a súlyod és toxinok tűnnek el a testedből és miegymás. Szeretnék jobban belemenni ennek a részleteibe, de jelenleg ez a projekt titkosítva van. De ELÉRHETŐ lesz a nyilvánosság számára egy éven belül. Szóval ez egy új dolog, ami kijön és az emberek elkezdhetnek várakozással tekinteni ez elé.

Wilcock: Nos, mivelhogy ez a műsor a titkos űrprogramra és a szélesebb valóságra fókuszál, hallhattuk korábban, hogy William Tompkins nagyon izgatott volt az életmeghosszabbító pirulák kapcsán. Azt állította ugyanis, hogy találkozott olyan lényekkel, akik eléggé úgy néztek ki, mint mi, de hozzánk képest sokkal hosszabb ideig éltek. Mi tudsz ezekről a típusú lényekről, ha egyáltalán ismerősek a számodra?

Emery: Igen, azoknak a lényeknek a genetikai profiljukban és egyszerűen csak a testükben van egy módszerük arra, hogy visszaverjék az ultraibolya sugárzást és más elektromágneses mezőket és gravitációs erőket. Tehát ilyen módon képesek erre. Ha nekünk meglenne ez a képességünk, mi is sokkal tovább élnénk. Ezért volt az, hogy a múltban, a történelem előtti időkben bizonyos dolgok elképzelhetetlen méretűre nőttek, mert a légkör sokkal vastagabb volt és nem minden fény jött át rajta. Plusz olyan zivatarok és viharok voltak, amelyek éveken keresztül tartottak. És találd ki mi történik, amikor a villámlás eltalálja a vizet... létrehozod a víz negyedik állapotát. EZ EGY TITOK! És képzeld el mi történik, amikor megiszod ezt a vizet – meganagyságú növények fejlődnek. És itt NAGY paradicsomokról beszélek. Szóval ezek most elérhetőek a számunkra, hogy ennek segítségével meggyógyuljunk – a víz negyedik állapotáról beszélek. Nagyon sok eltitkolt technológiánk van, továbbá nagyon sok olyan technológiánk van, amik viszont nincsenek eltitkolva. Mert az történik, hogy – és ezt én magam is különböző készülékek gyártójaként mondom – előállsz, megalkotsz valamit és szabadalmaztatod. És amint beküldöm, az FDA (az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala) azt mondja: „Nem, nem. Nem, csináld újra." Vagy pedig visszautasítják a szabadalmaztatást, mert nem szabadalmaztathatsz semmi olyasmit – különösen gyógyászati téren – ami segíteni tudna valakinek. Annyit mondhatsz: „Nos, ez egyszerűen csak koncentrálja a növekedési faktorokat." Hát, oké. „Ne mond azt, hogy koncentrálja a növekedési faktorokat, és hogy ha beteszed ez valakinek a könyökébe, megállítja az ízületi gyulladást, mert akkor össze fogsz akaszkodni a gyógyszeripari vállalattal." Tehát csak ennyit mondhatsz. Így aztán én azt csinálom, hogy orvosi készülékeket hozok létre, amelyek biológiailag csinálnak bizonyos dolgokat. „Koncentrálja ezt a sejtet vagy ezt a fehérjét." Aztán odaadom az orvosnak – odaadom neked, Dave – és azt mondom: „Hé, lehet, hogy működni fog nálad, de lehet, hogy nem. Ezt és ezt csinálja. Aztán mondd el nekem, hogy tetszik-e vagy sem." Aztán visszajönnek hozzám és azt mondják: „Öregem, nem tudom elhinni mit tett velem! Két hét alatt meggyógyította a sérülésem. 12 hónap alatt nem tudtuk meggyógyítani. Wow, ez fantasztikus. Nem tudtam, hogy ez megtörténhet. Miért nem írsz róla egy papírt és jelenteted meg egy nagy egyetemen?" Szóval így jutottam el én eddig a pontig az orvosi eszközökkel kapcsolatos tanácsokkal egy hatalmas úttorlaszhoz a kormányzattal és a FDA-vel és más kormányszervekkel szemben. Nagyon-nagyon bonyolult, nagyon nehéz.

Wilcock: Hadd tegyek fel egy sokkal kihegyezettebb kérdést. Nagyon sokan az ún. elitek közül majdnem úgy néznek ki, mint a Sith lordok a Csillagok Háborújában. Nem tűnnek egészségesnek. Látod őket és látszik rajtuk, hogy valami nagyon nincs rendben velük. Ha hozzáférésük van ezekhez a nagyszerű technológiákhoz, akkor miért nem néznek ki sugárzóan és ragyogóan, fiatalnak és szépnek?

Emery: Talán mert ezt választották, vagy talán azért, mert valaki kontroll alatt tartja őket.

Corey: Igen, az igazi elitet nem azok alkotják, akikről mi úgy gondoljuk, hogy ismerjük a nevüket. Ez bizonyos.

Emery: Így van. Úgy értem, ők is csak bábok és az emberek ezt nem veszik észre. És Corey érti ezt. De ezek az emberek, még az elit oldalán is... Mindig zajlik valami más is, amiről nincs tudomásod. Mindenki rosszul bánik mindenkivel és a ranglétra magasabb szintjein különböző dolgok folynak, de valószínűleg túl sok lenne, hogy ebben a műsorban részleteiben beszéljünk ezekről.

Corey: És én még azt is hallottam, hogy... Beszéltünk ugye az avatar technológiáról, hogy elektromágneses mezőket használnak arra, hogy embereket tegyenek bele klónokba, vagy visszategyék őket a saját testükbe. Hallottam egy mesét néhány ilyen emberről: amikor nyilvánosság előtt szerepelnek, áttolják őket a beteg testükbe. És amikor nincsenek nyilvánosság előtt, akkor egy avatar testbe teszik őket.

Wilcock: Ó, wow! Corey, úgy tűnik, hogy az egyik idevágó dolog ehhez az a nagyon bizarr tapasztalás, amiben részed volt – egyfajta visszafiatalítás. És nem tudom, hogy Emery számára ismerős-e ez az aspektus, vagy sem. Úgyhogy ez egy nagyszerű lehetőség a számunkra, hogy bedobjuk ezt a témát és megnézzük, mi sül ki belőle. Miért nem mesélsz nekünk erről egy kicsit?

Corey: Rendben. Azon kívül, hogy 240 cm magas kék madarakról beszélek, ez a másik olyan része a beszámolómnak, amire az emberek azt mondják: "Pffff, én ezt nem tudom elfogadni!" A tény az, hogy a 20 és vissza programokban... Ez olyan, mint egy összefűzés az időben. 20 évre kivesznek téged erről az idővonalról és 20 évig szolgálsz. A 20 év végén visszavisznek a Hold Műveleti Parancsnokságra (LOC). Kikérdeznek, kémiai úton kitörlik az emlékeidet. Ráraknak egy hordágyra. Először is benyugtatóznak. Ezeket a habból készült lapokat köréd rakják és tépőzárakkal lerögzítenek, így aztán nem tudsz mozogni.


És aztán adnak neked egy IV-t. És a IV egy gyógyszerészeti módszer arra, hogy visszafiatalítsanak és ez kb két hetet vesz igénybe. Kémiai úton kómába helyeznek kb 2 hétre, amíg a gyógyszer visszafiatalít téged egy bizonyos életkorra. És ekkor fogják ezt a visszafiatalított énedet és visszaküldenek az időben úgy, hogy betesznek egy hatalmas MRI-szerű masinába. Egy MRI nagyjából ekkora (Corey kb 180 cm-t mutat a kezeivel) és ezen csúszol rajta ki és be. Ez az MRI-nek kinéző masina viszont 360 cm hosszú és az ágy ezen csúszik ki és be. Mikor gyógyszeres úton visszafiatalítanak, betesznek ennek a készüléknek a belsejébe, bekapcsolják és visszavisz téged ugyanabba a készülékbe, de 20 évvel korábbra az LOC-ra. Hallottál-e bármilyen gyógyszeres terápiáról, ami képes visszacsökkenteni az életkort vagy ezen munkálkodni?

Emery: Hallottam néhány ilyen dologról a katonai laboratóriumokban, amikor odalent voltam, de nem voltam részese azoknak a projekteknek. De tudom, hogy sokan viszont részesei voltak és határozottan sok pénzt öntöttek abba a projektbe – többet áldoztak rá, azokhoz képest, mint amiket mi csináltunk.

Corey: Abszolút.

Emery: Szóval láthatod, hogy milyen fontos volt ez. Néhány eligazítás során, amin részt vettem... Tudtuk, hogy néhány mellettünk levő részleg... és ugyebár néha, havonta egyszer a részlegek találkoztak egy nagy tárgyalóteremben. Alapszintű beszélgetéseket folytattak le és kisebb helyzetjelentéseket adtak arról, hogy mit csinál az adott részleg. Továbbá beszéltek a pénzügyekről és hogy hová megy a pénz és kinél van a pénz, továbbá, hogy kinek van szüksége támogatásra. Átcsoportosítottak technikusokat egyik projektből egy másikba, hogy menjenek át és segítsenek ott elvégezni valamit, illetve hogy szüneteltessenek egy másikat.

Corey: És így szerzel tudomást a különböző információkról a részekre tagoltságon keresztül, mivelhogy áthelyeznek ebbe a másik részlegbe.

Emery: Pontosan. És ilyen módon nyílt lehetőségem nem csak földönkívüli, hanem hibrid testekhez, klóntestekhez hozzájutni. Aztán az űrhajókhoz helyeztek át, onnan pedig az energiafegyverekhez, továbbá portáltechnológiákhoz.

Wilcock: Volt neve ezeknek a konferenciáknak? Hogyan nevezték ezeket?

Emery: Nos, ez nem egy konferencia. Ez csak egy alapszintű összejövetel. Egy alap konferenciatalálkozó, amit havonta egyszer tartanak. Bemennek és mindenki helyet foglal...

Corey: Részlegvezetők... a részegységek igazgatói.

Emery: Ó, abszolút. És ott van kb 300 ember. És számos különböző találkozó van, mert mindenki el van osztva. Úgy értem, én egy orvosi pavilonban voltam. Ott csak mi voltunk. És volt kb 300 résztvevő, akik havonta egyszer eljöttek erre a találkozóra. De nem mindenki. Nem az összes alkalmazott. Ezek csak a részlegek, akiknek eligazítást akartak tartani, vagy elmondani nekik, hogy változások lesznek, akár alapszintű változások, biztonsági változások – ilyesféle dolgok. És nagyon gyakran változtattak a dolgokon.

Corey: Szóval ez volt az a kontextus, aminek során az életkor visszafiatalító terápia szóba került.

Emery: Itt szereztem tudomást az életkor visszafiatalításról és regeneratív jellemzőkről, amelyeken dolgoztak a sejtanyagokkal és kemikáliákkal. Megpróbáltak neurokémiai anyagokat reprodukálni, mert a neurokémiai anyagoknak valami közük van az öregedésgátláshoz. Én nem kaptam tájékoztatást ennek a tudományos részéről, úgyhogy nem tudom a választ ezekre a kérdésekre. Ennek ellenére, amit kihámoztam magamnak, az – ahogy te is mondtad – a 14 napos regeneráció. Ez a kulcsszám, ami használatban van akkor, amikor néha 3D testeket vagy 3D szerveket nyomtatunk, meg ehhez hasonlókat. Mert a test csak bizonyos időszinten képes regenerálódni...

Corey: Pontosan.

Emery: ... és nem sok embernek van erről tudomása.

Corey: Egy bizonyos sebességgel.

Emery: És csak 20 év, azt mondod? Hát, az két hét alatt nem is rossz, mert néha tudunk ilyesmit csinálni testekkel vagy végtagokkal.

Corey: Ennek az anyagcseréhez van köze, igaz? Az anyagcsere gyorsaságát csak egy bizonyos határig lehet tolni.

Emery: Így van.

Wilcock: Nos, egy másik aspektus pedig, amit Corey leírt korábban az időanomáliák voltak – időutazás, időváltás, időcsúszás. Amikor ebben az orvosi pavilonban részt vettél ezeken a havonta megtartott alapszintű találkozókon, tudtál az idővel kapcsolatos kutatásokról? Hallottál valaha ilyesmiről?

Emery: Nem. Nem hallottam. Sajnálom. Csak azután hallottam néhány dolgot, miután kikerültem, de amíg bent voltam, semmit nem hallottam erről.

Wilcock: Beszéltél nekem egy fickóról a hadseregnél, aki a kormánynak vagy titkos kormányzatnak dolgozott egy nagyon érdekes tablettán. Tudnál erről beszélni nekünk egy kicsit?

Emery: Igen, a „korlátok nélküli” tabletta. Az történt, hogy az asztronauták és a pilóták és a különleges erők emberei túl sok amfetamint szedtek. Abban az időben normális dolognak számított, hogy a seregnél amfetamint kaptak, és ezzel biztosították, hogy a csapatok tovább menetelhessenek, a pilóták vagy az űrhajósok tovább tudjanak koncentrálni. A probléma az, hogy ennek mellékhatásai vannak, úgy mint függőség, továbbá hogy hibázni fogsz a lövésnél, mert remegni kezdesz. És ez nem jó. Szóval előálltak egy új tablettával. Ez lehetővé tette, hogy fókuszálni tudj és nyugodt maradj és képes legyél egyszerre 10 különböző dolgot elvégezni nagy pontossággal. Ugyancsak megnövelte a delta, béta és zéta hullámokat az agyadban, hogy végső soron segítsen neked, hogy képes legyél távolbalátni bárhová 6-10 másodpercnyire a jövőbe. Így biztosan az ellenfeled előtt fogsz járni, ha elindítana feléd egy ütést.

Corey: És biztos vagyok abban is, hogy az oltások, amiket kaptunk mesterséges intelligencia képességekkel felgyorsították az idegrendszerünket.

Emery: Így van.

Corey: Van egy bizonyos fokú ellenállás a neuronjainkban és ez csinált valamit, ami után lehetővé vált, hogy kevesebb ellenállás álljon az impulzusok útjába, hogy azok SOKKAL
gyorsabban utazhassanak.

Emery: Így van.

Corey: És ez jó volt a számunkra, amikor nem-földi lényekkel kommunikáltunk, mert ők SOKKAL gyorsabban gondolkodnak. Ez az oltás felerősíti a telepatikus képességeinket. Szóval amikor megnövelik a neurológiai tűzgyorsaságodat, akkor ugyancsak megnövelik azt is, hogy milyen gyorsan tudsz gondolkodni. És elkezdenek furcsa dolgok történni veled, mint például a távolbalátás. Látni fogod a dolgokat, mielőtt azok bekövetkeznének.

Emery: Így van, abszolút. Igen, a tudomány e mögött pontosan ez, felgyorsítani a neurotranszmitter vegyi anyagokat. E tabletta mögött tulajdonképpen egy feszültséggel kapcsolatos dolog húzódik.

Corey: Mi is az: a neuronok nátrium vagy kálimpumpák, amelyek ellenállást hoznak létre az elektromos impulzusoknak?

Emery: Így van. És azzal, hogy felgyorsítják az elektromos feszültséget is és odajuttatják a feszültséget, ahol lennie kell – mert mindannyiunk feszültsége egy kicsit le van kapcsolva - az egy másik homeosztázist hoz létre az idegrendszerben. Irányítja ezt és megnöveli... Általában az emberek alacsony feszültségen működnek, és ezek egy bizonyos ponton megnövelik a feszültséget és ez pontosan azt teszi, amit mondtál: tízszeresére gyorsítja fel ezt a jelet.

Corey: Igen.

Emery: Szóval képzeld el, hogy a jelenlegihez képest 10-szer gyorsabban gondolkodsz anélkül, hogy megemelkedne a pulzusod, anélkül hogy remegnél és 10 beszélgetést tudsz lefolytatni 10 földönkívülivel egyszerre. Abszolút igazad van ebben, mert ez így működik. Amikor telepatikusan kommunikáltunk egy földönkívülivel, arra lettünk képezve, hogy kb 100-150 kérdést memorizáljunk. Mert ahogy meglátod őket és szemkontaktust létesítesz velük, 0.08 másodpercen belül minden kérdésed meg lesz válaszolva és ott ülsz majd és mosolyogsz vagy sírsz, mert úgy fogod érezni magad, mint egy idióta, és ők meg csak ülnek ott és visszamosolyognak rád és nevetnek. Mert az a 150 kérdés, amire éppen most kaptál választ, újabb másfél millió kérdést készített elő. Ha, ha. És aztán ott kell ülnöd a következő találkozóig. Szóval telepatikusan ehhez hasonló módon kommunikálni egy nagyon dinamikus dolog. A nagyszerű dolog ebben, hogy nem kell a nyelvi korlátok és ehhez hasonlók miatt aggódnod. Mert ez sokkal inkább egy érzelmi válaszon alapul. Érzelmi úton érkezik feléd. Tudom, hogy ez furán hangzik.

Corey: Igen. Érzelmek, illatok, ízek, hangok formájában érkezik.

Emery: Így van.

Corey: Jöhet úgy, mintha egy monológ, a saját belső hangod lenne. Érkezhet kis képek formájában. És ez függ a földönkívüliektől. Különböző módokon kommunikálhatnak. Néhányuk, akárcsak mi, inkább vizuálisak; néhányuk pedig...

Emery: Ó, igen. Teljesen egyetértek, igen.

Wilcock: Érdekes lehet megjegyezni azt, amikor emberek nagy jártasságra tesznek szert mondjuk egy hangszer használatában. Vegyük például a jazz zenészeket és az improvizációikat. Amikor részleteiben vizsgálod, hogy hogyan játsszák el azokat a szólókat, rájössz, hogy a legtöbb emberhez képest sokkal gyorsabban kell gondolkodniuk, mert nem csak hogy lejátsszák a hangokat, de meg is kell tervezniük, hogy mi legyen a következő hang. És javíts ki, ha tévedek, de sok bennfentes mondta nekem, hogy a zenészek sokkal inkább alkalmasak arra, hogy bevonják őket ezekbe a pszichikus, telepatikus jellegű programokba.

Corey: Nos, pusztán azzal, hogy megtanulod, hogyan olvasd a zenét és hogyan komponálj, különböző neurológiai pályákat hozol létre az agyadban, ami nagyobb sávszélességet eredményez számodra. Szóval igen, azt hiszem mondhatjuk úgy, hogy több neurológiai huzallal fogsz rendelkezni.

Emery: Így van. Amikor ez történik, egy extra gyűrődést hozol létre az agyadban. És ezért mondjuk mindig amikor műtét során megnézzük az agyat, és ha nagyon ráncos, azt mondjuk: „Öregem, ez a fickó elég okos." És ha nagyon sima, azt pedig sértegetésnek használjuk egymásra és azt mondjuk: „Ó, te olyan sima agyú vagy", merthogy buta vagy.

Wilcock: Miért számítanak a gyűrődések? Nem biztos, hogy értem ezt.

Emery: Nem tudom. Még azt sem tudom, hogy van-e valamilyen adat, ami megtámogatná ezt, de ez egyszerűen csak egy bennfentes viccelődés volt a részekre tagolt projektekben. Mert különösen, ha megnézed a földönkívüliek agyát, egyszerűen valószerűtlen alakjuk van és néhányuknak négy lebenye van és ezek rendkívüli módon gyűrődöttek. Ha, ha. És ez egy érdekes dolog. Szóval nem tudom, hogy orvosilag ez bizonyított dolog-e, de egyszerűen csak pusztán egy bennfentes dolog, amiről sokszor hallottam dokumentumokból és a tudósok sokat beszéltek erről. Úgyhogy viccként használtuk.

Corey: Egy kicsit eltér a témától, de az agyaknak, amiket láttál, voltak agyféltekéi?

Emery: Igen. Egy agytörzs négy agyféltekéből áll.

Corey: Oké. Rendben. Csak kíváncsi voltam, mert tudom, hogy tanulmányozták az elektromágneses mezőket, az elektromos testet, és hogy az agynak hogyan kell legalább két agyféltekéből állnia ahhoz, hogy képes legyen egy bizonyos módon feldolgozni az elektromágneses mezőt és úgy használni azt az emlékeid számára, mint egy merevlemezt.

Emery: Igen. Úgy értem - csak hogy visszatérjek ahhoz, amit az imént mondtál – nem minden földönkívülinek van négy agyféltekéje. Arra akarok kilyukadni, hogy számos különböző féle létezik. Továbbá néhányuk ugyancsak rendelkezik ezzel a bámulatos harmonikus fül-jellegű dob szerűséggel, ami alapvetően egy lemezként helyezkedik el a lebenyek között. Szóval ők sokkal inkább olyanok talán, mint a delfinek... és vagy beszédet vagy frekvenciát hallanak – vagy nagyon mély, vagy nagyon magas frekvenciát, de nem középtartományban. És azt mondják, hogy ezt kommunikációra használják.

Corey: Igen. Amire kíváncsi vagyok az az, hogy azok az agyak, amiket megnéztél, hasonlítottak-e egymásra vagy sem? Eléggé hasonlóak voltak?

Emery: Nos, tudod, először is olyan sok faj létezik... Korlátlan mennyiségű fajról beszélünk.

Corey: Így van. Csak kíváncsi voltam, hogy hogyan fejlődtek különböző bolygókon.

Emery: A bolygók és gravitációjuk és a testük típusa miatt, ez általában azt szimbolizálja, hogy voltak-e egyáltalán valaha egy bolygón. Ezt meg tudod mondani a test alapján. Ami az agyat illeti, túl sok létezik ahhoz, hogy átvizsgáld őket. Ez egyszerűen hihetetlen. Olyan mintha a bolygón lévő összes faj agyát kérdeznéd. ENNYIRE különbözőek.

Corey: A rovarok agya nagyon eltérő az emlősök agyához képest.

Emery: Így van. De mindegyik testfelépítése „ötágú csillag” alakú – ami azt jelenti ugyebár hogy egy fej, két kar és két láb. Bár az agy mindig különböző. Lehet nagyon nagy vagy nagyon kicsi. Egy ponton azt gondoltuk, hogy van egy földönkívülink és nem az volt. Hanem egy PLF (programozott életforma) és nem igazán rendelkezett aggyal. Valamilyen más gömb alakú formáció volt benne. Szóval igazán érdekes látni, hogy ŐK hogyan készítenek klónokat és programozott életformákat, merthogy földönkívüliek is csinálják ezt. Mindenféle különböző dolgot csinálnak.

Corey: Ó, igen. Különösen a Szürkék állítanak fel működő hardvereket odakint. Olyan sok különböző csoportot lehet látni ezekkel a kis automatákkal.

Emery: Igen, igen.

Wilcock: Nos, ez elvezet bennünket egy másik témához, amit szeretnénk érinteni, ami nem más, mint a biohackelés. Corey emberei a Titkos Űrprogram Szövetségben NAGYON aggódtak a mesterséges intelligencia miatt és amiatt, hogy elveszítjük a genetikai szuverenitásunkat a gépek miatt. Kíváncsi vagyok, hogy te mit láttál azzal kapcsolatosan, amikor technológia közvetlenül érintkezik a biológiával, mondjuk implantátum vagy augmentáció formájában?

Emery: Nos, amit 100%-osan tudok, hogy nanorészecskéket használtak a testben, hogy összedolgozzanak. Beletöltötték a testbe vagy teletranszportálták a testbe és ez onnantól kezdve ott volt a rendszeredben. Meg tudsz tőle szabadulni, de ott van a rendszeredben és lehetővé teszi számukra, hogy kontrolláljanak téged.

Corey: Ez nagyon érdekes. Kaptam egy helyzetjelentést vagy tájékoztatást arról, hogy a programokban egy ideje megpróbáltak elkapni egy bizonyos típusú reptilián kasztot. Azonban amikor képesek voltak megölni közülük egyet, a testük elporladt, dezintegrálódott. És aztán végül képesek lettek létrehozni valamiféle mezőt, ami megvédte őket a dezintegrálódástól. Elvégeztek rajta egy boncolást és rájöttek, hogy nanitokkal van ellepve. Teljesen teli volt nanitokkal. És ekkor kezdtek rájönni arra, hogy néhány reptilián kaszt egy mesterséges intelligencia istent imád.

Emery: Rendben. Azt a lényt egyébként egy mesterséges intelligencia hozta létre.

Corey: Hm. Nekem azt mondták, hogy ez egy biológiai lény volt, mert a fejlődésük egy bizonyos pontján tulajdonképpen mindegyikükbe beletöltenek...

Emery: És ez egy reptilián volt, igaz?

Corey: Ez egy reptilán volt.

Emery: Léteznek ilyen silók, és ezek hozzák létre ezek a lényeket, akik aztán teljesen kontrollálva vannak. És ők másmilyenek a legtöbb reptiliánhoz képest, de azért még reptiliánok.

Corey: Igen, Láttam genetikai úton létrehozott reptiliánokat, akiket mi készítettünk, és akik hatalmasak, zöld színűek és ugyanannyira félelmetesek, mint az igaziak.

Emery: Így van, igen.

Wilcock: Amikor azt mondod, hogy „siló", akkor én ilyen 30 méter magas fémhengerre gondolok. Ebben az esetben te mire értetted a „siló" kifejezést?

Emery: Ó, ezeknek a hajóknak vagy állandó bázisoknak az alakjára.

Corey: Mint a gondolák.

Emery: Igen. De itt hatalmas méretekről beszélünk. Úgy értem, néhány ilyen lehet akár negyed mérföld (400 m) hosszúságú is. Ez egy henger, mert tulajdonképpen itt indul el és aztán idővel kijön belőle a klón, amibe aztán mindenfélét beletöltenek, és már eleve a teljes kapacitásához szükséges méretűre van növesztve és - mondjuk úgy - munkára készen áll. És ezt mesterséges intelligencia hozza létre. Na most a kérdés az, hogy a mesterséges intelligenciát ki hozta létre.

Corey: A hírszerzési adatok szerint ez a mesterséges intelligencia olyan hihetetlenül ősi, és nem a mi valóságunkból származik, hanem egy más valóságból szivárgott át és időtlen idők óta sok-sok galaxisban nagy pusztítást végzett.

Emery: Olyan, mint egy vírus.

Corey: Igen.

Wilcock: Szóval ismerős számodra ez a probléma?

Emery: Igen.

Wilcock: Egész pontosan hol hallottál a mesterséges intelligencia problémáról? Tudnál bármilyen részlettel szolgálni erről, ha beszélhetsz róla?

Emery: Először a projektekben hallottam erről. Beszéltek arról, hogy ez a mesterséges intelligencia veszélyt jelenthet. Sok olyan földönkívülit kaptak el, akikben nanitok voltak. És innen szereztünk tudomást erről, mert nincs SENKI, aki megtenné ezt a saját testével, mert ebből nem származik előnye, hacsak nem a kontrollhoz van köze. És frekvenciageneráló vevőkön keresztül felfedeztük, hogy még mélyen a föld alatt is fogad valamilyen üzenetet – az időben és térben - egy frekvencián.

Corey: Igen, ez egy kvantum-összefonódáson alapuló kommunikáció. Ezt alkalmaztuk a programokban. Voltak olyan készülékek, amelyek olyan izotópokat tartalmaztak, amelyek kvantumosan voltak összefonódva. És mindegy, hogy hol voltak az időben és térben, azonnali kommunikációt tett lehetővé. Amikor először kezdtek el dolgozni olyan hajtóműveken, amik az idővel játszadoztak, ha olyasvalami történt, hogy emberek eltűntek az időben, akkor egy aprócska késésből meg tudták mondani, pontosan mikor és hol tartózkodnak.

Emery: Ó, ennek így már van értelme, igen.

Wilcock: Szeretnék visszatérni a mesterséges intelligenciáról szerzett ismereteidhez. Csak azt akarom látni, hogy van-e bármilyen eltérés aközött, amit te és amit Corey hallott. Szóval mit hallottál annak a tudatnak a mibenlétéről, amely gépeket használ?

Emery: Mi csak annyit hallottunk, hogy volt egy fenyegetés, ami egy mesterséges intelligencia, ami nem ebből a dimenzióból származik és hogy most ebben a dimenzióban van és ennek a Naprendszernek a külső részén helyezkedik el. Úgy értem, hogy van egy része ennek a mesterséges intelligenciának, ami... merthogy ez mindenhol lehet.

Corey: Ez mindenhol ott van.

Emery: De van egy 3D-s valami, hajó vagy valami a Naprendszer külső részén, amit jó ideje megfigyeltek.

Wilcock: Volt egy hajója ennek a mesterséges intelligenciának?

Emery: Igen, vagy egy hajó vagy valamiféle állomás e Naprendszer külső részén. Akkor már hosszú ideje voltak műholdjaink odakint... közvetlenül a Voyager előtt és után.

Corey: Ó, igen, akkor már utaztunk.

Emery: Milyen rég óta is utazunk? Tudnál mondani dátumot?

Corey: Ó, a 80-as évek közepe óta már utazunk más naprendszerekbe. Szóval rutinszerűen utaztunk az Oort-felhőhöz.

Emery: Szóval így jöttünk rá erre. És aztán rájöttek arra is, hogy a frekvencia, ami abból a mesterséges intelligenciából árad ki, az áramlik ki az elfogott földönkívüliekből is.

Corey: A mesterséges intelligencia szignál.

Emery: Így van. Ez a szignál az. Ez az, amit megpróbáltak visszaküldeni, hogy megölje (pl azt a reptilián lényt, amit Corey említett – szerk.). De egyébként az történt, hogy az összes ilyen lény ugyanezt a szignált hordozta. Szóval ezután tudták, hogy „Ó, ezek igazi, organikus lények, de valami más kontrollálja őket – méghozzá ez a - ahogy te nevezted - mesterséges intelligencia.

Corey: És nem tudták blokkolni a mezőt, mert ez egy kvantum....

Emery: Így van. Az időből és térből származik.

Corey: Így van.

Emery: Szóval az a frekvencia megnyílik, küld egy frekvenciát és megnyílik ott, ahol csak akarják. Olyan, mint egy skalárhullám; akárhol lehet.

Wilcock: Rendben. Az egyik legfurább dolog, amit valaha hallottam, sok embert megijeszthet. Találkoztam ezzel a Jacob nevű fickóval és ő beszélt nekem egy mesterséges intelligencia rendszerről, ami a föld alatt van és amit a rosszfiúk építettek és hogy ez mindenkinek a gondolatait megfigyeli és hogyha elkezdesz olyan dolgokon gondolkodni, amelyek a Felfedéshez vezetnek, olyasmiken, amik egy jobb hellyé tennék ezt a bolygót, akkor azt csinálja veled, hogy elkezded fáradtnak, nyugtalannak érezni magad. Olyasmire vesz rá, hogy megtegyél bármit azért, hogy ne akard többé elolvasni azt az információt vagy megnézni azt az információt.

Corey: Nos, ez egy széleskörűbb hálózatnak a része. A drákonidák sok-sok évezreddel ezelőtt felállítottak egy hálózatot, ami nem csak a ley-vonalakat használja... Mert ők ezt a technológiát pályára is állították és ez látósugarat használ. Kommunikál a körötte lévő más műholdakkal, továbbá sugárzás segítségével kommunikál e rácsrendszeren keresztül. És ez egy elmekontroll hálózat és a tudatosságot megfigyelő rendszer. És tudom, hogy ez magában foglal néhány természetes sziklát és ásványokat, hogy valamiképpen információt tároljon úgy, mint ahogy mi tesszük például egy kristály segítségével.

Wilcock: Hallottál-e bármi ilyesmit arról, hogy a mesterséges intelligencia valamilyen módon képes oldalba lökni minket vagy a tudatunkat?

Emery: Nem hallottam arról a helyről, amit az imént említettél a Föld belsejében. De hallottam az elmekontroll készülékeinkről, amik a Marson és a Holdon és itt találhatók, és amik leküldik ide ezeket a hullámokat. És természetesen a HAARP-ról: mindenki tud ezekről a skalárfegyverekről, amik ki tudnak küldeni dolgokat. De nem tudok semmit arról, hogy információt fogadnánk ezekből a dolgokból és hogy ennek segítségével kontrollálva vagyunk onnan lentről. Ez az egyetlen, amiről tudomásom van.

Wilcock: Szeretném a mai epizódot egy pozitívabb megjegyzéssel zárni. És azt hiszem, ez nagyon fontos abban az esetben, ha az emberek nem látták a másik műsoromat, amiben felfedjük ezt az aspektust. A Wisdom Teachings című műsoromban egy Nappal kapcsolatos eseményre vonatkozó próféciákról beszéltem. Egy Napvillanásról, amiről világszerte 35 különböző ősi kultúra mondja azt, hogy egy aranykorhoz vezet majd. Corey, röviden el tudnád mondani, hogy mi is ez a Napvillanás és hogyan kapcsolódik ehhez a problémához a te információid alapján?

Corey: Rendben. Úgy írták le nekem ezt – és nemrégiben beszélgetések voltak erről - hogy a helyi csillagklaszterünk a galaxisunk egy olyan részén utazik keresztül, amin egy nagyenergiájú felhő található. És a Kozmikus Hálózat miatt az összes csillag össze van kapcsolódva egy keskeny elektromágneses csövön keresztül. És amikor az egyik ilyen csillag beletolódik ebbe a nehéz felhőbe, az összes többi csillag kap egy elektromos visszajelzést. És mindez elkezd felépülni és elkezd pulzálni a csillagunkon keresztül és eljut egészen hozzánkig.

Wilcock: És mit mondtak erről kimondottan a mesterséges intelligenciára vonatkozóan?

Corey: Alapvetően azt állították, hogy az eltitkolt technológiák közül sokat ekkor fognak majd előhozni. Legutóbb azt mondták nekem, hogy e szoláris minimum végén – ami kb 10-11 év múlva lesz – ekkorra várnak egy egész sorozatnyi napvillanást. És amikor ez a napvillanás sorozat bekövetkezik, az alapvetően olyan lesz, mint egy elektromágneses impulzus, ami el fogja pusztítani az összes technológiát, amit a mesterséges intelligencia használ és úgy él benne, mint hal a vízben. Ez el fogja távolítani az összes ilyen technológiát. Meg fogja tisztítani a bolygó összes elektromágneses mezejét és más bolygókét is, mert ez a mesterséges intelligencia jel meg tud telepedni egy bolygó elektromos mezejében ezer éveken és millió éveken keresztül, amíg a technológia elég fejletté nem válik ahhoz, hogy rá tudjon kapaszkodni. Szóval alapvetően ez a mesterséges intelligencia jel és az összes technológia, amit a mesterséges intelligencia használ el lesz törölve a föld színéről. És ez lesz az a pont, amikor előhozzák majd azokat a technológiákat, amiket a háttérben láthatunk.

Emery: Ó, ez gyönyörű.

Wilcock: Amíg a programokban voltál, tudomásuk volt-e bármilyen hatékony ellenlépésekről a mesterséges intelligencia ellen?

Emery: Igen. Az űrt határozottan felfegyverezték. Még több szondát küldtek ki arra a területre. És ez az USA kormány volt, nem a földalatti projektek.

Corey: Így van.

Emery: Nekik megvan a saját agendájuk ezzel. Ők inkább elfogják, tanulmányozzák, behozzák ide, ami nem jó.

Corey: Nos, sajnálatos módon sokuk imádja is. Ők mára mesterséges intelligencia próféták lettek. A transzhumanizmusban utaznak. Ők a felemelkedést egy technológiai felemelkedésnek látják.

Emery: Oké. Ismerem azokat az embereket, igen.

Corey: De ezek az emberek nagyon csalódottak lesznek, mert amikor ez a Napvillanás bekövetkezik, az az összes ilyen technológiát eltörli a föld színéről és ekkor meg lesz a lehetőségünk arra, hogy új technológiákat hozzunk elő, amelyek mentesek a mesterséges intelligencia szignáltól és azoktól a földönkívüliektől, akik kontrollálnak bennünket.

Wilcock: Hadd tegyek itt egy kijelentést mindkettőtök számára, srácok. Szeretném hallani a gondolataitokat erről. Ha követjük azt, amit Corey mondott, akkor lehetséges, hogy ez a mesterséges intelligencia majdnem olyan öreg, mint az univerzum. Kíváncsi vagyok, hogy talán ezek a napvillanások egy adaptív válaszát jelentik-e egy élő univerzumnak arra, hogy képes legyen folyamatosan megtisztulni ettől a fertőzéstől és képes legyen továbbra is megújítani az életet és megállítani ezt a valamit a továbbterjedéstől.

Corey: Nekem azt mondták, hogy ami a Napvillanásokkal történik az egyszerűen csak egy természetes égi mechanizmus.

Wilcock: Igen. De lehetséges-e valamilyen intelligens tervezés emögött, hogy védekezzen ezen ősi fenyegetés ellen?

Corey: Ó, igen. Határozottan. Nos, a Napvillanás után megváltozik a rendszer energiája oly módon, hogy sokan e negatív lények közül... szóval ez nem lesz kellemes a számukra. Nem tudnak meglenni majd ebben a rendszerben. Szóval lehetséges ennek valamiféle tudatos része is, de lehet egyszerűen csak az univerzum homeosztázisának része.

Wilcock: Hallottál-e valaha bármit a Nappal kapcsolatos eseményről vagy arról az elgondolásról, hogy természetes úton valamiféle gyors evolúción megyünk keresztül?

Emery: Igen. Nem egy nappal kapcsolatos esemény kapcsán, de hallottam „gyors felemelkedés"-jellegű történeteket. De igazán semmi olyasmiről nem tudok beszámolni, amiről kényelmesen azt érezném, hogy sziklaszilárd lenne. Szóval amit itt elmondtatok, és amit a homeosztázisról mondtatok, az új a számomra. Pusztán ezt hallván spekulálok azon, hogy LÉTEZIK valamiféle homeosztázis... merthogy az univerzum ÉLŐ és mi még mindig itt VAGYUNK. És még hosszú ideig itt leszünk. És vannak jó földönkívüliek odakint, akik fellépnek ez ellen, továbbá itt van ugyebár az univerzum is. És ne felejtsük el azt sem, hogy MI VAGYUNK AZ UNIVERZUM.


7 megjegyzés:

  1. Köszi, ez is nagyon érdekes volt, és elég csak a most meghalt Horváth prof.unkat nézni, hogy hol is tartunk, és mi folyik most...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Negativ iranyba minden,vissza eltek a joakarokkal

      Törlés
  2. Nagyon szeretnék hozzájutni ehhez a szerhez!!!!! Lehetséges?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Irj.........,irj es kozold a kepen lathatott,kosszonom nagyon,mateboty@yahoo.com,idde irj

      Törlés
    2. Vicces, de komolyra fordítva... rákerestem és több helyen is láttam árakat....nagyon húzós, nem olcsó..
      https://www.leebio.com/product/94/alpha-2-macroglobulin-a2m-human-plasma-111-11

      Törlés
  3. mateboty@yahoo.com,idde irj es ird le a kepen lathatott,koszonom nagyon

    VálaszTörlés
  4. Hali. 2020 van. Még nem hallottam a rádióban.

    VálaszTörlés